Panáček v reality show

Miro Sýkora valcuje: Simon Cowell ho pozval do živých prenosov!

17. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: Nezařazeno

[singlepic id=8137 w=615]

Víťaz štvrtej série Česko Slovensko má Talent – Miroslav Sýkora, má pred sebou obrovskú výzvu. Jednou z výhier bolo aj stretnutie so Simonom Cowellom a vystúpenie pred britským publikom. Stretnutie charizmatického operného speváka Miroslava Sýkoru s prísnym porotcom nakoniec dopadlo úplne inak.

Miro bol so Simona príjemne zaskočený. „Bol veľmi milý, príjemný. Vedel o mne veľa informácii, čo ma dosť prekvapilo. Najmä to moje prvé vystúpenie rozoberal. Asi sa mu to vystúpenie páčilo najviac,“ povedal pre joj.sk Sýkora. Víťaz čekoslovenského talentu na neho urobil veľmi dobrý dojem, pretože Miro nebude len obyčajným súťažiacim, ale pred štvorčlennú porotu Britain´s Got Talent predstúpi ako jeden z exkluzívnych hostí, ktorí vystupujú na live prenosoch počas rozhodnutia. Zaradí sa tak k takým menám ako Katy Perry, Coldplay, One Direction, Ellie Goulding, Rita Ora alebo Ed Sheeran.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Nezařazeno

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
n.t
Reagovat

Ty uvedená jména jsou ti co budou v živácích vystupovat tento rok nebo je to myšleno všeobecně??? V úplném finále by měla svůj comeback singl mít Cheryl Cole což je logický na podzim nové album a návrat k X Factoru.

2
Jan Liška
Reagovat

Já slyšel, že Sýkora bude v BGTM – Britain’s Got More Talent, což je doplňková show na ITV 2 a v každé epizodě po přímém přenosu se běží naživo a jsou tam nějací speciální hudební hosté v takovém malém studiu. Mluví se tam o postupujících a dělají kraviny. Pochybuju, že Sýkoru pustí do hlavního přenosu na úkor velké hvězdy.

3
Lucas
Reagovat

Ani nevím, proč by měl být jakou soutěžící, to by bylo naprosto nesmyslný, ani si nemyslím, že to tak bylo myšleno, celou dobu to mysleli tak, že bude jen vystupovat, ne? A taky si myslím, že to bude v BGMT, zase z toho dělají bůhvíco :)

Přidat komentář