Panáček v reality show

Láska na celý život sa vracia! V letných mesiacoch na PLUSke!

14. Červen 2014 | napsal(a): | reality show: Nezařazeno

[singlepic id=7410 w=420]
Romantická zoznamka Láska na celý život sa vracia. Reality show o hľadaní tej pravej lásky dostane, po stopke na hlavnom kanáli JOJ, lepší vysielací čas. Láska na celý život sa prvýkrát do vysielania dostane 6. júla (červenca) o 20:30 na PLUSke! Tvárou romantickej šou je Juraj Dekrét, známy z inej zoznamky Mama, ožeň ma.

O jeho srdce bude bojovať 14 dievčat, ktoré bude kasanova Juraj postupne vyraďovať. Do rozstrelu sa dostanú vždy dve ženy – jedna od Juraja dostane prázdnu krabičku a vypadáva a druhá získa krabičku s prsteňom a postupuje ďalej.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Nezařazeno

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
okkvp
Reagovat

šiš, co já budu o prázninách dělat, když Juraj je má Láska na celý život!? :-))

2
Bazinga
Reagovat

@okkvp: :-), psát rekapy? :-)

3
Elko
Reagovat

1, 2: :-))

4
okkvp
Reagovat

@Bazinga: jedny na mě asi zbydou, že? Leda, že by kolega sám samotinký, případně s kolegyní jazykosouznící ;-)

5
Bazinga
Reagovat

@okkvp: :-), já ještě nevím, rekap k prvnímu dílu už je, takže máme ještě 3 týdny čas :-D

6
Melek
Reagovat

Já sem si říkala, že by to měli někdy odvysílat, když už je to natočené. Jsem zvědavá, jestli si teda nakonec nějakou okrasu pilčík vybere, každopádně u prvního dílu jsem se bavila a u rekapu ještě třikrát tolik, takže to vypadá nadějně :))

Přidat komentář