Panáček v reality show

VyVolení 2013 (26.8.) online kamery, sledujte a debatujte

26. Srpen 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=6809 w=420]

Budeme pro každý den vydávat nový článek pro vaše komentáře. Den VyVolených je pro nás od jejich vstanutí po usnutí. Děkujeme.

Začíná nám čtvrtý den ve vile VyVolených 2013, den který nese datum 26. srpna 2013 a pro VyVolené to bude nejen těžké vstávání díky alkoholovému dýchánku, z kterého bude bolet některé nejen hlava, ale i např. lidská důstojnost, neb Nikola v noci odhodila svoji masku ženy a … se sami podívejte, je těžké k tomu něco psát.

Nikola si odskočila na záchod

[singlepic id=6808 w=420]




Kamery zpoza zdí vrní a vy jistě stále sledujete a máte stále co říci. Komentáře k tomuto dni a dění na online kamerách jsou tu pro vás.

[singlepic id=6810 w=420]

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 955
1
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Né, že bych chtěla být zákeřná, ale….“Nikolo pěkné ráno vinšuji“

Reagovat

Já myslím, že ta fotka již zítra bude okupovat titulku tištěného Blesku, dnes toho online a Nikola si tak zajistí nesmazatelnou slávu a možná i tu moderátorku MTV :)

3
Hooper
Reagovat

Docela jsem zvědavý na reakce ostatních kromě Martina. Ale spíš čekám, že to budou, obrazně řečeno, rozmazávat.

4
Pierre
Reagovat

Náhodou je čistotná, lepší než močit do svého pelíšku :)

Reagovat

Dvě videa z noci, noční záchod Nikoly však nehledejte :) http://www.youtube.com/channel/UCoDNA7XfJgXvV8duR4rLfcA

Ten najdete na http://www.youtube.com/watch?v=yhqUJ9LLl7I

6
rejpal
Reagovat

Ona je otázka, jestli má smysl kritizovat víc následky nebo příčiny. Já bych v tomhle ohledu byl dost tolerantní a nenakládal jí (tyhle situace nejsou tak vzácné, jak se zdá. Lidé dělají v opileckém spánku různé věci a nemají šanci to ovládnout). Jiná věc je, že Nikol asi nezná svou horní hladinku nebo jí určité okolnosti vedou k tomu, že ji ignoruje. Třeba se nad tím zamyslí, v její kůži bych teď být nechtěl.
Taky si ale nemyslím, že ti pánové v noci měli skutečně chuť něco podniknout. U Tomáše bych si byl skoro jist, že ne, ale myslím, že i Martin by dál než za negustovní řeči nešel.
Pro hru jako takovou má včerejšek dost kladný význam. I zásluhou Nikol, která v opici řekla víc, než by asi udělala zastřízliva a dost pomohla věci rozhýbat.
Kam se ten pohyb bude ubírat a jak ho ovlivní noví (určit ovlivní hodně), to brzy uvidíme.

Reagovat

rejpal (6) já spíše přemýšlím, že Nikola byla 3 měsíce v Hotelu Paradise a nic, pak je 3 dny ve vile VyVolených a takový výstup. Ale jak tu někdo psal, já si bohužel nepamatuji, tak v HP moc nepila a nejspíše ji skutečně rozpily pražské celebritní večírky po skončení HP.

8
Hooper
Reagovat

6 rejpal: Ano, taky bych ocenil, kdyby všichni kromě Tomáše s Martinem se o tom nezmiňovali, v nejlepším případě vůbec. Ale pár vět o tom asi proběhnout musí, minimálně Martin si k tomu něco řekne (v ideálním případě jen od nich dvou).

9
karelia
Reagovat

Asi je to tím že už nemám na začátku věku 2ku, ale prostě neviděla bych to tak tragicky. Stalo se..v takovém stavu se stávají různé věci..a to že neumí chlastat? No, vždyť je to ještě mladý tele…to příjde časem a věkem.

10
rejpal
Reagovat

SUNíčko
Já viděl HP snad třikrát a na ni si nepamatuji vůbec, jen z diskusí, které jsem občas četl. Ale fakt je, že VV jsou něco úplně jiného a to rozpití na dýcháncích bude hrát velkou roli. Nějakou lapálii s pitím si asi musí prožít každý, než zjistí kam ještě a co už ne (každý to ovšem nezjistí). Tady je navíc příroda trochu nespravedlivá – někdo střízliví rychle, jiný má kalné ráno i celý den. Lucka o tom v noci mluvila, že střízliví rychle, já to měl taky tak a vždycky byl problém, když jsem střízlivějící seděl mezi nametenými, nic moc.
Navíc se mi vybavila jedna dávná historka z chmelu, kdy jsme si dopřívali pivo a rum s kofolou v míře hojné, a jeden ze spolužáků se večer ani neobtěžoval vstát z palandy. Jenže si vybral blbou chvíli – zrovna tam byla kontrola stavu. Řešilo se to řešilo a vyřešilo podmíněným vyloučením z chmelu pro asi 15 lidí. Třídní nám po návratu vynadala a ani to nepráskla na TS rodičům.
Pokud jde o Nikol, nemyslím, že ji to nějak extra znemožní, šoubyznys snese daleko horší věci. Chvíli ji bude drbat bulvár a pak se vrátí k Ivetě Bartošové jako vždycky.

11
rejpal
Reagovat

Hooper
Berme to tak, že tyhle věci více poodkryjí ledví ostatních. Což nějaký význam pro nás má. Ti dva to myslím řešit moc nebudou, mohli by být postaveni štábem před dost prekérní záznam. A Tomáš už ví, že štáb může cokoli a je škodolibý.

12
Jabberwock
Reagovat

Já bych to taky tak viděla. Tohle není konec světa.
Je tam hodně materiálu, od kterého se dá očekávat akce, která přebije čůrání na podlahu :)

13
rejpal
Reagovat

karelia
Vzpomínám si, jak na začátku VV2 měla Maruška v opilosti nějakou epizodku s Plutem a jak to VV dlouho řešili. Někteří i z hlediska mravů jmenované (zejména Tony). Tehdy jsem si poprvé řekl, že s ním něco není v pořádku.

14
Capri
Reagovat

11 – Ta tvá teorie ale zahrnuje skutečnost, že oni jsou si vědomi toho co tam prováděli potažmo pronesli (hlavně M) . A já právě myslím, že právě oni si to vůbec neuvědomili potažmo ani neuvědomí.

15
karelia
Reagovat

13 Rejpale..

nevybavuji si přesně o co šlo, ale pokud tohle budou ostatní po probuzení převelice rozebírat nebo rozebírat vůbec, tak jim nedochází jedna věc. Že tedy po zbytek svého pobytu by neměli vůbec chlastat protože nemohou přece tušit co vše se stane jim a jakým způsobem jim to spoluhráči vrátí. Stačí už to jak je totálně poníží už štáb takže jen v tomto (být jimi) táhnu za jeden provaz.

16
Hooper
Reagovat

11 – co se týká vztahu štáb-Tomáš, tak mám dojem, že se ho Prima snaží škatulkovat do role JPZ. Podle mě by vyletěl teď s kýmkoli (možná kromě Martina), protože soupeř(ka) by dostal hodně antihlasů. A jo, souhlas, taky bych M a T radil, aby to moc nerozebírali.

17
anja
Reagovat

7 dobréé ránko, SUNíčko, to jsem psala já. Po HP pařili s Ginem po klubech jak o dušu :)) A taky jsem psala, že jak šla v noci na záchod tak že je fajn, že jí fungujou svěrače… no v noci se to kapku zvrtlo, koukám

ale tak mně se zase nezdá, podle toho co jsme viděla na videjích, fotkách a co jste psali vy z kamer, že by to byla nějaká tragédie. Prostě Nikča přebrala, ještě zkrátka neví, že poslední sklenička se NEMÁ pít páč ta je dycky průserová :)) je mladá, takže má šanci se to naučit – rozpoznat tu poslední skleničku :D

taky bych ani neobviňovala Thomase a Martina, že ji záměrně opili. To tak prostě je, když se chlastá, jsou týpci co furt nalívají lidem kolem sebe a další, kteří pijou jednu za druhou bez Míry, bez rozmyslu :) to je život a alkohol je fakt metla

no vidím to podobně jak rejpal v 6

18
Capri
Reagovat

Tragédie to jistě není… teda pokud se zrovna člověk nechcete dát na dráhu profesionální moderátorky, která je lidem na očích. Pak už si jen těžko škrtne v něčem seriozním jelikož tohle už navždy půjde sní. I když se na to třeba zapomene tak to stejně zase vypluje napovrch až bude někde víc vidět.

19
anja
Reagovat

to video jak Thomas s Martinem jsou nad spící Nikčou, tak u toho se včil řežu smíchy s nima, prý „Niki já bych chtěl s tebou udělat talk show“ :DD a dál, no sviňáci, dva nadrženci nad hezkou spící holkou fantazírujou. Beztak by nebyli schopni akci v takovém stavu :)

20
Prochor
Reagovat

Já mám Niky rád ale za tohle si může sama. Gott by se podivil kdyby viděl svojí moderátorku. I když v showbussinesu je asi zvyklý na ledacos. Třeba Agátu přistihli novináři taky v pěkných situacích po mejdanech a nic se neděje.
Ten kdo se tvrdě odkopal je Martin a opravdu bych mu přál, aby to v přímáku pustili přede všema a moc bych byl zvědavýna reakci naštvaného buldočka. A konec konců i na reakci Niky.
Každopádně chování Vlada je od chování těch dvou křupanů tak rozdílné, že brzy očekávám kontroverzi Vlado – Tomáš+Martin.

21
XY2
Reagovat

19 – a tohle mi nějak vtipné nepřišlo, dva uslintaní blbounci, kteří by tak rádi pobavili lidi a pořád jim to nejde, tak vezmou zavděk Nikolou na šrot…

22
Elko
Reagovat

Vidím, že Niki je vo forme :-)))

23
anja
Reagovat

21 tipuju, že ještě bude hůř :D

24
XY2
Reagovat

23 – to bude, o tom jsem přesvědčená:-)

25
anja
Reagovat

22 mno a kapku z ní vytítla – přímo na koberec :D

26
anja
Reagovat

25 vylítla :D

27
Capri
Reagovat

22 – přímo v životní :) Tohle byl zatím asi její nejvýraznější mediální počin. :D

28
XY2
Reagovat

No, nechtěla bych být po probuzení v její kůži, ale ono se to během dne vstřebá:-) nemyslím ten koberec:-D

29
rejpal
Reagovat

Dost se zdá se shodujeme.
Jen malý postřeh k těm dvěma pánům. V té ložnici vypadali, že už nevědí, jak se jmenují. Ale pak byli ve vířivce a z toho mála, co se podařilo zachytit v blbém zvuku, to vypadalo, že úplně mimo svět nejsou. Prostě ji měli, ale kdyby neměl Martin ostřejší hlas, tak zjevné to zase nebylo.
Zatím si myslím, že to extemporé v ložnici bylo na úrovni keců (psycholog by možná alespoň v jednom případě mluvil o nějaké projekci), ale dál by to nezašlo ani bez Tomáše.
Z herního hlediska to ale byla dost těžká chyba. Jednak je štáb může kdykoli před ostatními znemožnit (vhodná chvíle může nastat dnes jako za tři týdny), jednak si asi uvědomují, že potrhali svou image. Tomáš bude včerejšek rozdýchávat hodně těžko. Tolik ran během jednoho dne. A zrovna reakce jich dvou na neděli mě eminentně zajímají (i když přijdou noví, a vnesou jiné kauzy k řešení).

30
karelia
Reagovat

28 Nevím jak u ostatních, ale u koberce se to zcela jistě už vstřebalo, přece jen tak očekávám určitou savost :-)

31
cathy
Reagovat

Nikča je ještě tele a stalo se no….je to Kikina. Nic extra ale to je holt chlast. Nicméně odporný mi pořád přijde hlavně Martin a hned za ním Tomáš.

32
karelia
Reagovat

31 Mě to Tomáš přijde odpornej už tím, jak od prvního dne by nejraději ojel Zdenku ..a to má doma partnerku.

33
XY2
Reagovat

Mi přijdou vodporní oba dva, ani nevím, který víc…

Dneska by mohl dostat trest Martin, třeba nekouřit do odvolání:-)

34
Marka
Reagovat

Ad Niki – možná kromě alkoholu sehrálo roli to, že je v novém prostředí a prostě wc potmě v noci nenašla :-) každopádně bude dnes mít pěknou kocovinu – i morální

35
cathy
Reagovat

32 – jj, taky jsem ho slyšela jak mele o přítelkyni. Tu teda lituju ale tak třeba se ho aspoň včas zbaví – gentlemana.

36
Capri
Reagovat

Už se Nikole sladké chvíle nevědomí zatraceně krátí…

37
XY2
Reagovat

35 – tak ona je o polovinu mladší, tudíž snad 16? Tak to bych moc za bernou minci nebrala, možná jí to rodiče zarazí, jak toho pána shlédnou v akci:-)

38
XY2
Reagovat

Na kamerách je vzhůru a kroutí chodidlem, sbírá vzpomínky, jestli tedy nějaký má:-)

39
rejpal
Reagovat

Z hlediska hry byla zajímavá i jiná, meritorně dost bezvýznamná věc. Chybu totiž udělala i Lucie, když všem předvedla, kde má slabé místo. Trochu jsme se s XY2 přeli, proč to udělala. V noci pak Lucka přiznala, že má vůči hezkým holkám mindrák, a proto se s nimi nechce měřit na poli ženskosti. Což normálně řeší únikem do role holky od krav. To by nevadilo, ale ona je dost chytrá na to, aby si uvědomila, že kdokoli jí může snadno vytočit. Myslím, že proto to opakovaně rozebírala, byla naštvaná sama na sebe. Ale může to vzít jako výzvu – pokud příště při podobné situaci zachová poker face nebo si dokonce udělá srandu sama ze sebe, může jí to i posílit. A Vlado jí spadl z nebe. Vytvořili si spolu vrbový hájek, který vyhoví potřebám obou, takže asi ještě zažijeme víc dlouhých společných monologů těch dvou za doprovodu pochvalného mručení z druhé strany. A má to pro ni i jinou výhodu – lidé mají rádi Vlada a „přítel mého přítele je i mým přítelem“ je hodně rozšířená filosofie.
Nechce se mi věřit, že skoro všechno má nějak promyšlené (to byla zatraceně dobrý hráč), asi jedná spíš instinktivně a domýšlí jen detaily. Ale ty instinkty špatné nemá.

40
Capri
Reagovat

A je vzhůru…

41
Marka
Reagovat

Tak Niki už vstává – nezávidím jí to :-)

42
Hooper
Reagovat

cathy – to sice ano, ale nadrženost dělá své. A bude dělat i s Luckou a Zdeňkou, i když ty jsou nezadané, 3 měsíce bez sexu již byly řešeny.

xy2 – Sabině je 20

43
anja
Reagovat

29 rejpal, no já nevím s kým se shoduješ, ale já se s tebou shoduju docela dost :) a mám takový dojem, že jsem se shodovala i u nějaké dřívější šou a vždycky jsem se na ty tvoje postřehy a rozbory a předpoklady dost těšila :)

a co se týče těch dvou mach Thomase a Martina, oni jsou od počátku pro mne takoví odpudiví a zlouni, ale jak leželi nad tou Nikčou v posteli tak se mi nezdáli, že by měli nějaké zlé úmysly

každopádně noc to byla zajímavá, v nejbližších dnech to celé bude mít dohry na různých frontách a super na tom je, že se nám viláci sbližujou :D… jo a, být štábem, dodávku alkoholu bych teď na pár dnů omezila radši :D

44
Capri
Reagovat

Ani netuší co jí čeká…

45
Klara
Reagovat

Ale vypadá dost v pohodě

46
rejpal
Reagovat

karelia
Tohle je zajímavé téma. Vše vypadá tak, že Tomáš loví a omotává si Zdeňka kolem prstu. Mám celou dobu pochybnost, jestli to není naopak. Ne, že by ho lovila, ale že ho balamutí. Nevím, ale mám celou dobu pocit, že hru hraje, ale vždycky v pravý čas ucukla. Proti téhle hře jsme my většinou bezmocní, a kdo je přesvědčen o své neodolatelnosti, ten tuplem.
Nakonec včera to asi Zdeńka ukončila nebo aspoň zakonzervovala – a dala v mytí zad přenost Ládíkovi. Což muselo Tomáše HODNĚ zasáhnout. Měl prostě včera den blbec.

47
Icecube18
Reagovat

3 kamery z ložnice, kde se nic neděje. To myslí vážně?

48
Marka
Reagovat

43 – Myslím, že Martin chtěl Niki do toho bazénu vážně hodit, kdyby Tomáš kývl, tak to tak dopadlo. Ale kdyby tam nebyly kamery, tak kdo ví jak by to dopadlo. Myslím, že M by fakt začal Niki obtěžovat a je otázka, jak daleko by to zašlo. Pokud by byla opravdu hodně mimo sebe, tak myslím, že by to pro Niki nedopadlo dobře.

49
Icecube18
Reagovat

Lůce uletěly včely :-))

50
Hooper
Reagovat

karelia, rejpal – jo, taky si myslím, že to je Tomáš, kdo je omotávaný. Je to dobře z hlediska, řekněme, lidského (když bude Zdeňka chtít, tak si zasouloží plus otevřeně proti ní asi Tomáš nepůjde), ale špatně z hlediska taktického – momentálně by T. porazil kvůli antihlasům (skoro) kdokoliv. A už pár lidí dojela při sázce na špatnou kartu.

51
anja
Reagovat

boože no tak Lucka už informovala nikču o loužičce na koberci, a prý že „nikdo to neví, jen kluci a já“ :DD……..

52
mája
Reagovat

Tak Niky už je vzhůru a pucuje koberec

53
Capri
Reagovat

Přesně co jsem čekal… Niky tomu nebude chtít věřit a bude si myslet, že to byl od někoho vtípek nebo pomsta. Au to bude pro ní tvrdý….

54
Marka
Reagovat

Niki utírá koberec, takže si to noční močení pamatuje

55
anja
Reagovat

54 nene, Lucce tvrdila, že si nic z noci nepamatuje

56
rejpal
Reagovat

anja
Myslel jsem tu shodu v hodnocení pozdní noci s většinou diskutérů, proto chybějící odkaz. Jinak samozřejmě díky. Pochvala potěší vždy -:))
Já zase dost souhlasím s tím, co jsi napsala. Hra je rozjetá opravdu dobře a ty dva týpci tam vlastně patří, i když fandit jim zrovna nebudu. Spíš mi je trochu líto hlavně Tomáše, on do té hry ze svého pohledu vložil dost úsilí a výsledek moc valný není. A takový Ládík si získává lidi kolem sebe, aniž by se extra snažil – jen tím, že ho ocenili za sympaťáka.

57
Capri
Reagovat

54 – Nepamatuje si nic. Lucka jí o tom informovala (i když dost svérázně). Ona nevěděla která bije.

58
rejpal
Reagovat

Dopoledne jsem odkázán na komenty, tak doufám, že jich bude hodně.

59
rejpal
Reagovat

Marka
Hodit do bazénu, to asi jo. Což by v dějinách VV nebylo nic mimořádného.

60
XY2
Reagovat

42 – tak to jsem to spletla:-) no, ve 20ti se dá najít něco použitelnějšího:-)

Reagovat

Tak kamery na hov.. Maji tam 4 a ani jedna neni schopna snimat rozhovor mezi Luckou a probuzenou Nikou :(

62
Klara
Reagovat

Budíček, Zdenka, Vlado a Láďa si synchronně motají drdůlky :)

63
Capri
Reagovat

Tomáš: „Co se stalo? Ona se poblila?“

Martin: „Hochu to neřeš.“

64
XY2
Reagovat

Jedna kamera venku, 3 v ložnici, neskutečné:-)

65
Capri
Reagovat

64 – záměrné řekl bych já.

66
Marka
Reagovat

57 – já právě myslím, že kdyby si to Niki fakt nepamatovala, tak hned nenaběhne s hadrem a neuklízí :-) no to je fuk :-)

67
Kapi
Reagovat

Martinek zase cekana Tomaska az vstane. Boji se M jit mezi ostatni asi…

68
anja
Reagovat

61 RadstaR nebooj,m těch rozhovorů ještě bude :D…….. ale fakt, že střihači by mohli být více aktivní :)

69
Capri
Reagovat

Ted se projeví charakter… pokud Lucka bude mlčet a Martin taky pak bude Niky alespoň pro zatím toho nejhoršího ušetřena.

70
anja
Reagovat

Nikča sedí venku na lehátku a asi si snaží vybavit si co se v noci dělo

71
Prochor
Reagovat

Niky sedí na terase a zpytuje svědomí.

72
mája
Reagovat

Těžká bývají rána opilcova…dost s ní soucítím…ale nic se nejí tak horké, jak se uvaří… A jen tak na okraj, v očích diváků může být to noční Nikolino extempore vyvažováno právě tím, jak jí M + T spící obtěžovali, takže bude spíše v roli jakési oběti…

73
Capri
Reagovat

Niky sedí na terase s hlavou v dlaních… přemýšlí… asi nevěří že by se to skutečně mohlo stát. Pokud ano a bude to na kamerách zachycené pak ví, že to bude pro ní opravdu tvrdý.

74
mája
Reagovat

Nika uplakaná sama venku

75
Marka
Reagovat

59 – rejpal – já to možná napsala blbě – že bez kamer (v reálném životě) by to pro Niki mohlo v opilosti dopadnout blbě, kdyby natrefila na Martina. Ten je takovej typ, že by využil situace a vyspal se s ní v takovém bezvládném stavu.

76
Prochor
Reagovat

Nejhorší je, že zatím nemá ve vile nikoho, s kým by si o tom mohla v klidu promluvit a věřit mu.

77
Hooper
Reagovat

capri 69 – no tak Lucka už udělala škodu tím, že jí to řekla. Teď by se hodilo, aby to nerozmazávala ještě víc. Uvidíme, co Martin.

78
Capri
Reagovat

Niky pláče…

Je mi jí opravdu líto i přesto, že si za to muže jen ona sama.

79
JanaH
Reagovat

Kikina má asi pěknou kocovinu.

Úplně mě začíná bolet hlava s ní. :-)

Reagovat

Nika si zacina asi uvedomovat, co se stalo …
Obrazek

81
mája
Reagovat

tak já si myslím, že je dobře, že jí to Lucka řekla … i když v tomhle případě možná raději sladká nevědomost … ale byla by jen otázka času, kdy by se to dozvěděla

82
Capri
Reagovat

77 – Lucka v prvé řadě udělala chybu, že to vykecala komukoliv a to především v prvé řadě Martinovi.

83
JanaH
Reagovat

Všichni jsou nějak pomačkaní, jen Vlado kmitá jak motorová myš.

84
XY2
Reagovat

Nikol moje fanynka nikdy nebude, ale trochu mi jí taky je líto, ale ono se to zklidní…v podstatě se nic nestalo, počůrala koberec no a co? :-)

85
JanaH
Reagovat

82 Capri : však jsem včera psala, že to řeší s tím pravým. Jenže on byl první, kdo jí přišel do rány, když chtěla někoho probudit.

86
cathy
Reagovat

A furt na to budu čučet – pěstuju si závislost. Ještěže makám sama na sebe ale teda takhle ten kapitalismus nevybuduju :-D

87
mája
Reagovat

teď tomáš říká niky, že s ní chtěli v noci dokončit rozhovor a ona nekomunikovala

88
JanaH
Reagovat

Vorvaň vypadá dobře naladěn.

89
mája
Reagovat

niky se ptá tomáše, na co se jí chtěli zeptat

90
mája
Reagovat

prý se chtěli zeptat, zda s nimi nepůjde do vířivky…o tom, že jí tam chtěli odvléct, pomlčeli

91
Kapi
Reagovat

Bohuzel Martin to myslel uplne vazne. Byl uplene nastartovanej to udelat. Zdana hra. Rec tela, ton hlasu, zmena hlasu, rozcvicovani-citil se jako king. J ehnus.
Tomas do toho nesel jen proto ze mu tio zacalo dochazet driv a uvedomil si ze to neni dobre pro hru.

Uz to jamk Martin vstal a vylezl z loznice videl Nikol jak tam sedi zhroucena, hodil ten ulisny spokojen ypohled a jeste do ni pichnul. Je to hnusak co se vozi po slabsich oslabenych jakoukoliv situaci. A to niky nijak nefandim.

92
Capri
Reagovat

Niky prý rozlila v ložnici pití řekla Tomášovi… :D Ale lépe pro ní pokud to zatím vyjde do ztracena.

93
cathy
Reagovat

Teda ale čekala jsem, že se bude Kikina aspoň tiše stydět – ale nic. Už zase jede tu svoji…

94
Hooper
Reagovat

Zdeňka dneska doplnila své obvyklé černé tričko žíhanými kalhotami. Buzeruje Toma kvůli nevstávání.

95
Monika
Reagovat

Mne teda Niky neni lito ani trochu, ma co si zaslouzi:-))) Jeji problem, sama si uvedomila, ze by ji to mohlo uskodit v jeji hre, tak hraje divadlo na divaky, to je cely a pro me o to vetsi duvod ji z te vily co nejdriv vyhodit.

96
XY2
Reagovat

a je to v suchu, Nikol je silně nad věcí a určitě si zdůvodní naprosto všechno:-D

97
cathy
Reagovat

91 – Kapi – přesně ten dojem z toho mám!

98
mája
Reagovat

začínají rozmotávat včerejší party, Tomáš říká Niky, že se předváděla … ona jemu, že vyvolal hádku … alkohol zatím neřeší … Niky si jede tvrdě svojí, je to vlastně taky strategie, být v ofenzivě…

99
XY2
Reagovat

Nikol má okno jako do zahrady, zdá se mi, že nic neví kromě toho, že tancovala:-) zatím jí nikdo nijak neinformuje:-) patrně si to nechávají na příhodnější okamžik…

100
Prochor
Reagovat

Niky je každopádně výbornej katalizátor děje stejně jako v HP. Takže dobře, že je ve vile. Uvidíme ještě, jak budou vypadat nováčci.Jediný, koho bych okamžitě vyrazil je Tomáš protože mi z jeho keců roste hlava.

101
anja
Reagovat

tak Niki před chvíli informovala celou ložnici, že ty opice má tak vždycky, že potřebuje někoho, kdo jí v určitém momentu vezme a odvede a dá spát……. anebo pak druhá možnost je, že vůbec nepije

takže ona o sobě ví jak na ni učinkuje alkohol, o to je to horší teda ten včerejšek – imho

102
Kapi
Reagovat

Uz to zase jede, kde je Tomas tam je Martin a verne kopiruje jeho cinnosti a pohyby

103
anja
Reagovat

Vladko je ve zpovědnici?

104
Kapi
Reagovat

Nikol dela vajicka a snazi se moc vypadat, ze je vse normalni, ona je uplne readya plna energie… bohuzel je videt jak ji to drti.

105
piha
Reagovat

Začíná mě mrzet,že jsem ten včerejší večírek neviděla.Nikolu nemusím,mám z ní osypky,ale je fakt,že je mi jí krapítek líto,i když,je dospělá…Stane se,i když já když se picnu,tak spíš blinkám než vykonávám potřebu na koberec…:)Ale každý to máme jinak…

106
anja
Reagovat

byla slyšet zpovědnice – hovor s Vladkem, probírali ládíka v kuchyni, teď to vypli, když se ptali Vladka něco na holky..

107
JanaH
Reagovat

Kikina dělá vajíčka zajímavým způsobem.

108
anja
Reagovat

107 JanaH úúžasná vajíčka, má to vysušené že by Pohlreicha kleplo :DD

109
Kapi
Reagovat

Martin uz ukosem meri Nikol v kuchyni a snazi se z ni dostat info a ponizit ji vlastnimi slovy. Asi se vzbudil s malým…egem a potrebuje trochu vzpruzit :)

110
Capri
Reagovat

Na druhou stranu ani Martin to neviděl na vlastní oči tudíž jen těžko muže dávat něco napovrch. Netuší jestli to nebyl od Lucky jen kec… Kdyby to ty dvě dobře uchopily dalo by se to pro nynější osazenstvo schopně uhrát bez větších následků.

111
Prochor
Reagovat

Tak dneska bude zase radit Ládík Niky jak má vařit :-)))

112
JanaH
Reagovat

108 anja : jj. Ale hlavně do těch vysušených prdla několik dalších syrových a sušila dál. :-)

113
anja
Reagovat

Zdenka – „já mám ty vlasy mastný furt“ …….. a že by si je šla konečně umýt jak o tom mluví už dva dny??? :DDD

114
cathy
Reagovat

Úžasná vajíčková drť :-D Vypadá to jako kočkolit.

115
Capri
Reagovat

Ale ty zvukaře potažmo režii bych chvilkama opravdu minimálně profackoval aby se probrali…

Reagovat

JanaH (112): Tak to ma asi tak rada. Taky je mam radsi vysuseny a maso poradne propeceny. A muze si rikat Pohlreich co chce a klidne ze me skocit z mostu :)

117
Prochor
Reagovat

Škoda že je dneska nevyhnali na rozcvičku – to by byly výkony!

118
JanaH
Reagovat

116 RadstaR : mě spíš zarazil ten technologický postup než vysušenost.

119
okkvp
Reagovat

zdarec lidi – video záchod zablokováno

120
Capri
Reagovat

Lucka jde do zpovědnice…

121
JanaH
Reagovat

119 okkvp : mně to neva, jednou vidět stačilo. :-)

122
woczko
Reagovat

Kdepak, není nad starý dobrý kontejnerovky :)

Jinak když jsem se díval jak ji Vlado ukládal, tak mě Nikol přišla relativně v pohodě, došla sama, mluvila normálně (vzhledem k stavu).

123
okkvp
Reagovat

119 – nojo, ale já vstávala až před chvílí

124
rejpal
Reagovat

Marka
Ono to opravdu vypadalo všelijak. A taky byl hrozný zvuk, člověk půlku neslyšel. My ty lidi neznáme a jsme odkázáni na odhad. Beztak zatím všichni – pokud někoho neznáme zvenku – vaříme z vody a máme jí ještě dost málo.
Dost mě mrzí, že do odpoledne nemám kamery. Ale třeba přijdu domů a pojedou všechny čtyři s hifi zvukem -:))

125
cathy
Reagovat

118 – no to mě taky – ale tak u ní je div, že vůbec ty vajca umýchala

126
JanaH
Reagovat

123 okkvp : aháááá, tys neviděla! :-D

127
rejpal
Reagovat

woczko
Když vzpomínám na doby dřívější, večer byla buď vrtule nebo nic. A časné ráno pak urychlilo mou chůzi.

128
okkvp
Reagovat

126 – mohla bys mi to barvitě popsat – jinde

129
Kapi
Reagovat

Tomas se snazi zapocit nezavaznou konverzaci s Niky a ostatnimi… o sobe :)

Niky se taky snazi zapojit.

130
cathy
Reagovat

124 – to je myslím nemístný optimismus ;-)

131
JanaH
Reagovat

128 okkvp : :-DDD

132
okkvp
Reagovat

jak jsme se tu divili, že letos ještě žádný hod do bazénu – imho to maj zakázaný … opět si matně vybavuju články a hovory vrchních štábníků před začátkem

133
okkvp
Reagovat

na 4 zvuk ze zpovědnice, ale jen místy

135
rejpal
Reagovat

okkvp
Pamatuješ na Milana s hadicí v ložnici. To bych snad raději volil skok do bazénu s dopomocí. Blbý je na tom jen to, že se dá přijít k nechtěnému úrazu. Ale to se dá i při práci s vysavačem.

136
okkvp
Reagovat

čudlíky na zvuk obsluze evidentně dělají problémy, zpovědnici utly i s ostatním

137
rejpal
Reagovat

134
Klasický bulvár. Plný morálizování, a jen se třese, aby mohl něco napsat a ještě to nafoukne. Lepší už to nebude.

138
okkvp
Reagovat

135 – ano, to bylo moc moc :-)))

139
Kapi
Reagovat

Nejde o to ze ji chteli hodit do bazenu. Jde o to, ze byla uplne mimo, spala ani neodpovidala, nevedela o sobe…

byla to i jeji vina ten stav, ale jde o to ze ji chteli v tomhle stavu do bazenu ghodit a Martin s ni chtel delat i horsi veci

140
Kapi
Reagovat

M+T dokazou ti dva byt od sebe na vic nez par sekund? to je sileny uplne :D lol

141
woczko
Reagovat

okkvp – já se taky probudil, když už to video byla na YT zablokovaný, ale našel jsem ho na uloz.to

142
okkvp
Reagovat

134 – toto video v bulváru je poněkud přes čáru, foto by imho stačilo

143
cathy
Reagovat

142 – taky si myslím… no tak hlavně, že je co psát, že

144
rejpal
Reagovat

okkvp
Taky už jsme měli hasičské cvičení, kanadu s projímadlem, kyselinu fosforečnou, Plutovu facku, SAVO v osobních věcech, údery vysavačem do pohrudí, Hranáčovu šikanu řízenou štábem, a spoustu jiných aktivit, na které si člověk vzpomíná postupně.
Pro mě jsou ale zajímavější ty verbální záležitosti. Akce je dobrá, když je kořením a katalyzátorem dalších věcí. Je to sranda, když se člověk snaží něco dedukovat a předvídat – a pak je všechno jinak.

145
Capri
Reagovat

Nikol seděla v ložnici na své posteli a měla hlavu v dlaních…

A právě jí volají do zpovědnice.

146
okkvp
Reagovat

144 – Akorát je strašný tento zájem ukrotit do snesitelného stavu. Výhoda volné nohy se paradoxně může jevit jako nevýhoda.

147
Frodo
Reagovat

…tak jsem to pustila a vidím: velkej buldok, nad ním malej buldok a myslím, že mi to na celý den stačí…/naštěstí/ :-)

148
Capri
Reagovat

To si skutečně myslí, že jim koupí vše na co si vzpomenou? :D

149
Kapi
Reagovat

mozna dotaz co se sem nehodi – je jinde na netu i jina diskuze takova jako tady kde divaci pisou online?

150
Kapi
Reagovat

Tomas se holi v kouelne a jeho ocasek stepuje nervozne v obyvaku kdy uz konecne vyjde :D

151
anja
Reagovat

142, 143 no jo, ale tak se to stalo a v bulváru jsou hyeny. A teda – na mne hůř zapůsobila Džambulka s flekem vzadu na tričku než tohleto video

se teď musím smát sama sobě jak jsem si myslela, že Nikča bude štábní mazlík a že bude mít protekci……

152
okkvp
Reagovat

149 je

153
Capri
Reagovat

Nikol ještě stále ve zpovědnici… samo sebou zvuk ani obraz z ní nikde. Jsem zvědav v jakém stavu bude až vyjde ven…

154
Kapi
Reagovat

150 – aaa uz za nim vlezl az do koupelny zeptat se ho co dela :DD

155
anja
Reagovat

147 Frodo, mělas přijít dřív na kamery, to bys viděla Velkého v bílých boxerkách :D

156
okkvp
Reagovat

151 – imho by možná byla, kdyby se tolik necamrala paradajsem – štábníci často byli velkými potměšilci

157
JanaH
Reagovat

Ládík eště pořád jí ty vajíčka?
Nebo už má nášup? :-)

158
okkvp
Reagovat

přehled co je kde na kamerách (chodící videjka v okýnkách) by se fakt šikl. Teď přece nemůžu dát noťas na týden do servisu :-)))

159
okkvp
Reagovat

Andělský sval je v těch bílých kalhotách příznačný

160
JanaH
Reagovat

A lebkounovi už se blejská čerstvě vyholená pleš. :-D

161
JanaH
Reagovat

Ten jeho mrtvý anděl mě vždycky spolehlivě rozesměje.

162
okkvp
Reagovat

161 -já si to raději moc neprohlížím

163
woczko
Reagovat

Taky vám pořád ty kamery vypadávají? Mě to jede pár minut a sekne se to.

164
anja
Reagovat

včera v NS říkala jakási psycholožka o Thomasovi, že „je přirozený vůdčí typ“.. no já bych řekla, že si Thomas myslí – přirozeně – že je vůdčí typ :)

165
Capri
Reagovat

už slyším Nikol, ale nevidím ji. :D

166
Capri
Reagovat

Ahá tak už je na terase… skládá ručníky. Kupodivu je docela OK.

167
anja
Reagovat

Nikča v poho po zpovědnici – skládá deky

a teda si nemůžu pomoct, ale Nikča mi nějak mezi Toma a martina tím svým vším hezky zapadla. Oni tři tam jsou jakože jeden za 18 a další bez dvou za 20

168
okkvp
Reagovat

Bych chtěla vědět, jestli adepty už drží v izolaci nebo jsou ještě v informační zóně – to by mohlo být docela zajímavý

169
Capri
Reagovat

Nikol sedí na posteli a prohlíží si fotky svých blízkých…

170
cathy
Reagovat

Martin jen sedí a blbě čumí – jak ten je nesympatickej

171
woczko
Reagovat

Když vidím, jak Martin jen sedí, chodí, čumí a čeká až mu někdo navaří 2 teplé jídla denně, tak bych si moc přál, aby ho štáb uvrtal do vaření pro všechny na celý den aspoň jednou za týden.

172
cathy
Reagovat

Asi hlídá Thomase…

173
XY2
Reagovat

144 – viděli jsme toho hodně, ale čůrání na koberec bylo dneska prvně:-D

174
Hooper
Reagovat

woczko – kamery mi nevypadávají.

Lucka teda byla určená jako Vladův pomocník ohledně dnešního oběda?

175
woczko
Reagovat

166 – No evidentně ji ve zpovědnici neřekli, že video jejího nočního vystoupení už se nezadržitelně šíří internetem. To by asi vypadala jinak.

176
XY2
Reagovat

167 – a víš, že to mám stejně? zatím 3 na 3 a Vlado pionýrský vedoucí:-)

177
Capri
Reagovat

Nikol už rozhodně ví všechno… právě objala polštář, položila se na bok a má zavřené oči.

178
JanaH
Reagovat

163 woczko : mně nee.

Martina do kuchyně bych vrazila z fleku. Klidně i na dva dny. :-D

179
Capri
Reagovat

175 – Usuzuji že se stal pravý opak. Z toho co jsem zatím viděl…

180
cathy
Reagovat

171 – moje řeč!

181
okkvp
Reagovat

jo, jo, pronesla, že včera byla party Hard

182
Pablo
Reagovat

174 – Hooper – Vlado si měl pomocníka vybrat

Reagovat

Taky bych rekl, ze uz ji bylo neco receno.

184
Kapi
Reagovat

168 okkvp – taky by me to zajimalo. Ty prvni 4 tipuju drzi az ode dneska, zbytek vesele smiruje online a pujde patricne vybaven o vsem a o vsech. uvidime jestli to bude dobre nebo spatne :)

185
Kapi
Reagovat

Nevidela jsme poradne sestrihy v TV. Jak z nich pusobi Martin? Jako ve skutecnosti? a ostatni?

186
anja
Reagovat

video jak Nikča se plazí po Vladkovi a pak ve 2.22 luxusní pád na prdelku :D

http://www.youtube.com/watch?v=dcnsdOQP6CU

187
okkvp
Reagovat

hard noc měli i štábníci – už zase parkujou kamery uplně na prd

188
Kapi
Reagovat

Co se stalo v tu noc po vyrivce s cim se dnes Lucka nemuze srovnat??

Reagovat

Kapi (188): Mluvi o Nikole …

190
Kapi
Reagovat

189, aha, dekuji

191
woczko
Reagovat

Když jsem tak o tom přemýšlel, tak jediná věc kterou se člověk může ve vile rozptýlit, krom neustálého kecání (většinou o ničem), je vaření. Tak musím říct, že bych vařil naprosto dobrovolně a pořád. Jinak by mě z toho neustálýho poposedávání a klábosení zřejmě jeblo.

192
Capri
Reagovat

Blesk.cz, Extra.cz, ahaonline.cz – už je to všude…

Reagovat

Akorat mi nebylo jasny, proc Lucka rikala, ze to vedi jen kluci a ona, co se stalo. Tak uz mam jasno, ze tim kluci myslela Martina a Vladka.

194
Péťa
Reagovat

192 to sem přesně čekal bulvár je žumpa

195
XY2
Reagovat

186 – Nikol se snažila změnit Vladovu orientaci a spadla na prdel, tohle si, podle mě, nepamatuje:-D

196
Capri
Reagovat

RadstaR – Ty já mám dojem, že ani Vladko o tom neví. Nevím proč Lucka říkala kluci když vím z toho co jsem sledoval, že to řekla jen Martinovi a ten už to dál nepustil a to ani Tomášovi.

197
XY2
Reagovat

194 – a prosím pěkně, co jsi čekal o medializaci VV? Něco duchaplného? Já ne:-)

198
Capri
Reagovat

194 – to bylo jasný… bude to jak psal SUNíčko …dneska blesk.cz a zítra titulní strana v tištěných.

199
Hooper
Reagovat

Na kamerách 1 a 3 Vlado s Luckou, na kamerách 2 a 4 nikdo. Nějak se zbytek vypařil:-)

200
Frettie
Reagovat

Anja (186): Tak teda tohle video je bomba, Vladko tvrdící, že takhle blízko ženu už neměl velice dlouho a pak pád Nikoly. No obojí vtipné.

Reagovat

Capri (196): Ja mam prave dojem, ze o tom vi, protoze pred chvilkou na to tema, co se delo vecer hodila rec.

202
anja
Reagovat

hehe a už jede Thomas informačně k Nikče „a víš, že jsme leželi s tebou v posteli? já zezadu, martin zepředu……“ :DD

203
okkvp
Reagovat

pěkně – tak teď tom Niky vykládá, cože Martin nad ní pronášel

204
Prochor
Reagovat

Opravdu je to ve všech bulvárech a omentáře čtenářů jsou někdy jako ulité. Např.citát od Niky:
,,V Hotelu Paradise jsem hrála tři měsíce na kameru, ve VyVolených ale nic hrát nebudu, přišla jsem sem ukázat sama sebe“. – Nikol Trojanová. Tak už si se ukázala :-)

205
Capri
Reagovat

RadstaR (201) Jo tak to jsem nezaregistroval, že by se Nikol s Vladkem bavila o samotě.

206
okkvp
Reagovat

kua, ale ten zvuk je fakt na hofno – na opět 2 obraz bez zvuku

207
anja
Reagovat

200 že jo :)) luxusní videjko … Vladko zabil :D

a mne teda fascinuje právě ten pád na prdel, poněvadž se mi, bohužel, taky kdysik přihodil :DDD no a i po letech se tím mí známí – zmetci! – děsně baví :)))

Reagovat

Capri (205): Nikol s Vladkem ne. Bavila se s nim Lucka.

209
okkvp
Reagovat

205 – po animaci na terase

210
Capri
Reagovat

RadstaR (208) Tak to jsi mě dostal… to fakt vůbec nevím. Tak je to možný no, ale to se myslím že ještě pozná.

211
Capri
Reagovat

okkvp, RadstaR – OK já vám věřím :) Jen jsem to neviděl.

212
Frettie
Reagovat

Anja (207): Přesně, Vladko je king v některejch situacích.

A jako, já téměř nepiju, špatně to snáším, takže prostě lidi s takobou nákloností k alkoholu jsou trošku mimo moje chápání a téměř nechápu, proč ji tady spousta lidí omlouvá, že jako se to může stát.

Alkohol prostě není čokoláda.

213
okkvp
Reagovat

aha, vy vedete řeč o jiném

214
Capri
Reagovat

Hmm Nikol něco vědět bude, ale asi ne všechno. To by jí pravda vzalo asi víc…

215
okkvp
Reagovat

Ládík ve zpovědnici – prý to nebylo tak hrozný, prý docela zvládal a doufá, že spolubydlové chápou. Pomáhal mámě – v kuchyni trošku, řízky byly těžký, ale snad zvládnul

216
okkvp
Reagovat

jsem přeslechla s kým si teď Nikola rozumí nejmíň

217
Hooper
Reagovat

A Zdeňka čte panáčka, pač na trojce už má osprchovanou hlavu.:)

218
okkvp
Reagovat

Tomáš už zase mele o Láďovi – že je spešl typ, a Nikolu chválí za pěkné moderování :-)))

219
Capri
Reagovat

U Nikol šroubuje Tomášovi do hlavy, že to byla jen voda… :D

220
okkvp
Reagovat

Flek se probírá – Nika pravila, že snad pití, jí řekla Lucka

221
Scalex
Reagovat

216 – s Martinem.

Jinak teď vidíme, jak vypadá Nikol, když vědomě lže. 8^)

222
Lovelessss
Reagovat

Nikola by ted dala palec Martinovi, protoze si s nim rozumi nejmin

223
okkvp
Reagovat

Tom si nejmíň baví s Láďou, ale nic proti němu nemá, Nika dělala správnou šou, to sem patří.
Už zase berou – řekl jsi mi, že hraju na lidi

224
Capri
Reagovat

Tomáš ani netuší jak se Niky ukázala :D

225
XY2
Reagovat

Tomáš probírá Nikol na terase, prý by to cítil, kdyby to byly blitky a Nikol mele, že tam v noci vylila vodu…a je tam sama za sebe, to je moc dobře:-) Tomáš ví prd, nikdo mu to ještě neřekl…

Jinak jí docela masíruje:-D

226
okkvp
Reagovat

Ládík ve zpovědnici zpovídán o jídle a kuchyni – hovor zcela na prd

227
Frodo
Reagovat

…tak jsem neodolala a poslouchám analýzy Thomáse, bože, to je blb! Pardon všem ctitelkám, ale nemůžu si pomoct…

228
XY2
Reagovat

naposledy se údajně Nikol opila někde v kempu, takže nevím, co to bylo včera, to je asi normální a ne opilá:-D

229
cathy
Reagovat

221 – a celkem v pohodě, ne? :-D

230
cathy
Reagovat

Jo tak Thomas by se postaral!! No to mě podrž..

231
okkvp
Reagovat

Nikola vyzvídá jak o život a Tom samo nic neřekne

232
XY2
Reagovat

No to je dvojka, ti by se mohli dát dohromady:-D

233
rejpal
Reagovat

Tak si říkám, jak podobnou věc řešit v prostorách jako je vila. A stále se mi zdá, že nejlepší by bylo, kdyby štáb sezval všechny k plazmě, podstatu věci sdělil a nechal je, ať si to vyříkají na místě. Jednak se s tím pak nedá moc ze zálohy pracovat, a nakonec i pro postiženého je možná lepší projít nějakým trapasem najednou, než stále odhadovat ví to/neví to, vytáhne to na mě, až se mu to bude hodit. A tlačit se k vymýšlení přikrášlených verzí, které nakonec stejně prasknou – tam určitě. Nejde jen o vztahy, ale i o tu hru. Tohle je věc, kterou nikomu neublížila a neudělala to schválně, jsou věci daleko horší.
Ale to je asi věc povahy každého z nás, čemu by dal přednost.

234
okkvp
Reagovat

Teď je Ládík tázán na jeho dojem z rozpoložení Nikoly

235
XY2
Reagovat

234 – prosím pěkně, jak se dostaneš do zpovědnice? :-)

236
Capri
Reagovat

235 – Kamera 4 – jen zvuk.

237
Frodo
Reagovat

já si teda taky nemyslím, že ho zajímají jen svaly, vůbec si to nemyslím… :-DDD

Reagovat

XY2 (235): Jen zvuk na kamere 4.

239
okkvp
Reagovat

kua, Luca luxuje poblíž zpovědnice a není slyšet druhou stranu. Podle Ládíka Tomáš jeho snad nemanipuluje, zatím si nevšiml

240
Frodo
Reagovat

…ale fakt si to nemyslím, protože Thomás je rozumnej buldok a ví, že peníze, ty jsou až na prvním místě, svaly až pak :-DDD

241
cathy
Reagovat

Jj – Thomas – včera byla vířivka super – ale s Nikčou by byla lepší, viď?

242
okkvp
Reagovat

Aha, tak jej zkoušejí, zda by taky uměl manipulovat – vysvětlují mu jak se to děje ….

243
Capri
Reagovat

okkvp – To není Lucka, ale Zdenka s fénem který se tam do toho plete.

Reagovat

Lada pry neni ovecka, aby skakal jak Tomas piska :)

245
okkvp
Reagovat

lépe řečeno, stále z něj dolují, zda si nějaké manipulace uvědomuje – Ládík je ale neví, nemyslí si.
(štábní hřebík ale možná úspěšně zatnut)

246
JanaH
Reagovat

A sakra, taktik už zase taktizuje. :-)

247
okkvp
Reagovat

243 – dík, to mi nedošlo

248
Capri
Reagovat

Tomáš jde do zpovědnice…

249
Kapi
Reagovat

246 – jak rikal, ted uz to ma oficialne, tak muze :)

250
haha bimbi
Reagovat

Co byste asi tak čekali od Mr. Propera? Mr. Proper čistí čistě že se sami vidíte… :-D:-D

Reagovat

Dneska pry bude Lucka krasna. Umeje si vlasy, Zdenca ji vyfouka, pak si da zabal na vlasy …

252
JanaH
Reagovat

249 kapi : a furt mu leží na mozku ten Vlado…
A jistota, jak to je, nikde. :-)))

253
Wally
Reagovat

myšlenkové pochody a projev Lucie je na úrovni dětí v MŠ

254
okkvp
Reagovat

Tomáše si ve zpovědnici neužijem – nikde neslyším

Reagovat

By me zajimalo, kdo Lucce nakukal, ze divaci chteji zrovna ji videt namalovanou :-O

256
Prochor
Reagovat

Vlado jí včera řekl, že je inteligentní a to ještě od nikoho neslyšela. Tak je Lucka v sedmém nebi.

257
XY2
Reagovat

236, 238 – díky moc…

258
bordel
Reagovat

Ad noc: Nikol – no bóže, se stane… Ale to, co vidím ohledně postele u Martina, a nakonec i u Tomáše, kterej proti tomu prakticky nic, až nakonec, tak jenom doufám, že štáb by zasáhnul, třeba jako tenkrát u hrajícího Emila, se svěrací kazajkou, a pak místo pseudoinjekce mu polechtat ego nějakou pseudokastrací. A byla by hned taky sranda :-)
http://www.mojevideo.sk/video/3b44/vyvoleny_emil_zajac.html

259
JanaH
Reagovat

255 RadstaR : no přece včera František B.! ;-)

260
bordel
Reagovat

Ad noc: Nikol – no bóže, se stane… Ale to, co vidím ohledně postele u Martina, a nakonec i u Tomáše, kterej proti tomu prakticky nic, až nakonec, tak jenom doufám, že štáb by zasáhnul, třeba jako tenkrát u (super) hrajícího Emila, se svěrací kazajkou, a pak místo pseudoinjekce mu polechtat ego nějakou pseudokastrací. A byla by hned taky sranda :-)

Reagovat

JanaH (258): Ahaaa. Bohuzel nevidel jsem :(

262
Frodo
Reagovat

Pozor, Láďa radí jak vařit! :-D

263
Hooper
Reagovat

Úkol, štábe! Hlavně pro Martina.

264
cathy
Reagovat

Však taky Lucka pořád chodí za Vladem jak ocásek. A to nám chtěla předvést pozitivní motivaci, tak nevím… zatím to předvádí Vlado na Lucce.

265
JanaH
Reagovat

261 Frodo : no ale tápe v tom, jak dlouho vařit brambory ve slupce.

Reagovat

Lucce vadi sourani hole nohy po koberci :)

267
Frodo
Reagovat

264 – ale zase ví to všechno okolo :-D

268
Frodo
Reagovat

Dobrej úkol dostali!

269
anja
Reagovat

jůů Vladko je krásný s těma rozpuštěnýma vlasama :)… jak četl ten dopis, super záběr

270
bordel
Reagovat

Ty kamery jsou fakt děs… Když je dvojka na terase (a jsou tam lidi), je slyšet prd, když jde někdo do zpovědnice, čtyřka má obraz na terase a zvuk ze zpovědnice, a vůbec ten zvuk je fakt slabej jak čajíček. Režisér fakt asi taky flámoval…

271
anja
Reagovat

227 Frodo, obávám se, že Thomas tady žádné ctitelky nemá :D……… já jsem sice dycky mimoň v tomhle, ale ani mne Thomas nezaujal, a to jsme to pečlivě zkoumala i v trenclích – fáákt nic :D

272
anja
Reagovat

no tak teda ten úkol pěkně flákají – co to je to co tam mlela Zdenka? … bych jim to dala znova!

273
Frodo
Reagovat

270 – jasný, ale kdyby náhodou, víš jak :-D

ad trencle – no, svaly má, ale holt jinde :-D

274
anja
Reagovat

heh Nikča slibuje, že ještě bude dělat šou… no potěš :D

275
JanaH
Reagovat

268 anja : Vladko je krásný dycky.
Ale já nejsem v tomhle směru směroplatná, já jsem na něj zatížená. ;-)

A stran vorvaně to mám stejně… taky fááákt nic, to raději deset Vladků.

276
cathy
Reagovat

Ten Martin je fakt blbej – ale úplně vypatlanej tupec. Jen žrát a pokud by to šlo tak si troufne na ožralou holku.

277
Wally
Reagovat

Co má Zdeňka – bezdomovkyně- ještě umělého? Teda kromě prsou, vlasů a řas?

278
Frodo
Reagovat

275 – souhlasím bez námitky!

279
JanaH
Reagovat

Co chce Kikina ještě ukazovat víc snad ani nejsem zvědavá. :-D

280
JanaH
Reagovat

276 Waly : rty.

281
Kapi
Reagovat

275 – ano , on je zajimavy a zvlastni ( jeho nejcastejsi slova na vse)

282
anja
Reagovat

Lucka mele o své metodice pozitivního posilování .D rozesmála vilu i mne :))

prej že na bonbón je bude cvičit :DD

283
XY2
Reagovat

268 – já mám na Vlada strašnou slabost, proto se zdržuju vůči němu komentářů, abych to nepřehnala:-)

Jinak se těším, co ještě hodlá Nikol předvíst, mi to docela stačilo:-)

284
Capri
Reagovat

Prima nechala na youtube zablokovat veškeré videa s Nikol z dnešního rána z důvodu porušení autorských práv.

285
Prochor
Reagovat

278 – Niky ještě ukáže jak vyvádí když je „doopravy“ opilá a ne jen lehce líznutá:-)

286
okkvp
Reagovat

Luca už jim zas valí klíny do hlavy a Vladko s Tomem zas vykvetl

287
cathy
Reagovat

A Lucka je Žolík – tak už v tom mám jasno. Tak se jmenoval babíčky pes :-D

288
XY2
Reagovat

281 – chvílema mi Lucka přijde, že je jak malé děcko, ale třeba tím bude zajímavá? Nebo poleze na nervy…

289
anja
Reagovat

ježííš Vladko trpí těma kecama :)))

290
W
Reagovat

Inak skusim, taku malu uvahu, preco je stale Martin s Tomasom

Martin vnima Niku ako peknu, ale nie moc inteligentnu
Zdenku povazuje za zaujimavu a k takym babam sa typ ako on nepriblizi hned
Lucka prenho nie je zaujimava
Vlado je prenho nepredvidatelny
a tak mu je holt najblizsi Tomas. Ale dufam, ze tam pride niekto, kto mu bude blizsi a bude rozumnejsi nez Tomas :D

Prosim, berte to s nadhladom, je to len taka uvaha, co mi napadla :D

291
JanaH
Reagovat

Ten Tomáš je tááááááákl vtipný!

292
Frodo
Reagovat

To je partička, toto!

293
Wally
Reagovat

Kdyby Vlado mohl vraždit pohledem, tak už tam je sám :D

294
Capri
Reagovat

Netuší někdo proč Nikol líbá stůl? :D

http://i40.tinypic.com/2j63jmw.jpg

295
Frodo
Reagovat

290 – úžasnej, viď? :D

a ty jeho analýzy…

296
Prochor
Reagovat

293 – To netuší ani Niky:-)

297
okkvp
Reagovat

Hladovec už se zase ptá po jídle, ale prdelí sám hne akorát k bezduchému šoupání nebo k zhovadilostem

298
bordel
Reagovat

Já jsem pro dát Martinovi „eskymáka“ (Comeback, 15. díl – Tenční, 17-tá minuta…). A bylo by po hučáku…

299
Frodo
Reagovat

Ta Nikča je pěkně vostrá!

a Thomááš, kterej si nechal změnit jméno, aby ho nikdo nenašel a šel s tím do TV nemá rád, když se někdo přertvařuje a není sám sebou…hm hm hmmmm

300
bordel
Reagovat

* Taneční (a to jsem střízlivej… možná).

301
okkvp
Reagovat

Týjo, Nikola fakt bude druhá, Tomáš je mnohem větší řešitel než ona

302
JanaH
Reagovat

300 okkvp : řešičů není nikdy dost.

303
okkvp
Reagovat

Začínám si přát do vily Hudáka, to by byl fičák s Tomem a martinem dohromady. A Vladkovi by regulérně jeblo

304
JanaH
Reagovat

Už vidím, jak se pořadatelé ackí o Kikinu animátorku moderátorku perou (když se jim tam zbouluje, o publicitu budou mít vystaráno).

305
Prochor
Reagovat

Já bych poslal do vily Kepkovou Zorku aby vytvořila bavičské duo s Thomasem. Tuhle laťku už by pak nepodlezl ani Leoš Mareš v nejhorší úvrati své trapnosti.

306
Capri
Reagovat

Panečku moralizování bulváru přímo miluju :D

307
anja
Reagovat

Thomas na Nikču „čím nás pobavíš dneska“ …. „dneska budu mít tu talk šou“ – nevíte co tím Nikča myslí? já se neodvažuju tipovat :D

308
Frodo
Reagovat

303 – taky si říkám, ale když si vzpomenu na toho slizounka Jakuba, kterej mi byl brutálně nesympatickej a dodnes moderuje někde na očku nebo co to bylo, tak…možný je všechno :-)

309
anja
Reagovat

už zas tlačí do hlav………. dyť před chvilou snídali!!

310
JanaH
Reagovat

302 okkvp : jo… a Sokolíka k nim. :-D

Ale nepřeju si, aby Vladkovi regulérně jeblo, jenom tak decentně (původně jsem napsala jiné slovo na en, ale… :-D).

311
Capri
Reagovat

anja (306) – Třeba si chce střihnout „Tabu!“ se sebou sama v hlavní roli :D

312
JanaH
Reagovat

307 Frodo : nebýt tebe, tak jsem na něj úspěšně zapomněla. :-D

313
Frodo
Reagovat

tady ty rychlokvašový hvězdičky…vůbec bych se nedivila, kdyby Martin po vypadnutí moderoval krimi plus na Primě :-D

314
Prochor
Reagovat

307 – No jo Jakub Kuba, ten z VV2, který chodil po vile a pořád dokola zpíval nějakou svojí písničku, kterou chtěl propagovat. To byla taky figura.

315
Frodo
Reagovat

…moderoval nemoderoval, objeví se tam tak jak tak, dávám mu rok, maximálně dva a v krimi plus ho uvidíme :-D

316
cathy
Reagovat

Všímáte jak si Martin není schopnej ani uklidit binec po sobě na stole (flaška od mlíka, sklínka).
No a Hudák – ten by byl super!

317
bordel
Reagovat

Z další volby snad Miroslav nebo Romana, Karel a Pavel se mi nějak nezdají…

318
Wally
Reagovat

Tak dají Ládíkovi hezčí vizáž :D

319
Prochor
Reagovat

303 – Každý je upotřebitelný. Tak jako René může moderovat otevření požární zbrojnice, může Nikča moderovat třeba otevření veřejných záchodků:-)

320
cathy
Reagovat

312 – Frodo!! :-DD

321
JanaH
Reagovat

318 Prochor : ano, po dnešní noci má k veřejným záchodkům kladný vztah. ;-)

322
Frodo
Reagovat

319 – no co? Já to úplně vidím! :-D

323
Capri
Reagovat

JanaH (320) – Až takovýhle třeba? :D

http://www.youtube.com/watch?v=fuwRxha8zSU

324
Prochor
Reagovat

Mně by dost zajímalo, co na to Gino Valenta. Ráno si superman otevře noviny a vidí ?!?!?!?! – jeho Nikča vykonává potřebu u postele. Určitě ho to hodně zaujalo:-)

325
cathy
Reagovat

321 – já bohužel taky :-D

326
okkvp
Reagovat

318 – imho by se hodila spíš na reklamu na čističe koberců, případně na extra savý koberec pro starší a pokročilé v alzheimeru

327
JanaH
Reagovat

322 Capri : pěkné! :-D

328
Prochor
Reagovat

325 – s obchodním názvem Pampers-koberec.

329
bordel
Reagovat

Už to zase řešej, a Nikol neví, která bije…

330
JanaH
Reagovat

325 okkvp : taky by mohla propagovat jisté zdravotní pomůcky, aby k podobným nehodám nedocházelo.

331
okkvp
Reagovat

325 – Tena lady baby

332
Capri
Reagovat

326 JanaH – že jo :) takovýhle kladný vztah k veřejným wc se jen tak nevidí :D

333
woczko
Reagovat

No jestli se František B. teď dívá na Nikol, tak večer bude další párty :)

334
bordel
Reagovat

Ale měli by to Nikole pustit ve zpovědnici, aby konečně byla v obraze…

335
haha bimbi
Reagovat

Martin a Mr. Proper splňují dokonale jedno mojí oblíbenou formulku: chlap, kterej nosí řetězy, prsteny a náušnice a není to Ital nebo Španěl je trapák… :-D

336
Prochor
Reagovat

332 – A divák František B si závistivě pomyslí “ Ale že si to ta Nikol ve vile užívá“!

337
rejpal
Reagovat

XY2 287
Ta hra je dobrá, a hlavně funguje, ale za prvé se nesmí přehánět a za druhé se nesmí její podstata vytrubovat. Má se hrát a ne rozebírat se soupeři, leda tak, aby nevěděli na čem jsou. Lucka to má rozehrané hodně dobře, měla by si teď dát klídek a netlačit na pilu. Jinak bude pro ostatní otravná, do duelu ji pošlou a diváci vyhodí, protože vychovatele taky moc nežerou.

338
rejpal
Reagovat

313 Prochor
Zase má tu čest být jediným, kdo v historii naší VV vypadl z duelu o dvou lidech s holkou. Jestli se na tom ale dá stavět kariéra, tím bych si jit nebyl.

339
piha
Reagovat

Jsem ráda,že nejsem jediná co je „udělaná“ do Vladka.:))) Mě normálně dojalo jak ukládal tu Nikolu do postele…

340
Capri
Reagovat

Tak ale to snad už nemyslí vážně… T a M na terase a bez zvuku. Zrovna když začali drbat Nikolu.

341
Hooper
Reagovat

Na trojce je kamera z koupelny. Chystá se stříhání Ládíka Zdeňkou.

342
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Dobré ráno všem, byl dneska už nějaký úkol? Četla jsem letmo příspěvky a pochopila, že se Trojanová nijak moc neřeší??

Reagovat

Odpoledni ukol (proc jsou ve vile) …
Video

344
Capri
Reagovat

Koukám, že SMS co poslal Scalex mluvčímu Primy se zřejmě minula účinkem a docela tvrdě na ozvučení kašlou.

345
ředitelkazeměkoule
Reagovat

342 – díky díku dík :)

346
anja
Reagovat

o co jde tej Nikole, vždy´t Lucka v tom americkém triku a džínách vypadá fajn

347
anja
Reagovat

joj a stříhají nám culíčka, tož s tím teda nesouhlasím, dyť Ládík byl s culíkem tááák loztomilej…..

348
Wally
Reagovat

AŤ Nikola nedává Lucii ty štekle, vždyť si zlomí nohu.

349
JanaH
Reagovat

346 anja : taky čekám na výsledek. A jak to vypadá, s drdůlkem je konec.

350
Kapi
Reagovat

Tomasek sel spinkat do obyvaku a Martinek taky :)

351
Péťa
Reagovat

Sem slyšel asi hodinu po tom co sem šel spát tect vodu čurkem.No to je debil.

352
Capri
Reagovat

Tomáš teď tahal z Nikoly v ložnici co že to tam teda je na koberci… že tam slyšel téct čůrkem vodu hodinu po tom co šel spát. Nikola opáčila, že to bylo z flašky. :D

Reagovat

Ta Lucka si chce ty vlasy uplne rozmacet ne ? :)

354
Kapi
Reagovat

Nikola se nejak snazi cely den Tomovi vlisat – ze by ta hra? myslim ze ano

355
Hooper
Reagovat

Z ládíka je Philip Seymour Hoffman v hnědovlasé verzi.

356
Klara
Reagovat

Kamera 3 bloudí zákulisím :)

357
Kapi
Reagovat

Tak Ladik vypada po ostrihani jeste divneji :)

358
Capri
Reagovat

Ládík tužidlem na vlasy nepolíbený… prý: „To je k čemu?“ Občas mám dojem, že ten kluk spadl z Marsu. :D

359
Kapi
Reagovat

Martin: Taky mam rad ty…autobiografie nebo jak se to..“
vlado: „Zivotopisy“
Martin:“Nó“

360
Kapi
Reagovat

Ladik by to potreboval vic zkratit po stranach.

361
Kapi
Reagovat

Ladik to ma z boku a zezadu jako takovou tu debilkovskou šprckovou cepici, co nosi nekteri v zime, na podzim i na jare.

362
Capri
Reagovat

Teda být na mě tak boky bych vzal Ládikovi víc a vrch nechal delší… tohle vypadá divně. Hlavně on vypadá ještě teď víc jak šprt (nic proti nim).

363
Kapi
Reagovat

Aha takze Zdenka mu to nechala vzadu delsi aby si s tim mohl tocit :) Ze si toho vsimla , ze si s tim casto a rad hraje :)

364
Kapi
Reagovat

Ale Lucka ma po te uprave ty vlasy uplne stejny- nebo se mi to zda?

365
Wally
Reagovat

Sledovat Láďu při hygieně je na poblití, mám na mysli mytí ne postavu.

366
rejpal
Reagovat

Kapi
Výsledek stejný, pocit dobře udělané práce lepší. (Nevidím, jen reaguji na glosu). Takhle bych dopadl já, kdyby měl vzal do rukou stylista. Ani ten pocit by tam nebyl.

367
Kapi
Reagovat

Ten Martin jak tam sebou furt placa jak mokrej hadr, krouzi kolem dokola, ruce nohy litaji do vsech stran, vrazednej pohled ukosem furt nekam , skub sem, skub tam…
Asi bych mu uz neco rekla byt tam s nim!

368
Kapi
Reagovat

365 rejpal – myslis Ladu nebo Lucku?

369
fanny vladkova
Reagovat

No neni ten Vlado boží?!Pobavil,doufám ,že mi tam vydrží .

370
Hooper
Reagovat

Je-li to rejpal, tak se vyjadřuje k Lucce

371
Kapi
Reagovat

Martin uz se cpe palacinkama jako by dva dny nejedl.udelal je Vlado. A dalsi…

372
Kapi
Reagovat

Lucka vypada na podpatkach a v krataskach jako čáp :)

373
bordel
Reagovat

Úkol… Martin se má projevit tak jak sliboval v medailonku, 60 min. je boss a má udělat pořádek a o vše se postarat…

374
anja
Reagovat

Vladko staromilec referuje o Mandlové a Baarové….. kamera z terasy kde je NOVÝ Boss a spol je bez zvuku, tímpádem se nedovíme ty Martinovy pořádky

375
anja
Reagovat

mě ty Vladkovy historické drby baví, ale i bych ráda slyšela co tam venku řeší lucka s Thomasem….. a ano, jak správně Nikča podotkla, ferda Porche se narodil u Liberce

376
anja
Reagovat

u ferdy mi vypadlo S, achjo :) no už jsou snad všichni v obýváku……. tožž kde máme ty pořádky jako???

377
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Děcka, já vá všem děkuju za komenty, nestíhám to sledovat a rekap zatím núďo…

Jinak je Vladko taktéž můj fanoušek… :-)))

378
Dáša
Reagovat

Korunovcané hovado ten Martin. A vďaka za tú debatku, bola super!

379
Igor
Reagovat

myslite si ze bude vladko hrat o vyhru nebo je fakt nastrcenej jak parkrat naznacil?

380
rejpal
Reagovat

Igor
Přiznám se, že netuším. A nejsem si ani jistý, že to ví sám Vlado

Reagovat

Ufff … prej se snazej udelat z Lucky sexi kocku, ale teda nevim …. ted je namalovana jak stestka :(

382
XY2
Reagovat

Myslím, že Martin je ještě větší trouba, než to vypadalo…

Lucka by udělala líp, kdyby nedala na rady Nikol, nebo to nedopadne moc dobře…

383
Honza
Reagovat

Proč koukáš do větráku :DD Ale tohle mě pobavilo :)

384
rejpal
Reagovat

XY2
Mně hlavně přijde, že někteří nepochopili, že účast ve vile je pobyt v ZOO. A oni jsou exponáty, ne diváky. Martin boj se štábem nevyhraje, jako doteď nikdo.
Druhé bez komentáře. Jako muž některé věci nikdy nepochopím a už se o to ani nesnažím.

385
Igor
Reagovat

rejpal – ja myslim ze vlado je genialni taktik protoze parkrat naznacil ze neni uplne obycejny hrac tim svym zmatenym projevem a tomas uz si je naprosto jistej ze je vlado nastrcenej pritom podle toho co vlado rika by tam bez moznosti vyhry nesel

386
Crazy lady
Reagovat

Nazdárek, na kamery nekoukám a sestřih jsem prošvihla.
Takže jsem závislá na vašich komentech – díky za ně.
Myslíte, že ta Nikola byla tak na šrot, že si nepamatuje na svojí noční epizodku ?

387
rejpal
Reagovat

Igor
To určitě je, ale může být sám v domnění že je hráč a být nastrčený.

388
XY2
Reagovat

384 – já jako žena taky některé věci nepochopím, kdybych se rozkrájela:-) možná bychom se na něčem i shodli a máme tam další zprávu…

Oni mají pocit nějaké nadřazenosti, něčeho víc, alespoň někteří, naprosto jim nedochází, že jsou jen jako pokusný králíci a koukáme na ně ze všech stran jako na nějaký materiál a přitom je to 4. serie. Nepochopím, že Nikole nedošlo, že její venčení na koberec už bylo snad všude na netu, kde se to dá umístit, jakoby nevěděla, co je to RS, přitom je ve třetí, tak to mi hlava nebere. To je jako s malýma děckama, je to marný, je to marný…

389
anja
Reagovat

no tak jdou všichni do plavek a v bazénu budou mít Ranní rozcvičku :D, heh je čtvrt napět :))) zajisté se všechny zde těšíme, že uvidíme Samce M a T polonahaté, že jo :D Ladíka nám v plavkách neukážou, radši. ale bude předcvičovat, čili sranda bude tak jako tak…… ááá je zima, samci budou scvrklí….

390
rejpal
Reagovat

Na trojce jde zvuk. Přišly vánoce?
XY2
Do dveří vily vytesat.

391
anja
Reagovat

Crazy Lady, Nikča byla na šrot, nepamatuje si nic, naposledy to, že se pohádala s Tomášem. nepamatuje si ani snad, že moderovala, páč se divila, že moderovala :D

392
XY2
Reagovat

A Vlado jako hráč? To se nedá nějak odhadnout, ale bez pořádného honoráře by tam, dle mě, nelezl, takže když nevyhraje, tak určitě neschudne…

393
XY2
Reagovat

391 – ta si skutečně nepamatuje vůbec nic a proto si myslí, že ostatní taky ne:-))))

394
anja
Reagovat

no hehe tak music spustila a zatím teda předcvičujou banda v bazénu ladíkovi :D

395
bordel
Reagovat

Láďa se koupe a vůbec se nehejbe. Nuda.

396
anja
Reagovat

pustili jim Vogel tanz, všichni v bazénu blbnou . Vlůadko si to užívá nejvíc

397
kafičko
Reagovat

to se fakt povedlo rozvičkas láďou—-

398
bordel
Reagovat

Ad 392: Především prej nerozhazoval, takže bude v pohodě i tak.

399
kafičko
Reagovat

se jim to trochu zvrhlo… ;o))) ale nejlepší byli, jak šli pod vodu….

400
bordel
Reagovat

A měl to bejt aerobik. A Láďa pořád nic… Tohle jestli uznaj jako spněnej úkol, tak já sem svatej Petr…

401
Kapi
Reagovat

A jak zacali tancovat ve dvojicich v bazenu tak Ma T zase zbyli na ebe tancovali spolu – ze vsech nejdyl :D

402
kafičko
Reagovat

ročiluje mě, že pořád dávaj detail, když tam je celá parta

403
Wally
Reagovat

402 – dej si jinou kameru

404
Kapi
Reagovat

Zdenka pripomina jak ji dnes pri umyvani hlavy vypadly 3 prameny prodlouzenych vlasu.

405
Pablo
Reagovat

Zajímavý, že je v bazénu bez portů líp slyšet, než když ty porty maj. Takové malé rýpnutí do štábu :-P

406
haha bimbi
Reagovat

Já vím, že se to tady včera řešilo, komu je Lucka podobná, ale zapomněla jsem komu :-). Mě těma vysunutejma předníma zubama připomíná Petru Janů před 30 lety :-D, ale tahleta Lucka je teda o krapet hezčí než Petra Janů.

407
kafičko
Reagovat

406 nevím, koho ostatním, ale mě Aničku Polívkovou

408
kafičko
Reagovat

403 dala, ale jde mi o princip…. mě nezajímá jednotlivec, když je společná akce… ;o).. navíc, než člověk zjistí,která to je, tak mu může něco utíct ;o))

409
rejpal
Reagovat

Viděl někdy někdo Vlada se rochnit v bazénu (za střízliva)? Nejsem schopen si nic podobného vybavit.

410
Pierre
Reagovat

Bazén je teď výborný. Ukázka aliance Lucky a Vladka a dokonce i Tomášovi to došlo, jak závistivě čumí z vířivky na ně ,ty jeho prasečí očka…a v hlavě mu usilovně šrotuje, protože absolutně netuší co s tím. S vladkem ve své hře nepočítal a nedokáže se s tím srovnat :)

411
Debby
Reagovat

Láďa, Vladko a Lucka u protiproudu jsou boží :D

412
anja
Reagovat

mně Lucka připomíná veverku :)

413
Kapi
Reagovat

410 – napadlo me naprosto to same! :)

414
fanny vladkova
Reagovat

Vladko a Lucka v bazenu ,to byla čistá radost :-))

415
haha bimbi
Reagovat

Já z Vladka nemůžu spustit oči a strašně si užívám, jak je (zatím?) v pohodě. Tentokrát si na něj nikdo (ještě?) netroufá. Vladko je prostě božíííí :-))) a myslím to upřímně!!! A taky si hrozně užívám, jak se Mr. Proper pořád snaží tvářit myslitelsky, případně rozvážně, ale s jeho vizáží to fakt nejde, ovšem king všech chytrolínů je u mě ten Martin, kterej se zas pro změnu tváří, jako kdyby se mu pořád chtělo s*át :-D

416
rejpal
Reagovat

412,413 a je trochu i zrzečka

417
haha bimbi
Reagovat

412 – :-D :-D, jo, to připomíná nejvíc ze všeho :-D

418
rejpal
Reagovat

Martin v kapuci by mohl hrát nějakého žebravého mnicha

419
bordel
Reagovat

Ad 415: Martin má především hučák, ve výřivce pokukoval furt po Nikole a Zdence…
Ale protože jistě viděl 3. řadu, dokáže si s tím poradit… pod stolem… a nikoliv nekrofilií.

420
Dáša
Reagovat

Díkybohu za Vladka! A ten závistlivec v kúte jakuzy je až tragicky srandovný. :-)

421
Frodo
Reagovat

Byčí šíje není stredobodem, tak je úplně v háji!

422
Péťa
Reagovat

Kuní xicht už zase žere.

423
Crazy lady
Reagovat

416 – taková veverka.

424
fanny vladkova
Reagovat

422 a jak nechutně…

425
Klara
Reagovat

Bradavka!

426
XY2
Reagovat

Lucka je celá Petra Janů, mám ji tak od začátku, veverku mi připomíná, když začne mluvit:-)

415 – S Vladem to mám stejně, je super, ten tam nebýt, tak se prozatím na tu skvadru moc koukat nedá:-)

427
iR.
Reagovat

Vlado je i můj fanoušek. Vůbec by mi nevadilo, kdyby byl regulérní soutěžící a tu výhru bych mu přála, aby se z toho všichni po… sesouvali. Ale to už by někteří závistí a zlobou asi praskli, takže asi bude jen rozjížděč, a v tom případě je k nezaplacení …

428
Pablo
Reagovat

To s tim fanouškem je nějakej interní humor nebo tady lidi nechápou význam toho slova? :D

429
Hugo
Reagovat

Pablo takhle se přeřekla Kobzanová v jedné noční šou s otázkou na volajícího- kdo je tvůj fanoušek…. a tak se to tady uchytilo

430
iR.
Reagovat

Jasně, že to nechápem :-)

431
Frodo
Reagovat

Vlado mě rozložil na prvočinitele: „kdyby někdo sem přišel, ať nevidí ten bordel“…. Má recht, ještěže to NIKDO nevidí :-DDD

432
rejpal
Reagovat

Vrtá mi hlavou – ten obraz Supermana na zdi je taky z Lídlu?

433
Pablo
Reagovat

Dobrý, dík za vysvětlení ;)

434
Pierre
Reagovat

427 – Vlado na 100% rozjížděč není, podle včerejší ranní debaty s Luckou je prostě zase ve hře a jde mu o prachy. A není na tom nic neobvyklého. Připomenu výbornou RS BAR na Polsatu se stejným systémem vyřazování, kde soutěžily celebrity, RS celebrity a obyčejní soutěžící dohromady. Takže mimo ČR je to normální.

435
Igor
Reagovat

rejpal – to bude vyjimecne z ikey.

436
Péťa
Reagovat

A zase žere kuní xicht.Toho je lepší šatit než živit.

437
Monika
Reagovat

Pierre – co Vlado rikal Lucii, ze o nem smyslis jako o regulernim soutezicim…ja si zase vybavim situaci, kdy z nej vypadlo vy tu soutezite o pet mega…

438
woczko
Reagovat

Vypadá to na první zúčtování. Mají napsat s kým nechtějí být ve vile. Vladko říká, že by nejraději napsal dva.

439
Kapi
Reagovat

Martin je z toho uplne na kasi- Nevi koho ma napsat a na posledni chvili rozmysli a jeste vetsim ukosem pomeruje vsechny :D

440
Homie
Reagovat

Vladko by napsal 2 lidi, myslím že místní návštěvníci také a to Martina s Tomášem. :)

441
iR.
Reagovat

434 – já už jsem schizofrenní jak Tomáš, taky mi to nejde do hlavy, ale mě by to vůbec nevadilo, naopak.

442
Kapi
Reagovat

Ktery dva mysli vladko??

443
Hugo
Reagovat

jó starej dobrej Vlado je zpět

444
woczko
Reagovat

Prý se mají zamyslet proč to přišlo tak brzo.

Vlado chytá docela nerva, že i kdyby měl vyletět tak s těmi dvěma ve vile nebude. Ale nikoho nejmenoval.

445
Hooper
Reagovat

Tak Lucku k Petře Janů tu někdo přirovnával už v sobotu, ne-li hned po vstupu do vily v pátek večer. A co se týká jejího vzhledu, tak ano, změna v party girl od Nikoly se mi nelíbí a ocenil bych úpravu od Zdeňky, možná i Vlada.

446
Igor
Reagovat

rejpal – a myslis ze by byl vladko tak blbej ze by si ve smlouve neosetril ucast o vyhru nebo myslis ze by ho produkce podrazila?

447
Péťa
Reagovat

Konečně si to Vlado užívá :o)))

448
woczko
Reagovat

Vlado dostal nějaký úkol, říká v ložnici že ho nemůže splnit. A ještě předtím, když přicházel do ložnice „Já na to nemám, něco jinýho říkat a něco jinýho dělat. Já debil, já debil …“

449
Igor
Reagovat

Péťa – konecne vlado jak ho zname :)

450
iR.
Reagovat

Vladko se v ložnici nervuje, že ten úkol nemůže splnit. Ale nevím, jestli jen přehrává, nebo je fakt zpět jeho rapl.

451
Kapi
Reagovat

Jak si Martin hned dela alibi v tom co napsal, ze by ted napsal neco jineho . lol :)

Ti dva jsou na nervy total

452
woczko
Reagovat

Teď byl pěkný záběr na plešouna. Byl zaraženej jak vidle v hnoji.

453
jenka
Reagovat

Mají ti dva namachrovaní hoši z blížícího se zúčtování pořádné bobky :-D

454
iR.
Reagovat

Martin se hluboce zamyslel a vydedukoval, že Vladka asi naštval tím, že sněd včera ty dvě kuřata …

455
woczko
Reagovat

Martin sedí na Vladkově křesle a houpe se, to nedopadne dobře.

456
Hugo
Reagovat

Určitě to nebude klasický zůčtování,spíš ten co dostane nejvíc palců dostane nějakej úkol nebo trest.
Ale vůbec nemám představu kdo koho napsal,teda určitě nenapsal Martin Vlada,ale jinak netuším

457
Kapi
Reagovat

Martin se houpe ve Vladkove streskresle, pusu krecovite od ucha k uchu a snazi se vypadat naprosto v pohode, piska si… tak ten je uplne na prach z toho.

Tomas zarazenej v pohovce ani nedycha.

458
Homie
Reagovat

454: Martin je myslitel. :D
Vladko mezitím chiluje venku.

459
Hooper
Reagovat

456 Hugo – o Zdenčině „palci“ Martinovi nepochybuju. Vlado taky určitě vybíral mezi pánem a jeho pejskem.

460
Homie
Reagovat

Bohužel není slyšet Vlado s Luckou venku. :(

461
woczko
Reagovat

Tomáši s Martinem došla řeč. Ti jsou úplně KO.

462
kafičko
Reagovat

prosím Vás štábe, proč máte na webu ČTYŘI kamery, když jde zvuk vždy jen u jedné???? tomu říkáte profi přístup??? hlavně že byl kolem toho takový humbuk….

463
rejpal
Reagovat

Igor
Může mít vyšší honorář. Nakonec může všechno vypadat jako když je pravý hráč – i Vlado dělá spoustu kopanců, za které by ho mohli vyřadit. A při určitém popíchnutí…
Já to opravdu nevím. Ale pokud je v tom nějaká levá, spíš bych myslel, že Vlado o tom neví, mohl by se prokecnout, on je střela opravdu neřízená.
Co vím ale dost bezpečně, je, že kdekoho se může štáb snadno zbavit přes duel, ale s Vladem to tak jednoduché není. On ty hlasy mít bude.

464
kafičko
Reagovat

a proč musí být jeden člověk zabírán dvěma až třemi kamerami zároveň? nezlobte se, to by zvládla snad cvičená opice líp

465
rejpal
Reagovat

Higo
taky to vidím spíš na něakou štábní psychohru. Ale kdo koho mohl napsat, tipuji:
Vlado: Tomáš,
Lucka: Martin,
Nikol: Tomáš,
Zdeňka: Martin,
Martin: Lucka,
Tomáš: Vlado,
Ládík: Tomáš.

466
bordel
Reagovat

Pokud je Vladko regulérní soutěžící, tak pokud by vyhrál, tak 5. řada nebude, na to taky myslete. Protože nejen, že by do ní šel jen idiot, kdyby mu tam zase mohli nastrčit ostřílenýho hráče (nebo nehráče, to už je jedno) s násobně větší šancí na výhru, ale znechutili by to i spoustě diváků.
A vopičit se taky nemusíme ve všem…

467
Igor
Reagovat

rejpal – a jak stab muze ovlivnit kdo pujde do duelu aby se ho mohl zbavit?

468
Hooper
Reagovat

rejpal
Martina s Láďou si tipovat netroufnu, se zbytkem souhlas.

469
Péťa
Reagovat

Kostel je uplně vyřízenej.

470
koc
Reagovat

Nikol močila ? ty brdo .. lepsi nez tlacit z jineho otvoru :) to by bylo vetsi rošambo

471
kafičko
Reagovat

já nechci poslouchat velkýho a malýho, ráda bych si poslechla i vladka s Luckou? to fakt s tím neumíte nic udělat????

472
Kapi
Reagovat

Martin div nevystrelil do vesmiru pri houpani na Vladkove kresle. Po cvhili mu to doslo, tak zabrzdil a rekl „Odpocinem si chvili“ (nebo tak neco) :D je na prach :DD

Hlasite ziva, smeje se jak nikdy… no hotovo. Bavim se strasne moc :))

473
Igor
Reagovat

bordel – tak verim tomu ze jestli je vladko opravdu regulerni tak se stab modli a snazi aby nevyhral.

474
rejpal
Reagovat

woczko
Důležité je, že Martin se nikoho nebojí. Řekl bych, že on se bojí ze všech nejvíc

Trochu divná byla reakce Vlada na ten dopis. Co mu přišlo tak divné? Nemá tam nějakou doložku, kterou nečetl? Těch dvou se chce zbavit, tak by neměl být problém jednoho tam hodit. Čuchám nějakou čertovinu.

Igor
snadno. Je to směrem ven práce s rekapy (většina lidí nic jiného nesleduje), směrem dovnitř nějaký úkol, který proti adeptovi popudí ostatní.

475
woczko
Reagovat

Já si myslím, že do soutěže, kde je hlavní výhra 5 milionů, se najde soutěžících vždy dost. Ať už budou podmínky jákékoliv.

476
bordel
Reagovat

Kamery jsou tzv. neodladěná zabugovaná nightly verze. A režisér dne je smažka.

477
iR.
Reagovat

Martin silák za zadkem s Tomasem se snaží Vladka vystresovat obsazením jeho teritoria – křesla. To by mě zajímalo, jestli by si to dovolil bez svého ochránce, teda vlastně vím.

478
Kapi
Reagovat

Jak oba makaji a muzou se pretrhnout najednou jak jim Zdenka rekne… WAU – to jsou borci tihle chlapaci

Tomas zacal-Martin zacal, Tomas nervne vse nekam strakal- M taky, Kastelo prestal-Mokamzite taky odchazi… :)

a holky celkem pohoda

479
rejpal
Reagovat

Hooper
mně se u Martina zdá volba nejlogičtější: Vlada nedal (byl by ho dal, kdyby mohl změnit jméno), Tomáše ne, Niki taky ne (nejspíš se mu i líbí), Zdeňku už kvůli Tomášovi ne, s Láďou neměl problém. Zbývá Lucka, které se navíc bojí.

480
XY2
Reagovat

474 – ano, Martin je po až za ušima a já se na to tak ráda dívám:-)

Dle mého, Vlado není vůbec hloupej, z toho bych ho nepozřívala a účast má ošetřenou, spíš ho překvapilo těch 86 %, to bylo nadstandartní…

470 – proboha, nezakřiknout:-D

481
kafičko
Reagovat

hele fakt ještě chvíli a já s vv končím… takový amaretismus! umím trávit čas mnohem smysuplnějším způsobem… jestli si prima neváží toho, že lidi tráví svůj čas u toho a předváděěj tohle, tak at se pak nedivěj…

482
bordel
Reagovat

473 – To mu může bejt prd platný. I když jedno slovo… Tamara. Takže kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. A štáb ostatně nemá žádnou dozorční radu, takže může lhát a podvádět, a vyhodit koho chce za co chce prakticky. Právě Tamara byla neobhajitelná, a jak to prošlo hladce, trocha emocí diváků… a konec. My jsme štáb, vy nejste nic!

483
Kapi
Reagovat

479 – taky maslim, ze nedal Vlada ale Lucku. Vlada by dal az potom co videl jeho reakci a doslo u jak to udelal. hrdina.

484
rejpal
Reagovat

Tak se zdá, že Nikol taky dala Martina. Tak už mám jeden tip blbě.

485
Hugo
Reagovat

Tak martina označila asi i Nikola

486
Hugo
Reagovat

tipnul bych,že Martina dal i Láďa

487
bordel
Reagovat

A hlasování je taky průhledný jak močovej měchýř…

488
Igor
Reagovat

rejpal – tak to se trochu bojim ze precenujes schopnosti zamestnancu primy a moznost ovlivnovat jednotlive situace tak aby se to nepromitlo ve zbytku ale vladka lidi podrzi v kazdym duelu takze to musi mit poreseny jinak.

489
iR.
Reagovat

Nikča je vystresovaná, že nikdo nic neříká, to ji musí fakt ničit.

490
Homie
Reagovat

Zdence se nelíbí spát v jednom pokoji s Martinem a to ani neví jak se nechutně lísal ke spíci Nikol. Ta holčina má 6tý smysl.

491
Hugo
Reagovat

5 lidí na terase ….. a slyšíme kulový

492
rejpal
Reagovat

bordel
samozřejmě se vždycky dá nastrojit situace, kdy soutěžící poruší pravidla. A Vlado je ve svých řečech velmi často na hraně, navíc není těžké ho vytočit.

493
rejpal
Reagovat

Tak to Vladovi vadilo. Remíza.

494
koc
Reagovat

ja bych dal Kikine dare http://media.novinky.cz/692/296927-original1-28oat.jpg a ukol aby nechala ostatni hadat k čemu to slouží :)

495
Hooper
Reagovat

Ale jedna věc ve VV je konstantní – „jsi hráč“ je největší nadávka.

496
Kapi
Reagovat

Holky ho maji presne prokouklyho.

Argument Kastela – :DDDD

497
Péťa
Reagovat

Kuní xicht /VŠECHNO JDE PODLE PLÁNU/

498
Monika
Reagovat

Vlado oznacil Toma, ten z toho ted nebude spat mesic a plkat o tom dalsi dva:-)))

499
Péťa
Reagovat

Hezky zní koho mám palcovat.

500
Kapi
Reagovat

martin „Jsem v klidu, v pohode, je to zvlastni, je to zajimavy“ jeho slovnicek by mel jen jednu stranku?

501
XY2
Reagovat

Holky mě překvapily, strachy podělaný nejsou, i když v této chvíli na vybranou moc nebylo, než ten Martin…a Láďa začíná nabírat pomaloučku bodíky…

Tomášek už fňuká a ohání se homosexualitou, on je normální, Vlado ne:-D

502
rejpal
Reagovat

Tomáš je především srab, že hledá argumenty, které jsou neutrální. A Martin druhý. Ono to s tou sebedůvěrou těch dvou nebude až tak slavé, jak deklarují.

503
Frodo
Reagovat

Je mi zle z těch dvou nabouchaných křiváckých bezmozků!!!

504
Kapi
Reagovat

Kuní xicht je borec :)

kastelo to tak moc resi proc? kolik dostal hlasu? jeden od Vlada? to ho rozlozi tohle :)

505
rejpal
Reagovat

XY2
Na Ládíka má vila vysloveně ozdravné účinky.

506
Prochor
Reagovat

Jak jsem předpovídal, blíží se první velká kontroverze Vlado-Tomáš+Martin.

507
Hooper
Reagovat

Pěkný rozhovor Vlada s Tomášem o stádečku.

508
Homie
Reagovat

Asi z těch dvou (M+T) budu mít brzy meteority. :D Jak si tam notujou.

509
Monika
Reagovat

Martin je ale desnej srac, ma pocit, ze je Tom nejsilnejsi, tak se mu snazi vetrit do prizne, ten poleti domu mezi prvnima.

510
Igor
Reagovat

ja vam rikam ze live videa z vily to nam nemeli delat.

511
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Kamenožroutovi na chvíli zalepit pusu, nedá se poslouchat…hloupej, hloupej, hloupej boha jeho.

512
woczko
Reagovat

Myslím, že od štábu to byl dobrý tah. Pořádně to rozhejbalo situaci. Od teď už budou konflikty na denním pořádku. Jen jsem zvědav na ty následky pro Martina.

513
Hooper
Reagovat

Lucka jak spí, tak jí to teď sluší, je namalovaná a k těm zrzavým vlasům to růžové oblečení sedne.

514
Monika
Reagovat

Ale Tom je legracni, jak o tom neustale mele:-))) Tak desne ho stve, ze ho Vlado oznacil, chudera:-)))

515
Pierre
Reagovat

Tomášovy plky chvíli nikdo neposlouchal a už byl z toho na nervy :D

516
Debby
Reagovat

Vidím to tak, že Thomas bude pitvat hlas od Vladka přibližně tejden. Jak jsem si doteď přála, aby mlčel, tak teď ještě asi 20x víc.

517
W
Reagovat

Tomas presiel cely casting s tym, ze vsade pisal a hovoril: „Vladko“? :D

518
Frodo
Reagovat

511 – já jsem z něj taky ouplně hotová :-DDDD

519
bordel
Reagovat

Půl sedmý bude?! Vždyť prej nemaj hodinky!

Reagovat

To vypadá, že Tomášova přihláška byla celá o Vladkovi. Koho nechcete ve vile?: Vladka. S kým se chcete dostat do konfliktu? S Vladkem … pan pohádkář.

521
Hugo
Reagovat

Mají hodiny přímo ve vile,že tam teď někdo říkal,že bude půl sedmé?

522
Hooper
Reagovat

A Zdeňka si evidentně včerejší žádost Tomáše o dání pamatuje.

523
Igor
Reagovat

bordel – to jsem se taky divil.

524
Hooper
Reagovat

Frodo, Hugo – můžou mít hodiny na té troubě.

525
Kapi
Reagovat

Nerikal Kastelo predtim, ze psal do dotazniku, ze tam nechce potkat vladka a ted rika, ze psal ,ze se chce dostat do konfliktu s Vladkem…?!?

to uz je skoda nad nim tracet cas premyslenim-.

526
Péťa
Reagovat

Hodiny maj na mikrovlnce a na vířivce.

527
bordel
Reagovat

524 – Pak by to, že nemaj hodinky bylo opravdu geniální pravidlo. Amatéři.

528
XY2
Reagovat

505 – souhlasím, kluk ještě překvapí, on je trochu jinde, ale nepodezřívala bych ho, že je hloupej, to ani omylem, spíš ty jeho životní zkušenosti někde se zadrhly, možná mamánek? Sám to přiznal, že je na mámě nejvíc závislej…

529
iR.
Reagovat

„Martine, jaký je to pocit, že tě vypalcovali?“ „Velice zvláštní, co k tomu dodat. Mají ze mě strach“

Reagovat

Maji hodiny ve virivce (minimalne).

531
haha bimbi
Reagovat

Olala, tak Mr. Proper má tu lidskou psychologii v krvi, ano, to jsem si také ihned povšimla :-DDDD

Reagovat

Tomas je takovej brouk pytlik. Vsechno vi, vsechno zna, nic mu nevadi, ale vsechno musi resit, kdyz se to tyka jeho :D

533
XY2
Reagovat

529 – no jasně, strach:-D spíš jim leze na nervy, jen se na něj podívaj, ani pusu otevřít nemusí…

534
bordel
Reagovat

Hodiny: V žádný řadě je neměli, pokud vim. A je to dost hloupost od štábu…

535
Kapi
Reagovat

Ti uz maji meteority.

Valim se u toho smichy :)))

Jediny co je uklidnuje ze „Vladko pujde brzy pryc, protoze neni regulerni“ :DD

536
koc
Reagovat

Kostel Vorvan Kamenozrout Řešič :(

537
kafičko
Reagovat

prosím vás, můžete ty dva už vypnout a přepnout na holky?

538
Igor
Reagovat

kdyz tu nekdo psal ze tomas muze dekovat bohu za to ze tam je martin tak mel sakra pravdu.

539
Frodo
Reagovat

Hodiny MAJÍ. Nevím jestli na mikrovlnce nebo na vířivce, ale vždycky vědí kolik je přesně hodin :-D

540
ředitelkazeměkoule
Reagovat

518 – dlouho mi takhle nebyl někdo nepříjemnej, tyhle lidi nenávidim…překřičej úplně všechny, mele, mele, mele, mele…o hovně…a jak žvejká, no fakt alergie :D Jako Kamenožrout a jeho kámoška Martin, kterej mlčí, protože je taky blbej…no opravdu super dvojice.

541
kafičko
Reagovat

to snad není možný navšech 4 kamerách je ten samý záběr!!!

542
Kapi
Reagovat

Ti tam maji meteority a oni si tam resi chut salatu v kuchyni :)

543
L
Reagovat

Neboj Marťo, vidíme to :)

Reagovat

Poslouchat Tomase a Martina .. to je mazec. Proste 2 denti, kteri si mysli, ze jsou nepostizitelni, nejlepsi a beda jestli ma nekdo jinej nazor :)

545
haha bimbi
Reagovat

Martine, to víš, že to všichni vidijou u obrazovak, jak je ten Vladko strašněj, oproti Vám, férovejm, chytrejm, prostě prima mladejm lidem, to víš že ja…

546
rejpal
Reagovat

Martin by snad měl jít domů, protože by nechtěl, aby se provalilo něco špatnýho. To je zajímavá věta.
Jinak ti dva jsou fakt zoufalci a velcí psychologové.

547
jenka
Reagovat

Na dva bouchače si dovolili, to si dovolili dost. Chlapci si mysleli, že jim ostatní zobou z ruky. No jo určitě mají všichni z Martina šílený strach. Jen polovinu rozumu kdyby měl co má sebevědomí :-D ještě větší blbci než jsme doufali. Ale rozkecalo ho to pořádně.

548
Hooper
Reagovat

Ale v jednom má Tomáš pravdu – trojice Láďa-Zdeňka-Lucka bude hlasovat i v budoucnu spolu. Jejich hlasy leží na ulici a kdo je zvedne (čti: s kým se dohodnou, že ho/ji opalcují), ten bude mít výhodu při zúčtování.

549
Frodo
Reagovat

Mně je z nich tak zle z těch dvou buldoků, to není ani možný, co je to zač?…Neupřímný, primitivní, křivý hroudy masa!

550
ředitelkazeměkoule
Reagovat

545 – hahaha :DDD

551
rejpal
Reagovat

542 Tak je to vždycky, když se stádo bojí -:))
Stačí jen porovnat ty palcovací řeči holek a jich.

552
Wanna be your monster
Reagovat

Zajímavé vidět, jak tam mluví o všech okolo, i když je všichni slyší. :)

553
irvajn
Reagovat

Ach bože, do čeho jsi to dal duši – Tomáš se snaží prý bavit lidi, ale upřímně Tomáš a Martin si rozumí – oba jsou stejně tupí a právě se předvádějí jako největší ubožáci – tohle se opravdu nedá poslouchat

554
Prochor
Reagovat

To je sranda, jak je Tomáš rozhozenej. Bude o tom kecat určitě do konce dnešního dne. Těm dvěma drbanům by slušel spíš Big broter než VV. Vedle Kajdžas a Trojovského by zapadli. Ve vile působí jako bůček v bonbonieře.

555
Kapi
Reagovat

jen houst, chlapci :)

556
iR.
Reagovat

Alfasamci jsou krásně nepříčetní, že se jim rozpad harém.

557
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Boží jak Kamenožrout + Martin nic nedělají…mocinky moc mě ba poslouchat jejich erudovaný kecy (haha)

558
haha bimbi
Reagovat

A už od rána chci napsat, že Zdenka je moc sympatická a hezká holka. Vlastně všechny holky jsou tam zatím oki, dokonce i ta Nikola, přestože hrála v HP, což jsem viděla asi 2apůl dílu, načež mě to Slováková a Beránek dokonale znechutili

559
Hooper
Reagovat

Prochor 554 – Tomáš mi připomíná Dana z třetí řady. Ten taky tvrdil, že něco neřeší, ale mluvil o tom dvě hodiny. A nejlepší bylo, že to vždy zakončil větou „Ale já to neřeším, víš?“

560
Frodo
Reagovat

Prasata dvě křivý, líný… ale žrát z toho, co ti „nepřátelé“ uvařili, to jim nevadí! Tohle už není hra, to je normální přehlídka toho nejhoršího, co může v člověku vyhnít na povrch…

561
kafičko
Reagovat

554 :-DDD fakt úžasná hláška … působí jako bůček v bonbonieře. :-DDD
to je fakt dobrýýýýýýý

562
rejpal
Reagovat

Hooper
určitě. A velmi důležité je spojenectví s Vladem. Kvůli divákům v duelech. Každý nepřítel Vlada má nějaké hlasy dolů. Oni mají navíc i nejmíň z půlky Nikol, a to už je hlasovací síla i proti nováčkům. Ledaže přišla taková skvadra, která by se spojila s dvěma osamělými bojovníky. Jenže kdo to z venku sleduje, dost si to rozmyslí. Spíš asi vznikne nějaký klan složených z nováčků a ten nejdřív semele ty dva.

563
haha bimbi
Reagovat

Ti dva heterosexuální intelektuálové, kteří znají asi tak 10 slov, z nichž jedno je Vladko, ti půjdou myslím mezi prvníma. Jestli je tam štáb nějakou fintou neponechá.

564
Wanna be your monster
Reagovat

No Tomáš si bude sám sebou ve skutečnosti asi dost nejistý, když to pořád řeší dokola, žádný alfa samec. Hlavně že včera, když seděli u bazénu, tak tvrdil Vladkovi, že i kdyby ho něčím uarzil, že on to řešit nebude, že to je chyba těch, co se nechají urazit.

565
rejpal
Reagovat

haha bimbi
No mně se líbí, že po udzravení se Zdeňka předvedla, že není puťka a umí říct své. A Ládíka nejspíš taky nakopnou, je na dobré cestě.
Nesmí se teď zhádat mezi sebou.

566
okkvp
Reagovat

díky za komenty z odpolka

567
Daniel
Reagovat

Urcite se to tu uz resilo. Nevite nejake info jestli Vladko doopravdy hraje nebo pujde domu? Nebo co si spis myslite?

568
Frodo
Reagovat

Kde je ten chlapec :-D, co byl s tou byčí šíjí na vojně? Nezměnil se vůbec, viď?

569
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
jdou v noci lesem a pískají si. Asi tak bych to viděl. Až půjde kterýkoli z nich do duelu, bude vyklepaný a stráví bezesnou noc přemýšlením, kdo je nejslabší.

570
okkvp
Reagovat

čtou nás (víme) – na ofiku obrázky co na kamerách – alespoň něco

571
Kapi
Reagovat

Buldok by si mel udelat vetsi brzdu z vlasku na vrchu hlavicky, aby dokazal ubrat v tech vylevech. Ale… zas bysme se tak nebavili :)

Zdenka se tak falesne smeje, ona je tak falesna a oni tak skutecni.

572
Crazy lady
Reagovat

Tak koukám, že vám stačily necelé čtyři dny a už máte pěknou averzi na ty dva svalnatý borce. Já jsem viděla jen několik krátkých záběrů a mám taky pupínky.
A teď si představte, že to vlastně ještě ani pořádně nezačalo. Ale vzpomeňte na předchozí řady, vždycky tam byl nějakej takovej nabušenej primitiv, bez toho by to nešlo.

573
okkvp
Reagovat

poštička

574
Igor
Reagovat

musim vam rict ze takhle genialni rozjezd s vladkem a jeste na zacatku rozvratit prvni skupinu jsem necekal.

575
okkvp
Reagovat

Martin komplet sbalit do 20 minut, kufr do zásobovací místnosti

576
Monika
Reagovat

Kez by se uz Martin nemohl vratit o jednoho kretena min.

577
Frodo
Reagovat

ŽE BY? šel malej buldok domů???

578
Hooper
Reagovat

A hele, že by Martina vyhodili?

579
Monika
Reagovat

A nevim co bych dala za to, kdyby byl Vlado regulerni soutezici, pac Toma si do duelu nikdo jinej nevezme:-))

580
Jana2
Reagovat

Co Martin provedl? Byla jsem celý den mimo :-/

581
okkvp
Reagovat

imho jen nějaká brnkačka na nerv

582
Péťa
Reagovat

Proč nam neukažou jak se balí kuní xicht?

583
Jana2
Reagovat

Taky doufám, že tam Vladko zůstane, ale dost pochybuju.

584
Kapi
Reagovat

570 okkvp – kdo nas cte?

585
kafičko
Reagovat

frodo, joooooooooooooooooo já ci já ci já ci! zdenka prý se bojíš na Tomáše..

586
okkvp
Reagovat

Zdenka by byla ráda, kdyby šel Martin dom.
Týjo, Tomášovi se asi vyrazí nějaká vyrážka, ta ho tepe :-)))

587
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Martin neni ještě tak strašnej, ale Blábola, je na pěst. Toho fakt nedávám :(

588
bordel
Reagovat

Tomáš si má nejvíc co říct s Martinem, protože… je heterosexuál. Panečku, to je argument!

589
okkvp
Reagovat

584 – štábníci, to je sice známé, ale já si troška žertnula, protože jsem si to tu v jednom dopoledním komentu žádala

590
Wanna be your monster
Reagovat

To je fakt dement ten Tomáš, chápete to? Řekněte, jestli to chápete.

Možná nekoukat na online kameru, tak ten Vladkův imrvére kyselý ksicht nepochopím, ale takové řeči poslouchat, to dokáže zkazit náladu. :)

591
Frodo
Reagovat

587 – já taky ne!

592
piha
Reagovat

Zapla jsem si to jako kulisu k vaření a už mě z toho přestárlého Hurvínka bolí hlava…Všude,byl,všechno zná,od všeho má klíče a kde nebyl tam se chystá.Mluví tam aspoň občas i někdo jiný než on???

593
okkvp
Reagovat

Tak i páráek a špejlí by mělo být ve vile dost, jestli psycho bude pokračovat, tak měl Vlado dostatek

594
Kapi
Reagovat

Kastelo vypustil Martina celkem dost rychle :)

595
Monika
Reagovat

Je fakt, ze nebyt blaboly, Martin je uplne jinej clovek. Nicmene, nemam rada ovce.

596
Igor
Reagovat

on ho nevyhodi. vyhazovac se ukazal.

597
Frodo
Reagovat

590 – nechápu, nechápu, nechápu a nerozumím!!! To je tak iracionální blb, ten Mečiar, že to není možné ani pochopit za žádných okolností…

598
okkvp
Reagovat

jetodebil perlí každým slovem – samec :-)))

599
iR.
Reagovat

Nevím, ale možná důsledek nočního Martinova extempore, kdy se teda sice vůbec nic nestalo (kromě toho, že Nikča sama sebe společensky znemožnila), ale kdy z něj v opilosti nad tuhou Nikčou vypadlo, že kdyby tam nebyly kamery, tak by ji … , že to má tak rád … když o sobě holka neví, nebo tak něco. Což se mi zdálo teda dost drsný, taky mi z něho šel docela strach, že je schopen vlastně bezvládnou holku znásilnit, hustý.

600
Péťa
Reagovat

Zdenka jede dobře do Kostela,

601
Frodo
Reagovat

599 – však první den řekl, že byl u soudu za ublížení na zdraví…

602
Monika
Reagovat

Zacina me docela bavit Ladik, doufam, ze nas brzo neopusti. urcite bych ho jeste chtela poznat a Zdena se rozjizdi, je fajna:-)))

603
okkvp
Reagovat

je tedy pravda, že mám od půl třetí do teď pauzu, tak ještě snáším, tam bych jej už zabila. nechci se prsit, ale mi byl jasnej od pohledu …. jeho prototypů jsem už pár potkala

604
fanny vladkova
Reagovat

Prosím ,ono se palcovalo a vypadl Martin?

605
Igor
Reagovat

u nikoly mam pocit ze kdyz se s nekym bavi tak opravdu spis moderuje nez se bavi.

Reagovat

Podle me spis jen zkouska vyhazovu. Co sem pochopil, tak bylo palcovani a Martin dostal nejvic palcu.

607
Frodo
Reagovat

603- máš recht, že tady ty vysvalovaný byčí šíje jsou jak přes kopírák včetně prázdných mozků /téměř bez výjimky/, ale on jak měl v tom studiu při volbě chvíli tu hubu zavřenou, tak mě zmátl…

608
okkvp
Reagovat

óó Tom poučuje o pravidlech :-)))

609
fanny vladkova
Reagovat

606 dík,já to právě taky tak pochopila

Reagovat

Hahaaaa. Dobre Zdenka na Tomase :)

611
Frodo
Reagovat

605 – PŘESNĚ!

612
bordel
Reagovat

Zdenka :-D Tomáši, nemluv o štábu, nesmíme se o tom bavit… A nebo vlastně jo, třeba tě taky vyhoděj :-D

613
Homie
Reagovat

Zdenka Tomášovy: „Nebav se o štábu nebo tě vyhodí. Nebo ne, bav se.“ :))

614
okkvp
Reagovat

Tak štábní klínek do Ládíka asi zabral – už ty Tomovy provokace vidí

615
Frodo
Reagovat

Zdenka už začíná být na tu byčí šíji taky alergická! Je to chytrá holka…se nezdá na první pohled…

616
Wanna be your monster
Reagovat

Já jsem včerejší noc zatím neviděla (doufám, že to bude dneska v rekapu), ale Nikol působí celkem vklídečku, na to, co v noci dělala :D

617
fanny vladkova
Reagovat

Vlado -Ne, já mám nesnesitelnou povahu :-D

618
Péťa
Reagovat

Ládíček mi příjde, že trošku hůř slyší.

619
Jana2
Reagovat

Doufám, že ho vyhoděj, pokud o tom budou rozhodovat oni, asi jedinej způsob, jak mu zničit jeho plány s kámošem.

620
Hooper
Reagovat

Zdeňka je ve 24 žlučníkářka? Od Nikoly bych nečekal, že má Espumisan ve Vile.

621
bordel
Reagovat

Já bych bejt vyvolenym hlasoval proti jeho vyhození (Martina), je to blbost ho vyhodit bez duelu…

622
Igor
Reagovat

taky doufam ze ho vyhodej je to kreten a tomase by to rozhodilo.

623
XY2
Reagovat

612, 613 – ROFL, nemá to chybu…

624
Wanna be your monster
Reagovat

620: Nemá, ona ho nevzala :D

625
okkvp
Reagovat

620 – žlučníková neuroza si nevybírá podle věku – já byla po škole zralá na operaci

626
Wanna be your monster
Reagovat

Lucka: Já jsme si čistila i jazyk.
Láďa: česnekem?

Láďa je super, myslím, že tam vydrží hodně dlouho.

627
okkvp
Reagovat

Jsem odpoledne neviděla stříhání, ale Ládík s vlasem byl lepší. Teď je za troubu

628
bordel
Reagovat

Míň vlasů chce menší údržbu, a je to pohodlný zase…

629
Wally
Reagovat

I kdyby ho nevyrazili, tak za ten jeho výraz to stálo :D

630
Frettie
Reagovat

Není na tý mapě/stěně napsaný na místě koberce z nočního extempore napsaný „pochcaný koberec“?

631
Hooper
Reagovat

Frettie: „wet spot“:)

632
Jerremy
Reagovat

Tak nevim …. asi koukam na spatnou RS :)
Zatím me me M+T bavi …
A Vlado mi pekne leze na nervy

(ale asi jsem ve všech RS inklinoval ke „zlym hochum“ (hansove / fairplayove / nelove / cauchove / zverinove :))

633
Jana2
Reagovat

Já bych Martina vyhodila, 1. je nudnej…2. a to hlavně, ty řeči o tom, že by Nikol o…, kdyby tam nebyly kamery, že má rád, když o sobě holka neví…3. kvůli těm řečem „jedeme podle plánu“ – třeba mu na něco přišli..doufám.

634
Prochor
Reagovat

615 – Taky mně Zdenka překvapila. Už jsem si jí přestával pomalu vážit že se nechala tak lehce sbalit na žvásty okresního šampióna. Ovšem to nejsou čtyrky šrouby do hlavy ale alespoň šestnáctky, co kandidát na ochranku v TESKU používá. Takže mu ty jeho kecy naštěstí žere jen jeho buldoček.
Mimochodem všimli jste si, že venčení buldočka je dokonalé. Mirek krouží kolem Tomáše v pravidelných siločarách přesně jako pes, který ví, že se od páníčka nesmí moc daleko vzdálit. A ještě ke všemu štěká jen když si to páníček přeje. Tak mu ho neberte, ať není Tomas smutný že je sám jako kůl v plotě.

635
Honza
Reagovat

Dobrou chuť, pokud právě obědváte,

na toto úterý 27.8., čtvrtek 29.8. a pátek 30.8. sháníme vždy 50 mladých a aktivních lidí od 18:30 do 22:00 na komparz před vilu VyVolených. Pokud jste se již hlásili do studia, na tuto výzvu nereagujte, budou dvě na sobě nezávislé skupiny komparzistů!!!

Pokud chcete jít fandit před vilu, pošlete SMS na číslo 775768760 ve tvaru:

UTERY VILA JMENO PRIJMENI TELEFON
nebo
CTVRTEK VILA JMENO PRIJMENI TELEFON
nebo
PATEK VILA JMENO PRIJMENI TELEFON

Stále jsou také volná místa i na úterý, čtvrtek a pátek do studia (také 18.30 až 22h). V případě zájmu jít do studia pište smsky na číslo 775768760 ve tvaru:

UT 27 JMENO PRIJMENI TELEFON
nebo
CT 29 JMENO PRIJMENI TELEFON
nebo
PA 30 JMENO PRIJMENI TELEFON

Honorář je stále stejný 200,-/ natáčení.

Díky, Petr a Lucie Echo.

636
okkvp
Reagovat

Zdenina jizva – odstraněné tetování.

637
Frettie
Reagovat

Trhací kůže je taky super. :)

638
bordel
Reagovat

632 – Jonny Fairplay. Ten by tam chyběl teda… Lhal, že mu umřela babička, a vůbec prakticky vždycky, když votevřel hubu…

639
Jerremy
Reagovat

638: vzdyt prave :) A to me bavilo, ze mu to sezrali :)

640
Ludvík
Reagovat

Ať už táhne ten Martin :DD co tam furt sedí?

641
iR.
Reagovat

639 – no jo, ale těmdle dvěma vůbec nikdo nic nežere, ani tady, ani venku, jsou to amatéři.

642
koc
Reagovat

ted to vypadalo ze tam Kostel hodi savli

643
rejpal
Reagovat

Jerremy
Zlouni do RS určitě patří. U těchto dvou je trochu problém, že jim nikdo nic nežere, takže jsou spíš k politování.
Navíc si nejsem jistý, že měli v úmyslu dělat zlouny. Martin je spíš divný a ve vnímání světa dokonale mimo realitu.
Ale mně nevadí, že tam jsou, jsou to takové karikatury a můžeme si s nima užít ještě docela dost zábavy.

644
Wanna be your monster
Reagovat

Hrad je anglicky castello :D

645
Honza
Reagovat

Soprano :D

646
Jana2
Reagovat

Omg Tomáš má taky asi milion historek, jak přišel k novýmu příjmení.

647
Hooper
Reagovat

„Vybral jsem si Soprano.“ LOL

648
koc
Reagovat

Dutohlav prave radi jak si vybrat nove prijmeni .. nejlepe z titulku .. asi myslí to psolední – A další ;-)

649
Jerremy
Reagovat

643: presne … ja spis myslel zlouni ve vnimani zbytku lidi (takze spis jsem mel napsat neoblibenci)

A ano, myslim, ze tam mají zustat – Tomas potřebuje partnera a Martin mu zatím sekunduje … neresim jestli uspesne … me zatím bavi jejich moudra …

Oni jsou tam všechno karikaritury … v podstate tam není nikdo normalny … :)

650
Jana2
Reagovat

A Nikol si bude vybírat chlapa podle jména :-D

651
Kapi
Reagovat

Na Facebooku se hlasuje o tom jestli ma martin odejit nebo ne. Pry neni rozhodnuto- like pokud ho chcete ven

652
Monika
Reagovat

Ladin zabil s vyberem jmen:-))) Filomena, Vorsila, Bartolomej:-)))

653
Frettie
Reagovat

Jméno pro dítě Nikoliny sestry: „Eritrea“ :))))

654
iR.
Reagovat

Takže Viktorka po tatínkovi, hmm.:-)

655
koc
Reagovat

Martin si prej hodne prosel .. mozna mysli prochazky po vile :)

656
Scalex
Reagovat

Tomáš je názorově pevný… „Nelíbí se mi jména jako třeba Nikolas…“ … o pět minut později … „Nikolas je taky dobrý jméno…. Nikolas Castello…“

657
Hooper
Reagovat

651 – a vzhledem k tomu, že už to má skoro 600 liků, tak není o čem.

658
XY2
Reagovat

Zdenka docela mě překvapuje tím, že plastiky, vlasy, tetování, odstranění a podobně a bydlí někde v autě? Kdo jí jako financuje, patrně nějaký přítel, nebo rodiče? A kde vlastně pracuje?
No nic, to se dozvím…:-)

659
Wanna be your monster
Reagovat

658: Doteď žila u rodičů, kterým vadilo, že nemá práci. Jak ona říká: Trochu ji nechápali.

660
okkvp
Reagovat

658 – v tom autě bydlela sotva 4 týdny poté, co jí přišlo, že postupuje do volby

661
kafičko
Reagovat

jééééééééééé na 3 jsou zajímavé barevné pruhy, to je ale show!!! :-DDDD

662
Hugo
Reagovat

Zdenka má na profilu- nezaměstnaná, dálkově studuje policejní školu

663
okkvp
Reagovat

dopis

664
Hugo
Reagovat

kafičko ty jsi nějak vysazený/á na ty kamery,buď rád/a že jsou vůbec nějaký a zdarma

665
okkvp
Reagovat

Rozhodli jste se, že Martina nechcete, pak se vám to nezdálo, tož rozhodnete znovu – papír, tužky, organizátorkou volby bude Zdenka.

666
rejpal
Reagovat

Jerremy
Mně jako opravdu divný přijde Martin. Vlado je hysterik, asi dost silný, ale takových je hodně (málokterý se ale nechá zavřít v nějaké vile), ostatní jsou exoti, ale já je vnímám v rámci normy. Exoti mi vůbec nevadí a sám se k nim řadím. Ale každý mi není sympatický, to asi tak máme všichni

667
bordel
Reagovat

Pošta… Rozhodněte:

Martin: DOMŮ/VILA

668
Jana2
Reagovat

Omg tak proč dávaj hlasovat na Facebooku, když to stejně nakonec rozhodnou oni? A oni si ho tam nechaj, to je jasný a pak tam bude hooodně dlouho, protože „kámoš“ to zařídí…stejně asi jako ten jeho skok v počtu hlasů při volbě.

669
okkvp
Reagovat

Nikol si animátorskou roli nedá vzít – navrhuje aby se Martin veřejně obhájil (ale neprošlo to) píšou

670
kafičko
Reagovat

to jsou nervy, to jsou nervy! ale asi zůstane…. :-(( asi pro mě vyvolení skončili – já ho fakt nemůžu vystát

671
Homie
Reagovat

Podle mě ho nevyhodí.

672
Jana2
Reagovat

670 – mám to podobně, tyhle zvraty nemám ráda, ať ho vyhoděj a jde, žádný další hlasování a už vůbec ne na FB když je stejně jedno kdo jak hlasuje…ztráta času celá tahle reality show s tímhle přístupem.

673
Wally
Reagovat

658- už jsem to řešila dopoledne, vlasy, rty, řasy, prsa a to asi nevíme vše
Dnes stříhala Ládíka tak asi kadeřnice…….????

674
okkvp
Reagovat

Zdena je ostrá organizátorka

675
Honza
Reagovat

Vlado tam má vila -_-

676
piha
Reagovat

To sou nervyyyyy…..:D

677
Hooper
Reagovat

658 – zdena je nezaměstnaná, dálkově ta policejní akademie, jinak je vyučená kadeřnice

678
Honza
Reagovat

To jsou idioti…

679
Frettie
Reagovat

Safra.

680
okkvp
Reagovat

TOM – vila
Zdena – Domů
Nika – vila
Láda – vila
Vladko – vila
Luca – vila edit -oprava – domů

681
Monika
Reagovat

Ta Nika je trapna, ovce Tomase, nikde neni psano, ze by ho doplnili:-)))

682
Jana2
Reagovat

To zas budou hodinový debaty o tom, jak si nestojej za názorem a tak dále, končím, tohle je opruz fakt. Dost se jim to vymstí, ale tak jak chtějí.

683
Homie
Reagovat

Chudák Zdenka, teď to bude mít u něho pěkne rozlitý, ale ona si s tím holka poradí.

684
Kapi
Reagovat

668 jana2 – presne tak

685
Wanna be your monster
Reagovat

680 – Lucka psala domů, ne?

686
Prostě já
Reagovat

681: Asi je myšlenkami ještě v Hotelu Paradise, kam pořád chodil někdo nový :)

687
Motýlek
Reagovat

Martin je jako figurka stokrát lepší jak ta Zdena…

688
Hooper
Reagovat

Lucka se Zdenou domů, zbytek vila.

689
okkvp
Reagovat

Lucu jsem neviděla, co napsala vyšlo až z řeči.
A hoši už jedou klíny do Zdeny.

690
piha
Reagovat

Nemohli by jít domů Martin i s Hurvínkem?Ty kkty poslouchat je fakt děs….Melou s.ačky a když jim někdo oponuje tak řeknou,to je sranda,neeee….Bleju,fakt…

691
Jana2
Reagovat

Ten Láďa je fakt trouba, že ho tam ještě chce, jako proč? Pořád se po něm jenom vozí.

692
Kapi
Reagovat

ale jak mu okamzite narostl hrebinek- fíííha

693
koc
Reagovat

Zdenka se hezky vybravila .. palec nahoru

694
okkvp
Reagovat

pánské řeči luxus :-))))

695
Prochor
Reagovat

Já myslím, že celá tahle šaráda slouží k tomu, aby se Martin odkryl a začal na sebe něco prozrazovat. A už začíná Martin mluvit konečně. Zatím jede do Zdenky.

696
Jana2
Reagovat

Prostě jen divadlo na rozhýbání nějakýho děje a taky na rozhýbání Martina.

697
T.
Reagovat

Ježiš a já se těšil až to pískle vypadne. Jsem tolerantní, ale ten jeho přízvuk/hlas se nedá vůbec poslouchat.

… je to zajímavý.

698
Frettie
Reagovat

Ty vole, to je kretén.

699
Wally
Reagovat

Ty magoři ji teda dávaj

700
bordel
Reagovat

Psychohry… :-)

A Martina klepne…

701
jenka
Reagovat

Martin je naštvaný na nejvyšší míru to nevydejchá do konce :-D

702
piha
Reagovat

Mluvit?Papouškuje to,co mu Hurvínek poradí…:)

703
okkvp
Reagovat

Náhodou dobrý, že zůstal – s Tomem se odkopávají se čím dál víc

704
Motýlek
Reagovat

688 – moje řeč… Ještě bych snesla tu Lucku, pokud by se nepohybovala moc blízko, ale Zdenu ani zdálky…

705
iR.
Reagovat

Zdenička se nám rozjela. Ještě se teprve uvidí,kdo je zlounek. Ten právě myslím nebývá hned čitelnej.

706
Jerremy
Reagovat

okkvp / motylek : moje rec ….

707
koc
Reagovat

704 -cus babočko ;-) :-*

708
okkvp
Reagovat

he, tak slaďárny na Zdenu nezabírají, tož TOm vytahuje výhrůžky

709
Motýlek
Reagovat

707 – já jsem se neodvažovala… :-D tak ahoj teda :-***

710
Prochor
Reagovat

Mně se zdá, že šmíring je stokrát zajímavější než týdenní sestřih+noční show+zprávy z vily dohromady. A z toho mi vyplývá, že by raději měli dělat každý den sestřih z minulého dne jako to bylo dřív. Noční show by mohli klidně vypustit a zprávy z vily jsou úplně o ničem.

711
Wanna be your monster
Reagovat

Thomas: Kdoví jak by to dopadlo, kdyby jsme všichni napsali domů.
Zdeňka: No měli jsme.
:D

712
JanaH
Reagovat

703 okkvp : no, vidím to snad deset minut a už mám zase dost.
Akorát mi unikly souvislosti… proč palce… důsledky noci nebo jiný důvod? Přečíst komenty nezvládnu, byli jste hodně pilní.
Teď žádám o referát já… vedle.
Díky vřelé!

713
Marka
Reagovat

658 – Zdenka je asi umělá celá :-/ včera řešila s Ládíkem, že nemá umělý nehty, že je sundala před vilou, že je jinak má celý život. A jak jí koukám na uši, tak mi připadá, že je možná má po plastice taky (přišitý původně odstátý, podobný měla spolužačka)

714
Jerremy
Reagovat

Prochor: rekapy jsou na Prima Love

715
eva2
Reagovat

Zdeňka se mi líbí čím dál víc, nenechá se zblbnout :-)

716
kafičko
Reagovat

710 souhlas

717
XY2
Reagovat

Zdeninka mi už leze krkem:-D

718
Igor
Reagovat

710 – to jo no ale sme magori ze to porad sledujem.

719
Prochor
Reagovat

714 – tak díky, to vůbec nevím.

720
kafičko
Reagovat

715 souhlas

721
Motýlek
Reagovat

Kdy to má končit ti Vyvolenci? .. Nevím, jestli ty kamery jsou dobrý nápad… Stíháte doma dělat ještě něco jiného? :-D Já ne…

722
bordel
Reagovat

Martin: Pojďte něco hrát, např. vadí nevadí…
Zdenka: Ne, pojďte se radši hádat :-)

723
bordel
Reagovat

721 V listopadu nebo v prosinci :-)

724
Frettie
Reagovat

Motýlek (721): No, na práci jsem to musel vypnout.

725
Prochor
Reagovat

718 – Taky už chápu proč má Ištván svojí práci rád. Představte si takhle šmírovat Nagyovou se svazákem:-) To musí být úplně návyková práce.

726
JanaH
Reagovat

721 Motýlku, já jo, páč musím. :-D Ale jen tak, tak. :-D

727
Frettie
Reagovat

Pfuj, proč ji ten slizák hladí po vlasech (Tomáš Nikolu)?

728
Motýlek
Reagovat

723 – tak možná stihnu aspon nastrojit stromek.. :-)

729
piha
Reagovat

723.no do pr…. a já mám už jen týden dovolené…:D :D :D

730
Jerremy
Reagovat

721: Ty jo, vůbec nic …. jedu to od rana

731
Hooper
Reagovat

A když Tomáš nehladí Zdeňku, tak aspoň Kikinu. A Zdeňka má z hlediska hry pravdu.

Vlado bod za větu k Martinovi „Jsem rád, že jsi tu zůstal, pač máš hezký hýždě.“.

732
kafičko
Reagovat

jsrm na tom podobně.. ještě trčím v práci

733
iR.
Reagovat

Tomáš Nikču hladí po hlavě jak psa. Asi taky aplikuje výcvik.

734
kafičko
Reagovat

vladko prý můžu spát vedle tebe? a reakce byla vladko je odměna

735
Wanna be your monster
Reagovat

Já jsem u internetu až od dneška, ale asi budu koukat pořád. Ty rekapy byly zatím nic moc, zvlášť mi vadil namluvený komentář – snad vidíme sami, co se tam děje.

736
Wanna be your monster
Reagovat

Tak Hafíka může hladit každý :)

737
piha
Reagovat

Já toho Vladka miluju….♥♥♥

738
Frettie
Reagovat

Ať jdou s těma mejdanama do prdele.

739
Homie
Reagovat

Vladko vypráví jak si myslel, že jde do divadla a přitom šel na finále 1. VV. :)

740
okkvp
Reagovat

Vladko vymýšlí srandovní úkol pro noční show :-))

741
kafičko
Reagovat

737 piha viď?? si to evidentně užívá ;o)

742
Wally
Reagovat

Jsou tady 3 děvčata – Zdeňka: je tu 5 děvčat :D :D

743
okkvp
Reagovat

ale zatím to zapadlo.

744
piha
Reagovat

741-on je prostě booožííí…potvůrka jedna podšitá…:)

745
erinnownage
Reagovat

V Martinově profilu: věří: v Satana a zajímá se o exorcismus. Prej katolík…

746
okkvp
Reagovat

jdu se uklidnit slováky

747
kafičko
Reagovat

742, jo to bylo dobrý

martin – prý jsem věřící – tý foe, co si on ještě nevymyslí??

748
piha
Reagovat

Čím víc Zdeňku ukazují zblízka,tím míň si myslím,že je krásná….A to se mi ze začátku líbila z holek nejvíc…

749
Wanna be your monster
Reagovat

Jé, Thomas hodnotí, o kom se dá nebo nedá říct, že je hodně chytrý.
A na výšce už nejsou známky že :D :D

750
koc
Reagovat

721 – diky bohu za prenosny pc :) … dneska jsem se vecer holil s notasem na umyvadle a uklizel mycku s notasem na lince :)

751
kafičko
Reagovat

tý foe velký buldog prý jseš génius? už jsi něco vymyslel? to je arogantní de.il!!!
sám íkvé tykve

752
Homie
Reagovat

Vladko perlí: „Měl jsem čtyřky, pětky a podívej jak jsem chytrej.“ :)

753
piha
Reagovat

750-tak to je hustééé,proti tobě jsem břídil….:o))

Reagovat

Tomas jde delat drink a Martin hned .. ja jdu s tebou :) Do ty jeho prdele by nejradsi vlezl celej :D

755
kafičko
Reagovat

ještě notase na vanu při koupání ;o)))

756
kafičko
Reagovat

jo a co na záchodě?

757
Wanna be your monster
Reagovat

Martin: Ona nemůže být hráčka, to jí musel někdo nandat do hlavy. :D

758
JanaH
Reagovat

Menší buldok bude Zdenku dlooouho rozdýchávat. Pokud vůbec. :-)
A prej vykročila špatným směrem. :-D

759
Prochor
Reagovat

Oni tam mají i výborné zařízení hotelů v U.S.A. – icemaker. V levnějších hotelích je icemaker na chodbě pro více pokojů.

760
koc
Reagovat

755 – to bylo vcera :) .. nebyt male wecko bero si ho i tam

761
rejpal
Reagovat

Zdena bude asi takový typ, který je mírumilovný a přátelský, dokud jí nikdo neruší kruhy. Ale pokud k tomu dojde, stane se z ní neovladatelný tvor, který půjde proti všem, i kdyby se tím měla zničit. Přičemž důvod ani nemusí být nijak extra závažný.
Docela dobrý materiál do prostředí ponorky.

762
Hooper
Reagovat

Tak u Zdeny bych nezapomínal na to studium policejní akademie, asi umí seknout drápem.

763
kafičko
Reagovat

760 to si musíš čupnout jako holka a dát si ho hezky na kolénka :-DDD my taky máme záchod takže si skoro otíráme kolena odveře. můj bývalý měl problém – měřil skoro 2 metry, takže když zavřel tak ho to zarazilo skoro do nádržky ;o))

764
koc
Reagovat

763 – dneska jsme si pripadla jak balzen kdyz jsme chodil po byte a prenasel notas jak kocka kote

765
susanq
Reagovat

ahojte… mam jednu debilnu, vopred sa ospravedlnujem, som na materskej a materska demencia je zakerna svina :D kazdopadne, Vyvolenych som zaregistrovala par dni dozadu a rozhodne si ich nenecham ujst, len mam zasadny problem s tym, ako vlastne budu chodit? v programe som nasla Vyvolenych zajtra? je pravda, ze uz to nebude chodit v dennej periodicite? je mi luto, ze vam skacem do krasnej diskusie, ale ak mi da niekto jednu strucnucku odpoved, bude moj zivot spokojnejsi a na svete zavladne mier. Vdaka :D

766
Motýlek
Reagovat

760 – Tome, já se taky bez dvd ani neokoupu ani neuvařím…. Ale notebook sebou tahat nemůžu, to je tisíc šňůr… A na tabletu to jde pustit? Že bych si ho koupila… :-))

767
iR.
Reagovat

„I denkt. Přemýšlím. To je anglicky? Já nevím.“ :-D

768
JanaH
Reagovat

Tomík si ale sakra fandí!
Teď napnul mou zvědavost k nesnesení a chci vidět, jak bude vypadat v šedesáti.
Snad zůstane mediálně známou figurou.

769
koc
Reagovat

766 – urco jo .. muzes i na vykonem mobilu

770
okkvp
Reagovat

Se nedivím, že Tom ženskejm stejně starejm vyká – většina by jich po první větě o takového neopřela ani kolo

771
Wanna be your monster
Reagovat

765 – Denní rekapy jsou na Prima Love.

772
Péťa
Reagovat

766 Mám Note 2 a zkoušel sem hodně prohlížečů a v žádnem mi stream pustit nejde.

773
kafičko
Reagovat

764 to chápu… ještě mám tento týden fofry v práci, že jsem neměla ani myšenku to pustit… .-DDD

774
Jabberwock
Reagovat

766 na ipadu normalne kamery bezi :)

772 co zkusit nejaky prehravac, co umi stream, treba vlc?

775
Honza
Reagovat

772 – Mě to na androidu jde spustit přes Puffin.

776
jenka
Reagovat

Otec Thomasovi přítelkyně je jen o 2 roky starší než on!

Zkopírováno z Primy. Prosím ať si tam opraví tu hnusnou hrubku!

777
Frettie
Reagovat

Na iPhone jde naprosto v poho.

778
haha bimbi
Reagovat

725 Prochore s tím Ištvánem jsi to rozsek :-DD.
Začínám se toho silně obávat, závislost je již plně rozvinuta, dnešní den v práci…:-/ ale překonávejte si závislost, žejo. Nejde to

779
kafičko
Reagovat

koukám, že jsme na tom všichni stejně, já mám zítra důležitou pracovní akci, musím brzo vstávat a ještě trčím v práci u netu

780
Péťa
Reagovat

Honza dik za radu už to jede.

781
Honza
Reagovat

780 – Není zač :)

782
kafičko
Reagovat

no nic lidičkové, já to balim… mám ještě hodinu cesty domů…. hezk ysi to ještě užijte!!!!!

783
Motýlek
Reagovat

Kafíčko jeď opatrně… pá, já si jdu dát taky pauzu…

784
kafičko
Reagovat

motýlku děkuju, snad pan řidič pojede opatrně ;o)

pa

785
Péťa
Reagovat

Já bych holce v životě nic…ale opilou holku téměř v bezvědomí by ošustil.Ten mele sračky.

786
rejpal
Reagovat

Ono snad dojde k dalšímu posunu. Martin se začíná pokoušet o návrat a je to lepší. Nakonec to nějak srovnají i se Zdenou, aspoň z toho nejhoršího. Pár hodin potom, co by ho hnala bičištěm.
A Tomáš má další meteorit v hlavě.
Ta vila je docela psycho už po třech dnech.
Kdyby se dala vzít neplacená dovolená.

787
XY2
Reagovat

785 – ano, on by nikdy, ale chová se jako hovado…a mele, mele, mele, jdu chvíli pryč, poslouchat to je o ničem, prostě debil.

788
piha
Reagovat

Hurvínek mele taky pěkné exkrementy…Najednou by Zdence nikdy nedal palec…wtf?Ještě před hodinou byla úhlavní nepřítel,neee?Ještě jednou řekne „s kým bych se bavil“ tak ho asi kopnu do mezinožíí….

789
Hooper
Reagovat

788 – to víš, musí si nechat zadní vrátka pro případnou soulož

790
bordel
Reagovat

765 – Ano, je v tom bordel, od toho ostatně můj prvotní nick (možná u něj už zůstanu, a nebo ne, uvidim, dříve jsem míval jinej).

http://reality-show.panacek.com/wp-content/program1.jpg

791
okkvp
Reagovat

tyjo, já mám pocit, že už jsem to co teď melou slyšela už nejmíň 2x … však jsou furt tam co byli °°

792
Hooper
Reagovat

Ale trochu u mě Lucka klesla – cukla ohledně Martina. Leč jsme rádi, že se na ni psík nezlobí.

793
okkvp
Reagovat

co rekap? já na tv dnes nemám nárok

794
piha
Reagovat

789-fuj,na toto bych nevlezla ani v agonii…

Reagovat

Tomáš je fakt velký génius. Počty mu jdou, rozlosování taky :)

796
piha
Reagovat

Nejen Tomáš,ale i Zdeňka je tak trošku blběnka…

797
Scalex
Reagovat

Omlouvám se Veronice Fasterové za to, že jsem o ní kdysi kdesi napsal, že tupější tvor ve VyVolených už nikdy nebude. Nepočítal jsem s Castellem.

798
JanaH
Reagovat

796 okkvp : jsem teď procházela kolem telky a v ukázce „uvidíte za chvíli“ Kikiny noční držkopád. To se podívám, bo včera mi uniklo.

799
rejpal
Reagovat

Hooper
Ona spíš zmatkovala. Protože nejdřív byla první, kdo řekl, že má dostat novou šanci. Pak ho napsala domů a řekla že si to nezaslouží – což se dalo pochopit tak i tak. To cuknutí vlastně jen potvrdilo, že vůbec nevěděla, jak zareagovat. Tohle je buď klasická aklimatizace třetího dne nebo to má fyziologické příčiny.
Ale s těmi mimózami dneska není sama.

800
JanaH
Reagovat

797 Scalex : to je matriál, co?
Mě fascinuje, že ať zapnu kamery kdykoli, dycinky má nějaký zásadní projev.

801
rejpal
Reagovat

Scalex
On by na to asi měl jiný názor. Ale byli by dobrý pár.

802
piha
Reagovat

797-ale má velkou konkurenci!:)

803
upc
Reagovat

797: S Castellem? Ty máš nějakou zvláštní slabost pro Zdeňku? Vždyť je úplně tupá.

804
Wanna be your monster
Reagovat

Tak rekap skončil a čurající Nikol nikde.

805
piha
Reagovat

803-jak sousedův pes.:) On je sice kokot,ale občas mu něco dojde ale Zdenka?Taky nesjem žádná myslitelka a navíc jsem od přírody blond,ale oproti ní jsem ve zlatě….

806
Scalex
Reagovat

803 – zatím jsem napočítal plno situací, kde se zdaleka tupě neprojevila. A taky jsem si poctivě dělal čárky, kdykoli Thomas řekl nebo udělal něco, co nebylo tupé. Teď jsem si všechny ty čárky spočítal: ani jedna!

807
Hooper
Reagovat

A jo, oni tam fakt mají připsáno pochcaný koberec. Na té mapě za gaučem.

808
okkvp
Reagovat

odkoukala jsem poslední půlku rekapu pp reklamě. Už si to pamatuju z minulých řad, jak je to v tv trochu jiné, i když to jinak nesestříhají (což teď s animátorkou udělali) – člověk to jinak – víc prožívá. Tož na tv Niky nevypadala zdaleka tolik nacenganá, jako se mi zdála na on-line, nebylo to vtipné (pro poťouchlíky) ani šokově překvapivé. Udělali z toho trapnou nudu.
Nevím, zda měli v první části více prostoru naši zlatí hoši, ale v tom co jsem vidělam byli skoro za kladouše.

809
okkvp
Reagovat

805 – Zdenu nepodceňovat – blbku projevem hraje
(extra myslitel tam není nikdo, ale Zdena je imho v normě)

810
bordel
Reagovat

809 – Aby si to nepokazila, až bude hučet Tomášovi nebo vilnýmu Martinovi. Jako teď samozřejmě vypadá, že ne, ale teď hráli hru, ona trochu pookřála…

811
piha
Reagovat

810-jestli ji jeden z nich hodí na záda,tak tu blbku nehraje.:)

812
okkvp
Reagovat

Nerada bych brala Tomovi iluze, ale střihem vlasů to, že vypadá jako blbec nebude. Ale jsem za, aby si vypěstoval skokaňák, to bude ještě třikrát lepší.

813
Klára
Reagovat

Zdenka má anginu pectoris v krku z klimatizace :D

814
JanaH
Reagovat

812 okkvp : bude.
Eště lepší by bylo, kdyby uvnitř té hlavy měl aspoň kousek mozku.

815
Wanna be your monster
Reagovat

Už zase žerou.

816
Klára
Reagovat

Tomáš tvrdí, že zítra a ve středu (? to jsem úplně nechytla) přijdou po dvou nováčci

817
Honza
Reagovat

Ladimír -_-

818
Hooper
Reagovat

816 – já to pochopil tak, že zítra přijdou dva lidi. To při čtyřech lidech ve volbě není vyloučené.

819
okkvp
Reagovat

814 – to by nám ale zkazil zábavu. On mozek má – na rozdíl od těch našich, by ten jeho zvládl sám klikovat se stokilovou činkou (na něm položenou).

820
rejpal
Reagovat

bordel
Oni tam pookřáli všichni. Ta palcovačka místo aby zahustila vzduch, ho trochu vyčistila. Oni ještě (určitě většina z nich) nedospěli do fáze, kdy se budou dusit záměrně a jsou rádi, že je trochu klid. Mně spíš přijde, že blbě to nese Tomáš, protože jeho jediná ovečka trochu poodbíhá. A tak se vrátil ke hře na sexuálního loudila. Ale takový kalibr jako jeden můj kolega, který v hospodě ulovil dívčinu řečmi o tom, že vypěstoval největší řepu na okrese a vystavil jí na Zemi živitelce (fakt nekecám), ještě není.
Ládíkův žebříček sympatií žádné překvapení nepřinesl.

821
Wally
Reagovat

to není pochcaný koberec :D
hlavně ten nápis tam byl už včera a není to v ložnici, ale v obýváku

822
okkvp
Reagovat

pošta – zase klobouk, budou vytahovat různé věci co jsou různě ve vile a situace. Ukazovat pantomimou

823
Thybaumont
Reagovat

rejpal.. jenže ta palcovačka se potáhne jako housenka minimálně týden, protože on o ničem jiným mluvit nebude.. nekonečná smyčka.

824
Klára
Reagovat

818 – no jo, ale jak to on může vědět?:)

825
okkvp
Reagovat

824 – neví, domýšlí se
a já taky nevim, mám teď vícero bludů, ale mám dojem, že přijdou snad zas až všichni společně

826
Igor
Reagovat

vite o situaci kdy by nekdo resil ze nikola pouzila toaletu vedle postele? ja vim jenom ze kolem poledne byla v loznici sama s tomasem kterej vyzvidal a ona rikala ze jenom rozlila vodu.

827
okkvp
Reagovat

Vladko – „ten druhej“ – rofl

828
okkvp
Reagovat

byl to protiproud – ležim pod stolem, to by mi nenapadlo ani kdyby mi tloukli

829
Hooper
Reagovat

Jojo, přijdou zase v pátek.

830
rejpal
Reagovat

Thybaumont
Myslím, že je to pravděpodoné.

Ta pantomima byla docela nářez. Nejspíš to nakonec bavilo jen ty dvě holky.

831
okkvp
Reagovat

829 to ale Tom dostane psotník, co se to děje :-))) To budou teorie

fajn, že by teď wc v PP?

832
okkvp
Reagovat

asi si mohou vybrat písničku – Nika, Ladík, Vladko

833
okkvp
Reagovat

aha vítězný tým si vybírá

834
rejpal
Reagovat

okkvp
On musí mít pocit, že od včerejška kolem létá kráva. Ten svět, co se kolem sebe snaží budovat, se mu rozpadá pod rukama. To zase ve srovnání s jeho kámošem – ten pochopil, že tudy cesta dál nevede, protože příště by ho vypalcovali naostro.

835
piha
Reagovat

Zdá se mi to nebo ten mladší z tupounů furt očumuje Zdenu?

836
okkvp
Reagovat

834 – rejpal – mám za dnes výpadky, ale nejsem si jista, že Martin pochopil – alespoň ne zcela. Týpci jako Tom jsou optimisti – on si bude do poslední chvíle myslet, že na svou stranu někoho získá a imho je pravděpodobné, že Martina si uváže brzo naplno zpátky. Leda by přišel ještě větší „šejdil“

837
Homie
Reagovat

Martin o Zdence: „My toho máme hodně společného.“
Tomáš: „Duel.“
:))

838
anja
Reagovat

825 myslím že ne společně. Přece oni tam noví vyvolení chodili pak každý den hned z Volby – teda snad se nepletu

839
anja
Reagovat

a zítra můžou klidně přijít dva – Bouček připomněl Tereziny žolíky

já teda bych tam chtěla Karlose, pořád se nemůžu zbavit dojmu, že ho znám :) eventuelně se mi zamlouvá ještě i ta baba

840
anja
Reagovat

máte nějakou teorii proč tu Nikiny nehodu nedali do denního rekapu?

841
rejpal
Reagovat

okkvp
Tak samozřejmě záleží, jestli se z toho nevyspí. Já samozřejmě nevím, jestli se skutečně odboural nějaký blok (to možné je) nebo je to jen taktika, ale určitě přemýšlel nad tím, proč kromě nich dvou všechny palce měly na ně a skoro všechny na něj. A kdyby pokračoval ve stejném duchu, dostal by je znovu. Tomáš nepochopil vůbec nic. Medituje nad jedním palcem a vůbec mu nedošlo, že nebýt Martina, měl by všechny… Jestli má Martin nízkou empatii, pak on ji má nulovou.

842
rejpal
Reagovat

anja
Podle mě to vrhá blbé světlo na celé VV. Být rejžou, nedám to tam taky.

843
Hooper
Reagovat

840 – čekají na noční show? Nebo Kikina je protekční štábní dítko.

844
JanaH
Reagovat

Tomáš má nějaké fanoušky?
Furt tvrdím, že si fandí a ono fakt. :-)

Už jsou ti dva bouchači zase nějak připití, ne?

845
Wlcak
Reagovat

Kulantně napsáno – nehoda :-D Já si myslím že si to šetří do Noční show aby tam měli vůbec co ukazovat :-D

846
Jerremy
Reagovat

podle me to daji zítra – nebo to alespoň vypadalo podle toho co bude….
a hlavne stalo se to dneska :)

847
Hooper
Reagovat

844 – ano, jak Zdeňka konstatovala – stáhli flašku vodky.

848
JanaH
Reagovat

839 anja : mě by se líbil ten poslední… Pavel?
Myslím, že by se moc nelíbil Tomášovi a to by mohla být sranda.

849
JanaH
Reagovat

840 anja : už to všichni viděli, proč plýtvat vysílacím časem.

850
okkvp
Reagovat

jéžíš, to jsou zas hovory – ony se tedy podobné vedly i v předešlých řadách (např o tom prdu), ale vyznívalo mi to nějak jinak

851
JanaH
Reagovat

847 Hooper : aha, dík. :-)
To stihli docela rychle.

852
okkvp
Reagovat

za týden bude Tom jako Indián

853
okkvp
Reagovat

mám pocit, že koukám na zaplivanou čtyřku

854
anja
Reagovat

no já jsem právě čekala na to jak z toho vybruslí Bouček – jak to okomentuje …… a imho dobře, že to do tv nedali, slabší povahy by se pohoršily a přestaly by jim na to koukat :D… video je smáznuté, takže se vlastně nic nestalo. Zítra proběhne v rekapu jen hovor Lucky s Nikčou, Nikča utírá koberec, nikča zdrcená a historka bude zaplácnutá

855
rejpal
Reagovat

Jestli sedí Scalex u compu a dělá čárky, musí ho dneska hodně bolet ruka.

856
okkvp
Reagovat

i zvládnutí druhé flašky je otázka chvilky – už maj zas půlku

857
Hooper
Reagovat

„Teď si vem, že mám v sobě 14 panáků – a nic to se mnou nedělá. “ Hoch (M.) má před sebou krušné ráno.

858
okkvp
Reagovat

rejpal – jsem měla pocit, že čárky dělal za věty, které nebyly totál tupé – má prázdnej papír

859
rejpal
Reagovat

okkvp
Asi jsem to přečetl blbě, zdálo se mi, že je dělá za tuposti – ale tohle je daleko racionálnější.
On si fakt myslí, že je neodolatelný buldozer dívčích srdcí. A holky z něj mají srandu

860
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol na téma počuraný koberec: Ticho, myslím to vážně. :)

861
Evík
Reagovat

Zdenička: „Já už vim, koho mi připomínáš! Tuuu… Gedžitku!“

Thomas: „Cože, koho?“

Zdenička: „Neee, vlastně tamty, dva… Chip and Dale!!!
Jooo, to jste vy dva!!“

:oD

862
Vítězslav Zach
Reagovat

Pojďte hromadně napsat do Primy, ať denní rekapy vysíají na Primě. P Love celej projekt pohřbí…

863
Evík
Reagovat

Zdenička i Martin mají další společnou věc… Operované oko… :o)

864
Evík
Reagovat

Zdenička: „A kde to v tom oku máš?“

Martin: „No, tady v rohu… V ROHOVCE!!“

:oD

865
Kapi
Reagovat
866
okkvp
Reagovat

859 rejpal – „…. A taky jsem si poctivě dělal čárky, kdykoli Thomas řekl nebo udělal něco, co nebylo tupé. Teď jsem si všechny ty čárky spočítal: ani jedna!“

867
Evík
Reagovat

865 Kapi
Jooooo, to sou voni! Chip and Dale! I s tim klóbrcem! :oD

868
Wanna be your monster
Reagovat

Kamera 4 – Vlado vypráví historky z jedničky.

Reagovat

Je pekny videt, jak se Zdenca neboji Tomase odpalkovat!

870
Evík
Reagovat

866 okkvp

Fakt super hláška, viď… :o)

A máš krásně vyvedený nick… Mohla bys vyvíjet loga… :o)

871
Kapi
Reagovat

867 – nejaka light verze asi :D

868 – jake historky povidal? ted tam nic neslysim.

872
Péťa
Reagovat

Niki šla spinkat, doufám že si došla na záchod :o)))

873
Evík
Reagovat

Na kameře jedna jsou to záběry jak z pekla… Jak se tam hulí z vířivky, tak je celé kvarteto v mlžném oparu…

874
Wanna be your monster
Reagovat

868 – Jen takové vzpomínání, ale lepší alternativa, než ty kecy venku.

Vlado spí v posteli s Vláďou. :)

875
Evík
Reagovat

Thomas hulí prasklé cigáro…. Je totiž poslední… :o)

876
Evík
Reagovat

874

Ajéje, to je odvaha… :o)

877
Kapi
Reagovat

A u Martina bysme mohli delat carky za „zajimave“ abysme u toho papiru neusnuli a meli dostatek akce :)

M: navrh na zabavu „Udelame ze sebe debily?“
T: „Proc debily, ja jsem tady sam za sebe“

:D

878
Wanna be your monster
Reagovat

Řekli byste, že největší ve vile je Ladík? Má prý 190 cm :)

879
okkvp
Reagovat

Největší je snad Vladko, ne?

880
Kapi
Reagovat

Martin rika, ze dokaze hodne menit tvare. kdyz bude chtit byt nekdo jiny tak bude nekdo jiny. Kdykoliv bude on chtit. Tim se snazil ohromit Lucii aby ho mela rada :)

ted to husti do Zdeny

881
Wanna be your monster
Reagovat

879 – Ten má na stránkách jen 179 cm napsané

882
okkvp
Reagovat

ale když stojí vedle sebe, tak na všechny čučí zvrchu

883
300
Reagovat

Čauves, to je materiál.

Nechutná Trojanová opilá jako prase.
Písklavá Zdeňka s kurzem, tupá jak kuchyňskej nůž.
To mají být holky? Jedna slípka vedle druhé. U chlapů se ledacos promine, ale ty holky. Kokokoko dák.

884
Péťa
Reagovat

To sou dva dementi.

885
Wanna be your monster
Reagovat

Prohlížení fotek v ložnici je celkem dlouhé :)

886
anja
Reagovat

už by to nutně chtělo do vily nějaká nová žvížátka… trochu to tam zamotat jinýma charakterama a mindrákama… furt dokola ti dva kašpaři mě fakt už neba

887
300
Reagovat

Vyhraje to Ládík.
Ale nádhernej chlap je prostě Vladko. S tím bych hned chodil. Bohužel je na dědky :(

888
okkvp
Reagovat

Utržený balkony :-))))

889
Kapi
Reagovat

Niky rekla vtip a Vladka to uplne odrovnalo smichem: Od ceho maji zensky caru pod prsama? DO ctyriceti od podprsenky a od ctyriceti od teplaku“

890
Kapi
Reagovat

888 – a liščí tlamičky :)

891
Wanna be your monster
Reagovat

V ložnici je zima schválně, abysme se přitulili. :D

892
300
Reagovat

okkvp: Ty si myslíš, že Zdena je inteligencí v normě? Tvle. Si tě pamatuju z Farmář hledá ženu a tam jsi měla ještě mozek.

893
Kapi
Reagovat

Ten Vladkuv smich je nakazlivej :DDD

894
okkvp
Reagovat

Vladko si představoval francouzák s Tomášem a má z toho záchvat smíchu – do čehož právě vstoupil Tomáš – Vladko smíchy kdáká jak slepice :-))))

895
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Miluju když se lidi smějou a Vlado je nepřekonatelnej. Chtěla bych se s ním smát :D

896
Kapi
Reagovat

894 – a takovej spravne ochucenej francouzak :)

897
Wanna be your monster
Reagovat

Děcka, můžete nám zhasnout? :D

Reagovat

Vladkuv zachvat nema chybu a Tomasuv francouzak byl taky dobrej :)

899
Kapi
Reagovat

Sledovanost onlinu na dfacebooku napsali:

Vladko si říká, jestli to lidi sledují, nebo ne. Neví. Tak my teda víme, na online přenos z vily na http://www.iprima.cz/vyvoleni se jenom dneska podívalo přes 200 000 lidí. Takže kluci nebojte, slavní budete:))

900
Wanna be your monster
Reagovat

Na které kameře je ta terasa?

901
okkvp
Reagovat

892 – dík, ale doufám, že jej mám pořád …. je nutno si odmyslet barvu a tón hlasu a pózu naivní školačky, kterou má zřejmě zamilovanou, páč ta na mnohé pány funguje a Zdenička bude nejspíš velmi vychytralá. Za ukázkovou pod normu mám Kačenku z jedniček, např.

902
okkvp
Reagovat

900 – na 1

903
okkvp
Reagovat

ale už to taky asi balej

904
300
Reagovat

901: Já ti nevím, viděla jsi dnes online tu hru, jak hádali filmy? Vždyť byla úplně blbá. A celkově mi přijde, že nic nechápe.

905
Capri
Reagovat

Mám otázku… viděl někdo toho Martina, že by se od pátku sprchoval? :D

906
Jerremy
Reagovat

200 000 online (pokud jsou to unikatni IP) je za jeden den celkem slusne ….
Spis by me zajímalo, kolik lidi videlo rekap (tam si myslim, ze to bude slabe (vzdyt i tady lidi nevedeli, ze to bezi na Love))
Myslim, ze po volbách by rekap měli presunout na Primu

907
okkvp
Reagovat

904 – to jsem viděla jen kousek, ale jinak šmíruju od začátku kromě několika mála hodin spánku skoro furt.

(Martin přežvykuje i se zavřenou pusou tak hlasitě, že to bere port)

Reagovat

Capri (905): Ne.
Jinak pekny prase, ted jak se proste napil z pet lahve, zasrouboval a dal ji zpet mezi ostatni.

909
Wanna be your monster
Reagovat

Myslím, že v pravidlech mají, že se musí každý den sprchovat, ne?

910
Capri
Reagovat

908: No přesně, slušný hovádko… Tohle dělám tak max. když nemám po ruce skleničku a vím že nikdo jiný krom sebe z té flašky pít nebude.

911
300
Reagovat

907: Já na tebe dám a ještě jí dám šnaci, páč jsi měla u FHZ dobrej odhad, ale fakt se mi to nezdá. Je pravda, že jsem toho zatím moc neviděl. Přesto mi přijde hluboko pod průměrem, nemůžu si pomoct.

Ten v kožené bundě se cpe o půl druhé vánočkou, zapije to Colou.. to kdybych dělal já, tak jsem tlustej jako prase.

912
okkvp
Reagovat

Tak zvědavci vytrvalci, zábavnou noc přeju

913
okkvp
Reagovat

911 – on je ve vývinu na tura

914
Wanna be your monster
Reagovat

Tak martin už smrdí i ostatním…a sprchovat se nešel, ani se nepřevlíkl, tak nevím, jestli se pravidla od ostatních řad liší a sprchovat se nemusí :)

Vladko už ho vyhodil z ložnice.

915
Kapi
Reagovat

Dobrou noc vsichni.

V loznici spitaji, ze Martin silene smrdi cigarama a Niky a ostatni se uz dusi a pokaslavaji a pochechtavaji. Taky jsem nevidela ze by se sprchoval, jen se koupe ve vyrivce.

Vladko mu rika at se jde vysprchovat. Splichaji tam nejakym sprejem. Vladko ho vyprovazi do sprchy, dava mu rucnik, holky se pohihnavaji

916
Kapi
Reagovat

Jinak je Martin prase otresny- pres den jsem ho taky nekolikrat videla jak pil z te velke coly z flasky a normalne ji postavil na stul. nez mel odejit udelal to same s flaskou vody- otevrel cucnul zasrouboval a vratil na linku mezi ostatni…

917
Kapi
Reagovat

uz je ve sprse a nejak ztraci pigment … :)

918
Kapi
Reagovat

prohlizi si bicaky a prsa v zrcadlech a hladi si je. .. mydli

919
Capri
Reagovat

Ano tak to je od pátku poprvé co ho vidím ve sprše… (ne teda že by to mě osobně dělalo jakékoliv potěšení :D )

920
Péťa
Reagovat

908 to neudělal poprvý už sem ho viděl několikrát pít z flašky je to prostě sobecký hovado

921
Kapi
Reagovat

ocaskuv ocasek si cudne umyl s napul stazenyma boxerkaa. porad se rozhlizel jestli se nekdo nediva :)

Reagovat

Vladkuv zachvat smichu a nejaky ten vtip …
Video

923
Evik
Reagovat

921 Kapi
A dival se nekdo? Ja uz se nedivam… :o)

924
Kapi
Reagovat

Divala se kamera ze zadu ale pak to skoro vypadlo, ze se snazi natacet tak aby meli zaber i za spodnicku… :)

925
Evik
Reagovat

Uz se tesim, az jim tam nekoho poslou… Karlos by je asi vytrhl z letargie… A taky mi prijde v medailonku hodne vysoky… A vypada, ze se neleci steroidy, ale maka…

Tesim se na zitra, bude psina…

926
Kapi
Reagovat

spousta zvuku a akce, ale na sech kamerachj vsichni spi… Prisel vystajlovanem Martin s Vlakem

Pujdu tak, Dubrou, meteortici! :)

927
Capri
Reagovat

Tomáš hlasitě chrápe… Vladko se převaluje na posteli a mele si pro sebe že je to strašný a že je to v prdeli… Tak vstane jde k Tomášovi a začne něj z blízka mlaskat :D

928
Capri
Reagovat

A to se opakuje ještě dvakrát… :D

Vladko stále nemůže spát jelikož Tomáš řeže jak motorová pila… Mám to ve sluchátkách a je to děs teda :D

929
Capri
Reagovat

Vladko potřetí u Tomáše a tentokrát do něj šťouchá prstíkem… Tomáš se probouzí a Vladko mu říká, že strašeně chrápe. Tomáš mu za informaci děkuje :D

930
Capri
Reagovat

A už začíná chrápat i Martin… Vladko: „To je v prdeli. Jeden přestane a druhej začne.“ :D

Vladko u Martina a sděluje mu že chrápe… Martin: „Nech mě debile.“ Vladko: „Ti dám debile.“ Pak spolu prohodí že Tomáš chrápe celou dobu a Vladko znova ulehne do postele.

931
koc
Reagovat

včera jsme se bavil s kolegyni co kdo dělal v sobotu a neuverite co delala zena 53 let v sobotu – pustila si online vyvolene a cucela na to az do pul druhe rano ,, normalne cuci na novu nebo na nic .. zajimavy presun

932
Prochor
Reagovat

840 – Já mám teorii o Nikčině excesu, že ho možná dají do noční show ale spíš jen náznakem nebo možná vůbec aby nedráždili radu pro TV a rozhlasové vysílání. Nikdo nestojí o zbytečné pokuty. Na druhou stranu bych čekal, že si o tom s Niky promluví ve zpovědnici na téma – dávej si na sebe větší pozor.

933
Scalex
Reagovat

Ad ta hláška s děláním čárek – ta není moje, to jsem ukradl Cimrmanům, Svěrák to říká o pedagogické konferenci, které se zúčastnil a na které si udělal čárku na papír pokaždé, když se ozvalo jméno Cimrman. „Ani jednou, přátelé!“

934
rejpal
Reagovat

Prochor
Tenhle hovor by asi měl trochu smysl na téma „nedávej si ani předposlední sklínku“. Jenže oni chtějí, aby se soutěžící ožírali a dělali vylomeniny. I když ne každá vylomenina je žádoucí (jako třeba vychvalování obchodního domu Albert by se nelíbilo).
A z jejich chování něco vytěžíme i my, i když někdy za cenu duševního utrpení pozorovatelů-výzkumníků. Já dost trpěl v noci s Tomášem. Nejenže bylo neustále slyšet jeho, ale ty monology byly naprosto ukrutné. A ještě si myslí, že divák se jich nemůže nabažit.

935
rejpal
Reagovat

Scalex
No já jsem rád, že jsem tu hlášku špatně přečetl. Po dnešním čárkování podlé mého výkladu bys asi delší čas trávil léčením nějakého zánětu v ruce. To byla krystalická blbost spojená s nadprodukcí.

936
rejpal
Reagovat

koc
No, mně je skoro 60 a nebýt práce, bylo by to puštěné od božího rána do noci. Jinak nejčastěji koukám – pokud vůbec – na Zoom, ČT 24 a sport. V době, kdy běžely VV2, uspořádali lidé na Okounu mejdan debatérů a byla tam velmi zajímavá (profesně) sešlost. Je to jakási závislost.

937
XY2
Reagovat

936 – závislost je jen slabé vyjádření, ostatně jsem podobná věková skupina:-)

938
tik-tak
Reagovat

Tomáš>by si se 40-letou paní nerozuměl. A on si myslí, že 40-letá by na něho byla zvědavá.(brr) Tak to těžko. Zdeňka>a že pořád řeší vzhled, asi má v autě velké zrcadlo. Nikol a Vladko super sympaťáci. Psí slečna dobrý. Martin, ten je zábavný pro koho? A ten intelektuál co bude učit děti asi „vymýšlý“nové osnovy. Díky za vyvolence. Kdo to vybírá ???
Nikol a její noční..tak co, přehnala to, svět nespadne.

939
XY2
Reagovat

938 a koberec uschne:-)

940
rejpal
Reagovat

XY2
Nejspíš to bude těmi kamerami. Já za sebe vidím dost rozdíl mezi tím, když člověk sleduje předtočený pečlivě sestříhaný rekap a nebo syrový materiál, kde může sledovat reakce na třeba zdánlivě bezvýznamné věci. O povaze těch lidí a „stupni rozkladu“ to řekne daleko víc než ty akce.
Líbí se mi třeba Farma, ale ty kamery mi chyběly.
Jen je to strašný požírač času.

941
tik-tak
Reagovat

Požírač času to je, ale tak co-doba je jiná, dojit nemusíš, teplo máš tak se koukej, pořád lepší než se koukat „na skákací bojouníky“ a mrtvoly a kulomety.

Koberec uschne a doma ho uklízí Džíno, a určitě rád. Přeji hezký den u sledování. Já musím krmit.

942
XY2
Reagovat

940 – rejpal
Asi tak, nebýt kamer a diskuzí, je to brnkačka, ale jak píše 941, jak bychom ten čas využili? :-) takže za kamery dík, já už dneska i uvařeno, abych o něco snad nepřišla:-)

943
tik-tak
Reagovat

To je hezký, to jsem se posmála. Doufám že máte kuře Ala Vladek. Hezký den.

944
rejpal
Reagovat

XY2
Však si taky nestěžuji. Mně spíš štve, že se tomu nemohu věnovat do nějakých 15 hodin ve všední dny. Ještěže tu jsou lidé, kteří mohou a komentují.
Na druhou stranu si trochu odpočinu od Tomáše. Myslím, že jeho herní potenciál už se z velké části vyčerpal. Vlastně už chybí jen sledovat smiřování s pádem z vysněných výšin, a pak už může jít. Na začátku mi přišel jako daleko zajímavější než Martin, ale on je evidentně neschopný jakéhokoli dalšího vývoje, na to je moc jednorozměrný, jemně řečeno.
Martin je daleko lepší materiál. Dočkáme se asi ještě všelijakých přemetů a převtělení do různých rolí, a to mi přijde zajímavé.

945
XY2
Reagovat

944 – přijde někdo nový a může to začít znova, Tomáš začne Amerikou, mladou partnerkou /že nemá starší se nedivím, taková fešná 40 by ty jeho žvásty vydržela hodinu a to jen možná a už by letěl/ a bude se předvádět nanovo, on se vyčerpá příchodem posledního a pak půjde ven, nemyslím, že má diváckou podporu.
Martin nového začne obcházet a je taky otázka času, že ho někdo pošle na určitá místa, o podpoře venku taky silně pochybuju…
Tihle dva jsou naprosto nepoužitelný materiál na cokoliv.

946
tik-tak
Reagovat

Souhlasím 945. Přesně. Ty dva jsou nepoužitelný material. Ta Tomášova přítelkyně musí bejt hrdá, když ho vidí (hladil Niky po vláskách) No, on shání práci- kluk svalnatá mohl by skládat uhlí a podobně, ale ten by byl schopen složit ho jinam. Jak lichotí Zdeničce, najivce. Té se nedivím, že kouká po Vladkovi, na toho se vážně nechá dívat.
Souhlasím s názorem na Martina. A co že to před národem skrývá?? Hoďte to někdo do placu.

948
rejpal
Reagovat

tik-tak
Jediné, co vím je, že včera kolem palcování prohodil potichu „asi bych měl jít domu, jinak možná vyjdou najevo nějaké nepříjemné věci.“ Takže něco tam určitě je.

949
Valenta
Reagovat

Ostříhejte tomu Tomáškovi tu ofinu.
<<<<<<<<<<To co má Vladeček mu stejně nenaroste. <<

Je vůbec někdo komu se ten Tomáš líbí?

950
pezzay
Reagovat

Vladko…konečně Martina umravnil..a to dost hlasitě

951
Prochor
Reagovat

To je dobrý. Právě jsem se v práci vrátil z oběda a VV začínají připravovat snídani ? Celkem dobrej posun v čase. Večeří někdy v 1:30.

952
Prochor
Reagovat

Vlado dává Martinovi slušný kapky: Jseš sobeckej a línej jako veš! Jen tak dál – ty dva namachrovance je třeba průběžně deptat.

Reagovat

Prosím, jen připomínám, k dnešnímu dni je článek zde http://reality-show.panacek.com/28654-vyvoleni-2013-27-8-online-kamery-sledujte-a-debatujte.html Díky za přesun :)

954
pezzay
Reagovat

děkuji za upozornění….přesouvám se….

955
sněhulák
Reagovat

Vyvolené už sleduju jen sporadicky. Parta lidí, co celý den žerou a celou noc chlastají, občas se pomočí, občas hysterčí, to je opravdu blbost. Já koukám na Slováky, běží souběžně – Vyvolení dom snov. Tam musejí makat, aby si něco zasloužili. Jediné co mne žere, je to přerušováno reklamami bezmála hůř než v Americe, co 10 minut. Ale s tím nic nenaděláš.

Přidat komentář