Panáček v reality show

ČSMT 2013: natáčení upoutávek v plném proudu

30. Červen 2013 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=6639 w=420]

Přípravy na čtvrtou sérii ČeskoSlovensko má talent se nezastaví ani během léta. Po úvodních castingových kolech se štáb chystá od 3. do 11. 7. 2013 natáčet divadelních kol a to v brněnském Mahenově divadle. Ještě předtím se však štáb pustil s moderátory a porotci do natáčení upoutávek, které i letos budou stát za to.

Natáčení v Mikulově

První sérii natáčení, které probíhalo v moravském Mikulově, má za sebou Lucie Bílá i nováček v porotě Leoš Mareš.

Bílá si pro potřeby promo spotu sedla na motorku, Leoš Mareš na koně.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
pepa
Reagovat

Už příští týden se natáčí, ale nikde není žádná možnost registrace na divadelní kola jako v minulých letech. To tam jako diváci bude jenom komparz? nemáte informace, jak se veřejnost může zúčastnit natáčení.

Natáčení divadla bude probíhat od středy 3.7. do soboty 6.7., v neděli bude volno a další natáčení od pondělí 8.7. do čtvrtka 11.7. Celkem tedy osm natáčecích dní. Nevím jestli bude možnost i normálně pro lidi, ale v minulém týdnu probíhal velký nábor castinogovou společnosti, kteří sháněli velké množství lidí. Ještě včera vydali poslední možnost pro 30 mužů, kteří se museli přihlásit. Takže asi bude letos jen placený komparz + výherci z různých soutěží (minimálně o dvouch vím – jedna v Aha, druhá v brněnském rádiu Krokodýl).

2
DJ
Reagovat

Komparz? Na soutěž o kterou je takovej zájem? Spíš musíš mít známosti a vědět jak se tam dostat, místa jsou obsazený měsíce dopředu. Tohle není Superstar na Nově, aby diváky musel tvořit placenej komparz. Uvědom si, že diváci divadelních kol budou tvořit většinu z celé show, divadelní castingy běží od září do listopadu a dělají Primě největší sledovanost. Přímé přenosy jsou slabší.

3
n-t
Reagovat

Uvidíme jak jim to půjde. Mareš do poroty je risk jako moderátora ho miluju ale dost lidí ho nemusí a rozhodně to není sázka na jistotu od Primy. Navíc Talent poběží už počtvrté. Bude záležet na úrovni talentu který se dostaví a co proti nasadí Nova.

4
Jackolo
Reagovat

2: Nemáš tak úplně pravdu. Diváci v divadlech jsou z většiny placeným komparzem. Hlavně ve třetí řadě to bylo vidět a vlastně si i spousta lidí stěžovala, že komparzisté dostávají nejlepší místa za porotou a „obyčejní“ diváci jsou šoupnuti na balkóny.

Není to nic neobvyklého, placený komparz dostane instrukce, co má dělat. Pak to prý vypadá na obrazovkách líp.

5
Lukáš Franta
Reagovat

Zase se tu šíří bludy. Ve třetí řadě bylo komparzu stejně jako ve druhé. Kompars je tam především proto, že příbuzní a kamarádi soutěžících často odejdou po vystoupení a v hledišti pak vznikají ,,díry“. Kompars jsou de facto jediní lidé, u kterých je jistota, že vydrží na místě bez ohledu na to, jestli je v divadle vedro na umření nebo ne. Není sranda vydržet v sauně 4 hodiny a ještě si udržovat dobrou náladu. Rozhodně ale kompars nezabírá celé divadlo, tvoří jen skalní jádro.

6
W
Reagovat

Vie sa už, či budú zase zahraniční súťažiaci?
Nech viem, či s tým konečne prestanú a či sa na to chystať alebo nie :)

7
pepa
Reagovat

5 – Lukáš Franta
a proč letos není možnost, aby se natáčení zúčastnila veřejnost. V minulých letech byla na webových stránkách Talentu vždy přihláška s registrací do divadla, a letos nic takového není. Normální diváci se letos tedy nemůžou zúčastnit natáčení?

9
Elko
Reagovat

Ďalšie fotky z nakrúcania nájdete tu… vyzerá to zaujímavo: http://csmatalent.joj.sk/csmt4-novinky/promo-csmt-500-ucinkujucich-kone-psy-a-ine-lahodky.html

10
pepa
Reagovat

http://csmatalent.joj.sk/csmt4-novinky/dnes-sa-zacina-divadlo.html
,,víťaz totiž zinkasuje nielen 50 000 eur´´
Oni letos snížili výhru na polovinu? Že o tom předem neinformovali?

11
adam
Reagovat

a jako to je pro tento ročník hlavní výhra jen pouze seznámení s tím chlápkem?… by mě zajímalo kolik na to nalákají lidí..

12
Prochor
Reagovat

Ein kessel buntes jak když vyšiješ. Len Luc Jahoda vám hoši chýba:-))) Ještě ke všemu tuhle maškarádu moderujou dva největší trapáci v republice, no potěš koště.

Přidat komentář