Panáček v reality show

Eliška Lüftnerová, 6. semifinalistka ČSMT 2013

21. Říjen 2013 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=7530 w=615]

Mimochodem přemýšlíme, proč u letošních upoutávek na jednotlivé divadelní díly ČSMT již nejsou ani náznaky nějaké komentářové smršti, jako to bývalo v letech minulých. Co se změnilo? Je tato show již Čechům skutečně fuka? Děkujeme za váš názor.

Šestici, která měla včera večer šanci zabojovat o hlasy diváků Česko Slovensko má talent a postoupit tak přímo do semifinále tvořili Adam Druga, The Boyz, Vu Khac Dinh Keydee, Miroslava Časarová, Eliška Lüftnerová a Robert Klimeš. Diváci nakonec rozhodli, že šestou, přímo postupující, semifinalistkou se stala zpěvačka šansonů Eliška Lüftnerová.

„Děkuji všem, mojí rodině, kamarádce, která mě přihlásila“, řekla po svém postupu dojatá Eliška.

Jste spokojeni s volbou? Poslali byste do semifinále někoho jiného?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
Kiwi
Reagovat

Talent mi připadá jako reklamní blok proložený ukázkami z Ein Kessel Buntes. Ovšem co Prima zklamala s Vyvolenými a dcera mě dočasně vyhnala od mého PC, tak jsem zkusila kouknout na Talent a byla jsem mile překvapená. Ono se na to dalo občas koukat.

2
saldo
Reagovat

Soutěž dobrá, porota celkem OK, ale kdy už konečně vymění ty dva trapné klauny, nebo aspoň zrubnou jejich nudné a dlouhé mezivýstupy?

3
Nofux
Reagovat

2: Mně naopak přijde, že letos je tam těch moderátorských vstupů minimum, rozhodně o dost míň než v předešlých letech.

Jinak show pořád kvalitní, nějaký talent se tam taky občas najde, takže spokojenost. Jen škoda, že je tu letos v komentářích mrtvo :) asi už o to v Česku fakt neni zájem a nebo všichni koukaj na VV a nemůžou se odtrhnout od online kamer :D

4
Katynka
Reagovat

Mě akorát vadí, že pořád postupují zpěváci. To na to nejsou jiné soutěžě? Vždyť tam je tolik talentovaných lidí, co dělají něco jiného, tak proč se pořád daří jen těm, co zpívají. Nechápu, mě žádný zpěvák v Talentu nikdy neaujal tak, abych mu poslala hlas, vždycky to byli tanečníci či kouzelníci. Doufám, že tentokrát nevyhraje zpěvák. Já vím, Deamen a Atai tančí, ale postupujících, co zpívají je na úkor jiných talentů až až.

5
Pavelec
Reagovat

zpěváci postupují to je pravda,ale ne normální zpěváci tito co postupují nezpívají moderní jak v Superstar zpívají operety a šansony a to je velký rozdíl tento žánr má též své místo v soutěži nějaké tip ČR-SR má talent třeba v superstar by je dál nepustila porota

Přidat komentář