Panáček v reality show

Prostřeno Prima recepty: už zase Ostrava (7. týden)

12. Duben 2010 | napsal(a): | reality show: Nezařazeno

[singlepic id=608 w=420]
Pořad TV Prima Prostřeno! představí tento týden další recepty 3 žen 2 mužů, kdy se ukáže, že skutečně každý člověk je originál a že se mohou spřátelit i lidé generačně vzdálení. Je zajímavé pozorovat, co si někteří představují pod dobrým jídlem, ale také že to nemusejí být vždy ty nejdražší ingredience, co přesvědčí soutěžící, aby udělili co nejvyšší počet bodů. Atmosféra večera a družná zábava jsou stejně důležité. Opět se bude taktizovat a konec bude hodně překvapivý. To tu ještě nebylo!

Prostřeno Prima recepty: Pondělí 12. 4. Blanka Štědroňová (47)

Jak už pravidelní diváci pořadu Prostřeno! vědí, v pondělí to nemá nikdo jednoduché, protože společnost není ještě sehraná a neví se, jak vysoko bude nastavená laťka. Milá paní Blanka si to navíc neulehčila, protože servíruje sójové maso a vegetariánské menu. Sama přitom maso jí! Má ale manžela, kterému vaří bezmasou kuchyni, a ten ji přesvědčil, že jeho oblíbená strava je rovnocenná s jakoukoli pečínkou. Blanka bude dokonce podávat polévku s pohankou – tedy další surovinou, která nemá u české populace bůhvíjaký kulinářský zvuk. Však je také na první soutěžící vidět, že je celá nesvá a nervózní! Myslí si, že má její menu šanci ostatní uchvátit natolik, aby získala výhru 25 tisíc korun?

Prostřeno Prima recepty: Úterý 13. 4. David Křivák (37)

V úterý diváky přivítá pohodový a sympatický speciální pedagog, který se věnuje handicapovaným dětem. Bydlí v centru Ostravy, své město má rád, i když si uvědomuje, že je plné rozporů. David žije uměním, kulturou, holduje sportovnímu vyžití. Jeho velkým koníčkem je malování. Řemeslné dovednosti a výtvarný i hudební talent uplatňuje i při své práci. Strašně rád vaří a rozhodl se pro masové fondue z několika druhů masa s omáčkami. Uznají ostatní, že jídlo, které si musí každý sám připravit, je to pravé pohoštění do pořadu Prostřeno!? Navíc má David ještě v plánu malovat se svými hosty na hedvábí. A moučník? Tím ženám okolo stolu úplně vyrazil dech! Našli účastníci druhého ostravského týdne už v úterý svého favorita na výhru 25 tisíc korun?
[singlepic id=611 w=420]

Prostřeno Prima recepty: Středa 14. 4. Libuše Foord (30)

Uprostřed týdne je ze svých hostů celá nervózní excentrická svobodná maminka Libuše. Má nový třípokojový byt v centru města a vlastní prodejnu s luxusním spodním prádlem. Nemá problém říkat nahlas, co si myslí. Pro své hosty si připravila italské menu s vepřovým masem na italských bylinkách, jako dezert udělá tiramisu, ale po česku. A jaká asi bude její zábava? Libuše je velmi sympatická, umí zapůsobit a Češi milují italskou kuchyni, ať už si pod tím představují cokoliv. Stane se nakonec Libuše hostitelkou týdne?

[singlepic id=609 w=420]
[singlepic id=610 w=420]

Prostřeno Prima recepty: Čtvrtek 15. 4. Lukáš Wybraniec (31)

Předposlední den se bude vařit u ostravského podnikatele Lukáše. Jeho menu souhlasí s jeho příjmením, protože je opravdu vybrané. Lukášovo jídlo bude pro ostatní šok, protože čekali něco úplně jiného. Jenže Lukáš je podnikatel s hracími automaty a jako provozní zná prostředí restaurací a ví, jak má vypadat špičkové jídlo. Zatím se u stolu předváděl jako jednoduchý „masožravec“ a milovník zabijaček. Jenže soutěžící si k němu nepřijdou pro nebezpečně vysokou dávku cholesterolu, ale naopak na zdravé ryby, salát a efektně vyhlížející dezert ze švestek. I jeho zábava bude originální. Bude tedy Lukáš jedničkou
a vítězem?

Prostřeno Prima recepty: Pátek 16. 4. Miroslava Gartnarová (59)

Nejstarší účastnice Mirka je veselá a optimistická šedesátnice z Ostravy-Zábřehu, která ještě pracuje jako ošetřovatelka v domově důchodců. O své práci říká, že je to nejkrásnější povolání na světě. Mirka je vdova a babička, ale ráda vyráží s přítelem na výlety a za svou maminkou. Mirka má ráda tradici a tradiční bude i její menu. Klasika se tento týden ještě nevařila a na její kachnu se zelím a bramborovými knedlíky se už všem sbíhají sliny. To se ale nedá říct o jejím pracném moučníku, který se jmenuje „ostravská želva“ – nikdo neví, co si má pod tím představit. Všichni si ale myslí, že má Mirka eso v rukávu a tváří se, že neumí do pěti počítat. Jsou obavy soutěžících zbytečné, nebo to cítí správně a Mirka dá všem na frak?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Nezařazeno

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Kocovina
Reagovat

Stále poptávám nějaké zprávy o sledovanosti, pokud někdo něco ví, nechť si to nenechává pro sebe.

2
LadyXL
Reagovat

Včera jsem zahlédla až podávání jídla a vypadalo to moc a moc dobře!! A dát mu 7 bodů za to, že si „musel“ udělat maso ve fondue sám…:-((, upad na hlavičku né…

3
Ajda
Reagovat

Skupina z Ostravy je opět o vaření. Mimo Lukáše nikdo netaktizuje, nepovyšuje se a bodují co jim čísla stačí, teda až na Lukáše.

4
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Přijdu si jak hlupák, cpát do tiramisu drahé mascarpone. Teď frčí pomazánkové máslo :)

5
RAINMAN
Reagovat

To už je minimálně podruhé v tomto pořadu! Moc koukají na Babicu.

6
Lea
Reagovat

Mascarpone je mascarpone. Kdo jednou okusí,nic jiného nemusí. Máslo je slané vždy,musí se přesladit. To radši tučný tvaroh a nenazvat to tiramisu.

7
Maxx
Reagovat

Kocovina: Já už jsem někde o sledovanosti Prostřena četl, je o trochu vyšší než u 5proti5 takže Prima je spokojená. Ale přesná čísla si nepamatuju.

8
RAINMAN
Reagovat

Tak třeba díl z 5. dubna vidělo 7,4 % občanů ČR starších 15 let.

Přidat komentář