Panáček v reality show

VyVolení 2013 (21.11.) online kamery, sledujte, debatujte, informujte

21. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=6890 w=615]
Krátí se to, krátí. Dnes nás čeká předposlední Výzva VyVolených. Takže se dnes vyplatí na online kamerách sledovat hlavně Lůcu a její uvažování, po kom dnes večer v přímém přenose sáhne. Jistě stojí za to i sledovat, jestli se pak po oznámení vyzvaného VyVoleného Panáček zase složí či nikoliv. Jinak řečeno, včera byl kompletně dokončen přesun na nový hosting, tak snad bude Panáček již teď lépe dýchat. Uvidíme, již dnes večer :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 991
2
Ladeenka
Reagovat

Navážu na diskuzi předešlého dne.

Pavlína o sobě skutečně nic neříká, to že nemá tatínka a je ze tří dětí z ní vypadlo z donucení, když se jí Vlado ptal na rodinu. A to bylo v den tření u trouby, takže tak měsíc dozadu. Nemusí říkat žádné osobní věci, ale včera si povídali o filmech a u toho se snad aktivněji zapojit mohla. Ale ona mi přijde jak dnešní puberťáci, kteří jsou znudění a pohodlní a nejsou do ničeho zapálení. A pokud mají vyvinout aktivitu, tak frflají.

3
Anonymní
Reagovat

2 Ladeenka

Jak se má kdokoliv z nich zapojovat, když málokdy o tématu debaty vůbec jen něco tuší?

4
Anonymní
Reagovat

Před vteřinou jsem tu odpovídala ladeence na příspěvek 2, a najednou blik, není tu ani ona, ani moje odpověď.

5
bb
Reagovat

2 Ladeenka
je mi daleko příjemnější vědět to málo co vím. Rozhodně je mi to příjemnější než vědět intimní věci o Lucii, Romaně, jafarovi, Evě. A vůbec zbytku dalších. Například v případě Romany a Lucie by méně znamenalo více. Nebo ještě jinak. V případě těch dvou posledně jmenovaných je mi za některé věci až stydno.

6
Briketa
Reagovat

3- Pavlínin medajlonek: „jsem ráda středem pozornosti a miluju bavit lidi, jsem prostě šouman“
co k tomu dodat….
Tak buď si nekálím do pusy nebo dělám to, co o sobě tvrdím.

7
bb
Reagovat

6 Briketa
Za mne dobrý a OK. Já se bavím.

8
Anonymní
Reagovat

6 Kdo z letošních VV něco podobného v medailonku neměl? A kdo z nich to pak splnil?

9
JanaH
Reagovat

SUNíčko : díky a přeji autorům i panáčkům ať to běží a drží. ;-)

10
sa_rah
Reagovat

Tak už vás vidím! .)

11
ředitelkazeměkoule
Reagovat

6 – Briketa – Tak to je nejlepší vtip, co se Pá za tři měsíce povedl.

12
Jajinkka
Reagovat

5-bb
Tak to je druhá strana mince. Když mluví Ro a Lů, tak je mi kolikrát i trapně. Jsou věci, které se mi v diskusi těchto dvou dam prostě příčí, až eklují. Když Vladko říká, že je Lů velice inteligentní, tak já se na ni dívám úplně jinak.

13
evzen
Reagovat

super./223700-vime-jak-skonci-vyvoleni-z-televize-unikl-tajny-scenar-poslednich-dnu-smiracke-reality-show.html

14
agi
Reagovat

bb

naprostý souhlas.
A pro ostatní: Pavlína má samozřejmě své chyby, také je vidím, ale v porovnání s ostatními pro mě prostě vyčnívá v tom dobrém slova smyslu.
Nemá cenu se tady dohadovat, ponechme si každý svého favorita, vždyť je to dobře, že se v názorech lišíme. Hlavní je, že se navzájem tolerujeme a je nám společně dobře.

15
Briketa
Reagovat

7 to je dobře, co člověk to názor. Každý si zaslouží svého fanouška :)
8 – Nevím, kdo z nich všechno to tam měl, ale většina tam nějakou show – ať už mimózní, taktickou, negativní, pionýrskou, zábavnou,… předvedla. Pro mě je Pavlína nejmíň zapamatovatelnou soutěžící. Kdyby se nedostala mezi poslední 4 a neprobíralo se její vyjídání lednice a mazlení s Vladem, nevybavím si absolutně nic.
U lidí typu Honza a VB kecy typu „udělám show“ člověk tak nějak bere s úsměvem, ale u na první pohled sympatické holky, co studuje konzervatoř, čekám alespoň trochu nadhledu, inteligence, sebereflexe a ne frflání a znuděnost ve hře o 5 mega.
Jen můj pohled :)

16
Anonymní
Reagovat

Tak Regi už si vyprala, najedla se, napila se, zakouřila si, možná i nějakej ten matroš ve zpovědnici dostala, zajistila náplň TV rekapu i bulváru ve stylu Vlado stále hysterčí a teď už by snad mohla táhnout zpátky do chatrče.

17
Ladeenka
Reagovat

5 bb – nejlepší okamžik s Pájou pro mě byl, když Mirka vyprávěla jejich zážitky a Vlado svoje s Robertem. Ale jak říkám v příspěvku 2 – nemusí mluvit o osobních věcech (ale když se jí ptali na zážitky ze ZŠ, tak taky nevěděla ani ťuk, jakoby posledních 28 let prospala. Přitom stačí nějaká blbost. Jakou dostala poznámku, pochvalu, koho tahala za vlasy nebo jestli chodila kouřit za školu :D), ale ona se nevyjádří k žádnému tématu jinak než jojo, aha, hm. Pokud o sobě neřekne půl slova, nevím čím si má diváky získat v tomto typu RS, kdy hlasují diváci. Já k ní blízko nemám a 5 mega jí za ďolíčky podle mě nepatří.

18
Jana1
Reagovat

Lů nežer zase.

19
Jana-n
Reagovat

Vladko se směje na Reginu? Opravdu by mě zajímalo co to s ním včera ten štáb udělal.

20
Andy
Reagovat

Co se děje v ložnici? Nemůžu pustit zvuk. Pohled na rozesmátého Vláda s Růžou a Pájou mi dělá dobře. Jen by to chtělo komentář. Prosím.

21
Prochor
Reagovat

Včera jsem si všiml, že Lucka se převléká za trpaslíka. Oblékne si trpasličí obleček, vyžene si ježka nahoru, našpulí pusu, nafoukne tvářičky.
Potom vykulí očička do zrcadla a začne mávat ručičkama a hýbat se úplně mimo rytmus. Jako když jí natočíte na klíček. Jenom jí postavit doprostřed záhonu.

22
Jana1
Reagovat

19- A co s Reginou ?

23
Jajinkka
Reagovat

17-Ladeenka
Naprostý souhlas! Proto si i já myslím, že se veze a to v jakémkoliv smyslu. To, že se na ni dá dívat 3 měsíce, mě absolutně neoslovuje. U ní nemám žádný záchytný bod.

24
Jana-n
Reagovat

Buď dali Vladovi nějaká antidepresiva nebo mu slíbili nějakou hodně tučnou odměnu když bude v klidu a nebo fakt nevím co za tak prudkou změnou nálady oproti včerejšku může být. Ale je to samozřejmě jedině dobře, jsem moc ráda že se z toho splínu dostal.

25
pepa
Reagovat

extra. /zpovednice-nikol-stibrove-trojanova-exkluzivne-o-vztahu-s-honzou-o-tom-proc-by-neprala-eve-vyhru-o-vitezi-vyvolenych-a-o-tom-co-chce-delat-se-samerem-issou

26
Briketa
Reagovat

19, 22
já myslím, že ve zpovědnici rozdávali ten Reginin „matroš“, co jí zabavili z kufru před jejím druhým vstupem do vily :D

27
sa_rah
Reagovat

20 Andy

Vlado měl masírovat Romču, nějak to moc neuměla, tak Pája zasáhla. Přitom se nějak rozvinula ebata o tom, jak to holky mají ráda, hlavně se vyptával Vlado, Ro nic neprozradila, Pája už vůbec ne , ale nachechaali se dost.

Vlada debata i jen o náznaku sexování vidtelně potěšila :)))

28
Jana-n
Reagovat

22: Vladko před chvílí vtipkoval na Reginu s něčím o Romaně. U něj jsou ty obraty fakt o 180 stupňů ze dne na den.

29
bordel
Reagovat

20 Andy
Zvuk byl na Kameře 1, na Kameře 4 ne.

P.S.
dailymotion.com/video/x17gc0y_vyvoleni-regina-lucka-a-romana-po-pristani-ufo_lifestyle

30
Jajinkka
Reagovat

19-Jana-n
22-Jana1
Já si myslím, že Regíně ve zpovědnici zakázali vymývání mozku, proto tam je klid a doufám, že to tak i zůstane.

31
Wally
Reagovat

22 – mě se pomalu mění před očima v papouška kakadů, hlavně jak jí dorůstá ten kokrhel

32
sa_rah
Reagovat

20 Andy

Omluv překlepy a nedoklepy. Dík!

33
sa_rah
Reagovat

Vlado se chechtal, že z Re a Ro se po soutěži stanou nakonec ještě kámošky a že se Re přřestěhuje za Ro do Ovy.
Regi kupodivu úplně v klidexu a s přehledem se taky smála.

34
Andy
Reagovat

Díky za komentář.

35
sa_rah
Reagovat

31 Wally

Mozková kapacita by odpovídala. Teď už jen doladit to fyzično .)

36
Briketa
Reagovat

31 Wally, 35 sa_rah
cituji z wiki:
„Kakadu bílý je velmi inteligentní a učenlivý pták,….
Svým zobákem však také dokáže napáchat značné škody…
Jeho hlasité vřeštění nezadrží ani ty nejsilnější zdi obydlí….
Jsou-li kakadu bílému splněny jeho materiální i citové nároky, jedná se o jednoho z nejvěrnějších, nejoddanějších a nejpřítulnějších domácích mazlíčků, jakého si lze jen představit.“

Celá Lů :D

37
sa_rah
Reagovat

Á, Lůca už si chystá půdu pro vypadnutí z duelu… těch 5 Mega je vlastně nudných, mnohem víc by jí těšilo, budovat si na nějakém pozemku, jedno, čí by byl (?) něco s někým dohromady.
No, jen aby tomuhle uvěřil i divák.

38
Briketa
Reagovat

to 36 ještě doplním: Vhodné jsou i čerstvé větve ovocných stromů k okusování. :D

39
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Lů povídá Pá, že si vezme Vlada, že čím více jim připomínají výhru pět mega, tím ji to více demotivuje, a že je lepší si svůj sen plnit postupně a ne najednou přijít k penězům… to už tam v různých obměnách řekla snad většina soutěžících. Při řeči Pá hmvovala a Lů se jí zeptala, jestli ji tím neotravuje., Pá, že ne…

40
sa_rah
Reagovat

36

I mezi papoušky kakadu můžou existovat jisté výjimky! .))

41
ředitelkazeměkoule
Reagovat

23 – Teď při masáži Pá zastoupila Vlada v masírování Romany a vtipkovala, že to bude vypadat, že se veze a zase zametá Vladovi cestu. Tak nevím, jak Pá ten vzkaz pochopila:)

42
Alice
Reagovat

39
Nevěřím Lů ani slovo, je to jen póza, aby byl znatelný kontrast mezi ní a Vl., ona ta skromná, pracovitá a cílevědomá a on, ten sobec, který pro výhru udělá vše – nic než taktika na tv diváky, kteří sledují pouze její obraz v PP a rekapech.

43
Kety
Reagovat

Zdravím.
Zapnu kamery a slyším syslíka (s dnešní vlasovou vizáží opravdu jak načepýřený,rozčilený Kakadu), jak jí je těch 5 mil. vlastně podsouváno a je jí to nepříjemné.
Sysel : čím víc mu podsouvaj v úkolech těch 5 mega,tím víc se blokuje.Zkráceně-ty peníze v podstatě nepotřebuje,bo novej cvičák postaví tak,že ten má doma to,ten zas tamto,daj to dohromady a byl by cvičák. A tu výhru v podstatě nepotřebuje.

44
Jana1
Reagovat

29 díky

45
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Ro někdo něco svědí, ale nemíní se drbat před celým národem mezi nohama.

46
Jana-n
Reagovat

Jestli si Lů fakt vezme Vlada tak doufám že všichni Vladovi nasolíme těch sms dvojnásob než obvykle protože bych jí přála aby prohrála fakt propastným rozdílem. Už ji nemůžu ani vidět.

47
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Vladovi dnes vířivka nesmrdí, asi tam večer hodili (štáb) kyselinu (to není od Vl žert). Lů prý má v práci bazén.

48
NU
Reagovat

Jana-n
46
buď bez obav
(ono i pejskařů numámků je dost, takže nic jinýho nečekám)

49
mrtvice
Reagovat

17 chodila na ZŠ do Zlivi o přestávkách se prala s klukama a byla velmi nevýrazná ale chytrá, nekouřila , měla respekt a ve sportech byla výborná

50
Hooper
Reagovat

47
Sysel smrdutý už má opět práci? No vida:-)))

51
Johan
Reagovat

45 – Ro na poznámku Re o nějakém typu plaveček, v kterých se dá i holit odpověděla, že ona se nebude drbat před celým národem mezi nohama.

52
Briketa
Reagovat

47 – na ÚP mají bazén :O?!

53
Jana1
Reagovat

46- Sice vyhrožuje, že si vezme Vlada,ale asi si vezme Růženu, protože jí má ráda, aby poznala jak to vypadá v Duelu. Do finále nemůže jít bez toho, aby neprošla Duelem. Ráno se snažila z Reginy cosi sondovat,ale nějak se nepovedlo,Regina se vymluvila na diváky.

54
Crazy lady
Reagovat

Tak jestli Lů těch pět mega nepotřebuje , tak možná i přehodnotí plány na svoji budoucnost. Místo cvičáku pro psy by mohla vybudovat Zrcadlový zámek pro ty, kteří rádi sledujou sami sebe. Štáb by měl dávat bacha, až bude Lů opouštět vilu – ta je schopná ukrást i ta zrcadla a narvat si je do kufrů, na památku.

55
stáňa
Reagovat

Nevíte lidi náhodou na co požadovala Lůza grant? A čím se živila před vstupem na krmník? (Bo ve vile je asi si myslí skutečně ve výkrmě, bo jen leží a spí a žere.)

56
Anonymní
Reagovat

46 Tak pozor. Jestli si Lů vezme Vlada, očekávám jen velmi těsný výsledek. Protože pro Lů přijde obrovské množství antihlasů od celého spektra těch, kteří Vladovi výhru nepřejí. A že je jich fakt hodně. Od těch, co jim vadí jeho hysterie, zvýrazňovaná v rekapech až po ty, kteří mu prostě závidí

57
Jana1
Reagovat

54- již také přemýšlela o spotřebičích.
Když šla na minulý duel, tak si narvala do kufrů župany a osušky s logem VV.

58
ředitelkazeměkoule
Reagovat

2í – bordel – Děkuji za možnost poslechu „pěkného“ rozhovoru Sluníčka a Srdíčka:)
51 – Johan – Aha, díky, mám to jen jako zvukovou kulisu a zachytila jsem konec.

59
prcka
Reagovat

55
dostala grant od O2 nadace a pak zadala o dotace od statu, vyrizovala ji to sysli mama, proto si muze dovolit chrnet, spat, krast, syslit atd., protoze se pak pozada o dotaci a je zase z ceho hulit, chlastat a za co chrnet.

nektery dotace se daji dohledat na netu, grant od O2 taky.

Je mne zle z tajovych prizivniku a jak ze sebe sysel dela pilnou, poctivou, pracovitou vcelku. Uz ta jeji kamoska v utery v prenosu rekla, ze se potkaly pri zadosti o dotace.

60
Wally
Reagovat

57- při evakuaci veškerou kosmetiku a chtěla balit i deku

61
Jana-n
Reagovat

56: Tak pokud by Lů porazila Vlada tak bych se už fakt přestala dívat. Porážka od Pavlíny nebo Romany by byla bolestivá ale aby slušného člověka jako je Vlado porazilo něco takového jako je Lů….NE TO PROSTĚ NE.

62
Wally
Reagovat

55 – kámoška asi taky trpí ztrátou paměti jako veveřák :D
řekla, že se potkaly před 9 lety – odkdy žádají 15 leté děti o dotace? a její matka v PP vzpomínala jak byla okolo 15 vzpurná punkerka, měly před odchodem do vily si sepsat alespoň základní body :D

63
Briketa
Reagovat

A mně bylo divný, proč na pardubickým magistrátě normálním občanům neustále vše trvá. Není čas – vyřizuje se grant na syslí farmy. :)

64
Anonymní
Reagovat

61 Přstat se dívat týden před koncem VV by nemělo fakt pražádný smysl.

65
Hooper
Reagovat

Tak samozřejmě, že žádost o grant byla psaná na její matku. Ale je zvláštní chtít grant v 16, o tom žádná.

66
Ája
Reagovat

56 – ale tak to množství antihlasů už mu mohlo přijít před týdnem, ne? navíc Honza měl nějaké sympatie u mladých holek, ale sysel nemá sympatie snad u nikoho

67
Anonymní
Reagovat

62 Když si Lůca může pamatovat, že ve dvou letech zvonila klíčema na Václaváku, tak klíďo mohla žádat v patnácti o dotaci. Ona je přírodní úkaz.

68
quietriot
Reagovat

Budu v soku jestli Lucina nevezme Vlada. Rada ale v soku.

70
Mila
Reagovat

59 – nejhorší nebo nejlepší na tom je, že zrovna ten grant od O2 sice načerpala, ale nic nezrealizovala.. holt chytrá Lucinka

71
Anonymní
Reagovat

66 Ale ona by si tak moc zasloužila, aby vypadla s ženskou. Když vypadne s tím nejsilnějším soupeřem, bude si o sobě myslet, že je hrdinka. Kdyby vypadla třeba s Pájou, to by bylo teprv ponížení!

72
Ivka
Reagovat

Huhňa má hodně fanoušků mezi obyčejnými lidmi,co koukají občas na rekapy. Mají ji za hodnou sympatickou holku,co má ráda zvíržátka.Ale těžko říct,kolik z nich je ochotno jí poslat sms . Například moje tchýně neposílá nikdy nikomu,raději peníze šetří pro děti a vnoučata.
Jinak když teď Lůca ty peníze už nechce,tak jí snad dopřejeme,ať jde domů si je získat jinak-přijdou samy přece :-)

73
Jana-n
Reagovat

71: Já teda neznám vůbec nikoho kdo by jí fandil. Ale to bude asi tím že neznám ani nikoho takového kdo by na VV koukal jen v TV a na netu je vůbec nijak nestudoval.

74
Pitrýsek007
Reagovat

Ta Romana musí mít puštěný ten flašinet i u masáže. To by byl člověk spíš unavený nežli zregenerovaný. To je nářez …

75
EvkaD
Reagovat

56, no doufám, že těsný ne! V okolí neznám nikoho, ani ty, co Vladka nemusí, že by jim veveřice stála jen za jediný hlas. Pokud by ho porazila, tak s matinčinou podporou…čekám, že naopak Vladka budou chtít do všech zbylých duelů, pokud budou 2 před finálem, nevím.
Každopádně výběr Lůcy Vláda mi bude celkem i podezřelý!

76
Bodlak
Reagovat

K té „lhavosti“ Lucky. Něco co říká je k neuvěření. Ale dost věci podle mě vychází ze špatné interpretace. Když řeknu. Ve třech letech jsem na Václaváku zvonil klíčema. Tak to nedává smysl. Ale myslel jsem. Ve třech letech jsem byl s rodiči na Václaváku a tam každej zvonil klíčema.

77
EvkaD
Reagovat

72, no právě mezi těmi obyčejnými lidmi jsem nikoho nezažila, kdo by jí byl ochoten poslat hlas..Je nesympatická i mému muži, který Vladka nemusí:-)
I kdybych věřila, že by dostala 30%, víc nevěřím!!

78
Ananas
Reagovat

54-Crazy Lady
Už penízky nechce? A neposílá se za takové řeči náhodou domů?

79
Ananas
Reagovat

76-bodlak
Jasně. Ale kolik lidí tohle říká, natož takhle?

80
Wally
Reagovat

76 – ale on jí byl 1.5 roku

81
Jana-n
Reagovat

Tak že Lů přijde hodně hlasů které jí zajistí její matka o tom není pochyb. Tak to bylo určitě i v duelu s Jafarem. Ale že by to bylo až tolik že by Vlada porazila tomu se mi věřit nechce. Ale rozhodně bude potřeba Vlada podpořit zatím ze všech duelů nejvíc. Sice to nechápu ale taky vidím v Lů větší nebezpečí než v El Ninovi, Thomasovi a Honzovi.

82
okkvp
Reagovat

Já bych Lucině klidně hlasy poslala, je to sice osoba, kterou bych nechtěla v životě potkat nějak blíž, ale za její taktizování ve hře má mé uznání. Navíc jsem se nad ní častokrát velmi nasmála, žaludek sice trpí, ale zdaleka ne tolik jako při pohledu na VB nebo pepana. Od doby co tolik nehýká a co každých pět minut neječí že musí na cígo, tak mi vlastně skoro nevadí.

83
Pitrýsek007
Reagovat

Sakra to je pravda s tou Lůcou, že krade. Nemohla mít 3 pytle plné darovaného oblečení. Nikola jí dala možná pár kousků ale tak jak byla pokaždé napakovaná to je strašné.
No, že jí ostuda nefackuje.

84
Crazy lady
Reagovat

78 Ananas
já jsem to dnes neslyšela, ale reaguju na příspěvky 39 a 43. Ona má ale asi ještě zbytkáč v žíle a neví co mluví, vždyť slíbila Rů že se stoprocentně vrátí, a ví že tam nepotila krev tři měsíce nadarmo. A hlavně ONA VÍ že má podporu od pejskařů, a těch je fakt, fakt hodně . A jistě jsou z ní všichni úplně uchvácení.

85
surikat
Reagovat

Pavlína řekla o Vl. že skrývá své negativní emoce. Regina rozhodla, že Romana je člověk, který ve vile dokáže nejlíp krotit emoce.

86
EvkaD
Reagovat

82, Lůce proti Vladovi?

87
Kety
Reagovat

Rů-Lu u mě projevovala emoce,sice to někdy dusí,smějese,má i vztek.Vl jsem viděla jednou plakat,ukázels mi snad všechny emoce.Pája se přede mnou schovává (Pavla jí hned podrážděně oponuje,že se neschovává).
Sysel-nejlíp ovládat emoce umí Pája,dlouho se to hromadí,pak to stojí zato.
Pavla-říká,že to není ovládání,ale že je taková.
Sysel-Pá,ty jseš strašně normální a pak výbuch-emoční (Sysel ukazuje u každého jeho emoční křivku prstem).Těžko říct,kdo.Ale pro mne nejzáhadnější projevování emocí má Pája,dusí to v sobě.
Pa-ne,já v sobě nic nedusím.
Vl-Romanu ani nemusím popisovat.Lucka to drží v sobě a pak přijde nějaká pitomina a ty vybuchneš.Pavla vyjadřuje emoce v posteli jinak (Pavlína-Vlado nech tohóóó).A Lůco-ty jdeš,koukáš do středu a pak vybuchneš.Pro mě jsi Lucko takovej jakoby kliďas.
Sysel-je překvapen,jak lehce ve vile brečí.V normálním životě brečí jen,když se něco stalo psům,jindy ne.Stalo se plno věcí doma,útoky na mě a nic,nebrečim.Ale tady bum a jsou slzy.Proto jsem tě Vlado chápala,když přišla Regina,že ses choval tak,jak ses choval.
Pavla-Luco ty jsi u mě neutral a znam u tebe všechno.U Vlada neznam všechno,nevím u něj.On má buď vztek nebo smích,nic mezi.
Sysel-je to těžký,neznáme se tak.
Regina-emoce jsou tady víc jak venku.
Vl-já to mam mezi Lůcou a Pájou,já znam Páju z postele a tam ty emoce projevuje.
Sysel-myslim,že tu není člověk,kterýho určit.Každý má něco.Já se tady v těch emocích totálně máchám.
Vlado-Lu vzpomínáš,jak jsi to tu všechno ze začátku pořád pobírala,byla v pohodě a chvilku potom už jsi to nedávala (Sysel se ohradil,že chvilku potom ne,až za dýl).
Regina-Romča se v emocích krotí,bo má venku rodinu a dítě,kdyby se nekontrolovala,měla by pořád hlavu v polštáři.Emoce se tu asi nedají skrývat.
Rů před plazmou-nedokázali jsme se shodnout,Regina rozhodla mě.

88
okkvp
Reagovat

86 – Lucce

89
Prochor
Reagovat

Pro Lůcu by byl nejlepší scénář že by si vzala Romanu a vyřadila jí a štáb rozhodne, že už je ve finále.
V úterý by byl nucený duel Vladko Pája a tak by se do finále dostala Lůca se samotným Vladkem a nasbírala maximum protihlasů, jak jí radila Niki.
Jenže i kdyby se v pátek Lůca vrátila (čemuž nevěřím ať si vezme kohokoliv), tak jí štáb automaticky do finále nepošle.

90
Thybaumont
Reagovat

88 Cítíš to překvapení, editorko? :-) To užaslé ticho, co to vyvolalo? :-)

91
okkvp
Reagovat

90 – cítím :D

92
EvkaD
Reagovat

88, tak to jsi asi jediná:-), či je zde někdo takový? To už bych nad ním nechala vyhrát Růžu i Pavlu spíš než Lůcu, ta je mi z duše odporná, jak spí, jak jí, jak se chová, jaké má sebevědomí! Včera jak venku kouřila jsem si říkala, že snad ani VB tak nechutně nepůsobil..
Kdy jsi se s ní nasmála? Je to tvá volba, jistě, jen mě překvapila, protože od začátku tahle diva tady není nikomu sympatická..

93
JanaH
Reagovat

88 okkvp : tak to bylo přímo na komoru… :-D

94
Kety
Reagovat

Vladův návrh na název robota Růži : Apobab-automatická pohádková babička,bylo to ve Čtyřlístku,pamatujete?

95
EvkaD
Reagovat

90, proč, je to její názor. Má právo hlasovat jak chce, ale divit se můžu. Tuhle osobu bych nechtěla potkat ani na 5 min. nikde, proto údiv. Když to řekne někdo o Růži nebo Páji, chápu to, u ní je to překvapení, tak jen tak:-)

96
XY2
Reagovat

Pa: Mě nic nenapadá, mně je jedno, co vymyslíte.

No a tahle věta, kterou právě sesmolila, dost říká, alespoň mně.

97
Ananas
Reagovat

Každý má právo na právního zástupce…

98
Jana-n
Reagovat

89: Tak samozřejmě, proč jí štáb do finále posílat měl? :D Pro většinu diváků bude snad nejlepší když Lůca zítra vypadne a poslat jí hlas radši než Vladovi to už je i na mě moc silná káva.

99
okkvp
Reagovat

92 – třeba včera, když jsem skládala jeden z obrázků jejích ksichtů při tanci např. Její taneček před zrcadlovou skříní (Lorenzo gif) považuji za jednu z nejzábavnějších akcí ve vile vůbec a tak bych mohla pokračovat. mě baví sledovat i ty její vymýsly o abecedě …. Mě ta holka prostě baví a to jak dokáže kalkulovat a správně reagovat téměř ve vteřině skutečně obdivuju.
Podobně jsem obdivovala Milana ve trojce.

100
Kety
Reagovat

Vlado i Regina jsou v takové vzájemně dobré náladě; jsem snad do včera koukala na jinou reality show nebo co.
Vlado nějaký „veselý“ bobulky od štábu snad uzobává průběžně,žádná výše zmiňovaná injekční aplikace ve zpovědce.

101
EvkaD
Reagovat

99, Milana jsem měla ráda moc. Obyčejný, lidský, dělal prču, neintrikoval. Vše bral z úsměvem..Úplně něco jiného než Lůca:-), proti VB ano, proti Honzovi možná, i proti Pepanovi a asi Evě, proti Vladovi, jako prach a zlato..
Vlado mezi 2 babama by byl super sranda, Lůca a ty 2, bože, s Pavlou by to projedly do pátku!

102
Bodlak
Reagovat

A nerozdelila se Regina s Vladem o zasobu „kuriva“ :-D

103
XY2
Reagovat

99 – a to ano, ta holka opravdu baví, jeden se nestačí divit, co všechno prožila a zažila, já mám ráda její sexuální zkazky, ty by vydaly na nějaký deníček.
Možná by mohla matinka trochu vypomoci a v rubrice kultura v regionálním tisku vycházet na pokračování příběhy zviržatkové maminky z křoví a kapradí:-D

104
stáňa
Reagovat

Prosim Vás, co to je za nadaci od O2, to jako je něco na volání, nebo jaký obor činnosti to obsahuje, a jakto že to huhně dali? To nechápu, vždyť je to telefonní operátor.

105
okkvp
Reagovat

95 – ale aby ses zas dokrvila – pochop, že si člověk v duelu může vybrat důvod. proč někomu pošle hlas a ten důvod nemusí být jen A chci víc než B, A je lepší než B.
Třeba bych jí chtěla dát najevo, že oceňuju její hru, že není osobou k zašlapání do bahna po úplně všech stránkách.
Taky jsem neřekla, kolik bych jí poslala hlasů.

a ještě jedno, na úbytku Vladových sympatizantů mají značný podíl i hysterie vladkofans

edit – jsem opravila upsání – z je na není – tako to mělo být

106
Bodlak
Reagovat

103 – a zacalo by to povidkou „Jak jsem vyhrala 2:1 nad chlapci“ :-)))

107
Kety
Reagovat

Vlado rozjařeně maluje na Růži roboto-krabici ovládací tlačítka i s nápisy: černé „na drž hubu“,červené na „smích(používat jen ve vyjímečných případech),modré „svítí-li modře,je rozzuřená“,je tam i „část na uklidnění robota-nakopni sem“

108
EvkaD
Reagovat

105, já ti nevím, tady je to něco jiného, co ale čte člověk na jiných diskuzích, tak je to spíš hysterie, nedej bože, aby to on vyhrál, to radši podpálit studio.
Já už píšu sporadicky, na to, co musím řešit, osobně, jde to už víc mimo. Jen tu výhru jemu přeju lidsky nejvíc, to snad není špatné:-)

109
XY2
Reagovat

106 – nebo „Rekordy na pardubických záchůdkách“

Ať se trochu Pardubice proslaví:-)

110
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Když si potlačím Lů osobnostní vlastnosti, tak bych dala raději přednosti Lů než Pá. Lů se podílela na vývoji hry, angažovala se, ale u Pá mám pocit, že je přítomno pouze její tělo. Označení proplouvačka na ni sedí za mě dokonale. Významná ve hře byla většinou jen pro drbání Vladových zad. A myslím, že trvat hra ještě o něco déle, tak by Vl kvůli ní vypadl, stáhla by ho do útlumu.

111
okkvp
Reagovat

Růža robůtek :-)))))

112
Jana-n
Reagovat

Kdy má ta Regina odejít? Jsem zvědavá jak a jestli se s ní Vladko rozloučí.

114
XY2
Reagovat

Vlado je s Re už kámoš, snáší se, možná se i obejmou.

115
okkvp
Reagovat

Robot má i vady, – plive, kope a bouchá
http://www.imagehosting.cz/?v=robot2.jpg

116
bezík
Reagovat

okkvp – teď jsem dorazil a jsem v šoku ! Já sedět na větvi, když já četl co ty napsat, místopředsedkyně !!! :-o

117
Jana-n
Reagovat

114: Neuvěřitelné.

118
Růžomil
Reagovat

Růženko, co ti to udělali :-)

120
surikat
Reagovat

Vladkovci jsou proti buldočákům slabý odvárek. Zvědavost mi nedala a nakoukla jsem na jejich stránky. Už to víckrát neudělám.

121
bb
Reagovat

okkvp
jednoznačně je Lucie po hráčské stránce to nejlepší, co v této řadě bylo. Jako druhá byla Nikol, ale bohužel byla moc křečovitá a bylo to na ni moc znát, jak moc se snaží.

122
Jana1
Reagovat

104 -O2 telefonní operátor založil dobročinnou Nadaci O2.
Lze vyhledat.

123
bezík
Reagovat

Budu hnusnej, místní Růžoland mě asi umlátí :), ale teď to zatím Růže sluší nejvíc za celou soutěž :D

124
ema
Reagovat

Jsem fanoušek Vlada, ale výhru bych z lidského hlediska přála nejvíc Romaně. Jenže si myslím, že by to byl její konec. Tolik jí chybí ocenění a láska od bližních, že by se asi snažila si je koupit a to by byl začátek konce. Nejlepší by pro ni bylo sbalit výhru, věnovat se rodině a vykašlat se na „kamarády“, akce, slávu, ale to se od ní asi nedá čekat. I tak si myslím, že s ní i bez výhry život po ukončení show zamává. Bojím se, že ty akce, které budou následovat, jí můžou jen uškodit. Hodně lidí umí vyjádřit sympatie jenom koupením panáka a společnou fotkou, to bude asi pro Romanu těžké překonat.

125
anka
Reagovat

104 – pardubicky.denik.cz/zpravy_region/ochrankyne-opustenych-psu-dostala-andela-20100317.html

126
Melek
Reagovat

Zapnu kamery a v kuchyni narazím na robota korejské výroby, no toto :)
Jinak mně se Lů taktika taky až tak nepříčí, ale celkový dojem z toho člověka pro mě tu taktiku zabije. Možná že kdybych na kamerách nebývala tak často, tak by mi tak nevadila, ale za těch x desítek hodin už jí mám plné zuby, takže bych ji nepodpořila asi proti nikomu ze zbývajících

127
okkvp
Reagovat

123 – já určitě ne, já se válím smíchy :-)))

128
Lucy
Reagovat

dekuji vsem za vcerejsi komenty, uz jsem to tu v noci nevydrzela a odpadla…
a ted… Ruza, bozi, skvela – se bavim, jak uz dlouho neeee.., je fakt husta :-))

129
Lorenzo
Reagovat

Zde představení Růžorobota (konec gifu pro přečtení návodu mírně zpomalen) :-)

http://www.imagehosting.cz/?v=jarobot.gif

130
Ivka
Reagovat

Lůca zas šůruje kuchyň.To je ale snaživá holčička

131
XY2
Reagovat

125 – no vida a teď, po VV, by mohly začít vycházet sexuální zážitky ochránkyně psů.

132
Jana1
Reagovat

126- melek souhlasím

Beru ji jako celek a to nemohu ani vydýchat. Ani za jedním svým názorem si nestojí. (viz její názor na Nikol). Ty její zlodějny a materiální vysávání ostatních kromě jiných věcí nepřekousnu. Největší hráčka byla Nikol, bohužel to neustála.

133
EvkaD
Reagovat

119, nevíme. Slyšela jsem o Mirkovi, a zase estráda a všichni? Nedivím se, že jim tu licenci sebrali, to snad nikde není tohle! Ještě korejská delegace..

134
Lorenzo
Reagovat

Vlado spustil jukebox co má Růžorobot tam dole a tančí na píseň „holka modrooká“ a Regina se neudržela na nohou a smíchy spadla na zem..

http://www.imagehosting.cz/?v=tanecapad.gif

135
Jana1
Reagovat

131-
Nezapomenu jak na terase se před všemi chlubila, že trpí chronickou vaginální mykozou a Nikol určitě přemýšlela (dle výrazu), kde má najít desinfekci.

136
NU
Reagovat

hmm
Největší radost ze setkání VyVolených bude mít určitě Pavlína, za níž dorazí její partnerka Mirka, která se v reality show příliš dlouho neudržela. Víkendového „soustředění“ se zúčastní i Ládík, Martin, Nikol, Mirek, Eva, Honza a Zdena Regina, aby si diváci mohli připomenout zapomenuté tváře. ■super

137
NU
Reagovat

edit – duplicitní link

138
Melek
Reagovat

Tady měli někteří jedinci strach, že tam bude ve třech moc nuda, tak jim tam rovnou fláknou všechny znova a bude to :D

139
Bohdan
Reagovat

Jasně, nacpěte do Vily všechny vypadlé. I z předchozích řad. A když se tam dají patrové postele, tak se tam vlezou i Slováci. Hlavně Vladovi přistavte polní kuchyni, aby mohl všem vařit…
Co Jafar a El Nino? Ti poslali Primu s tím stupidním nápadem do zadele?

140
Melek
Reagovat

Kuči kuči je skvělý :D

141
Hug
Reagovat

Třeba se o víkendu zvedne sledovanost,tak je tam všechny nechají a pojede se od znova:-)

142
Hug
Reagovat

Takže Lůca bere Vlada? podle řečí na terasó s Regínou ano .
Jestli si ho vezme,tak ji pošlu jeden internetový hlas za odvahu

143
Lorenzo
Reagovat

Růžorobot zvaný Kuči Kuči dostal povel od „Valdy“ ob jí mat Pá ju

http://www.imagehosting.cz/?v=objimacka.gif

144
Jana-n
Reagovat

Tak podle Buldočáků na FB má jít do vily i Pepa a z toho teda mám vzhledem k jeho poslední návštěvě větší obavy než z návštěvy Thomase.

145
Melek
Reagovat

Vlado bude robot 2

146
Jana-n
Reagovat

142: Za jakou odvahu? Ona nemá odvahu, jen přemrštěné sebevědomí. A brát si někoho těsně před koncem když za týden by se s ním stejně utkala žádná odvaha není. Je to jen buď a nebo.

147
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Ještě štěstí, že v úkolu, kdo nejméně vyjadřuje své city a emoce, byla vybrána Romana:)))
125 – Dovolím si zacitovat ze článku: „Lucie patří mezi nejmladší dobrovolníky, kteří získali originální keramickou sošku anděla za nezištnou práci pro druhé. Je důkazem, že i dnešní mladí lidé jsou aktivní a nemyslí jen na sebe.“
Tak snad Lů na gaučíku načerpala hodně sil do své příští aktivity.

148
SADRAJ
Reagovat

zdroj AHA 21.11.2013
hezky popsali MRKVE
citace:
„Soutěž jako taková prohrála v boji o svou existenci.
A jestli svůj díl viny nesou také pracovníci televize, kteří VyVolené připravovali, nechť posoudí zainteresování.

Někdo půjde z kola ven
Několik těžkých kopanců, kterých se dopustili jim zlomilo vaz.
Nezvládnutý casting, absence silnější koncepce, pokusy o fixlování, nedostatek dílčí kreativity a nepochopení vývoje reality show ve světě.
S tím vším se jistě televize vypořádá na personální úrovni a do budoucna jí zůstaneme věrní.
Jen přeci je na Primě pořád dobré zábavy dost a dost!“
konec citace

149
Lorenzo
Reagovat

Kuči Kuči pa dá hla va. Kuči Kuči čte ú kol.

http://www.imagehosting.cz/?v=kucikuci.gif

150
okkvp
Reagovat

147 – jj, taky jsem si říkala, že Regi měla zřejmě informace předem :-)))

151
Jája
Reagovat

Na Pardubickém magistrátu už dostali odměny a 13. plat, aby si mohli zakoupit SIMkarty a hlasovat pro dceru šéfky odb.kultury (ve zkratce). To bude Fičák :-)

152
NU
Reagovat

Bohdan
139 jo stany na zahradu
a může se jet znova VV4+VV1 zdarma

153
XY2
Reagovat

147 – ano, Lůca je aktivní a nemyslí jen na sebe… :-)

154
Melek
Reagovat

Vlado už má svůj krabico převlek, bude představen na kameru

155
NU
Reagovat

Jája
151
rozhodně někdo strhá linky
-no ty všecky nevydrží nápor smsek

156
ředitelkazeměkoule
Reagovat

136 – Takže Vladovi v pátek končí funkce superbosse:)

157
Crazy lady
Reagovat

A jí chci ještě Zajace, Macuru a toho napomádovanýho hňupa z Blesku !

158
SADRAJ
Reagovat

a Vladobot tančí a robotizuje s Kučirobotem

159
okkvp
Reagovat

Robotíci luxus, Vlado robotaneček skvěle :-)))

160
Pitrýsek007
Reagovat

robot Valda Mapero

161
Melek
Reagovat

Robot Valdo se po tanci přehřívá, s Kuči Kuči zmizeli na terasó

162
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Valdorobotanec výborný, a pak že tančí Vlado pořád stejně.

163
XY2
Reagovat

Vl: Oni jsou stejní jako my?
Rů: Oni jsou tupí, my chytří roboti

164
Ivka
Reagovat

Za bít vše chny za bít vše chny :-D

165
SADRAJ
Reagovat

Vladobot zmizel do Rudýhokoutku

166
okkvp
Reagovat

ja-ne-jsem-ži-vý-? … zabit-všechny-zabit-všechny
http://www.imagehosting.cz/?v=robotici.jpg

167
Melek
Reagovat

Vzpoura robotů ukončena Mrkvemi, Valdo odvolán do Zpovědnice

168
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Lů si maluje nehty, Pá vaří… a mlčí se, tedy Regi brblá něco o česneku a třídí.

169
Lorenzo
Reagovat

Valda Mapero a Kuči Kuči se ma zlí

http://www.imagehosting.cz/?v=mazlivci.gif

170
XY2
Reagovat

Vl: já si chci hrát s živými bytostmi, než je všechny odpráskneme

171
Melek
Reagovat

Valdo propuštěn, s Kuči Kuči plánují zničení Vily, strílí do kamer ;))

172
Melek
Reagovat

Zse žereš, zase žereš :D toto smrdí toto smrdí :D

173
XY2
Reagovat

Vl na Pa: nežrat, ty nežrat, ty moc tlustá, zase žereš, nežrat, běž na váhu
Vl na Lů: smrdíš acetonem, smrdíš, smrdíš, smrdíš
Vl na Pa: tobě cítit z úst, říkám pravdu, tlustá dost, nežrat, nežrat, nežrat, nežrat a zasekl se:-)

174
Ivka
Reagovat

Valdo robot se zasekl….nežrat nežrat nežrat…
tu pláču smíchy
..nežrat tlustá dost tlustá dost tlustá dost – na Páju

175
petr
Reagovat

Má pravdu ten robot

176
Melek
Reagovat

Na Lů: ty moc spíš, ty moc spíš, nelíbit se ;))
Jemu snad v té zpovědnici přečetli Panáčka

177
Melek
Reagovat

Severní Korea reklamace nepříjmá :D

178
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Valdo robot je pravdomluvný, na Lů: Hodně spíš, hodně spíš…. Mě nelíbí se tady živé bytosti… na Regi: Ty moc pít pivo

179
surfer
Reagovat

Vlado zabíjí ))

180
Libor
Reagovat

89-Když si Lů nevezme Vlada dnes a vyhraje ho, půjde do Duelu znova ve čtvrtek – protože když si vezme Romanu, tak Vl+Pá si palce následně navzájem nedají , a když Pá odejde tak si ji vybere Vlado sám

181
Melek
Reagovat

Vlado: proč tolik jíš?
Pá: protože mi chybí sex ve vile
Vlado: jsem naprogramován na tuto činnost ;))

183
Melek
Reagovat

Vlado nasírá Pá a Lů při nakládání jídla :)

184
Jana-n
Reagovat

180: Lů duel nevyhraje takže zbytečné spekulace.

185
Melek
Reagovat

Vlado pro změnu nasírá Lů na WC

186
Jája
Reagovat

asi hoďku poslouchám u vaření, kdyby mrkev nesr.la těmi psychotesty jako včera o půlnoci, když většima byla pod vlivem – vysoce trapné, tak je více krásných dnů jako dnes oba roboti jsou úžasní jen Lůcíííínáááá je mimo, nemá hlavní roli tak ryje. Závidí jak Ro tak Vla. Ovšem ona by vypadala jak Pinokio na hnojišti. Ty roboty by si odnesla domů na památku vyplněné vybavením Vily.

187
quietriot
Reagovat

Lucine preju ze srdce druhe misto. Je pravda, ze nemuze za to, ze ji stab az na par vyjimek odmitnul ukazat divakovi v pravem svetle a nechat je svobodne rozhodnout zda do hry patri. Na druhou stranu proc by tuhle neschopnost stabu mel odnest Vlado, ktery imo na rozdil od Luciny hraje mnohem tezsi hru (taky je to na nem posledni dobou pekne videt), protoze hraje fer zbranemi.

A protoze si dnes Lucina bere do duelu Vlada, nezbyva mi nez ji prat to misto bramborove. Proti Pavline a Romane ji podporim jakykoliv den :). Kazdopadne je skoda ze tam Vlado nemel protihrace na urovni a ze ho musel stab takhle umele vytvorit (a zitra uvidime zda se jim to vubec povedlo).

188
Lucy
Reagovat

jsem prehraty, jsem prehraty :-))

189
Lucy
Reagovat

ja dobry pomocnik, tlumi prdiky, neni slyset, neni slyset :-))

190
quietriot
Reagovat

Vladovi jde robochuze na jednicku :)

191
surfer
Reagovat

jasne pustili Kraftwerk, tak je to spravne tak to ma byt yyeeeaahh

192
Libor
Reagovat

184- pokud bude Duel Lů-Vlado dnes tak očekávám výsledek 80:20 pro Vlada jako s Thomasem a pořádně provětrám zbylý kredit ať Huhňa vidí zač je toho loket…. a pak jsou to spekulace, paradoxně pak ve stejné situaci co jsem psal bude Romana a svého Duelu se dočká

193
okkvp
Reagovat

Vlado je naprosto úžasnej :-))))

194
Ivka
Reagovat

Jak už tu bylo mnohokrát napsáno – Vladovi sluší každý převlek

195
Lucy
Reagovat

no a dneska, jeslti pujde do duelu, jakozejo, tak Lů muzou tak ukazovat, jak sedi a zere, a Vlado tohle ma vod Mrkvi asi odskodneni za vcerejsek.. A proto je Lů naprdnuta a protivna, protoze nedostala na posl. chvili prostor, tak se do zaveru teda proste prozere, no…. , A je to fakt skvely :-), a s Ruzou jsou neprekonatelna dvojka, od zacatku…

196
SADRAJ
Reagovat

Ro na kučiho hodila boban žrádlo přednějsí a Vladobot si hezky zatancoval
nejvíc sem i líbí jak otočí nejdřív hlasu pak telo a potom spodek teprve jak mu ta elektronika nedovoli otočit se v celku najednou má to vymakaný

197
Mila
Reagovat

já si myslím, že Lucka si opravdu vezme Romanu, na Vlada si netroufne

198
EvaDa
Reagovat

Dovede si představit Lucii a Pavlu v rolích robotů? Jeden by načuřeně seděl, nohy na stole, druhý by hulákal – ty-ko-k-so-ne-ne-ne-nech-ci.

199
lol
Reagovat

Tak to se musím smát…

před asi měsícem jsem si tady dělal legraci z toho jak tam furt někdo chodí a říkal jsem, že nakonec tam ještě pozvou celou tu skvadru…. a já měl pravdu :D

Tak jak se řiká, když už něco zmrvit tak pořádně…. viď štábe

200
Lorenzo
Reagovat

Robopusa s člověkem Pá jou

http://www.imagehosting.cz/?v=robopusa.gif

201
Lucy
Reagovat

Lů kecy vo tom, ze kazdej ukol museji poslochat Vlada. Valda-robot: Tu zabit prvni… :-)

202
okkvp
Reagovat

196 – přesně, vzpomněla jsem si na mnohá čísla v talentu a Vlado by tam mohl s krabicí rovnou :-)

203
SADRAJ
Reagovat

a náš milovaný hadr
nagoře v kuchyní stále zůstává
leží si tam a jen vše sleduje

204
Jana-n
Reagovat

197: Myslím že už jí to může být jedno, sama asi musí tušit že už se nevrátí s nikým a tak udělá rádoby silácké gesto a vyzve Vlada protože za týden je stejně konec tak co. V případě že by vzala Romanu tak se stejně nevrátí a doufám že Romča by měla podporu větší. Snad jen kdyby vzala Pavlínu tak bych byla na rozpacích koho chtít zpátky ale pořád bych byla radši za návrat Pavlíny. Pavlína ve finále představuje potenciální hrozbu pro Vlada ale to vlastně Lůca taky a i kdokoliv jiný kdo by s Vladem v tom finále ve dvou byl. Každý tam dostane Vladovy antihlasy.

205
NU
Reagovat

super.cz/223941-eva-z-vyvolenych-tvrdi-vladko-dostal-od-primy-dva-miliony.html

206
SADRAJ
Reagovat

202 okkvp a myslím že by prošel bez problému hnedka a až do konce

207
Melek
Reagovat

Vlado zpívá :))

208
NU
Reagovat

Jana-n

204
Proč by tušila že se nevrátí? kravina
no pavlu si neveme
růžu taky ne
přeci jen je “ silná“ ta si vybere vlada

209
Melek
Reagovat

Scéna se zmrzlinou do 18 nevhodná :))
Kuči kuči chodí s Pavlínou kolem bazénu, přibírají zpívajícího Valda

210
XY2
Reagovat

Robotci luxusní a pohled na Huhňu je taky luxusní.

211
Wanna be your monster
Reagovat

V sobotu přijdou úplně všichni vypadlí VV.

212
Melek
Reagovat

Valdo záchvat smíchu ala fantomas :)

213
quietriot
Reagovat

Evicka neprestava bavit ani mimo vilu :)

214
Lucy
Reagovat

krasny, fakt: Sysel: Valdo pojd ke mne, otoc se zady. Valdo: ja neduverovat, zabit, zabit…
K Ruze: jakto ze ty jist lidsky jidlo? Ty humanoid…
kouzelnej.. fakt takovy sranda jako dneska tu nebyla snad od zacatku.. A Lů je z toho cela perplex…. Kdyby chtela, tak se zapoji, ale je to tak dobry, ze na tohle nema…

215
quietriot
Reagovat

211 – vcetne Huhni? ;)

216
surfer
Reagovat

203
Sadraj kde je ten hadr? přibližně ))

217
Melek
Reagovat

Va: sem ňáké zpocené

218
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Pá, že roboti mají založit spolu rodinu (ona snad hledá sex ve všem), Valdo: Jak to mám udělat, když ze mne padají pouze šrouby a matičky?

219
Raduna
Reagovat

Stačí mi chvilka co sleduju – Vlado kouzelný robot a pak to střihnou na reginu a konec – na tu koukat nevydržím

220
Bodlak
Reagovat

Jak jsem psal minule.

No cela tahle VV je bohuzel vinou MRKVE zmenila v paskvil a rad bych videl tu smlouvu ohledne licence.
Vyhlasil bych v patek hlasovani o finalni trojce. Na tento vikend bych mozna ocenil vsechny (18) lidi zpet do vily. Vyhlasit vikend neutoceni. Poslat nejakou osobnost, ktera to pohlida (TP ?). Udelal finalni party. Rad bych videl debatu o tom co si VV skutecne mysli o RS (bez zasahu stabu).
Dalsi patek vyhlasit viteze, zlikvidovat vilu a zapomenout.

221
Lucy
Reagovat

kdyz Lů na Kuči-Kuči a Valdo Mapero mluvi, tak to pusobi, jako kdyby mluvila na smecku tech svejch coklu, nezda se vam? ale ti normal nereagujou a neodpovidat, na rozdil od perfektnich severokorejskejch vyrobku, ak ta s ti s touhle smeckou Lů nevi vubec rady :-))

222
Wanna be your monster
Reagovat

215 – samozřejmě. Už se na ni těším. :)

224
kozlík matěj
Reagovat

Re teď mluvila o tom opuštění dítěte, jak to není pravda. Ale nevím, komu to říkala, koukala jsem na Vlada.

225
Lorenzo
Reagovat

schvá lit post 223 pro sím.Dě ku ji :-)

226
SADRAJ
Reagovat

216 surfer
jak je ostruvek a plotna tak vedle odsavače nahoře pod stropem je lišta se světlama jako směrem dozadu k troubě
a na ní leží už dýl jak měsíc
nikdo si ho z vilanů při úklidu nevšímá
jestli ho proti světlum nevidí netuším ale už musí bejt notně zaprášenej třeba si ho MRKVE někdy všimnou sami a nechají ho sundat
nebo je to plán MRKVí třeba ho tam strčili sami
ale měla by si ho všimnout alespoň vesmírná hygienička když už nikdo

227
Melek
Reagovat

Valdo na chvilku sundat oblek. Být moc horko

228
kozlík matěj
Reagovat

Vlado- že se v krabici drží hrozné horko. Že by bezdomovci opravdu věděli, co použít? Mně to teplé rozhodně nepřijde.

229
ředitelkazeměkoule
Reagovat

214 – Právě, nejen Lů, ale i většina z nich tohle neuměla, ani přihrát na smeč, nenechali Vl se rozehrát (což je chápu) a tak v téhle řadě vyložená zábava moc nebyla.

230
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Roboti si odložili, Lů jede s Regi překvapivě o psech.

231
kozlík matěj
Reagovat

224 tak Lůce to vyprávěla. Ale opravdu jsem slyšela jen útržek. Já myslela, že o tom nemluví, že to tam nikdo neví.

232
anka
Reagovat

134 – lorenzo, ty umíš pobavit i slovy, nejen obrázky: „Vlado spustil jukebox co má Růžorobot tam dole..“

:-))))))

233
surfer
Reagovat

Huhna je nějaká přejetá co?

234
SADRAJ
Reagovat

okkvp tak jak dneska?
ustojí to technika? nebo zase padneme ? jak to vidí ředitelé?

235
okkvp
Reagovat

234 – šééditél to napsal nahoře do článku – snad neupadnem ;-) A když, tak se zvednem jako vždycky :-)

236
anka
Reagovat

211 – a možná přijde i ŠŠ ( když už průchoďák, tak proč ne)

237
SADRAJ
Reagovat

233 surfer no aby nebyla když si ji kamery všimají dneska v tak významnej den a ukoly taky žádný nedostal aby mohla nekoho zesměšni dávat mu povela a ani její povely robotům se neujaly kašlali na ni oba dva tak je divná dyž večer pujde všechno dle jejího přání že se o ni nikdo nezajímá
ani do spovedky snad nešla tka neví nic z venku kolik karet mateř koupila rozdal an zitře a kolik profilu si vytvořili magistrátníci a
hlavně stále musí přemejšet a taktizovat koho si vybere an koho má a na koho ne a podobně

238
ředitelkazeměkoule
Reagovat

221 – Jojo, a obě, Lů i Pá, mají takové „dívčí“ chování… Kuči, kuči, potrestej Valdu, dej mu facku, ještě jednu, pořádnou, a kopni ho do břicha.

239
Crazy lady
Reagovat

237 – a zásadní problém jsi vynechal. Co na sebe ?

240
SADRAJ
Reagovat

235 okkvp
uvidíme ke konci přímáku jako vždycky.
jestli už je to tam komplet a stačilo se to všechno pořádně dotřídit a sesypat, tak snad by mohlo vydržet
necháme se překvapit
jde o to, kolikanásobnej nárust IP najede po skončení PP, lidí co se sem nahrne jen číst.

241
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Ro by chtěla, aby to vyhrála holka, ale… Vlado je zábavný, je u každé hádky, zase když půjde zítra do Duelu, tak to bude třikrát za sebou… ale stejně má šanci to i tak vyhrát…

242
anka
Reagovat

tak jsem si zapnula kamery, že musím kouknout (po přečtení posledních příspěvků si říkám : Vlado jede finále ve velkém stylu, konečně se snad – nevím jak proč – ale uvolnil ) – a on leží na posteli jak chcíplej pes !
Romana taky, Regi v obyváku pěje Nech brouka žít , kdepak je Lů ? češe kohouta?

243
SADRAJ
Reagovat

239 C. L. to už je vymyšlený od úterka večera
co na sebe
no přeci to nejlepší co si dokáže od kohokoli půjčit
boty už má od AGIE
šaty už taky vymysleli
tedka jen kde sehnat tu MRKEF nebo krajíc na hlavu

Čím dál víc mi připomíná tu osobu z Čochtana tu
„Jak měla vepředu ty dva zlatý zuby (tady vyhřezlý) hvízdala vždycky u tunelu .
A když támhle stále a vy jste se támhle dívala a ona stála po kolena ve vodě a na hlavě něco měla třeba krajíc neb mrkev.
tak jste i myslela že támhle někde by mohla stát hezká ženská. „

244
Crazy lady
Reagovat

Reg. so přezouvá. Z kozaček na vysokým klínu do kozaček na vysoké jehle. Myslíte, že v PP budou vidět i nohy ?

245
Melek
Reagovat

Regi se obestlala peřinama a zalomila to na gauči

246
anka
Reagovat

a už na K1 i K4 Regi spinká – něžná, elegantní, blond kadeře kol hlavy, tygr (kalhoty) v objetí ze zebrou (deka) – radost pohledět , připomněla mi miss Kuchařovou

247
Jana-n
Reagovat

208: Proč by tušila? No to jak se tvářila po tom co dostala šátek hovořilo za vše…Vlado je superfavorit, to jí snad musí být jasné, u Pavlíny Tereza prozradila jak fenomenálně rozdrtila Evu a Romana je velká neznámá ale dá se předpokládat že vzhledem k tomu jaká je bude mít taky hodně fanoušků. Pokud je Lůca fakt tak chytrá jak Vlado tvrdí tak si přece musí umět spočítat že její šance na návrat z duelu jsou mizivé.

248
Ananas
Reagovat

243-Sadraj
:))))
Mrkev už jí na hlavince pučí, ta šošolka, to bude nať.

249
Matouš
Reagovat

246 anka – to si snad děláš legraci, ne?

250
Crazy lady
Reagovat

247 – jana-n:
opravdu inteligentní lidé nemívají takové sebevědomí, spíš mívají pochybnosti sami o sobě. To není případ Lů, ta si věří – akorát teď, když jde do tuhýho, tak se jí trošku stahujou půlky.

251
SADRAJ
Reagovat

248 Ananaska
ahá nazdar jsem Tě dneska přehlídnul že si tu taky
jako chytit a vytáhnout Huhňu ze záhonku by to asi šlo za tu nať těžko
i když vlastně občas je to laminát a za ten už by se možná dalo
Jen by asi měl človek dost barevný ruce

A vůbec nechat ji v záhoně kdo a proč by ji měl vlastgně chuť vytahovat. Sežrat se to tlustý nedá, mozeček se z toho taky udělat nedá,
Poslouchat to tak možná pro malý děti jako bavící hračka ty by tomu možná věřily a smály se nežli by ji prokoukli že pokaždý říká něco jinýho.

Jó jinak prohlídnuil jsem konečně, jak je to s těma jejíma PC a notebokama
Ona totiž je má i nemá má jich víc ale její nebude zřejmě ani jeden všechny budou psaný na
o.p.s Šumák a zaplacený z grantů a už asi i odepsaný
Tak ona vlastně neví, jsou moje, nejsou moje ,
Nebo jsou z OKS Prdubice na zápůjčku a to je taky potom dilema jestli jsou nebo nejsou její ,
Připadně u někoho viděla NB na stole a pravila
Jé ten je hezkej, mohla bych si ho půjčit a už nevrátila tak to asi bude a
Proto v tom chudák má takovej zmatek .
Zmetek jeden.
Jak to bylo v noci tím taťkou mi furt nemůže dojít

252
ala
Reagovat

Ruza chrape, Regina do spovednice

253
anka
Reagovat

249 – přísahám že ne! akorát že neumím udělat to foto :-(

254
SADRAJ
Reagovat

no AGIA už je nažraná vykoupaná má i všechnu špínu vypranou zadarmo
Tak by se mohla zabalit.
Jestli ovšem ji tam nenechají už do víkendu a neodejde až s ostatními co se tam mají nacpat.

Jak to je s Buldokem jde tam dneska on a nebo Mirek?
Nevíáte někdo z Ksichtoknihy čestvý informace?

255
anka
Reagovat

a Lů už vybírá co na sebe , přivolala Páju , aby jí poradila – vytáhla tři trička, tohle je moc modrý, tohle vytahaný, tohle říkala Niki že je jak pyžamo – a nic víc nemááám ….. schválně, nebude chtít od Pá něco půjčit?

256
SADRAJ
Reagovat

pozor
Huhňa začala rozbalovat pytle
Najednou zjišťuje kolik vlastně má věcí na sebe a mezi řeší s Pájkou z ní vypadlo
Lu noo tohle to jsem ještě na sobe neměla to si vemu
takže se tím nazatěžuje zkrátka jen prohrábne pytle zeptá se někoho co jí na to řekne a je hotovo
Hlavně namalovat ksicht na tu placku na krku na večer a nalaminátovat čupřinu

257
Prochor
Reagovat

Ze všech návštěv ve vile by mi nejmíň vadila ta borka přes dorty Markéta. Celkem sympatická baba.

258
SADRAJ
Reagovat

http://www.imagehosting.cz/?v=201311212w.jpg příprava na přípravu 1
vl už si asi hodinu točí s tou špejlí vo m modfráý too na konci a tedka praví že to vypadá jako ohňostroj

259
SADRAJ
Reagovat

http://www.imagehosting.cz/?v=201311omo.jpg
daslí příprava na přípravu

260
SADRAJ
Reagovat

http://www.imagehosting.cz/?v=201311znz.jpg
příprava asi před hodinou

261
Junnie
Reagovat

Prosím vás, vie alebo tuší Vlado, že ho dnes Huhňa vyzve?

262
Melek
Reagovat

Jestli Lů vyzve Vlada, bude Vlado dost nervní. On ji má za silnou soupeřku

263
Prochor
Reagovat

261 – Já myslím že tuší protože včera z ní mámil data o jejím životě a vypadalo to, že se bifluje na bleskový výslech. Nebo s tím alespoň vážně počítá. Vladko rozhodně není hlupák.

264
anka
Reagovat

249 – Matouš
koukni na 260, no není to krásné, když mlčí? (a SADRAJ dík)

265
Ananas
Reagovat

251-Sadraj
Já teď dorazila, dočítám a lituju, že jsem přišla o RUR.
Mrkev necháme slimákům, svůj k svému.
Když člověk musí vysvětlovat vtip, tak se asi fakt nepovedl:(
Tož: „Tatínku, ta se ti povedla“ je knížka od Svěráka. Mezi mýma lidma se to občas používá jako pochvalné zvolání. Fotka byla super. Ovšem žádné případné úvahy o neznámém levobočkovi ( to bys musel začít sakra brzo:)) Patřilo to přece tatínkovi Šárovcovi, že se mu povedla dcerunka. Vědět, že do Tebe zatnu jak Regina do Vlada, ruku si urazim. Ach jo

266
Cristina
Reagovat

Čekám kdy Regina odejde a ono nic.Zřejmě zůstane do soboty na velkou party.No jo, to bude show.Já se dívat nebudu.Raději si pustím film.Fakt se těším až bude této trapné RS konec.Už jen pošlu plnou palbu Vladovi, ať se děje co se děje.Ani ve snu mě nenapadlo, když tohle všechno začalo, že budu takový Vladkovec.

267
Prochor
Reagovat

Já nechápu jak si někdo může myslet, že by Lůca porazila Vladka.
V pátek uvidíte komedii: Jak utopit bakalář Šárovcovou aneb konec tančících trpajzlíků v Čechách. To vám garantuju.

268
Bodlak
Reagovat

Ma nekdo nejakej odhad, jaka je „sledovanost“ on-line kamer?

269
nekran
Reagovat

267 – Prochor

Tím by teda jistý nebyl – uvěřím až zůstane sedět sama ve studiu a bude se loučit do vily

270
anka
Reagovat

267 – Prochor

ale šumák/šumačka se přece nedá utopit , maximálně může s velkým efektem vyšumět – ještě přitom nadělá hodně neplechy – a rozpustit se a zůstane po ní … no, trochu obarvené/špinavé vody

271
SADRAJ
Reagovat

265 Ananaska
Pravda je ž knihám moc nedám od jistý doby skoro nečtu ale Huhňa by mohla bejt skoro moji vnučkou takže s tím začínánim to nebude až tak slavný a nezatnula ono je to s věkem takový pofidérní asi jak se kdo cejtí bych tak pravil a pracičku si nech budeš ji určitě potřebovat ještě dlouho
Jina k roboti jsou v gifem od lorenza a fotek tu mam kvanta ale poslat nejdou kam a jak jedině jenaspat nekam na uschovnu nebo ulož to a postnou to sem jestli to tu projde ale na všech fotek mám většinou dole svoji lištu a nevim proč mi furt leze ven a překopávat nastavení Widlí sem i kvuli fotkám teda nechce a asi by to mohlo nekdomu vadit a u tisíců fotek ji odmazávat se mi teda nechce

272
Ananas
Reagovat

268-Bodlak
Pan ředitel v tom rozhovoru říkal tuším 150, ale jestli je to věrohodné?

273
anka
Reagovat

K1 – Lů v pilné přípravě – svlékla podprsenku, oblékla top (nemá ho od Niki?) ,naaranžovala šálu jako chomout kolem krku, zepředu dobrý, zezadu záda holá , lopatky ven
a zálibně se prohlíží v zrcadle – jo, to by šlo

274
SADRAJ
Reagovat

272 Ananaska
bal jednou jeden jeden ředitel a ten už toho taky napovídal
IMHO si myslím že to ti odporníci nedokážou ani zaznamenat natož spočítat
by si na to museli najmou firmu a kdyby toho bylo tolik tak už do toho leze reklama každou 3 minutu (Jej krucifix eště že jsou to MRKve a snad to ještě do konce nestihnou náhodou zrealizovat) .
Zatím byly jen při přihlašování ale čert nikdy nespi . Kdyby to bylo 150 000 tak už by se jim to muselo vyplatit ji do toho vrazit .Jenže kdby tam padala nečekaně tak by asi onlinistu zase rapidně ubylo takže je to nic proti ničemu .

275
Jája
Reagovat

Pozor, Pardubice mají vyhlášené stanné právo, jsou odstřihnuté od všech mediálních sítí. V 21 hod. vyjíždí od magistrátu autobusy věrných a zaměstnanců na povinné cvičení až k dosahu dalšího vysílače. Kdo dobrovolně povinně nezlikviduje minimálně 10 simkaret na heslo Lucie, bude se hlásit na 400 hodin veř.prospěšných prací a na PÚ bez nároku na podporu v nezaměstnanosti. Amen.

276
Thybaumont
Reagovat

275 jj, za břicho se popadám.. trvá dlouho tohle vymyslet??

277
Melek
Reagovat

Lů výraz se nedá popsat slovy, to se musí vidět :D

278
SADRAJ
Reagovat

Leze mi na mysl jiná věc vzhedem k tomu co je dneska za den a co bude večer je tady celkem nečekaně prázdno teda málo lidí už píše 270 postu od rána v tyhle dny to přiskakovalo daleko rychleji už v tuhle dobu tka nevím ,
Asi ti cio vyhrožovali že končí zřejmě skončili. Nebo všichni jen koukají ale píše nás tu dle odhadu celý odpoledne střídave tak maximálně 100-150 ne tisíc alr lidí co se tu porůznu střídfaj při pdaní a to je tak všechno.
Jestli to na konci přímáku zase padne a nebude tu kolem 2500 postu tak to jsou fakt asi jen čumilové kdo to tu pravidelně shazuje .

279
Jája
Reagovat

276 – Magistrátu tři měsíce, mně dva panáky a dobrá nálada z dnešního koukání k tomu. :-DD

280
Crazy lady
Reagovat

Myslíte, že Lucinka kuřátko, od maminky utržený ,dá dneska tu vyzývací řeč zase ve třetí osobě ?

281
ivča
Reagovat

Kristova noho, pave Prochor, já snad už dám na modlení

282
anka
Reagovat

275 – a kde jsou záškodníci s rušičkami, s technickými kontrolami těch dotovaných autobusů přímo na trase – zastavit na cestě, znemožnit vysílání všemi prostředky?!

283
Melek
Reagovat

Roboti názorně předvádějí reprodukci :)

284
ivča
Reagovat

281- pane tam mělo bejt, boha jeho

285
Jája
Reagovat

Sadrajku, to je těžko, mi dnes spadl Panáček i kamery minim. 8x. :-(

286
Melek
Reagovat

Narodila se jim dvojčátka (v zásobovačce 2 krabice s obličejem)

287
Jája
Reagovat

282 – Já měla zato, že Sadraj díky holoubkovi,všechno eviduje a zařizuje ty správné akce.:-)

288
Poštovní holub
Reagovat

Proč nedělá Lůca robůtka? Nemusela by mít ani krabici na hlavě.:)

289
Poštovní holub
Reagovat

Sadraji, nic neprozrazuj, víš, že nepřítel umí číst!

290
anka
Reagovat

286- a jedno z nich už má zuby – jako Lů :-)

291
Jana1
Reagovat

Valdo -elektronický prc dopadl dobře

to nemá vadu

292
Prochor
Reagovat

Vladko tančí robotí tanec. Tak doufám, že Lorenzo sleduje:-)

293
Poštovní holub
Reagovat

290 – Vždyť říkám, škoda krabice.

294
Ája
Reagovat

280 – určitě, bude mluvit o té malé, nevinné Lůce, která se dostala do jiného světa a musí bojovat s nespravedlností a nenávistí a proto vyzývá favorita Vlada a věří, že ta obyčejná Lůca, bože, ho porazí

jinak nějak jí zatuhnul výraz, co se stalo? přišla jsem až teď

295
Jana1
Reagovat

294 – je vykoupaná, připravená na přímák a závidí, že není středem pozornosti

296
SADRAJ
Reagovat

jéé robomima se objevila
a Huhňa huhňí a nebaví se ven krom hulení zkríta nevyleze ani náhodou

297
Pitrýsek007
Reagovat

Vážně, Vladovi sluší i krabice :-)
a robotanec slušný. Dnes to bylo docela fajn, jsou i všichni na sebe hodní no já snad budu litovat, že to už končí. To bych nikdy neřekla.
Jen ať už tam pro Boha nikoho nezvou.

298
Prochor
Reagovat

Schválně jestli Lůca bude o sobě mluvit v třetí osobě. Jako když její první já vyzdvihuje její druhé já. Tentokrát to bude ovšem RS nekrolog.

299
jenkaa
Reagovat

Ahoj, srdečně Vás všechny zdravím, dneska jsem zůstala v práci přesčas a ten robot stál za to:-)))moc pěkné. Tak se tedy hezky bavte, já odcházím domů a zítra si Vás zase přečtu.

300
Kawi
Reagovat

297 Pitrýsku007

marné lásky volání:
viz 119:
super.cz/223912-ve-vyvolenych-bude-zase-tesno-kufr-uz-si-bali-buldok-thomas-se-silikonovou-zdenickou-i-dalsi-odpadlici.html

301
Jája
Reagovat

294 – cvaká ji u zadku 30 drát :-D

302
Crazy lady
Reagovat

Lů si ustlala postýlku, posbírala hadry kolem a nohou je našlapala do toho šuplíku pod pelechem. Prej – co kdyby se dívala babička, tak aby jí nepomluvila !
Teď přemejšlí jestli ji babička taky posílá hlasy.
Já myslím že jo, máma, babička, kámoška Lucka a ŠŠ, a možná – kdo ví, i Áčko, Béčko, Céčko….

303
Melek
Reagovat

298 – taky jsem na její řeč zvědavá, jestli překoná i tu minulou a co za chudáka nebo naopak hrdinu ze sebe stvoří

304
Kawi
Reagovat

302
Déčko, Éčko … Žetko … a pár desítek těch, co jsem vyhulila na dýzách a taky Šumák, kterýmu koupili spešl mobil pro pejsky …. a celý pardubický magistrát, páč jinak jsou následně bez odměn :-)

305
Melek
Reagovat

Lů vzpomíná na slovenské vyvolené, že vyhrála Linda, taková ta zelená ;))

306
Prochor
Reagovat

Vladko by u mně zabodoval, kdyby se dokázal Regíně omluvit protože rozdíl mezi jeho reakcí a Regi na začátku a teď je příliš markantní i na mně.

307
Prochor
Reagovat

306- Oprava .. příliš markantní i na něj:-) Byl by frajer kdyby to dokázal a ukázal by svůj formát.

308
Ananas
Reagovat

300-kawi
Ale co už, čím víc tím líp. Jedna velká milující se vyvolená rodina. Budeme mrkat, jak vypadlíky vypadnutí sblížilo, Evička se hádám i k Pepanovi přivine.Ještě by jim mrkve mohly předčítat, co o sobě kde napleskali.

309
anka
Reagovat

„Největší radost ze setkání VyVolených bude mít určitě Pavlína, za níž dorazí její partnerka Mirka, která se v reality show příliš dlouho neudržela. Víkendového „soustředění“ se zúčastní i Ládík, Martin, Nikol, Mirek, Eva, Honza a Zdena Regina, aby si diváci mohli připomenout zapomenuté tváře.“
a já dodávám – a účastníci mezi sebou naposledy vyřídit účty za všechny křivdy domnělé i skutečné, za zklamání, které ještě nepřekousli – takže to možná bude „fičák“ přesně podle představ Primy (párty hárd, jak s oblibou říká Lů) – a Jafara tam budu asi postrádat

310
bb
Reagovat

309 anka
nejvíc se asi pustí Miju do Evy. To bych si i tipla. Ale uvidíme.

311
Lucy
Reagovat

309 – Kyklop v sobotu nebude? :-o

312
Poštovní holub
Reagovat

309 – Tak, když už blázinec, tak pořádnej.:)

313
jenka
Reagovat

Netušíte někdo, jakou specialitu si chystá Regina k snědku? Nějakou patlanici proplachuje vodou a dává uležet.

314
Jana-n
Reagovat

309: Taky nechápu když už je tam dávají proč je tam nedají úplně všechny. Ale El Nino tam nebude protože má někde koncert tak třeba i Jafar zrovna někde vystupuje…na koho se opravdu netěším jsou Eva a Honza. To už se skutečně víc těším i na toho Thomase než na tyhle dva.

315
anka
Reagovat

nevím, v seznamu Primy ale zatím není a na jeho fb jsem se nedívala

316
Ananas
Reagovat

311-Lucy
Ten se jim na to hádám z vysoka.
Má recht.

317
bb
Reagovat

309 anka
ono bude daleko více zajímavé sledovat reakce těch tří na to, jak se k sobě budou chovat ti vypadlíci. Protože oni neví, co je venku a co se venku děje a kdo se s kým pohádal a jak vypadá „kamarádství“ po odejití z vily.

318
Pitrýsek007
Reagovat

313 – čočku
A koukám, že jim dali i tmavý cukr no to se tedy mají … Zajímalo by mě, kolik se utratilo za krmení + drogerie pro tuto smečku asi hodně, že?

319
Lucy
Reagovat

jeste k tomu psani sem na panacka: ja bych psala, a rada, a obcas sem neco i napisu, kdyz uz to z cire radosti vypotim.. Ale je problem s odesilanim, musim odesilat tak na desetkrat – vzdycky se mi objevi napis, ze odesilam prilis rychle a mam zkusit znovu.. takze parkrat kliknu, pak zas koukkam, co se deje na kamerkach, za chvili zkousim zase.. cili moje prispevky vetisnou dorazej dost opozdene. J A neni to jen pri navalech vecer, je to i pres den… Takze pisu jen kdyz uz mam uplnej pretlak, ac bych rada vic.. Ale tohle je prekazka zdrzujici. Jedine v noci, tak ve dve, to lita v pohode, kdyz na panackovi jsme posledni tri silenci :-). Je to mozna tim, ze ted nejsem v CZ, a jsem daleko, nevim.. Kdyz jsem byla v Praze, tak jsem na panacka psala moc rada a furt a fungovalo to v pohode :-). Toz tak.

320
Sylva Langrová
Reagovat

Nikdy jsem nepochopila myšlenkové pochody okkvp a ani se se o to nebudu snažit.Lucina je pro mě odpad.Na VV se už nedívám,počkám na finále.Snad to Vlado vyhraje.

321
Prochor
Reagovat

Abych zmírnil stres test (po havárii v Tukušimě) tak navrhuji štábu úkol pro všechny ex vyvolené během často nudného víkendu: Jaký byl váš nejlepší zážitek z VV? Schválně jak by se s tím popasovali buldočáci Štrůdlu nevyjímaje. A doufám, že přijde i Niki.

322
Ája
Reagovat

taky mi je líto, že tam nebude Jafar, mohl jim uvařit nějakou fajn slavnostní večeři

323
bobina
Reagovat

Tak jsem si přečetla rozhovor s Oparem a ten píše, že ve vile zhubnul 12 kilo, Zdéníí je z 50% lesba, on vypadá na svůj věk velice dobře a Silvinka malinko starší tak se k sobě báječně hodí, dluhů má zhruba 1 mega, za akci v klubech a diskotékách si říká od 5 do 10 tisíc a 99% lidí co potká se diví, že nepřizabil Vladka. Konec hlášení:-)

324
potvora54
Reagovat

Koukám,že triko nepatri k nejcistsim,ale vzadu ji nikdo nebude zabirat,ze Lucinko?

325
anka
Reagovat

317 – zajímavé by to bylo, jenže – Pá bude mít oči (a mysl a tělo) jenom pro Miru, Vlado se zatetelí ze ZdeRe a bude s ní plkat do tří do rána, Romana – poté co pochopí, že z ní ještě pořád všichni mají jenom srandu a dokonce ještě větší s tím odstupem zvenku se ožere a obrečí to a vyčte všem všechno, takže na nějaké pozorování nebudou myšlenky , muzika, bazén a vířivka připravena, alkoholu i jídla bude zajisté dosti, ať to stojí co to stojí, stejně je to pro Primu naposledy , kdy se takhle rozšoupne s VV

326
Růžomil
Reagovat

Růženko neboj, jsi moje hvězda jasná, já tě nedám

327
Wlcak
Reagovat

Tak mě napadlo jestli na víkendový mejdan nepošlou i zítřejšího vypadlíka

328
NU
Reagovat

jenka
313
asi amaroun
mnam to bude dobrota –chi chi chi

329
nee
Reagovat

325- anka – to vypadá velmi reálně :)

330
Jana1
Reagovat

319- já jsem v ČR a zlobí mě to dost často i přes den.

331
SADRAJ
Reagovat

275 Jája to je tvůj výmysly ta blokáda sití a netu jestli jo začneme to rozšiřovat
ale velení je dneska na tobě
musiš si sehnat vlastní záškodníky
my pořád čekáma jak to bude s ostatnáími jestli to TP v PP sdělí kdy kdo přijde aby jsme se pokusili zamezit přístupu
Boji proti síti sítí zdar
Nazdar

332
Pitrýsek007
Reagovat

319 – nic si z toho nedělej, mě to dělá taky a patrně nejsme jediný. Je někdy nával prostě.

333
Bazinga
Reagovat

výzva pro členy Růžaklubu. Asi je čas, se jít pomalu rozcvičit!

334
bezík
Reagovat

Pája nad svým obličejem : já to nemůžu zakytovat, to vypadá jak když mám lepru ! :D

335
Sabina
Reagovat

ExVyvolené na víkend přivede Petr Zvěřina!

336
Poštovní holub
Reagovat

335 – No jo, no. Mrkve mají předsmrtné záškuby.:)

337
Prochor
Reagovat

327 – Jasně, Lůca tam bude taky:-)

338
Poštovní holub
Reagovat

333 – Předsedkyně, most pořád nic moc. Dělám ho teď tak, že roztáhnu křídla a přidržuju se po stranách, ale esteticky to nepůsobí dobře. Z pilnosti jsem ještě nacvičil taneček, bez mostu.

339
nee
Reagovat

333 – jestli Lů zvolí Romanu, tak se členská základna Růžaklubu rozroste závratnou rychlostí – doufám.

340
Kawi
Reagovat

Re pokradla ve velké ložnici ramínka – a by mohla rozvěsit zbytek vypraného prádélka ….
… na postelích to blbě schne :-)

341
SADRAJ
Reagovat

289 P H
byl sem mino na obchůzce a zatim nikde nic podezřelýho a zprávy od agentů taky negativní
a od nynějška najíždíme na číslovaní jako minule
kdo se chce zapojit do destrukční akce píše náledovně hlavičky
vyjáídření k číslu postu (xxx) pro koho (yyyyyyyy) – první odkaz akce napsat na konec první řádky 289
vzor
xxx yyyyyyyy 289
P H začal jsi dneska ty jako první tak se to bude odkazovat n tebe na 289 jako prvopočátek
aby se to potom dalo dohledat
prosím všecny v akci psát odkazy podle vzoru výše uvedeného

342
Bazinga
Reagovat

338 to je v pohodě, holube. S tebou mám jiné plány. Ty prostě budeš muset zabrat v okamžiku, kdy postavíme most a přes něj se bude chtít do finále dostat někdo jiný… Vzhledem ke všem předchozím dobře splněným úkolům nemám strach, že by´s ve své případné části selhal. :-)

nee – v to doufám :-).

343
jenka
Reagovat

318 Pitrýsek007 – asi ji dává klíčit a bude konzumovat pouze klíčky. Z dvou mís čočky by se musela po…….. :-D

344
Poštovní holub
Reagovat

339 – Holubník to dostane příkazem.

345
Ája
Reagovat

339 – ona je tu stále ještě možnost, že nevyzve Vlada? já to totiž brala jako hotovou věc

346
Ronaldina
Reagovat

339: pokud si Lů vezme Rů, jdu na hostování do Růžoklubu, ale most asi nedám, udělám skobu /\.

347
Poštovní holub
Reagovat

341 – Sadraj, a my dva, doufám, pokračujeme v mimosmyslovém vnímání. Jsme trochu dál, než nějaká Regina, kterou z celého vesmíru zajímá nakonec jen ta vilová pračka se sušičkou, ne?

348
Bazinga
Reagovat

345 nic není nemožné… :-), ya-ba-vááá!

346 skoba stačí, přinese-li úspěch a bude-li stejně pevná jako naše pilíře, pak stačí

349
Poštovní holub
Reagovat

345 – Skoro se mi zdá, že to byla dýmová clona a čekám, že dá Růžu. Ale Huhňu neodhaduju, protože nevím, co vymyslely mrkve, tam je fšecko možný.:)

350
SADRAJ
Reagovat

302 C L
Kolik asi pytlů ke kufru bude balit Huhňa zítra odpoledne a co ještě všechno si tam přibalí
když to možná bude její balení poslední?

Mám ale dojem aby ji tam v noci a nebo v sobotu nevrátili s ostatními, když tam mají být všichni vypadlí

Jako že by odešla na hodinku nebo na dvě a hnedka by jí tam MRKVE zase vrátili aby neporušili kolorit když všichni vypadlí zpět tak fšichni i Huhňa .Aby v tom nadělali ještě větší zmatenost.

351
nee
Reagovat

344 – velké hejno?

352
Jája
Reagovat

331 – s radostí to přenechám tobě. Nejsem organizační typ. Ráda přispěju opět zapůjčením zvěře. Jmenuji tě hlavním koordinátorem :-)

353
Růžomil
Reagovat

Já to věděl, že Růža je nejen květem mým :-)

354
Ananas
Reagovat

341-
Sadraju,
Můžeš prosím ještě jednou tak, abych to i já pochopila. Nerada bych přišla o manévry!

355
anka
Reagovat

341 – prosím tě přečti (teda -napiš) to ještě jednou, jo? – takže když píšu teď na 341, tak za to napíšu něčí jméno a pak na konec nějaké předchozí tvoje číslo …

tak ne, promiň, dělám si legraci , ale ve vile by to určitě nepochopili :-)

356
Pitrýsek007
Reagovat

Kontrolní otázka : Kdo si myslíte, že je ve Vile zamilovaný do Vlada? Jsem toho názoru, že by ho brala každá :¨-)

Růžomile, tvoje Růženka myslí na někoho určitě jiného chichi

357
Poštovní holub
Reagovat

342 – Do finále já osobně teda pustím jen Růžu a Vlada. A k pilířům mostu – to bude kdo? – bych ještě, pro jistotu, postavil Boba a Bobka. A TP v PP. A mise pokračuje, prádlo nevypráno!

358
Růžomil
Reagovat

Pitrýsku007 to je přece správně, že myslí na své nejbližší. Já jsem Růžomil a ne Fabián

359
Bazinga
Reagovat

357 kdo přesně jsou pilíře zas až tak jako nevím, protože jsem ztratila ten papír, co jsem si na něm evidovala ty, kdo zvládli most, ale vím, že WBYM na to má vypracovanou kontingenční tabulku.

360
Ananas
Reagovat

348-Bazinga
Ať cvičím jak cvičím, most dám jen z lehu. Ale pomůžu jak můžu!

361
SADRAJ
Reagovat

347 P. h. 289
Neblbni moc s tim cvičením a tanečkama
když sem na tebe koukal na dálku i za několik rohů na plac před holubníkem samzřejmě
Tak to dost přeháníš abys si nsnamohl letový svalíky máš důležitý úkoly jako dvojitej za Růžoklub i za nás
A dej si nějeký protejnový zrní aby si se hned tak neunavil bude spousty poletování sem tam.

362
Ananas
Reagovat

347-
Holoubku, abych nezapomněla, blicí pytlík tu máš připraven. Růžovej, aby ladil k čepičce.

363
Poštovní holub
Reagovat

361 – Já jsem zvyklej, neboj, zvládnu to! Jak člověk, tak i pták, musí umět nasadit poslední rezervy. A proč ty třeba necvičíš mosty? Umíš? Předsedkyně zase ztratila papír, potřebujeme pilíře. Taky můžeš mít dvě funkce.

364
SADRAJ
Reagovat

354 Anannaska 289
koukni se na 361 je to tam jasně vidět a tady taky

Dneska ale nemám moc času na velení rád přenechám Jáje nebo P Holoubkovi ten je ale na dvě pulky tozdvojenje n má povinnosti i v Růžoklubu .
Jája dala první info tak by se toho mohla ujmout na dnešní večer alespoň to koordinovat.

365
Poštovní holub
Reagovat

362 – Takhle vypadá spolupráce, která pak taky vede k výsledkům. :)

366
nee
Reagovat

Byl vůbec nějaký duel, kde se hlasovalo na základě toho, koho lidi chtějí dál ve vile, nebo všechny duely byly jen o tom, koho vůbec, ale vůbec ve vile nechtějí…?

367
nee
Reagovat

Luca vypadá, že by i usnula…no jo, nuda.

368
koment
Reagovat

A kamera terasa nic.

A Vlado taky nikde.

Mrkve a jejich totální neschopnost.

369
Bazinga
Reagovat

360 to je v poho, stačí i ten ze země… :-)

370
Ananas
Reagovat

364 Sadraj 289
Já myslím, že dnes ještě můźeme v klidu nabírat síly a leštit kvéry. Sedlat budeme nejdřív v pátek.

371
Pan Walter
Reagovat

Super rekap, vyvážený Prima (c)

372
Poštovní holub
Reagovat

369 – Jasně. Já když si lehnu na zem, mám nožky nahoře. A když ho udělá několikrát za sebou, je to stejně hodnotný, jako ty ze stoja. Umí tady vůbec někdo most ze stoja, bez kandelábru?

373
Jáša
Reagovat

Tak u mě most vůbec nepřipadá do úvahy. Já jedině k čemu jsem svolná, vyrazit do boje Růženy proti sylici mým heslem.
„Do tanku v tank, do boje v boj „

374
Ananas
Reagovat

369-Bazinga
Dík, koneckonců, k lehu mají ve vile všichni blízko…

375
koment
Reagovat

Ve studiu sestra Pavlíny, a kamarád Romany.

376
Kety
Reagovat

Ve studiu sestra Pavly (mě sympatická) a kamarád Romany Jirka.

377
Lucy
Reagovat

367 – nee
no ale Lů prece rikala, ze kdyz je nevic vystresovana, tak usina, coz je uz asi tri mesice ve vile, takze neni divu, narkolepsie ji ted musi uplne drtit :-)). Aby se nam neskacela az bude hovorit a vysvetlovat jak slunickova Lů, vsema milovana, zlata holcina, milovnice fauny musi do duelu pozvat Vlada nebo Ruzu, i kdyz teda to dela strasne nerada a vubec za to nemuze, protoze byla okolnostmi prinucena. Za jiny situace by to vuuubec neudelala.. :-)

378
quietriot
Reagovat

Lucynka pred usnutim? Ta vypada ze ji klepne. Nervicky ma teda poradny, ale on Vlado asi taky.

379
Bazinga
Reagovat

372 holube, ale to není vůbec podstatné, ty doplňující dotazy… Opakuji pro zájemce členství (i krátkodobého) v Růžaklubu – „není to podstatné“. Co je podstatné, vám řeknu, až se Lů vysloví.

380
Prochor
Reagovat

Sestra Páji je docela sympaťanda.

381
quietriot
Reagovat

Vlado vypada klidneji, uplne v klidu Romana.

382
Wlcak
Reagovat

U TP v PP je sestra Pavly a kamarád Růženy

383
Ája
Reagovat

proboha, ta Lucina by snad prospala i vítězné finále, takže doufám, že se zítra už půjde prospat domů a že z toho neudělají dojemný příběh, jak obyčejná citlivá Lucinka porazila toho zlého Vlada :-O

384
nee
Reagovat

377 – lucy – tak Lů je teda asi fakt děsně nervózní, protože už jí jednu chvíli padala hlava :))

385
SADRAJ
Reagovat

370 Ana 289
asi jo pak se uvidí zatímjen dosažitelniost pro všechny zůčastněné
zaím pustili v rekapu jem Vl rozčilení ale nejak zapomněli nebo opomněli pistit i ty kecy Agi o inkvizici a Vatikánu to asi bude další mezinárodní incident na dioplomatický úrovni co bude P..a muset vyřešit

Koukám že oblíbená Huhňa tam normálně hnípe eště by mohla začít chrápat v PP

386
Poštovní holub
Reagovat

379 – Jen, aby nám předtím nespadl Panáček. :)

387
Ananas
Reagovat

377-Lucy
Jako že by konečně usnula v PP? To je mjůj dávný sen. Přímo u tabule, prosím prosím!

388
Bazinga
Reagovat

386 :-D pak by bylo bez jakýchkoli pochybností potvrzeno, že štáb nás čte a záškodničí :-D

390
ivča
Reagovat

aneb jak ta holčina na jůtůbu – A vzbuďte mě, až vyhraju
5 míčů…cha cha cha

391
Melek
Reagovat

Sestra Páji dost sympatická a podoba nezastiratelná. Růži kamarád taky působí v pohodě
V rekapu Vladův záchvat a bušení na Zpovědnici

392
SADRAJ
Reagovat

372 P.H
Já jo ale jen jednou
potom už mne nikdy nikdo nezvedne se zlomenou páteří tak to radši nezkouším
Teoreticky ho mám v hlavě nacvičenej jako postup a provedení perfektně.
Až jednou bude potřeba ho budu umět švihnout, ale to bude poslední co v životě ještě zatím jakž takž chodícím a pohyblivým zvládnu.
Pak už to bude do penálu nebo v lepším případě na vozejk

393
Kety
Reagovat

Regina na teraso – prý Vlado dnes říkal,že něco (nepochopila jsem co) byl úkol,Regina o tom teď mluvila v souvislosti s tím robotem odpoledne.Viděla jsem jen začátek výroby Růžorobota,pak už jsem nebyla.Prosím,Vlado něco takového odp. řekl a co šlo?

394
Ananas
Reagovat

Teda v životě bych si Růžina kamaráda takhle nepředstavovala! Skoro ani přízvuk nemá, není to fake?

395
kozlík matěj
Reagovat

nejdou mi kamerky, děkuji tedy za foto Lů. Nějak přitvrdila škleb, ne?

396
jajaz2
Reagovat

doufám že nábor do Růža klubu pokračuje
já se s radostí přidávám, hlásím se až teď protože
většinou sem za váma tak 2-3 dny, pročítám panáčka poctivě:-), bavíte mě kolikrát víc než VV :-)

397
Jáša
Reagovat

389
No jo, maska se odloupla :D

398
XY2
Reagovat

313 – nechává klíčit čočku a je to moc dobrý, jako sladký hrášek a už mlčím:-)

Pa sestra je celá Pavlína, stejný hlas, mimika. Jako dvojčata.

399
anka
Reagovat

nechci být zlá, ale jestli to nebude Růžin psychoterapeut z odvykačky na automatech, má takový ten všechápající úsměv

400
Bazinga
Reagovat

396 píšu si tě!
Ω – je tvůj kousek
kdo další? Dámy a pánové, neváhejte, přidejte se do klubu samých dobrosrdečných lidí.

401
XY2
Reagovat

Huhňa vypadá hodně nesympaticky, sice schovala zoubky a zatáhla očička, ale je to ještě horší.

402
Poštovní holub
Reagovat

392 – To neva. Předsedkyně ti určitě dovolí jen tak ležet pod mostem. Aby se nám někdo nepodhrabal.

403
Ananas
Reagovat

399-anja
Prý kolega v práci, to mi vůbec nesedí. Tvá verze se mi líbí víc.

404
kozlík matěj
Reagovat

A kdy byly naposledy mosty? Už jsem je dlouho neviděla (ale je fakt, že před půlnocí usínám).

405
Crazy lady
Reagovat

Ten kámoš Růženy ve studiu je prej její kolega z práce, na Korejce to je docela fešák a hlavně má perfektní českou výslovnost ! i když, pravda, s ostravským přízvukem….

406
SADRAJ
Reagovat

355 Anka 289
právě proto je to tak složitý aby to nepochopili ani Mrkve ani vilouni

407
nee
Reagovat

Ta růžová tomu vzhledu Lů moc nepomáhá, je jak zastydlá padesátnice…

408
Bazinga
Reagovat

404 onehdá… nedávno to bylo. A když to vydržíš až do večera… nepapat… tak budou i zuby :-D :-D

409
Ananas
Reagovat

Ježíš, od úterka věděli, že tam hosti budou. A teď takhle rychle vymyslet dotaz!
Ty wogoooo!

410
kozlík matěj
Reagovat

ne ne ne já nemusím, já už ho vidím :-)))

411
Ananas
Reagovat

Kolikrát za pobyt asi řekla Romana Já to nevím!?

412
Bazinga
Reagovat

410 :-) když jí miluješ, není co řešit !

:-) a o tom celý Růžaklub je ;-)

413
Ananas
Reagovat

410-Kozlík
Pizizub? Já dva, heč

414
Kety
Reagovat

Otázka Pa na Jirku-jestli Romča je venku stejně jako na houpačce jako tady.
Jirka-ano,vybuchne a za 10 vteřin neví a jede se dál.
Ro na Vendy-Tereza napovídá zeptat se na slabý místo,Rů nic nevymyslela.
Vlado Jirky-máme hodně podobné nátury?
Jirka-určitě,děláte oba dobrou show,vybuchnete a za chvíli nevíte.
Lu sestry-mají trochu problém s Pa,že se někdy kousne a nechce něco udělat.Co na Pa platí,aby šla a udělala to.
Sestra-Pa nemá moc v lásce,když jí někdo do něčeho nutí,zkuste jí to říct trochu hezčejc.Lu,že to někdy stejně nepomáhá.

415
Crazy lady
Reagovat

Ta Pavlínina ségra má úplně stejnej hlas, stejnou dikci i stejný slovní obraty.

416
Prochor
Reagovat

Ježiš ta Lůca si tak krásně naběhla na držkovou když se ptala co na Páju platí. Ségra měla odpovědět, že na ní neplatí metody jako na pejsky.

417
Lucy
Reagovat

Info pro Ruzaklub:
po dukladne analyze situace se zavazne se prechodne hlasim se do Ruzaklubu, po prehance se posleze plynule vracim ke svemu fanouskovi.

418
hledice
Reagovat

doufám, že Vlada zbaví na víkend superbossovství…musí přece návštěvě uvařit, když oni se budou bavit – chlastat…
a pomlouvat, drbat, útočit, ponižovat, vyhrožovat…

419
hledice
Reagovat

zase jsem se musela pozastavit nad prudkou inteligencí našich zbylých soutěžících..při těch dotazech..

420
Bazinga
Reagovat

417 přijímáme i na členství přechodné! Předávám Ti „přenosný pilířek“ Ω – po použití prosím vrátit kterémukoliv z kmenových členů, případně na sekretariát.

ok – žádné zběsilé požadavky, klidně ho tu pak můžeš i nechat, on to pak někdo sebere

421
Kawi
Reagovat

418 hledice
… doufejme, že to tady Mrkve čtou – protože to je jediný způsob, jak udržet Vl v relativní – i když jistě nervní- pohodě …..

422
Ája
Reagovat

418 – jistě, největší kamarádi Evička a Opárek, spolu s tupcem Jéňou a nanynkou Zdeničkou, to zas bude skvadra

ale jak mě Regina irituje, tak doufám, že tam ještě o víkendu bude a návštěvě pořádně zatopí

423
bobina
Reagovat

Ten Jirka od Růži mi k ní taky vůbec napasuje, já bych takhle tipla jako primáře z nějakýho špitálu a ségra Pá to je jako přes kopírák. Ty se teda holky nezapřou.

424
okkvp
Reagovat

423 – Pá naštěstí nemá ten souhlasný hlavotřes

425
Prochor
Reagovat

Jinak Růža opět nepřekvapila svou pitomostí a nedokázala formulovat ani jednoduchou otázku.

426
Poštovní holub
Reagovat

417 – Já si taky ponechávám svého generálního fanouška beze změny. Až splním povinnosti, přelétám. :)

427
Keiry
Reagovat

Ten Vladův výbuch jsem viděla až dnes v rekapu a jediné, co jsem si z toho odnesla, je, že štáb je perverzní a Vlado je bez výhrad můj fanoušek. A taky jsem přišla na to, že jsem totálně alergická na Reginin hlas. Jak začne mluvit, mám chuť si lehnout na zem a kopat nožičkama. A to ani nemusím vnímat obsah jejích slov, toho už nejsem schopna. Možná naštěstí pro mě.

428
mrtvice
Reagovat

379 jasně že umím most, sice obráceně ale taky je to oblouček

429
Anonymní
Reagovat

418 On jim tam štáb může přece poslat i občerstvení, takže Vlado nic chystat a vařit nebude muset.

430
Kawi
Reagovat

425 Prochor
… dokázala – akorát si na ní jaxi nevzpoměla :-)
jóóóó – přesně taaag :-)

431
Bazinga
Reagovat

425 :-), ahoj Prochore :-), ráda tě tu vidím :-). Nemohl bys mi, prosím tě, něco podržet? Na chvilenku :-)
(Ω) ale nekoukej dovnitř!

a díky za Laru Fabian ! ;-), Fa-bi-an

432
Melek
Reagovat

Další část rekapu o třídění odpadu a že nikoho přednáška příliš nezaujala, ale ví, že se to má dělat

433
Ananas
Reagovat

425-Prochor
Vždyť měla na přípravu jen dva dny!

434
Růžomil
Reagovat

Růženku má kdekdo rád a jsou mezi námi i fešáci

435
Prochor
Reagovat

Tady se vyčítá Páje že nemluví. Tak tedy co řekne Růža víc milionem zbytečných slov? Milion zbytečných stupidit, což Pája nedělá. A co je lepší?

436
Ananas
Reagovat

432-melek
Výmluvu “ oni to pak stejně odvezou dohromady“ nesnášîm

437
Poštovní holub
Reagovat

425 – Nebuď takový pedant.:) Jde spíš o to, jestli umíš most. Předsedkyně sice říká, že to není podstatné, ale pak nás z toho bude zkoušet.

438
hledice
Reagovat

co to dnes mlela Lůca v PP na dotaz TP ? že bude dámské finále..a ona v něm „zřejmě“ bude?

439
Ladeenka
Reagovat

Lucinka má pěkně nahnáno. A přitom jí o to vítězství od začátku nejde, ty peníze nepotřebuje (vždycky nějak přijdou), tak proč je tak ve stresu? Celý den se tváří jako citron. Řeč ve třetí osobě je jasná :)))

Jinak Vlado a Růža jsou moji jediní fanoušci tak poslední měsíc :D Dnes to dokázali robotama. I kolega v PP potvrdil, že dělají spolu show ve vile… Jako jediní. Ostatní (dvě) se snad chytly za nos, že jejich show je jiná než si národ (většina sledujících) představoval.

440
Melek
Reagovat

436 – u toho jsem se právě taky pozastavila, protože u nás to teda odváží zvlášť. Asi jsme divná dědina :)

441
Prochor
Reagovat

431 – Bazingo – většinou tvůj humor chápu. Ale dneska nejsem nějak ve formě?!?!?

442
SADRAJ
Reagovat

424 ale koukal jsem že už chytá elmexovo Tó Tentóó ještě k tomu jejímu starýmu Koksu a Kokosu a Tý
nějak se jí rozšiřuje slovní zásoba ale nic moc . jinak celkem normálná ale když má o něčem mluvit musí se dostat snad do nejakýho šoku a potom teprve mluví celkem normálně

Luca hodila chrupku kouká jako puck nebo myš vyoraná jak vylezla z LO

443
Kawi
Reagovat

438 hledice

ne zřejmě – ale „určitě“ :-)

444
Jáša
Reagovat

Nějak mi to blbne. Myslím, že Pardubice zahájili blokádu.

445
Ananas
Reagovat

440-melek
Je pravda, že v počátcích třídění to tak někdy bývalo. Dnes už nemůžou.

446
Lucy
Reagovat

420 – Ω – samo, vratim na sekreatariat protii podpisu

447
Bazinga
Reagovat

441 já jsem trochu doufala, že zneužiju toho, že na mě trošku trpíš, a strčím ti do ruky takovou kuličku ( )… ve které je malilinkatý skládací růžomostíček… a že ho jen tak podržíš, nebudeš o tom vědět, ale v zastrašovacím boji to přinese své ovoce :-). Ale tak… asi ne… :-). Zkusit jsem to musela! :-)

448
Ladeenka
Reagovat

Ještě k rekapu – Vladův záchvat.

Na živo to vypadalo mnohem hůř než v tv. Z tv jsem měla pocit, že dostatečně ukázali i druhou stranu, proč byl ten výbuch. Mohli to zahrát jen jako jeho řev a nepustit ze zpovědky komenty ostatních, že to chápou. A pak uklidněného Vlada při přednášce (zbytečná přednáška o ničem do rekapu). Takže mě se ten rekap líbil, byl vzhledem k okolnostem co se udály vyvážený.

449
Andrea
Reagovat

435-Růža mele, o tom žádná, je schopna vymlít díru do hlavy, jsou to klišé, nesmysly atd. Ale Pája je druhý extrém, mluví málo, protože má nejspíš dost malý rozhled, nemá o čem, nikdo neví co jí baví, čím se zabývá (i když tušíme, že asi body shot:-)) a její základní komunikace v nadužívání citoslovců jóó, hmm, nóó je taky „úchvatná“. Po chvilce mi tento projev leze na nervy stejně jako žvanící Růža.

450
kozlík matěj
Reagovat

Ananas. Jen u Lů nejsou zahnuté nahoru, jinak je to ona.

451
Ananas
Reagovat

444-jáša
Jaká navrhuješ protiopatření?
Sborový zpěv Okolo Hradce?

452
Kety
Reagovat

Sysel si bere Vlada…

453
Prochor
Reagovat

Lucka není blbá a Vladka si nevezme.

454
jajaz2
Reagovat

jsem naplá ale myslím že Vlada si neveme a snaží se to okecat tím že to od ní čekají a proto to neudělá, protože kvůli tomu jí dali palce

455
Van
Reagovat

Začínam sa modliť, aby proradná Lúca Púca neporazila Vlada, lebo v tejto sérii VV nie je nič isté. Zákulisné ťahy. hadr.

456
Thybaumont
Reagovat

Nemám nic k tématu, jen stojím na piedestalu:-D

457
jajaz2
Reagovat

tak mě dostala bere si Vlada a já tak přála Růži aspoň jeden duel

458
Ladeenka
Reagovat

Já jsem Lucka Šárovcová a beru si Vlada.

:D

459
Thybaumont
Reagovat

Aha, tak nic, není třeba.. slézám z něj :-D

460
Bazinga
Reagovat

:-). sběrna zapůjčených mostů zde: Ω

:-)

461
koment
Reagovat

Tak, Panáček to nedává…

21:30
Pavlína: Jak se cítíš?

Vlado: No, je to důležitej duel. Ale my dva už jsme 1,5 měsíce věděli, že to jednou přijde.

http://i44.tinypic.com/2ahz9tw.jpg

22:25
Pavlína teď poradila Vladovi, co má říct, aby splnil úkol.

Vlado: Přeju ti hodně štěstí, ať se ti v životě splní, co si přeješ, a sbohem.

462
SADRAJ
Reagovat

okkvp
Je 22: 54 hod konečně sem se sem probojoval
Nepřátele a přátelé nespletli jste se náhodou při tom blokování sítě sítí, že jse si uřízli i větev sami pod sebou ?
nebo že by se postarala MEGAMRKEV?

463
quietriot
Reagovat

Mne to pada jeste vic nez jindy :(

464
Melek
Reagovat

Regi právě zahájila letošní odvětu č. 2, o komunismu, roce 89 a nastrčených figurkách
Taky měla narážky na lži ve Vladově rodině, Vlado byl našponovanej, ale nakonec nebouchl

465
koment
Reagovat

Už několik desítek minut VV debatují o brainwashingu. Úkol.

466
anja
Reagovat

Pája má knír …….. kamarádka Lůcinka jí ho tam pěkně vydepilovala :-p

467
quietriot
Reagovat

Vlado ma z Lucy velky bobky

468
koment
Reagovat

brainwashing = vymývání mozků

469
Ananas
Reagovat

Tak dnes mi to spadlo ještě před koncem PP.
Lucka dala Vlada, skoro nuda. Těšila jsem se na ten céres, kdyby dala Růžu.
Ač nerada, musím přiznat, že řeč byla dobrá. Diváky úterý-čt-pá by mohla dostat.
Reg před chvílí několikrát zopakovala, že pokud se V vrátí, ona odejde. Přátelé, to je výzva!

470
Melek
Reagovat

Lů právě přišla na to, že je asi těhotná :D

471
anja
Reagovat

Huhňa se raduje že je těhotná, že má velká prsa jako nikdy

ne Lůco, nejsi, jsi jenom vyžraná

472
Kawi
Reagovat

okkvp
Je 22:58 hod konečně sem se sem probojoval … atd …. viz 462 SADRAJ ..

mám nápad – co takhle přesunout panáčka na rychlý server ? :-) nejlíp na jiný, než Mrkví :-´)

473
Bodlak
Reagovat

Male shrnuti ukolu:
1) Vlado x Regina – vzit se za ruce a rict si do oci ….Vlado ani Regina rekli ze ukol neplni
2) Vlado x Regina – tancit valcik …. Vlado ani Regina rekli ze ukol neplni

Probehla mala vymena nazoru, sice hadka ale zadny krik.

3) Diskuze o brainwashingu – sice by se dala atmosfera krajet, nedosla nastesti k zadne hadce

474
quietriot
Reagovat

Regina Vladovi jeste nevedomky pomuze

475
okkvp
Reagovat

472 – fajn rada, ale to už nejspíš budeme vybírat vstupné

476
Melek
Reagovat

Lů chce být jehovista :D

477
bezík
Reagovat

Proč ta Lů spáchala sebevraždu v přímém přenosu ? Selhal jí, do dneška tak silný hráčský instinkt ?

478
Ananas
Reagovat

476-melek
Povahu by na to měla.

479
Kawi
Reagovat

475 okkvp
OK .. nemyslím, že by někdo z panáčkovců by nějakou tu stovku nepřidal na společné konto „nepadání“ .-)))

ale – možná jsem naivka naivkovitá :-)

480
Bodlak
Reagovat

476 – nechce, jen se ji libi jak umeji jehovisti „ukecat i mrtveho“

481
SADRAJ
Reagovat

tak jem psal bokem
22:06
podle keců Giny tam asi podle smlouvy měla bejt až do konce.
Pravila že radši půjde domů nežli tam bejt ještě tejden s nim Vladem.
Lu ty se i zasloužíš se vrátit protože tenhle si nezaslouží to vyhrát znova.

22:07
Je to příjemné rozčilení
Lu tak to vyhraje a co
Gi z mýho principu to je nepřijatelný a na nějaký finále nejdu Vatikánský hovado Romulus a Remus kluci šikovný odkojený vlčicí si tam dotýhli dva
však mikrofon mi nikdo zase nevzal tak si můžu řikat co chci a běda jak to sestřiháte
jako minule ten hovor byl o hodně delší

Vl ona to bude stejný teďka každej den

Ro tak ten kámoš je pracovitej stará se o hotel je pracovitý a kvůli němu tam Ro šla do VV ji přemluvil
on a je inženýr Ro byla donucena prodat něco a jiřik ej to človek který parkuje auto za 3 mega před hospodou na holku si dovolí každý musela jsem to udělat chytře

dopis
Vyvolení Vl a Re se neusmířili a proto si zatančí valčík na rozloučenou
Gi skoda že nejseš papež
Ro přemýšlíš a vidíš myslíš di že to vypadá na to že si dáme smím prosit
Vl nebudu vůbec to nemá smysl jí řeknu
sbohem hodně štěstí a to nemá cenu

Co s tím asi tak mrkve provedou ?
že by Gina fuč vyletěla když nejsou schopni Vl zvladnout a
už hraje na modrém dunaji Strauss
Vl ježíš to ej nádhernej mmodrá dunaj ne?
Gi na to tancovala si si
Kdo si píská a Vlado se ani nehne sedí akouká jen mluví
a nic tak čekám další úkol a tvrdší
Lu chtěla hrát na saxofon ale nebyly peníze hrajou na to klucihlavně kvuli dechu neni to sranda to udejchat
měla sem kámošku která hrala na akordeom a zaviděla nám že hrajem na kytaru
Lu snad podle plků měla kytaru ve známkování
že by studovala dokonce i konzervatoř to nám zapřela

22:24 dopis

Vladko a Gina nesplnili úkol
pokračujte až do doby dokud nezazní gong který úkol ukončí.
Ro v čem mám pokračovat já to jako nechápu
Vl to je jako otevřená věc
Ro aha to je jako vy dva

Pája Vl aspoň si mohl jit před tu plasmu a říct končím s tebou a ahoj
Ro se do toho vloží vem si na sebe robota
Vl já si tady stoupnu a řeknu jí hodně štěstí a nazdar vic neudělám
Vl chci ti popřát jhodne štěstí a sbohem
Gi přeju ti abys zmoudřel
VL tobě aby jsme se už nikdy neviděli

VL mluvila venku na trase něco o mé rodině
Lu mluvila něco jako přirovnání
Vl tak už to všichni víte
Ro já stejnak nevím nic.
Gi vvzpomínka na sisi byla perfektní
Vl tady kdyby nebyly ty kamery tak bych to řekl ale stejně vás to nezajímá
Gi a co teď jahody popěvek Jahody mražený od Schellingr a jen dvě slova
Vl už slyším normáně i schránku růst teda trávu růst
22:31

Dopis
Vyvolení kdo z vás se v životě setkal s takzvaným s Brainwashingem je podle vás ve vile někdo kdo ho dělá
sedněte si k plazmě
Lu nikdy jsem se nesetkala asi by to bylo zbytečný
tady ve vile k žádnýmu vymejvní mozků nedocházelo jsou tady dospělý lidi a nevidím tady žádný vymývaní mozků
VL já jsem se setkal vypadá to asi tím způsobem někdo vvkládá věc kterou všeob. všichni známe a postupně po krůčcích přidává další pradivé věci jako V main Kampf ale je to tak v podstatě to začíná
že se začnou říkat věci o kterých všichni vědí a postupně po troškách se přidává a ten
kdo to mu veří začíná postupně postupovat k dalšímu
myslím že je to vysv. dostatečný nebezpečný je když se to rozšíří v nějaský skupině
Lu pro vás sekty já tomu říkam náboženký hnutí
Vl pro me tím člověkem byla Regina

Ro jsem se setkala ne osobně ale od kamaráda bratra všimla jsem si jak to s tím člověkem dělá až spáchal sebevraždu
měl velký oči usměvavý a je to nedávno a myslím si že si to říká hodně lidí

Vl dochází k tom u že tomu uvěříte a jste na tom hodne závislí oi když odejdete táhnete si to s sebou

482
Kawi
Reagovat

477 bezík
… takýýýýýýý dobrej nápad :-)

483
Keiry
Reagovat

Tak mi nejprve spadl Panáček a pak pro jistotu celý internet. Ještěže byl zrovna přímý přenos. Při něm jsem splnila svou povinnost a poslala svému fanouškovi (samozřejmě Vladovi) hromadu SMS. Doufám, že nás bude dost na to, abychom Lucii vyprovodili domů. A mohla by si s sebou vzít svou kámošku Reginu.

484
Ivana
Reagovat

mám splněno, Vlado odesláno 2x 30 hlasů. A krom toho doufám, že se Regina už odporoučí. Nad úkoly štábu už se nemá cenu rozčilovat, ten se potopil sám a tohle už jsou jen poslední předsmrtné záchvěvy.

485
pavliq
Reagovat

476 Melek – Ne, nechce, jen vyprávěla, že chtěla, aby u ní někdy zazvonili, protože ji fascinovala jejich schopnost „umluvit i mrtvýho“ a byla nachystaná na to, s nimi polemizovat.
Pavlína:“Tak prosím, zazvoňte…“
Lů: „Ne, teď už ne, už jsem to všechno zapomněla.“

486
Bodlak
Reagovat

Tesne po prenose byl Vlado hodne tichej. Mel jsem pocit ze premejslel jake ma sance zitra v duelu.

487
Ananas
Reagovat

477-bezík
David x Goliáš, hobit,…lidé by mohli fandit trpaslíčkovi, s Jafarem to vyšlo. chce posbírat body za odvahu a nebo aspoň padnout jako hrdina.

488
Andrea
Reagovat

477-Ono teď na konci, líp prohrát s Vladem než s kýmkoliv ze zbývajících. A kdyby náhodou vyhrála, tak se z ní zbytek osazenstva vily po…

489
kozlík matěj
Reagovat

Viděl to někdo? To jak včera re vyhrožovala Růženě?

490
jajaz2
Reagovat

spadl mi panáček, skončil přenos kamery jsem ani nezapla, na tu velectěnou návštěvu nemám žaludek,
dívám se na TV a lupnu na Prima Love zrovna když Růža říká jak chodila a vyšetřovala (nemapatuju přesné znění)
bylo to nejspíš vážné téma podle výrazů tváří ale já se začla chlámat, ona mě prostě baví a stejně jako Vlado mi bude po VV chybět

předsedkyně s dovolením já bych si mostík ponechala, a své členství v Růžoklubu potvrdila i nadále i když nejde do duelu:-)

491
Ája
Reagovat

co kdyby taky štáb vymyslel něco pěkného na Lucinu? za celou dobu jsem si nevšimla, že by dostala nějaký nepříjemný úkol, případně by se po ní vůbec něco chtělo

a co se týče Reginy, tak je vidět, že za ten týden, co byla mimo vilu, rychle něco načítala o Vatikánu, protože to nezapomene zmínit několikrát za den, a já se ptám: kam zmizel Tesla?

492
Kawi
Reagovat

481 SADRAJ

snímám klobouk – nemá to chybu :-)

493
bezík
Reagovat

Takovejhle duel není ani zajímavej. V případě Lů je mi nějak jedno, jestli to bude 70:30 nebo 95:5. Škoda že si nevzala Růžu, mohlo to bejt aspoň trochu napínavý.

494
okkvp
Reagovat

489 – jen to ve VIP, to co v koupelně ne – nebyla tam žádná kamera, ale Růža to hned po vstupu do ložnice hlásila a moc se smála

495
Anonymní
Reagovat

477 Hlavně nekonečně velké sebevědomí plus víra ve sluníčkovou moc matinky a mrkví.
A všem optimistům chci jen připomenout, aby nikdy nepodceňovali sílu antihlasů.

496
SADRAJ
Reagovat

472 Kawi
je na dost rychlým a světovým cloudu s hostingem ale asi se sem navalí ke konci přímáků tolik čtoucích
že to prostě padne a nenaděláš nic
když se zněkolikanásobí příval lidí tak to prostě furt opakuje žádosti o data a posílá data ven a čeká na potvrzení přijetí
stejně jako hackerskej přetěžovací útok a nenaděláš s tím nic když se navalí několikanásobek požadavků

497
Kawi
Reagovat

OT – není sranda, že ve vile prudí všechny někdo, kdo zcela zjevně nesoutěží ? (samože madam Tesla z Vatikánu)

a nikdo ze soutěžících na to neupozornil …..

498
SADRAJ
Reagovat

Lu si perfektne pamatuje přesne co Ru žekla o tom kamaradocvu skoro doslovně to teďka povídala jak to řekla a jakou si udělala reklamu a podobně ta je mazaná jako chleba se sádlem jako sádlo s lojem dokupy
bojim jak to zejtra dopadne ta je fšehoschopná a pameť má jako slon
moc nebezpečnej soueř.

499
Jáša
Reagovat

484
Neodporoučí. Řekla, že tam bude čekat, až kdo se vrátí z duelu.

500
nekran
Reagovat

Nechci být pesimista (pesimisti se prý střílej) ale Lů zítra vyhraje těsným rozdílem a sen ŠŠ o dámském finále se splní. Vždyť se děvče za ty tři měsíce nadřelo na splnění svého snu a nenechá si to ujít.

Raději být příjemně překvapen než zklamán

501
okkvp
Reagovat

Luca začíná najíždět na Evin systém – Ta Růža hm, to je divný…
http://www.imagehosting.cz/?v=lucaprekva.jpg

502
Ananas
Reagovat

481-Sadraj
Ty ses teda rozepsal!
Ještě ti tam chybí, že Páju na konzervě hrozně nudily koncerty avLucyna si nepamatuje, jak se jmenuje to, na co hrála:)

503
jenka
Reagovat

Podle Lůcy si dělá Romana reklamu na svůj bar, ale že Lůca od začátku v jednom kuse vypráví o cvičáku a o Šumáku to reklama jistě nebude.
Regina už vyfičela, že není na žádné kameře,

504
bobina
Reagovat

Tak ten Jirka od růži je inžinýr a já ho pasovala skoro na prímaře. Ale což titul jako titul. Jinak nevěřím tomu, že by huhně dala výhru na nějaký cvičák. A to psy miluju, já jí už nějak nevěřím ani tu lásku k těm psům. Včera večer vyprávěla, když Půca hárala, tak jí kvůli Ćendovi a Šumákovi zavřela skoro na měsíc do klece. No, ale bylo to prd platný Půca čekala se Šumákem štěnda:-)

505
Kawi
Reagovat

496 SADRAJ
(+ okkvp)
OK … chápu a akceptuji :-)
… omlouvám se – vím že tohle je obvykle ten zásadní problém ….
… už se to nebude opakovat :-)

506
kozlík matěj
Reagovat

kam zmizla Re? Ne, že by chyběla, ale nemám ráda útok z poza rohu

507
Bodlak
Reagovat

498 – ted jsem to poslouchal, lekl jsem se jakym tichym hlasem to rikala a u toho hazela konsporaticni obliceje

508
Jáša
Reagovat

Regina splnila úkol a odcupitala si pro zaslouženou odměnu do zásobovacího koutku.

509
Monika
Reagovat

Tak nevim nejak vnitrne chci, aby se z duelu vratili oba dva:-)))) Lucku mam sice az na tretim miste, ale i tak si myslim, ze by si i ona navrat zaslouzila. Vubec nechapu proc vyvolava v lidech tolik negativnich reakci. Jiste chrape pul dne, porad zere, je lina..No, v cem je Paja v techto aktivitach lepsi? Na druhou stranu ocenuju, ze se neboji vyzvat silneho soupere, klobouk dolu s Jafarem i Vladem. Umi dobre mluvit, v tomhle ohledu na ni nikdo ve vile nema. Od zacatku hraje hru jen sama za sebe, nekolikrat jsem se s ni i zasmala, je dosti pohotova. navrat by ji slusel:-)))

510
Jana-n
Reagovat

498: Pokud to nebude podvod Primy nebo jí její matka nezajistí 300 tisíc hlasů tak se Lů nemůže vrátit. To jsou jediné dvě možnosti kterých je třeba se bát. Diváci ji zpátky rozhodně nepošlou. Nebezpečný soupeř je ten komu diváci dají tu možnost být nebezpečným protože je to za normálních okolností na nich. A to je v téhle řadě jedině Vlado.

511
okkvp
Reagovat

Vladkovci moc nepíšou, asi maj hoňku u mobilů :-)))
No já jejich úsilí ani jedním hláskem nesabotuju a sabotovat ani nebudu

512
pavliq
Reagovat

491 Ája – Tesla byl dnes zmíněn těsně před tím, než byla Regina odvolaná do zpovědnice, zhruba v tom smyslu, že „Tesla, ten už tady taky není, tak, jako dnes máme normálně všude wifinu, mohla by stejně tak frčet i elektřina, fjů tc-tc-tc.“
Ne, že bych byl Reginou zmanipulován, ale už cca před třiceti lety jsem četl, že Tesla měl skutečně rozpracované plány, jak učinit elektřinu volně a zdarma dostupnou komukoli na celé planetě. Gdovi, chapež?

513
SADRAJ
Reagovat

502 ananaska
nerozepsal
poctivě jsem si psal do deníčku a pak vyblil ctrl+v najednou a poslední věta o tý kytaře a konzervě
blbě jsem ji slyšel a ještě blběji napsal a navic mi zůstala na dalším řádku když sem to kopíroval a přehlídnul

514
anja
Reagovat

cha dobrý úkol – zopakujte co jste dělali v posledních 5 minutách

takže Lůca opáčko spekulace s Romanou

515
Jana-n
Reagovat

509: To ani omylem. Té bude slušet akorát to až bude mávat s Terezou ostatním Vyvoleným přes obrazovku na rozloučenou ze studia. A mělo k tomu dojít už v duelu s Jafarem.

516
Thybaumont
Reagovat

Na stránkách veterinární komory je doporučení, abychom všem, kdo zahlasují pro Lucku dali zítra slevu na veškeré zákroky…. musím vyvěsit výzvu :-D Ale poslal jí jsem celé dva hlasy, snad mají váhu:-)

517
maja
Reagovat

Protože mi Panáček spadl, nemám přečteno a tak se předem omlouvám, jestli to už zaznělo. Lů je odporná osoba. Vl řekl, že si cení její slušnosti, že se jako soupeř nesnížila k podlým praktikám. Ona nemusí, dělali a dělají to za ni jiní. Asi to není v tom uzavřeném prostoru tak patrné, jinak si neumím vysvětlit, že ji to ostatní žerou. Někteří z vás ji oceňují jako geniální hráčku. Já nemůžu. Nesnáším lidi co nechají za sebe dělat špinavou práci jiné. Já vím, je to hra, ale nemůžu si pomoct. Nikdo mi tam není tak odporný, jak ona. Dokonce ani Regina, ta je spíš k pláči.

518
SADRAJ
Reagovat

GIna je v Rudým koutku asi zase na trávníku a už dost dlouho
Podle toho co sdělila chvili po panako vypadku se prokeckla že tam ještě tejden nevydrží to vypadalo jako by tma měla smlouvu až do konce otravovačka jedna
Jen se těším co vypadne ještě z Huhňi dalsího co si pamatuje doslova
Začíním mít opravdu pocit že j to tne typ člověka kterej má fotografický uši i oči a pamatuje si naprosto všechno co s kdy kde řeklo už torozebírá zase
jak je možný že Ro tvrdí ež Jirku nezná a pak najednou z Ro vypadne to covypadlo a taktizuje jako divá
Když popřemejslíš jaký lidi kolem sebe máš a jk se dělá byznys
Pochodující slovník.

519
okkvp
Reagovat

Lucinka v přemýšlení o Růže a o tom jací lidé tam kolem ní jsou a jak se dělá byznys, pokračuje

Tak nevim, stažená pérdel nebo příprava do dalšího týdne?

520
kozlík matěj
Reagovat

zdá se ni to, nebo to Lů přehnala s tím samoopalovacím krémem?

521
Jerremy
Reagovat

516 – Nemam nic proti Vladovi, ani proti Lucine… v tomhle duelu podporuji Lucinu a posilam jej 4 hlasy. Ja chci ciste damsky duel :)

522
Ananas
Reagovat

510-jana-n
Nepodceňovala bych ji ani trochu.
Dostane nejen antivladohlasy, ale podle všeho najde dost fanoušků mezi lidem televizním. Ti neměli možnost zaslechnout ani jednu její lež, ani jeden vulgarismus toho nejhlubšího zrna, ani jednu obscéní historku. Chrnění může být lidské až roztomilé, pejsci táhnou (viz různá Hledání Talentů), penízky na dobrou věc ještě víc. A pár hlasů přihodí i diváci preferující Hráče padoucha.
Samozřejmě doufám, že to nebude stačit, ale…

523
Ananas
Reagovat

511-okkvp
Co ta změna od odpoledne?

524
VV
Reagovat

Doufám, že to štáb nepohnojí, nějak se Huhňi bojím, je skoro před koncem a jak Huhňa furt vykládala, jak je na Vladka čas….že by matinka? Musíme Vladka podpořit, štáb ho podráží jak může, o to více musí vyhrát. zaslouží si to po to všem nejvíc! Vladko drž se! Peníze se blíží!

525
surfer
Reagovat

512
s Teslou je to pravda co Re rika, evidentne ma nactenej zemejas.cz, muj oblibenej server ))
trapna je jak o tom furt mele

526
SADRAJ
Reagovat

Lu to opakuje znova o Jiříkovi propáju která to prý neslyšela a zase skoro doslovně zírám
Dokonce snad že jeho matka je konzulkon z ni padá a o jem nezaslechnul ale psal jem při tom tedka mele o tom že když tam parkuje tak rahý auto ež mu nebude nidko vyhrožovat tak mu to Ro prodala
No skládá si to dokupy hezky jako konspiraci ale asi bude mít pravdu v hodně věcech.

527
Jana-n
Reagovat

522: Tak nepodceňujte a posílejte Vladovi o stošest.

528
quietriot
Reagovat

Ta Lucina uz si pripravuje Romanu na pristi tyden na palcovacku a jeste se snazi strhnout Pavlinu, ta je fakt husta :D

529
okkvp
Reagovat

523 – u mě to ale není změna, já přece napsala:
„Já bych Lucině klidně hlasy poslala“

530
Ananas
Reagovat

529-
Ach ta slovíčka:)

531
okkvp
Reagovat

530 – ano, i slovíčka jsou ve vtípku důležitá :-)

532
Jana-n
Reagovat

528: Lucina by se měla připravovat spíš na to že zítra už nebude usínat ve vile a že venku si o ní kromě absolutních zoufalců neopře žádný normální kluk ani kolo. Ona není hustá, ona je ubohá.

533
Monika
Reagovat

Prijde mi zbytecny v tomhle duelu hlasovat pro Vlada v nadmerne mire, hlasy budou treba hlavne pristi tyden a hned dvakrat mozna… Lucka to nemuze vyhrat. Pockam na procenta a jen v pripade tesnejsiho vysledku neco pridam.
Jinak jsou usmevne ty teorie o podplaceni, nejdrive to byl Martin-esemeskovy mag, nasledovala Nikol od Gina, Jafar od vlivneho podnikatele, ted Luca, kdo to bude priste:-))

534
Ananas
Reagovat

Na dnešní večer je vyprávění o pejscích vhodně zvolené. Pozitivní motivace pro diváky?

535
okkvp
Reagovat

530 – po tom Lucině uvažování o Romanině kamarádovi ve studiu, už má i přes všechny dřívější zásluhy o hru Lucina u mě s hlasy asi utrum, i kdyby teď prošla a příště stála proti bémilce.

536
Jerremy
Reagovat

522 Ananas
No je zde jeste moznost, ze Luca jeste stahne na sebe hlasy vsech ostatnich fanousku… takze antihlasy pro Vlada (tj. od tech co Vlada nesnasi + od svych fanousku + od fanousku ostatnich, co jsou ve vile a nejsou v duelu)

537
Bodlak
Reagovat

Regina je uz asi 30 minut ve zpovednici. Bud dostava kartac nebo si studuje na internetu neco o sionistech :-D

538
Jana-n
Reagovat

533: To by se ti hodilo nehlasovat pro Vlada viď? :D Nikdy! Už kvůli tomu aby byl rozdíl v procentech co nejpropastnější a aby ta líná špindíra konečně pocítila zač je toho loket se hlasovat pro Vlada ve velké míře bohatě vyplatí.

539
Keiry
Reagovat

Zajímavé, že ještě před výzvou nebyl na Panáčkovi i na FB skoro nikdo, kdo by Lucce přál návrat. A teď? Na FB je spousta těch, co říkají, že jí pošlou hlas za hrdinství, za to, že Vlado už vyhrál a pod. A tady už je to taky. Já nevím, ale přece jde o to, kdo mě celé tři měsíce bavil, s kým jsem prožívala radost i smutek. A to Luca spící, nicnedělající, žeroucí, … rozhodně není. Tak vemte ty mobily a pošlete Vladovi hlasy. Nemůžeme si říkat, že je to zbytečné, že jich bude mít dost. Navíc musíme taky počítat s paní Šárovcovou.

540
Ladeenka
Reagovat

Lucka vypadá, jakoby měla žloutenku :D Čím se natřela proboha :D A když tak na ni koukám v blízkém záběru, jí by hodně „na kráse“ pomohlo, kdyby tu pusu pořádně otvírala – přední zuby by tak nevynikly. Takhle jí trčí dva tesáky a pak si tam zbytek zahuhní bez pohybu rtů a ostatní zuby vidět není…

A ještě poslední poznatek k Lucii. Nechápu, jak někdo jí chce poslat hlas za odvahu :D To je asi nejsměšnější důvod, co jsem slyšela. Při porovnání její osoby s jakoukoliv jinou ze soutěže, ta holka tam neměla co dělat už po týdnu. Za odvahu mohla dostat hlas na začátku soutěže a ne týden do finále, navíc když jednu šanci už měla, ale musela se přece pomstít a vzala si Jafa. Nebýt Eviny konspirační teorie, tak Lucie tam dávno není. Věřím, že se Vlado vrátí, protože ona si nejen nezaslouží 5 mega (za neviditelnou propocenou krev) ale ani to finále.

541
SADRAJ
Reagovat

teďka koukám jak pája testuje Huhňu nenápadne z nio tahá její rozpoložneí a ostatní věci a Huhňa si zatím nevšimla coco na sebe blije ven všechno sicce huhní o psech ale když se to chvili poslouchá tka to ho o sobe povídí čím dál vic o vlastnostech a podobně a páje dělá jen hmm mhh a jo dobrý a podobně ale dostaen toho z ní pár slovíčka m dost ů Hlavně v dobe kdy je Huhňa v euforii že ze sebe dostala to co v sobe dusila od ůterka tek je otevřená aniž by o tom sama veděla .Ještě kdyby se Pája umela správně zeptat
Ale pomalu už začíná otázka a co jsi sí doporučila v takovýhle situaci stačí k tomu aby se objekt rozpovídal a pokračoval .
A hele mamka chodí jkaždej den se psam an cvičík a ven a á chodí tka ke kostelu
Začne jaro a to mám hrlůzu ono to s těmajeich psama bude
Tak o psy se ji stará má mateř. Přibejhe a hukláká iuž ve dveřích ti soi npujdou dneska véén ,. Tak už ej to jadný jak to s tema jeíma psama je
Je jim jedno jestli budou venku mám 4 Kolikrát sem od matky sklyšela že se psy necvičím a jíéjo už to z ni leze kus po kuse Dobrá trdka to pohnojila jen škoda ež to venku nikdo neuslyší.
Psy to prej každej den taky nevadí když se snimua nejde ven a necvičí . Když je n ležíš na gauči a škrabkáš je jsou spokojený.
To jsou kydy
Pájo Ty to slyšíš pamatuj si to a použij kdž se néhosou se dostanete proti sobě.
Pes ji skáče polince a po sporáku ten pržavej jak snim byly v TV no a dost už nepíšu bo bych se musel vážně poblít .

542
Wlcak
Reagovat

533
No je pravda že je možné že se bude muset pro Vlada hlasovat 4x za sebou(to by asi byl rekord všech VV na světě) ale duel s Půcou bych tedy rozhodně nepodceňoval

543
Jerremy
Reagovat

535 okkvp – nejak jsem nezaregistroval, co rekla?

544
okkvp
Reagovat

539 – Keiry – ale ono to tady bylo, jen jste špatně četli.
Pravda, někteří/é statečně mlžili/y

545
Ananas
Reagovat

Ofiko perlí:
Lucka se potřebuje vypovídat. Poslouchá ji obýváku, ve kterém sedí Pája
:)))

546
SADRAJ
Reagovat

zásobovačka děvky chlast a jahod 4x šáno 1x kokos a jahody k tomu jako by muslei chlastat na povel no a co přišel chlas nechce se jim chlastat majto strčit do lednice a nehat bejt musej to snad vylemtat hnedka ten den večer ? jak malý děti když se jim dá hračka.

547
Anonymní
Reagovat

533 A když procenta neukážou? Jako minule?

548
bobina
Reagovat

Růže o pití: Co tě zkazí tím se naprav:-))

549
Ladeenka
Reagovat

Dobrý koment z FB:

Kdo posílá veverce hlas, je: 1) blázen, 2) antivladkovec, 3) maminka

:D :D :D

550
okkvp
Reagovat

543 – nedokážu reprodukovat, navíc nedořekla až tak naplno jako Eva – jen hodila náznak do vzduchu.
možná kolega bordel má zálohu a ocituje

551
SADRAJ
Reagovat

http://www.imagehosting.cz/?v=201311rcr.jpg
a lu zase brmlá po návšteve pro každou 3 chlapy pravila Ro a pro páju 3 mirky a stejné Pá coby jsi delala kdybys tu měla stejné 3 mirky

552
Ladeenka
Reagovat

Pavlína se půjde oběsit z toho, jak jí sádlo ze zadku „skáče/houpe se“ při chůzi. Pro ušetření mladého života mám lepší radu – nežer o půlnoci.

553
Ladeenka
Reagovat

Lucka už tahá z Růži, kdy prodala ten bar :D Letos v červnu. Takže Lůca a její konspirace pokračuje.

554
bezík
Reagovat

539 – no podle mě to bude Vladův nejvyrovnanější duel. Možná i 60:40.

555
Ananas
Reagovat

546-Sadraj
Však ony se obětujou a nějakou tu lahvinku ztrestají.
Vždyť je to zadarmo a už se jim to krátí…

556
Katynka
Reagovat

Já budu hlasovat pro Vladka, nevzdám to a nebudu si říkat, že to nepotřebuje. Potřebuje. A nejvíc mě dorazila v přímáku Regina – prý Eva naznačila, jaký Vladko je, Pavlína, já to furt říkám, jestli se zítra vrátí z duelu, tak půjdu pryč, nebudu tu celou dobu, co jsem domluvená, půjdu pryč. Diváci by byli blbí, kdyby ho poslali zpátky. – Takže nejen štáb si myslí, že divák je blbý, ale i Regina, která mě štve odjakživa – se na ni podívejte, sežrala půl světa, háže moudra, ale dítě jí sebraly. Každá normální žena si nenechá vzít dítě a je mi jedno, jaké okolnosti v tom byli. Myslím si o Regině svoje a budu hlasovat pro Vladka taky proto, aby z té vily opravdu vysmahla a doufám, že až se zítra Vladko vrátí, že opravdu dostojí svému slovu a půjde.

Docela mě ale mrzí, že se opět našel soutěžící, který je ve finále a neprošel si duelem – myslím Romanu. Možná bude v duelu příští týden, ale spíš to vypadá na finálovou trojici.

557
bezík
Reagovat

552 – šak taky sprdla ráno Vlada, že jí v tom včera nezabránil ! :D

558
koment
Reagovat

546 SADRAJ
Taky jsem to nepochopil. Nejdřív Pavlína, že to jenom dá do lednice, a teď už jdou na terasu.
Už jim fakt hrabe.

559
SADRAJ
Reagovat

tak jeden z neofiko ten kterej se minule ve dvou duelu skoro trefil je na tom zatím takhle s hlasy
21/12 23:55 hod
12. Duel – Koho chcete zpět?
Vladko 86 %
Lucie 14 %
Hlasů: 3558

Uvidíem zíra zase je budu sbírat a občas postnu

560
Ananas
Reagovat

557-bezík
To by ji musel svázat

561
Jája
Reagovat

Kromě Jášina podezření na začínající blokádu sítí Pardubic, je zatím ticho. Zřejmě Ananas realizoval své protiopatření – sborový zpěv Okolo Hradce. Takže Sadraji předávám a jdu do hajan aneb hodit postel na záda :-)

562
gabisollis
Reagovat

Tak jsem rada,ze dnes se ve vile live konecne prozradilo jakej byl duvod Vladova vybuchu a proc ji tak nesnasi.Jen to jak Regina mluvi a co mluvi.:-)no Vlado u me klesnul hodne pac to je duvod hodne slabej k tomu co predvedl.

563
SADRAJ
Reagovat

na druhym neofiku je zatim klid asi zejtra kolem poledne nebo odpoledne uvidíme budusledovat a psát a uvidíme jak se to bude pohybovat minule to bylo dost přesný odhadem

564
Ája
Reagovat

je až smutný, jak naivní Romana stále lichotí falešné Lucii

565
Bohdan
Reagovat

Romanin zpěv mě deptá. :)

566
Ananas
Reagovat

561-jája
Ono v mém případě stačí i sólo ;-)
Brou!

567
Jajinkka
Reagovat

Lucie to prase zase tančí v bagančách na stole, to je ďes se na to jenom dívat. grrrrr

568
bezík
Reagovat

560 – říkala, že stačilo aby jí to zakázal :D

569
Jáša
Reagovat

561 Jája
Vážně, mě kleklo úplně všechno, stále se to jen načítalo.
No moje nervy :D

556 Katynka
Prosím, co říkala ta Pavlína, nějak tomu nerozumím.

570
koment
Reagovat

562 gabisollis
Nesnaž se. Ona ho neskutečně provokovala. A čím víc už nabíral, tím víc do něj šila. Je to odporná mrcha.

571
anja
Reagovat

žííš strašná mjůzik :D … míšu davida a mumulend můžu až tak kolem čtvrté ráno – takhle zkraje noci fakt nééé ……

včera to tam míchal lepší dýdžej :/

572
koment
Reagovat

569 Jáša
Nic, to si jen někdo plete Reginu a Pavlínu.

573
SADRAJ
Reagovat

Huhňoprase psí zse na stole v botách to je takovej dobytek
http://www.imagehosting.cz/?v=201311222w.jpg

574
Katynka
Reagovat

569 Já to špatně napsala, to celé říkala Regina a povídala, že jak Eva, tak i Pavlína naznačily, jaký Vladko je a že diváci by byli blbí, kdyby Vladka poslali zpět.

Reginu nesnáším, nevěřím jí ani slovo a klidně v jejich očích budu blbá a pošlu ho zpět.

575
Katynka
Reagovat

572 Nepletu si je ani náhodou , jen jsem to špatně napsala.A v 574 jsem to opravila.

576
koment
Reagovat

574 Katynka
Ohledně Pavlíny lžeš, nic takovýho tam nebylo.

577
SADRAJ
Reagovat

Gina je furt na travičce jak koukám že ? jako v Rudokoutě u MRKVí a to už teda hodně dlouho.

578
Debby
Reagovat

já si nemůžu pomoct, ale ta lucka je prostě strašně hnusná. jak z vnějšku, tak uvnitř. škoda, že se na ní nedá aspoň dívat, když už je to taková kráva.

579
Jáša
Reagovat

572 koment
Děkuji za info :D Nějak mě to neštimovalo :D

Reginu ještě stále dávají v zázemí do kupy?

580
Katynka
Reagovat

576 Slyšela jsem v online, jak Regina prohlašuje, že by jsme byli blbí, kdybychom Vladka poslali zpátky, protože už Eva naznačila jaký je, Pavlína naznačila jaký je a že ona, Regina to říká pořád a furt tam Vladko je. Nelžu, slyším dobře.
A myslím si, že Regina ohledně Pavlíny lže, já mám Páju ráda, ale Regina to řekla.

581
koment
Reagovat

574 Katynka
Jo, že to říkala Regina? Tak to je možný.

Omlouvám se, dám si kokosový, a půjdu radši pryč, už mi taky hrabe :)

582
Katynka
Reagovat

Jášo, já jsem Ti to ale vysvětlila a nemůžu za to, že to bylo v televizi.

583
koment
Reagovat

579 Jáša
Nebo ji nějakej hodnej štábník přivázal k topení…

Kdo tomu věří?

Tím myslim, že tam je nějakej hodnej štábník…

584
Katynka
Reagovat

581 Ano, říkala to Regina a nevím, proč mám dojem, že to po mě nikdo nechápe. Asi už neumím psát. Jen se snažím tady odkrýt Reginu, jak je asi naočkovaná od štábu, abychom neposílali hlasy Vladkovi. Já už se těším, až bude konec, protože to jaká je to letos hnusárna je děs. Ale kvůli Vladkovi to vydržím.
Jo a Regina ještě prohlásila, že ty ženské, co mu posílají hlasy, jsou pubiny. Tak já pubina nejsem a mám ráda charaktery a lidi, kteří jsou lidští. A to Regina není.

585
Jája
Reagovat

569 – Tak zpívej, snad to pomůže. Já doufám, že moje 4 stenty zítřek vydrží a budu moct oslavovat Vlada ve vile :-)

586
koment
Reagovat

A psychopatka už na terase :(

587
Lorenzo
Reagovat

559 Sadraj,díky za info i za zítřejší aktualizace a doufám,že to tak jak to je teď ten stav to i dopadne.
Nemůžu si pomoct,ale Vlado vždy byl,je a bude je můj fanoušek,vždy mě pobavil nejvíc aaa vo tom to je :-)

588
SADRAJ
Reagovat

12. Duel – Koho chcete zpět?
Vladko 86 %
Lucie 14 %
Hlasů: 3650

589
SADRAJ
Reagovat
590
Lorenzo
Reagovat

Lucinka prcinka opět jak je zvyklá tančí na stolečku na terase.
Růža se při tanci změnila hlava v robohlavu :-)

http://www.imagehosting.cz/?v=prasenasto.gif

591
Keiry
Reagovat

562 gabisollis Připadá ti málo, jaká Regina je? A připadá ti normální, že když se Vladovi a Robertovi po VV1 nakvartýrovala do bytu i s přítelem, tak Vlada přemlouvala, ať se s tím jejím přítelem vyspí? A připadá ti normální, že když přišla do vily, tak Vlada přemlouvala, aby jí pomohl Vyvolené vyhrát, že si chce koupit byt? A když to odmítl, tak tam proti němu začala tvrdě jít a schválně ho provokovat.

592
kačaba
Reagovat

Já se trochu bojím, že se všichni budou spoléhat na to, že na všech stránkách je spíše opozice proti Lů a nebudou posílat Vl, protože to má jisté. Průběžné výsledky opět neukáží a můžeme být velice překvapení.

593
Wlcak
Reagovat

Mám obavu že mrkvouni jedubabu Reginu naočkovali aby se opět do Vlada pustila až mu bude nejlépe a proto teď pouštějí písničky na které rád tancuje .Nevěřím že uvolněnou atmosféru dělají jen tak pro radost divákům

594
SADRAJ
Reagovat

http://www.imagehosting.cz/?v=201311jcj.jpg
no koment takhle se jakohulí

595
anja
Reagovat

vilani jedou kostrbatě makarenu :D

596
koment
Reagovat

592 kačaba
Ti nenaivní to právě tak neudělají, a pošlou všechno. Měli by. A zvlášť ti, co pro ně nejsou příslušný částky problém, jenom by to neudělali z lenosti.
Doufám.

597
Jája
Reagovat

Pro klidný spánek jsem znásilnila 4 mobily, Vlado za to stojí. A teď šup do peřin, dobrou s kobrou :-)

598
okkvp
Reagovat

šiš, na tanečky Lu nutně potřebuju alespoň čokoládu, když už jsem včas nepřehodila výhybku na slováky

599
SADRAJ
Reagovat

http://www.imagehosting.cz/?v=201311fyf.jpg

nevim al mám asi 30fotek těsne po sobě podobnejch a fakt mi přiopadá jako by byla jetá teda jedá to je hodně ale myslím přismažená

600
Prochor
Reagovat

Navazuju na své 453: Lůca je blbá protože si vzala Vlada. Ale ona by vyhučela s každým. Zítra jí čeká určitě debakl.

601
Jana1
Reagovat

Tak na FB fan Buldočáci se aktivují . Oni nepíší, proč posílat hlasy Lů,ale proto, aby Vlado vypadl.Ráno tam bylo přihlášených 2000, stav trvá.
Tak důchodci hlasujte !
To je kopie:
.Jak sleduju stránky vyvolené to samá nadávka a ještě říkají lucce (sysel,bobr) mno to je hnus tohle a ještě čumím, že to píšou spíš důchodci-smutné.

602
okkvp
Reagovat

alespoň snad budou růžomosty :-)

603
Sendy
Reagovat

To co Lů předvádí ,tanečky a grimasy do zrcadel, je děsný. Je to neskutečný narcistický tvoreček. Kdo z Vás by se vydržel pořád tak na sebe dívat ?

604
SADRAJ
Reagovat

oni jitedka po návštěe obličej zblízka nezabiraji to už jsme si všimnul nekolikrát že si dávaji pozor asi vědí proč.
nejblíž tak 150 cm

605
Jáša
Reagovat

Ten Luciny tanec je jen pro psychicky odolné jedince.

606
XY2
Reagovat

Na tanečky Huhně nepotřebuju nic, ale na ty xichty asi jednoho malýho panáčka dám.

607
SADRAJ
Reagovat

kdyby jste ji někdo chytil víc z blízkosti hodte ji sem
nejlíp s pohledem do očí to by řeklo hodně

608
Jana1
Reagovat

Tedy vidět na FB to foto VB,Martin,Pepa,Elmex mě nedělá dobře, co se nám to v ČR vylíhlo !

610
Jerremy
Reagovat

Tak jsem si prehraval, co se asi stane pristi tyden.
Sice v duelu Vlado x Lucie podporuji Lucii (i kdyz moc neverim, ze by vyhrala, tak minimalne ji nepreji, aby ten vysledek v duelu byl prilis s velkym rozdilem (viz EvaxPaja), myslim, ze si to nezaslouzi za svoji hru)
Takze pokud se vrati Vladko:
V utery je vypalcovana Romana + probehne rovnou vyzva
varianta A: Romana si veme Vlada (jelikoz se Romana chova ve vile jako Vlado v suknich, podporim radeji original :))
varianta B (myslim, ze pravdepodobnejsi): Romana si veme Paju (podporuji sveho fanouska)

V pripade pripadneho navratu Lucie:
Myslim, ze i v tomhle pripade bude vypalcovana Romana…
varianta A: Romana si bere Lucii (podporujem Romanu, alespon jeden vitezny duel si zaslouzi…)
Varianta B: Roaman si bere Paju (podporim sveho fanouska)

611
Lorenzo
Reagovat
612
Jáša
Reagovat

601
Tak důchodci do boje :D
Přemluv babku, přemluv dědy :D

613
kozlík matěj
Reagovat

Mám sice do důchodu ještě pár let, ale posláno!!

614
Ája
Reagovat

měli by Lucině do studia před křeslo nainstalovat ohromné zrcadlo, aby viděla, jak je krásná, jinak se obávám, že bez pohledu na sebe duel nepřežije

615
okkvp
Reagovat

609 – tam je náramně vidět, že kdyby nebyly zrcadla i na stěně za stolem, tak si Luca prokroutí hlavu bradou na záda :-))))

616
anja
Reagovat

ááá dýdžej se nám polepšil :) Cher

617
SADRAJ
Reagovat

hezký jsou ti robotitma připravený jak ve skladu na expedici

Gina jim šla narvat LSD do jahod nebo kam snima zmizela zase je jich tam na kameramanamanamy moc
že je nemůžou najít

618
Monika
Reagovat

Luca neni blba, ze si vzala Vlada, nemela by sanci s nikym, takhle aspon dustojne odejde. Jsem zaznamenala snad pet fanousku Luci, zbytek jsou antivladkovci. Ono vubec letos je to zvlastni, hlasujou zejmena vladkovci a antivladkovci. Malokdo ma sve fanousky krome Vlada.

619
SADRAJ
Reagovat

zbyla tam po ní jem prázdná židle a na tu budme koukat hodně dlouho asi teda si myslím
MRKVEe nechci vdět prázdnou židli prosím prosím

620
Jana1
Reagovat

Ta parta hic, co tam přijde, tam bude spát ?

621
bobina
Reagovat

Hele Sadrají nemyslíš, že je právě nejvyšší čas jet vzbudit Blaničtí rytíře, myslím,že ted nastal ten nejvyšší čas započít vítězný tažení proti starý Vojířový, suchej dub pod Blaníkem se zazelenal a studánka přetejká ostošest. Tak ti nevím nevím, já myslím, že ted je ta správná doba:-)

622
Jáša
Reagovat

Atmosféra ponurá. Hudba hraje, ale každý se svými myšlenkami. Jen Růžena mele pantem.

623
SADRAJ
Reagovat

620 čert ví jestli se vůbec bude spát a když tak se nějak na kupu poskládaji
spíš vidím do rána durch und durch

625
Lorenzo
Reagovat

Vladův taneček zpomalen :-)

http://www.imagehosting.cz/?v=vladotjwj.gif

626
quietriot
Reagovat

Tohle se neda poslouchat to jim delaji schvalne ze

627
Prochor
Reagovat

To je zajímavý, že Pája s tou velkou zadnicí umí suprově kroutit. Zase se mi líbí jak tancuje ze všech nejvíc.

628
bobina
Reagovat

620 tipla bych, že jo.

629
Jáša
Reagovat

621
Také se přimlouvám.

630
Thybaumont
Reagovat

regině se musí nechat jak umí chodit.. nádhera.

631
Ája
Reagovat

jéé, člověk si díky nim vzpomene i na písničky z dětství, na které jsem fakt už zapomněla :-D

632
ředitelkazeměkoule
Reagovat

601 – Jana1 – Podle jejich vilových fanoušků patří i dvaatřicítka Romana mezi seniory… tak to máme dobrý:))

633
Sendy
Reagovat

620 Jana1
Četl jsem že tam mají být celý víkend o očekává se vyřizování účtů. Takže ne ,solidní společné rozloučení divákům i sobě. No od mrkví se nedá čekat ,promluva o slušném chování. Jaký pán ,takový krám. Fuj.

634
Jáša
Reagovat

624
Tak tohle si někam schovám, až mi bude ouvej, jako když najdu :D

635
SADRAJ
Reagovat

621 bobina 289
teďka asi neseženu Holuba Poštovního a pomocnej personál už taky spí včetně zapisovateky a sekretářky
navíc mi odnesla klíče od štábního trezoru sebou domů a k ničemu se nedostanu
Hrubě jsem to podcenil tak to nepůjde necháme to na ráno

636
Sendy
Reagovat

632 ředitelkazeměkoule
To je dobrý,takže Opar se počítá mezi pubescenty? Nechápu jak se někdo může k takovým zevlům stahovat.

637
SADRAJ
Reagovat

matelko a uvidíme jak bude dál

638
Jáša
Reagovat

633
Však se tam všichni neuloží ke spánku.

639
bobina
Reagovat

635 nooo, ale chtělo by to zavčas, páč než namažou to zrezlí brnění, tak to taky bude nějaká časová prodleva. Musí se počítat s nějakou časovou rezervou. To víš stará Sárovcová, bude tvrdý oříšek. No doufám, že to ti kluci rachtavý z Blaníku zvládnou:-) Brou noc.

640
Wlcak
Reagovat

Tééédy mě se asi začne spát špatně až už nebude hopsa tralala a bude opravdu koniec.Bude se mi po vilanech stýskat.Ale ještě víc po Panáčkovcích.Vím že se vás spousty dívá i na jiné pořady a debatujete,ale ty mě zase nezajímají.No ještě vás budu rád číst 8 dní :-)

641
Sendy
Reagovat

Na hlasovišti – 140 : 5 pro Vlada

642
okkvp
Reagovat

Wlcak – pokud to tu bude jak po čuprstar, tak se tu bude pod posledním článkem debatit do bezvědomí a totálnho kolapsu databáze, bo tehdy to některé usilovné táhli ještě půl roku ;-)

643
SADRAJ
Reagovat

639 bobina 289
tak ráno pošli z mého pověření Pošt. holoubka aby zaletěl zrezivělé ku Vlašimi probudit
snad bude vědět z literatury jak na to aby vstali
aby se stačili připravit na práci když tu nebudu nevím v kolik se zprovozním
to víš starý kosti polámaný bojem tak to trvá to zprovoznit
Opodeldok a podobný věci a onuce k tomu
to není jen tak vyskočit a makat do rána jako mladý smrkáči

644
Prochor
Reagovat

641 – Že by zítra druhý jednočíselný výsledek:-)) Lucka má výhodu že nemusí jezdit do Pardubic protože příští den se vrací do vily:-)) Buldočácíííí :-)))

645
SADRAJ
Reagovat

22/11 01:12 hod
12. Duel – Koho chcete zpět?
Vladko 86 %
Lucie 14 %
Hlasů: 3724

646
Sendy
Reagovat

644 Prochor
No,je to jen to hlasoviště. Ale tonoucí se stébla chytá, moc si přeji aby Sysel vyfičel. Teď je to 142 : 6 .

647
XY2
Reagovat

Regina je zvyklá čiknout do oken a ví, jak je venku.
A tady toto tma.
Právě řekla, že v podstatě není exibicionistka, bydlí tak jak bydlí a mezi lidi moc nechodí.
Saláty takto vysoko jí vyrostly, kedlubny prdnou, jak je nezalije a to ph hlídá. A jezírko s rybama, žlutý, proužkatý, v létě s Isinkou podvodní brýle. Jsou z Indie a tááák a akary, takový šedý nic.

648
bezík
Reagovat

627 Prochor – páčto má všude docela svaly, nejen špeky ;-)

649
Wlcak
Reagovat

642 okkvp
Tak díky za info,po čupr star jsem to už vypustil a nenakukoval,teď s nadějí na komenty nakukovat a občas komentnout budu :-)

650
okkvp
Reagovat
651
XY2
Reagovat

Cinky linky čuk písk písk.
Sedí na terase sama, písk, no, hm, hm, tydá, písk, dneska je ve formě. Včera jí to tak nešlo.
Ještě by si četla, tak dvě hodinky.

A kamera z terasy je pryč.

652
Lorenzo
Reagovat

Lůca, ty jsi, ale krasavice :-)
Je to ona,není to ona?
Berte prosím s nadhledem :-)
http://www.imagehosting.cz/?v=krasavice.gif

653
okkvp
Reagovat

Luca asi počítá andělíčky
http://www.imagehosting.cz/?v=andelicci.jpg

654
bobina
Reagovat

643 :-))) no ráno tu taky nebudu, tak snad se zadaří, chtělo by to, ale fak kvalitní mazání, přece jenom ty leta na tom plechovym ohozy budou sakra znát. Tam se zub času asi podepsa festl. No ráno moudřejší večera. Snad to vyjde.

655
Prochor
Reagovat

Já dumám, co na sobě pořád vidí v zrcadle?
Ať se dívá v pondělí nebo ve středu, ráno nebo večer zleva nebo z prava pořád tam nevidí Niki Trojanovou ale pořád jen Lucii Šárovcovou. Příroda umí být ukrutně krutá a zrcadla nelžou.

656
bezík
Reagovat

Safra, ti mrchulové v postýlce tak šeptaj, že jim rozumím každý druhý slovo , grrr :)

657
XY2
Reagovat

Baví se o prdění…

658
XY2
Reagovat

Rů ječí, že nemůže spát, ty vole:-)

659
bezík
Reagovat

Že nemůže spát, protože jí pomlouvaj :D

660
XY2
Reagovat

Šli do kuchyně…

661
lili
Reagovat

Kamera – budíček! Všechny 4 zabírají ložnici, přitom se odehrává (asi) nájezd na lednici …

662
bezík
Reagovat

Jojo, podle zvuků asi bílý sex :)

663
petr
Reagovat

Regi si nazouvá kozačky. Jde si asi zahulit se štábníky.

664
Wlcak
Reagovat

Na teraso Regi a Růža v družném hovoru??? :-O

665
Jáša
Reagovat

Dvě super mámy si notují na terase. Je vidět, že obě mají spoustu zkušeností s výchovou a jejich děti musí být šťastné.

666
Jáša
Reagovat

Je 3:33 a na terase se stále hulí a žvaní. Dobrou.

667
Petr
Reagovat

Prosím vás můžete si jít s tím fan clubem Růžomachny někam jinam?
U mě je to primitivní závislačka a neumím si představit jak by se naparovala tuto soutěž vyhrát.
Není schopna myslet ekonomicky (zda-li vůbec), nedokáže plánovat, je to pošuk.
Ta by rozdávala svým „kamarádům“ z mokré čtvrti a zbytek projela v automatech.
Ale pokud ji tak vynášíte do nebes přes nějaký Růžomost tak si založte prosím vás Bazigno nějaký blog fan Růženy. Tady co 5 příspěvků, všechno kampaň pro tu nafoukanou tlustou debilku :o(

668
Kačka
Reagovat

Já si myslím jestli bude hlasování v procentech dvacet ku osmdesáti že to asi neukážou ty procenta. Ale je fakt, že to snad ukážou.

669
NU
Reagovat

Petr
667
to je hnusné, nic hnusnějšího jsem tu nečetla
Jsem Vladkorůženec, abys měl hnusný den.

670
NU
Reagovat

SADRAJ
645
Lů 23
pejskové nunánkové najivové jí něco pošlou
ale přeju jí 2%

671
Jerremy
Reagovat

670 NU
Koukam, ze se nekdo spatne vyspal :)))
Protoze za tenhle prispevek si zaslouzis to same, co si psala v 669. Sorry.

672
xxx---xxx
Reagovat

Jenom teoreticky… proč se bude konat v sobotu ve vile ta párty s odpadlíkama..? ten týden do konce by to už vydrželi se nevidět a zas tak velké show to asi nebude. Jen ožralci a blbý keci. Co když to má být oslava toho že někdo porazil Vlada? Já doufám že ne, ale tak mě to napadlo. to už je ale konspirační teorie…:)

673
anka
Reagovat

Vlado byl včera po výzvě docela přešlý – a jeho intuici bych rozhodně nepodceňovala, on cítí, že Lů není lehký soupeř a klidně mě za to kamenujte, ale dnes je to vlastně taky předčasné finále
Lů muselo být jasné, že jestli to nedá proti Vladovi dnes, nedala by to ani za týden, to je příliš krátká doba na to, aby svou pozici výrazněji posílila, takže vsadila na riziko a vyzývací řeč podala velmi dobře (jasně, manipuluje s diváky, ale je to hra) a získává určitě hlasy mimo jiné tím, že Vlada nijak neshazuje a nešpiní, jako to dělali ostatní

674
jenka
Reagovat

Při pročítání diskuze nejen zde na panáčkovi, mně trochu děsí stoupající obliba Lůcy. :-( Vytrvám u stejného fanouška a proto posílám hlasy Vladovi. Ne, že bych byla jeho fanatická obdivovatelka, nýbrž proto, že pro mně je ze všech účastníků VV 4 zatím stále nej, nej, nej.
Hezký páteční den.

675
gabisollis
Reagovat

591-Keiry
Malo:-)co tam mas dal?

676
Jenny
Reagovat

667 hnus…. někdy to sice vypadalo, že budou do ilegality vyštvání Pájovci, ale že to odnese Růžoklub?! Co kdyby sis založil sám pro sebe svou vlastní diskuzi, zlato? Jsem si jistá, že by tě tam opravdu nikdo neobtěžoval.

677
Anonymní
Reagovat

672 protože sledovanost

678
jarda
Reagovat

Tak ruzu voli asi podobne zavisle hnusne machny z venku, co jineho :)

Ne nadarmo se rika , ze v teto reality show poznavame v tech lidech sami sebe a tem fandime, takze i takovych lidi s pokrivenou moralkou jako je veverka je tu hodne :o)

679
anka
Reagovat

a kdyby to snad vyhrála, neumím si představit ten šílený „megafičák“ všech nevyvolených ve vile, kteří by chtěli oslavit Vladův konec

680
bb
Reagovat

676 jenny
to ještě nastane. Čím míň lidí ve vile ke kritice, tím to bude horší.

681
Jenny
Reagovat

680 už jsem se nějak obrnila – když budu psát o páje, tak pro svůj klub, na ostatní nebudu reagovat. Protože kvůli vesmířance vůbec nesleduju online už pár dní, tak mi zbývá jenom panáček. A když jsem do VV investovala tolik času za poslední měsíce, tak to přece týden před koncem nezabalím, že ?:)))
Tímto děkuji všem za fotky a videa (ty klidně přidejte), protože bez vás bych byla v háji :)

682
jenka
Reagovat

Lucka kosmetička Páju s tou depilací pořádně dořídila. Pája bude ráda, když se ji pokožka pod nosem do finále zahojí :-D

683
Macík
Reagovat

678)

…v tom případě jsem celá růžolůcovladěna :-DD

684
Poštovní holub
Reagovat

678 – Jardo, říká ti něco slovo recese?:)

685
Poštovní holub
Reagovat

Ahoj všichni. Tak večer Panáček zase nemohl. A že jsem se před ním nakrucoval a lákavě vrkal, co to šlo. Ale nic. No, stejně si to nakonec všechno napíšeme, včera, dnes, nebo zítra.:)
Jdu si udělat kávu a pročítat. Že je co, znovu děkuji.:)

686
Poštovní holub
Reagovat

667 – Tak tys mě dostal! :)))

687
Ivka
Reagovat

Dobré ráno, zapla jsem on-line a co to?…už jsou vzhůru a cosi sepisují. Nikde žádný koment.Nevíte,copak to píšou?

688
jenka
Reagovat

Dnes ve vile „prostřeno“. Snídaně Vlado, Romana svačina, Lucky připraví oběd a Pája večeři. Štáb takticky přidělil Regině odpolední čaj. Nic jiného by zřejmě nezvládla :-D

689
Poštovní holub
Reagovat

655 – Prochor, no Narkissos se taky nemohl odtrhnout od svého obrazu na vodní hladině.:) A ta porucha se u Luciny projevuje opravdu zřetelně. Narcismus je sfiňa.:)

690
Pitrýsek007
Reagovat

682 – to je děs. Taky jsem si hned ráno toho všimla.

Jinak mě napadlo, že by mohla mátinka Lůce zaplatit kvalitního stomatologa, který by jí zbrousil ty otřesné hlodavé zuby a udělal jí pěkné menší korunky. Přeci s tím holka nebude chodit celý život? Evidentně jí vadí při řeči.

691
Pitrýsek007
Reagovat

Nevím proč měří Romaně boky, když žádné nemá a zadek typ „sloní prdel “ :-)))

692
Ivka
Reagovat

688 Díky za info
682 Dát korunky místo funkčních zdravých zubů je velká škoda.Kdyby si ji vzal do parády kvalitní ortodont,tak jí ty zuby srovná.A to ,co nesrovná teprve dokoriguje stomatolog. V mládí jsem byla též za veverku a dnes mám zuby v řadě.

693
anka
Reagovat

689 – ona za to nemůže, když v tom Turecku nejenže jedli kořínky (odtud asi pramení ta její atavistická žravost), ale ve stanu určitě neměli zrcadla
i když – myslíte, že to takhle má i doma nebo je to jenom něco jako vilový syndrom- kontrolovat se jak asi zrovna vypadá na obrazovce?

694
Ivka
Reagovat

Oprava-druhá část 692 byla pro 690Pitrýsek007

695
Dana
Reagovat

Zuby má srovnané,říkala to!

696
Ladeenka
Reagovat

Ve vile pouští díl Prostřeno. Regina spí, ostatní vypadají dost znuděně. Kde jsou ty časy, kdy prosili o puštění čehokoliv :D

697
Sendy
Reagovat

693 anka
Hezký den. Myslím že to syndrom vilový nebude.Je zřetelně vidět, že ona se sama sobě moc líbí. A nemůže se vynadívat a nabažit se sama sebe.

698
Pitrýsek007
Reagovat

692 – ale mě se zdá, že je má ven z pusy. Prostě o mnoho delší. Já bych raději do toho šla nežli takto vypadat.
A všimlu jste si, jak je Regina abnormálně pihatá i po těle, na nose – všude.
Je na ně pohled, nenamalované jsou dost obludné. Jen Vlado vypadá pořád pěkně. Taky tolik nepopíjí.

699
Sabina
Reagovat

Ta Pája je po té depilaci hrozně zřízená. To jsou doslova popáleniny :(

700
jenka
Reagovat

699 Sabina – Pája si zbytky lepidla po depilaci snažila odstranit odlakovačem :-(

701
Ivka
Reagovat

Ano,zuby má ven z pusy,protože špatný ortodontista nebo prděla na léčbu. Nejdřív se musí zuby zařadit do oblouku (což nemá) a pak případně trochu zabrousit nebo doplnit délku okolních zoubků.Jenže to chce fakt šikovné lékaře,trpělivost a taky to něco stojí. A navíc ortodoncie jde stále kupředu.Možná kdyby se do toho pustila v dnešní době,výsledek bude o moc lepší.
Tím končím veverkohlodavé okénko ;-)

702
Ananas
Reagovat

699-sandy
Zmordovala ji hrozně. Imho, je na tom vidět, jak zvláštně blízké vztahy ve vile vznikají. Takhle riskovat a nechat se takhle zmordit od někoho, kdo je naprostý amatér, ještě nedávno vykřikoval, že se doma nelíčí a neopečovává. Rvala jí to jak nacistka, nepokusila se pokožku napnout, aby to tak nebolelo, už podrážděné místo pořád dokolo, po směru růstu, proti směru, všechno jedno.

703
Fario30
Reagovat

Ahoj Choco :-) bude dnes prenos? sak mame abstaky :-))))

704
Ananas
Reagovat

702- oprava: Sabina nikoli Sandy

705
nee
Reagovat

Bojím, že pesimisté Vladkovci ohledně souboje Vlado x Lů mají pravdu, je třeba si dělat starosti – Lů projev o pejscích, kteří budou mít cvičák ať vyhraje nebo ne byl velmi chytrý, Vladkův emoční chaos (mírně nazváno)je velmi odstrašující a odpuzující, Vladova už jedna výhra ve VV je velmi závistihodná – to je pro něj hodně mínusů…navíc antihlasy Buldočáků a spol. …

Lůcu lidi celou dobu nesnášeli, ale jako nástroj na ponížení Vlada bude pro spoustu lidí velmi užitečná.

706
Ananas
Reagovat

685-p.holub 289
Holoubku, tu kávu si vychutnej, ale pospěš si. Už večer tu po Tobě byla sháňka, máš prý frčet na Blaník.

707
hledice
Reagovat

ona ta škaredost u Lůci vyplula tím ostříháním a hlavně tím, že je vykrmená..když přišla do vily, tak vypadala úplně jinak

ale každý jsme nějaký, mně by to ani nevadilo – kdyby neházela tisíckrát za den ty škleby do zrcadla

708
Keliška
Reagovat

Dobré ráno ve spolek.. Doufám, že vv pojmou prostřeno s humorem i se šmejděním :-) Já bych se vyřádila :-)

709
Ladeenka
Reagovat

Prostřeno sleduje už jen junior club a Vlado. Pavlína s Lucií nadávají na nějakého frflajícího chlapa „Ty bys šel, chlapče, ty kokos.“

710
Keliška
Reagovat

Koukám jak se Pája vylepšila tou depilací :-) Chudák teď fakt vypadá jak chlap s knírkem :-)

711
Poštovní holub
Reagovat

706 – Já se pořád trochu ošívám, nenecháme si blanické rytíře až na finále,nebo nájezd vypadlíků? Nezvládneme to dnes sami?Víš co, víš jak, jednou je vzbudíš, oni vykonají a zase si lehnou. A po střetu s Velkou matkou si možná lehnou definitivně. A co potom? Je totok vážně ta nejtěžší chvíle našeho národa? No? Teď mluvte.

712
Ananas
Reagovat

705-nee
Tak tak, jak se blíží k cíli, budou se probouzet ti, co jim leží v žaludku, že by to dostal podruhé. Věřím, že spoustě takových nevadilo, že znovu soutěží, rádi koukají ( třebas i škodolibě na výbuchy). Už se pobavili, tak ven s ním.

713
anka
Reagovat

707 – nevzpomene si někdo – koukala Lů ve vile takhle moc do zrcadel na začátku soutěže – předtím, než se ostříhala ? já si to nevybavuji , ale přesně vím, jak se sama sobě začala moc líbit, když si s těmi úplně krátkými vlasy začala hodně výrazně malovat oči (Niki ji musela naučit, jak na to)

714
Pitrýsek007
Reagovat

Tedy ta Lůca je opravdu mimořádně ošklivý člověk. Kdyby měla aspoň pěknou postavu, ta se fakt nějak moc nepovedla. O to víc bude celý život vyčůraná, závistivá a sobecká. Rozmazlený šeredný sysel.

715
Andy
Reagovat

Dnes mě tu rozesmálo pojmenování Lů – žvížátková maminka z mechu a kapradí. Já bych to upravila na Dobračka z mechu a kapradí. Dobračka ve smyslu – byla to taková dobračka, že nikomu nedokázala říct ne. Tak se u nás nazývala holčina střídající partnery. Mech a kapradí není podmínkou.

716
jarda
Reagovat

Tak pouzit po depilaci na podrazdenou pokozku odlakovac, to by nenapadlo ani me jako chlapa :)
Jsou to holt damy …

717
Ananas
Reagovat

711-p.h.289
Na vysvětlenou- to číslo za jménem musíme uvádět na výslovnou žádost našeho štábního Sadraje, aby si mohl stáhnout svodku, až se vyhajá ( teď mi asi urve frčky a to žádný ještě nemám)
Víš co, víš jak, stejně se na ně nedoklofeš, ale rozkaz je rozkaz. Imho, taková holubí letka na matinku Šárovcovou… Trochu dobře mířeného guana, co ty na to?

718
Linda
Reagovat

Tak za prvé – Lucka nekouká do zrcadel sama na sebe, tohle není o narcismu jak si tady spousta slabomyslných jedinci myslí. Ona kouká a usmíva se do kamer za těmi zrcadly. No a jinak, podařilo se mi přesvědčit všechny kolegy a kolegyně, teď jsme to počítali, jen od nás má Lucka přes tisíc hlasů, a to není konec. Teď mobilizujeme známé, kamarády, apod. Vladko večer končí :-)

719
Sabina
Reagovat

712 – pořád si myslím, že těch antihlasů možná zase tolik není. Na VV1 se dívalo 5x více lidí, a tak to mohli převážit, což se jim nakonec skoro podařilo. Ale teď mám dojem, že to sledují hlavně Vladkofans z nostalgie….a asi i hlasují…Pokud by ho porazila Lucie, tak v tom vidím opravdu nějakou nepravost…To i ten Honza měl více pubin a navíc o byl poslední Buldočák. On má jen Vlado na fan stránce na FB přes 10 000 lidí. Vypadají docela akčně…Takže si myslím, že pokud nezasáhne VYŠŠÍ MOC, tak by to mělo být jasné….Finále bez Vláda? Ale je fakt, že při té zvrácenosti štábu jim to je možná úplně jedno….

720
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Lů při sledování Prostřeno: Nechápu, že se ti lidi přihlásí do televize.

721
XY2
Reagovat

Matinka Šárovcová toho musí mít už plný kecky, jestli je kapku soudná:-)

722
Ivka
Reagovat

Tak zvíržátkové mamince chybí absolutně sebereflexe.Je zajímavé,jak komentuje lidi z Prostřeno.
Prej že ty lidi jdou do televize…

723
Poštovní holub
Reagovat

717 – Písk, písk, čcha,čcha, o tomhle se bavím jen zakódovaným textem. Nepřítel má špehy všude. Máme plán A, i plán B. Já osobně mám pak plán C, kterým zvrátím i beznadějnou situaci. Drrr, frňk, čích, čích. Chápeš?

724
Poštovní holub
Reagovat

721 – Není. :)

725
jenka
Reagovat

714 Pitrýsek007 – dovolím si oponovat, mimořádně ošklivý člověk neexistuje! Každý se někomu líbí. Lucka se jen na rozdíl od ostatních nepřetržitě zhlíží v zrcadlech a dělá grimasy, při kterých si zřejmě připadá neodolatelná (pro Áčko, Béčko, Céčko, Déčko….atd.) :-D Pro některé diváky je to její pitvoření spíše směšné. Já patřím mezi ně.

726
Ananas
Reagovat

721-xy2
To asi právě není, pokud je pravda jen zlomeček toho, co cérka vypráví…

727
Keliška
Reagovat

716-jarda- tak to jsem netušila, že to dodělali odlakovačem :-) Tak to dopadla ještě dobře :-)

728
Ladeenka
Reagovat

Dopis! Pokyny k Prostřeno: Nikdo nebude o jídle mluvit, nikdo si nesmí radit (střih na Lucku, která prožívá lehkou srdeční příhodu v ten okamžik)

729
Ladeenka
Reagovat

Budou se pak bodovat ve zpovědce (kolik dostane Vlado bodů za snídani asi :D).

Lucie říká, že si vybrala jídlo, které nikdy nevařila, jenom ví jak vypadá.

730
Poštovní holub
Reagovat

718 – Hlavně do těch kamer, co jsou ve velké ložnici za zrcadlovými dveřmi skříně. A děláte to správně, každý má poslat hlas tomu, kdo ho baví a je mu něčím blízký. :)

731
Jája
Reagovat

718 – síla nepřízpůsobivých občanů je větší. Zaplacené SMS a guláš k tomu dělají zázraky. Už svolávají své příbuzné ze Slovenska. Lůca PAPÁ :-D

732
Ananas
Reagovat

723-p.h.
Chrocht

733
Foxy
Reagovat

Vado se chová jako hulvát, regína mu celkem nic nedělá a on do ní jde. Je hodně hodně netolerantní. Zajímalo by mě, kdyby se takhle chovala holka, nebo průměrně hezký či nehezký kluk, jestli by mu to u fans taky tak procházelo a bylo pochopeno.

734
Ivka
Reagovat

Vlado jede do zbytečné :-) Mlč mlč mlč mlč ty mlčko …směrem na Re

735
Poštovní holub
Reagovat

733 – Regina tam nemá co dělat. Vyprat si mohla u nějaké mrkve, u ní doma. :)

736
Ivka
Reagovat

733 Celkem nic mu nedělá…aneb 100 x nic umořilo vola.
Regina je tam zbytečná,přebytečná neustále otravující hnida.
Tož tak….

737
Ladeenka
Reagovat

Vlado popisuje jak dělá šátečky a teď jsem si málem cvrnkla:

„Tady si to zamícháme…vše si připravíme najednou a pak to zapečeme zároveň, šátečky s tvarohem i s tou slaninou. Ale ještě jednou upozorňuju, že nesmíte mít trotla v kuchyni.“ :D (narážka na Reginu)

738
koník
Reagovat

Do těch šátečků se šunkou bude dávat taky ten oslazenej tvaroh? Když říkal, že si ho připravil na oboje šátečky, sladký i se šunkou…

739
jenka
Reagovat

733 Vlada vytáčí už i její přítomnost. Na jeho obhajobu dodávám, že Regi posměšky ovládá dokonale a ani při tom nemusí mít hodinové litanie o ničem. Dokáže totéž úšklebky a posměšně pohrdlivými pohledy.

740
Foxy
Reagovat

Vlado si to hodně svým chováním kazí, ale stejně vyhraje , to je jasné.

741
koník
Reagovat

737 Ladeenka
Jo takhle, zapejkat bude najednou a tvaroh bude jen ve sladkých, uff, sem se vyděsila, že ho chce použít do obou a v tom rozčilení ho všechen osladil.

742
Jerremy
Reagovat

Je celkem radost koukat na Vlada v kuchyni.

743
Ivka
Reagovat

Lucie na K4 ve svém modelu :-D

744
Foxy
Reagovat

no a proč myslíte, že tam štáb Regínu nasadil? aby to tam oživila, takže dělá jen svou práci. Proč tam asi nedali Rosťu nebo Sašu z VV1? protože by to ničím neoživili. Musíte uznat, že díky Regíně je to sledovanější a o to jde. To, že Vlado po ní několikrát vyjel bezdůvodně, jen proto, že jí nenávidí a neumí se ovládnout, je ale pravda.

745
Poštovní holub
Reagovat

Tady už nemůže absolutně nikdo pokazit víc, než štáb.:)

746
Ivka
Reagovat

Sehla se k botám a prdka ven…no to je dílo.Jestli v tom půjde do studia,tak má můj obdiv :-D

747
Poštovní holub
Reagovat

744 – To je právě ten úhel pohledu. Pro mě Regina žádné oživení není. Působí jako hodně nemocný, či závislý člověk, a to mě fakt nebaví.

748
Foxy
Reagovat

747 mě je Regíny spíš líto.

749
jenka
Reagovat

Proč je dovoleno Regine rušit Vladovu hodinku?

750
Poštovní holub
Reagovat

748 – A mně je líto Vlada.:)

751
Foxy
Reagovat

nechápu teda, co má Regína pořad s tím inkvizitorem, asi to má trochu pomotaný:)

752
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Vlado komentuje přítomnost Regi ve své blízkosti: Trotla se můžete zbavit pouze tím, že ho vezmete do Duelu, ale jak víte, ani to někdy nepomůže. Může se zdát, že jsem hulvát, ale v našem kraji to tak chodí.

753
Foxy
Reagovat

750 oba jsou to nešťastní lidé. Díky své povaze.

754
hledice
Reagovat

744 Foxy

jak jsi na to přišel, že kvůli Regíně je vyšší sledovanost? naopak – hodně lidí zapne kamery, uvidí Regínu..a zase je vypne..

755
nee
Reagovat

719 – Sabina – letos myslím hlasují lidi hlavně tak, aby to nevyhrál ten, koho nechtějí – je to celkovou atmosférou ve společnosti, snad volbou prezidenta….pokud se antilůcčí nálada udržela, vyhraje Vlado – ale ti, co nechtějí, aby vyhrál, teď mají obrovskou šanci – těžko říct, kolik se jich na FB zmobilizuje….

756
okkvp
Reagovat

754 – nesoudit jen podle sebe, může to zavádět

757
Foxy
Reagovat

jak včera uvedla Lucye, že bude ženské finále, až mi zamrazilo.

758
XY2
Reagovat

Regina čík čík ňami písk tydýt je naprosto, ale naprosto normální, to se pozná na první pohled.
Hulí na terase, pošmajdává si a hundruje, vypráno má, posušeno snad taky, mohla by zase s kufrem za sebou odplout, písk písk, královna jako z pohádky:-)

Re: Hovado je ten Vladko, ještě že mě takové hovado urazit nemůže. Jestli se vrátí zpátky, jdu já, písk písk, čiky, no, tak kdo bude posílat Vladečkovi hlasy, no, písk.
kdo tohle stvoření vymyslel, ten vesmír má fantazii, písk, písk.

759
gaz37
Reagovat

přesně, nemůžu ji ani vidět, natož poslouchat. Ona uráží kde koho, tak ať si taky užije. Afektovaná šlápota, hrající si na dámu. Vlado klííííííííííííd.

760
XY2
Reagovat

Vl: Módní estétka mluví s kýčovitým estetickým vkusem, bože jak ta mě vytáčí. Bože, mladý muži, jak já vám teď závidím za tou kamerou

761
Ladeenka
Reagovat

Na FB Vlado vyhrává nad Reginou v plné čáře :D Jeho komenty k ní, když se pošklebuje jsou vážně na místě. Já bych na ni skočila, posměšky a úšklebky mi vřou krev.

762
Briketa
Reagovat

Ke zvýšené frekvenci nových (štábních?) diskutujících, kteří se zde najednou opět před hlasováním vyjevují, doporučuji k pěknému dni shlédnout toto, v čele ŠŠ?

http://www.disney.estranky.cz/img/picture/14/gumid-02.jpg
(adminům příp. omluva za odkaz) :)

763
Ivka
Reagovat

A Lu model podtrhla růžovými kalhotkami na punčochy.Takže,když se sehne,je to dle ní legrační.Škoda,že ty kalhotky nemají přes prdýlku volánky v pěti řadách pod sebou-takové jsem nosila ve 2 letech :-D

764
Ananas
Reagovat

754-hledice
Tady bylo dost komentů od těch, co z příchodem Reginy vypli. Ale věřím, že k TV nějaké ty senzace- a krvechtivé přitáhla. V lepším případě nula od nuly pojde.

765
Wanna be your monster
Reagovat

Ještě tam je Regina? včera jsem to pustila a hned slyšela, o tom, jak rakovina prodlužuje život, vypla to a čekám, kdy konečně zmizí.

766
gabisollis
Reagovat

Foxy-vidim ti stejne jako ty.taky to co predvadi me prijde absolutne neprimerene,ale pozor tady nesmis rict svuj nazor.:-)

767
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Základ vztahu Vlado a Regina… úspěch se neodpouští. Je mi taky určitým způsobem Regi líto (ale já jsem Růža, mě je líto každého::)), že dopadla, jak dopadla, potenciál měla. Ona asi ví, že se tím shazuje a TP v PP jí dala pěknou ťafku.
Lů by také zítra koukala, kdyby dnes vyhrála, jak vypadlíci k ní budou „milí“.

768
XY2
Reagovat

Huhňa vypadá jako přerostlá baletka, jen by to chtělo baleríny.

769
Ananas
Reagovat

765-Wanna
Nezapínej:(

770
Jana1
Reagovat

To Lů si ponese na Duel ten žlutý polštář ? Nemohl by někdo zachytit průběh balení zavazadel a počet balíků Lů?

771
XY2
Reagovat

Huhňa: budheme helegantní

Vl: to je humus, smíchat to v misce, to bych dal prasatům.

Uklízí stůl a pozůstatky královnina stolování.

772
bb
Reagovat

753 Foxy
ano

773
nee
Reagovat

761 – nicméně nechápu a štve mě, proč si Vlado prostě neřekne, že tenhle „trotl“ mu může….je mu po ní houby, proč si jí všímá, je to Reginin problém, že je trotl, ne Vladův,… ať se na ni vybodne a nevšímá si jí…takhle se staví do nesympatické pozice supervizora a všemurozumějícíhonejlépe – dělá skoro přesně to, co mu Regina vyčítá (vatikánská inkvizice :))

774
jenka
Reagovat

770 Jana1 počet balíků Lucky? To bude na seriál :-)

775
Ladeenka
Reagovat

Vlado říká Regině trotle. Po třech dnech. Ona mu do této chvíle denně říká hovado, hovádko, inkvizitore, papežské prase apod. A kdo je víc? (Srovnávám oslovení, když jsou oba v klidu. Když se rozčílí, mluví každý hůř)

776
Jana1
Reagovat

768- do balerin by se jí nevešly ponožky,které mám pod punčocháčema, protože boty od Nikol jsou jí velké.

777
Jerremy
Reagovat

Sledovanost Vyzvy:
VyVolení – Výzva /Prima /20:14:55 422tis

Jinak Regina skutecne zvedla sledovanost programu Vila-Zive, kdyz prisla… Sledovanost dosahla neuveritelnych 210tis divaku. (myslim, ze to je maximum co Vila-Zive dosahla)

778
XY2
Reagovat

Vlado říká Regině hezky, myslím, že z venku je královna zvyklá na jiný servis:-D

779
ředitelkazeměkoule
Reagovat

768 – XY2 – Také mě to napadlo. Ještě by to chtělo velkou mašli do vlasů:)

780
Ladeenka
Reagovat

offiko pobavilo:

Regi: vaří ze zhnilého. Kdo? Vlado už několik týdnů nesmí vařit :-).

781
koník
Reagovat

Vlado, nebude to už?

782
sara98
Reagovat

Fortuna
Vl x Lů
7 : 1,03
Zajímavý… jen aby se to neotočilo:/

783
gabisollis
Reagovat

775-jj,jenze ona reaguje na to co tam predvedl kdyz tam byla poprve.
A argumentovat tim,ze po nem chtela aby ji prenechal vyhru tak proto vybouch je uz totalni zaslepenost.me by to ohromne pobavilo utloukla bych se smichy a ne hystercit.pro 775 je jen ta prvni veta.:-)

784
okkvp
Reagovat

Nicméně Regi je na pohled nejhezčí ženská ve vile a nejženštěji se pohybující. Moje oko spokojeno

785
Ananas
Reagovat

Tak jsem teď znova zapla a ptá se mne to na věk. Přišla jsem snad o něco pikantního? Nebo je to s Lucynčim modelem až tak hrozné?

786
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Stejně, když koukám na Vlada a Reginu, oba dva originální v povaze i zjevu, pohlední, sexy, umí tančit, mluvit… to se jim tenkrát casting opravdu povedl oproti současnosti, kde je většina soutěžících, s prominutím, šedá, nudná masa mladých.

787
quietriot
Reagovat

Regina je zoufala. Zivot venku ma uplne rozpadly a neni schopna jit na 8 hodin denne makat ke kase aby si vydelala na zivobiti a na podnajem. Tak sedi v chajde bez dcery a heda si vymluvy na internetu proc se nestat platnym clenem spolecnosti.

At je Vlado jaky chce, v nejhorsim se vrati bez 5-ti milionu do sveho bytu a sve prace. Nic strasliveho mu opravdu nehrozi.

788
XY2
Reagovat

784 – to je pravda, ale on tam taky není žádný výběr.

Já tomu říkám ladné šmajdání. A když si tu hubu nepřemaluje do tvaru klauna, tak je hezká.

789
Ananas
Reagovat

784-
I při záběrech z blízka?
(Hýbat se umí, to je fakt)

790
Poštovní holub
Reagovat

785 – No, Lůca bude taky „balit“. To by případně mládež zkazit mohlo.

791
gabisollis
Reagovat

784-okkvp-to bezesporu.:-)ovsem ted si spustila lavinu:-)

792
okkvp
Reagovat

789 – nemám problém ani s detailem

793
Poštovní holub
Reagovat

791 – Já mám spor, prosím. Mně se v obličeji mnohem víc líbí Pája. Hlavně, když se směje a dělají se jí dolíčky. I Růža, když má svou chvilku, vypadá v obličeji líp, než Re.

794
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Na Regi je krásný pohled, jak se pohybuje… jako šelma.

795
gabisollis
Reagovat

Z toho si nic nedelej holoubku.kazdy ma sve fanousky.:-)

796
jenka
Reagovat

Co se týká ladných pohybů Regi. Je to její kšeft k tyči se nemůže jen tak přiklátit, to je jisté. :-D

797
Ladeenka
Reagovat

Vlado řekl 2x Regině, aby si uklidila věci na stole. Nestalo se. Tak prostřel na opačné straně stolu. Romana ho u toho viděla, když začal a poté co to má hotové a může nakládat došla Růža „To je ale špatně, máš být zády k terase.“ :D :D :D Růžo, už bych ti napálila.

798
XY2
Reagovat

Já spor nechci, ale Pavlína je opravdu v obličeji hezká, když se směje a Rů když je celá zabalená v bundě a kouká na hvězdičky.
No a Huhník je případ sám pro sebe:-)

Přírodní královna se právě rozmyslela, že nebude po sobě uklízet žádnou misku a ladně ji položila na okraj linky:-)

799
Mila
Reagovat

Regína se sice krásně pohybuje, ale v obličeji je strašná. To Růža má chvilky, kdy v obličeji vypadá jako madona, to jsou ty její chvilky, kdy je smutná a stažená do sebe. A u Páji se mi líbí oči, úsměv a přímý pohled. Nejhůř je na tom u mne Lucka a tak trochu chápu, že s její vizáží se nedá dělat nic jiného, než být vyčůraná.. nejhorší je, když přežene to vykreslené obočí.. to pak vypadá jako nějaký nepovedený klaun

800
XY2
Reagovat

Regi se sprchla, není nad chlorovanou vodu a už je zase v kozačkách. Deformace z profese?

801
Poštovní holub
Reagovat

795 – A tak je to správně.:) Já jsem teda menšiny nikdy nediskriminoval.:)

802
okkvp
Reagovat

793 – Regina má obličej mnohem víc splňující pravidla pro ideál krásy

803
Ananas
Reagovat

790-p.holub
No co co co? Dnešní mládež je rozmařilá, ničeho si neváží a taky konečně jedna děvenka shánčlivá, hospodárná, myslí na zadní kolečka. I pro pírko přes plot skočí, ale chápu, že to zrovna Ty nedoceníš;-)

804
nee
Reagovat

794 – ředitelka – mně spíš napadá slovo „kradí“, možná i lehce plíživě :)

805
ředitelkazeměkoule
Reagovat

797 – No to víš, Růža je holt boss a to je „ňáká funkce“:)

806
nee
Reagovat

799 – Lů ze sebe tuhle kreaturu udělala sama a dobrovolně, nevím, jestli je to nedostatek soudnosti, ale ještě teď po ztloustnutí se na ni opravdu nekouká se zalíbením.

807
Ladeenka
Reagovat

Vl na Re: Jdeš si sednout nebo ne?
Re povýšený úsměv a kráčí na terasu „Takovouhle dobrotu si od tebe ani nezasloužím.“

808
nee
Reagovat

Romana má výraz matky, která se snaží “ pro klid v rodině“ přesvědčit zlobivé děti, že si mají společně sednout ke stolu.

809
Wanna be your monster
Reagovat

Nejhezčí obličej má každopádně Růža. :) regina nikdy nebyla za krásku a ani ta plastika jí moc nepomohla.

810
Ananas
Reagovat

806-nee
Kdyby měla jiné nitro a chování, budeme tu taktně psát o tom, že sice není klasicky krásná, ale má charisma a ach ty oči…:)

811
Jerremy
Reagovat

802 okkvp
Tak jsem si vygooglil ideal krasy :)

„vzdálenost mezi očima a ústy ideální krásky má tvořit třetinu celkové délky obličeje. Vzdálenost mezi očima by zase měla být poloviční proti šířce obličeje mezi ušima.“

812
Jana-n
Reagovat

806: Souhlas, nejvíc to prostě podělala tím ostříháním se. S těma dlouhýma vlasama rozhodně vypadala daleko líp….teď je to prostě monstrum. Ty kila navíc taky ale hlavně ty krátký vlasy ji zošklivily nejvíc.

813
nee
Reagovat

810 – pravda, ale je dost lidí, pro které je z výrazu obličeje dešifrovatelný i charakter, takže Lů momentálně moc šancí na pochvalné kritiky nemá :).

814
ajka 321
Reagovat

802 – okkvp
tak podle pravidel možná ano, ale celek podle mě nic moc. Asi to nitro. Navíc má vyloženě ošklivou pleť.

815
Monika
Reagovat

z meho pohledu se porovnava neporovnatelne krasavice a tri zrudicky:-)))

816
ředitelkazeměkoule
Reagovat

804 – nee – To je ono, lehce plíživě… mě je potěšením ji sledovat při pohybu, i gesta rukou, hlavy… Když už teda účastnice hry tady drbeme, tak letos jsou pro mě všechny, snad mimo Mirky, dost na štíru se vkusem.

817
Jana1
Reagovat

805 – to jí zůstalo z dob, kdy dělala v Ostravě domovní důvěrnici

818
ivča
Reagovat

Redži – mě se její gezicht nelíbí, připadá mi jak travesťák, má strašidelnej kukuč, tělo pěkné, to jo, na mě pohyby afektované, hodící se na molo či do báru. Něco jinýho je pohyb ladný a přirozený, než nacvičený.

819
Ananas
Reagovat

813-nee
No však. Co zasila, sklízí.

820
ředitelkazeměkoule
Reagovat

817 – :))) A živě si ji umím představit, kdyby vyhrála:)

821
Briketa
Reagovat

811 – Jeremy
počkej, jdu se přeměřit do zrcadla :D

822
Lorenzo
Reagovat

Prostřeno (bez Reginy – druhý obrázek, je vpravo na terase)

http://www.imagehosting.cz/?v=snidanvvv.jpg

823
nee
Reagovat

816 – ředitelka – trochu připomíná vlčici, že?

824
Wanna be your monster
Reagovat

Nekoukám, tak aspoň žebříčkuju:

Sympatie:
Vlado
Ládícet

Neutrál:
El Nino
Mirek

Antipatie:
Jafar
Elmex
Martin
Pepa
VB

Sympatie:
Růža
Zdena

Neutrál:
Mirka
Pavlína
Nikol
Zdenička

Antipatie:

Evka
Regina

825
ředitelkazeměkoule
Reagovat

818 – Však i třeba baleťáci mají pohyb nacvičený, nepřirozený, ale pro mě krásný jako pohled na dobře namalovaný obraz.

826
XY2
Reagovat

Huhník má problém jak poznat, že jsou brambory uvařený.

Na snídani by si nikdy nedala šunku nebo sýr, ale pirohy jí kupodivu chutnaly.

Já si teď nevzpomínám, co snídala, ale snad všechno, co vyhrabala v lednici, nebo ne?

827
Jerremy
Reagovat

821 Briketa
Dej vedet jak si dopadla :)

828
Briketa
Reagovat

811- Jeremy
ne, tak to nejsem já. Vzala jsem to pravítkem a musíš tam mít někde chybu :D

829
Poštovní holub
Reagovat

828 – U mě to taky vůbec nesedí. Vůbec se nepočítá se zobákem, nebo co?

830
ředitelkazeměkoule
Reagovat

823 – nee – Ve spojení s tím, co teď předvádí spíše hyenu:) Ba ne, něco jako gepard.

831
nee
Reagovat

830 – :)

832
Jerremy
Reagovat

828 Briketa
Ja za to nemuzu, to ma chybu asi stryc Google :)

833
koník
Reagovat

Pája: Šmoulinka?
Hádám taky.

834
ivča
Reagovat

825 – to ano, já nevim, ale v realitě totakhle přece není, no ona chce vyčnívat, tím se jí to daří, neměla by ale mluvit, působí jak pošuk, už ji vidím, jak se takhle plouží po fabrice, nebo marketu, nebo někde po kanclu, nebo třebo po kravíně, nebo kolem své chaty. hraje no

835
koník
Reagovat

833
Jooooo, uhádla sem toooo :o))))

836
Ananas
Reagovat

Mám pocit, že čím infantilnější hra, tím víc se projeví (ne)inteligence.

837
quietriot
Reagovat

Pavlina nevi ze smoulove nejsou cesti? tyyyyyyyyyyyy kokos

838
Ladeenka
Reagovat

Tak snídaně je u konce a příště se uvidíme na svačině u Romany :)

839
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Tak můj žebříček – sympatie +++Vlado, Zdena; neutrál Nino, Miro, Ládícet, Jafar, Martin, Elmex, Mirka, Nikol, Eva, Zdenička, Regina; antipatie VB, Lů, Pepa, Pája; zvláštní kategorie sympatie a antipatie najednou Romana.

840
Ananas
Reagovat

834-ivča
No však ona se taky po fabrice atd nikdy neploužila a použit nebude. Kolem chajdy to úplně vidím:)

841
Ladeenka
Reagovat

„Vyvolení, všichni musí jít dovnitř do vily, nikdo nesmí být v kuchyni.“ :D Kdyby měli uzavíratelnou kuchyň anebo venkovní kuchyň na terase, tak mi ten dopis přijde logičtější.

842
Poštovní holub
Reagovat

840 – Především v noci. :)

843
Jana1
Reagovat

Myslím, že Růžena je dnes nastartovaná plnit svou úlohu bosse do puntíku a od rána napomíná každého kromě Lů.

844
Jerremy
Reagovat

829 Postovni holub
Ideal krasy pro Tebe:

„Základem je krátká široká postava, co možná malá, dokonale formovaná hlava, s velmi široce nasazeným, ale délkově téměř neznatelným zobákem a pernaté ozdoby dotvářející tělní linie – špičatá chocholka, hustě (huňatě) opeřené nohy s rouskem (grousek – význačný znak orientálních racků, odlišující je od ostatních) a jako u všech racků také pernatá náprsenka; to vše v dokonalé harmonii, celkové jemnosti a vysoké eleganci.“

Takze supaj pred zrcadlo a dej vedet, jak si dopadnul :))

845
natlie
Reagovat

Teda, takového manžela jako je Vlado bych nechtěla ani zadarmo.Ta strašná atmosféra kterou tam vytváří,asi by se mi nabodl stokrát na nůž.(nedopatřením)

846
Keliška
Reagovat

Já si nemůžu pomoci ale v týhle řadě jsou lidi naprosto beze smyslu pro humor a ani si neumějí udělat srandu sami za sebe. Hlavně aby vypadali dobře do přímáků a tím mají splněno. Oni každou potencionální srandu totálně zabjou. To Prostřeno si mohli maximálně užít a být sranda. Oni jim ty hňupy z prostřena pustěj a oni to ani nepoberou. A já se tak ráda směju…:-)

847
Keliška
Reagovat

845- To určitě nikdy nebude.. to nemusíš mít obavu

848
koník
Reagovat

Růže jede svojí onewoman show, aneb jak říkal Vl. ikdyby ve vile nebyl nikdo jen Romana, stačilo by to a zábava by byla. :o)

849
Briketa
Reagovat

Holube, tak co? mě zajímají zejména ty huňatě opeřené nohy s rouskem. Krása je sice základ, ale hlavně, aby tě to nebrzdilo při práci!

850
XY2
Reagovat

845 – tobě něco takového hrozí? :-D

851
XY2
Reagovat

Lů se balí.

852
Ananas
Reagovat

846-Keliška
Souhlas ve všech bodech. To by mohl být tak úžasný slovní ping pong. Vladovi kdyby někdo přihrával, to by byly smeče. Ještě tak Eva mívala občas lepší chvilky, Růža občas a tím to hasne. Naprosto chybí nadhled, sebeironie. To je blbýýý, já nechcííí.

854
Poštovní holub
Reagovat

844 – Nóó, postava je trochu vyšší a skromně musím přidat: „Hlava poštovního holuba je výrazná, zakulacená, s živýma výraznýma očima“.
Jinak tu pasáž: …“to vše v dokonalé harmonii, celkové jemnosti a vysoké eleganci“, tu musím zdůraznit. To jsem já. Jdu si to číst pořád dokola, udělám si hezký den.

855
Poštovní holub
Reagovat

849 – Já teda pracuju hlavně na té kráse vnitřní, ale když jde o hodně, ty nohy si prostě oholím.

856
mrtvice
Reagovat

tra Ro je sviňucha

857
Jana1
Reagovat

Růženo drž již ústa, nejen že si škodíš, ale teče z tebe žluč.

858
ředitelkazeměkoule
Reagovat

834 – Ivča – Já ti rozumím:) Měla jsem na mysli, když pozoruješ profesionálního baleťáka v reálu, tak se také dost jeho chůze a pohyby od ostatních liší.

859
Johan
Reagovat

845 – naštěstí je Vlado gay a nemusí se obávat agrese nějaké devítihlavé saně :)))

860
Jana1
Reagovat

851- již balí osušky

861
Briketa
Reagovat

855 – óká, ptám se z čistě praktického hlediska, selže-li levé křídlo, pravé křídlo, musíš mít k dispozici silné běháky.
Takže růžopošta je, doufám, v dobrých nohou.

862
Ladeenka
Reagovat

Proč to Růža nepojme jako svoji show? Místo toho si tam huhlá, pomlouvá a achuje. Nuda!

863
ivča
Reagovat

840 – Ananas jo kolem chaty a u toho tematickou přednášku, já bejt soused, tak co si řeknu? Nonááázdar

864
Poštovní holub
Reagovat

861 – V těch nejlepších.:)

865
Briketa
Reagovat

Oběd má vařit Lů nebo kdo? Jak si ale stihne sbalit celou vilu?

866
bb
Reagovat

Romano, říká ti něco třídění odpadu?

867
quietriot
Reagovat

Mne na Romane nejvic stve ta radoby hodna fasada ktera vubec neodpovida tomu co je uvnitr. Kdyby odhodila tu spatne hranou masku byla by mi hned sympatictejsi. Takhle je mi sympaticka asi tak jako Regina :)

868
Ananas
Reagovat

863-ivča
Já bejt soused, tak to prodám pod cenou a stěhuju se někam na klidnější místo, třeba do Chánova;-)

869
hledice
Reagovat

839 ředitelkazeměkoule

mám to úplně stejně..

870
Poštovní holub
Reagovat

860, 865 – Tak chce se vdávat,ne? Pár hotelů už, v rámci soustředění pejskařů, navštívila, teď vila… a výbava je v šufleti. :)

871
ivča
Reagovat

858 – ředitelka souhlas kdyby jím byla, tak to chápu spíš,

872
ředitelkazeměkoule
Reagovat

862 – Možná myslí, že to pustí u Pohlreicha a Ro si nastartuje novou kariéru. A také chce něco naučit diváky přece, zvláště Boženu B.:)

873
XY2
Reagovat

Vl: to se ti tam vejde?
Lů: ne

874
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Ro prý nepomlouvá ostatní…

875
ivča
Reagovat

868- Ananásku, teď si na to kápla, od Chánova mám asi 20km, škoda, že neni má souseda, bych zašla na nějakou slušnou realitku snad asi

876
Jana1
Reagovat

Jo, Vlado kdybys slyšel, co je za bomby v kuchyni. Proč ses jí zastával, utěšoval ?

877
natlie
Reagovat

Romana je dnes zase vymoděná,noční košilu,jegorky, a kecky.Marýna z kravína.

878
ředitelkazeměkoule
Reagovat

869 – hledice – A taky žárlíš na Páju?:)))

879
Sabina
Reagovat

Tipsport:
Lucie – 1.01
Vladko -9

880
ředitelkazeměkoule
Reagovat

877 – Náhodou do „Prostřeno“ se to hodí, tam jich je takhle většina.

881
quietriot
Reagovat

Ten Vlado uz se taky neda poslouchat

882
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Ro pro sebe: Ježiš, soutěžit pořád tady… kdo to líp upeče, kdo to líp udělá… když dělám zedníka, tak dělám zedníka.

883
koník
Reagovat

865 Briketa
Právě, chudák, bude si muset do kufru strčit ještě horkou troubu. No co se dá dělat.

884
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Ro: No neumím dělat kravál jako Vlado, řvát na Reginu, zkuste si to někdy představit poslouchat tady tohle pořád. Já to tedy někdy dělám taky… já nevím, jak mám bavit diváky, no nevím to a je mi to jedno. No jedno mi to není, ale nevím…

885
XY2
Reagovat

Vlado jede pořád o Re: matko boží, zač mě trestáš

Drbe její namočenou smradlavou čočku, má pravdu, na naklíčení se musí několikrát denně proprat pod tekoucí vodou.

886
jenka
Reagovat

Romana už to taky chytla, diagnózu Vladko :-))Zapomněla komentovat přípravu sváči a jede jen Vladko v tisíci podobách

887
hledice
Reagovat

878 ředitelkazeměkoule

čéče, chvilkama jo…..ale víc mně štve ta její absolutní nevýraznost….já vůbec nevím, co bych k ní dala za vlastnosti..ani protivná ani hodná ani výbušná ani milá ani hravá ani smutná ani veselá ani chytrá ani hloupá…

prostě nic, čím by trochu vyčnívala, strhla trochu pozornosti ….
ostatní 3 baby, co tam jsou, tak můžeme mít moře připomínek ale rozhodně nejsou tak straaašně nudné jako ona..

888
bb
Reagovat

881 quietriot
oba jedou úplně stejné nenávistné řeči.

889
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Ro prostírá: To musíme udělat tak… ne takhle ne, já jsem teda dělala v hotelu, ale už to nevím. No jo, člověk zapomíná…

890
hledice
Reagovat

881 quietriot

on má stejnou vlastnost jako Regína..

dokáže mluvit půl hodiny a neříct vlastně nic..

891
XY2
Reagovat

888 – ještě, že je tam Pa a ta toho moc neřekne, dnešek má splníno šmoulinkou:-)

892
quietriot
Reagovat

Vlado ma nervy z duelu s Lucinou.

893
Briketa
Reagovat

hlavně, ať někdo Lůce řekne, jak dlouho se vařej ty bhramborýýý. Musí se ještě líčit na večer a když je nejvyšší čas začít, tak ji, JI zrovna budou zdržovat ňejakým pitomým úkolem? Dělaj si z ní Čendu?

894
Prochor
Reagovat

Co bude Vladko dělat až mu do vily pustí kompletní buldočáky?

895
dessin
Reagovat

Komplot ve Vyvolenych? Ne! Neni mozna :) Bulvar ma rychle a presne informace, ktere panackovci resili uz pred mesicem :))))

http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/92453/komplot-ve-vyvolenych-aneb-tajemstvi-ztraceneho-hard-disku.html

896
bb
Reagovat

887 hledice
s prvním odstavcem mohu souhlasit. Je prostě normální.

897
Pitrýsek007
Reagovat

Nemůžu se dočkat co uklohní sysel k obědu …

898
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Ro: Potom na mě bude zase Vlado křičet… ale já ho chápu, on má před Duelem, tak má nervy, já ho nechám být… Takhle jede Romana od prvního dne, hodí špínu a hned ji čistí.

899
quietriot
Reagovat

Taky se tesim na vareni Lucinky :). Ja si ale myslim ze to nak zvladne. Ale bude to sranda

900
Romas
Reagovat

879 je to tak , že kdo má míň je typován na vítěze? Jsem teď uplně zblblá, jako že vyhraje Lů, ta sladká maminečka všech zvířátek?

901
quietriot
Reagovat

Ve vile mrtvo, svacina je pripravena.

902
Ananas
Reagovat

891-xy2
Počkej, ještě se bude muset vyjádřit v PP. To bude fuška ty wogo!

903
quietriot
Reagovat

Tak ted pred vilou byla Regina doma vegetarianka ne veganka :)

904
XY2
Reagovat

902 – to nedáááám, do prčíííc

905
quietriot
Reagovat

Re+Ro kouri na terase a pomlouvaji Vlada

906
ajka 321
Reagovat

Růža teď předala Lů směnu čistou :-)

907
ředitelkazeměkoule
Reagovat

887 – hledice- Jo, mám to úplně stejně. Navíc mě vytáčí, že je asi opravdu přesvědčena, jak říká svůj názor hned všem do očí. Kdybych věděla, že je to od ní jenom hra, tak bych to brala.

908
Ananas
Reagovat

Prosím, referujte podrobně, až se Lucyna chopí vařečky. Musím vydělávat ( na sms:))

909
Sabina
Reagovat

900 – opačně :) Čím nižší číslo, tím větší pravděpodobnost na vypadnutí. V případě tipu na vítěze je tomu naopak. Stejný kurz je přibližně i na Fortuně.

910
Pitrýsek007
Reagovat

– Na terasó Regina a její samomluvné „poselství světu“
– Ve Zpovědnici Vlado
– 3 grácie chrápou
Ať žije pružná show o pět mega

911
bezík
Reagovat

Ještě k té ženské kráse, mě tedy Regi přijde strašně ošklivá. Už je , bohužel pro ni, v tom věku, kdy se nitro začne zobrazovat i fyzicky. Ani její zdánlivě ladný pohyb mi nepřijde hezký, je v něm cosi podivného. Pro mě to prostě brrrrrrrrr … ;-)

912
Hooper
Reagovat

Vébéčko má na svém fb profilu, že nástup NVV do vily je v deset dopoledne. Zítra.

913
p. Pišťalák
Reagovat

milí panáčkové, nemáte někdo zkušenost s účastí ve studiu? rád bych byl dnes osobně přítomen vypráskání huhni. budu moc rád za tyto informace: jak je to s místy k sezení (kdo dřív přijde..), v kolik na místě a kde to je. Vím, že tu byl někde článek, ale nemůžu ho najít. děkuji velmi pěkně :)

914
Ladeenka
Reagovat

Ta Regina se od rána maluje… To by mě teda nebavilo. Tak buď si sednu a za půl hoďky se namaluju a je to anebo se nemaluju vůbec a je to. Ona se patle průběžně, aby v osm večer byl výsledek komplet? Co to má za smysl…

915
Hooper
Reagovat

913 – na místě asi hodinu předem, čili v sedm. Zastávka Filmové ateliéry. Přesné umístění studia je na oficiálním fb vyvolených (mapa se šipkou).

914 – ano, žena varianty „ve tři se začnu malovat a v deset ještě nejsem“.

916
Hooper
Reagovat

A někdo tu probíral úterní zúčtování. Je jasné, že se vrátí Vlado. Vyprstěná bude Romana, pač 8 % se vzájemně neopalcuje. A veme si Pavlínu, čímž se sošný stane prvním finalistou.

917
Foxy
Reagovat

912 hehe a bude tam i vyloučený Mirek?

918
p. Pišťalák
Reagovat

915 – děkuji

919
Hooper
Reagovat

917 – bude, už píše, že se těší do Vily.

920
bb
Reagovat

916 Hooper
jen aby to Romana nepojala jako Lucie. Že není srab a nevzala si znovu Vlada.

921
hledice
Reagovat

911 bezík

pro někoho je to ladná chůze..pro mě je to spíš taková ta kontrolovaná chůze – jako když se bojí, že zakopne, upadne..

922
Romas
Reagovat

909 díky :) už na sobě pozoruju nějaký změny, včera jsem se nemohla vymáčknout a začala jsem tooooo, přece víš toooooooooo ne, čekám kdy začnu cink, hvíz, mňam, už to přestává být normální u mě :)

923
hledice
Reagovat

912 Hooper

a nevyčetl jsi někde, dokdy tam budou?

924
bordel
Reagovat

Pavlína poslouchající a uculující se
http://i42.tinypic.com/2n17y28.jpg

925
Jana-n
Reagovat

912: Nechápu proč je tam všechny nepošlou už dnes během Live přenosu na Prima Love.

926
Hooper
Reagovat

923
Mám dojem, že tu již proběhlo, že víkend. Takže asi neděle odpoledne/večer.

927
quietriot
Reagovat

Gong. Lucynka jde varit :D

928
Kamča
Reagovat

718 – všichni pracujete na pardubickém magistrátu? :-)

929
Koala
Reagovat

Mně by se líbilo, kdyby teď Vlado vyhodil Lucinu, v dalším duelu Romana Páju a finále mezi Vl a Ro.

930
Poštovní holub
Reagovat

928 – :)))

931
Anonymní
Reagovat

935 Tak mně připadá přinejmenším trhlý, že ten, kdo v pátek večer vypadne při duelu, se tam hned druhý den ráno vrátí. Podle tvého by rovnou z prohraného duelu putoval zase do vily. To už by snad nebyla ani fraška.

932
Poštovní holub
Reagovat

921 – Mám to stejně.:) Někdy to možná s tím hulením přežene. :)

933
Ladeenka
Reagovat

Lůca to pojala jako Šárovcová hledá ženicha. Mužům vyváří a je jí jen 26 a ne 28 a má 4 psy a bla a bla a blaaa

934
quietriot
Reagovat

Lu je fakt vtipna pri vareni :D. Bere to jako seznamku.

935
NU
Reagovat

Kamča
928
Tak to jsem se pobavila s 718 to stojí za podívání. To nebude magistr.. pard, to bude jiný zařízení.

„bud klidnej od nás z pardoubek nikdo hlaasovat nebude, my chodíme na cvičák ZKO“

936
NU
Reagovat

Ladeenka
933
koukám z okna, už jsou fronty na ženění

Nebo že by to byli fronty na to jídlo?

937
jana
Reagovat

osolí to?

938
quietriot
Reagovat

Lu musis osolit a opeprit ty brambory

939
Ladeenka
Reagovat

Když vidím jak tím sekáčkem krájí cibuli, tak mám strach o její prsty. Čím by se pak krmila?

940
Jana-n
Reagovat

931: A on jako má zítra přijít i ten co dnes vypadne v duelu? O tom se ale nikde nic nepíše. Já bych tam Lucinu rozhodně vůbec už nedávala a myslím že tam ani nebude. Dnešní vypadlík bude mít jiné povinnosti.

941
quietriot
Reagovat

Lu kraji salam na kosticky. Jsou asi tak seskrat vetsi nez by mely byt.

942
Ladeenka
Reagovat

Když má jenom hodinu, proč si ty brambory nepředvařila? V té troubě se jí neudělají ani omylem, než to splácá dohromady do pekáče.

Btw. Čekala jsem bůhvíjaké jídlo a ona dělá zapékané brambory s cibulí a šunkou… To je taková večeře co dům dal a ne oběd do Prostřeno :)

943
surikat
Reagovat

Vlado dnes snad vyhraje ale další pobyt ve vile pro něho nebude snadný. Tvůrci vydatně podpoří vypadlíky v deptání a bude to snadná práce, Vlado to už opravdu nedává. Takže při prvním zabušení se dveře zpovědnice otevřou a tentokrát už by ho nikdo nepřemlouval. Chování Vl. rozumím, kdo si něčím podobným neprošel, nepochopí. Děvčata si plně užívají vymožeností vily, nikdo je v ničem neomezuje, mají všeho dostatek. Nejednou si pochvalovaly. Škoda, že jsme nemohli vidět, jak by se ony zachovaly při dlouhodobém omezování jejich potřeb.

944
quietriot
Reagovat

Zampiony. Doufam ze je oloupe.

945
Fario30
Reagovat

No ja si myslim ze Lu dobre vie co vari..je to jej hra. Od rana vykrikuje jak to nevie, a nakoniec to spravi a bude to dobre. A vyjde z toho jaka je ona sikovna a inteligentna!!!!

946
quietriot
Reagovat

Uz prisla na to ze to nema osolene, ale zampiony neoloupala. Jeste by to mela zalit nakym rozslehanym vejcem se smetanou si myslim.

947
jana
Reagovat

neosolí, neopepří…:-(

948
Ladeenka
Reagovat

Tak ještě do pekáčku dává mraženou kukuřici a hrášek… Nechci se nikoho dotknout, ale zatím mi to přijde jako 95% receptů z časopisu Pošli recept.

Až nyní si Lucka uvědomila, že nesolila, takže to nebude mít chuť. Ale ona je zvyklá prý takhle doma jídlo plácat a pak to končí v záchodě, protože se to nedá jíst.

949
Briketa
Reagovat

942 Tam je jenom ten problém, že Lů neví, jak dlouho se brambory vaří. z nervů to zapomněla dokonce dokořenit. Škoda, nebýt těch nervů, mohla to být bomba „Totálka baj Lůca“ :D

950
quietriot
Reagovat

Ne ona jen nei uplne vypatlana, ono to vareni neni nijak tezke ale je videt ze to neumi.

951
Briketa
Reagovat

je tam vše, i vápník. šlupky ze žampionů. je to super. koření do vejce a za stálého míchání lejeme do … :D

952
Andy
Reagovat

To myslí vážně? Neosoleno neopepřeno, vejce prskne na syrové brambory. To bude mňamka. Skoro si myslím, že to není možné, že pro nás dělá tupku pro naše pobavení.

953
quietriot
Reagovat

Lucy vareni je zatim nejlepsi a nejvtipnejsi. Tim myslim jeji komentovani, samotne jidlo asi nejlepsi nebude no….

954
Koala
Reagovat

Jako když vaří pejsek s kočičkou, chybí sušenky, ty má Lůca moc ráda.

955
quietriot
Reagovat

Jsem myslela ze da navrch jeste jednu vrstvu brambor a do vejce zamicha nastouhany syr a smetanu. Nevadi no.

956
Andy
Reagovat

Ještě by tam mohla hned na úvod pečení přidat sejra a bude to dokonalé.

957
Ladeenka
Reagovat

Na to, že 9 let bydlí sama a údajně vaří to je vážně ostuda co předvádí. Mě by bylo trapně se takhle znemožnit. Od rána vykřikuje, že to nikdy nevařila, člověk čeká nadívaného holuba s redukcí z červeného vína se šafránovým pyré a ona místo toho dělá zapečené brambory :D Troubu neumí nastavit, sporák zapnout, šunku nakrájet, okořenit jídlo… Dělá mišmaš a nestydí se říct už potřetí, že se to nebude dát jíst.

958
Johan
Reagovat

U Lů doma musí být dost často ucpaný záchod :-)

959
jana
Reagovat

Ony ji zbyly brambory a nenapadne jí dát nahoru ještě jednu vrstvu? Vždyť to bude jen zapečený salám se žampiony, nic moc teda, neslané, nemastné….

960
quietriot
Reagovat

958 – :DDD

961
Ladeenka
Reagovat

Po třech měsících ve vile zjišťovat funkce trouby… To mi připomíná, když v Survivor po 30ti dnech někdo neumí rozdělat oheň.

962
Briketa
Reagovat

958 Johan
šak to vyhnije :D

963
hledice
Reagovat

vymastila nějak ten pekáč?

964
Koala
Reagovat

No nic no, nikdo učený z nebe nespadl. Je to ještě mladé děvče, do čtyřicítky zvládne základy a pak už bude jenom pilovat.

965
Iva5
Reagovat

Ale co bychom po ní chtěli? Ona přeci vařit nepotřebuje, od toho jsou restaurace, neuklízí, na to má služku, že Ládíku? A na co by potřebovala vyhrát 5 mega? Vždyť dotace jí zařídí mamina Vojířová, neeee?

966
quietriot
Reagovat

Ja jsem se tedy bavila. Jeste se tesim na stolovani a komenty ostatnich soufam ze to pojmou vtipne.

Ach jo Lucino proc sis musela vzit do toho duelu Vlada, ted nevim komu fandit vic. Ja v podstate fandim Vladovi jen kvuli tomy ze mrkve a Romana nechteji aby vyhral. Stacilo davat do rekapu pravou Lucinu a byla by muj fanousek :/

967
Hooper
Reagovat

945
V přímáku dnes večer jistě pochvala bude.

968
quietriot
Reagovat

jo – vymastila pekac maslem ale podle me dost malo, asi se ji to pripali :D

969
Johan
Reagovat

962 Briketa – to jo, ale kam zatím chodí ?!
Napadá mě křoví :-)

970
Koala
Reagovat

Kam zmizely ty brambory? To mi uniklo.

971
Briketa
Reagovat

967 – Hooper
to jistě, Terezosmích nad voztomilým počínáním Lůcina vaření nás určitě nemine :)
Třeba to nakonec ještě bude k jídlu, jen mi tam chyběly turecké kořínky. Asi to bylo to co Lů hledala mezi kořením a neměli :/

972
Briketa
Reagovat

969 – jasně a v křoví má ty jiné starosti, takže vlastně – „pečení je radost“ :D

973
Ladeenka
Reagovat

Lů na Vl: Ubrousky se dávají směrem k talíři nebo od talíře?
Vl: Širší strana k talíři.

Tak obdivuju Vlada, že dokázal tak rychle odpovědět, protože já bych z toho dotazu byla naprosto v šoku :D Já ji vůbec ale vůbec už nechápu :D Ona přišla z pralesa nebo co? Možná, že se u ní někdo baví, ale spíš stylem že se jí smějou než že se smějí s ní…

974
hledice
Reagovat

určitě jí to všichni pochválí, vsaďte se…známe své „pappenheimské“

975
ředitelkazeměkoule
Reagovat

943 – Hlavní dějová linka je přece „hrrr, na Vlada“, tak proč zatěžovat ostatní. Oni to hrají poprvé a ještě neví jak, musí se na ně opatrně:)

976
Ladeenka
Reagovat

Lucka je kreativní. Jako ubrus na stůl použila povlak na polštář.

977
Johan
Reagovat

972 Briketa – no a pokud u toho stihne vyvenčit i pejsky, hnedle tři mouchy jednou ranou, holka jedna šikovná…

978
Tara
Reagovat

Vidíte, jak je ta huhňa čikovná, i na cigáro si u vaření stihne zajít.

979
nekran
Reagovat

14:10

Lucie: 38 %

Vladko: 62 %

Sms hlasů zaznamenáno: 19590

A kde jsou blaničtí rytíři ?????

980
Romas
Reagovat

979Právě na to koukám, že teda ten náskok zase není tak velký. Už to tady bylo takhle asi dvakrát a pak cvak najednou to bylo opačně. Jsou ty stránky důvěryhodné, nebo jak se strefujou, ve výsledku?

981
Tara
Reagovat

Jako je třeba hlasovat pro Vlada, nespoléhat, že má dost velký okruh fanoušů. Přece to nechcete nechat vyhrát syslíka

982
mrtvice
Reagovat

963 ne máslo ale Heru protože hera je pečení

983
nekran
Reagovat

980 – Romas

výsledky poslední tří duelů – bez FB hlasů

http://katalog.estranky.cz/

985
Bodlak
Reagovat

Uz je novej clanek

986
Poštovní holub
Reagovat

957 – Tak to sis teda dovolila dost.:)))

987
Jana-n
Reagovat

Já myslím že dnes bude Vladko ty hlasy potřebovat opravdu tolik jako ještě nikdy předtím a proto apeluju na jeho fanoušky aby mu ty hlasy opravdu posílali protože jde asi do tuhého. Já teda těmhle průběžným výsledkům nevěřím a nevěřím ani tomu že by od včerejška přišlo pro oba dva dohromady jen něco přes 19 tisíc hlasů ale stejně hlasujte pro Vlada hlasujte, jeden nikdy neví. Možná to házení klacků pod nohy od štábu a od Reginy mohlo s některými hloupějšími jedinci něco udělat aby se postavili proti Vladkovi jinak si takovýhle šokující stav hlasování nedokážu nijak vysvětlit.

988
Keiry
Reagovat

Lucka ukázána jako ublížená a Vlado jako ten nejhorší. Proč asi?

989
Keiry
Reagovat

Při pohledu na sestřih Vlada ve vile se přistihuji, že se opět přiblble usmívám. Bože, jak mě to bude chybět!! Zase budu muset koukat na nezáživný program v TV a budu hledat něco, při čem bych se mohla trochu zasmát.

990
koník
Reagovat

Hurá panáček naskočil.
Hurá Vl. je zpět.
Další vývojová linka štábu – bez komentáře.

991
Jiřina
Reagovat

To co se tam děje je šikana v přímém přenosu,nechápu jak to může Vlado vydržet.Nenapadá mně nic jiného,než že je se štábem domluvený.Vždyť po něm jedou už 3 neděle.Chápu je to hra o 5 milionů,ale musí být každému jasné,že není spravedlivá.Honza musel jednou uvařit a bral to jako křivdu před duelem.Vydržel by to co nakládá štáb Vladovi???Když chtějí Vlada vyřadit,proč ho nepustili,když chtěl hru sám opustit????Proč tam znova nasadili Reginu,když už byla vyřazena????Proč ji nepustí ven,když to sama chce???? Proč nepotrestají i Romanu,která se s Vladem hádala a řekla mu plno sprostých slov????? Jak si může dovolit Regína zaplétat do hádek s Vladem Vatikán atd???Proč dostal takový výprask od štábu,když zvítězil v duelu a ještě s tolika%???Jistě bych měla otázek ještě spousty,ale stejně mně na ně nikdo neodpoví,tak na co se rozčilovat????Byla bych moooc potěšena,kdyby mi na toto někdo odpověděl!!!!!!!!

Přidat komentář