Panáček v reality show

VyVolení 2013 online kamery (31.8.), sledujte a debatujte

31. Srpen 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=6857 w=420]
Začíná nám devátý den ve vile VyVolených 2013, den který nese datum 31. srpna 2013. Den, kdy se poprvé probudí ve vile poslední dva noví soutěžící El Nino (Honza Benda) a Mirka Sokolová, která je od střední školy kamarádkou soutěžící Pavlíny a možná, že více než jen kamarádkou. Oba nováčci včera ulehli ve velmi dusné atmosféře. Kdo za ní kromě štábu mohl?

Ptáte se proč? Lucka, cvičitelka všemožných zvířátek, se již neudržela a jako argument v debatě s Romanou zvanou domovnice či Růža, použila sklenici vodu přímo do obličeje.

Ono není divu, že atmosféra ve vile VyVolených byla na bodu mrazu. Přeci jen přes půl dne byli zavřeni uvnitř vily, bez možnosti kouření (uvnitř nelze kouřit) a skoro všichni ve vile jsou kuřáci.

Mirka s Pavlou, kamarádky či něco více

[singlepic id=6856 w=420]




Řada z vás v komentářích online kamer komentovala večerní usínání Mirky s Pavlou a to tak, že to jsou jasné partnerky, tedy lesbičky.

Cituji z vašich komentářů: Pavlína nohy obtočené kolem pasu své spolubydlící a mlask pusa na tvář … Pavlínka pohladila Mirku po vlasech… hmm tady se něco rýsuje :D

Jeden z vás si dokonce všiml, že Pavla má na oficiální profilovce VyVolených stejnou košili v jaké vstoupila Mirka do vily. Náhodička?

Kdo je kdo v diskuzi online kamer

Abyste se neztráceli v popisu dění ve vile VyVolených jako já, zde krátký seznam přezdívek jednotlivých soutěžících.

Tomáš – VB, Velký buldok, vébéčko, bicák
Martin – Malej buldok, Malej, embéčko, MB, kuní xicht
Mirek – MB3, Bulda3
Zdenka – Třešeň, Štrůdl, Chemlon
Romana – Růža, Domovnice
Eva – Chemlon2, Chráběta, Hrabětová, Hvězda
Mirka s Pavlou – bachařky
El Nino – Jenda Benda, Honza, Dítě

Kamery zpoza zdí vrní a vy jistě stále sledujete a máte stále co říci. Komentáře k tomuto dni a dění na online kamerách jsou tu jen pro vás.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1 705
1
haha bimbi
Reagovat

Dobré ránko! :-)) zas moc díky za noční služby, je to žůžo být díky vám neustále v obraze!
Dneska jsem zvědavá na policajtku Miri s odlíčenýma očima a bez nagelované štětky na hlavě a samo taky jak se vyvrbí Niňo. Ještě pár dní tam bude trochu psycho z toho návalu, v úterý palcovačka = ještě větší psycho zřejmě do čtvrtka, než Romana vyzve soupeře do duelu :-)))). A v sobotu(?) se snad Romča vrátí ke své suši :-), cvrčkům a schůzkám s lepšími lidmi ve slušivém oblečení, jak jí to je vlastní. Koho si Romča asi vezme do duelu?

2
XY2
Reagovat

Romana už v kuchyni dělá nějaký chleby, nevypadá vůbec vesele, postává a zamyšleně kouká do blba…

3
XY2
Reagovat

1 – naprosto bych si netroufla odhadnout její výběr, opravdu ne, já si to nechám ještě uležet, určitě by to ale byla ženská.

4
XY2
Reagovat

má na sobě černé tričko a myslím, že kalhoty, v kterých spala

5
Extasy of St. Theresa
Reagovat

Dobre ranko vsem smirakum a dekuji opet za zpravodajstvi z vily. Smala jsem se,az jsem si pra vzbudila :-D

6
rejpal
Reagovat

haha bimbi
Myslíš, že to bude Romana? Já už skoro taky. Pokud se nedokáže v příštích dnech výrazne utlumit (a tomu nevěřím), asi budou ten problém řešit, a to i ti, kteří pro ni mají nějaké pochopení. Kvůli sobě. Ono nejde jen o to, že řve, ale hlavně o to, že jim bere místo na slunci. Vypadají pak, jako když tam nejsou.
Velkou otázkou je, koho si vezme. Možná, že to bude ten, kdo ji naštve těsně před konečným rozhodnutím. Mohl by to být i Tomáš, který ji štve průběžně, ale asi se ho bude bát. Ale nejspíš bude její vyzývací řeč hodně dada.
A ještě větší otázkou je, jak se zachovají hlasující. Můžeme být překvapeni.

7
Marka
Reagovat

také myslím, že palce většinou skončí u Romany, koho si vezme ona je loterie, myslím, že rozhodne impulzivně, kdo ji zrovna naštve, taktiku není schopna ani promyslet, ani udržet

8
Dáša
Reagovat

Rejpal – snáď hlasujúci nie sú takí masochisti, aby si buď z ľútosti alebo z očakávania väčšej srandy úplne nechali domovnicou zbastardiť už aj tak veľké problémy so zvukom a zrozumiteľnosťou ostatných VV. Normálnemu posluchu vadí aj hudba na pozadí, čo ešte domovnica v popredí, no nie?

9
XY2
Reagovat

6 – Romana má sice sebevědomí na rozdávání, záleží podle denní doby a množství alkoholu, ale na Tomíka si, myslím, netroufne, ona je v podstatě pes, kterej štěká, ale nekousne.
Ale že půjde do toho, kdo ji naštve těsně před výzvou, to ano, a protože Tomík je srab, tak si dá majzla už od duelu…

10
Ufonka
Reagovat

Tedy koukám na Romanu jak chystá snídani. Ta paní asi nebude příliš praktická. Její máčení švestek a následné hledání misky mě celkem přivedlo k úžasu.
Říkáte hospodská? 32 let s rodinou? No potěš koště.

11
Marka
Reagovat

jo a pěkný úvodní článek :-)

12
rejpal
Reagovat

Marka
Přiznám se, že jsem ještě neviděl člověka, který dokáže ve dvou větách vyvrátit svá vlastní tvrzení. Ona ja naprosto dokonalý mimoň, když je excitovaná (a to je hodně často). Byl by to gól, kdyby vše, co dělá, byl chladnokrevný kalkul, ale to by snad mohla rovnou jít hrát do Národního. Ale modelově – tahle taktika může být úspěšná v době, kdy je jich tam hodně, protože je stále vidět, lidé rádi vracejí hráče, kteří jsou ostatním na obtíž, a to zejména v době, kdy ještě není vykrystalizovaná vnitřní hierarchie vztahů a lidé své favority teprve hledají. Když půjde do duelu ona a vezme nějakého tiššího hráče, může vyhrát. Nesmí vzít Vlada, Nikol, Evu a Jendu Bendu, protož ti jsou víc známí a lidé je tam budou chtít nechat.

13
Pierre
Reagovat

Romana vyzve Pavlu, tam má i reálnou šanci ji porazit a Pavla ji chrstla vodu do ksichtu. Jasné jako facka :)

14
Ufonka
Reagovat

Tak neměla jsem kritizovat, kuchyň už není na kameře

15
Marka
Reagovat

13 – vodu chrstla Luca – nakonec se podařilo odhalit z komentářů jednotlivých VV – na kamerách nebylo nic pořádně vidět

16
Marka
Reagovat

14 už zas jo

17
Hooper
Reagovat

Hm, rejpal má s tou hierarchií vztahů a viditelností pravdu. Koho by si Romana vzala do duelu? Po včerejšku se nabízí dvojice Lucka-Pavlína.

18
Hooper
Reagovat

haha bimbi – jo a duely jsou v pátek

19
Ufonka
Reagovat

16 díky
záviděla jsem ostrý nůž, než jsem zjistila, že krájí asi vánočku a tu všem natírá máslem a teď ještě džemem?
Co když někdo suchou?
Měli by už radši vstát.

20
rejpal
Reagovat

Dáša
Přál bych si, abys měla pravdu. Jenže ono to bude víc štvát nás, kteří sledujeme kamery, než diváky rekapů. Ti se tím spíš baví. Myslím, že její výzvou by nejvíc byla ohrožena Zdenka a taky Lucka. Zdenka kvůli svým dost nepochopitelným vazbám na Tomáše (leč bez akce!), Lucka, protože ji hodně lidí pokládá za šedou myš, která je tam do počtu (Lucka to velmi dobře ví, a to byl myslím hlavní důvod, proč po ní vyjela). Pro ni je důležité, co vidí diváci rekapů z jejích debat s Vladem. To by jí mohlo zachránit. Ohrožen by mohl být i Ládík.

21
peto
Reagovat

nevi nekdo zda je nekde v archivu video jak vyvoleni hrali scenky blba blondyna a ucitel autoskoly thomas -zlata rybka a rybar -prostitutka -a zakaznik strycek a synovci -ve sestrihu byla jen rybka a ucitel autoskoly ale zbytek ne-zda to neni nekde na youtube ale na nic to neaguje diky zda to nekdo ma nebo zda mam napsat dotaz jinak aby to vyhledalo spravne.

22
Marka
Reagovat

12 – já mám dokonce dojem, že by Romana mohla vyhrát i s někým z tebou jmenovaných (kromě Vlada samozřejmě) – Regina taky vyhrála 1. Duel po šílené scéně, byla podobně emocionální a excentrická. Romana je navíc jako Regina v táboře Vlada (zatím) = další důvod

ale tak do duelu ještě daleko …

23
Marka
Reagovat

17 – Romana si Lucku pravděodobně nevezme – už jsou udobřené, R jí asi minutu poté poděkovala za zchlazení, že to potřebovala :-)

teď domovnice Růža vyrábí udobřovací snídani pro všechny – však oni ji mají rádi, víš jak a jsou tam proto, aby byli rodina, víš jak :-)

24
rejpal
Reagovat

Marka
Byla to určitě ona. Ale nemyslím, že to udělala jako předem promyšlený krok. Komentovala to, že přemýšlela, co má udělat, ale ona se blížila a Lucka měla skleničku, tak zareagovala instinktivně. Ale taky to tak nemusí být. U ní je důležité víc než co říká, před jakou sestavou to říká. Kdyby tohle řekla Ládíkovi, věřil bych tomu určitě, jenže ona před většinou ostatních hodně mlží. To bylo přesně jako s tím Tomášem a dotazem na dluhy. Naprosto vědomý direkt, žádná horká hlava, jak mu vysvětlovala. A ke všemu naprosto regulérní, protože Tomáš dluhy zmínil sám, takže to ani nebylo OT.

25
XY2
Reagovat

23 – Marka

Ale to se během hodinky může všechno změnit, víš co

26
rejpal
Reagovat

Marka 23
Nebyl bych si u ní jist skoro ničím. Kdyby po ní vyjela krátce před výzvou, myslím, že by to mohla udělat. U ní emoce absolutně dominují nad rozumem (blbá totiž není, ale rozum je v trvalé defenzivě).

27
rejpal
Reagovat

XY2
zase opisuju

28
okkvp
Reagovat

Regina měla úplně jiné charisma

29
haha bimbi
Reagovat

včera to tam myslím že Vlado říkal: to řvaní strašně saje energii, to je pravda, takže ikdyž nějaký palce dostane určitě vébéčko, Romča je na tuty první na ráně. A jak se tu i zmiňovalo – to její chování zřejmě není ovlivnitelné vůlí, takže ona se nezmění… není schopna sebemenší korekce, takže palečky, hysteráčky a ještě hysteričtější udobřovačky – to bude imho náplň příštích dnů. Už je tam fakt i plno na tom uzavřeném prostoru, což je pro ně ještě horší :-))

30
okkvp
Reagovat

onlinujte, někteří máme neodkladné úkoly (ale snažte se, prosím, co nejméně nevícenásobit stejné posty, tj refreshujte)

31
rejpal
Reagovat

okkvp
Regina navíc není hysterka. U ní šlo o psychické zhroucení, a ani tak si nejsem jistý, co k tomu přidávala (v těch největších scénách byla při smyslech. Jednou to rozebírali štábníci /scéna s noži, melouny/ a psali, že postupovala podle nějaké choreografie, hlídala si detaily – tohle by člověk, který není při smyslech, těžko dokázal).

32
okkvp
Reagovat

Zajímalo by mě, z které skupiny diváků bude více hlasujících, zda z televizáků nebo šmíráků. A taky jem zvědavá, jak podá rekap Růženiny výstupy, protože jsou jiné než Vladkovy tím, že se odehrávají dlouho a je to mletí furt téhož několikrát dokola

33
rejpal
Reagovat

Trochu mě překvapuje, že k tolika scénám došlo už tak brzy. Proč včera bouchla Pavlína? Po jednom dnu ve věci, která se jí explicitně netýkala a výlev jak ožralý dlaždič. Ta přece ještě nemůže být rozložena poměry ve vile.
Včera se mi líbil El Nino, který pronesl něco ve smyslu, že by snad raději domů. Zhruba po dvou hodinách ve vile, to by bylo rekordně rychlé prozření (je to samozřejmě nadsázka, ale i tak). Jsem hodně zvědavý, co se z tohoto člověka vyklube. Je zajímavý.

34
rejpal
Reagovat

okkvp
To asi nikdy vědět nebudeme. Když neznáme počty, není s čím srovnávat. Ani už se napamatuji, jestli je nějaké omezení v počtu SMS. Ve volbě snad bylo (třicet?).

35
Frodo
Reagovat

33 – přesně, ta Pavla, to bylo takový zvláštní, přeci jen byla ve vile 24 hod teprve. Co bude dělat za týden? El nino měl pěkně rozhozený čakry, atmoška se mu moc nelíbila…

36
Maty
Reagovat

V ČLÁNKU JE CHYBA, El Nino se nejmenuje Jan Benda, ale Mančík. Prosím o update.
A situaci s Mirkou štáb trochu nevychytal… Myslím si, že jedna z nich hodně brzo půjde…
Rád bych viděl venku Thomase, ten člověk mě vůbec nebaví, stejně tak nově příchozí „blondýny“.

37
okkvp
Reagovat

Jinak pořád přemýšlím o tom, nakolik je při začátku těch Růženiných výstupů ten kalkul být vidět a nakolik je jakási forma hysterie, protože jestli chodila k doktorovi, i když s něčím trochu jiným, tak bych se divila, že by ji na přetlak neučil „vypouštěcí ventil“ (např. hod něčím, jít si umýt obličej atp)

38
Marka
Reagovat

domovnice se zabydluje v kuchyni -otvírá sáčky s kořením a přesypává do kořenek – to budou mít všichni kuchtíci radost, až nic nenajdou, navíc spousta z nich neumí moc vařit a to přesypané koření nepoznají

39
rejpal
Reagovat

Frodo
Možná, že v castingu bylo nejvíc bodů za to, kdo umí nejvíc ječet. To, co včera předvedla, byl snad nejnechutnější výlev, který jsem od holky ve VV všech řad slyšel. A to jí nikdo neubližoval. Už ji mám na posledním místě.

40
Frodo
Reagovat

39 – přesně, pohřbila se zaživa. Včera skončila pro ty, kdo to viděli. Chápu, že live tam být musí být něco uplně jinýho, než na to koukat takhle přes monitor, ale tohle bylo opravdu hodně brzy a bylo to fakt hnusný…

41
Hooper
Reagovat

39 – tak od operního zpěvu k ječení to není daleko

42
Dáša
Reagovat

Tiež som si myslela, že holka s vyštudovaným operným spevom na konzervatóriu bude mať trocha iné správanie ako buldoci. Ale zapadne k nim aj so svojím sprostým slovníkom. A hneď prvý večer si celkom dobre pošpitala s oplzlákom Mirekom, musí mať ozaj dobrý žalúdok, děvucha spevácka.

43
XY2
Reagovat

Ještě k Regině, vůbec bych Růžu k ní nepřirovnávala, naprosto odlišné povahy, chování, myšlení. Regina přesně a cíleně jednala, Růža dělá zrovna to, co ji momentálně bleskne hlavou, i kdyby to byla naprostá krávovina…

44
Frodo
Reagovat

Růžka je taková ta „žena z lidu“, Regina byla svým způsobem dost inteligentní.

45
rejpal
Reagovat

okkvp
Já taky. Myslím, že je to mix. Určitě hodně přemýšlí o hře jako takové. A ty první výstupy byly hra. Jenže se neumí ovládat a pak vůbec neví, co říká. Nedává to vůbec žádný smysl. Souhlas s tím, že je to pro ni ventil,ale pak už jde hra stranou. I když to malé procentíčko pochyb si člověk nechává, mě právě dost přesvědčila ta vodní sprcha. Nikdo to nečekal a reakce byla typická pro hysterika, ne pro komedianta. Ten by z celé akce ještě těžil. Romana zplihla.

46
Marka
Reagovat

39 – souhlas, jsem Pavlínou překvapená, buď to hrála, aby na sebe upozornila nebo je ještě labilnější než Ruža

42 – jemná dívka to opravdu Pavlínka není, ale s tím já mám problém všeobecně, že mi vadí vulgární slovník (proto u mě má bod Vlado, Niki a Ládík – mluví slušně)

47
rejpal
Reagovat

Hooper 41
-:)).
Mám silný odpor k lidem, kteří jsou vulgární. Nejde o ta slova sama o sobě. Ale o frekvenci a kontext, se kterým se používají. Teď už si může hrát na dámu jak chce, ale už to bude vždycky pátá cenovka (a asi jsme to neslyšeli naposledy).

48
rejpal
Reagovat

Šeptají. Nesmíme šeptat, a šeptají dál. OMG.

49
Rena
Reagovat

Někdo psal, že je vybíral i psycholog. Zajímalo by mě, co napsal o Romaně, protože ta se tam bud zblázní, nebo se zblázní někdo jinej. Přijde mi, že ta menší bloncka také nemá moc pevné nervy a není daleko od rány. Teprve přišla a už tak vyletěla. Aby se na časem všici na Ružu nevrhli.

50
Marka
Reagovat

45 – dobrý postřeh – reakce Romany byla opravdu jako když hysterikovi v záchvatu vlepíš facku, tak se také probere – to by odpovídalo

51
XY2
Reagovat

No vida, mi ještě nějak nedošlo, že by snad Růžena některé ty hysterické scénky provozovala cíleně a měla to jako kalkul pro hru.
Pořád mám pocit, že to všechno, co předvádí je ukázka zakomplexované, v podstatě nešťastné ženské, která za každou cenu chce ukázat, jak je zábavná, oblíbená, milovaná. A především je to ukázka chování alkoholičky a to ona je. Ona nepřemýšlí, jedná pudově, co se jí zrovna honí hlavou, to udělá.
Ale je možné, že se naprosto mýlím a ten kalkul tam je, musím se víc dívat. A hlavně poslouchat, ale to nejde, víš co, jak tak někdo řve, tak se nesoustředím:-)

52
Marka
Reagovat

Pavlína a Růža šeptají – těším se na tresty (škodolibě :-))

53
rejpal
Reagovat

XY2
Vyjádřeno čísly, viděl bych to na 98 procent tak, jak se to jeví. Zbytek bych si nechal v záloze.
Tady je asi zajímavější ta Eva. Je to sud s prachem, nebo je to vypočítaná reakce? Ona přesně takhle ječela v tom medailonku, takže jí podezírám, že chce na sebe upozornit. Jen nevím, jaké body u diváků za tohle získá. Na Vlada rozhodně nemá. Ani barvu hlasu. Až ji vyhodí, může jít někam do muzea předvádět sirénu na parníku.

54
haha bimbi
Reagovat

Včera jsem si všimla, že policajtka Miri říká svý kámošce, že vypadá jako by tejden nespala nebo jako po tejdenním psychickým teroru nebo tak něco. A ta oplácaná: „faktjo? To si sedne, to si sedne…“ Takže je možná fakt mimo sebe. Výstup samotný jsem neviděla.

55
Dáša
Reagovat

51 – no mám dojem, že viacerí si tam myslia, že k výhre sa – podľa Vladovho vzoru – dostanú cez vrešťanie a hysáky. :) Skúsil to už VB, MB, domovnica, operná bacharka, kto bude ďalší?

56
Frodo
Reagovat

Operní bachařka :-DDDDDD

57
zuza
Reagovat

Prosím mohl by mi někdo napsat jak nakonec spali. Odpadla jsem po půlnoci a včerejšek se mi nechce načíst. Díky.

58
XY2
Reagovat

53 – rejpal
U Evy je to jiná kategorie, jednak je kapku už ve světě okoukaná, myslím tím, že je protřelá různými známostmi s lidmi jako je Martuči a podobně, na vyšší level asi nemá a tak u té bych určitý kalkul a vypočítavost viděla, ta nebude jednat pudově, ale výsledek je ještě horší:-)

59
Marka
Reagovat

57 – ve VIP ložnici na 1. posteli bachařky, na 2. posteli hraběna, MB a Nino

velká ložnice beze změny kromě toho, že místo MB spala vedle 3B domovnice

60
XY2
Reagovat

Ještě poslední úpravy, volíznout prstíky a vypadá to, že Růža je se svojí prací spokojená

61
rejpal
Reagovat

Dáša
Já bych tipnul, že něco uvidíme od Lucky, až ji to tam dostane. Ona totiž hysterické sklony má taky (proto taky o Růže řekla, že je jako ona). Jenže je lehčí případ, ví o tom a snaží se to zvládat. V určité konstelaci to ale ovládnout nejde. Trochu štěstí má v tom, že skoro nepije. A navíc si myslím, že to bude spíš řev, ale ne kanál. O to víc to pak bude pokládat za osobní prohru. Růže je to jedno.

62
zuza
Reagovat

59 Dík :-)

63
Marka
Reagovat

61 – ty jsi psycholog nebo psychiatr? :-) tvoje analýzy jsou fakt dobré

64
XY2
Reagovat

63 – :-DDD

Rejpal by mohl provést analýzu místních diskutérů…

65
Amanda
Reagovat

Nemůžu si pomoc ale domovnice mi něčím strašně připomíná Libušku z Farmy

66
Marka
Reagovat

Ruža nachystala snídani jak v restauraci, dala vařit na polévku a teď odpočívá na gauči – dnes si u práce nezpívala – že by jí konečně začal docházet dech?

67
Hooper
Reagovat

66 – nezpívala čistě proto, že je nechtěla budit

68
Marka
Reagovat

64 – radši ne :-)

69
Marka
Reagovat

67 – tolik empatie že by měla?

70
Amanda
Reagovat

Co se to vaří na sporáku?

71
XY2
Reagovat

65 – mně taky, Líba nebyla zdaleka tak hysterická, ale podobné rysy v chování tu jsou…
Nepostradatelnost pro ostatní, jejich máma, kamarádka, všechno ví, v kuchyni jednička, bez ní by se nikdo nenajedl a společná láska k alkoholu, byť Líba si dávala hodně pozor.

72
rejpal
Reagovat

XY2 58
Přikláním se k podobnému výkladu. Což je svým způsobem ještě horší. Já je nemusím ani jednu. Ne ve vile, ale jako lidi. Aspoň se ale dá srovnávat s Nikol. Ta to má v hlavě srovnané daleko lépe a zdá se, že se umí poučit. Té bych brzké vyřazení rozhodně nepřál. Pokládám ji za jedno z mála „zdravých jader“ vily.
Jinak: jsem původně chemik. Ale zajímají mě lidi různých povah, i jejich reakce na situaci. A vím, že určitá taktika – pokud si člověk nehraje na něco jiného než je – funguje v práci i mimo ni. V tomto smyslu je RS docela poučná věc.

73
anka
Reagovat

Jediný pohyb ve vile – kuřecí v hrnci, a to už od půl osmé.

74
Amanda
Reagovat

Už je budíček

75
XY2
Reagovat

73 – silný vývar? :-)

76
XY2
Reagovat

72 – Nikol mile překvapila a včera s Vladem to byla tak hezká dvojice, proč ten chlap je teplej?

77
rejpal
Reagovat

XY2
Já si furt nemohl vzpomenout, koho mi připomíná. Bude to ono, jen to zastírají ty scény.

78
Hooper
Reagovat

Tož hezká ignorace budíčku. A bojím se, že to kuřecí dopadne špatně.

79
Amanda
Reagovat

76 – taky jsem si řikala že je škoda že je gay s Niki by jim to slušelo

80
Marka
Reagovat

78 – zřejmě reagují pouze na světlo

81
Amanda
Reagovat

Jsem myslela že slyším budíček ale ve vile to tak nevypadá

82
Marka
Reagovat

záběr na hrnec – mrkve a kuřecí paličky víří ve vývaru

83
Marka
Reagovat

81 – já to slyšela taky, asi jen zkouška zvuku v zákulisí

84
anka
Reagovat

jj, už dvakrát dolívala studenou vodu, styl štafeta na pionýrském táboře :-)) – se skleničkou šestkrát ke dřezu, napustit, dojít k hrnci, vylít a znovu ke dřezu …napustit … samozřejmě všechno bosky v tom binci, co je vidět na podlaze – a bacha. zatím vypadá že nepožila l

85
Dáša
Reagovat

76 – podobne: voči Nikol najskôr averzia kvôli HP a ešte väčšia kvôli nedávnemu Mama, ožeň ma. Škodoradosť pri jej opici, následne však prudké zhnusenie nad znásilňovačmi VB, MB, začala som ju ľutovať a tých dvoch by som bola zfleku zabila. Potom ešte cikacie extempore – najskôr zdesenie, potom vcítenie do jej kože, ľútosť a kupodivu – sympatie. Seba samú som prekvapila. No a včera by som jej bola dopriala, aby toho Vlada odkliala a zbalila. :-)

86
Marka
Reagovat

84 – ale víš jak, je to kuchařka, dělá ty suši v baru

87
Evík
Reagovat

Těžká jsou rána opilcova a sledovače Vyvolených…

O opravdových Vyvolených ani nemluvím… :o)

88
Crazy lady
Reagovat

Dík všem za noční komenty.
Při větě, že Štrůdl nabízí vánočku, mi spadly brejle :-)))
ne ža by ta situace byla nějak třeskutě vipná, ale přestavila jsem si že to čte někdo, kdo je tu jen náhodou !

89
rejpal
Reagovat

Amanda
Bude zajímavé sledovat, jak tu pozici bude Nikča zvládat. Je to náročné, ale vzhledem k tomu, že Nikol má taky dost početný fanklub, pokud tohle spojenectvá vydrží, může se vytvořit hodně silná skupina Vlado-Lucka-Nikol-Ládík, zvlášť, když ti čtyři se spolu snášejí vzájemně. Přitom Vlado nebude jejím přímým členem, a oni mu nesmí dát najevo, že je jejich spoluhráč. A jsem hodně zvědav, co podnikne Jeník. Kdyby se přidal i on, měli by ostatní hodně o čem přemýšlet. Lidé často hlasují podle toho, kdo s kým drží (to jsme výborně viděli na kauze Regina). Tady je navíc výhoda, že ta skupina patří k těm umírněnějším (Vlado je Vlado), což může někoho přimět poslat hlas. Jen se nesmí rozhádat s nehrajícím kapitánem. To by byl masakr. (Tady je zajímavé, jak se do toho zapojuje Ládík, myslím, že ví zcela jasně, jaká hra se tu hraje).

90
Amanda
Reagovat

83 – Marka
Asi, ale už by je mohli vzbudit, kdo se má dívat na to jak chrápou :D

91
Frodo
Reagovat

a ta Martůčijka…ví někdo, co je zač? Bulvár o ní píše naprosto nevybíravě…ale zase na druhou stranu vcelku ignoruju výplody buldoka Novotnýho a buldoka Zápala, takže to neberu jako fakt…

92
XY2
Reagovat

89 – Ládíka bych ani na chvíli nepodceňovala, možná je pro život kapku nešikovný, kapku se vymyká vzhledově, ale to, že nemá kérku a šponu v uchu bych brala spíše jako přednost…v každém případě mu to pálí dobrým směrem, pro toho možná jako pro jednoho z mála bude pobyt ve vile i přínosem…

93
Amanda
Reagovat

89, rejpal
Jasně přesně tuhle 4 bych docela ráda viděla na konci, otázka je co bude s Honzou na jakou stranu se přidá a jak se vybarví. Taky bude zajímé pokud bude dovolba tak koho přinese a jak ten dotyčný na tom bude, lépe řečeno s kým.

94
anka
Reagovat

Vypadá to, že se štáb dneska rozhodl nechat je ať si sami se sebou poradí jak umí … bosska by to měla ošéfovat, vzbudit je ? ale ta spíš obrečí oschlou snídani a celá její ranní snaha přijde nazmar

95
XY2
Reagovat

91 – no ona je na takový buldoky zvyklá z reálu, má praxi:-)

80 – na světlo a většina ještě na chlast:-)

96
Amanda
Reagovat

Kamera 2 přešla na denní režim, že by příprava na budík?

97
Maty
Reagovat

92
Souhlas, přesně, jak včera řekl, teď aspoň mám trest za něco, co jsem udělal… Tak jsem věděl, že ten člověk je trochu jinde, než ostatní…

98
Rena
Reagovat

Myslím, že dnes je nechají spát, dokud bude kdo chtít. Jednak aby se zklidnili a šmíráci aby si moli v klidu uvařit oběd… těším se na komenty, dnes moc sledovat nebudu

99
Amanda
Reagovat

Zase jsem slyšela hudbu, furt ze štábu nebo mi vypadává zvuk? :D

100
XY2
Reagovat

97 – Ládík je v úplně jiné dimenzi, než větší část vyvolených…a je to moc dobře, kdyby se udržel co nejdýl, tak bych byla ráda.

101
bobina
Reagovat

To jsem tady psala včera večer já, že mi pavlína s mirkou připadají jako bachařky. Obě by se na to z fleku hodily. jinak si myslím, že Jenda lazebník (El nino) si pojede podle svého a určitě nebude ovečkou v Tomíkově partě už jen proto, že moc dobře ví jak si venku buldoci stojí v „popularitě“. U něj si myslím, že bude ten typ co klame vizáží a nebude to žádný dutohlav. No uvidíme zda překvapí.

102
XY2
Reagovat

Růža chrní pěkně nahlas a je na tvrdo:-) co polívka?

103
zuza
Reagovat

Doufám, že na dnešek má štáb připravený nějaký opravdu hodně výživný program, když je nechává takhle dlouho hnípat.

104
Amanda
Reagovat

102 – v ložnici taky někdo chrupká nahlas :D ..

105
rejpal
Reagovat

XY2
Kromě toho ho pokládám za jednoho z nejlepších hráčů ve vile. Ne ve smyslu přetvářky, on je takový tvor do praktického života se moc nehodící, ale umí to pěkně přihrávat (když sundaval tu flašku, trochu vypadl z role). Tím, že není nadmíru ukecaný, je šance, že ho ostatní neprokouknou. A myslím, že strategie je dost dešifrovatelná. Má jen jednu slabinu – diváci by ho mohli poslat domů pro malou akčnost (což je i případ druhé L, oba to vědí moc dobře, a i proto sy kryjí záda Vladem. Má to i svou lidskou stránku, nejen herní, ale ta je nesmírně důležitá. Nikol v této hře (třeba i ne zcela úmyslně, to je jedno), je také významná, má zase jinou cílovou skupinu fanoušků. Čímžpádem Ládík nebo Lucka v duelu mohou získat rozhodující hlasy kvůli své příslušnosti, jinak bych o každého z nich měl dost obavy.
A tak by mě zajímalo, jakou roli tam hraje Zdenka. Tohle vůbec netuším. Dává naprosto protichůdné signály.

106
Amanda
Reagovat

103, Zuza
Taky doufám, rovnou můžou obědvat a Růža si tu snídani může zarámovat

Teď jsem slyšela trošku ABBY ale hned to ztichlo

Domovnice jde do zpovědnice

107
rejpal
Reagovat

Rena
Třeba mi štáb čte myšlenky a ví, že brzy zmizím a budu až zítra večer, tak je nechá zakonzervované. Ale to bych vám ostatním nepřál, nejsem takový Herodes. Tak si vše aspoň přečtu.

108
Frodo
Reagovat

106 – nejde – chrní :-D

109
XY2
Reagovat

105 – souhlas, téměř ve všem…

Jen bych, s dovolením, o Zdence moc nepřemýšlela, tam mi to přijde jako šla nanynka do zelí…

110
XY2
Reagovat

Pošta! A budou tresty za včerejšek:-)

111
rejpal
Reagovat

Ještě mě napadlo k Ládíkovi. Včera Zdenka cosi vykládala Tomášovi, že je jiný než se zdá, a on, místo aby zbystřil, to spláchl, že je neškodný mimoň (ne takhle doslova, ale významově). On je fakt tupýš. Martin by nad tím určitě přemýšlel.

112
Lovelessss
Reagovat

ta Mirka vazne chodi uplne hrozne.. jako chlap.. myslela jsem, ze to bylo vcera tema botama, ale evidentne ne..

113
rejpal
Reagovat

XY2
Já fakt nevím. Někdy mi přijde přesně jak píšeš, jindy mi to zase nesedí. Ale to se časem vyvrbí.

114
Amanda
Reagovat

Dopis
Romana má odnést všechny porty do zpovědnice, svůj si nechává (bože nééé) ostatní musejí mlčet

115
Lovelessss
Reagovat

domovnici vuuubec nejde rozumet, kdyz cte.. a evidentne i ostatni z vily s tim maji problem.. ona fakt absolutne neumi mluvit, zlaty Vlado

116
XY2
Reagovat

No to je hezký, to se mi líbí, trocha akčnosti hned ráno a ne jen pindat:-D

117
rejpal
Reagovat

Ta Romana se tak snaží být hodnou a nekonfliktní, ale při každé větě to lehce houstne. Top snad není ani stastisticky možné. Skoro všechno, co řekne, vyvolá pravý opak toho, co chtěla.

118
XY2
Reagovat

bachařky na sebe koukají jako v romantickým filmu

119
XY2
Reagovat

117 – neopisuju:-)

120
Frodo
Reagovat

Bachařky se po sobě plazí a hladí se před ostatníma, tak nevím…

121
XY2
Reagovat

Musím odejít, škoda, ale snad si potom počtu, sporák volá:-)

122
rejpal
Reagovat

Frodo
Bachařky, to se mi fakt líbí. Však tam taky mají příslušný materiál.

123
Honzad
Reagovat

Jinak si myslím, že Martucciho nabíječka teď nemá tak úplně ke komu tíhnout. Vlastně každý (včetně Romany /Pavlína/ a El Nina /Mirek, Martin/) má ve vile někoho k sobě, ať už blíž či dál, ale tím, že se Pavlíně včera do vily nastěhovala její „spolubydlící“ ztratila Eva parťačku z Volby – při příchodu se tak hezky separovaly a držely spolu, ale najednou je tohle fuč, odhaduju, že lesbičky budou spolu neustále.

Eva tak teď bude takticky hledat své místo a, byť je mi šíleně protivná, si nemyslím, že by byla vypatlaná totálně – proto se imho uchýlí na Vladovu stranu, kde cítí šanci. Už včera večer to přece předváděla, když se s ním snažila co nejvíc povídat a lézt mu do zadku. Bohužel pro ni se obává, že pro Vladka a spol. (minimálně Nikola se mi k ní zdá odměřená a dvojice L+L spíše neutrální) krevní skupina příliš nebude.

124
Amanda
Reagovat

Chemlon2 si rozbalovala kartáček – včera si tedy zuby nečistila? o.O

125
Frodo
Reagovat

122 – dyť jo, ale tak ať je netahajou za nos a vyvalijou pravdu, ať všici vijou na čem sou :-DDDD anebo potom ať se po sobě neplazijou a hrajou hru teda :-DDDD

126
Amanda
Reagovat

Domovnice obchází pokoje „A žádné šeptání“ .. Mám na ní averzi a to tam nežiju, co bych dělala tam? :D

127
Wanna be your monster
Reagovat

Tak jsem taky tady..stalo se v noci něco významného, poté, co ulehli a zhaslo se? :)

128
rejpal
Reagovat

Honzad
S Evou to zní hodně logicky. Zaujala mě úvaha o El Ninovi, Mirovi a Martinovi (moc informací v tomto směru zatím nemám, dělo se toho hodně…). Pokud to tak je, je to katastrofa pro Tomáše. I psychická. Ale Martin-Tomáš mi taky přišla hodně účelová dvojka z nouze, a už se dá vybírat. Martin je o třídu inteligentnější než Tomáš a zjevně ví, že ho to táhne ke dnu.
Vypadá to, že nejdřív se bude účtovat s Romanou a za týden s Tomášem (pokud se nestane nic přelomového, a to může).

129
Honzad
Reagovat

128 – El Nino měl prakticky podobnou výhodu jako Mirka, přišel do prostředí, kde se aspoň s někým zná. Nemyslím, že to bude s Mirkem nějak závratné, Nino si z něj převážně dělá srandu (jejich vztah bych viděl spíše na celebrita – fanoušek, třetí buldoček poslouchá jeho muziku, což by imponovalo každému, o to víc v takovém prostředí), ale alespoň se má zpočátku ke komu uchýlit. Což je klíčové a rozdílné právě třeba od Chraběnky.

Nezaslechl jsem tedy, že by se Nino s Martinem znali, ale stačilo pár minut a MB do něj hned začal valit svá (o poznání inteligentnější než VB, to naprostý souhlas) moudra a Nino přikyvoval a bavili se ve VIP ložnici jako velmi kamarádská dvojka. Následně spolu řešili i spaní (kdy se shodli na tom, že by měli spát u sebe, jako věrní chlapi). Takže máš pravdu, myslím, že Martin pomalu krouží a hledá nové místo (ale on už vlastně začal dřív, kdy se, na rozdíl od VB, s Vladkem baví a je to relativně vzájemné – stejně tak, kdy se s Růžou umí bavit i jinak než v hádce – na rozdíl od VB) a u Nina cítí šanci, která byla včera dost opětována. Honza bude ale zajímavý případ, protože v sobě imho skrývá mnohem víc, než obal napovídá. A jeho rozhovor s Vladkem byl zajímavý a poslouchatelný, o tom žádná.

130
Amanda
Reagovat

To je nůďa když nemluvěj, myslíte že bude celá výměna portů nebo trestíček? Ten zbytek co domovnice četla jsem nepochopila protože se smála.

131
Wanna be your monster
Reagovat

Proč se většina domlouvá jen pantomimicky?

132
Jája
Reagovat

To je zlomyslnost štábu – sebrat jim porty a Růža kecá a kecá ….

133
Amanda
Reagovat

131 -nemají porty, jen domovnice :(

134
XY2
Reagovat

ona je tohle i dobrá zlomyslnost štábu na Růžu, nikdo ji nemůže chválit a chválit a ocenit její schopnosti postarat se o ostatní:-) a ona to tak dobře myslí a všichni ji mají rádi, víš co

135
rejpal
Reagovat

Honzad
Moje teorie je, že oba LL jsou jádrem té skupiny (už od minulé soboty, kdy se na alianci dohodli. Tam je partnerství jasné a má šanci přežít, protože oba jsou nekonfliktní a nehrozí hormonální problém. Oba taky evidentně RS sledují). Vlado je hodně důležitou postavou, jednak vypadá jako hlava té skupiny (což není, ale vytváří to image skupiny a upozaˇduje nápadnost těch dvou), navíc Lucka ho evidentně má dost ráda, tohle nepředstírá. Těsně na ně je nabalená Nikol, která vychází dobře z oběma, a v poslední době i s Vladem, ale nemám žádnou informaci, že by byla zasvěcencem. Může se to změnit, ale ona je zatím dost nezávislá. Mohlo by se jí přímé zatažení do hry nelíbit. Pokud by byla do hry přijata Eva, bude spíš figurou, Lucka jí zatím nevěří a Láď a ji v tomhle hodně respektuje. Myslím, že jediný, kdo by evenutálně mohl do hry přímo vstoupit jako hráč, je Zdenka – hlavně až odejde Tomáš, tam je problém (Lucka se jí na to jednou přímo ptala). Ale jakési náznaky tu jsou a vztah L a Z je hodně nadstandardní. Jen může být nebezpečná pro svou ukecanost.

136
Honzad
Reagovat

135 – s tím se dá určitě souhlasit, skvělé postřehy.

Já jen obdivuju tvůj optimismus vůči Zdeňce… já s ním vidím velmi ale opravdu VELMI MARNĚ :-))

A Nikol tíhne v současnosti k Vladovi spíše díky podobným názorům, náladám a celkové atmosféře, taky v tom zatím kalkul nevidím. Přesto se mi zdá, že (byť je oficiálně stále neutrální) má o cílové skupině jasno, chytrá je na to dost a s VB nechce mít imho moc společného. A za to jen body pro ni :)

137
Igor
Reagovat

vcera nebyl rekap?

138
XY2
Reagovat

Ta Růža je fakt blbá, typická ukázka, když se houno stane předsedou:-)

139
Klára
Reagovat

Bachařka Mirka si chce dojít na záchod, „ale to nejde,“ ta tam bude určitě spokojená :D

140
Wanna be your monster
Reagovat

Thomas: Dïváci vybrali krásné holky, a tady jsou normální.

141
Wanna be your monster
Reagovat

137: Byl.

142
Ludvík
Reagovat

137: Byl

143
Lovelessss
Reagovat

Romana tu funkci hrozne zere.. uplne by me tim tocila.. vsechny je porad kontroluje, jak vedouci na detskem tabore, vse 1000x opakuje

144
Crazy lady
Reagovat

Moc na kamery nechodím, ale když už, pokaždý vidím Zdenku jak se hrabě v těch svých umělých vlasech, teď stála u zrcadla a zálibně si je prohlížela…je mi s tím neskutečně protivná .

145
Wanna be your monster
Reagovat

No nic jdu se kouknout na Jalovce a Vobořila.

146
rejpal
Reagovat

Honzad
Díky, tvé pohledy jsou nesmírně cenné. Já mám trochu jinou primární zájmovou skupinu a všechno člověk nestíhá. Škoda, že všechny ty kamery nejdou v těch okénkách online, to by se to přepínalo.
Jen k té Zdeňce. Ani ne tak optimismus, jako určité neúplné informace, které jsou rozporné. Ale vím dost jistě, že pokud ji akceptují, bude to pro ně nebezpečné. LL se určitě nepodrazí ani z hlouposti ani z vypočítavosti. A tady může Lucka udělat chybu, vyprovokovanou třeba péčí Zdeny o její vizáž. Lucka má dvě slabiny – svůj komplex na vzhled (a možná i jiný, taky neříká všechno) a to, že je dost hodný člověk a může ztratit obezřetnost. V tom má kliku, že je tam Ládík, protože on do kategorie hodných patří taky. Na takovéhle partnerství musí být důvěra, protože se konzultují věci, které ostatní vědět nemusí. Což je obecně problém. A samozřejmě je tu vilový faktor, kvůli kterému může kdokoli zmagořit a všechno je jinak.

147
bordel
Reagovat

137 – Byl, na Prima Love, od 22:35, náhodou na něj právě koukám. A jsem moc rád, že Nikolino extempore s vosama (Láďovo a Lucčino ne, ale vzhledem k tomu, že poslední dobou je tu Nikola sympatiema před nima, nevadí mi to aktuálně) na něm bylo ukázáno. Takže i další lidi, kterejm to vadí, a sledujou třeba jenom rekapy (ať už takhle pozdě, nebo ze záznamu na netu nebo na rekordéru), se můžou rozhodnout, jak jim to vadí moc nebo málo…

Prostě jsem takovej. Ale je to i dobře, protože alespoň tu nebudu muset čumákovat tak moc, protože už prakticky žádnej žebříček nemám, a aktuálně ať si to vyhraje kdo chce :-)

148
Frodo
Reagovat

L1 na svoji přítelkyni L2 – „já se od tebe nemůžu odtrhnout“

149
Klára
Reagovat

Vlado uklízí kuchyni, VB rozhoduje, že by měli sníst pomeranče

150
Klára
Reagovat

VB dostal párátka, po tejdnu, fakt po tejdnu, tejden jim to trvalo. Jasně!

151
Honzad
Reagovat

146 – taky je má primární skupina (a logicky i mí fanoušci :-) ) někde úplně jinde, buldoky se snažím už poslouchat minimálně, protože VB mne už snad ničím překvapit nemůže (jen teda předevčírem jsem se bavil u jeho vyprávění z „júesej“, které mu ani Zdenička nežrala), ale o to víc mě příchodem Nina začal zajímat Martin, ve kterém od začátku něco dříme. Rychle si to u nás samozřejmě zkazil svým, přesně jak jsi napsal, trošku umělým spojenectvím s VB, nadále jej mám stále hodně nízko, ale do budoucna jej vůbec nezatracuju. A dokonce včera dokázal několikrát pobavit, což se mi snad u jeho plešatějšího kolegy stát nemůže. On ale imho není ten prvoplánový typ hráče jako VB, který si na něj jen od prvního dne a nasávání informací hraje. První dny byl prakticky podobným pozorovatelem jako je dodnes Ládík, jen má tu nevýhodu, že jeho zkoumající pohledy nejsou roztomilé, ale působí naopak dost nepřirozeně a protivně, viz podoba s padouchem Russellem ze Survivoru.

A Lucky nemůžu opět nic než plně souhlasit.

A úplně taková poznámka pod čarou – jak už jsem psal včera – všechny tyhle taktiky, netaktiky a přirozenosti jsou pro nás nesmírně zajímavé a zábavné, ale stejně mám pořád vtíravý pocit, že se hraje pouze o druhé místo.

152
Péťa
Reagovat

Dobré poledne vinšuji.
Gangsta Mirek má zase vyhrnutou jednu nohavici.Že si ji chlapec neustřihne.:o)

153
Klára
Reagovat

Eva a bachařky se potkaly na castingu a dneska by si daly opalovačku a koupačku

154
Wanna be your monster
Reagovat

Z mě teda – zabití vos mým žebříčkem nehlo.

155
Péťa
Reagovat

Si nemůžu pomoct ale Mirka je prostě chlap.

156
Klára
Reagovat

Martin prý ve VIP ložnici hrozně chrápal a nohou škrábal Hraběnku

157
Wanna be your monster
Reagovat

152 – prostě je mu trochu teplo, trochu zima no. :)

158
Klára
Reagovat

Eva a Pavlína taky ještě nebyly na záchodě, Eva měla před volbou neurózu a chodila pořád, holky řeší sundavání portu na záchodě.

Já teda měla za to, že se nesundavá?

159
Rena
Reagovat

mě docela začala vadit Luca – jak včera šílela, že nemá cígo, dnes za hodku co vstala jich už dala několik – před snídaní i po ní… také uplně zaniká v té hromade lidí… včera to měla promyšlené tu sprchu, aby na sebe upozornila a byla v rekapu… stále jen pozoruje a kalkuluje…se mi zdá. Ládu také není vubec videt – slyšet,. Ten kdyby nedošel první, ani nevíme že tam je… nevím nač takoví hráči.Kdyby jich bylo víc, nedívám se – nuda.
Nikol šla do sebe, obdivuji ji, jak si vzala napomenutí Terezy k srdci.
No jsem na Nikol zvedavá a na ty dve kámošky , co z tech se ještě vyklube a na Ninu.

160
Klára
Reagovat

Eva ve vile ztratila kartáček s pastou :D

161
Wanna be your monster
Reagovat

Mně se právě líbí, že Lucka pozoruje a kalkuluje, ta její naivní stránka, kterou se snaží předvádět mě štve.

162
Klára
Reagovat

Mirka chce do zpovědnice, protože něco hrozně tajnýho potřebuje

163
Igor
Reagovat

141, 142 – aha ja jen ze touhle dobou uz byva na webu.

164
Valča
Reagovat

No tak ale ta Mirka, že je hezká, jo. Tak to teda ne, je to chlap.
Ta Nikola je hezká, Lucinka milá (občas), ale ten zbytek..
Přesně kde je ten klíč podle kterého je vybrali. To se teda nepovedlo.
Přeji všem hezkou sobotu, já se dívat dnes nebudu.
Ty blonsky jsou nepříjemný…
Růža hučí do chemlona 2.

165
Wanna be your monster
Reagovat

Domovnice se baví s Evkou.

166
Péťa
Reagovat

Růže mi příjde že se snaží jakoby omlouvat za včerejšek.Ona taková ve skutečnosti není.Tvrdi.

167
Wanna be your monster
Reagovat

Do vily přišla sportvně nadaná obyvatelka – Mirka má rozcvičku.

168
Klára
Reagovat

Rozcvičku má Mirka, která je dle štábu sportovně nadaná (běhá)

169
Klára
Reagovat

Vlado diktuje Růže nákupní seznam, Zdenka na to kouká a Hraběnka špulí pozadí do kamery a chce čistící čaj

170
Wanna be your monster
Reagovat

Píšou seznam – Eva chce „čistící čaj“ (na pročištění střev).

171
Monika
Reagovat

Lucie mi vadi od zacatku, zolika povazuji v jejim pripade za zbytecneho, presne dle ocekavani ve vile nepredvadi, to co slibila ve studiu. Vetsinu dne jen huli na terase, videt ji bez cigarety je nadlidsky vykon. A nesouhlasim ani s rejpalovou teorii, ze ji pomuze ve hre spojenectvi s Vladem. Jednak on je samorost, schopnej se kdykoliv nastvat na kohokoliv, vcetne Lucie a ta chvili imho brzo prijde. Ja treba mam Vlada za absolutni spicku, kdyby soutezil prala bych mu vitezstvi nejvice, ale Lucce bych neposlala v duelu ani hlas.

172
Valča
Reagovat

170
no má nějaký poďobaný obličej…na to se nedá koukat

173
Mab
Reagovat

Vorvaň drbe štrůdl na břiše. :)

174
Klára
Reagovat

Růža by udělala bramborák, protože umí vařit, ale když by ho měl udělat někdo, kdo neumí vařit, tak by to bylo blbý

175
bordel
Reagovat

154 – Mně nehla ta věc předtím.

Pamatuju si předchozí řady, co byly kamery placený, jak tu občas někdo – včetně mě :-) – hodil něco, co se ve skutečnosti vůbec na kameře neděje. Tentokrát tu tolik „podvodníkům“ a filutům asi pšenka nepokvete, ale alespoň sranda a samopodvedení se ohledně „pochc….. koberce“ se počítá :-)

Ale to je tím, že tu házíte málo důkazů a screenshotů, a navíc nechápu, což to ale i částečně vysvětluje, proč tu jsou komentáře s odkazy schvalovány až vzápětí, když už to přestává při online sledování mít nějakou informační hodnotu (a má to jen pro ty, co si to čtou pozdějc). To není dobrej nápad, nechat to i pro letošní VV… A navíc tu pak nefungují pseudoodkazy na čísla příspěvků, když se mezi nimi najednou objeví novej příspěvek schválenej, a číslování to tím úplně rozhodí…

176
Rena
Reagovat

Bude rozcvička – po snídani ve 12.30..

Má ji provés sportovně nadaná nová obyvatelka vily (silnější – menší blondýna)

Štrudl zase bolí svaly na břichu..

177
Klára
Reagovat

VB si odložil, protože si nechce zpotit tričko

178
Amanda
Reagovat

Běhají a zpívaj skákal pes, holka modrooká :D

179
XY2
Reagovat

170 – no tak sračka v přímáku tam fakt ještě chyběla:-)

Lucka mi nevadí, ale taky nenadchne, nemastná neslaná, ukecaná, ale tím, že má určitou empatii nejen ke zvířatům, tak se dá vydržet. Včera tou vodou zabodovala, ono to jinak totiž už nešlo a nějak se mi zdá, že tím se projevila, co taky umí, ihned impulzivně zareagovat, to má plus.

Už by ale měla začít pozitivně působit na ostatní, nebo zůstane jen u slibů:-)

180
Klára
Reagovat

Mirka se pořád ptá, co chtějí dělat, Vlado opakuje, ať dělá co chce

181
Rena
Reagovat

176 bordel – souhlas

182
Hug
Reagovat

dobrý cvik s těma rukama

183
Honzad
Reagovat

182 – taky jsem zkoušel :D

184
Hug
Reagovat

Romana je zvědavá kde bude na svůj svátek 18.11. Ráda by byla doma

185
lada
Reagovat

182, 183: ja taky :DD

186
Wanna be your monster
Reagovat

Můj žebříček s nyní již přidanými blondýnami.

Vlado
Ládík
Nikol
Lucie
Martůčka
Pavlína
MB
Romana
Zdena
3B
VB

187
Mab
Reagovat

Štrůdl má na hlavě stejnej model jako transka od Martůčiho. Nechala si chemlon vyžehlit a hodila všechny vlasy přes jedno rameno dopředu.

188
Rena
Reagovat

18. listopadu má prý Ruža svátek a ráda by byla už doma.
Ráno prý Ruža udelala pro Pavlínu dort – kdy to stihla? Má dnbes svátek – mají tam kalendář – jak to ví?

189
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado chce zítra dělat rozcvičku, potřebuje růžové návrhy, rtěnku, pustit mambo..

190
Wanna be your monster
Reagovat

Romana chce Vladovi narovnat vlasy. Vladovi to podle něj nebude slušet.

191
Klára
Reagovat

Vladko chce zítra rozcvičku a návleky na nohy, aby byl na Olgu Šípkovou, holky mu někdy budou žehlit vlasy

192
Hug
Reagovat

doplnění 189- Vlado chce být Olga Šípková:)

193
Wanna be your monster
Reagovat

Podle Romany bude mít Vlado narovnané vlasy až po prdel.

194
Klára
Reagovat

Růža pořád pracuje na nákupním seznamu

195
Amanda
Reagovat

Podle Niki Vladkovi ty vlasy slušet nebudou
Romana furt mektá božínku :/
Romana neví kam se odevzdává papír s nákupem

196
Wanna be your monster
Reagovat

Růža vypráví, že spala úúplně na kraji postele.

197
Klára
Reagovat

Růže se dobře spalo vedle chlapa, měla pocit že jí nikdo nepřijde zabít

198
Ludvík
Reagovat

Kdo je Růža?

199
Wanna be your monster
Reagovat

Evina, Vladeček a Ládíček venku na dece, už k nim valí i Nikol.

200
Monika
Reagovat

muj zebricek:
Vlado
Nikol
Lada
velkej odstup (a nasleduji neoblibenci)
Lucie
Zdena
3B
Martůčka
MB
Romana
VB
Pavla

201
Péťa
Reagovat

Fuko si oblékl kraťasy a kupodivu jsou na obouch nohách stejně dlouhé.

202
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado se chce bavit, hádek už má dost.

203
Mab
Reagovat

Martůčiho transka se strašně vtírá Vladovi. Není mi jasný, že když Vlado tak všechno a pořád vidí, jaktože tentokrát nevidí?

204
Amanda
Reagovat

198 – Romana – domovnice, růža

205
Wanna be your monster
Reagovat

Fuko je dítě nebo 3B?

206
XY2
Reagovat

Žebřík po včerejšku:
Vlado – já za to prostě nemůžu
Ládík – nějak ho mám ráda
Nikol – překvapila, jestli je to hra, tak je dobrá
Lucka – čekám na pozitivní působení

zbytek je mi fuk a Růžu ještě ponechat

207
Péťa
Reagovat

205 Fuko je B3

208
Bazinga
Reagovat

205 Fuko je 3B, tuhle přezdívku mu vymyslel Dítě

209
Klára
Reagovat

Jenda a Martin se baví o společné noci a chrápání

210
Klára
Reagovat

Zdenku vyklopili sourozenci z kočárku, když byla malá, Pavlína je velmi pohoršená

211
Mab
Reagovat

Štrůdla vysypali brácha se ségrou z kočárku, když byl štrůdl malej.

212
Péťa
Reagovat

štrůdlu sourozenci vyklopili z kočárku když byla malá

213
Crazy lady
Reagovat

A já mám problém, proč je Růže právě Růža.
Jestli po té hrůze z VV3, nebo po té z Farmy ?
A proč nemáte v žebříčkách rapera ?

214
Klára
Reagovat

Zase kakací debata

215
Wanna be your monster
Reagovat

Eva myslela, že bude dítě více v pohodě, že moc nemluví.

216
Klára
Reagovat

Úchylové ve štábu na ně totiž koukaj, úchylů je totiž hrozně moc (Štrůdla má zkušenosti)

217
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado má šmouhy před očima a už se toho nezbaví, má to ze zánětu. Když je bílá plocha a světlo, vidí šmouhu.

218
Rena
Reagovat

na Primě už mají ukázku, jak Lucka zchladila Ružu… já to včera nevidela. Tak opravdu mi přijde, že to měla Luca promyšlený,že obcházela s vodou (ne sladkou kolou, kterou jindy pije) stul, aby v případě dobré situace (řvací záchvat Ruži – přiblížení se k ní) Ružu schladila. Nebyl to impuls (mě to k ní nesedělo), ale promyšlená akce – zviditelnění se…

odesílání na 20 x je šílený, nejde s tím něco delat?

219
Bazinga
Reagovat

VB se ptá, jestli někdo v předešlé řadě prohodil okno židlí.

220
XY2
Reagovat

210, 211, 212 – tím se dost vysvětlilo:-) především chemlon na hlavě

221
Janko
Reagovat

Myslím, že do aliance Vladko-Niky-Luca-Ladík se přidává Eva, nebo se tam chce dostat!

222
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol měla 1 a třičtvrtě dioptrie, te´d má prý asi čtvrt, zlepšilo se jí to.

223
lada
Reagovat

ted jsem zkoukla el ninovu tvorbu na youtubu.
a byly to dve promarnene minuty meho zivota :D

224
Klára
Reagovat

Štrůdla si nechala odstranit tetování na břichu laserem, který si nechala nejdřív přetetovat a pak se jí líbilo ještě míň, pak si to nechala vyříznout za 2 tisíce

225
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík má něco přes 6 dioptrií, Vlado přibližně 2, ale brýle mu nesluší.

226
Klára
Reagovat

A z toho má tu obří jizvu na břichu

227
Hug
Reagovat

nedaly by se udělat ke každému dni ve vile dvě fóra,jedno s názory panáčkovců a druhé s online děním? Když někdo přijde večer z práce a chce si počíst co se dělo ve vile,tak přečíst pomalu 2000 příspěvků je nemožné

228
Tamzin
Reagovat

B3 má vyhrnutý levý rukáv u trička..krátký rukáv

229
Péťa
Reagovat

223 když tu muziku neposloucháš tak se ti to nebude líbyt neřikám že patří mezi me nejoblíbenější, ale zase není z nejhorších

230
Motýlek
Reagovat

Taky mám oblíbence Vladko, Nikol, Láďa, chvilkama i Lucku, pokud se vědomě moc nesnaží na někoho působit… Jinak je celkem dobrá v psychologii..

Ten nástup Mirky a přehnané objímání a výlevy Pavly se mi nelíbily vůbec… Snad tam něco podobného už předvádět nebude… Ale že něco bude předvádět, to je mi jasné…

231
Klára
Reagovat

Jendovi se ve vile nelíbí, je to tam menší než v TV

232
Péťa
Reagovat

228 to je dobrá úchylka :o)))

233
Bazinga
Reagovat

Dítě zjistil, že má hrůzu z uzavřených prostor. Nedělá mu to dobře. A vůbec nečekal, že se tohle stane.

234
Frodo
Reagovat

Místa pro 13 lidí je tady dost, řekl velkej buldok rozvalenej na třech židlích

235
Klára
Reagovat

228: On ho má utrženej (nevím proč)

236
Motýlek
Reagovat

227 – jj, s tím bych hodně souhlasila, a taky aby se vždycky přihlásil někdo, kdo bude třeba hodinu komentovat a pak se vystřídat…., tak jak to bylo na Okounovi svého času… To bych moc a moc uvítala, děkuju…

237
Klára
Reagovat

Bude bezmasý oběd – Pavla a malej

238
Lovelessss
Reagovat

pavlina neumi udelat bramborak

239
Bazinga
Reagovat

Růže se točí hlava z toho, kolik je tam lidí.
Oběd připraví MB s Pavlínou (?), musí být bez masa a nikdo jim do kuchyně nesmí lézt.

240
Wanna be your monster
Reagovat

Noi lesby by se nechovaly tak, jak se chovají, kdyby chtěly ať se na to hnedka nepřijde.
Dokonce mají i stejné prstýnky, takže asi registr.

To mě napadá, že by mohla být nějaká svatba letos ve vile.

vaří pavlína s MB – vegetariánské jídlo. Romana je přemlouvá na bramboráky.

241
XY2
Reagovat

Malej se diví, už byl

242
Frodo
Reagovat

Ta blonďatá lesba je úplně nepoužitelná

243
rejpal
Reagovat

Dnes dám žebř jen zkrácený.
Lucka – Nikol – Ládík – Vlado…. pásmo, kde se to motá… Romana – Tomáš – Pavlína.
Trochu stoupá Martin, hlavně kvůli tomu, že jsem na něj hodně zvědavý.

244
Klára
Reagovat

Růža chce už pět minut mluvit a nikdo ji nenechá!

245
Wanna be your monster
Reagovat

236 – Ale je více kamer, já většinou přepínám na vlada, ale často jsou stejně na všech kamerách stejné záběry.

246
Lovelessss
Reagovat

ji je 28 a neumi tak lehkou vec jako bramborak…

247
rejpal
Reagovat

Motýlek 236
Taky jsem pro

248
Tamzin
Reagovat

228 oprava…rukáv není vyhrnutý, ale amputovaný :-)

249
Klára
Reagovat

Růže všichni skáčou do řeči, ona to udělá jednou a všichni to komentujou

250
Wanna be your monster
Reagovat

Já bych to nechala v jednom, pokud chce někdo prolítnout jen důležité věci později, může kouknout sem.
http://www.iprima.cz/vyvoleni/co-se-deje-ve-vile

251
Bazinga
Reagovat

Pavla bude dělat k bramboráku brambor.

252
Motýlek
Reagovat

247 – díky :-) pamatuješ Okouna? Tam to bylo tak, že se reportu ujal vždycky jen jeden, a pak když musel končit, tak to zahlásil, a někdo z přítomných se toho ujal…. Ale je potřeba udělat zvlášť chlíveček…

253
Klára
Reagovat

Pavlína, Niky a Mirka chtěj k bramboráku brambory :)

254
Hug
Reagovat

1.Lucka
2.Honza
3.Vlado
4.Malej
5.Velkej
6.Nikol
7.Romana
8.-13. bachařky,Martučka,Mirek,Zděnka

255
Wanna be your monster
Reagovat

Pavlína chce k bramboráku jako přílohu brambory :D

Romana pořád mluví o tom, jak ji ostatní utlačujou.

256
Motýlek
Reagovat

Nebo by se nemusel dělat chlívek zvlášť, jak chcete, záleží komu co vyhovuje… Mně se Okoun v tomto líbil, že si to člověk promítl jak dlouhý časový úsek potřebovat a byl v obraze… Taky nemůžu celý den vysedávat u kamer…

257
Péťa
Reagovat

248 aha tak to není uchylka, ale vada z výroby:o)))

258
rejpal
Reagovat

Motýlek
Na Okounu to jede jako dřív. Mám ale děsný problém s tím, že neustále padá. Občas tam jdu pochytit, co uniklo.

259
Klára
Reagovat

Pavlína řeší oběd, malej kouří venku

260
Bazinga
Reagovat

Pavla má zřejmě dobrý odhad porcí, na bramboráky pro 13 lidí vytáhla kilo brambor.

262
Lovelessss
Reagovat

aaaa, Miru neji bramboraky

263
Klára
Reagovat

Lucka nakupuje strašnýho oblečení (má ho dvě místnosti), Růže se líbí čím dál víc

264
Wanna be your monster
Reagovat

Romaně připomíná lucie kuře.

265
Motýlek
Reagovat

Jo – ještě jsem zapomněla do oblíbenců napsat toho nového – potetovaného, Honza se jmenuje?, tak ten se mi líbí celkem dost, konečně chlap…, i když na tetování si nepotrpím, ale vím, že k mladým chlapům to patří……. Snad mě nezklame…

266
Wanna be your monster
Reagovat

263 – To bude asi její sbírka tepláků, když je ta holka od krav a není vůbec luxusní.

267
Motýlek
Reagovat

rejpal – fakt? máš odkaz?

268
Klára
Reagovat

Eva se válí s Vladkem, baví se o vztazích (a ona vůbec neni slyšet)

269
rejpal
Reagovat

Tady je fb Lucky
https://www.facebook.com/lu.sarovcova?fref=ts
a webovka o pejscích
psiskolasumak.webnode.cz

270
Motýlek
Reagovat

rejpal – já stejně zůstanu zde, není tolik času nazbyt…

271
XY2
Reagovat

256 – já si jako myslím, že je výběr, buď okoun, nebo panáček, já jsem pro panáčka…:-) protože mi vyhovuje panáček, nelezu na okouna, asi tak to mám….

272
Lovelessss
Reagovat

ale prostreno live me vazne bavi sledovat.. zvysuje mi sebevedomi a o proti nim si pripadam skoro jako Zdenda Pohlreich :)))

ale jinak pry Pavlina varit umi, jen bramborak nikdy nedelala

273
Klára
Reagovat

Na dece s Evou a Vladkem moucha,co vypadá jako by měla bačkory :D (Eva „třeba tam má ty přísavky“)

274
Péťa
Reagovat

261 tetování co má na zádech u krku, tak to samé má myslim i Mirka, bylo to vidět na noční kameře když se svlíkla

275
PetraV
Reagovat

Láďa: řekli vám, že si ty brambory strouhaj syrový..

276
rejpal
Reagovat

Motýlek
Okoun on line
http://www.okoun.cz/boards/vyvoleni_2013_online?f=20130830-003954

Já jsem taky tady, už jsem si tu zvykl. Ale lustruju, co se dá

277
Klára
Reagovat

Velkej se hladí se štrůdlou

278
Klára
Reagovat

Štrůdla připomíná že má venku holku, VB že si to vysvětlí, že Štrůdla je ostrůvek uprostřed moře, kterýho se může přichytit

279
Mab
Reagovat

Vorvaň ohrabává štrůdl.
Štrůdl: „Nedělej to.“
Vorvaň: „Proč?“
Štrůdl: „Máš doma holku.“
Vorvaň: „Já si to vysvětlím.“

Vorvaň přirovnal štrůdl k ostrůvku, nebejt ostrůvku ve vile, tak se utopí.

281
Klára
Reagovat

VB Štrůdle podsouvá, že by se k ní hodil Honza

282
Motýlek
Reagovat

276 – díky… *

283
Budulínek
Reagovat

Kamera 1 Zdenička a TOm >Zdeníčka zase hrabe koudel a odděluje si ty nalepený vlasy, strašný. Zdenička by hrála flašku-aby se mohla líbat, ….brrr zdenička

284
Bazinga
Reagovat

Štrůdl by si ráda zahrála flašku. Už se dlouho nelíbala. Nechtěla by líbat jen Láďu a Vladka.

285
Klára
Reagovat

Štrůdla chce hrát flašku, protože se chce se všema líbat (s Láďou a Vladem teda ne)

286
Rena
Reagovat

Štrudl se PRÝ dlouho nelíbala, ráda by si zahrála flašku…

Ráda by se líbala se všema.

Jen s Ládou a Vladkem ne…

287
Bazinga
Reagovat

Štrůdl reprodukuje včerejší rozhovor mezi Vladkem a Láďou.

Vlado prý řekl Ládíkovi, že má krásné oči.

288
Hug
Reagovat

Vidíte,a už je tu 4x o tom že se chce Zděnka líbat,stačilo by kdyby to psal jeden a pak třeba někomu předal štafetu

289
Honzad
Reagovat

Taky přidávám svůj žebříček:

Vladko – zatím jediná osobnost ve vile
Nikol – velikánsky milé překvapení
Láďa – taktický mimoň a milovník Survivora :-)

velký odstup

El Nino – jemu dávám reálné šance, že velký odstup směrem nahoru přeskočí
Lucka – pořád jsem jí nepřišel na chuť
Mirek – v zásadě proti němu nic nemám, ale nic hře ani ostatním hráčům nepřináší
MB – zatím jsem jej úplně nezavrhl
Mirka – lepší kopie Pavlíny
Štrudl – imho nejblbější obyvatel vily
Chraběnka – …
Pavlína – za včerejší špatný herecký výstup ji začínám mít silně nerad
Romana – jen ať tam ještě zůstane, nastala by nuda
VB – víš jak, rozumíš, chápeš…

290
Budulínek
Reagovat

Zdenička bude balit toho Honzu, jo?
VB a štrůdl to je hnus, fakt hnus.

292
Bazinga
Reagovat

288 ok, tak já se zpravodajství končím. Hlásím to proto, aby si to neřekli v duchu všichni a nepřestali všichni psát :-)

293
Klára
Reagovat

Malej jí dvakrát denně v restauraci, rád si občas uvaří, tak jednou dvakrát týdně. Nechápe, že někdo nakupuje třeba na týden. Bydlí sám, občas u přítelkyně, občas na chatě

294
Honzad
Reagovat

Nikol mi akorát pije krev, když si s vystudovaným gymplem myslí, že sežrala veškerou modrost – včera Einstein, dneska Orwell… :-))

295
Budulínek
Reagovat

VB a 15 neteř: zas líčí aby všicky viděli že mu ty mladý děvčata jsou souzený….

296
Budulínek
Reagovat

Zdenička zas řeší vzhled, že by ji VB přehlíd.

297
bordel
Reagovat

Ad Okoun: Stejně tam píše víc lidí, a stejně by se do toho někdo mohl mísit, když by někdo danej něco vynechal nebo napsal, jak si to tu jiní nemyslí nebo slyšeli trochu jinak…

Nechal bych to, jak to tu je, zrušil blokaci příspěvků s odkazy na schválení, zrušil nutnou časovou mezeru mezi příspěvky (nebo ji zapnul jen pro tu samou IP), a umožnil registraci, jde-li to, protože se tu spousta lidí může vydávat za jinou spoustu lidí…
Atd. Možností na úpravu tu máte už teď dost, mimo opičení se po okounovi :-)

298
Péťa
Reagovat

292 nee nepřestávej

299
Wanna be your monster
Reagovat

Niki o farmě zvířát: On byl takový strašný dříč, a on pak umřel ne?
Ládík: Chcípl no.

300
Hug
Reagovat

bazinga jen piš ,třeba někdo kdo taky píše kouká na jinou kameru než ty a mohlo by nám něco uniknout:-) třeba já už zapínám jen kameru jedna,z toho přepínání bych asi zcvoknul

301
Lovelessss
Reagovat

strudlik je cela rezana a umela.. takze pusa, vlasy, kozy, usi upravene, vyriznute tetovani

302
Klára
Reagovat

Pavlína a Mirka se přestěhovaly spolu do Prahy, Mirka si našla práci první, pak v tý firmě nabírali a vzali i Pavlu

303
lada
Reagovat

zdena ma plastiku rtu?

304
Bazinga
Reagovat

298 je to těžké :-). Protože nikdo třeba nenapsal, že Štrůdl si myslí, že mu na hlavě přes noc vyrostla kost. VB si sáhl, a myslí si, že je to chrupavka… :-D

305
Budulínek
Reagovat

Zdenička má vymodelované uši, valím voči.
a ty řeči o doktorech (V.P ???)

306
XY2
Reagovat

Štrůdla a MB to je souznění

Jejich dialogy vypíchnout zvlášť…

307
rejpal
Reagovat

Hug
Mám navíc smůlu, že když přepnu jinam, okamžitě střihnou a co mě zajímá, dají na 1. A je tu lepší zvuk, nejsem schopen vytáhnout jeden hlas z hromady ruchů a hlasů jiných, ještě občas přemodulovaných.

308
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado má strach, že už je dlouho klid (ve světě, u nás) a bojí se krize.

309
Budulínek
Reagovat

Lovelessss
301
strašný

Zase řeší milence „R“

310
Klára
Reagovat

Bachařky daly obě výpověď, P z toho měla deprese, její okolí z toho rozhodně nebylo nadšený

311
XY2
Reagovat

U Zdeničky by bylo jednoduchší říct, co nemá operovaný a plastiku, na její léta je to přímo rekordní…

312
Lovelessss
Reagovat

303 lada – ma je prifouknute

313
Budulínek
Reagovat

XY2
306
Přesně,
to jsou rozumy…šlo mu o sex…můj ty světe

314
Hug
Reagovat

Rejpal- možná by bylo lepší kdyby byly jen dvě kamery a fakt by zabíraly jen to podstatné,třeba záběry z koupelny jsou (alespoň pro mě) zbytečný

315
Rena
Reagovat

bazinga – piš, číst to od tebe je sranda..
tamto se zdálo více lidem zajímavé a vhledem ke 20 pokusum o odeslání, težko zjistit, že už to napsal i nekdo jiný..

316
Amanda
Reagovat

MB strouhá brambory, Pavlína kolem jen lítá a „připravuje“ věci nebo kecá s MB
Teď tedy Pavlína krájí hermelín (do bramboráku?)

317
Lovelessss
Reagovat

slysela jsem dobre, ze strudlik si to chtela kvuli chlapovi hodit????

318
Budulínek
Reagovat

Jo to má Zdenka asi vytetované ty oční linky (už polovybledlé) -tak to je pravda to je umělohmotka celá z EU.

319
rejpal
Reagovat

Hug
Nebo kdyby v malém okně běželo to, co ta kamera zrovna snímá. Ale zaplaťpánbů i tak.

320
XY2
Reagovat

307 – možná blbá rada, ale stáhni zvuk na všech kamerách a vytáhni tam, kde chceš slyšet….

Teď poslouchám VB a Zdeničku asi 5 minut a mám dost…

Buď je fakt tak blbá, nebo si myslí, že se VB o ni postará:-D

321
Budulínek
Reagovat

Co ukáží Zdence na duelu v sestřihu? Jak si pořád matlá vlasy. Zdenička má roztomilé botky za 30 ze seku.

322
Lovelessss
Reagovat

strudlik je tupon..
MB: ty mas vsechny boticky tak roztomile
Zdenak: ty staly 109 v sekaci

323
Péťa
Reagovat

na 4 Jenda s Vladkem o Španělsku

324
Miloš
Reagovat

Malou Zdeničku bratři vyklopili z kočárku a od té doby je tak strašně blbá. Nenávratně.

325
Rena
Reagovat

vadí mi, jak se stále dělá Štrudl duležitou… jakým zpusobem mluví
Dělá pěknou propagaci sekáčům… má prej boty za 39 a značkový

326
XY2
Reagovat

Zdenča nemá umělý jen střeva a vyměšování, jinak je umělá:-D

Jinak je skromná holka, má všechno levný ze sekáče, VB je unešen:-)

327
Budulínek
Reagovat

VB kámoška VB přehazuje cenovky.
NO, to se nedá poslouchat.

328
Lovelessss
Reagovat

rika, jak ma rada Diesel a co se ji povedlo nakoupit v sekaci..

VB: a myslis, ze bych tam koupil neco na sebe?

a sorry, oprava v prispevku 322 mel byt samo VB

329
Klára
Reagovat

Růža prý nemůže křičet :D

330
Wanna be your monster
Reagovat

vylovení, do nákupu si stále píšete o žvýkačky, žádné vám nedáme, protože je lepíte všude po vile.

331
rejpal
Reagovat

XY2
Díky.
Zdeňka je svými názory velký exot. V tomto ohledu asi největší z nich.

332
Lovelessss
Reagovat

uz nedostanou zvykacky, protoze je lepi vsude po vile.. (v dopise od stabu)

Romana a Mirka maji na kazdeho dohlednout a projit vilu a najit co nejvice zvykacek.. pokud to udelaji dukladne, bude odmena

333
Wanna be your monster
Reagovat

mají najít a zlikvidovat všechny žvýkačky – potom bude odměna.

334
Amanda
Reagovat

dopis
nedaj jim žvýkačky protože je lepí všude po vile (prasata)
Romana a Mirka mají najít zvýkačky po vile, pokud to udělají bude odměna

335
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado. to je v hospodách naprosto běžné, to se vezme nůž a obejdou se všechny stoly.

336
Wanna be your monster
Reagovat

Nojo, zdenica si i medailonek postavila na umělých prsech a pak se diví, že mají všichni narážky.

337
rejpal
Reagovat

Jeden i u nás kdysi známý song (Svatební průvod) se v originále jmenuje Does your chewing gum lost your flavour on the bedpost over night. Takže nic nového pod sluncem ani v jiných krajích.

338
Amanda
Reagovat

Štrůdl má ráda zimu, chce jet letos na hory a naučit se lyžovat

339
Klára
Reagovat

Růža by dala holky a gaye do VIP ložnice

340
Budulínek
Reagovat

Kamera 1
Růža je vyčerpaná

341
Frodo
Reagovat

Politruk má přednášku o tom, jak to bylo za komančů. Zdena nechápe

342
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
Dobrý je to, že o tom stále mluví sama, a pak jí nějaká narážka najednou vadí. Jsou věci mezi nebem a zemí, které nemá smysl pokusit se chápat.

343
Klára
Reagovat

Na terase bulvární chvilka, řeší se Džambulka, podle Niky za všechno může Rychtář a Artur je chudák

344
Wanna be your monster
Reagovat

Romana zas bečí.

345
Amanda
Reagovat

Štrůdlíčka bolej nohy ze cvičení jezisinky

346
Wanna be your monster
Reagovat

kdybyste to někdo nepoznali Dítětovi je 32 – stejný ročník jako domovnice.

347
Lovelessss
Reagovat

ale jinak domovnice stale chodi v kalhotach na spani a cernem tricku..

348
Péťa
Reagovat

Vypadá to že Růže došel alkohol v krvi a zase chytá amok.Měla by srovnat hladinku.

349
Budulínek
Reagovat

VB gentlas rejpe do Růži
to je zastánce žen
a to je Růža mladší než VB

350
Lovelessss
Reagovat

Vlado ma rozmluvu k domovnici

351
Klára
Reagovat

Eva se v kauze Džambulka vyzná, zná Macuru (bydlí v Líbeznici), prý chce každýmu pomoct a nevyplácí se mu to

352
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado domlouvá Romaně: taky mi lezeš na nervy, musíš pochopit, že por lidi tady je těžké s tebou vyjít. Ráno všichni mlčeli, v tu chvíli by taky nevadilo, kdybys mlčela.

Romana už jede svou, vysvětluje.

353
Honzad
Reagovat

Zdenka seřvala VB, že do Romany zbytečně rýpe… ojedinělý incident.

354
JanaH
Reagovat

A to já zas zásadně souhlasím proti rozdělování dění ve VV na dva chlívky : postřehy a on-line.
Zbytečné. Nastane akorát chaos.
Komu se nelíbí Panáček, ať jde na Okouna, Primu nebo jinam.
Já chodím na Panáčka už několik let právě proto, že tady mám vše v jednom. :-D

355
Lovelessss
Reagovat

Romana si pripada, ze to je diskriminace proti Romane Fabianove.. protoze ona si vsima, ze ostatni taky skacou do reci, ale je to vycitano jen ji..

Vladka nenecha ani domluvit a uz ma potrebu mu to vysvetlovat..

domovnice zase breci

356
Wanna be your monster
Reagovat

Romana brečí, nikdy se nesetkala s tím, že by někomu pořád vadila.

Venku pořád jen slyší „Romanko, ty jsi kouzelná“ a tady ne.

357
Budulínek
Reagovat

Kamera 1
Ta Růža je slaboch
proč tam lezla

358
Lovelessss
Reagovat

MB objima domovnici a utesuje ji… pohladime po vlaskach..

359
Wanna be your monster
Reagovat

nevím, co tohle zase spustilo, zdena se jí zeptala proč brečí – ona řekla, že to tak cítí. podle mně, je prostě ochlasta.

360
Frodo
Reagovat

Nechápu, proč Lna2 nejdou s pravdou ven. Myslím si, že ta neupřímnost v tomto směru je přijde draho.Ostatní se jich normálně zeptali a oni buďto neodpoví nebo kličkují a válí se tam po sobě a dávají pusinky…Na přímou otázku – přímá odpověď, ne?

361
Rena
Reagovat

ta Lucka s neustálou cigárou v ruce mi je už protivná, už takhle není žádná krasavice a to cigáro ji teda nepřidá.. udělá prý 40 denně… Nedivím se, že nikoho nemá – musí zní pěkně táhnout

Chraběnka povídala o Bartošce a hraběti a nebylo jí vubec rozumět – potichu, ostatni jsou slyšet až moc – umysl štábu ?

362
Wanna be your monster
Reagovat

Podle Růži se mají jen podvodníci dobře. A já tímto přepínám kameru. :)

363
Honzad
Reagovat

Vladko velké plus za to, že tradiční klišé „dobře se mají jenom podvodníci“ označuje za frázi :-)

364
Sabi
Reagovat

Růža prohlásila, že dobře se mají jen podvodníci, blbka, která nic neumí, mě teď dost urazila.

365
Amanda
Reagovat

Domovnice se bojí že diváci jim pošlou z duelu zpět do vily

366
Hooper
Reagovat

360 – ad bachařky – taktika, ne, víš jak, rozumíš? Pavlína to, že je bi (jak se sama vyjádřila) chtěla propálit až třetí den, tak otálí.

Ad Zdenka a neumělost – no od prsou dolů je neupravovaná, tedy aspoň si to myslím.

367
Hug
Reagovat

361 to že Lucka nikoho nemá může být taky lež,na fejsbůku má fotku svého miláčka z dubna

368
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: Já jsem náhodou spal výborně.
Romana: já už ani sny nemám, já mívala venku sny.

369
Budulínek
Reagovat

Vlado je dobrej.
>>
Já bych řekla že to PMS (žen) u Růži, hlavně že měla energie…to brzo vyhasla.

370
rejpal
Reagovat

Jedna věc je divná. Jak si může člověk, který má podobné problémy, myslet, že by mohl v té vile vydržet několik měsíců. To ty prachy takhle zatemňují mozek?
Růža je fakt nemocná a to už trochu přestává být sranda. Už se tím ani nedokážu bavit. Kdyby byla nějaká mrcha, tak prosím, ale to ona není.

371
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: já se nebudu litovat.

nic jiného tam nedělá proboha.

372
Hug
Reagovat

Růža včera říkala,že do toho jejího sushi baru chodily celebrity,hokejstli a prostě lidi kteří mají peníze,takže v té době se asi taky měla dobře,takže byla taky podvodnice, …

373
Scalex
Reagovat

Hele, hele, bacha na ty řeči o kočárku! Když jsem byl malý, vyklopil mě brácha s bratránkem z kočárku! A nemám ani tetování, ani umělý prsa, ani nestuduju policejní školu!

8^)

374
Wanna be your monster
Reagovat

Romana má dojem, že s enemůže projevit, vždycky ji někdo umlčí.

375
Budulínek
Reagovat

366
Zdena od prs dolů >zatím
ale co tetování

376
Bazinga
Reagovat

370 rejpale, ale ona opravdu není nemocná. Ona je frustrovaná a hysterka.

377
Wanna be your monster
Reagovat

Romana chce palce v úterý.

378
Wanna be your monster
Reagovat

Dítě. palce je nejlepší dávat tomu nejsilnějšímu, ne nejslabšímu.

Romana: jak víš, že jsme nejslabší?

379
Amanda
Reagovat

Domovnice „Děcka v úterý dejte palec mně“
Lucka „Já dám palec komu budu chtít“

380
Wanna be your monster
Reagovat

376 – Histrionská porucha osobnosti je taky nemoc (hysterka).

381
Hug
Reagovat

Když se ta Růža tak bojí že ji lidi vrátí zpátky,tak ať si vezme do duelu Vlada a má jistotu.

382
Motýlek
Reagovat

Romana propadá taky jakési depce .. Celkem brzy…
Ta si tam ještě vytrpí svoje…

383
JanaH
Reagovat

376 Bazinga : ale to máš hnedle dvě diagnózy.

384
Pat
Reagovat

Teď teprv jsem se doprokousal k tomuto a myslel jsem, že prasknu smíchy (:-))))))))

1127 – Scalex
Srpen 30th, 2013 at 21.00

385
Wanna be your monster
Reagovat

Díte: bože už jsme se bavili o psech, o kočkách a už to zase vytáhneš.
Romana: já o tom musím mluvit.

386
Budulínek
Reagovat

Kamera 1
el nino
dobrý

387
Lovelessss
Reagovat

Pavlina ze vari???????

388
Bazinga
Reagovat

383 :-), no a tak to bych chtěla vidět ten nemocenský lístek…

Růženini rodinní příslušníci mají všude kočky. Sestra doma, otec v garáži.

389
Motýlek
Reagovat

373 – Scalex, to vše se dá dohonit…. :-)
Ale u Zdeni bych věřila, že opravdu došlo k poškození mozku… Tu bych dala jako první na vypadnutí, nebaví vůbec…

390
Wanna be your monster
Reagovat

Romana do zpovědky.

391
Hooper
Reagovat

Za dnešního Pata a Mata v kuchyni dík, ta vzteklá blonďatá lesba aka Pavlína je pěkně sprostá. Mohla by jít hned po domovnici, klidně dřív než vébéčko.

392
Amanda
Reagovat

Domovnice jde do zpovědnice

393
Lovelessss
Reagovat

podle me jim to testo nemuze pro vsechny stacit.. a pridelavat se Pavline teda jako nechce

394
Hug
Reagovat

Lucka by chtěla být kočka (zvíře) ,jen sex,žrádlo a spánek….. A co kouření Lucinko?

395
Bazinga
Reagovat

Štrůdlík běhá. Běhá od března, proto není moc zpevněná. Možná je to taky tím, že to, co ukazuje, není běh, ale rychlejší chůze…

396
Hooper
Reagovat

394-no kouření do sexu patří, ne?:)

397
bordel
Reagovat

Jestli se vám zvedá kufr při „hrátkách“ Tomáše a Zdenky, doporučuju shlédnout rekap z 23.10.2005 VV1, aneb Emil, Katka, Wendy (Rosťa, Jindra). Je vidět, že si to užívají (jako srandu) všichni, a tenkrát i právě včetně diváků :-)

398
Bazinga
Reagovat

VB venčí chcíplého anděla. Zřejmě proto, že se bude opalovat.

399
XY2
Reagovat

373 – Scalex – měl jsi velké štěstí, které Zdena neměla:-)

Růže klesla hladina, vcelku dost pozdě a jede sebelítost, tohle ale opravdu je bavit nebude a čekám opět hitparádu…

400
bordel
Reagovat

393 – kilo brambor a z toho bramboráky se dá sníst i v jednom ;-)

401
Budulínek
Reagovat

398
VB>>No to je hrozný to tetování.

že to v Pardubicích smrdí, Lucka je z Pardubic?

402
Bazinga
Reagovat

Ostrava nesmrdí, Pardubice smrdí. Mají tam chemičky. 3B říká, že v Ostravě je více chemiček. Skoro v každém sklepě…

403
Lovelessss
Reagovat

Pavlina a MB v kuchyni… to je masakr pohled.. i kdyz to nevypada jako slichta dneska, ale to, ze to ani poradne neumi dat na panev a jak se bavi..

404
JanaH
Reagovat

388 Bazinga : no tak označení choroby by začínalo písmenem F (dušenví nemoci a poruchy chování) a následovalo by nějaké číslo. :-D

405
Budulínek
Reagovat

Zdena svázala ten smeták do culíčku. A zase kontroluje konečky materialu EU.

406
Klára
Reagovat

Pavlína bude ty bramboráky dělat podle sebe, vole, a basta, malej jenom kouká

407
Mab
Reagovat

360 – Frodo – S jakou pravdou ven? A L a L jsou Lucka a Láďa?

408
Hug
Reagovat

Co to na ten bramborák ještě přidávala? A ten první zkušební vypadal docela syrově

409
Hooper
Reagovat

Mikulovice jsou od Pardubic asi 5 km, to jsme tu již psali.

410
Hug
Reagovat

už mě to ,že odesílám příspěvky moc rychle po sobě,docela sejří,nervy mám jen jedny:-)

411
Wanna be your monster
Reagovat

Dítě: Tos vychytal, žes to prozradil až tady (že je Láďa gay) to budeš mít klid, že se vrátíš, už s tím budou všichni smíření.
Jinak dítě má syna a nevadilo by mu, kdyby byl gay.

412
Bazinga
Reagovat

Nikol se rozhodla, že Láďu ochrání před případným příchodem hráčky nymfomanky. Ládík MUSÍ zůstat neposkvrněný.

Dítě znovu chválí Ládíka, že jeho coming out přes obrazovky byl výborný taktický tah.

413
Lovelessss
Reagovat

408 Hug
ma to byt hermelin v bramboraku… tak maji rozpulene hermeliny, ktere davaji do testa..

jen se nemohli dohodnout, kdy ho tam dat.. MB by nejradsi udelal bramborak a na to dal hemelin a pak to dal do mikrovlnky

aaaa, zjistuji, ze jsou bramboraky bez chuti

414
rejpal
Reagovat

Mab
Spíš Mirka a Pavlína.

415
bordel
Reagovat

410 – To neplatí pro jednotlivce, to platí tady pro všechny dohromady, takže když zrovna posíláš ty a někdo další v cca stejným rozmezí 10s (?), napíše to chybu.

416
Bazinga
Reagovat

Martůčijka uvádí Ládíka do problematiky gayů. Nabízí uvést ho do společnosti pražské komunity, má za to, že se mu to bude líbit.

417
Marka
Reagovat

246 – musím se Pavlíny zastat – taky neumím bramborák – nechutná mi to, jedla bych ho jen z donucení

418
Klára
Reagovat

Pavlína vyslýchá malýho, jestli se její poznámce smál nebo nesmál

419
Hug
Reagovat

A co ty bramboráky dávat do nějakého hrnce s poklicí? nebo si je pak budou dávat do mikrovlnky?

420
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík se bojí, jak budou reagovat rodiče.

421
Péťa
Reagovat

413 Já mám takovej pocit že to všem bude stejně moc chutnat.

422
XY2
Reagovat

Nevidím a neslyším Růži…snad jí není blbě…

423
JanaH
Reagovat

Pohled na vorvaňův zátylek není moc pěkné pokoukání.

424
Hug
Reagovat

422 je ve spovědnici

425
Frodo
Reagovat

Mab to jsou dvě lesby to Lna2

426
bordel
Reagovat

420 – Rodiče se podívali na předvčerejší Pološero, a budou v pohodě. Ostatně, i jako hetero doufám, že brzy i tady společnost pokročí z jeskyně na světlo tolerance, že práva budou zcela shodná (včetně adopce, včetně svateb…). Tzv. tradiční rodinu to neohrožuje vůbec nijak, všechny argumenty tohoto typu jsou demagogie a idiocie.
Tak.

427
anka
Reagovat

Romana před 10 min někam odešla (s kapesníkem u oka :-( to nikdo nevídí, že brečím?? ) a evidentně ji nikdo nepostrádá, že by štáb doplňoval v zákulisí hladinku?

428
Wanna be your monster
Reagovat

Láďa: Podle Vlada jsme dokonce i hezký, ale to si o sobě moc nemyslím.

429
Wanna be your monster
Reagovat

Pavlína neví, jak obracet placky. ale povedlo se.

430
rejpal
Reagovat

Podle Mira má Lucka hlavu jako topení… To mi ještě nikdo neřekl. Kdyby jak meloun nebo míč… Tos mě urazil.. Béé. Nino naslouchá, řeší se Lucky jméno, se kterým má Miro problém. pamatuj si Šumák… jako Šuměnka? … Ne podle psa. Na pokec přišel i Martin.

431
anka
Reagovat

429 – no obracet je asi nějak zvládne, akorát ta olejová lázeň jim moc nesvědčí – už tam spotřebovala půl láhve a pořád přilívá, tak jestli dneska někoho nechytí žlučníček

432
Rena
Reagovat

kdykoliv se podívám na kameru a je tam Luca – hulí… jak to delá 8h v práci? Když vydrží tak 15min? V té mé by nemohla celých 8h – ona delá venku?

433
Bazinga
Reagovat

na kameře č. 1 Mirka uklízí koupelnu. Neví někdo, proč si z té hadry vždycky poskládá origami a pak čistí jen pravým růžkem?

434
Amanda
Reagovat

Domovnice je tam nějak dlouho ne?

435
anka
Reagovat

433 – přesněji – bachařka se štítivým výrazem a v rukavicích desinfikuje umyvadlo

436
Bazinga
Reagovat

Vladko smýčí s mopem. Mop a cop vlají zrcadlově.

437
anka
Reagovat

„cvrnkni tam hermouše :-)))

438
Motýlek
Reagovat

432 – já jsem zase přemýšlela, jak by to dělala někde v práci Zdena – dokáže si 10 hodin v kuse hladit vlasy… Ale ona se do práce nechystá, tak je to v klidu… Počítá s výhrou…

439
Hug
Reagovat

Mirek: Já nejsem cikán
Honza: Já vím,ty jsi ital.. :-))

440
Bazinga
Reagovat

Ládík takticky! Nechce, aby dostal VB palce, protože pak by si mohl vybrat soupeře.

441
Wanna be your monster
Reagovat

432 : no jako cvičitelka asi u pejsků kouří :D

442
rejpal
Reagovat

Lucka na Mira – ty taky brejkuješ. Co ještě tajíš, tos neřek, že brejkuješ. Rozebírají obtížnost breaku, je to těžší než skejtování, které Lucce taky nešlo. A nechápe, jak dělá beatbox. Miro – tak já tedy beatboxuju před celým národem a potkám takovýho šulina /mira/. lucka ho hecuje, aby něco předvedl. Ty se stydíš. A hecuje ho, ať přidá i basy. Nino Mira taky štengruje. Krásné slovo kurwaga. To si musí Lucka pamatovat, to nezná. A řeší, jstli je Miro cikán – podle Nina je Ital. A nemůže k děckám, spíš k prasatům. Ale všichni vědí, že si dělá srandu.
Lucka se po VV chce vnutit na návštěvu k Mirovi, Nino, kecáte, už se neuvidíte, Lucka oponuje – jeho jo. Když nikoho jinýho tak Mira ano. Jsi zvláštní.
Lucka nechce debatovat o historce se psem (Eva), je to nechutný.

443
JanaH
Reagovat

438 Motýlek : a kdyby náhodou nevyšla výhra, možná se postará vorvaň. Líčí už dost dlouho, mohlo by to klapnout.

444
Wanna be your monster
Reagovat

Domovnice je zpět, vypadá to, že jí ve zpovědnici řekli „Romanko, jsi kouzelná“ a ona se trochu uklidnila.

445
Klára
Reagovat

442: Vždyť o tom dřív Eva nechtěla mluvit, ne?

446
Bazinga
Reagovat

3B s Dítětem Lucce rychlým výpočtem sdělili, že při její spotřebě (40 cigaret denně) ročně prokouří ojeté auto.

447
Wanna be your monster
Reagovat

Tři lidi už mají hotové jídlo.

448
Hug
Reagovat

445 Miro říkal Honzovi,jestli už slyšel to o Martuccim a Evě.
Honza: To že jebala se psama? :-)

449
Bazinga
Reagovat

3B má sebraný řidičák, protože řídil pod vlivem. Měl 2 v žíle a to teda nic nebylo, 2 v žíle je ok. Lucka ho kárá. Alkohol za volant nepatří.

450
Motýlek
Reagovat

443 – JanaH – tomu jde jenom o jedno… :-D
Ale možná bude lovestory…. Se zamilujou…..
Moc se těším na palcování….

451
Wanna be your monster
Reagovat

MB: Měli jsme je dělat menší..je nás fakt hodně.
Vlado i Pavlína říkají, že placek jíst nemusí.

Jdou krájet placky napůl.

452
Mab
Reagovat

Frodo, rejpal – a jo, dík za vysvětlení. Já už se těšila na nějaký Ládínkovo tajemství. :))

453
okkvp
Reagovat

čaute :-) od dopoledne kromě asi hodiny a kouksu, kdy jsem si dávala pohádku skVV (ač neonline, tak zábavné) jsem se snažila alespoň poslouchat, te´d se už asi hodinu snažím dočíst a jsem sotva v půlce :( , ale je to parádní, že tu toho tolik je a dnes díky dlouhému spaní VV i hodně rozborů a názorů. Díky všem

454
anka
Reagovat

tak Romanka právě vylezla ze záchodu – a s konstatováním „tak“ si opláchla jednu ruku a kráčí do kuchyně

455
Wanna be your monster
Reagovat

Romana hledá víno.
Lucka: už teď?

456
Hug
Reagovat

Nevyznám se v tom,ale byl by takovej problém pro zvukaře sladit hlasitost všech na stejnou úroveň? Mluví Lucka a je to sotva slyšet,Honza taky,pak promluví Mirek a mě to málem rozerve repráky.

457
Pierre
Reagovat

Domovnice začala doplňovat hladinku :D

458
Amanda
Reagovat

Kouzelná Romča si vzala víno a jde se pít :)

459
JanaH
Reagovat

450 Motýlek : jasně, ale to štrůdla neví, že mu jde jen o jedno. Ona si nejspíš doopravdy myslí, že má o ni upřímný zájem, když je ten ostrůvek. :-) Mezi tolika cvokama. :-)

460
Wanna be your monster
Reagovat

Dopis!!

461
Lovelessss
Reagovat

je hamani!!! svolava Pavlina

462
Bazinga
Reagovat

Růža vyzvedla dopis a shání všechny dohromady. Ovšem až po té, co předvedla svůj zvonivý smích.

463
Wanna be your monster
Reagovat

Vyloveni, Romano a Mirko, zde máte svou odměnu – 2 žvýkačky.

464
Amanda
Reagovat

Dopis
(Domovnice chytla smích, achjo..)
Vyvolení,
Romano a Mirko, zde máte svou odměnu. Dostaly žvejky

465
abbarth
Reagovat

Štrůdla je tak hlavová, že nechce na ostatní čekat…

466
Wanna be your monster
Reagovat

další dopis.

467
Wanna be your monster
Reagovat

Vylovení, sedněte si všichni ke stolu k jídlu. každý ochutnejte, degustujte a řekněte svůj názor. používejte spisovnou mluvu.

468
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol:Měl být víc opečenej..

469
Bazinga
Reagovat

Přestože Růža přečetla jasné pokyny, nikdo je nerespektuje.

470
Motýlek
Reagovat

JanaH – u nikoho jiného nemá Velkej šanci…, tak se toho chopil… Čumí na ni jak kobra na králíka… :-)

471
rejpal
Reagovat

A už je to tady. Řeší se, co znamená degustovat. A poručík Mazurek vysvětluje, co vlastně mají.

472
rejpal
Reagovat

Degistace asi nebude. Za chvíli už nebude co degustovat

473
Wanna be your monster
Reagovat

Duo kuchařů ještě vaší, všichni ještě nemají jídlo, ale už zazněl gong. A růža vyvádí a opakuje pravidla. .)

474
Motýlek
Reagovat

Růža /napřed jsem napsala Růže/ se zvetila poměrně rychle, což odpovídá diagnóze hysterie… Jak to ta baba dělá, že dokáže brečet a za 5 minut se smát na celé kolo…Nechápu…

475
rejpal
Reagovat

Tenhle úkol byl marnost nad marnost. Všichni si spletli degustaci s obžerstvím a už řeší jak se zapíná jakýsi kuchyňský šelmostroj.

476
JanaH
Reagovat

471 rejpal : štáb by měl dodat slovník cizích slov.

477
Frodo
Reagovat

475 – :-DDDD

478
abbarth
Reagovat

El Nino říká Vladkovi, že by Růža neměla vůbec chlastat… Ten vůbec nevěděl, že zas pila…

479
Klára
Reagovat

Růžu prosím proplesknout

480
Wanna be your monster
Reagovat

Růža : proč tamta nemá jídlo?

Bože, to je kráva…asi to nestihli, ne?

481
Péťa
Reagovat

Naopak když je nalitá tak tolik nevyšiluje.

482
rejpal
Reagovat

JanaH
o))) a vysvětlit jim, jak se v něm hledá. A gong zní a zní a nic.

483
abbarth
Reagovat

Bramborák dietní, nemastnej, neslanej…

484
Bazinga
Reagovat

všichni se shodují, že se to v podstatě nedalo žrát. (oprava, jíst ) Ale snaha se cení.

485
Wanna be your monster
Reagovat

Teď mluví Zdenička.

zdena: no to nevadí, ať si mluví Romana se mnou.

Ona je taková hodná, socialistická :)

486
abbarth
Reagovat

Láďa měl bramborák bez sýru, na kterej se těšil…

487
rejpal
Reagovat

Nejlepší zhodnocení – hlavně, že jsme se najedli. Příště bych jim udělal grenadýrmarš.

488
abbarth
Reagovat

Růža měla v bramboráku chlup nebo vlas.
VB má problém se žlučníkem, ale žere jako prase…

489
Amanda
Reagovat

Domovnice by si mohla umýt vlasy a převléct by taky mohla

490
Hug
Reagovat

Kam se ten olej vypařil,že to neměli mastný? Vždyť ho tam lili jak o závod:-)

491
Klára
Reagovat

VB strašidelně kulí oči

492
Wanna be your monster
Reagovat

Romana se v žebříčku možná dostane pod VB…ale jen možná, sice tam všechny terorizuje a leze mi na nervy, ale těžko říct, co by se tam dělo bez ní.

Spíš ale uvidíme zhroucení v přímém přenosu, fakt by měli zkusit zakázat alkohol, třeba jen za to, že nesplnili úkol v limitu. Jsem zvědavá, co se bude dít.

493
abbarth
Reagovat

Pavlína dostala dort ke svátku

494
rejpal
Reagovat

Spisovná mluva asi znamená, že se ve dvou větách neřekne pětkrát ty vole nebo něco peprnějšího.
Romana udělala dort k svátku, ale Pavlína dorty nejí, jak jsem snad správně zaslechl. Prý ho musí sníst sama.

495
Amanda
Reagovat

Pavlína dostala dort .. Domovnice „Není důležité kdo to dělal ale že je to od nás všech“ Šplhoun

496
Ufonka
Reagovat

Tak to domovnice nemá pyjamo? To je domácí úbor?

497
JanaH
Reagovat

490 Hug : nasáknul se dovnitř a naši degustátoři to nepoznali.

498
Bazinga
Reagovat

Růža: můžeš s ním udělat co chceš
Pavlína: dám ho do mražáku, aby ztuhl
Růža: ne, do mražáku ho nesmíš dát

499
Motýlek
Reagovat

489 – to mě teď taky napadlo… Jak byla načančaná když přišla a teď je to katastrofa….

500
Hug
Reagovat

Mě překvapuje že amatéři nějakou tu chybičku na jídle najdou,Vladko to spíše pochválil,neví někdo kde těch posledních 11 měsíců vařil? Nóbl restaurace to asi nebyla

501
Bazinga
Reagovat

500 Vladko vaří v sokolovně. V Praze.

502
Amanda
Reagovat

499 – má spláclou slámu na hlavě, třeba za úkol ať to dostane aby se jí pak mohla říct jsi kouzelná Romanko :D

503
rejpal
Reagovat

Tak přeji všem krásný víkend u obrazovek, těším se, jak si zítra večer počtu.

504
anka
Reagovat

tak tohle těžko ztuhne, pokud to nezmrzne – na spodku jsou nerozmražené jahody, na tom rozmíchaný oslazený jogurt nebo zakysanka? ( 4x půllitrový kyblík)

505
okkvp
Reagovat

OT panáčkovský popis dění je sice občas trochu koktavý, ale mnohem úplnější než ryba. Velký počet postů pro načítání je problém, uznávám(e), možná bychom mohli dávat dva články za den. Oddělení diskuze od onlinu by byla nevýhoda pro lidi s menšími zobrazovacími plochami a asi též větší zátěž pro databázi.

506
Klára
Reagovat

Eva se ráno bez portu šla pořádně vyprdět

507
anka
Reagovat

nevíte, jestli třeba nemají v pravidlech nějaký zákaz alkoholu přes den?

508
Motýlek
Reagovat

503 – rejpal – ahoj a užij si to!

509
Amanda
Reagovat

Štrůdl zas zkuhrá jak ho vše bolí

511
anka
Reagovat

a VB zase jede na terase colu přímo z láhve ! Ládík na to kouká a nic

512
Motýlek
Reagovat

505 – já bych navrhovala maximálně dva lidi na report…, aby se to nedublovalo… Jinak je to o.k. Taky jsem to moc ocenila, když jsem byla bez kamer…

513
Bazinga
Reagovat

510 nevím kde. Říkal to tuším ve středu, nebo čtvrtek, že vaří v sokolovně. Ani nevím jestli je to název, nebo fakt sokolovna.

514
Péťa
Reagovat

Neměl by MB uklízet kuchyň?

515
Bazinga
Reagovat

Mirka si stěžuje Pavlíně, že Vladko nemá vůbec žádné meteorologické schopnosti. Řekl jí, že bude pršet a ono zatím svítí sluníčko.

516
Lovelessss
Reagovat

pohled na Mirku, jak zvyka je fakt hnusny… neni teda podle me pekna..

517
okkvp
Reagovat

můj momentální osobní žebříček sympatií je poněkud skupinový
Vladko, Nikol, Lucka, Láďa

MB 3B Jenda
eé(va)
bachařky (hlavně pro málo pozorovacího materiálu)
štrůdl

VB, Romana

518
Klára
Reagovat

Malej se chce nechat ostříhat od Mirky, od Zdenky se mu to nelíbilo

519
anka
Reagovat

tak bachařka až bude boss, tak bude ve vile krušno – zjevně má uklízecí mánii – teď ze stolu uklízí příbory a zbylé ubrousky, ty přeložené zase rovná a skládá na sebe – pro další použití ?

520
JanaH
Reagovat

505 okkvp : :-D koktavý, to je pěkné, ale přesné.

521
Lovelessss
Reagovat

jeste tomuhle se rika Sokolovna – v prazskych riegrovych sadech http://www.sokool.cz/?page_id=31

522
Bazinga
Reagovat

Štrůdlík dneska vůbec nespala. Měla totiž hrozné, ale opravdu hrozné sny.

523
Motýlek
Reagovat

Pavlína mi zatím není sympatická… Vadí mi i její hlas a prapodivný přízvuk…. Ona je odkud?

524
Lovelessss
Reagovat

523 Motylek
je z Ceskych Budejovic, ale bydli v Praze

525
Hooper
Reagovat

OT: V SoKoolu mi chutnalo, pěkná restaurace kousek od bytu.

514 – embéčko a úklid? Naivo

516 – už tu či na fb někdo psal, že má chlapské rysy. Tak nějak souhlas, nelíbí se mi vzhledově.

526
Bazinga
Reagovat

MB si prozpěvuje znělku dětského pořadu.
Aha- aha – hlásí se vám Praha
Aha – aha – hlásí se vám Dáda.

MB dozajista ještě před pár lety usínal v postýlce se šprušlema s žížalou Julinkou :-)

527
Lovelessss
Reagovat

525 Hooper
souhlas, taky tam obcas zajdeme a zatim, co jsme meli, tak super

528
Motýlek
Reagovat

524 – tak to by odpovídalo…

529
JanaH
Reagovat

515 Bazinga : náááhodou to Vlado asi fakt trefil, u nás se schyluje k dešti. :-D

530
Motýlek
Reagovat

529 – určitě bude pršet, mě bolí hlava jak střep

531
Bazinga
Reagovat

Blonďatá bachařka uklízí v kuchyni. Je to takový silový typ. Spodní přihrádku v myčce, která se trochu zasekla, dotlačila dobře mířeným lehkým kopem. Už jim nefunguje mikrovlnka, že?

532
JanaH
Reagovat

530 Motýlek : no tak ty jsi kousek malinkatý ode mne, že? ;-)

533
anka
Reagovat

bachařka má dneska rajony, teď chce umývat WC – a Romančin kuřecí vývar dál tiše odpočívá na plotně … v rámci vegetariánského oběda masový vývar nelze? to jí štáb neměl dělat, když se tak snažila

534
Wanna be your monster
Reagovat

Vladkovy komplexy z toho, že Dobrovodský se nezúčastnil sběru jahodníku. Tak tohle si i za ty léta pamatuju, jak to vyprávěl.

535
Marka
Reagovat

Blond bachařka je neschopná obrátit poslední bramborák na pánvičce – musí přijít na její žádost druhá bachařka z koupelny a obrátit

536
Hooper
Reagovat

Jo, blonďatá bachařka bude dost od rány. A tipnul bych si, že u nich doma se dá jíst z podlahy a vaří tmavovlasá bachařka.

537
Bazinga
Reagovat

Myslím, že se právě vysvětluje, proč MB téměř nesundává klobouk. Nelíbí se mu střih vlasů, který mu na hlavě vytvořila Štrůdla. Teď se svěřuje do rukou vyučené kadeřnici, nyní inženýrce Mirce.

538
Capri
Reagovat

Dobré odpoledne všem…. :)

Jak tak koukám na Mirku tak se potvrdilo to co jsem psal včera, že má v obličeji tvrdší rysy jelikož bez toho profi makeupu je to ještě výraznější… a ještě ke všemu ta její chůze. Ošklivá není to si nemyslím. Ale prostě pokud jde o to kdo má z přítomných holek v sobě nejvíc ženskosti pak je to Nikol (i přes ten její exces).

539
Motýlek
Reagovat

532 – Jani, dívám se na radar a v KM už je bouřka… Tak to máme za chvíli tady… /jj, já su kousek od tebe/

540
Budulínek
Reagovat

MB bude ostříhán kamera-1

541
Hooper
Reagovat

A kdybyste to nevěděli, tak Lucka má dneska růžová tanga.

542
Juchna
Reagovat

Prosím, prosím, ať to tady zůstane, tak jak je, žádné restrikce, ani domluvy, kdo zrovna bude komentovat, právě díky tomu, že si tady může napsat kdo chce co chce je to tady nejlepší. To nevadí, že některé komentáře jsou 2x nebo 4x, mně se líbí, že to mám z více zdrojů, kolikrát někdo jenom něco stručně shrne a další to naopak podrobně rozepíše, jestli se budeme za to kárat, spoustu lidí to může odradit a o spoustu věcí tak můžeme přijít. A že je to tady dlouhé – taky to byl pro mě na mobilu problém, ale pak jsem přišla na to, že stačí nahoře na stránce kliknout vpravo do toho modrého pole, kde jsou vypsané poslední komentáře a hodí mě to na poslední koment v diskusi, pak stačí aktualizovat stránku a načte mi to komenty přesně od místa, kde jsem naposledy skončila.
Já naprostou většinu času online kamery sledovat nemůžu a proto jsem radši, když je na panáčkovi toho spíš víc, než míň a čím podrobněji, tím líp.

543
Klára
Reagovat

537: Teď to sám popírá, ale ne moc přesvědčivě :)

544
Kapi
Reagovat

Kuni xicht MB kdyz je nervni, nebo si neni jisty sam sebou tak si otira nos palcem, vis jak :)

545
okkvp
Reagovat

OT 512 – za prvé, dva je často velmi málo na počet pozorovatelných skupinek, za druhé těžko to zorganizovat. Ale třeba se časem k nějakému ideálnějšímu řešení propracujeme.
Pokud píše on-line někdo z autorů (a je přihlášený) jeho posty databáze bere lépe a radostněji než obyč návštěvníka. Drobet problém je, že se to někomu na některých kamerách zpomaluje (např u mě)
ad schvalování odkazů – běžné dokazy v počtu 1/post se neschvalují, ale máme několik výrazů a stránek, které se schvalují vždy a máme pro to své důvody. + Občas něco vyhazuje systém sám o své vůli.
Pokud se stane a je tu někdo z adminů, tak stačí krátká výzva, kontrolovat „střeva“ trvale je dost opruz a systémové upozorňovačky dtto

546
Marka
Reagovat

bachařky by možná byly snesitelné odděleně – jejich skrytě milenecké vzájemné opečovávání mi leze na nervy

547
Bazinga
Reagovat

Tak mé podezření se nepotvrdilo. MB ten klobouk bude nosit ve vile pořád. Je totiž úplně jedno, kdo ho stříhá, pokud to není jeho osobní holič, stojí to vždycky za prd.

548
Budulínek
Reagovat

MB má svého holiče 8 let

549
Lovelessss
Reagovat

Mirka: odkud ty jsi?
MB: ze Sumperka
Mirka: to je kde? nekde na sumave?

:-))))))))))))))))))))))))))

550
Hug
Reagovat

Mirk a na to šla logicky,ŠUmperk musí být na ŠUmavě:-)

551
Marka
Reagovat

Mirka stříhá MB v koupelně – a ty jsi odkud?
MB – ze Šumperka
Mirka – to je někde na Šumavě?

:-D

552
JanaH
Reagovat

539 Motýlek : dávám tomu hoďku, maximálně dvě.
Nééé, něco přijde večer a v noci, určo až půjdu venčit pesinu. :-D

553
Klára
Reagovat

Růža půjde do vany

554
Budulínek
Reagovat

MB vždyt je to děcko, se jako přitvrzuje čírem s vlnovkama. Ale pozoz bude chemlon, neměla by zd. zájem o vlas EU kvality

555
Hooper
Reagovat

Hraběnka v zadku sošného ještě není?

556
anka
Reagovat

tak Romanka zjevně po vínku v lepší náladě konstatovala na terase, že ona je rychlá ve všem – v mluvení, uklízení, vaření ( kruci – co teda ten dnešní lenochod po ránu k kuchyni? ) a chystá se dát sprchu … ona neskáče do řeči, jenom když ten s kým mluví se potřebuje nadechnout a zmlkne, tak ona myslí, že už třeba mluvit dál nebude :-))

557
abbarth
Reagovat

Fascinuje mě, jak nikdo neumí obsluhovat myčku, sporák apod., co ty lidi sakra doma dělají… Kdyby tam nebyl Vlado, tak jsou úplně ztracení…

558
Motýlek
Reagovat

545 – rozganizovat není problém – píše kdo tu momentálně je… :-D Pro mě jsou dva dostačující, aspoň jim jdou odesílat příspěvky… Jinak s tím nemám žádný problém.., ti co komentují jsou fakt dobří…

559
Capri
Reagovat

Ale ta neznalost polohy rodného města MB mě taky docela točí…. už jen proto, že sám od něho nebydlím moc daleko. :D

560
Budulínek
Reagovat

abbarth
557
přesně
umí ovládat jen žehličky na vlasy.

561
Hug
Reagovat

Zvlášť když je někdo z Budějovic a Šumavu má za rohem

562
Hooper
Reagovat

Á, po stříhání embéčka se holí, samozřejmě výsledkem budou vousy v umyvadle. Jestlipak ho tmavovlasá lesba seřve?

563
Hug
Reagovat

Myčku nemá doma každej a s tím elektrickým sporákem bych měl zezačátku problém asi taky,ne všechny spotřebiče tam jsou stejný jako mají doma

564
Rena
Reagovat

557 abbarth
no každý doma myčku mít nemusí.. u rodičů nemají, v podnájmu nemají, a třeba ji ani nepotřebují, když se nestravují doma. Človek si ji koupí až má vlastní bydlení a rodinu. To zde má jeden – dva lidi. Vladko je kuchařem, ten v kuchyni by měl znát všechno… také znám spoustu domácností se starým plynovým sporákem, moderní sklo keramický také nemá každý a už vubec ne v podnájmech… takže se tomu nedivím, že s tím, co zde mají někteří neumí.

565
Capri
Reagovat

To vypadá, že MB má stejný strojek na vlasy jako… :D Jen teda nevím proč si na tohle nepořídí raději zastřihovač vousů. :D

566
Capri
Reagovat

565 – * jako já

567
okkvp
Reagovat

Lúca by se taky ráda nechala přistřihnout

568
Budulínek
Reagovat

Hug
563
No to je pravda, myčku každej nemá, zvlášt ty co se stravují v restauracích!
Nevím co je ve sporáku a myčce za vědu.

569
Marka
Reagovat

542 – taky se mi líbí, že je více popisů jedné situace, protože někdo píše stručně vtipně s nadsázku, někdo zas detailnější popis a pokud nejsem na kamerách a dočítám později, je ten obrázek o dění ve vile plastičtější

jediné co mi vadí je to sekání při odesílání a posun v číslování po schválení čekajícího postu (ale holt co se dá dělat, malé nepohodlí se dá přežít)

570
okkvp
Reagovat

něco zase bude

571
Wanna be your monster
Reagovat

Jak jsem poslouchala toho jalovce ve Volbě, tak je zajímavé, že se s hranáčem prý potkal asi dvakrát.
Zatímco hranáč třeba dokonce bydlel s marcy, které ve vile pořád říkal, jaká je slepice.

572
Frodo
Reagovat

já jsem alergická na to žvýkání té lesby byznysmenky!

573
okkvp
Reagovat

slejzají se do obýváku a holky ve dvou družstvech mají uspořádat soutěž na přenášení vajec

574
okkvp
Reagovat

vítězky budou pánové za jásotu vyhazovat do vzduchu

575
Amanda
Reagovat

Dopis
Rádoby vtipná Růža „Přišlo nám psaní, doufám že né z vojny“
A bolí ji hlava z počítání lidí

mají uspořádat soutěž z misy do mísy přenášet vajíčky, jen holky a 2 družstva
Vítězné družstvo budou pánové vyhazovat do vzduchu

576
Bazinga
Reagovat

Úkol pro ženské osazenstvo. Přenášení vajec z mísy do mísy. Lžičkami v puse. Jsem zvědavá, kdo bude chtít být vítěz. Vítězné družstvo totiž budou muži vyhazovat do vzduchu, v pokynech není nic o jejich zpětném chytání.

577
Klára
Reagovat

Láďa Lucce navrhuje ostříhat na mikádo, Lucka oponuje, že nechce helmu :)

578
Frodo
Reagovat

MB chodí oproti té malé lesbě jak baletka

579
Amanda
Reagovat

Ženské družstvo je ze žen .. Nekecej Růžo, vážně? :D

580
okkvp
Reagovat

Tom správně připomínkuje, že rozbitá vejce budou smrdět a že z umělé trávy nepůjdou vymejt. čeká se na klid, až Růža ve vzkazu najde kde se má hrát. Na zahradě

581
Frodo
Reagovat

Růžka čte úkol. Po vypadnutí z vily bych jí koupila slabikář.

582
anka
Reagovat

ježíši, tohle nemůžou zvládnout bez dalšího přečtení … ještě třikrát!!! prosím

583
Péťa
Reagovat

Růža si to ty ůkoly mucí číst jak retard, protože ta blbka je nikdy nepochopí.

584
Capri
Reagovat

Frodo (572): Buď ráda, že nemá lízátko aby zaměstnala a procvičovala jazýček. :D

585
Amanda
Reagovat

Růža “ Já jsem se zrovna chtěla převlékat, jsem v pyžamu v jednu hodinu odpoledne“ ..kdyby v jednu :D:D

586
okkvp
Reagovat

(růžu zabít prosím, soustředím se na ni chvilku a už zas kvetu)

587
Klára
Reagovat

A to se Růža zrovna chtěla převlíct z pyžama :D

588
Frodo
Reagovat

584 ať líže co chce, jen ať už proboha nežvýká!

589
Rena
Reagovat

Ruža nadává, že dnes bude celej den v pyžamu, že nemá ani čas se převléci.
Ale řehoce se dnes méně, nezdá se vám?

590
Wanna be your monster
Reagovat

Co to říkala Růžena? že se zase nestihne převlíct, a že je to hrozné být v pyžamu v jednu hodinu odpoledne?

591
okkvp
Reagovat

Nikol – ládíku nic, jenom začínám mít trochu oteklej mozek ….. moje řeč :-))))

592
Capri
Reagovat

Pohlazení pro oči vidět Nikol po záběru na Růžu a Mirku… :D

593
JanaH
Reagovat

Domovnice už dvakrát koktavě přečetla zadání úkolu a někteří stále mají problém s jeho pochopením.
Ani se jim nedivím.

Mimochodem, ti, co se domnívali, že je stále nemytá nečesaná v pyžamu, měli pravdu.

594
okkvp
Reagovat

Imho má Růžu venku každý rád, jen proto, že se jí bojí naznačit, že je k nesnesení, aby nedostala rapl

595
Amanda
Reagovat

586 – lepší nesoustředit :D

596
Rena
Reagovat

myslíte, že večer pak Ruža v tom pyžamu půjde i spát? Nebo si vezmě tepláky?
A to je od 7h vzhutu a vařila dort a snídani…

597
anka
Reagovat

a Romance už konečně „došlo“, že má na sobě pořád ještě pyžamo, tak to není domácí obleček, ale domácí pohodlíčko, prý do teď nebyla člověk, chce se okoupat a umýt hlavu …

598
Amanda
Reagovat

Teď boss řeší jestli boss hraje nebo ne .. Fakt hlupaňa..

599
Klára
Reagovat

Růža stále nepochopila úkol

600
okkvp
Reagovat

že to Romana a Zdena nepochopí?

601
abbarth
Reagovat

598
No boss i asi fakt hrát neměl, co je to za soutěž 4 na 3

602
Hug
Reagovat

to je jednodušší než jsem čekal

603
anka
Reagovat

jasně, pokyny nebyly přesné, měli je mít ve vodě a nabírat tou lžičkou, ne dávat rukou na lžičku, ne?

604
abbarth
Reagovat

Jak Štrůdl čučel, jak VBčko nadhazovalo Nikol… Pohled k nezaplacení :-)

605
Hooper
Reagovat

603 – taky mám dojem, že to tak být mělo.

606
Amanda
Reagovat

Teď zjistili že u toho nebyl Láďa

607
Motýlek
Reagovat

ukol – kravina…. Proč není něco náročnějšího na fyzičku?

608
Sabi
Reagovat

podle mě to stejně blbě pochopili, měli lovit vejce z vody v první misce a dávat je do druhé mísy s vodou, vždycky lžící v puse, to nejezdili na tábory nebo co :))

609
okkvp
Reagovat

Kdyby nebyla nadvážní, tak by se ta uřvaná Pavlína nepekla …. tu budu taky hodně špatně snášet

610
Hooper
Reagovat

608 – samozřejmě, ale tenhle úkol potvrzuje, že to zatím je pionýrák

611
Amanda
Reagovat

Vladko je slaďouš :D
Jak ty holky nadhazuje a měl dobrou hlášku „Představte si vejce svých lásek“ :D:D

612
anka
Reagovat

no a slepice kdákají kolem stolu … ta hra teda sedla

613
Rena
Reagovat

Já to stále necháu!! Ruža je mezi 12ti cizími lidmi, ví, že je v telce, na netu a klidně je v 16h ještě v pyžamu, neumytá, neupravená… chápete to? Opravdu domovnice, nejen hlasem a chováním.

614
Amanda
Reagovat

610 -Zatím je to slabota, nejdřív voda teď vejce, připomíná mi to takové ty dny sportu na základce :D ještě skákání v pytli, prosím!

615
terz
Reagovat

Konečně je tam trochu veselo a zábava. Dávám tomu půl hodiny než to romana všechno přeřve svým vtíravým, uši trhajícím smíchem a veškerou zábavu začne systematicky likvidovat.

616
Rena
Reagovat

a ještě se k tomu dobrovolne přiznává… inteligence velikosti třešně…

617
Sabi
Reagovat

bych jim dala ten úkol opakovat, dokud to neprovedou správně :)

618
Capri
Reagovat

Pavlína je prý odborník na „párky“ :D

619
Rena
Reagovat

no, to vejce , co jim spadlo, jim tam pod tou podlahou a na slunci bude brzy pěkně smrdět

620
Amanda
Reagovat

613 – Já bych byla ještě čistotnější než v reálu .. ale jí to prostě neva, teď jen dělá jakože chtěla kdyby chtěla tak mohla jít hned ráno když ostatní ještě spali ne?

621
Motýlek
Reagovat

Mirka umí stříhat jenom chlapy, dámy neumí…
Já sice nevím jaký je v tom rozdíl, ale asi je…

622
abbarth
Reagovat

El Nino už úplně rezignoval se jakkoliv zapojovat a leží za vířivkou, na kamerách jsou vidět pouze nohy… Zajímavé byly jeho výrazy při soutěži, takovej výraz WTF, kam jsem se to dostal….
Ani se mu nedivím, je to opravdu dementárium… Soutěž na 2 minuty a hotovo…

623
okkvp
Reagovat

621 – no kdysi to bylo tak, že na pány šly jen ty poněkud nešikovnější

624
bordel
Reagovat

621 – Dámy jsou těžší, těch střihů, melírů, trvalých atd. je asi mnohem víc druhů/typů…

625
Motýlek
Reagovat

620 – neměla čas…. Ona je ten typ baby, co musí všude být, aby jí nic neuteklo, všechny poslouchat, a pak nemá čas udělat hygienu a převléct se…

626
Motýlek
Reagovat

624 – právě střihačky chlapů byly ve stříhání lepší… Šak Lucka chtěla jenom ostříhat, ne?

627
okkvp
Reagovat

622 – nojo no, štáb má teď problém, že úkol musí pochopit alespoň trochu i Růža -a jak vidno, podat cokoliv natolik polopaticky, je dost obtížné.

628
abbarth
Reagovat

Lesba si to přišla do koupelny zkontrolovat…

629
Klára
Reagovat

V koupelně tři kadeřnice a pokusný králík Lůca

630
anka
Reagovat

613 – vždyť ona taky,ne ? ( doma by strávila v pyžamku nečesaná nemytá další tři dny)

631
Dáša
Reagovat

Takéto „hry s vajcami“ a podobné blbosti z pionierskych táborov v RS vyslovene neznášam. Nie je to zábavné asi ani pre hráčov, ani pre divákov. Aspoň si myslím.

632
Motýlek
Reagovat

622 – už jsem si ho všimla předtím jak reaguje, a je mi zatím hodně sympatický…. A vypadá dobře… Jen mi vadí naušnice na chlapech….

633
Marka
Reagovat

594 – spíš nikdo nemá energii jí odporovat – ona stejně neposlouchá a jen mele to svoje a hahahaha – tak radši zvolí útěk z jejího dosahu, což ve vile nejde

tak je to teď pro kouzelnou Romču velký šok

dnes je méně slyšet – buď dostala ve zpovědnici prášky na uklidnění nebo už jí konečně docházej baterky

634
Wanna be your monster
Reagovat

Už drbou po džambulce i Kramného v Egyptě…

635
Rena
Reagovat

Luca se chtěla před vyvolenými uplně oholit – strojkem (vlasy)… prej už tak byla… s jejím obličejem — nevím ale musela teda vypadat…ty vlasy proti chemlonkám jsou na ni právě to jediný opravdu hezký…

636
okkvp
Reagovat

Vlado Ladí, Nika hvězda, probírají dovolenky v Egyptě a okolí a jejich následky.

637
Klára
Reagovat

Růža je asi ve vaně, naštěstí ji žádná kamera nezabírá. Lucka si před dvěma lety oholila hlavu a teď to chtěla udělat zase

638
Capri
Reagovat

Klára (637): Je na WC a převléká se.

639
abbarth
Reagovat

627
Bohužel to pak kazí celou soutěž… Zvolení bosse se nepovedlo, snad se v úterý dočkáme změny…
632
Já si myslím, že je hodně nad věcí… Pokud to sám nevzdá, tak si myslím, že se může dostat hodně daleko… Sice na pohled vypadá, že je jako většina potetovaných ve vile, ale opak je pravdou, v hlavě to má srovnaný…

Odkud mluví Růža? Je někde v koupelně, ale nejde vidět

640
okkvp
Reagovat

638 – šetří diváctvo – píšeme plus :-)))

641
Hooper
Reagovat

635 – na Lucce jsou pěkný i nohy, zvlášť v těch džínovejch trenkách. Jinak souhlas, ona by jako skinhead vypadala blbě.

642
Klára
Reagovat

638: Díky za upřesnění, stejně je fajn že není vidět ani moc slyšet :)

643
okkvp
Reagovat

Taky potřebuju ostříhat

644
Amanda
Reagovat

Na dvojce je zvuk z venku a obraz z koupelny, v této chvíli mi to ani neva

645
Rena
Reagovat

Ruža je ve vaně , chtěla podat čampon a nikdo ji nezabírá a mlčí… hurá…

646
Capri
Reagovat

Hmm slyším v koupelně vodu… takže asi musím změnit stav na Růža ve vaně. :D

647
Motýlek
Reagovat

639 – mně nepřijde Honza ani na pohled podobný ostatním chlapům… Já jsem si toho tetování napřed ani moc nevšimla…, soustředila jsem se na jeho obličej a výraz… Uvidíme, jak se projeví a ke komu se přidá…

648
Capri
Reagovat

Klára: Neděkuj… byl to omyl za který je třeba se ti omluvit. :)

649
Klára
Reagovat

Na WC je teď každopádně Zdenka

650
Motýlek
Reagovat

643 – já taky…. :-/ už jsem se musela dvakrát ostříhat sama…

651
Rena
Reagovat

641 hoper –
no, postavu má Luca slušnou, i se obléká docela dobře a líbí se mi, že je docela sebevědomá, na to jak vypadá .. nejhorší je jak se nepustí cigarety… a že kouří od 10ti let – jak se přiznala a zdá se jí to normální – pro mě velké mínus

652
Motýlek
Reagovat

Jdu taky do vany…. Musím ze sebe udělat člověka… Tak jak Růžka…

653
Capri
Reagovat

Růža ukázala prsa a já to neviděl… a díky bohu za to :D

654
Frodo
Reagovat

Ta Růžka furt mele tu svou. To není možný!!! Vždyť ona nemá kousek empatie, pochopení, uši k naslouchání nebo co to je za kreaturu????

655
okkvp
Reagovat

651 – kuřákům to nepřijde. Já taky hulím mnohem víc, když je nuda nebo, když mi teče nerv. (ale uznávám, je to blbá závislost, kéž bych byla při prvních pokusech zvracela jak amina)

656
Rena
Reagovat

Ruža má strach, že její dceri se budou smát spolužáci, že má bláznivou matku, až ji uvidí v tv… prej je chytrá, jde na gympl…( asi není po ní)
no chudák dítě… ale 12tiletí se asi nedívají

657
Marka
Reagovat

Růža už zase vychvaluje dceru, že je chytrá, že jde na gympl víš co víš jak (bóóže)

658
Amanda
Reagovat

653 – Aspoň nebudeš mít noční můry :D

659
okkvp
Reagovat

Vladko s Ládíkem už zas jedou historii, zeměpis a kulturu dohromady. Tedy mluví hlavně Vladko, že.

660
Marka
Reagovat

Ruža už vylezla z vany a mluví a mluví

661
Frodo
Reagovat

ad kouření – já jsem kouřila asi 12 let a pak jsem dělala v kanceláři, kde kolega vykouřil dvě krabky za den a když jsem viděla, jak je to už potom fakt nemoc, tak jsem přestala kouřit ze dne na den. Teď už 5 let to mám tak, že když jsem třeba na dovči, tak vykouřím krabku a s chutí si to vychutnám a pak zas půl roku nekouřím a je mi to celkem fuk. Za rok vykouřím max 3 krabky a jsem spokojená, protože mi nesmrdí hadry kouřem, cítím se dobře a když chci /2x-3x za rok/, tak si prostě zapálím, užiju si to a je to :-D a když vidím tu Lůcu, tak už asi nebudu kouřit vůbec a když si ještě představím ty „Lídlovky“, co tam hulej…

662
Marka
Reagovat

na kam1 záběr na schránku – bude úkol nebo trest za šptně lovená vejce?

663
abbarth
Reagovat

Vladko vykládá o historických událostech ze Španělska, jeho poznatcích od přátel.
Eva a Nikol rozebírají bulvár, dovolenou, modeling…
Nikomu nedoporučuji sledovat koupelnu na kamere 4 – Růža

664
Capri
Reagovat

Amanda (658): Právě, právě… :D

Jinak teda nevím jestli se cítit jako celebrita když SUNíčko použil dva mé postřehy ve svém článku. :D :D

665
okkvp
Reagovat

Hvězdá chrábě je prý původně zrka, pokud to někomu včera uteklo

666
Marka
Reagovat

Ruža stále nevyzvedla poštu, musí se obléct, což nestihla, protože prostě neměla čas – musela mluvit mluvit mluvit

667
okkvp
Reagovat

664 – tím šéf začíná nadbíhávat potenciálnímu autorovi :-)))

668
Amanda
Reagovat

Dopis
Domovnice teda vypadá ještě hůř snad :D – ještě nemá port ani nemůže číst, kravuša

669
okkvp
Reagovat

že prej Romana jako boss nemá autoritu – a trest pro všechny – sebrat osobní fotky.

670
Frodo
Reagovat

664 – Můžeš se tak cítit. Martůčijka se tak taky cítí :-DDD

671
Rena
Reagovat

okvp – ono je kouřit a kouřit…
dát ve 25 letech denně 40… a nebo 4 a jen občas i 20 (když je situace – dlouhá oslava s alkoholem) a nekouří se doma, dobře… to se dá ještě tolerovat. Ale ve 25 muset mít cígo každých 10 min a ne jedno… jinak být zcela vyřízená… jak předvedla, proboha, co to s ní udelá za 10 – 20 let a uplně klidně řekne, že hulí od 10ti (řekla, že už 15 let…), to mi normální nepřijde

672
okkvp
Reagovat

Romana hluboké myšlenky – jakože kdo si jak trest vezme – připustí.

673
Amanda
Reagovat

664 – Radši né, pak by tě mohl vyhledat bulvár :D:D

Holky musejí odevzdat fotky

674
Capri
Reagovat

Jinak teda bylo by fajn kdyby se někdo z přítomných příslušnic něžného pohlaví vyjádřil k tomu co se dělo včera mezi Pavlou a Mirkou… Emotivní objetí při uvítání, pusa na tvář a to noční něžné pohlazení vlásků. Je tohle běžné mezi dobrými a dlouholetými kamarádkami?

675
abbarth
Reagovat

669
Konečně nějaký vzrůšo :-D.
Štrůdl to tězce nese, pláče.

676
okkvp
Reagovat

štáb chce evidentně z Romany vytěžit co se dá.

677
Marka
Reagovat

673 – všichni musí odevzdat fotky, ale mají je samo jen někteří – Zdenu to rozsekalo a brečí

678
abbarth
Reagovat

674
Doporučuju pročíst cca prvních 100 dnešních komentářů, je tam vše popsáno

679
Amanda
Reagovat

Štrůdl brečí

680
okkvp
Reagovat

674 – já jsem na holohlavý mužský

681
Frodo
Reagovat

674 – je to naprosto běžné /mezi lesbickými partnerkami/ :-D

682
Klára
Reagovat

Štrůdla zalezla pod peřinu a bulí

683
Capri
Reagovat

abbarth (678): Aha… to jsem nějak přehlédl. Díky za upozornění.

684
okkvp
Reagovat

Štrůdl evidentně zasažen v ledví, teď se ukáže jestli si vyleje vztek a na kom

685
Amanda
Reagovat

Štrůdl na MB „Ty za nic nemůžeš, oni jsou trapní“

686
Klára
Reagovat

Martin šel Štrůdlu utěšovat, ale hned to vzdal, Štrůdla říká, že jsou trapní že jim to vzali. Další utěšitel je Niky

687
Frodo
Reagovat

Kde je princ na bílým koni, ochránce žen, dětí a sirotků??? Empatický sympaťák? Proč neutěší štrůdla v těžké chvíli???

688
abbarth
Reagovat

Nejdřív se Štrůdlu snažil utěšít Martin, teď Nikol.
Martin u bazénu má z toho docela radost…

689
okkvp
Reagovat

Lúca je ráda, že je tu, je to tu pro ni zajímavé – řeči s Mirkou u stříhání.

690
Frodo
Reagovat

VB právě trénuje řitní alpinismus v El ninovi

691
Klára
Reagovat

689: Už je ale přišla zkontrolovat paní vrchní lesba

692
okkvp
Reagovat

Lucka se diví, jak ryšavé kusy z ní ostříhala. Dávala si červenou. Pavlomíra nemůže chybět – drazila na kontrolu

693
Frodo
Reagovat

VB vyslýchá El nina co, jak a kde zpívá. Čekám, kdy padne otázka ZA KOLIK

694
abbarth
Reagovat

U bazénu borci rozebírají El Ninovu kariéru – písničky, vydavatelství, koncerty… Nejvíce se zajímá VB, asi by si hodil nějakej repík

695
Rena
Reagovat

frodo – kouření –
mám práci u které ani jednou za prac. dobu nemohu odejít si zakouřit ven, i v době pulhod. přestávky nemohu, ani moji kolegové… to bychom to všici museli přestat delat… takových zaměstnání je spousta…
jsou mezi námi i takoví, co tu krabičku i někdy za den dají, ale ráno, pak celý den nic a pak zase odpoledne.Tech osum hod. vydrží… a je to strašné , že tak mladá holka ani hodinu.. je to šílená závislost a má štěstí, že se jí to v práci toleruje

696
Hooper
Reagovat

A vébéčko na terase…

697
okkvp
Reagovat

Tak Buldoci (1,2) se Lúce taky pletou, zaplať bůh, nejsem v tom sama :-)))

698
abbarth
Reagovat

Štrůdle nejvíce chybí pejskové

699
Marka
Reagovat

674 – já jsem se vyjádřila :-) že jsou jasný milky

nohy kolem pasu = intimní pozice, v noci pohlazení po vláskách (myslím že to bylo místo pusy na dobrou noc),

při obědě starost Pavlíny o to, co bude jíst Mirka, po obědě dotazy, zda nechce něco jiného přichystat

ale hlavní je můj pocit, který z nich cítím i přes sklo – jsou mi obě něčím nepopsatelným nepříjemné (zcela jinak než uječená cuchta Růža nebo ostře řezaná hraběna)

700
Frodo
Reagovat

Lesba říká druhé lesbě: „Co asi dělají naši, viď?“ a za minutu dodá: „a vaši“…

701
Hooper
Reagovat

Muhehe, Nikola už začíná pomlouvat Lucku. Proč mě to nepřekvapuje?

Zdena vypadá, že už bude celkem ok, pobrečela si.

702
abbarth
Reagovat

Pokud půjde do duelu EL Nino, tak si s sebou vezme Vladka, aby vypadl ten nejsilnější…

703
Frodo
Reagovat

Romana na malou lesbu: Co cvičíš? Jak jako, co cvičím? No jako…a velká lesba, hlavně kolem huby má svaly, viď?

704
okkvp
Reagovat

Dorazila Romana, začala na holky povídat už při otevření dveří – samozřejmě s něčím naprosto nepostatným, teď se nakrucuje a evidentně čeká na pochvaly nebo utěšování, že na tom není tak špatně

705
abbarth
Reagovat

Doporučuju přepnout na kameru 3

706
Klára
Reagovat

Růžena, která umí skvěle a plynule anglicky myslí, že saw se čte „sav“

707
Hooper
Reagovat

Zdena zná stanfordský vězeňský experiment? Wow, to bych teda nečekal. Zajímavý rozhovor mezi ní a Nikolou.

708
okkvp
Reagovat

vracejí se k včerejšku a masakrózní Pavlíně, rozhodnutí Lucky co udělat.

709
Wanna be your monster
Reagovat

Ruský experiment, o kterém mluvila Nikol.

http://www.anti-illuminati.net/rusky-experiment/

Ovšem, ne že by to byla pravda. :)

710
okkvp
Reagovat

prej – eště, že jsi tam neměla ledy, to by taky třeba (Romana) neměla zuby :-))))

711
Hooper
Reagovat

Dítě neví, že bude mít imunitu, takže nebude vypalcovaný?

712
okkvp
Reagovat

a už je tam zas a zas aniž se vůbec rozhlédne, mele si svůj monolog jak kdyby měla samomluvu … to je strašlivá osoba

713
Marka
Reagovat

699 – poslední věta měla být samostatně (aby to nevyznělo, že jsou mi nepříjemné tím že jsou partnerky – jen jsem to dodala)

714
abbarth
Reagovat

VB si vyslechlo plán El Nina, že když dostane hlas, tak vezme Vlada.
VB hned běželo za Nikol a Štrůdlou to vyslepičit, aby daly hlas El Nino a aby vypadl Vlado, protože Nino má velmi silnou podporu fanynek

715
JanaH
Reagovat

Jenda Benda slibuje, že při svém vypalcování si bere do duelu Vlada.
Čehož se chápe vorvaň a instruuje Mbéčko.
Mirda má bobky, že se o tom nesmí bavit.

716
Marka
Reagovat

kam1 – VB sděluje zdeně a niki, že se právě dohodli, že Nino chce palce, aby vyhodil Vlada v duelu

niki vysvětluje svůj pohled a palec dá komu chce

717
abbarth
Reagovat

Miro, Martin, VB dají palec Ninovi. Nikola s plánem nesouhlasí, chce Vlada ve vile…

718
Frodo
Reagovat

Ví vůbec ta Romana, že jsou kolem ní lidi??? Vždyť ona si jede ty svoje bomby a vůbec nereaguje na nic, co kdo kolem ní říká!

719
Wanna be your monster
Reagovat

jak je Thomas natěšený…stejně dá každý palec tomu, komu bude chtít. :D

720
okkvp
Reagovat

pardon, ale Romanu fakt nemám sílu reportovat

721
abbarth
Reagovat

715
ŽÁNEJ BENDA! ALE MANČÍK!

722
Klára
Reagovat

Vypadá to, že z Lucky bude fakt kočka

723
Klára
Reagovat

V koupelně další kakací debata, dneska už slyšim asi třetí :D

724
abbarth
Reagovat

722
Souhlas, Pavlína je šikovná. Se šmudlou Štrůdlou se to nedá vůbec srovnávat…

725
JanaH
Reagovat

721 : nekřič na mě. :-)
Jenda Benda jsem mu začala včera v noci říkat já a budu v tom pokračovat.
Jinak vím, jak se jmenuje doopravdy…

726
Wanna be your monster
Reagovat

On si hlavně může Nino slibovat co chce, a pak vyzvat třeba Thomase. :)

727
Klára
Reagovat

724: To je Mirka, Pavlína sedí na vaně :)

728
Amanda
Reagovat

Domovnice jede opět „Všichni jsou proti mně“ .. to už je stará písnička

729
Marka
Reagovat

slyšel jste někdo co říkala Luca v koupelně? já přepla do toho jak říká že dost bylo Vlada a teď je ovce Mirdy (doufám, že to byla ironie, ale nevím kontext)

730
Capri
Reagovat

JanaH (725): Jasně to je OK. Ale jde o to, že jsi tím zřejmě spletla i samotného SUNíčka v článku… „Den, kdy se poprvé probudí ve vile poslední dva noví soutěžící El Nino (Honza Benda)“ :D

731
okkvp
Reagovat

715 edit: abbarth 721 – klid s tim Capsem

732
Wanna be your monster
Reagovat

Domovnice řekla:Chápete to? lucka odpoví.

Romana: neskákejte mi do řeči! :D

733
Amanda
Reagovat

Jak může Romana vědět v kolik ho dělala? V 10 prý to jsem jí viděla chrápat :D .. „Můžeš si dělat s tím dortem co chceš“ ale stejně bude mektat

734
JanaH
Reagovat

730 Capri : četla jsem to a pobavilo mě to. :-D

735
Amanda
Reagovat

Paní učitelka Růža „Všichni budou potichu, já hned přijdu“ :D

737
Capri
Reagovat

Hmm… teď přemýšlím nad tím, že se trochu cítím jako Stifler při očekávání akce od potencionálních lesbiček v Prci, Prci, Prcičky 2. :D

738
abbarth
Reagovat

Štrůdla včera taky skočila přes zákaz do bazénu? Nebo co udělala?

739
okkvp
Reagovat

úkol = Maj se zamyslet proč trest s fotkama nejvíc vadí Nikole a Zdeně, proč jim nevadil trest pro ostatní za jejich prohřešky. Moderují lesby

Zdéňu omlouvá Tom (šeptal jsem já, nemá se za co omlouvat), Nikola se omluvila přece už několikrát a všem.

740
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol:tento dopis je lživý! :D

741
Klára
Reagovat

729: Říkala něco typu že ohledně Vladka platí že všeho moc škodí

742
Motýlek
Reagovat

702 – pokud by byl někdo, kdo by mohl Vladka teoreticky porazit, tak je to Honza… Jen by ten duel neměl být moc brzy… Podle mě si do duelu moc lidí Vladka nevybere a palce mu taky nebudou dávat….

743
okkvp
Reagovat

Zabte tu babu

744
Amanda
Reagovat

Romana jak na Niki tak na VB – Mně jste se neomlouvali

745
Frodo
Reagovat

737 – já už z tebe nemůžu :-DDDD /včera jí dala pusinku do vlasů, dnes jí ta tmavá říká „blondýsku“…/

746
Amanda
Reagovat

743 – já bych na ní použila tu pásku a zalepila jí hubu

747
Wanna be your monster
Reagovat

Ta je fakt na ránu fakt už. Nechápu, že se s ní snaží pořád všichni vyjít. Tak prostě at jí opravdu nesnáší, at má aspoň proč brečet.

Růžena mi navíc připomíná kámošku, se kterou se mám dneska sejít, a už se mi vůbec ale vůbec nechce. :D

748
Hooper
Reagovat

746 – štáb bod, jestli to takhle vymyslel

749
okkvp
Reagovat

Todle je na menzes – pronáší Vladko :-)))))

750
JanaH
Reagovat

731 okkvp : to bylo spíš asi na 721. ;-)

751
Wanna be your monster
Reagovat

Nikola: Odteď prostě pokud někdo něco poruší a neomluví se, jako třeba tady Martin, tak ho společnost může odsoudit. :D

752
Monika
Reagovat

Ono je dost mozny, ze Vlado pred palcovanim v utery odejde dom:-)) Popripade ma ve smlouve, ze jeho pobyt ve vile konci maximalne v TOP 5. Ja se nemuzu zbavit pocitu, ze tam nesoutezi jen rozjizdi hru. Navic mam porad v pameti, jak mu ruply jednou nervy a povidal „vy tady soutezite o pet milionu“. Ale jinak souhlas jedinej kdo by ho mohl porazit je Nino.

753
Motýlek
Reagovat

Už vím, koho mi ta Pavlína připomíná – Martina Maxu…, i postavou….

754
Capri
Reagovat

Frodo (745): :D Ale řekni sama… Naprosto přesně na ně sedí definice „potencionální lesbičky“ :D

755
Maty
Reagovat

Bod pro Martina, proč by se měl omlouvat za něco, co nechce…

756
okkvp
Reagovat

štáb chce dneska evidentně další hysterák

757
Wanna be your monster
Reagovat

752: jemu totiž nejde o miliony, ale o to, že chce být vidět, jak několikrát řekl. na primě říkali, že soutěží o pět milionů, takže je to pro mě uzavřené. To by bylo klamání diváka a tahání peněz na smsky.

když byl nasazen agent, diváci to věděli, akorát ve vile to neviděli.

758
Klára
Reagovat

Martin olíbává děvčata jako omluvu

759
Wanna be your monster
Reagovat

758: Mirečka taky.

760
Amanda
Reagovat

748 – jestli to někoho napadne použít (Třeba v noci až bude spát, doufejme na zemi :D)

Zase mele to svoje

761
Bazinga
Reagovat

MB chodí po terase a líbá dívky, které v důsledku trestu přišly o fotografie. Růža v koutku rychle kreslí obrázek dcery, aby ji jí štáb mohl zabavit.

762
Frodo
Reagovat

754 – já bych v jejich případě to potencionální s čistým svědomím vynechala :-DDD Neboj, prťka, dočkáš se! :-DDD

763
Motýlek
Reagovat

752 – to mohl myslet tak, jakože mu o výhru nejde, ani s ní nepočítá…. I když je to jenom jeho replika, ani to tak myslet nemusí… Podle mě si pohrává s myšlenkou, že to vyhraje a „bude si plnit svoje sny“…. Můj názor je, že je tam jako regulérní hráč…
Ale je otázka, jak budou lidi hlasovat, až bude v duelu…
To mám trochu obavy… Zřejmě nikdo proti němu nemá šanci, až jak říkám – Honza, pokud bude čas, aby se tam víc zapsal…. Pokud s ním Vladko vyvolá konflikt, tak je vše ztraceno…

764
Pat
Reagovat

Mirka (k omlouvání): „Je to přece kolektivní hra.“
Ha ha ha ha ha (:-)))))))))))))))))))))))))))))

765
Monika
Reagovat

Nikde neni psano, ze se to divaci nedozvi o nasazeni Vlada. Zatim to nemohli udelat, pac stale prichazeli novi hraci. Vic se ukaze pred palcovanim.

766
Bazinga
Reagovat

Růža se ve vile psychicky zhroutila. Venku má přirozenou autoritu. Zejména vůči potravinám, které když do restaurace nekoupí, tak prostě letí.

767
Lenny
Reagovat

koukam, ze LUcka je po trech hodinach nejaka jina.
Nikol mi dneska pripada trochu podrazdena.

768
Klára
Reagovat

Růža začíná hrát (pozor na ni) a fakt chlastá, má colu s něčím a od čtyř hodin nasává, ale nebude opilá

769
Marka
Reagovat

ruža – teď vím, že tady si musí každý udělat tu OBRNU :-D

770
Bazinga
Reagovat

Růža si připravuje ve hře obrnu. Není to překlep. Opravdu řekla obrnu. Asi chtěla použít „obranu“.

771
Pat
Reagovat

A Růža se chovala kamarádsky = špatně, … = špatně, … = špatně, tak to si tu asi budu muset udělat tu – obrnu, nebo něco.
OBRNU !!!! HUBY !!!!

772
Juchna
Reagovat

Ta Pavlína se na té židli za chvíli udělá! :-D

773
Capri
Reagovat

Frodo (762): Ale tak ne že bych se bál… :D Jen zvědavost je strašná mrcha… :) No… Alespoň že nemusím absolvovat to co kluci ve filmu když je ty dvě nachytaly. :D

774
XY2
Reagovat

Růža se psychicky zhroutila a už začíná hrát, chtěla je mít jako kamarády, ale to nejde….musí si udělat obrnu:-) a je tam sama za tebe.
Za koho tam byla do teď…

775
Amanda
Reagovat

768 – má to s vínem podle mě

776
Hooper
Reagovat

774 – za domovnici přecik

777
terz
Reagovat

Já prostě ehhhh chci víš jak tu romanu ehhh ven ehhh rozumíš ehhh prostě at je pryč ehhh nebo ehhh víšjak obrnu z ní budu mít ehhh tak a tohle sem chtěl říct ehh víš jak prostě jen ehhh tohle hahaha

778
Bazinga
Reagovat

Dítě na Růžu:
Ty tak piješ jako přes den, jo?
Růža: ne, já nemám potřebu pít
Dítě: a co to teda piješ?
Růža: víno

779
JanaH
Reagovat

Domovnice furt mele o dortu.
Neříkala při předávce, že si s ním má bloncka dělat co chce?

780
Klára
Reagovat

775: Jj, teprve druhou skleničku dnes :)

781
XY2
Reagovat

Starý recept od babiček funguje už několik let:-) Růža perlí, kolik už dneska vypila?

Ty tak piješ sama přes den, jo? A chutná ti to, když piješ sama, Růže opáčí, že tam není s kým pít:-)

782
Motýlek
Reagovat

Jsem to věděla hned, že je notorička… Ten hlas a pitomý opilecký smích tomu odpovídá…. Plus to sprosté vyjadřování….

783
Wanna be your monster
Reagovat

Kamera číslo dvě – vlado uklízí kuchyň, žádní domovnice.

784
Klára
Reagovat

Eva se nevyzná v tom obřím nákresu vily na zdi :D

785
Budulínek
Reagovat

Motýlek
782
Ted už taky věřím, že Růža pije.

786
XY2
Reagovat

752 – že je alkoholička jsem už psala, na ní se to dalo poznat za pár hodin, víno je pro ni poživatina a ještě ředěné, to je skoro voda:-D myslím, že od toho chlastu se odvíjí i ty její nálady.

787
Amanda
Reagovat

Růža se už zas maluje
Proč jí holky neostříhají tu slámu?

788
Amanda
Reagovat

„Mirko zákaz bavení se o štábu“ ozvalo se ze štábu

789
Capri
Reagovat

V amerických věznicích jsou prý frajeři podle B3 (jako nabušení rozumněj jako kámo vole). :D Zřejmě má ten chlapec pokřivený žebříček lidského charakteru neřkuli inteligence.

790
Bazinga
Reagovat

debata 3B s Dítětem o fotbale:
3B … tyvole, já mám jako 100 kilo, ale mi nikdo nesebere balón
Dítě: protože ho nosíš v ruce, tyvole

791
okkvp
Reagovat

jsem si byla počíst, co znamená ta Růžina přezdívka (Kelda)

792
Amanda
Reagovat

783 – bohužel už je na dvojce koupelna a Růža shánějící po hřebenu

793
Motýlek
Reagovat

785 – těch jejich výlevů bude přibývat… Opilci se buď smějou nebo brečí, visí někomu na rameni a říkají, jak ho mají rádi…

794
JanaH
Reagovat

Vorvaň se sháněl, co je kde k jídlu… tedy ptal se těch, co sedí na sedačce.
Chrápěnkou odpálkován, ať se zvedne a podívá se sám.
Připisuju jí bod.

795
okkvp
Reagovat

Růža je všude, protože pluje vilou, aby nikoho o svou přítomnost neochudila

796
Motýlek
Reagovat

A navíc už v medajlonu říkala jak všechny už dopředu miluje, což jsem si pomyslela, jestli je blbá nebo co…A ono fakt…

797
Marka
Reagovat

alkoholismus s Ružinou povahou je vražedná kombinace – pořád musím myslet na její dceru (jak ji Ruža často zmiňuje) a je mi jí líto (dcery)

798
okkvp
Reagovat

já přepla na 1 a za minutu je tam … jdu v zoufalství hledat buldoky

799
Pat
Reagovat

Nezpívat, přijdu o hudební sluch (:-((((((

800
JanaH
Reagovat

Nečakaj ma už nikdy pěje Vladko a Růža ho doplňuje zalúbil sa chlapec.

801
Motýlek
Reagovat

794 – JanaH – on si nechává sloužit… To mě tam štve už delší dobu… „nachystej mi kolu s ledem“… Jak sprostě nemluvím, tak jeho bych poslala do řiti…

802
Pat
Reagovat

Kurňa, na který kameře se nekvlílí?

803
Marka
Reagovat

bachařka2 v rukavicích na Vlada – nevíš kde je savo?
Vlado – chtěl jsem ho dnes vypít, ale tak …
a vede ji do prádelny :-)

804
okkvp
Reagovat

3 je to klidné číslo

805
JanaH
Reagovat

801 Motýlek : si nejspíš myslí, že mu každá poslouží sama. :-)

806
JanaH
Reagovat

Tak za blbou náladu ve vile může Krvavá Mary.
Prohlásila domovnice.

807
Frodo
Reagovat

800 – tak to mě rozložilo…na prvočinitele :-DDDDD

808
Bazinga
Reagovat

Růžena přišla na to, proč ve vile panuje špatná nálada. Stalo se to tím, že 3B vyvolal Krvavou Mary. Dítě oznamuje, že je tedy nutné, aby jí 3B zase odvolal. Musí udělat opačné pohyby, než při jejím vyvoláváním. S tímto totiž není radno si zahrávat…

809
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: mně taky ruku zašívali zaživa. Zaživa, ale dali mi injekci.

No, kdyby zamrtva, tak už je klid. Ale jak jinak to ještě chtěla umrtvit než injekcí? :D

810
Motýlek
Reagovat

Honza je jaké znamení? Ví někdo?

811
Hooper
Reagovat

Chráběnku začínám mít čím dál tím víc rád.

812
Capri
Reagovat

Mirka se chopila úklidu (prozatím) koupelny…

813
Wanna be your monster
Reagovat

810: narozen 8.11.

814
Motýlek
Reagovat

Růžka už má Vánoce….

815
JanaH
Reagovat

Vlado pokračuje ve zpěvu duby duby, rozesmál Jendu Bendu.
Růža mu do toho zpívá koledu.

816
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado čím je starší, má rád lidovky. Navrhuje Dítěti zrepovat lidovky.

817
Motýlek
Reagovat

813 – děkujuu, takže Štír… To je dobré znamení…. :-D /nemyslím jako sluneční znamení/

818
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: Podprsenky se dělaly kdysi s kuličkama, aby ti to neudělalo ďůru. Te´d to nedělají a podprsenka vydrží měsíc.

Tak nevím no, tento problém nemám. :)

819
Frodo
Reagovat

Růžka na Lůcu: „ty máš malé prsa, ale zkus mít velký prsa, frajerko“

820
Capri
Reagovat

Co ta Eva s tím prděním furt má? Vlastní snad plynovou stanici? :D

821
Bazinga
Reagovat

Růža okřikuje Vlada, aby neprozrazoval nápady, ze kterých může Dítě pak vytřískat peníze (zrapování lidovek). Následně se rozpovídala o svém novém podnikatelském plánu – vyrábět kvalitní, neproďurovatelné podprsenky.

822
Janko
Reagovat

Lucka:“já měla prsa před vyvolenýma, ony odešly“
Ladík:“a přijdou na náštěvu?“ no LOL

823
Marka
Reagovat

Růža – poslouchej já ti to chci říct
(nikdo neposlouchá)
Růža – ale poslouchej já ti to chci říct

(ta je tak únavná, je možné aby měla v reálném životě nějaké přátele?)

824
Wanna be your monster
Reagovat

Vladovi prý lidi říkají, že má ženské nohy. Já je bohužel pře s chlupy nevidím. :D

825
okkvp
Reagovat

mám tady jizvu, to nemůžu vzít do punčoch :-)))))
(pronesl Vladko)

826
Hooper
Reagovat

823 – ale jo, kamarády alkoholiky mít může

Ládík hezky pěkně.

827
Pat
Reagovat

Tak jak ta diskuze z podprd přejela přes pedofilii na nohy, tak jsem se rozhodl, že jdu pracovat …

828
XY2
Reagovat

Růža se začíná chytat, ona si cucne a jede smích, když nelemtá, není to tak hrozný…

829
Pat
Reagovat

Růža sáhla Ninovi na koleno a omlouvala se mu s tím, že doufá, že se hned neudělal. Tak takové sebevědomí mít, tak tam jdu na casting taky (:-))

830
Amanda
Reagovat

822 – Ladík když promluví tak to stojí za to :D Mám ho čím dál radši

831
Wanna be your monster
Reagovat

829 – To šáhla na Vlada .)

832
Lovelessss
Reagovat

jinak dodatecne a zpetne dodavam, ze pro me byla dneska nejlepsi hlaska dne Vlada:

Lado, kdyz kakam, tak kakam rychle!!!

(holky si kvuli nemu davaly soutez s vejci jeste jednou) :-))))

833
JanaH
Reagovat

830 Amanda : jo, např. když prohlásil, že má přírodní hlavu. :-)))

834
Wlcak
Reagovat

Teď říkali ve speciálu o VV na Primě že Vladko si vyžádal stejné podmínky a peníze jako mají ostatní.Takže asi opravdu bude právoplatný hráč

835
Hooper
Reagovat

Ale tak jako masérka.. jo, to by možná domovnici šlo.

836
Capri
Reagovat

Teda sáhnout na mě Růža tak letím vykopat si hrob než se dostaví šok a skončím beztak na prkně. :D

837
Wanna be your monster
Reagovat

834: vyžádal? jako že měl dostat víc, ale nechtěl? :D Ale tepláky s třema pruhama nosit mohl.

838
Hooper
Reagovat

„Počůrat mě můžeš, to mám ráda.“ Teda Lucko!

839
Klára
Reagovat

Eva opět o prdění, není v sexu na úchylárny, zato Lucka by se klidně nechala pomočit

840
Wlcak
Reagovat

837
Jestli to viděl ještě někdo tak ať to upřesní,já to úplně nevnímal protože mě tu zrovna rušili :D

842
Motýlek
Reagovat

Růža masíruje Nina, obchází kol dokola, čekám, kdy si na něho sedne… :-)

843
Amanda
Reagovat

836 – teď jsem to chtěla psát! :D Já bych měla problém ji i podat ruku natož se nechat masírovat :D

844
Amanda
Reagovat

VB a MB dělají scénku jako VB a Cejnar před vilou :D

845
Motýlek
Reagovat

Ona fakt po něm jede… :-/ Už ho masíruje na můj vkus příliš dlouho… :-D Možná ze mě mluví závist…

846
Motýlek
Reagovat

Malej buldoček zase obchází jak mlsnej pes… Zjevně nemá co dělat… Doprčic proč není pořádný úkol?

847
okkvp
Reagovat

tepláky s třema pruhama jsou adldas, to ví každej tržnicovej jouda, to se může ;-)

848
JanaH
Reagovat

834 Wlcak : hoj!
Díky za info, nesleduju.

849
Klára
Reagovat

Eva s Vladem o Martuccim

850
Motýlek
Reagovat

Vladko by rád věděl co to je kdo to je Martuči…. Bartošová nebo kdo? Eva mu to ochotně vysvětluje…

851
Pat
Reagovat

845 – všechny tak dlouho masíruje. Včera u toho hrozilo, že přepadne na Zdeničku, sem měl půl hodiny bobky, že předpadne a Zdenička odpadne …

852
Klára
Reagovat

Martucci jí pomoh psychicky, ale v superstar jí vyhodili proto, že si řekli že nikdo od Martucciho prostě nepostoupí

853
bordel
Reagovat

834 – No, Dítě má ovšem z Duelu s nim šanci (pokud bude mít modrej, tak samozřejmě až někdy příště – ostatně, pak si i ostatní můžou věřit, a když Dítě bude souhlasit, i když ho budou mít rádi, vypalcujou ho jako naoko, aby Vladka vyřadil, nebo se o to pokusil).
Jako nevim, kdo na tohle může bejt fanynka, ale to je každýho věc…

Nicméně Vladko to brzo nemusí dávat jakože fest, a už ho nebudou muset ani skalní… Já se rozhodnu eště, jestli pošlu v nějakym případě alespoň hlásek…

854
okkvp
Reagovat

Hvězda valí Vladkovi klíny o své do prachu zašlapané kariéře ve Čuprsupr

855
Motýlek
Reagovat

Eva pěje…. Vladko poslouchá… Zhasněte lampiony….

856
JanaH
Reagovat

Chrápěnka ztrácí prve mnou udělený bod.
Do čůprstár nepostoupila kvůlivá Martůčimu, protože ji podělal.
A předvádí své pěvecké vlohy Vladovi.

857
Klára
Reagovat

Pavlína vyndala dort, navzdory Růžiným kecům se nerozpliznul

858
JanaH
Reagovat

Tak recepis babiček mne neuchvátil. Vypadá to jak kejda.

859
Amanda
Reagovat

846 – Taky nechápu, žádná pořádná akce pokud nepočítám hysterku domovnici :( … fakt čekám jen na skákání v pytli, protože zatím ty úkoly byli o ničem.. Jsou tam proto aby hráli o prachy hráli! A né se váleli, ožírali a jen se hádali.

861
Motýlek
Reagovat

mlaskání…., všichni papají dort…

862
JanaH
Reagovat

Ale je to prej super.
Jenže co jim nepřipadá super, že? :-)

863
anka
Reagovat

Romanka pořád masíruje?! aby mu to tetování nevydřela

864
Motýlek
Reagovat

Růža stále masíruje…. Má výdrž… Nino nereaguje, asi usnul….
Lucka nesmí vidět blechu, propadá panice…

865
Amanda
Reagovat

Nechápu co je na tom dortu tak dobrého, překvapuje mě jak všichni mlaskají

866
Wlcak
Reagovat

Jani ahooooj.Ono ani nestojí za to se na to dívat.Všechno jsme viděli živě a pak v mnoha sestřizích :D Tedy skoro všechno.

Reagovat

Romana LoL, ani trpaslíka nepotěžkala, ale už jí od pohledu přišel těžký, že ho může nést jen muž :)

868
okkvp
Reagovat

jeden hezčí trpajzlík než druhej

869
Bazinga
Reagovat

šiš, ta Růža je průhledná jak… do svého týmu, pro barvení trpajzlíků si vzala Dítě a MB…

870
Amanda
Reagovat

Budou malovat trpaslíky
Hezký úkol ale zase nic moc akce
S Růžou budou malovat El Nino a MB
Dalšího VB a Štrůdl
další jsem nepostřehla

(Růža mě fakt vytáčí)

871
Motýlek
Reagovat

teď mám výpadek, tak nevím na jakého šlaka jsou tam trpaslíci… Je úkol?

872
Klára
Reagovat

Honza nevypadá zrovna spokojeně

873
anka
Reagovat

a když prvního malují tři, druhého tři, ostatní už budou po dvojicích :-))) no ta perlí v počtech, závar na bednu …

874
Amanda
Reagovat

871 jojo úkol protože domovnice chtěla trpaslíka tak maj trpaslíkky

875
Motýlek
Reagovat

aha, čili bude se malovat…. Růžka je nadšená a těší se, jak to bude fajn, a nikdo se nebude hádat…

876
Hooper
Reagovat

hraběnka maluje s Vladem a Ládíctem.

877
Janko
Reagovat

Tak ten dopis pro Tomáše byl exekuce, to jsem nevěděl.

878
Motýlek
Reagovat

… a už se aji pustili do díla…
Růža neustále všem do toho kafrá…

879
Amanda
Reagovat

877 – Jaký dopis?

880
Bazinga
Reagovat

Dítě nabarvil Růženinu trpaslíkovi červený obličej

881
Frodo
Reagovat

OT – před chvíli jsem tady někde najela na článek, ve kterém byly vysvětlivky k přezdívkám VyVolených, nevíte, kde to je? Nemůžu to najít…

882
Motýlek
Reagovat

Vladko šuškal, ať se nikdo neopičí po ostatních a svému trpaslíkovi maluje modré líčka… Eva s Ládínkem přihlíží…

883
Bazinga
Reagovat

MB – já natřu želvu
Růžena – ne, ne, želva je moje, já chci namalovat želvu.
Já umím malovat, já vím, jak vypadá želva, já jsem chodila do výtvarky, víš?

884
Motýlek
Reagovat

Růže zdůrazňuje, ať se všichni snaží, protože víš co…

885
Bazinga
Reagovat

881 :-), Frodo, pod tím článkem právě diskutuješ :-)

886
Janko
Reagovat

879: no teď nevím, kdy to bylo, asi čtvrtek. Musel do zpovědnice pro dopis a teď ve vyvolených speciál říkali, že je to exekuce na 1 milión. On dodal, že proto je ve VV.

887
Frodo
Reagovat

885 – dyť jo, to je jasný, víš jak, rozumíš? :-D

888
Motýlek
Reagovat

Je to jako dětičky v družině….

889
Janko
Reagovat

879: Jo a ještě, že možná přijde další dopis! Takže mu jde o výhru, jen to hraje.

890
Wanna be your monster
Reagovat

Tomáš – VB, Velký buldok, vébéčko, bicák – přidávám Vorvaň, Velký
Martin – Malej buldok, Malej, embéčko, MB, kuní xicht
Mirek – MB3, Bulda3 přidávám B3
Zdenka – Třešeň, Štrůdl, Chemlon
Romana – Růža, Domovnice
Eva – Chemlon2, Chráběta, Hrabětová, Hvězda, přidávám martůčka
Mirka s Pavlou – bachařky přidávám lesby
El Nino – Jenda Benda, Honza, Dítě

891
Bazinga
Reagovat

VB chce, aby jejich trpaslík měl bílé kalhoty… Viděli jsme ho už v jiných, než bílých?

892
Motýlek
Reagovat

Vladkova skupina tvoří trpaslíka v pastelových barvách…

893
Wanna be your monster
Reagovat

889, co hraje, že mu snad nejde o výhru? :D

894
anka
Reagovat

pracovní terapie – Nešpor by měl radost

895
Wanna be your monster
Reagovat

Oni si ty voděodolné barvy míchají na talířích?

896
Wanna be your monster
Reagovat

Ona Růža od Vlada ale fakt opisuje, taky dělá modrého :)

897
Bazinga
Reagovat

Martůčijová barví bílému sádrovému trpaslíkovi bílou barvu na klobouček…

898
okkvp
Reagovat

úkol debilní, ale alespoň je poměrně solidní klid a ticho.

899
bordel
Reagovat

890 – Nicméně, i tak je to dost nekompletní. Chybí kamenožrout např. Ale ten byl hodně sympatickej, tak nevim :-)

900
Wanna be your monster
Reagovat

897 – Taky jsem si všimla :D

901
Janko
Reagovat

893: Ne, ve zpovědnici přiznal, že proto je ve VV kvůli exekucím. Takže chce vyhrát, a ve vile říká, že mu to je jedno. I když to už ostatní prokoukli.

902
Pat
Reagovat

895 – jasně, nikdo nemá VŠCHT ani praxi v lakovně ani IQ 120+ (:-))

903
Wanna be your monster
Reagovat

901 – Tak já myslím, že o tom, že tam je, aby roznášel radost, se snad ani neuvažovalo. :)

904
Pat
Reagovat

Se tu někdo ptal – proč trpaslík. Ne, že ho Růža chtěla, ale stěžovala si, že má málo lásky, že by ji stačil i trpaslík. Tak se jí štábu asi zželelo. … Neslušnou poznámku jsem nakonec raději smazal, 22:00 je daleko (.-))

905
anka
Reagovat

Růža odběhla – hoši správně tipují, že ji trefí šlak, až se vrátí

906
Capri
Reagovat

okvp (898): A právě proto jsem šel posilnit večeří dokud je relativní klid a mír :D

907
anka
Reagovat

á tak domovnici netrefí? je v dobrém rozmaru – dokur…íme to všichni teda, a puntíky, červené srdíčko…

908
Motýlek
Reagovat

Honza ustupuje hrubému násilí Růži… A směje se…

909
Motýlek
Reagovat

Martin i Nino se na Růžu vy……, a zmizeli… Dobře jí tak… Neměla remcat ohledně jejich malování….

910
anka
Reagovat

oba její pomocníci to bojkotují ? bude trestík?

911
Pat
Reagovat

Capri – relativní …
Růža přemalovává klukům jejich výtvor, černou opuntíkovala, přesně ve stylu „tvoje dobrý – moje lepší“. Tak takové lidi nesnáším až na krev. Už jsem proti ní asi zaujatý a když na to koukám, žeru Niňa, že se na to potutelně kouká a neflákne ji židlí po kebuli …

912
Amanda
Reagovat

Všimli jste si že Štrůdlice nekreslí?

913
Juchna
Reagovat

Tak absolutně nejvíc přezdívek tady dostal Thomas:

– Býčí šíje
– Vorvaň
– Mr. Propper
– Kamenožrout
– Kostel
– Plešoun
– Pyžamák
– Blábola
– Alfa samec
– Velký buldok
– Velký
– Ten nejmoudřejší
– Kastelán
– Svalouš
– Dutohlav
– Růžoprase
– Růžobulda
– Velkej bobr
– Bůček
– Velkej bimbas

914
Motýlek
Reagovat

Ládínka malování zcela pohltilo a soustředěně maluje…

915
Bazinga
Reagovat

proklínám všechny lidi, kteří kdy Růženě řekli, že má hezký, nakažlivý smích…

916
Motýlek
Reagovat

Růžena záchvat smíchu, ale nevím co ji tak rozesmálo…

917
XY2
Reagovat

Co je tam tak k smíchu? Ona snad nic není schopná dělat v klidu, ale ráno, jak patlala ten dortík, tak ani necekla, zjevně musí mít obecenstvo a cucíka…

918
eliška
Reagovat

913 – scíplej anděl!

919
XY2
Reagovat

916 – to neví patrně ani ona sama, jestli takhle bavila lidi v hospodě, tak tam asi narváno nebylo.

920
Bazinga
Reagovat

Růžena na Dítě: pojď kreslit,pojď, musíš do toho dát své srdce!
asi 5 minut po té, co mu přetřela jeho výtvor…

921
Motýlek
Reagovat

Koza Růža nenechá Honzu ani Martina, aby s ní tvořili… Honza jí radši ustoupil a má z ní srandu…

922
anka
Reagovat

a Vladkův trpaslík bude asi exhibicionista – už mu lepí „chlupy na vajca!“

923
EvkaD
Reagovat

Patří to ke včerejšku, já vám ale musím přiznat, včera mě dostal Vldko a Nicol. Oni byli nádherný pár. Všimli jste si, jaké má držení při tanci a jaké měli ti ostatní klacci?? Kdyby mi někdo řekl, že je gay, nevěřila bych. Velmi pohledný pár, škoda vše dívkám…a mně se teda usínalo těžce:-))

924
Pat
Reagovat

Martin prý nemůže za to, že nemá vkus, tak to Růža musí opravit, trpaslík bude přemalovaný z lásky v úplného krasavce a Růže se tam konečně začalo líbit … Tak to se štábu povedlo, co asi nechtěli?
Zdánlivě nezáživná činnost, ale to je přesně to, kde se ukazují charaktery.
Růža je absolutně sebestředná sobecká a neempatická …píp. Ta tam už zítra všem tak půjde na nervy, že se začnou fackovat nebo aspoň fuckovat.

925
XY2
Reagovat

923 – už včera jsem se něžnila, nádherná dvojice, Vlado je moc krásnej chlap, škoda, že je teplej:-)

926
Juchna
Reagovat

Lucčin modrý skřet s otevřenou pusou vypadá pěkně úchylně. :-D

927
ZER
Reagovat

no ja nevim kdyz vidim tomase napada me jedine ..ALFA BLBEC

928
Rena
Reagovat

pustím to a hned slyším Lucu – ted si dám cígo a pak to dodělám… jak dlouho už tvoří, že už zas nemuže vydržet?
Ruža jediná má trpaslíka jen pro sebe, že tvoří sama? Někdo od ní utek?

929
Amanda
Reagovat

925 -Přesně! :)

930
Motýlek
Reagovat

Růža vedlevá Nina hodně pookřála… Prý je šťastná…
a teď se rozplývá, že se Martínek vrátil….

A znovu pokusy o zpěv… Trpaslíci dou….

931
Capri
Reagovat

Ale super výtvarná výchova teda :D Nedává se taková podobná činnost bláznům v ústavu? :D

932
Péťa
Reagovat

Ještě k přezdivkám p.Hradila bych přidal Hurvínek.

933
Juchna
Reagovat

A ten červený na želvě vypadá, jakoby chtěl vytlačit kokinko.

934
Capri
Reagovat

Tak na tom ještě nejsou tak špatně jelikož si svoji terapii „uměním“ ještě uvědomují… :D

935
Juchna
Reagovat

Schválně, jestli Mirda namaluje tomu svému vyhrnutou nohavici…

936
Motýlek
Reagovat

Honzovi je Růžena k smíchu… a nic si z jejích keců nedělá…

937
EvkaD
Reagovat

925, právě..Že to byl nej pár, ostatní jsou hetero a tančili jak pytle brambor…Nejhorší byl Martin!

938
XY2
Reagovat

937 – ve Vladovi, přesto, že je to kus chlapa, je něco moc něžného, i zranitelného, myslím, že to je to, co lidi na něm přitahuje, když teda pominu jeho hysteráky:-)

939
Capri
Reagovat

Záběr na nedojedený a dost odporně vypadající zbytek dortu a následně na Mirku, která podle svých slov bude bojovat proti tomu aby se ve vile plýtvalo jídlem.

940
Bazinga
Reagovat

tipovací soutěž: odhadněme čas, kdy poprvé Růža začne plakat, že jí její dream team zkazil trpaslíka.

941
koc
Reagovat

cus smiraci .. chtel jsem si vas precist ale 1000 komentu asi vazne nedam :( ..

942
Motýlek
Reagovat

Pokračuje matlámo patlámo….

Vladkův a Ládínkův trpaslík je opravdu jako z umělecké výstavy… Inspirace Warhoul…

943
Motýlek
Reagovat

941 – ahoojj :-* tak to převezmi, jdu papat…

944
Juchna
Reagovat

Mě by docela zajímalo, jak je na tom teď Vlado s Luckou, už měli od té včerejší příhody nějakou důvěrnou chvilku? Nezanevřel Vlado na ni, za to, co udělala Růži a pak s ní v klidu seděla a bavila se s ní? A co Lucka? Nežárlí teď na Nikolu? Včera byl na Vlada a Niki fakt krásný pohled jak spolu tančili, vypadali, jako kdyby v tu chvíli naprosto spolu souzněli.

945
Hooper
Reagovat

940 – pět minut

946
koc
Reagovat

Martina to asi bavi .. jeste by to chtelo pri malovani vyplaznout jazyk ;-)

947
Mab
Reagovat

944 – Juchna – Taky jsem si říkala, že jsem Vlada a Lucku vůbec neviděla spolu. Ale ona se k němu dost vtírá Martůčka.

948
koc
Reagovat

943 – hoj babočko :-* jdu na to .. varim u toho gulas .. dam si nocni vecu stejne jako ve vile :)

949
Rena
Reagovat

překvapuje mě, jak to dělá buldok 3 pelivě, za to Ruža… nechtěl tím štáb něco říci ( uklidnující aktivita pro blázny v ustavu..)

950
Pat
Reagovat

940 – asi mínus 20 minut. To už totiž nastalo, proto jim ho přemalovala.

951
Bazinga
Reagovat

950 ale ona nebrečela, a bude! Něco mi říká, že jo! :-)

952
Bazinga
Reagovat

mmj. každému, komu se nelíbí Růženin trpaslík odsekává „ty nemáš vkus“… myslím, že se tím HODNĚ vysvětluje to její oblečení…

953
XY2
Reagovat

Růža pořád naboso, na záchod jde bosa, venku bosa, vevnitř bosa a pak si ty hnáty strčí na polštář…myslím, že nejen vkus je u ní problém.

954
koc
Reagovat

jsem jedinej komu vadi chráběnčin řehot ?

955
Pat
Reagovat

No bejt Růža moje máti, tak neumím uvařit ani čaj, páč ani se sluchátkama na uších bych nevydržel doposlouchat návod v okamžiku, kdy by mi otočila konvici o 180 stupňů, jelikož musí být píšťalka doleva, chápeš? …

956
Honzad
Reagovat

Vladkův smích mi prostě vždycky spraví den :D

957
Rena
Reagovat

xy2 – čemu se divíš, však dnes byla až do 16h v pyžamu…

958
koc
Reagovat

stejne ma hajzlbaba jednuduchej a pruhlednej plan jak se udrzet ve vile .. obcasna masaz kohokoli a sladke k tomu .. bude ji to stacit ?

959
Motýlek
Reagovat

Růženin trpaslík vypadá jako živý…. z nějakého děsivého horroru…

960
Rena
Reagovat

Myslím, že Vlado by se na toho herce opravdu hodil, hezkej vysokej chlap, v nejlepším věku, příjemný hlas, empatckej, emotivní a lidem sympatickej i po 8 letech… jestli tohle ve zdraví přežije a nescvokne se ( ale dnes už jsou s VB v klidu…), doufám, že mu to vyjde a někdo ho angažuje…

961
Motýlek
Reagovat

958 – no šak jo…, a furt kecat.. Jakákoli volovina je dobrá… Ona má strašně malou slovní zásobu… víšco,…

962
Anonymní
Reagovat

Růža obližprst – v pyžamku od 7 hodin ráno v kuchyni – kdyby ostatní viděli, kolikrát ty oblíznuté palce strkala zpátky do mísy a do piškotů , když matlala dortu , možná by je i přešla chuť – jestli takhle vaří a hlavně pořád oblizuje denně v práci, není divu že nabrala

963
Frodo
Reagovat

913 – kpt. Žvanilkin

964
Bazinga
Reagovat

a už se na židli kýve i Dítě… A to tam ještě není ani 24 hodin

965
okkvp
Reagovat

Proboha co s tim dělaj, že to ještě nemaj?

966
koc
Reagovat

965 – domovnice uz mu asi 100 manalovala a zase smazaal cely oblicej ..

967
Rena
Reagovat

okvp – šetřísi to… Ružu není skoro slyšet a nemečí – má práci

968
Pat
Reagovat

Mirka si pokouší v přímém přenosu vyměnit podprdu nebo co to provádí?

969
Honzad
Reagovat

960 – v rámci Česka jej případně angažuje pouze divadlo, které primárně nesází na uměleckou hodnotu, bohužel. Česká divadelní scéna je hrozně uzavřená a arogantně působící (prochází to od konzervatoří přes DAMU až k Národnímu divadlu) a dost dbá na jakousi značku kvality a neprotěžování např. televizních herců za každou cenu. Ať už by byl Vladko jakkoliv dobrý (netroufám si hodnotit, ale obecně si lidé, kteří divadlo nikdy nedělali, byť po tom třeba už odmalička touží, nedokážou vůbec představit, jak /většinou/ své síly přeceňují a, jak málo je to jednoduché), drtivá většina ředitelů činoher by jej neangažovala, protože by to působilo méně ctnostně, Vyvolení by byli pod jejich úroveň a zaměstnání vítěze by mohli využít maximálně jako marketingový tah. To oni ale imho příliš nechtějí, protože naplněné návštěvnosti prvních deseti repríz by brzy mohly vystřídat poloprázdné sály.

U filmu to funguje relativně naopak (takový Magnusek by do dalších Bastardů, odpadu české kinematografie, určitě Vladka nejraději šoupnul), takže tam by šanci možná měl, přestože třeba sám říkal, že film jej na rozdíl od divadla tolik neláká. Ale pokud někde jsou vrátka aspoň mírně pootevřená směrem k divadlu, je to právě přes film. Až takovým posunem by měl relativní možnost jednou v divadle hrát, po přesvědčivých výkonech na plátně. A z toho bych já měl docela obavy, přestože Vladka mám hodně rád. Není to ale zdaleka tak jednoduché, jak si myslí, nebo jak to prezentuje. Větší šance bych ostatně dával Nikole na její moderátorskou dráhu.

970
Rena
Reagovat

mohla by si ho Ruža každej den přemalovat, určitě by ji to uklidnilo…
to myslím vážně – štábe, co takhle ukol aspon po dobu 3 – 4 dnů… baví jí to a ostaní budou mít hodinku klid

971
koc
Reagovat

jo a přišel jsem proč byl svazan Tomas s Martinem .. nebyl to trest za poruseni, ale technici ve stabu prisli na to, že by jim nevydrzela serva v kamerach po celou dobu vysilani, pro jeho neustale presuny po vile

972
Hooper
Reagovat

968 – teď jsem stihl jen konec, tak nevím, ale tričko změnila určitě.

973
Frodo
Reagovat

Růži trpaslík vypadá jak z psychothrilleru

974
Capri
Reagovat

Mirka přehodila podprdu za černou a převlékla tričko…

975
Capri
Reagovat

974: Ale vidět nic nebylo. :D

976
Lovelessss
Reagovat

aaa, dalsi lesbicke pusinky?

977
koc
Reagovat

a pusa od Pavlinky Mirce :) tak ze by na 100%

978
L
Reagovat

Lesbitchky se lesbí u dveří.. ale prd šlo vidět

979
Bazinga
Reagovat

cha! Na kameře 1 si právě kámošky, co jsou jen kámošky, ale ne lesbičky, daly hubičku :-)

980
koc
Reagovat

976 – to uz nejake probehly pres den?

981
Capri
Reagovat

Sakra a zrovna v ten moment se mi to škublo…

982
Pat
Reagovat

Letmá pusa Pavly Mirce, byť za dveřima, až se z toho chvilku sekla kamera …

983
koc
Reagovat

981 – me asi minutu pred :) nastesti sem to refreshnul ;-) stejne jako stabnik

984
okkvp
Reagovat

979 – ale ještě pořád mohou být obojetné

985
Lovelessss
Reagovat

980 – dle komentaru tady ano :) ja zrovna mela jinou kameru a sledovala, jak Vladko dela psychologa Romane, ktera brecela a hroutila se ;-)

986
Rena
Reagovat

honzaD –
jasně, asi ten film na začátek,divadlo leda ochotnické, aby zjistili, zda má nějaké nadání… ale myslím, že by na něj šla spousta lidí… mohl by si tam zařvat, pobrečet, vyprávět o životě, prostě být sám sebou…neb má spoustu ruznejch tváří a chápu, že je chce nějak uplatnit…
uvidíme co bude, ale vypadá, že už to má nějak promyšlený, přála bych mu to

987
okkvp
Reagovat

Zdéni kuchtí

988
Lovelessss
Reagovat

kazdopadne moje dnesni vecere dle jidelnicku z vily – bramboraky :-)))) alespon clovek nemusi premyslet, co by uvaril :)

989
koc
Reagovat

988 – jj a nakupovat taky podle seznamu z vily :)

990
Bazinga
Reagovat

Lovelessss – co? co? Romana brečí? Kvůli trpajzlikovi, že jo, že?

991
koc
Reagovat

kameranam smiruje LMirku

992
Jana
Reagovat

Není někde ke zkouknutí ten taneček Vladka s Nikol?

993
Rena
Reagovat

nebrečí, ale honza se drží za hlavu při sledování Ruži….

994
okkvp
Reagovat

Štáb si asi taky potřeboval ofouknout, ale už by jim mohli zahlásit, že za pět minut konečná bude ozámena gogngem. Romana má koukám pořád akorát předek

995
Lovelessss
Reagovat

990 – Bazinga – neee bulela dopoledne, ale tusim, ze to jeste jednou dneska prijde.. staci, aby si nekdo rypnul :)

996
Lovelessss
Reagovat

989 – Koc – nestras :)) cigarety na muj nakupni seznam nepatri :))

997
Frodo
Reagovat

jako ale na toho svýho trpaslíka by měla Růža fakt vyfasovat nějakou psychiatrickou diagnosu. Není tady nějakej psychiatr???

998
koc
Reagovat

996 – cekam kdy si pripisou na seznam antidepresiva ale ty v lidlu asi nemaj co :(

999
Lovelessss
Reagovat

hele, vsadte se, ze VB bude strudlika mega velebit za to, jak skvele ukuchtila :)

1000
Amanda
Reagovat

Jak věděj že je čtvrt na devět?

1001
Rena
Reagovat

stejně mi nepřijde spravedlivé, že nikdo ve vile nikoho nemá a nové holky tam mají kamrádku – skoro sestru ( jak se když došly nazvaly)- či dokonce milenku… je to pro ně mnohem lehčí, ten pobyt, zatímco Zdéně vemou i fotku babičky…

1002
Lovelessss
Reagovat

996 – jen co jim seberou cigara a chlast :-)) protoze pak tam 99% lidi bude uplne v ****

1003
Rena
Reagovat

Luca – první otázka – přišly cigára?

1004
okkvp
Reagovat

dorazil nákup, Luca se stará jestli došly cigára

1005
Lovelessss
Reagovat

1000 – ja tak nejak tipuju, ze na nejak spotrebici (trouba, mikrovlnka) je cas.. protoze vcera i Lucka rikala, ze je pulnoc a fakt byla na minutu presne.. a uz nekolikrat se stalo, ze presne rekli cas a ja se divila, jaky maji odhad..

1006
Hug
Reagovat

Ta Lůca vypadá že ji zajímají v životě jen dvě věci,cigára,a na 2. místě psi…. Asi ji posunu žebříčkem dolů

1007
Hug
Reagovat

Amanda mají tam hodiny snad na všech spotřebičích

1008
Hooper
Reagovat

Ale vždyť už se tu probíralo, že na vířivce a na mikrovlnce mají hodiny.

1009
Rena
Reagovat

kde je od Luci ta pozitivní energie, či co to slibovala? Zatím jen polila Ružu , jinak je tam k ničemu… nic pozitivního z ní nejde, jen strach zda bude mít cigarety, má pěknou závislost

1010
okkvp
Reagovat

jen na dvou

1011
Hug
Reagovat

Hooper ne každej má čas číst tady všechny příspěvky

1012
Hug
Reagovat

Ale v předchozích řadách hodiny neměli myslím nikde,by mě zajímalo proč teď ano

1013
koc
Reagovat

ty brdo .. pod dlouhe dobe zaber na trpaslika Romany.. to se neda popsat :(

1014
Amanda
Reagovat

1005 – No asi jo, akorát jsem měla za to že jim je vypli. I když asi to nejde

1015
koc
Reagovat

na krabici od koblizku je logo VV ..
Luca si mysli ze je koblizka cerstva .. Lucinko jsou zamrazene klidne i nekolik dni

1016
Amanda
Reagovat

1013 – Prý že připomíná dcerku, chudák dcerka … Já bych se ho bála

1017
Lovelessss
Reagovat

no skoda, ze jim tam ten cas nenastavili jinak :))) byla by sranda :)

1018
Hug
Reagovat

Amanda orič by to nešlo,ten čas tam musel někdo nastavit,takže ho tam mají záměrně

1019
Capri
Reagovat

Ale musím uznat podle toho co jsem měl možnost zahlédnout, že Mirka má zdá se asi nejpohlednější (přírodní) ňadra ze všech holek ve vile… byť jsem jí zatím viděl jen v podprdě.

1020
okkvp
Reagovat

1012 – hodiny na alespoň jednom spotřebiči/zařizovacím předmětu meli v každé řadě. V jedničce je měli pokud se nepletu na pračce

1021
Lovelessss
Reagovat

Mirka se laduje bramborou v slupce.. a to pri obede tvrdila, ze je nema rada

1022
koc
Reagovat

1019 – Luca je ma taky pekne

1023
Frodo
Reagovat

Capri – kolik ti je let? :-DDD

1024
Lovelessss
Reagovat

Mirka by chtela svuj byznys, nechce pod nikym byt, desi ji byt v kancelari od osmi do peti..

Zdenka: to je i muj problem, proto nikde nepracuju

1025
Mab
Reagovat

1001 – Rena – Imho je to spíš nevýhoda, že tam jsou dvě. Vědí, že mají jedna druhou, a už jen to je nemálo vyčleňuje z kolektivu. Sice jim to pomáhá psychicky, ale taky zůstanou trochu stranou a ve hře se daleko neposunou. To by musely bejt hodně zajímavý a osobitý a to nejsou. Že jsou lesby jim stačit nebude.

1026
Rena
Reagovat

Mirka – hele tady je dobrá schovka (v koutě), není tu kamera…
Zdena – a na co?
Mirka – třeba na holuby..

1027
Hug
Reagovat

1020 aha,tak to mi vypadlo,jsem měl zato že ten čas vždy jen tipovali.. Potom tedy nechápu proč se pořád někdo tady diví,včetně mě,že víjou kolik je hodin :-))

1028
Capri
Reagovat

Frodo (1023) – V pubertě už nejsem jestli myslíš tohle…. :D :D Ale pokud tě to zajímá tak mi do 30 let moc nechybí. :)

1029
Frodo
Reagovat

Capri – ;-D

1030
okkvp
Reagovat

Zdenu by bavilo být bachařka – wow

1031
Frodo
Reagovat

Zdena by chtěla dělat bachařku!

1032
Rena
Reagovat

zdenu by bavilo být bachařka…

1033
Lovelessss
Reagovat

ta Zdenak je vic nez tupa.. ja ani nemam na to, abych to prepsala tu jeji debatu o skole s Mirkou

1034
Capri
Reagovat

Tak bachařkou by prý chtěla být Zdeňka (studuje policejní školu)… :D

1035
Hooper
Reagovat

Mirka lol, skoro to vypadá, že Zdenu trochu balí.

1036
okkvp
Reagovat

akorát tedy bevím jak by se to srovnalo s tou její nechutí být v pracovním poměru s šéfem a pevnou pracovní dobou (jak kývala Mirce)

1037
Amanda
Reagovat

1018 – Mně to nedávalo smysl, vzhledem k tomu že domovnice v 16 hodin řikala že je jedna :D tak to jo, ale mohli je aspoň nastavit špatně

Štrůdl chce být bachařka

1038
Hug
Reagovat

Tím kňouráním by si Zdena moc respekt neudělala,a taky by asi musela mít jinou postavu,malá a vychrtlá,to asi ne e

1039
okkvp
Reagovat

ve vile nuda, jdu na slováky

1040
Hooper
Reagovat

1036 – no tak by se holt musela podřídit, no. Ale musí to být u mužů, ne u žen.

1041
Rena
Reagovat

štábe, Martin klobouk dolů ! Prej si na něj zvykl – myslím, že se pod ním „schovává „…

1042
Lovelessss
Reagovat

hlavne Zdenka uz jednu skolu ma, je vyucena, ted si dela maturitu, ale nevi, jestli ma ukonceny druhak, protoze to bylo vsechno tezke, vis jak.. a skolu si dela jen kvuli sobe, takze ji vlastne nic nenuti to udelat.. na skolu ji pujcila penize jeji sestra, takze ji ted dluzi..

boze.. tak kdyz si snad skolu delam kvuli sobe, tak to ma byt ta nejvetsi motivace…

1043
Juchna
Reagovat

Zdenu strašně bavilo prodávat v obchodě s vlasovými přípravky. Ona si všechny ty šampóny vyzkoušela na sobě a pak uměla zákazníkům hezky poradit, v tom se úplně našla.

1044
Amanda
Reagovat

Kde je domovnice, neslyším řev ani jí nevidím?

1045
Rena
Reagovat

domovnici zmohl trpaslík…

1046
Lovelessss
Reagovat

Ruza je slyset v pozadi u trpasliku.. bohuzel jeji smich se neda preslechnout..

1047
Hug
Reagovat

Je na terase ,hulí a baví se s malým. Ale není ji slyšet,teď teda její smích jo:-)

1048
Frodo
Reagovat

1044 – já teda slyším domovnici všude!

1049
koc
Reagovat

nechci do toho stabu kecat ale toto uz je vcelku nudne .. ale mozna si chtel stab taky odpocinout

1050
Frodo
Reagovat

Blonďatá lesba si stěžovala přítelkyni, že tam nemůže vůbec jíst a furt ji vidím jak gábluje, tak nevím…

1051
Rena
Reagovat

ano, měli na to mít hodinu, tohle je nuda….

1052
Amanda
Reagovat

1048 – Já měla kameru v kuchyni a tam slyšet nebyla
1049 – Velká nuda no :/

1053
Capri
Reagovat

Cha…

1054
Hooper
Reagovat

Nemůžu se zbavit dojmu, že martůčiová trochu jede po Láďovi.

1055
Capri
Reagovat

Zdenka: „A ty máš Miri vztah nebo nemáš?“

Mirka: „Mám.“ (otočila se a se širokým úsměvem odchází)

Zdenka: „Nemusíš utíkat“

Mirka: „Já neutíkám… jdu na cígo.“

1056
Capri
Reagovat

btw Mirka má uvedeno na profilu VV že je svobodná (stejně jako Pavla)

1057
Frodo
Reagovat

¨Capri – Hodina Pravdy se blíííží :-DDD

1058
XY2
Reagovat

Martůčiová jede po každým…

1059
Amanda
Reagovat

Štrůdl na Mirku „A ty máš vztah“
Mirka „Mám“
a utekla :D

1060
Capri
Reagovat

Frodo (1057): No vždyť právě… :) Akorát provádím prstový strečink aby můj pravej ukazováček to večerní nebo spíš noční stání na stráži u spouštěcího tlačítka nahrávání vydržel. :D

1061
Frodo
Reagovat

Capri – Buď připraven! :-D

1062
Capri
Reagovat

Frodo: Vždy ve střehu! (Zvlášť když jde o potencionální lesbičky :D )

1063
Hug
Reagovat

Malej buldok je znalec snad všech Honzových písniček

1064
koc
Reagovat

Lada macka jebaky :(

1065
Mab
Reagovat

Mončičák (malej buldok, ale mně připomíná mončičáka) říkal raperovi o někom, že šilhá. Nevíte o kom? Vypadává mi zvuk.

1066
koc
Reagovat

dopis

1067
koc
Reagovat

trpaslici budou vrby pro VV

1068
Sabi
Reagovat

sem to zapla ve chvíli, kdy Růža loudí na ostatních uznání, že její trpajzlik je nejlepší, to veledílo je fakt hrůza, zřejmě odraž Růženiny duše :))

1069
Hug
Reagovat

1065 mluvil o trpaslíkovi

1070
Maty
Reagovat

Na 3ce je nějakej úchyl a pořád zabírá Nikolinu prdel se zařezanejma růžovýma kraťasama….

1071
koc
Reagovat

ceka se na domalovani a gong – VV budou po jednom chodit k trpsalikovi a budou se mu sverovat

1072
Capri
Reagovat

Upřímně jsem rád za to, že jsem aktuálně svobodný… :D Otázka je jestli za chvilku nebudu potřebovat psychologa potažmo rovnou psychiatra. :D

1073
Hug
Reagovat

Od té goby so se velká bloncka pověsila na Vlada,tak Lucka jen spí a hulí:(

1074
Amanda
Reagovat

Domovnice jak je obchází a radí – výtvarka hadr

1075
Juchna
Reagovat

Růža: „Není lepší se bavit o trpaslíkách, než o kravinách?“
Stejně si vjedou do vlasů a bude řev…

1076
Klára
Reagovat

Vlado začal předčasně, vadí mu, že se snaží vyjít s lidmi a tak to není on

1077
Capri
Reagovat

Hmm trochu to tam začíná vypadat jak dvorek bavorského úchylného strýčka…

1078
Klára
Reagovat

Mirce vadí, že je tam tolik lidí, těší se, až se doslovně vyprdelí (a zůstane tam sama s tou svou blonckou)

1079
PetraV
Reagovat

Včera jsem neviděla Vladkův tanec s Nikolou, nemáte někdo nějaký odkaz?

1080
Klára
Reagovat

Vladovi taky vadí, že se nedokáže kontrolovat, lidi nekomentuje, říká to o nic pořád

1081
Anonymní
Reagovat

VB: 13×3 minuty = tri ctvrte hodiny ;-)

1082
Juchna
Reagovat

Zdena: každej ke každýmu trpaslíkovi?
VB: každej ke svýmu.

1083
Klára
Reagovat

Láďa neví co říct, chybí mu rodina, kamarádi, se kterýma by se líp bavil. Neni to tam jednoduchý, uvolnit se, na někoho si nezvykne nikdy a ti mu vadí. Chybí mu zábava co vyhledává venku, nenudí se, ale moc se ani nebaví. Vadí mu společná ložnice, kliky u záchodů co se špatně zavíraj :) Vadí mu občas atmosféra, ale myslí, že to zvládá dobře, a mrzí ho, že občas neřekne svůj názor

1084
Capri
Reagovat

PetraV: To by nejspíš mělo být v rekapitulaci v 00:10 na Prima Love.

1085
Anonymní
Reagovat

Skoda, ze neslysime, co rikaji trpaslikum, na kamere 2 nejde zvuk

1086
PetraV
Reagovat

Capri: Ok, díky, tak zkusím rekap.

1087
Capri
Reagovat

1085: Ale jde.

1088
Klára
Reagovat

Eva – nestihla jsem začátek, nejvíc si rozumí s Luckou, Vladem Láďou, nesedí jí buldoci. Romana je náladová, s Nikol si dobře pokecala. Vadí ji neupřímnost, je to úplně jiný než venku, musí spolu vydržet.

1089
Juchna
Reagovat

Škoda, že na jedničce ty zpovědi nezabírají, než se mi nahraje jiná kamera, budou mít večerku, nebo bude neplatný pŕístupový token, tak už to radši ani nezkouším.

1090
Klára
Reagovat

Velkej – on kliďas se pohádal asi 5x, jinak je v klidu. Je to tam super, Zdenka nejvíc, ostatní ok. Hezky se mu spí a jí, někdo ho má rád, někdo ne. Je rád že tam je, bude se snažit vydržet co nejdýl. Snad to přežije. Každej den chlastá (venku nepije) – víno, vodka, pořád. Zatím žádná ostuda, jenom je sprostej, jinak v pohodě. Má se dobře, baví ho psych. hry. Jako první objevil jak funguje pračka a sušička. I na záchodech jsou kamery, neni zvyklej když kadí, že na něj někdo kouká, chodí do prádelny

1091
Janko
Reagovat

Zdá se mi to, nebo thomas dělá trošičku show na kamery aby zaujal diváky.

1092
koc
Reagovat

aaa LMirka

1093
+-
Reagovat

VB asi mluvil spíš ke své přítelkyni venku, než k trpaslíkovi…

Mirce asi vadí Vlado s Růženou

1094
Klára
Reagovat

Mirka – neví co říct, vadí jí banda idiotů, nejmenuje. Jeden je negramot, druhej si myslí, že si z něj všichni sednou na prdel. Je chaos, žádnej řád, není hudba, za den neví co víc říct. Zase vadí záchod, sprchování. Vadí jí bordel, je to šílený

1095
koc
Reagovat

LMirce to nejak zkratili ne?

1096
Frodo
Reagovat

Chtělo by to nastolit pořádek“ říká Zdena

1097
Klára
Reagovat

Zdenka – chybí jí televize, internet, vadí bordel, nic nemá svoje místo. Chtělo by to systém, pořádek. Kluci by mohli víc vařit nebo se aspoň koukat jak se to dělá. Dlouhý ticho.

1098
Péťa
Reagovat

1096 a to je asi tak všechno, dal bych jí trest

1099
koc
Reagovat

ze by byl trest za nessplneni ukolu ?

1100
Capri
Reagovat

koc: U Mirky to bylo přesně 1 minutu 28 vteřin… její „zpověď“ mám nahranou. :)

1101
koc
Reagovat

LPavla

1102
bordel
Reagovat

Ad hodiny: To, že (kdekoliv ve vile) byly ve VV1 (a patrně i ve VV2 nebo VV3) hodiny, bych si tedy nevsadil ani grešli. Na nic takovýho, že by někdo věděl přesnej čas, si teda rozhodně nevzpomínám…
Ale jistě by se to dalo někde vyhledat, Scalex by mohl něco vědět a tak, ale fakt nevim nevim…

1103
koc
Reagovat

LPavla a LMirka maji pravdepodobne stejne prstinky na leve ruce

1104
Monika
Reagovat

1102 – Podle me tam hodiny nebyly. Pamatuju si, ze se dohadovaly kolik muze bejt hodin a kdy se Terka prihlasi…

1105
+-
Reagovat

1102 – Hodiny mívali většinou snad na mikrovlnce, ale často jim je vypínali nebo přeřizovali a oni čas +- odhadovali podle vstupů Terezy do vily atd

1106
Péťa
Reagovat

1103 mají stejné prstýnky, košile, tetování

1107
Klára
Reagovat

Pavlína – Bože. Štve jí že nemůžu bejt sama sebou, dělat zábavu sama za sebe. Když je taková jako venku tak je znát, že si ostatní myslí že je z Bohnic. Venku je zábavnej člověk, baví lidi, chce pohodu. Snad bude přirozenější a nehrát. Je to o hře, chce to víc zábavy od každýho, tu srandu od sebe. Je ráda že má spřízněnou duši, s ní se chová přirozeně, jsou na stejný vlně. Blbej úkol. Štve jí, že si lidi o sobě něco myslí a neřeknou to do očí, asi se bojí. Víc upřímnosti, každej to o sobě říká, ale… Aspoň po pravdě.

1108
Honzad
Reagovat

1102 – hodiny nebyly, souhlasím.

1109
Dařanka
Reagovat

všimli jste si Mirky? Já si nějak nemůžu pomoct,ale vidím lesbičku..včera byla načesaná,nalíčená, dneska je to nějka vidět víc – lesbička, co v páru dělá kluka……ale i tak si myslím,že je to ve vile jeden z těch normálních lidí

1110
Frodo
Reagovat

Niky je nejvíííííc :-DDD

1111
Dařanka
Reagovat

a Nikol je mi nějak sympatičtější čím dál víc…moc jsem ji z HP nemusela, teď je to jinak…

1112
Klára
Reagovat

Niky – Má se docela dobře, včera to bylo vyčerpávající, zklamala jí Romana. Myslela že je super, že budou kámošky, včera psych. výlev a dneska zase. Nelíbí se jí co kdo říká a ona může, přijde si blbě, její společnost nevyhledává. Každej den se baví s někým jiným. Ráda se baví s Vladkem, je chytrej, hodně ví, Tomáš, Zdenka, Martin, hru s nima hrát nechce, jsou levý. Hráli by za sebe. Mrzí jí fotky, chyběj jí, máma, ségra, Gino, kamarádi, hrozně. Těší se domů, ale má z toho i strach. Udělala pár chyb, chce zůstat co nejdýl, aby se na ně zapomnělo. Super úkol s trpaslíkama.

1113
Hooper
Reagovat

1112 – Nikole nesedí Zdeňka? Zvláštní, když ji v ložnici utěšovala po odevzdání fotek, tak říkala něco jiného.

1114
Klára
Reagovat

Honza – Štve ho malej prostor, to mu nesedí. Lidi ok, jenom ta je moc ukecaná, neví jméno. Zatím bojuje, problém ty prostory, neutíká čas. Nikdo to psych. nevydrží, zvenku se nedá chápat ten nátlak a blázinec. Jejich volba, teď je pozdě. Štve ho namalování trpaslíka. Vlez by do bazénu, blbý přivítání.

1115
koc
Reagovat

obcas mam pocit ze Martin vse bojkotuje schvalne .. chce byt vypalcovan a vybrat si nekoho do duelu

1116
XY2
Reagovat

Martin si nemeje ruce ze záchodu, je to fakt prase…

1117
erinnownage
Reagovat

Martin si po záchodu neumyl ruce, utřel si je o tričko!

1118
Hooper
Reagovat

1115 – taky si myslím

1119
Dařanka
Reagovat

ty jo, domovnici nějak došla slova…:-)))

1120
Klára
Reagovat

Romana – mrzí ji že tam nejsou přátelé, někdo (nechytla sem) do rodiny patří a dá jí sílu to překonat. Lidi si řeknou názory, jsou ve hře, můžou bejt zlý nebo falešný, jejich problém. Ji nezmění, neponíží se, nebude je urážet. (Něco s Martinem, mumlá, nerozumim) Mrzí ji, že se venku nezachovala jak měla, omluví se, dělá ostudu, je to pro ní těžký, neměla tam chodit. Bude muset vydržet, díky tomu, že jsi tady ty.

1121
Capri
Reagovat

Mr. Drsoň přišel na scénu… :D

1122
XY2
Reagovat

je to dobrý, Romana díky trpaslíkovi to tam vydrží. Na to, jak je řečná, tak jí řeč došla…

1123
Péťa
Reagovat

kuní xicht mlčí-potrestat

1124
Miloš
Reagovat

Martin opět evidentně nepochopil, co se od něj žádá.

Reagovat

Martin by si zasloužil trest. Žádná zpověď trpaslíkovi.

1126
Capri
Reagovat

MB a jeho ignorace bez legrace :D

1127
koc
Reagovat

ted to budes mit kratke Klaro :)

1128
Miloš
Reagovat

Já bych jim všem ty retka zabavil. Odvádí jej od „práce“.

1129
koc
Reagovat

stab ho chce vydusit :)

1130
Capri
Reagovat

Těším se na trest pro MB… a pokud nepřijde bude to výsměch všem ostatním…

1131
bordel
Reagovat

1104, 1105, 1108 – Díky, takže shoda :-)

1132
XY2
Reagovat

mlčí, to chce trest, zabavit klobouček ať je na něj víc vidět

hulí a vypil sklínku vína

1133
Klára
Reagovat

Martin – všichni jsou kamarádi, je to tam super, baví se. (toť vše, je ticho, netváří se vůbec vesele a pokuřuje)

Zavírají se žaluzie, prolézá dovnitř

Reagovat

A zavírá se vila.

1135
Miloš
Reagovat

Opona se zatáhla.

1136
koc
Reagovat

Mrtrin to zase dokazl :) zavrena terasa :)

1137
+-
Reagovat

Zřejmě jim chybí hodiny spíš ve štábu než ve vile, protože ty 3 minuty má každý jinak dlouhé :o)

Jinak Nikol jak řešila v HP, tak tady je zatím hodně v klidu, možná je to i tím, že být 3 měsíce v HP (byť to není VV) jí dalo určité zkušenosti, otázka je kdy i na ní dolehne psycho a buďto se zhádá se všema nebo s těma, co si s nima rozumí (ale u ní to spíš vypadá, že si pobrečí a pak to nějak zkousne). Ona a Vladko mi tam momentálně přijdou takoví jediní trošku myslící (ale jak řikám, je plus pro ně, že si to každý už v nějaké RS odbydlel), k nim bych řadil ještě Lucku.

Ládík mi naopak přijde zatím jako dost zbytečný člen u Pavlíny mě překvapilo, že má fakt mluvu dlaždiče

1138
Capri
Reagovat

MB pod peřinou: „Ty pičo to nedám, to nedám, to nedám…“

1139
anka
Reagovat

trest? odevzdat klobouk

1140
Klára
Reagovat

1113 – sedí, sedí jí Vladko, Tomáš, Zdenka, Martin, ale s těma třema hrát nechce, páč jsou levý

1141
Marka
Reagovat

Martin v posteli – ty vole to tady nedám

což potvrdilo můj dojem, jak jsem na něj tak koukala, jak mlčí u trpaslíka – myslím, že je mu jasný, že nevyhraje a má krizi

1142
anka
Reagovat

to je v ložnici dobrovolně nebo za trest?

1143
čungabunga
Reagovat

B3 s rudě nalakovanými nehty („vypadá jak debil, ale sranda musí být“) huhlá do trpaslíka. chybí mu kamarád (moje krev). zatím je se všema v klidu, pohoda, žádné konflikty a hádky. Falešnej, makovej, sranda, zasmáli, prdel…nevím, o kom mluví.

1144
XY2
Reagovat

Martin začíná vyšilovat, zatím potichu…

1145
Honzad
Reagovat

Jeden vzpomínkový dotaz na první řadu – kdo ze zdejších šmíráků tenkrát sežral Emilovi jeho zblázněný výjev? :-)) Já, pokud si vzpomínám, tak jo…

1146
čungabunga
Reagovat

Lůca chce koukat z dálky a pozorovat…zvuk přepnut na venek, zvuk od Lucky není na streamech :-(

1147
Klára
Reagovat

Lucka – potřebovala by se vyspat, vyčerpávájící. Chtěla by se koukat zdálky a ne být v tom. Podle Ládi má dnes temný den. Dál nevim, všude zvuk z terasy.

1148
okkvp
Reagovat

1145 – i s navijákem

1149
XY2
Reagovat

1145 – já taky!

1150
čungabunga
Reagovat

Paní domácí se cítí dobře, právě se „citlivě“ vyrovnala díky trpaslíkovi. „Všichni jsme to dělali s láskou, já jsem tu lásku cítila.“

1151
Klára
Reagovat

Lucka – světlý zítřky přijdou, chtěla by to tam přežít, ne vždycky to tak vypadá. Občas má pocit že by měla jenom zírat s otevřenou pusou, bylo by to lepší.

1152
Marka
Reagovat

1145 – já teda ne

1153
čungabunga
Reagovat

Vladovi někdo zničil mikinu – bílou do barevného prádla, má na ní barevné pruhy. Tak paní domácí. Vladko odpouští, neb se přiznala.

Reagovat

Z ničeho nic jim zase otevřeli vilu nebo jak štáb vyřešil to Martinovo mlčení?

1155
čungabunga
Reagovat

Mikina stála milionáře 127 Kč :-)

1156
Capri
Reagovat

SUNíčko: Zatím vůbec nijak jak sleduju…

1157
JanaH
Reagovat

Zničenou mikinu vzal Vlado překvapivě s klidem.
Možná, kdyby ji pral VB, bylo by to horší. :-)

1158
Igor
Reagovat

co vlado resi?

1159
Pierre
Reagovat

Vladko je na nule. Nemá po ruce ani 100 tisíc na pokutu jak brečel ve zpovědnici.

1160
JanaH
Reagovat

1155 : konkrétně 5 Euro, říkal potom Růženě.

1161
Igor
Reagovat

1153 – aha dik za report.

1162
Mr.C
Reagovat

Ale zvuk se dnes zlepšil. Je to alespoň použitelné.

1163
Igor
Reagovat

1159 – v jakem rekapu vlado brecel ve zpovednici?

1164
anka
Reagovat

lesby míří do sprchy

1165
koc
Reagovat

LPavlina ve sprse .. dojde ji LMirka umejt zada ?

1166
Capri
Reagovat

Zakázal bych všem žvýkačky, ale okamžitě. Ne za trest, ale za to nesnesitelný mlaskání do mikroportů…

1167
+-
Reagovat

1162: Jen by ho mohli sladit s kamerama :o) Sleduju dvojku, kde jsou všichni na baru a mám tam zvuk jak se někdo sprchuje

1168
Klára
Reagovat

Řeší se spaní, Eva chce spát s Vladkem, protože je to bezpečný, Vladko říká „já jsem to ještě nezapomněl,“ Evča znervózněla :D

1169
Capri
Reagovat

Takže obě ve sprše a ani jeden záběr? WTF?

1170
anka
Reagovat

tak ne, mamka se sprchuje, taťka hlídá

1171
Pierre
Reagovat

Řeší spaní. Ládík ví,že je to hrozně důležité kdo s kým spí. Řídí se pravidly Bostonského Roba ohledně spaní. Výborně si vybral Vlada a stěhovat se nechce :)

1172
Klára
Reagovat

1169: Na trojce, bruneta se nesprchuje

Reagovat

koc (1165) na které kameře? :)

1174
koc
Reagovat

1173 – uz na zadne :( rejza to utnul

1175
Pierre
Reagovat

1163 Igor- v žádném rekapu, bylo to naživo po hádce Vlada s Velkým Buldokem. Zapomněli vypnout zvuk.

1176
Klára
Reagovat

Míra a Honza budou možná běhat po zahradě v Eviných/ Nikčiných tangách, asi nějaká sázka, nechytla jsem

1177
koc
Reagovat

1173 – asi si to pousti jen stab :)

1178
Hug
Reagovat

Mirek si myslí,že zítra budou jeho nalakovaný nehty ve všech novinách…. csssss

1179
Capri
Reagovat

A máme tady dopis…

1180
koc
Reagovat

posta – ze by trest ?

1181
Klára
Reagovat

Achjo, já chci nějakej pořádnej trest!

1182
koc
Reagovat

operni večer :) .. LPavlina ma udelat damu a prestat mluvit jako dlazdic

1183
okkvp
Reagovat

Růžu naučili číst?

1184
XY2
Reagovat

Růža ožila, jednak má funkci a potom zacejtila chlast

1185
Honzad
Reagovat

Pavlína nechceee… sakra, proč tam chodila? Netvrdila taky v medailonku, jak bude zábavná? Achjo, tam se neumí nikdo pořádně odvázat. Lidi typu Emil a Hranáč tomu prostě chybí a Vladko bohužel zatím není na správné vlně.

1186
JanaH
Reagovat

Do kdy je domovnice bosskou? To její koktání a podivnou intonaci při čtení blbě snáším.

1187
okkvp
Reagovat

tedy jen to zapnu už mi někdo zvedne náladu – Tak Pavlínce se nechce, protože je to nucený :-)))

1188
Klára
Reagovat

Ze zásobovačky vytáhli dvě světla, aby na Pavlu pěkně viděli, svíčku a červený koberec (ahoj Ikeo)

1189
Capri
Reagovat

Já teda to zadání úkolu o monologu na trpaslíky moc neregistroval, ale že by tam bylo něco o tom, že dotyční pokud nechtějí nemusí říkat vůbec nic… to tam myslím nebylo.

1190
koc
Reagovat

polovina ze sebe blbce dela porad a druha polovina to ani nechce zkusit :(

1191
Hooper
Reagovat

1186 – boss je na týden, takže nová volba bude v pátek

1192
Klára
Reagovat

Romana si myslí, že se nemusí převlíkat do gala, že už je hezky oblečená :)

1193
Lovelessss
Reagovat

jeden z trpasliku je nahatej a ma tam videt pero dle VB :-D

1194
Lovelessss
Reagovat

hlavne si vubec teda nevzali k srdci to, ze nemaji mluvit sproste.. same vole, vole atd…

1195
Klára
Reagovat

Vlado se sprchuje, operní pěvkyně fénuje

1196
Hooper
Reagovat

Jsme rádi, že štáb čte panáčka.

1197
XY2
Reagovat

1189 – neustále porušují cokoliv, ani ten monolog nezvládli, je potřeba je trestat:-)

Martin říkal, že bez kloboučku je takovej nesvůj, tak na co čekat.

1198
Capri
Reagovat

Taky se vám to seká?

1199
XY2
Reagovat

Romana je jako víla, ty taky nemaj boty:-)

1200
Lovelessss
Reagovat

Romana je na presdrzku, jak ostatni porad komanduje.. nevim komu to rikala, ale pry: jdi se oblict, vzdyt jsi takova hezka zenska, hod se do galaa…

1201
koc
Reagovat

1196 – ale blbe .. mozna tam mam nekoho na zkraceny uvazek a je teprve u pondelnich komentu :) ..

1202
Hooper
Reagovat

Ládícet šplích jedním sprejem na krk, za krk, do podpaží a na vlasy. Boduje!!

1203
Lovelessss
Reagovat

ale nahatej trpaslik je super :)) dle VB je to v obliceji cely Lada, pry uz mu chybi jen ty bryle :)

1204
okkvp
Reagovat

Ten trpazlík na zelený želvě vypadá z dálky jak Troška

1205
Anonymní
Reagovat

1198 – jo taky se mi to zacalo sekat ;-(

1206
bordel
Reagovat

1145 – Já jsem tenkrát spekuloval, jestli jo či ne, a myslím, že jsem se nakonec nepřiklonil ani na jednu stranu, radši. Ale už nevím… :-)

Co vím, že jsem tu předevčírem (nebo ještě dýl) zkoušel poslat odkaz na tenhle fičák, ale tenhle web je tu asi zakázanej extra automaticky, protože se to nedostalo ani na schválení, a dělalo to, jakoby nic. A trochu jsem jim polechtal server, protože jsem to schválně poslal pak ještě asi 20x do dev/nul :-)

1207
Klára
Reagovat

Mirka se teda hodně hodila do gala :D

1208
Hug
Reagovat

Romana chválí jednoho trpaslíka,že má nejlepší mimiku. Mirek: Co je to mimika

1210
bordel
Reagovat

Tak jsem zkusil jinej web, a jakože jo. OK.

1211
Hug
Reagovat

Malá bloncka: tady jsou lidi vole co ze sebe dělaj hvězdy vole

1212
koc
Reagovat

LP to nedava .. ale dala si tangace – bile

1213
Lovelessss
Reagovat

taky si nekdo bezne strikate vonavku na oblast bricha a niz??? ted to byla Mirka..

a jeji Pavlika na ni zpruzene vystartovala: jeste ty se von!!!

1214
Hooper
Reagovat

Na jedničce si LPavlína obléká podprdu, leč opět nic nebylo vidět.

1215
koc
Reagovat

LP dela .. na dovolene u more urcite cecky vynda a do kamer dela herecku

1216
XY2
Reagovat

Romana má boty!

1217
Lovelessss
Reagovat

Mirka Pavlince prispechala podrzet podprsenku a pomoci ji obliknout.. vypadalo to, ze Mirka ma vetsi peci nez Pavlina o to, aby nic nebylo videt

1218
Klára
Reagovat

Pavlína neví jak má zpívat bez klavíru, čeho se chytit, ne asi vole

1219
Lovelessss
Reagovat

Pavlinka je vyslovene dama: proc ja jsem tak nekdy blba, ty vole (nevi, jak si nandat port)

1220
koc
Reagovat

LP si ze dopisu zapamatovala pouze operni zpev .. cast o tom jak mluvi sproste vytesnila a vesele sprosti dal :)

1221
Mab
Reagovat

Napřesdržku je už nejen Romana, ale i Pavlína. Otrávená, napruzená, vulgární, furt si na něco stěžuje… Proč do tý soutěže šla? Abysme se dívali na její kyselej ksicht?

1222
koc
Reagovat

bych tem devacatum pustil do repraku nejake vykrik .. to by bylo vypichnutych ocicek :)

1223
Klára
Reagovat

Pavla : Tady jsou fakt bojový podmínky

Taky zpěv bere jako hroznou křivdu, „to jim nezapomenu!“

1224
Hug
Reagovat

Tomu Emilovu výstupu vážně někdo uvěřil?? Průběh snad,ale ten konec ,svěrací kazajka, to fakt ne

1225
Pierre
Reagovat

Bachařky si stěžují na bojové podmínky v koupelně . Rozmazlené pipky :D

1226
Hooper
Reagovat

1221 – lesbo action před kamerami, víš jak, rozumíš, ne?

1227
+-
Reagovat

1220 Řikám si to celou dobu, jestli jí vůbec došlo, za co tu operu vyfasovala. Ten její slovník je fakt jak pro dámu ze čtvrté cenové…
Mirce chybí v koupelně aspoň „stolíček“ tak to bude nějaká věc mezi stolečkem a poličkou, jelikož to jsem asi ještě neslyšel.

1228
koc
Reagovat

LP podcenila domaci pripravu na VV .. resp podcenila prostredi .. asi ji nekdo rikal, ze to bude neco jako dovolena, kde nebude muset nic

1229
koc
Reagovat

je to decela sranda sledovat devcata pred zrcadlama :)

1230
Capri
Reagovat

Jinak pro doplnění informací jsem si všiml, že onu inkriminovanou část z noci kdy Pavla pohladila Mirku po vlasech mám nahranou. A předtím než tohle Pavla udělala tak se koukla na vedlejší postel jestli se někdo náhodou nedívá. :D

1231
koc
Reagovat

i kameran si radeji poodjel jakej dostal strach :)

1232
Klára
Reagovat

LP nanáší asi padesátou vrstvu řasenky, díky kameramanům že to máme z takové blízkosti :)

Reagovat

Capri (1230) uděláš screenshoty a pošleš na mail sunicko@centrum.cz? Díky :)

1234
Klára
Reagovat

1230: jakože je to hrozně tajný a nikdo nic netuší, jo?:D

1235
koc
Reagovat

1230 – to schranuj :)

1236
Péťa
Reagovat

Dámy řeknu vám že to máte těžký s tou přípravou do společnosti.Vůbec vám to nezávidim:o)))

1237
+-
Reagovat

Mě Pavlína z dálky připomínala trochu tu modelku Kláru Medkovou (před 20ti kily) ovšem najede kamera blíž a ona vytasí svůj „lady“ slovník a je to konečná.

Pro mě zatím největší zklamání ve vile Romana s Pavlínou

1238
terz
Reagovat

Z nějakého prazvláštního důvodu jsem si pustil Emilův „záchvat“ z VV1 a musím konstatovat že partě z jedničky se tyhle ťunťi nerovnají ani náhodou. Skrze Emila jsem se dostal k bitce s balónky a Frašovo + Vladkovo holení hlavy atd. atd. Pochybuji že podobné věci zažijeme s touhle partou která na sebe umí jenom ječet kvuli tomu kdo co kdy řekl/udělal (i když v doufám že se rozjedou) …

1239
koc
Reagovat

1237 – ladyslovnik :D

1240
XY2
Reagovat

Vlado si s velkým zalíbením prohlíží Nikol:-)

1241
Janko
Reagovat

Růža je „sexy“! :DD

1242
koc
Reagovat

Vlado neznas Cikanske melodie? .. to se spis mela ptat Mirdy :)

1243
JanaH
Reagovat

Ta Pavlína je protivná jak prášek na blití.

1244
koc
Reagovat

za chvili bude denni rekapitulace .. copak nam reknou o LP a LM

1245
okkvp
Reagovat

Prostě nevim, prostě nevim, prostě já to nesnáším

1246
XY2
Reagovat

Pavlína je jako dlaždič a patrně je to její „bavit lidi“

1247
Lovelessss
Reagovat

myslite, ze nekdy zacne?? stihla jsem dat vecerni hygienu, vyvencit psiska a stale nic..

porad stejne zpruzena, kysela a neprijemna LP

1248
Klára
Reagovat

„To je to trapný no, to je to trapný no.“ Víme, Pavlínko

1249
koc
Reagovat

1247 – asi zahrejva hlasivky :) ted je chtela promaznout sampanem

1250
okkvp
Reagovat

Pokud dobře vidim, tak se čeká na Zdeni ne?

1251
Dařanka
Reagovat

ty vole,že ona nakonec neumí zpívat,vole?víš jak…rozumíš tomu?

1252
koc
Reagovat

Vladko je kouzelnej :)

1253
Honzad
Reagovat

Vladko…. :-)))))

1254
okkvp
Reagovat

Zdéni nahodila makepup styl : hnu hubou a omítka opadá

1255
JanaH
Reagovat

Když se začne smát Vlado nedokážu se nesmát! :-DDD

1256
koc
Reagovat

ty trpajzlici za ni jsou kouzelny :D

1257
okkvp
Reagovat

operní pěvkyně tam při úvodu stojí jak selka nad zkyslym máslem

1258
Dáša
Reagovat

Aj keď Pavlína nasiera, v tomto prípade sa jej postoj dá pochopiť. VB ju presviedčal, aby si to kľudne lajsla, že veď aj on musel odprednášať o zdravej výžive a dokázal to. Že to povie takýto kôň, to sa nedivím. Ale že v dramaturgii nesedí v kultúre aspoň priemerne zbehlý človek, to je tragédia. Keby jej to povedali aspoň pár hodín skôr, mohla sa rozospievať, vymyslieť si nejakú dramaturgiu, ktorou by situáciu zachránila a možno aj pobavila. Ale takto z voleja ju chcieť na pódiu – no nedivím sa, že nemá chuť na totál zhovadenie.

1259
+-
Reagovat

Tak za tu dobu co tam Pavlína házela kyselé ksichty na všechny strany, se mohla už 1000x rozezpívat v koupelně nebo někde, že by tam střihla Pavarottiho. Ale tak snazší je tam remcat

1260
čungabunga
Reagovat

„jak se řekne anglicky opera“? :-)))

1261
koc
Reagovat

domovnice ma zajimavej anglickej prizvuk .. takovej ostravskoruskej :D

1262
Dařanka
Reagovat

tak to valím oko..ona Růža gouvoří englicky??? Ty jo, pro mne miniaturní plus…

1263
okkvp
Reagovat

Kdo jí nutí zpívat opravdově, mohla udělat frašku
(ona je to stejně)

1264
Lovelessss
Reagovat

1258 hele, i kdyby zacala rapovat.. zpivat skakal pes pres oves do opery, proste si z toho udelala srandu, tak by vsichni vzali, ona by se neztrapnila..

ale tim, jak to resi, tvari se kysele, zpruzene a jeste je u toho sprosta, tak na to se neda koukat

1265
Dařanka
Reagovat

ať tam pustěj Mira, ten jim tam zapěje…všimli jste si,když si zanotuje,že mu to docela jde?

1266
čungabunga
Reagovat

Spíš mi to přijde, že operní pěvkyně není a nebyla. Nebo je to operní pěvkyně jako je Mirek fotbalista.

1267
Hooper
Reagovat

Mirka si příště musí sednout jinam, takhle jak sedí vedle Nikoly je vidět rozdíl v kráse.

1268
Lovelessss
Reagovat

hlavne ta susicka do toho v pozadi :-))) vyborny doprovod.. :)

1269
čungabunga
Reagovat

„Je to nucený“ – na její „koncert“ bych jít nechtěl, by se mohlo čekat až týdny, aby to nebylo nucený :-))

1270
XY2
Reagovat

ona to nedá:-)

1271
+-
Reagovat

Nooo to je pořád keců, kdyby si tam stoupla a zakdákala 5 věci, než pořád takovýhle ofuky, už to mohla mít za sebou…
A stejně si myslím, že za 10 minut sleze dáma v šatech z pódia a rozjede „ladyslovník“ tipuju to na 5x ty vole minimálně

1272
Lovelessss
Reagovat

1267 – naprosty souhlas.. a hlavne Nikola ani nemusi byt nalicena a rozdil je tam videt..

1273
Hug
Reagovat

Kvůli tomuhle se tam hodinu oblíkali?…

1274
Klára
Reagovat

1258: Tak jednou šla do takovýho pořadu, slibovala zábavu, je furt zkyslá, sprostá atd, tak má prostě NĚCO dát, cokoliv. Nějakých pár hodin předem je úplně mimo, má to bejt sranda, ne koncert pro všechny prezidenty světa.

1276
Dařanka
Reagovat

ach jo…….

1277
koc
Reagovat

do Hostic do nema daleko

1278
+-
Reagovat

1268 :o)))
Tak to mě rozsekalo a já si řikám, co mě u toho pořád ruší. Trochu jim tam cvaká asi zip o sklo bubnu, to je na operu jak dělaný

1279
Monika
Reagovat

Zatlouct ji do zeme, trapku jednu, kez by vyletela prvni, mam ji plne zuby. Vystudovana konzervator a nezna jedinej song? To neni mozny, hlavne, ze se tam hodinu upravovali na koncert:-)))

1280
Hooper
Reagovat

1268 – to jo

1281
koc
Reagovat

tak LP ma jeste zajimavejsi anglickej prizvuk .. ten neznam a ani ho nedkozau zaradit

Reagovat

Co asi předváděla Pavlína na castingu, že prošla? Operní zpěv to zdá se nebyl :)

1283
koc
Reagovat

sakra to je przneni hymny v primem prenosu :D

1284
Péťa
Reagovat

Tam mručej jak šest medvědů s Cibulkou:o)

1285
Lovelessss
Reagovat

tak hymna uz je tezky kalibr :-)))) na Barrandove musi mit veselo :)

1286
Dařanka
Reagovat

koukám na toho kloboučníka….ten se teda upravil, co???..

To by byl trest – Růža den mlčet, MB aspoň týden nenosit klobrc ani tu děsivou bundu….

ježiši,ta hymna, to je pisdur…pomoooooooooc

1287
XY2
Reagovat

Myslela jsem si, že není nic trapnějšího než Růža, ale spletla jsem se, to je tragédka..

1288
koc
Reagovat

doufam ze to Capri nahrava ..

1289
Capri
Reagovat

SUNíčko: Tak odesláno… Nevím co z toho vybereš (když tak ti můžu poskytnout celé video) Jen škoda, že jsem to zrovna neměl v HD, ale to už se nedá nic dělat.

1290
Pierre
Reagovat

Domovnice když se namaluje a vezme kostýmek, tak vypadá na vyžilou padesátnici :-)

1291
bordel
Reagovat

„v sadě skví se z jara květ“…

špatně

1292
koc
Reagovat

1284 – panacci co venci pejsky maj veselo .. sem se zacal chlamat :D

1293
Lovelessss
Reagovat

jako at je Romana jaka je, tak rict ji, ze to ma udelat ona, tak si myslim, ze se nasmejeme a pobavime.. uz jenom jak tam zpivala Rusalku pred zacatkem :-))

Reagovat

Vladko boduje, žádné zdlouhavé plkání proč ne a jde rovnou do zpěvu.

1295
Dařanka
Reagovat

JO JO JO…..Vlado, to je šumař….jak mu to jde, i bez škol…hi hi hi

1296
okkvp
Reagovat

A Vladko ji smazal jak kaňku

1297
JanaH
Reagovat

Miláček Vlado! :-D

Škoda, že jsem neviděla, jak se tváří vorvaň…

Reagovat

BTW: je to poprvé, co takhle blázní a nemají ještě ani kapku alkoholu nebo se pletu?

1299
Honzad
Reagovat

KONEČNĚ! VLADO! :-)

1300
Lovelessss
Reagovat

Vladko to zachranuje aneb macejko macejko :)

1301
koc
Reagovat

1298 – az na domovnici .. ta udrzuje hladinku prubezne :)

1302
Klára
Reagovat

1298: Minimálně Růža nasává od odpoledne (fakt ;))

1303
okkvp
Reagovat

Zdena malovala Nikole obočí?

1304
+-
Reagovat

Pavlína prej: Co kdybychom všichni po jednom dali něco spolu…
No na tuhle hodinu už jsou tyhle hlášky nad moje chápání. Tak to balím. Každopádně, úkol zas splněn napůl, zpívají tam s ní společně… Letos berou to zadání úkolů nějak ledabyle

1305
Lovelessss
Reagovat

1298 Sunicko – meli tam to sampano.. MB ho tahal z lednice jeste kdyz dodelavali trpasliky.. ale podle me si ho dali s Romanou a mozna par dalsima..

1306
Juchna
Reagovat

Naprosto neskutečný Vladkův výstup! Ten temperament, ta choreografie! Válím se smíchy, já chci ještě!!! Ty trapky už nééé!

1307
Capri
Reagovat

SUNíčko: Dej vědět jestli ti to přišlo… Odeslal jsem to v RARu s názvem „Vyvolení_PaM“.

1308
Klára
Reagovat

1305: A ta sklenička s vínem na deklu od vířivky je taky výmluvná :)

1309
Hooper
Reagovat

Tak úkol s označením bizarre už máme za sebou.

1310
Extasy of St. Theresa
Reagovat

Ja vencim nekolikrat denne,ale zatim vse stiham :-D

1311
Lovelessss
Reagovat

ale Rusalka Pavlina s Romanou super :))

1312
koc
Reagovat

1309 – mozna je to pozdni hodinou ale komenty jsou lepsi a lepsi :)

1313
Dařanka
Reagovat

se tady řehocu….domovnice ty namalované monokly…

1314
Honzad
Reagovat

1297 – vorvaň šel vidět v odraze a vypadalo to, že se mu to docela líbí, usmíval se, ale ne škodolibě

1315
okkvp
Reagovat

no, vystudovat operní zpěv ještě neznamená být operním zpěvákem, a Pavlínka pro naši kulturu udělala dobře, že usedla do kanclu

1316
terz
Reagovat

Vo co de vynecháme verš tu a vynecháme verš tam, hlavně že se nikdo neztrapní a nakonec to dopadá tak že ačkoli je Pavla operní pěvkyně tak jí vlado během 10ti sec vystoupení totalně položí … Letos mají ti naši vyvolení s plněním úkolů problémy a ne malé.

1317
koc
Reagovat

priste by tam stab mohl pustit dogu a chrabenka si taky splni ukol :)

Reagovat

Capri (1307) dorazilo, mockrát díky. Podívej a když tak z toho splácnu nějaký článek :)))

1319
koc
Reagovat

Vladko vede :)

1320
Klára
Reagovat

Vlado má hlavně vždycky perfektní výraz

1321
Dařanka
Reagovat

téda, Vladěnce to fakt jde ….škoda že je teplej..

1322
XY2
Reagovat

Vlado nemá chybu, ty holky jsou jedna od druhý trapnější…

1323
okkvp
Reagovat

1317 koc ty jsi ošklivej ;-)

1324
JanaH
Reagovat

1314 Honzad : díky, no já byla naprosto fascinována Vladkem, tak jsem nikoho kolem nedokázala vnímat. :-D

Reagovat

Ládínek má fakt fialové kalhoty? Úplný Elton John :)

1326
JanaH
Reagovat

Ta hebrejská byla taky super.

1327
koc
Reagovat

nad cim porad LP premysli .. at neco spusti .. ted uz je to stejne jedno

1328
Capri
Reagovat

SUNíčko: Není vůbec zač… Jen si teď co jsem to několikrát viděl za sebou nejsem 100% jistej jestli Pavla spíš nekoukala na Mirku… čert ví… Každopádně její spokojenej úsměv co Mirku pohladila je řekl bych dost patrný. :)

1329
Extasy of St. Theresa
Reagovat

Nahral nekdo toho Vlada?

1330
koc
Reagovat

1323 – :) to by byl ficak :)

1331
koc
Reagovat

Vladkooooooooooooooooo

1332
Dařanka
Reagovat

a hele hele, ona předváděla Vlada, když tam měl nerva s VB a to ona přece vůbec ve vile nebyla….!!! A včera říkala,že nic,NIC TY VOLE, z vily neviděla….

1333
L
Reagovat

Vlado čte panáčka.. řekl Růži Růženo

1334
Klára
Reagovat

Vlado právě řekl Růže Růženo :D

1335
PetraV
Reagovat

Vladko na Romanu: Růženo…dej něco :D

1336
okkvp
Reagovat

Mitka zapomíná chvílema žvejkat

Reagovat

Vladko je tam luxusně válcuje. Hlavně, že všichni chtějí dělat zábavu a dělá jí jen on.

1338
koc
Reagovat

vypojte nekdo tu susicku

1339
Dařanka
Reagovat

oni domovnici už i ve vile říkaj – Růženo…hi hi hi

1340
Lovelessss
Reagovat

Mirce at zabavi tu zvykacku, ja na ni nemuzu pak ani koukat..

1341
Janko
Reagovat

Růža taky jede! :D

1342
XY2
Reagovat

Vlado říká Romaně Růženo:-))))

1343
Lovelessss
Reagovat

1338 Koc – oni te ctou!!!! :-))) susicka dojela :-D

1344
Dařanka
Reagovat

řekla teď Nicol – nesměj se ty krávo???? :-o

1345
Pierre
Reagovat

Rozdal bych většině tvrdé tresty za to,že se nezapojují.

1346
okkvp
Reagovat

Růža bod

1347
Juchna
Reagovat

Vladko boží básnička! Jak koulí těma očima! :-D
Růža naprosto trapná.

1348
Péťa
Reagovat

Štábníci konečně zjistili co to je za zvuky a vypli rucháče v prádelně.

1349
okkvp
Reagovat

1344 – ne řekla kráso

1350
Hooper
Reagovat

1348 – taky si myslím

Domovnice nemusím, ale tohle bylo dobré

1351
Zuzana
Reagovat

1344- tak jsem to neslysela jen ja :D

1352
Dařanka
Reagovat

okkvp – děkuji

1353
koc
Reagovat

1343 – no to je dobre :) a vypadalo to na kulutrni vecer ale dochazej napady :(

1354
koc
Reagovat

Vlado .. kakalinku :) tedy kalinku :D

1355
JanaH
Reagovat

1347 : aspoň se snaží, narozdíl od jiných.

Kucí tam sedí jak pecky a čumí…

1356
koc
Reagovat

ted se mi zdalo ze trpajzlici mrkli :)

1357
Extasy of St. Theresa
Reagovat

Asi nenahral :-\

1358
koc
Reagovat

Kikina je falesna jak sfina

1359
Honzad
Reagovat

Nevím, za co by chtěl většina vyhrát. Za to, že tam celé dny leží a nudí se? Vladko, Milan Vobořil a vlastně i ten Tony si ze sebe uměli udělat srandu a bavit ostatní…

1360
Dařanka
Reagovat

1356 – tak tos mě dostal….se tady řehtám nahlas…

1361
Anonymní
Reagovat

Šmarja, 5 nás u táboráku zpívalo příšerně, ale lepší nějak než každou písničku 5x přerušit, to je k zešílení

1362
Mr.C
Reagovat

Kikina sice falešně, ale hlas má celkem příjemně zabarvenej.

1363
Lovelessss
Reagovat

no nic, rano vyrazim na houby, takze se pro dnesek loucim a zitra na netu az odpoledne/vecer, tak drzte straz, at je co cist, kdyz uz to nemuzu videt :)

ha, pry prsi, alespon k necemu to sledovani kamer je, jdu sebrat pradlo :-D

1364
Dařanka
Reagovat

kdo je Kikina???

1365
Zuzana
Reagovat

1356- diky, mam rulandske sede na monitoru :D

1366
XY2
Reagovat

Někteří kucííí baští jogurt, nebýt tam Vlado, není tam žádnej chlap…

1367
okkvp
Reagovat

Operní diva si vyhrnuje sukni až nad prdel

1368
koc
Reagovat

stabnici nebudte zabrzdeny a puste jim nejakou pisnicku .. kdyz to tak jede

1369
Dařanka
Reagovat

kukurukukůůůůůůůůůůů, Vladěnka je prostě úúúúúžasnej

1370
koc
Reagovat

1364 – Niki

1371
Lovelessss
Reagovat

vlado boziiiiii na el nina – ted jsem se fakt zasmala :-))) kuku ruku kuuuu :-)))))))

1372
koc
Reagovat

stab vubec neumi reagovat .. to je skoda nevyuzit dobrou naladu Vladka

1373
XY2
Reagovat

operní diva se prostě umí chovat, je zvyklá na společnost na úrovni:-)

Reagovat

Vladko se rozezpíval a jen tak se asi nezastaví. Showman, získává hodně kladných bodů. Navíc to vystihl, směrem k panu velkému raperovi El Ninovi, nestyď se a jdi taky. Ano, ty lidi jsou v reality show a stydí se, wtf.

1375
Capri
Reagovat

SUNíčko: Máš další e-mail…

1376
Dařanka
Reagovat

farář Otík ve vile…:-)))))

1377
Dařanka
Reagovat

ta Mirka je prostě mužatka a basta fidli

Reagovat

V Lidlu musí mít radost … Pavlína: nebudu pít to hnusné pivo :)

1379
Zuzana
Reagovat

„to musite zhluboka, Cecilie“

1380
čunbabunga
Reagovat

1377: máš zájem?

1381
okkvp
Reagovat

štáb nestíhá přepínat kamery, ještě reagovat, tam je zas nějaká záskoční směna

1382
Honzad
Reagovat

oni nás snad fakt čtou… zapnuli hudbu :-)

1383
okkvp
Reagovat

no konečně

1384
koc
Reagovat

chrabenka jde asi na endoskopii .. jinak si neumim vysvetlit ty kratoucke saty

1385
Motýlek
Reagovat

ale co to, snad tam není Pátrovič????

1386
bordel
Reagovat

Nicméně zabijácký toreadorstvo nenávidim…

1387
čunbabunga
Reagovat

Na stage u bazénu luzná víla v černém (Romana). Svíjí se jak kobra.

1388
PetraV
Reagovat

Vlado má dobrou náladu a je naprosto k sežrání.

Reagovat

Balet bychom už od Romany a Nikoly měli, teď ještě ten operní zpěv :)

1390
Dařanka
Reagovat

1380..jako jak? O mužatku??? Děti by mne pomluvily a manžel by se mi dlouho smál…..kdepak, já ráda mužský..

1391
koc
Reagovat

1382 – ja myslel neco modernejsiho :) aby zpivali vsichni

1392
okkvp
Reagovat

Růža už zas jede mosty

1393
Zuzana
Reagovat

no, akorat se obavam, ze operni dive nepomuze ani hudba ….

1394
čunbabunga
Reagovat

Pavlína se otáčí přes rameno a posílá hubičky…komu asi. „Vem Mirku, ať jde, pojď tančit“

1395
bordel
Reagovat

Začíná rekap…

Reagovat

Online zpravodajství na oficiálním webu to brzy s kulturním programem zabalilo :)))

00:08
A po mimořádném kulturním zážitku se většina Vyvolených přesunula k popelníku.

1397
Péťa
Reagovat

1381 to je fakt někdy fachá suprově a teď je to otřes, teď tam sou nějací lemplové

1398
okkvp
Reagovat

Mirka vede (růžu)

1399
Honzad
Reagovat

1391 – však počkej, teď to změní, protože si to přečtou :D ale zase lepší než nic, hlavně je třeba opravdu využít to, že Vladko (dokonce i nahlas přiznal), že má super náladu.

1400
koc
Reagovat

domovnice se tam svijela jak tehotna kobra

1401
Dařanka
Reagovat

ale teď jak zpívá bloncka, tak výšky má docela supr….

1402
fsidb
Reagovat

Mirka mužatka? No možná, ale tipuju, že před registrací s Pavlínou musela nalámat do poslele víc ženských, než většina chlapů za celý život. A dovolila bych si upozornit, že ve většině lesbických vztahů nikdo nehraje chlapa/ženskou, prostě každá dělá, co je zrovna potřeba a co která umí.

1403
Pierre
Reagovat

Malý Buldog je tak nasraný a nervozní,že se netrefil křupkou ani do huby.

1404
koc
Reagovat

1399 – no prave budou mit material do rekapu

1405
bobina
Reagovat

Ruža v tom kostymku je jak soudružka z ROH dovolených. Ta snad vypadla z triologie o Homolkovejch.

1406
Anonymní
Reagovat

1367 + 1373:
Pavlína je holt „lady“ každým coulem. Víc takových dam z lepší společnosti do vily a bude to tam jak na večírku smetánky :o)))

1407
Honzad
Reagovat

Lucka mi na žebříčku klesá stále níž a níž… jenom hulí a nezapojila se vůůůbec ničím.

1408
Mr.C
Reagovat

Rapeři a gangsteři čumněj jak vyoraný myši.

1409
Dařanka
Reagovat

MB požírá popcorn jak ve zrychleným tempu….a k tomu pěje Pavarotti Nesun Dorma

1410
JanaH
Reagovat

1396 SUNíčko : většina je opravdu u popelníku, někteří mi připadají otrávení jak indiánské šípy.

1411
koc
Reagovat

stabnici pustte jim Adele nebo proste neco zivejsiho :(

1412
čunbabunga
Reagovat

VB a B3 mají husí kůži. Možná i na koulích.

1413
JanaH
Reagovat

Vidím scénku s Izerem. :-DDD

1414
Dařanka
Reagovat

1402 – Fakt? ..já myslela že jeden dělá mámu druhej tátu….co se tady všechno člověk nedozví….

1415
XY2
Reagovat

Růža je taková socialistická:-)

1416
Klára
Reagovat

1411: Tak hraběnka se vlní do něčeho podstatně rychlejšího už teď, div že nemá šaty u pasu :)

Reagovat

Niki došlo její opilecké extempore a je z ní VyVolená abstinentka. Vydrží?

1418
+-
Reagovat

A ta chrabětka má asi nějakou neviditelnou mp3, nebo na co tam pořád tancuje? Její kreace se nějak neshodují s hudebním doprovodem ne? :o))) No fakt to balím, dobrou všem

1419
MoBa
Reagovat

Dneska na Vlada nema nikdo, je dokonalej……
Buldoci smecka fakt nestoji za nic a Lucka stejne tak.

1420
Dařanka
Reagovat

1412 – souhlasím :-)))

1421
Mr.C
Reagovat

Každopádně MB asi definitivně opouští VB a přesouvá se k ELovi.

1422
okkvp
Reagovat

vébéčko ošmatává štrůdl

1423
koc
Reagovat

Tomik bude mit doma veselo .. jak tam oblazuje strudlici :)

1424
XY2
Reagovat

1412 – :-DDD

VB si prozpěvuje, dneska byl vyloženě mimo obraz, kromě přátelského pokecu s trpajzlíkem nic…

1425
Klára
Reagovat

Pavlína dala Zdence pusu na rty, Zdenku drží kolem pasu velkej, krásná selanka

1426
čunbabunga
Reagovat

1414: status s mužatkou mi byl podezřelý, ale po tomto jsi mé domněnky potvrdila. Bad for you.

VB stojí za Zdenkou, drzi v pase a macka faldiky. Asi by si dal rict.

1427
okkvp
Reagovat

Tomík ale k tomu pěje

1428
Thybaumont
Reagovat

dvořák s černochem:-D

1429
koc
Reagovat

no to je ono stabnici :) to asi budou znat :)

1430
koc
Reagovat

nebo je to rekace na vosmatavacku strudlice ;-)

1431
JanaH
Reagovat

1422 okkvp : třeba má hlad. Hodina pokročila, je čas na nevimkolikátou večeři.

1432
XY2
Reagovat

štrůdlice drží jako ovečka:-)

1433
Capri
Reagovat

Ládíčkova taneční obuv je doslova úchvatná… :D

1434
+-
Reagovat

1417 – Myslím, že ta abstinence jí prospěje. Umí se bavit evidentně i bez chlastu, což někteří tam neumí, ani po pár vodkách. Koukat na Martinův neustále zpruzený ksicht, to je snad za trest

1435
Dařanka
Reagovat

a ještě jeden poznatek…Ládík, když začne zpívat, tak najednou jeho hlas zní nějak , jak to napsat – zněle, žádný to pípání jako když mluví…

1436
JanaH
Reagovat

1428 Thy : to byla zase perla jak sviňa. :-)

1437
fsidb
Reagovat

Dařanko, fakt ne, já vařím i se starám o ty technické a mechanické věci, ale to spíš proto, že partnerka má míň času, než já. I ona je schopná jak „mužských“, tak „ženských“ prací. Já třeba neumím vůbec zašívat. A obě vypadáme velmi žensky a chlapi po nás letí…Role nedělíme, bylo by to kontraproduktivní.

1438
Pierre
Reagovat

Je po třech řadách a většina hráčů si myslí,že se k pěti milionům prohulí a prochlastá.

1439
Pierre
Reagovat

Primitiv Mirda zase připomíná Nikol její loužičku.

1440
Dařanka
Reagovat

1426-mysli si co jen chceš…

1441
Kami
Reagovat

Jsem zvedava co ze vztahu Mirky a Pavliny vzejde. Normalne bych si myslela, ze to co vidim je proto, ze se na to nedokazu divat nezaujate 8-)
Ale kdyz to vidi i heteraci..

1442
Anonymní
Reagovat

1438 – To mi taky hlava nebere. U první řady chápu, že neví, do čeho lezou, ale u čtvrté???

1443
Capri
Reagovat

Pierre (1439): Strašnej člověk… absolutně postrádající jakýkoliv takt a slušné vychování…

1444
Wanna be your monster
Reagovat

Tak jsem doma, něco velice podstatného sjem zmeškala?

1445
Juchna
Reagovat

Ten štáb je fakt blbej, že jim něco nepustí. Takhle trestuhodně nevyužít příležitost!

1446
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: já jí furt říkám Růženo…on nás snad čte :D

1447
Klára
Reagovat

Jméno Růžena se ujímá i ve vile :D

1448
Dařanka
Reagovat

1439-však hned zvadla..no jo no…

hele, zas mluvěj o Růženě…..:-))))..a budou jí říkat Růža

1449
Honzad
Reagovat

Růža na Romanu fakt sedí… ale já s tím mám hrozný problém, přítelkyně je Růženka a s Romanou má společné snad jen ženské pohlaví :-)))

1450
Icecube18
Reagovat

Co je to s tou Lůcou?

1451
Mr.C
Reagovat

Ten Nino reda taky pěkně nudí.

1452
koc
Reagovat

Ladik vypada a tanci trosku jako indiansky saman :)

1453
Rena
Reagovat

– Vlado asi čte panáčka, začali říkat Romaně Ruža – prej se to na i hodí

1454
Extasy of St. Theresa
Reagovat

V rekapu chybela basen od Vladka.

1455
Icecube18
Reagovat

Vlado dobrej psycholog. Vyřvi se,dělej :-DD

1456
okkvp
Reagovat

Lůca bulí – přetlak všeho

1457
čunbabunga
Reagovat

Vladko dělá psychoterapeuta plačící Lucce – „pořádně se vyřvi“

1458
Wanna be your monster
Reagovat

Lůca brečí, Vlado jí říká: pořádně se vyřvi.

1459
koc
Reagovat

mam pocit ze je stabnici nechali zbytecne vychladnout :(

1460
Honzad
Reagovat

Vladko je hrozně empatický, neskutečné… zeptá se, jestli chce být sama a prostě odejde :) palec hore, opět! kdo jiný by měl vyhrát? po dnešním večeru je to jasné.

1461
Rena
Reagovat

Ted jsem to pustila – proč brečí Luca? Něco jí udelali? Nebo smutní za psy?

1462
Klára
Reagovat

Vlado je fakt neskutečnej, takovýho člověka do každý rodiny

1463
MoBa
Reagovat

Ja nevim, ze tu dobrou naladu tam musi vzdycky nekdo zkazit.
Chapu, ze to urcite hodne narocny, ale jsou tam teprve tyden, co budou delat az tam budou mesic?!

1464
XY2
Reagovat

Lucka je dneska divná celej den a asi to graduje, Vlado ji šoupl do ložnice, ať se vybrečí a vyřve…je s podivem, že si Vlado tohodle všimne, že někomu neni na 2x a zaúřaduje i když se baví…na rozdíl od ostatních, kteří jsou zahleděný jen do sebe.

1465
XY2
Reagovat

Čtu, že už jste to sepsali naprosto přesně, je neskutečně citlivý k lidem, kteří to potřebují…

1466
koc
Reagovat

LP a LM maj vyhadrovaci schopnosti mrtve zizaly :(

1467
Klára
Reagovat

Lucka má krizi, doma se měla dobře a co když na ni nikdo čekat nebude? Baví se s malym

1468
Wanna be your monster
Reagovat

homo čtyřka na kameře 3. :) příjemná konverzace.

1469
Dařanka
Reagovat

Klára…ty jo, já bych ho v rodině nechtěla….když má dobrou náladu, je neskutečnej – úžasnej,ale když chytne hysteráka, tak to od něj bič a pryč….

1470
okkvp
Reagovat

já mám ráda vole operu … tedy já má slovník jak dlaždič, ale přece jen …

1471
Klára
Reagovat

Malej vystřídán Vladem

1472
bobina
Reagovat

Lesby mi neskutečnš lezou na nervy. A ta prdelatější ten projev. To je síla. Vladko miláček Láda je dobrej kolík. Neví jak dlouho tu bude ješte v poho:-)

1473
Klára
Reagovat

1469 – tak samozřejmě permanentně v téhle náladě, žejo :)

1474
okkvp
Reagovat

Tak prej Nikola taky bulí

1475
JanaH
Reagovat

1460 Honzad : jak to děláš, že s tebou zase musím souhlasit? :-)
Nejlepší na tom je, že on to dělá ne pro získání bodů, ale protože takový prostě je. On podle mě na to, co si o něm ostatní vilani myslí, zvysoka kašle.
A hlavně si všimne, že se v někom „něco“ odehrává.
Vlado je miláček…

1476
Dařanka
Reagovat

no jo, tak je po zábavě, tak jdu..mějte se…

1477
koc
Reagovat

zvukar sel asi domu :(

1478
JanaH
Reagovat

1469 Dařanka : já ho žeru i s hysterákem. :-) A moc dobře vím proč. :-)))

1479
koc
Reagovat

LM a LP tanci

1480
koc
Reagovat

na 3 kamere

1481
Honzad
Reagovat

1475 – já mám obecně pocit, že se tady letos skoro všichni strašně shodujeme :)

A teď má další bod – Lucce bez obtíží řekl, že se mu její včerejší polití Romany nelíbilo. Upřímnost, řekne, povzbudí a jde dál, neřeší to.

1482
okkvp
Reagovat

Mají sice nevýhodu, že jim Vladko možná vyfoukne výhru, ale kdyby tam byli bez Vladka, tak je jim mnohem hůř

1483
Lenny
Reagovat

Lada zveka a obca pritom koukne na Lucu

1484
Juchna
Reagovat

Tohle je úžasný, jak Lucku Vlado přišel podpořit a teď se k nim přidal Ládík. Myslím, že přesně tohle lucka potřebovala a tohle ji uleví. Vlado je fakt dobrý. Prý „s takovouhle zvěří, jako jsme my, jsi se ještě nikdy nesetkala.“

1485
čunbabunga
Reagovat

ad zvukař…proč hned domů, třeba šel na velkou :-)

1486
JanaH
Reagovat

1481 Honzad : protože tábor nepřátej je jasně daný. :-D

Raději stokrát někdy krutá upřímnost Vlada, než líbezná zákeřnost štrůdly (např, nikdo jiný mě teď nenapadá).

1487
koc
Reagovat

ten zvukar snad vazne chrape a vzdy kdyz mu spadne celo na pult pusti do kamer zvuk .. obcas tedy spatne a obcas ho celem vypne

1488
Icecube18
Reagovat

Nebrečí náhodou Niki kvůli tomu dementovi Mirkovi, kterej připomněl co se jí stalo?

1489
JanaH
Reagovat

1482 okkvp : mezi buldokama by se jim špatně přežívalo.

1490
koc
Reagovat

v rekapu se resi privitani LP a LM

1491
Kami
Reagovat

Ach jo, chci vide rekap, doufam, ze ho hodej online brzo.
Na kamere 3 jsem videla tancit P a M. P rikala M, ze ji vzdy prece toci na druhou stranu. … tak vzdy, jo? :-)

1492
Capri
Reagovat

LP a LM sosají… to může být plodná noc :D

1493
Wanna be your monster
Reagovat

1490. Nemůžu ten nejnovější rekap najít, to ještě není na netu, ne?

1494
okkvp
Reagovat

JanaH – všem by se žilo hůř, on tam o tom, jak to uvnitř na lidi působí mluvil už přece mockrát a i před všema. I buldoci poslouchají a i to vébéčko je tím nějak ovlivněn

1495
Jana
Reagovat

Nevadí mi jeho hysteráky, já bych ho doma chtěla i tak, je neskutečně citlivý, pozorný, vycítí když je člověku blbě a dokáže ho podpořit, utěšit, kdo je tam takový? Buldoci a spol? Lesby? Je to v jádru hrozně hodný člověk a ještě k tomu je to chlap na kterého je velmi příjemný pohled ať má orientaci jakou chce…..

1496
Capri
Reagovat

Wanna: Na netu to ještě nebude… až po skončení na Prima Love.

1497
Wanna be your monster
Reagovat

Vladěna je dneska sexy.

1498
Wanna be your monster
Reagovat

1496 Jo ten rekap ještě běží? Tak to jo :D

1499
koc
Reagovat

1490 – jde v telce

1500
XY2
Reagovat

Vlado je sexy pořád…

1501
okkvp
Reagovat

No bloncka Vladkovi špitala, že s mužským tančí poprvé

1502
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado mluví o práce v Motole. měl osm tisíc – což v Praze znamená chudobu.

1503
bobina
Reagovat

Ještě jednou k tomu Vladkovi,i když jsem měla možnost s ním promluvit jen pár vět tak na mě tak ohromně zapůsobil a vzal za srdce tak jak nikdo cizí koho člověk vidí poprvé v životě. On má tak neskutečný charisma a je neskutečně empatický k druhým, přesně tak jak se chová ted a utěšoval Lucku nebo Niki. Takový je i v životě. Ty jeho labilnější výkyvy, tam si myslím, že s hodně na něm podepsalo dětství asi ne v úplně fungující rodině. On je hodně citlivý člověk.

1504
Wanna be your monster
Reagovat

Jeho kolega viděl upoutávku – show, která nezná bratra, zavolal tam, poslal přihlášku.

1505
Wanna be your monster
Reagovat

Pamatuje si otázku z konkurzu – myslíte si, že jste hezký? už neví, jak odpověděl, ale pamatuje si tu otázku.

1506
JanaH
Reagovat

1494 okkvp : jasně, jenže by buldoci ty podle nich slabší kusy totálně zmasili. Daleko dřív, než s Vladem za zadkem.
Třeba se jim to ještě povede, kdo ví… dneska rozhovor na terase o taktice a palcování byl pro mě zajímavý.

1507
Capri
Reagovat

Ono je to střípek ke střípku, ale když si ty prozatímní člověk dá k sobě tak to čím dál tím víc ukazuje na to že Pavla a Mirka opravdu nejsou jen pouhé kamarádky… :)

1508
koc
Reagovat

kdyz vidim Honzika tak chci umet cist myslenky ..

1509
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado si nemůže vzpomenout na posledního člověka, kterého porazil v duelu.

1510
Wanna be your monster
Reagovat

Byl to rosťa.

1511
Thybaumont
Reagovat

vlado je životní loser….ale bavit umí.

1512
Wanna be your monster
Reagovat

S Michalem ho to mrzelo hodně. Pavlína říká, že to bylo něco jako kdyby ona vyzvala Mirku.

1513
Capri
Reagovat

Debílek B3 ani neumí držet sklenku na víno… Nikdy se nedrží v dlani se stopkou mezi prsty. Pokud si člověk víno nechce teda ohřát na teplotu lidského těla a to hlavně bílé….

1514
fsidb
Reagovat

Marjá pano, věřte lesbě, její parterce a lesbickým kamarádkám…holky jsou lesby (Mirka určitě) a rozhodně spolu něco mají…a dle prstýnků myslím, že to v současné době berou vážně.

1515
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado se bojí, že by pavle roztáhl legíny, ona má ale prý poměrně větší pozadí. .)

1516
Icecube18
Reagovat

Vlado tančí s Niki v rekapu

1517
JanaH
Reagovat

Hlášení od baru : všichni všechny strašně milují.

1518
Capri
Reagovat

JanaH: To je po pár deci úplně běžné… :D

1519
Wanna be your monster
Reagovat

Chci se jít osprchovat, ale normálně se nemůžu od toho Vladova vyprávění odtrhnout. Možná dneska půjdu spát na styl MB.

1520
Capri
Reagovat

Tak diametrálně odlišné to povídání u baru a u stolu :D

1521
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: Hele já blbej nejsem…ale někdy mi to pálí pozdějš.

1522
Mr.C
Reagovat

Ježíš, ta Martůčka je vtírka. Kde je Vlado, tam je i ona.

1523
Capri
Reagovat

Tomík se nám regulérně zabouchl… :) Zdenka má prý úroveň. :D Jinak kamera 1.

1524
Icecube18
Reagovat

1523 – No má úroveň Tomíka a ta je hodně nízko :-D

1525
okkvp
Reagovat

Koukám, že už je Lucka zpátky

1526
Capri
Reagovat

Jak jsem pochopil tak VB prý nebyl 4 roky zamilovaný…

1527
JanaH
Reagovat

Další hlášení : Vlado vypráví, na opačném konci stolu sedí VB a MB, VB šmíruje.
Vlado právě řekl Pavluši a Mirce, že jsou podezřívány. Ta se diví.

1528
Capri
Reagovat

Chlapec by měl vážit slova pokud je pravda, že všechen svůj majetek přepsal (kvůli exekucím) na Sabinku.

1529
fsidb
Reagovat

U baru se baví Zdenka s tím od Ostravy v růžovém tričenku, jak je nefér, že sportovci berou třeba 100 000 za štaci, zatímco některé samoživitelky totéž vydělají za rok.

Tomáš s tím v kloboučku mezitím řeší existenční otázky…např. jak je asi vidí lidé venku. Klobouček je fakt debil (omlouvám se, ale chlapec na mě celou dobu působí jako buranské hovado).

1530
okkvp
Reagovat

tedy ty hlášky jestli je mi osmnáct každých 10 minut mi začínají pěkně víte co ….

1531
Pierre
Reagovat

VB se zamiloval do chemlonové Zdenky a čeká na její reakci :)

1532
MoBa
Reagovat

Tomas je nejspis zamilovanej do Zdenky, ale nema se to rikat nahlas ani ve srande.
Ceka na jeji reakci aby nebyl za blbce.

1533
Juchna
Reagovat

Prosím, na které kameře je Vlado? Buldoci mě nebaví, i když poznámky malého buldoka na vorvaně jsou docela vtipné – prý „to je stejně zajímavý, ty takový drsňák a pak jsi úplně mimo z nějaké holky …“

1534
Wanna be your monster
Reagovat

1530 – No a není to příjemné, když o tom někdo pochybuje? :)

1535
Wanna be your monster
Reagovat

1533 – trojka

1536
Icecube18
Reagovat

1533 – Zvuk je na kameře 3

1537
Juchna
Reagovat

Díky moc.

1538
Kami
Reagovat

Vlado je na trojce.
Zrovna rozebira s M a P aby jesli maji tajemstvi (narazka) tak at si ho nechaj, at to ostatnim vrta hlavou. Stejne jako treba jeho tajemstvi, jestli je tam opravdovy hrac.

1539
okkvp
Reagovat

teď 2 (ale je to poněkud hnus a mišunk)

1540
Pierre
Reagovat

1538- Vlado je opravdový hráč. Sleduji to 15 hodin denně a prostě tohle on nehraje. Jde si pro 5 milionů.

1541
Wanna be your monster
Reagovat

Já bych tu výhru i Vladovi přála, z důvodu že na něj se vydržím dívat 3 měsíce.

1542
okkvp
Reagovat

Mirce Romana vadí, pprotože jí přijde hrozně hloupá – poněkud pikantní je, že Romana právě zaparkovala vedle ní

1543
Wanna be your monster
Reagovat

15425 – Ale Mirka s Vladem jedou dál…asi už si zvykli na minimum soukromí.

1544
Capri
Reagovat

Niky v ložnici schoulená pod peřinou pláče…

1545
okkvp
Reagovat

zas někdo brečí – Nika?

1546
fsidb
Reagovat

Vladko s Mirkou o Romaně aneb o nás bez nás. Oběma leze na nervy, ale je lidská, proto jí budou fandit. Romana mezitím za nimi, ale nějak je nevnímá, baví se s Evou sedící mezi nimi.

1547
okkvp
Reagovat

na dvojce už zas dojebaný zvuk – obraz na VB s Romanou, slyšet ložnice s Nikou

1548
JanaH
Reagovat

1544 Capri : slyším ji…

1549
Capri
Reagovat

Ale to že teď Niky brečí je dle mě zásluha toho kreténa B3, který jí tu její nepříjemnost připomněl…

1550
fsidb
Reagovat

Pavlína, operní pěvkyně, nezná ani klasiku od Smetany…krize. I Ládík je na tom líp.

1551
fsidb
Reagovat

Vladko má nervy v kýblu, ale konečně má dobrou náladu, sám sebe nepoznával.

Rodiče Pavlíny nesnáší kouření, ona hulí jak fabrika – vážně zpívá?

1552
okkvp
Reagovat

Rimana je taktik jak sfiň – svěřuje se VB s problémy s manželem

1553
Wanna be your monster
Reagovat

zdena taky brečí na záchodě?

1554
Capri
Reagovat

Zdenka taky brečí jak se zdá…

1555
Capri
Reagovat

Wanna: Taky mám ten pocit…

1556
okkvp
Reagovat

Hoši jsou nadšeni celebritním kámošem, vébéčko dostal tričko – jemu přece k těmm bílejm kalhotám jde

1557
Juchna
Reagovat

Do háje, proč mi Vlada pořád vypínají a pouští mi tam místo něj ty tupouny? Já už nevím na co mám přepnout. :-(

1558
okkvp
Reagovat

Potvrzeno, Zdena bečí. Martin věří, že se Tomáš ve vile taky rozbrečí

1559
okkvp
Reagovat

Zdena prý břečí kvůli těm fotkám (povídá Romana)

1560
JanaH
Reagovat

1533 Wanna : štrůdla taky?
Teď slyším Růžu, prej kvůli fotkám.

Furt šoupou tím zvukem, to je děs.

1561
okkvp
Reagovat

Růža vykecá i co neví

1562
Zuzana
Reagovat

sestava kolem buldoku mi zacina pripominat detskej tabor :D

1563
Capri
Reagovat

Všimne si konečně někdo, že je Niky taky v háji? Asi ne…

1564
okkvp
Reagovat

Nikola si drhne chrup

1565
okkvp
Reagovat

Luca si zas říká, co jsem to zas provedla (asi na vlasy) a že jde spát

1566
fsidb
Reagovat

Romana nestíhá vobsluhovat, víš co, je tam moc lidí, rozumíš? A určitě se vo ní venku říká, že je trapná, možná trapně zábavná, rozumíš?

1567
okkvp
Reagovat

Martin, že se s Evou moc nevyspal – hlavně kvůli tomu, že byl uprostřed a nemohl se zavrtat do peřiny

1568
fsidb
Reagovat

Romana: Je to fasmózní, rozumíš?
Pavlína: Famous!

1569
okkvp
Reagovat

Martin, že zdena s romášem je pecka. Nika – už spolu chodí – no to snad eště né, ale brzo . nezávidí Sabině, Tom je podle něj regulérně zamilovanej, že je i jinej. A oběma se to zdá poměrně vzájemné, i kdyř Tom víc.

1570
okkvp
Reagovat

Martin opět, že jestli Zdena odejde dřív, tak bude tom bude bulet, vsadí se. Nikola, že Tom podle ní asi půjde dřív. Martin pritakává

1571
okkvp
Reagovat

Martin, že si myslel, že je Nika falešná, a teď už si to nemyslé, že je hodná holka

1572
okkvp
Reagovat

OT tývoe musím si pořídit novou klávesnici, upadly mi nožky a nevidím si na písmenka .- strašlivý nevidklepy

1573
okkvp
Reagovat

Niky se ptá Lucky proč brečela – že si přijde jako hroznej sobec a že se má doma strašně dobře proti jinej tam

1574
okkvp
Reagovat

Nika jí to hravě vymluvila, že ať na to kašle, že přišla hrát o pět mega – Luca kýve.

1575
fsidb
Reagovat

Vladko nemá rád krajkované spodní prádlo.

1576
okkvp
Reagovat

Nika se ptá Martina proč na ni změnil názor, když je na něj tak hnusná … podrbat klobouk – není hnusná, jen si nechce nikoho připustit k tělu

1577
okkvp
Reagovat

Holky se pod peřinou drbou v rozkroku.
3B chce palce – je tu tři dny a nedá to, ale dá to. přišel jako šoumen a nic

1578
okkvp
Reagovat

Ten Vladko má pravdu, on něco řekne a on má pravdu. dí 3B

1579
okkvp
Reagovat

Martin, že je Vladko herec, – 3B ale on na to má a Nika je taky herec a že se mu Nika líbí, je vyrovnaná a líbí se mu. Před tím, že má skvělou náladu, že si řekl dneska pár slov co chtěl.

1580
Capri
Reagovat

Zdenka pořád na ajnclíku…

1581
okkvp
Reagovat

Baví se Lucka s Nikou – Luca, že taději pozoruje. už jsou u palcování. Luca má pocit, že se jí nebude týkat. že Romana. Nika, že Romana, Vladko – a že ví o té dohodě a nejdřív to chce říct Vladkovi, stejně jí to ale povídá. Honza chce prý vzít Vladka aby zjistil, zda má vůbec šanci.

1582
okkvp
Reagovat

Luca spekuluje, že Vladko teď možná odejde. Nika, že si myslí, že Vladko by jim takhle hrát nedokázal.

1583
okkvp
Reagovat

Vyrušil je 3B

1584
upc ž
Reagovat

VB si povídá se Zdeňkou na wc a ta už se směje.

1585
okkvp
Reagovat

3B balí Niku slovy ty jsi skvělá, ty jsi hňup, jsi prostě frajer, debile … (dobře jetej) :-)))

1586
okkvp
Reagovat

je tam i Martin (ale nevidim). Nikola se dneska nesprchovala, je jí zima.

1587
Lenny
Reagovat

Velkej Buldok se chlubi Zdene, ze dostal tricko – original ganster. Prej ho nejdriv dostal Martin, protoze leze Ninovy do prdele, ale pak ho s nim vymenil za klobouk.

1588
okkvp
Reagovat

Luca se učila celej den čávo a čaje či co … čáje = podle Martina holky. lautr nevim o čem točej

1589
Lenny
Reagovat

1585 Okkvp, no ja slysel pico:-)

1590
okkvp
Reagovat

Luca, že ten jejich trpaslík měl výraz jak při análním sexu :-))))

1591
Lenny
Reagovat

Jinak VB se na drepu mezi dverma na Hajzliku a mluvi se Zdenou, asi ji obcas pohladi

1592
Lenny
Reagovat

Ted Strudl rika Tomovi ser na to

1593
okkvp
Reagovat

Martin teď říká Nikole, že i Zdena bečela. Ta se ptá proč. martin, že je to tam dnesky všechny nějak pohltilo. Holky, že je bere domov

1594
Lenny
Reagovat

Tom: uzivej si ze jsi tady, za tyden budes treba brecet, ze uz jsi venku

1595
okkvp
Reagovat

1589 – já nevim co jsme slyšela, jsem se bohužel neučila psát všema deseti a alzheimer v rodině

1596
Lenny
Reagovat

Zdenku boli hlava.

Lada s Romanou se plazi za dverma pradelny a poslouchaj co holoubci septaj

1597
okkvp
Reagovat

Nika, že jí přijde, že v minulých řadách to takové psycho nebylo, že si přišli víc si to užívat

1598
Lenny
Reagovat

Prisel dopis:

1599
okkvp
Reagovat

Romana straší, že se maj strašně bát

1600
okkvp
Reagovat

a zas bude mít proslov, omlouvá se, že bude mít proslov. Všem strašlivě děkuje, že dnes to bylo super, dnes to bylo supr. My na to máme, my to zvládnem
zpráva, že mají jít spát. Ložničáci brblou, že už ložnicovali

1601
okkvp
Reagovat

3B pěje, že Lucinka je velmi krásná a jeho zvířecí maminka.

1602
Lenny
Reagovat

Romano zazen vsechny do postele.

Predtim B3 rika, ze byla dnes pohoda.
Muj komentar: pohoda bude hodne zavisla na tom, jestli Ruza bude mit staly prisun alkoholu.

1603
upc ž
Reagovat

Štáb je zahání do postelí. Už druhý den za sebou, asi chtějí být brzo doma. Přijde mi to, jak kdyby měli zaplaceno jen do 3:00 a pak tam zůstane polovina lidí a zbytek jde dom.

1604
okkvp
Reagovat

3B a Nikola šantěj

1605
okkvp
Reagovat

A Vlado, že jim to předvede – nevidim, tušim bederní tance a rozepínání pásku :-)))

1606
okkvp
Reagovat

tříbéčko je pěkně piclej, veselé opice jsou ale fajn

1607
okkvp
Reagovat

Luca, Laďa, Pavla a Eva v koupelce.

(a já půjdu pomalu též)

1608
Lenny
Reagovat

Niki zacala v loznici zpivat sex bomb ostani se pridavaji

1609
okkvp
Reagovat

A nIka jede Sex bomb , pěje 3B i Vlado, ten i tančí

1610
okkvp
Reagovat

Vlado – konečně nějaká erotika, já je ale nevidim, jen Vladka hlavu.
Dorazila Mirka a mejdlo jede :-)))

1611
Lenny
Reagovat

pisen byla urcena Vladovi,

1612
okkvp
Reagovat

Pavlína se pokouší pískat na prsty. Romana že už je zase ber reportu a zas se hihňaj

1613
okkvp
Reagovat

dělaj si prču z Martina, že s Vladkem týden flirtuje a pak se diví, že to na něj Vladko vybalí. Romana se už zase cpe do nějaké postele/ na zem. (její řeči špatně chápu a proto mi v hlavě nedrží ani do napsání)

1614
Jerremy
Reagovat

1609: to byla pisen urcena pro Romcu, která predvadela „eroticke svlikani“

Az pote vyprovokovali Vladka k nejakemu erotickému „tanci“

1615
okkvp
Reagovat

Romana je zase v ráži

1616
okkvp
Reagovat

Vladko: Tak, kde je ten můj Vláďa, doprčic, mám studený nohy :-)))

1617
okkvp
Reagovat

Martin se ptá, kde Romana bude spát, Ta že na zemi, protože vedle ji nechtěj.

1618
okkvp
Reagovat

Zhasli jim. Romana zpívá v koupelce

1619
Jerremy
Reagovat

3B pro MB: Nesahaj na me … Vladka nechces, ale na me furt sahas :)

1620
okkvp
Reagovat

Romana se snaží kadit

1621
okkvp
Reagovat

nic, jdu, mějte se, ráno musím fungovat

1622
okkvp
Reagovat

štrůdl má vébéčko pod pyžamem. Zatím jen ruku – kde přesně nevidim. Masáž

1623
Lenny
Reagovat

to je neuveritelny uz 3minuty pravidelne po dvou sekundach blikaji barevne pruhy a prerusi obraz i zvuk

1624
okkvp
Reagovat

kdyby něco kamera 3, ale bez zvuku

1625
Jáša
Reagovat

Tak býčí šíje nenechává nic náhodě. Protože ví, že prohrává, tak vystartoval na svoji spolunocležnici. Snaží se velice, Zdena zatím bez odezvy.

1626
okkvp
Reagovat

1623 – já právě měla z těch pruhů meteority, tak jsem zkusmo přžepla. Vip na 2 se zdá chrnící

1627
Lenny
Reagovat

Vladko mimo zaber provedl Martinovi nejakou klukovinu, nejak asi vylekal, ten vyletel, a hlasite nadaval

1628
okkvp
Reagovat

á tak už tulituli v náručí, peřina letí přes, Zdení vytahuje hlavu, Peřina opět přes

1629
okkvp
Reagovat

Zdeni vztekle odhazuje peřinu ze své hlavy.

1630
Lenny
Reagovat

VB hladil Zdenu po zadech, ted jsou po dekou na sebe namackly, Buldok ze zedau

1631
okkvp
Reagovat

Venku leje (u nás)

1632
Anarvin
Reagovat

Thomas se Zdenkou teď chvíli pod peřinou, ale už se zase hlavou vynořili (spí v objetí) a není k tomu zvuk.

1633
okkvp
Reagovat

V zrcadle vidím naproti pořád hemžení. vánočka se nevlní, tak asi nic – áá- vlní, nasunuje minimálně kolínko

1634
upc ž
Reagovat

Lepí se na Zdenku jak něco.

1635
Juchna
Reagovat

V ložnici mají velkou bžundu, ale pořád se seká obraz a skáčou barevné pruhy.

1636
upc ž
Reagovat

A Vladko tam leze po čtyřech po zemi.

1637
okkvp
Reagovat

Zdéni se to asi nelíbí. Tom je ale snaživej, už ji zas drapsnul pod duchnu. A zdeni končí, sedí a kouká co kde lítá

1638
Capri
Reagovat

Mají tam kameru přesně v rohu nad postelí u VB a Štrúdlu, ale prostě to na ní nepřepnou a zvuk jakbysmet… Tam zase v zákulisí chlastají nebo co? :D

1639
Lenny
Reagovat

VB se sape pod perinou na Zdenu

1640
Juchna
Reagovat

Romana se plazí po zemi, ostatní řvou smíchy, ale není rozumět jedna jediná věta.

1641
okkvp
Reagovat

Tak jen jednička je se zvukem – je tam pěkný kongo

1642
okkvp
Reagovat

něco o gutalaxu,

1643
upc ž
Reagovat

Zdena se přitulila Thomasovi na prsa. Jak už jsem psala, stačí ji nechat a ona přileze. Když ji chce, ona nechce. Jakmile se odvrátí, už po něm sahá.

1644
okkvp
Reagovat

Romana se nakydlila k Nikole

1645
8472
Reagovat

Jedny hrdličky se nám duplikují na kamerách 3 a 4, a naopak ty druhý z nové ložnice nejsou nikde… Přitom včera se to vyvíjelo tak dobře…

Problémy s přenosem na 1 a neustálý výpadky mám jen já?

1646
okkvp
Reagovat

Romana vypráví nějaký příběh, ale to blikání a sekání je děs

1647
Capri
Reagovat

Kamera 3 a 4 detail na VB se Štrúdlem…

1648
Juchna
Reagovat

Míra: „to byl dobrý příběh,“
Vlado: „to byly stopy duchů“
Nika: „to bylo 5 gutalaxů“
Vlado: „to bylo 105 gutalaxů. “
Růža vykládá strašidelnou historku a někdo si asi prdnul.

1649
Lenny
Reagovat

Tak Romana si ted ustlala u Nikoli a chce asi vypravet nejaky pribeh

1650
okkvp
Reagovat

3 a 4 je bez sekačky, jednička děs

1651
Jáša
Reagovat

Jo, taková vykalkulovaná láska. Ta má něco do sebe :D

1652
Capri
Reagovat

8472: Ne, ne ty výpadky mám i já…

1653
okkvp
Reagovat

tam někdo hýká až kokodá

1654
Lenny
Reagovat

Zdenicka oprena hlavou o muznou hrud Velkeho Buldoka

1655
Juchna
Reagovat

Mně to taky pořád vypadává kurňa, a Vlado řve smíchy a všichni taky – tohle je asi nejzábavnější část rekapu a my houby slyšíme. :-(

1656
okkvp
Reagovat

štábe prosím opravte tu jedničku, to se nedá

1657
Jáša
Reagovat

Tak obraz OK. Nejde mi zvuk.

1658
Lenny
Reagovat

VB kouka po kamerach

1659
okkvp
Reagovat

Romana sbíjí

1660
upc ž
Reagovat
1661
okkvp
Reagovat

vánočka zas téměř pod peřinou, slyším ne ne (zdeni), ale tuli pokračuje,

1662
Lenny
Reagovat

VB se furt snazi nacpat Zdenicku pod svoji perinu, ta rika neeee

1663
okkvp
Reagovat

štrůdl chce vlastní peřinu … tož ručka přes vrchem

1664
Jáša
Reagovat

Tak Sabinka už balí kufry:D

1665
okkvp
Reagovat

tipuju hubany podle pohybu peřiny

1666
Capri
Reagovat

Jáša: :D

1667
Lenny
Reagovat

Romana: to je ten gutalax?

1668
okkvp
Reagovat

momentálně bez pohybu a do toho Romana co je to gutalax

1669
Capri
Reagovat

Co tam ten MB za tou skříní dělá? Kamera 1

1670
Lenny
Reagovat

Dneska jsou lesby mimo kameru

1671
okkvp
Reagovat

Zdéni zas nějaké špity, Tom stále snaživě přihrabuje, Zdéni se odhrabuje

1672
okkvp
Reagovat

ale za ručičku drží

1673
okkvp
Reagovat

občas je slyšet au

1674
Lenny
Reagovat

Romana: ja chci pusinkovat

1675
okkvp
Reagovat

Romana se chce pusinkovat, Vlado – ježišmarjá. Romana de prdit na wc

1676
Capri
Reagovat

Ale že nemáme potencionální lesbičky v záběru mě celkem štve. :D

1677
okkvp
Reagovat

Zdena: když budeš chtít, tak mi říkej sabčo

1678
Jáša
Reagovat

Býčí šíje se snaží co to dá. Večer ale Martinovi tvrdil, že první krok musí udělat jeho spolunocležnice. Zřejmě ví, že jde do tuhého a nemá na co diváky přitáhnout. Toto je jeho šance.

1679
okkvp
Reagovat

1676 – a co ručka, nezrmrtvěla, cvakla čudlem?

1680
8472
Reagovat

Romana: Ty Tome, uděláš prosim tě něco pro mě? Pohladíš Zdeničku po prdeli za mně?

Tomáš: Já ji hladím celou dobu tady…

1681
Juchna
Reagovat

Růža – jdu se vyprdět protože se mi chce
Nikola – takže to jsi byla ty?
Míra – příběh, který trvá hodinu a půl, nemá hlavu ani patu, a ještě u toho prdí!
Růža prý vždycky chodí prdět ven.

1682
okkvp
Reagovat

Zdena má nějaký papír, fotku

1683
Capri
Reagovat

okkvp: A ty máš pocit, že měla co cvakat?

1684
Lenny
Reagovat

VB utesuje Zdenu, ze ji fotky zejtra vratej, a ze uz ji to neseberou

1685
okkvp
Reagovat

Zdeni bohužel špitá velmi potichu, ale na přemlouvání k tv akci to dost vypadá

1686
okkvp
Reagovat

1683 – já jsem na rozdíl od tebe na plešatý dědky, tak jsem to tak nesledovala :-)) jsme myslela, že se těšíš na převlíkačku/ sprchovačku, ale možná jsem si vás spletla ;-)

1687
Capri
Reagovat

okkvp: A myslíš že snad já jsem na potencionální lesbičky? :D Mě to zajímá čistě jen ze zvědavosti jestli se konečně průkazně potvrdí to co jsem si myslel od jejich přivítání… :)

1688
okkvp
Reagovat

1687 – já vím, že jsi jen výzkumník

1689
Jerremy
Reagovat

VB a strudl něco spitali, ale nebylo rozumět … ted se otocili k sobe zady … :)

1690
okkvp
Reagovat

vánočka rozpletena, každý na své půlce zády od sebe.

1691
Jáša
Reagovat

Ta jsou hubama od sebe. Že by dnes neuspěl?

1692
Capri
Reagovat

okkvp: Ale trochu to vypadá jak kdyby sis myslela že snad nejsem… :) Ale tak dobře… kecal bych kdybych řekl, že pěkná holka mě nezajímá. To pochopitelně… Ale že bych nahrával kde co uvidím to opravdu ne. Jen to co mi přijde zajímavé pro případný další vývoj… No a někdy taky jen pro potěchu oka. :D

1693
okkvp
Reagovat

špitali o Eve a Ninovi. že Eva od někdy zblbla a že se Zdeni s ninem fotila. Tom to použil zřejmě jako, že dodávání odvahy. 6e jako Eva na Nina určitě poleze

1694
Juchna
Reagovat

Ládíček a Vládiček se taky otočili zádečkama od sebe a v nastalém tichu usínají.

1695
okkvp
Reagovat

mám půl posledního nikotinu a taky pujdu. Zahřívač čeká

1696
okkvp
Reagovat

Ve Vip nehnuté kukly u dveří. Čus

1697
Capri
Reagovat

okkvp: Tři? Já vidím jen Evu a Ňíňa…

1698
Juchna
Reagovat

Tož dobrou noc, já už taky mažu a doufám, že zítra vstanu aspoň o něco dřív než oni. :-)

1699
okkvp
Reagovat

jsem to opravila

1700
Capri
Reagovat

okkvp: Ta funkce edit se celkem hodí koukám :D

1701
Capri
Reagovat

No nic… taky budu asi balit… dnes se už nic zajímavého asi nestane…

1702
Marka
Reagovat

Nino spí v té vestě s kapucou co v ní byl celý den nebo to je noční mikča? :-) kapucu má na hlavě jestli dobře vidím

hraběna nohy nacpané daleko za polovinou postele – pravděpodobně se přímo dotýká hvězdy (rapera)

na lesbické duo není jediná kamera – asi nám to chtějí dělat napínavé … já mám tedy o jejich vztahu jasno i tak

Vladko se pořád převaluje a občas zamrská nohou (říkal že má tento zlozvyk)

Růža byla mimo ložnici, už je zpět

1703
Marka
Reagovat

VB a zdena zády k sobě spí

v ložnici se ozvývá chrápání (asi VB?) a Vladko se stále mrská

Reagovat

Nový den, nový článek, doplněny nové přezdívky soutěžících:)) http://reality-show.panacek.com/28926-vyvoleni-2013-online-kamery-1-9-sledujte-a-debatujte.html

1705
Rena
Reagovat

Lucka tam měla rozdávat pozitivní energii a nic… leží tam jak mrtvola, ani nemluví, ta mě hodně zklamala, a asi i Terezu, když ji tam ona poslala. Nebo vidíte nějakej smysl toho, že je ve vile? Pusobí pozitivně na lidi? Učí ( naučila) je něco?

Asi pro dnes končím, nebaví mě to, a venku máme krásně, možná v noci se něco bude dít…

Přidat komentář