Panáček v reality show

Prostřeno V. série (14. až 18.5.) Z Ústí

14. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Nezařazeno

[singlepic id=4426 w=420]
Čtyři mladé a jedna zralá žena se navzájem pohostí v Ústeckém kraji. Která z nich vyhraje 40 tisíc korun uvidíte v tomto týdnu z Ústecka v pořadu Prostřeno! Podle bulváru se můžeme hned v pondělí těšit na brutální upřímnost a betonové polévkové knedlíčky.

Představme si jednotlivé účastnice

Pondělí – Kateřina (24)

V pondělí uvaří Kateřina, která pracovala jako šička a nyní je v domácnosti. Po rozvodu žije sama s osmiletou dcerou v Chomutově. Má její klasické menu s těstovinovým salátem, knedlíčkovou polévkou, roládou, zakončené tiramisu šanci na úspěch?

Úterý – Helena (28)




Úterý patří učitelce klavíru Heleně, která je zatím svobodná, bezdětná a bydlí v Děčíně se dvěma kočkami. Tak snad nikdo v jejím domáckém rodinném menu nenajde ani chloupek.

Středa – Lucie (32)

Ve středu se jde do Mostu k trojnásobné mamince Lucii, která je na mateřské dovolené. Víme, že jako švadlena umí šít, jaká je ale kuchařka a hostitelka? Budou plněné rajčatové košíčky a řízky z kuřecího masa.

čtvrtek – Ivana (55)

Zůstaneme v Mostě, kde na hosty čeká zajímavé menu u rozvedené úřednice Ivany. Kdo nemá rád drůbež, má smůlu, protože se jde na „kuře na cestách“. Zatoulalo se do Mexika, do Francie a k císařovně Sissi do Uherska.

pátek – Veronika (30)

Poslední přijde na řadu Veronika z Ústí nad Labem. Co si pro své hosty připravila svobodná a bezdětná školitelka z telekomunikační společnosti? Také kuřecí maso se dvěma druhy omáček, pečenou bramborou, moučník brownies a domácí banánovou zmrzlinu.

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Nezařazeno

Diskuze k článku

Počet komentářů: 20
2
Petra
Reagovat

Zaciatok uplne katastrofalny. Po milionty krat polievka s knedlickami a tiramisu z gulatych piskot a pomazankoveho masla. Grrr

3
Liška
Reagovat

Začátek příšerný, ale úterý ještě horší. Bylo to myslím poprvé, kdy bych nesnědla ani jeden chod. Navíc ty chlebíčky byly opravdu nechutné už od pohledu…

4
Dragon
Reagovat

Mighty useful. Make no mistake, I aptpceiare it.

5
Deandre
Reagovat

I secarhed a bunch of sites and this was the best.

Přidat komentář