Panáček v reality show

VyVolení 2013: Týden Super Duelů a Thomas zpět do vily

12. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

412370_palce_image_620x349

O tom, že bude tento týden dvojí zůčtování, dvojí výzva a dvojí duel už se tady psalo v rámci spekulací bulváru. Nyní je tato čistka potvrzena i oficiálně Primou. To ale není vše, co nás tento týden čeká za masakry.

Dvojité vyřazování ve vile

Dnes večer nás čeká zůčtování i výzva, ve čtvrtek pak totéž a v pátek proběhnou hned dva duely.

„V pátek proběhne Super Duel, ve kterém nebudou soupeřit dva, ale hned čtyři soutěžící o vaši přízeň! Nyní si VyVolení opravdu neoddychnou!“ uvádí Prima na svých stránkách.

Ve vile pak zbudou jen čtyři soutěžící a je tak možné, že příští týden bude velké finále. To ale zatím potvrzeno není.

Thomas zpět do vily

Thomas se vrátí na 24 hodin do vily.

Do vily přijde na návštěvu ve čtvrtek po výzvě a odejde v pátek večer.

Na svém facebooku zveřejnil zprávu: „Ahoj přátelé a kamarádi,tak už je jisté na 100%,že jdu do vily ze čtvrtka na pátek,za jeden den tam toho asi moc nestihnu,ale pokusim se vás nezklamat! :-)“ I Prima na svých stránkách už má článek o této návštěvě.

Komu bude Thomas nejvíc v/ladit? A kdo odnese dvojitou porci emocí?

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
1
hledice
Reagovat

můj názor je takový, že návštěva Thomase je nesmysl…ale kdo stojí o názor diváka, že?

Reagovat

hledice: Mám stejný názor. jen zase další pokus o vyvolání konfliktů a pruzení Vladka (ne že bych mu fandil). Ale o názor dvou diváků asi taky nikdo stát nebude.

Asi jsem fakt divný, když mě víc baví, když vymýšlí kraviny, dělají voloviny a prokládají to koninama, jsou pruzení pravidlama, taktizují a občas se hold rafnou než když se šedá eminence snaží jen o to, aby se imrvere hádali a podobně.

3
okkvp
Reagovat

njn, když se mrkvím podařilo v castingu najít tak skvělý materiál, který je ochoten se za pár šupů znemožnovat až absurdum, tak proč toho nevyužít, že.

4
Ananas
Reagovat

Doufala jsem, že to jsou jen fámy. V téhle fázi hry by tam neměl lézt vůbec nikdo, natož tenhle…

5
anja
Reagovat

courání vypadlíků po vile se mi v této řadě krutě nelíbí, jednou dali diváci jasně najevo, že toho člověka tam nechcou a tak by to měli „tvůrci“ pořadu respektovat

jediné co mě uklidňbuje je to, že se každý exvyvolený svým vstupem do vily znemožnil ještě víc, než když působil ve vile (možná kromě Mirky) …a to také od Thomase očekávám

6
Crazy lady
Reagovat

5 anja : myslím že u tohodle homofobního hovada už to víc nejde

7
karkulka
Reagovat

Abych se i nadále těšila z dobrého duševního zdraví, tak si ve čtvrtek a pátek kamery nepustím …
Pro sichr i v sobotu.

8
iv
Reagovat

6: Spíš čekám, že se bude VB ve čtvrtek snažit dodatečně vylepšit blbý dojem, kterým působil celou dobu a že to bude marné snažení…, ovšem pár příznivců na FB má i tento člověk.

9
anka
Reagovat

a proč by to dělal? já naopak myslím, že konečně bude mít pocit, že si může hlavně vůči Vladovi dovolit říct a udělat cokoliv a pořádně ho vydráždit a ztrestat ( a to on umí velmi dobře s tou škodolibě usměvavou grimasou )

a taky mě napadlo, že tam tuším ještě Elmex neměl žádný „dáreček“ – takže Buldočáácííí hurá jedééém – ten se ve čtvrtek samou radostí ožere do bezvědomí a svoje trenky věnuje VB na památku

10
Poštovní holub
Reagovat

8 – Ale to jó! Vždyť byla ta amnestie a ve věznicích možná, jako kulturní vyžití, hromadně hlasovali pro Opara,ne? Nevím, nevyznám se, třeba za dobré chování? :)

11
Poštovní holub
Reagovat

9 – Třeba ho i „připustí“.

12
JJ
Reagovat

Všechno zlé je k něčemu dobré. Velký Opar tam bude prudit a bude Vlada trápit (pardon – prý bude dělat šou). Lidi obvykle fandí utlačovaným, takže jestli to Vlado uchopí dobře, paradoxně mu to může pomoci k výhře, což bych mu přála :-)

13
romana
Reagovat

víc už se Thomas znemožnit nemůže tak at si ho tam strčej

14
nee
Reagovat

Příchod Thomase do vily zmobilizuje Vladovy fanoušky a Vladovi přihraje spoustu nečekaných hlasů, dobře tak….
Pokud to ovšem Vlado neustojí a dostane hysterák – přesto že ví, že to diváci neradi – u mě skončil a řadím ho do psychiatrické léčebny…pokud bude klid a vezme to s nadhledem, má i moje hlasy jisté.

15
Prochor
Reagovat

Já vím, je to těžký. Ten pocit, že někdo vyhraje už celkem 16 mega, ještě nemá dluhy a navíc ho mají lidi rádi a nepískají na něj. To Tomas jenom těžko někdy zažije a špatně se to vydejchává. A když se k tomu ještě přidá závist tak Tomasovi nezávidím. Má to holt těžký chlapec:-)

16
iv
Reagovat

9: Protože mi z jeho FCB připadalo, že si po vypadnutí prošel negativní ohlasy diváků a snažil sám sebe dodatečně obhajovat – že šlo o úkoly od štábu, že jsme nepochopili jeho nadsázku, pokus o srandu atd. A nebo máš pravdu a VB bude pokračovat ve zřetelné dějové lince, jako tomu bylo u Pepy.

17
jfk
Reagovat

Rad bych se zeptal jestli někdo náhodou neví , proč se pan Dobrovodský ve vile chova jako hysterické hovado ….

18
simon
Reagovat

To je primitivní magor ta Vladěna.

19
simon
Reagovat

Hlavně, že ostatníma pohrdal za výběr slabých protivníků, pokrytec.

20
Andrea
Reagovat

19- A kdo pro Vlada není slabý? Kdyby si vzal jakoukoliv holku, zase by všichni řvali-jéé, srab, von si vzal holku. Navic to celkem slusne zargumentoval – Honzik do nej celou dobu jde, bezduvodne, tak proc by ho nevyzval. A Honzik se taky vratil z Duelu, tak Vlado nemusi byt presvedcen, ze je tak extra slaby.

21
Ella
Reagovat

Zajímavý názor na Rybičce :
Ono celý čtyřduel je možná jen rafinovaný způsob, jak zajistit aby se Vlado z něj nevrátil. A to tak, že ve čtvrtek uzavřou hlasování z úterý a vyhlásí hlasování nové. Je jasné, že většina hlasů přijde až v pátek a pokud se nebude moci hlasovat o prvních duelantech, tak čtvrteční duelanti počtem hlasů hravě úterní přeskočí. A pokud z toho udělají čtyřduel, kdy dva s největším počtem hlasů jdou zpět, jde Vlado i s Honzou domů. A když se ptáte jak čtvrteční uzavření hlasů zdůvodní? Jednoduše, aby ve čtyřduelu nebyli duelanti z úterý zvýhodnění tím, že se pro ně dalo hlasovat delší dobu. Geniální způsob, jak se zbavit favorita a shrábnout sázky na outsidera.

22
Pavla
Reagovat

Nejsem fanouškem Vlada,ale vyloženě jde štábu dostat toho Vlada na kolena!Poslat tam toho somráka Thomase je pod jejich úroveň!Sledovanost je živí tak se není čemu divit!Věřte tomu,že i ta falešná Eva poleze Thomasovi do zadnice!

23
Poštovní holub
Reagovat

Jenže Tomáš Opar jim sledovanost rapidně sníží. :)

24
helena skružná
Reagovat

Ahoj Všem,je to především vše o penezích,tak veškerá slušnost jde stranou.To měli vyvolení mít na paměti.Vladovi držím pěsti,ale souhlasím,že je to nervák.Myslím,že tam nepatří.Ale měl s tím počítat,že tyto okamžiky nastanou.

25
Miki
Reagovat

Nestačí, že štáb i ta skvadra 3 Vyvolených permanentně Vlada deptá, ještě ho chtějí úplně psychicky zničit tím, že tam nakvartýrují toho idiota a blbečka Thomase. Je jasný, že ti 3 se s ním dají dohromady proti Vladovi. Vám to připadá normální? Už jen za to jak se k němu všichni chovají musí Vlado Vyvolený vyhrát.

Přidat komentář