Panáček v reality show

ČSMT 2013: Miroslav Bruise Žilka postoupil do semifinále

22. Září 2013 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=7142 w=420]
V neděli večer diváci rozhodli, že z nabízené šestice z druhého divadelního dílu, je nejvíce zaujal zraněný tanečník Miroslav Bruise Žilka a poslali ho svými hlasy do semifinále.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Milena
Reagovat

Leoše ráda nemám, ale včera se Zohankou rozesmál nejen mne, byl vtipný. Slavíkova averze vůči károvaným košilím a kouzelníkům mi vadí- lepší je šikovný kouzelník než průměrný pěvecký výkon, nad kterými se často rozplýval. Ale přece jen si Jaro tam tak nehýčká své ego jako Bílá a Leoš- ti dva se často opájejí sami sebou- přitom jsou ve světovém měřítku jen podprůměrní.

2
Milena
Reagovat

Tanečník dobrý, ale už mne nikdo neohromí tak, jako Matúš Pišný. A David -vždyť jeho vystoupení bylo výborné! Pobavilo, rozesmálo, žádná křeč. Ještě ho chci vidět!
Vladimír- milý, skromný, umí. Akvabely mne nenadchly.

Přála jsem si postup Davida.

3
DJ Vlado
Reagovat

Rekap vyjde dneska v podvečer a bude to jen moje sólo, Merťas nestíhá vůbec a já s obtížemi, díky za pochopení :-)

Přidat komentář