Panáček v reality show

Juraj bude už dnes hľadať „Lásku na celý život“! (video)

6. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Nezařazeno

[singlepic id=7410 w=420]
Romantická zoznamka Láska na celý život sa vracia! Už dnes o 20:30 na PLUSke bude pilčík Juraj hľadať svoju vyvolenú lásku. Juraj známy z Mama, ožeň ma! túži po láske, po láske na celý život a myslí si, že ju dokáže stretnúť aj v televízii. Pozrite si príhovor legendárnej Eriky z prvej série Mama, ožeň ma!, ktorá bude účinkovať v tejto šou.

O Jurajove srdce bude bojovať 14 dievčat, ktoré bude postupne vyraďovať. Do rozstrelu sa dostanú vždy dve ženy – jedna od Juraja dostane prázdnu krabičku a vypadáva a druhá získa krabičku s prsteňom a postupuje ďalej.

Mezi nevestami je aj známa Erika z Mama ožeň ma – rozhovor s ní zde

Stránky pořadu – informace, krátké klipy i přístup k videoarchivu naleznete TADY

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Nezařazeno

Diskuze k článku

Počet komentářů: 139
1
Bobby Brown
Reagovat

Uvidíme, co předvede Erika.

2
Bobby Brown
Reagovat

Elko, ty nitranský zbojníku, to samospouštěcí video je děs. Nedá se to nějak upravit? ;-)

3
Elko
Reagovat

Bobby: bohužiaľ nedá… vypni si zvuk :D

4
Bobby Brawn
Reagovat

@Elko: Hele, provokatére, asi se zeptám nejvyššího bosse SUNíčka, jestli nekecáš. :-)

5
Bobby Brown
Reagovat

@Bobby Brawn: až jsem se z toho zapomněl i správně podepsat

6
Elko
Reagovat

Bobby: :-)) Vidíš, nemáš si, čo začínať do mladších :-))

7
Melek
Reagovat

No na Eriku jsem zvědavá, hovorí pořád stejně ;)

8
Bobby Brown
Reagovat

Hej, tenhle díl byl opravdu nářez.
Erika nezklamala a „Renátka je opravdu zlatíčko“.
Příště to bude docela „sodoma komora“.

9
Bobby Brown
Reagovat

Elko, Elko, nějak to tu flákáš!

10
Elko
Reagovat

Bobby: píšem momentálne Paradajs :-)

11
Bobby Brown
Reagovat

@Elko: Aha, no jo, jak to zpíval M. Tučný? Všichni jsou už v Mexiku…

12
Bobby Brown
Reagovat

Ivanky mi bylo docela líto. Je fakt, že bez Eriky by nebyla taková prča, ale z hlediska empatického bych tam nechal Ivanku a dal jí šanci.
Dámy v bazénu zabojovaly. Jana a její bomby dělaly opravdu velké vlny. :-)
Ostatní to trochu neunášely, ale jejich problém. Nemají dělat drahoty.
Kdo se mi tam líbí je Simona, ale je fakt, že se v ní člověk moc nevyzná.
Valérie je pěkná baba, ale… povahou bych jí vedle sebe asi dlouho nesnesl.
To samé Renáta. Baba má vkus a styl, to se musí nechat. Když v minulém dílu vysvětlovala Jurajovi, jak to vidí s chlapem ohledně majetku a postavení, dal jsem jí za pravdu a v tomhle to má srovnané a nemyslím to nijak zlatokopecky. Nicméně, je to baba komadující a tu hubu má taky jak šlejfíř. A aby mne někdo ve vlastním baráku pořád péroval, na to bych neměl dlouho nervy. I když, spravit by to mohla slavná stříbrná izolačka. ;-)
Podle fotek „Nevesty“ tam mají ještě napochodovat 4 baby. Docela zajímavý koncept. Asi by se tam všechny najednou nevešly, tak asi proto.

13
Monika
Reagovat

Ja jsem za vyrazeni Ivany hrozne rada, protoze se na sysla nedalo koukat. Postavu mela moc peknou, pravdepodobne ze vsech slecen a dam nejkrasnejsi, ale bohuzel to odnesla hlava. Osklive zuby, kterejma by mohla brousit stromy, hnusnou velkou pihu a neprijemne oci. Spravne rozhodnuti na vyhazov. Priste bych obetovala Janu ze stejneho duvodu. Na ty jeji balony je hroznej pohled, nechapu, ze si dovoli chodit bez podprsenky s takovejma kozama, ma je az u kolen. kdo se na to ma divat, ven s ni…
Nebavi me ani Erika 2, nudna, nezajimava, zbytecna, kdyby tam nebyla ani si toho nevsimnu. Ingrid ma ranu, vypada o deset let starsi, absolutne se neumi oblekat a tahle nudna starena je tez prebytecna.
Valerie pekna baba? Ach, ty mi davas Bobby:-)))) Co je pekneho na mlade slecne bez zubu? Myslim, ze jednou z nejhorsich veci je situace, kdy se slecna usmeje a chybi ji tam zuby….Kdyz uz si s Renatou hrajou na hogo fogo, tak snad ma 15 tacu na novej zub ne? Navic je i tlusta, zejmena ma osklive macate stehna a lejtka. Postavou je jedna z nejtlustsich v nabidce a povahou je vubec nejhorsi, takova svine, ktera se vozi po slabsich jedincich. Skoda, ze tam neni nikdo kdo by se ji postavil…
Renata je falesna jak petnik, od zacatku hraje hru, ale velmi spatne, je prilis citelna…V poslednim dile jsem se rezala smichy, jak spatne odhadla situaci a myslela si, ze nesvlecenim ziska plusove body u Juraje.
Jedina zenska, ktera by stala za blizsi poznani je z meho pohledu Simona, byt to neni muj salek caje vizualne, tez si potrpim na dlouhe vlasy, nicmene prijde mi celkem v pohode.

14
Bobby Brown
Reagovat

@Monika: Hele ty eugeniku, ty nikdy v tomhle nezklameš. :-D

15
Monika
Reagovat

Ovsem nejvetsi minus je pro me Juraj, to byl od Jojky total ulet vybral zrovna jeho, asi nebylo nic lepsiho na sklade. Tyhle reality show o hledani pritelkyne pro „milionare“ me bavi zejmena z duvodu sledovani mysleni slecen a dam, z kterych je vzdy tak 80% nezamestnanych a naivnych a ty zbyle jsou jen naivni:-))))
Docela by me zajimalo co je ten Juraj ve skutecnosti zac, ale do milionare bude mit hodne daleko. Imho to je uplne obycejnej zivnostnik s par drobnymi v kapse z ktereho Jojka vytvorila hogo fogo podnikatele. Pamatuji si ho z Mama ozen ma, kde jezdil v popelnici a bydlel ve stare boude. Divim se, ze tem slecnam neni dost veci divnejch, Juraj rozhodne nicim nepripomina milionare, je to strasnej podvod. Kdyz jsem videla ten dum poprve musela jsem se hrozne smat, meli vybrat aspon lepsiho herce kdyz uz nesehnali praveho milionare. no a jak Juraj vytahnul ten ucet, aby damy videly, ze to plati on, z toho jsem sla do kolen, nic trapnejsiho v podobncyh show nepamatuju. ten nudnej typek se nepovedl a trpi tim cela show.

16
okkvp
Reagovat

@Monika: Jestli on nebude problém v tom, že Juraj nepředstavuje milionáře, že je partiový ženich s pro tyto účely půjčeným domem, tam nikdo nezastírá. Proto se to taky jmenuje, jak se jmenuje …

17
Monika
Reagovat

Podle me tam Juraj zdanliveho milionare predstavuje fest. Pri kazde prilezitosti neopomene zminit zlatokopky, co jdou po jeho penezich a takovou zenskou on nechce. Slovo zlatokopka je pro nej az zaklinadlo. TV ho neustale predstavuje jako velkopodnikatele, byt se vsadim, ze je to v realu uplne obycejnej zivnostnik, kterej pracuje v lese za drobne, kdyz to prezenu.

18
okkvp
Reagovat

@Monika: že mu jde o čisté souznění duší a nikoliv majetků, vehementně hájil už MOM. A jako velkopodnikatel se tam taky tvářil – jistě pamatuješ jeho vozidlo a jak zvysoka polykal, když jej Lubka proháněla po poli. Nicméně v MOM byl vidět i jeho skutečný příbytek + práca s pilou a partyjou v lese – tož já bych ty slovenky zas až tak nepodceňovala.

19
Bobby Brown
Reagovat

@Monika: Pokud dělá státní zakázky, jak jsem to pochopil, pak to až tak za drobné nebude. To jsou právě ta nejlepší rita. Nedělám si však iluze, že by to byl ojrový milionář. SKáčkový možná.

20
Monika
Reagovat

Jsem si pripomenula z archivu Mama, ozen ma nektere momenty s Jurajem. No nevim jezdi tam v aute za par kacek a stejne auto ma dodnes na FB, ten dum by taky potreboval kompletni rekonstrukci, takto nezije clovek velkopodnikatel. Navic bohati lide vetsinou o svem jmeni nemluvi, Juraj naopak nedela nic jineho. Ja mu proste vubec neverim. Dokonce i lhal te jedne slecne, kdyz se ho ptala na Stanku z Mama. Rikal, ze to byla zlatokopka, oblibena fraze jednoducheho a uprimneho podnikatele:-)))) Pritom ten kdo to videl, tak vi, ze po ni jel hodne, ale byla to prave Stanka, kdo mu dal kosem.
Mne ten chlap nesedel uz od prvniho dilu, kdy vyjel po sve matce velmi arogantne a nepatricne, no a kdyz se tak chova ke sve mamince bude se stejne chovat i ke sve zene. Vubec neni o co stat. Skoda, ze tam nevybrali nekoho jineho.

21
Monika
Reagovat

Dnesni akce „skrabkani“ nemela chybu, je neskutecne co stado nezamestnanych a primitivnich zen (snad to neplati obecne) dokaze z prdu vyrobit za kauzu, ta Simona je taky tele, ze je neposlala do haje, houby jim je po tom co kde s kym delala, husicka se jim jeste zpovida….
Nejlepsi byla Renata v okamziku kdy vycitila, ze by nemusela byt tou prvni v ocich Juraje, tak zacala pekelne zarlit a projevovat to tim nejhorsim moznym zpusobem….Juro, tak abys vedel, Simona byla vcera nastvana, ze jsi ji nevzal na rande a taky bys mel vedet, ze nam ukazovala, jak jsi ji skrabkal…No Juraj musi prece vedet jaka Simona je, musime mu to rict, kdyz to nevidi…No to je fakt uroven vypatlaneho mozku, jenom se tim sama shodi v ocich rozumneho chlapa (coz bezzuby Juraj neni, tak ma furt sanci)…A ostatni se k ni pridaly, hlavne Erika zbytecna a Jana. jedinej kdo me tam bavi je silena Erika, nechala bych ji vyhrat:-))))

22
Monika
Reagovat

Jana bude stoprocentne narozena jako chlap Jan. To, ze nemuze mit deti neni smerodatne, ale uz naznaky v poslednim dile o minulosti, ze bude na Jurajovi jak to prijme a dneska, ze prijde sokujici odhaleni..No to bude ono, ze by to Juraj nepoznal nebo ji tam musel drzet kvuli deji a sledovanosti…

23
Bobby Brown
Reagovat

Páni, to byl tedy díl. Celá polovina se točila kolem kauzy škrabkanie. Jsem si měl dělat čárky, kolikrát to tam zaznělo. Taky nechápu, proč to tak strašně řešily. No tak se jí v autě dotkl za jízdy za ruku, no bóže. Kdyby jí hrábl do výstřihu, pak bych to pozdvižení chápal, ale takto…
Pak si jí (Simonu) tam ty grécy podávaly jak rozzuřené milenky v harému, to už mne bavilo víc. ;-)
Nejlepší je, jak ona to bere s takovou esoterickou vyrovnaností (až na kauzu nerande), což Renátku vytáčelo do běla. :-D
Dneska ale nebylo moc vidět a slyšet Valérii, přitom jí to docela slušelo.
Do toho ponorkového slepičince nakráčí čerstvá bojovnice a to bude ještě zajímavé. Erika se nejspíš postará o pořádné drama a Jana asi taky. Jestli jsem viděl dobře, bude tam i záchranka. Dýchání do pytlíku už jsme zažili ve FHŽ SK. Tady asi pytlík stačit nebude.

PS: Elko se tu na to úplně vybodl. Asi mu tu ti dva seznamkoví feťáci nestojí ani za zlámanou grešli. Budu muset poslat Eriku do Nitry, ať ho trochu probere.

24
Poppy
Reagovat

Ahoj seznamkoví feťáci. Po včerejšku jsem se chtěla připojit k diskusi, ale během děje jsem usnula, takže se na to budu muset podívat ještě jdnou :-) Zatím mám jen jeden poznatek, že ať je pilčík jaký je, připadá mi v tom slepičici jako jediný rozumný člověk. Při škrabkaní jsem byla ještě vzhůru – neskutečné. Baby se mi bohužel ještě pletou.

25
Monika
Reagovat

Podle me je Pilcik blb poradnej, jeho vystup v minulem dile…..tady mate uctenku, aby jste baby vedely, ze to platim ja…to nema obdoby:-))))) stejne tak jako neustale omilani jsem „uprimnej“ a „jednoduchej“ plus ta jeho sranda hra na bohace:-)))) pokud ho nejaka baba nechce, tak ji hned prohlasi za zlatokopku, vzdyt to ani nedava smysl…viz jeho ucinkovani v Mama, ozen ma, za Stankou se pomalu plazil, jak o ni stal, ale ona mu dala kosem….kdyz se ho na ni ptala nektera z bab v teto reality show prohlasil ji za zlatokopku….
Nejvetsi prca byla kdyz Juraj, Simona a dalsi baby znova vlezli do auta a ukazovali nazorne, jak se vse odehralo…..To jsem byla mrtva smichy a tajne doufala, ze se najde aspon jedna zenska s rozumem co se na tu ptakovinu vybodne…

26
Poppy
Reagovat

@Monika: No ale proti tomu, co tam ty baby „stvárajů“…. Ale přiznávám, že jsem to viděla tak napůl, když jsem průběžně usínala a budila se, takže ani nevím, koho vyhodil. Ani mi to sem nepiš, chci si to za chviku pustiti ještě jednou od začátku. I ty minulé díly jsem viděla na půl oka (nechápala jsem, proč tam pálí tu směnku), takže sovslosti a jména mi unikají.
Na tu Stanku si pamatuju, ta se mu fest líbila. Ale zatím je pro mne to stádo slepic nepřehledné a tím pádem mám dojem, že Pilčík by byl pro každou z nich terno.

27
Ananas
Reagovat

Jak si Vás tu tak čtu ( a nekoukám) nebude to nějaká malá česká, pardon slovenská verze pořadů na téma „jestlipak ho ještě miluješ a chceš být jeho ženuškou, když on vlastně není doopravdy milionáříček“?

28
Monika
Reagovat

Tak me tuseni se potvrdilo a Jana je je ve kutecnosti Janem. No tohle je hrozne, jak Juraje nemusim, tak jsem ho plne chapala, na muj vkus byl jeste klidnej. Tohle je strasna podpasovka, stat se mi to, tak se stitim sama sebe a psychicky se s tim srovnavam velmi dlouho. Jana je na zabiti, neskutecna krava, co si jako myslela…Nevadi mi homosexualove, at se klidne zeni ci vdavaji, at dokonce vychovavaji i deti, ale tohle je moc. Ten chlap je heterak od prirody a celou dobu zije v domeni, ze jde o zenu a tak se k ni i chova. Silene, jsem z toho jeste v soku. Po tomhle vsem bych se toho babochlapa ani nedotknula, fujtajbl, to muselo stat hodne premahani…

29
Monika
Reagovat

Bavi me falesna Renata, o tom jejim krecovitem usmevu se mi za chvili bude i zdat:-))) Ona se prece nebude svlekat v desti a promenadovat se tam jako nejaka blbka:-)))) No legrace s ni….
Ocekavala jsem, ze se lepe upravi na volbu miss. Zmalovana jako stetka, vlasy ala zmokla slepice, hnusnej ohoz, domnivala jsem se, ze se lepe upravi.
Valerie by mela neco udelat se zubama. Je to prvotridni hnus kdyz zenske pred ctyricitkou chybi zuby. To bych radsi pul roku nezrala, nez si tam nechala takove diry a vesele se usmivala. No a skodolibej kameraman ji nesetri:-))))

30
Monika
Reagovat

Prijde nova posila a Juraj hned spusti storku o bohatem podnikateli a zlatokopkach:-)))) Jinak ta nova ma moc hezkou postavu, mam rada tyhle stihle typy, ale v obliceji je oskliva, hlavne ty zuby nejsou prilis lichotive. Pusobi na me i jako fetacka, zenska s divokou minulosti, vlastne se ani nedivim, ze je s deckem sama. Navic zenska, ktera vytahne cigaretu by u me skoncila driv, nez vejde do mistnosti.

31
Poppy
Reagovat

Mně dnes nejvíc bavil Juraj. On to tam s tím stádem nemá jednouché :-) Ony mi připadají skoro všechny pošahané. A vůbec nejhorší mi připadla Erika, co vypadla, a ještě Simona. Ze Simony ta hloupost úplně září.

32
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Jsem zatím o díl pozadu a tam mi Simona, jak se rozčilovala nad „překvapením“, připomněla „Mašinku Alenku“. Taky tichá voda, která značně vybublala.

33
Bobby Brown
Reagovat

Škoda Eriky, s tou byla aspoň psina. Akorát že se zasekla už jenom na neustálém omílání, jak jí jsou ty baby nesympatické. Mmch, je zajímavé, kolik ženských nedává dlouhodobý pobyt v ženském kolektivu.
Miss byl zase super nápad štábu. Já těchto „soutěží“ nejsem příznivec a zde to byla úplná trapárna. Pokud se jedná o hledání „lásky na celý život“, pak je toto naprosto nicneříkající šaškárna. Dokonce jsme to měli i s „originálním“ přáním za světový mír, šmankote.
Jo, Valérii si štáb podává z levé strany, bo jí tam chybí zuby. Něco podobného jsem chtěl napsat o Renatě, kde zejména u zpovědí je nasvícena tak, že má regulérní knírek. Problém brunetek, u kterých to je vidět. Na Slovensku jsou vůbec takoví škodolibci.
Nakonec jsme se dočkali i toho dýchání do pytlíku. Na rozdíl od FHŽ SK, kde se dýchalo do eko farm papírového, zde to byla supermoderní igelitka ze supermarketu. V tomto nejmenovaném řetězci mají i papírové tašky, ale do té si to moc neumím představit.
Když už tam není Erika, štafetu v pití krve převzala Simonka. Ta je dokáže pořádně vytočit svým odzbrojujícím trvalým úsměvem a vláčností. Přesto dokáže být pěkně napruzená, když jí není věnována patřičná pozornost. Taková ta pasivně agresivní potvůrka. Ta se ke mě s tím svým milým úsměvem sklonit, nebyl bych si jist, zda mi chce dát polibek, nebo mi žiletkou proříznout krční tepnu. Nebo stehenní, podle situace.
Miška? Po ksichtě je sice hezká, ale já nadšení pro její postavu vyschlého párátka, pardon – štíhlou postavu, nesdílím. Voráchlá koňařka s cígem v tlamě, co dodat.

34
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: „Voráchlá koňařka s cígem v tlamě, co dodat.“ Pobavilo :-DDD

35
Monika
Reagovat

No ja bych se ani nedivila, kdyby druhou dotycnou, ktera ma problem s alkoholem mela byt udajne Misa. Ten jeji hlas zni vychlastane az moc:-)))

36
Bobby Brown
Reagovat

@Monika: Jo, to tedy má, ale kde bych měl ještě podezření je moje favoritka Valéria. Aspoň jí zůstala veselá opička, když už nic jiného, vysmátá je pořád dost.

@Poppy: To víš, jak to cítím, tak to napíšu. ;-)

37
Monika
Reagovat

Tak nakonec i Misa je bezzuba, to snad neni mozne. Vubec nechapu, jak tak mlade holky uz nemaji vlastni zuby, pritom to je vizitka kazde zeny. Maloco mi u cloveka vadi vizualne vic, nez kdyz mu pri usmevu chybi zuby.
Juraje nazor na Janu naprosto sdilim, ja bych byla na jeho miste jeste tvrdsi, tohle zazit tak babochlap dostane takovou sodu, ze na to do konce zivota nezapomene.
Misa je z meho pohledu alkoholicka jako vysita, staci poslouchat ten jeji hlas, chovani dokonce si myslim, ze ma v realu ze vsech bab nejvic problemu.
Juraj byl uzasny, ten desne pravdomluvny clovek, ktery kazdemu rekne do oci co si o nem mysli nejprve s Misou za zady pomlouva vsechny baby ve vile, aby o chvilku pozdeji totez ucinil se Simonou po boku:-)))) Ty baby jestli na to koukaji musi zirat na tu obrovskou pravdomluvnost.
Jinak zpusob jakym zacala Misa pomlouvat za zady ostatni baby byl vylozene trapny a kdyby mel Juraj vsech pet pohromade tak se v dany okamzik Misa takovym chovanim sama odepise.

38
Monika
Reagovat

Ovsem nejlepsi na dnesnim dile byla navsteva Simony u Juraje doma. Ta nemohla z toho soku ani mluvit, pretvarovat se a nevzpamatovala se dodnes. No a kdyz zjistila, ze tenhle pseudomilionar zije v chatrci, tak se snazila pojistit aspon lesem a polozila Jurajovi otazku, zda vlastni aspon ten les a zamestnava lidi. No podle Jurajova vyrazu bych vsadila boty, ze nikoho nezamestnava, jede jen na sebe, obycejnej zivnostnik co vydelava par supu, ale rad se posloucha a mluvi o podnikateli:-)))
Mimochodem, neverim mu ani ty jeho reci o exmanzelce, co ho vykradla a on musel kupovat celej novej obyvak. Docela by me zajimalo, kde koupil tu tricetiletou pohovku:-)))) Je neuveritelne, ze mladej chlap bydli v tak staromodnim dome s tricetiletou lednici a mikrovlnkou z ubytovny.
Doufam, ze exurzi do jeho pribytku budou absolvoivat i ostatni devy:-))))

39
Bobby Brown
Reagovat

Dneska to nebylo nijak dramatické, příště prý trochu přitvrdí, uvidíme.
Miška je přesně typ baby co ne-e-e. Nic proti společnému pivu, ale na chlastání a voloviny mám kámoše. Tedy takhle, jako „kámoše“ bych jí bral, ale jako partnerku/manželku ani omylem. Nejvíc mě bavilo, jak obhajovala svůj nealkoholismus, když to nakonec stočila na to, co je Slovákům po tom, co chlastá a žere. :-D
Jestli je tam někdo babochlap, tak to není Jana, ale „Miško“. Jana možná postavou, Miška chováním, a to je pro mne horší.
Renata a Valeria jsou správná dvojka, jedna furt mele, druhá se furt hihňá. Jako duo dobrý.
Erika tak nějak normál.
Simonka, hezká postava, to je fakt, ale já tyhle šáhlý esoteričky moc nemusím. Ale vyloženě mi nevadí.
A co se Jurajova domu týče, připomnělo mi to kreslený seriál Domeček u tří koťátek – „…a když se z nich stala koťata, trochu se vzmohla a koupila si, no domeček, div ne vilu, vždyť u něj byla i zahrádka…“ ;-)
Tak servus příští týden, seznamkoví feťáci.

40
Monika
Reagovat

Jinak podle vseho si Juraj jednu z nich vybere (pro zvedavce oficialni web, kde je jmeno uvedeno) a z neoverenych zdroju jsem cetla, ze spolu cekaji i dite, tak mozna dalsi happy end:-))))

41
Bobby Brown
Reagovat

z FB LNŽ – „Zaujímavosť: Miška bola už v inej zoznamovacej reality show – Farmár hľadá ženu, u Mira Budovca v Čiernom Balogu.“
Páni, to si jí vůbec nepamatuju!

43
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Ahááá, tahle Miška! Díky.
No jo, kdyby rovnou ukázala svoje přednosti, tak jsem jí poznal hned, ale takhle podle očí…
Takže seznamková harcovnice. A ví to vůbec Juraj?

44
Kamča
Reagovat

41 – nechci machrovat, ale Miška mi byla hned povědomá a celkem rychle jsem si vzpomněla, odkud ji znám.

45
Bobby Brown
Reagovat

@Kamča: No jo, já jí nepoznal. Ona byla v FHŽ taková oplácanější, což se mi líbí, takže tam si jí pamatuju. Teď mi přijde moc hubená. Asi by měla pít víc piva než té pálenky a pořádně se najíst. Navíc, tam byla hvězda mezi těmi soupeřkami, zde už je to i pro ní jiná liga.
Ještě jsem zvědavý na Ivetu a hlavně Marcelu, co budou zač. U Martiny mám trochu strach, že jí tam uklovou, resp. budou si na ní zvedat sebevědomí.

46
Monika
Reagovat

Na te fotce teda vypada Misa dost oplacana bych ji ani nepoznala, ta zmena ji vylozene prospela. Uz se tesim na pristi dil, ukazky byly vice nez zajimave.

47
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: No já jsem vůbec nechápala, že mezi nevěstami jsou děvčata, co neznám. Nevěděla jsem, že mají některé přibývat.

Z Pilčíka se vyklubala klebetnická baba. U Simony jsem byla příjemně překvapená, že mu zkritizovala ten jeho obývák. Ale ty ezoterické kecy…

Nejvíc by se němu hodila Erika. Nechápu, proč říká, že není hezká. Mně připadne docela pěkná.

48
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Původně jsem to také nevěděl, ale dle jejich stránky (fotek nápadnic) to tak vyplynulo. Zatím došly dvě – SBSkárka Erika a Miška.
http://plus.joj.sk/laska-na-cely-zivot/laska-na-cely-zivot-nevesty.html

49
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Bobby, ty nápadnice jsem i už našla, ale mátlo mne, že jsem v TV některé neviděla a některé, které jsem viděla, už u Juraje nejsou a já jsem si nevšimla, že by je vyřadil.

Mám jeden technický dotaz – hrozně blbě se mi sem píše, vynechávají se písmenka, pořád se v textu musím vracet a doplňovat slova. Jinde s tím problém nemám. Je to jen problém u mně nebo to dělá i někomu jinému?

50
okkvp
Reagovat

@Poppy: to bude něco interního u tebe

51
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Asi píšeš moc rychle. :-)

52
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: No právě, musím tu psát šíleně pomalu ještě se vracet zpátky a doplňovat písmenka :-DD

53
Poppy
Reagovat

@okkvp: Jinde problém nemám a dřív mi to tady taky nedělalo. To je blbý, to toho u Farmy moc nenapíšu :-(

54
okkvp
Reagovat

@Poppy: vyzkoušej jiný prohlížeč, prohlédni nastavení prohlížeče pro konkrétní stránku , případně důkladně vyčistit historii prohlížeče (různých „breberek“ se dá leckde cucnout mnoho – taky jsem si asi před měsícem cucla nechtě jakéhosi doplňku, který způsoboval věci nevídané)

55
Poppy
Reagovat

Díky za radu. Zrovna teď to bere písmenka skoro normálně. Přemýšlela jsem, jestli to není mým připojením k interetu.
Určitě vyzkouším tvé rady, snad se to nějak podaří vylepšit. To datlování je hozné :-(

56
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Třeba se jenom SUNíčko nudí a live ti to umazává, když to píšeš. Ty pak nadáváš na chudáka compa. ;-)

57
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: To bych ho radši nasměrovala na to video s Erikou, které mne vždy vyděsí, co se děje!

58
okkvp
Reagovat

jo to video je strašlivě otravný, zkusím je nějak schovat, snad mi kolega nezabije

59
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: :-DDD
To už jsem tady vyčítal Elkovi v postu 2, zda by to samospouštění nešlo odstranit, ale protože Nitra potřebuje trápit Trnavu, tak řekl, že by to tedy jako nešlo.
Já jsem na ta samospouštěcí uřvaná videa vysazený. ;-)

60
okkvp
Reagovat

už to na nás neřve, přidán odkaz na podstránku – rozcestník

61
Poppy
Reagovat

@okkvp: Díky, díky, díky :-)

62
Bobby Brown
Reagovat

@okkvp: Jo, tak to je fakt úleva – dík. :-)

63
Monika
Reagovat

No slava, video uz tady nestrasi:-)))

64
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Tak teď už jen nevím, kdo je z Nitry a kdo z Trnavy :-)

65
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: :-)~

66
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: ???
To jako že mám zapnout mozek? :-) No, mohla bych zjistit, odkud je Pilčík, u Elka by to asi bylo složitější :-D

67
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Ještě dodám, že mám dojem, že ani nevěsty minule nevěděly, jak se jmenuje příjmením. A co já pak chudák!

68
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Ne, to měl být vyplazený jazyk.
Elka jsem tu několikrát nazval Nitranským knížetem (či zbojníkem), takže tohle už je tedy jasný, ne? ;-)
A co se Trnavy týče, on ví moc dobře na co narážím.

69
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Nevěděly ani příjmení ani bydliště, ostudy!

70
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Díky, Bobby, za objasnění :-)

71
Monika
Reagovat

Dnesni dil zas takove drama neprinesl, na zaklade ukazek z minuleho dilu jsem cekala dobrodruznejsi cast. Babochlap v uvodu se bohuzel zachoval jako vetsina ublizenych a zhrzenych zen co musi odejit ze souteze a nedokazou to prekousnout. Z uzasneho a na zacatku bezchybneho Juraje se nakonec vyklubal vesnican, skoda, ze tak pozde po vypadnuti…….
Michala je na facku zvysovat si sve posramocene ego na bezbranne Simone a oskliva seda mys, o ktere malokdo do te doby vubec vedel, ze se pohybuje ve vile, pod silou Misy se prida….Skoda, ze ta Sima je tak strasne naivni, nedokaze se vzeprit a jeste si necha diktovat od bab co ma delat, misto aby jednu po druhe vzala lopatou po kebuli….
No a nejfalesnejsi Renatka je tou svoji spatnou hrou tak smesna. Porad se krecovite usmiva, chce pro Juraje jen to nejlepsi samozrejme, jak jinak…S radosti by mu utirala i prdelku, kdyby si ji vybral. Nechapu, ze se dokaze tak snizit k bonzovani a s jakou radosti, vzdyt je to pro Jurajovo dobro. prece. Tu bcyh chtela mit za kamaradku, donasecku…Uplne ji vidim, jak se v prvni tride hlasi z prvni lavice pani ucitelce, ze pepicek udelal to a tamto…
No je to tam povedenej spolek, jen skoda, ze vybrali takoveho noumu se slovni zasobou zvlastni skoly.

72
Bobby Brown
Reagovat

Taky jsem čekal větší drámu.
Miška je manipulátorka a hérečka. Už v FHŽ se navezla k ňoumíkovi, kterému zblbla hlavu a když toho dosáhla, cukla. To samé zde. Hraje celou dobu, když se ujistí, že Jurajovi popletla hlavu, cukla. Asi má ráda, když za ní pak chudáčci dolejzaj. Třeba trochu pohonit sebevědomí. Docela bych chtěl toho Šemíka v jejím stádu doma vidět, když kvůli němu odmítla Juráška. Ne že bych byl zvědavý, jak vypadá, spíš zda vůbec existuje. A ještě ty kina s pláčem a smíchem štěstí při odchodu. Ne Janu, ani Eriku (SBS), ale tuhle herku pokérovanou bych při odchodu přetáhl pohrabáčem po hřbetě, až by jí podkovy ulítly, koňařka…
Erika, proč mají baby s touhle postavou pocit, že jim sluší elastické oblečení???
Valeria, ona mne vždy rozesměje, jak u všeho vyprskne smíchy. Tu bych chtěl zažít v pubertě, to musel být masakr vedle ní. S tou bych na Půlnoční nešel, by nás zachvíli vyvedli z kostela. Ale šel bych s ní do restaurace na něco s rýží. Až by měla plnou pusu, flákl bych nějaký vtípek a sledoval, jak se ty burizony rozlítnou po celé restauraci, heh.
Simonka dostala další sodu a samozřejmě nejvíc od tý voražený herky. Ne Simona, ale Miška by si měla zajít k doktorovi, když má pořád takovou nutkavou potřebu na někom honit svoje ego.
Renatka, tak nějak dneska nic. Že práskala, no jo no, asi nemusí moc koně.
Juraj, stále upřímný ve stylu: zpovědnice – Valeria byla dneska hrozná, jako děcko, hrozné správanie, atd.; vyřaďovačka – Valeria, jsi super baba. :-D

Ještě tam jsou tři baby na příchod a napříště to moc nevypadalo, že by se měly stavy doplnit. Nějak to natahují.

73
Monika
Reagovat

@Bobby Brown: Ja jsem slovenskou verzi FHZ nesledovala, Misa pro me byla nepopsanej papir a bohate mi stacila:-)) Toho udajneho pritele ji tez neverim, jen zaminka k vycouvani, sveho cile jiz dosahla. Ta holka o Juraje nikdy nestala, prisla si jen zvysit sebevedomi a dokazat si, ze je dostatecne atraktivni a muze mit kazdeho chlapa na ktereho ukaze. Vylozene si libovala v tom, jak Juraje zblbla, na kameru nekolikrat s radosti vypravela, jak je namotanej. No a ten jeji blazenej usmev kdyz Juraj oznamil, ze meni situaci a chce byt v noci sam, aby si vse ujasnil, to bylo pro ni primo vyvrcholeni.

74
Poppy
Reagovat

Tak jsem si dnes pustila minulou epizodu a přeju Erice, aby byla další vyřazená, protože ta mi připadne z nich nejnormálnější.

Jurajovi bych zase přála, aby si na konec vybral Simonu, protože on je totální tupoun a ti dva by se k sobě hodili. S Renatou by byli taky dobrý páreček.

75
Monika
Reagovat

@Poppy: No ja si myslim, ze Erika je dnes na rade:-)) A Simona se k nemu hodi nejvic, tupon k tuponovi, souhlas.

76
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: S Renatkou ne. On je dřevák a ona „panička“. To by nedělalo dobrotu a ona by mu to dala brzy najevo. On by jí následně obvinil ze zlatokopectví.

77
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Bobby, myslíš, že Renata je větší „panička“ než Simona?
Ten Juraj neomylně volí ženské, na které nemá.

78
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: To rozhodně. A Juraj si samozejmě vybírá tyhle typy, protože mu imponují a jen tak nějakou selku vod vedle nechce. Chce mít reprezentativní kousek.
No, nemá, on si myslí že jo, přece tou šrajtoflí. Pak se diví, když so o něj přes tu šrajtofli zajímají. Komu není rady…

79
Monika
Reagovat

Dnesni dil byl hodne nudnej, zejmena zacatek k uzyvani. Dve blbky v kuchyni resi pul dne horkou vodu, super tema k vareni. To je spolek, dve nezamestnane a cisnice. Z toho jedna alkoholicka, dalsi mimonka a posledni chodici pretvarka.
Erika mela prcu po ranu, byt chlap a vedle tohohle se rano probudit, tak mam nocni mury celej den. V te opilosti si madam uklizecka zapomela jaksi rozplest vlasy. Uz ji mel vyhodit, stejne o ni nestoji. A ta sebelitost, porad dokolecka, tak me vyhod…..Skoda, ze ji neposlal k sipku.

80
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Tak dneškem už to „nejnormálnější“ padlo!
Dneska byla Erika na dělo.
Co mne rozesmálo bylo „hepy_bérdcdéj_dů_jů…“. Už jsem slyšel dost zkomolenin, ale bérdcdéj snad neříkají ani Australani.

81
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Tak teda Erika se úplně odkopala. Myslím, že tu někdo už psal, že by ji tipoval na alkoholičku (jestli jsem to nepopletla). Dost dlouho proplouvala jako slušňačka a svůj coming out si nechala až skoro na konec.

Mé sympatie k Jurajovi se díl od dílu mění – tentokrát už je mi ho líto. Děvčata, která o něj opravdu měla zájem, povyhazoval a teď „panenky“ kličkují, jen aby si je nevybral.

Příště přijde další objev, což je divné – vždyť je skoro konec. Dovedu si to vysvětlit jen tak, že štáb čul ostudu, kdy kýžený výsledek se vzdaluje a tak nadili další volavku. Jen jestli se Juraj chytne.

82
Poppy
Reagovat

Taky jsem nějak nepostřehla, jestli Juraj má dva domy, či co. Napřed je vzal kamsi – do svého domu u Bratislavy? – kde Erika spala v něčem, v čem přišla i na snídani a s hlavou rozcuchanou jak vstala z postele. Pak je zavezl do svého? domu na středním Slovensku, který mu vyrabovala bývalá přítelkyně. Něco mi uniklo?

83
okkvp
Reagovat

@Poppy: no, nejspíš ti uniklo, že ten v kterém se seznamuje je televizní (najatý pro toto natáčení), kdežto ten vyrabovaný je ten jeho (toto neviděla jsem, ale viděla jsem hrdinu v předešlé RS – holky tam natíraly plot)

84
Poppy
Reagovat

@okkvp: To vím, že ten palác není jeho. Ale včera je ještě někam vzal , kde byla ta sauna, pak se Erika opila, pak se dohadovali, kde kdo bude spát a další den je vezl na střední Slovensko. Možná jsem mezitím usnula, ale mám dojem, že včera byli ještě jinde, ne?

85
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Podle mě je nikam nebral, jen je nechal v tom natáčecím domě pobýt (a málem i pobít) celý den a noc. Jinak se dámy vždy po akci pakovaly do penzionu.
Tamta chaloupka je dům rodičů a jeho rodný dům. Teď možná napsán na něj.

86
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: A jo, tak ony předtím spaly v penzionu. Už si vzpomínám, jak jim tam šel zkontrolovat pořádek :-D

87
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: My, co jsme si prožili život na kolejích a známe brajgl dívek a žen na pokojích, bychom se už něčím takovým ani neobtěžovali. ;-)

88
Monika
Reagovat

Pobavilo me, jak jim vypravel dojemnou historku o expritelkyni, ktera ho okradla a vzala vse, vcetne stahovacich dveri:-))))) A on pak musel chudak vse zarizovat nove. Docela by me zajimalo, kde ty povedene nove kousky koupil, tohle snad nenabizi ani v bazarech. Ten chlap je na svuj celkem mladej vek desnej paprda a zarizeni domu tomu odpovida. Kdo by si dal v jeho letech do obyvaku skrine se sklem a jinejma kravinama. To nemaji doma ani moje rodice, maximalne u babicek by se neco podobneho naslo…
Desne nudnej chlap, kterej ani nerozumi legraci, se mohl podelat kdyz mu Erika z legrace rekla lasko moje…tech kecu kolem toho, uplne zbytecne

89
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: U nás brajgl nebyl :-DD

90
Poppy
Reagovat

@Monika: To víš, vybírá si on, co mu má nějaká Erika říkat „Lásko!“ :-))

91
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Já vím, to tvrdíte všechny. ;-)

92
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
ZAto na chlapeckých pokojích se mnohdy dalo jíst z podlahy;-)

93
Bobby Brown
Reagovat

@Ananas: Dalo, no. :-)

94
Ananas
Reagovat

Tak jsem předposlední díl vynechala a dohnala Vás na posledním. Je to hrozně rozvleklé, strašně mne vytáčí desetiminutové „dnes uvidíte“ na začátku každého dílu.
Věřím, že jsou ženy, které svému ex seberou dveře i s futry. Ale neuvěřím, že by tam místo nich dotyčný zasazoval stará hnusná kovová!
Zařízením (vitrína!) je to byt jeho matky.

95
Bobby Brown
Reagovat

Ech, dneska to mělo aspoň grády. První půlka plná mimoňů a druhá půlka opět ethanolerikapárty.
Renátka mimózně opakuje, že ženy nemají pracovat v lese. To asi holka nějak nepostřehla realitu, bo baby v lese makají a dost. Nekácí a nesváží, ale právě stahují klestí a dělají výsadbu. Navíc, ty fajné trendy džíny měla stejně rozedraté, tak co jí to vadilo, že.
Pak opět začně rozebírat s Jurajom Simonku, když Miška je fuč. Ta baba má vůbec potřebu řešit druhé lidi.
Mimoň Simonka, ta má v hlavě kuličky. Jednou se to přesype tak, podruhé onak. Tam není jiné vysvětlení. Prostě nesmí foukat.
Erika, to není mimoň, to je nebezpečná rachejtle. Nachlašče sa a hned jí rupně v kouli a vyvádí. Z tý baby jde až strach. Uááá, úplně jsem se oklepával odporem, protože tohle fakt nemusím.
Nové tři baby zamíchaly kartami a to je dobře. Simonka hodila vražedný pohled po Ivetě, když jí Juraj pozval na rande. Jinak, další nezaměstnaná.
Martina není žádná krasavice, ale docela překvapila projevem, mile.
Docela by mne zajímalo, proč tam je Renatka. Někdy mi příjde, jako by tam ani nebyla kvůli Jurajovi, ale že koučuje baby kolem, co a jak mají dělat. Nějak moc o Juraja neprojevuje zájem, ale těší ji, že tam je.

96
Poppy
Reagovat

Starým matadorům se nedaří skrývat ty horší stránky jejich povah, ty nové tváře se asi budou ještě vybarvovat (ani nevím, kolik dílů ještě bude a tedy kolik budou mít prostoru).

Juraj, ve snaze nějakou podle něj atraktivní nevěstu klofnout, se snaží hrát pohodového bosse, bokem je to ale nerudný chlap, který ani není schopný tolerovat to, že by jeho vyvolená nehýkala nadšením nad žinčicou.

Erika dovede vypadat civilně a rozumně, ale je to v podstatě Calamity Jane. Vůbec nechápu, proč spustila ty své tirády. Snad si myslela, že tím bude zajímavá?

Jinak souhlasím s Bobbym :-) Nedovedla bych to napsat líp :-D

97
Monika
Reagovat

No ja si nejsem uplne jista, zda nove baby zamichaji kartama, mozna Iveta, ale ty druhe dve -prasnice a muzatka jsou uplne zbytecne. O ne Juraj nema zadnej zajem, od pohledu se mu nelibi a je jen otazkou casu, kdy je vyhodi. Mohli do baraku poslat lepsi material. Mimochodem prekvapilo me, ze je Ivete pouze 32 let, vypada o dost vic opotrebovane:-)))) Jeste doplnila rady nezamestnanych kuracek..
Renata bude v realu odporna baba, porad se stara o veci do kterych ji nic neni a divim se tupe Simone, ze po ni nevystartuje. I tupon ma sve mantinely. A jak je starostliva a mysli na dobro Juraje:-)))) Ona o toho nuzaka vubec nestoji, ale stejne chce vyhrat tuhle show a pak mu s radosti rict, ze o nej nestoji, ze by to neklapalo. tak stale bojuje, proto tam je.
Juraj nestoji ani za rec, agresor jako vysitej. Zenu by sice neuhodil, ale uz mel chut dat facku asi ctyrem babam a nebyt te kamery, tak vsadim boty, ze ty baby jednu sliznou. Bohate mi stacil uvodni dil mama, ozen ma, kde se oprel hulvatsky do sve maminky. To mi bohate stacilo, jak se chova ke sve matce, tak se zachova i ke sve zene. Myslim si, ze tu svoji ex i tloukl. Simona je hloupa a naivni, ale neni zla, tohohle debila bych ji rozhodne neprala.

98
Bobby Brown
Reagovat

Fíha, oni to dnes posunuli na 19:10.

99
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Zrovna nadávám.

100
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Já ne, já se těším, že to bude brzy v archivu. :-)

101
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Já radši na živo :-)

102
Monika
Reagovat

no nekecej, ze to posunuli, se na to zrovna chystam:-)))) Na druhou stranu to bude aspon v archivu bez reklam driv.

103
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Naživo se to trochu cuká (pokud nekukáš z TV, ale z PC) a jsou tam reklamy. Z archivu je to lepší.

104
Poppy
Reagovat

Musím říct, i když jsem to chytla dost u konce, že to dnes nabralo trochu jiný směr :-)

105
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Koukám v TV. To víš, my u východní hranice máme v něčem výhodu :-)

106
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Tak Joj vysílají po kabelu i v teplákově, ale ne každý teplákovec má TV, to víš, chudý kraj, to není Prágl… ;-)

107
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: Ajaja, být fanda do RS a nemít televizi…. No ale ten chudý teplákovec má na druhé straně jednodušší život :-) Nemusí platit poplatky na ty nesmyslné programy, na které by se tak jak tak nedíval.

108
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Díky internetu a rychlému připojení, TV již roky netřeba. Ale chápu, že ve spoustě domácností by to neprošlo.

109
Bobby Brown
Reagovat

No hurá, už to tam je, a jde se kukat!

110
Monika
Reagovat

Martina – copak holka nevi, ze kdyz vypada jako skatule, tak ji nic nepomuze…..vlasy kratke, dlouhe, blondate, tmave, je to fuk pytel brambor zustane stale nepritazlivej, zadnej chlap nechce tlustou babu, zbytecna promena, navic jeste k horsimu, akorat vyniknul ten jeji konskej ksicht, vsak vlasy mela pekne, stacilo je jen zastrihnout, obarvit a vyfoukat, ale plus body, ze do te premeny sla, to klobouk dolu..sama mam od malicka dlouhe vlasy az po prdel a tuhle zmenu bych nikdy nepodstoupila, bolelo me to i za ni:-)))) nechapu Marcelu proc tak ryla do Juraje..kdyz se mu baba nelibi, proc by si ji mel falesne vsimat a skladat ji komplimenty…
Renata – ta je fakt na ranu, potesila me Simona, ze po ni konecne vystartovala, vsak to na ni byl megavykon, jeste ji mela vzit panvickou po kebuli, ta zenska tu hubu nezavre a jeste se micha do hovoru, kterej se ji vubec netyka..no a na tom konci to podelala, mela takovou sanci odejit ze souteze se cti, zachovat si svoji hrdost, misto toho jen potupne sklonila hlavu a po schodech si to nakracela zpet do vily…Iveta ji vyborne prokoukla, ta baba o Juraje nejevi zadnej zajem, ale v soutezi se chce udrzet zuby nehty a uzit si pet minut slavy
Marcela – libi se mi, ze ma jasnej nazor a dokaze Jurajovi rict, co si opravdu mysli, byt vi, ze to budou jen minusove body, nesnazi se mu zalibit za kazdou cenu
Iveta – zatim celkem v pohode, ale urco tam bude nejakej cervik, kterej se jeste vyklube na povrch

111
Ananas
Reagovat

@Monika:
Nezbývá než souhlasit – Renatu odtamtud budou muset vynést.

112
Poppy
Reagovat

Mně se Renata tentokrát líbila. Pilčík je děsný suchar a konečně mu některé ženské přestaly lézt do zadku, protože zjistily, že není o co stát.

113
Monika
Reagovat

Tak Renata si je jista, ze ji nevyhodi. Moc dobre vi, ze dokud jsou ve hre baby jako Martina a Marcela, neni v ohrozeni a muze si rikat co chce, Juraj nebude mit koule ji vyhodit. Na druhou stranu Juraj ji dneska skvele prechytracil, beztak mu to poradila produkce, Renata na konci vypadala jako zenska bez hrdosti, uplne ji zesmesnil.

114
Monika
Reagovat

@Poppy: Tak on jim hlavne ten udajnej Jurajuv palac otevrel oci, myslim:-))))

115
Bobby Brown
Reagovat

Jáj, konečně trochu šťávy v jednom dílu pokope. Co mne ale ubíjí je těch úvodních celých 6 min.(!) toho, co uvidíme. Skoro by to člověk ani nemusel kukat dál.
Erika: ne, ne prosím, už jděte všichni v těch RS do háje s tou mantrou upřímnosti a řvaní pravdy do očíček. Je to fakt už únavný. Komentátor to řekl přesně – „opilecká agrese“. To si samozřejmě ožratí nikdy nepřiznají, takže se vytasíme naopak s ctnostnými vlastnostmi a hle, máme tu upřímnost. Ještě že už je venku, protože by to nebylo jiné. Každý večer scény. Brr.
Simonka kulička: jo, souhlasím, že konečně už chytla rapla a také jsem se u scény kuchyně nasmál nejvíc. Renatka prostě musí koučovat i rozhovor druhých. Fakt jsem čekal, že jí Simonka bodne propiskou do krku.
Martina: mno jo, klasika, dělá si naděje, ale pan podnikatel potřebuje něco více reprezentativnějšího, bohužel. Mně se naopak její proměna líbila. Také mám rád dlouhé vlasy, ale některým ženským halt sluší něco jiného.
Iveta: třeba tahle není můj typ, ale zatleskal jsem jí, jak Renatku setřela v závěrečné zpovědi.
Marcela: do té moc nevidím a nechápu o co jí jde. To jak naložila Jurajovi sice může vypadat úžasně, ale pak co mělo být to vyřazování? Nehledě na to, že babu s pytlem výčitek fakt nemusím. A jak ještě Jurajovi vyčetla, že by chtěl babu hezkou, upřímnou, pracovitou a milující – no a co by měl jako chtít? Jako pecka na závěr bylo opovržení nad tím, že když se mu nějaká baba nelíbí, tak nazdar a šáteček. Co by s ní jako asi dělal? Ona snad táhne káru dál s někým, kdo se jí nelíbí? Navíc se furt mračí.
Renatka: královna a koučka pořadu. Jak se říká, ženská i s rádiem. Z tý by mi brzo zvonilo v uších. Pochopil někdo ten proslov obhajoby, proč zůstala, když jakože přeje výhru Simonce?
Obě dvě Juraja seřvou a vidí na něm skoro už jen to špatné, ale pak s úlevou přiběhnou pro prsten a jako že „chtějí bojovat“. O koho, o co? Zrovna u Marcely jsem čekal, že odstoupí. U Renatky jsem tipoval tu kameru a světla ramp, takže tam mne to ani tak nepřekvapilo.

116
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: Pokud není o co stát, co mělo znamenat to přiběhnutí si pro prsten?

117
Monika
Reagovat

@Bobby Brown: Souhlas, Marcela me v zaveru hodne zklamala, tez jsem doufala, ze odstoupi. Asik maji tucne odmeny za kazdy den pobytu ve vile:-))) U Renaty jsem tomu neverila ani na okamzik, ale i tak mam radost, jak ji Juraj, potazmo produkce ztrapnila:-)))

118
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
Tak každá chce ze svých pěti minut slávy uzobnout co nejvíc. Proč by si je dobrovolně zkracovala. Sotva přijela, jistě pro to musela leccos udělat, tak si to chce chvilku užít. Navíc prý jí sebevědomí tryská z uší, třeba si věří. Odejít středem je hezká věc, ale to jí dojde teprve až bude třeba příště odejita.

119
Ananas
Reagovat

@Bobby Brown:
K té Martinině proměně-souhlasím s Tebou, že jí to v ten moment prospělo. Jenže ona to na 99% nebude udržovat ani kvalitně obarvené, ani dobře vyfoukané. Bude mít brzy stejně zanedbané rousy jako předtím, akorát krátké. Ufikli to jediné, co by mohlo být její předností. Kdyby je zkrátili jen o nejnutnější, obarvili, sestříhali… Samozřejmě se to nedozvíme, ale tipuji, že dříve či později ty postřižiny opláče.

120
Poppy
Reagovat

Tak já jsem to dost napřeskáčku dokoukala a až na tu poslední scénu jsem nabyla dojmu, že ho žádná kromě Martiny nechce, takže se sestersky angažovaly při té proměně (teď jsem si vzpomněla, jak se angažovaly u té přeoperované, už jsem zapomněla, jak se jmenovala). Trochu zákmu o něj podle mne má Simona, ale myslím, že když dojde na lámání chleba, couvne.
No a po té poslední scéně teda nevím. Zřetelně se jim v tom paláci líbí, ale byly by radši, kdyby jich tam bylo míň :-)

121
Monika
Reagovat

@Ananas: Urcite ty dlouhe vlasy oplace, v dany moment si ani prilis neuvedomovala, co vubec dela a myslela jen na Juraje, ziskat ho za kazdou cenu. Tak dlouho si pestuje dlouhe vlasy a v jedne vterine je vsechno pryc, zirala jsem, ze do toho sla. je to hrozna skoda, vlasy byl ten nejmensi problem – mela je huste a silne, stacilo jen sestrihnout konecky, obarvit a vytvorit uces, tohle bylo zbytecne a az se vyspi parkrat bude to jeste horsi. Hnusne vlasy tam ma Iveta, par praminku ala pochcana slama, Martina mela dobre vlasy.

122
Misánka
Reagovat

Juraj povyhazoval v průběhu show všechmy ženy, které o něho opravdu stály bez nějakých vytáček: Máriu, Ivanu (ta se asi snažila nejvíc), Janu, Ingrid i alkoholovou královnu Eriku a teď tam o něho nejvíc stojí Martina, která i se změnou vlasů nemá nejmenší šanci. Trochu smutné, ale zase co s ženskýma, které se mu tak jako tak nelíbí a líbit nebudou… jenže zase se mi nezdá, že by měl navíc a i kdyby (jakože fakt ne!) tak o to, co tam zůstalo, stejně není radno moc stát. Renata s Marcelou ztratily soudnost a pěkně se ztrapnily. Nejdřív od nich schytá nálož, viditelně o něho nestojí, ale na volání prstenu přibehnou ke svému pánovi. Že to udělá Renatka mě vlastně tak nepřekvapuje, ale o co jde Marcele? Taky o „slávu“? :) U Simonky střídavě zoblačno a pak vysvitne slunce, možná o něho i stojí a vyjít by to mohlo, ale tak nějak mi přijde, že by si holka zasloužila někoho s trochu jinou povahou a životní filozofií jí podobnou (a možná, že ona to ví taky a proto ty střídavý vytáčky). A Iveta? Jestli zabojuje Simona, tak jí moc šancí nedávám, ale zatím se jeví ještě poklidně a rozumně, což se může, jako už mnohdy, rychle změnit :D

123
jana
Reagovat

Je to obyčajný pilčík a fakt nepochopím, prečo ho vydávajú za milionára. Býva v obyčajnej chajde a vila v ktorej sa to natáča je nie jeho. Je nesympatický buran, mali by mu predovšetkým dať do poriadku zuby a chovanie a výrazy, o tom radšej pomlčím. Nepochopím ani čo vedie tie ženy, ktoré sú niektoré z nich aj dosť inteligentné, aby sa takto verejne zhadzovali pred obrazovkou. Celé je to obyčajná sračka, hodná pre TV JOJ.

124
Bobby Brown
Reagovat

Dneska v TV již v 19:00!

125
Poppy
Reagovat

Už to sleduju! :-)

126
Monika
Reagovat

Dneska byl asi nejzajimavejsi dil. Martiny mi je lito, s tim ksichtem bude mit tezke najit si kloudneho chlapa. Na druhou stranu Juraj by za ni mohl bejt rad, ten chlap na vic nema, Pan podnikatel s deravym chrupem, postavou tucneho sadla a vyvaleneho pupku, hlavne, ze u dam ocekava dokonalost… Co na nem ty dve baby vidi, asik nikdy nepochopim. Simona je zvlastni, nevi pomalu, ktera bije, ja si ani nejsem jista, ze Juraje opravdu chce a myslim, ze si tim neni jista ani sama, jenom bere, co se momentalne nabizi. Ovsem co na nem vidi Iveta? To je mi zahadou..No tezko rict, kterou zvolit. Iveta ma mnohem hezci postavu nez Simona, na druhou stranu Simona ma krasnejsi oblicej, zblizka je Iveta pro me vylozene oskliva, zestarla baba s osklivou pleti.

127
Poppy
Reagovat

Konečně se o něj ty baby perou! Já mu přeju Simonu, ta mu dá co proto.

128
Monika
Reagovat

Ty atrakce na zacatku byly trapne, retizak pro male deticky, vylozene k smichu, ani bych na to pro ostudu nevlezla, lod pro deti, si snad delali srandu s tou zavrati:-))))

129
Bobby Brown
Reagovat

Mno, baby se konečeně trochu rozjely a nepotřebovaly k tomu flašku vodky a soudek vína jako Erika.
Renátka se otevřeně pasovala do role, o které jsem hovořil – seznamková koučka. Došla před finále, to jí stačilo a tak s úsměvem požádala o rozlučku. Přitom ještě den před tím (nebo dva?) si běžela pro prstýnek. Ale tak co, dostala co chtěla, byla v TV a teď je „slavná“.
Martinka nemohla dopadnout jinak. Pokud si je vědomá svého „hendikepu“, pak nechápu proč šla do soutěže, kde bylo jasné, že budou pěknější baby. Ale tak zkusila to, no. Snaha se cení, za blbku není. Má nejlepší „vyhazov“ ze všech, který hned zneužila Renatka a svezla se na vlně fanfár.
O Ivetě pořád nevím co si myslet. Jak řekla Renata, nějak moc hrrr. Něco jak Miška, která ale měla záchranný padák v podobě jakéhosi ex a odhalila, proč tam vlastně přišla.
Simonka začala vystrkovat drábky. Ona je taková zvláštní maska. Úplně si představuju, jak jdou ve třech na horskou tůru a Simonka jen tak mimochodem zavadí o Ivetku a ta se proletí pár set metrů do rokle. Simonka svým esoterickým hláskem – „Oops!“. A hned se zavěsí do Juraja a udělá všechno pro to, aby na Ivetku zapomněl, že s nimi vůbec šla.
Jsem tedy zvědav, pro kterou se rozhodne.

130
Bobby Brown
Reagovat

@Poppy: To jo, akorát mu z hlavy udělá větrník. Ale kdo chce kam…

131
Poppy
Reagovat

@Bobby Brown: No právě, já jsem škodolibá :-) A radši ať si natluče Juraj než Ivetka.
I když fakt nevím, jestli Iveta o něj měla fakt zájem, ta tam byla málo a neměla tolik času se projevit a případně provařit jako ty, co tam byly od začátku.

132
Monika
Reagovat

Tak Iveta se podle me boji, ze zustane na ocet a ridi se heslem lepsi vrabec v hrsti nez holub na strese. Preci jen ma uz 32 let a dve male deti na krku, to neni zrovna vyhra do vztahu pro kazdeho chlapa….

133
Poppy
Reagovat

Myslím, že Simonka chce vyhrát, ale není si jistá, jestli zrovna Juraje :-)

134
Juraj
Reagovat

Celá táto show bola od začiatku úplne priehľadná. Podnikateľ Juraj okamžite tvrdil, že mu na vzhľade nezáleží (to len aby si urobil dobrý image ale všetci dobre vieme,ako to je a že na tom vzhľade vždy sakramentsky záležalo a záležať bude). A aj preto škaredšie baby, ktoré možno mali o neho aj skutočný záujem (alebo boli iba tak zúfalé že len chceli nejakého hocijakého partnera) hneď pekne od začiatku vyhadzoval s tým, že si našiel na ne vždy nejakú výhovorku (neboli úprimné, urazili ho a tak podobne) Pritom taká Renáta si mohla dovoliť povedať mu, čo chce a v súťaži si ju stále držal až takmer do konca, pretože sa na ňu dobre pozeralo. Občas keď ho naštvala, tak ju poslal na vyraďovačke do rozstrelu, aby spravil bu bu bu, toto si už nezvykaj. Tie pekné do show išli asi kvôli honoráru, srande alebo zviditeľneniu sa. Čo sa týka finálovej štvorice dievčat: Renáta – chcela byť v TV, o nejakom úprimnom záujme o Juraja, nemôže byť žiadna reč. Už keď išlo do tuhého, chytro využila príležitosť aby rýchlo odstúpila, však čo ak by si ju nedajbože vybral :D Martina – ak chcel naozaj lásku na celý život, mal si ju vybrať a vydržalo by mu to. Kvôli vzhľadovým nedostatkom sa ale dočkala vyhadzovu. Simona – veľmi podivná baba, ktorá chce mať len pocit, že vyhrala nejakú súťaž ale o hlavného heartbreakera nestojí. To je vidno z jej pohybov a pohľadov. Presne ako napísal Poppy. No a teraz tá Ivetka – tomu fakt nerozumiem. Tie jej vyznania a romantické reči na konci 11.časti – to musel byť príkaz režiséra, inak si to neviem vysvetliť. Neverím tomu, že taká baba ako ona by ho úprimne chcela za partnera. Ešte k tomu po tak krátkej dobe. To bola čistá manipulácia zo strany scenáristov aby pred finálovým dielom navodili dojem, že aké to bude celé ešte napínavé. Ale zas na druhej strane vyzeralo to z jej strany dosť presvedčivo (presvedčivejšie ako od Simony) a bol by z nich hádam aj celkom pekný párik :) Vážne neviem kde je pravda :D

135
Bobby Brown
Reagovat
136
Monika
Reagovat

Dneska je to dobra groteska, skvele se bavim, jak Juraj oboum babam rika neco jineho, nez potom vyslovi na kameru. Zaujala me Iveta, ze tedka na to jde pomalu, chtela bych videt to jeji po hlave:-))) A porad nechapu co na matlakovi vidi.

137
Monika
Reagovat

Jak se Simona celou dobu nezdala, tak ve finale jsem ji nepoznavala:-))) No myslim, ze si vybral nejlepe co mohl, ta hloupoucka Sima se k nemu naramne hodi. Zda se, ze ten spoiler na zacatku souteze ve kterem se psalo, ze si vybere Simonu a cekaji spolu dite, byl pravdivy. Mimochodem i firemni mail na Juraje je psan na Simonu, takze mu dela zrejme sekretarku.

138
Bobby Brown
Reagovat

Mno jo, a tak jdeme do finále, už poslední tóny zní…
Ty poslední díly už byly takový, nechci říct nudný, ale větší prča je když je tam babinec.
Iveta hodila odpoledne zpátečku a Simča naopak přitopila pod kotlem, takže výsledek byl vcelku jasný. Je fakt, že měla nevýhodu pozdního příchodu. Asi si myslela, že ho během prvního dne uloví a pak už bude jen kamarádská udržovačka, no tak to se v chlapovi opravdu spletla. Simča nabídla víc a hned. Soráč Ivet.

A teď asi na dlouho žádná seznamovací RS. :-(

139
blanka
Reagovat

Simona ho utáhla svou dobře promyslenou odtažitosti a v náznacích co bude, na vařené nudli, lásky tam ale mwzi nima moc není. Nějaký čas s nim vydrží při jeho jednoduchosti v milování – hup na to a je to a pak bude fuč

Přidat komentář