Panáček v reality show

Neobvyklé zúčtování VyVolených, Zdena šla rovnou domů

5. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Je úterý a ve vile VyVolených proběhlo další „prstování“. VyVolení v něm rozhodli, že už dál ve vile nechtějí být se Zdenou Reginou. jako hlavní důvod padalo, že ona nechce být ve vile a že proto neplní úkoly. Tereza a asi i šedá eminence se tak namíchly a udělaly z dnešku velmi památný den.

Prima nedávno zavedla novinku, že každé úterý, čtvrtek a pátek na Prima Love místo rekapitulace vysílá live přenos z vily a v rámci toho udělá vždy nějaké tóčo ve vile, jednou pošle návštěvu, jindy udělá Štědrý den, z toho zase přidá soutěžící.

Dnes ale i v tomto live přenosu do vily vstoupila přes obrazovku Tereza Pergnerová a měla pro VyVolené jednu zprávu: kdo už nechce být ve vile má si sbalit kufry a jít domů. Apelovala tak hlavně na Zdenu, která si už kufry nejednou balila. Ta této příležitosti také využila a vilu záhy opustila. někteří se s ní ani nerozloučili a nerozloučili se s ní ani když ji štáb do vily na minutu vrátil, aby předala bosovství a aby se s ní všichni rozloučili jak se patří.

Ve čtvrtek nás tak možná čeká zúčtování i výzva v jeden den. Nebo možná něco úplně jiného. Kdoví. Vy víte?

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 47
1
Katynka
Reagovat

Já teda nevím, co nás čeká, protože letos se to nedá ani odhadnout. Ale náhodou jsem se na to live dnes dívala a nevěřila jsem vlastním očím. A velmi jsem tu přednášku hráčům přála, protože někteří evidentně neví, o čem Vyvolení jsou.
Navíc to nepochopili ani po tom, co jim to Terezka vysvětlila, takže Lucka, Pavlína a Eva u mě naprosto dneska klesly. Jaktože to jindy vyjde a jindy ne? Ptaly se holky, no asi proto, že vás štáb sice pořád napomínal a toleroval vám to, ale pořád vám to nedošlo, takže dneska jste dostaly tipec.
I když dle mě by měly být potrestány, je přeci pravidlo, že se o tom nemá mluvit, kdo komu dá palec a Lucka byla pořád napomínána a svým mozečkem to nechápala a nechápe.
A mrzí mě, že Eva, Pavlína rychle zapoměly na to, co pro ně Vladko znamenal a co pro ně udělal a dneska proti němu brojili, jako by sám měl ten proslov místo Terezky.
Takže já budu posílat hlasy jen Vladkovi, protože pro mě je hráč s noblesou, nejde přes mrtvoly, neubližuje do morku kosti, není přelétavý a není neaktivní. Jeho výbuchy mi nevadí, když vím, že je jinak v jádru dobrý, a to můžu říct, když na něho už podruhé koukám v televizi. Fandím mu.

2
Vixen
Reagovat

Myslím,že po tom,co dnes Lucie předvedla už nemá nejenom Adama,ale doufám,že už ani jednoho fanouška. To byl výsměch nejen pravidlům a podstatě soutěže,ale především divákům. Doufám,že jí to nezapomeneme…

3
Jiřina
Reagovat

Nenapsala bych to lépe naprosto s tím souhlasím.Konečně je ta blbá Lucina boss.Vyhýbala se tomu dlouho.Teď byste se měli chytit za nos všichni,kteří jste ji poslali hlas.Hrůza všichni mají Regíny plné zuby.Nikdo z nich ji tam nechce a vypalcují nekonfliktní Zdenu.Nechápu. Hlasy budu posílat jen Vladovi,jinak na to kašlu.Tato řada vyvolených se vám tedy nepovedla.Máte štěstí,že tam je Vladko,jinak By to už dávno bouchlo.Spousta lidí se dívá jen kvůli němu.A kupte mu prosím to křeslo!!!!!!!

4
Katynka
Reagovat

3 Kdyby tam neměli Vlada, tak je sledovanost jen snad na příbuzných těch, co tam jsou.
Taky nechápu, někoho se bojím, někdo mě ohrožuje a vadí mi, ale jemu palec nedají. A já bych rovnou dala Regině, když mi vadí. tak ji snad chci pryč ne?
Jo a jak Lucka říkala, že dostala minulý týden 4 palce od staroušů, tak oni se narozdíl od ní, nedomlouvali. Ale to ona neví.

5
Petr
Reagovat

4: No nevím… já jsem to třeba přestal sledovat proto, že mě nebaví koukat na Vlada, Pavlínku apod. :)

6
W - ten správny
Reagovat

Tak mne sa ten prejav nepáčil. Ako chápem, pre nás divákov to nie je moc atraktívne, ale ak sa tam niekto necíti dobre, nie je všeobecne lepšie ho nechať ísť do duelu a nech vyletí? Nie je to chyba sútažiacich, sú to predsa len ľudia a majú v sebe kus ľudskosti a je im tiež samozrejme lepšie dať do duelu niekoho, kto tam byť nechce. Skôr je to chyba vstupných testov, že sa tam takíto ľudia dostanú.

Takže zhrniem, divácky nezaujímavé, takticky a ľudsky totálne schváliteľné. Možno keby TP povedala, že cieľom palcovania nie je označiť niekoho, koho vo vile nechcem ale označiť niekoho, aby vzniklo napätie, tak vtedy by to bolo iné :)

7
Katynka
Reagovat

6 Ano lidské to je, ale pouze v tom případě, když by to každý dal z vlastní vůle a ne skupinová domluva. Zavání to prostě srabstvím, protože každý tam mlel o tom, že mu vadí Romana – ta měla několik hádek o víkendu viz. Pavlína a Eva, nebo že se bojí Reginy – viz. Romana narážela na to, jak jí Regina ohrožovala drcnutím. Takže nejprve nadávám na jednoho, ale dám palec jinému, který mi nic neudělal.
Kdybych já měla hádky či mi někdo vadil, dám primárně palec jemu a ne člověku, který mi nic neudělal a třeba se s ním bavím, ale jen proto, že chce domů, tak mu ten palec dám. Blbost na entou. A nehledě na to, že tato situace tu byla už několikrát. Takže proto dostali přednášku.
Prima to zkonila a ani toto nedotáhla do konce, ale s tím, co řekla Terezka v live naprosto souhlasím.
Prostě s nikým se nepaktovat, o tom Vyvolení nejsou, to patří jinam, ale hrát sám za sebe a blížit se k cíli tedy výhře.

8
VV
Reagovat

No taky jsem nepochopila, proč se Zdena musela sbalit a ihned odejít. Ostatní se pěkně odkopali a víc a víc si uvědomují, že Vladko je pro ně nej soupeř. Hodí se jim Regina a doufají, že Vladka porazí. Myslím, že Vladko si výhru opravdu nejvíce zaslouží a budu ho podporovat až do finále. Jen doufám, že štáb si již finalisty sám nevybral.

9
okkvp
Reagovat

8 – Odchod byl protože se díváme na cosi jako kinoautomat

10
W - ten správny
Reagovat

7 – ak TP mala taky prejav, mal si to stab vyriesit pred priamym prenosom. Ku kameram nemam pristup, ale ak tam bolo jasne dohovaranie, mal stab zakrocit. Sutaziaci robia to, co im stab dovoli :)
Proste, cesta lahkeho duelu je hracsky lakava a nemam im co zazlievat.
Ale kedze stab Zdenu vyhodil – stab chvalim aspon za takyto neskory krok. (A ak to urobil v tom zivom prenose na Prima Love, tak to tak mozno planovali po cely cas a na nejakych habadurach im nezalezi :) )

11
hledice
Reagovat

velmi špatné řešení štábu VV – skoro se mi chce říci:jako vždy….potrestat se měli viníci, ne ten, kterého vypalcovali..neslyšela jsem v poslední době, že by chtěla Zdena jít domů…To, že to řekla Lůce u doktora, to diváci neviděli, to bylo venku, ne ve vile..naopak Lůca za to měla být potrestaná, neměla ostatním říkat něco, co se dělo venku..

12
bb
Reagovat

Já už to nedokážu pochopit. Nejdřív neustále dostávají pokyny taktizujte. Taktika není na této hře nic špatného. A najednou takový zvrat? Zdena odejde bez pokuty, jen aby nešla do duelu. Já této hře opravdu přestávám rozumět a čím dál tím víc je mi těch lidí ve vile líto. Oni vůbec netuší, co tedy mají dělat. Hrát si jak malé děti a plnit stupidní úkoly? Rebelovat? Každý druhý den si balit kufry a odcházet? Nebo taktizovat?
Já, jako divák, jsem zmatena a vůbec netuším o co jde.

13
Gustav
Reagovat

Pravda je, ze to od zacatku cele tahne jen Vlado a to ne proto, ze by byl tak dobry, ale proto, ze letosni soutezici jsou naprosti tragedi a definitivni ranu tomu pak zasadil neschopny stab.Pokud budu prat vyhru tomu kdo me nejvice pobavil, tak prvni je Vlado, pak dlouho nikdo a pak asi Ruzena.

14
gwe
Reagovat

Je rozdíl taktika – domluvit se, abych dal palec tomu, kdo je pro mě výhodný (viz Survivor) a nebo palce z milosti, protože tam soutěžící nechce bejt. Nechceš? Tak ahoj. Udělal to El Nino – štáb je upozornil. Udělal to Mirek – letěl. Udělala to Zdena – letěla. Tohle je hra o pět míčů. Chválím štáb a opět perfektní Terezku. Doufám, že pro ni po skončení VV rychle vymyslí nový projekt. A nebo, proč by nemohla jít do poroty Talentu, zkušeností s šoubyznysem má kupu. Lucka Bílá už je okoukaná.

15
Trevor
Reagovat

Po Vladovi ted ve vile tvrde pujdou, ceka ho tezky konec.

16
Jerremy
Reagovat

Ja jsem byl vzdy zastancem taktiky… i ve VV, ale v mezich pravidel, ktere si sami odsouhlasili. Tj. o palcovani se muzou bavit do utery 12:00. Kdyby tahle debata probehla v pondeli, je vsechno v mezich „pravidel“.
On je zasadny problem v tom, ze pokud stab vybere / nasadi nekoho, kdo nechce primarne hrat, tak se nesmi divit, ze hraci to vyuziji … ale to neni jejich chyba, oni jen vyuzili prilezitost. Je jen na nas divacich, posoudit, zda se nam to libi nebo ne.
Takze si muze TP v PP rikat, ze to je spatne vypalcovavat nekoho, kdo chce jit domu (to totiz neni spatne), spravne je mela zdrbnout za to, ze porusovali pravidla … a mela odebrat modry satek Lu / klidne k tomu domu poslat i Zdenu.
Musim souhlasit s tim, ze tohle nebylo dotazene… kdyz se dela „Bububu“, tak se ma delat dusledne.
Stab proste neumi adekvatne reagovat na vznikle situace…:(

17
dessin
Reagovat

dokoukala jsem Zuctovani, sla reklama… vencim psa, vratim se… jde reklama a zacina primy prenos z Vily, Zdena bali kufry.

prosim vas, kDY ta Terezka vlezla znovu do Vily? Protoze ja si pak musela hledat na netu, proc si Zdena bali kufry…

Btw povazuji temto krokza jediny mozny, mrkev ma svetlou chvilku a absolvovat znovu nudny duel by bylo uplne k nicemu.

18
nee
Reagovat

Pokud to ovšem není tak, že scénář viz. 16 Jeremy, by proběhl, jen pokud by se nejednalo o Sluníčkovou Lucinku.

Byla jsem na kameře, když Lů naprosto otevřeně přiznala, že domlouvání a přesvědčování ostatních byla její akce – bez jakéhokoliv náznaku pocitu provinění, spíš s pocitem, jak ona to myslela dobře a nikdo to teď nechápe…..protože ona je ta jediná upřímná ve vile a nikdo to nevidí a neocení … až si z té nespravedlnosti musela z baru nabrat plnou kapsu cigaret….

19
jenka
Reagovat

Zdenu jako oběť nevidím, viz její spokojený úsměv při každém novém palci u svého jména. Ve čtvrtek vypalcují Romanu a ta by si měla vzít Evu nebo Páju, ať už holky letí. Kde přišel Elmex na to, že ho Vlado potřebuje jako tahouna soutěží. Nepřeskočily mu snad ty dvě kolečka co má v hlavě?

20
ruth
Reagovat

no já jsem ráda, že to s tou Zdenou udělali tak jak udělali.. skoro každý místo toho chtěl poslat domů Lucinu, ale myslim si, že hlavně rozhodlo vyjádření Zdeny TP v PP.. říkala, že ji to neva, že hrát nechce atd. a i před den Vladovi říkala, že chce domů, že ji ta hra nebaví.. kdykoliv někdo z vily odchází nikdy nezapomene podotknout, že jde s ním/ní.. první dva týdny tam nic jiného nedělala, než že se furt balila.. tak to opravdu nemá smysl, aby tam hrála hru, která ji nebaví..

a já si stejně myslim, že je v tom Pája nevinně.. i předtím říkala, že bude palcovat ty „nový“ dokud budou ve vile.. Lucka ji lámala, ale nepřišlo mi, že by se o tom Pája s ní moc chtěla vybavovat.. když už tak se o tom hodně domlouvala s Evou a Honzinem..

21
okkvp
Reagovat

OT 20 ruth- který post mám smazat – ten tady nebo ten u on-line? Jsou duplicitní

22
MMMMM
Reagovat

1 – moc a moc děkuji za Váš názor, je to naprosto super a přesně tak si to myslím i já. Jedině Vladko si zalouží výhru

23
ruth
Reagovat

21 – u online.. pardon :)

24
Ivana
Reagovat

dělá na to mě dojem, že Zdena opravdu nebyla soutěžící. a tohle byla geniální cesta jak jí odebrat ze hry

25
estor
Reagovat

souhlasím a mladí se nám ještě stihli vybarvit :)

26
Ananas
Reagovat

16-Souhlas. Lucyně měli šátek sebrat. Těm geniálním mládežníkům vůbec nedochází, že udělali něco špatně.

27
xxx
Reagovat

25- mladí se nám vybarvují celou dobu,co tam jsou. Co je smutné, je to,že spoustě diváků trvá několik měsíců,než jsou schopní ty barvy vůbec uvidět a to ještě ne všichni ;-)

28
Anonymní
Reagovat

Terezo,tak jak jsi se včera chovala,tak zasloužíš,aby Ti někdo pěkně nafackoval,

29
Macík
Reagovat

…sorry, ale mně to přijde jako alibismus štábu…divoká karta štábu ezobábi každej druhej den bušila do vrat, že chce jít domů :-D viz. nedávná scéna s dcerou na plazmě…
Vlado vypalcovanou Zdenu považuje za „oběť“ (póza) …proč, když chce mermomocí domů a servíruje to všem obden pod rypec ?…proč ji nevypalcovat, když si diváků, podle Terezy, neváží, otravuje „že jí to ve vile nebaví“, chvíli pajdá, chvíli nepajdá, rebeluje, což štábu narušuje „dějový linky“ a ve vile se jim to sype jak domeček z karet, takže defacto svoji neschopnost sváděj na vilany…nevidím jediný důvod, proč by nemohli palcovat regulérního soutěžícího (pokud nemá imunitu) z jakéhokoliv důvodu…vůbec jsem nepochopila ten Terezy proslov ke všem, jedině snad ke Zdeně, tam to sedí…k ostatním vilanům jen v případě za výjimečné ne/plnění úkolů a za občasné remcání (Eva, Vlado, Pavla) a k samotnému palcování si protiřečí úplně, do toho by vilanům nikdo ze štábu neměl kecat…je zřejmé, že mrkev domrkvila, co se dalo a neví kudy kam…já vidím chybu ve štábu, ne ve vilenech…

30
limbora
Reagovat

Možná je to moje chyba, že jsem se dívala na Zúčto až ke konci a ne moc soustředeně – ale zaznělo od TP vůbec, že se objeví i na prima Love? Protože jsem to pak přepnula zcela náhodně a byla jsem hodně překvapena.

A všimli jste si té poznámky Lucky, posedávající při té intrikářské a uraženecké debatě s Pavlínou a Evou,jak poznamenala: My tady potíme krev????? Opravdu naprostá ztráta soudnosti.

31
Macík
Reagovat

30)
… no, oni „krev potěj“ v přeneseném smyslu, hlavně psychicky :-DD…není náhoda, že už třetí vyvolený ve vile nevydržel…ano, hrají o pět miliónů, ale žabomyší války, hádky, poslouchání denodenních blábolů často o ničem, plnění vesměs psycho úkolů štábu, řešit denně nějakou tu kritiku na svoji osobu a nemít možnost, kam se uchýlit, muset komunikovat (při úkolech) i s tím, s kým se komunikovat zrovna nechce, šaškovat na povel, tak to je, podle mne, záhul…ano, jsou tam sice zavření dobrovolně, ale procházka růžovým sadem, to určitě nebude…:-D

32
Deleatur
Reagovat

Přikláním se víc k teorii, že to celé bylo připraveno jen jako zvrat a že proto si Zdenu Reginu šetřili a drželi ji tam téměř násilím. Terezina řeč byla celkem povedená až na to, že domlouvání palců patří ke hře a že za Zdenu Reginu diváci peníze neutráceli, to leda štáb. Kdyby se skutečně nesmělo mluvit o palcování obecně, štáb by zasahoval v jednom kuse v celé historii VV, ne až teď jedinkrát. Nakonec je z hráčského hlediska taktická chyba vyházet před Finále všechny kontroverzní hráče a zmenšit pravděpodobnost, že pro diváky budu nejpřijatelnější vítěz (Vladka to málem stálo vítězství v 1. řadě). A už v prvopočátku by tam Prima musela posílat samé konfliktní a nesnášenlivé lidi, aby měli vždy sami za sebe zásadní důvod pro palec.

33
Deleatur
Reagovat

3 (Jiřina) – Já jsem jí poslal hlas a i kdyby to nebyl antihlas proti Jafarovi, chytat se za nos nebudu. Vždyť by to očividně bez ní nebylo takový drama a na koho nadávat. Že je ten slepičinec nudnej, uvěřím, až se o něm přestane diskutovat.

34
Lorinka
Reagovat

Vážeí, Vy jste asi nepochopili, že Velký Boris si může dělat co chce. Protože je slabá sledovanost, tak míchá kartama. Chce tam za každou cenu poslat silného Thomase, aby zase se bylo na co dívat. Dívat se na Vlada jak se houpe a koukat na tupou zrzavou Lucku a poslauchat chvíli ty její cinty, to opravdu není ta pravá zábava. Dívám se na slovenskou verzi Vyvolení- dom snou a to je podle mně shou. Tam vyvolení musí makat na stavbě a šáhnout si až na konec sil. Tam by ani jede, včetně Vladka nepřežili ani jeden týden Pokud se někdy podívám na Vyvolení s Terkou, tak se mi otvírá kudla. A ještě tam pošlou Reginu. Holt, kvůli sledovanosti se musí všechno. Lituji ty lidi, co jim posílaj hlasy. Kdyby ty SMS poslali raději Světlušce. A Vlado je v poho, protože zase doufá, že to má jisté. U nás je možné všechno.

PS. Thomase na plac a ať se z toho pos…u

35
Macík
Reagovat

34)

…otázka je, jestli „nicnedělání a nuda“ není mnohem horší, než práce na stavbě, kde se slovenští vilani můžou dostatečně odreagovat a neleze jim to tolik na mozek…

36
Lorinka
Reagovat

Protože se na vyvolené nikdo nedívá, tak tento týden se bude vyhazovat ve třech a příští týden bude konec úžasní RS. Vyhraje zase Vladko, protože ti trotlové mu zase dají hlasy a Terka se zhroutí.

37
Petra
Reagovat

Já si naopak myslím, že měli velmi chytře vymyšleno, jak letošní Vyvolené ukončit dřív, jelikož se na ně nikdo nedívá a je to stojí balík peněz. Toť vše. Docela bych věřila, že to skončí tento týden, max. do 14 dnů. Letos Prima s Vyvolenýma šlápla trošku vedle.

38
jiki
Reagovat

Tato řada se nepovedla a je to hlavně vina štábu, který nedokázal vybrat správné soutěžící a hlavně nastavit pevná pravidla, která jsou stejná pro všechny. Neměli tak furt lézt návštěvy a měla to být dokonalá ponorka. Dále je otázkou, zda neuškodil i Vladko, že pak ostatní ztrácejí motivaci hrát a chtějí domu nebo se jen válej na gauči:-(

39
Deleatur
Reagovat

35 (Macík) – Navíc je trapné dělat z diskutérů blbce v době internetu, kdy si každý může všechno dohledat. Propadákem je i 3. řada slovenských VyVolených, dokonce Jojka udělala chybu, kterou Prima ne – nasadila je do takového prime timu, aby je pak musela přesouvat.

Což je ale při té atraktivitě materiálu velký div – tam lítají facky, nadávky, kozy i viry, zasouvá se tam a zpátky a věru ne jednou… vedle nich je naše „poddno“ ještě elita. :)))

40
Melek
Reagovat

39 – se slovenskými VV svatá pravda, to je jak v pravěku ty způsoby :D

41
Deleatur
Reagovat

38 (jiki) – To určitě. Bez Vladka bychom koukali, jací to mohli být baviči! Vžďyť ten Vladkem udušenej potenciál se tam denně válí. Navíc měla Prima sto a jeden důvod po soustavném propadu VV zopakovat i počtvrté stejnou chybu se zbrusu novými soutěžícími. :)))

Podle mě udělala Prima chybu právě s nasazením nových soutěžících. Měla si přiznat, že casting do 1. řady byl jen neobyčejně šťastná náhoda ve šťastně nevinné době, a zkusit rovnou all-star.

42
Deleatur
Reagovat

40 (Melek) – A to maj bejt Slováci svatější, protože jsou daleko zbožnější než my. :)))

43
Petra
Reagovat

Jééé, a já jsem myslela, že mi tam ještě nasadí Jindříška:-) Ten by tam zas udělat z housenky ještě větší housenku:-)))))

44
Macík
Reagovat

39) Del
…tak to je nářez :-D…na slovenské vyvolené nekoukám, jen vím, že staví dům :-D…tak oni se tam i řežou ?…muhehehe, i sex tam mají ?…i když je fakt, že co jsem naposledy viděla pár dílů SL „farmár hladá ženu“ (snad se nepletu, páč už v tom mám bordel), tak to byl taktéž nářez :-D…partička bezzubých, totálně zmatlaných a nakonec i blijících na seznamovací párty :-DD

45
Deleatur
Reagovat

44 (Macík) – Prostě typičtí pánbíčkáři! :)))

Já taky netušil, co je to za hnůj, jen jsem si ověřoval – myslím, že i zde proběhlou – informaci, že VV propadli i u našich bratov.

VV SK vlastně rehabilitují i náš štáb – vilanku, která se na jinou vrhla za to, co řekla v přímáku, dala jí pár facek a vyškubla jí chomáč vlasů, klidně v soutěži nechali, Dokonce tam díky systému samovyřazování mezi soutěžícími vydržela déle (možná doteď) než její oběť. Ta se musí domáhat spravedlnosti aspoň u policie.

A slovenskej bulvár (Topky.sk) má po tom všem odvahu rozmazávat nejméně erotické show naší Nikol a tvrdit, že Jafarův bodyshot z Lůcy hraničil s pornem! Jj, štětka křičí: „Chyťte striptérku!“ :)))

46
okkvp
Reagovat

45 – kolik celých dílů jsi viděl?

47
Deleatur
Reagovat

46 (okkvp) – Vím, kam tím míříte, ale klidně Vám naběhnu – žádný.

Přidat komentář