Panáček v reality show

Česko Slovensko má Talent 2013: Kdo má největší šanci na vítězství?

8. Prosinec 2013 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=7935 w=615]
Čtvrtá řada federálního Talentu jde do finále a v soutěži už zbyla jen osmička nejlepších (tedy aspoň podle názoru diváků), kteří se zítra večer poperou o nejvyšší titul. Myslím, že by tedy bylo na místě si připomenout, kdo všechno se nám letos dostal do finále a jaké jsou šance jednotlivých finalistů nejen na samotné vítězství, ale i na umístění v Top 3. Koho považuje DJ Vlado za favority, koho naopak za outsidery a kdo by mohl být černým koněm? Čtěte níže a dozvíte se víc.

Miroslav Sýkora

Tento operní zpěvák s vadou řeči, která však při zpěvu není vůbec poznat, je od samého začátku vůbec nejskloňovanějším účastníkem letošního Talentu. Už na castingu nasadil laťku, kterou v semifinále nesnížil ani opíď, přestože zde už chyběl moment překvapení. A vzhledem k tomu, že zatím v každém ročníku našeho Talentu se zástupce opery umístil na bedně, má Mirek Top 3 více než jistou. Je tu však zádrhel, že operák vyhrál vloni (i když Jozef Pavlusík byl horší než Mirek), takže je otázka, zda by diváci skousli druhého operního vítěze v řadě. I tak je však Mirek jedním ze dvou největších favoritů.

Miroslav „Bruise“ Žilka

Ostřílený harcovník všech možných světových Talentů (včetně toho slovenského z roku 2008, který vyhrál spolu se skupinou Old School Brothers) je bez jakýchkoliv pochyb vynikající profesionální tanečník. Jeho semifinálové vystoupení však nebylo stoprocentní, zvláště choreografie působila poněkud přeplácaně. Na některé diváky navíc Bruise působí trochu jako podivín. Papírově sice patří ke třem největším favoritům, ale pokud svou choreografií ve finále nezaujme, může ho z bedny sesadit někdo jiný.

Malej Dejv

Po castingu patřil tento street artový umělec k favoritům, v semifinále se však neukázal zrovna v nejlepším světle. Bylo mu vyčítáno citové vyděračství a především fakt, že měl samotný obraz předkreslený. Svým mluveným projevem také Dejv nepůsobí zrovna dvakrát sympaticky. Pokud je tedy někdo nejkontroverznější postavou semifinále, je to právě on. Umístění v Top 3 by bylo skutečným překvapením, musel by si nejen napravit reputaci, ale hlavně šokovat něčím zcela nevídaným. Já se však obávám, že se Dejv už vyčerpal.

Pavel Helan

Tento moravský písničkář je možná papírově spíše outsiderem, ale jeho šance mohou být větší než by se na první pohled mohlo zdát. Nezapomínejme, že Češi jsou vyloženě humoristický národ a navíc milují písničkáře, o čemž svědčí loňský zlatý Slavík pro Tomáše Kluse. Pokud tedy Pavel ve finále přijde s podobně svěží a vtipnou písní, jakou byl castingový iBůh,mohl by slušně zamíchat konečným pořadím a stát se černým koněm soutěže. A nebo taky ne.

Alena Smolíková a Jerry

Leoš Mareš měl absolutní pravdu v tom, že Alena je nejlepší psí cvičitelka v obou našich republikách. Bodovala v Talentmanii s fenkou Keysi, boduje i v Talentu s fenkou Jerry. Společně s Mirkem Sýkorou je největší favoritkou na celkové vítězství. V cestě jí může stát pouze fakt, že měla poměrně málo času na nacvičení nové choreografie. Také si myslím, že dog-frisbee není tolik atraktivní disciplína jako scénky, které před třemi lety předváděla s Keysi. Do karet Aleně naopak hraje to, že Talent dosud nevyhrála žádná žena a dokonce ani za celé tři ročníky žádná nebyla v Top 3, takže si myslím, že po ženské vítězce může být u diváků hlad. Pokud bych měl říct, komu z finalistů bych nejvíc přál výhru, byla by to právě Alena. Myslím, že by jí titul první dámy všech čtyř ročníků Talentu vyloženě slušel.

Eliška Lüftnerová

Postup této mladé šansoniérky ze druhého místa byl minulý týden velkým překvapením, mimo jiné i vzhledem k tomu, že ji porota zrovna moc nepochválila. Eliška sice nezpívá vyloženě špatně, ale víc než průměrnou imitátorku Edith Piaf v ní nevidím. Navíc má v kategorii zpěváků netradičního žánru proti sobě Mirka Sýkoru, vedle nějž působí jako jeho chudá příbuzná. Šance Elišky na jakékoliv vyšší umístění jsou podle mě zcela minimální.

Peter a Tomáš Szabóovi

Stejně jako u Elišky překvapil postup i u těchto zpívajících dvojčat. Je naprosto jasné, že chlapci zabodovali především u pubertálních fanynek, na které jako jediné mohou při hlasování spoléhat. Talent však není SuperStar (i když ani v ní už není vliv puberťaček tak silný jako dřív, což dokazuje brzké vypadnutí dívčích idolů Daniela Šmidáka a Karola Komendy z letošní SuperStar) a když hlasy fanynek vloni nestačily Patriku Gluchowskému, který ve finále skončil předposlední, tak těžko budou stačit Szabóovcům. Zpěvácky jsou totiž velmi průměrní a jejich písně nejsou nijak zázračné, aby s nimi oslovili širší publikum.

The Boyz

Tato chlapecká taneční skupina byla největším překvapením druhého semifinále. Nic moc se od nich nečekalo, ale oni překvapili svěží a nápaditou choreografií. Teoreticky by jejich šance mohly být o něco větší než u Malého Dejva, Elišky a Szabóovců, prakticky však proti nim hraje fakt, že s výjimkou výše zmíněných Old School Brothers u nás nikdy taneční skupina (a navíc velmi početná) na bednu nedosáhla, takže se obávám, že to nevyjde ani u The Boyz.

Jak už jsem výše předeslal, tak největšími favority na vítězství jsou Mirek Sýkora a Alena Smolíková s Jerry, přičemž by mě překvapilo, kdyby to jeden z nich nevyhrál. O kus za nimi ještě přešlapuje Miro „Bruise“ Žilka a zamíchat kartami může i Pavel Helan. U zbytku vidím zcela minimální šance. Bohužel však musím s politováním konstatovat, že je to nejslabší finálová sestava za všechny ročníky Talentu. Takový fenomén, jaký představoval loňský Alex Dowis, se letos v soutěži neobjevil. Doufejme tedy, že aspoň v rámci možností to vyhraje ten nejlepší možný kandidát a že se vystříháme podobných excesů, jako bylo dělení výhry v loňském finále.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 78
1
AudyS
Reagovat

1. Alena Smolíková a Jerry
2. Eliška Lüftnerová
3. Pavel Helan

2
haha
Reagovat

Pavel Helan postoupil až díky porotě, jeho umístění v top 3 nebo i top 5 považuju za zcela vyloučené. Mladí lidi se u něho nemají s čím ztotožnit. Szabóovci budou mnohem výš.

3
mk
Reagovat

Za mě můžu říct, že mě z finalistů nezaujal nikdo natolik, abych ho dnes večer chtěl znovu vidět… takže to asi vynechám.

4
Pattrick
Reagovat

Hrozný výběr finalistů ..

5
Monika
Reagovat

Souhlasim, uz je za ty roky Talentu prebrano a dnesni prehlidka finalistu by v predchozich rocnicich neprosla ani semifinalovym kolem. At uz vyhraje kdokoliv, vubec si nedokazu predstavit, jak s tim chteji uspet u Cowella. To bude ostuda, kez by tam mohl misto viteze jet Dowis. Ten jedinej byl extra trida, mel by sanci uspet i v zahranicni verzi Talentu.

6
SUNíčko
Reagovat

Přesně, nedokážu si představit, co by z této nabídky finalistů zaujalo Simona. Maximálně si dokážu představit to, že zaujme Sýkora vadou řeči a následným čistým zpěvem. Zbytek je i z evropského pohledu naprosto nezajímavý.

7
Packa
Reagovat

Souhlasím s ostatními „komentátory“. V hlavě mi neutkvělo snad ani jedno vystoupení, které by bylo „wow“ a „nevídané“ a „překvapení“ a „jednoznačně finalista/vítěz“. Dřívější řady byly mnohem lepší. Holt už jsou talenty asi vybrané. :(
Pokud bych ale měla z finalistů vybrat vítěze, tak by to byl Pavel Helan. Líbí se mi jeho smysl pro humor. (Kvůli němu bych možná i vzala zpět svůj první odstavec – tohle pro mě bylo „wow“.)

8
DJ Vlado
Reagovat

Leoš k Jarovi: „Ty jsi na plyšáky?“ :-D Hláška večera :-D

9
haha
Reagovat

Jak si dali Sýkoru zas na konec, aby vyhrál jako loni Pavlusík. I když, u Zázrivýho se jim to nepovedlo, tak snad ani letos. Že si Prima nedupne a nenechá Slováky dávat na nejlepší pozici (poslední vystoupení) furt jejich operní zpěváky. Loni takhle zabili Dowise – Pavlusík na konci, standing ovation, největší prostor. Žádná Bílá v tom prsty neměla, jak se omýlá, ale tohle. Tak snad to vyhraje ten pes, i když je pravda, že už v Talentu byli lepší. Ale když už nejsou wow talenty, tak se nedá nic dělat.

10
Ladeenka
Reagovat

Letošní řada zklamání. Asi už vážně bylo vše ukázáno anebo z castingů neprošli ti praví. Porota (zejména Bílá) nedokázali vybírat s nadhledem a objektivně, co se bude líbit lidem, ale stylem „Já jsem měla hodně smutný rok, chci se bavit a proto chci do finále písničkáře než pole dancerku.“

Můj pohled na finalisty:

Sýkora – Jde hlavně o kontrast toho, že neumí mluvit bez vady a pak zpívá jakoby nic. Příběh za jedna, na mě té opery už bylo moc minulé roky a nikam to nevedlo (nejsou vidět)
Miroslav Bruise Žilka – super, tohle je pro mě talent, protože se to dá naučit, ale neumím to :) Proto bych dala do finále i slečnu s tancem na tyči.
Malej Dejv – divadlo super, semifinále pro mě taky. Zklamala mě porota, která ho zbytečně shodila a tím i působila na diváky negativně, místo aby si udělali svůj názor (podobně vloni, kdy Bílá agitovala za malíře a pak na něj nadávala – podle jejího FB vím, jak jsou lidi ovlivnitelní). Když ukrajinka malovala do písku historii Ukrajiny – válka, úmrtí, lidi plakali. Taky jí mohli říct, že hraje na city a poslat někam. Malej Dejv dostal hodně hlasů díky divadlu. Měl štěstí, že byl u konce, jen díky tomu se dostal do finále. Nejslabší potlesk od diváků na konci při postupu byl jasným znamením, že byli ovlivněni postojem poroty, protože předtím mu tleskali normálně, až nadšeně, když skončil. Jsem ráda, že je ve finále, protože technika malování lepidlem a vzhůru nohama mě zaujala, je to něco nového. A je mi jedno, už u toho využil úmrtí Whitney nebo 4 hokejistů.
Pavel Helán – je to milé, vtipné, ale na výhru nemá nárok dle mého názoru. K Simonovi by jel s čím? :D
Smolíková a Jerry – slečna je velmi nesympatická, už od divadla na mě působí, jakoby ji tam někdo jen postavil, její pohled je znuděný. Za mě vítěz určitě ne – i když dokážu ocenit jak je obtížné psa naučit triky, tak triky se opakují a rasa je taky v podstatě stála u všech stejná. Až někdo přijde s buldočkem, který umí tyto triky, tak mu zatleskám.
Šansoniérka – divadlo super, semifinále slabší.
Dvojčata – nefandila jsem jim, ale v semifinále byla písnička chytlavá a mladým holkám se na ně možná i hezky dívá. Na výhru určitě ne
The Boyz – možná byli v divadlech lepší skupiny, ale semifinále se jim povedlo, jsou sehraní

11
Ladeenka
Reagovat

Shrnutí Finále (1. část):
(budu bodovat moje šance na výherce, jak to vidím já)

The Boyz – naprosto super, sehraní, nikdo nevyčnívá, takže se na ně skvěle dívá. Ocenila bych v ČR soutěž skupin, jako je v USA. 9/10

Helan – Píseň iBůh (či Ajfoun, jak chcete) se překonat nedá. Píseň ze zahrady minule byla vtipně milá, dnešní zubařka byla nejslabší. Píseň ze života o pár větách. Přídavek na taneční písničky dokázali co je – bavič, ale vítěz ČSMT bohužel ne. Na jeho vystoupení si zajdu. 7/10

Malej Dejv – různé techniky, věděl, že na výhru nemá, tak chtěl ukázat jen co dělá, co umí. Co dělat jiného během 2 minut? 5/10

12
mk
Reagovat

Malý Dejv: WTF? Tentokrát už se ani nepokoušel předvést, že něco opravdu umí – jen sprejem obtáhl dvě šablony, cosi spálil a napsal čtyři slova. To má být finále Talentu? WTF?

13
Jerremy
Reagovat

11 Ladeenka

Musim vice mene souhlasit.

The Boyz 9/10 (celkove je smutne, ze skupiny se v CSMT nejak neumistnuji, pritom se na to tak dobre kouka)

P.Helan – ja jsem se bavil … bylo to moc kratke … jeste, ze pridal ty tanecne pisnicky. Celkove je dobre, ze je ve finale, ale tohle jsou cisla spis do typu poradu „Na stojaka“ za me 8/10 (a jelikoz tenhle styl humoru bavi)

Malej Dejv – a stale si myslim, ze nema co delat ve finale … a jelikoz nejsem jeden ze 4 divaku, ktere to zaujme, ze me 3/10

14
SUNíčko
Reagovat

Souhlasím s hodnocením The Boyz, zatím největší překvapení finále ČSMT.

15
mk
Reagovat

Eliška: napřed ji rozbrečí, pak do toho neustále rýpou při hodnocení. Naprosto zbytečné hraní na city diváků. Zpěv průměr.

16
mk
Reagovat

Žilka: když tam naběhly děcka, tak jsem poznamenal cosi o kýči, ale nakonec jim to spolu super ladilo. Spolu s The Boyz zatím jasně nejlepší.

Reagovat

mk (16) jj, od tančení s dětmi to začalo konečně nějak vypadat a mě bavit, do té doby to byl zase prazvláštní mix všeho.

18
Ladeenka
Reagovat

Shrnutí finále (2. část):

Eliška – zpívat umí, ale je to nudné, ploché. Pro jistotu byla půl písničky ve tmě, aby se diváci nesoustředili jen na vzhled, ale na hlas. Už se nedostavuje wow efekt, jako v divadle. 6/10

Bruise Žilka – pár wow prvků, příběh krásný, děti jako křoví šikovný, tanec jako vždy super, možná víc příběhu než tance. Spolu s The Boyz zatím nejlepší číslo večera 9/10.

19
Jerremy
Reagovat

17 SUNicko
Ja celkem chapu, co chtel tim Zilka rict. Koukjte co vsechno umim … problem je, ze divak ve dvou minutach (nebo jak dlouho trva to vystoupeni), nestihne vsechno pobrat … stacilo by mene… v kazdem pripade to melo „pribeh“ a vtipne prvky…
Urcite u mne patri do TOP3 k The Boyz… (hmm .. uz mi tam zustava jenom jenom jedno misto ;-)

Reagovat

Jerremy (19) mně stačí takovýto jednoduchý, ale čitelný příběh :) Jsem nenáročný :) http://www.youtube.com/watch?v=YkybY7U8hRM

21
mk
Reagovat

Szaboovci: Copy/paste, to tam ani nemuseli jezdit, mohli pustit záznam z divadla.

Reagovat

Tak k psíkům tolik, že tohle jako fakt jo. Sice to není číslo pro mě, ale naučit ty hafany něco podobného jako klobouk dolů.

Jinak to pozadí byl hrozný kýč :))

23
Nofux
Reagovat

Tak Alena, Jerry a Keysi výborní :)) snad vyhrajou

24
Pattrick
Reagovat

Leoš lobuje až okatě :D Ale přeju jim to!

25
jab
Reagovat

Alena perfektní. Dva psi zaráz a ve vysoké kvalitě, palec hore :-).

26
Ladeenka
Reagovat

Shrnutí (3. část):

Dvojčata/Dvojičky – příběh stále o dívce přes internet :D Začali a já jim říkám „Kluci, toto já už umím, to už tu bylo.“ a pak přidali jiný text. Za mě je to už příliš přeslazené, až zuby bolí. Nakoukali pár pohybů z MTV a šli do toho. Zpěv podprůměr, možná se i hůř slyšeli, dneska jim to asi blbne. Písničky stále na jedné vlně. Na koncert by mě nedostali ani heverem. 6/10

Dogdancing – letos se porota hodně snaží, aby vyhrál pes, i když nevím proč. Minulé ročníky byli trochu podceňovaní porotou. Úvodní řeči mě v tom jen utvrdili. Jedou na to, co se bude líbit v Anglii. 2 psi – super nápad, nic jiného na finále ani být nemohlo, aby ukázala posun. Triky ovšem stále stejné, ve dvojici působí líp. Ale jdou taky víc vidět chyby (při chůzi spadne jeden, za chvíli druhý, působí to blbě). … Komenty poroty zbytečně dlouhé, omáčkové, slečna se stále tváří zvláštně znuděně a otráveně. 8-9/10

Reagovat

Pattrick (24) a co teprve Jaro. Takže Talent není potřeba vyhrát, stačí se v zákulisí domluvit s kompetentní osobou :))

28
Jerremy
Reagovat

Tak a mam naplnene TOP3.
Dogdancing byl nejak lepsi – mozna i kvuli Keisy.

26Ladeenka: ano triky jsou stejne, jako kdyz je jeden pes :)
Ale skakani „pes přes psa“ / vlacik / osmicka – byli velice efektni.

27SUNicko: to, ze nemusis Talent vyhrat, staci se domluvit v zakulisi my v podstate nevadi, ale vadi mi, ze to rekl Slavik pocas hlasovani, coz muze lidi odradit od hlasovani …
Mel to rict na konci …
Lobovani Leose mi az tolik nevadi, jako to co udelal Slavik…
(v podstate se to da prirovnat necemu podobnemu, jak udelal minuly rok Lucka pri Alexovi)

29
mk
Reagovat

Sýkora nasadil Nessun Dorma, nejtěžší kalibr… kdovíjak skvěle zazpívané to nebylo, ale na vítězství to myslím stačit bude.

30
Pattrick
Reagovat

Jsem mohl jít spát a pustit si poslední dvě čísla. Dalo se čekat, že bude Nessun Dorma, tohle bude velký boj.

31
Ladeenka
Reagovat

Sýkora – favorit soutěže, můj až tak ne, občas to ujelo, písnička krásná, z ČSMT už známe. 9/10.

Pro mě lepší než pes, ale první číslo – taneční, vede. I když myslím, že nevyhrají, protože byli hned na začátku. Pokud nevyhrály Pastels, tak The Boyz to už asi nezvládnou.

32
Pattrick
Reagovat

Ten Leoš to měl docela promyšlené co řekl.. Já z toho vycítil negativní kampaň.. Sice bych to přál psům, ale nebudu se zlobit ani Sýkoru.

33
Jana2
Reagovat

Tak to zas vyhraje operník a zas po něm pak ani pes neštěkne. Slyšeli jste po soutěži aspoň jednou o Pavlusikovi? Achjo. I když normálně psím vystoupením nefandím, tak tentokrát doufám, že vyhrajou, nikdo jinej asi operníkovi konkurovat nemůže, no, ale já to prostě nechápu.

34
Monika
Reagovat

Jednoznacne drzim palce Alene a jejim psum, klobouk dolu pred ni, tohle nacvicit se dvema psi. Ale bojim se, ze ji opet ceka stribro, ta holka ma hroznou smulu, operaci jsou snad jeji prokleti:-)))

35
Nofux
Reagovat

Modlim se aby vyhrála Alena :) Jednoznačně nejlepší vystoupení večera, i když mě psí vystoupení jinak neberou.

36
Monika
Reagovat

32 – ja si myslim, ze Leos to rekl schvalne, aby pomohl Alene k vitezstvi. Lidi nemaji radi predcasne opevovani jeste nezvoleneho viteze a na just mu ukazeme, ze to bude jinak…Tohle tim podle me Leos zamyslel.

Reagovat

Modlení, ani palce nestačí, musíte svému favoritovi posílat SMS hlasy, aby vyhrál :))

38
folkon
Reagovat

drzim palce psom…..

najlepsi za vecer je jednoznacne Leos Mares….jeho komentar (jeden z mnohych), ze jednym z prekvapeni vecera bolo, ze Malej dejv nemaloval Nelsona Mandelu ma od smiechu zhodil skoro z gauca :D

39
Merťas
Reagovat

Hele, jak jste rozuměli tý upoutávce Jakuba na X Factor? znamená to, že do toho Prima jde?

40
Nofux
Reagovat

37 – Poslal jsem 5 hlasů, tak snad nebudu litovat :D

Reagovat

Merťas (39) nemám ponětí, ale zajímavý postřeh z FB, že je dost divné, že všechny castingy v ČR se konají na školách, což není zvykem :) Přemýšlím, co z toho vyvodit :)

42
Merťas
Reagovat

41 – A Prima teda furt mlčí jo? Jestli do toho nepůjde taky, tak je fakt hloupá, navíc, když k tomu mají i licenci!

43
Ladeenka
Reagovat

Přijde mi nefér od poroty takhle natvrdo říkat, že je to mezi dvěma. Ve VV4 mohli taky celou dobu jet ve stylu Vlado nebo Nikol, dva největší favoriti… Já to pořád přeju klukům z The Boyz aby byla změna.

44
jab
Reagovat

Kam se poděla ta něžnost Maričina originálu? Chjo :-(

45
Dáša
Reagovat

Íha! Tak toto strčí pôvodnú Marikinu verziu hlboko, hlboko do vrecka. Super zážitok. Super frázovanie

Reagovat

X Factor Merťas (42) TV Prima stále mlčí. Už mě napadlo, jestli oni v podstatě jen od TV Joj nekoupí licenci na vysílání, tedy podobně jako mají teď koupený Americký talent. S tím rozdílem, že ten X Factor zařadí na lepší vysílací čas, než sobota 14 h :)

Možná ulítlá teorie :)

47
jab
Reagovat

38 – Jo to mě taky dostalo :-D

48
Bára
Reagovat

Suníčko: a nejsou to jen ty předcastingy? Ty mohou být kdekoliv a školy nebudou mít tak vysoký nájem:D

49
Merťas
Reagovat

46 – Já bych se dneska ani ničemu v televizním průmyslu nedivil !

50
Jerremy
Reagovat

Muj zebricek …
Smolikova
The Boys
Zilka
Sykora
Helan
Eliska
Szabo
Dejv

51
Monika
Reagovat

The Boyz mi dneska prislo slabsi nez minule, uz jsem se pri nich mistama nudila, proste prumer jakych jsou u nas desitky, ale v ramci slabe konkurence patrili do TOP 5 to zas jo…

52
Monika
Reagovat

muj zebrizek: Smolikova
Zilka
Sykora
The Boyz
Eliska
Szabo
Helan
Dejv

53
jab
Reagovat

Konečně nějaká holka ne bedně :-)

54
Monika
Reagovat

Jsem presvedcena, ze vysledky oznamovali v poradi v jakem skoncili, sedelo by to dokonale. Jinak asi zadne prekvapeni se nekonalo.

55
Jerremy
Reagovat

54 Monika
Pokud ano, tvůj zebřiček byl presnejsi… ;)

56
Michal
Reagovat

I když to není k tématu, Merťasi, prosím Tě, když Tě tu vidím.

Jak jsi daleko s rekapy US X Factoru (asi 4týdenní skluz), popř. kdy bude rekap z UK X Factoru – Semifinále, z tohoto týdne. Díky :)

57
Jana2
Reagovat

Nj, to se dalo čekat, zase operák, achjo. Chudák Alena, zas druhá kvůli opeře.

58
jab
Reagovat

Tak přál jsem to víc Aleně, ale Miro je stále lepší vítěz než Pavlusík :-).

59
Narazdozdi
Reagovat

No to mě poser. Cowell se Sýkorovi vysměje.

60
Pattrick
Reagovat

Zase má Alena smůlu :///

61
Merťas
Reagovat

56 – No, s Amerikou vůbec nevím jak to udělám. Jestli se vrátil aktuálně nebo dojedu zpět zmeškané. Čas , to je jediné, co mi v těhle dnech fakt chybí. Ale tenhle týden už to fakt pořeším. UK rekap VČEREJŠÍHO semifinále bude zítra dopo. ;-)

62
kosatka
Reagovat

Co mají lidi pořád s tou operou :( Achjo

63
Nofux
Reagovat

Zatracená opera no :) v každý sérii v top 3, dvakrát za sebou vítězství… chudák Alena, fakt jsem doufal, že jí to tentokrát už vyjde.

64
SefkucharTony
Reagovat

No jo no, Sýkora „originálně“ vytáhnul Nessun Dorma, tomu šlo v kombinaci s pohnutým osudem těžko odolávat. Tak mě tak napadá, kdo pak první v talentových soutěžích použil Nessun Dorma? Byl to Paul Potts?

65
Monika
Reagovat

Podle me by ji to vyslo, kdyby nekoktal. Koktavy a ne uplne spatne zpivajici operak je vrazedna kombinace.

66
Wlcak
Reagovat

Docela mě mrzí že porota může v průběhu hlasování tak výrazně ovlivňovat diváky.Možná by to bez jejich vlivu dopadlo trošku jinak.

67
SefkucharTony
Reagovat

Stejně je divím, že 1. sérii vyhráli „nemainstreamový“ Dae Men. Přece jen nevidomý Zázrivý byl ještě o fous větší kalibr než Sýkora.

68
haha
Reagovat

Je to k zblití. V první řadě chci opravit svoje slova, že byli už lepší dog dancingy v Talentu. To co předvedla Alena bylo dokonalý, naprosto super a byla pro mě jasnou vítězkou. Bohužel, Slováci si potřetí dali na poslední číslo večera svého operního zpěváka. V jedničce to byl Zázrivej, ve trojce Pavlusík a letos Sýkora. Prima to nijak neřešila. Ve dvojce to byl Atai. Nebylo by dobré, aby nejlepší pozici měli dvakrát i Češi? Takhle se to duu Minařík a Slávik podařilo třikrát udělat tak, aby jejich favorit vyhrál. Takže po 4 ročnících Talentu máme za vítěze dva Slováky, jednoho Čecha a jednoho Kyrgyze. Z toho jsou ale dva operní zpěváci velmi slabí vítězové, což dokáže i britskej Talent, kde se Alena určitě dostane dál než on. Pro mě jsou vítězové Talentu DeaMan, Atai, Alex Dowis a Alena Smolíková. Nehodlám to víc komentovat, tohle jsou machinace až děs. Slováci zatím lepší soutěžící neměli, ale kdyby vyhrál Žilka, tak to beru, ale takhle. Vítězství jen díky machinacím a hrám na divákovy city. Jeden operní zpěvák nemá na boty, druhej neumí mluvit. Už žádnej ročník radši.

69
xxx
Reagovat

68 – velmi velmi souhlasím!

70
bezík
Reagovat

Na soutěž jsem nekoukal, nebaví, až teď čistě náhodou na finále. Nějak nechápu. Proč vyhrál nějaký naprosto podprůměrný pseudooperní zpěvák ? To mají lidi pocit jako že jde o nějaké „umění“ či co ? I když je pravda, že v tom finále se mi kromě pejskařky nelíbil nikdo. Dal bych to jí, ale má holt smůlu holka. Vyhrát přeci musí „umělec“ :D :D

71
jirin
Reagovat

Ja si nemůžu pomoct, ale na mně to působí ,že prima do xfactoru půjde. Propagovali tam pořád domenu mujxfactor.cz pritom maji slovaci xfactor.sk. delaji castingy i v čr, pokud by to v cr nebylo, tak stěží by přo cechy nejaci slováci hlasovali. Ale mozna tam bude prima jen jako tichy spolecnik, kompletni rralizace slovaci vcetne poroty a moderatora . A prima bude jen vysilat a cesi moci hlasovat

72
Dáša
Reagovat

Hrozná súťaž, slávnosť hrušiek a jabĺk a všelijakého iného ovocia. A Jaro ako odborník na bársčo. Keby ten Sýkora aspoň bol dokázal do konca a pekne zaspievať posledný tón, ale nie, on ho amatérsky nedotiahol, odrezal a zahodil pod pódium. Schválne si ten koniec vypočujte. A všeznalec Jaro prehlási, že konečne počul dobre zaspievanú „tú pesničku“, aj keď to bola ária. Ako vravím – odborník na šecko šečicko :-( Zrušiť takéto súťaže, sú otravné, nemajú zmysel, pošahanou dramaturgiou to má úroveň starobylej estrády, ba až cirkusu.

73
Lucie
Reagovat

70 – Proč vyhrál? Protože většina hlasujících nikdy nebyla v opeře a nerozezná kvalitu od humusu. On není tak špatný, jako byli ti dva před ním a ta vada řeči mu přidala kladné body. A ve svém okolí jsem se setkala i s názorem, že přece nemůže vyhrát pes… Btw. Dnes jsem byla na úžasné La Traviata a obavám se, že všichni včetně posledního sboristy strčí pana Sýkoru do kapsy. Tak jsem se trochu vypsala z opětovného zklamání z vítěze a můžu jít spát. Dobrou.

74
Monika
Reagovat

73 – S tim nejde, nez souhlasit. Opera je okrajovy zanr, lidi obecne nepoznaji spicku od prumeru, maji pocit, ze kdyz jde posledni, dostane se mu standing ovation doplnena patricnou atmosferou, bohate to staci na vitezstvi. Pritom takovych opernich zpevaku je vic nez dost i v oblastnim divadle. Koneckoncu, kdyby byl Sykora takovej zazrak, zpiva dnes jinde.

75
Michal
Reagovat

61 – Jj dík.. tak určitě by to USA chtělo alespoň stručně – zpětně, klidně bez videí a tak.. ale abys doplnil kolekci rekapů.., chybí asi 4 týdny s tímto co byl teď.. a před námi ještě semifinále a finále.

76
Jerremy
Reagovat

Reknime si to takhle: Pribeh a hra na city divaka zabrala …
Hlasujicim snad ani neslo o to, kdo se dostane do BGT, ale hlasovali pro pribeh „koktajiciho zpevaka“.
Jsem rad, ze Alena dostala slibene BGT.
Urcite je Sykora lepsi vitez nez Pavlusek.
Finale jako takove me bavilo (sice ne vsechny cisla, ale vetsina urcite), bavili me Pyco a Jakub a Leos.

77
Pedro
Reagovat

Hm, tak z toho se teda Cowell posadí na zadek :/

78
Jana
Reagovat

proc si tu divadla stezuji, ze lide nechodi na operu, kdyz porad vyhravaji operni zpevaci, takze ji evidentne musime mit radi? :-)))

Přidat komentář