Panáček v reality show

Láska na celý život (1.11.) epizoda 1

2. Listopad 2013 | napsal(a): | reality show: Nezařazeno

[singlepic id =7641 w=615]

Představte si, že jste se dostali do Kristových let, jste „úprimný a jednoduchý“ podnikatel se dřevem a pro samou práci pro státní lesy nemáte čas si najít životní partnerku. Jak byste tuhle situaci vyřešili?

Juraj Dekrét se rozhodl, že si pomůže televizními seznamkami. Ta první, při které se ho snažila udat maminka nedopadla, vzal tedy vše do svých rukou. Pronajal si luxusní dům v klidné části Bratislavy, k obleku, který si pořídil před 15 kily, si vzal bílé ponožky, na krk uvázal dvojitý windsor, kolem zápěstí si upevnil pánskou kabelku, do které nacpal limitovanou edici krabiček na šperky + 1 prstýnek se zirkonem, postavil se před dům a čeká.

[singlepic id =7725 w=615]
fotografie pořízena při generálce na „postavil se před dům a čeká“

A světe div se, tahle strategie nese své ovoce. V této fázi show se s Jurajem přijelo seznámit 9 žen. Byly rozděleny podle různých kritérií : tmavovlasé – blondýnky, zralejší – žabky, dlouhovlásky – krátkovlásky, vysokoškolsky vzdělané – dělnice a daly by se kategorizovat i podle „viděli jsme lepší, šu*ali jsme horší“. Průměrný věk těchto devíti žen je 33,5 roku, což je jen o fous víc, než Jurajových „vypadáš starší než na 33“.

Pojďme si je představit v tom pořadí, ve kterém je Juraj zval do svého pronajatého království.

Simona

[singlepic id =7729 w=615]

Simona (29) se během seznamovacího rozhovoru s Jurajem, který se nesl ve znamení trapného ticha, dozvěděla, že Juraj to cítí a vidí pěkně… Hlavně teda ta suknička je pěkná… Vítej u nás, postupuješ.

Erika

[singlepic id =7721 w=615]

Erika (36) věří v lásku na první pohled a očekává i variantu, že si s Jurajem nakonec můžou spadnout do úsměvu. No myslím, že Eričina věta „velmi se mi páčila tvoja upútavka, hlavně ta tvoja jednoduchosť…“je dobrý start pro to, aby si navzájem do úsměvu opravdu skočili. Teď ale ještě ne, vítej Eriko.

Ingrid

[singlepic id =7722 w=615]

Ingrid (43) s kupou dětí z kupy předešlých vztahů je podle svých slov dobrodruh a ráda vyzkouší i takový adrenalin, jako bojovat s partičkou dalších šelem o rozvedeného pilčíka. Tváří tvář Jurajovi trochu došla slova, ale její „ano – ano – však áno“ se ukázala jako dobrá komunikační strategie a i ona je v domě vítaná.

Renáta

[singlepic id =7728 w=615]

Pak se z auta vynořily nohy dlouhé až na zem a přichází Renáta (26), která si na Juraja připravila sérii zářivých úsměvů. Těmi v pravidelných a pečlivě naplánovaných časových intervalech, prokládá svůj seznamovací rozhovor. Uvidíme, jestli Juraj odolá.

Mária

[singlepic id =7726 w=615]

Jako další nabízí své srdce Mária (41). Tato skromná a tichá žena přichází Jurajovi říct, že se na něj opravdu těšila, na živo že je ještě větší sympaťák než v televizi a její největší devízou pro vztah je „umím vařit, prát, uklízet a luštit křížovky“. Mária podle mne splňuje všechny požadavky. „je úprimná a jednoduchá“. Jurajova nonverbální komunikace dává tušit, že být jen „úprimná a jednoduchá“ asi stačit nebude.

Valéria

[singlepic id =7730 w=615]

Na scénu přichází s širokým úsměvem 33-letá Valéria. Má ráda vysoké muže. Z určitých záběrů kamer to vypadalo, že má-li platit, že má ráda vysoké muže, na případné další schůzky s Jurajem už jenom v žabkách.

Martina

[singlepic id =7727 w=615]

Martina. Tato 26-letá blondýnka s něžnými rysy pracovala v Anglii jako manažerka v obchodě s oblečením. Buď se dobře učila, nebo kecá a byla prodavačkou. Myslí si, že u Juraje zaboduje hezkýma očima. To nekecá. Tohle seznamování patřilo k těm úsměvnějším. Juraj: ako sa ti páči… domček? Martina: krásny, nemám slov….. ticho…. ticho… ticho… Juraj: tak hádam, všetko… v krátkosti“

Ivana

[singlepic id =7723 w=615]

Ivaně je 24 let. Bydlí ve stejné dědině jako Juraj a v jeho firmě jsou zaměstnáni všichni její bratři, to by nebylo až tak zajímavé. To zajímavé přijde teď, Ivanina verze pro televizní diváky zní: Ne, Juraja neznám. On když chodí do práce, tak já spím, a když jdu z práce já, tak on není doma. Prakticky jsme se ještě nikdy neviděli. Ne. Opravdu… neviděli. „tak… nech sa páči…“

Jana

[singlepic id =7724 w=615]

Jako poslední se s Jurajem seznamuje pětačtyřicetiletá Jana. Typově připomíná inžinierku Zuzku, sběratelku diamantů z FHŽ SK 1. Nenechala Juraje zvrtat i tuhle seznamovačku, bere iniciativu do svých vlastních rukou a po krátké samomluvě je i ona pozvána dále.

Tak to bychom měli, co bude dál?

Na terase se nám shromáždily všechny ženy, které v této fázi soutěží o lásku podnikatele v dřevozpracujícím průmyslu. Juraj zopakuje své základní požadavky. Ženy! Chci jednoduchou a upřímnou babu, prakticky nic jiného pro mě není důležité.

Nenamotávejte, vyprošuju si nějaké srandičky, nechystejte na mě žádné lsti, jestli některá pasete po PIN, případně PUK k mým kreditním a debetním platebním kartám, tak je to marné, ta čísla si nepamatuju. A zlatokopky stejně nesnáším. Na ty mám čuch i když jsem jednoduchý. Dobře si to tady prohlédněte, kam až vaše oko dohlédne, to všechno mám pronajaté. Tak a teď dobrou noc.

Juraj se po náročném dni přesunul do svého domu, ženy jsou ubytovány v hotelu. Tam taky probíhá první tiskovka, jak na kterou z nich Juraj působí, padají lichotky a tipy „ty se mu určitě líbíš ze všech nejvíce“ (na Renatu), Mária se přiznává, že se už zakoukala, a že by byla ochotna kvůli němu i stromy kácet… Ivana soupeřkám opakuje to, co divákům „ne… neznáme se… čestně, neznáme, fakt!“

Den druhý

Na druhý den se všichni potkávají u snídaně. Vzhledem k tomu, že jsou početná skupina, Juraj rozpočítává na sudé a liché. Skupinu A (sudé) zve na prohlídku vnitřku domu, skupina B (liché) zůstává na terase v družném rozhovoru.

Při prohlídce domu Juraj zdůrazňuje, že prostory si pronajal proto, aby se mu do jeho pravého bydliště hned nechtěla některá nastěhovat. Já dodávám, že jeho pravé bydliště oproti pronajatému vypadá jak domček z kinderka, takže by se tam všichni prostě nevešli. Ženy reagují vesměs jako všechny ženy.
Během první prohlídky už některým z nich šrotuje, jak blbě se musí čistit křišťálový lustr, jiné si pochvalují barevnost vnitřního vybavení, další dobré kachličky na zemi…, jiné zjišťují, které zdi jsou nosné a v duchu už si rozčrtávají, kde co přijde zbourat a kde co naopak přistavět.

Juraj nabízí dámám, aby se posadily a vyslechly si tklivý příběh o tom, jak týpek nemá štěstí na ženy, spousta z nich ho zklamala a vůbec, ale vůbec neměl štěstí v lásce. Po tomto smutném příběhu se Renáta zcela logicky zeptala, jestli Juraj nedělá stále stejnou chybu. Nevybírá-li si stále stejné nevhodné partnerky a protože správná odpověď je „samozřejmě že ne“, stala se první podezřelou.

Mezitím na terase…

Skupina B zatím vede na terase v přátelské atmosféře rozhovory na téma „je důležitější zdraví, nebo peníze?“. Všechny se shodují, že mít peníze, je rozhodně příjemné. Mária přichází s teorií, že jejímu partnerovi by stejně byly všechny peníze světa k ničemu, protože byl nemocný a nakonec zemřel. Nebylo příliš jasné, jestli Eriku rozesmála Máriina historka o smrti jejího partnera, nebo to byla obranná reakce organismu proti strachu z toho, že jejich rozhovor slyšel Juraj a šmahem je všechny zařadí do skupiny C – tedy nežádoucí zlatokopky.

Následuje výměna, skupina A si jde chladit nohy do bazénu, Béčko na povinnou prohlídku s průvodcem. Kamera si, zřejmě na Jurajovu žádost, všímá nejvíce Renátky. Dozvídáme se, že za každým úspěšným mužem je žena, chlapi že jsou víceméně chlíváci, protože se jí dívají na prsa a ne do očí (zjistí to testovací otázkou na konci schůzky – jakou mám barvu očí?) a ano, nestydí se za to, že je krásná, tak co jako, má se jít kvůli tomu zastřelit?

Čím se nejlépe osvěžit v horkých dnech a nenásilně přitom utužit kolektiv?

Jako první společnou aktivitu Juraj navrhuje koupání v bazénu. Ještě před tím, je nucen jim vyjevit pravdu. Ivana jim lhala. Už se setkali, dokonce spolu byli i na kávičce… Juraj nemohl celou noc spát, tak ho to tlačilo. Na srdci. Je upřímný a spravedlivý. Nenávidí lež a přetvářky. Ženy téměř hromadně tleskají a některým i vlhnou oči…

No ale zpátky k tomu bazénu. Některým ženám se do plavek nechce, kupříkladu Mária zůstala svěřepě sedět na kraji bazénu v něčem, co vypadalo jako neoprén, nakonec ale i Ingrid, která není se svým tělem spokojena, neodolala, a šla se osvěžit.

Juraj si svůj nápad pochvaluje, dostal příležitost si všechny ženy prohlédnout v plavkách a udělat si tak představu, jak na tom která je. Co ovšem nedomyslel bylo to, že vyleze-li z vody a mokré plavky se tak nějak přirozeně nalepí na jeho tělo, budou si moct udělat svou představu i ženy… a nutno podotknout, že některým pak došlo, proč si Juraj váže tak velký uzel na kravatě a jezdí v tak velkém autě.

No nic, není čas na blbosti, Juraj si ještě naposledy skočil stylem bagr doprostřed bazénu, aby ženy měly dost starostí s tím, dostat všechnu tu chlorovanou vodu z očí a ne aby ho sledovaly, jak v mokrém plovacím úboru odchází dovnitř domu.

Klíčí láska? Tiše stůjme…

Zde, v prostinké kuchyňce, úplné tichosti a o samotě, připravuje skromná Simona občerstvení pro všechny spolubojovnice. Juraj je očarený tím, jak hezky nakladla trvanlivý salám na chlebíky a nabízí jí pomoc s krájením zeleniny. A tak jsme svědky, jak mezi plody čeledi lilkovitých (rajčata a papriky), dochází k prozatím křehké symbióze mezi mužem a ženou.

Střih – druhá denní aktivita

2 minutové rozhovory s každou z žen. Během nich jsme se ovšem nedozvěděli nic podstatného. Ženy jedna vedle druhé prožily těžký život (?), nebyly spokojené ve vztazích (??) a celé je to prostě nějaké na levačku… s Tebou, Juraji, s Tebou to bude dozajista něco úplně jiného… (???)

Po tomto „bleskovém výslechu“ se Juraj rozhodl, že první cenu vyhrává… tramtadadá… Martina. Zaslouží si to proto, že sice měla stejně jako všechny ostatní jen 2 minuty (!) ale než ze sebe vysoukala smysluplnou větu, zazněl gong. Takže proto. A zve ji na romantickou večeři. Během večeře se dozvídáme, že Martina snad ještě nikdy nebyla na randeti v restauraci (!!) a po večeři se dozvídáme, že Juraj má jednu nepřekonatelnou charakterovou vadu. Je hrozně romantický. Martina takové typy nevyhledává. Čímž se možná vysvětluje, proč Martinu ještě nikdo na rande do restaurace nepozval.

Ptáte se, co dělají ostatní ženy ve chvílích, kdy se Juraj věnuje jen jedné z nich? Nalévají sebevědomí Márii, na kterou spadla chandra a pak všechny společně vesele tančí bosky po pečlivě zastřiženém trávníku vílí tanečky a ještě později dělají hada. Jestli jim k tomu hrála i nějaká hudba, zůstalo divákovi utajeno.

Den třetí

Raňajky s…

Juraj si pro ženy připravil hru na postřeh. Kdo by očekával nějaké „najdi 5 rozdílů“ bude zklamán. Výhru v podobě snídaně o samotě s Jurajem získá ta, která první uslyší zvonění a nebude jí blbé zvednout cizí telefon. Simonka první uslyšela zvonění…  Juraj ji galantně usadil tak, aby jí do očí svítilo sluníčko a asi někdo z týmu ji zakázal clonit si oči rukou, takže snídaně fakt asi příjemná a hlavně pohodlná. Když oslepená Simona doklopýtala zpátky, bylo trochu pochopitelné její prohlášení „Juraj ode mne může očekávat cokoliv, ale ne svatbu“… něco podobného mu asi, statečně žmourajíc do slunce, řekla i u snídaňové tabule, protože Juraj toto ranní setkání vyhodnotil v soukromí na kameru tak, že Simona vlastně není ani jeho typ. Má hrozně krátké vlasy…

Přirozeně přirozené

Den třetí je den, kdy se Juraj musí rozhodnout, se kterou z žen se rozloučí. Proto by bylo fajn, poznat jich více co nejvíce. Další dámou na krátké rande je Jana. Po trapných úvodních formalitách se Juraj dostává k tomu, co ho opravdu zajímá. A to jsou Janiny prsy. Má je svoje? Nebo nemá je svoje? Jsou z masa? Měla je i dřív takové? Nebo jako jak to je? Jana se nestydí o svém těle mluvit a zřejmě Juraje nakonec taky něčím vytočila, protože věřte nebo ne, Juraj toto setkání vyhodnotil na kameru tak, že nejvíc se mu na Janě nelíbí její prsa. Ale úplně nejvíc. Fakt.

Útok ze zadních pozic

Mezi všemi bavícími se ženami vyčnívá jedna. Uzlíček neštěstí a nulového sebevědomí Mária. Tak ráda by strávila s Jurajem alespoň chviličku o samotě, ženy jí nalévají do žil sebedůvěru a Jana nakonec přichází s nápadem, aby pilčíkovi, co pracuje v originálním lese (jj, todle fakt řekl) udělala masáž zad. V tomhle se cítí Mária silná, tohle umí a dělá to ráda. Tím by mohla zvýšit své šance. Jde tedy učinit nabídku Jurajovi a ten, přijímá. Byla ta masáž tak příjemná, že odměnou bude schůzka?

Přichází okamžik pravdy

Po příjemné masáži ale nastává ta chvíle, kdy je nutné zredukovat počty žen v kolektivu. Jak už bylo řečeno, do zóny ohrožení Juraj vybere 4, z nichž vybere dvě, které obdrží krabičku. Ty bez krabičky by se měly zamyslet nad příčinami, proč byly vybrány, ale dostávají ještě šanci. Ta, která v krabičce najde prsten, postupuje do dalšího kola, ta, co v ní nenajde nic, se vrací domů.

Na lavici hanby Juraj vybírá – Renatu (nevyřčený podtext – bacha na ty projevy zlatokopectví, sleduju Tě!), Ivanu (jestli prostě nebudeš upřímná, tak pudeš, ti říkám, pudeš!), Valérii a Márii. A jestli čekáte, že by Juraj mohl projevit trochu galantnosti, a dopřát Marině dušii alespoň jedno sladké bezvýznamné vítězství, tak ne :-). Zapomněli jste asi na to, že je Juraj jed-no-du-chý :-).

A co na to říkáte vy?

zdroj fotek FB Láska na celý život, ofiko

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Nezařazeno

Diskuze k článku

Počet komentářů: 29
1
Elko
Reagovat

Bazinga: skvelé, tlieskam! Ak mi v show chýbali Vallovej komentáre hovorené Mišom Hudákom, tak ty si ich skvelo vystihla v rekape! :-)))

2
galadriel
Reagovat

Pozerala som to až dnes z archívu a na veľa veciach som sa fakt bavila. Zatiaľ sa Ďuri oťukáva, ale ak ziska akú takú istotu pod nohami, tak bude akčnejší.
Dámy sú vybrané dobre, je tam fakt všehochuť. Prvé zoznámenie a bozkávanie s otrčenými zadkami z vyznačeného bodu boli zábavné. Mne komentár nechýba, oni si vystačia bohate aj sami.
A Bazi, skvelý rekap, veď ako vždy !! :D

3
Hug
Reagovat

Luxusní rekap,a tohle mě rozsekalo:
Dobře si to tady prohlédněte, kam až vaše oko dohlédne, to všechno mám pronajaté.

I když pravda bude možná ta,že to má pronajaté TV Joj.

4
BlaBla
Reagovat

výborný rekap :-) jsem se pobavila :-) díky :-)

Renata sice hezká je, to je fakt…ale ten její úsměv, na který chce zbalit (asi) pilčíka, tak mi přijde křečovitý…takovbý ten, jak mají letušky, ale to jsem už
někde psala.

Márii je mi líto, Jany ne…tohle tahat na hrudi…ufff…

Prenajatý dom je strasně kýčovitý…to se mi hodně nelíbí a jeho vlastní?? nepřišlo mi, že by se válel v penězích, soudě dle Mama, ožeň ma…Juraj se zatím tváří jak horkovzdušná trouba a vydává i podobné zvuky…

5
Ludmila
Reagovat

Fantastická tehle část – Nenamotávejte, vyprošuju si nějaké srandičky, nechystejte na mě žádné lsti, jestli některá pasete po PIN, případně PUK k mým kreditním a debetním platebním kartám, tak je to marné, ta čísla si nepamatuju. A zlatokopky stejně nesnáším. Na ty mám čuch i když jsem jednoduchý. Dobře si to tady prohlédněte, kam až vaše oko dohlédne, to všechno mám pronajaté. Tak a teď dobrou noc.

díky za rekap a mám pocit že si Pilčík vyhodil jedinou co by o něj stála

6
Andrea
Reagovat

5-Ludmila-Nemas pravdu, ja myslim, ze jich o nej stoji vic, ale z tech zase neni na vetvi on-stejne vyhaze nejdriv starsi, tluste a osklive:-) Timto zpusobem se laska na cely zivot najit neda, ale osobne mam pocit, ze panu Dekrétovi se zalibilo byt v TV, at ma ostudu jakou chce. Ale pobavit umi, nemohu zapomenout, jak byl vytrestenej ze „zacarovani“ Lubkou:-) v Mama, ozen ma.

7
Melek
Reagovat

Bazi, skvělá práce, naprosto, rozsekalo mě to, díky :D
Jinak celá show se snaží být více „na úrovni“ než byla Mom, Juraj je prezentován skoro jako milionář. Vyřazením Majky, která je evidentně dobrá duše, ale bohužel moc krásy nepobrala, se hned v úvodu ukázalo, že Juraj nehledá jenom obyčejnou, hodnou a věrnou partnerku.
Nebylo to sice tak vtipné jako Mama ale pár vtipných momentů se našlo a rozhodně hodlám ve sledování pokračovat, některá děvčata vypadají, že si časem půjdou po krku. A nejsem si jista, jestli si pilčík vůbec nějakou dámu vybere. No, uvidíme :)))

8
Wanna be your monster
Reagovat

Tak sice jsem se tomu při pozorování nesmála a ani si toho moc nevšimla, ale popis seznamování s Martinou (26) je perfektní. :D

Co se zase líbilo mě – „No baby mě překvapily, když přišly v plavkách do bazéna.“

9
Andrea
Reagovat

A ráda pochválím, Bazinga z té show udělala mnohem zábavnější než ve skutečnosti je:-)) Asi budu radši nejdřív tady číst a s tímto veselým náhledem koukat na záznam.

10
Melek
Reagovat

A Martina mi místy vizáží připomínala potrhlou Dominiku z HP

11
upc ž
Reagovat

Rekap luxusní, díky za něj :)). Zábavnější než show samotná.
—-

Měly tam být ještě jiné dívky, Erika z MO, ta z FHŽ a jiné, ty budou příště, nebo se vůbec nekonají, neví někdo?

12
Ludmila
Reagovat

6- Andrea – samozřejmě že je jich víc, zlatokopky (ty po zjištění skutečného stavu věci utečou), ty starší a zklamané ( nejspíš by taky časem vzali roha), jediná jako držák se jevila ta vyřazená

13
Ludmila
Reagovat

Jinak se musím Pilčáka i zastat, nejspíš je to chlap co dokáže rodinu uživit, taky bude nejspíš takový pořádný, akurátní, ale taky nudný bez špetky vtipu, musí s nim být smutné žití

14
Bazinga
Reagovat

čaute, jsem ráda, že se u čtení smějete :-)

k show – já jsem velmi spokojená a taky si myslím, že se dočkáme ještě velkých akcí. Zejména mezi ženami. Jediné, co mi prozatím není jasné, a nepomohlo ani vyřazování, jak je to s těmi krabičkami. Zejména tedy s těmi plnými… Jestli je putovní a motivační (tak ses podívala a teď naval), nebo mají fakt takový rozpočet, že po každém kole zůstane jedna s prstýnkem… :-). Tipuju první možnost a mrzí mě, že divák bude ochuzen o tu část v závorce… :-)

upc – ž: celkem by jich mělo být 14, přijedou ty, na které ses ptala + ještě nějaké holky z ČR. A vypadá to, že některým Juraj zamotá pěkně šišku.

15
Andrea
Reagovat

Já vůbec nechápu, proč by měla varovaná dostat prsten:-) Jakože je Jurajovi blízká a měla by změnit svoje chování k němu? nebo je to předzvěst (a náplast na to), že ji příští týden vyhodí? A co ty další dvě varované? A ta čtvrtá, co vylítla bez čehokoliv. Ale tedy Juraj je balvan, to s tou Máriou bylo hodně necitlivé, počítám, že když ho tak odpuzovala, že by si od ní neměl nechat dělat masáž a dělat jí naděje-snad k tomu byli oba donuceni štábem, vypadali oba u pomasážového rozhovoru jako loutky.

16
Andrea
Reagovat

10-Melek-viď, možná má Domča sestru, hodně podobné rysy.

17
Wanna be your monster
Reagovat

Podle informací, které nemusí být pravdivé, to vyhrála Simona.

18
Wanna be your monster
Reagovat

Jinak celkem sympaticky působí ta Jana (co se jí juraj vyptával na prsa), akorát jsem při bližších záběrech na obličej naprosto vážně přemýšlela, jestli nebyla před nějakou dobou ještě Jan.

To by vysvětlovalo i její odpovědi na jurajovy všetečné otázky.

Můžeš mít děti? – příroda není všemocná.
Ty prsa jsou umělé? – Ne, jsou z masa a kostí.
Ale takové jsi neměla vždycky? – Ne, takové jsem neměla vždycky.

19
Bazinga
Reagovat

WBYM :-D to k 18

a k 17 – nechejme se překvapit ;-). Každopádně, mi Simona připomíná Lubku z MOM. Myslím si, že se sice nedočkáme „tance, až se víří moučný prach“… ale něco mi říká, že je taky trochu džugnutá :-)

20
Monika
Reagovat

V pripade Juraje neni vubec o co stat. Vypada starsi, ma neprijemnej hlas, je nudnej, znacne omezenej, v kazde druhe vete plka o uprimnosti a jednoduchosti, plus se domnivam, ze bude i agresivni a pro facku nepujde daleko. Bohate mi stacil pilotni dil Mama, ozen ma, kde se hrube oboril na svoji matku. Pokud se takto chova ke sve matce, k budouci zene se nebude chovat lip. Taky me vytacej ty jeho kecy o tom, ze kazda zenska jde po jeho penezich..Clovek, kterej v Mama, ozen ma jezdil v popelnici a bydlel ve starem baraku zadne prehnane bohatsvi mit nebude. Pozna se to i na jeho vystupovani, slabe slovni zasobe, obleceni…Vrcholne trapne od Jojky prezentovat ho jako cloveka, co si pronajima takovej zamek, tomu snad nikdo neveri:-)))

21
Elko
Reagovat

10 Melek: presne to isté napadlo aj mňa, keď som ju prvýkrát videl. Ešte aj Erika sa mi na niekoho podobá, len neviem na koho :)

22
Leonard
Reagovat

Bazinga je zpet! Tak to je parada. Chtel jsem uz to v zivote vzdat, ale tenhle rekap mi dal novou silu. Moc dekuji a tesim se na dalsi !!!

23
upc ž
Reagovat

14: Díky za info. :)

24
Bazinga
Reagovat

mmch. zapomněla jsem do rekapu napsat tu volnočasovou aktivitu s hračkami :-). A to přesto, že mě pobavila :-)

Oficiálně byla zařazena proto, že Juraj chtěl zjistit, jak by si ženy uměly hrát s dětmi. Nicméně minimálně odrážedlo a házení kroužků na umělohmotnou tyč, jakoby signalizovalo, že se Juraj zaměřil i na porovnávání schopností žen, které spíše souvisejí s jejich výrobou, než výchovou.

25
Misánka
Reagovat

Opět geniální rekapitulace!
Tohle je excelentní komedie. Asi mě nepřestane udivovat, jak mohou prezentovat Juraje jako nějakého extra milionáře, skvělou partii, podle MoM to tak rozhodně nevypadalo. Místy mi ho bylo i lehce líto – to přece nemůže myslet vážně? Nebo vlastně jo… no dobře, alespoň se dočkáme kvalitní zábavy :)

26
Ivča
Reagovat

Ten Jana je asi nejsympatičtější chlapík, překvapil mě asi nejvíc…

28
Wanna be your monster
Reagovat

neměli jen připravit suroviny a ne nakládat maso???

Pavlína: tak a teď uděláme tatarku a hlavní jídlo máme hotový….

Co budou dělat v tom přímáku?

29
Wanna be your monster
Reagovat

pardon, vedle..

Přidat komentář