Panáček v reality show

Panáček kolem vily: Přípravy na stěhování, návrat ExVyVolených a ZzV o ničem

22. Srpen 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

panacek

Přípravy na zítřejší stěhování do vily je v plném proudu. U vstupu do vily VyVolených 2013 se staví jeřáby a světla, ve vile se gruntuje a nad vilou se vznáší spousta otázek. O co víc se ale děje kolem vily VyVolených, o to míň se toho děje ve Zprávách z vily.

Návrat ztraceného syna (možná i dcery)

Zítra ve 20.15 to vypukne. Prvních sedm vyvolených se nastěhuje do vily. Ano, sedm, zítra totiž proběhnou dvě volby, klasicky v 18.00 a pak ještě jedna, speciální, ve 20.15. Ve speciální volbě ve speciálním večeru se bude volit jeden ze tří účastníků první série. Vybírat můžete z Vladka, Emila a Petra Zvěřiny. Jeden z nich se stane regulérním soutěžícím a bude bojovat s novými hráči ve vile o pět míčů.

Co myslíte, dá se předpokládat, že příští pátek bude druhá podobná volba, ale s ženami? Například Regina, Katka a národem milovaná Věra Patt?

Přípravy na stěhování

Obrovský, největší páteční přesun soutěžících do vily je nesmírně náročná věc, proto se už před vilou staví kamery, světla, zkouší se a ve vile se gruntuje a dodělávají poslední úpravy. Například se musela předělat podlaha v koupelně, která, jelikož je položena na dřevě, začala pracovat a dlažba se musela upravit a přeložit.




V obýváku přibyly polštáře, na stěnách plakáty, v ložnici se převlékají postele a všude se uklízí nepořádek po komparzistech. Vila tak začíná vypadat útulněji.

406879_pripravy-galerie-obrazek-1_image_620x349
pripravy07
pripravy06
pripravy02
pripravy03
pripravy04

Novinkou, kterou museli dělníci ještě rychle montovat jsou i kolejničky pod kamery, aby kameramani nemuseli přetahovat po koridoru obrovské kamery se stojany
pripravy05

Zprávy z vily ztrácí šťávu

Zprávám z vily asi rychle došla témata. Od pondělí v nich totiž místo tří zajímavých reportážích a nahlédnutí do zákulisí vidíte jen zprávu o tom, kdo před necelou hodinou postoupil z volby do vily a na závěr i zopakování medailonků soutěžících. Mezi tím se sice nachází jedna klasická zpráva, ta je ale uprostřed těch dvou nud tak umáčknutá, že to ani nestojí za sledování.

I tak se ale ZzV drží tento týden nad 350.000 diváky staršími 15 let (pondělí 370.000, úterý 417.000 a středa 357.000 diváků) zatímco celou druhou polovinu minulého týdne byla jejich sledovanost pod hranicí 300 tisíc diváků.

Sledovanost voleb je proti tomu ještě menší:
pondělí 19.8.2013 – 352.000 diváků
úterý 20.8.2013 – 277.000 diváků
středa 21.8.2013 – 226.000 diváků

Uvidíme, jak se sledovaností zamíchá zítřejší přesun VyVolených do prime-time.

Videa už na Prima play nehledejte

Je to tak, na klasickém Prima play už nenajdete ani záznamy voleb, ani záznam ZzV. Všechna videa jsou nyní na webu VyVolených www.iprima.cz/vyvoleni

Zatím v nich i tam sice mají trošku hokej, ale jsou tam a dokonce i v HD rozlišení.

Zdroj fotek: Prima TV, zdroj sledovanosti: digizone.cz

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
EvkaD
Reagovat

Bože, toho k….co tam dnes poslali, to tedy zlatý Vladko!
A pokud má jít 1 z těch 3, Emil, Zvěřina a Vlado, tak asi nejspíš Vlado….On a ten co postoupil dnes, zajímavý střet:-)

2
james73
Reagovat

Zprávy z vily jsou jen taková dlouhá upoutávka na vyvolené, protože v době vysílání TN tam stejně nemají moc co tam dát.

3
okkvp
Reagovat

+2 podotkla bych, že upoutávka neupoutávající, místy spíš až odrazující, protože imho nezvládnutá po všech stránkách. A reklama na VIP zprávy uprostřed (2. třetině) tomu dodává poslední pecku

4
bordel
Reagovat

Silvie: ad Týdeník Televize, str. 11 „Když má chlap v záloze ženskou, je frajer. Ale když má ženská v záloze chlapa, je vždycky děvka“.

Ano, Silvie, ale to neříkaj chlapi, ale zase jenom děvkaři.

5
Gaba02
Reagovat

No jelikož se mluvilo o Věře, Regína se prý přihlásilo. Tak ještě třetí, a mají další speciální volbu. Tak já nevím, jestli je dobrá volba, posílat tam staré vyvolené. Možná to je tak, že tam budou jen na rozjížďku, aby to lidi začali sledovat.

6
bordel
Reagovat

Ad 5: Tak to každopádně, trochu to tam počechrat, proč ne.

Reagovat

5 a 6: Proč ale potom dělali volbu, prohlašovali jak budou taky hrát o peníze, když by je tam pak chtěli strčit jen na pár týdnů a pak zase vyhodit? To by si zrovna byvrali ze tři sami.

8
Hooper
Reagovat

Ale jestli to jsou naprosto regulérní soutěžící (exVV), tak je to špatně. Moc. A není tak těžké uhodnout, kdo tuhle volbu vyhraje.

9
Prostě já
Reagovat

To ZzV znamená Zvěřina z Václaváku? :-)

10
Kapi
Reagovat

Toho Martina co dnes zvolili tam ocividne hodne chtela Prima i Tereza. Bude to zaporak vily, to je jasne (nez prijde nekdo horsi) a predpokladam i podobnou organizaci z venci pri hlasovani jako mel Tony. Jeho kamardi z komunikacni firmy to zaridi.

To co nechtel rict na kameru ze udelal, predpokladam nejake nasili na ženě. To si bulvary pohlidaji.

Jinak ze starych VV jedine Vladko zpet. Zverina nema krom sve ohrane pisnicky vubec co nabidnout a Emil je spatna herecka. A Vladko je ocividne ve skvele forme :)

11
Kapi
Reagovat

8- to si nemyslim. Zverinovi nový známí dokažou určite divy pri malem poctu hlasu. Emil to projede urcite a bude to souboj mezi Vladkem a Zverinou. Zatim vsechny me predpovedi vysli, tak uvidime :)

12
Monika
Reagovat

Za me jedine Vladko do vily! Puvodne jsem nemela v planu sledovat to bedlive a travit u toho tolik casu, ale pokud postoupi Vlado, asi neodolam:-))) Ja tomu stejne nemuzu porad uverit, ze by sel do vily jako normalni soutezici. Vzpomenu-li jakou mel desnou depku a byl rad, ze je uz konec, neverim, ze by to chtel absolvovat cele znova. Ocekavam, ze to bude zcela jinak, prekvapeni:-)))
Zajace bych tam nedala ani omylem, jeden z nejodpornejsich a nejotravnejsich soutezicich. Stokrat plkal o odchodu a stokrat zustal. Spatnej herec, spatnej komik a trapnej sexuolog. Uz stacilo:-))))Ale myslim, ze je bez sance, nastesti.
Bude se rozhodovat mezi Vladem a Zverinou a vitez nemusi bejt vubec jistej. Po Vladovi se slehla zem, Zverina je dost na ocich a pri takhle malem poctu divaku je schopen si zajistit vitezstvi v duelu:-)))

13
Zuzana
Reagovat

Nicku, prosim, koridor je s mekkym…dekuju :-)

ten exVV fakt bude soutěžit? ze ne??

14
Prostě já
Reagovat

Asi budu v menšině, ale já jsem pro zvolení Sylvy. Rozhodně tam nechci Emu – ta kdyby neřekla, že je závislá na sexu, tak by na ní nebylo zajímavého vůbec nic a nejspíš by se do volby ani nedostala.

A z druhé volby bych asi bral Vladka no, když to musí být :)

15
EvkaD
Reagovat

12, jedině Vlado..Já od jisté doby nehlasuju, ale přesto nevím..Kdo by se na Zvěřinu díval…Takových namachrovanců tam bude dost. Vlado je originál!!

16
fx
Reagovat

Emila ani Zverinu nesnesu, Vladkovi po VyVolenych vlezla slava do hlavy… Ale zvedavy jsem ;-) Snad tam pristi tyden divaci poslou Reginu :-)

17
michal
Reagovat

Prosim vás neví někdo kde se dají sehnat ty velké polštáře ktere se jim tam všude válí po gauči a po zemi?

18
stěhování Praha
Reagovat

Vážne tohle stěhování někoho zajíma? Co takhle se jim složit na http://stehovaniradost.cz/ a odstěhovat je do Ulanbataru.

Přidat komentář