Panáček v reality show

VyVolení 2013 (13.11.) online kamery, sledujte, debatujte, informujte

13. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=7888 w=615]
Úterý bylo ve vile dnem vzpomínání na dny dávno minulé. Přípomínali se staré časy, osoby i jejich skutky a mohli jsem i porovnávat jak se liší účastníci VV 2005 od těch letošních. Večer se pak zúčtovalo asi nijak překvapivě zrovna s Vladem a jediné překvapení mohlo nastat, když ten se při výzvě projevil jako přemýšlející hráč a zvolil závistivého podrývače Jendu Klátinohu. Dušení vilanů ve vlastní šťávě pokračuje, v kastrolu na rozpálené plotně to prská, syčí, připaluje. Dívejte se a komentujte, čím budou mrkve pokrm VyVolení 2013 podlévat.

Přípomínka včerejších událostí

Aneb Lorenzovy gify stále milujeme

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 202
1
anja
Reagovat

dobrý budíček – Highway To Hell :D

2
maja
Reagovat

… pěkněěěě po ránu, že by „pohodový den“ :)

3
bordel
Reagovat

Slizoun2 pořád do Vlada, hned po ránu. Ať už táhne, ten nemá IQ ani těch 20, pro idioty.

4
okkvp
Reagovat

2 – jak to tam poslouchám, tak jo ;-)

5
Ananas
Reagovat

961-bordel
Díky. Je poučné zalistovat si v necelý měsíc starých komentech.

7
Dáša
Reagovat

Choco, Junnie and spol. – sledujem, pozdravujem, len osobne neviem sa (technicky) zapojiť.

8
bordel
Reagovat

Dopis, úkol: VV m,ají ze svých těl vytvořit letadlo. Určí pilota, letušku, stevardy, a proletí se po vile. Následovat bude občerstvení (pokud letadlo nespadne).

9
natlie
Reagovat

Zavolejte CHocholouška, Vladovi jeblo.

10
Budgie
Reagovat

Tak Vlado na úvod dobře. “ Dobré ráno faleš“ a zřejmě se díval na Elmexe a Evu.

11
okkvp
Reagovat

OT – po delší době máme v článku oblíbené Lorenzovo okénko

12
jenka
Reagovat

Všichni mají podzim jen Eva stále léto. To není možné, že ji není v kraťasách a tričku bez rukávů alespoň trochu zima. :-) nebo ji hřeje pomyšlení jak je hrozně sexy?

13
Dáša
Reagovat

Rozdeľujú si úlohy: Romana bude pilot, Eva letuška, niekto trup atd. a Elmex vtom zahlási: Vlado bude ocas. Nato ho Vlado krásne zosmiešnil pripitomelým smiechom, akože lepší fór ešte nikto nepočul: „Vlado bude ocas, Vlado bude ocas“

14
nee
Reagovat

Závidím všem, kteří včera vzdali sledování online, když spadl panáček. Já vydržela – absolvovala jsem poslech Evy – a dnes nemám sílu si to pustit ze strachu, že zase uslyším to její ječení a omílání omletého.
Odvahu…no tak, odvahu….:)))

15
Budgie
Reagovat

9 – Ne Natálko nejeblo, jenom imitoval ten přiblblý smích Honzíčka. Zřejmě už mu tak hnul žlučí, že už po něm zkrátka jede od rána.

16
Ananas
Reagovat

6- Bordel
Dneska chodím pěšky!

17
XY2
Reagovat

Proviant a Huhňa vyhuhňala, že to jim dlouho nevydrží.
Jeník tlačí koblížek.
Vl pochoduje kolem bazénku.

18
okkvp
Reagovat

a vylízané kelímky vylizují kelímky

19
XY2
Reagovat

Lorenzo dík, tohle stačí vidět a hned je jeden v obraze:-D

20
XY2
Reagovat

A jejda, Evík měla chuť ten šátek sundat a říct Vl ať si ji veme, už jí to tam nebaví.
No tak za tohle šla ven Babi, nebo se pletu? :-)

21
bordel
Reagovat

16 Ananas
Nebuď labuť, série Nezvratný osud je kultovní záležitost. Zvlášť první dva díly.

22
jenka
Reagovat

Co to má Růža na sobě za model? Dosud jsem nepřišla na to, jestli jsou to šaty ve kterých občas spí nebo noční košile, kterou používá také jako domácí oblečení?

Eva samozřejmě reje do Vlada s tím, že už to nebude opakovat. To je přesně to co si přeji, neopakovat a nejlépe alespoň jeden den úplně mlčet. :-)

23
Ananas
Reagovat

„Eva dělá šou“- nejkepší v pozadí nevzrušeně žeroucí Elmex. Třeba by se trochu zklidnila, kdyby jí konečně tóóó

24
hledice
Reagovat

jsem ráda, že v pátek nebudu celý den na netu…Honzu s Thomasem bych nepřežila..

25
jenka
Reagovat

18 okkvp :-D

26
XY2
Reagovat

Evík jede jako poslední kryska, todleto.

27
Taja
Reagovat

22 – Jenka, Rů řekla, že si je koupila na netu za tisíc, ale venku v nich nikdy nebyla, tak v nich je jenom doma a taky v nich i spí

28
XY2
Reagovat

Jeník zase dokola o tom, že si dovolili vypalcovat Vlada a proto je Vlado na ně zlej:-)

Rů má univerzální šaty do postele, do práce, na cvičení, na setkání s Korejcema a na plovárnu.

29
bordel
Reagovat

Slizoun2 si zamnul ruce, když viděl Vlada chodit na terase, zatnul pěstičky, hnátky vyhodil do vzduchu, a chichotal se jako idiot.
Kéž by ho šlak trefil!

30
okkvp
Reagovat

Já si už živě představuju náladu ve čtvrtek večer a trochu se modlim aby panáček nevydržel, bo přece jen po výpadku diskutérstvo poněkud vychládá a tolik nehrozí že z kultivované diskuze se stane slovník vulgarismů ;-)

31
XY2
Reagovat

30 – :-DD

32
maja
Reagovat

Fascinuje mě Rů, chodící po vile v univerzálních šatech s ruškou v bok … :D

33
maja
Reagovat

… ručkou

34
Dáša
Reagovat

Spoznali by ste v dave na ulici priesvitného, nenápadného Elmexa? Ja ani keby som za to mala rovno vyhrať ich 5 mega. Nechápem, koho tento „chlap“ vôbec mohol zaujať a ako mohol prejsť kastingom.

35
okkvp
Reagovat

34 – jen neřikej, klátinoha teď poznam v davu na dálku i bez brejlí :-)))

36
Ananas
Reagovat

21-Bordel
To víš, ja jsem oldschool, takovýhle fláky pouštím na vinylu a večery trávím nad knížkou poézie (2×7 pohádek Františka Hrubína:))

37
Andy
Reagovat

Včera jsem zjistila, že Vyvolení zůstanou u nás doma víc než jen vzpomínkou. Podcenila jsem situaci. Náš žako zařadil do své přebohaté sbírky slov a zvuků i řev z vily. Manžel to ještě neslyšel, ale až uslyší…… V každém případě tento řev zařadí hned vedle zvuku budíku na první místo seznamu s důvody, proč zakroutit papouškovi krčkem. Budu se o ně hodně bát (o oba – manžela možná klepne)

38
Wanna be your monster
Reagovat

34 – já jsem ho málem nerozpoznala ani ve vile. Ostatní už ho tady dávno pomlouvali, a já ho furt ne a ne vidět. :D

39
anka
Reagovat

17 – Jeník tlačí koblížek :-))))
připomnělo mi to Menšíka, jak s paní učitelkou dělali slepičky a tlačili vajíčko ( a povedlo se !)

40
okkvp
Reagovat

37 – papoucha cvič pouštěním zvláště vypečených sekvencí a pak manželovi vysvětli, že se chystáš být výdělečně činná a objíždět blízká i vzdálenější tržiště a poutě se zábavnou produkcí.

41
XY2
Reagovat

Jeníček si v pátek vezme císařovy šaty.

Závit mu nepřibude, tak ať si jde jak chce:-)

42
Ananas
Reagovat

37- Andy
Co ho zaujalo nejvíc? Růžosmích, nána uječená?

43
Dáša
Reagovat

35 – no iba ak tak :)
38 – potýkala som sa s presne rovnakým problémom, prvý raz v živote bolo treba sa sústrediť na videnie neviditeľného, no čo som Regina?

:))

44
natlie
Reagovat

Mirku jsem měla ráda, chudák, teď aby si pro Pavlínu přijela před vilu z valníkem, a ještě jí bude mít oslintanou a jetou od Vlada.

45
okkvp
Reagovat

41 – myslíš, že tu pohádku zná? To by mohlo být dost zajímavý :-DDD

46
Drákula
Reagovat

Dnes jsem se probudila s obrovskou kocovinou po předávkování Vyvolenými. Pustila jsem kamery a zjistila, že když je vidím a slyším, dělá se mi fyzicky špatně. Už to není vůbec o ničem jiném, než „nenávidíme Vlada“, „pomlouváme Vlada“, „zničíme Vlada“. Kromě toho, že je to hnusné, je to taky strašlivě nudné. Takže jsem to vypla. Pak jsem si chtěla dočíst večerního a nočního panáčka. Udělala jsem si kafe a těšila se, jak se konečně pobavím. Hmmm, četla jsem tak každý desátý příspěvek. Všechny ty konspirační teorie o tom, jak budou probíhat duely, truely, čtyřduely a kdoví jaké uely a jak budou zmanipulované, kdy jedna „stoprocentně jistá“ teorie odporuje druhé „stoprocentně jisté“ teorii a sáhodlouhé rozbory téhož, místo normálního onlajnu a povídání s typickým panáčkovským nadhledem, které se ve všech těch konspiracích úplně ztrácejí mě taky otrávili. Prostě kocovina jako prase.
Ne, prosím, pochopte, že nekritizuju panáčka, kterého opravdu miluju, jen se snažím popsat, že jsem překvapená z toho, jak i touto dobrovolně přijatou závislosti se lze předávkovat tak, že mi leze na nervy, a že se mi to právě stalo. Snad to ještě nějak vydejchám, ale pokud je pravda již po xté stoprocentníě potvrzená a dosud nezrealizovaná návštěva VB, určitě si alespoň před finále odpočinu.
Omlouvám se, musela jsem to ze sebe dostat :-)

47
Wanna be your monster
Reagovat

Rů: doufám, že valdo nebude mít blbou náladu, musíme s tím něco udělat.

jenda: mám mu říct, ať nemá blbou náladu, jo?

Rů: ten vlado se taky nemusí vrátit, chápeš?

Přesně, jak jsme si myslela, když pája prozradila růže, že jí má vlado rád a že to o ní pořád říká, tak změkla.

48
Andy
Reagovat

Ne, ty hlasy se jakoby překrývaly. Byl to řev několika lidí zároveň. Nevěřila bych, že to dokáže napodobit. Má např. problém zazpívat …jak nám dupou králíci… Na králících se vždy zatrhne a musí to 3x zopakovat. Ten řev ale zvládl na jedničku.

49
Romas
Reagovat

Já vážně přemýšlím, že vypnu online. Bych se nemusela dožít pátku já. Točí mě neskutečně i názor, už to jednou vyhrál, tak by to měl přenechat jiným. Jako doprčic kdokoliv kdo by dostal šanci jít tam a měl na to nervy, tak bude bojovat o výhru znovu. Nesnáším ty řeči, že by neměl podruhé vyhrát, jako proč vyhrává už 20 let Gott, Bílá, hokejisti, na olympiádě, proč to nezabalej, když už jednou vyhráli? A ty řeči o tom on už má byt, peníze, plat, auto no tak to je prostě směšný, no tak má asi umí hospodařit, asi nerozházel jen tak výhru,chodí do práce nechápu tu závist. A ty řeči El od rána jak se pořád naváží, jako co to je za člověka. Prostě asi vypnu a zapnu i kvůli svému duševnímu zdraví.

50
XY2
Reagovat

Rů než Korejci přiletěli, tak nevěděla, že nějací jsou.

Skoro jako zelení mužíčkové:-)

51
bordel
Reagovat

46 Drákula
Já jsem předávkovanej mrkví.

52
okkvp
Reagovat

46 – Buď v klidu, to tu měl už asi každý, otrlé kusy (já) se už tleměj skoro u každého slova ve vile a občas i tady. Pravda já jsem nehlasující a koukám na to jako na sitcom

53
Poštovní holub
Reagovat

44 – No, naštěstí ji neoslintal Elmex, to by ji musela podat protijed.:)

54
XY2
Reagovat

Rů jede Korejce. Soudy. Taxikář, jeden Korejec střízlivý se vyměnil za ožralého a policajti to nepoznali. Ale samozřejmě to byla chyba ožralého Korejce, kterého vyměnili za střízlivého.
Ale Růža si s nima užila.

55
anja
Reagovat

44, 53 jo a naštěstí slintance od Pepana se už vstřebaly

56
Wanna be your monster
Reagovat

Růža říká, že když ji nikdo nezabil ve vile, tak ji nikdo nezabije ani venku.

Jeník říká, že by měli jít do další show – on chce jít do farmáře. ( A já říkám ne)

57
XY2
Reagovat

Rů zase půjde do bazénu, říkala. Že ona sází na ty svoje plavky?

58
Andy
Reagovat

okkvp. O těch vystoupeních budu uvažovat. Mým snem je pozvání na Šumák. Vyhnout se musíme politickým akcím. Má dost ostré názory na některé politiky a nebojí se tyto názory vykřičet do světa.

59
XY2
Reagovat

56 – Ať jde do Prostřena:-)

60
okkvp
Reagovat

56 – jsem to zrovna neposlouchala – do FHŽ nebo do Farmy?

61
dessin
Reagovat

46, 52 – bohuzel, ja jsem prikladem jak muze sklani fanousek klesnout na dno – take to sleduji jako sitcom, hned po Simpsonovych.

… protoze takovejhle hnuj udelat z vyhlaseny a oblibeny kontejnerovky, to chce opravdu cit a inteligenci.

62
XY2
Reagovat

60 – Do FHŽ.

64
natlie
Reagovat

V nohách mám už tisíc…….

65
Wanna be your monster
Reagovat

64 – mohli by to pustit na terasó. :)

66
Wanna be your monster
Reagovat

Růža: jsme viděli, jak ruplo křeslo, včera.

Pavlína. ty kokoooos.

67
Jana1
Reagovat

58- Další možnost je, připojit se k Thomasovi. Objíždí různé putyky s programem Vyvolení 2013.

68
Lucy
Reagovat

dobre ranko – tedy spis dopoledne, skoro poledne – panacek vcera spadnul, vime vsichni, ale zjistla jsem, ze se nekteri z nas premistili na koukani k „čokoladce“ , kde diskuse pokracovala, a dalo se to tim padem nejak preklenout, ten pretlak a potreba sdelovani a komentovani :-)). Neva, dnes jsem vse docetla, zaroven koukam, ty kokos, ty vogo.. achjo, je tam veka show… Vlado lita okolo rybnika, ostatni placaj jedovaty sliny, Riuza je nejaka rozpocena, kdyz zjistila, ze ji Vlado ma vlastne rad :-)).. to bude jeste asi pekny maso do konce..

69
Wanna be your monster
Reagovat

Dnes:

Pokud bude vypalečkovaná pája, bere evu

Pokud bude vyprstována eva, bere páju

Pokud bude vyprstovaná růža bere páju/evu

Lů nejspíš vyprstovaná nebude a taky si ji nikdo nechce vzít.

70
Wanna be your monster
Reagovat

69 – teda až zítra…

71
Wanna be your monster
Reagovat

Budou psát básně o tom, co jim na duelantech vadí….zase pěkně pozitivní úkol. :)

72
Lucy
Reagovat

boze ukol, maji si pripravit kritickou basen, hlavne Vlado na Elmexe a obracene. Co to je? maj se predstavit pod umeleckym pseudonymem – to asi aby nebylo jisty, kdo to na koho vlastne napsal.. to je teda mrkvi invence, to by clovek zheb

73
bordel
Reagovat

72 Lucy
Spíš blil jak Alík.

74
Wanna be your monster
Reagovat

Hledala jsem lukáše od evy, ale nenašla. Na profilu má fotku jen s martuccim…lukáš asi není slavný.

75
Lucy
Reagovat

74-Wanna
Lukase teprva slava ceka, az vyleze Evik a on ji zacne doprovazet na vechny ty VIP party, jak se Evik tesi, kam bude porad zvana a kde bude stredem pozornosti, a taky ji mozna bude mackat ruku v soudni lavici, kdyz to vsechno prezije :-)). Takze Lukase si jeste mozna uzijeme dost na vsech Pleskach, Aha,Superech apod.. :-)

76
Dáša
Reagovat

Evu som spoznala v lete z českého bulváru, kde som sledovala Džambulkine príbehy a dobrodužstvá. Nerozumela som vtedy tomu, čo to môže byť tá „lovkyňa celebrít“, ako sa také niečo praktizuje. Teraz je mi to už jasné. Treba byť pijavicou a to potom chodíš s kým len chceš a ukazuješ sa s ním kde len chceš. Zvláštne živobytie.

77
Anonymní
Reagovat

74 – Lukáš www .facebook .com/lukas.kertesz1

78
Orion
Reagovat

75 – nebyl to ten Lukáš co přišel Evu podpořit do duelu a neuměl na ní najít nic pozitivního proč jí vrátit do vily?

79
Jajinnka
Reagovat

A zase se budou drápat ve špíně a žumpě. Takže už asi není šance se podívat na nic pozitivního, úsměvného, či veselého. Jak smutný konec Vyvolených!!

80
Jana1
Reagovat

74- Lukáš se byl na Duelu EvaxRegina. TP z něj nemohla vytáhnout žádnou větu,proč má Eva vyhrát.Byl tam s dívkou.

81
Poštovní holub
Reagovat

61 – U mě to bude mít i doživotní následky. Budu si hystericky zjišťovat, kdo všechno je v tvůrčím štábu pořadu a pokud zahlédnu jméno, spojené s nesmrtelným ztvárněním letošních VV, nepřiblížím se ani k TV, natož, abych se jen jedním očkem podíval. :)

82
Ella
Reagovat

74 – Eva má vyhrát tím, že porazí Vlada, říkal Lukáš.

83
dessin
Reagovat

me udivuje, ze za celou dobu VV13 nezaznel zakladni argument: to, ze uz clovek jednou vyhral neznamena, ze se nemuze souteze ucastnit. Jak k tomu prijde Boston Rob, Parvati nebo Russel?:)))

84
ajka 321
Reagovat

75 – taky jsem si myslela, že to je on. Dokonce tam mluvila i Lukáše maminka, pokud si dobře vzpomínám.

85
pavliq
Reagovat

84 ajka 321 – A co říkala? Že takovou uječenou nánu jedině přes její mrtvolu? :)

86
dessin
Reagovat

tak proto on ma Honzicek na Vladka takovou pifku… to neni zadny 2005, to je proste laska :)

http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/92143/proc-vyvoleny-honza-nepriznal-ucinkovani-v-gay-pornu-jeho-maminka-odhalila-pravdu.html

87
okkvp
Reagovat

Lu Šumačka Šárovcová recituje Ty Vole

88
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado pojmenoval báseň o honzovi – báseň, kterou jsem nechtěl psát. :)

89
Mila
Reagovat

teda nejak nedávám ty jejich básničky. Vlado z nich vychází jako křivák první kategorie a Honzík jako hrdina… ale ted poslouchám Vlada a to se mi líbí.. ale vyhuleným zřejmě ne

90
okkvp
Reagovat

Jenýček by měl svou báseň vydat knižně :-D

91
Mila
Reagovat

9O – ale vsichni to ocenili.. ja jen doufam, ze ten chudak Honza v patek poleti

93
pavliq
Reagovat

Romana „Ne, mně se to moje fakt strašně libi, to se musim pochvalit.“ A už zase jede svůj kostrbatý rap…

94
Wanna be your monster
Reagovat

honzova báseň byla samé my my my….už jsem čekala, kdy to vlada položí, bouchne do stolu a řekne: UŽ ZASE MY, POŘÁD JEN MY, TO JE NESKUTEČNÉ! :D

95
jenka
Reagovat

Hezky se duelanti svou poezií odhalili. Tak jak jsem čekala, Vlado žije v roce 2013, Honza stále neskousl Vladovu výhru v jedničce. O čem jiném Elmex psal, opět ostříhané vlasy před osmi lety :-D

96
Wanna be your monster
Reagovat

Romana to nepochopil. ten vlado měl psát kritiku na honzu, dyť tam mluvil jen o sobě.

Eva vysvětluje, že i přesto, že to bylo v první osobě, tak to bylo o honzovi. :D

97
Wanna be your monster
Reagovat

Eva zas nemluví o tom, že nebude vytahovat minulost…nemluvila náhodou už o tom, že vlado byl stejný už před těmi osmi lety? A nevadí ti, že honza mele o minulosti furt? :)

98
Mila
Reagovat

nemate taky ten pocit, že si Lůca strašně věří?

99
Monte
Reagovat

Víte, co bude pro Vladka asi nejhorší, až tadle šaráda skončí? Že mu skončí ty usínací akce s Pavlínou… Zahlídla jsem to akorát jednou a šla jsem od toho, připadala jsem si jako šmírák :o) a Mirka mu ji určitě nepůjčí…
To bude slušný absťák… Zvlášť jestli ti dva zvládnou se před finále nerozbratřit…

100
Wanna be your monster
Reagovat

Eva o koze růžena o voze.

Eva: já jsem to říkala, že se musí každý odhalit za 4 měsíce.

růža: ale jsem na sebe hrdá, jak jsem tu básničku napsala. :D

Růžo uháněj od té evky….

101
Ronaldina
Reagovat

Na Vyvolení 2013 je stav hlasování v anketě – koho chcete vrátit do vily: VL 90% Ho 10%, hlasovalo 6883. Tak snad Ho nepřekročí 10% v duelu.

102
Wanna be your monster
Reagovat

Eva tež neumí mluvit o něčem jiném než o vladovi. Ten kdyby tam nebyl..

103
Wanna be your monster
Reagovat

Pavlína holí elmexe.

104
XY2
Reagovat

Rů řekla, že si ve vile úžasně odpočinula.

Není něco na té hře špatně?

Jeníček si nechal holit holou hlavu, jemu ty ostříhané vlasy Vlada v jedničce prostě nedají:-)

105
Ronaldina
Reagovat

Vypadá to, že Rů bude celý den rapovat a Ev se přidává.

106
Drákula
Reagovat

101 Nikdy nepodceňuj puberťačky a to, čeho jsou schopny :-)

107
jenka
Reagovat

Elmex si myslí, že ostříhání mu přinese hlasy od diváků :-)))))

108
nee
Reagovat

101 – Mladý-Blbý-Arogantní by zasloužil odejít s ocasem mezi nohama :)),.. juuu, jsem vtipná jako Růža.

109
Ronaldina
Reagovat

106: ale Vlado má důchodkyně (aspoň mamka hlasuje) a ty neodradí nic.

110
XY2
Reagovat

Evík právě konstatuje, ža Vlado Dobrovodský je v koncích…

Co věta, to Vlado, ten chlap je bude strašit dalších 8 let:-)

111
Wanna be your monster
Reagovat

od výzvy jsem od jéni ještě neslyšela to jeho: už brzy porazím skutečného šampiona.

112
Dáša
Reagovat

Čo sa zrazu všetci ako na povel krášlia, češú, maľujú? Ušlo mi niečo?

113
Poštovní holub
Reagovat

108 – No jo, ale co když mu tam nedosáhne?:)

114
XY2
Reagovat

109 – přesně tááák, a dokonce si půjčí telefony od příbuzných:-)

115
XY2
Reagovat

113 – To je fuk, stejně na to nemá koule:-)

116
hledice
Reagovat

myslela jsem si, že jsem ženská s nadhledem a VV4 pro mně bude jen zpestření podzimních večerů ale..

moc mi vadí, jak štáb této RS podceňuje diváka..
vždyť hodně lidí se aspoň občas koukne na onliny a vidí, jak jsou všechny v tv všechny rekapitulace a přímé přenosy tendenčně vedené proti 1 člověku..nemyslím si, že je záměrem štábu Vlada odrovnat s tím, aby ty peníze nevyhrál – ale aby byl jiný vítěz / vím, že to zní divně ale je v tom rozdíl /..
myslím, že plánem štábu je záměr, aby vyhrála Pavlína -a/buď proto, že by vypadalo výborně, kdyby ve VV1 vyhrál gay a ve VV4 vyhrála lesba – to je přece pro celý svět jasný vzkaz, že v Česku je tolerance jako hrom – až na to, že celému světu je nějaké Česko ukradené natož nějaká RS
b/ docela obyčejná sympatie jedné lesbičky k druhé..nemyslím to vůbec ironicky- moje neteř je taky lesbička a je to perfektní holka
c/ tato varianta je nejhorší..štáb je úchylný jinak a co mi z toho vyplývá? že to není Vl. Dobrovodský, kdo by potřeboval psychiatra ale Šárka Šedivá

-přece musí být každému jasné /no tak dobře, každému ne //, že se Pavlína neprobrala ze zimního spánku – a najednou prozřela sama od sebe..

ve svém okolí jsme se shodli, že jakmile v nějakém pořadu uvidíme jméno ŠŠ, tak zdrháme od tv

117
Drákula
Reagovat

114 Kolegova dcera při superstar vždy při hlasování uzmula tátovi služební mobil a udělala mu tím solidní průšvih v práci neb se řešilo značné překročení jeho limitu :-)))

118
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado měl hlavně v anketě komu přejeme výhru – 58%, zbytek procent rozdělen mezi zbytek ( a honzík si jich utrhl dost). Takže i kdyby se spojili fanoušci všech, tak je jich míň než „vladkofans“.

119
nee
Reagovat

113 -Poštovní holoubek : Vytanula mi představa afrických krásek s obrovskými kruhy v uších – a vytahanými ušními lalůčky – nebudu to rozvádět, ju :)))?

120
Ája
Reagovat

tak jsem se podívala na Vladovu včerejší řeč a jeho hádku z Evou a musím s ním souhlasit, hezky Evině řekl, že je trapné její dolejzání za někým, kdo jí nechce, ale ona si to neuvědomuje…před několika týdny takhle lezla za Vladem, pořád ho nutila být s ní ve VIPce a pomlouvala ostatní, naštěstí on se od ní včas distancoval, až vyleze ven, tak bude dolejzat za „celebritama“, aby plnila stránky bulváru a byla slavná…jsem o něco málo starší než ona, ale díky bohu, že v mém okolí se lidi jako ona nebo tupec Jéňa nepohybují

121
moi
Reagovat

Zapnu kamery a vidím, že vše jde jak má… Lucině už pomalu přepočítávají výhru v kufříku… :-/

Ať je Vlado jaký chce – maká tam celou dobu a zvládl tolik podrazů od štábu, kolik by nikdo z nich nedal.
Nějak nerozumím tomu, proč váhat mezi hlasem pro Páju a Vlada – buď pošlu obojí, nebo ho v tom nenechám…co tam ona udělala?
No nic, každého věc, jenom mi je smutno z toho jak zákeřně ho linčuje štáb – jakoby nestačilo to od spoluhráčů.

btw – o Lucině si myslím, že vše bylo v plánu, včetně duelu na narozeniny její mami …kdyby hrála od začátku, možná bych jí i fandila, ale stále se vrtala v něčí pr**** nebo na gauči a teď je za hvězdu a to mně sakra frustruje :(

122
dessin
Reagovat

Vlado ma nejen duchodkyne, ja hlasuju taky a do duchodu hooodne daleko :)

Jestli Prima neni blba, necha si Vladka do finale, vzdyt on si na sebe tema SMS vydela. No a pokud Prima blba je, zajimnalo by me kdo ma byt onim vitezem, kdo je takova osobnost, ze by dokazal prevalcovat Vladka a byt u divaku tak moc obliben. ze by Romana? Ci snad Eva? Nebo nafoukana Lucie?

At to Vlado vyhraje, vezme si ho pod kridla Renc protoze – mezi nami – erotickou scenu v nejakem hezkem thrilleru bych si jako dala libit :DDD

123
nee
Reagovat

115 – skvělý touché :))

124
Michele
Reagovat

….v Irsku se inspirují a začnou prý vyrábět novou whisky „Vlado Walker“ :-)

125
Jajinnka
Reagovat

116-hledice
Tak už chápu vzkaz, že se Pavlína veze na Vladovo zádech. Kdyby byla sólo, tak bude stejná, jako ta „čtverka“. Již několikrát to dokázala!

126
Wanna be your monster
Reagovat

když vlado nemůže vařit, tak asi nebude vařit nikdo.

Ten superboss bude jako až do finále? To je jako bychom zakázali evě pištět, syslovi spát, elmexovi mluvit o vladovi, romaně chechtat se a pavlíně říkat ty kokos.

127
bobina
Reagovat

Nějak nám Evička dolejzá za Růženkou:-) Jsem si jen tak všimla na okraj.

128
pavliq
Reagovat

124 Michele – Vlado Walker by byla lepší značka „pro to dobrý kokosový“ :)

129
Wanna be your monster
Reagovat

jeník: půjdeme do nějaké show, do farmáře že bysme šli.

A zase to my. :)

130
Ája
Reagovat

122 – jen aby tam tu erotickou scénu nehrál s Honzou :-O

131
Drákula
Reagovat

Ale Lucinka, psí maminka, pozitivní člověk samý úsměv, nezištná, co nechce nic pro sebe, ale pouze pro ta ubohá zvířátka, naivní holčina, co vlastně nechce žádnou slávu, se bude ohromně jako vítězka vyjímat na všech primáckých akcích. Vlado jim někam zmizí, ev. nebude poslouchat a bude se vzpouzet. Lucinka bude hodňoučká a tvárná. Podle mého chce Prima jako vítězku Lůcu a udělá pro to, co bude moci. Nemyslím tím jakoukoli manipulaci s hlasy, myslím tím tu už dlouhotrvající šikanu Vlada, jako snahu odstranit silnéhho soupeře. A potom intenzivní masáž prací se sestřihy, rozhovory v PP, případně kladné články ve spřáteleném tisku ;-)

132
Wanna be your monster
Reagovat

lů: u nás v pardubicích je jeden chlápek, co byl v tom farmáři a my mu říkáme indián.

No faakt? :D

133
Poštovní holub
Reagovat

119 – Ale, kdyby tu bolest vydržel a zatnul ty bílé zuby, mohl by o něj být v erotickém průmyslu velký zájem. Kdo tohle má? Nebo to bylo myšleno tak, že by odešel s uchem mezi nohama? :)

134
pavliq
Reagovat

Romana s culíčkama je hotová Nšoči. A pojede bomby: „Ja sem tak šťastna, teď jsem stejna, jak doma, chapešto? Ja sem doma každy den šťastna.“

135
Jajaz2
Reagovat

118 WBYM
Je rozdíl komu přeju výhru a komu jsem ochotná proto poslat hlas a kolik hlasů
Myslím že Vladovi fanoušci by pak dostali vyšší procenta. Beru podle sebe, zatímco Vladovi jsem ochotna poslat plný počet hlasů z obou svých simek, na takovou Romanu či Páju bych nedala vícjak deset

136
Ivana
Reagovat

Wanna be your monster

Ten superboss bude jako až do finále? To je jako bychom zakázali evě pištět, syslovi spát, elmexovi mluvit o vladovi, romaně chechtat se a pavlíně říkat ty kokos.

tý bláho, tak to je dobrý. To by jim mohl štáb poslat něco v tomto duchu :-):-):-)

137
nee
Reagovat

133 – :)) Ano, první věta správně pochopeno :)).

138
bobina
Reagovat

134 no mně tam k těm culíčkům nějak neštymuje to tělo.

139
Ronaldina
Reagovat

Já podpořím v duelu Pavlinu (pokud půjde), bo mi připadá jako jediný důstojný doplňěk (nelze použít slovo soupeř) k Vladovi do finále.

140
pavliq
Reagovat

138 bobina – mně ani ty kozačky, notabene v kuchyni…

141
Keliška
Reagovat

kde bere Lůca tu jistotu, že nebude vypalcovaná nebo vyzvaná? Voják ve křoví vyčkává…

142
Ája
Reagovat

ten, kdo udělal Romaně ty culíčky, jí asi moc rád nemá :-O
aneb není nic horšího než ženská, která navíc vypadá starší s infantilním účesem, ještě by si k tomu mohla vzít ten hadr, co měla na sobě při vaření s Pohlreichem :-D

143
nee
Reagovat

Taky jsem ochotná připustit konspirační teorii o tom, že by Prima ráda, aby nevyhrál Vlado a vyhrála – no, spíš Lůca než Pája. No a za tuhle pos..nou realityshow jsem ochotná hlasovat pro Vlada docela hodně s blahým pocitem, že snad někoho „tam nahoře“ naštvu – naivitu tohohle přístupu si hodlám nepřipouštět :).

144
Iva5
Reagovat

142 Aja – a ty kecky k tomu… noooo, krasavice inteligentní :D

145
bb
Reagovat

116 hledice
píšeš, že tvoje neteř lesbička a je to normální holka. Tak se s ní někdy pobav o tom, co by dělala zavřená ve vile, kde by byla ona jako lesbička a Vlado, jako gay.
A pak tam byl třeba jeden homofob, který by neustále tohle mlel dokola. K tomu by se postupně přidávali další a další a někteří se chovali, jako, že se gayů a leseb štítí.
Nahoď zcela tuto hypotetickou situaci a zeptej se jí, při kom by stála a koho by se zastávala. Možná ti odpoví, že při Vladovi. A tady je ten spojovník toho, proč ti dva jsou spolu.
Oni mají hodně společného od skrývání své orientace, strachu z nepochopení okolí. Krom toho ani jeden z nich není úplný blb na to, aby se spolu nebavili.
Může to být taktické, může to být způsob jak přežít. Pokud je to taktické, je to taktické pro oba. A znovu tady přidám svou teorii o tom, že Vlado potřebuje ve vile Pavlínu víc, než možná ona jeho. V každém případě se podporují navzájem.

146
Macík
Reagovat

48)

…hlavně, že se papoušek nenaučil …“toooo…ty vooogo, ty kokos, chapeš mě, to není možnééé, jůůůůůů, zase jáá a točit 3,14čou…:-DDDD

147
Keliška
Reagovat

Já budu posílat jenom Vladovi, protože ostatním smradům do jednoho nebudu plnit siluety. Protože jestli budou ldi posílat více lidem tak jak tady spousta lidí přiznává, tak se taky může stát, že si Vlada vlastě vyhoděj. teď už je jedno kdo ve vile zůstane a kdo půjde domů Vladovi už to psychicky víc nepomůže, stejně už tam zůstal jako kůl v plotě.

148
hledice
Reagovat

Vladovi zakázali vaření i uklízení, jediné věci, které ho uklidňovali…proč nevezmou Evě zpívání, Lůce povalování, Pavlíně jídlo po 6 hodině večer, Honzovi narážky na rok 2005, Romaně cigarety…..nevím nevím, jak dlouho by to ostatní vydrželi

149
Michele
Reagovat

147- ten kůl v plotě se nějak opakuje,čím to bude……..

150
lili
Reagovat

81 – Prosím sdílej tohle info – jména těch zločinců co domrkvili VV4 bych taky chtěla znát. V zájmu duševního zdraví asi nebudu schopná od nich cokoli shlédnout.

151
pavliq
Reagovat

VV si píší o proviant. Lů: „Kolik toho masa, kilo bude asi málo?“ Pavlína: „Mám se ho zeptat?“ (myšleno Vlada) Všichni: „Néé,“

152
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Ro a culíčky… konečně se splnilo zde časté přání a Romanu „vystajlovala“ šikovná vizážistika Uječená Eva.

153
hledice
Reagovat

145 bb

kdyby se takto chovala celou dobu, tak neřeknu ani slovo..
ale vzpomínáš na to, jak se chovala, když přišel na návštěvu Pepa? Jak se s Pepou a ostatními Vladovi vysmívala a lezla mu do postele?

154
Macík
Reagovat

…já neposílám a nebudu posílat hlasy nikomu, z jednoho prostého důvodu, nenechám se manipulovat Primou a nepřispěju Primě ani jedinou SMS, i když stojí pouhý 3 kačky…i kdyby čert na koze jezdil…:-DD

155
EvkaD
Reagovat

Tak jsem konečně doma. No, i když bych měla řešit jiné věci, nedá mi to. Četla jsem vás a teda, je to odporný psycho. Jen na okraj vezla mě mamka z nemocnice, říká mi, tys neviděla teď VV, to je hrozné, co se tam děje, ten Vladko se neovládá a jak řve na každého..ten to asi nevyhraje, hmm..takže rekapy na někoho zaberou, co provedli včera nevím v rekapu, mám strach, že to dnes bude stejné, jen doufám, že na rekapy dají lidi, kteří tolik sms neposílají…z mladších si jich spoustu přečte i diskuze snad, i když nevidí kamery..
Sdílím ale některých obavy, aby pro Vláda nebyla pátek konečná!! Nikdo jim ve finále nepřinese tolik hlasů, byli by to debilové…byli???
Takže raději mám těch 30 poslat dnes, nevíme jak to bude s tím zastavením pro 1. duel, tak? Bohužel dlouho u pc nevydržím.
Moc všechny zdravím, moc..A co mě děsí tak Thomas ve čtvrtek, syn mi říkal, co má na FB!

156
ajka 321
Reagovat

149 – že by závist
Je hrozný, jak se vilané spojili se štábem v šikaně proti Vladovi. Třeba mu to u diváků pomůže – málokdo podporuje šikanu.

157
Wanna be your monster
Reagovat

154 – taky tak, jako vždycky :D ale hlas na fb už je poslán.

158
SADRAJ
Reagovat

DOBRÉ RÁNO
nevím jestli to už někdo udělal

CHCI PODĚKOVAT PROVOZOVATELŮM PANÁČKA

především za jejich promptní a spolehlivou noční práci při přesunu všeho na nový hosting
jestli došlo opravdu k přesunu

tak to zvládli na JEDNIČKU s hvezdičkou v čase 2 hodin vše přesunout jinam je celekm rekord

po spuštění kromě doby výpadku nechybí nikde nic

Klaním se a děkuji za všechny které to zřejmě nenapadlo a brali to jako samozřejmost .

Přitom to vůbec neni jednoduchá práce takováhle manipulace za chodu

*** tak jim DĚKUJI za všechny zde diskutující ***

159
Ronaldina
Reagovat

EvkaD: přeji brzké uzdravení a já věřím, že Vlado vyhraje.

160
dessin
Reagovat

aha, tak odkaz to nevezme…. na FB jiz beha video pana Honzy, ktery zadne porno navic gay nikdy nikdy nenatocil…

tohle jestli se ukaze jako pravda, tak se smichy neudrzim…

161
ředitelkazeměkoule
Reagovat

48 a 146 – Náš žakoun naštěstí kokosy, šmarjy, toto a jiné nepochytil, ale často Vilany okřikuje: Pšššt, ticho, ty děláš rámus.

162
Drákula
Reagovat

156 Jde o to, že v sestřizích to rozhodně jako šikana nevypadá. Jen jako nekontrolovatelné hysterické výstupy. A jestli je pravda, jak se tady často píše, že Vlada volí spíš starší, než puberťáci, tak ti se budou asi spíš dívat na TV než 24 hodin denně na internet.

163
SADRAJ
Reagovat

teďka jsem kdesi na FB našel něco o Elmexovi Evě a Ro

Když umřeš, tak o tom nevíš,

ale pro ostatní je to těžké.

To samé platí když jsi debil….“

164
EvkaD
Reagovat

159, Děkuju, věřím tak, ale..
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/218924/vladko-dostal-ukazkovy-hysterak-proc-si-vybral-honzu-obvinovaneho-z-ucinkovani-v-gay-pornu.html
Jeden článek za druhým, co lidem vkládá, jak mají myslet nebo jak myslí ti druzí…tady se činé Krušina!

165
Poštovní holub
Reagovat

1410- Bere ji od těch malých zelených a ššedých mužíčků, co sedí ve štábu. Přece by nenechali vypadnout svého androida. Bude to nevyzkoušený prototyp, paměťová stopa jim evidentně blbne a nevychytali ani výslovnost, ale pro VV dobrý. :) Vyhraje a bude šířit osvětu na VIP večírcích, spolu s Reginou.

166
pavliq
Reagovat

Lů: „Chcete objednat něco z drogerie? Jeňyk: „Samopal“. Lů: „Píšem ho tam pokaždý a nikdy nic.“ Jeňyk: „Já ho fakt potřebuju, jsem se včera viděl v televizi a jsem tooo, bílej, jak lední medvěd.“ Teprve tehdy jsem pochopil, že je řeč o samoopalovacím krému :-O

167
Poštovní holub
Reagovat

Mělo být pro 141.:)

168
quietriot
Reagovat

Lucina tenhle tyden nejde, mozna pristi.

169
bb
Reagovat

153 hledice
normálně se přiznám, že jsem tohle neviděla. A taky jsem netvrdila, že se vším, co Pavlína dělá ve vile souhlasím. Stejně tak, jako i vám se nemusí líbit vše, co ve vile dělá Vlado (ale možná, že se vám líbí, vše co dělá).
Což ovšem neznamená, že nebudu její fanoušek a nebudu ji přát, aby došla až do finále. Nejsem ona (a nejsem ani Mirka) a tak jen dedukuji a dohaduji se, co si myslí a jaké jsou její pohnutky.

170
Macík
Reagovat

161)

…inteligentní to žakoun :-DD…být ve vile on, udělám výjimku a pošlu mu svůj hlas :-D

171
dessin
Reagovat

164: jo, ale zas proti honzovi bezi clanky o jeho ucasti v gaypornu vcetne odkazu na video apod, cert aby se v tom vyznal.

I kdyz priznavam jak jsme psala jiz pdo duelem, ze vcerejsi „rekapitulace“ ktera byla jen o vladove zchvatu byl fakt nesmirnej hnus vytrzenej z kontextu

172
Macík
Reagovat

157)

:-DDD…ani hlas na fb, nechci aby vočumovali můj profil :-DDDD

173
pavliq
Reagovat

Pavlína: „Já až přijdu domů…“ Romana jí skáká do řeči: „Ja dostanu facku od matky, ty jedna, cos tam zas dělala. A o tom děcku, jak se tam mělo beze mě.“

174
jenka
Reagovat

158 SADRAJ – vůbec jsem neměla o nějakém přesunu tušení. Připojuji se k tvému poděkování i když jsi již za nás všechny poděkoval.

175
Kapi
Reagovat

Poslouchat Hloupeho Honzu hodinu je vazne o to to… dusevni zdraví. Jedna perla za tou to… druhou.

A kdyz se ted nekolikraát vazne zeptal vsech okolo jestli se naplnena PETka potopi nebo ne…

Poslete mu tam ten samoopalovaci krem uz nebo se too… to to.

176
MMMMM
Reagovat

Milý diskutující přátelé, včera jsem se definitvně rozhodla nepouštěti si kamery. Naproto mě zničila šikana, urážky a napadání jediného slušného člověka, který tam je. Viděla jsem včera jen hádku s Romanou, kde ona řvala nesmysly a protože je to primitivní stvoření Vlado neměl šanci jí nic vysvětlit. O té s….i a o tom kreténovi co proti němu jedou už ani nehovořím. Tohle je potupení a šikana člověka v přímém přenosu. Vladko, protím drž se!!!!!! Kdybych to uměla poslala bych mu energii takhle pošlu aspoň tolik hlasů, kolik moje poměry dovolují tzn. 30+30
Zdravím Vás všechny kdo fandíte inteligenci a slušnosti

177
SADRAJ
Reagovat

trochu hlasů z neoblíbených serveru jen kvuli počtu procenta jsoui zřejmě nanic
postup přírůstků v čase
——————————-
12/11 22:23 hod
11. duel – Koho chcete zpět?
Vladko 89 %
Honza 11 %
Hlasů: 1356
———————–
12/11 22:52 hod
11. duel – Koho chcete zpět?
Vladko 88 %
Honza 12 %
Hlasů: 1854
————————
12/11 23:06 hod
11. duel – Koho chcete zpět?
Vladko 88 %
Honza 12 %
Hlasů: 2070
———————–
12/11 23:34
11. duel – Koho chcete zpět?
Vladko 90 %
Honza 10 %
Hlasů: 2746
———————–
13/11 14:00
11. duel – Koho chcete zpět?
Vladko 90 %
Honza 10 %
Hlasů: 7467
—————-

178
MMMMM
Reagovat

Omlouvám se za pravopisnou chybu – Milí

179
ředitelkazeměkoule
Reagovat

170 – Ó, vřelé díky. Je fakt, že Elmexe by svou slovní zásobou lehce překonal.

180
MMMMM
Reagovat

177 – děkuji moc za krásnou naději fakt velké potěšní je tohle číst

181
sara98
Reagovat

Uf, tak jsem dočetla… a zdravím všechny:)

158, 174 Taky jsem neměla tušení, tož taky dííík:)

Od rána jsem koukla na kamery 3x a Vlado pořád pochoduje. To chodí celou dobu?

Elmexí zvratky se fakt poslouchat nedají:/

Ještě mě napadlo … když nemá nikdo imunitu a palcuje jich 6 (nebo 4), co budou dělat při shodě?

182
jenka
Reagovat

177 SADRAJ – jen tak pro jistotu pár hlásků ještě pošlu :-)

183
SADRAJ
Reagovat

180 ALE jak to dopadne a jak to MRKVE porůznu zmanipulují kdyý nyní je možýností nekolik tusím že porle počtu duelantuje 16 nebo 15 moýností jak to mužou vymyslet a a jak to mýže dopadnout rozebirat ej nebuduto by bylo na 50 cm článek

184
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Než poslouchat Vilany uvnitř vily je lepší si pustit uklidňující kroky Vlada venku.

185
Andy
Reagovat

ředitelko -náš žako dává povely pouze psům. Popřemýšlím, jak ho nasměrovat na vyvolené.
Macíku, věř, že žakové by svým projevem a inteligencí předčili některé (Jeňu tedy na 100%).

186
Wanna be your monster
Reagovat

No tak štábe, nějaký vtipný úkol s narážkou na vladovo chození…nebo aspň nějakou tu písničku. :)

187
SADRAJ
Reagovat

pro BORDEL
hele prosím jak by to udělali s hlasováním pro všechny 4 na jedno číslo když by jedno jedlo jako od uterý a druhý jen čt pátek technicky ?
když bybylo 30 hlasu prri jednu dvojku a 30 pro druhou jak by to technika zvladla vyhodnotit kdo hlasoval pro koho a kdy to by mne celkem zajimalo jak by to bylo s onim potvrzovaní SMS a jejich platností a hlídáním pořru kdyby hlasování jelo soubežně ,
Jak by to rozlisílo ž sem hlasoval 3x ve středu pro první kolo
Pak bych chtěl poslat zbytek v pátek 27 pro první a ještě dalších 30 hlasů pro kolo druhý ?

Dík za vysvětlení

188
Macík
Reagovat

…to vytažené pseudo.porno na Jeníka je odporný a bulvár je žumpa nechutností a výmyslů za jediným účelem, prodat za každou cenu a uškodit…česká justice je v tomto směru vágní a když jsem ve vile viděla „hvězdného reportéra Blesku“, je mi jasný, jakej šmejd se v těchto médiích vyskytuje…však Růža už přes obrazovku bulváru vzkázala „zkuste psát o mně lži a budu podávat jednu žalobu za druhou“…no, prostě Růža je Růža :-DDD..a baví mě…:-DD

189
sara98
Reagovat

177 Jo, to by šlo. I když, podle mě, je i 10% pro Elmexe moc.

190
EvkaD
Reagovat

171, a ono to stopro včera mělo nějaký důvod. Možná proto těch 20 min. než začne rekapitulace. Střihač letěl když Vláda vypalcovali nastříhat to top..i když z minulého týdne.Mám strach, že dnes tam bude Honzík, jemný, hodný, usmívající se mladík. Vedle něj ďáběl v černém Vlado.
176, já přímák nedám, ani kamery, odvezli by mě. Stačí když to slyším. Mrzí mě, že tak, tak chtějí aby nevyhrál. Kdo uvěří vítězi veverce nebo Pavle, že ho převálcovali? Nikdo..krom pár fanoušů Thomase, kteří jen do něho valí, aby mu ve vile dal zabrat, hnus.

191
SADRAJ
Reagovat

sazkovky info ani nezaregistrovaly, že se už hlasuje od včerejška amatéři, je tam stále Gina Eva

192
Wanna be your monster
Reagovat

zdá se mi to, nebo an fortuně se nedá už sázet nejen na výsledke duelu, ale už ani na celkového vítěze? možná ejn špatně hledám…

193
Macík
Reagovat

…no, já taky děkuju páníčkovi za přesun :-DD…i když jsem chrněla jak zabitá a o přesunu jsem neměla ani tucha :-DD

194
MMMMM
Reagovat

190 – Děkuju za názor, já jsem myslela, že jsem jenom já na tom tak, že nemůžu na kamery koukat a vidím, že to trápí i další lidi. Snažila jsem se napsat na Primu ale je to k ničemu. Tohle má být reality show? U toho se má člověk bavit? Ponižování, urážky a psychický teror jednoho slušného člověka partou uječených primitivních zlých debilů

195
Wanna be your monster
Reagovat

zdá se mi to, nebo na fortuně se nedá už sázet nejen na výsledke duelu, ale už ani na celkového vítěze? možná jen špatně hledám…

In na tipsportu je sázka na vyvolené smazaná…

196
Ronaldina
Reagovat

Andy: to by bylo zajímavé váš žako versus Lucina. Koho by psi asi poslouchali:-)

197
Poštovní holub
Reagovat

185 – Kamarádky žako zase rád svolával koťata ke krmení. Kopíroval: Čičičíí na! dokonale a vysloveně se tím bavil, když zmatená koťata ťapkala kolem klece. Když se rozešla, zase zaznělo: Čičičíí na! a jemu jen blýskala očka. Byl nezapomenutelný. :)

198
Budgie
Reagovat

Teď jsem se na facebooku díval na profil ŠŠ a pokud to byl profil této kreativní producentky nebo jaký to má titul, tak Vlada evidentně nesnáší. Ve fotkách je fotka psa a vedle je její reakce: „Tak jí vzkaž, ať kousne toho slovenskýho buzeranta do zadku“. To by vysvětlovalo mnohé o této relity show.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4223548785303&set=a.3922307934470.2152131.1182739218&type=3&theater
Mrkněte na to jestli je to ona.

199
EvkaD
Reagovat

Zajímalo by mě, který soutěžící by snesl ty podpásovky co Vlado. Reginu, Thomase, úkoly na psychiku a rozpitvávání Vláda jako osobnosti…ten zbytek se tam válí, bumbá, intrikuje..ani jeden.
A čím víc hlasů se pošle, tím méně se budou dát manipulovat, myslím. Když jim došlo 50 000 dohromady pro oba, třeba LÁ+HO, tak ano, když dojde Vladovi 260 000, tak to už je síla to přehodit!
A to, že finále bude ve 2 a finalisty vyberou soutěžící není pravda?? To by pak Vlado tento týden bojoval zbytečně!:-(

200
okkvp
Reagovat

OT – s tím přesunem jste se bohužel trochu předběhli. Ten by teprve měl proběhnout a poznáme to řízenou odstávkou. (Včera byla odstávka bezpečnostní, požírali jsme 90% kapacity CPU hostingserveru)

201
Macík
Reagovat

185)

…tomu věřím :-D

202
hledice
Reagovat

194 MMMMM

tak tak..taky mám dnes vypnuté kamery..tolik hloupých a zlých lidí na jednom místě…to prostě nedám

203
Wanna be your monster
Reagovat

198 – ale píše to nějaké slovence a podle kontextu ten „slovenský buzerant“ rozhodně není vlado, proč by taky měl být? :D

204
Tamzin
Reagovat

Vlada úplně moc nemusím, ale když vidím při přenosu Lucinčiny vyceněné zoubky a vykulená očka na maximum, tak mi je nevolno, takže Lů vítězství ani náhodou :-)

205
Wanna be your monster
Reagovat

Další OT – můžete mi poslat odkaz na jakoukoliv sázkovku, na které se dá ještě na vyvolené sázet? vypadá to, že je zrušené naprosto všechno. :D

206
bordel
Reagovat

187 SADRAJ
Dle textu v SMSce. Těch max. 30 se stejně filtruje až dál. To je ostatně vidět na tom, že když někdo posílá i přes 30, započítává se vždycky další 3 Kč (ale hlas samozřejmě ne).

Znovu: Hlasovací kola se můžou překrejvat, Herní řád to nezakazuje.
iprima .cz/vyvoleni/herni-rad-vyvoleni

207
Ronaldina
Reagovat

198: tak je to ona, najela jsem na jedno foto z Dominkány a baví se tam o HP (Gavriely, Rocky a další). Jinak má přátele z její branže.

208
Macík
Reagovat

198)

Šári Šedivá …je taková nehezká, potetovaná vizuna…

http://www.extra.cz/images/thumbs/56/04/5604b33-20161-bowling-8019-558×900-fit.jpg

209
Ronaldina
Reagovat

208: a to charisma, jako celá RS Vyvolení:-)

210
mandy
Reagovat

Ahoj, píšu poprvé, ale už to tady čtu dlouho, občas sem přispěl manžel, moc díky za info o VV, na kamery už skoro nekoukám, stresuje mě to:) ..Včera mě zarazil rekap taky, ale pak mě napadlo: Honza se zítra návštěvou VB podle mě totálně znemožní, kupa lidí, co normálně online nesledují, se bude koukat, tak třeba štáb chtěl něco vytáhnout na Vlada, protože mají tušení, že hlasování dopadne pro Honzu tristně, tak aby je neobvinili z protěžování Vlada..Nevím,mám takový pocit..Pro Honzu to bude medvědí služba, že tam VB pošlou, a jen se modlím, ať to Vlado ustojí..Jestli vyhraje, tak těch 5 mil. bude mít setsakra zasloužené za tu otevřenou šikanu, co tam probíhá..

211
hledice
Reagovat

tak Rů právě v debate hodila pěknou hlášku…já jsem hrozně nerada vždycky mluvila o sobě…

212
okkvp
Reagovat

Jenýk získla nadhled – nebude se hádat o tom zda je kachna spálená či ne a podobných nesmyslech

213
jenka
Reagovat

Růža kecá a kecá stále dokola o ničem, možná jsem divná já, ale nemůžu pochopit o čem vlastně pořád mluví.

214
janca7
Reagovat

Přišla jsem ke kamerám a sem dneska poprvé, poslouchám debatu – a pohled na Evinu je k nezaplacení! Ta fakt kouká jak psychicky nemocná. Něco se tam stalo a nebo je tak rozhozená z konce a odebrání imunity?

215
jenka
Reagovat

212 Jenýk je prostě jednička, kachna nekachna.

216
Raduna
Reagovat

208 – po téhle fotce mi je üž naprosto jasný, proč mám chuť vraždit při pomyšlení na tvůrce všech zrůdných „úkolů“ a všiváren….. Jedna vedle druhé, děs a běs – hrubého zrna. Zkrátka bulvární děvy.

217
surikat
Reagovat

Pavlína včera nějakým způsobem získala nadhled a Romanu vidí jinak – dobře to dělá, to na Ro platí, a to je přesně ta snadná manipulace s Ro, jak to Vl říkal, že Ro je snadné oblbnout. Lů se omluvila za své výbuchy, nezmínila ale jak řvala na Ro v ložnici, že se ji vych..je do postele a že ji zabije. Neříkej mi Lucinooo

218
janca7
Reagovat

210 – Já mám jenom strach až tam přijde VB, aby to Vlada hodně nevytočilo a jeho reakce neodradila některé diváky (převážně televizních rekapů)…

219
Budgie
Reagovat

198 – o Vladovi ta věta evidentně není, vidím to i podle datumu, ale zřejmě „buzeranty“ ráda nemá a tam bych viděl problém štáb versus Vlado a třeba včerejší tzv. rekap, který nebyl rekapem minulého dne.

220
Lady XL
Reagovat

No divím se, že by ŠŠ psala „buzerant“ o komkoliv, když je sama 4% … a to hodně fest. Kámoše sjela na 4doby, když zlehka zaflirtoval…, aby se nenudil. Chudák do té doby netušil, kam vítr vane :-D.

221
pavliq
Reagovat

219 Budgie – To mě překvapuje, já myslel, že je ŠŠ sama na holky? L + G se mezi sebou nemají rádi?

222
hledice
Reagovat

218
janca7

to si piš, že ho to vytočí do nepřítečnosti…to bude nesnesitelné..

223
Lady XL
Reagovat

Možná nemá ráda mužské pohlaví jako takové…:-D. Ale to asi ne, to by nevydržela pracovat ve smíšeném kolektivu… Bude to případně hlavně averze. A ostatně Pri.ma je celá prohřátá, tam vyšší a lukrativnější postavení bez jistého zaměření není ani možné..!

224
Alice
Reagovat

210 Mandy- je to opravdu smutná podívaná na konec vyvolených a jak sleduji reakce v diskuzích, nejsme samy, komu je z toho až fyzicky zle. Stále se ptám proč, proboha, tolik štvanice na jednoho soutěžícího, proč ten soustředěný tlak? Za vším hledejme prachy, takže asi i v tomto případě – zřejmě se nepočítalo, že obliba favorita bude tak velká a ve smlouvě asi není závazek další spolupráce v případě výhry, nevím. Neumím si představit, že by jakékoliv médium takto přehlíželo kritické názory konzumentů a že už jich je…

225
hledice
Reagovat

ach jo..nepříčetnosti..

226
mandy
Reagovat

218 – Já doufám, že ne,podle mě sám ví, že si tím výbuchem na adresu Reginy trochu podříznul větev, takže si dá pozor. PepaSliz taky prošel v pohodě, poškodilo to jenom Nikol, myslím si, že pro Vlada byla Regina víc stresující než celý Buldočinec, protože ji holt měl asi i trochu rád rád..Ale koukat se na to nebudu, z Opara se mi dělá nevolno, takže znova velký dík za Vaše budoucí komentáře..

227
dessin
Reagovat

… hele mam napad.

Pokud je Prima tak blba, ze se z enjakeho duvodu dost necestne Vlada zbavi, vyhlasme mezi jeho fanousky sbirku. Kdyz dame kazdy 10 Kc, minimalne tech 5mega mu nasbirame taky :D

228
anka
Reagovat

možné vysvětlení u ž to tu o ŠŠ někdo psal – prý je to militantní lesba

229
Budgie
Reagovat

220 – tak to jsem nevěděl, že je taky lesba, ale začínám si zvykat, že v těch televizích je to nějaké přiteplené. Abych se přiznal já ty vyvolené začal sledovat, když jsem čekal na operaci a bylo mě blbě. Když jsem viděl některé z těch kreatur, tak se mě tak nějak zlepšila nálada, že je na tom ještě někdo hůř jak já a už jsem u toho vytrval a sleduju to doteď i sdiskuzema na panáčku. Takže díky – jsem po operaci a je mi fajn.

230
Wanna be your monster
Reagovat

Já si to představuju asi takhle – přijde VB, elmex začne vrtět ocasem a motat se mu pod nohama.

Ostatní budou rozpačití, ale přivítají ho (přece jenom měl s tím zlým vladem celou dobu pravdu).

Nebude se ale dít nic extra, dokud se nezadá úkol – VB bude všem vykládat názor na něj, o vladovi řekne, že ani neumí gramatiku (býlí jogurt).

Vlado je v depce a pavlína je od včerejška angažovaná, takže ho bude bránit.

Vlado se nakonec rozeřve – VB se usmívá. Možná přihodí nějaké historky o USA nebo o tom, jak se má teď venku dobře a že mu všichni fanoušci píšou, jaký je vlado idiot.

Nakonec VB usíná v elmexově náruči (eva je vytlačila až na kraj postele, tak se elmex musel rozhodnout mezi ní a VB).

231
hledice
Reagovat

224 Alice

tam už musí být i osobní averze, jinak to není možné…
a čím víc to diváky vytáčí, tím víc přitvrzuje…asi se opájí svou mocí…

jen mně zaráží, že Vlado to nijak osobně necítí osobně.. kdyby párkrát nahlas zaremcal, nenechal si to líbit, tak by se štáb zklidnil a stáhl, přece nevyhodí svoji dojnou krávu

podívejte se, co prošlo Regíně..asi se Vlado bojí..to jediné mu mám za zlé, že nechá na sobě dříví štípat

232
janca7
Reagovat

Možná to sem už někdo dával (to se pak omlouvám), ale na ofiku mě tohle docela mile překvapilo, přiznám se, že tam bych to nečekala (Elmexova máti je možná bude žalovat, že zkazili synáčkovi vítězství….):

A Honza se jen královsky baví. Stačilo Evičku nastartovat, a ona ochotně udělá většinu špinavé práce za něj. Doposud mlčenlivý hezounek jen vypouští „kontrolní chrousty“ v podobě jízlivých poznámek na Vladkovu adresu, které Eva ochotně rozvádí do nejmenších detailů. A samozřejmě u toho řve. Honzovi zkrátka musíme přiznat, že určitý druh taktiky mu není cizí – zblbnout holku, a pak ji pořádně využít, to by mu zjevně šlo. Na Evu mu po tak dlouhé sexuální abstinenci stačilo pár polibků a dotyků. To je na tom ztřeštěná blondýna opravdu tak špatně?

233
pavliq
Reagovat

230 Wanna be your monster – A poté, co VB opustí vilu, si Elmex na posteli skládá jeho figurínu z oblečení a na hlavě nosí jeho trencle… :-)

234
Wanna be your monster
Reagovat

Kdyby vážně vypadla eva a honza, to by byl klid. povídat si o vladovi můžou i doma a nic jiného nedělají.

235
Wanna be your monster
Reagovat

kvízová otázka za dva bludišťáky: co právě dělá sysel?

a Spinká
b Papká
c – Nohostoluje

236
Jajinnka
Reagovat

227-dessin
Já už jsem si taky říkala, jestli by nebylo lepší ty SMSky mu odeslat na jeho účet, možná by měl ještě víc, zasloužil by si to. Bavil po celou dobu, jako nikdo jiný, takže bych nelitovala!

237
Alice
Reagovat

227 dessin – myslím, že tam jednou Vl. říkal, že bojuje o sympatie diváků, tak spíš přemýšlet, jak mu naše sympatie dát najevo, aby se vzpamatoval, až vyjde z vily a uvidí ten hnus a podrazy, který na něj Prima celou dobu připravovala.

238
janca7
Reagovat

222 – hledice
No, když mě vytočí jenom pohled na fotku VB na stránkách Primy… a to jsem ho naživo nikdy ani neviděla. Ve čtvrtek vypínám kamery a zapínám až v pátek večer (to snad nechají Vlada se v klidu vypravit do duelu a toho magora navečer vysypou z vily).
Ještě k těm tendenčním rekapům – že to TP nijak nezdůvodnila, proč zrovna takto a nikoliv rekapitulace za poslední tři dny? Přijde mi to jak za komančů – když se dívám na staré záběry např. filmových týdeníků (taky takhle zmanipulované).

239
Wanna be your monster
Reagovat

Vladovi uděláte radost, když ho pozvete na kafe, kdybyste ho potakli. :D

240
janca7
Reagovat

235 – nemám teď momentálně zapnuté kamery, jdu je nahodit. Ale odhaduji, že dělá a,b i c)? Vyhrála jsem?

241
Wanna be your monster
Reagovat

Junioři jdou tooo, pouštět lodičky.

242
Taja
Reagovat

proč mám z Pá divný pocit neupřímnosti jak se na každého usmívá (hlavně aby nedostala palec)

243
Wanna be your monster
Reagovat

240 – nene, jen spinkala (ona ale jen dělá že spí), ale dlouho na ní nebyl záběr. :)

244
Wanna be your monster
Reagovat

Proč má růža na zadku přidělaný kolíček?

245
gabisollis
Reagovat

musim rict,ze nektere vylevy Vladkofans uz se skoro ani nedaji cist.:-)boze vzdyt je to 35 letej dospelej,svepravnej chlap(dobre zajistenej)ne zadny maly bezbrany decko.

246
Mila
Reagovat

tak jen přemýšlím, jak moc u mne hraje první dojem z lidí důlezitou roli:
Evu jsem hned napoprve nemusela, byla mi nečím odporná, prolhaná, falešná, s nejistýma očima, pak když se chvíli kamarádila s Vladem, jsem znejistěla, zda ji svým hodnocením neubližujim, ale ne, první odhad byl naprosto správný. To, co teď předvádí je ubohé poddno. Navíc o ni Honza v posteli nestojí, netají se tím, že jediná Nikol ho zaujala (avšak ji Honzík už tolik ne). Evě to stejně nevadí.. trapné, ubohé, ponižující…
Honza – první dojem nijaký, dlouho mi nějak nedocházelo, co tam tento „slušný“ chlapec pohledává. Pak z něj začaly padat ty jedůvky a závistivé hlášky o tom, že Vlado už jednou vyhrál a že ted je na řadě někeo potřebný.. Jak čecháčkovské – závist a pomlouvání- a jak laciné a stejně se toho všichni vilané chopili…
Romana – první dojem – trhovkyně a dryjáčníce, nejistý pohled, nestálost v názorech. Dál k tomu přibyla urážlivost a zloba, když ona nehraje prim. To, jak Vladovi nepřála vaření se Zdendou…
Lucka – první dojem byl zavádějící – asi je dobrá herečka, ale já ji tu etudu o zmatené naivní Lucince chvíli věřila. Pak slušná manipulátorka a přizdisráčka, přesně, jak odhalil i Vlado. Navíc takový ten typ ošklivé holky, která o sobě ví, že je ošklivá, tak se drží hezčích kamarádek a vždy na ni zbyde nějaký kluk, kterému předvede, jak čiperná je v posteli… ona vlastně při své vizáži ani jiná být nemůže..
Pavlína a Vlado, jediní dva lidi, na které se dívám a je mi pěkně. Lidi, pro které slovo slušnost a tolerance není jen slovem..

247
Melek
Reagovat

Tak jsem zapnula kamery, v bazénu plavou lodičky, Růža s mladými venku a Vlado sedí a kouká. Přeju mu hodně trpělivosti

248
pavliq
Reagovat

Lucina nenápadně přidělává kolíčky na každýho. Jeňyk už má asi čtyři.

249
okkvp
Reagovat

mě tedy u Botrytidy vždycky zarazí ten ublíženě nasratý pohled v očích. A koukám, mám jej i při úsměvu. Trochu mi připomíná slovenskou VVDS Mirku

250
nee
Reagovat

245 – no je to chlap :) (a tudíž bezbranný děcko):))

251
Johan
Reagovat

Já myslím, že teď nastala ta pravá chvíle dokázat Vladovi, že my, jeho fanoušci, stojíme za ním a poslat ho z duelu se zdrcujícím náskokem.
Momentálně je mi úplně jedno, kolik si z mých peněz za esemesky přivlastní Prima, stačí mi pocit, že když už nemůžu jinak, tak aspoň tímto způsobem vyjádřím odpor k ubohým praktikám štábu, který si pro ukojení svých psychosadistických choutek vybral jedinou oběť. Z veselého, hravého, zábavného jedince stvořil štvance, kroužícího hodiny kolem bazénu.
Pokud někdo namítne, že náplastí mu bude 5 miliónů, tak ano, jenže Vlado, krom toho, že chce vyhrát, jako jediný chtěl i dokázat, že těch 5 miliónů si zaslouží a právě tuto možnost mu vzali.
Neumím vyjádřit slovy zhnusení nad vedením tohoto projektu, je mi ale z toho hodně zle na duši.

252
bordel
Reagovat

242 Taja
Chce něco dělat, a musí tam s nima přežít. A plus některý věci příliš splachuje, i když se to k nim (k těm věcem) nehodí.
A je to taky samozřejmě něco, co jí fanoušky nepřináší.

253
gabisollis
Reagovat

250-:-DDDDD tak ted jsi me dostala.;-)

254
Budgie
Reagovat

Celkem by mě zajímalo, proč ty kamery nejsou nastaveny tak, aby třeba na jedičce byl obývák, na dvojce třeba venek atd. Bylo by to přehlednější a nemuseli by jsme kolikrát sledovat na třech kamerách tu stejnou situaci. To tam opravdu musí sedět experti, že je to nenapadne.

255
bordel
Reagovat

251 Johan
Momentálně je mi úplně jedno, kolik si z mých peněz za esemesky přivlastní Prima
– Mně taky.

256
Evik
Reagovat

251 – Johan souhlasím naprosto ve všem… je mi z nich zle….

257
nee
Reagovat

254 – ano, to by bolo logické – takže pro Primu asi nemožné. Ale párkrát se stalo – fakt jen snad dvakrát – že tam byl za kamerama někdo, kdo zvládal sledovat – v záběru byl mluvící, poodešel, kamera šla s ním…

258
hledice
Reagovat

251 Johan

po každé tvé slovo se podepíšu….

259
Alice
Reagovat

251 Johan – Ano, to spousta jeho fandů uděláme a podpoříme ho, ale co dál? Posledních pár týdnů mám já osobně takový mix negativních pocitů, včetně pocitu bezmoci nad doslova úchylným počínáním Primy, že už často přemýšlím, jakým způsobem jim zavařit, aby jim to neprošlo…něco, co jsem ještě ve svém životě nezažila a že jsem toho už v životě prožila dost.

260
Liduš
Reagovat

Tak tohle jsem si dnes při posílání sms říkala taky…

261
Drákula
Reagovat

245 Vždycky se budu vymezovat proti šikaně. Vždycky budu na straně šikanovaného. A jestli to nevíš, tak věz, že šikanovat lze malé dítě, pubertáka, vysokoškoláka, dospělého kolegu v kanceláři nebo třeba důchodce. A teď vidíme v přímém přenosu šikanu 35ti letého chlapa. A proto jsem na jeho straně.

262
anja
Reagovat

Mladí a Pitomí už mají po lodičkách? jsem se těšila na nějakou šou a nic /

263
bb
Reagovat

252 bordel
čistě teoreticky. Jak by se tam dnes měla chovat.
Chodit okolo bazénu s Vladem?
Ležet sama v ložnici?
Sednout si do kouta a koukat?
Hádat se tam se všemi?

264
Jenny
Reagovat

Milé kolegyně a kolegové, k dočítání je toho spousta, včera to byl masakr. Poprvé za celou dobu VV jsem to vypnula a šla spát už po jedenácté, protože to nešlo poslouchat – Eva a Romana. A to jsem myslela, jak jsem odolná, protože jsem dala i návštěvu Slizouna a poctivě zapisovala. Díky všem za komenty :)

265
pavliq
Reagovat

Romana:“Kdo mi to tam dal tu klamerku na ten zadek? Ktery blbec?“ Lů:“Jakou klamerku?“ Romana: „No tu klamerku, ja nevim, jak tomu řikate vy.“ Lů: „Kolíček na prádlo.“

266
Liduš
Reagovat

K 260:pardon,myslela jsem tu primou distribuci hodnoty sms adresatovi

267
okkvp
Reagovat

šiš, prosím nepřehánět, ohánění se šikanou zavání stejně jako oháněnění se kdejaké líné matičky ADHD nebo nějakou disfunkcí

268
Lady XL
Reagovat

Chtěla bych všem tady poděkovat za vaše komenty!Nemám moc čas sem psát, nemám kamery a tak sleduji přímáky a čtu Panáčka v mobilu – ty oči..:-(. A tak díky vám jsem jakžtakž v obraze. Včera mi bylo u přímáku fyzicky špatně, jak Vl.napadali, jak jela Evka s El. furt dokola a do toho Růža. Pak zase debilní úkol, kdy se mi Vlado moc líbil, protože se nenechal vytočit a dost dobře argumentoval zejména Růže. Jenže to bylo házení perel – no Růže… Ta si mlela svou a když náhodou pochopila, tak prostě pochopit nechtěla a přehodila jen vyhýbku na svou oblíbenou větu – jaktože nejsem tvoje kamarádka. Vlado byl klidný (většinou) věcný – hláška – „a proč tě ti, co tě mají rádi, palcovali?“, „proč o tobě mluví za zády?“, „proč s tebou nechtějí hrát hry“… Přesně jí to podával, ale tohle Romaně dojde možná až doma při záznamu! – mimochodem Lůca zabodovala, když se přiznala, že s ní nechtěla být v družstvu při nějakém úkolu, Pája, když jí potvrdila, že ji pomlouvají za zády…

269
Taja
Reagovat

to tomu štábu nedojde, že se na tuto sviňárnu kouká jenom panáček??

270
SADRAJ
Reagovat

pro BERDEL a okkvp
našel jsm v diskuzi jinde zajimavou věc, co je na tom pravdy netusím, ale připadá to jako pravda někoho kdo už se na..al a má na to jak nervy aj čas a prachy a fakt to udělal co jak se to jeví Vám ? Jako fejk? Nebo jako skutečnost?

agata:
Odpovědět
Musím se přiznat, že komentáře jsem nečetla, reaguji pouze na článek.
Chci VŠEM říci, že nejsem chudák a vlastním dostatek na to, abych Primu zažalovala,
ostatně už jsem jim to i přes mého právníka sdělila, také jsem kontaktovala Maďarskou stranu
– tedy poskytovale licence. Prima HRUBÝM způsobem celou dobu porušovala LICENCI VV
a proto, se to musí řešit, zda to bude i v ČR médiích nevím, ale dohru to mít bude,
proto VV končí předčasně.
————
agata:
Odpovědět
Já, velmi nerada ostatním lidem říkám, že jsou hloupí, ale bohužel v Tvém případě to říci musím.
Můj kůň jak říkáš nebyl Vladko, nebyl jím nikdo. Vladko ale získal mou pozornost ve chvíli,
kdy mí podřízení v práci – kanceláři o něm mluvili, tudíž, jsem se začala dívat, v ten moment
jsem pochopila, kamufláž a protekci, protěžování jiných soutěžících. Je mi zcela u zadku kdo
vyhraje ušmudlaných pět mega,
pro mne je to nové auto, nic víc,
jde mi o to, jak těch pět mega vyhrál!
Já, třeba na ně musím pracovat!!

271
Taja
Reagovat

že si tímto prima scénářem odpudili i ty poslední diváky

272
Macík
Reagovat

…pokud Vlada Šáruš nesnáší, jako že o tom se dá hodně spekulovat, tak to určitě nebude orientací, ale prostě ji nemusel sednout jako člověk…kdoví, jak probíhalo dohadování kolem účinkování ve VV, páč ve zprávách z vily bylo zmíněno, že paní Dobrovodská (maminka), dělala ceráty jako celebrita (není divu, když ji chtěli mít ve studiu) a že Vlado je celý po máti…nebylo to řečeno takto doslova, ale jestli někdo pamatuje, vyznělo to tak…

273
EvkaD
Reagovat

251, krásný koment a souhlas.
Když čtu na ofiku, Vladko, Thomas je za dveřmi, jímá mě hrůza. Tam píši přežije to Vladko, dostane infarkt?? O to jim jde? Aby třeba odstoupil ze zdravot. důvodů?
A přemýšlím, pokud tam Thomas dojde s propagandou Honzy, bude drtit Vláda a zesměšňovat, pak ale Honzu potopí a naopak Vladovi pomůže. Sám Thomas kdysi řekl, že utlačovanýho se lidi víc zastávají! Co myslíte?

274
pavliq
Reagovat

Lů: „Já, až budu doma, tak si pořídím papouška a budu ho nosit na rameni.“
Jeňyk: „Si pořiď eště klapku na voko a dřevěnou nohu, ať to máš komplet.“

275
Anonymní
Reagovat

I sledovat sedícího a mlčícího Vlada je mnohem lepší než poslouchat tu Elmexovu jednu zakrnelou mozkovou buňku

276
Dáša
Reagovat

232 – janca7 – vyššie píšeš:

„…Na Evu mu po tak dlouhé sexuální abstinenci stačilo pár polibků a dotyků. To je na tom ztřeštěná blondýna opravdu tak špatně?“

Áno, ona je na tom s chlapmi naozaj veľmi zle. Asi ani nechcela, ale sama to priznala včera, keď hovorila o Lukášovi, že už dva roky (či koľko) s ním nič nemá. Ako veľmi ho prosila, aby sa k nej vrátil a on nechcel. Ešte to prízvukovala, chuderka nepríťažlivá, otravná, protivná. :))

277
bordel
Reagovat

263 bb
Nikoliv. Ale jsou to střípky, který jsou sice z její povahy, a který skalní fanoušci neřešej (nebo je odpustily), ale kterýma si u ostatních škodí.

Já třeba bych si radši uříz ruku, než abych si s nima včera připil, po tom všem, co tam ten večer předvedli.
Příklad.

278
Jai
Reagovat

DOst zajímavá informace z dnešního bulváru:
„Reality show se blíží ke konci. Velké finále, ze kterého si Vladko odnese pět miliónů korun, proběhne už 29.11.“

279
Wanna be your monster
Reagovat

278 – a co je na ní zajímavého? :)

280
bobina
Reagovat

Já doufám, že se Vlado sám pro sebe „poučil“ u Reginy a , že toho VB dá. Jinak já osobně mu to za zlé ten výstup nemám vůbec, obávám, že bych vypěnila taktéž. Jinak ŠŠ je moooc „sympatická“ paní. A Lů ten její sebejistý arogantní drzý rádoby připitomnělý výraz nemůžu ani vidět. Ty její hnáty na stole, to je teda síla. To má její máti pěknou vizitku ohledně výchovy. Takový malý sebestředný rozmazlený sprateček.

281
nee
Reagovat

279 – velké finále, ze kterého si VLADKO odnese…..

282
Macík
Reagovat

279)

…popíchne závistivce :-D

283
EvkaD
Reagovat

278, v čem to píšou?

284
Ája
Reagovat

273 – pokud to Vlado přežije, tak mu to jen a jen pomůže, jak to dopadlo, když tam byl Pepa povzbudit a pomoct Nikol do duelu? letěla jak namydlenej blesk

kdybych mohla, tak bych Vladovi tak ráda poradil, jak to vydržet a ignorovat ty jeho/jejich debilní kecy, pusťte mě tam!!! :-)

jinak s Pavlínou si snad budou oporou, Lucina se s Oparem bude bavit, Jeníkovi radostí praskne žilka v mozku (nebo v těch náznacích mozku), Romana se s ním myslím bavit bude, ale jsem zvědavá na Evu, třeba si řekne, že když se s ním bude bavit, tak bude mít u tupečka větší šance

285
nee
Reagovat

Prudí mě pocit, jak Vladovi zajistíme našimi SMS s obrovským náskokem vítězství, načež ŠŠedivé poklepe vedení Primy na rameno a pochválí ji před nastoupenou jednotkou – VV díky nám nebude pro Primu finanční propadák a ŠŠ bude zase hvězda….vrrrrrrrrrrrrrrr

286
janca7
Reagovat

251-Johan, 259-Alice a všichni ostatní:
Souhlas, souhlas, souhlas.
Vyvolení běží na Primě. A co je alfou omegou všech televizí? Sledovanost! Navrhuji bojkot Primy – pojďme ji za tohle přestat sledovat a snažit se o tom přesvědčit všechny v našem okolí. Ať si tam udělají pořádek, tohle už je fakt nad rámec všeho… Do háje, ať si na Primě uvědomí, co jim štáb Vyvolených způsobil, jak ničí jejich image, práci všech ostatních v televizi. Nic jiného než prostě Primu přestat sledovat nezabírá. V téhle době už to tedy není nic platné, ale za sebe do budoucna – já se na Primu (včetně všech jejích stanic) přestávám dívat.

287
bb
Reagovat

277 bordel
aha. vidíš a tohle mne třeba u sledování včerejšího večera vůbec nenapadlo. Ještě šla za Vladem, jestli nechce taky.
Tak to já už pak opravdu nevím.

288
Andy
Reagovat

285 – tak přesně tohle jsem chtěla napsat, ale bylas rychlejší. Stále si to řeším – poslat, neposlat.

289
jana
Reagovat

Ona je asi vůbec ta Eva taková obtížná nálepka bez hrdosti, nalepila se na Fraše, pak na toho Lukáše, žebrala aby se vrátil, kdoví jak to bylo s Martůčim a pak se nalepila na Vlada, ona to asi jinak neumí….a pak nemůže nikomu přijít na jméno…

290
Dáša
Reagovat

Vlado chcel ísť do spovednice, neviem, či bol, teraz tam volajú Romanu.

Toľko priestoru, čo dostali ostatní pri odstavení Vlada, je už pre oko aj ucho neúnosné. Huhňa huhňá stále viac, Romana s rehotom starej prístavnej prostitútky už nemá ako prekročiť ďalšie medze hrôzy, Eva s Honzom nás chcú asi zabiť novými a novými variáciami jednej a tej istej pesničky. A Pavla? Kde vzala toľko sympatií tá osoba, ktorá sa s takou úprimnou škodoradosťou skoro od smiechu zadusila, keď sa pod Vladom prepadlo kreslo? Nespomínam si, že by ho bola išla aspoň trocha utešiť. Mne ho ľúto bolo, jej nie.

291
SADRAJ
Reagovat

tak mne napadlo trpchu pozjištovat vazby podle přáte na FB šš a dalsích našel jsem v jejich přátelích zajímavé jméno
michaela.feuereislova
kolik lidí s takovým příjmením po čechách asi tak chodí
A její přátelé, docela dost z Primy a dalsích vlivných lidí
Jen kdyby se chtelo chvili páztat to by toho vylezlo ven jen podle vazeb a jmen a podobných věcí pravda že po Lu matince jsm zatím nepátral ale uřrčitě by u mekoho z Primy taky vylezla jako v přátelích apodobně no vzby mezi sebou nádherný takovej dost velkej rodinnej a trochu v teple jak oni tak ony podnik podle znamých dokonce tmajsou i moji známí mezi nimi ale ptát se na jejich na vztahy nebudu

292
Wanna be your monster
Reagovat

elmex: vlado chce být sám, chudák ten pán to neustál. Smích.

293
Melek
Reagovat

Já teda Vladovi pošlu, co můžu. Na příští RS už se jim možná vyprdnu, ale na se VV dívám od začátku a Vladovi tu výhru přeju i za nějakých 90Kč pro Mrkve

294
Wanna be your monster
Reagovat

291 – To by si asi prima neobhájila, že vyhrála všemi milovaná evka. :)

295
maja
Reagovat

Vlado stále chodí dokola … na Pá: co je, máš depku? To je ale sobec :)

296
Macík
Reagovat

286)

…jak dloouho tohle předsevzetí vydrží ? …o Vánocích už budou VV4 dávno v zapomnění …

297
Raduna
Reagovat

251 Johan – je to úplně tak. Vlado je jediný, komu ještě budu posílat, co to půjde. Zaslouží si nejen tech pět melounů, ale i něco jako tu (taky překroucenou á la Prima) historku o frontě na prezidenta – nějak demonstrovat počtem sms podporu jemu a ne těm ostatním ubožáčkům – aby neztratil jiskru a hravost, kterou doteď měl a aby poznal, že nás je tolik, kdo ho chtějí podpořit a váží si jeho způsobu hry. Vždyď kdo by neřval na lžiplnou Re, zlou a namachrovanou? Dnes už naprosto věřím, že Eva je kriminálnice, prodejná a spekulující s čímkoliv. Ne, nechce se mi už o nich ani psát, koukat na ně mi zvedá kufr, po Vladovi se mi bude stýskat, ale ostatní – už toho bylo dost.

298
bordel
Reagovat

A už žádná kamera na terasu. Mrkve.

299
EvkaD
Reagovat

284, někde v diskuzi jsem četla, že se někomu zdá, že se dnes Pavla trochu odvrací od Vláda. Je to tak?
Vlado s Honzou normálně nemůže prohrát, sice pipky mladinký nějaké hlasy pošlou, ale šikana Vláda zvedla některé i ty, např. chlapy, co mu moc nepřáli, ovšem nelíbí se jim tlačení na pilu. A každého napadne: Thomas tam měl jít dřív, nešel! Proč?? Proč tam jde až před duelem Vláda? Sice to hlásili dřív než včera, ale jak my víme, jestli ty chudáčky ve vile nenavedl štáb, jak palcovat?

300
bordel
Reagovat

Kvíz Najdi 10 rozdílů změněn na Najdi 5 rozdílů (11.11. ráno a večer, 13.11. odpoledne)
http://i40.tinypic.com/2itrjlu.png

301
Budgie
Reagovat

Vlado řekl na terase Pavle: „To je zas den, to bude vysílání tak pro mateřské školky“ a kamera přepla do obýváku.

302
janca7
Reagovat

296 – nevím, nevím, ale já jsem fakt docela naštvaná a když nikdo jiný, sama pro sebe si říkám, že já už na ně koukat nebudu. Na TV si Primu nasunu na poslední pořadí a budu je ignorovat. Kdo se ke mně přidá?

303
nee
Reagovat

286 – bojkot Primy ? – pro mě, TV nemaje – nic jednoduššího :).

( tuhle jsme si zkusili na TV v hotelu, že nám teda vůbec nechybí, po delší abstinenci nám všechny pořady, co jsme měli možnost zkouknout, připadaly ..hloupé?…)

304
Lady XL
Reagovat

michaela.feuereislova je, tuším, redaktorka zpráv Primy. Mladá holka.
Ještě k Lů – myslím, že ji Vlado odhalil v zúčtování dobře. Plně s ním souhlasím. Lů má vše nastudované dopředu a hraje přesně podle plánu! Nejdřív třeštiprdlo, na které se TP furt směje, pak udivenou, nechápající, pak najednou velkou kámošku Niki, s kterou se víc odkryla, než možná chtěla. A celou dobu pozorující a nasávající informace. A manipulující. Vždyť v počátcích byla vždy mrtvá strachy, aby nešla do duelu. Pak, jak si všechny už zatřídila, některé ovládla, tak strach opadnul. Ta holka je inteligentnější než většina tam a velká manipulátorka – i kdyby jen těmi svými „příběhy“. Škoda, že jí ještě nikdo nevrazil to, že její příběhy jaksi po pár dnech, týdnech vůbec ale vůbec nesedí.

305
bordel
Reagovat

295 maja
Btw, na to se jí ptal pokaždý!, na všech 3 snímcích:
300 bordel
Sobec hnusnej, ano.

A ona jeho v ložnici taky mnohokrát, když tam ležel, btw.

306
maja Paja
Reagovat

Většinou jste tu senilní důchodci, ale přesto, nepřeháníte to trošku s tím obdivem Vladka? Co ten chlapec vlastně umí, že se těší takovému fanatismu? Jedinné co mu jde je ta jeho upřímnost, díky které nenávidí celou rodinu, nemá žádné kamarády a za partnera důchodce na telefonu. Ten Vladko je spíše k politování než k obdivu.

307
Libor
Reagovat

301 – a přesně tak to je, mam zapnutý obyvak u plazmy. Tvrdě bojují o pět milionů. Nakopat je do prdele a poslat domů.

308
nee
Reagovat

299 – Pája cítí šanci, jde se stádem, Vlado už je „on“, …
Být s Vladem není momentálně in, je třeba si to posichrovat na všech frontách….

309
setug
Reagovat

Pročetla jsem komenty zde, kamery ještě nepustila, protože nemám zájem se dívat na ty závistivé zoufalce.Celý den jsem se rozmýšlela, zda se vůbec ještě o V zajímat. No zkusím to, vždy toho mohu nechat.

310
maja
Reagovat

306 – maja
nekraď mi nick, prosím zakročit!

311
bordel
Reagovat

Vlado konečně do zpovědnice.

312
nee
Reagovat

306 maja : možná se pletu, ale hodně fanoušků obdivuje Vlada za jeho vytrvalý boj s větrnými mlýny….pravda a láska….atd atd…

313
Raduna
Reagovat

306 – troll

314
Ája
Reagovat

299 – jak je to s Pájou, netuším, dneska to nesleduji, jen čtu komentáře, nemám náladu na debilní kecy namistrované Evy, tupce Jéni a ostatních, každopádně zítřejší příchod Opara Páju s Vladem podle mě stmelí

jinak proč ho tam dávají až teď? tak předtím tam byla Regina, u které se doufalo, že Vlada rozloží a kdyby ho tam šoupli v té době, tak by se mohla Regina zaměřit na něj, taky už jim asi bylo jasné, že tento týden Vlada duel nemine, tak proč ho předtím psychicky nevydeptat, že?

jsem všemi deseti pro horké křeslo pro Evinu, aby jí ostatní vyčetli, co jim vadí, jen ať si to holčička pozná

315
Libor
Reagovat

306 – z meho pohledu jde o to, ze neni zakerny a nikdy v klidu vedome na nikoho nevytahl zadne sracky. To co se stalo ke konci s reginou bylo v amoku. vcerejsi rvani romany me spolehlive prinutilo vypnout online kamery.
A mimochodem, vsem jim rekl na zacatku, ze si tam neprisel hledat kamarady, ale vyhrat.

316
maja
Reagovat

Ještě jednou, příspěvek 306 maja není můj, prosím zakročit!

317
nee
Reagovat

313 – končím s krmením :)

318
XY2
Reagovat

Vl do zpovědnice.
Jeník:aspoň se chvíli posadí, když pořád chodí.

Je pravda, že pro Vl je to patrně opruz, celý dnešek, na koukání to není ani pro lidi, i já jsem nevydržela a to je co říct:-)

Jenže tohle Vl paradoxně nahrává u lidí. Jestli ho takhle nechají chodit do večerky, jedno oko nezůstane suché. Čím víc bude Jeníček plácat svoje moudra, Evík se smát a ječet, tím víc to nahrává Vladovi.

319
Budgie
Reagovat

306-A co obdivují pubertánní jedinci na postpubertálním Honzíkovi a Evě?

320
bordel
Reagovat

287 bb
Nemusíme mít na všechno stejnej názor :-) A to ani s Tebou, ani s Pavlínou.

To je snad i jasný, ne? :-)

Já třeba bych si s takovejma lidma prostě už nikdy nepřipil. Někdo to má jinak.

321
Melek
Reagovat

Lůca, Eva a Elmex už hodnou chvíli hrají strašně těžkou hru se slovní zásobou

322
Wanna be your monster
Reagovat

Junioři hrají jakousi hru se slovy.

Jeník: tančící dům.

Lů: tyjo, dobře tyy.

A mě napadlo to samé, že to vůbec jéňa zná. :)

323
Hooper
Reagovat

306 maja, gabisollis, ještě někdo třetí (nick si nepamatuju)

Dnes je to vskutku mimořádná síla.

324
janca7
Reagovat

Pája brečí na terase?

325
setug
Reagovat

Jsem zvědavá jak prodýchá Růža VB. Pěkně ji před svým odchodem zesměšňoval, ale Růža to ustojí s grácií sobě valastní, t.j. bude pěkně za Vb dolejzat.

326
Wanna be your monster
Reagovat

Můžete mi mimochodem tu hru někdo vysvětlit? :D

327
bordel
Reagovat

Pavlína chodí dokola po terase.

328
surikat
Reagovat

302 – u nás to máme stejně díváme se jen na VV

329
Raduna
Reagovat

318 – taky to tak vidím. Ať se blbouni projeví v celé kráse.
Myslím, že Vlado ustojí i toho opara, chci tomu věřit.
Konečně, Vlado je pořád ve vile a z buldočince jenom jednobuněčný mozeček.

330
Ananas
Reagovat

Já bych si teda včera večer po těch hádkách s Elmexem aspol to „šáňo“ nedala. Pavlína to má asi jinak. Svým způsobem šťastná povaha…

331
XY2
Reagovat

326 – když to nepochopila mládežnická sestava, nedivím se, že jsem to nepochopila ani já.

332
MMMMM
Reagovat

251 – Veliký souhlas!!!!! Posílám SMS co nejvíce to půjde jenom Vladkovi

333
bordel
Reagovat

329 Raduna
Zbejvat bude ještě 14 mrkvích dní, na jejich psychopatický úchylný hry.

334
setug
Reagovat

Mám dva syny, ale ani jeden naštěstí není tak ubohý jako Elemex

335
:-)))
Reagovat

po zapnutí kamer zjišťuju, že je velice těžké se od té opět neutuchající třeskuté zábavy odtrhnout, ale přesto jsem to dokázala vypnout a jdu zase dělat něco užitečnějšího.
Po dočtení komentů tady zjišťuju, že žádné (asi) úkoly od mrkvoštábu nebyly dodány, už jde asi jenom o to, aby to tam do konce všichni přežili, jinak je jim to zřejmě jedno, nejspíš si dělají v zázemí dýchánky a smějí se všem bláhovým divákům za sklem.

336
Wanna be your monster
Reagovat

334 – To si snad myslí každá maminka…i ta elemxova. :)

337
Melek
Reagovat

326 – řekne se nějaké slovo nebo slovní spojení a potom každý musí říct slovo nebo slovní spojení, které aspoň trochu souvisí s původním slovem (teď bylo na začátku hodiny tance a říkali hodiny zpěvu, orloj, digitální hodiny, změna času, časové pásmo…) prostě cokoliv, co je napadne

338
Raduna
Reagovat

333 – To mě děsí!! Ale po duelu by Vlado mohl získat sílu – doufám

339
mandy
Reagovat

306 maja: Já nejsem senilní důchodce, ale i kdybych byla, nechápu co to má s fanděním Vladovi společného.. Původně jsem se na VV ani nechtěla koukat, ale začala jsem,byla jsem zvědavá, jestli tam bude někdo lepší než Vladko. Já osobně bych jako soutěžící taky nejásala, kdyby tam soutěžil se mnou, oni to nevěděli dopředu,myslím, že by si to asi i rozmýšleli, jestli tam jít..Honza to ale například věděl, a stejně do toho šel..A stěžuje si na nespravedlnost – vždyť do toho šel sám a věděl moc dobře do čeho jde!! Klidně bych výhru s klidným srdcem přála někomu jinému, kdyby za to někdo z nich stál. Ale pro mě bohužel – nikdo mu tam nesahá lidsky ani po kotníky, to, že má nějaká rodinná traumata, kterých se nezbavil, to má spousta lidí, i když by to asi nekřičeli do světa v PP.. Je to smutná sebranka, a Vladko je tam prostě z nich nejviditelnější a lidsky nejpřijatelnější pro spoustu lidí, i když má svoje chyby – jako každý. Ale ubohost nad ubohost je to, co se tam teď děje – koho baví koukat se na 100 podzimních kilometrů kolem bazénu? Když nemůže dělat nic jiného? A co ti ostatní a jejich “ využitý prostor“ po Vladkovi? Pomluv má každý dost kolem sebe, ještě na to koukat ve svém volnu, koho to proboha baví?

340
Ananas
Reagovat

325- setug
Růženka přece umí odpouštět a dávat druhou šanci- volně přeloženo, pokud jí VB aspoň pozdraví a 5 vteřin si jí bude všímat, věnuje mu i ledvinu ( nejlépe Vladovu)

341
Wanna be your monster
Reagovat

337 – hm, tak to bych nechtěla hrát, ale proč neříkají třeba něco, co je na hodinách tance? :D

342
bordel
Reagovat

Btw, já nemám problém se dívat na Kameru 4 klidně několik hodin. Uklidňuje to.

A klidně bych byl zavřenej v prádelně půl dne. Bez problému. Voda, WC, víc k několikahodinovýmu životu netřeba.

343
XY2
Reagovat

329 – to je jedno, jak to ustojí, kdo zná, ten ví a trocha řevu neuškodí, aspoň se mládež probere:-)

Zabiju tě s kukačkama blbounéé…

Tento výkřík se změnou jednoho slova dneska po stopadesáté.

Já si nepomůžu, ale tohle je záměr ty mladé a neklidné a myslící a veselé lidi zesměšnit ještě víc, než se doposud stalo:-)

344
maja
Reagovat

339 mandy
306 maja je troll, ne já. To jen pro příště.

345
natlie
Reagovat

Vlado hubne do duelu,dejte mu krokoměr docela by mě zajímalo, kolik toho nachodí. Lidičky hlasujte štáb potřebuje penízky na dárečky.

346
Ája
Reagovat

306 – to je tak krásný být v mém věku nazvána senilním důchodcem, tak si říkám, čím mě nazveš až mi bude 30 :-O

347
Raduna
Reagovat

340 – to mě rozesmálo
Jinak už ve vv4 nic :-(

348
Ananas
Reagovat

341-wanna
Já klidně, ale ne s nimi!

349
Melek
Reagovat

341 – tož to nevím, asi chtějí být originální ;))

350
Macík
Reagovat

306)

…tak je to jako sledovat film, člověk má nějaký ty éemoce, já například jsem si min. na měsíc naordinovala nesledovat zprávy, páč se mi chce zvracet…a když mám hodně práce, nebo jsem se svým partnerem, VV a ostatní nekoukatelný pořady, jdou mimo mě…vlastně já VV od začátku nijak neprožívám a je mi fajn, ráda si ale přečtu ftipný komenty na panáčkovi a občas taky něco napíšu, každopádně si udržuji nadhled…:-D

351
Macík
Reagovat

340)

:-DDD

352
XY2
Reagovat

Kristepane, kdo to Romaně udělal? Já si toho všimla teď:-DDD

Nšoči po letech? :-)

353
mandy
Reagovat

344 maja : OK :)

354
bordel
Reagovat

Pavlína přestala chodit. Nově asi v ložnici. Kameramani a režiséři chrápu, zajímá je jenom trapnej obejvák.

355
Raduna
Reagovat

352 – prý to je dílo Évy.
Madla z myslivny komplet

356
bordel
Reagovat

Tak v ložnici ne. Pavlína asi v koupelně.

357
Lady XL
Reagovat

Já pošlu Vladovi, co půjde :-). Ale klidně budu bojkotovat Primu ale v jiných pořadech, kde jí půjde víc o zákazníky-reklamy!! A já navíc navrhuji, nekoukat na jejich Zprávy (celou hodinu), to jim v ratingu hned ukáže a budou vzteklí, že N… pořád vede. No a pak nějaký ten „hlavní pořad“ si odpustit celý týden. Kdyby to udělalo opravdu víc lidí a navíc to přes fb hlásalo, tak by se možná teprve pak něco v zázemí P. dělo… nějaké to zemětřeseníčko… – jsem naiva co? Ale půjdu do toho sama za sebe jo.

358
Jajinnka
Reagovat

Teda ta Romana vypadá, jak Marfuška z Mrazíka :)

359
bordel
Reagovat

357 Lady XL
Kdyby měla peoplemeter, bylo by to lepší.

360
bordel
Reagovat

359 bordel
*Kdybys

361
setug
Reagovat

Kamrey jsem zkusila a hned vypnula, protože na všech je obývák a nuda. jen na jedné vaří Růža a to je též nuda.

362
surikat
Reagovat

Vlado už je dostatečně vydeptaný. Thomas tam jde na dorážku. Oni vědí jak na něj. A jestli se jim podaří nějakým způspbem Vladka nepustit do finále, kdopak asi dostane hlasy místo něho? Luca není tak oblíbená, ale je tam jedna, která ho zejména v poslední době má ráda. Pavlína.

363
Ananas
Reagovat

359-bordel
Naše babi ho má, ale ta to asi nevytrhne:-/

364
bordel
Reagovat

362 surikat
Klid, Vlado to hovno dá. Musí.

365
setug
Reagovat

Růža vypadá dneska v oblečení lépe než třeba v pátek, to měla strašnou šlehu. Ještě by si měla vzít kozačky, Regina je nosila pořád…

366
janca7
Reagovat

357 – OK bojkot Zpráv na Primě. Za sebe říkám ANO – a zkusím se o tom pobavit s mým okolím atd. Tady nejde už jenom o Vlada, ale o přístup štábu k této RS a o záměrné manipulaci štábu, o diskriminaci jednotlivých soutěžících.

367
bordel
Reagovat

Pavlína na kafíčku v kavárničce. Bez kafíčka.

368
setug
Reagovat

Lůca není oblíbená, ale má zařizovací mamku, jak sama sdělila.

369
Raduna
Reagovat

362 Lůca a ráda? Ta neví, co to je. Pokud by Vlada odstavili, ode mě se nedočkají ani jedné sms. Která hyena by si tu mršinu 5mega požrala by mi bylo fuk

370
Ananas
Reagovat

366-
A vy znáte někoho, kdo se dívá na zprávy na Primě?

371
janca7
Reagovat

359 – tak zkusíme holt sehnat lidi, co mají poeplemetry

372
Raduna
Reagovat

362 – blbě jsem četla, ale Pavlína taky neví, co je mít ráda, ta jen hraje, jak umí a je bezpáteřní

373
hledice
Reagovat

362 surikat

amen..

374
surikat
Reagovat

364 – jo, určitě ho dá, ale veselé podívání to určitě nebude

375
Melek
Reagovat

Peoplemetr nemám, ale neznám ve svém okolí nikoho, kdo sleduje zprávy na Primě. Jenom naše babi se dívá na VIP, ale tu asi nepřesvěčím

376
janca7
Reagovat

370 – á, to jsem byla nachytaná na hruškách! Hm, já se dívám na 24… :-)

377
Macík
Reagovat

357)

já jdu do toho s tebou, nakonec zprávy na Primě nesleduju už dáávno, dávám přednost těm na ČT24…jinak jsem sledovala na Prima Cool Survivor, kterej stejně teď neběží, na „talent“ se nedívám…takže já už statečně bojkotuju, ale ještě dokoukám VV, jo ? :-D

378
Lady XL
Reagovat

Zprávy- moje máti, já se taky na ně dívala raději než na N. .. Ale teď si je odpustím a celou hodinu! Zprávy si přečtu na netu. Bohužel /naštěstí-nevím/ „píplmetr“ nemám…

379
Anonymní
Reagovat

Melek
375
u nás a v našem okolí všichni čumí na zprávy na primě

380
nee
Reagovat

362 surikat….no to by nás vskutku dostali a mohli by se nám vychechtávat jak s náma vy…

381
Melek
Reagovat

Opravna polštářů, pozor, smějeme se všichni tři..dva…jedna… teď ;))

382
bordel
Reagovat

378 Lady XL
Každej bojkot má smysl. I kdyby jen u člověka v nitru.

Já třeba už dlouho bojkotuju všechny olympiády.

Vlado ze zpovědnice.

383
Mila
Reagovat

Vlado prisel spokojeny ze zpovednice a Ruza na to, že ji zpovědnice taky pomáhá a Lůca hned, že jí nikdo nepomáhá,…. snad tomu i věří

384
Anonymní
Reagovat

Ta akce s bojkotem Primy je směšná. Už je vidím, jak se třesou strachy. Především totiž nevím, jak se Prima dozví, že bojkotujete její programy, pokud nemáte zrovna vy doma peoplemetr.

385
setug
Reagovat

Už jsem svoji senilní babičku ukecala, že budu moci poslat několik hlasů z jejího mobilu Vladovi. Nevadí, že je senilní, hlavně že pošle hlasy, každý se počítá.

386
Renata
Reagovat

Vlado se baví s Lů a s Rů a Rů je z toho zřejmě špatná.

387
bordel
Reagovat

V obýváku prošel kolem Slizouna2 Vlado najíst se. Slizoun2 vystřelil hnátku, se svojí pěstičkou, kterou bych mu narval do krku, případně zarazil do čelisti, a zafandil si.

388
Wanna be your monster
Reagovat

Růža se baví o vladovi, že je jí vlada líto, že on od ní palec nečekal, mají spolu zvláštní vztah.

Lů: to je zajímavé že s vladem má každý zvláštní vztah, tak ho neomlouvej, každý byl chvíli na pranýři.

389
Lady XL
Reagovat

377- jasně VV dokoukat povoleno! A naštěstí Survivora nedávají – to taky bylo moje hobby :-).
Naštěstí nejsem úchyl na seriály typu Cesty…kamsi, u konkurence Růžovka atp. (ale nikomu to nerozmlouvám!), tak s klidem budu bojkotovat Primu.
384-nečekám, že se budou třást strachy…, ale někdy stačí kamínek a je lavina :-). Někdo to někdy musí začít ne? A oni sem chodí číst (občas prudit), možná si to poví aspoň mezi sebou, když se o tom budem bavit… A vůbec, souhlas s 382 – Bordel – dobře napsáno. :-D

390
setug
Reagovat

Primě tak jako tak klesá sledovanost, takže vyzývat k bojkotu je zbytečné.

391
Melek
Reagovat

Růža ala Horst nabízí erotické polštáře

392
bob
Reagovat

Pavlína -má charakter – skvéle setřela setřela Reginu, říká, co si myslí i vůči mrkvohrám. Nepodbízí se.
Lucka – nejlepší hráč, ale tak nějak podlý. Lže, vyčkává ze zálohy a pak uštkne, hnusí se mi její syslování – oblečení,boty, šminky, a ještě víc krádeže – erár, cigarety atd.
Vlado – výhru mu přeji, i když mu štěstí nepřinese, pouze satisfakci. Jeho největší problém vidím v tom, že je hrozně osamocený. Nemá rodinu ( i když ji má), s jeho přítelem to asi není to pravé ořechové, kamarádi ho zklamali atd.

393
Wanna be your monster
Reagovat

U mě to náhodou prima s vyvolenýma vyhrála. Já na TV nekoukám vůbec (no ok farmáře nebo hledá se táta a máma jsem si občas dala :) ) ale teď to kvůli vyvoleným občas i zapnu.

394
bordel
Reagovat

Pavlína pořád na kafíčku bez kafíčka. Vlado si dává nášup vajíčkovýho salátu.

395
Wanna be your monster
Reagovat

Vyvolení se baví o příjmeních už vypadlých…..

někdo: pepa byl Vosmík.

Růža: tak ten mě vůbec nezajímá, frajer jeden napudrovaný, ten tady zas přišel sjetý.

:D

396
Melek
Reagovat

Lů si vzpomíná na příjmění vypadlých Vyvolených

397
Wanna be your monster
Reagovat

Dneska se nic neděje, protože zítra je výzva – čili zase sestřih asi za celý týden, takže by byla nějaká akce zbytečná.

398
Jája
Reagovat

Co má Rů s pařátem?

399
setug
Reagovat

Vlado by neměl věřit Růže, ach jo. nepoučitelný.

400
Wanna be your monster
Reagovat

Rů s vladem pomlouvá evu.

Vlado: ta je schopná najít jakýkoliv argument, aby mě pošpinila.

Růža: ale ty víš, jaká ta eva je, dyt to samé udělala nikole a jiným…

401
Macík
Reagovat

389)

šííš, tak to máme stejně…já ty seriály viz. „jůžovka“ přímo nesnáším…jo a Novu bojkotuju už minimálně 2 roky i s bulvárními zprávami se žvířátkem nakonec :-DD…

402
bordel
Reagovat

Romana: Ale já jsem ráda, že už to bude končit.

Vlado: Ale teď je ta první část z nejtěžší části, vůbec ještě není konec. Teď je těžká část, ano, ale přijde ještě těžší.

Vlado čuje… Možná i VB, možná i nějakej ten tejden mrkvoúchylohry.

403
moi
Reagovat

131 – přesně!
149 – Jak se o šikaně – nebo jakkoliv to nazveme – doví TV diváci? Nijak…je to relativně krátce před duelem.
251- souhlas. Nepočítám se do řad jeho fanoušků – nemám dost pochopení pro jeho výbuchy. Nicméně, ve stavu v jakém teď VV4 je pro mně úplně podružné, u koho ty peníze za sms nakonec skončí. Zkusit se to musí, to je jediná šance jak zabojovat s podvodem. Je mi celkem jedno, zda dostane těch 5 mega, ale přeji mu to vítězství jako takové. Pokud mu za sebe pošlu 1,- Kč za každý den, tak mně to nezruijnuje. Už pouhá představa, že jsem se takovou dobu dívala na RS, kterou vyhrála Lucina, nebo třeba i neviditelná Pája – o horších variantách nemluvě – je mi proti srsti. Ne tou cestou, jakou by to bylo.

Pro ty, co chtějí bojkotovat Primu, hlasování apod. Každého rozhodnutí, ale je to imho ještě najivnější než se spolehnout na poctivost hlasování. To se prostě nestane. Bylo už x plánu jak odebrat like-y pro FB a bez efektu.

280 – Taky doufám, že si při vstupu uvědomí „vzkazy“ diváků a díky tomu Thomase zvládne. Těžko odhadnout, zda na takový počin najde sílu. Ode mně se k němu dostal „vzkaz“ o tom, že zklamal tím, že neustál Reginu a PP – budu mu přát, aby mu to v hlavě probliklo a obrátil to ve svůj prospěch.

A ohledně Evy – psala jsem tady kdysi dávno, když jsem si přála její vyřazení, „chci vidět, co budete pak dělat (fans od Vlada), když mu bodne kudlu do zad“ …nato mi asi jediný bordel odepsal „…posune se na osobním řebříčku…“
Teď je vidět, že pokud někdo hlasuje antihlasy ve jménu pomoci svému fanouškovi (ne pro zábavnost hry apod.), tak se může stát, že mu naopak uškodí… to samé Jafar/Luca. Krásná to představa, že by se tenkrát vrátil Jafar, Evě by z toho hráblo…

404
setug
Reagovat

Růža až dokouří by měla jít dovnitř. jak bude mít příležitost, tak bude zase v Evou a elmexem drbat Vlada.

405
Wanna be your monster
Reagovat

2 fanoušci na terasó.

406
setug
Reagovat

Růža důvěrnice. Zná lidi v Místku, tak o nich poví všechno lidem ve Frýdku, kteří o nich nic neví a opačně.

407
alena
Reagovat

nepošlu hlas nikomu,jen sleduji a žasnu,kolik je blbějších lidí než jsem já,děkuji ,že nejsem na tom ,tak zle…

408
Renata
Reagovat

Vl. se baví s Rů, uvědomuje si Rů, kolikrát jí Vl pomohl? Vnitřně myslím určitě

409
Aterika
Reagovat

Eva je ted v kuchyni přímo nechutná, asi vypnu online. Hnus, s rozcápenýma nohama sedí na ostrůvku, mezi nohama vařící hrnec, je mi z ní zle. Řve a řrve, zkrátka dělá šou k zblití. Přisluhuje jí Elmex a přechytřelá Lucina, která má dobrou postavu a raději cvičí než drží dietu. No víme, že tento lenoch nedělá absolutně nic a jediné cvičení je rukou od talíře do nenazrané huby.

410
XY2
Reagovat

Toto to kdybysme udělali to dřív tak by to bylo v tom včera v klipu.
Jeníček se rozkecal a líbí se mu hra s kolíčkama.

411
setug
Reagovat

Chjo, já v Duelu Jafar+Eva poslala pár hlasů Jafarovi, no nevrátil se a to je velká škoda, jak dneska zjišťujeme. Eva by nepovyrostla. To, že se vracela z Duelů jen díky antihlasům, to ona neví, nebo si to ve své jednoduchosti nepřipouští.

412
natlie
Reagovat

Kde je to porno s Honzou?Já všude vidím jen jeho hlavu,nevím jestli je to fotka z vily nebo z porna.

413
Renata
Reagovat

jeětě si myslí Rů, že ji Vl ponižuje? Vl má rád Mirku a Zdenu.

414
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Odpoledne přišel úkol rozebrat opět vztahy ve vile, zhodnotit svá dosavadní spojenectví, kde udělali chybu, co by dnes udělali jinak atd. Slyšela jsem pouze začátek, Páju, že neví, čím to je, ale že včera pochopila Romanu (viz odkaz 217), že je to škoda, že si s ní dříve nepovídala. Taktika nebo naivita… já to u ní neumím odhadnout. Pro mě je nejméně čitelná z celé vily.

415
Mila
Reagovat

ona Lucka se nezdá.ale má vše promyšleno. Ta její psí škola Šumák získala nemalou dotaci od jednoho operátora, holt to umí Lucinka šikovně narafičit, aby se jí penízky na pejsky sypaly… a stejně bych to viděla i u její účasti ve Vyvolených. Ta jde tvrdě za svým a už se vidí jako vítěz..

416
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Dopis: Opět rozebrat z odstupu 80 dní pobyt ve vile, co by udělali jinak atd., viz 414.

417
ředitelkazeměkoule
Reagovat

407 – Aleno, výborné.

418
Ivka
Reagovat

Ta Romana je šílená přicmrndávačka….Vlado se jí svěřoval,jak měl rád Miru, pak Páju,nakonec jak mu sedla Zdena a Romana pokaždé…já to mám stejně. Děs běs….leze mi na nerv

419
janca7
Reagovat

Se zbláznim – oni mají zase rozebírat, rozebrané! To je pořád dokola mlácení prázdné slámy. Co za blba jim tam ty úkoly dává? Pamatujete si někdo, jestli to bylo v závěru VV1 taky takhle prázdný, dutý a s debilními úkoly?

420
Mila
Reagovat

z tý Lucky jde fakt hrůza, teď teprve hraje samu sebe, jde tvrdě za svým a vše, co udělala, je omluvitelné.. je mi divné, že kromě Vlada si toho nikdo zatím nevšiml

422
Macík
Reagovat

403)

…já věřím v jedno, pokud se nezmění divák, nezmění se ani kvalita pořadů :-D…v momentě, kdy bude divák podstatně náročnější, začne pomalu ale jistě klesat sledovanost, pak teprve dojde ke změnám…nic netrvá věčně a podle letošních ohlasů nejen na fb, je jasné, že divák si už nenechá kadit na hlavu…někdo vždycky musí začít a za takovýých… já nevím 10…20 let se uvidí :-DDD

423
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Lů má nejlepší taktiku na spoluhráče z celé vily, ale proč to hraje tímto způsobem na diváky (spánek, stolování, nohy na stole, nechutnosti v sexu atd.)? Proč se nesnaží být o trochu způsobnější Lucinka?

424
setug
Reagovat

Rozebírají se, zítra bude palcování, takže chvalme druhé, chvalme.

425
JanaXY
Reagovat

Lucina by se měla dát na politiku. Má k tomu všechny předpoklady.
Myslím, že o ní ještě uslyšíme….bohužel.

426
setug
Reagovat

Také Lů nechápu, proč to koulí s vilany a na divácích jí nezáleží.

427
Melek
Reagovat

Evičku Vlado hodně zklamal, no vidíte to, ošklivý chlapec

428
setug
Reagovat

Vlada přestávám chápat,

429
Aterika
Reagovat

Vlada absolutně chápu. Já bych to takto vůbec nedávala…s takovýma lůzama povahově odpornýma.

430
Melek
Reagovat

Vlado by se měl na Evu vykašlat. Ona je hloupá a argument o minulosti bude používat pořád, protože se na nic jiného nezmůže

431
Aterika
Reagovat

Eva se do toho začíná motat.

432
Ája
Reagovat

zdá se mi to nebo je Eva v obličeji čím dál ošklivější? že by se navenek začalo projevovat to, co je uvnitř?

433
setug
Reagovat

Ano, Vlado zbytečně diskutueje s uštěkanou Evou.

434
Hooper
Reagovat

Jsem docela zvědavej, zda budou zítra palcovat ošátkovaní, osobně si myslím, že ne. Zajímavější bude, jestli finále bude ve dvou nebo ve třech. O příštím týdnu nic – že by se plánoval charitativní týden? Spíš ne a je pravda, že nikdy nebyl týden před finále, ale nelze to vyloučit. (čistě moje spekulace)

435
Renata
Reagovat

Eva je silná, protože se vrátila třikrát z duelu. Vl. říká, že ho chce Eva špinit.

436
setug
Reagovat

Elmex se akorát šklebí.

437
Hooper
Reagovat

432
Hraběnka jednoznačně pustne, ale ona v obličeji nebyla hezká nikdy. Plus to tahání se za konečk vlasů.

438
MMMMM
Reagovat

Lidi, prosím Vás, nemám odvahu zapnout kamery, nemám na to nervy, napište někdo, že Vlado je OK Děkuji Vám moc

439
Mila
Reagovat

ježíš ta Eva je ubohá… nechápu Vlada, proč se s ní špiní.. no a zatímco Vlado pění, Lucka se spokojeně uculuje

440
setug
Reagovat

Proč by měli být zítra palcovaní už ošátkovaní? Už jsou vybráni dva lidé do jednoho Duelu, zítra budou vybráni další 2 lidé do Duelu. TP řekla, že v pátek budou 2 Duely za sebou.

441
setug
Reagovat

Lůca spokojená.

442
setug
Reagovat

Vlado a Eva nepřestanou a nepřestanou, chjo.

443
Aterika
Reagovat

Zatím Vlado Ok ( podle mne). Podle Evy je Vlado je zlej, stále se hrabe v její minulosti, je to chudinka…
Vlado začíná zvedat hlas, kéž by se nenechal vyprovokovat.

444
Melek
Reagovat

438 – bohužel moc ne. Dnes chodil pořád kolem bazénu nebo seděl a koukal, teď zbytečně argumentuje s hloupou Evou

445
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado. nemáš další argumenty.

Eva: mám jich spoustu.

A že nikdy nic neřekne, vždycky řekne nějakou obecnou větu do poloviny a když se jí někdo zeptá, co konkrétně, tak mlčí.

446
Renata
Reagovat

Ta Eva si vážné myslí, že je upřímná.

447
setug
Reagovat

Vlado už mě rozčiluje, propti štěkně nemá šanci. Kdyby to necjhal být, diváci si o štěkně udělají úsudek sami.

448
:-)))
Reagovat

Vlado sice není svatej a rozhodně má svý mouchy, ale Eva je tak hnusná, nesnesitelná a vnitřně i navenek bezcharakterní a hloupá osoba, že člověku padá sanice a nestačí ani koukat. Nejhorší je fakt srážka s blbcem a extrablbecm (Jeník)

449
Melek
Reagovat

Evy argument je, že má spostu argumentů, ale žádný neřekne :D

450
Aterika
Reagovat

A Elmex promluvil :-)) on asi bojuje. … tadyto ti netooo
Vlado zatím drží.
Eva zvyšuje hlas.

451
Ája
Reagovat

proboha hoďte na tu Evu někdo deku, to je neskutečná blbka

furt mele, že má argumenty, ale nikdy žádný neřekne, to samé při včerejší hádce s Pájou

452
Wanna be your monster
Reagovat

Eva: a taky jsem kdysi pomáhala tobě.

Vlado: nojo, ty jsi totiž strašně hodná.

Nato eva třískla hrnkem o stůl…to asi nečekala, že o ní někdo řekne, že je hodná.

Oni nakecají tolik špín na něj a když řekne něco on, tak jsou překvapení. :D

453
Mila
Reagovat

tahle hádka jsou další body pro Lucinku… ta je v klidu a užívá si představy, co udělá s výhrou

454
surfer
Reagovat

Lidičky ted jsem dorazil.
Má tohle psycho Vlado pod kontrolou nebo ne?

455
Poštovní holub
Reagovat

Taky se přidám a Primu budu klidně ignorovat. A budu lobovat i ve svém okolí.:)

456
Wanna be your monster
Reagovat

Eva s VB neměla žádný problém, jen se zastávala vlada. :D

457
becko
Reagovat

Eva a Vladecek ven, to je hnus jejich debata online:)

458
Renata
Reagovat

Eva je úplně mimo, proč pořád ten Elmex mluví na Vl.

459
Hooper
Reagovat

440 (evidentně reaguješ na mě)
Ptal jsem se, jestli V a J budou zítra účtovat, je jasné, že jejich podobizny na tabuli již nebudou.

460
Wanna be your monster
Reagovat

a už zase eva, která by nikdy vživotě nevytahovala minulost, mluví o roku 2005.

461
okkvp
Reagovat

OT -Těm dvěma trollům jsem dodatečně opravila nicky aby to bylo jasné. nejsem tu trvale. Hooper dík, když si vzpomeneš na ten třetí nick nebo alespoň o čem postoval, budu ráda, takhle zpětně se to blbě hledá.

462
Renata
Reagovat

Rů má teď pravdo s tím rokem 2005, že to celé zmrkvil štáb.

463
setug
Reagovat

nevím nevím, jak může být paní Elmexová hrdá na takového syna. Takový kousek jako je Elmex se jen tak nenajde, závistivý a hloupý. Je ten chlapec něčemu vyučen? Říkal to?

464
MMMMM
Reagovat

357 – scháním po Netu lidi, co mají měření abych rozvinula bojkot Primy, musíme pomstít Vlada za to, co mu ty s…ě připravili

465
Aterika
Reagovat

Eva je fakt odporná:
Vlado: moderátor ze mě nebude
Eva dost hnusně: ani herec

– tohle je tzv. bodnutí nožem zezadu

466
Wanna be your monster
Reagovat

463 – myslím elektrotechniku…

467
Renata
Reagovat

Pá alespoň mluví o něčem jiném.

468
jenka
Reagovat

Elmexovi přeji z celého srdce až vyvolení skončí, zůstane na něho nalepená Eva co nejdéle. :-D

469
setug
Reagovat

Kamera přešla na chvíli na Lů a ta je tak spokojená, hraje to pro ni.

470
Wanna be your monster
Reagovat

465 – kdyby na to vlado odvětil něco ve stylu, že ho aspoň nečeká kriminál, tak by zas byla mela. :)

471
Ája
Reagovat

jsem hnusná, ale Evě za to její chování ty ošklivé články v bulváru přeji

472
MMMMM
Reagovat

444 – Melek – děkuji za zprávu. Je to fakt nepochopitelná situace- zvrácená. Poprvé máme možnost koukat na kamery a vojíme se je zapnout.Já to opravdu nesnesu tohle ponižování a ničení slušného člověka v přímém přenosu. Moc si přeju, aby to ustá. Až vyjdou ven, udělám všechno proto, abych mu mohla napsat dopis, kde mu složím hlubokou poklonu

473
:-)))
Reagovat

470 – přesně, já už bych se teda neudržela. Kolikrát mě tak napadlo, že bych Evuně vpálila rovnou do ksichtu, že na rozdíl od ní, až Vlado (o moc lidech z vily tohle říct nejde :-)) vyjde ven, tak i bez výhry může žít normální život, což se o ní rozhodně říct nedá, nána jedna uječená.

474
quietriot
Reagovat

Romana je uplne mimo, opet.

475
Anonymní
Reagovat

Aterika
465
Já vůbec nechápu proč ta Eva tak změnila svoje chování vůči tomu Vladovi. Vyvodila si z návštevy Reginy něco, že se začla lepit na Honzka.
Uplně jí šplouchá na maják.

476
Macík
Reagovat

…zapla jsem kamery, Vlado už zas malinko přepaluje …je škoda, že nejprve nevyslechne, pak v klidu a trefně neargumentuje…ta ironie není moc dobrá, je jasný, že ho šťavěj, ale měl by reagovat trošku jiným stylem ne tak otráveně a ironicky…i když chápu, že je to zátěžová psycho.situace…

477
Renata
Reagovat

Zase grilování Vlada. Kdy to skončí, Zejtra Thomas.

478
Martina
Reagovat

Ta Eva je svině největšího kalibru a Honza toho úplně už škoda komentovat …. doufám, že Eva půjde v pátek do duelu, chytnou se s Honzou za ruku a vypadnou

479
Wanna be your monster
Reagovat

Ani se nedivím tomu, jak eva hustila pomluvy o martuccim do novinářů (to o tom čoklovi rozkecala sama).

Ta asi nedokáže snést, když jí někdo zazdí a špatně se s tím vyrovnává (viz stalking fraše), takže se teď bude snažit pošpinit vlada.

480
janca7
Reagovat

Dopis ze štábu:
„Všechno, co jste tady v minulých čtrnácti dnech rozebírali, rozeberte znovu – tentokrát ještě podrobněji a ještě upřímněji. Každý na to máte jeden den a pak to pojedeme dokola znovu. My už fakt nevíme, co vám dát za smysluplný úkol, žádná legrace a další psycho už nás nenapadaj a tak budeme rozebírat a rozebírat. Nějak musíme naplnit čas do 29.11. V noci prosíme manžele Elmexovi, zda by už nezačali souložit, abychom měli co dávat do noční show. S pozdravem váš milující štáb. PS – chlastáme tady a tak to těch čtrnáct dní vydržíme.“

481
jenka
Reagovat

Eva by byla ráda, kdyby ji Vlado předhazoval její minulost a furt nic. O své minulosti plkala tisíckrát dokola jen ona sama.

482
NU
Reagovat

Tý Evě fakt šplouchá na maják, co tu čtu je odporné chování.
Jo to by mohla být Honzova a na dlouho.

483
Ája
Reagovat

475 – tak ona proti němu pomalu začala jít ve chvíli, kdy se přesunuli do velké ložnice a on si vybral, že bude spát s Pájou a ne s ní a hlavně Vlado není člověk, který by celé dny ležel v posteli a sbíral a vypouštěl drby, což jsem ráda, že se k tomuto nesnížil

484
becko
Reagovat

472 ktereho slusneho cloveka myslis? on je vile nekdo nový?

485
hledice
Reagovat

459 Hooper

taky by mne to zajímalo…

486
surfer
Reagovat

Eva žárlí na Pavlínu, svým mužským komparsem nemůže TOP dvojici konkurovat a to jí žere.

487
sara98
Reagovat

Ten Elmex má rejpací taktiku jak na druhým stupni základky, to je fakt ultravypatlanec. Doufám, že na něco takovýho nikdy nenarazí moje dcera.
471 Ája Taky jsem hnusná… muhehe
Eva jede jak kulomet. Jestli takhle pojede u soudu, tak chudák zapisovatelka:)
Pája dost dobrá řeč.
Romanu už nějak nejsem schopná vnímat…

488
setug
Reagovat

Eva nikdy jiná nebyla, je to prostě takové zakomplexované děvče, lov cerebrit jí nevychází dle jejích představ. Eva se změnila po vypadnutí Niki, soustředila se na Elmexe, předtím nemohla, tak se nalepila na Vlada.
Lů začíná být pěkně ostrá. Většinu času prospala, prohuhňala, teď se blíží finále tak začíná bojovat.

489
Renata
Reagovat

Ta Rů je taky zákeřná – andělíček. Ona se omluvila, Vl ne.

490
nee
Reagovat

Vypnout Romanu – teď :(( to je šílený mekotání dokola a dokola a furt ……děs. Kecá a kecá a všechno si okecá….

491
MMMMM
Reagovat

Ještě si dovolím dotaz. Včera večer Panáček vůbec nefungoval. To bylo jen u mě nebo to spadlo nějakým přetížením? Děkuji

492
setug
Reagovat

487 nebo, takových trapáků jako Elmex je málo.

493
Melek
Reagovat

A Růža už zase jede…rodina…přátelé

494
hledice
Reagovat

475 Anonymní

ona by do Vlada tak nešla, kdyby si Honzu nevzal do duelu…zas tak blbá není, aby nevěděla, že Ho vyletí….

495
setug
Reagovat

Růža- důvěrnice začíná také bojovat. :-))

496
Wanna be your monster
Reagovat

Romana vypočítává: řekla jsem parchanti, řekla jsem smradi, řekla jsem tamté že je děvka, řekla jsem nežerte…

:D

497
jenka
Reagovat

Růžena se nepotřebuje nadechnout? Jede dobře, škoda, že není poznat o čem.

498
setug
Reagovat

To jsem psala včera, pokud mi naskočil panáček, že Eva zuří, že Elmex jde do Duelu a může za to satan Vlado.

499
okkvp
Reagovat

491 – kdybys proběhla včerejšek i dnešek, dohledalas bys k tomu několik mých hlášení. Výpadek jsem měli celosvětový a ještě takový nejméně jednou bude

501
Melek
Reagovat

Růža by mohla pracovat jako vymývač mozků

502
jenka
Reagovat

Růžo, máš rozebírat život ve vile!!!!

503
nee
Reagovat

MMMMM : Panáček včera nevydržel přetlak zoufalců, kteří nestihli online zavčasu vypnout a poslouchali to samé, co dnes v ještě mnohem emotivnějším podání….a neměli se kde vyplakat, panáčci :)

504
Renata
Reagovat

Rů kecá nesmysly.

505
quietriot
Reagovat

Me ani nevadi ze do nej tak jdou, ale mne strasne vadi jak manipuluji rekapy a delaji z divaku idioty. Doufam ze vetsina hlasujicich navstevuje web/diskuze/kouka na on-line kamery. Tot vse.

506
Prochor
Reagovat

Teda z Růženy mně už bolí hlava.

507
Ája
Reagovat

fascinuje mě Romany vlastnost stočit debatu o čemkoliv na debatu o sobě

508
surfer
Reagovat

Romana kulomet nesmyslnejch informaci, na ktery nelze inteligentne reagovat…ze by taktika?

509
Taja
Reagovat

dejte Růže čucíka ať už zavře hubu

510
Capri
Reagovat

Ten Růžomet se fakt nedá poslouchat :D

511
MMMMM
Reagovat

491,503 – děkuji Vám za zprávu, fakt jsem si to mohla přečíst žejo, tak se omlouvám

512
nee
Reagovat

Panebože, furt ještě kecá…..
Vlado to zvládá, snad se mu po duelu zlepší sebevědomí, on teď neví, že my :) venku máme kontrolu nad vilou a víme….

513
Renata
Reagovat

Vl. se baví s Rů, uvědomuje si Rů, kolikrát jí Vl pomohl? Vnitřně myslím určitě. Vl říká Evě, že je pauza a může drbat.

514
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Romaně je líto plivnutí na Thomase, andělíček atd., ale nemá už asi deset minut potřebu se omlouvat. Představuji si ji jako obhájkyni v soudní síni… první usíná první až čtvrtá řada diváků, poté přísedící, soudce, obviněný… a Romana mluví a mluví, už je u svého dětství a ona za nic nemůže…

515
nee
Reagovat

Docela Vladovi přeju ten pocit z procent v duelu. Doufám, že nepoměr hlasů bude obrovský.

516
jenka
Reagovat

Vlado na Evu: tak teď mně můžeš pomlouvat

Eva na Vlada: nesrovnávej mně s vv jedničkou

Chápete to někdo? Já tedy ne. :-(

517
Wanna be your monster
Reagovat

romana vidí v elmexovi kluka, který se prostě zastává evy, protože ji má rád.

:D ta se nepoučí

518
bobina
Reagovat

Jen to zapnu tak Elmex řve, že je vlado špatný člověk, špatný ko.kot to je. No tomu bych dala takovou, že by vzal druhou o zem. Co tohle je?

519
Aterika
Reagovat

500 – paráda .-)

520
:-)))
Reagovat

Růžena teď mezi tou svojí kulometní řečí prohodila „budou dva duely, ….rozumíš…“ při dohadování se, kolik lidí se v pátek vrátí nebo nevrátí. To by mě zajímalo, jestli je to fakt náhoda v těch jejích bezhlavých myšlenkách, že se strefila, co bude, …..nebo…?

521
Macík
Reagovat

500)

:-DDD

522
Hooper
Reagovat

515
Zubík bude imho mít 15 % maximálně.

523
dalibor.durcak
Reagovat

Pavel Novotný na facebooku píše:
Pět otázek pro vedení TV Prima:
1, Kdo konkrétní ponese odpovědnost za fiasko s VyVolenými?
2, Jak zpětně hodnotíte zásahy vedení televize do dramaturgie show?
3, Vyhodíte Šárku a Adriána, nebo radši někoho, kdo ten pořad do těch hoven doopravdy dostal?
4, Přiznáte, „Udělali jsme tu a tu chybu“, nebo vymyslíte, jako pokaždé, nějakou superkokotskou výmluvu, proč to stahujete?
5, Opravdu stále sháníte prachy na dvojku Hotelu Paradise????

524
dalibor.durcak
Reagovat

523 – prosím schválit.

525
nee
Reagovat

514 – to je výstižné :)

500 – skvělý plakát k VV13

526
Melek
Reagovat

Elmex na Evu: on (Vlado) tě pořád řeší, on už je nemocnej
Tož od tebe to sedí, chlapče

527
okkvp
Reagovat

Růženu poslouchat je sice setsakra náročné, ale občas se to vyplatí. Ona už zase trochu mele jako na začátku jakoby několik různých hovorů najednou, ale když se to poskládá, tak to úplně blbé není.
Například to jak říká, že Vlado tam na ně působí povýšeně – na mě tak taky v některých situacích působil.

a můj dojem s Růžou – na Růžu funguje dobré slovo, pak je ochotna víc poslouchat, víc si řečené pustit do hlavy, ale už velmi dlouho jede sama za sebe a nikým se v paktech moc ovlivnit nedala. A falešné sladké cvrlikání prokoukává taky, protože má svou databanku výroků jiných a porovnává. Ale i ona samozřejmě hraje a taktizuje a v rámci toho mění modely chování.

528
sara98
Reagovat

500 :DDD Super!

529
setug
Reagovat

Mně včera panáček vypadl až tak, že jsem měla bílou obrazovku a vůbec se nenačítal. To bylo fakt včera poprvé takové divné vypadnutí.

530
Melek
Reagovat

500 Lorenzo – to se povedlo, ostatně jako všechno od tebe :))

531
Sendy
Reagovat

Hezký podvečer Vám všem. Atmosféra ve vile houstne a shnilé mrkve přitápějí. Tohle nejsou VV ale hodně pokažený psychothriller. Mám obavy aby to Vlado ustál zítra s Oparem.

532
janca7
Reagovat

521 – Hooper
Kéž by to byla pravda! Dcery mojí kamarádky (8 a 9 let) jsou úplně zblblý z Honzíka, mají ho jako tapetu na mobilu. Prý od nich ze školy všechny holky posílaj Elmexovi. Chtěla jsem jim čajznout telefon – ale pak jsem si uvědomila, že máme svobodu, tak ať si hlasují jak chtějí. Doufám ale, že pro Vlada bude těch hlasů podstatně víc.

533
bordel
Reagovat

519 :-)))
To byla jenom střelba od boku. Vlado jí hned na to řekl, že se neví nic.

500 Lorenzo
:-)

534
Ája
Reagovat

521 – není 15% nějak moc? ;-)

535
bordel
Reagovat

530 janca7
Aspoň, že ještě nemaj volební právo. Ono stačí, že ho mají někteří dospělí…

536
hledice
Reagovat

527 setug

mně taky…a dlouuuho..snad 2 hodiny..

537
nee
Reagovat

525 okkvp – já včera zkoušela Romanu poslouchat a vyšla mi z toho kvočna, která omylem zaletěla do vraního hnízda,… snaží se krákat po vraním, tvářit jako vrána, ale je to pořád jenom slepice.

538
bordel
Reagovat

528 setug
SUNíčko vyškubnul síťovej kabel ze zásuvky.

539
anka
Reagovat

tak jsem si to zase pustila (ach jo) :
Vlado naštvaně vysvětluje Rů – já přesně vím, co tím ta (asi Eva) sleduje, a na to vstřícně Lů (jakože blbá) … no já to teda nevidím na nikom, o co jde , a hned pak mu přikyvuje, já se ti nedivím, já ti rozumím, to každýho vysiluje … holka přesně ví, co má teď hrát a myslím si, že už do žádného duelu nepůjde a zůstane do finálové trojky/dvojky s Vladem a možná Pájou

540
okkvp
Reagovat

528 – kruciš, však o tom v 499 píšu

541
hledice
Reagovat

že si nejde ten Vlado lehnout..do teplíčka pod peřinku a spinkat..

542
sara98
Reagovat

531 Smutné. Jenže děvčata 8-9 let koukaj jen na xicht a to co z něj padá za ho*na, tomu prostě ještě nerozumí:/ Bohužel, i takoví mají mobily.

543
setug
Reagovat

539 jj, my právě jen potvrzujem, že to bylo celosvětové, prostě divné. :-))

544
bordel
Reagovat

526 okkvp
Ono, kdybyste si všimli, jak občas mluvila Romana s Pavlínou, tak bylo skoro jistý, že jednou to… Ne sblížení, ani pochopení, ale taky ne totální odmítání Romany muselo přijít.
Kdo si pamatuje, jak k ní Romana promlouvala v malý ložnici, a Pavlína pak řekla, že ji to vůbec nezajímá, tak se tu tomu divila spousta lidí, protože v tu chvíli Romana to rozhodně nemyslela zle, naopak… A včera na Pavlínu taky byla dost v pohodě, mezi zúštováním a výzvou.
Což se ovšem nedá říct Romana na Vlada, samozřejmě. A hodně i tím se samozřejmě shazovala, a shazuje…

545
Macík
Reagovat

525)

taky to tak vnímám…Růža je opravdu spíš „terčem posměchu“, ale bojuje statečně a často má i pravdu, když si to divák umí poskládat…navíc její oči nelžou…

546
sara98
Reagovat

Elmexovi dělají šou (blicí smajlík)

547
nee
Reagovat

539 – joo, a bylo to strašné, nemoci si zoufat kolektivně :)
(prosím zabít nějak jemně)

548
Melek
Reagovat

545 -joo, ti dva se hledali, až se našli

549
bordel
Reagovat

Ve vile se pralo barevný, Pavlína a Lucka ho třídí, Vlado leží na terase, Slizounstvo jede „show“, Romana v kuchyni.

550
janca7
Reagovat

Jinak co se týká zítřejšího Velkého návratu blbého Velkého Buldoga – myslím (a doufám), že to Vlado ustojí. On do něj sice bude rejt a rejt, ale asi ostatním vybrebentí, že Vladko vypadá na vítěze. To bude mít za následek buď ještě větší protivladovský hnutí (tedy od toho zbytku tam) a nebo možná dotyční trochu otočí a přestanou do Vlada tak silně rejt. Luca má určitě v plánu to, co radila Nikola Elmexovi – být ve finále a stáhnout na sebe všechny hlasy antivladkovců. A Eva? Možná až jí Tomášek důvěrně poradí (vím, že se nemuseli, ale co jsme si, to jsme si), tak se bude pokoušet vecpat Vladovi do postele :-)

551
Renata
Reagovat

Lů zapíná pračku, vítěz by asi měl občas taky něco dělat a nejen spát.

552
Monte
Reagovat

Tak Jeňýk v tom pornu není… Ten bude koukat chudák, až vyleze… Stejná pusa, zoubky, ouška, ale není to on…

Kdo má něco proti hambatým chlapcům, at se na ten odkaz nedívá…

/scallyguy. net/2013/04/13/basking-in-the-sun-collin-richardson-eugen-procci-staxus/

553
XY2
Reagovat

Děti si hrajou něco jako kuličky, pěkné je to.

Vlado to ustává normálně, jako vždycky, je impulzivní a s tím se těžko pracuje.

Já pořád čekám, s čím ta chemlonová kryska vyleze, několikrát naznačovala, že Wendy říkala, tak to jsem zvědavá, co to bude zajímavého.

Rů právě prohodila, že víno mají, tak bude pohoda:-)

554
anka
Reagovat

Růža se při tom vaření ptáčků opařila ruku, že ji má zavázanou nebo co?

555
setug
Reagovat

Co je na tom, holčičky mají Elmexe jako tapety v mobilu. Senilní babičky mají zase fotky Vlada nalepeny ve svých výměncích. S tím nic nenaděláme, obě generace na to mají právo.
Vb určitě přijde až po Duelu, takže ho Vlado ustojí.

556
nee
Reagovat

Koukám na K4, Vlado na lehátku, je to jasný, za všechny Vladovy stresy může IKEA.

557
XY2
Reagovat

Jenýček právě konstatuje, že to Vlado těžce nezvládá.

558
okkvp
Reagovat

555 – duel je v pátek, VB dorazí ve čtvrtek večer

559
Briketa
Reagovat

Ty jo, si tak řikám, to je fakt zvláštní móda, když chlapci nosí křiklavě růžové čepice, a ještě vevnitř. A to podotýkám, že jsem jen o 4 roky starší než Mr. Podzimek, takže by mi to mělo připadat cool :) Asi jsem někde zamrzla.

560
Monte
Reagovat

559 – zamrzlá briketa zas dýl vydrží… :o)

562
setug
Reagovat

Vlastně Vb přijde zítra po palcování / doufám/, takže i to by měl Vlado zvládnout.

563
nee
Reagovat

Špatně se mi na Vlada kouká,… řekněte slušnému člověku, který se jen snaží dělat to, o čem je přesvědčen, že je správné, že se povyšuje, a máte člověka v depresi, kdy uvažuje, jestli na tom, co mu bylo vmeteno do očí, nemůže být drobet pravdy – on ví že ne, že ani náhodou, ale co když si tu jeho snahu o slušnost za všech okolností někdo takhle vyložil, co s tím. On chce vypadat v našich očích správně a teď to vypadá, že to tak není…blbá situace a nikde nikdo na pořádný pokec a rozbor.
No nezávidím mu ani korunu z toho, co snad vyhraje, myslím, že ty ztráty by mi za to nestály.

564
Martina
Reagovat

POZOR! Musíte poslat tvar sms správně a to je VLADKO … jinak Vám to neuznají ….

565
nee
Reagovat

Myslíte, že by byl Vlado schopen dobrovolně odstoupit ze soutěže ?

566
Lucy
Reagovat

500 – Lorenzo
skvely vystizny, presny, dokonaly, vtipny :-))…. palec nahoru, diky

567
Melek
Reagovat

565 – nemyslím si, chce vyhrát a ví, že už je skoro u konce. Čeká na Duel a na to, jak si vede u diváků, neví, jestli si opravdu pohoršil tak, jak to ukazovaly „vzkazy“ přišlé do vily

568
Prochor
Reagovat

Sranda je, že jestli Vladko vypadne v duelu tak se Tomasem ani nepotká. Jenže to se určitě nestane. Bude muset ztratit ještě část nervů a ještě si párkrát zařvat jenže to mu každý odpustí.

569
Kapi
Reagovat

otikovi Zubovi jsou vsechna tricka na zadech tak kratka protoze ma takovy hrb na zadech? nebo ma specialni strih? A ta jeho show- wow – vsechno super, malo chlstu, smik pestickou sem, tam, nozickama do boku, hrb ven… ufff :/

kazdopadne je dokazu sledovat max 10 minut a mam dost. Zabavnejsi je Vlado temer nepohybujici se na terase.

570
Briketa
Reagovat

560 :-))

561 – sice nemám ty bulvární šplechty Aha ráda, ale „vyfoťte se s pleškou“ mě docela pobavilo :-)
Já jen dodávám: když už se Thomasovi neudržela žádná veš na plešaté hlavě, našel si jinou v porno branži hravě.

571
Wanna be your monster
Reagovat

568 – thomas přijde zítra, duel je v pátek.

572
Macík
Reagovat

…Evik chodila s Frašem, kamarádila s Wendy…žeby se nakonec odstřelila nějakým nechutným bonzem na Vlada, to nepředpokládám…

573
Jana1
Reagovat

Jsou tam přes dva měsíce a všichni měli možnost hrát od začátku hru o 5 mil. a naklonit si diváky. Nevyužili to a začalo to sklouzávat do závisti a intrikám vůči Vladovi.Teď se blíží konec a vidina 5 mil. je žene do dalších intrik a hysterií. Oni dávají vinu za to, že třeba nevyhrají Vladovi, ale vina je v nich. Oni si v podstatě myslí, že oni určí, kdo vyhraje, ale ještě tu jsou diváci. Vlado začíná být hysterický, ale po těch trapných psychologických hrách štábu namířených posledních 14 dní proti němu se ani nedivím. Pro mě je to jediný člověk ve vile s velkou empatií a to je rozhodující.

574
nee
Reagovat

Vlado je silně ve stresu, šmarjá, vždyť nejde o život, takže jde o …..

575
sara98
Reagovat

Jo, Elmex tolik chce, aby to Vlado nezvládal, že tomu sám věří:D
El (dneska už dřív): jednou ho někdo vypalcuje a on to těžce nezvládá…
:D to je ichtyl!

576
setug
Reagovat

Že tu Lůcu, mladou holku baví pořád se válet.

577
Aja
Reagovat

Koukám Vladko je těžce vyřízenej… Sedí, třepe hlavou, koulí očima ja Habešan…. Vsadím se že se za chvíli zvedne,a řekne že končí….
edit: proč ta náhlá změna nicku FanThomasi?

578
Prochor
Reagovat

571 – Aha. Takže si to nemůžou odpustit a chtějí ho vydeptat ještě před duelem. Nechutný.

579
Macík
Reagovat

573)

…jedno je jisté, prachy vždycky sebou přinesou i zlo a zlobu okolí…

580
maja
Reagovat

500 Lorenzo
Díky!

581
Ananas
Reagovat

532-
To mne děsíš! Hned jdu ty moje vyzpovídat! Na Vv ale nekoukají, mobil má jen ta starší a prémiová čísla má zablokovaná ( Mám v úmyslu ho tajně dočasně odblokovat a pár sms přidat, ale Elmexovi to nebude!)

582
bb
Reagovat

572 Macík
někdo sem dával odkaz na FB ŠŠ. Podívej se , koho má v přátelích. A je zcela jasné odkud má Eva všechny informace, co by mohla na Vlada vytáhnout.

583
nee
Reagovat

573 – nějak jsem to nepobrala – oni vlastně vyčítají Vladovi, že je. Od prvního okamžiku, kdy ho ve vile uviděli. A snaží se si tenhle pocit ospravedlnit kecama o jeho chybách, vadách, postojích.
Co jako čekali? Že je Vlado vezme za ručičku a bude jim říkat, co mají dělat? To by byl špatný, to by se povyšoval. Že je bude bavit a vymýšlet úkoly za ně – to je špatně, to na sebe strhává pozornost….atd.
Oni na něho prostě nemají a to je s…e, no a ty psychoanalýzy vyvolané štábem včera a dnes jim jen dál a dál podkopávají nohy – což jim ale nedojde, protože jsou to pokřivené osobnosti, možná ne hysterické (jen možná, přestává to tak vypadat), ale nedovyvinuté do osobností.

584
Jáša
Reagovat

Není možné, že si ta Eva chodí pro rozumy a instrukce do
zpovědnice místo Reginy?

585
sara98
Reagovat

Nevím, Vlado říkal Romaně, že tohle je jen začátek, že to horší a nejhorší ještě přijde. Už tím prošel a myslím, že je připravený na kde co. Jestli na Tomase, toť otázka.
Každopádně nevěřím, že by jim udělal tu radost a skončil. Sám řekl, že kdyby vypadl, tak mu nejvíc budou vadit ty vítězoslavný kecy některých exVV.

A teď Ro: sem si spálila dršku, příště si nebudu dávat teplé žrádlo…
Tak to je moc i na mě:/

586
nee
Reagovat

Jinak Vladovi za tuhle dobrovolnou celodenní izolaci palec nahoru, lépe se ta situace řešit nedala.

587
okkvp
Reagovat

585 – tebe horké nepálí?

588
janca7
Reagovat

581 – to mě rozesmálo :-), díky moc.

589
setug
Reagovat

nenažrané Lůce řekla Růža, “ neber si moc rýže, čtyři ještě budou jíst“ no a Lů si ještě přidala na talíř rýži. Ufff.

590
Macík
Reagovat

582)

než najdu ten odkaz atd…nemohla bys mi to, hezky prosím, prozradit ?:-D

591
nee
Reagovat

Vlado : Ještě deset diskuzí a rovnou mě povezou do márnice.

592
sara98
Reagovat

587 Pálí, spíš ta formulace mě dostala:)

593
maja
Reagovat

Vlado sedící na terase v klidu, po celodenním pranýři … To je hysterik, co? :)

594
ivakub
Reagovat

zdravím všechny

595
cipollini
Reagovat

Sysel nechutnej, takhle nežeru ani já :))

596
ředitelkazeměkoule
Reagovat

574 – Jasně, ale ruku na srdce, kdo z nás by s nadhledem, vtipně, elegantně a s grácií dokázal čelit tak dlouhou dobu dennodenně takovému tlaku, lžím a kritice na svou osobu? Já tedy rozhodně ne.

597
setug
Reagovat

Jsem zvědavá jak si povedou zítra ti 4 zbývající.

598
okkvp
Reagovat

Doktor

599
Wanna be your monster
Reagovat

přišel doktor bažant.

600
Ananas
Reagovat

588-janca7
Co už taky jiného, než si tu takhle dodávat odvahu a náladu?

601
nee
Reagovat

Přišel doktor, Vlado se rozzářil.

602
Ronaldina
Reagovat

Doktor ve vile!

603
setug
Reagovat

Přišel dr. Bažant a Eva už piští.

604
ivakub
Reagovat

díky všem tady za komentáře , nikdy jsem nikam nepsala, ale ted už mi to nedá, to co se děje ve vile je děs běs, je mi z toho opravdu na zvracení………tolik špíny a hnusu jsem snad nikdy neviděla!!!

605
Melek
Reagovat

Jé, Mudr. Bažant na scéně :))

606
Prochor
Reagovat

Klobouk dolu před Vladkem protože já bych to teda nedal a Elmex by měl už rozbitou hubu. Vladko je pro mně velkej frajer.

607
Macík
Reagovat

…jééé, Mudr. Bažant :-DD

608
janca7
Reagovat

Debil Elmex – hned ukazuje doktorovi, aby se podíval na Vlada.

609
Ananas
Reagovat

598-
Má atestaci z psychiatrie?

610
bb
Reagovat

590 macík
Wendy

611
Wanna be your monster
Reagovat

Koukala jsem na tu evku, firmičky si koupila 25.7. 2012, přitom už od září 2011 jsou evidováni na stránce podvodníci.cz , kde spousta lidí píše o tom, jak byli podvedeni.

Myslíme si, že je evka až tak hloupá, že si jména firem ani nezadala do vyhledavače a myslela si, že jí někdo jen tak prodává prosperující firmy?

612
Melek
Reagovat

Doktor přinesl Rů mastičku na ekzém

613
nee
Reagovat

Hurá, Romana dostala prášky a možná bude utlumená.

614
ředitelkazeměkoule
Reagovat

606 – Prochore, přesně to si říkám taky. Je frajer, mě už by dávno vyloučili za násilí. Chtěla bych vidět Elmexe nebo Lucinu, jak dlouho by to vydrželi, kdyby se na ně stádo vrhlo.

616
setug
Reagovat

Top snad ne, Lůca svědla spaní na prášky, které brala na ten údajný zánět moč.měchýře, divákům se to nelíbilo. je to možné takhle lhát?

617
Macík
Reagovat

…kde že to ordinuje ? v Thomayerovce na chíře ?

618
setug
Reagovat

Na offiku je článek o Evě. Divím se, že neleze kanálem.

619
sara98
Reagovat

Chudák doktor. Takový „vtipný“ kecy musí vyslechnout. Kolikpak za tohle asi od Primy vyinkasuje? (Teda né že by si ty prachy nezasloužil.)

620
okkvp
Reagovat

ahele Luca má na ofiku nepřesný údaj o své výšce je o dva cm menší (jen 168 cm)

621
setug
Reagovat

Elmex je skutečně ubožák. Myslím si, že je škoda, že zrušili pov. vojnu. Tam by totiž z takového truibce jako Elmex pěkně zametli. Smutné je, že ostatní se Elmexovi smejí jak je vtipný.

622
nee
Reagovat

Ten Honza….kdo mu kdy za ty pubertální kecy tleskal, že s tím nedokázal přestat a nepodařilo se mu dospět.

623
Macík
Reagovat

614)

no, já bych nejspíš reagovala jako Goldie Hawn, ve filmu „Přes palubu“…“ba.ba.ba.ba.ba.ba.ba.ba“…

624
quietriot
Reagovat

Tak jsem rada ze nam pan doktor potvrdil ze 70 kg pri 170 cm je normalni vaha.

625
nee
Reagovat

621 To s vojnou – moje řeč. Ale chudáci bažanti, když on by se stal mazákem.

626
Anonymní
Reagovat

Pardón ale to už Elmex dělá tu šou?

627
setug
Reagovat

Nemyslí si ta Lůca, že přišel kvůli ní?

628
janca7
Reagovat

618 – to je hanba netříská a ještě si to dají na ofiko stránky!? Proč ji tedy pustili do castingu, když teď na ní plivou? Já ji nesnáším, ale tohle nechápu…

629
:-)))
Reagovat

pořád čekám, kdy Jeník dosáhne svého dna a pořád to posouvá :-) Asi je to jedna z věcí, která není možná.

630
Ananas
Reagovat

618-setug
Díky za tip, nečekala jsem, že mne článek z ofiku tak rozesměje! Představa, jak krade umělé vlasy, je skvělá!
Ale s těmi, vajíčky, konec srandy, to už je na žalobu za veřejné ohrožení! Národe, braň se!

631
okkvp
Reagovat

624 – jojo BMI 24,8, od 25 je nadváha (dobrý je občas spíš než do tabulek mrknout do zrcadla – hlavně na trašlavé pomerančové pozadí)

632
Wanna be your monster
Reagovat

Evča fakt roztomilá, jí a u toho si koulá lepící páskou po stole tam a sem…je tím fakt zaujatá. V jednu chvíli se zadusila a jídlo trochu vrátil, ale koulet nepřestane.

633
nee
Reagovat

Že ona ta Lůca vypadala normálnější jenom díky těm práškům..teď už je nebere a blbost opět kvete.

634
ivakub
Reagovat

na toho blba Honzu se nedá ani dívat natož ho poslouchat….IQ tykve !!…..jeho máti má fakt být na co pyšná!!

635
Wanna be your monster
Reagovat

Takhle to nevypadá ani u oběda v chráněných dílnách…

637
ředitelkazeměkoule
Reagovat

629 – Jojo, také čekám, kam až do pátku klesne.

638
Wanna be your monster
Reagovat

Teď koulá hrneček pomocí hlavy, s pohledem jednoho oka dovnitř hrnku….

639
XY2
Reagovat

Na K3 dělá Evík moc pěkné legrácky.

640
Wanna be your monster
Reagovat

Nakonec přisála hrnek k puse a mává s hlavičkou a je spokojená.

641
Wanna be your monster
Reagovat

Chudák holka, možná kdyby jí zbavili svéprávnosti, tak by nemusela platit ty dluhy…

642
ředitelkazeměkoule
Reagovat

XY2, taky se popadám za břicho. Zajímalo by mě, kolik asi bude mít Eva seriózních nápadníků až vyleze ven, ty se budou asi hrnout…

643
Ananas
Reagovat

638-640
Jé, já myslela že ty přenosy od goril už zoo ukončila!

644
Wanna be your monster
Reagovat

Má stále přisáty hrneček k puse..bacha a´t se jí tam neudělá kolečko….

645
hledice
Reagovat

jestlipak Vlado ví, že Eva chodila s Frašem?

646
nee
Reagovat

XY2 – tohle dělá rozjívený sousedův synáček, když musí dělat něco, co nechce — je mu pět.

647
setug
Reagovat

Mně zase pobavilo v tom článku o Evě to o vajíčkách jak se geny rozšiřují po republice. Ale fakt, je to trapné dát to na offiko, když ji vybrali v castingu jako vhodnou do vily.

648
okkvp
Reagovat

645 – ví, dokonce ví o tom stalkingu (akorát ve vile to podávala opačně)

649
Wanna be your monster
Reagovat

645 – ví

Vsadím se , že kdyby evu nevzali do vily, tak je teď už dávno nalepená na thomase. :D

650
ředitelkazeměkoule
Reagovat

635 – Výborná hláška, díky.

651
setug
Reagovat

Vlado to asi ví s tím Frašem, prostě je tak vyhozený. Asi čeká, že Eva bude něco říkat, co pochytila od Fraše a od Vendy, s tou je kamarádka.

652
setug
Reagovat

Lůca už dávno prášky nebere a je pořád spavá. Doktorům se nemá lhát, to se může vymstít.

653
Ananas
Reagovat

647- setug
Už tu dnes někdo psal, že to působí, jakoby to byly dva různé týmy. Mrkve a proti tomu celkem objektivní a vtipné komentáře a články.

654
hledice
Reagovat

kdyby Thomas nebyl takový / doplňte si to správné slovo /…. tak by mne docela zajímala reakce vilanů, protože to nevydrží a vynese informace z venku

655
Prochor
Reagovat

Pája už to taky nedává. Ale stejně je na ní pěkný, že pořád drží s Vladkem když do něj všichni šijou. Alespoň tam má Vladko alespoň jednoho člověka.

656
setug
Reagovat

Moc jsem se o to nezajímala, ale přece se říkalo, že Fraš je gay. Eva na něho byla spíš nalepená, aby se zviditelnila.

657
Jáša
Reagovat

Dějová linka.
Dvakrát denně dát na pranýř Vlada. Zbytek dne proválet, projíst, prohulit. Alkohol také není špatný.
Hlavně žádný úkol, aby se někdo necítil zastíněný.

658
setug
Reagovat

Dneska už je asi jedno co jim VB vyslepčí zvenku. Jedině by mohl nahnat strach Elmexovi, ale ten ho má stejně, proto ty hlášky a škleby.

659
janca7
Reagovat

Já myslím, že Fraš gay nebyl. Ale pokud si pamatuji, tak Vlado se do něj zamiloval, ale věděl, že nemá šanci.

660
okkvp
Reagovat

Vlado vyzývá Růžu, ať ještě nikam nechodí a počká si na vystoupení (Eva je ve zpovědce) – taky jsem zvědavá a taky bych už potřebovala odejít (hrozí jekot hladovců)

661
hledice
Reagovat

on snad ten Honza dostává ve zpovědnici čočku, že málo jede do Vlada..

662
nee
Reagovat

Vlado kouká na Honzu – pomoct, blbost mě fackuje :)

663
janca7
Reagovat

660 Eva není ve zpověďce, je v ložnici

664
moi
Reagovat

422 Macík – já taky věřím na sílu odezvy a změny, ale teď na to není prostor – pár dnů před finále. Už jsme to společně odtrpěli, pošleme hlasy a příště víme (ŠŠ a spol. letí mají slet v únoru – asi další díl HP2)

Teď vyzývat k tomu, aby lidi něco ignorovali nebo neposlali sms je podle mně nevhodně načasované.

475 – Eva je Evou celou dobu, jenom škodila na různých frontách

665
okkvp
Reagovat

jo tak ona prošla a nic neřekla … njn tak jdu (a možná to bylo na někoho jinýho, co už, jsem baba zvědavá)

666
Jana1
Reagovat

Co říkal Elmex, když vyšel ze zpovědnice ?

667
bobina
Reagovat

642 ta čeká na celebritní nápadníky. Ta se přece nebude zahazovat jen tak s někým, když je ted taková TV stár.

668
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Elmex vychází ze Zpovědky a Vlado upozorňuje Páju a Ro, že bude mít na něj nějaké narážky. El nějaký posunek naznačil, Vlado: Pomóc, blbost mě fackuje. Ro: On za to nemůže, je ještě mladý. Pá: A když to říká 38 letý chlap? Ro: Tak ten je blbý.
Vlado asi začíná mít lepší náladu.

669
hledice
Reagovat

653 Ananas

já jsem to psala..

a proto tvrdím, že ŠŠ má velkou averzi vůči Vladovi…ostatní ne..ale co dělat, když tu moc má ona..

670
Aterika
Reagovat

Nechutná eva dál pokračuje ve svých nechutnostech a nípe si bedary u zrcadla.
Složila tři kusy nitěrných hadérek a tahala si konečky, ted napouští box a tahá si za konečky vlasů, vodu běžela vylít na srpchujícího se elmexe a strašně se tomu směje….ano dělá šou, směje se tomu asi minutu. Nic originelnějšího její mozek bohužel nevyplodí. At žije šau, nípání a tahání konečků!!!!

671
Wanna be your monster
Reagovat

Evka se vysvlékla do tang a podprdy a zašla si pro kbelík ledu…čekám show.

672
janca7
Reagovat

Tak vypínám, dneska už to nedávám a mám z toho hlavu jak pátrací balon. Všem prima večer.

673
maja
Reagovat

Rů omlouvá Elmexovu blbost jeho věkem. No nevím, jestli ve 23 letech to je věkem …

674
Macík
Reagovat

610)

…aha, dík :-D

675
nee
Reagovat

673 – to není věkem, to je míčem – basket říkal?

676
Prochor
Reagovat

Teď by mně hodně zajímalo, co by mi Vladko odpověděl na otázku jestli by šel znovu do VV kdyby věděl, co ho čeká. Ale doufám že by si stál za svým a řekl by že by šel.

677
Ája
Reagovat

podívala jsem se útržkovitě na včerejší vilu živě a asi jsem špatně sledovala celou soutěž, ale dle mého Eva Lukáše neustále prezentovala jako svého partnera a hlásala, že ho miluje :-O

a navíc, opravdu by mě zajímalo, kteří diváci dali jí a tomu blbečkovi za úkol masáž, polibek a bůhví co, pro mě jsou oba odporní když jsou jednotlivě, společně je opravdu nejde vystát

678
Jáša
Reagovat

665 okkvp
Prosím, dá se nějak spojit mimo diskusi s nickem keliška?
Děkuji.

679
maja
Reagovat

Ideálně zítra prstovačka: Eva, výzva Pá = Eva ven!

680
Renata
Reagovat

Chtěla bych vidět nějakou akci, legraci, to už asi ale nebude. Pořád je lepší se dívat na Vl, jak sedí venku na lehátku než na ječící Evu.

681
Wanna be your monster
Reagovat

679 – ať eva vyzve kohokoliv, tak jde ven z těch, co jí tam zbyly…

682
maja
Reagovat

675 – možná i bělidlem na zuby :)

683
Monte
Reagovat

Eva má tak divné a nepřitažlivé chování, že bude vždycky ten chudák, který někoho uhání, je odkopnut a ze setrvačnosti dál uhání… A teď ji zřejmě napadlo, že zkusí vyvolat v Lukášovi žárlivost a trochu se jí to vymklo z hlavy, takže Lukáš má zřejmě volno a pronásledovat bude Jeňýka včetně vyprávěnek, že šel on po ní…

684
Macík
Reagovat

664)

…pozor, já nevyzývám, aby se neposílaly SMS hlasy, jen je neposílám já sama…no a s XY2 jsme se dohodly, že Primu budeme bojkotovat (nesledovat) až po skončení VV :-DD…ale jestli teda bude HP2, tak teda to bude těžký, to si budu muset s XY2 ještě promluvit…:-DDDD

685
maja
Reagovat

681 – stejně asi vypalcují Rů. Ta Evu pravděpodobně nevyzve, protože se přece vrátila ze tří duelů … Rů se bojí.

686
Prochor
Reagovat

Elmex nám už podruhé zopakoval, že Vladko je „špatný člověk“. No to si musím pamatovat abych věděl komu mám poslat hlas. Ale radši by mi to měl Elmex ještě párkrát zopakovat abych na to do pátku nezapomněl:-)

687
hledice
Reagovat

680 Renata

já už se bojím i doufat….ale kdyby vyletěl Honza s Evou, tak ještě sranda bude..takhle je to zabetonované jejich závistí..

688
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Mě normálně začíná být Elmexe líto, nemá už šanci z té blbosti vyrůst. Já už asi Růžovatím…

689
zvědavý
Reagovat

všimli jste si jak po úkolu chodil blbeček mladý a cedil skrz zuby na adresu Vlada: no too ten too teplej ko..t? spíš potichu, ale říci to musel se neovládá posera

690
Prochor
Reagovat

688 Po třetí by to měl Elmex trochu obměnit třeba že „Vladko je ošklivé kačátko“. Jinak začne být poněkud fádní.

691
Anonymní
Reagovat

Elmex je bohužel tak blbej že kdyby blbost nadnášela obíhal by naší planetu jako satelit

692
Taja
Reagovat

já si myslím, že Pá a Rů vypalcují Evu

693
Lorenzo
Reagovat

Růžová barva je symbolem dívek, ženskosti, něžnosti a romantiky.
Tihle mají také růžovou rádi

http://www.imagehosting.cz/?v=ruzovou.jpg

694
Monte
Reagovat

Typům jako Jeňýk, co se přimykají k silnějším a ještě blbějším se vyhýbat obloukem…
Zajímavé, že od Džafara, který krom síly navíc ještě dýchal stejný vzduch s Dýzlem, se nějak odmykl, zřejmě vlivem silné nekompatibility hodnot iq…

695
Macík
Reagovat

677)

…no, mě Evik taky včera překvapila, slyšela jsem to poprvé, ale říkala jsem si, že je to asi tím, že málokdy se juknu na on-line kamery, takže v love.storry Lukáš, prezentované v duelech, mi něco podstatného uniklo…

696
Monte
Reagovat

691, neobíhal, ten by prorazil gravitaci až do vesmíru…

697
XY2
Reagovat

684 – Macik
Já se s tebou na něčem dohodla? Taky už ti to tady přerůstá, že?

698
Prochor
Reagovat

693 – Díky Lorenzo. Teď jsem si uvědomil, že Elmexova show má dvě modifikace:
a) Buď se neožere a pak si něco oblékne (růžovou čepičku).
b) Nebo se ožere a všechno si svlékne.
Ale to je bohužel všechno.

699
Macík
Reagovat

693)

…a pak že je Vlado gay…:-D

700
Ája
Reagovat

691 – prosímtě, ten by doletěl do jiné galaxie ;-)

701
Anonymní
Reagovat

679 To se mi nezdá.
Lůca, Eva, Elmex a Pája dají myslím Romanu, Vlado nevím, možná Lůcu, ale do duelu jde podle mě Růža, vezme si Páju a vrací se Růža, která je přes spoustu výhrad poměrně oblíbená. Evu nedají, vrátila se ze tří duelů, mají z ní strach.

702
Wanna be your monster
Reagovat

Na FB (ne oficiálně) píšou, že se končí hlasování už zítra…

703
SADRAJ
Reagovat

529 přečti si koment 200 od okkpv a bude jasno

704
nee
Reagovat

693 – nádhera, a souhlas, růžová není jen tak pro někoho.

705
Sendy
Reagovat

El cvakají strachem půlky z duelu a zakrývá to hrozným machrovstvím. Většího chudáka jsem ještě nepotkal. Přeji mu, aby to sebevědomí brzo ztratil a Vlado mu ukázal, kdo je špatný člověk. Yes , ok, buldočáácíííí.

706
Jáša
Reagovat

Tak ta Eva na sebe práskla, že Lukáš ji nechce a ona ho uháněla a prosila, aby se k ní vrátil. Hodně dlouhou dobu.
Už to, že se doprošovala chlapa, který o ni neměl zájem
a lezla za ním o něčem vypovídá.

707
Ája
Reagovat

kdyby byl štáb co k čemu, tak u každého sestříhá a pustí jim na plazmu jejich lži, co za celou dobu vypouštěli, třeba ta Eva o Lukášovi a Lucie si taky nevidí do pusy, ale ono by to stejně k ničemu nebylo, jen by z toho obvinili Vlada

708
Jana1
Reagovat

Doufám, že se venku Eva dozví, že její všechny vyhrané Duely byly důsledek toho,že lidé nechtěli její protivníky a ne ji. Lů konspiruje od člověka k člověku.

709
EvkaD
Reagovat

691, díky za ten koment, rozesmál mě, a to mi do smíchu není..
Zítra slovní zásobu rozšíří Elmex o Buldočácííííí!!

710
Macík
Reagovat

697) XY2

marjá, sorry, to byla Lady XL :-D

doufám, že se tě to nedotklo, holt chybička se vloudila…

711
okkvp
Reagovat

OT Jáša – není jak, 17 stránek jsem prolistovala poctivě, tvých 73 nedám ani za boha a jinak jste pro mě jen ID s IP

712
cipollini
Reagovat

706 v pátečním duelu říkala jak moc lukáše miluje, tak nevím, jestli lukáš sledoval včerejší večer, tak mu asi nejlíp nebylo..

713
Prochor
Reagovat

706: Ale to už tady psal správně Scalex. Kromě Vladka a snad Páji je ve vile samý životní stroskotanec. Eva je teď ve vile tak štěká na Vladka. Až bude venku, tak bude kličkovat před soudem nebo si zadělávat na další prů*ery.

714
ředitelkazeměkoule
Reagovat

707 – Přesně, vždyť je to i divácky dost atraktivní.

715
Prochor
Reagovat

Pardon mládeži „ztroskotanec“ překlep se vloudil.

716
okkvp
Reagovat

Prosím chvíli jsem tu nebyla – to má Lu nějakej úkol s těmi jazykolamy nebo jen bojovnice showmanka?

717
Crazy lady
Reagovat

Nakonec Elmex ještě může bejt rád, že na něj vytáhli to gay porno.
Až pokluše s kufírkem a s maminkou ze studia, může nám sdělit, že kvůli té pomluvě prohrál duel, jinak by Vlada roznesl na kopytech .

719
nee
Reagovat

716 – ono ji to uklidňuje

720
cipollini
Reagovat

708 Eva asi vůbec nezná pojem „antihlasy“

721
moi
Reagovat

706 – bude to běžná praxe viz. články o stalkingu na Fraše

Já na začátku od ní slyšela, že se rozešli a je to jenom takový „občasný“ kamarád. Pak k tomu přibylo, že by si přála, aby to po vile opět dali dohromady…v posledním duelu ho už milovala…pár hodin poté se nechala prstit Honzou (údajně, nebo-li: vypadalo to tak)

Ty oči má stejné od prvního dne. Si úplně vybavuji jak jela po Vladovi a jak se ho snažila dotáhnout do malé ložnice.

722
Johan
Reagovat

Tak mě napadlo, že ani prasklé Vladkovo křeslo nebyla náhoda, ale jedna z úchyláren štábu.
Jak mu ho sebrat, když zaboha nechce porušit žádné pravidlo? Stačí pár tahů pilkou na správném místě. Vlado přijde o svůj uklidňovací prostředek, případně se ještě k tomu znemožní před národem.
Podezřívala jsem Jafara, ale když v něm seděl on, měl ho podložené kufříkem a nehoupal se.

723
bobina
Reagovat

685 Evík stajlistka jí hned dopolko udělala ty diblíkovský culíčky. Asi, aby jí nevzala v pátek na menší výlet.

724
okkvp
Reagovat

Lu má pozitivní období – nakládá myčku

725
Aterika
Reagovat

Evi v plavečkách sedí na ,,břehu“ bazénu a popisuje svoji naraženou….., dále si stěžuje, že už nemá v čem jít do finále :-))) o můj bože, ta povrchnost…

726
maja
Reagovat

K4 – vorvaň pod sprchou, kastróly venku

727
Jáša
Reagovat

711 okkvp
Děkuji. Doufám, že se nám kontakt podaří jinou cestou.
Ztratila se mi a znovu ozvala. Nějak to uděláme :D

728
Prochor
Reagovat

718 – Třeba si Eva slibuje, že se dostane na stejný level jako Bartošová která na rozdíl od ní umí alespoň zpívat. To, že jí porota Superstar vytřídila ze dveří na ní zjevně zanechalo stopy.

722 – Za prasklé křeslo nemůže ani tak IKEA nebo štáb jako 210-kilový Jafar. S tím IKEA zkušebna opravdu nepočítala a Vladko taky ne.

729
nee
Reagovat

Pája dlouho přemýšlela, pak nahodila plavky a už se spokojeně cachtá s Elmexem a Evou , Lů uklízí kuchyň.

730
bezík
Reagovat

712 – naopak, Lukáš bouchal šampáňo že se jí snad konečně zbaví :)

731
SADRAJ
Reagovat

hlasy na neofiko serveru, přibývají ted je to o tom co s tim provedou MRKVE procenta zustavaji zatím nastejno 90:10
——————————
12/11 22:23 hod
11. duel – Koho chcete zpět? Hlasů: 1356
12/11 22:52 hod Hlasů: 1854
12/11 23:06 hod Hlasů: 2070
12/11 23:34 hod Hlasů: 2746
13/11 14:00 hod Hlasů: 7467
13/11 15:34 hod Hlasů: 8157
13/11 16:44 hod Hlasů: 8575
13/11 17:05 hod Hlasů: 8692
12/11 20:22 hod Hlasů: 9594
11. duel – Koho chcete zpět?
Vladko 90 %
Honza 10 %

Jak je to u sázkovek stále nikde nic?
Třeba už někdo zakázal sázet začul v tom podvod a zakázali jim to jako neregulerní na to vydávat sázky s tím že je to zmanipulovatelné i ze strany sázkovek.
Proto to není nikde, (jestli to teda není) vystaveno.

Nebo to včera nezaznamenali a čekaji až na čtvrtek večer.
Ale potom je divné, že nejsou údajně ani kurzy dlouhodobé na vítěze a podobně.
Jak k tomu přijdou ti co už si vsadili ?

732
Anonymní
Reagovat

709

To jsem rád. Netřeba to brát tak vážně:)

733
Budgie
Reagovat

Vlado se zdá nějak podezřele spokojený po té zpovědnici.

734
maja
Reagovat

Lů už větří prachy – uklízí kuchyň

735
Ája
Reagovat

730 – já si myslím, pustila jsem si jeho rozhovor s Terezou v duelu a bylo krásné, jak neměl co říct na otázku, proč by lidi měli Evě posílat hlasy, to mluvilo za vše :-)

736
Lucy
Reagovat

693 – Lorenzo
– se opakuju, no… tvy kolaze jsou faaakt hustyyyy :-))

737
Prochor
Reagovat

733 – Asi mu slíbili, že nepřijde Tomas.(Já vím trapný vtip).

738
Anonymní
Reagovat

731 můžete dát prosím link na to hlasování?

739
Macík
Reagovat

731)

…tak Jeník určitě s Vladem vypadne, páč to by bylo do očí bijící, kdyby Prima zrovna v tomhle duelu manipulovala…

…horší by byl případ, kdyby byly hlasy vyrovnané, tam by se dalo spekulovat…

…ale já nechápu, proč se tak šílí, Vlado prostě vyhraje :-D

740
maja
Reagovat

737 – nebo na něj někdo promluvil příjemným hlasem a řekl mu něco pěkného … (ještě blbější vtip)

741
Ladeenka
Reagovat

Ro: Nejhezčí holka ve vile byla Mirka. Ona byla hezčí i než ta Nikol.
Eva: Ona totiž byla malá a drobná a já vedle ní totiž vypadala jako žirafa a ta kamera hrozně zkresluje.

:D Evičko, tak jsi už několikrát řekla, že nejsi pěkná, tak proč se teď obhajuješ? :D

742
maja
Reagovat

Rů – stejně nejhezčí holka ve vile byla Mirka. Eva – no protože jak je malinká, tak vypadá v televizy normálně. Já vypadám na těch záběrech jako žiava, ta televize strašně zkresluje … :D

743
maja
Reagovat

… v televizi … (ach jo)

744
Prochor
Reagovat

Ale všiml jsem si, že Eva je nějaká teplokrevná. Venku je zima jako prase a ona mokrá na kraji vířivky se obírá prsty na nohou. Evička tričko i v půlce listopadu.

745
maja
Reagovat

a ještě … jako žirafa … (už asi končím, jsem nějak zabržděná :)

746
Macík
Reagovat

744) Prochor

…asi studený odchov :-D

747
maja
Reagovat

741 – taky tě to zaujalo :D

748
SADRAJ
Reagovat

590
osobně používám CTRL+F a pak napíšu konkretně ve tvém případě ŠŠ
a hledám nahoru nebo dolů podle prohlížeče.
Ale mělo by to jét hledat snad ve všech.
Operu neznám. A jak je to na mobilech netuším, tak daleko jsem se nepropracoval abych nějakej takovej chytrej vlastnil.

749
okkvp
Reagovat

tož ve vile je koukám živo a zábavno až diváctvo slzí a smíchem se sotva potácí. Asi trénink na zbývající dva týdny.

750
Sylva Langrová
Reagovat

Vlezla jsem přes synovo FB na FB Šedivky a ona má se synem 4 společné přátele z akademie výtvarných umění.Mám lezení na FB od syna povolené,ale o těch přátelích si se synáčkem výtvarníkem promluvím,že by se přes ně případně zapůsobilo na harpii Šedivou:-)Já jsem z toho konce vyvolených tak smutná,jako ten Vlado.

751
Macík
Reagovat

748) Sadraj

…to je na mě ?…nebo už mi fakt hrabe…asi to není na mě :-D

752
Bodlak
Reagovat

Zdravim, mam tu malou spekulaci. Uz jsem za dnesek nekolikrat slysel jak po „myslenkovem kulometu“ :-D Honza rika, ze uz bude v sobotu doma, ze se na ostatni bude divat v TV, mluvi o tom jak bude pripravovat v praci bar apod. Neni to nahodou tak, ze to co predvadi posledni dny a hodiny je pokus dostat se domu. Pokud zjistil (ikdyz nevim kde) ze nemuze vyhrat. Protoze tech narazek za celej den je hodne.

753
bobina
Reagovat

741 742 :-)))) asi chtěla holky, taky chudák slyšet, že je krásná.

754
koník
Reagovat

741 742 :-))))
Sranda, že Rů, která hodnotila krásu vilanek, se na ně nekoukala přes kamery :o)

755
Jana1
Reagovat

752- této konspirace tedy schopen ani náhodou. Já ho naopak slyšela, že si musí připravit nějaké pití na neděli ve vile.

756
maja
Reagovat

752 Bodlak
Bo to jsi ho hodně přecenil! :)

757
Macík
Reagovat

752)

…on moc dobře ví, že tooo… nemá šanci :-D…a ostatní vilané nejspíš tuší, že bojují marný boj, proto se tak navážejí do Vlada…Lůca možná ještě doufá a Romča možná věří v zázrak…

758
maja
Reagovat

753 754
Rů měla naštěstí světlou chvilku :)

759
McLump
Reagovat

mám dotaz Elmex přeci neuspěl ve volbě,ne?
Pak na něj platí jednoduchý útěr:“Proč by Ti posílali diváci hlasy, když tě ani do vily nevybraly.“
No a následovalo by asi klopotné hledání důvodů, zakončené výkřikem 2005.

760
moi
Reagovat

735 – přesně :) to jsem si u Lukáše okamžitě uvědomila…nicméně, pak nakráčela do studia se sloganem „miluji Lukášem hiii“ a v závěru už bouřlivě fandil

Kde berete tu jistotu pro tento duel? Je to poprvé, je jde Vl do duelu a venku je již VB, Pepa, Niky, fans Buldočinec se docela drží při životě, v rekapech vypadá Vlado otřesně…tak jenom abychom se všichni strašně nedivili.

761
moi
Reagovat

759 – nebyl ve volbě

762
kozlík matěj
Reagovat

Sylva Langrová
Nechci ti brát iluze, ale musela bys domluvil nejen madam Šedivé a taky Lucčině „fantastické“ mamince, co tahá za nitky v rádiusu 360 stupňů.
Ale pokus se, bylo by to fain. Já jsem z toho taky smutná.

763
SADRAJ
Reagovat

738
odkaz je zde ,Jestli okkvp dovolí nevím?
vyvoleni-2013*cz/vyvoleni-2013-11-duel-vladko-vs-honza-koho-chcete-zpet/
Je to podle všeho jen určitý vzorek lidí která tma chodí a jsou ochotni hlasovat ale větsinou až na několik vyjjímek u nich zase seděla procenta na rozdíl od toho druhého níže
ještě je jeden ale tan je nefunkční a na tom udajně měly být hlasyy SMS od poskytovatele ale netuěím jestli pravdivé . jediná pravda na tom druhem který monetálně nejede bylo to ře tam byly hlasy zřejmě v pořádku ale většinou byla obráceně procenta
Když si zkusíš pozotvírat dny kdy byly duely tak v některém budou oba dva odkazy a i komentáře od ostatních jak to není pravdivé.
Kdo to mu chce věřit může, kdo nechce nemusí. Ale je to alespon nějaký vzorek k dispozici . Horší ej že TPv PP někdy počet řekne a nspíš neřekne asi v rámci objektivity počtu.
Minulá kola to vycházelo z tohoco ej nefunkční zhruba cca počet 1/2 hod před ukončením hlasování +- bez FB hlasů kdby TP v PP řekla nakonci počet došlých šlo by se k něčemu dobrat.
Vzhledem k poměru SMS:FB-1:30 to FB až zase tolik ovlivnit že by to překlopil na jinou stranu zřejmě nemůže.
Nejde ani technicky provést aby někdo založil tolik profilů jen na hlasování
(aby byl schopen poslat zhruba 40 000 hlasů a v případě Vlada je počet celkem kolem cca 300 tisíc a to by FB musel vyprodukovat nejméně 1/3-1/2 tj kolem 100 tisíc hlasů aby něco ovlivnil a je připojeno an fb ofiko asi kolem 200 000 lidi co lajkovali tj aby mohli hlasovat musí být nasdíleni na ofiko FB jinak snad hlasy nejde poslat bez souhlasu nezkoušel sjm to nehlasuji )
by taky nějakou dobu trvalo pokud by to nedělal najatá a placená armáda dobrovolníků týden dopředu.

764
kozlík matěj
Reagovat

Včera večer jsem si musela vzít prášek na spaní, abych sama sobě znemožnila koukat na to, jak do Vlada jedou. Bylo mi úplě zle. Dneska přidu (teď) a opět je sám v lo. Je mi z toho opravdu smutno.

765
Macík
Reagovat

760) moi

…šestej smysl :-D

766
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Stejně je to ale hezké, jak si Pá od včera s ostatními rozumí, hlavně s Ro a Lů. Teda samozřejmě také velmi trpí, což dává před Vladem beze slov najevo sklopení hlavy do dlaní.

767
moi
Reagovat

752 – pouze přání vs. realita

768
okkvp
Reagovat

764 – tebe má farmaceutický průmysl asi rád …

769
nee
Reagovat

No to se zase pobavíme…

770
Wanna be your monster
Reagovat

Souboj vladkovců a elmexovců – battle v obhajobě silných stránek.

771
Aterika
Reagovat

Další debilní úkol :-(

772
Wanna be your monster
Reagovat

Každý tým se střídá a říká jeden argument, proč je právě jejich vyvolený lepší – kterému družstvu dojdou argumenty dříve, prohrává.,

773
Anonymní
Reagovat

proč vždy když má být rekap je vždy poslán dopis s ukolem?

774
Wanna be your monster
Reagovat

771 – Náhodou to bude celkem zajímavé, koukat se, jestli k vladovi půjde jen pavlína nebo i růža. A budou se říkat jen pozitiva, a těch má vlado požehnaně, zatímco elmex toooo.

775
SADRAJ
Reagovat

751 Macík jo něco jsi hledala
FB šš
tak jen návod jak rychle něco najit tady v diskuzi v jednom dnu

776
Wanna be your monster
Reagovat

Už teď předpovídám, že elmexovci budou argumentovat vzhledem..ale nechme se překvapit.

777
ředitelkazeměkoule
Reagovat

A Lů jako boss je mimo, nemusí se vůči El nebo Vl vymezovat, má roli soudce… to má tak někdo štěstí.

778
moi
Reagovat

765 – nerada vidím takové „zaručené vítězství“, protože to může odrazovat od hlasování, když je předem jednoznačné
PS: nedělám pro Primu ani telekomunikační služby :)

779
nee
Reagovat

766-taky to sleduju, chápu, ale nesouhlasím…taky bych si nepřipila…

780
McLump
Reagovat

……požehnaně, zatímco elmex toooo. pskám na monitor , Sy zabyla

781
Wanna be your monster
Reagovat

elmex: znáš tu pohádku honza málem králem?

Ano, známe jí všichni. :)

782
kozlík matěj
Reagovat

Tolika slovy řečeno? Stačilo napsat: pořádně se rafněte a zničte Vlada.
Štáb je fakt ubohý.

Rozumná ( v posledních dnes i uvědomnělá) Lů nabádá Růžu k obléknutí se?
Docela bych se koukla na pár minut jejího života ve vile před ostříháním vlasů. Je to úplně jiná osoba. Dala dolů vlasy, ale okamžitě jí narostly drápy a postupem času všechny přesvědčila, že do drbání drápama je vlastě úžasné.

783
Ronaldina
Reagovat

Tipuji, že ten úkol opět nepochopí a budou se vyčítat negativní stránky. Jsem zvědavá, kdo bude v týmu Vladka.

784
natlie
Reagovat

552- Tak jsem to zkoukla, a Honza to není ani náhodou.kdo má tohle na svědomí,že by ten teplej kameraman jak říkal Vlado.

785
maja
Reagovat

argument pro El – ještě tooo, nevyhrál vyvolené!

786
Ája
Reagovat

vsaďte se, že během úkolu začne Romana opět mluvit o sobě

787
Wanna be your monster
Reagovat

Růža: co to jsou ty lígry?

V dopisech bylo o leadrech – vedoucích družstev (vlado a elmex).

:D

788
maja
Reagovat

786 – nevsadím :D

789
kozlík matěj
Reagovat

Ája určitě.

790
ředitelkazeměkoule
Reagovat

779 – Jasně, taky chápu, u mě si tím ale body nenažene…plus nemohu zapomenout na její radost z návratu Pepy poté, co byl tak milý na některé Vilany.
Stejné to mám s Lů, oceňuji její hru na ostatní, ale mám ji před očima jako poslušného Thomasova pejska. Mám ráda hrdé lidi, ve hře i mimo ni.

791
bordel
Reagovat

Slizoun2 bude milej a hodnej. A mě se nebude kudla v kapse otevírat, ale navždy se otevře.

792
kozlík matěj
Reagovat

Evík šourá nohama jako bábrle. To jí zůstane. Jen se zmenší.

793
Jáša
Reagovat

Podle chování mi připadá, jako by ten Vlado měl prašivinu.
Láďa si to užil taky, ale jen jeden večer. Tady je to už moc.

794
Wanna be your monster
Reagovat

Romana do zpovědky. musí jí poradit, na kterou stranu se dát?

795
okkvp
Reagovat

794 . snad ji spíš sprdnou, že se má oblíct

796
Macík
Reagovat

775)

:-D…já jen nepochopila to s tím chytrým mobilem a operou…dík za návod na vyhledávání…

797
Ája
Reagovat

794 – spíš jí vysvětlují úkol

798
Wanna be your monster
Reagovat

Romana ven ze zpovědky: mám se jít obléct no….

Že to někdy nenakážou i evině. :D

799
SADRAJ
Reagovat

168 okkvp jen dtaz k plánované odstávce
doufám že to šéfové naplánují na brzké hodiny ranní v týdnu z út na st nebo podobně. aby jme mohli řádně zkomentovat ty správné dny
nebo to tam navalit celé bez posledniho dne nebo toho co je aktuálně v provozu každý den
a pak jen sklopit poslední den a podobně a přestím prozkoušet jesli všecno chodí tak jak má, aby to nebylo jako minule (nic proti tomu nemám. nepovedlo se, to se zkrátka stane komukoliv) neber si to ani ty ani šefové osobně.
Uvidíme zítra, jak se to bude chovat ještě na starém hostu.
Ještě mne napadla jedna věc, ale to je trochu náročné a drastické. Udělat blokaci IP na stávající stav který je v normální době provozu a nepouštět nově přichozí IP .
Alespoň v době hlasování a podobně po dobu překlápění nežli se prozkouší že to všechno jede jak má.
Aby se omezilo zmnožování a podobně a nedošlo k tomu co včera v noci, nebo jako každé úterý a čtvrtky a pátky, když se sem navalí kvanta pouze čtoucích a nestíhá to posílat obnovování.
OT jen připomínky jak to provést ke spokojenosti všech.
Kdo je fanda tak tu je každý den, nebo kdy může a ostatní to budou muset oželet pár dnů , i k následné spokojenosti všech sledujících i píšících.

800
ředitelkazeměkoule
Reagovat

795 – Zásah

801
nee
Reagovat

790 – hmmm, na Arinku jsem zapomněla, radši nevzpomínat…, je to fakt, Pája s Pepou byla něco podobného. Taky mám v tomhle jasno, ale Pája mě včera překvapila obhajobou Vlada – konkrétní a dobře formulovanou – málem jsem jí na to skočila.

802
Macík
Reagovat

Sandraj

…super vychytávka :-DD

803
Wanna be your monster
Reagovat

Romana šla místo oblíkání do sprchy…gong.

804
kozlík matěj
Reagovat

Být Eva má dcera, taj jí za to oblíkání jednu vlepim

805
nee
Reagovat

799 – já myslím, že po tom utrpení s nechodícím panáčkem včera všichni rádi trpělivě počkají, až jeho odstávka skončí a bude zase funkční … a ještě lepší :).

806
Sylva Langrová
Reagovat

Proč o sobě ta kreatura Lůca stále mluví v 3.osobě?To je snad nějaká patologická úchylka,nebo co.

807
Wanna be your monster
Reagovat

Ono ve vile vpodstatě žádná (prvoplánově) hezká holka nezůstala.

Nejhezčí obličej má ale každopádně růžena.

808
SADRAJ
Reagovat

k 799 má být okkvp 768 nějak sem se uklepnul sorry

809
Anonymní
Reagovat

806 ja som si to tiez uz davno vsimla…ako male decko

810
ředitelkazeměkoule
Reagovat

801 – Škoda ale, že tu obhajobu nepoužila už dříve… zejména když nám včera několikrát zopakovala, jak říká své názory od začátku nahlas.

811
nee
Reagovat

Tak na ty týmy jsem zvědavá…

812
okkvp
Reagovat

Honzík se musí vrátit, protože umí odporněji žvýkat (ja)

813
Wanna be your monster
Reagovat

Né, nepochopili tu hru a slovo střídání.

Lů: a když jeden enbude vědět, tak se předává slovo jinému jo.

814
ředitelkazeměkoule
Reagovat

806 – Myslím, že je to výborná manipulační pomůcka. Mnohem lépe se tím Lů vyjadřují negativní postoje a ostatní si je s ní nespojí… je to neosobní a vlastně to neříká ona.

815
Wanna be your monster
Reagovat

Růžena jde k vladovi…

816
Wanna be your monster
Reagovat

Lů: já jdu k honzovi, i když by se mi líp argumentoval vlado.

817
nee
Reagovat

812 – joo, taky bych to vzala takhle :))

818
Wanna be your monster
Reagovat

myslím že to nepochopili…mělo to být rapované? měly to být hlavně argumenty ne?

819
Wanna be your monster
Reagovat

No tak dobře, nejsou to moc argumenty, ale zazpíváme si :D

820
Ronaldina
Reagovat

Eva to zas nepochopila: Vlado nou nou…

821
Wanna be your monster
Reagovat

Totálně nepochopili – eva: nou nou, vlado nou nou, už tady nechcem….

Bože štábe zahlaš jim to, a vysvětli….

822
nee
Reagovat

Achichhhh, to snad neee, my se fakt pobavíme :)

823
okkvp
Reagovat

ááno, první Evička se chytla na Nou nou Vlado nou nou – a prý tam těď stojí jako blb (proč jako)

824
Ivana
Reagovat

teda oni už jsou úplně dementní!!!!!!!

825
Ája
Reagovat

buď jsem blbá já nebo oni, ale ten úkol jsem pochopila naprosto jinak

826
kozlík matěj
Reagovat

Ro si spletla argumentaci s repováním ???

827
Macík
Reagovat

:-DDD…to jsou trdlici…

828
bordel
Reagovat

To je ale dementní hra.

829
ředitelkazeměkoule
Reagovat

A Páju už to, jaké překvapení, nebaví.

830
Wanna be your monster
Reagovat

Furt nechápou….

Jsou moji fanoušci fakt.

831
Ronaldina
Reagovat

Ani Pavlina to nepochopila, prý já něco řeknu a on se mi to bude snažit vyvrátit.

832
okkvp
Reagovat

A pájinku už to zase nebaví
To mě by to zas bavilo a s obr radostí bych argumentovala i za Jenýka
Jenýk se musí vrátit, protože umí nejlepší kachní chůzi ve vile ;-)

833
quietriot
Reagovat

Romana je hotova ze musi rict neco pozitivniho o Vladovi.

834
Wanna be your monster
Reagovat

Honza znovu nepochopil, co to je za argument proboha????

835
okkvp
Reagovat

bože to je banda trapáků

836
Wanna be your monster
Reagovat

To dělají schválně, bojkotují úkol nebo co to je? :D

Růža. vy si myslíte že vlado ukázal všechno, to ale ještě není všechno.

837
Ája
Reagovat

co to ta Lucina mele? vzorek mladých mužů? sakra, asi se zaměřím radši na ty starší, pokud TOHLE je vzorek :-O

838
ředitelkazeměkoule
Reagovat

828 – Velice náročná, klady se špatně hledají.
Aha, Páju to nebaví, protože musí zase někoho obhajovat.

839
surfer
Reagovat

693
skvělá práce, vypadaj všichni a i jsou jak…proč to neříct…čuráci :-)

840
Wanna be your monster
Reagovat

Růžosmích. :D

Elmex: honza s emusí vrátit, prootže dobro musí zvítězit nad zlem.

pochopili, že mají vynášet sebe a nehanět druhé?

Eva. honza se musí vrátit, aby to nebylo jen o vladovi….

841
Ája
Reagovat

taky vám přijde, že Lucie mluví o Vladovi? když říká slova jako galantní, pracovitý, stále něco vymýšlí, vtipný

842
nee
Reagovat

Vlado pochopil a jede sám za sebe a dobře….

843
gabisollis
Reagovat

829.pardon „t ne „k.

844
Wanna be your monster
Reagovat

elmex: musím s evrátot, protože mladá krev má chuť bojovat.

On nedla jeidný argument o sobě, on furt mluví „o někom“ – o kličkovi, o mladých, o dobru a zlu…

845
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Vlado: Vlado se musí vrátit, protože si nehraje s lodičkami, už mu není pět let.

846
Jana1
Reagovat

Oni u toho mohou lhát ? To je taková blbost.

847
L
Reagovat

Ten Elmex je fakt blb. :D

848
okkvp
Reagovat

jj, Pájinko, to je námaha pomoci tomu koho máš tak ráda

849
Wanna be your monster
Reagovat

Eva zas o vladovi…To je fakt pošahaná nána.

Dala bych normálně trest za to, že nepochopili ani napodesáté úkol, že mají mluvit o honzovi a ne o vladovi. třeba tetovačku vlada na ručičku.

850
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Já: Elmex se musí vrátit, protože chci od něj slyšet to to… jedenácté slovo.

851
nee
Reagovat

Nicméně Honza-Lůca-Eva jsou lepší, Vladovi „spolubojovníci “ se snad za to, že jsou s Vladem stydí.

852
kozlík matěj
Reagovat

Zošklivěla ta Eva nebo se mi to zdá?

853
Ája
Reagovat

doufám, že Vlado tupce Jéňu totálně rozdrtí a ostatním „náhodou“ ukážou výsledky O:-)

854
Ladeenka
Reagovat

Eviny a Elmexovi ksichty jsou tak trapné, že bych jim dala facku zprava zleva. Kingové největší :D

855
ředitelkazeměkoule
Reagovat

851 – Oprava: protože je chytrý a naučí se jedenácté slovo.

856
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado taky: vlado se musí vrátot, protože tenhleten kluk si těch 5 koulí právěže nezaslouží.

Jsou všichni pošahaní do jednoho a nepochopí jednoduchý text…doufám, že jim štáb pošle milý dopis za tohleto, co předvádí.

857
gabisollis
Reagovat

okkvp-proc mam pred nickem t?ja tu psala jeden prispevek kolem 15.00 a ted koukam ze tam mam „t“ pred nickem,a nize jsem se docetla,ze si oznacila trolly.to jsem jako troll kdyz jsem napsala,ze se to neda cist nektery vladkofans?tady se smi jen pochlebovat Vladovi?nerozumim tomu.nic sprosteho ani urazliveho tam nebylo.

858
:-)))
Reagovat

já bych jim napařila trest i za to, že musel 4x zařvat gong, než šli laskavě plnit úkol. Štáb už mají slušně na háku.
Úkol o ničem, pokud si mohou totálně vymýšlet (Lůca).
A zase to sklouzává k urážkám druhých a ne vyzdvihování svého (jako v politice :-))

859
bordel
Reagovat

Pavlína jede dobře, Vlado se až stydí, říká.

860
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Vlado: se musí vrátit, aby ukázal, že hloupost bude poražena.
Pá: protože je větší osobnost (promiň, Pájo)

861
Ronaldina
Reagovat

Argumentace Ho a Ev jsou mimo mísu, podle mě ten úkol dostatečně neplní, jsou to jen bláboly proti Vladkovi.

862
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Ro: Vlado se musí vrátit, protože je trapnej…panečku to je pozitivum.

863
Ladeenka
Reagovat

Pája se zdá, že Honzovi kecy ji naštvali, tak na něj říká fakt pěkné věty jako obhajobu. Vladovi je trapně. Elmex se kymácí (nikdy jsem si toho nevšimla jako teď) jak kdyby se mu chtělo čůrat.

864
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Ro: protože je stejný jako my všichni.

865
Zuzka
Reagovat

799 – no zajímavé – šlo by to?

866
DASA
Reagovat

Honza se nesmí vrátit,protože
TO JE ZLÝ,SOBECKÝ ZMRD : – )

867
Ladeenka
Reagovat

Lů: Ho se musí vrátit, protože v mladé krvi je kreativita.
Vl: To jsme viděli.

868
Bohdan
Reagovat

Ten Honza není tak hloupej, jak vypadá. Teď předvedl už asi desátou verzi na totéž… A to chce fantazii. :)

869
Wanna be your monster
Reagovat

Eva a její argumenty: honza s emusí vrátit, protože nedělá to a to.

Tak to můžeme mít nekonečné množství argumentů o tom, že honza netrápí zvířátka, honza nefackuje, honza nepoužívá slovo škobrtat…

Ani ti tři neznají skoro žádné pozitiva honzy, pořád jen omílají, že je přítomnost a ne minulost atd.

870
Ája
Reagovat

ten hlupec neustále opakuje to samé dokola, holt slovní zásoba deseti slov není žádný zázrak

871
Kapi
Reagovat

Behem obhajovaci reci duelantu jsem shledla to p***o video s Janem Otíkem Elmexem Podzimkem a na 100% je to on!!
Podoba je jasna a celkově ty pohyby gesta a spatny herecky vykon – cely Klatinoha. At si rika co chce az vyleze.

Zajimava situace slyset ho online a videt ho u toho na tom videu. Uchylné! Ale dobrovolne.

872
Ladeenka
Reagovat

Rů: Vl se musí vrátit, protože Honzovi nic neudělal. Udělal mu jen to, že je Vlado.

:D

873
EvkaD
Reagovat

Když to můžu říct a to nerada, tak ten Elmex je vrcholem debilů…když vidím ten ksichtík, ten je na ranu a to dvojitou!
Prosím, syn mě upozornil, na FB je fanclub Buldočáci…a Zabraňme Vladovi vyhrát..a lidí je tam dost, a těch blbinek tam, pozor, Vlado to nmusí mít tak jisté!

874
Wanna be your monster
Reagovat

kdybychom to shrnuli, tak elmexácké argumenty jsou na téma – honza se musí vrátit, protože není Vlado.

875
Ronaldina
Reagovat

Rů s Pá teď docela dobře, asi je už naštvala druhá strana.

876
okkvp
Reagovat

OT gabisollis – chybka se vloudila, že jsem to dělala zpětně jsi jistě četla, za chybu se ale omlouvám, zmýlila mi filtrace IP. Není nutné se totéž postovat dvakrát

877
Zuzka
Reagovat

Romana :) Vl se musí vrátit protože jediné co udělal Honzovi je že je Vlado :)

878
Ivana
Reagovat

tak Vlado je naprosto úžasný! A Pavlína se dobře přidala a Romana docela taky. Honzík s Evičkou opět nezklamali, že :-):-):-) tupost, ubohost a blbost je u nich zdá se nekonečná

879
Kapi
Reagovat

872 – a ja si porad rikala, proc se porad chyta za pindulaka, kdyz je v nejakem stresu nebo natešení… Ted uz to vim.

880
setug
Reagovat

Tak a Elmex je fakt tupoun. Honza se musí vrátit protože tahle hra není o emocích, to je RS. Ach jo, ten fakt neví, kde má hlavu a kde pr… zadek.

881
sa_rah
Reagovat

Dobrý večer, paníčkovci!

Nějak nejsem v obraze, „obrácení“ Pavlíny z posledních dnů mě docela šokovalo, mluvila jak kniha … zřejmě pouze pro diváky telky, kovaný onlinista jí to zbaštit nemohl. Dneska jsem neměla čas ani na chvíli mrknout do vily, ale jak tak tady pročítám, už je zas děvče jihočeské se zbytkem MaN tak nějak kámoška.

882
bobina
Reagovat

853 mně přijde teda ošklivá od začátku. Jak nevenek tak uvnitř.

883
setug
Reagovat

Až Eva vyleze, ta bude čučet co si o sobě přečte nejen v bulváru.

884
nee
Reagovat

Já už se fakt stydím sama za sebe, že se na to koukám.

885
Wanna be your monster
Reagovat

Eva stále u argumentů typu: honza se musí vrátit, protože si nekaká do pusy atd atd. a dívá se u toho významně na vlada :O kdybychom to náhodou nepochopili.

886
gabisollis
Reagovat

okkvp-jasne diky to bylo sokem:-)taky tu nabihali nove prispevky rychlosti blesku tak jsem mela strach aby jsi to neprehlidla.

887
Janka
Reagovat

806- párkrát jsem jako praktikantka vedla diskusní komunu na odvykačce a tam se takhle vyjadřují všichni,aby jako slyšeli o sobě ,jací jsou- tak nevím,že by to bylo odsud

888
sa_rah
Reagovat

881 setug

V jeho případš stejně není co zkazit, jeden konec jako druhý .))

889
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Lů: protože v mladé krvi je kreativita
El: protože se tady píše nový příběh
Vlado: protože se nebojí jít jako jednotlivec
Ro: protože El nic neudělal
Pá: protože bezdůvodně neútočí
El: aby ukázal, že nebyl nikým ovlivněn
Pá: předvedl mnohem větší emoce
E: protože si z pusy neudělal kanál
Ro: hraje fairplay
Pá: ukazuje emoce
El: protože tato hra není o emocích
Lů: protože se neunáhluje
Pá: protože král je jen jeden
EL: aby toho krále sesadil
E: nefiltruje své negativní emoce do činností, které vytváří
Vl: aby viděl El kyselý obličej
E: aby jsme viděli Vl kyselý obličej
Ro: je dokonalý krteček
E: nelže přede všemi, nehraje si s city ostatních, neodešel z vily
El: protože není trapnej

890
Jana1
Reagovat

Až zítra přijde Thomas, tak vypínám, protože celý večer budou s Elmexem řvát Buldočáci. Jsem zvědavá, kdo z nich se bude hlásit k Buldočinci. Kdyby se všechny argumenty Lůcy daly za sebou,tak bych nepoznala o kterém člověku hovoří.

891
ředitelkazeměkoule
Reagovat

885 – Nápodobně

892
setug
Reagovat

fakt mě Vlado štve, nechá se Evou vyprovokovat k hádce. Proč si neřekne “ moudřejší ustoupí“ a nevšímá si jí. Tu upištěnou Evu nepřeřve, sakriš.

893
Ronaldina
Reagovat

Úkol splněn, už je hádka a řev.

894
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado děkuje pavlíně a romaně, že ho to dojalo.

895
Kapi
Reagovat

Elmexovi je 23??? Ja si rikala „v 19 z toho jeste vyroste“, ale on uzje skoro tricatnik… Z tohohle uz nevyroste. Zasdtydl v 15 letech, nazorama, rozhledem, pohybama, gestama… vším.

A nejhorsi je, ze si mysli, ze uplne nekde jinde

896
Sendy
Reagovat

Přísahám že nejsem násilník,ale potkat El někde o samotě tak jich nahrabe nepočítaně. Když ho nedokázala vychovat matka tak by bylo třeba ho převychovat.

897
setug
Reagovat

Pro Evu to musí být trauma, že přijde o plyšáčka a matraci.

898
maja
Reagovat

…. no fůůůůj … to byl hnus velebnosti

899
Wanna be your monster
Reagovat

Pavlína řve, že jí z toho jebne, že se snaží hádat celý den.

900
setug
Reagovat

Pája mi nevadí, ale ta Lůca, z té pořád horší a horší člověk. Romana to je prostě korouhvička.

901
Narazdozdi
Reagovat

Doufám, že ta uječená nána a ten kok ot s IQ tykve v pátek konečně vyletí.

902
Raduna
Reagovat

Při pohledu na Evu, jak si matlá vlasy zpod čepice mi naskočil obraz Jagušky z Mrazíka. jenom možná zubů má víc, ale pohyby stejné

903
okkvp
Reagovat

Evička během cca 10 minut už nejmíň po třetí opakuje jak Vlado zneužil její city, když zahrál ten falešněj duel – bože to je krááááváááá

904
sara98
Reagovat

Pája : To sou pořád úkoly Štvěte se proti sobě! Mě už z toho jebne!
Jó, přesně, uhodila hřebíček na hlavičku:)

905
Wanna be your monster
Reagovat

Ta zapšklá eva fakt neumí mluvit o ničem jiném než o vladovi, místo toho, aby řekla něco hezkého o tom svém honzíčkovi.

Začínám míít z toho teplo na krku jako vlado, takže to chliličku opouštím. :)

906
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Vlado poděkoval Ro a Pá za svou obhajobu, že se až stydí.
A Pá už křičí, že ji to štve, jak do sebe všichni pořád šijí, ať jí do toho netahají.

907
Ronaldina
Reagovat

V rekapu právě havárie Eviné pipky.

908
:-)))
Reagovat

a just bych náně uječený přála, aby tam v tý vile zůstala bez Jeníka a mohl si ji případně příští duel vzít Vlado a vyprovodit ji za tím blbem, to by bylo alespoň pro mě nejlepší

909
setug
Reagovat

896 přesně tohle říkal před chvílí můj syn a jeho kamarád, že ten trouba by potřeboval někde venku pěknou nakládačku, aby se mu v hlavě rozsvítili.

910
EvkaD
Reagovat

896..přesně, a to mám syna, díkybohu za něj, a výchova tam musí nějakou roli hrát!

911
Ladeenka
Reagovat

Pa: Byla tu Regi a došel dopis, že jsme proti ní všichni, ať někdo jde za ní. Teď jsou všichni proti Vladovi a nikdo nic. Já bych přeskočila zeď.

912
setug
Reagovat

Růža každého chápe a proto lítá sem a tam. Neví, kde se uhnízdit.

913
jenka
Reagovat

To bude až do pátku večera štáb rozdmýchávat hádky? Elmex se pátku snad ani nedožije, uklátí se k smrti.
Růžena dokáže každou situaci obrátit na vyprávění o sobě. :-)

914
quietriot
Reagovat

Jed Pajo :D

915
Sylva Langrová
Reagovat

Romano drž už hubu.

916
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Teď se Pá i Ro Vl zastaly, že by ostatní nevydrželi tohle šití jako do Vlada, že u Regi všichni mlčeli.

917
maja
Reagovat

viděli jste ten nenávistný pohled Evy na Vlada, když argumentovala. Ten poled vysvětloval vše … Není foto?

918
sa_rah
Reagovat

Romča: 6 – 2 je asi 4 :))))

919
okkvp
Reagovat

Ty úkoly ale přece nejsou o tom, že se mají hádat – mají diskutovat, to že hádají je jejich vlastní přičinění

920
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Ro: Můžou nám sem dát vedle Vlada i slavnýho zpěváka.
A Lů opatrně, potichu, zacouvala mimo dosah Pá a Ro.

921
Ája
Reagovat

Pája dobře a manželé Tupoňovi najednou ztichli, nemají co říct

jak řekla, všem se líbí, že se jede do jednoho a já dodám, že si libují v tom, že na Vladově místě nejsou oni

922
bordel
Reagovat

Pavlína: Teď všichni jedou proti Vladovi, a všem se to líbí.

Pavlína: Kdyby takhle všichni šili do mě, jako teď všichni šijou do Vlada, tak přeskočim tu zeď a mizim pryč…

923
koník
Reagovat

Dobře Pája!
Na štáb i na Lucinu: A nejlepší je mlčet!
Vidí to, konečně, moc jí fandím!

924
Ronaldina
Reagovat

Teď jsem to přehnala, poslouchám Rů v TV a online, to se fakt nedá, tlak stoupá.

925
Prochor
Reagovat

Prolhaná Lucinka se nám skvěle odkopala. Sluníčková Lucinka asi definitivně skončila. Super.

926
gabisollis
Reagovat

ta Romana je jak pocasi.

927
bordel
Reagovat

Pavlína: Mně už je z toho špatně.

928
Bohdan
Reagovat

Já z té Romany dostanu epileptickej záchvat. Chvíli mele kraviny, pak z ní nečekaně vypadne něco moudrého, a vzápětí to otočí do ještě větších kravin…

929
sa_rah
Reagovat

Ále houby, Pája má jen ráda silácká vyjádření!

930
Sendy
Reagovat

908 setug
Pozdrav synovi a jeho kamarádu. Je vidět že mají zdravé jádro a to je určitě výchovou.

931
bordel
Reagovat

Pavlína: Tohle už je fakt na palici.

932
Ája
Reagovat

Romana má světlou chvilku, holt nemůže kvůli lékům chlastat :-D

933
kozlík matěj
Reagovat

Evě skáče mozek v hlavě_ Tak to bude asi jako oříšek a má tam plno místa na skákání.

934
L
Reagovat

Rů: Jestli se naštvu, tak si vezmu Evu a můžou se pak spolu venku pomilovat… *asirůžosmích*

935
Wanna be your monster
Reagovat

Já už to vypla, normálně se mi zvedá tlak, když slyším evu. :D

Když si ještě představím, že by mi ta trubka dlužila třeba několikset tisíc za auto s tou svou povedenou kámoškou, tak by byl zážitek asi ještě silnější. :D

936
XY2
Reagovat

Evikovi už skáče mozek v hlavě.

Že by tam byla chyba? :-)

937
okkvp
Reagovat

Pája je bohužel svými reakcemi na podobné úkoly první, které to k té následné všeobecné hádce sune.
V zásadách mezidského jednání má dost velký mezery

938
maja
Reagovat

Rů teď zabila: jestli se nase… tak si vezmu do duelu Evu a můžou se pak venku pomilovat … :D

939
Briketa
Reagovat

teď jsem slyšela Boučka, že tahle řada VV je nejzábavnější. On hulí tu trávu od Reginy??

940
Wanna be your monster
Reagovat

933

já vím, proč nepřestala být mým fanouškem. :D

941
Sendy
Reagovat

909 EvkaD
Také mám syna a vidět ,že mi z něj vyrostlo takové sebevědomé potroublo, tak lezu kanálem a liskám se.

942
JanaXY
Reagovat

923
Mně zase dlouhodobě a pravidelně stoupá tlak u Luciny. Romana dle mého názoru teď vůbec nemluvila špatně. Člověk musí mít trochu trpělivosti a filtrovat tu její záplavu slov, ale vybrat se z toho trefné postřehy dají.

943
Ivana
Reagovat

ta debilní Eva hlavně, že pořád dokola mele, že Vlado vytahuje nějakou minulost. Jediná kdo tam furt vytahuje je ona, teď dokonce už asi 15x řekla, že si Vlado hrál s jejich citama, když nakamufloval odchod z vily. To je taková krááááááááááááva, to snad není možný. Ale jo, jen jeď, Evičko, máš to už dávno spočítaný!

944
Tlustýna
Reagovat

Já se v Romaně nevyznám. Jednou řve na Pavlínu, že je svině a že s ní půjde do duelu, teď je s ní zase kámoška a pomlouvá Evu.

945
Kapi
Reagovat

Je to uz uznany ze Elmex je v tom erotickem videu opravdu on nebo je to ve stadiu „asi ne“? protoze je to 100% on!!

A zase furt chce chlast… tupoun je urazka pohádkové bytosti.

946
bordel
Reagovat

Eva lže, jako když tiskne. Co to mele?!

947
Ladeenka
Reagovat

Eva musela ztratit fanoušky tím, jak se teď ukazuje a vyčítá Vladovi chvíle, které spolu zažili.

1) Včera řvala na Páju, že o něm moc dobře ví jaký je, že to ví zvenku atd. Naznačovala špatné věci, Páju to nezajímalo. – Pamatuju si Evu, když na začátku ležela na terase: „Pojď spát k nám, Vlado.“ smích, haha, hi hi. (Pokud o něm věděla dopředu jak je to zlý chlapec, proč se s ním tak chtěla kamarádit? Snažila se vážně hodně)

2) Včera řvala na Vlada, že ji srovnává s minulými soutěžícími Reginou a Wendy, opakovala to stokrát, Vlado nevěděl o čem mluví – Pamatuju si, když čtyřka ve VIP se bavila a Vlado Evě řekl, že jí Wendy něčím připomíná a vzhledově Reginu (typ). Eva se tomu smála, že když s Wendy bydlela, tak na tom něco bude atd. atd. Smála se od ucha k uchu (Pokud jí to tak strašně vadilo, proč mu to nevyčetla hned)

3) Dnes vyčetla Vladovi, jak si hraje s lidskými city, když na ně nahrál odchod domů. – Pamatuju si, jak se jim to Vlado snažil naznačit, že je to hra. Nepochopily. Při návratu zpět mu odpustila, že chápe proč to udělal a že se lidi ukázali, že to byl super tah.

Tak hergot, Evo, co ti Vlado udělal tak špatného, že na něj vytahuješ situace, u kterých jste se nasmáli

948
Wanna be your monster
Reagovat

924 – čím se odkopala, něco v rekapu?

949
sa_rah
Reagovat

Pája i Evka vypadají dost strhaně, Sysla nějak nevidím, Romča v normálu, akorát uslzená (proč?).

950
bb
Reagovat

Tyvole (pardon) Evo ne*ser!
Což takhle připustit, že i ten Vlado byl z toho odchodu Mirky našrot?
Pardon, ale ta je tak blbá.

951
Monte
Reagovat

Kapi, není to on, dávala jsem sem odkaz na fotky toho, co je mu podobný a na žádné jiné fotce mu už tak podobný není…

952
okkvp
Reagovat

áá už ty poraněné city po Vladově fake odchodu znovu na scéně … nezabralo to s Evičkou, tak se to na Růžu zkusí s Pavlínou v hl roli. Ta Eva je fakt pitomá až to bolí a ještě svině zákeřná

953
Anonymní
Reagovat

Eva :nechci se snizovat na jeho uroven (Vlada)

Evo ty si už pod urovní ne-li na uplném dně!!

954
Ladeenka
Reagovat

944 – viděla jsem kousek videa podle mě to on je. Pak jsou k tomu fotky nějakého kluka, který má být Honzovi podobný, ale to není ten z videa… Tak nevím. Video s těma šesti borcema, tak bych se fakt vsadila, že v 00:42 je náš Honzíííí. Nechci mu křivdit, má takový komerční obličej jako každý druhý. Ale jak jsem už psala, ten jeho hlas mě hned trkl do uší, že je jeho.

955
DASA
Reagovat

Ta uječená nána je jako flašinet

956
Monte
Reagovat

Eva se chová jako úplně normální odkopnutá – z lásky do nenávisti, za pár dní to čeká i Jeňýka…

957
Kapi
Reagovat

950 – ano na tech fotkach je ale nekdo jiny! Staci se podivat na pihy a znamenka na tom tele a na tele Elmexe a toho ve videu (kompletnim, kde se stara o kamarada i z jine strany) je to 100% on !

Ten na tvych fotografiich je nekdo jiny, ve videu je Elmex. 100%!

958
Sendy
Reagovat

938Briketa
A to myslel vážně ,nebo jako vtip ? Pokud jako vtip tak vyhraje vtípek roku, šprýmař.

959
Anonymní
Reagovat

sem nevěřil že je blbost nakažlivá ale když vidím elmexe a tu uječenou nánu tak si myslím pravý opak

960
sa_rah
Reagovat

A už zas to jído. kdo to mále přísahal do kamer, že „dnes už naposled“ se láduje před spaním?

961
okkvp
Reagovat

955 – to není od odvrhnuté lásky, to je bortící se taktika, závist a komplexy

962
sara98
Reagovat

938 Bouček říkal, že tahle fáze hry je nejzábavnější.

Eva: … tak si měl jít za svým snem. Nekoupit si dva byty, ale … no já to nebudu vytahovat.
Aha, tak ta by se jako finanční poradkyně neuživila. Vlastně ona má nejmíň co někomu kecat do nakládání s penězma, slečna „já mám 200mega dluh“
Ro: tak ty byty může kdykoliv prodat.

963
Wanna be your monster
Reagovat

k videu – podle mě je to on, posílala jsem tu někdy gif z toho videa…ale matka od honzy tvrdí, že to on není. A ta ho zná asi nejlíp. :)

964
OLA
Reagovat

Prosím,poraďte jak přesně poslat Vladkovi hlas,aby byl platný.Ještě jsem to nedělala,tak ať to nezkazím. Jsem už babča.

965
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Romana sama na teraso, je vidět, že je rozčílená. Neví k jaké straně se přidat, tenhle problém má ale, chudák, od začátku hry.
A Lů vylezla z wc: Já jsem ňáká nafouklá… (tedy nic se neděje, mě se to netýká, jedeme dál).
A Ro už v družném rozhovoru s El (vždyť má všechny ráda).

966
Kapi
Reagovat

Jeho matka ho bude vzdycky branit- on je typicky mamanek rozmazleny a ukolebavany ve sve dokonalosti.

V tom videu jena 100% Elmex, na tom si trvam a na tech fotkach udajneho dvojnika je nekdo uplne jiny! Shlednete cele to video co ma asi hodinu a pul…

967
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Pá na Lů a Evu: Já se vám omlouvám s tou Reginou, venku, jak jsem vám říkala. Lů: Já už vypínám, já vás neposlouchám, když se dohadujete. Pá: Ty kokos.

968
Ladeenka
Reagovat

Na FB jsou všichni proti Evě a fandí Vladovi. Tak jsem zvědavá na pátek.

969
Anonymní
Reagovat

Já to vůbec nesleduji, takže ani neporovnávám podobu. Jen jsem někde četla titulek, že to opravdu Elmex není a že se dokonce ví i pravá identita toho kluka.

970
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Pá s Lů a E už vesele vzpomínají na zážitky z vily.

971
sa_rah
Reagovat

963 OLA

Tak to Vám tady nikdo asi nezaručí.

972
Anonymní
Reagovat

963 OLA

Zašlete sms ve tvaru: VLADKO NA ČÍSLO 906 02 03

973
Ladeenka
Reagovat

Rů: Jsem si na FB dala hned Terezku do přátel.
Ho: Jo? A co?
Rů: Tak nepsala mi, ne :D Nevěděla, že tady budu.

974
kozlík matěj
Reagovat

Dneska je mi z Evi ble ble. Je extrémně ošklivá, vulgární, neženská, obhroublá a klátivá (byla i samaod sebe, ale s Elmexem ještě přidala)

975
Tlustýna
Reagovat

Ten Honza je kapku jednodnušší ne.

976
Ronaldina
Reagovat

OLA: sms na tel. číslo 9060203 a napíše se VLADKO.

977
Kapi
Reagovat

968 – zna se identita toho dvojnika, co ma odvest pozornost, ale je to nekdo jiny nez ve videu. podobny je tomu ve videu mene nez ten ve videu Jenykovi.
Ve videu je urcite Jenyk.

Doufam, ze se jim nepoadri to uhrat do ztracena- tomuhle jednobunecnymu organismu to nepreju!

978
okkvp
Reagovat

964 – Růže já osobně ty sympatie k většině věřím, ona je imho v jádru prostší trochu naiva, snažící se v lidech najít dobro. (imho to souvisí s tím jejím směřováním k víře).
Za druhé – cesta mračit se na všechny, které nemáš ráda, nesedí ti, v něčem s nimi nesouhlasíš je v takové situaci, jako je malý uzavřený kolektiv, z kterého není úniku (vila), je dobrá akorát k tomu se fakt zcvoknout, vyřadit se na okraj a stát se terčem nenávisti a oprvržení pro všechny ostatní.
Léta píšu, že mám za sebou několikaletou velmi podobnou zkušenost na vlastní kůži. Podobné zážitky mají jistě i muži vojáci z malých posádek

979
sara98
Reagovat

ad video: Pochybuju, že by stará Elmexová řekla „ale jistě, že je to náš Honzíček, viďte že mu to tam sluší“

980
Jenny
Reagovat

Tak nejspíš do pátečního duelu budu je číst panáčka. Evu už nesnesu – a taky se bojím, že bych mohla pod jejím vlivem začít měnit názor na Slize 1 (první fáze pominutí smyslů).

981
bordel
Reagovat

Pavlína nikoliv v pohodě
http://i41.tinypic.com/2ns5ilw.jpg

982
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Takže Pá vydrželo rozhořčení nad chováním ostatních celých 24 minut. Hlavně aby Vlada to noční ňuchání s Pá nevyšlo draho.

983
SADRAJ
Reagovat

to jsou ale
DEMENTNÍ MRKVE

984
setug
Reagovat

Zítra až přijde VB, ten nabušený vytřeštěný hošan, to Elmex posílí. Z toho budou padat perly.

985
Kapi
Reagovat

978 – tak nejak. AT si to chlapec uzije, kdyz si tak rad pousti natoceny kamarady po parbe treba i pul roku a smeji se tomu /jak sam rikal) a vidi jake to je.

(jaka videa si to pousteli?)

986
Prochor
Reagovat

Píšu už názor potřetí a snad projde . To nejdůležitější – Krysa Lucka se odkopala. Ještě bych se jí zeptal, jestli se její kámoši chystají dát Vladkovi nakládačku jak prohlašovala.

987
Monte
Reagovat

Kapi, tak schválně mrkni na tudle fotku, on má stejný i ten úsměšek půlkou huby… jiné má snad akorát oči… a už s tím vyvracením toho, že to není Jeňýk končím, to video je hodně přesvědčiné, akorát že tam má zavřené oči… a že by se mu od patnácti takhle změnily a ušní lalůčky taky, se mi nechce věřit…
scallyguy. net/wp-content/uploads/2013/04/0005-10053.jpg

988
Jáša
Reagovat

Eva si asi myslela, že se jí podaří Honzííího utrhnout. Když vypadla Nikola, zavětřila a přilepila se na něj jako ho. ke košili. Honzíí se nenechal. Možná dojde k akci před duelem, jako bonus pro diváky :D

989
bordel
Reagovat

979 Jenny
Před tim pominutim smyslů doporučuju se rozpomenout, že u Slizouna1 nešlo vůbec, natož prioritně o nějakou Evu, a názor na její venkovní věci, ale že je to odporný hnusný hnojařský poddno obecně.

990
okkvp
Reagovat

Prochor – v žádném koši nejsi

991
setug
Reagovat

Nakonec je dobře, že Pája začala konečně hrát.

992
OLA
Reagovat

Ronalindo,moc děkuji. Kolik se muže z jednoho mobilu? Máme 5 mobilu.

993
okkvp
Reagovat

992 – 30 z jedné SIMkarty

994
Kapi
Reagovat

987 – ne, tohle neni ten z videa. znamenko na prsou a v podbrisku, tvar tela… ve videu je Elmex.

995
setug
Reagovat

Už jsem tady psala, že když Eva vlezla do vily, já myslela, že je to transvestita a hned jsem si říkala, že ta nemá šanci vyhrát. To Niki byla něco jiného, moc pěkná holčina, věřila jsem, že se dostane v Vladem do finálového Duelu. A nic, ta hezká holčina vypadla.

996
maja
Reagovat

992 OLA
z jednoho mobilu 30 sms

997
bordel
Reagovat

982 ředitelkazeměkoule
Viz
252 bordel
Bohužel…

998
Monte
Reagovat

Kapi, tak huvidíme, až vyleze, bulvár mu to za tepla obouchá o hlavu a z přímé reakce to bude beztak jasné…

999
Anonymní
Reagovat

995 Ona Nikol kromě toho, že udělala pár svých vlastních blbostí měla ještě tu nevýhodu, že byla považována za hlavního Vladkova soupeře, takže jistě lidé posílali protihlasy i z toho důvodu, aby Vladka zbavili nejsilnější soupeřky.

1000
Jenny
Reagovat

989 bordel
já vím, neboj…Slize jsem použila pouze pro zvýraznění absurdity Evina chování

1001
Ronaldina
Reagovat

OLA: z jednoho mobilu max. 30 sms.

1002
okkvp
Reagovat

988 – Evík hrála na Jenýka už od té doby co tam vlezl, brzo pochopila, že je vhodným objektem pro umluvení ke společné strategii. Pak se o něj chvilku sekala s Nikolou a dodnes se pokaždé handrkují, když se Jenýk víc baví s Lucou. Vtipné je, že se v tomhle stala sama obětí svých manipulačních intrik, protože Jenýk její taktiku prokouk

1003
Raduna
Reagovat

Když se tu řeší, jestli na gay videu je nebo není elmex – tak myslím, že to ani není to podstatné. Kdyby to nebylo takové hovado hloupé, tak bych si řekla: každý může udělat nějakou kravinu. Ale on je slizounů král, to je to, co je na něm hlavní vada.

1004
maja
Reagovat

na ofiku dobrý komentář, jedou do Ho a Ev

1005
quietriot
Reagovat

Ja bych si prala kdyby Ro, Pa, Lu a Vl vyprstili Evu a poslali ji do duelu. Eva je z holek nejslabsi, vypadne s kteroukoli a Elmexovi muzou jit i s buldokem v patek dom.

1006
alfi
Reagovat

Tak jo, tak už mi úplně došla trpělivost s mrkvema, takže napíšu co vím:
Realizační štáb VV se již 2x změnil ( vím že 2X, jestli to bylo vícekrát to nevím) Vrchní mrkvová však zůstává .To nic nového, to jste jistě tušili..
Když byla Re ve vile, tak přes zpovědnici chodila do zázemí vily, dávala si chlast a hulila s nimi před vilou (jestli trávu nebo cigára, to nevim)
Někdy večer se taky chlastalo se štábníky…. ne všichni teda. A provozovalo se to dřív, ještě za přítomnosti sliza, buldoka a spol… Buldočááácííí.. asi chápete kdo.. Úplně normálně jsou VV v kontaktu se štábem, znají je jménem.. Pak je tam jedna slečna, která se nabízí za vilové výhody a svůj dobrý obraz v rekapech.
paradoxně k tomuhle všemu VV moc netuší jak si stojí u diváků, štáb si s nimi pohrává a dává jim „zaručení informace“ jakoby šeptem a jsou ve skutečnosti naprosto matoucí…mrkve z nich mají srandu..
Střihači nastupují na dvoudenní šichty, střihají konkrétní okamžiky, na které dostanou zadání , ve smyslu např. Eva dobrý, Romana dnes hnusná, Pa sprostá, Vl nerv.. jiné dny zase jinak…
Můžete tomu věřit a nemusíte. Já tomu věřím, díky důvěryhodnosti zdroje.

PS marně vzpomínám, jestli v minulých řadách byly taky dveře ve zpovědnici vedoucí do zázemí vily. Nevíte?

1007
quietriot
Reagovat

Ja tomu neverim ze kluk ktery nemohl rozdychat tancit s Vladem tocil gay porno, to mi nejde dohromady. On z toho byl uplne hotovej ze ma tancit s chlapem. I ten VB to vzal s humorem a bez kecu do toho sel.

1008
okkvp
Reagovat

1006 – musely být – jak by tam dávali kuférky s obálkami např.

1009
maja
Reagovat

1006
zajímá mě ta slečna …

1010
ředitelkazeměkoule
Reagovat

997 – Možné to je, třeba má Pá hodně z mužského chování, např. řekne svůj názor a problém je vyřešen, už se k němu nevrací.

1011
sara98
Reagovat

Tak jsem vygůglila to porno, zatla zuby, udělala na jícnu uzel a skoukla (né celý)… a podle mě to Elmex je. 100%.

1012
Raduna
Reagovat

1007 – no právě, že kdyby mu to nepřipomínalo vlastní „stinné stránky“, tak by mu nevadilo se k Vladovi v tanci přitočit – bez nějakých asociací, ne?

1013
gabisollis
Reagovat

na prima strankach peknej clanek o Eve.:-)asi uz ji taky maji plny zuby.

1014
quietriot
Reagovat

1012 – hm to me nenapadlo, asi je to mozne, tezko se mi do toho vziva z teto strany protoze nevidim na toceni porna nic spatneho (samozrejme ze predpokladu ze je to delano dobrovolne atd.)

1015
SADRAJ
Reagovat

1009 tak rozjedeme housenku která by to tak asi mohla být
která asi z nich by na to měla žaludek a hlavně povahu a mohl by o ní tak asi být zájem
Nabízet se může teoreticky kterákoliv
Ale jestli to je ještě dnes a není to informace stará 3 týdny tak celkem ani nepochybuju která z nich by to mohla být nebo které dvě.
Napadá mi více méně jen jedna peněz potřebná a všehoschopná Emrcha
další názor?

1016
Crazy lady
Reagovat

Trošku jsem se po dnešním rekapu uklidnila. Vlado ve zpovědnici mluvil velmi rozumně, a myslím že návštěvu Thomase zvládne – myslím že s ní pořád podvědomě počítá. Někomu tam říkal, že teď teprve začně ta nejhorší část, jestli dokáže udržet nervy do duelu tak bude dobře. Věřím tomu že atmosféra ve studiu bude stejná jako v duelu s Thomasem, to znamená že Vlado bude mít velikou podporu a na Elmexe si diváci zabučej. Takže se vrátí do vily s čerstvou energií a ještě nás do konce dokáže bavit.

1017
bobina
Reagovat

1011 já mám na jícnu špatnou záklopku, tak nevím jestli to vydržím se podívat:-) Jinak si myslím, jestli je Honzííí, tak až Vlado vyleze tak to pro něj bude dobrý zadostiučinění. Já tuhle mediální slávu Honzímu teda ze srdce přeju, at si taky užije někdo jinej nejen Vlado.

1018
Jana1
Reagovat

1011- Viděla jsem to video, ve 43 sec. se objevil Elmex, pak jsem vypnula,pro mě je to fialový hnus.Je to na 100%
Elmex, žádný dvojník. Doufám, že tu přinese zítra do vily Thomas. Na jeho FB se to taky objevilo.

1019
moi
Reagovat

K otázce porna – je to dávno vyřešené, není to Elmex.
Existuje celý film a fotky toho herce.
Elmex má tu smůlu, že je tuctovka a podoba je opravdu obrovská.

1020
Lucy
Reagovat

1015-Sadraj
mne napadla napoprvy taky Emrcha, ale kdyz premejslim, tak mi to mozna vic sedi na Lmrchu

1021
SADRAJ
Reagovat

tak kterýpak pelechy nám zase MRkve na noc připraví na kukání?
zase 2+2 na 4 kanálech?

1022
maja
Reagovat

dost bylo porna :) vždyť on je ekl i bez toho!

1023
nekran
Reagovat

Jak může mít Lůca informaci že na Velké pardubické měl Váňa problém????

1024
bobina
Reagovat

1020 můj tip je paní žvížátková

1025
alfi
Reagovat

ta info je stará cca týden (teda co to vím a ona je stále ve vile). Jednou cosi proběhlo se členem štábu, jenže smůla, špatný výběr dotyčné, ten člověk neměl možnost ovlivnit průběh VV. Již není členem štábu, ne na základě této příhody, ale protože vyhodili šmahem skoro všechny…..

1026
:-)))
Reagovat

Něco mi uniklo? Nebo jak může Lůca v koupelně prohlašovat, že ví, že Váňa měl v letošní VP problém a že je ráda za každou informaci z venku?! :-D Já už fakt ničemu nerozumíííím….

1027
Sendy
Reagovat

1015Sadraj
Třeba i Lů. Nakonec o sobě i když je obr lhářka,řekla dost. Proto by byla ta usměvavá a věčně spící.

1028
nekran
Reagovat

Mrkve maj problém a velikej, jakto že má Lůca informace z venku???. Žeby při duelu si v zákulisí povídala o Velké pardubické???

1029
SADRAJ
Reagovat

1020 Lucy nevím?
I když možný je všechno, podle jejích odvyprávšných zážitků na jednu noc a podobně a toho, že to dělá jen s kamarády (dle jejích slov), třeba už jsou kamarádi.
Ale tak často a tak dlouho v Rudým koutku nebývá, aby se tam něco stihlo,a jen se nabízet by asi nemělo ten správný efekt. U Giny bych o tom byl přesvedčen na 95% všehoschopná .
Chtělo by to stopovat čas, která je tam z nich nejdýl a který dny, kolikrát a podobně, aby se z toho dalo něco vydedukovat

1030
hledice
Reagovat

1002 okkvp

ještě když byl buldočinec a vladkolend a Eva měla ráda Vlada /hihihi /…tak si pamatuju, že Eva říkala Vladovi: já teď schválně půjdu do Honzy a přeberu ho Nikole, aby měla vztek…několikrát to zkoušela ale Jenýk se moc nechytal….

nachytal se, až když Nikola vypadla

1031
bb
Reagovat

1010
chce se mi napsat BINGO

1032
Lucy
Reagovat

Jana1 a ostatni k Elmexikovu pornicku:
jsem teda taky zkoukla (peklo, teda, zataty zuby, do krku mi zustala jen dirka mrnava :-)) – a za mne: je to Elmex, jak vysitej, i kdyby se tam snazili davat nejakou foto-nahradu a blbnout lidi, ze to Elmex neni.. Houby, je to on, chlapec, jak vymalovanej. A ze zacatku rikal, ze se rad foti a filmuje, a ze pak s tim delaj legrace s kamosema a pusoutej si ty hnusy, co natocili ozrali, furt dokola pro pobaveni.. Takze mi to k nemu uplne sedi, proc ne.. Mladej, zvedavej, pitomej, nikdo vo nej moc nestoji, tak proc si nedodat sebevedomi a prilepsit si do kasicky, zejo.. A klidne bych i rekla, ze ta jeho hystericka nenavist k Vladovi, je trochu proto, ze je bud sam gay, nebo je latentni, a nejak se s tim nedokaze vyrovnat, pri svy jediny mozkovy bundce to ma tezky.. A silene ho se…re, ze nekdo se s tim vyrovnal celkem v poklidu a este vo tom i mluvi.. Kdovijak to je v Chomutove, nebo odkud Elmex pochazi, mozna tam bejt gay neni az takova sranda, jako v Praze a jinejch vetsich mestech… Je to tam samej namachrovanej macho, a protoze Elmik diky hospode a tomu, co tam vidi, potrebuje poatrit k mistni high society, tak proste si to neumi priznat a che bejt jako ty velky chlapi, co knemu chodej do báru a klatej tam holky.. Muj nazor…

1033
maja
Reagovat

1015 SADRAJ
dobrá housenka! Všehoschopná mi připadá nejvíc Eva. Vůbec bych se nedivila, kdyby byla housenka pravdivá :)

1034
Jana1
Reagovat

1019- my máme doma jednovaječná dvojčata. Každý je jiný. Tak to natočil, já myslím od začátku, že bisex, prostě si tím vydělává, je to jeho věc. Nemůže tančit s Vladem, když celou dobu je proti gayům a štítí se jich aspoň ve vile.

1035
moi
Reagovat

1026 – o VP se myslím byvila s Jafrem, ale pokud je to jenom týden staré, tak to nemůže být ono

Dnes jsem si všimla jiné věci – říkala: „diváci nemají rádi, když piju alkohol a beru antibiotika“

1036
Bodlak
Reagovat

O Velke pardubicke rekl Luce Pepa kdyz byl na zpet ve vile.

1037
Macík
Reagovat

1025)

…tak na férovku, kdo to teda byl?

1038
koník
Reagovat

Všimli jste si někdy, že El když sedí a má nohy nahoře, tak je zatíná a ohýbá palce směrem dovnitř – nevím jak to popsat, prostě úchopový manévr jako opička. Dělá to dost často. A teď sem si všimla, že to dělá i když stojí nebo chodí po koupelně a na obou nohách najednou… Dost šílený pod jakym mikroskopem jsou :o)

1039
ředitelkazeměkoule
Reagovat

978 – Naivní jistě je, ale právě tu lásku ke všem jí nějak nemůžu uvěřit. V tom druhém samozřejmě souhlasím.

1040
hledice
Reagovat

ještě tu nebyla zaznamenaná dobrá hláška..

Růžena..naše staré dobrotisko na terase jasně Jenýkovi vysvětlila, že se z duelu nevrátí…

1041
:-)))
Reagovat

1036 – aha, díky, to mi fakt uniklo (ani jsem na Pepana zpět radši nekoukala).
Tak mrkve si fakt starosti s nějakýma pravidlama, i těma základníma, za který se dřív vylučovalo, nedělalo, nedělá a dělat určitě nebudou.

1042
Lucy
Reagovat

1038 – konik
ahaaaa, nojo, tak uz to jeho chovani je jasny, je to uplne jiny vyvojovy stadium nez ostatni, takze budme k nemu shovivavi :-))

1043
Ája
Reagovat

to by mě zajímalo, jakou celebritu chce Eva na ten svůj tlačený afektovaný smích ulovit, asi bych měla sledovat, kdo je teď volný, abych věděla, v čí společnosti ji brzy uvidíme

1044
sara98
Reagovat

1032 Lucy
Souhlas.
Já bych se v tom nešťourala, ale stačil mi Elmexí výraz, když přišel ten úkol… A ta fotka, co to má vyvrátit, je úplně trapná. Tam je úplně někdo jiný než v tom péčku.

1045
okkvp
Reagovat

1030 – ne tak docela, Eva s Jenýkem spala na posteli už nejmíň týden před jeho duelem s Ládíkem. A v té posteli spolu špitali. Několikrát jsem to psala a stěžovala si, že Eva je sviňuch mazaná a špitá obzvlášť potichu. Když se Nikola rozhodla Jenýkovi pomoci před duelem tou sváděčkou, tak jej odtáhla za ruku právě z Eviny postele.
Oni si špitali i přes den, ale hodně nenápadně, právě jsem se při té noční špitačce divila, kde se tihle dva dali tak dohromady. Bavili se spolu úplně jinak než Jenýk s Nikolou a kromě jiného se bavili i o taktice

1046
Keliška
Reagovat

Já se tu nestačím divit… Jen 2krát Pavlína něco pronese na obhajobu Vlada a už stoupá v žebříčku popularity. To jsou tu všichni tak slepí nebo co? Ona vždycky hodí něco do placu aby se neřeklo a taky abych jí nekřivdila, tak i pro ní je to občas za hranou lidskosti ale v čem je mu oporou? On denně min 2krát dostává kartáč ze všech stran a ona si taky přisadí, že oni ají taky vněčem pravdu atd.. ještě se s nima baví jako že nic a popíjí směje. Ta holka má pajšl gumovej. Radši bude chrápat na stole než by šla za Vladem do ložnice.. To je podpora jak Brno. pro mě je to stejná kreatura jako ostatní a nejde o Vlada šlo by o kohokoliv, tím spíš, že on jí věří…

1047
JanaXY
Reagovat

Prochor
Tak Lucina se přede mnou odkopala asi už 2. týden svého pobytu ve vile. Vilanům to kromě Vladka asi nedojde nikdy, co je Lu zač. Ale i ten kolem ní chodí po špičkách a duelu s ní se raději vyhnul ( respektuji jeho volbu ). Vlastně on byl u zárodku toho, jak ji začali lidé ve vile vnímat, protože několikrát dramaticky prohlásil, že je Lu velice inteligentní a ona „to vidí“ ( doteď netuším co vlastně…). Já si rozhodně nemyslím, že by byla nějak třeskutě inteligentní. Je mazaná a hlavně vyčůraná, to ano. Má takové zvířátkové instinkty a projevy. Dokonale ovládá krysí způsob přežití ( jak už tu několikrát zaznělo ). A navíc celou dobu této RS nad ní držel ochranou ruku štáb a protežovali ji jako nikoho jiného. V PP si Tereza z ní málem ucvrkávala a při každém jejím vyjádření nadšeně provolávala, jak je Lucka vtipná a úžasná, ponoukala obecenstvo k aplausu atd. O rekapech ani nemluvě. Je pro mě opravdu nepochopitelné, jak dokázala při těch svých lžích, lenosti, syslení ( např. cigaret jen pro sebe ) a obecně spratkovitém chování proplout v obecné oblíbenosti vilanů až do dnes.

1048
Evík
Reagovat

Přišla jsem akorát na čištění jedových tesáků mladých a děsných v koupelně…

Také jsem se dozvěděla, jak chudák áčko objevil ve svých trenkách toast a divil se, co tam dělá…

Byl v jeho trenkách, protože byly čisté a po ruce, tak ho tam schovala Lů když šel áčko domů, aby ho nechtěl taky, a nesnědl jí ho…

Pět minut a mám dost…

1049
alfi
Reagovat

Na rozdíl od mrkví nechci ovlivňovat průběh VV, byť o jednu jedinou sms.
Která to byla napíšu po duelu, ve kterém vypadne. Slibuju :-)

1050
SADRAJ
Reagovat

1033 Ro to asi nebude bo by ji ostravak ostravky zřejmě zabil a s jejíma svetonázorama by toho i byla schopná pro prachy ale co by s nima potom dělala mrtvola že?
Lu mi připadá pravděpodobnějsí už podle toho jak se tady objecli že její matinka seděla na štábu s baly tam nějaký narozeniciy či co .Už tosamo o sobě stačí jako informace ael že by zase až tak dobře umela kamuflovat na to se mi osobně zdá taková tupoučká Ale z druhý strany pro prach je asi taky všehoschopná a podezřelý ej to věčný povalováí a spaní a nic jen ji nechali dýl bossovat. tak nevím
A pája to asi nemá zapotřebí jedině že b se s Miri chtěla rozejít a podělit se napůll a možná topráve plánovaly tím prohlášem a bezpohlavnoci nebo oboupohlavnosti nebo jak to je nebo bylo. Možná si už lezou krkem a chtějí to vyřešit takhle a hlavn vzhledem k šš a její orientaci ej to možná i jinak že se nenabízí chlapům ale babám ve štábu (viz ono několikrát denentované info š to zařídí. i když vysvštlená ale podtext to mohlo míít jakýkoli že )verze byla, že se jedna nabízí štábu ale o pohlaví se nehovořilo nebo mi něco uniklo ?

1051
bordel
Reagovat

1010 ředitelkazeměkoule
Spíš to má prostě v povaze. Nějaký Marsy a Venuše (a podobný nesmysly) bych do toho netahal.

1052
Wanna be your monster
Reagovat

Prochor – dvakrát tu píšeš, že se lucie odkopala, můžeš napsat čím? něco mi uniklo a ty pořád opakuješ jen tuhle nicneříkající větu. :D

1053
Wlcak
Reagovat

Jsem zvědavý jestli bude VB s nimi spát ve velké ložnici když jim bylo řečeno když měli VIP opustit že bude jen pro hosty

1054
Ladeenka
Reagovat

Evka, která má dluhy mínus 200 mega a vyvracela Nikole, že si na nehty našetří jednou za čtvrt roku a na vlasy taky, tak vypráví o tom, že má iPhone a přetím měla Samsung Galaxy Ace. Trošku lepší telefony na obyč holku na kterou si pořád hraje (hláška o 16ti koženkových sakách mě tak zaskočila, že jsem se z toho neodskočila doteď).

1055
Líba
Reagovat

Nemáte někdo ten odkaz, kde jsou vždy k dispozici oficiální výsledky hlasování SMS? Ty kde není započtený internet, ale jsou to reálný vsledky, ne odhady, počtu odeslaných SMS, vždy to tady někdo psával během dne duelů.

1056
maja
Reagovat

1050 ty vilové výhody a dobré rekapy by seděli spíš na Lů, ale umíš si přadstavit, kdo by její nabídku přijmul? :)

1057
majda
Reagovat

taky si myslím Lmrchu…

1058
hledice
Reagovat

jak se bavíte o Jenýkovi…kdybych byla odvážná ženská, tak se na rovinu zeptám skupinky kluků, co se dnes bavili u autobusu..ale bylo mi trapně…

něco v tom smyslu..
a kolik za to dostal vole? – padla nějaká cifra / nerozuměla jsem./..
tak za to bych vole do toho nešel, a ještě k tomu krejt Podzimka .. a pak ještě něco, že kvůli tomu jezdí půl republiky / ale nevím kdo /

to jsem vám toho řekla, že?

1059
bobina
Reagovat

1046 já ji mám jasně danou už co tam vlezla a nic na tom nezmění. Už jsem to tady psala taky, myslím včera.

1060
Ladeenka
Reagovat

1044 – Taky si myslím, že v tom videu je úplně někdo jiný než na fotkách, které mají identifikovat toho „herce“. Možná to Honza není, ale není to určitě ani ten kluk na fotkách.

1061
Lucy
Reagovat

1052 – Wanna – pripojuju se k tvymu prani a dotazu na >Prochora, uz jsem se taky nekolkrat chtela zeptat. diky

1062
ředitelkazeměkoule
Reagovat

1047 – Ano, ano, ano. A také je pro mě záhada její všeobecná oblíbenost.
K housence – jsem sice ženská, tak to nemůže tak posoudit, ale že by zrovna o Lucinu měl někdo zájem? To je pro mě ještě větší záhada.

1063
Jana1
Reagovat

1046- naprostý souhlas
Od doby co odešla Mirka, tak se rozjela na všechny strany a na všechny mužský. Jenže Nikol a pak Eva jí nepustily k akci. Když přišel na návštěvu Pepa,tak ho v posteli pomalu znásilnila. Je na ní vidět, že je bisex. Nejhezčí byl Vlado, když se k němu vracela do postele, tak jí řekl že oslintanou a ochmatanou nechce.Hraje na kamery.

1064
Wanna be your monster
Reagovat

1058 – ty jsi ze sokolova? :D

1065
Ladeenka
Reagovat

Když…teda Až Honza vypadne, tak to bude moct svést na porno bublinu kolem jeho osoby :D

1066
SADRAJ
Reagovat

1047 on už Lu nástup na žolíka že si ji TP v PP vybrala a chce ji tam byl takovej prapodivně podivnej
možní je tou nabízející se Lu a včetně matinky možná. něco na tom bude když neprošla normálně vyzby zafungovaly uvidíme
Jestli opravdu ta dotyčná jak jsem postoval podala oznámení na porušení licence a podobně, (čehož následkem došlo výměně lidí ve štábu) tak se to možná dozvíme dříve nežli se nadějeme

1067
Macík
Reagovat

Keliška

…Pája prostě nedokáže poslouchat dlouhosáhlý výlevy kohokoliv…jedním uchem sem, druhým ven…neřeší ostatní, maximálně se občas zastane Vlada, jestli je to taktika nebo ne, těžko říct, ale popravdě, mě by ten každodenní kolovrátek blábolů, kvílení a ukřivděných výlevů úplně odrovnal…

1068
Wanna be your monster
Reagovat

Jinak, ne že bych housence věřila, že jo…. Ale je to určitě o Evě (ta spí s chlapama pro slávu normálně) a nebo maximálně lů. :D

1069
Ladeenka
Reagovat

E: Můj sen je Paříž a L.A.
Lů: Paříž tě zklame, mě se nejvíc líbí Amsterdam.
Ho: Red light district.
Lů: Já si sednu s Niki na kafe a tebe tam pošleme s Áčkem. Mě to problém nedělá. Já nejsem žárlivá.
E: Mě taky ne. Mě ze žárlivosti vyléčil bývalý, který mě stíhal, prohlížel sms atd.

(Lů a Eva mají na hlavách v posteli pořád čepice)

1070
Evík
Reagovat

Nojo, třeba jen Elmexovu buňku nalákali na oslavu svátku sv. Huberta, a nějak špatně mu vysvětlili co je parforsní hon…

A samozřejmě taky na nějaké love… :o)

1071
bordel
Reagovat

Slizoun2 říká, že to je v hodně „vztazích“, že holka pošle kluka do… veřejnýho domu, „aby měla pokoj“, a nedělá z toho problém.

1072
bobina
Reagovat

1054 víš jaká by byla trapka v šoubyznyse, kdyby neměla iPhona.
1056 jedině nějakej zoufalec

1073
Wanna be your monster
Reagovat

1069 – jo, lů není vůbec žárliváá….

A kdože to vyprávěl, že se s kámoškou převlíkaly a sledovaly áčka před školou, jestli jde někam s kámoškou?

1074
Wanna be your monster
Reagovat

Agáta má určitě radost, že se jim čepice líbí natolik, že v nich i spí.

1075
Jana1
Reagovat

Tak teď budou rozebírat skupinový sex,asi v Amsterdamu.

Dobrou noc všem

1076
hledice
Reagovat

1064 Wanna be your monster

ale kdepak…já jsem z východních Čech..

já jsem je nejdřív vůbec neposlouchala, až když padlo asi 2x slovo Podzimek, tak jsem teprv zbystřila..

víš jak to je, když se baví parta kluků mezi sebou, to bylo samé vole, pí.a, atd.

1077
Crazy lady
Reagovat

Já si taky myslím, že je to Lůca.
Té k tomu stačí to křeslo ve zpovědnici a deset minut, jenom vyndá baterky z portu, zaklekne před křeslo a……..

1078
Wanna be your monster
Reagovat

1076 – Tak já myslela, když tam byli kolegové „smažky ze sokolova“. :)

1079
SADRAJ
Reagovat

1055 odkaz klidne pošlu jestli okkvp svolí ale tam už je poslední jen Gina vs Eva a dál nic
kdyby bylo postnul bych jako vždycky i když mne tu málem ukamenovali
tvsporty.cz/clanky/regina—eva-online.html
jestli to nemá souvislost s tím že nejsou ani kurzy na sázkovkách
A to prý ani na celkového vítěze nebo pořadí a podobně ,
Jestli tam nejsou to by dopravdy nasvědčovalo tomu, že se něco děje s financováním a podobně (sázkovky by samy nestahli již vsazené sázky proto aby se samy okradly to je nesmysl a že by od úterka zaspaly že jede hlasování je taky divný)
Možná to nechtějí na TV zastavit násilně ale nechají to nějak dojet. Vyplatí někomu výhru a konec dál od nich už nevyopadne asi slovo a ticho po pěšině .
Možná tenkrát ta slova TP v PP že jsou to poslední VV nasbětě nabo v česku mela i neco do sebe časově by to odpovídalo začátku machinací se všim možným.
Možná přišeel dopis z Maďarska a nebo osobní návštěva.

1080
okkvp
Reagovat

Jsem u vytržení, že dnes vyvalení nefutrují. Nu čož, dám si makový závin sama ;-)

1081
Wanna be your monster
Reagovat

Neměl by si dát junior klub porty?

1082
maja
Reagovat

… končím s housenkou, dnes jsme se náramně pobavili ,tak honem do peří ať mám sílu na zítřejší fičák. Dobrou, můry pelešivý :D

1083
nekran
Reagovat

1062 – ředitelkazeměkoule

Tady by nešlo o zájem, když je potřeba a správná povaha jde všechno a to platí oboustranně

1084
okkvp
Reagovat

1081 – já je slyším dost dobře i na 1/3 „plynu“

1085
Wanna be your monster
Reagovat

1079 – jo veškeré sázení ohledně VV je ztažené, žádné fungující jsem nenašla. :)

1086
Keliška
Reagovat

1067- macík. – Ne , ona je všude kde se kalí.. A Vladozase není takovej řešič.. normálně si povída o všem.. jen když je mu hodně ouzko tak řeší. Já akceptuju fanouškovství pro někoho jiného, tak to prosím neber jako opozici. Já jen v ní vidím úplně něco jinýho. Pro mě je to obyčejnej sobec s omezenou slovní zásobou a v hlavě má jen jídlo. Mě ale vždycky tyhle přizdisráči iritovali :-)

1087
pavliq
Reagovat

1032 Lucy – přesně tak to vidím taky. Na to údajný péčko jsem se nedíval a je mi celkem fuk, jestli tam Jeňyk vystupuje, nebo ne. Myslím, že letošní účinkující vybíral štáb z největších mimoňů a exotů, na které v příhodné chvíli může kdykoli cokoli vytáhnout, viz VB, nebo nyní informace o Evě na ofiku a do tohoto modelu nějaký obyčejný, nezajímavý, příležitostný barman ze Sokolova vůbec nezapadá. Mně na něm nejvíc vadí jeho primitivismus a tupá (marná) touha, stát se velkým chlapem a hrdinou.
Ale možná jsme to všichni nepochopili a letošní VV štáb zamýšlel jako morální ponaučení a možnost pro pokleslé existence, nastoupit opět na tu správnou cestu :)

1088
Macík
Reagovat

…jestli spíš neskáčeme na nějaké desinformace :-DD…když je ten štáb prý z většiny teploučkej…

1089
bordel
Reagovat

1085 Wanna be your monster
Tipsport má na celkovýho vítěze VV. Ale moc dlouho to tam není. Večer to tam ještě nebylo.

1090
ředitelkazeměkoule
Reagovat

1051 – Marsy a Venuše jsem sice nemyslela, ale „oká“, má asi v povaze říci svůj názor a pak už to dál neřeší.

1091
SADRAJ
Reagovat

1071 BOREL
to se ti blbě píše samo o sobě
ale hezky jsi to (myslím ten název kam ho pošle) slovně opsal bokem aby to nekolidovalo s Nickem Tvým
Hezký, máš u mě malé, ale nikoli bezvýznamné +

1092
moi
Reagovat

1058 hledice
V rámci konspirace -já viděla film – byla jsem si jista, že to jen on. Je to rok 2006, takže zuby neřeším… pak jsem viděla fotky – znaménka přesně seděly…tak jsem otočila, že to on není… pak se objevila informace, že ty fotky někdo nastrčil, aby ho očistili …
Jeden kluk „z průmyslu“ mi k tomu naznačoval, že to Ho je, že přece říkal, že se živí od 15-ti…
Mně by to z principu zajímalo – čistě zda ano nebo ne – ve vztahu k tomu čím se prezentuje dnes.

1093
SADRAJ
Reagovat

1071 opr- pro bordel, ale šak víš pro koho to je psaný

1094
bordel
Reagovat

1090 ředitelkazeměkoule
Tak „mužský a ženský chování“, no. Když o tomhle slyšim, tak rostu.

1095
Wanna be your monster
Reagovat

Eva, já jsem zvědavá venku na láďu.

Lucina: já ani ne.

Neříkala, že ho má sice ráda, ale chce ho poznat venku, protože neví, čemu má věřit a blablabla?

1096
Lorenzo
Reagovat

Jen takovej forek no..
Honzův fanatismus jej změnil…

Buldočácíííí

http://www.imagehosting.cz/?v=buldocacii.gif

1097
okkvp
Reagovat

1096 :-)))

1098
SADRAJ
Reagovat

1096 lorenz suprový

1099
sara98
Reagovat

1096:D

1100
bordel
Reagovat

1091 SADRAJ
Ten můj nick značí stejně nepořádek. Původně nepořádek v bordelu vysílání TV Prima (jednou tenhle čas, onehdy jinej čas, potom i jiná stanice…).

A již jsem u tohoto krásného a roztomilého slova zůstal.

1101
Wanna be your monster
Reagovat

Lů: já hnedka jak přijedu, tak ty notebooky naházím do opravny.

Lů je ve fázi MÁM počítač a dokonce jej jich více.
zítra mít žádný počítač zase nebude. :)

1102
moi
Reagovat

1096 – skvělý :D

1103
okkvp
Reagovat

Tak abychom měli v těch Lucině počítačích jasno, tak má dva noťasy, akorát mají rozbité konektory napájení. řeší jak si budou dělat videokonference. Evička má dva noťasy a růžovej tablet, kterej dostala a tak by jej mohla Lucině dát.

1104
Keliška
Reagovat

1096- nejlepší od tebe :-)

1105
Wanna be your monster
Reagovat

Lů: pokud se se mnou bude áčko bavit, tak on má jeden tablet, co by mi mohl půjčit.

Myslím, že takové „bavení se“ s lů je hodně drahá záležitost, to vidíme ve vile, co všechno vysomruje. A sama se nerozdělí ani o cigarety, kterých měla schované 3 krabičky.

1106
Macík
Reagovat

Keliška

OK, já fandím Vladovi, jen mi Pavluš přijde spíš jako chlap…neřeší, ráda kalí, ráda se pere (Pepa)…je prostě jiná než ostatní baby ve vile :-D…za mne „konečně začala hrát“, páč Vlado nepotřebuje ochránce, je mi sympatičtější, když se obhajuje sám a na můj vkus někdy až moc řeší, přitom není třeba, páč v jeho případě méně znamená více…:-D

1107
SADRAJ
Reagovat

1097 Lu už zase namá PC a notebooky
hned jak vylezutak je nahazim do opravy jeden nenapájí
Ev to máš vykloktanej konektor

Dnesk jako by zmizela klimatizace, skoro není slyšet , i když šeptaj
nebo že by v zimě při – venku a topení nedělala takovej kravál ?

Takti tomu nejaknerozumím Ačko prej má doma tellet či so a mohl byjí hopujčit tak jek to spolu vlastně mají
Ev má doma růžovej tablet
El to rozčísnul má rád růřovou barvu proto že se nelíbí ostatním klukům
ono to z něj snad nakonec takhle po nocích vyleze samo

1108
okkvp
Reagovat

Jenýček má rád růžovou, protože musí mít vždycky něco extra a růžovou ostatní kluci přece nesnáší

1109
Wanna be your monster
Reagovat

To je evča hodná, že nabízí lů tablet. nevím, která z nich je větší nána. :D

1110
hledice
Reagovat

Lorenzo..skvělé…

a zítra je od sebe nerozeznáme..ani čepičkou ani kydama…

1111
Lucy
Reagovat

1096 – Lorenzo…. senzacni :-)), se tedy vyblbnes :-)), je te tu snad uplna skoda, mohl bys zacit takhle delat i politiky :-))

1112
moi
Reagovat

Ty mně bavíš, ale u tohoto jsem úplně vybouchla :D

„Myslím, že takové „bavení se“ s lů je hodně drahá záležitost…“

takže máme – boty 2x, tričko 1x, kalhoty 1x, podprsenka, dárky od štábu, kosmetiku a ukradené jídlo nepočítáme, … tablet na cestě
co dál? :)

1113
Lucy
Reagovat

1110 – hledice
Bingooo ! :-))

1114
SADRAJ
Reagovat

1100 bordel fakt dobrý. S tebou bych se chtěl poznat i jinak nejen tady (Bacha teplej nejsem abys to nebral náhodou jinak nežli to myslím)

1115
Wanna be your monster
Reagovat

Elmex šeptá strašně potichu – říká, že kdyby to dělal, tak se k tomu přizná, když už by měl žaludek an to to dělat, ale on to nedělá.

ve zpovědce mají na čekání pohozené nejnovější bulvární časopisy, aby se tam nenudili, ne?

1116
Lucy
Reagovat

1112 – moi
nekde tu padlo, ze kdyz sla do duelu, tak mela sbaleny i vilovy rucniky, vcera nebo predevcirem u ni myslim Ruza objevila troje ulity cigara

1117
okkvp
Reagovat

Lu se odebrala do své postele, Evička se ptá Jenýka jestli už chce spát a už švitořej (mnohem potišeji, tak jak to Evuška umí)
a asi se právě bavěj o tom pornu – J – prý kdyby na to měl žaludek a dělal to, tak by se k tomu přiznal. Evka mu zřejmě nalejvá jak jsou redaktoři bulváru chudáci (sama tam dělala, tak ví nejlíp)
imho to na něj zřejmě vytáhli i ve zpovědce

1118
SADRAJ
Reagovat

E l rozebírá porno kdyby to tak bylo a kdybych to dělal a měl na to žaludek tak bych se ktomu přiznal
jsou to chudáci bych se k tomu přiznal ale já na to nemám žaludek .
Ev něco plká o fotkách a natáčení porna a kalendářích

1119
pavliq
Reagovat

1112 moi – myslím, že je ve hře ještě svetr od Romaniny sestry a župan a ručníky z vily.

1120
Ananas
Reagovat

1096-Lorenzo
Krásná tečka na dobrou noc, díky!
1107-
Lůzová je barva muzů ( říkají spolužáci mé desetileté dcery:))
Dobrou noc.

1121
bobina
Reagovat

Elmex si s Evou špitaj o tom jeho pornu. Elmex tvrdí, že kdyby to byla pravda tak to přizná a Eva říká, že bulváři jsou zakomplexovaný lidi co nosí v kabelce hromadu antidepresiv….

1122
moi
Reagovat

kterou kameru posloucháte? já neslyším vůbec nic

1123
okkvp
Reagovat

Takhle tiše Evička špitá často – napomenuta nebyla ještě nikdy

1124
okkvp
Reagovat

na jedničce

1125
Macík
Reagovat

1096) Lorenzo

supéér :-DD to musí mrkev valit bulvy, jakýho má panaček báječnýho kreativce, o kterém se jí může leda tak zdát…

1126
SADRAJ
Reagovat

1112 pak ještě župan vv několik osušekVV, přece když je používala jsou její ne ?
A taky snad nejaký ty čepičky a hlavně 11 kilo + a ZADARMO navíc ještě placený k tomu .

1127
Lucy
Reagovat

dnes se loucim, zitra to bude maso, mejte se smiracci, papa

1128
okkvp
Reagovat

Evička radí, že by se mohl bránit, že takhle byla odsouzená jedna novinářka na podmínku

1129
Wanna be your monster
Reagovat

Podle mě eva dělá jen „šušušu“. :)

1130
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado čumákuje do tmy.

1131
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado odchází.

1132
SADRAJ
Reagovat

1129 Wanna
tak to chce
1/ buď lepší techniku
2/navštívit ušního lékaře
nic proti jen sranda
dneska je to ale opravdu slyšet skoro suprově i přes tu klimošku
jen kdyby někdo kejchnul tak mi asi vyletí oči z hlavy tim tlakem ze sluchátek ven

1133
okkvp
Reagovat

juž se došpitalo (ajá musím najít, kudy v těch novejch widlích ztlumit systémovej zvuk změny hlasitosti – budim rodinu)
aha – už jsem našla

1134
Keliška
Reagovat

Macík- mě jenom naštvalo, jak Pavlína lehce zaboduje, tak najednou je skvělá. Počkejte až zase bude říkat Vladovi jak něco přehnal a jak se měl držet zpátky.. to je paní spravedlivá.. A už se touhle holkou nebudu zaobírat, je to pro mě stejnej povl jako ostaní… Ale tovoje komenty ráda čtu :-)

1135
bobina
Reagovat

Jdu taky do hajan. Dobrou noc všem. Zítra to bude masó na terasó.

1136
SADRAJ
Reagovat

a je klid padli poslední bojovníci
Fakt to ale vvypadá, že vyhodili zvukaře je to i naplno hodně utlumený ten šustot vzduchu
A to i když si pustím všechny 4 kanaly naráz a naplno tak neni skoro slyšet.
Nebo si už na ten monotonní zvuk zvykly moje uši a přestaly ho vnímat.

1137
sa_rah
Reagovat

Spadl mi spadl panáček a ne a ne mě pustit z5.
Tak jen pošlu díky Lorenzovi za výýýbornou práci v roli animátora .) a všem můrám pelešivým popřeju dobrou!

A jsem zvědava, co vypukne dneska večer.

1138
okkvp
Reagovat

zítra si hlavně připravte k večernímu sledování nějaké dokumenty, wordpady či poznámkové bloky a ulevujte tam, bo tušim opět padání

1139
SADRAJ
Reagovat

1135 bobina
maso tam bude ale hlavně aby nebylo i tady snad nespadneme uvidíme jak to pojede.

1140
hledice
Reagovat

myslíte, že kdyby Vlado požádal o nějaké prášky na zklidnění, že mu je dají?

1141
SADRAJ
Reagovat

11. duel – Koho chcete zpět?
——————————-
12/11 22:23 hod Hlasů: 1356
12/11 22:52 hod Hlasů: 1854
12/11 23:06 hod Hlasů: 2070
12/11 23:34 hod Hlasů: 2746
13/11 14:00 hod Hlasů: 7467
13/11 15:34 hod Hlasů: 8157
13/11 16:44 hod Hlasů: 8575
13/11 17:05 hod Hlasů: 8692
12/11 20:22 hod Hlasů: 9594
13/11 21:35 hod Hlasů: 10042
13/11 22:49 hod Hlasů: 10445
13/11 23:22 hod Hlasů: 10613
14/11 00:41 hod Hlasů: 10774
Vladko 90 %
Honza 10 %

1142
bordel
Reagovat

1114 SADRAJ
Kdepak, já jdu na kafe s Mirkou a Pavlínou, pak na pivo se zdejší bb, kde si krásně svobodně a demokraticky vyměníme naše rozdílný názory – byť za slabý dvě hoďky spadlý pěny u toho jednoho kousku bude vyřešeno…

Jo, a ŠŠ taky se mnou dojde na veganskou mňamku… Ale vyřídit si to ručně, a prej to bude maso.

Mám toho prostě moc…

1143
Macík
Reagovat

1134) Keliška

…všeobecně máš pravdu, protože Vlado je stálice VV a ostatní vilani mají tu smůlu, že stoupají a klesají na žebříčku popularity, podle toho jaký je jejich momentální postoj k Vladovi…je to většinový jev, ale jsou i tací, kteří se drží svého názoru od počátku VV…:-D

1144
SADRAJ
Reagovat

okkvp dneska to máš do rána a nebo jdeš hodit postel na záda?

1145
quietriot
Reagovat

Ono to neni o tom ze by Pavlina byla skvela ale spis o tom jak jsou ostatni jeste horsi, aspon pro me. Lucine preju druhy misto i tak ale, zaslouzi si ho.

1146
hledice
Reagovat

1134 Keliška

já mám Pavlínu na stejné šprucli za Vladem..a tak nějak se to u mne přelévá…

Evu s Honzou a Lůcou mám taky na stejné úrovni..a tam se to ani nepřelévá, jsou nastejno..

1147
hledice
Reagovat

chtěla jsem napsat : Pavlínu na stejné šprucli s Romanou.. za Vladem

1148
SADRAJ
Reagovat

1142 bordel času je doost nežli začnou dalěí VV nědke aby jsme jim rozumeli a nebo se potkáme jinde na jiným kanálu (prosim neubírat písmenka pak to vyzní jinak )

Dneska jsem se celkem asi 2 hodky docela bavil, když jsem na FB projiždel šš a ty jejich přátele a pak přátele jejich přátel je to dobrá sebranka jánabráchismů nebo jánabráchistů (ježíš to je slovo, jsem snad vymyslel novej -ismus)

a už tam zase kdosi šeptá vypadá to na
Pá + VL nechce se ti spát ?

1149
bordel
Reagovat

Já chci Pavlínu v Duelu. Žádný výmluvy typu Romana x Eva nechci slyšet. Nějak to zařiďte, jo? :-)

Dobrou noc.

1150
SADRAJ
Reagovat

bordel doufám že o schůzkách někam vyvěsiš info ve formě svodné události + mp3 záznam z průběhu , Hlavne abys ustál ŠŠ a nebylo to na FKU pátrá radí informuje a nebo v Zelený vlně .:o)

1151
okkvp
Reagovat

144 – při házení oka do vily jsem sledovala i včerejší slováky a teď jdu s radostí poslouchat jak funí/dupou moji kocouři. (jeden mi funívá do ucha, dva dupou cestou oknem ven/dovnitř, máme křivou podlahu)

1152
SADRAJ
Reagovat

házím postel na hřbet a jdu
Snad se za 1/2 hodinky všichni zase neprobudí hlady a neudělají nájezd na lednici a kuchyň.
Škoda že kuchyń nemá dveře a bzučák ,jako vchod a východ.
Pouštět by je tam mohli jen na sn sv ob sv a ve a dost. Jak na vojně.
Pak by Lu neměla problém +11

1153
Macík
Reagovat

…tak taky mažu pod duchnu…přitulit se :-D

1154
SADRAJ
Reagovat

Budit jen v případě mobilizace, odchodu do civilu, světové války a míru nebo pži pádu meteoritu v okolí.
Nebo při válce radši ne tu klidně prospím.
A meteorit když padne, tak taky nikam neodejde že ?

1155
pavliq
Reagovat

1147 hledice – já jsem měl Romanu taky na druhém místě, ale už jsem ji pohřbil. Často říká něco v tom smyslu, že „tady se stejně každy odhali, jaky je doopravdy, chapeš?“ Což „chapu“ tak, že jsem ji ze začátku nemohl absolutně vystát – to byla opravdová Romana, která poté, co si uvědomila co a jak, začala „hrat a valit bomby“ – to se mi moc líbila a dosáhla šprušle č.2, ale teď se „vratila zpatky jaka je a gvuli tomu děcku“ – postupně sklouzla zpět na podnulu… Romaně by případná výhra možná přinesla víc problémů, než kolik jich doteď měla.

1156
Sendy
Reagovat

Dobrou noc všem.

1158
Zuzka
Reagovat

děkuji za proměnu Elmexa na Thomase – vyprskla jsem si kafe na monitor :D

1159
Tamzin
Reagovat

teď jsem si vzpomněla na písničku Kanagom, od P. Jandy, na Evu jak dělaná :-) http://www.supermusic.cz/skupina.php?action=piesen&idpiesne=1641

1160
Tamzin
Reagovat

Pro mladší ročníky, kanagom bylo velmi oblíbené lepidlo, nevím, jestli ještě existuje, ale na ZŠ při výtvarce jsme si s ním užívali :-)

1161
Ella
Reagovat

Pavla má být údajně v této RS černý kůň soutěže, instrukce má dostávat ve zpovědnici přímo od ŠŠ.

1162
Prostě já
Reagovat

1161: A ona dostává instrukce být nudná, nenápadná a nezajímavá? Proč ji nedají nějaké lepší instrukce? :)

1163
SADRAJ
Reagovat

1161 že by pokračování včerejsí housenky 1006 od alfi?
dobrý tak jedeme dál v housence schválně jestli tu osobu najdeme do konce VV 13
tipy už tu byly různé
tak jedém kdo další bude tipovat?

Jinak dobré ráno po Vladkem proklepané noci v posteli byl vzhůru hodnedlouho potom co ostaní už dávnospali a utichly i hovory a vypadal hodně nervózně.

1164
SADRAJ
Reagovat

Kde máíme nasi meteoroložku s jejím okénkem kde a jak mrzne? mrzlo v noci?

1165
Ella
Reagovat

Osobně přeji výhru i podruhé Vladovi, protože on jediný si ji zaslouží a vadí mi jeho šikana tupým stádem. Předala jsem jen informaci, které se šíří na netu..

1166
Petr
Reagovat

Kdysi jsem sem nakoukl a to měla Eva fanoušků u mnohých z vás no jéje a hodně z vás ji mělo hned za Vladečkem .. A teď jste se úplně obrátili haha ha.
Je ale jisté, že se něco chystá a hodně se poslední dobou o Evu někdo zajímá. Možná se stane, že nevyjde ze soutěže jak si myslíte ale „jinou“ cestou.

1167
nekran
Reagovat

1157 – Zuzka

ač P.Novotného nemusím, důvod č. 4 je bych řekl nejlepší (a pravdě asi nejbližšší) a hned za ním bod č.2 a č.3 které přesně vystihují současný stav

1168
Prochor
Reagovat

1166 – Zkrátka si pro ní přijde policie a zašijou jí.

1169
Ananas
Reagovat

1159-Tamzin
To sedí dokonale!Jak přilepené.
A navíc mi to připomělo slastné chvilky oďoubávání zalepených prstíčků:)
Já se na začátku snažila Evu hodnotit bez ohledu na předchozí informace ( koneckonců bulvár…), které ji oproti ostatním v mých očích dopředu znevýhodňovaly. Hotová pozitivní diskriminace.
Kaju se, kaju…

1170
SADRAJ
Reagovat

1168 a možná nejen ji
ale i spoustu těch černejch MRKVí vzadu v těch kobkách, tunelech, kanálech a kde to jsou všude vlastně nalezlý
ono je to potom jedno kobka jako kobka

1171
hledice
Reagovat

Dobré ráno,

je pravda, že já jsem měla první týdny Evu dost vysoko…říkala jsem si, vždyť to je obyčejná hloupá holka, na kterou ušil někdo boudu..
no jo ale postupem času se ukazuje, že tu boudu si nechala přišít moc ráda – prachy prachy prachy – pro ně je schopná čehokoliv..

1172
Kája
Reagovat

Ella: no to si nemyslím, kdyby Pavla něco věděla, nelítala by tam 2 měsíce jako hadr na holi. Spíš jí jenom došla trpělivost poslouchat dokola Eviněny kecy a drby. Ta Eva je jak zaseknutý magneťák, pořád dokola mele ty samý fráze a k tomu přidává svá přirovnání. Nedivím se, že jí Vlado nevnímal, když se jakoby ráda vypovídávala. Pryč s ní, je to husa.
PS: a ty ksichty včera u těch argumentací, no to byl hnus a to ani nemusela mluvit. Bože ta má názory.

1173
Drákula
Reagovat

Nevím kde je jaká meteoroložka, ale hlásím, že na Barrandově je mlha, že by se dala krájet, není vidět pomalu na krok, a tak kdo ví, co se může všechno stát. Kdo zná Kinga tuší, na co narážím :-))

1174
Ella
Reagovat

Evík je nyní přímo odpudivý, proti Pavle nic nemám, mám ji hned za Vladem..zřejmě z mé strany zafungoval ochranitelský komplex..navíc ještě VB přijde Vlada deptat..

1175
ředitelkazeměkoule
Reagovat

1173 – Drákulo, dej pokoj, nestraš (taky jeden z mých dlouhodobých fanoušků). I když… Zlo asi dnes večer opravdu do Vily dorazí :-)

1176
Jáša
Reagovat

Tak já Evu vnímala od začátku jako nepopsaný list.
Bulvár nečtu, ani se nepídím po drbech.
Uši jsem nastražila, až ze sebe vylila tu svoji pravdu.
Docela mě to zmátlo a rozhodilo.
Stejně jak se začala projevovat, tak se měnil i můj pohled na ni.
Přiznám se, že jsem ji podpořila svými hlasy proti Martinovi.
Byla jsem hlupaňa a kaji se.

Páce volá, jdu převlíkat a šmidlit okna :D

1177
Sabina
Reagovat

Kurzy na vítěze – Tipsport
1 VLADKO 1.10
7 LUCIE 7.00
11 PAVLÍNA 12.00
12 ROMANA 15.00
13 EVA 10.00
19 HONZA 15.00

1178
Evík
Reagovat

1173 Drákula
Hlásím, že na Jižní město taky padla mlha… Před dvěma hodinami ještě taková nebyla…

Asi něco přijde…

Zřejmě ani přírodě se nelíbí voživeníčko, co míří do vily…

1179
jenka
Reagovat

Když už se tady rozjelo počasí, přidám svou trošku do mlýna. Beskydy krásně slunečno. Věřím, že stejně bude i ve vile a Vlado zvládne s přehledem avizovanou návštěvu Velkého Blba.

1180
SADRAJ
Reagovat

1173 100dulky
0,8 celsia 96% vlhkosti
z okna nevidím ani na zem z6 patra
kolem je to jak mlha předemnou mlha zamnou mlha jko mléko mlha jako sýt jen to nakrájet a vidět není už vůbec nic.vítr slabý severní
pro fajnšmekry asi takhle
http://www.imagehosting.cz/?v=2wwwobldl.jpg

1181
SADRAJ
Reagovat

1178 no ještě z toho Náchodska nedojel do Prahy třeba ani nedojede nekde se rozmlátí a bude klídek

jinak koukám že sázkovky asi to úterý fakt zaspaly a vystavili to až dneska jako vždycky

1182
dessin
Reagovat

ne ne a ne, na tohle se koukat neda. ale musim, pokud chci mit objektivni zaver :)

… VV2013 – nulova sance. Nulova flexibilita, nulove prekvapeni, nulova objektivita, nulovy stav odborniku na RS, nulova reakce na divaky, a hlavne v produkci jedna velka nula. To je pak tezky.

1183
Evík
Reagovat

1180 SADRAJ
Já čekala fotku z šestého patra na zem… :o)

To víš, RS fajnšmekr…

1184
Dáša
Reagovat

Nariadenie:

Mlhu udržovať až do večera, aby sa v nej VB stratil a už sa nikdy nenašiel!

1185
zvědavý
Reagovat

1159 tragický pravdivý, znám takových několik, ale i mužů

1186
Evík
Reagovat

Ve vile jede řízný arabský popík… (Zřejmě) :o)

A Vladko si šplouchá do podpaží místo deodorantu parfum…

Partie „kdyby něco“ vynechal…

Tak dneska asi nic nebude… :o)

1187
Lorenzo
Reagovat

Šípková Růženka Lucinka
http://www.imagehosting.cz/?v=sipkovaluc.jpg

1188
zvědavý
Reagovat

Protože se v této komunitě lidí cítím dobře, uvítal bych v budoucnu jakési „svolání“ k fandění k jiné RS a jsem ochoten poskytnout základní identifikační údaje (aby se vyloučili trolli)
brr to je slovo

1189
XY2
Reagovat

Evík chytla pod peřinou epileptický záchvat.

Vlado pochoduje dneska s Rů.

1190
Evík
Reagovat

Rumča dnešní outfit: vršek bunda (Dekra), prostředek sukně (Korejci), boty (Rumcajs)…

Polonahé Evě je zima… Možná nebudou kraťásky, ale něco delšího… :o)

Pá tančí v ložnici…

1192
sa_rah
Reagovat

Zdarec mazec všem!

OT Jen pro zajímavost: repríza StarDance právě na ČT1.

1193
Evík
Reagovat

Pražákům, těm je hej…

Prosím gifujte!…

Lů mentál…

1194
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Koukám na Ro na terasó… na sobě má nočnodenní šaty (za tisícovku), kozačky a darovanou buřtbundu… a říkám si, proč zrovna ona nemá ráda, když Vlado mluví o „šedesátkách, sedmdesátkách“. Podle volby svého šatníku bych předpokládala, že je má ráda.

1195
Thybaumont
Reagovat

1182 náhodou je to sranda.. takové absurdno. Možná i bojkot bude a kéž by i protestní pochod proti Primě:-D

1196
zvědavý
Reagovat

uf jsem se lekl , že Lů v noci šlehlo a a má stupor ve tváři co ted provedla při tanci

1197
Jana1
Reagovat

1178- to je spíš smog a hutný

1198
SADRAJ
Reagovat

1184 rozkaz udržovat mlhu
a taky paniku
a zavírám to tu hybaj do novýho dne
a všichni
3
2
1
TEĎ

1199
okkvp
Reagovat

1188 – tady není nutno se nějak extra svolávat, snažíme se informovat o všech, které se nejen v našich luzích a hájích urodí

1200
XY2
Reagovat

Jeníček když vyhraje, si udělá Jurský park a holky by tam mohly udělat těm těm promo

1201
Lucy
Reagovat

1159 – Tamzin
no :-)), neuveritelny, nadcasovy :-)), uz jsem na to za leta zapomnela, a ted v tyhle souvislosti je to doslova kouzelny, meli by jim to pustit a v ramci nejaky mrkvi psychohry je nechat, aby se zas tak hodinu navzajem hodnotili a urcili, komu je pisen urcena, pokud by to odflakli, tak po male prestavce znovu a hledani aresata detailneji :-))

1202
Keiry
Reagovat

Pája zvládla dnešní večer na jedniíčku, její výzva byla nejlepší ze všech. A tak jí posílám své hlasy, které jsou nejen hlasem pro ni, ale i antihlasem proti Evě. Tu sebestřednou uječenou „nánu“ přece nenechám dojít do finále.

Přidat komentář