Panáček v reality show

Prostřeno (18. týden 2011): horké hlavy z jižních Čech

2. Květen 2011 | napsal(a): | reality show: Nezařazeno

[singlepic id=1739 w=420]
Tahle partička žen, dívek a slečen z jižních Čech vypadá dle fotky jako hodně pohodové uskupení, ale fotka klame. Tento jihočeský týden bude hodně ostrý. Než vám nabídnu přehled, kdo kdy a co zhruba bude vařit, tak vám ukážu 1 video. Toto video má ambice vás přesvědčit k tomu, sledovat kuchařské snažení 5 žen z jižních Čech. Nevěříte?

Jo vínko, to je prevít




Pondělí: manekýnka Eva (18)

Dlouhovlasá brunetka Eva přiznává, že tohle menu vaří poprvé. Budějovická rodačka zahájí plněnými rajčaty a vývarem s kapáním místo avizovaných nudlí. Hlavní chod – fondue – většina účastnic nezná. Čtyři druhy masa jsou bohužel neochucené, což nespasí ani vlastní omáčky, a štrúdl z kupovaného těsta zůstal v troubě déle, než měl. Zachrání to fotbálek?

Úterý: vojanda Petra (21)

Blondýnka Petra netrpí nedostatkem sebevědomí. Neustálými otázkami si říká o pochvalu. Když se jí nedočká, umí se pochválit sama. Pizza trojhránky z kupovaného těsta nejdou ukousat, zelňačka v chlebu se trochu zdrcla, masový špíz stačil vyschnout a ovocný pohár není žádná sláva ani věda.




Středa: mistrová Jaroslava (59)

Letitou kuchařku z Vodňan půvab a mládí konkurentek nezaskočí, vždyť mistrovala švadlenkám. Jihočeský týden je polévkový a bramborový. Jaký bude vývar s nudlemi a knedlíčky? Po obložené roštěnce se podává první pořádný moučník – piškotové kornouty.

Čtvrtek: pečovatelka Anna (17)

Tak mladá a už tak šikovná? Nebo jen troufalá? Studentka Anička ještě nemůže pít alkohol, ale kritikou nešetří. Zahájí třetím předkrmem z lískového těsta. Jaká bude její svíčková s knedlíkem? A co ukrývá Aniččino sladké tajemství?

Pátek: zpívající motorkářka Tereza (27)

Co přichystala svůdná rockerka a motorkářka k poslední večeři? Budou šneci dalším překvapením z těsta, nebo se na talířích objeví opravdoví hlemýždi z parku? A co to zrní v polévce? Čím překvapí roláda z mletého masa či Luciášova laskomina? A dočkáme se ve finále živé hudby?

A jaké ta hádka z úvodu měla pokračování?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Nezařazeno

Diskuze k článku

Počet komentářů: 283
1
lavi
Reagovat

Kruuutyyyy, tak mě to teda rozhodně navnadilo :-)

2
Elko
Reagovat

Od 1:23 sa mi zdá, že sa snaží napodobniť Reginu z VV :)

3
okkvp
Reagovat

wow

4
Hana
Reagovat

tak to bude hustý…..mě už se ta holka nelíbila u dnešního dílu, nepřirozeně přeslazená, že jsem si říkala, co se z toho vyklube….a ono ejhle….

5
koc
Reagovat

vcera sem videl ukazku a bylo to drsne .. :)

6
Hana
Reagovat

5 koc- já taky koukla na ukázku, i na její druhé pokračování a stačilo mi to. Mám sice ráda trillery v televizi kvůli takovým psychopatům, ale v reálu bych je nesnesla….

7
Hospodyňka
Reagovat

Každá ožralá ženská je hnusná. Mě to teda navnadilo, doufám, že nezůstane jen u téhle jediné ožralecké historky… ale ten výbuch spravedlivého ožralého hněvu asi vypuknul na nějakém základě, že: :-DDD

8
Hana
Reagovat

7- určitě na nějakém základě vypuknul, ale hlavně mám dojem, že se slečna chtěla zviditelnit. A ta její přejnaná afektovanost, fůůůůj, nesnáším takový lidi….

9
okkvp
Reagovat

právě jedu dnešek a ona děvenka vypadá svojsky už od počátku

10
Lady XL
Reagovat

Jo díky tipům jsem se koukla včera na 1.díl.Holčina je svá, hezky pózovala u válení těsta :-).Nad přípravou jídla jsem žasla, ještě jsem nezažila vyhazování vařené zeleniny z polévky a její nahrazování čerstvou.A její sebevědomé komentáře k vaření mne občas šokly, zvlášť když pak řekla, že to vaří poprvé :-)).
Dnešní díl jsem si už nastavila v nahrávači, abych o něj nepřišla :-). Podle mne jsou tam ještě dvě takové „své“ adeptky – servírka (tady píší vojanda) Petra a ta nejmladší,která zdaleka na nejmladší nevypadá a ani se tak nevyjadřuje. Nejvíc zatím sympatií má motorkářka.

11
Mac
Reagovat

„ještě jsem nezažila vyhazování vařené zeleniny z polévky“

Lady XL, ty asi taky budeš hustá :-)

12
Lady XL
Reagovat

Mac ??? Buď ji tam nedám, nebo ji použiji do polévky zpět v jakémkoliv stavu (strouhanou, krájenou…). Nic víc, nic míň. Ale zavařovat do polévky novou zeleninu… no pardon, to jsem tedy ještě neviděla.

13
Hospodyňka
Reagovat

Já vidím eště jednu „trablmejkr“ v tý Cajthamlový. Ta brýlatá studentka co všechnovívšechnozná a nicjínenídobrý. To bude asi taky pošušňáníčko :-)

14
Jana
Reagovat

Vždy zavařuji do polévky novou zeleninu. je spousta lidí, kteří tu rozvařenou nejedí a naše rodina se mezi ně řadí. Tu vyvařenou promačkám přes síto, aby zní vytekla ta polévka a chuť, popřípadě ji dostane s kouskem masíčka pejsek, ale nikdy rozvařenou zeleninu z vývaru nejíme v polévce. Mimo jiné si pamatuju, že jednou vařil v TV polévku Vodochodský s Kocúrovou a taky tu zeleninu propasírovali a vyhodili, takže asi tak ojedinělé to není.

15
Naďa
Reagovat

Ano, správně by se měla vyvařená zelenina vyhodit (pokud se dělá např. hovězí vývar a vaří se 3 hodiny, tak už opravdu stačila zelenina předat všechnu chuť polévce) a nahradit novou. Té pak stačí krátká doba vaření, aby byla pevná a nerozvařená.

16
Mac
Reagovat

Učím se vařit jen krátce, ale přece když vařím maso se zeleninou třeba hodinu a půl, tak potom ta zelenina bude rozvařená tudíž nepoužitelná. Proto se do polévky přidává zelenina nová, klidně i krátce osmažená na oleji. Je to prostě lepší.

17
Mac
Reagovat

Jana:
Na tyhle základy stačí dobrá kuchařka :)

18
okkvp
Reagovat

Evička mně tím postupným odhalováním co všechno dělá poprvé, taky dost dostala;-) V tu středu byla piclá pěkně :-)))
Uvidíme co se kromě tvrdé předkrmové pizzy dělo dneska

19
Lady XL
Reagovat

Takže se tímto omlouvám za onu zeleninu, ale asi to bude tím, že já tam přidávám zeleninu později (asi v půlce), aby nebyla právě tak rozvařená. A nastrouhaná na hrubém struhadle není zase tak k poznání, zda je tak moc rozvařená. Stejně jí tam dávám jen část a celer vůbec, protože mi nechutná :-).
A zpět k soutěžící, víc mne zkrátka dorazilo to, že vše komentovala, „jak se to musí udělat“ a pak cudně prohlašovala, že to dělá poprvé…
Ano „doktorka“ Cajthamlová bude správné číslo. Až teď jsem si znovu ověřila, že to je ona nejmladší a opět mne to šoklo. Nejen vzhled, ale právě ty kecy okolo.
Dámy ale všeobecně jsou zákeřné od začátku. Chválí, chválí a pak…. Štrůdlík mne pobavil, málem to vypadalo, že jim ho tam dá po kouskách (nespálených)… Holt se nemá vracet zpět do trouby, byť vypnuté… :-)

20
Lady XL
Reagovat

Jo a teď mi došlo, vždyť mne mamka jako dítě kdysi dávno „nutila“ zkoušet tvrdost zeleniny v polévce a včas ji vyndat…., takže takhle to bývávalo zase u nás.

21
dáda
Reagovat

Tak bych řekla,že některé „dámy“ by potřebovaly proplesknout.A jinak hlad a polské vši na ně.

22
Ajda
Reagovat

Mě dorazila, když omývala uzeného lososa. Nenaložené maso a prostírání už raději bez komentáře.

23
okkvp
Reagovat

22 – jejku to mi uniklo

24
klara
Reagovat

Zdravim diskutujici :.)Nebydlim v Cechach, tak si na Panacka chodim cist, abych videla i nazory ostatnich…no u Prostreno fakt neprestavam zasnout, v co se muze zvrhnout celkem nevinny format poradu (puvodne)o vareni:.)

25
Lady XL
Reagovat

22-ježíši, úplně jsem na tento zlatý hřeb zapomněla! :-) Při pohledu na toto jsem zařvala :-), pak jedna z dam pronesla, že by bývalo bylo lepší, kdyby losos byl uzený… :-) Tak jsem si řekla, že před umytím byl…:-), pak po vymáchání ztratil veškerou chuť. Ale co, vařila to poprvé :-)

26
klara
Reagovat

ona umyla uzenyho lososa?:) skoda, ze jsem zrovna umyvala nadobi a jen poslouchala..jsem se mohla neco priucit..ale no tak co, vsak se nehraje o dvacet miliardu, ne?:.)

27
Jana
Reagovat

Pro Lady XL: Taky tady vaříš z vody, to jako kecáš!
Ona se tvrdost zeleniny v papiňáku zkouší dost blbě, navíc v něm změkne během minuty, ta nastrohaná snad ještě dřív, takže v tomto případě pořád kecáš, jen aby jsi něco řekla. Teď máš nové téma lososa, na to nemám co říct, tak tě nechám na pokoji.
Ale to už není k pořadu, jen takové požďuchování jako tento týden v TV.

28
Jakub
Reagovat

To Jana: Ty budeš asi taky pěkná kráva….. Chytrá jak rádio. Myslím, že by ses k těm pipinám v pořadu hodila.

29
Jarda Plášť
Reagovat

slečny a paní, vy se tady pohádáte skoro jako v tom pořadu, nebuďte labutě. od každý z vás je polívčička určitě nejlepší.

30
Lady XL
Reagovat

27- Milá Jani, téma lososa jsem nevytáhla první (jen jsem zapomněla…), nebo chceš říct, že ty uzeného! lososa omýváš :-o)??
A já nikde nepsala,že vařím polévku či něco jiného v papiňáku! V dětství jsme ho neměli a teď už ho opět nemám…, takže zkoušení tvrdosti – žádný problém!!
A strouhám zeleninu vařenou, ne syrovou – čti pořádně, když už potřebuješ štěkat….,pardon psát.
Jarda P. má pravdu :-), já jsem přeci nakonec uznala, že si každý může vařit polévku jak chce, hlavně že nám chutná :-)

31
Mac
Reagovat

29
I kdybyste tu zeleninu vařila v normálním hrnci dvacet minut, tak už bude rozvařená. Tohle asi neokecáte :)

32
Lady XL
Reagovat

viz 19, 20 …. a okecám :-)

33
Hospodyňka
Reagovat

Vážení, prosím nešlo by se trošku zklidnit? Fakt se musíte napadat i u takový kraviny jako je vařená mrkev (platí pro 27 – Janu) ? Někdo má rád měkkčí, vařenou, někdo tvrdou. Ale hned někoho kvůli nablblý mrkvi osočovat „kecáš“ – to je na úrovni té připité slečny…:-/

34
Mac
Reagovat

32
A proč bychom se nemohli navzájem napadat, když už napadáme soutěžící z Prostřena? Když tady na povrch vyplula chyba týkající se vaření, proč jí taky nezkritizovat.

35
okkvp
Reagovat

pro vynechání napadání bych taky byla, jinak ohledně zkušeností a technologických postupů – nikdy není pozdě se poučit, ovšem další je, že každý máme trochu jiné chutě (zvláště ty získané z jídel od maminek a babiček)
Mně třeba vždycky zkazí chuť, když koukám do talíře na půlku mrkve/celeru/kadlátka/atp v celku, byť by byla sebelíp uvařená

36
Ajda
Reagovat

Nevím, zda je mrkev ve vývaru po dvaceti minutách rozvařená, jak tvrdí Mac, ale dost pochybuji. Já vařím vývar několik hodin a vše, krom masa z něj vyhodím. Přes sítko propasíruju a hotovo. Vývar moje rodina jí zásadně čirý s nudlemi a nanejvýš s něčím zeleným. Ale co rodina, to jiná chuť a technologie vaření. Nikdo nemá patent na rozum, je zbytečné se napadat a urážet.

O takovou úroveň, jakou předvádí v Prostřeno, o takovou na Panáčkovi nestojíme. Je lehké kritizovat, ale je potřeba i kritiku umět přijímat. A začátečníci se mi zdá mívají patent na rozum, jak tady, tak v tv.

37
renata
Reagovat

Lady Xl : A jak se ti strouhá uvařená mrkev a apod… ????

38
Lady XL
Reagovat

34 – víš, není chyba jako chyba…:-). Ajda i okkvp mají pravdu. Co domácnost, to jiná technologie, jiná chuť. U nás doma se to měnilo, taky jsem totiž neměla ráda plovoucí zeleninu a tak se vyndavala a otec ji s chutí jedl samotnou, studenou. Pak jednou na přání mého tehdejšího přítele jsem mu ji do polévky vařenou nastrouhala a ejhle, zachutnalo mi to také…:-). Ale i nadále se svých hostů ptám, zda zeleninu do polévky chtějí, protože každý to nemá rád.
Takže to uzavřu – pokud bychom skládali nějakou zkoušku z gastronomie a technologie vaření, tak bychom se mohli bavit o tom, kdo dělá chybu. Ale v tomhle případě ne. Každý má totiž tu svou pravdu. Howgh :-)

39
Lady XL
Reagovat

37-sakra pálí prsty :-)), jinak velmi dobře.

40
Ajda
Reagovat

renato,
ptáš se sice Lady XL, ale já ti za sebe můžu říci, že mně se strouhá dobře. Vařená daleko líp než syrová. Strouhám ji zcela běžně do bramborového salátu, našeho moravského bez majonézy. Za těch x let mi to nedělá nejmenší problémy.

41
Mac
Reagovat

Lady XL
Tak příště tolik nežasni, až někdo bude vyndavat rozvařenou zeleninu z vývaru, viz tvůj příspěvek č. 10. Jinak to neber nějak osobně, prostě jsem si musel rejpnout :)

42
Božena
Reagovat

Vážená PRIMO Váš pořad přestal být zajímavý.Nedozvíme se žádné nové recepty a soutěžící to je jedna velká hrůza.Slovenská televize uvádí pořad BEZ SERVÍTKU tam si vemte příklad,Váš pořad je mrhání časem a penězi televize.

43
Ajda
Reagovat

Boženo,
tohle nejsou stránky Primy, musíte se obrátit rovnou tam, ale pochybuji, že se něco zlepší.

44
Lady XL
Reagovat

41 – milej zlatej, žasla jsem, protože jsem se s tím ani ve svém okolí nesetkala, bez urážky. A to mi už neteče dávno mlíko po bradě… :-)… Ale uznej, že jsem celkem brzy zase já uznala, že se to holt vaří různě. Např. na vesnici,kam občas jezdím, dávají zeleninu a maso doprostřed stolu a každý si do polévky (či prázdného talíže) nandá, co snese. Někde nudle taky zvlášť a každý si je nandá nejprve do talíře a zalije vývarem…
To žasnutí v přísp.10 mělo celkovou souvislost s vařením oné účastnice. S tou suverenitou, s jakou to prezentovala předem (včetně hezkého pózování) a pak u stolu rádoby stydlivě přiznávala, že to vařila poprvé….
Tak uvidíme dnes, co se nám tam objeví a zase si popovídáme jo? – nijak ve zlém debatu neberu, neboj.

45
Jarda Plášť
Reagovat

42: Boženo, pořad Prostřeno není od toho, aby tam byly recepty, ne? Na to jsou Babicovy dobroty, S Italem v kuchyni a jiné na různých tv stanicích.

Já bych to teda ani nechtěl, na takový pořady se nekoukám, mě vařit nebaví.

Tady v Prostřeno se mi líbí koukat na to, jaký jsou lidi. Cpou se, plný huby, boule až za ušima, a pak daj pět bodů. Například. Nebo šmejdění.

Jo a kdyby nebyli blbý, mohli by vyhrát vždycky všichni. Maj si dávat vždycky každý každýmu 9 bodů a vyhráli by všichni, jako minulý týden vyhráli 3 lidi.

Lidi už se to blíží!!!

46
Lady XL
Reagovat

Taky jsem si říkala, proč se nedohodnou…, ale on se v té skupince vždy někdo najde, kdo chce peníze jen pro sebe… Minule to byla tedy velká náhoda, ale přála jsem jim to. Já si zase kolikrát říkám, zda se nenajde nějaký Formát-vítěz, který dá ostatním aspoň na útratu za jídlo.

47
Ajda
Reagovat

Lady XL,
taková hodná duše už tam byla 2x, teda co já pamatuji, nesleduji to pravidelně. Jednou rozdělila půlku, zbytkem si platila školné a nedávno paní z Ostravy dělila všem rovným dílem.

48
Hospodyňka
Reagovat

Taktéž si vzpomínám na tu paní, co si zabulela dojetím nad vlastní výhrou, nechala si částku na školné a zbytek rozdělila ostatním.
Co se přímo Prostřeno týká, ta Cajthamlová je snad ještě nepříjemnější než ožralá umělkyně co vařila včera…:-D U mě jí neomlouvá ani toi, že je jí jen 17…:-DD
Sděluji tímto ještě k rozšíření obzor těm, kdo o to stojí, jednu mrkvovou vychytávku: když si včas vyndáte mrkev z vývaru, je měkoučká, není rozvařená, má dobrou chuť masa a dá se výborně nahrubo do polívky nastrouhat, ušetříte si tím krájení…:-DDD Takže ANO, i strouhat i vyvařená mrkev jde. Všecko jde, když se chce, že ano??? ;-)

49
okkvp
Reagovat

jsem to dnes zase propásla a podle diskuze na ofiku je to i dnes síla a zajímavý charakterový stryptýz

50
Amálie
Reagovat

Tak aby tu bylo ještě veseleji, já vařím jenom kuřecí polévku, protože jinou stejně neumím. Udělám kuřecí vývar a teprve pak, až vyndám maso, tak dám zeleninu a nudle. Maso pak nakrájené zase vrátím. Kašlu na postupy, stejně se to všechno sní. A je dobrá i tak. Já jít do prostřeno, to by teprve byla zábava. S ženskýma se taky nesnesu a to nemusím vůbec nic chlastat.

51
alca
Reagovat

Jenom mala pripominka k tomu Fondue. Maso se nenaklada ani neochucuje (aspon ve Svycarsku ne), proto v tom hrnci, co se maso vari, musi byt ne voda, ale super udelany vyvar (fondue chinoise) nebo kokosovy olej (fondue bourguignone). Tim ziska specialni chut, a co musi byt moc dobre udelany, jsou ty omacky, co podavame k tomu…
Ale rozhodne ne z manga a podobne, staci dobra majoneza s nakrajenou cibuli a petrzelkou a podobne…

52
miruna
Reagovat

51-o tom,že by se masové fondue dělaly(vařily)ve vývaru,slyším poprvé a použití kokosového oleje je pro mě také novinkou.Při jeho ceně a to nemusí být v bio kvalitě,to snad je lepší použít ho místo pleť masky:)sice s ním nemám žádnou zkušenost ale ta chuť musí být opravdu speciální.U nás se používá normální(řepkový,slunečnicový).
Dipů je spousta,Eva sice mango tepelně upravovala ale výsledek nemusel být špatný.
Pro Švýcarsko jsou typičtější sýrové fondue a ty mají teda vychytané:D

53
miruna
Reagovat

51-tak jsem doplnila mezery a vím,že chinoise jsou vlastně čínské ,ve vývaru vařené fondue.

54
Lady XL
Reagovat

50… :-)), bravo!
48 a ostatní – díky za info, že se přeci jen někdo dělil, doplnili jste mi mezery :-). Já jsem se na pořad dívala zpočátku, pak nestíhala, protože chodím akorát se psem. Stíhala jsem minulý týden o dovče a teď si to nahrávám,protože „maso“ to je moje a ty upoutávky jsou fakt síla.

55
Ajda
Reagovat

Mám pocit, že do pořadu už vemou každého, kdo pozná hrnec a umí zapnout sporák.

56
Lady XL
Reagovat

A co úterý,jak se líbilo? Souhlas s názorem na Cajthamlovou! Lezla by mi na nervy po první hlášce. Včera to byla síla, jak se hostitelka dožadovala odpovědí – chutnalo? líbilo? Nějak jsem se ani chvilkami nedivila, že lhali o 106… Jen by mne zajímalo, co se dělo mezi natáčením na kamery, protože naše „pondělní holčina“ se vyjádřila, že se pomlouvají navzájem atd. A na konci vyjádření Petry „tak a teď se budu chovat stejně já k nim“, taky něco vypovídá.

57
Lady XL
Reagovat

55- jo tento týden to tak rozhodně vypadá…

58
Ajda
Reagovat

56 Lady XL,
Petra se chovala jak u výslechu :-)) Mě zklamala Jaroslava, jevila se jediná normální, ale je stejně falešná. To chválení u stolu a pomluvy na kameru, to dělají jen chudáci, co jim navíc nedojde, jak toho tv využije.
Ani jídelníček tento týden nic oslňujícího. V pátek další listové těsto a opět kecy, zda je domácí.

Zajímalo by mě, kdo se dnes s listovým těstem doma dělá. Já mám osvědčený recept od cukrářky a nikdy jsem ho neudělala, zráta času, na koupeném nevidím rozdíl.

59
Ajda
Reagovat

Ještě k těstu na pizzu. To byly pohádky, jak těsto s olivovým olejem kyne hodiny a hodiny, proto koupila hotové. Těsto na pizzu kyne chvilku, i to s olivovým olejem, ale slečna ho stejně nikdy nedělala, aspoň to krásně okecala :-))

60
Lady XL
Reagovat

Ajda – jo taky mne pobavilo to kynutí 4 hodiny… Ona je dost pohotová, na vše má hned výmluvu, vysvětlení… Prostě blbě zadělala i to koupené těsto. Navíc ho podle mne udělala moc tenké a tak se vysušilo a ztvrdlo.
Listové těsto – pamatuji za svůj život jen jednu sousedku, která ho dělala a uměla ho výborně. A protože je to fakt pracné, tak udělala vždy rovnou víc várek a občas se dostalo i na nás :-). Pokud máš koupené těsto čerstvé a nepřemoučíš ho při vyválení, tak nemůžeš nic zkazit.
Jo Petra fakt prostě vyslýchala…:-), bylo to úděsný a přímo neslušný.Ale je také možné, že ji k tomu „navedl“ štáb. Máš pravdu, lidi při natáčení zapomenou, co vše se může použít proti nim.
Dneska bude to „maso“ :-)…

61
Ajda
Reagovat

Listové těsto se hlavně musí dobře upéct, aby listovalo. Vyválet co nejvíc a první minuty péct prudce, pak zmírnit a hlavně neotvírat zbytečně troubu.
Spousta věcí jim vystydne, protože natáčení je dlouhé a potom už to není takové, jako když to můžeme hned podávat. Proto bych se listovému těstu vyhnula.
Celkově je vidět, že předkrmy se v našich končinách nepěstují. Někteří dokážou za předkrm vydávat neskutečné blafy. Samé rolády nacpané co dům dal. Anglická, eidam, obyčejná šunka, vejce a cibule a hodně to zamotat, to je vrchol umění tohoto pořadu. Dále listové rolády všeho druhu. Není divu, když pak někdo podá fakt dobré jídlo, že tihle blafaři to neumí ani jíst a ocenit. O bramborách ani nemluvím, přílohy jsou další katastrofa. Miluju ty názory na pršut – je slaný, je tvrdý, ale sami dají šunku nejhorší kvality a ta je delikatesa.
Vůbec, úroveň stolování je otřesná, doprostřed nacpou kytky a není kam postavit sklenici, ale džbán s vodou postaví na stůl málokdo.

Slováci mají v Bez servítky daleko vyšší úroveň.

62
Lady XL
Reagovat

62-plný souhlas. Přiznávám, že bych hodně musela přemýšlet, co dát za předkrm… A stolování? Chi-nic se nevyrovná naší „baketce“, která jim nechala stejné příbory od předkrmu po dezert. Co mi občas chybí, když se náhodou na kousek dívám, je pití. A to si na to občas stěžují i účinkující. Hostitel jim nabídne aperitiv, ale pak při samotném jídle mají žízeň.
Už jsem psala kdysi dříve – těší se na nové zážitky, nová jídla, jak říkají na začátku a pak každé nové jídlo dost často zkritizují a někdo ho nechce jíst skoro vůbec… a pak za to strhávají body, že se jim netrefil do chuti – tak to mne naopak pak může „trefit“ :-)). Jak to říká Pohlreich i Žídek, lidi si na nová jídla musí zvyknout a ne se jen držet ustálených jídel z kdoví jakých surovin.. – pršuto je ten správný vzor!

63
Ajda
Reagovat

62 – co ještě miluju je dotaz: Ty houby jsou domácí? Asi bych řekla: ,,Ano, zrovna jsem je seškrabala ze zdi!“
Domácí nudle, domácí těsta a neumí ani prostřít. Radši koupené těstoviny a dobré jídlo, něž domácí variace ala babiččino cokoli -))

64
okkvp
Reagovat

Pořád jsem ten včerejšek ještě neviděla, do půlnoci na netu nebyl …
Dotazy a odsuzování za nedomácí nudle apod je tam snad na denním pořádku, přičemž těch domácích polévkových zavářek bylo jako šafránu a ještě se jich mnoho dost nevyvedlo, půlka z nich stejně přišla stejně do řádně „omagiované“ směsky. Osobně proti koupeným nudlím, těstovinám nic nemám, jen mám vždycky lítačku než seženu takové, které mi vyhovují. Listové těsto dtto, doma nedělám zásadně, protože je s tím moc práce a rozdíl zanedbatelný.
Myšlenku že by pořad mohl být inspirativní z hlediska složení menu a receptů jsem vypustila po prvních dvou týdnech a to se účastníci snad ještě alespoň trošku snažili. Už to sleduji jen s ohledem na „exotické“ lidské projevy – a tudíž značně nesoustavně. Babica má ale zřejmě z kuchařů a kuchařinek dost radost.

65
gabisollis
Reagovat

tenhle tyden je teda „povedenej“.:-)vareni strasny,chovani strasny!ja si nejdriv zkoukla tu scenu takze jsem ovlivnena,nicmene ta co varila vcera je taky priserna!to vyptavani a vynucovani si jak to bylo uzasny:-(jeste k tem predkrmum.je fakt ze v cechach se to moc nenosi,neznam snad jedinej fakt dobrej ceskej predkrm,ani neni zvykem v restauraci v cechach (nic moc nabidka)nic mene ja se naucila jist predkrmy diky manzelovi ktery neni cech ale Rek a musim rict ze Reci maji vynikajici predkrmy.pokazde kdyz jsme v Recku nebo jdeme do Recke restaurace tak mame minimalne 5 predkrmu.je teda fuska to snist,ale tak tam clovek nechodi kazdy den takze se to da!no jsem zvedava na dnesni dil!:-D

66
Lady XL
Reagovat

Domácí houby – bomba!
Jo a ze včerejška ještě jeden zážitek – otevírání konzervy!Nesměju se za ten otvírák, protože některé jsou fakt hlavolamy a i když je člověk pochopí, tak s tím moc otevírat konzervy nejde…, ale ten povyk okolo, za zmatenost a to pracovala, či snad pracuje jako servírka!! Už na táborech, blahé paměti, jsme si otvírali konzervy normálka nožem… :-)

67
okkvp
Reagovat

Jsem nějak nepochopila to přihlášení se do soutěže a nezařízený byt – tedy sporák jsem tam opravdu neviděla, ale imho snad někde bydlí a snad se i stravuje, slečna Petra – tzn půjčit stůl a pár židlí, nazdobit, WC a koupelka funkčně vypadaly, jidlo navařit tam co vegetuje a donést do toho divného domku…

68
Ajda
Reagovat

Otvírák na konzervy – bych zavelila vypnout kameru a ať mi to někdo otevře :-))

69
okkvp
Reagovat

Já jsem asi divná, ale vzhledem k tomu, že jde o to se co nejlépe předvést bych si do cizí kuchyně stěhovala i vlastní vybavení alespoň noži atp – včetně otvíráku – abych měla do ruky to na co jsem zvyklá a abych nemusela nic dlouze hledat. Otázky, koulení očima a kývokroucání hlavou by mně asi taky dost otravovalo. Skoro mám dojem, že hosté v zařízení, kde Petra pracuje se za neocenění její úslužnosti dočkávají nemilé odplaty. Evička je namyšlená hloupá káča (moc mě pobavila kritikou nenáročné přípravy hlavního chodu), ovšem z Anička je tedy taky dáreček – no snad z té přemoudřelé puberty ještě vyroste. Opravdu příjemná je tam zřejmě jen ráčkující motorkářka.

70
Lady XL
Reagovat

69-mě docela pobavil nahraný telefon sestřenici, aby jí půjčila za hodinku na celý večer byt…. :-)). Taky myslím, že by šla její kuchyň nějak dovybavit, že funkční byla. Je pravda, že někde „vegetuje“… Je totiž docela možné, že se pro tuto variantu – půjčení repre bytu – rozhodla na poslední chvíli, když viděla to osazenstvo :-)…
Podle mne je zatím nejvíc v pohodě taky ta motorkářka.

71
Hana
Reagovat

69 okkvp- souhlas, taky bych si do vypůjčené kuchyně vzala svoje věci, nebo bych si aspoň zkontrolovala, jak je kuchyň vybavená, jak jsem na tom s hrncema, příborama, otvírákama, prostě vším, co budu k práci potřebovat,abych se pak nemusela trapně vymlouvat. Ale hlavně, já bych se nehlásila do pořadu o vaření, když nemůžu vařit ve svém. ( já bych se do toho vůbec nehlásila :-))))

72
Ajda
Reagovat

Nejjednodušší řešení – přihlásit se, až se zabydlím. Kolem půjčeného bytu to bylo divadlo, dělají z diváků blbce.

73
okkvp
Reagovat

71 -já bych se také nehlásila, hlavně proto, že stále své vaření považuji jen za úplně běžné (vaření není mým hobby), v repertoáru nemám žádné extra lahůdky s kterými bych se chtěla chlubit v tv. Nicméně nadpoloviční většinu soutěžících za celou dobu vysílání bych svým uměním zřejmě nejméně vyrovnala. Skutečně slavnostních večeří tam bylo zatím vidět opravdu jen pomálu a to jak ohledně vlastního menu, tak i stolování. Sice nedělám každý den předkrm a dezert, někdy i polévku vynechám, ale stolujeme takhle denně. Když už vaří normální běžná jídla, proč si nedají práci alespoň s tím prostíráním, nádobím ….

74
Hana
Reagovat

73 – tak to jsme na tom stejně, také vaření není moje hobby, ba ani pečení :-)) Ale protože mám ráda něco dobréko ke kafi, tak peču každý víkend. Naposled jsem na netu objevila eskymo řezy, ty nemají chybu :-))) A polévku vařím, jen když si na víkend vezmu mojí 18 měs. vnučku :-))

75
gabisollis
Reagovat

ja zas varim rada(a myslim ze i dobre:-))ale do prostreno bych nesla ani za zlaty prase pac to totiz neni vubec porad o vareni.:-)

76
okkvp
Reagovat

Já tedy nemůžu říct, že bych vařila s nějakou nechutí, ale jako hobby to tedy nemám ;-)
Skoro jako hobby mám ale porcelán, příbory, skleničky … – v naší rodině se udržuje tradice dvou servisů, já mám tři a půl (u jednoho nastal bohužel poločas rozpadu) + nádobí na běžné denní jídlo a nejméně jeden bych si ještě ráda pořídila neboť na lepší příležitosti vybírám i podle typu jídla (itálie/čína mi třeba na talíře po babičce nepasuje)
A přiznám se, že mi málokdy pasuje třeba cibulák, zvlášť ten ne úplně starožitný.

77
gabisollis
Reagovat

Polraich(nevim jak se to pise presne)rikal ze nejhezci talire jsou kulate bile!:-)skoro mu davam za pravdu.i kdyz minulej tyden mel ten chlap pekny talire.takove zvlastni tvary.

78
Bobby Brown
Reagovat

77 gabisollis:
Když něco nevím, tak si to vygoogluju, ne? ;-)

(Si to teď prosím tě neber osobně, ale existuje jedna stránka
http://www.taksitokurvavygoogluj.cz)

79
Hana
Reagovat

77- jupí, tak já mám od Ježíška nejhezčí kulaté bílé :-)) Gabi, myslíš ty trojúhelníkové talíře, co měl ten chlapík? Ty se mi taky líbily. ( no, i kdybych měla sebelepší talíře, stejně mě to vaření nebude bavit :-)))

80
gabisollis
Reagovat

BB-dobros!priste!dik:-)Hana-jo ty jsem myslela.

81
Bobby Brown
Reagovat

80 – na sraz tedy nejdeš?

82
gabisollis
Reagovat

ovsem nejhorsi jsou tmave talire.mam jeden tmave modry a na ten at dam cokoliv tak to vypada strasne i kdyz ten talir sam o sobe je hezkej.

83
gabisollis
Reagovat

BB-ja nemuzu v patek jsem do 19.00 v praci a ject pak 300 km je dost na houby!ty jedes?

84
Bobby Brown
Reagovat

83 – teď už nemám důvod :-(

85
gabisollis
Reagovat

ty si milej.;-) no ono to bude lepsi!by to mohlo bejt nebezpecny!!!:-)

86
kanárek
Reagovat

84- tak se pak domluvíme, jo?

87
okkvp
Reagovat

77 – tak pro hospodu jisto jistě … samozřejmě i hladké kulaté bílé jsou velmi různé a hodící se na různé příležitosti a i do různého interieru.

88
Bobby Brown
Reagovat

85 – no dovol…
já jsem sice divočák, ale vychovaný kavalírským způsobem, takže naopak – se mnou bys byla naprosto v bezpečí :-)

89
gabisollis
Reagovat

BB-tak jo zkus to rict manzelovi a pak uvidime.:-)ale,ze si kavalir o tom nepochybuji!;-)

90
Bobby Brown
Reagovat

89 gabisollis:
:-D psal jsem, že jsem kavalír, ne blbej :-D

to víš že jo, já mu to povím a bude mne tu nahánět půlka Řecka… ;-)

91
Bobby Brown
Reagovat

86 – kanárku, to bylo na mě? Na čem že se domluvíme?

92
gabisollis
Reagovat

BB-:-DDDD.no to bylo na tebe kanarek to chce vzit za mne!:-)

93
gabisollis
Reagovat

BB -tu stranku (tak si to k….vygoogluj)sis vymyslel?

94
Lady XL
Reagovat

Tak, že bychom si udělali vlastní Prostřeno? Škoda,že je sraz v pátek…, jezdím na chalupu, bohužel. Jinak bych zaskočila (za Řecko, za Kanárka…haha).

95
Bobby Brown
Reagovat

93 – neee… kdepak – já to říkám slušně :-)

to už je dlouho známá iniciativa pár šílenců

96
Radek aka SUNíčko
Reagovat

LadyXL (94) tak jednou jeť na chalupu až v sobotu ráno, alespoň budou méně ucpané výpadovky z Prahy :)

97
gabisollis
Reagovat

BB-me to pise „server nicht gefunden!“:-D

98
Lady XL
Reagovat

96 – bohužel nejedu sama a mám to dál, takže pak se to moc nevyplatí. Ale kdo ví, co bude, třeba se na poslední chvíli ozvu a objevím…

99
Bobby Brown
Reagovat

97 – mně to zase píše „Oops! Google Chrome could not find“ ;-)

to proto, že se jako hypertext udělal celý text i s tou „)“ – tu musíš odmáznout a půjde ti to

100
Lady XL
Reagovat

Mě to jde:
zde citace:

„Pokud jste zde poprvé, dovolte, abychom Vás řádně přivítali, neboť Vás sem poslal zřejmě někdo, koho svými dotazy obvykle velmi těšíte a lichotíte mu tím, že dokazujete svoji vlastní neschopnost dohledat se nějakých informací. I na tyto chvilky musí být člověk připraven. Jste-li tedy internetový čmuchal-začátečník, věnujte prosím několik okamžiků návodu, “jak hledat na internetu”.

I.) Vidíte to okénko hned pod obrázkovým logem stránky? Jen pro upřesnění, – je v něm napsáno “vlastní vyhledávání”.
II.) Báječné! Nalezli jste zmiňované okno? Klepněte do něj myší. To je ta věc na špagátě, co leze z počítače.
II.1) Ne, myš je to menší. To co držíte je klávesnice.
II.2) Ano, toto je myš, ale klepejte na tlačítka myši a nebušte s ní do monitoru.
II.3) Myš má dvě tlačítka. Použijte to levé.
II.3a) Levá strana je ta, na které nosíte hodinky.
II.3b) …většinou
III.) Napište do jmenovaného pole výraz, který hledáte.
III.1) Ne, propisku odložte.
III.2) …i tužku
III.3) použijte klávesnici. To je ta větší věc na špagátě, co vede z počítače a není to myš.
IV.) Pokud se Vám podařilo najít na klávesnici všechna písmenka, stisknete klávesu Enter.
IV.1) Pokud jste si opravdu jisti, že žádná taková klávesa na klávesnici není, najděte na stole myš.
IV.1a) Došoupejte myš znovu k políčku, kde jste prve psali hledaný výraz, jenomže tentokrát věnujte pozornost tlačítku “Hledat”.
IV.1b) Tlačítko “Hledat” je opatřeno popiskem “Hledat”.
IV.2) Stiskněte jej

Gratulujeme, právě jste se v těchto čtyřech jednoduchých krocích naučili vyhledávat na internetu. Budeme rádi, když tento návod pošlete i dalším lidem, aby se postupně zlepšila PC – gramotnost lidí. Děláte to i pro sebe “ KONEC

dobrý :-D

101
Hospodyňka
Reagovat

Dámy a pánové, tak se asi shodnem, že zatím se účastnice Prostřeno z tohoto týdne prezentujou jako pěkný cuchty :-D, ještě uvidíme co ta paní… (já si absolutně nepamatuju jejich jména).
Souhlasím, že se nejedná o pořad o vaření a že přehlídka „lahůdek“, co servírují, je většinou tristní. Zvláště některé postarší dámy mají někdy pocit, že to nejlepší = to nejtučnější. O předkrmech fakt většinou nemají ani páru, já bych udělala asi nějaký zajímavý salátek s pikantní zálivkou. Teda jako né šopák ani vokurkovej s pepřem :-DDD. Plněná rajčata a motanice z eidamu se salámem nejsou předkrm, to je spíš chuťovka. Když ono je taky blbé, že většina účastníků jsou dost konzervy (nikdy bych nejedl mořské příšery apod). Což o to, já je nejím taky, ale dokážu místo nich vymyslet adekvátní náhradu. Teda aspoň si myslím že jo:-) Ale žasnu, že je tolik lidí, co neváhají používat šlehačku ve spreji, co neuměj jinou polívku než hovězí vývar (případně kuřecí), co jsou pro ně vrcholem luxusu brambory upečený se šlupkou a tak…:-DDD Ale já su trochu deformovaná….:-o

102
Mac
Reagovat

97
smaž na konci tu závorku.

103
Amálie
Reagovat

Nevím jak vám, ale mně motorkářka Tereza připomíná Barbara Mamuta ze Superstar. I to ráčkování tam je. Že by to byl brácha?

104
Amálie
Reagovat

101 – A kdo se má furt lopotit u sporáku? Já, kdyby to šlo, tak vařim vteřinový jídla a ne minutkový, jak mě to vaření nebaví. Když nemám jídlo hotový do půl hodiny, tak jsem na mrtvici.

105
Lidka
Reagovat

100 – teda dlouho jsem se tak nepobavila, až mě slzy tekly

106
Hospodyňka
Reagovat

104 – Amálie – proti gustu žádnej dišputát, já ovšem hovořila hypoteticky o vaření „před kamerama“ netvrdím, že je nutno trávit denně u sporáku hodiny ;-)

107
kanárek
Reagovat

91- Chtěla jsem tě ve vší počestnosti doprovodit na sraz, aby ses nebál :-)

108
kanárek
Reagovat

Já vařím polévky pestře, pokaždé mi vyjde jiná :-)

109
okkvp
Reagovat

101 – Tak ono je to bruslení v tom dát do menu u cca 45+ poměrně logické – za minulého režimu se tady lepší gastronomie nevedla a prvorepublikovou nám statečně vytloukali z hlav. A ani po revoluci to tu pořád není moc kde okoukat, chození na jídlo do restaurací se tu moc neprovozuje, na menších městech a vesnicích téměř vůbec se nechodí ani na ta polední menu – tož tak to okouknou tak leda o dovolené – a tam si pořád ještě většina v restauraci kde mají menu nedá ani pití, páč není v ceně …. No a pak nám tu úřaduje pan Babica, Lídy Bakety v Prostřeno….
Zvelebení obyvatelstva v tomhle směru je ještě na dlouhé lokty.

110
okkvp
Reagovat

Se přiznám, že mám v předkrmech dost malý pojem o tom co a jak a polévek taky opakuji zhruba 8 pořád dokola jen s drobnými obněnami.

111
Bobby Brown
Reagovat

107 – jako z hlaváku do putiky a zpět? A počkáš venku, nebo se také zúčastníš, bo na seznamu nejsi?

112
okkvp
Reagovat

Dnešek jsem nepropásla. Kdepak a z čeho se Eva tak zmazala, nepřišla už s nějakým základem ? Jídlo bylo asi chuťově dobré, ale paní hostitelka tedy drobet nezvládla pacifikaci u stolu – pokud to vypuklo tak náhle, jak bylo sestříháno, tak bych ji ještě trochu omluvila …. ale ono to nejspíš tak náhle nevypuklo …. Nicméně Evička obě „postižené“ trefila zřejmě přesně do správné brňavky ;-)

113
michaela
Reagovat

Bože, po shlédnutí dnešního dílu mám pocit, že by tým z Prostřeno měl mít povinně pro všechny aktéry prohlídku u psychiatra a popřípadě rovnou teplou studenou a svěrací kazajku. Eva by rozhodně odborníkům tohoto druhu udělala radost, na rozdíl od ostatních , kterým to totálně zkazila. Buď je úplně vylízaná nebo byla naprosto ožralá, každopádně jí pěkně hrabe. Aspoň si uřízla ostudu na celé kolo a její okolí se jí buď vyhne, nebo vysměje. Ostatním přeji ať to s ní nějak vydrží, ale já bych jí rozhodně kopla do pr…… tak ahoj Míša

114
Olga
Reagovat

Dnes něco strašného.Styděla jsem se za to co dákáže taková mladá holka předvést a pokazit pěkný večer a
poprvé tento týden dobré jídlo

115
Lenka
Reagovat

Evička je pěkná slepice…Nepochopila jsem, o co jí jde. Pokud vím, tak tenhle pořad je o vaření a zábavě a ne o tom, aby si lidi říkali do očí to, co si o ostatních myslí… Jen mě mrzí, že jí to ty ostatní neřekli… třeba by sklapla hubu a vypadla… je ubohá, nebo blázen… Nešlo jí o soutěž, jen o to, aby se zviditelnila. A to se teda předvedla :-D

116
Iruš
Reagovat

Kdyby tohle na obrazovce a nejenom tam, předvedla moje dcera tak ji seřežu tak že se dlouho nenají.

117
Deniisek
Reagovat

Dnes to byla hrůza!!!! Mám za to, že slečna Hysterka by měla navštívit nějakého odborníka! A paní hostitelka vydržela hodně dlouho v klidu, jsem si nejdřív myslela, že na ni tu vodu co nabírala do zásobníku chrstne, aby vychladla…:-(

118
martina
Reagovat

Teda co ta Eva dnes předvedla to byla síla!Arogantní opilá kr…Měla by se stydět!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

119
Leona
Reagovat

Evička se dnes předvedla snad více než v pondělí!! Co taky čekat od někoho,který umí nakrájet syrové maso na kostky,rajčata naplnit sýrem a rybičkama a nakonec udělat spáleninu z jablečného závinu!Jarko držím palce!

120
koc
Reagovat

se divim ze sem nehodil svuj psychorozbor George .. asi mu tato skupinka nejak unika :(

121
okkvp
Reagovat

Ad vaření – drobet mně šokly ta široce rozbušené roštěnky, já do ní mydlím jen s citem

122
koc
Reagovat

121 – driv se delal papir z konopi, potom z hadru .. no a dneska se dela z hoveziho masa .. jen se na nej bude nejspis blbe psat :)

123
misa
Reagovat

Nekoukám úplně pravidelně,ale to co dnes předvedla Eva-to bylo dost hrozný. Neomlouvá to ani přemíra alkoholu,je to jen nevychovanost. Takhle arogantní člověk se jen tak nevidí. Zkazí večer všem okolo sebe. Já bych ji vyhodila daleko dřív.

124
Bobby Brown
Reagovat

Jj, jak už jsem psal několikrát na Panáčkovi, vždy když někdo začne vytrubovat, že je pravdomluvný a upřímný vždy a všude, tak si dávám (ze zkušenosti) před těmito lidmi velkého majzla. Buď se z nich vyklubou právě největší křiváci, nebo hulváti, a nebo obojí dohromady.
A také se nedivým, že se s ženskými nesnese, ono stačí, aby jí nějaká to samé vrátila a byla k ní ‚upřímná‘, rozuměj flákla jí to do xichtu, co že si o ní myslí, a hned se z toho může podělat. Protože právě tito upřímníci a pravdomluvníci nejvíce ze všeho v životě nesnesou pravdu a upřímnost. ;-)

125
Hospodyňka
Reagovat

Tak dnešek byl opravdu pro masochisty jako jsem já výživný! Musím říct, že bloncka si náhodou u mě vylepšila reputaci, protože celkem statečně odolávala. A že ta připravená „zábava“ dneska ani nechyběla, žejo? :-D Slečna Evička se asi neožrala poprvý v životě a měla by si dívenka dávat pozor, když v ní promile vyvolávaj tyhle agresivní stavy, to máchání rukama, gestikulace a kroucení obličeje… bléé… Nezbývá než se těšit jak to zítra ustojí otřesná Anička, která je skoro stejně nesnesitelná přestože je neustále střízlivá :-DD
okkvp – 109 – máš recht. Kde se to maj naučit. A když to chutná taťuldovi, tak to přeci bude chutnat každýmu. Dneska ta paní mohla mít maso dobrý, ale proč to zas bylo vobložený těma vokurkama a rajčatama? Měla z nich radši udělat dobrej salát k tomu. Listový těsto s párečkem taky nic moc. Ale dezert se mi líbil, ty kornoutky či co, akorát jsem vůbec nepostřehla jak se dělaj

126
Bobby Brown
Reagovat

117 Deniisek:
Já jsem také nejprve myslel, že jde natočit vodu, aby jí to před kamerami chrstla do ksichtu – takže trochu zklamání, že tak neučinila.

127
kanárek
Reagovat

126- škoda, ale na druhou stranu chápu, že si nechtěla zamokřit byt

BB, vzhledem k tomu, že mne nikdo neviděl, bych si mohla dát jedno a jít na šmírajdu k vedlejšímu stolu:-)

128
Bobby Brown
Reagovat

127 – Mě také nikdo z nich neviděl, a také mne původně napadlo to samé. :-D
Třeba se sejdeme u jednoho stolu jako dva šmíráci, ani o tom nebudeme vědět. ;-)

129
kanárek
Reagovat

128- akorát bych musela sedět zády, protože bych neudržela neutrální obličej :-)

130
Jarda Plášť
Reagovat

ještě jsem dnešní díl neviděl, jen ty ukázky hádek, ale chci se zeptat – jak na to ta eva vlastně přišla, že jsou takový? jak věděla, že něco jinýho říkají u stolu a něco jinýho pak samy na kameru?

131
okkvp
Reagovat

BB + K- máte smůlu, šmírovat leda z oka do oka – máme prý salonek

132
okkvp
Reagovat

Hospodyňka – recept je na ofiku, akorát je třeba netrénovat míru růžovění, aby šla ta placička stočit.

130 – no páč to ženský dělají (věděla předem, říkala už na začátku včera) + je slyšet i skrz dveře a dnes tam byla s nima tož slyšela

133
Marie
Reagovat

Dnešek byl opravdu katastrofou! Mladý, opilý, drzý fracek by potřeboval pořádně zchladit a nepřihlašovat se do zábavného pořadu o vaření!!! :-/ Obdivuju paní hostitelku, že měla dlouho trpělivost. :-)

134
Bobby Brown
Reagovat

131 – podle fotek restaurace je ten salonek jen lehce oddělená část místnosti, takže je tam normálně vidět

135
kanárek
Reagovat

131- okkpv- mám to daleko, jinak bych se i připojila (pokud vím, tak fotky nesouhlasících nebyly zveřejněny)

To teda bylo maso! Mne by ale od tak lákavého talíře nikdo nedostal .ani nějaká hysterka s agresivní opicí.. a dezerty bych snědla i za hostitelku… to vypadalo opravdu lahodně. :-)

136
Bobby Brown
Reagovat

Já myslím, že to držela dlouho kvůli štábu – prostě to holt kvůli pořadu nějak překousla. V reálu by jí asi vyhodila hned.

137
kanárek
Reagovat

134- myslíš, že to dopadne tak, že hospoda bude plná panáčkovců, v salonku oficiálních a okolo další inkognito?

138
Bobby Brown
Reagovat

135 – no kanárku, tak ty mi nejdřív nabízíš společnost a pak tam jako nejdeš?

139
Bobby Brown
Reagovat

137 – ano, akorát Rainmana pozná každý okamžitě, takže ten inkognito nebude

140
kanárek
Reagovat

139- Aby tam nevrazil jako člen URNY:-)

Dostala jsem z toho chuť na flák masa- hovězího, vepřového, ale z mražáku (zdravím okkvp) na mne žalně zírá jen kuře.

141
okkvp
Reagovat

140 – já v mraZáku mám, ale na kost, tudíž nejdřív zítra večer páč mám na den hustý program (možná ani večer ne, páč bych mohla být v rámci následné relaxace dost pod vlivem)

142
kanárek
Reagovat

138- tak abych ti řekla tu pravdu do očí……nejedu

Z mých zkušeností existuje dost opileckých stavů-rozjařený, blábolící, ubrečený, starostlivý, ochmatávací, … ale tenhle agresivní je tak odpornej, že by majitel/ka měl uvažovat o abstinenci…

143
Bobby Brown
Reagovat

No výborně. Takže nejdříve mi dala košem zlatá tretra a teď i fógl. Chjo…

144
anja
Reagovat

joj to bylo hezké dneska .)) mně se nejvíc líbilo jak hysterická šlečna spojovala k sobě palečky a ukazováčky pro lepší gestikulaci :)) báječný výstup !!! 10 bodů!!!

145
kanárek
Reagovat

143- tak já na tebe budu aspoň myslet, až tam budeš….akorát aby tě to škytání neprozradilo :-)

146
kanárek
Reagovat

144- U sebe v pidikuchyňce se tak rozmáchnout nemůže, protože by byla brzy pořádně dobitá, tak si to užila na návštěvě.

147
Jarda Plášť
Reagovat

že já blbec si zapomněl nastavit nahrávání, teď musím čekat, až to daj na iprimu:(

148
kanárek
Reagovat

147 je to na streamu

149
Ajda
Reagovat

Hostitelka měla zasáhnout hned na začátku, ale těžko soudit podle pár minut v tv. Seděla a klopila hlavu, jakoby si nechtěla nikoho rozházet. Ale měla zaručeně nejlepší zábavu, a díky ní i vysoké bodování. Jídlo průměrné, ty párky humus od pohledu, ale roštěnky a kornouty vypadaly jedle.

150
dáda
Reagovat

To byla výživná „večeře“.Být to moje dcera,tak dostane takový průplesk,i když v tomto případě je na facky pozdě.Dneska snad takové pipky udělají cokoliv,aby se zviditelnily.No a když to nejde v pozitivním smyslu,tak negativní reklama,taky reklama.Ovšem,až si tohle video budou pouštět její děti,tak bych nechtěla být na jejím místě.I když slečna má takové sebevědomí,že je jí nějaká sebekritika cizí.

151
Mel
Reagovat

130, Jarda Plášť: Já myslím, že Eva neměla na mysli to, jak hodnotí jídlo u stolu a na kameru. Chtěla, aby u stolu všichni řekli, co si myslí o ostatních, a k tomu se samozřejmě nikdo neměl. Prostě mi to přišo, že pořád provokovala a když se nikdo nechytl, tak ji to vytočilo ještě víc. :o)

152
Bobby Brown
Reagovat

Tak jsem to zhlédl na streamu a mohu zde prohlásit: Evičko, já jsem z tebe také ‚úplně vyndanej‘.“ :-D

153
Petra
Reagovat

Chtela bych se jen zeptat, jak se zjistitlo, ze je slečna navátá?

154
Lady XL
Reagovat

Zdravím,
ad roštěnky – taky mi přišlo zbytečné tak do nich bušit a bušit… Ale nikdo si na ně pak nestěžoval (nebo že by to bylo „díky“ jiné zábavě :-) ).
Kornoutky vypadaly skvěle! Zajímavý nápad. Jinak se mi líbilo její servírování,dle mého to měla dobře uspořádané na talíři. I když bych taky spíš raději z té oblohy salát, ten bych víc vychutnala :-)
Jo a mimochodem vývar – všimli jste si? Opět trochu jiný způsob chacha :-).

155
Lady XL
Reagovat

A teď k hlavnímu „programu“ :-).Evička, joj děvčica. Škoda, že neukázali,jak nasává,takhle jsme to jednak jen tušili, že z ní mluví alkohol a pak to zmínila jedna ze soutěžících… Sedět vedle ní bylo jednu chvíli díky gestikulaci velice nebezpečné :-) a vlasy měla věčně v jídle…Ona je dle mého takový ten samonasír… typ, který se při mluvení víc a víc vytáčí, aniž mu k tomu kdokoliv „pomáhá“.Ona byla schopná se pak hádat už i s hostitelkou. Nějak nevím, co si o tom doopravdy myslet.Když se pak ještě pitvořila na té sedačce s dezertem v ruce,tak mi to přišlo už takové hrané.Jestli ji náhodou někdo ze štábu nepopichoval…
Je fakt možné, že buď zaslechla skutečné výpovědi a bodování holek na kameru, nebo jí to někdo „prásknul“, případně pustil záznam. To ji mohlo už předem vytočit (čekala přeci na sebe chvalozpěvy) a tak se mohla trochu picnout už před návštěvou a hlodalo to v ní (ta pravdomluvnost)…

156
Bobby Brown
Reagovat

154 – naprosto nesouhlasím, s tou chválou na uspořádání na talíři.
To je přesně to, co (jako Mr. Smith ve filmu Sejmi je všechny) ‚úplně nesnáším‘. Hlavní chod je roštěná a přílohou jsou brambory. Tak na tom talíři má být především vidět ta roštěná a pokud se na talíř vejde, tak i ta příloha, jinak i ta může být na vedlejším talířku.
Tahle naše národní oblohářská mánie je prostě hnus. Tohle dělají i v restauracích a já se Zděnkovi vůbec nedivým, že z toho měl záchvaty.
Na tom talíři to bylo prostě přeplácaný. Celá obloha měla jít do *** no prostě udělat z toho nějaký salát a dát to do misky k hlavnímu jídlu.
Vždyť to maso ani nebylo pořádně vidět na tom talíři. Zato tam na nás barevně svítila papriková trikolora, okurka salátovka, něco nakrouhaného nevím co a zasypané ještě rajčaty. Jak říkám, naházet to do mísy, udělat jednoduchou dobrou zálivku a servírovat to zvlášť k hlavnímu chodu na osvěžení.
Já mám u takovéhoto naservírování vždy strach do toho hrábnout, že mi někde na druhé straně něco vypadne z talíře.
Ale dobré to být mohlo, to jo.

Mě ta evička tak vyndala, že jsem začal mít přetlak upřímnosti a pravdomluvnosti, tak proto jsem to musel napsat. ;-)

157
gabisollis
Reagovat

BB-:-DDDDa ted budes za kazdou cenu pravdomluvnej a uprimnej jo?ta policajtka me prijde jako mrtva nevesta(Marcela).ta Anicka je taky pekny veminko!ta u stolu chvali a pak na kameru jak to bylo strasny takze timto davam za pravdu Eve,ovsem je propadajici pac takovou scenu udelat je naprosto zbytecny!!me chvilema prisla jak zdrogovana ci co.no des bes.taky si myslim ze v tom sehral roli stab a neco ji pustil ze zaznamu.no povedenej vecer!:-)

158
gabisollis
Reagovat

nejlepsi je asi ta motorkarka,ale taky vecne tohle nejim a bla bla bla….no trochu stoupla tim,ze ten knedlicek ochutnala i kdyz neji jatra,ale to je v kazdym dile_“to budu muset nechat na taliri,na to sem alergicka …:-DD

159
gabisollis
Reagovat

taky by mne zajimalo kdyby varila az v patek jestli by tu scenu taky udelala.myslimze ne pac ji musi bejt jasny ze pak by nedostala zadny body.svym zpusobem mela pravdu,ale takhle to hrotit?no blazen.

160
Bobby Brown
Reagovat

Zlatá tretro, na Primě se mi líbí to, že oni to nastříhají tak, aby jsi slyšela co říkají na kameru a co kváknou u stolu – a to se tam zapřetvářely úplně všechny! I Evička to jinak okomentovala u stolu a jinak na kameru, někde v minulém díle.
Jo, motorkářka mne také zaujala, už tím, že je do zrzava a tam já nemám obranné látky. ;-)
Evička mi také přišla spíš zhulená, no a pak to pití k tomu… a pravdomluvnost a upřímnost až do roztrhání těla je puštěna ze řetězu. :-)

161
gabisollis
Reagovat

mam novou presdivku jo?:-DDze bych se hodila na zrzavo a dorazila na sraz?;-)

162
gabisollis
Reagovat

tak jinak mluvit u stolu a jinak na kameru tam dela 95%ucinkujicich uz od pocatku vysilani poradu.taky to absolutne nechapu.tak bud hraju komedii az do konce a nebo reknu jak to je ne?

163
Bobby Brown
Reagovat

To ty zlaté lodičky. :-)
Nene, mě přitahují natural zrzky – bosorky.
Tobě sekne ta árijská póza. ;-)

164
gabisollis
Reagovat

BB-dik!:-)no to byl stejne jen pokus o vtip.ja razim heslo ze umru jako blondyna!:-)

165
Bobby Brown
Reagovat

164 – s jakou barvou vlasů umřu neřeším. To já bych spíš chtěl umřít v náručí blondýny.

166
gabisollis
Reagovat

BB-:-DDDDDDDDDD

167
gabisollis
Reagovat

a zase tam byla pripominka ze jahody by mely byt ze zahradky!!!(sem si vzpomnela na ty vase domaci houby!)sem zvedava dneska na tu chytrolinku-ovsem jestli bude delat knedliky sama.to ma u mne bod pac ten ja nedelam,a ani neumim.:-)

168
Lady XL
Reagovat

156-BB – já jsem ale myslela naaranžování ostatních jídel. U roštěnky jsem byla za, aby z toho raději udělala salát :-) (a mluvím pravdu, heč). Roštěnku já mám spojenou se sósem či majdou a k tomu oblohu už néé. A je fakt, že někdy by bývalo lepší dát i přílohu zvlášť,což se ale ve zdejší zemi moc nepeče…
Jo jak tu někdo psal o chození do restaurace na venkově, tak tam, co jezdím, celkem chodí. Hodí se do gala a vyrazí – na smažák s hranolkama …!! :-(( Nebo si „mamka“ dá něco na grilu s broskví, děcka smažák, „taťka“ řízek. A mluví o tom po zbytek dalšího týdne. Řemeslníci chodí na ty polední menu, ale to jsou většinou majdy s knedlíky, guláše, řízky. A protože na Vysočině je braborářský kraj,tak tam hodně lidí nemá rádo rýži (pro někoho přímo urážka jako příloha…) a tak dělají brambory hlavně jako br.knedlíky :-(.

169
Lady XL
Reagovat

165- já myslela, že hlavně s vlasy na hlavě… :-))

170
Lady XL
Reagovat

Ano připomínka jahod z vlastní zahrádky mne taky dostala :-)).Myslím, že to řekla naše inteligentní 17ctka, co vaří dnes.Podle jejích poznámek by to měl být dnes gastronomický zážitek, už jsem zvědavá!
Jo viděl někdo Pekelnou kuchyni?? Opět pěkné maso! Ovšem dávaj to pozdě, tak si to musím nahrávat! Dnes je druhý díl, A je to nová řada!!!

171
gabisollis
Reagovat

me by zajimalo proc tolik lidi neji „morske plody“atd.predsudek nebo to ani neochutnali a uz vi ze to neji?takove krevety,kalamary a chobotnice na grilu no vynikajici!!:-)

172
gabisollis
Reagovat

Lady Xl-bude delat svickovou tak sem zvedava!:-)

173
anja
Reagovat

156 Bobby, naprostý souhlas !!!

174
Lady XL
Reagovat

To jsem tedy zvědavá, jak svíčková dopadne… a zda bude z domácí zeleniny a nejlépe i domácí kravičky :-))
U mořských plodů si myslím, že to je hodně předsudek, neznalost a někomu vadí i vzhled a „vůně“ moře, rybiny.
Taky matku nemohu „donutit“, ochutnat slávky, krevety, kalamáry. O šnecích ani nemluvě. A to prý v dětství ochutnala psa :-) (aniž to v tu chvíli věděla, pochopitelně).
Ale aby kvůli tomu, že to nechtějí ochutnat, strhávali body… uff, kde to jsme velebnosti??

175
Bobby Brown
Reagovat

168 – rozumím.
S tím jídlem rodinky v restauraci naprostá trefa! Vrchol noblesy je dát si placaté maso s broskví, to je fakt. Smažák, no bez toho by hospody nepřežily.
Ale ta hrdost Čechů na to, že Amíci chodí do fast foodů, zatím co my chodíme na něco lepčího, heč! No a přitom by česká hospoda bez fritovaného žrádla, rozuměj fast food, nepřežila. Bez hranolků jako přílohu ani ránu, ti noblesnější jedinci si dají krokety, ach.

Příběh mého kamaráda z USA. Šli se s přítelkyní najíst do restaurantu. Objednal si maso a jako přílohu požádal chips/hranolky. Číšník mu velmi zdvořile odpověděl: „Pane, toto je restaurace, zde se fritované jídlo nepodává. Pokud chcete fritované jídlo, musíte naproti do fast foodu. My vám jako přílohu můžeme nabídnou brambory opečené nebo vařené.“
Prostě zde máme naservírovaný obraz o USA tak, že tam se chodí do fast foodů, ale to je jen polovina pravdy. Ta druhá je ta, že mají přísně rozlišené, kde se podává jaké jídlo. V restauraci se vaří a nikdy jinak – ne ohřívají prefabrikáty, narozdíl od českých restaurací! Od toho tam mají právě ty fast foody. Proto mne vždy pobaví tyhle české povýšenecké kecy.

Sakra, zase jsem byl upřímný a pravdomluvný – ta Evička má na mne větší vliv, než si možná sám připouštím. ;-)

176
gabisollis
Reagovat

no ja teda zase nejim ryby :-)ale prave vyse zminovane vubec rybynou citit nejsou.no uvidime jak ji to pujde z domacim celerem,mrkvi ,petrzeli a hlavne domaci smetanou ..-D

177
Bobby Brown
Reagovat

169 – vzhledem k mému vytuněnému sportovnímu sestřihu mi bude opravdu jedno, zda nějaké vlasy mít budu. ;-)

178
gabisollis
Reagovat

BB-tak to si trefil!!!v kdejaky taverne jsou proste hranolky nou problem ale v jedny lepsi fakt hranolku nedostanes.:-)jooo a v cechach si davam krokety!:-D

179
Bobby Brown
Reagovat

178 – zvrhlíku! ;-)

180
Bobby Brown
Reagovat

178 – tak tak, v BRD je to také jinde, hlavně i v servisu, tady… pche.

181
gabisollis
Reagovat

no uprimne BB ja tady jeste v nemecky restauraci nebyla jen chodime k Rekum.

182
Bobby Brown
Reagovat

181 ježišikriste… tak vona to má doma a ještě v restauraci :-D
já se picnu…

Musím říct, že nejlepší Döner Kebab majií v BRD (dělají sami Turci), tedy konkrétně v oblasti B-W. Jiný kamarád si to dal v Turecku (takže u nich doma) a málem hodil dundee kudlu. V Anglii také mastné tak, že se to v těle neudrží a proklouzne to z pusy rovnou do gatí (ale co v Anglii není mastné a tučné, že). Kdežto v tom Německu to je opravdu dobrota.

183
gabisollis
Reagovat

no to zkus rict pred mym muzem(kebab dobrota):-DDDDDDDD ne me taky chutna dokonce jsem poslala syna mi ho koupit k svatku!:-DDDno do Recky restaurace chodime protoze me recka kuchyne moooc chutna a ten muj doma neuvari absolutne nic.kdyz chci nakej recept tak musi volat mame nebo segre do recka.:-Dza tech 13 let uvaril jednou a to jen proto ze me pustili z nemocnice na stedrej den tak mu nic jineho nezbyvalo..-D

184
Bobby Brown
Reagovat

183 – no jo, ale já psal německý turecký kebab.
Ale jo, já to chápu. To je jako pochválit něco maďarského na Slovensku. ;-)

185
gabisollis
Reagovat

no pockej-on moc neji ani gyros a kdyz si nekdo plete gyros z kebabem tak to by vyskocil z kuze!taky je unesenej z ceskejch zaziku.:-)

186
kiwi
Reagovat

171 – já krevety nerada, protože si nejsem jistá co je maso a co vnitřnosti a vůbec vypadají jako něco, co se rozmnožilo v pytlíku s moukou a pořádně se to nakrmilo. Mušle jsem měla jednou a dodnes jsem ochotná přísahat že na mně ta mušle mrkla. A jídlo co na mně mrká není nic pro mně. Takže jedině chobotničky a sepie, když jsou pečlivě nakrájené. Kus hovězího nebo vepřového mi dává větší pocit, že vím co jím:-)

187
gabisollis
Reagovat

kiwi tak zkuz ty vetsi krevety a ne ty pidi co kdyz das na panev tak to neni ani videt!:-)

188
gabisollis
Reagovat

184-BB-tak oni se turci a reci moc nemuseji(to je znama vec)vsak mu trvalo nez prekous meho tureckeho kadernika!:-D

189
Bobby Brown
Reagovat

185 – prosím tě, píše se to tzatziki – já vím, že německy to vyzní stejně, ale takhle to spíš vypadá, že je unešen z českých… no prostě z tebe ;-)

190
Bobby Brown
Reagovat

188 – překousl jako obrazně, nebo doslovně?

191
gabisollis
Reagovat

BB-ty si hroznej!to vis ja u toho varim,vesim pradlo,premejslim co nakoupim no a pak to takhle dopada:-D

192
gabisollis
Reagovat

ne musel se smirit kadernika sem si obhajila!!!:-D

193
Bobby Brown
Reagovat

191 – já nejsem hrozný, já mám jen velkou představivost a tohle opravdu vyznělo moc mile ;-)

194
Jarda Plášť
Reagovat

hmm, tak evička je fotomodelka
http://missfantom.cz/profil/2011/eva-stifterova/

195
gabisollis
Reagovat

194-ma tam hezky komentare.:-)a vsechny psany dneska.

196
Bobby Brown
Reagovat

A já chci v Prostřeno Rainmana!
Říkal, že ještě do nějaké RS chce a tady by to mohlo být též zajímavé. Jen škoda, že se tam nesešel s Evičkou. Pravdomluvná s inteligentním – to by mohlo být zajímavé.

Do Šéfky jsme ho prý vyhecovali my Panáčkovci, tak uvidíme, třeba půjde na náš popud i do Prostřeno.

197
Ela
Reagovat

196: BB

Bůh nás ochraňuj!!! I když možná by Evě zacpal tlamu plastelínou…

Něco tak tupého se hned tak nenajde a Anna s Petrou nejsou o mnoho lepší, obzvlášť ta nezletilá chytrolínka má vytříbený slovník.

198
Bobby Brown
Reagovat

197 – Ela:
Nás ne, je.
Jj, sešla se tam zajímavá partička.

Mmch, velmi často tam zaznívá „Na tom nejde nic zkazit“. Z toho by mě čert vzal. Právě na jednoduchých věcech jde zkazit nejvíc – bo zkazíš jednu věc a tudíž všechno. A hlavně to zní příšerně namachrovaně.
Mně tato věta připomněla Adámka od Evičky z HSTM II. Ten také na všechno kolem jídla – na tom nejde nic zkazit, přitom sám neuměl ani uvařit vodu.
Myslím, že tuto větu používá právě Anna. Jsem zvědav, jaké skvosty dnes naservíruje ona.

199
šáres
Reagovat

teda lidičky ta Eva to je pěkná pičunda …už od prvních vteřin jejího dne v prostřenu z ní čišila blbost,afektovanost,a to že není normální.hraje si na bůhví co a podělá i blbej štrůdl……….boože já bej jí tak ted lezu kanálama.

200
okkvp
Reagovat

Já tedy nevím, ač byla Evička včera fakt hodně přes míru a dnes to děvenkám taky dávala parádně sežrat, tak přece jen ta komédie s jídlem v koutku mi přišla dětinsky prdlý šprajc. Nejíst hlavní jídlo a sedět tam rozkydlá s pitím – taky imho nezpůsob. A klasika – ten co má nejvíc keců o zařízení jinde má doma minimálně to samé. No nic, alespoň to děvence pánbůh vrátil na tom tvrdém celeru a rozpatlaném koupeném listovém těstě.
Zábavu a bodování jsem neviděla, neb jsem křísila matku anžto se právě zřítila ze schodů hlavou napřed

201
Hospodyňka
Reagovat

Tady se dějí rodinná dramata …
Jó, to místo na hanbě bylo mimořádně dětinské a milá Andula jasně ukázala, že není jen takové křivé jelítko, jak jsem si původně myslela, ale nemá žádnou úroveň, vychování ani způsoby. Já v soukromí sice taky zrovna nejsem jako Guth-Jarkovský, ale výrazivo slečny Anny svědčí o tom, že dáma z ní asi nikdy nebude :-DD Evička ze situace vybruslila s ožraleckou ctí a že se dobře bavila, tomu teda věřím.:-DD

202
kanárek
Reagovat

200- doufám, že maminka bude bez následků

Ta Anna je strašně nesympatická zákeřňačka a když to je už v 17ti, kdoví co z ní vyroste.

203
okkvp
Reagovat

202 – maminka už má natrénováno a my samozřejmě také – pár dnů bude za šmoulu, ale po zhruba hodině se již nezbytně musela odebrat po mnohem šílenějších schodech do prádelny … (absurdní crazy drama prožívámě už tři roky neb stáří je samo o sobě zakéřný blbec + divné nemoci)

204
Bobby Brown
Reagovat

202 – jo to je. Postupně u mne klesly sympatie k ní na bod mrazu. Její amorfní postavu komentovat nebudu, ale chování má dosti nevycválané. Závěrečná čínská pochvala jídla nebo co to mělo být – či-li grganec, to byla opravdu vkusná tečka za jejím vystoupením.
Naopak ta Hardcore Girl Tereza si mne získává čím dál víc. Uvidíme, třeba se zítra zamiluji. :-)

205
kanárek
Reagovat

204- žárlím, proč tam není víc chlapů, taky se chci zamilovat :-)

206
kanárek
Reagovat

204- amorfní postavu má čím dál víc mladých holek, čímž kyne víc příležitostí udržovaným starším holkám :-), navíc jich je dost úplně blbých a ani se to nesnaží skrývat

207
kanárek
Reagovat

Taky uvažuju nad tím,jestli to není objednaný výstup pro zvýšení sledovanosti….něco takového se tvrdilo i u Výměny manželek (rodina snad se 4mi dětmi, kde se chlap během týdne změnil z hrubiána na starostlivého citlivého otce a manžela)…

208
Bobby Brown
Reagovat

205 – kdybys šla na sraz, mohla jsi se zamilovat do mne

209
kanárek
Reagovat

208- to víš, ty bys jako motýl Emanuel odvlál za první rudovláskou, kterou bys uviděl a mně by zbyly oči pro pláč :-)

210
Bobby Brown
Reagovat

207 – jj, ona to ze sebe tak afektovaně tlačila – vyndavala – až z toho byli všichni vyndaní.
Možné to je, hlavně jak se tvářila dneska – zahrála jsem si a vy se třeba po…

211
kanárek
Reagovat

BB a nakonec by sis ještě odešel umřít za nějakou blonckou, to by mne dorazilo úplně :-)

212
Bobby Brown
Reagovat

209 – Emanuel měl přeci černovlásku :-)

213
Bobby Brown
Reagovat

211 – a ty máš jaké vlasy? To já jsem zase přizpůsobivý. :-)

214
kanárek
Reagovat

212- tomi dřív nedošlo, jaký měl ten Emanuel vlastně dobrý vkus :-)

215
Bobby Brown
Reagovat

takže kanárek má černá peříčka, hm, to je ale klamná přezdívka

216
kanárek
Reagovat

To tu zapleveluji mimo téma….

Ta nejstarší paní měla pěkné bydlení, ale chtěla jsem se zeptat, moc tenhle pořad nesleduji, to je normální, že se hosté válí hostitelce po posteli a prolézají i alba?

217
kanárek
Reagovat

215- to jsem neřekla, Poirote :-)

218
okkvp
Reagovat

válení po postelích se běžně neděje, bývá pravidelně odsuzováno, fitky se prohlížejí intevzivně vždy když nějaké jsou, několikrát se kontrolovaly i komínky ve skříni (paní tehdy též zkušeně prstíkem zkoušela zda mezi komínky vyprachovkováno)

219
kanárek
Reagovat

218- to byla nějaká Dáma a Superžena

V pátek tam vnadí na nějaké šneky,ale obávám se, že to francouzská specialita nebude-šneci se říká kdečemu. Ochutnali byste opravdové hlemýžďky?

220
okkvp
Reagovat

ochutnala, dobré to bylo

221
Sarkafarka
Reagovat

Tak jsem čekala nějakou delikatesu nebo alespoň úroveň – bohužel mladástará jenom předvedla zákeřnost a ten krkanec na konci byl asi místo dezertu.Ona by měla Evě poděkovat že jí trochu přeházela čakry a už jí tak nechutná.Ta sladká sedumnácka je z nich nejhorší.

222
Lady XL
Reagovat

Jojo hlemýždi dobří, ale já bych si na ně netroufla…
Téda-já z té Anny byla jelen.Celý týden kritizovala a pak??? Velké kulové, jen dobrá svíčková dle stolujících. I když poznámka Evy o barvě není od věci, mamka jí mívá také světlejší, kolegyně stejné barvy… prostě záleží na množství a složení zeleniny. Mě jen na té Anine trošku vadila ta hustota, ale netvrdím, že to tak nemá být!! Jen že jí míváme o malinko řidší.A hlavně, chlapi mají rádi kýbl omáčky…. a ne jen nějaké kydnutí…:-). Ale pohled na tu přípravu… – Jablka nebyla domácí!!, těsto nebylo domácí (pochybuji, že někdy ho doma dělala…), nudle měla prý dopředu udělané. Vlastně ani to maso nebylo domácí :-)). Jestli mají králíky, tak mohla udělat králíka na smetaně… No bude to svéráz celkově, krknutí na konci – bleee při představě, že to dělají všichni u nich u stolu…
Eva z toho vybruslila jakžtakž. Rozhodně se nemstila na bodech, což oceňuji.

223
Lady XL
Reagovat

Příprava jablek v županu byla komická a nezachrání jí ani jejích 17… A výmluvy na Evu směšné….
Jedině mne zaujalo,že jablka naplňuje tvarohem. Ale to „obalování“ jablek…. :-)) Jablka v županu nás učili v hodině vaření v 7.třídě a určitě se nikdo takhle nepředvedl jako Anna :-)).

224
gabisollis
Reagovat

LadyXl-prave ze ti co nejvic kritizuji nakonec nepredvedou nic!:-)a ted se jdu na to kouknout.:-)hlemyzde bych taky nedala.

225
Bobby Brown
Reagovat

222 – jak kteří chlapi. Ti co se cpou knedlíkama možná. Já miluji omáčky, ale k masu, to je pro mne důležité. Takže porce masa, k tomu dobrou omáčku (i když já mám rád skoro všechny) a ten knédl, ten jako malou přílohu, spíš jako dekoraci. Z toho pak vyplývá, že omáčky adekvátně k masu. U těch ostatních ke knedlíkům a protože knedlíky sají, tak proto potřebují tolik omajdy.
Holky měli kousíček masa, jeden knedlík, takže té omáčky měli adekvátně k tomu. To si myslím měla dobře odhadnuté. Akorát bych to maso nedal vedle omáčky, ale položil do, to už je ale jen můj vkus.

226
Janett
Reagovat

Tento týden je to spíš vyhrocená reality show, než pořad o vaření… mám dojem, že to co tam ty holky předvádějí je spíš k smíchu a k zamyšlení. Chudák ta paní…. ?Jarka?… asi má zážitek do konce života :-D

227
okkvp
Reagovat

Omáčka byla na můj vkus především málo hladká, v kastrole vypadala jako hustý kydlanec. Nějak jsem nepochopila ten dotaz na počet knedlíků – omáčku a maso servírovala v míse a na talířku – to jim jako podala talíře se suchým knedlem ? Pokud podávám v servírovacím nádobí tak všechno a taky všechno buď sama nakládám nebo nechám aby si každý naložil podle svého. tady bylo vidět, že si maso Petra s Terezou nabíraly samotné, ale zas měly všechny omáčku kydnutou nesmyslně úplně vedle. Maso se omáčkou přece alespoň trochu přelévá a že by se všechny tak sešly ?
Ty jablka se snad mají loupat – pak na nich i rozměklé (strouhankou „olízlé“ těsto) drží.
Schválně jsem si pustila ještě všechna bodování – Eva přes všechny ty své excesy boduje vysoko. Jarka zněla u bodování hodně nespokojeně, ale body ve své normě.
Nezapomněla se Anička na večer učesat ?

228
gabisollis
Reagovat

tak jsem si rikala no mlady tele ona z toho vyroste-ovsem u dezertu uz jsem si nebyla tak jista!omacka byl kydanec a ne omacka.neoloupany jablka v zupanu jsem taky jeste nevidela a ten zaver(krknuti)snad radsi ani komentovat nebudu.

229
okkvp
Reagovat

gabi – krkanec k té pubertě přesně seděl, ale máš pravdu, také se trochu obávám, že by v téhle poloze mohla poněkud zamrznout.

230
gabisollis
Reagovat

okkvp-mam skoro 17 letyho syna a samozrejme taky to zkousel ale stacilo mu to rict (parkrat):-))a uz to nedela,takze u 17lety slecny fakt nevim co si o tom myslet a jeste v TV.:-(

231
martas
Reagovat

Já bych se vyjádřila i ke stolování a upravenosti holek. To jako nemůžou nějak slavnostně prostřít a upravit se – vlasy, šminky, hadry… Prostě mohly by vypadat jako na slavnostní večeři a né, že jedí v závodce.

Včera mě dostala Anna, na sobě pytel s nátělníkem a mastný vlasy do culíku:-)) Eva i Jarka podle mě byly více upravený.

232
okkvp
Reagovat

230 – imho se krkajda mimo kamery zmínila a štáb lehce popstrčil – pro dokreslení. Tedy doufám, snad se proboha rodina doma po jídle takhle neodměňuje
(ono je krknutí po jídle do jisté míry zdravé – pokud je jej mnoho, těžké a hlavně pokud se chce člověk bohatě ládovat dál – no snad je Anička poněkud amorfních tvarů především díky pohodlnosti na pohyb)

233
Bobby Brown
Reagovat

230 – já nevím, co furt nevíte ;-)
To já vím naprosto přesně, co si mám o ní myslet!

234
Bobby Brown
Reagovat

231 – jo, ten prapodivný nátělník mne včera rozesmál, ale nechtěl jsem to tady ventilovat, bo třeba je to nějaká móda, či co…

235
gabisollis
Reagovat

BB-:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD tak jo jdem do toho -pravdomluvnost!je to “ vesnicka nana“-omluva vsem z vesnice ale takhle rikam typkum jako je Anna a je jedno od kud jsou jestli z mesta nebo vesnice.jinak proti vesnicanum co se umi chovat nic nemam!:-)

236
gabisollis
Reagovat

okkvp-no podle toho co rikala tak je to u nich doma narodni sport!uolne si predstavuju jak se cela rodinka predvadi po jidle.no fuuj

237
Bobby Brown
Reagovat

235 – já jsem také z vesnice a právě proto se do nich mohu navážet dle libosti, bo vím přesně, co jsou někteří zač ;-)

238
okkvp
Reagovat

236 – já vím, že to říkala! Kruciš, nemůžeš mi nechat alespoň drobet iluzí, když si je tak poctivě implantuju ?

239
Lady XL
Reagovat

No mě přišlo, že si ty vlasy za celý týden neumyla… A oblečená byla prostě jako „na doma“. Mohla přeci ukázat Evičce, že umí být šmrncovní…,ale ona by s tím zase nemohla do toho obr.vozu :-).
Omáčka-já zkrátka znám chlapy okolo sebe,kteří milují hafo omáčky a knedle si tam přidávají postupně,jinak by je tam nenašly..:-).Jo měla být hladší, to je fakt.Nevím,zda je to tím mixováním,netuším.My doma pasírujem.
Škoda, že se jí neptaly holky – a to je domácí??
Tak uvidíme dnešní závěr

240
gabisollis
Reagovat

okkvp-:-DD zadny iluze BB tu rozpoutal pravdomluvnost a uprimnost!!:-)asi se vcera nakazil od Evy.BB ja jsem taky puvodem z vesnice takze snad to tady moc neschytam za tu vesnickou nanu.bohuzel je to tak a ta z toho nevyroste.

241
Bobby Brown
Reagovat

239 – no vždyť o tom mluvím, protože se cpou knedlíkama, já se cpu masem a knédl k tomu ani nepotřebuji, tudíž mi stačí i méně omáčky

242
gabisollis
Reagovat

a co rikate na tu Jarku?vzdyt u stolu chvalila a v aute rekla ze je hodne sklamana nebo ne?

243
gabisollis
Reagovat

BB-tady neslo o to ze bylo malo omacky ale ze to byl kydanec a ne omacka.

244
Lady XL
Reagovat

A mimochodem, při tom „jejím“ dílu jsem si vzpomněla, jak štáb zdůrazňoval, že je neplnoletá a tudíž jí alkohol nepodávají… Při tomto způsobu chování a při pohledu na ni ji tipuji na IV.cenovou štamgastku, ostatně jak je na venkově dost zvykem od brzkých mladých let. Ona taky nemá každá sedmnáctka doma u rodičů nakvartýrovanýho přítele …
Jo a včera jsem při komentování slanosti polévky z reakcí Anny/Evy vyrozuměla, že fakt se musela Eva dostat k informacím o komentování jejích jídel. Takže buď někde něco zaslechla,nebo jí to pustili…

245
Bobby Brown
Reagovat

243 – hele, tady o množství omáčky šlo, páč já se s Lady XXL bavím o příspěvku 222…

246
gabisollis
Reagovat

LadyXl-i kdyz si myslim ze to byla (alespon trochu)prace stabu tak ale Anna rekla ze byla jeji polivka moc mastna a Eva na to no ale chvalily jste ji.takze z tohohle to neslo poznat.

247
Lady XL
Reagovat

A tak si říkám,zda to hezky štáb nerozehrál, až se mu to poněkud vymklo z rukou… Možná se s Evkou domluvili na nějakém „tóču“, na posilněnou jí pustili ukázky, něco dali napít….ale holka to přepískla s povzbuzovadlem i „tóčem“ :-). A už to nešlo zastavit. Svým způsobem škoda, že to nepředvedla až u Anny. Ta by ji možná hnala před obrněným vozem… :-))

248
Lady XL
Reagovat

245-nedělej ze mě XXL :-D, nebo po tobě hodím knedle :-))

Jinak máš pravdu.

249
gabisollis
Reagovat

BB a ty ji jis taky jako kasi jo?(omacku)?ja vim ze pises ze nejis knedliky(moc)

250
gabisollis
Reagovat

248-:-DDDDDDDDD

251
Lady XL
Reagovat

246-Gabi, já právě jsem z těch zvolených slov měla takový pocit. Už si to teď přesně nevybavím, jak to řekly, ale je to jedno. Byl to prostě můj subjektivní dojem :-)

252
Bobby Brown
Reagovat

249 – jééééé já se z tebe picnu – ne svíčkovou raději méně hustou, ale třeba mě by tohle k masu až tak nevadilo

253
Bobby Brown
Reagovat

248 – já vím, to já jen tak pošťuchuju a tebe to namíchlo, takže účel splněn ;-)

254
okkvp
Reagovat

Já omáčku mixuji a když se nepodaří úplně do hladka, tak ještě přeleji přes sítko. Já tedy nedávám zeleniny takové množství – její mrkev by mi vystačila minimálně na 1,5 dávky, krájím přece jen menší/tenčí kousky a ty jsou po pečení na úplně měkkou srajdu (pardon) – ale hlavně tam NEdávám mouku !
(osobně nenakládám a poklici jen na začátku tak do poloviny, pak peču bez)

255
Lady XL
Reagovat

Jinak mě přišlo, že jim svíčkovou nandavala. Nevšimla jsem si, že ne, ale nečučela jsem na to tak upřeně… Rozhodně Evě to podávala komplet a předtím se jí ptala, co všechno chce a ona přeci řekla, všechno mi tam nandej….
Fakt se mi na té Evce líbilo, že byla ochotná, byť nerada, uznat, že jí tohle chutná, že se to povedlo. Myslím, že být to naopak, tak naše chytrá sedmnáctka neřekne pěkné slovo… – není to domácí, by aspoň dodala (u Evinýho listového to přeci říkala).

256
gabisollis
Reagovat

okkvp-a cim to zahustujes?

257
gabisollis
Reagovat

Lady -jestli rikala v pondeli ze testo neni domaci tak je to teda pekna kra..!

258
Lady XL
Reagovat

254-právě proto, že měla tolik mrkve, tak ji měla tmavší… ještěže to zvládá dochutit, jinak by ji měla i sladčí. Když je vše dobře vypečené atd, tak se zadaří i správná hustota bez zahušťování moukou. My ji dáváme, ale přiměřené množství – ne na kaši!!

253-BB ale já se nenap..la :-), jen jsem se lekla, že tu máš někde kameru…. že mě vidíš (ehmm, proto ta velikost). To jsem si oddychla že ne!

259
Lady XL
Reagovat

Gabi, určitě to říkala! Pak už každý den…., jen u Jarky to nestihla :-)

260
okkvp
Reagovat

256 – abych musela svíčkovou zahušťovat se mi snad ještě nikdy nestalo, spíš naopak. Ale kdyby – stačí ta smetana a nechat projít kratičkým varem.

261
gabisollis
Reagovat

no u Jarky chtela domaci jahody!:-DDDdoufam ze se ted stydi kdyz se na sebe diva v TV hvezda

262
gabisollis
Reagovat

no se priznam ze jsem delala svickovou dvakrat v zivote.a byla dobra.ja ty klasicky cesky jidla nevarim.

263
okkvp
Reagovat

261 – stydí, ale dívčensky pubertálně – tzn bez zásahu do patřičné hloubky – takové to „psss, holky, psss, já tam měla ránu co, psss, no já tomu dala, psss hihihihi“

264
okkvp
Reagovat

Ona je svíčková vlastně trochu legrační – tím jak je považována za složité a na uvaření těžké jídlo. Je tedy práce s tím krájením zeleniny, ale jinak je to vlastně brnkačka – když okoukáš poměr zeleniny, tak je i dochucení velmi snadné, a co se táká pracnosti a složitosti je mnoho náročnějších.

265
gabisollis
Reagovat

to jo je to lehky ale ja neumim(nedelam)nechce se mi knedliky!muj EXmanzel byl kuchar a muj nynejsi ty cesky klasiky taky nemusi takze jednou za mesic kdyz jedeme do cech k nasim tak mam objednanou svickovou u maminky!:-)

266
okkvp
Reagovat

265 – můj knedlíkář je magor – prohlásil, že žádné houskové knedlíky mu nechutnají tolik, jako ty z pytlíku od vitany, tak dělám co mu na očích vidím ;-)

267
gabisollis
Reagovat

okkvp-:-DDDja to mam taky dobry kdyz ten muj nevi jak maji spravne vypadat a chutnat.muj otec ten by treba kupovany nesnedl.:-)

268
gabisollis
Reagovat

motorkarka se taky moc nepredvede-mlety maso (rolada) s bramborama.jako nic proti mam to rada a mely jsme to vcera ale do TV?

269
Janett
Reagovat

Tak už nemudrujte, porád :-D….

270
Hospodyňka
Reagovat

S tou svíčkovou mi okkvp mluvíš z duše. Včera taky všechny říkaly jé svíčková, TAK složitý jídlo. Přitom když se všechno nahází do pekáče, tak se to jenom upeče, zelenina rozmixuje a je po srandě. Já teda dávám tolik zeleniny, že nepotřebuju ani gram mouky. Naopak ředím smetanou. A když je potřeba, mám supernízkotučnou variantu: maso krůtí, zředit polotučným mlíkem a je to svíčková jako víno. Taky jí ale vůbec nepřikyseluju ani nesladím a z koření dávám pepř (hodně), nový koření a bobkáč. Mám to naučený od mojí máti a chutná to tak tomu mýmu, a to je přece to nejhlavnější, žeano ;-). Vím, že někteří kuchaři svíčkovou vařej v hrnci na plotně a kyselej citrónem, ale já to tak prostě neumím. Já jí ani nenakládám, mě to kyselý nechutná. Ale svíčku prostě dělá každej úplně jinak, takže v tomto bych tu Andulu nekritizovala. Vadí mi mnohem víc její buranství (krkání a sprostomluva na kamery) a ten postoj, že všichni, všude a vždycky jsou falešní. To říkala už ten první den myslím. No nic, pokud je dneska mletý maso, tak vyhraný to má určitě Jaroslava a vyhrála jí to určitě Eva, protože baby za „zkaženej večer“ sázely devítky a desítky :-DDD Proč ne, tenhle týden to bodování s gastronomií nic společnýho nemá

271
Jana
Reagovat

Anna Cajthamlová-falešná neupřímná závistivá tlustá šeredka,které nebylo nikdy nic po chuti a všechno zvládala líp.Eva jako jediná reagovala tak jak reagovala a pokud byla ve společnosti 4 hus tak už prostě vybouchla.Jediná řekla co si myslí ostatní falešný husy pomlouvaly za zády….

272
okkvp
Reagovat

Evka by asi opravdu neměla pít. Aničku prosím zavřít do toho otéčka a odvézt někam do polí, zamknout a utéct, Petru u mého stolu opatřit neprůhledným obličejovým štítem, co kdybych jí taky byla nesympatická – na ten její nafouklý ksicht bych zřejmě měla také něajkou evopoznámku.
Jo Evička je káča provokatérka, ale dneska jsem se jí vlastně ani moc nedivila – koležanky Petra a Anička už s předsudky přišly a předsudky a osobní nevoli uplatnili hned u první věty, která se ale naprosto s přehledem přejít. Chovat ve společnosti se imho neumí ani ony.
Tereza kiksla s těmi příbory, vodu sice mohla koupit, ale taky nemusela říkat nic a v případě potřeby servírovat s hrdostí kněžny tu kohoutkovou – však je to ekologické.
Neviděla jsem podrobně přípravu jídel (dám si později opakovačku), ale kec Aničky o tom, že si takovou sekanou může koupit …. olol, byť mleté možná bylo koupené už umleté, ochucené ale nejspíš ne. A páč mě je ta děvenka nesympatická, tak si neodpustím podivení nad jejím hodnocením kuchařských výmyslů : copak tak inovativně převratného jsi vařila ty náš ptáčku jarabáčku ? prd.
Výživnej tejden, ale ta Eva mi z toho všeho nakonec tak strašná nevyšla.

273
adelka
Reagovat

Tak po posledním dílu musím říct, že se ani té Evě nedivím :-), jenom tu antipatii mohla dát najevo diplomatičtějším způsobem,když se na ní dívá národ. Jako největší kravka falešnice mi přišla slečna Anna, za tu nafrněnost bych měla chuť ji proplesknout. Tereza byla v pohodě.

274
Mařka
Reagovat

Tereza sympaťačka jak hrom a Eva mě dneska bavila, řehtala jsem se jak blázen, když pořád vylézala z ložnice a to jak ji Tereza „nařezala“ bambitkou bylo taky dobré. :-DDD
Rozhodně to ale nic nemění na faktu, že Eva to ve středu těžce přepískla a že se chovala neskutečně bezohledně, vulgárně a arogantně, i když mně ty husy Andula a Petra taky nebyly vůbec sympatické.

275
Mařka
Reagovat

Jinak, já si myslím, že týpci do Prostřeno jsou vybírání asi velice pečlivě a podle dobře promyšlených psychologických kriterií. Hlavně namíchat co nejvíc nesourodou směsku, kde je minimálně polovina magorů a kde je veliká pravděpodobnost, že zaručeně dojde k nějakým třenicím. A dobře tak, dívat se každý týden na distingvované a příjemné slušňáky by se mi asi brzy přejedlo, i když jako spestření a něco „neobvyklého“ bych aspoň jeden díl s naprosto milými, dobrodušnými a smyslem pro humor obdařenými jedinci zkoukla docela ráda. :-)

276
Enaz
Reagovat

275
Tak i takové díly byly, ale obávám se, že jen ty, které byly pro „charitu“ :).

Včera jsem neviděla jak to dopadlo … vyhrála Jarka, předpokládám.
Jinak Anča byla podle mne opravdu nejhorší … být taková v 17 letech, tak by mne snad okolí umlátilo rovnou (tedy doufám:). K Evě není co říct … nebo ano … neměla nejlepší menu, ale docela mne pobavilo, že slibovala nudle, udělala strouhání a dámy si myslely, že je to kapání :). Maso na fondue se u nás taky nenakládá – chuť řeší omáčky, ale je fakt, že to nebyl vhodný chod na slavnostní večeři. To by musela zařadit do sledu mnoha malých chodů … nebo tak nějak :).
Jinak tam Eva udělala nepřijatelný průvan, ale na druhou stranu bodovala férově. Takže ukončím to tím, že i přes nepřijatelné společenské chování byla podle mne nejodpornější osoba tohoto týdne Anna.
Snad z toho vyroste, ale bojím se, že ne :/.

277
Enaz
Reagovat

ehm, přes nepřijatelné společenské chování Evy

278
Petra
Reagovat

Paní Jaroslavu obdivuji,s jakou grácií tu atmosféru ustála ,zvládla to výborně.Tu výhru si opravdu zasloužila!Jen ty vzpomínky nebudou nejlepší…Je to asi moc těžké se snažit něco uvařit,když se to podaří,člověk se těší,že to bude druhým chutnat a pak to takováhle nanynka a spol.zkazí…Chudáci rodiče,mají z ostudy kabát…..

279
Ajda
Reagovat

Petro,
já si nemyslím, že to Jaroslava zvládla a zaslouží pochvalu. Naopak, jako hostitelka dovolila urážet své hosty a včas nezasáhla. V pátek bodovala a započítala i Evinu novou hádku. To holky, ať jsou jaké jsou, jí daly body vysoké, právě jako náhradu za zkažený večer. Jídlo nepředvedla nic extra, hospodská rozmlácená roštěnka s otřesnou oblohou. Jedině kornouty trošku vybočily. A ty řeči o chudé důchodkyni, co vedla v závěru, to si mohla odpustit. Kožešnickou dílnu i množství zakázek divák viděl a není hloupý.
Celý týden byl podprůměrný vařením i chováním.

280
Lady XL
Reagovat

Četl někdo sobotní bulvár? Je tam zpověď Evy… A je tam vysvětlení toho alkoholu – manžel Jarky jí před natáčením naléval panáky slivovice!
Jinak si tak říkám, že bych raději viděla, kdyby tu výhru měla Tereza s Jarkou na půl… Tereza opravdu na rozdíl od Jarky spíš ovládla a zvládla své hosty. Jídlo bylo prostě podle jejího stylu života :-).Evce jsem se musela občas smát.Např.když každé jídlo vychvalovala „do nebes“ a pak pohled na kyselé obličeje ostatních!
A jinak souhlas-ať dělala jakékoliv lapsusy,tak bodovala férově!Ne tak jako její spolustolovnice…

282
AndyS***
Reagovat

No, jestli manžel Jarky napájel holky slivovici, tak to mohlo být ovlivňování, aby Jarka vyhrála.

283
Lady XL
Reagovat

Každopádně na tom tím pádem má Jarka taky svůj podíl… Možná proto během večera mlčela a nezasahovala hned….

Přidat komentář