Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Po rockovém kole Superstar 2013 vypadl Daniel Šmidák

7. Duben 2013 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=5994 w=420]

SLEDOVNOST ČR: Superstar opět klesla, tentokrát ji porazila Prima (Máme rádi Česko) i ČT (Nevinné lži). Včerejší finálový večer zhlédlo 727 tisíc diváků.
SLEDOVANOST SR: Superstar byla opět poražena filmem na Jojke (Doba ledová 3) – sledovanost 395 girl games 000 diváků (12-54).

Po 3. finálovém kole Superstar 2013, které bylo zasvěceno rockovým skladbám, se do dalšího kola již nepodívá Daniel Šmidák. Který však třeba dle poroty nebyl nejhorší. Na to se však již dějiny neptají. Dostal nejméně SMS hlasů a tak jde domů.

BTW: myslíte, že sledovanost SS dnes ještě klesla? Uškodila jí nová show na Prima Family Máme rádi Česko nebo ta naopak ubrala z diváckého koláče veřejnoprávním Nevinným lžím?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 457
1
přiznivec.obecny
Reagovat

Tak já si myslím, že to bude problém tu sledovanost zvýšit, když lidi ví, že ty naše hvězdy pak někam „zakopou“ zpět do okresních regionů. Ti, co se již koukají, tak pravděpodobně vydrží. Výběry songů budou důležité, aby to udrželo zpěváky a diváky. Taky neprudit prvky z VV. A občas pustit živé přenosy i zadarmo, hlavně zkoušky, všichni se rádi podívají.
Jinak Dana do finále posílat neměli. Celou dobu byl outsider a to určitě není nic příjemnýho. Tomáš Sučík měl právo postoupit.

2
Maxx
Reagovat

Dana do finále poslali naprosto po právu, co by to bylo za SS bez sexoše. Očividně ale už ani puberťačky nehlasujou, když vypadl tak brzo. Jedinej kdo tak hlasuje je asi DJ Vlado. Mimochodem, nevím jestli bylo rodičům Ewy příjemný, když viděli, jak se na ni Vlado z ochozů za porotou úlisně dívá.

3
Milena
Reagovat

Budu se dívat, dokud bude v soutěži Adam a Jarda. Mají úžasnou barvu hlasu. Když zpívají ti dva, seběhne se celá rodina.
Dnes se mi moc líbila Veronika (poprvé) a porota ji sjela, což nechápu.
Dan tam ještě chvilku mohl vydržet, nic moc zpěv, ale je zábavný svým upřímným projevem.
Sabina se mi dnes nelíbila, divný zpěv a přehnané grimasy.

4
Monika
Reagovat

Veronika – domnivam se, ze Habera s Ewou to mysleli trochu jinak, nez je interpretovano. To, ze Verca „dojimave“ place jsou z meho pohledu divadelni emoce, umele vkladane do songu, ne prirozene emoce, ktere z interpreta vychazi…

5
T.M.
Reagovat

Tak včera si tady hodně lidí lámalo hlavu s tím proč oslovil Dan víc pubin než Karol a proč Karol ty pubiny oslovit nedokázal. No je vidět že Dan asi o moc víc pubin než Karol neoslovil. Já už měl včera takovou předtuchu že by mohl vypadnout Daniel a i jsem to tady psal, ale nikdo tomu moc nevěřil ani DJ Vlado a nevěřil sem tomu moc ani já sám, spíš jsem tipoval Virgínii. Ale prostě něco v podvědomí mi říkalo že půjde Daniel a stalo se tak. Takže se ukázalo že to nebylo tím že by Karol pubiny neoslovil ale že prostě pubiny už letos asi tolik nehlasují. Každopádně je opravdu revoluční že dva potenciální plyšáci vypadli během prvních tří finálových kol….to se fakt zatím ještě nikdy nestalo. Pro mě je Danovo vypadnutí vůbec to nejlepší co mohlo včera nastat. Když už musel jít Karol minule tak aspoň nezůstal moc dlouho jako jediný vyřazený kluk a Dan se poroučel hned za ním. Z tohohle pohledu je to pro mě skvělé. Z hlediska sympatií a výkonu ale měly vypadnout Virgínia nebo Kristína a jestli jedna z nich příště už konečně nepůjde tak už opravdu nechápu co se to děje.

6
pajik
Reagovat

T.M. asi hlasuje celkově málo lidí, nejen pubin, že těm holkám stačí fanouškovská základna a nevypadnou, i když zase DAn měl podle mě fanynek docela dost.

7
T.M.
Reagovat

6: No ale každopádně už to začíná být docela divný, zvlášť když si uvědomíme jak to chodilo v minulých ročnících. Už mě i napadlo jestli třeba Virgínia nemůže mít nějaký bohatý sponzory kteří jí ty sms posílají, chlapi o ni určitě mají zájem. :-D Aby nakonec ještě nepostupovala podobně jako Leona Černá v ČHS 3….tam to byla taky slušná záhada. Příště ale už jedna slovenka zákonitě jít musí, protože Sabina ani Verča vypadnout nemůžou, Adam a Martin takhle brzo taky ne, Jarda se včerejším výkonem nejspíš na pár kol zachránil a Štefana si tam taky ještě podrží. Takže příště už jedna z těch tří slovenek musí jít z kola ven a v dalším kole ji pak asi hned bude následovat druhá. Pokud ne tak mi asi vylezou oči z důlků jak se tomu budu divit. Ale aspoň je to zajímavý, nemám rád když je něco dopředu až moc jasný.

8
Lada
Reagovat

Ahoj,už jsem to tady psala.Myslím,že sledovanosti moc nepřidá,že všechno se odehrává jeden den.Nevím jaký podíl na tom mají třeba ty puberťáci,ale tak musí druhý den do školy.A Dan včera skoro poslední.Docela mi ho bylo líto,zase dostal kartáč a zase tak hrozný to nebylo.Třea moje holka čekala jenom na něj.Nevydržela…

10
Ajka
Reagovat

Myslím, že to se sledovaností nebude lepší, už je toho asi na naše diváky trošku moc. Můžu soudit podle přátel, ale i doma. První ročníky všichni koukali, ale už je to ohraný, my se nemůžeme srovnávat s USA! V počtu lidí tam a u nás je podstatně velkej rozdíl, takže u nich se vystřídá a ukáže hodně zajimavých lidí, ale tady je to pořád dokola. Člověk už taky v tom má docela dobrý chaos, jak se to pořád mění. Je to prostě továrna na zpěváky, kterých už je beztak poměrně dost. Lidi jsou docela slušně otrávení. Dokonce to už fakt nebaví ani ty pubiny..jak tady píšete :) A taky jak tady někdo píše – je to opravdu moc dlouho, k tomu co dvě písničky reklama, tak kdo to má vydržet, když se jde na druhý den do školy, nebo práce,že?! Ale zřejmě toto nikomu nevadí a pak se diví, že je nízká sledovanost. Né všichni jsou nezaměstnaní a né všichni vydrží koukat na telku do půlnoci….A v tomto ročníku tam nic zajímavého není, je to takovej lepší průměr :(

11
Čenda
Reagovat

Myslím, že sledovanost bude klesat ještě víc. A právem. Nedá se na to dívat a nedej bože poslouchat. Tak netalentovaný kolektiv. Opravdu hrůza a děs. Při zpěvu všech přímo stoupají vlasy na hlavě. Myslím, že je čas tuto soutěž zrušit. Již nikdy více!!!!!!!

12
Radek
Reagovat

Cenda

Naprostej souhlas. Podle peveckyho talentu a vykonu je to asi nejhorsi Superstar, ktera kdy byla. Vsichni co jsou tam ve finale jsou naprosto tresni „zpevaci“. Jedina, kdo umi jakztakz zpivat, je ta blondata, co zpivala na konci. Neni to sice taky zadna hitparada, ale mezi slepyma jednooky kralem. Aspon opravdu umi zpivat a udrzet ton, coz se o zbytku neda vubec rict. Je to tezkej podprumer. Habera je ubohej kripl, kdyz ji vcera tak shodil. Vcera bylo jasne, ze ona to s tou pisnickou mysli vazne, ze ji na nekom zalezi a ten dement ji tak shodi. No ted jsem si vzpomnel na jednu holcicku, ktera by strcila do kapsy vsecky tyhle radoby „hvezdy“ spolu s celou porotou, a to ji bylo v dobe, kdy toto zpivala 13 let…. http://www.youtube.com/watch?v=PJv4KiPJkcs

13
pajik
Reagovat

A co teprv taková Bianca Ryan :)
http://www.youtube.com/watch?v=XcEo5H97CLM

No holt nejsme v USA, tady jsou talenty vyčerpané, takže poslední ročníky SS už mají sestupnou tendenci.

14
jab
Reagovat

11,12 – Vy tu píšete, jak kdyby tam zpívala hvězdná pěchota…Jasně, nemáme tam takové osobnosti jako třeba v zahraničí ale napsat, že tam jsou samí otřesní zpěváci mi přijde trochu mimo…ti co zbyli fakt zpívat umějí i když většina ne bez chybiček, ale dost z nich je zajímavých třebas něčím jiným než technicky dokonalým zpěvem…barvou hlasu, muzikálností, hudebním směřováním. Já si těžkej podrůměr rozhodně představuju jinak ;-)

15
T.M.
Reagovat

To co tam zbylo na český straně, to rozhodně těžkej průměr není. Tam se to nedá říct ani o jednom z nich protože každej je něčím výjimečnej. Říkám si proč tihle lidi to vlastně sledujou, asi jen aby mohli kritizovat?

16
jab
Reagovat

15 – Ono ani na té slovenské – Štefan včera ukázal že umí, navíc mi přijde jako skvělý šoumen a muzikant, Tereza sice nemá kdovíjaký rozsah, ale má velmi příjemný projev, Gia má originální hlas a taky Kristína je celkem rozpoznatelná…mě asi fakt stačí málo :-D
Jina sk těim Čechy souhlas, každý je něčím zajímavý ;-)

17
Naihonn
Reagovat

13: To jo, k tomu už opravdu není moc co dodat. :0D Je to opravdu těžké sledovat české pokusy, když člověk předtím viděl ty zahraniční, kde většina soutěžících výrazně předčí i všechny české porotce dohromady. Někdy i ty porotce v té dané soutěži, ale to už se tak stává. Ale aby toho ještě nebylo dost, tak my musíme mít navíc snad i celosvětově nejhorší moderátory. Jaké to utrpení.

18
jenda
Reagovat

Po minulém Superstar, kdy odvařili Gunčíkovou na sms nevěřím. Je to jen pomocný faktor. Podle scénaře producentů nebo kdo to řídí, se mi rýsuje jako vítěz ta celkem uječená a komická blondýna, tuším Sabina. Myslím, že není nejlepší. A celkově je úroveň slabší. Zkuste porovnat GG Aerosmith a nedělní vystoupení.

19
anja
Reagovat

s Čendovou 11 se můžu ztotožnit. Včera jsem to taky masochisticky sledovala a jedním slovem strašné, hrozné, jak moje oblíbené songy všichni doprasili – všichni! … takového něco jsem schopná tolerovat někde v karaoke baru, kde jde o zábavu, o srandu. V projektu, kde se točí obrovské prachy – vila za 60 mega, obří honoráře porotců, že – mne tahleta úroveň „umění“ doslova uráží….. pěvecká talentová soutěž by v naší pidizemičce stačila tak jednou za pět let

20
jenda
Reagovat

No a teď jsem se zmýlil. Myslel jsem Veroniku a napsal Sabinu. Scénař vitězky je psán na Veroniku, pro jistotu, tá co se dojala k pláči.

21
pajik
Reagovat

17 No s těmi moderátory tomu nasadili korunu.

Jako chtělo by to a na tom se tady asi všichni shodnem, nebo většina, udělat delší pauzu, min. 5 let a potom snad by ta soutěž byla k něčemu. Já neříkám, že se tam nenajde nikdo zajímavý, to ano, ale horší se celkově ta soutěž ročník od ročníku.

22
petr
Reagovat

prima koupila prava na x faktor tak proc ho nenasadi treba na podzim 2014 s jojkou-kaslat na talent chvilka pauzy a pak na podzim 2014 a 2015 x faktor- dnesni 10 11 leti vyrostu na 13 14 15 17 16 18 9 12 a 11 let skupiny tez se nejake objevi.nova bude mit hlas -rok 2 pauzy by vsem prospel.

23
Jai Kudo
Reagovat

18 jenda – malý příspěvek k včerejšímu rockovýmu kolu (když se tady řešily ty nezletilý zpěvačky) – tohle nahrála GG v 15 letech
https://www.youtube.com/watch?v=PAdju-zHSt4&list=PLf58JalJm0zlAbMOq-UDDyPv5ylr6GaWF
Ale ocenila by to asi jenom Ewa…..

24
sidney
Reagovat

Připadá mi, že letošní porota je tam jen k tomu, aby moc nekritizovala a naopak přesvědčovala ty hudebně hlušší diváky jakou má letošní finále skvělou úroveň. Nemá! Je to bída. Doufám, že konečně někdo na Nově dostane rozum a už žádnou další SS nedopustí alespoň na 10 let! Pokud autor skladby napíše pěveckou notovou linku např. c, d,a, atd. tak tím myslí, že by to měl zpěvák přesně takhle zpívat a ne nějak přibližně kolem, jak to dělá většina letošních finalistů! Je to k smíchu poslouchat, jak porotce opěvuje některé vyloženě katastrofální výkony! Nedivím se jaká je sledovanost, odráží to jen letošní úroveň soutěže. Jsem muzikant a sleduji SS od jejího prvního uvedení, ale takovou průměrnost a absenci kompletního talentu jsem ještě neviděl.Čeho je moc, toho je příliš. Nikdy více!

25
Peter
Reagovat

Čo sa tu zbehol za klub pesimistických kritikov? Spevácke súťaže sa v celom svete aktuálne potýkajú s veľkou krízou – nedostatkom talentov. V tom rozhodne nie sme len my.

Aj v tohtoročnom americkom XFactore bolo niekoľko vyslovene príšerných spevákov – CeCe, Paige, Jason… a niekoľko silne priemerných – Arin, Sister C, Emblem3…

A to je USA niekoľko-desať-násobne väčšia krajina a Xfactor USA má niekoľko-desať-násobne väčší rozpočet… A samotný víťaž Tate Stevens nie je tiež žiadne zjavenie. Nuž a „kvalita“ či skôr „nekvalita“ prvej live show…

Myslím že taká Sabina, Veronika, Adam, Martin, Štefan… by sa kľudne mohli rovnať s konkurenciou z ľubovoľnej svetovej speváckej súťaže.

Áno, tento rok tu nie je nejaký vyložený talent ako GG, ktorá vyčnievala o 4 parníky nad všetkými ostatnými, ale to by bola aj riadna nuda. Teraz je tu zo 5 kvalitných spevákov, ktorí sa neustále preťahujú o pozíciu favorita a to ma baví.

26
askile
Reagovat

Peter uplny suhlas.

27
přiznivec.obecny
Reagovat

25 Musím se a ráda se připojím. Už to tu párkrát zaznělo, že v týhle SS se sešlo hodně osobností. Dost jich tu něco v minulosti mají hudebně za sebou a nebo i v současnosti. Mají každý opravdu svůj styl a je to prostě znát. A to, že jim ujede pár tónů, tak to se dožene při jejich mládí, ale jsou to nadějné osobnosti. Není tu už jen rocker a zpěvák odzpívající cokoli, ale už i tvůrci. Je tu bluesmanka, rocker, popař a popařka, progres, rocken roll, šansonierka, např. a všichni v slušný a nadějný kvalitě. Právěže tahle SS je v tom nadějná. Co budeme dělat s úchvatnými zpěváky, co nebudou vědět, kam se vrtnout.Tihle lidi v SS mají svoje zázemí a hlasově nadějných je tam cca 6 a to se doučí spíš, než budou excelentní interpreti a budou čekat na někoho. Nedočkají se a my taky ne. Je to taky o současné situaci u nás a tahle SS tomu odpovídá, protože vybírá interperety z různých žánrů a s osobním pohledem na muziku.

28
Naihonn
Reagovat

Tak jsem si řekl co už, udělám tu reklamu, pravděpodobně negativní, svojemu novému blogu, kde jsem se rozhodl mimo jiné vyjádřit svůj všeobecný názor k letošní Superstar. :0P

http://naihonn.blogspot.cz/2013/04/o-superstar-zelezne-lady-mem.html

29
Anta
Reagovat

25 Peter, 27 přiznivec.obecny – souhlas, taky to tak vidím.

Co se týká minulých řad, tak tam byli jak talentovaní zpěváci, někteří i vyčnívali nad ostatní (GG), tak taky průměrní i podprůměrní. Rozdíl vidím pouze v tom, že lidi jsou už dnes přesyceni různými talentovými soutěžemi, a proto sledovanost už není taková jaká bývala. Rozhodně bych to neházela na to, že tam teď najednou nejsou, jsou.
I ta porota je letos jedna z nejlepších, samozřejmě vyjímka tvoří pravidlo, což jsou právě ty některé včerejší přehnané výroky.

30
přiznivec.obecny
Reagovat

28 Mě to moc nepřesvědčilo, popsal si to dost obecně. Tak třeba příště :-) Za mě zatím ne. Jinak já neutíkám, ale prostě se dneska tady musím rozloučit.

31
přiznivec.obecny
Reagovat

29 Anto, kolikrát jsi zaháněla noční můry? Já jsem byla v ohni snad 10 x :-)))

Tak zatím ahoj. Jsem nějak mrtvá ještě ze včerejška :-(

32
Naihonn
Reagovat

30: To je asi dobře. Kdybych to psal těsně po přenosu, tak by to asi nemohly číst malé děti a útlocitnější jedinci. :0D Ale uznávám, byly mé myšlenky v tu chvíli méně obecné. ;0)

33
přiznivec.obecny
Reagovat

32 Chytáš za slovo. Když se podívám na koment 25, tak je to o faktech a to takový většinou reaguju. Na reakce, který se nehodí pro malé děti a útlocitný, ne.

34
Mila
Reagovat

25 – kdyz porovnam tento rocnik SS s predchozimi, tak bych nerekla, ze to je nejaky prusvih. Vem si, kolik lidi ze vsech minulych SS se nekde uchytila a je o nich slyset? Jiste Aneta Langerova, ale ta mela vyhodu, ze byla prvni, pak se slusne rozbehla kariera Petra Bendeho, slyset je i o Monice Bagarove, Konvickove, Gabine Guncikove. Bud meli stesti na textare a producenta (Konvickova) nebo si psali a pisou sami (Bende). Jsem zvedava, jaky uspech bude mit CD Petra Sevcika, ktery ma muj obdiv za to, ze si celou CD napsal a nazpival sam.. No a letos? Stefan zviditelnil svou uz takhle dobrou kapelu Jamestown, Sabina upozornila, ze nam tady roste nova Joplinka, Jarda ma natolik zajimavy hlas, ze kdyz uz nikomu, tak jemu urcite nekdo nabidne nahrani desky (jako to uz udelal Habera), Adam rovnez nezapadne, Šafa už před SS jezdil po koncertech a tohle mu zvysi navstevnost a Veronika, pokud nenajde vhodneho textare, bude zarit v muzikalech jako alternace a casem urcite jako hlavni hvezda.. Takze bych se o osud lidi z teto SS vubec nebala,

35
dolores
Reagovat

34 -Habera Jarovi neponukol, ze mu nahra dosku, len vyzval producentov, aby tak urobili. on Paly sa uz asi poucil z minulosti, ze nic nema slubovat. kedysi tak ucinil -napr. Domci Mirgovej slubil, ze jej vo svojom studiu nahra CD. samozrejme po sutazi sa na nu zvysoka vybodol. :D

36
dolores
Reagovat

ked sme uz pri vypadnuti Dana Smidaka, tak nemozem opomenut jeho jednu skvelu ironicku odpoved:

Alča :) 12:16
Ahoj chtěla bych se tě zeptat co ti dala do života superstár? :)

Daniel:
Sluchátka a telefon :)

37
Jai Kudo
Reagovat

34 Mila – dovolil bych si doplnit tvou úvahu, se kterou v zásadě mohu jenom souhlasit. Jaký je hlavní argument odpůrců SS? Jsou to rychlokvašky, které samy nic nedokázaly a po soutěži zapadnou…Na milost byla vzata snad jen Aneta. Ale většina těch dalších účastníků se přes veškerou snahu nemůže prosadit přes ustálenou dlouholetou hudební mafii ovládající český hudební průmysl, etablovanou v médiích všech druhů již hluboko z doby reálného socialismu a normalizace. Vždyť kteří z těch mladých zpěváků dostanou prostor v médiích s vlastním repertoárem? Když tak jenom v rámci něčeho jako je „To byl náš hit“ kde zpívají desetiletí staré „hity“ svých obstarožních normalizačních předchůdců. Hudbu, kterou by sami nikdy nezpívali. Ale jinak by se do TV nikdy nedostali…..atd. atd.

38
Naihonn
Reagovat

33: Omyl, tyhle dvě věci se nevylučují a u mě už vůbec ne. Já se vždycky držím faktů (nebo fakt?). Pouze přidané komentáře ohledně těchto fakt můžou být více explozivní a ne nezbytně zcela vhodné. Ale to je nakonec důvod, proč jsem si dal tenhle časový odstup, ale to už se teď opakuju.

36: A byla to opravdu ironická odpověď?

39
přiznivec.obecny
Reagovat

38 Tak až nebudeš už v takový naštvanosti, tak kritika má význam. Jenom jsem nemohla změnit názor, protože jsem nenašla v tvý kritice něco přesnějšího. Jen o těch výkonech v SS a to jsem se ti snažila odpovědět a ostatní taky. Já na to koukám od začátku a vidím, že některý tam už něco umí, viz.34. Že jim to občas ujede? Tak já mám tady shovívavost z důvodu v komentu, co jsem psala pod 27. Protože oni aby mohli pokračovat a vyhnout se trendu jak psal Jai Kudo v 37 musí vyjít spíš hudebníci, než Zlatí Slavíci a podle mě to je takhle fakt lepší. A navíc já fakt nevím o tom, že by byly v minulých řadách až takový úžasní pěvci. Pár. Martin třeba teď trošku blbne s výrazem, ale je určitě hodně dobrej zpěvák, dokonce je i ve zpěvu vzdělanej. Ale i ostatní umí zpívat. Minulé kolo byly fakt děsný songy(z ČR a SR), takže tam bych spíš viděla důvod ke kritice, že když si někdo zapne TV a náhodou na to koukne, tak akorát kroutí hlavou.

40
cedarin
Reagovat

2 Maxx – ty jsi fakt boží hovado, to se jinak nedá říct. Zajímalo by mě, co za hroznej mindrák musíš mít, že se do DJ pořád tak uboze strefuješ.

41
Mila
Reagovat

40 – vsimni si, za na nej uz nikdo nereaguje, to je jediny zpusob, jak mu dat najevo, at jde prudit nekam jinam..

42
cedarin
Reagovat

41 – to máš pravdu, ale mě vždycky těma útokama na Vlada naštve a říkám si, že je třeba ho nějak umravnit, protože to, jak vystupuje vůči DJ je daleko za hranicí a to mi dost vadí.

43
Naihonn
Reagovat

39: Nebylo tam nic ke konkrétním účinkujícím, to je pravda. Na to tam právě byl moc velký odstup. Nesnáším i sám u sebe hodnotit podle byť i jen trochu matnějších vzpomínek, ale kdo ví, třeba se tedy příště přiměju k dřívějšímu a podrobnějšímu komentáři právě k nim. Ale je pravda, že víc mě znechutili v minulém díle moderátoři a pak ještě o dost víc porotci. A taky pojetí téhle soutěže. Proti tomu je už menší zlo to, že mě podle očekávání nepotěšil třeba výkon Sabiny a ještě mnohem víc Terezy a Kristíny. Pro mě je totiž obzvlášť u některých písniček smutné, když se je někdo prostě naučí nazpamět a tak je i oddrmolí/odzpívá/odkřičí, aniž by se očividně a ušislyšně zamyslel, o čem ta písnička je. Obzvlášť u písniček, kde je dost důležité o čem jsou, je to podle mě hodně velká chyba. Jinak k tomu, co píšeš ve zbytku, kdo ví, jak to se všemi dopadne, až tahle pěvecká reality show skončí. Uvidíme. Třeba pro někoho z nich dobře.

44
Jai Kudo
Reagovat

39 příznivec – že ze SS by měli vyjít spíš hudebníci než Zlatí Slavíci = zlatá slova, 100% souhlas! Přesně to si myslím, že je jediná cesta. Ono se to vždycky časem projeví. Šafa a Sabina jsou muzikanti, dobří muzikanti. Na rozdíl od Veroniky, která je podle mně „jen“ výborná zpěvačka (i když – fakt nikdo neslyšíte, jak je v občas v těch výškách falešná???). Proto věřím že Šafa a Sabina budou dělat i po SS dobrou muziku. Zatímco Veronika bude (možná) zářit v TV estrádách pro stovky lidí. Ale já si vždycky raději poslechnu Šafu s Dailym v Bounty Café pro 50 lidí….

45
DJ Vlado
Reagovat

40 – cedárku, moc díky za podporu :-) ignorance v jeho případě nepomáhá, naopak prudí dál a je to čím dál horší, a proto jsem se rozhodl, že podám návrh na jeho zablokování, protože to, co si ta krysa ke mně dovolí, už opravdu dávno překročilo hranice. A navíc nejde jenom o mě, ale i do jiných se nechutně naváží, například na jeho útok na HonzuD nelze zapomenout a koneckonců i na tebe při Talentu zaútočil. Myslím, že rozhodně nebudu sám, komu se uleví, až tu ten zmetek nebude.

46
cedarin
Reagovat

45 DJ – nemáš vůbec za co, to se rozumí samo sebou, protože to, co si dovolí, to je fakt hnus.
Zablokování naprosto chápu, protože on opravdu překračuje hranice a to dost výrazně.

47
Mila
Reagovat

45 – tu podporu mas prece od vsech slusnych lidi, co sem na Panacka chodi…mne osobne jen prislo hloupe na Maxovy narazky reagovat, potesilo by ho to a zacal by psat dalsi…

48
DJ Vlado
Reagovat

47 – I tobě (a všem slušným lidem) díky :-) A ten návrh jsem SUNíčkovi právě podal…

49
přiznivec.obecny
Reagovat

45 Jen abys věděl. Takový útok je špatně, nesouhlasím s tím a jsem na tvojí straně.

50
romantička
Reagovat
51
přiznivec.obecny
Reagovat

43 Co se týče Sabiny, tak ta se mi nelíbila, přišlo mi, že s tím natolik zápasila, že její hlas se potácel, nezněl mi kompaktně. Potom Kristýna se mi nelíbila, protože podle mě, ještě není na takový songy zralá, ona mi přijde jako dítě a nebo opravdu rock jí nepůjde ani v budoucnu. Terka se mi líbila v tom, že se odvázala nezdála se mi tak špatná. Ale možná má mantinely jako Kristýna. Ony jestli to zpívaly bez pochopení a tudíž bez procítění toho songu, nevím. Možná nejsou talentované v tom, že prostě se nenaučí ty věci tak rychle, pokud nejde o jejich parketu. Ony nejsou rockerky. Sabina mi taky tak nepřijde. Ji vidím do blues, blues rock, blues rock folk, takže by potřebovala víc času. Sabina je jeden z těch případů, kdy ona není ještě hotová zpěvačka, ale už má svůj repertoár a zaměření, takže i když se mi teď nelíbila, tak ji beru za favorita. Ale rock by jí slušel, podle mě ona se to postupně doučí. Prostě všechny tři holky jsou talentované. Určitě Sabina a možná Kristýna. Terka nevím, ještě čekám, mám problém s její intenzitou v refrénech, kde se to má rozjet.

52
jab
Reagovat

51 – Sabina asi fakt bude tíhnout spíše k blues-rocku a jazz-rocku než ke „klasickému“ rocku, ale uvidíme kam se ještě vyvine. Nějaké blues by jí v soutěži mohli dát, to by byl touchdown jak kráva :-).
Terka je spíš na soul a černou muziku celkově, z ní rockerka nejspíš nikdy nebude, ale třeba nás nějak překvapí a v budoucnu začne experimentovat i mimo svůj žánr. Poslední věta se však dá napsat prakticky téměř o každém, zvlášť o těch mladších.
Kristínu na rock taky moc nevidím, maximálně na nějaký ten soft rock (jak říkal Habera, i když připrovnat Avril k soft rocku mi přijde zvláštní, soft rock jako takový vypadá podle mě trochu jinak) nebo folk rock, nejpravděpodobněji ji však tipuju na takové folk/popové rozhraní, případně pop s prvky lidovky nebo folklóru ;-).

53
DJ Vlado
Reagovat

49, 50 – taky díky :-)

54
přiznivec.obecny
Reagovat

52 Já mám u ní podezření i na šanson, myslím…

55
přiznivec.obecny
Reagovat

54 …u Kristýny, ostatně i Sabča by na tohle nebyla marná :-)

56
T.M.
Reagovat

Sabina měla zpívat radši něco od Janis Joplin a doufám že na to ještě v soutěži dojde třeba v kole Můj Idol. Janis je její největší idol a přijde mi že s ní má i podobnou barvu hlasu a pěveckou techniku. Kdyby dala třeba Cry Baby, myslím že by to klidně mohl být ještě větší touchdown než tenkrát od Kolečkářové. Ti Aerosmith jí prostě vůbec nesedli a byla teď v tom kole společně se třema holkama ze Slovenska nejslabší. Jediný co tam bylo dobrý byly ty výšky a variace v refrénech který tam napálila fakt perfektně a ukázala že rozsah ve výškách fakt má ale jinak jako celek to vystoupení prostě nebylo dobrý. Je to škoda že zrovna rockový kolo ve kterým mohla nejvíc excelovat jí nejvíc nevyšlo ale co se dá dělat. Ono celý to rockový kolo teď bylo jeden velkej paradox ale to je právě na Superstar to nejzajímavější. Rodilá rockerka v něm pohoří a na první pohled popová a muzikálová zpěvačka od které bych to fakt nečekal a už vůbec ne v tom kole, v něm nakonec nejvíc zazáří.

57
jab
Reagovat

55 – Proč ne :-), ostatně dodnes mám v živé paměti jaký šansoniér se v Cest’la vie vyloupl ze Šmajdy, přestože to byl primárně rocker :-D

58
T.M.
Reagovat

A co se týče Kristíny tak ta byla podle mě nejlepší v prvním finálovém kole jak zpívala Run od Leony Lewis. To byl její nejlepší výkon v soutěži a je možný že to už nepřekoná. Ta slovenská písnička jí asi taky sedla ale mě to až tak neuchvátilo, v tom Run byla prostě nejlepší. No a teď posledně to už byla dost mizérie s tou Avril, samý přehrávání a děsnej afekt, prostě výkon hodný na vypadnutí ze soutěže. Terezu sem si dneska pustil ještě jednou a je fakt že se odvázala a určitě byla daleko lepší než Virgínia a Kristína ale moc to do rockovýho kola nezapadalo no. Ona ale rockerka taky není, takže to se jí nedá vyčítat. Když jí někdo napíše hudbu a písničky přímo na tělo, tak si myslím že by v tom mohla i uspět.

59
přiznivec.obecny
Reagovat

57 To je pěkná disciplína, souhlas… Já byla nadšená Dominikou, např.

60
jab
Reagovat

58 – Výkon na vypadnutí předvedla hlavně Gia, pustil sem si to znovu a fakt hvězdná pěchota. Kristínin problém byl, že jí někdo zapoměl říct, že u téhle písně je třeba něco jiného než přesně trefovat tóny (o což se dle mého názoru většinu písně evidentně až příliš snažila). Navíc ji tohle nesedlo k jejímu naturelu, ona skutečně rebelka není a nejspíš nikdy nebude ;-)

61
přiznivec.obecny
Reagovat

Podle mě vyroste z Kristýny opravdu jemná ženská a bude mít hodně emotivní věci.

62
přiznivec.obecny
Reagovat

61 To už ale hodně předjímám. Uvidí se…

63
-bé-bé-
Reagovat

60
čoby nie, i Kristína určite prejde nejakým rebelstvom…mohla si to ale teraz vyskúšať v Superstar…
ale asi k tomu pristúpila ako k úlohám v škole…urobiť ich čo najlepšie nie pre vedomosti ale pre „cieľavedomosť“

64
-bé-bé-
Reagovat

Maxx
nie je mi jasné, prečo sa proti nemu spustila taká lavína…lebo jeho 2-3 príspevky sa mi nezdali horšie od iných…

mne sa tak zdá, že každý z nás si už nejaké to „vybočenie“ vyskúšal

65
jab
Reagovat

62 – Tak já se ostatně taky pohybuju v rovině teorií :-D

66
přiznivec.obecny
Reagovat

64 Většinou to není tak horké. Jestli víš o něčem, tak je třeba být konkrétnější.

67
-bé-bé-
Reagovat

66
Myslíš tak horké ako je príspevok Maxxov?

68
přiznivec.obecny
Reagovat

65 No, aby jsme se nedostali do říše pohádek, co? :-))) Ale je to hezký :-))) Na tý muzice je hezký, ..ten potenciál. To bylo vidět třeba na Danovi, že tam ještě u něj nic moc nesídlí, ale zrovna třeba Kristýna je v cca třetině cesty a kolikrát ujedu a snažím si už představit kam to dojde… Já si uvědomuju dost dlouho, že potenciál u těch interpetů někdy zaměním za realitu. Je to kolikrát těžší rozhodnout, jestli lepší zpěvák je opravdu lepší, než ten momentálně horší, ale něco hodně zajímavého se u něj rýsuje…

69
-bé-bé-
Reagovat

68
nielen na muzike je „hezký potenciál“…ten je i v každom z nás.
Tak sa mi zdá, že ty si ten svoj ešte nepremenila, že „slyším nejakú nostalgiu????“

70
přiznivec.obecny
Reagovat

67 Myslím jako podobnýho ražení a taky, že se takový komenty pořád opakovaly (v tom duchu).

71
přiznivec.obecny
Reagovat

69 Ne, to určitě ne. Cesta se mi líbí, ne cíl. Ta je strašně zajímavá. Než skončí jeden cíl, druhý už se rýsuje atd.

72
-bé-bé-
Reagovat

72
takže nepremenila…cieĺ je obsiahnutý v potenciále, jedno bez druhého nefunguje

ale s ľuďmi robíš, učiteľka?

73
přiznivec.obecny
Reagovat

71 Abych to upřesnila. Takže když se něco dělá, tak se nejdřív musí něco plánovat, pořešit, představit si a tady to občas ujede do říše pohádek, většinou se to musí zkorigovat podle reality, ale to se pozná až podle reálný situace, že to byla pohádka, ale pořád je lepší nastavit vývoj nějak a třeba i dál, než si nic nenaplánovat. U tý muziky, umění jako takového tohle funguje víc…Ale paradoxně se někdy stane, že se vyrýsuje ještě i lepší věc i když kolikrát jiná :-)))
Bé-Bé začínám se tě bát, ty máš otázky do pořadu typu „U kulatého stolu“. :-)))

74
přiznivec.obecny
Reagovat

72 Ne, já mám od přírody kreativní povahu, to je všechno. Jako malá jsem dobře malovala, recitovala, tancovala, hudebka, četla jsem ráda, kámošky okolo muziky, literatury – moc ne-ale inklinace…To ti prostě do tý hlavy tak padá… Proto pořád poslouchám tu muziku. Někdo je na matiku, někdo má okamžité myšlenky, nápady, představy… V tom vůbec nic nehledej. Učitelka nejsem :-)))
A ty? Vidím tě na psychologii,.. v dobrém to myslím :-)

75
přiznivec.obecny
Reagovat

74 Jo a šakovala s pár kamrádkama raději stranou, na to je ta kreativní povaha potvora, …furt tě napadají blbosti :-(

76
přiznivec.obecny
Reagovat

oprava : šaškovala..

Jinak mě tvůj zájem těší. Ale raději k tý Superstar… ;)

77
cedarin
Reagovat

64 -bé-bé-
no, to bude tím, že se tady lidi sice můžou dost vášnivě dohadovat, ale to, co píše Maxx je už silně v rovině osobních urážek a invektiv a sprosota nejhrubšího zrna.

78
-bé-bé-
Reagovat

73-74
neviem o aký pořad ide ale si to uhodila klinčekom po hlavičke (áno, je tam vízia „sedenia u kulatého stolu“), takže ma zaujíma každý i Maxx
psychológia????je časťou cesty, je to dovednosť/vedomosti ale idem ďalej za tým

ale si nepovedala tiež konkrétne….ako zúročuješ tieto všestrannosti

79
Monika
Reagovat

Na Maxxe jsem se tez uz davno rozhodla nereagovat, pac tu radost mu neudelam, nestoji mi ani za pozornost. On nema zajem diskutovat, jeho jedinym cilem je provokovat a urazet lidi. Divim se SUNickovi, ze ho uz davno nezablokoval a necha verejne a bez zastani spinit clena sveho tymu. Obecne jsem proti blokaci jakychkoliv prispevku, ale v tomhle jedinem pripade bych sjednala vyjimku.

80
přiznivec.obecny
Reagovat

78 Pro sebe, mě ta muzika hrozně nabíjí a tady jsou lidi podobnýho ražení. V mojich volných chvílích, ale nemyslím si, že bych nějak v tomhle byla platná, je to moje inklinace, radost, nic víc. Ve svoji práci kreativitu používám hodně, jen to není muzika. Bavím se s kreativníma lidma – kopec srandy, ale i zajímavý spolupráce…. Všechno to pomáhá a neva, že to není malování, nebo muzika. To musí být na to už sakra talent… Docela jsi mě s tím překvapila, ale tak dík, třeba se něco děje… přichází osvícení , BAF

Ale jinak tohle je už ja na chat a to tady není. Třeba si někdy budem psát ;) Uvidíme…

81
přiznivec.obecny
Reagovat

78 Tak lidi jsou zajímaví, já ty komenty od Maxxe vidím jako hodně silné a uznej, že i když tě někdo zajímá a druhý prostě mrzí útočný styl, který může druhýho se prostě osobně dotknout, tak volba je jasná, kdo je zajímavější, pak už nejde vybírat. Mě to prostě vadí, vše se dá říct líp, proto na tý diskuzi jsme, aby jsme se naučili bavit o různých věcech s různými lidmi, ale aby docházelo k nějakým závěrům, novým info, zajímavostem a napadání fakt tomu nepomáha, ničí to všechno.

82
-bé-bé-
Reagovat

79,81
Ajo hovorím, ja sa na to pozerám trochu inak….“na každém šprochu je pravdy trochu“…forma nie je najšťastnejšia a a mne tiež nie je príjemné napadanie…

ale info tam určite nejaké je…ostatné jeho príspevky nepoznám…nepatrím k tým, čoby „nežiadúcich“ odkladali a mysleli, že sa to tým vyriešilo…
o chvíľu bude iný nežiadúci…tak to funguje…ak by nefungovalo, tak by neexistovali ghetá

80
končím na túto tému ale ako „poradkyňu“ si ťa viem predstaviť…čo by bola schopná podporiť druhých v ich vlastnom talente

83
irena
Reagovat

Tak jsem ještě zkusila kouknout znovu na ty hlasové zkoušky, ale fakt tam nějak vypadl zvuk. Nicméně písně jsou jasné u Martina, Adama, Jardy, Terezy a Veroniky. To, co by měla zpívat Gia, Kristína a Sabina jsem nerozeznala. To, co zpívá Štefan je jasné když se ten záznam posune tak na 1hod. kde už je zvuk slyšet. Je to notoricky známá píseň, ale já si prostě nemůžu vzpomenout jak se jmenuje, natož z kterého filmu je.

84
přiznivec.obecny
Reagovat

82 Bé-Bé dík, že jsi se mi věnovala, to je od tebe hezké :-) Ty jsi toho o sobě vlastně taky něco napsala a rovnou ti řeknu, že jsou s tebou sice diskuze sice o každým slovíčku na rozbor ultra, ale má to smysl (už vím o čem přesně je milovaný song Enter Sandman apod.. :-) Na tomhle jsou diskuze, kvalitní diskuze, dobré, že se člověk doví věci, který ani nečekal a jak rád je objevil ;)

S tím zákazem, co píšeš je to legitimní úvaha. Strašně těžký rozhodnout. Já si myslím, že tady nebude tohle problém. S jistotou to nevím, ale podle toho jak to tu na Panáčkovi bývá, probíhá, si myslím, že to je opravdu výjimka a už z nutnosti.

85
přiznivec.obecny
Reagovat

83 No, já se podívám později. Jen jsem v rychlosti zaregistrovala song svýho oblíbence Járy a mě se ten závěr líbí. Teď to zpívali v AI a bylo to moc hezký.

86
přiznivec.obecny
Reagovat

85 ne závěr ale výběr…

87
Anta
Reagovat

48 DJ Vlado – plný souhlas, je neskutečně sprostej ! Snažila jsem se ho tentokrát ignorovat, abych nepodporovala tu jeho úchyláckou radost. Ale je to marný, když sem stejně něco pokaždé vyzvrací.

88
Pavlina
Reagovat

83: Je to z Batman Forever.

89
Jana
Reagovat

83-a co tedy budou zpívat?

90
Fialka09
Reagovat

83 – Ireno, jestli mě sluch neklamal, tak by to mělo být „Kiss from the rose“ z Batmana. Ta zvuková zkouška byla celkem fajn, líbil se mi ten společný Titanik – a je strašně roztomilé pozorovat Šafu s Terezkou, jak se vzájemně dotýkají, u klavíru už se i drželi za ruce, a na videu ze včerejších „aktivit“ se chvilku i objímali na gauči… jééé, to je romantika!:-) Ale moc jim to přeju.

91
Anta
Reagovat

90 Fialka09 – ty doteky už tam byly dříve :)

93
DJ Vlado
Reagovat

92 – Díky :-)

94
DJ Vlado
Reagovat

90 – Však já jim to taky přeju :-) Když si vzpomenu, že se kolem Terezky točil i Mário Bendík, což byl pro mě nejnesympatičtější člověk celé šestnáctky, tak oproti němu je Šafa skvělá volba. Navíc to spojení tvrdého rockera a něžné soulové princezny se mi opravdu líbí. A když jsem v rekapu psal, že Martinovi závidím, tak jsem to myslel spíš ze srandy :-) Rozhodně to nebude mít žádný vliv na moje hodnocení jeho výkonů :-)

95
jab
Reagovat

90 – Myslíš Kiss from the Rose od Seala? To bude teda dost zajímavé :-)

96
DJ Vlado
Reagovat

95 – Kiss From A Rose by se mi víc hodilo pro Jardu, Štefan na to imho nemá dostatečně barevný hlas a obávám se, že to bude dietní verze :-(

97
Fialka09
Reagovat

95 – JJ, to je ona, ale fakt nevím, jestli ji bude v neděli zpívat, nebo si ji jenom tak pro sebe zkoušel, oni si tam během těch zvukovek někdy prozpěvují ledacos :-)

98
jab
Reagovat

96 – Bude to holt muset víc procítit, ale zas se můžem spolehnout že ty vyšší tóny dá perfektně ;-)

99
Fialka09
Reagovat

Jinak Vlado, přesně to mě napadlo taky, že by se ten song víc hodil k Jardovi. Ten tam včera trénoval I belive I can fly a taky to vůbec neznělo zle, jenom teda nevím o tom, že by zrovna tohle byla filmová píseň.

101
DJ Vlado
Reagovat

99 – Fialko, I Believe I Can Fly je z filmu Space Jam, v němž si zahrál i Michael Jordan :-) Jen se obávám, že to budu srovnávat s Moničkou, takže to Jarda u mě bude mít tentokrát těžké :-) To spíš o tom, že by Walking On Sunshine byla filmová píseň, nic nevím a neskutečně mě štve, že to musela vyžrat Terezka, takových možností výběru by pro ni mezi filmovými hity bylo a ona dostane takovou příšernou odrhovačku :-(

102
dolores
Reagovat

96 -suhlas, Jarda v tomto mohol zaziarit, ale zas Seal je pekelne tazky, nielen na spev ale na vyraz. myslim, ze ho este nikto nikdy nedal dostatocne optimalne v historii superstar, alebo sa mylim ? Seala spieval aj Kurc, len si nespominam co
ze si to zobral na plecia Stefan, tak to ziram! :o ale od Feelig good je to prvykrat, co som s jeho vyberom spokojna. a suhlas s jabom (98), ze to musi precitit, neostava mu nic ine :D lebo farba tam nie je. moze to vyzniet uzko

Jarda ma superstarovsku rnb odrhovacku, ale ma moznost ukazat ci je schopny spievat na patricnej urovni aj rnb. po rocku by to mohlo byt zaujimave presmerovanie. a uz vidim Vlada ako bude porovnavat s Monickou :D

103
dolores
Reagovat

101 -to vazne toto bude mat Terka ? nieeeeee :(( sa nedalo s hudobnou dramaturgiou dohodnut na nicom inom? OMG pre Terezku zas nevhodny vyber, neostava nic, len dufat, ze to tak nebude

104
Fialka09
Reagovat

101 – Vlado, co si tak pamatuju, tak Walking On Sunshine zazněla v takovém prdlém puberťáckém filmu s L.Lohan, tuším Můj auťák brouk, nebo tak podobně se to jmenovalo – jestli se teda nepletu. Ale je fakt, že si v tom Terezku vůbec neumím představit :-(

105
DJ Vlado
Reagovat

104 – Hm, tak zrovna tenhle film jsem neviděl a tuším, že to bude nějaké béčko. Pořád si říkám, co Terezka komu udělala, že dostává takové podpásovky, začalo to Búrkou (v Česku neznámá píseň), potom Fucking Perfect (obsahově nehodící se k jejímu naturelu) a nakonec tenhle kolovrátek. A tak mohla ve filmovém kole zazářit, kdyby dostala něco lepšího :-(((((

106
dolores
Reagovat

tak uz viem, Kurc spieval od Seala Crazy

107
Viq
Reagovat

104 – lepší, mnohem lepší ->>>>

https://www.youtube.com/watch?v=eCMfL2ycFeo

108
-bé-bé-
Reagovat

áááátak to bude zaujímavé…Štefan…som dosť rozpačitá lebo si ho v tom neviem predstaviť…v rocku sa mi páčil…

ako si vravela dolly, tak toto jeho vystúpenie bolo ako celok najlepšie…mala som veľmi dobrý pocit

109
-bé-bé-
Reagovat

AhojV

110
Viq
Reagovat

hoj :-)
našel sem vám další vhodný song do čuprstár !!

111
-bé-bé-
Reagovat

našel ale to treba posunúť hore…zdola….ale keď ty si moc hore…ako sa chceš dostať dole aby si to mohol posunúř hore????

113
BarBora
Reagovat

105 – ešte že im tie piesne skracujú, je to taká lacná hitovka, snáď sa jej podarí tomu dať nejakú iskru.

114
Viq
Reagovat

kdo se toho úkolu ujme? Terezka, Jaroušek? Nebo snad Honzíček? Kdo?!?!
Ať vím, jestli bude nutné na neděli vzkřísit Garyho či ne…

115
-bé-bé-
Reagovat

dík…brú

116
T.M.
Reagovat

105: Vlado neboj se o tu Terezku tolik. Teď v dalších dvou kolech podle mě vypadnou Virgínia a Kristína a je asi nepravděpodobné aby šla Tereza hned po nich a všechny tři slovenky by tak vypadly za sebou. Když Tereza nevypadla doteď, tak tam spíš se Štefanem jako jediní dva zástupci ze Slovenska ještě nějakou dobu zůstanou a bohužel začínám tipovat že se může stát i to že v Top 7 vyřadí Tereza nějakého kluka z Česka. :-( Fakt si nemyslím že by vypadly tři slovenky za sebou a Tereza mi prostě přijde výraznější a u lidí oblíbenější než ty další dvě. Takže i když se jí ani tohle další kolo moc nepovede, tak pořád ještě bude mít šanci to napravit.

117
DJ Vlado
Reagovat

116 – Kéž bys měl pravdu :-)

118
Mila
Reagovat

116 – ja se jen desim, ze Virginie tam jeste chvili bude.. bude mit asi nekoho, kdo ji posila hodne SMS, protoze vykony tam uz minimalne jedno kolo nema co delat… Jinak si stejne jako Ty myslim, ze Tereza tam zustane minimalne do TOP 6, spolu se Stefanem, ac to nerada rikam – myslim, ze neni myslitelne, aby o mista nejvyssi soutezili jen Cesi, byt jsou letos lepsi…

119
T.M.
Reagovat

118: No vidím to asi bohužel tak nějak stejně jako ty. Letos tady na Panáčkovi vůbec nějak nikomu nevycházejí tipy na vypadnutí. Podle všech logických úvah měly jako první vypadnout Kristína a Virgínia ale ty jsou tam pořád a místo nich vypadli tři úplně jiní lidi. Že teď vypadne Šmidák, tomu tady taky nikdo nevěřil. Napadlo mě i to že podle modelu minulých řad už bylo vypadnutí Kristíny a Virgínie v prvních kolech natolik očekávané že jim prostě lidi just schválně začali posílat hlasy aby to jejich vyřazení nějak zvrátili a aby už konečně nastala nějaká změna. Prostě pořád počítají s tím že jsou v ohrožení a tak hlasují a hlasují…naproti tomu Natálie, Karol a Daniel se třeba na první pohled až tolik v ohrožení nezdáli. Teď se řekne jasná věc, v dalších dvou kolech vypadnou Virgínia a Kristínaa já to tak taky předpokládám ale jistej si tím po tom všem teda už taky fakt nejsem….můžeto být i úplně jinak a může to dopadnout jakkoliv. Akorát si teda Virgíniu nebo Kristínu nedokážu nějak dost dobře představit třeba až někde v Top 6, to tam bude spíš ta Tereza kterou si tam představit dokážu. A Štefan tam bude každopádně. Zajímalo by mě kdo z čechů to odnese předčasným vyřazením. Vypadá to na Jardu ale pokud bude touchdownovat jako teď posledně, mohl by jít klidně dřív ven i Martin nebo Adam a to by bylo hodně nemilý překvapení. Sabina a Veronika podle mě tak brzo fakt nevypadnou, sice nevím proč ale u čechů vidím víc v ohrožení co se týká předčasného vypadnutí kluky.

120
Mila
Reagovat

119 – myslim, ze z Cechu ohrozeni nejsou jen Martin, Sabina a Veronika.. Bohuzel Adam a Jarda asi trochu ano..

121
Jai Kudo
Reagovat

Já tu Terezu Šafovi taky přeju. Vypadá jako hezká, milá a sympatická holka. A ze Slovenska na Moravu to není tak daleko ;)

***GG***
Zajímavost pro GG fans: dne 27.3. byla v USA založena fb skupina:
1st international Facebook group for all of rock singer Gabriela Gunčíková international fans, friends, etc.

Zatím je tam asi 5 lidí, ale dobrý ne? :)

122
jab
Reagovat

121 – Paráda, myslím že Gabča má nato prorazit i za hranicemi ;-)

123
Jana2
Reagovat

117 – já s tím souhlasím, Tereza ještě jen tak nepůjde a ani bych si to nepřála, ani teď v neděli mi rozhodně nepřišla tak špatná, jak říkala porota.

124
T.M.
Reagovat

120. Sakra ale proč Adam? Vždyť to byl na začátku takový favorit….to já už bych se spíš smířil s vypadnutím Martina než s vypadnutím Adama ale neměli by vypadnout ani jeden. Já bych si přál aby Adam Superstar vyhrál, nikomu jinýmu to tam tolik nepřeju…..

125
-bé-bé-
Reagovat

Tak som si večer pustila Martinove dva songy, zo semi a z. 1. finále (tie ďaľšie som nemala odvahu) a i keď sa mi stále páči jeho farba, tak ma znovu nechali chladnou….neviem stále som si istá svojím prvým dojmom…v semi som vtedy veľmi spozornela…ale srdca sa mi dotkol Adam a Terezka a tak som im poslala sms…v 1. finále som skonštatovala…sterilitu….
takže tu to mám jasné…Adama chcem…Howgh y(je tam sviežosť a radosť…potom Jarda…tam to už nemám tak jasné medzi nimi…ten rozdiel…a preto chcem aby tam obaja boli…nech si ich mám možnosyť vychutnať a aj porovnať

126
-bé-bé-
Reagovat

a priradila by som k nim Štefana (v minulom kole ma presvedčil, že umí)

127
Jai Kudo
Reagovat

124 – Sakra proč ne Adam :) Ne, to byl vtip ještě jsou tam horší. Ale on mně vůbec nesedí jako vítěz SS. To by měl být vynikající zpěvák, skvělý muzikant, výrazná osobnost, mít určité charisma….(pravda, Drda neměl ani jedno a taky vyhrál, ale to bysme asi nechtěli opakovat)….Adam je možná jakž takž dobrý zpěvák, muzikant možná taky, ale není to pro mě osobnost (a v 16 asi ani nemůže být) a charisma nemá pro mě žádné.
Z toho mi vyplývají dva favotiré – Martin a Sabina, třetí Veronika (ale jen proto, že je fakt asi hlasově nejlepší, tím tyjátrem minule se mně zprotvila ještě víc, než předtím). I když, kdyby Jardovi vyšla další kola stejně dobře jako minule, tak bych ho milerád zařadi místo Veroniky. A protože mezi TOP4 musí asi být min. jeden ze Slovenska tak mi tam vychází Štefan.

128
-bé-bé-
Reagovat

127

no vidíš ako je to zaujímavé…ja tam to charizma u Adama vidím, ináč podľa východných filozofií, v 16 sa človek odpája…a potom fachčí viac na forme ako na obsahu…

postrádam ho práve u Martina (taková hra na rockera podobná u GG, tam by som to aj chápala, tlak otca je silný)…Martin mi pripadá, že by mohol posunút rock…ale zatiaĺ sa ešte nenašiel…čo takto operrock

mám s ním podobný problém ako s Veronikou…pokúšajú sa dostayť do pesničky obsah cez formu

129
T.M.
Reagovat

127: Mě jako vítěz SS neseděl z těch co vyhráli zatím nikdo kromě Langerové. Adam by klidně vyhrát mohl a byl by to daleko lepší vítěz než všichni před ním. Jakž takž dobrý zpěvák? Už si viděl aby jenom ´´jakž takž´´ dobrý zpěvák dokázal v šestnácti letech odzpívat takhle skvěle rock´n´rollové klasiky? Adam má natolik skvělou a výjimečnou, navíc snadno rozpoznatelnou barvu hlasu že to rozhodně není jen jakž takž dobrý zpěvák! Kdybych jeho slyšel z rádia, kdykoliv ho poznám….Osobnost asi nepoznáš na míle daleko protože Adam přesto že je nejmladší tak je tam naopak jednou z těch největších a nejzajímavějších osobností vůbec a charisma má obrovské, například daleko větší než krasoň Štefan. Martin a Sabina jsou super a jestli vyhrajou tak to bude taky super ale já právě u Adama vidím ještě něco navíc, já právě v něm vidím tu Superstar…..je to takový kompletní balíček. Skvělý zpěvák a muzikant, na svůj neuvěřitelně sympatický a rozumný kluk a tím pádem opravdu zajímavá osobnost. No nic, teď sem se zase po dlouhé době tak trochu rozčílil…..

130
Jai Kudo
Reagovat

128 – tak, jasně, 100 lidí 100 názorů, to je v pohodě….
ALe protestuju výrazně ohledně „hry na rockera“ u GG !!!!!!
GG je rockerka jak prase! Od dětství, přes mládí, dospívání, u ní je to fakt něco víra……tohle není možný zpochybňovat. (vliv otce samozřejmě je, ale ona to má skutečně v sobě).
U Šafy bych řekl, že je to trochu jinak. On v SS působí jako rocker, ale on normálně tuhle muziku až tak tvrdou nedělá. Byl jsem na 2 jeho koncertech a bylo to o něčem úplně jiným. Možná ho do toho tlačí produkce, možná se chce sám tak prezentovat, nevím. Občas nějakou rockovu věc zazpívá, ale určitě ne Metallicu nebo Nickelback. I ta jeho snad nejlepší věc od Alter Bridge je v originále docela nářez a oni s Dailym z toho udělali soft-rockovou baladu.
Ale jinak platí – je to výborný zpěvák, skvělej muzikant, osobnost, má charisma atd….:)

131
Naihonn
Reagovat

101: No, tak ti nevím, ale písnička Walking on Sunshine byla asi ze všech co budou zpívany v nejvíc filmech (podle wikipedie např. Kdopak to mluví, Americké psycho, Všechny moje lásky, Tajemství mého úspěchu,…) a i v seriálech a reklamách se zřejmě objevuje slušně často. A navíc je to oblíbená písnička Frye z Futuramy. :0D Ale jak to dopadne v neděli, to je vážně dobrá otázka.

132
T.M.
Reagovat

Já charisma nepostrádám ani u Martina, myslím že je to taky hodně zajímavej zpěvák. Adam, Martin a Jarda mě oslovujou z celý Superstar nejvíc. Kdybych měl ale vybrat jednoho kdo by měl vyhrát, tak bych vybral asi v tuhle chvíli Adama protože mě zaujal nejvíc už na castingu a od tý doby mě ani jednou nezklamal ( pravda ten Collins byl sice trošku slabší ale nikdo nemůže jet vždycky na 200 procent a ani to rozhodně propadák nebyl). U koho naopak výraznější charisma tak trochu postrádám, tak to je Štefan a proto bych si přál aby jako další z kluků vypadnul on i když je to vzhledem k tomu že je jediný slovák asi nereálné. Je to taky sympaťák a určitě je v pohodě, ale z kluků mě teď baví už nejmíň. Každopádně ale i on by měl v soutěži vydržet dýl než všechny tři slovenky.

133
Jai Kudo
Reagovat

129 – myslím, že se zbytečně rozčiluješ….toto tady je jenom akademická debata, která (bohudík!) nemá na konečný výsledek žádný vliv :) Já mám svůj názor, ty taky, to je OK, o co jde? Adam je pro mě mladej, šikovnej, sympatickej kluk, kterej má rád starý rokenroly, rád je hraje, rád je zpívá, to je skvělý. Ale Superstar by měla být opravdu o něčem jiným.

134
T.M.
Reagovat

133: Tak já se rozčilovat nebudu a necháme to na divácích. To bude asi nejlepší. Pro mě je Adam Superstar a jestli pro ostatní ne tak je to jejich názor kterej já sice nechápu ale pokusím se ho respektovat. Horváth, Drda, Chodúr, Adamec…..ti všichni jsou proti Adamovi naprostý nuly, aspoň teda pro mě. A to jsou všichni o dost starší takže i zkušenější než on.

135
ejmi
Reagovat

134-Adam bol aj môj favorit ešte zo semifinále a z kastingu, od živákov ho síce vidím ako milého chlapca, ktorý vie spievať, ale žiaľ na superstár nemá a čo sa týka Tvojho porovnávania s Horváthom, Chodúrom, Adamcom a ešte niekým, tak je naozaj smiešne. Kukačka má pomerne slabý hlas a čo sa charizmy týka je to poslabšie. Žiaľ.

136
-bé-bé-
Reagovat

131
ja myslím, že to dopadne dobre…púšťala som si Pink od Terezky a vidím tam pokrok…i to rýchlejšie jej ide…sa teším na jej vývoj…pesničkou by mohla osloviť strádajúce „pubiny“…a ona toho čertíka v sebe má… (láska dodáva odvahu k zmene)
130
GG – hlas má silný OK ale jej osobnosť sa mi rozchádza s tým, čo u nej vidím „vo vnútri“…
zrejme si to i sama uvedomuje…aspoň v tom rozhovore, myslím že si ho ty dal“ s drzou Dianou??? vraví, že sa začína spoliehať na cítenie v srdci ako na druhých…
MŠ…ja ho vnímam len v rámci Superstar…a tu teda moc seba do skladieb nedáva…ale úkoly plní

charizma je u mňa i v tom, že sa človek vloží i do „úkolov“ alebo odmietne….nie že urobí vecí na polovicu, aby vyhovel druhým alebo preto, že tých druhých podceňuje

137
T.M.
Reagovat

135: Poslabší je tvůj příspěvek. Horváth, Chodúr ani Adamec nemají charisma vůbec žádné takže to je na tom Adam ještě pořád dobře. Tím bych tuhle debatu pro dnešek ukončil.

138
pajik
Reagovat

131 Tak když je to oblíbený song Frye, hned se mi líbí víc :D

137 Mě se Adam taky líbí, mám ráda jeho hlas a přála bych mu výhru, nevim, jestli na to má nebo nemá, mě prostě oslovil. Ale chápu, že někdo v něm favorita nevidí. Souhlasim s tim, že u mě taky žádný vítěz snad krom Anety nebyl mým favoritem. Hodný mazánek Drda a robotický Chodůr to fakt ne :)

139
Rena
Reagovat

Tak s Drdou se Adam porovnávat nedá, to rozhodně ne … a přesto Drda vyhrál, což dodnes nechápu – tam chyběla osobnost i charisma a věk na to už měl.
Já nevidím důvod, proč by nemohl vyhrát Adam. Ten na rozdíl od Martina, Sabči, Jardy – kteří jsou dospělí, mají 21, či tatky Itcha, se už moc nikam neposunou… jsou to hotové osobnosti. Chtěla bych je vidět v 16ti… to si nikdo z nich do Superstár netroufl a pokud ano, byli tak slabí, že je porota dál neposlala.
Adam má ohromné charisma, říká to kolem mě mnoho lidí a ta osobnost z něj ještě teprve vyroste… kde bude za 5 – 10 let až bude stár jako ti výše jmenovaní! A hlas mu také věkem zesílí. Na kolena dal užasně, posledně to nebyla písem pro něj, přesto to nebyl zcela určitě také žádnej propadák…
Myslím, co hlavně některým vadí, je, že nemá postavu modela a huře se mu pohybuje a to také snižuje jeho sebevědomí. Ale mě se přesto mnohdy zdá, že na jevišti ho má více, než mnozí jeho štíhlí a mimo jeviště hodně sebevědomí kolegové …

140
-bé-bé-
Reagovat

139
hezky si to napísala, i keď ja myslím, že sa všetci majú niekam posúvať…ak nie v technike, tak určite k tomu charizmu…duši???

141
dolores
Reagovat

a co vlastne bude spievat Adamko, neviete niekto?

142
Jana2
Reagovat

Hm, je fakt škoda, že Kiss from the rose nemá Jarda…ale I belive I can fly pro něj taky není rozhodně špatná volba :) jestli má Tereza fakt tu příšernost, tak ji dost lituju…vždycky si vzpomenu na ten díl Big bang theory, kde ji zpíval Stuart v ručníku jako karaoke u Sheldona doma…oujé.

144
Jana2
Reagovat

143 – další informace, bez který prostě nemůžem existovat

145
Rena
Reagovat

Nemyslím si, že letošní Superstár je uplný propadák, jak se řešilo výše. I když písničky jim vybírají někdy dost špatně a hlavně Zorka by tam být nemusela…
Je pravda, že polovina soutěžících je slabší, rozhodně je ale dobře, že nekteří, jako Martin, Sabina, Adam, i ta Veronika, mají ted cestu jednodužší – určitě si tu našli spoustu příznivců… a o tom to přece je! Ani Aneta, Gábina, či Petr nebyli zas až tak bůhví co – taky měli své „mouchy“, ale každý z nich si díky Superstár našel své příznivce, lidi, co mají rádi hudbu a zrovna ten, či onen jim padl do ucha..
Proto mě tak překvapil mladinkej Kuky, kterej je také z Brna, jen o rok starší než muj syn – chodili spolu do sboru a přitom, nebýt Superstár, asi bych se o něm nikdy nedověděla. Stejně tak o Petrovi Ševčíkovi, nebo o Anetě – která by nejspíš zpěvačkou ani nikdy nebyla.
A o tom to je … poznat nové lidi … ne najít mega stár s užasným hlasem, charismem a osobností…

146
Rena
Reagovat

143 – to už teda přehánějí…
a silně pochybuji, že s tím má něco společného Adam, jak ho nedávno napadli !

147
dolores
Reagovat

moja mala prognoza: v TOP2 vidim Veroniku a Sabinu

po tomto kole totiz postavenie jednotlivych finalistov zacina naberat jasnejsie kontury. presondovala som si trochu situaciu a zda sa, ze pokial jedna z tych dvoch nejako vyrazne nepokazi viac ako jedno vystupenie, ma velku sancu byt v superfinale. ak tam nebudu obidve, tak urcite tam bude jedna z nich. a s kym? bud to bude Adam, alebo cierny kon Jarda. ani u jedneho nesmie ale uroven vystupeni vyrazne klesnut. oni dvaja nemaju ani teraz az taku podporu, takze kazde zavahanie by im mohlo uskodit. v hre je urcite aj Martin, ale ten musi nasadit znovu vysoku latku a drzat si ju az dokonca.
Stefan v TOP2 nebude, aj keby podaval stale vyborne vykony (co aj tak pochybujem) – ma nevyhodu, ze je naramne pekny chlap a taki zvyknu mat vela odporcov, cize nemaju sancu dostat sa az tak vysoko :/ Terezke davam na TOP2 minimalne sance, Kike a Gine ziadne.

148
ejmi
Reagovat

137-no zato Tvoje príspevky sú všetky „vynikajúce“, ale raduj sa. Ja nie som našťastie fanatik a je mi jedno, kto to vyhrá, ale za svojim si stojím, z Adame superstár nikdy nebude, aj keď je celkom sympatický tučko.

149
Mila
Reagovat

129 – mne se Adam taky libi, o to nejde, ale obavam se, ze to bude tak, jak jsem uz napsala v prispevku 120. Proste TOP 5 vidim jako Sabina, Martin,Veronika a ze Slovaku Stefan a Tereza…
To, ze misto Terezy bych tam daleko radsi videla Jardu a misto Veroniky treba Adama, ale to je jen moje prani…

150
Mila
Reagovat

147 – dolores, Tvuj tip na TOP 2 mi prijde nerealny ze dvou duvodu – nemuze byt jen ceske finale a nemuze byt jen divci finale.. Takze si spis myslim, ze TOP 2 bude Stefan a bud Veronika nebo Sabina

151
Jana
Reagovat

135-ejmi-vidím to úplně stejně jako Ty-do posledního puntíku :-)

152
Jai Kudo
Reagovat

Přestože kolega T.M. diskusi kolem Adama na tomto blogu formálně ukončil, dovolim si ještě pár poznámek (Znovu předesílám, tohle není nic proti Adamovi osobně) :
134 – s těmi nulami bych byl opatrnější, Drda je sice nula pro každého, ale Horváth zpívá pokud vím poměrně úspěšně v Rockové opeře v Praze, Chodúr přestože jeho hudbu nemám rád, tak je bezesporu kvalitním zpěvákem s mohutným hlasovým i výrazovým fondem a Adamec, přestože porazil GG, tak je podle mě opravdu kvalitní zpěvák, muzikant a charisma určité má. S tím souvisí můj velký souhlas s příspěvkem 135 -ejmi. I kdyby měl někdy Kukačka srovnatelné úspěchy s nimi, tak to rozhodně neznamená, že uvedení zpěváci jsou proti němu nuly.

Předminule se porota pustila do Veroniky a Martina s tím, jaký bude jejich umělecký vývoj nebo osud po SS. Ty úvahy byly myslím předem připravené režií nebo produkcí, ale zajímavé je, že o „po SS“ osudu Adama se nikdo nepídil. Zkusme to domyslet. CO bude Adam zpívat, kdyby vyhrál SS? Obstarožní rokenroly od Buddy Holyho, Eddie Cochrana, Chucka Berryho? Anebo furt Nakolena Nakolena? Koho to bude zajímat? Kde vidíte jeho budoucnost? V jakém stylu, v jakém repertoáru?

153
dolores
Reagovat

150 – mila, ja tipujem, ze tohto roku cesko-slovenske finale nebude. a preco by nemohlo byt dievcenske? co takto 1.CHS a 1. a 3. SHS ? :)

to su vsetko len tipy, moje zelania su samozrejme ine. ja dokonca si ako vitaza viem predstavit aj Adama. a on nato ma, lebo je nesmierne prirodzeny na podiu. len stale neviem ako sa vysporiada s pomalou piesnou ak taku dostane, lebo Collinsa dal dost rozpacito

154
Rena
Reagovat

já vidím v TOP 3 SABINU, VERONIKU A ADAMA…
vyhrát to může kterýkoliv z nich (když mohl Drda..).
Budu smskovat a přeji to Adamovi…

odalší čtvrté místo se „poperou“ Štefan, Jarda a Tereza. Myslím, že by ho měl získat Štefan, je z nich nejlepší..

155
Milena
Reagovat

Taktéž doufám, že to bude Adam. Stálé dobré výkony, milý a přirozený.

156
dolores
Reagovat

152-ja si myslim, ze vacsina divakov CSS neriesi vyvoj po sutazi. riesia sympatie a antipatie, chcu sa zabavit prave tu a teraz. sleduju aktualne vykony aj dojimave ci pikantne pribehy k tomu, a podla toho zahlasuju.
neviem, stale mi je zahadou, ci porota si hodnotenia pripravuje sama, na zaklade vlastnych pozorovani (niekedy sa mi zda, ze aj na zaklade odozvy z internetu) , alebo konzultuju s produkciou, reziserom, resp. scenaristom. mozno pravda je to niekde uprostred, ale stale viac mi pride, ze vsetky hodnotenia su vopred pripravene a premyslene, bezohladu na skutocny vykon

157
dolores
Reagovat

143 -to, ze Virginia si kradla (alebo radsej brala) jedlo na svoju izbu potvrdil aj Daniel na online chate.
to ze ma lesbicke sklony jej nijako neuskodi. niektorych chlapov to naramne rajcuje, takze jej kludne este moze stupnut podpora :DD

158
Rena
Reagovat

152 souhlasím,
Horváth, Chodúr a Adamec rozhodně nuly nejsou… Horvátovi jsem i vítězství docela přála, byl mi sympatickej, Chodůra obdivovala, nebot zpíval dobře, i když bez citu, tak trochu jako robot a Adamec mi nevadil, bylo mi jedno kdo vyhraje – v posledních jejich vystoupeních s Gabčou jsem se moc bavila.. zasloužili si výhru oba.

Ale Adam je něco jiného. Hraje roli i to, že ještě na rozdíl od všech ostatních není dospělý a není to ani žádný manekýn, jako Daniel, dostal se do finále jen pro svůj talent… a má dle mě před sebou velikou budoucnost… bude li na sobě pracovat, v 21letech – až bude ve věku ostatních soutěžících, se ještě budeme divit…

Mohl li vyhrát Drda, Chodůr, Adamec – proč ne Adam, zaslouží si to, dle mě nejvíc a mezi ostatními jeho soupeři nevidím nikoho, kdo by ho převyšoval.. možná, kdyby zde byla Gábina – ta svojí krásou a silným hlasem… ale ta zde není a Adam je na kluka hezkej dost a s tou postavou časem něco udělá, pokud mu to jeho nemoc dovolí… a pomalé písně také bude umět, jen co se poprvé neštastně zamiluje…

159
Rena
Reagovat

157 – nevím, komu by se líbilo, kdyby o něm tohle psali, navíc, není li to pravda, a k čemu jí je držet se v soutěži o jedno kolo déle…

oni vážně odejdou s mobilem a sluchátkami – přitom mají neplacené volno v práci, ši musí dohánět několik měsíců školy? Nic jiného nedostanou?

160
T.M.
Reagovat

149: Ale no tak, že by Tereza porazila Adama? To už si ale zase až trochu moc velký pesimista ne? Tomu fakt nevěřím……Tereza když bude mít štěstí tak porazí asi Jardu ale Top 6 vidím jako její absolutní strop. V minulé Superstar kdyby Harich nedostal divokou kartu tak by byl v Top 6 už jen jeden slovák…..a tentokrát žádná divoká karta není takže si myslím že Štefan jako jediný slovák v Top 5 jim bude úplně stačit. A to co píše dolores nezní podle mě ale vůbec nereálně. Na československé finále letos taky ani omylem nevěřím, to by byl natolik lacinej, prvoplánovej a na první pohled viditelnej švindl že by ho okamžitě každej prokouknul. Žádná ze slovenek se nemá šanci tak daleko dostat a Štefan IMHO taky ne. A dívčí finále taky může klidně být, zdá se totiž že podpora kluků už není taková jako dřív, vem si loňskej Hlas a letošní Superstar na to začíná navazovat, vždyť už teď vypadli dva kluci a je tam převaha holek. Podle mě mají Veronika i Sabina obě hodně velkou podporu a jejich společné Superfinále by pro mě rozhodně nebylo žádným překvapením. A zatímco donedávna bych to přál jednoznačně Sabině, tak teď už bych to přál asi i oběma. :-) Samozřejmě se tam mezi ně může vetřít i někdo z českých kluků ale minimálně jedna z nich bude i podle mě v Superfinále stoprocentně.

161
T.M.
Reagovat

152: Koho bude zajímat obstarožní rokenrol? Divil by ses ale mě třeba jo. A takových lidí je hodně. Ne nadarmo se říká že stará hudba je ta nejlepší a že kvalitu hudby prověří až čas. A čas kvalitu tohohle obstarožního rokenrolu jedině potvrdil. Tohle prostě budou mít lidi rádi pořád narozdíl od s prominutím těch techno sraček kterými nás dneska krmí některá rádia. Ty upadnou v zapomění ale tahle hudba frčela v 50.letech a i dnes má pořád svoje příznivce…..Adam si buď složí vlastní hudbu a písničky nebo najde někoho kdo by mu to složil a může se z něj při jeho talentu klidně postupem času stát nový nástupce Ivana Hlase. No a nebo v tom horším případě pokud by takový štěstí neměl, tak může dál zůstat u revivalu a dál může zpívat převzatou hudbu kterou ale on miluje takže to vlastně pro něj i tak bude potěšení. Bude vystupovat v klubech a na festivalech a svoje publikum si najde, vlastně už našel tak či tak…o to strach fakt nemám.

162
Rena
Reagovat

156 – také si myslím, že diváci neřeší, co budou soutěžící dělat po soutěži.. to ani nejde ted řešit.

Ted by se měly porovnávat výkony, talent a také zkušenosti a věk soutěžících, protože je jasné, že jinak na tom je Adam, který má 16 a kromě roku s kapelou nemá žádné zkušenosti, na kytaru hraje rok jako samouk a třeba Štefan, který je o 10 let starší a který má skupinu mnoho let, také Sabina, či Martin.To jsou už profíci…
Také Veronika má beze sporu velký talent… ale jde samozřejmě i o sympatie a ty ona tak snadno, jak ostatní soutěžící, nezískává..

163
jab
Reagovat

Reakce k několika předchozím komentářům:
Co se Adama týče, tak v tom příspěvku na mě působil (mluveným projevem) jako by měl o 5-10 let více (přinejmenším!)
Štefan má podle mě obrovské charizma, ale zrovna v SS mi přijde že se drží trochu zpátky. Líp to jde vidět z jeho videí na youtube, viz Itcho ide do Superstar :-D. Samozřejmě je mi jasné, že zrovna otázku charismatu u soutěžících vnímá každý jinak ;-)
Drda mi nevadil, ale svými kvalitami měl v ČHS3 reálně tak na 3.-5. místo, já celou dobu počítal s finále Spilka-Zemanová (zvlášť po vypadnutí Terezy). Ačkoliv Chodůrovu hudbu neposlouchám, tak ho velmi uznávám jako zpěváka a kupodivu i jako osobnost, nikdy mi nevadilo že moc neprojevuje emoce, podle mě to k němu trochu pasovalo. Lukáše jsem měl rád, spolu s GG byli mými favority v ČSS2 prakticky už od semifinále a ač pro mě byla jasnou favoritkou GG, Lukášovo vítězství mě rozhodně nikterak nenaštvalo ;-).
a Vlasta? Komentář T.M. (134) nechápu už jenom když si vzpomenu na Vlastův vzkaz divákům v TOP 3 ČHS2 („když se vám to bude líbit, pošlete mi hlas, když nebude, neposílejte…“ nebo tak nějak), nemluvě o tom, že Vlasta jako velmi sympatická a rozumná osobnost vystupoval prakticky celou soutěž.

164
DJ Vlado
Reagovat

160 – A to já si dokonce přeju, aby Terezka porazila i Štefana a stala se tak neoficiální slovenskou vítězkou :-) Štefan má oproti ní sice výhodu v tom, že je starší a zkušenější, tím pádem trpí i menší trémou, ale Terezka má oproti němu mnohem zajímavější barvu hlasu. Navíc mi přijde, že Štefanovi už dost stouplo do hlavy, že ho Ewa miluje a působí už pořádně namachrovaně. A Slováci vždycky hlasovali hodně podle sympatií (možná i víc než Češi) a navíc většinou preferovali zpěvačky, takže kdo má tím pádem větší šanci zaujmout slovenské diváky? Namachrovaný a porotkyní milovaný frajírek, nebo křehká a ztrémovaná holka, které navíc produkce hází klacky pod nohy? Proto bych stav mezi nimi viděl jako dost vyrovnaný :-)

165
Rena
Reagovat

163 – ano, Vlasta mi byl taky sympatický – skromný a nadaný, ten mi také nevadil, že dosáhl mety nejvyšší.
Ale zde se řešilo, kdo z nich vypadá (má na to), být Superstár a to on moc nevypadal… a přesto byl! To stejné Drda (ano, tak to 5. místo..), Chodůr (i když zpíval dobře), či Lukáš – kde asi více sympatií měla od lidí Gábina. A přece vyhráli. Proč tedy ne Adam? Kvůli figuře? Pro mě naopak plus, zato, jak to i přesto na podiu zvládá.

166
dolores
Reagovat

163 -ja Stefanovu charizmu ani nedokazem posudit, lebo on je pre mna tak pritazlivy chlap (ups), ze charizma ide bokom:D
charizmu povazujem za nieco ako zvlastne fluidum, ktore ma spevak na podiu, kedy aj napriek slabsiemu spevu dokaze ziarit ako slniecko. a to vidim u Sabiny a Adama.
u Itcha sa prilis sustredim na to aky je sexy :D , ale hlavne pocuvam ako spieva.
on urcite nie je ukecany a duchaplny ako napr. Jarda, ci Adam :) skor by som povedala, ze je mlcanlivy a hovori, len ked musi. ale ani to nie je zla vlastnost. samozrejme, uvolnenejsie sa sprava, ked je s ludmi z kapely, mas pravdu jab

167
DJ Vlado
Reagovat

Moje přání / tip na Top 5:

přání: Sabina, Terezka, Adam, Martin, Jarda
tip: Sabina, Veronika, Adam, Martin, Štefan / Terezka

A jak to máte vy?

169
Jana2
Reagovat

167 – moje přání 1. Jarda, 2. Sabina, 3. Adam, 4. Martin, 5. Kristína
tip 1. Veronika, 2. Sabina, 3. Štefan, 4. Adam, 5. Tereza

170
dolores
Reagovat

167 – tip : Veronika, Sabina, Adam, Martin, Stefan (Jarda je cierny kon, moze tam byt namiesto jedneho z ceskych chalanov)

zelanie: Sabina, Adam, Stefan, Jarda, Terezka – a moze to byt akokolvek prehadzane

171
Rena
Reagovat

Moje přání / tip na Top 5:

přání: Adam, Sabina, Veronika, Martin, Stefan
tip: 1.- 3. Adam / Sabina / Veronika
(těžko říct,kdo bude první…)
4.Martin,
5.Štefan
6.Tereza

172
Naihonn
Reagovat

104: No jo, starý dobrý autíčko Herbie. :0) A jo, i tam je cover verze téhle písničky, mno jo. Jak říkám, ta je skoro všude. No nic, nebudu vás rušit při vaší zbytečné debatě, kdo má větší charizma či jiné kvality, každý si stejně jen slepě vychvaluje svého favorita. Ach, jak mě baví být zcela neutrální.

173
jab
Reagovat

Moje přání:
1. Sabina, 2. Martin, 3. Štefan, 4. Adam, 5. Kristína/Tereza, event. i Jarda ;-)
Můj tip:
1. Veronika, 2. Sabina, 3. Štefan, 4. Martin, 5. Tereza

174
T.M.
Reagovat

163: Ale jo Vlasta vystupoval jako rozumnej, jen mi taky nepřišel jakože by zrovna on byl ta pravá Superstar a o tom sem spíš mluvil. Adam je mi hudebně určitě bližší.

164: Kdyby Tereza porazila Štefana tak by mi to asi ani moc nevadilo, hlavně ale ať prosím neporáží nikoho z českých kluků. :-D

175
jab
Reagovat

164 – Náhodou v kauze „Ewa-Štefan“ je už tak minimálně týden ticho po pěšině, asi vychladla po jeho Bozku nebo co? :-D Stejně si myslím, že to bylo od začátku nafouknuté a šlo hlavně o zvýšení sledovanosti, viz loni Rytmus vs. MD ;-)

176
T.M.
Reagovat

Moje přání:
1. Adam, 2.Jarda, 3.Sabina, 4.Martin, 5.Veronika a to s tím že první místo u Adama je jediný který už mám jistý, ty ostatní místa se ještě můžou různorodě promíchat podle dalších výkonů, dokonce i Veronika která se mezi mou Top 5 dostala až teď může jít ještě výš a může u mě porazit i Sabinu ( což už se jí povedlo zatím na jedno kolo už teď v neděli, tak třeba se jí to nakonec povede i celkově a byl by to u mě slušnej haluz). Každopádně tohle je moje Top 5 a její složení se už do konce soutěže nezmění ať už pořadí v té Top 5 bude nakonec jakékoliv. Aspoň v tom už mám jasno.

Můj tip:
1.Veronika, 2.Sabina, 3.Adam, 4.Martin, 5.Štefan – ale tady něco tipovat, to je jako sázka do loterie. Může to taky dopadnout nějak úplně jinak.

177
dolores
Reagovat

164 -Vlado, to co pises o Ewe a Stefanovi dufam, ze len zartujes, snad si neuveril, ze to divadielko, co Farna hra a este asi bude hrat dalej je pravda? Stefanovi to urcite nepomaha a len a len skodi. …chudak, musi byt stale v strehu ako na nu reagovat, aby to nevyznelo trapne. aby si nepopudil fanynky, a zaroven nechce urazit ani Ewu. a ty povies, ze namachrovany? LOOOL

178
T.M.
Reagovat

V podstatě ať vyhraje kdokoliv z pětice Adam, Martin, Jarda, Sabina, Veronika, tak to tomu člověku budu hrozně moc přát a budu za to fakt moc rád (a u Veroniky bych v to do téhle neděle ještě ani nedoufal). A někdo z téhle pětky vyhraje určitě, takže já už vlastně nemám až tak moc co ztratit. :-)

179
dolores
Reagovat

T.M. – tvoj tip je presne ako moj :)))

na voyu teraz vidim ako 4 moji oblubenci (Adam, Jarda, Stefan, Sabca) podpisuju podpiskarty ako besni :))) este nech pride Terka a mam tam celu TOP :))) ani som nevedela, ze Itcho je lavak

180
T.M.
Reagovat

179: Tak to jsem zvědavej jestli nám ten tip vyjde nebo ne. :-D

181
dolores
Reagovat

177-8 – co sa tyka tvojho obratu o 180 stupnov vo vztahu k Veronike, vies ze ma to ani neprekvapilo? ved vlani v Hlase si tiez po Olympicu zacal adorovat Anku Veselovsku, ale trvalo ti to len jedno kolo. :D potom si prekvapivo presiel na dost silne fandenie Bagovej, a teraz ju tusim uz vobec nemusis. takze u teba by som brala s rezervou komu prajes. u teba je to nevyspitatelne, do konca sutaze mozno este viac krat zmenis nazor ;) ale samozrejme mas na to pravo, len mi to pride celkom zabavne :))) Adamovi budes dufam fandit dokonca, lebo inak : no no no !!! :DDD

182
T.M.
Reagovat

Já bych si v tuhle chvíli přál nejvíc Superfinále Adam – Jarda ale Jardu tam nevidím vůbec reálně a Adama už bohužel taky moc ne. Dvě blondýny to asi letos všem natřou. :-D Ale kdoví……….

183
dolores
Reagovat

180 – aj ja. len som zvedava, komu sa bude chciet prekopavat Panackom a hladat ten tip, co sme tu dali potom po superfinale :)))

184
DJ Vlado
Reagovat

177 – Samozřejmě, že trochu žertuju :-) Ale na castingu to divadýlko být nemuselo, mohl se jí regulérně líbit, až pak se to do toho divadla zvrhlo :-) Namachrovaný možná není, ale to, že mu imho dost stouplo sebevědomí (což ale vůbec nemusí být Ewinou přízní), bohužel cítím, ale samozřejmě se taky můžu mýlit :-) Ale možná je to i tím, že Štefan je nejsilnějším slovenským konkurentem Terezky, nebýt jeho, měla by Top 5 jistou :-)

185
Rena
Reagovat

178 – no, Jarda v té Top 5 asi nebude, to spíš Štefan… jinak souhlas. Může z nich vyhrát kdokoliv… Nejprve to vypadalo na Sabinu, ale ted je to, řekla bych, vyrovnané. Také to přeji všem pěti, nejvíc Adamovi. Asi v tomto pořadí :
1.Adam, 2.Sabina, 3.Veronika, 4.Martin, 5.Štefan

Jsem zvědavá jak ted budou odcházet Gia, Kristina, Terka, Jarda… dle mě asi tak…

186
T.M.
Reagovat

181: Hele Adama, Jardu, Martina a Sabinu mám daný jako jasný favority od úplnýho začátku a já svoje favority neopouštím, maximálně přibýrám favority další, takže toho se fakt neboj. :-D Když mi vypadnul Karol, myslel sem že jeho žezlo u mě přebere Štefan ale zcela nečekaně ho přebrala Veronika. Kdo by to byl řekl. :-D Sám sem zvědavej jak dlouho mi ta náklonost k Veronice vydrží ale když to její Stay je prostě natolik perfektní vystoupení že já prostě nemůžu jinak….

Na to vzplanutí pro Aničku po písni od Olympicu si samozřejmě pamatuju a tam to bohužel dlouho nevydrželo, tak snad se u Veroniky historie nebude opakovat. :-) No a Ivanna té sem nefandil, jen sem jí nakonec vítězství v Grandfinále Hlasu přál víc než Aničce která mi v té době byla už přímo ultranesympatická. Tam jsem v podstatě už neměl komu fandit tak sem si to přání Ivanně vytvořil tak nějak z nouze…..no dneska mě už absolutně nezajímá ani jedna z nich, ani už nevím o tom že existují. :-)

187
jab
Reagovat

185 – Já moc nevěřím že by všechny 3 Slovenky vyletěly hned po sobě. Podle mě minimálně Terka ještě někoho z Čechů porazí (tipuju to na Jardu).

188
Rena
Reagovat

joo, v Hlasu nebylo moc komu přát… ti dobří vypadli brzo.. Na Hnilicu nezapomenu :)

189
Rena
Reagovat

to je možný, že Jarda půjde před Terkou..

190
rosien
Reagovat

Moje přání na Top 5: Adam, Jarda, Martin, Sabina, Štefan
Můj tip: Veronika, Sabina, Štefan, Martin, Adam
Příště myslím ( a doufám), že vypadne jedna ze Slovenek. A po ní další a pak ještě další a pak už se to řadí přesně podle mého přání :-D

191
T.M.
Reagovat

Necháme už těch tipů nebo pak nebudeme vůbec napnutý a překvapený když si to všechno takhle odhadneme dopředu. :-D Naštěstí si tady většina lidí myslela že Kristína půjde první a Virgínia jako druhá a že Šmidák teď v neděli nevypadne a nakonec to dopadlo všechno úplně jinak takže na tom se nejlíp ukazuje jak jsou všechny ty naše tipy stejně úplně totálně k ničemu. :-D

192
dolores
Reagovat

184 -ach tak je to :D ty v nom vidis konkurenta pre Terezku? cize ak by bol Stefan cech, bol by si k nemu zhovievavejsi? :))) neboj sa, ak maju postupit obidvaja, postupia. maju obidvaja podporu aj z Ciech. vsimla som si, ze im na FB vypisuje dost ceskych fanusikov a vyraznym dokazom, ze aj Terka ma fans v Cechach si TY Vlado. ;) este to bude aj o tom komu sa prerozdelia hlasy vypadnutych sloveniek- Kiky a Giny. je celkom mozne, ze prave Terke. :)
aj tak vsetko premiesaju vykony, ktore podaju a este aj hodnotenia poroty. ja mam rada obidvoch, ak vypadne skor Stefan, ostane mi Terka a dost ceskych oblubencov. nejako to narodnostne nevnimam.
ja tu namachrovanost u neho necitim. zdrave sebavedomie chlapa, ktory si uvedomuje, ze dobre vyzera, to ano. ale namachrovanost? ako sa to u neho prejavuje ? nauc ma to :D

193
dolores
Reagovat

191 -je pravda, ze som minule tipla na vyhadzov Dana. ale to bol moj osobny pocit, zeby sa mal porucat, prilis som tomu neverila, ze sa to stane

ale brutalne som sa mylila, ked som na vyhadzov z prveho finale tipovala Kristinu. a to som si tym bola viac nez ista :DD nakoniec, som rada, ze nevypadla, ani by sme sa nedozvedeli ako jej to bude svedcat v Pokoj v dusi. :)

194
DJ Vlado
Reagovat

192 – Ok, ta „namachrovanost“ byla možná silné slovo, ale už tom Elvisovi jsem měl pocit, že se víc soustředil na show než na zpěv a v Bozku se mi to jen potvrdilo, z toho mi vyšla teorie o zvyšujícím se sebevědomí :-) Ale jinak to taky podle národnosti neberu, když mojí hlavní favoritkou je Slovenka, ale zbytek Top 5 jsou Češi (zatímco v minulé SS jsem to měl přesně naopak), jen vidím hned 4 Čechy, kteří mají Top 5 skoro jistou (Sabina, Veronika, Adam, Martin) a pro Slováky tak zbývá jen jedno místo a tam si hrozně přeju, aby to byla Terezka :-)

195
jab
Reagovat

193 – Kristínu jsem na první vyhazov tipoval taky, tehdy byla pro mě outsiderkou i proti Virgínii. Jenže zatímco Gia od semifinále nepředvedla nic světoborného (v Alicii se mi nelíbila a to jsem ji tehdy věřil, Lásku dala celkem obstojně, i když ne bez výhrad, a Depešáky radši nevzpomínám), tak Kristíně se celkem povedla hned 2 vystoupení (Run a hlavně Pokoj v duši :-)), jen ta Avril ji nesedla, ale to se dalo bohužel celkem čekat. O to víc mě mrzí, že nejspíš po tomhle nebo příštím týdnu vypadne, tak aspoň doufám, že ještě přidá v neděli další parádní výkon ;-)

196
Anta
Reagovat

Moje přání na Top 5:
Martin, Sabina, Jarda, Veronika, Adam

tipovat nebudu

197
T.M.
Reagovat

196: Tak to přání máme úplně stejný.

198
Jana2
Reagovat

Prosím vás co bude kdo zpívat? (aspoň to, co už víte, dočetla jsem se tu jen Štefana, Jardu (ale už jsem našla na netu i jinej názor) a Terezu).

199
Anta
Reagovat

197 T.M. – no vidíš jak se shodujem :) ještě nás budou podezřívat, že jsme jeden a ten samej :-))

200
kanárek
Reagovat

188- Tak tak, viděli jste tenhle klip Davida Weingartnera? :-) http://www.youtube.com/watch?v=-cQfiNZTZHY

201
kanárek
Reagovat

200- Tak mi tam omylem skočil Martin Chodúr. David je tady :-) http://www.youtube.com/watch?v=zIa6m2Ycszs

202
kanárek
Reagovat

Já doufám, že se ti dobří talk úplně neztratí…přestože u nás oproti třeba Slovensku, to nové talenty mají setsakra těžké. Trošku pomáhá internet, ale televize nebo rádia téměř nic. Přitom je to škoda. A když už hrají něco nového, českého, tak vyberou z dobrého alba jednu jedinou písničku, kterou pak hrají až do omrzení…to teda nechápu.

203
Monika
Reagovat

prani: letos tam nemam zadneho superfavorita, kteremu bych tyden co tyden fandila a prozivala s nim drama:-)) na poradi nikterak nelpim, je mi vicemene fuk, ale kdybych mela nekoho vypichnout, jmenovala bych Sabinu, ktera ma v sobe neco, co mi je sympaticke a blizke, popripade Adama oblibence me maminky:-))
tip: uz drive jsem tipovala na superfinale Veroniku a Stefana, Stefanovi imho ta hra na lasku s Ewou vubec nepomaha, spise naopak, pusobi i prilis sebevedome a troufam si tvrdit, ze pro dost lidi i nesympaticky, tenhle typ to do superfinale nikdy nedotahnul, takze dneska bych ho nahradila Sabinou s vitezstvim Veroniky. Jedinej cernej kun, ktery ma sanci do superfinale proplout a nabourat zenske superfinale je Adam. O ctvrte a pate misto se popere Martin se Stefanem.

204
T.M.
Reagovat

203: A myslíš že Martin šanci na Superfinále nemá? Já nevím ale kdyby od příště zamakal a začal podávat výkony jako v semifinále a v prvním finále tak bych i u něj jistou šanci viděl…..pěvecky by na to rozhodně měl.

205
Fialka09
Reagovat

201 – Ten Davidův klip je parádní, tuhle písničku nazpíval nejdřív v angličtině a taky je krásná. A mimochodem, nedávno se dal dohromady ještě s jednou kapelou (jméno ted přesně nevím, ale je tam shodou okolností jméno Superstar :-) ) a s nimi nazpíval písničku „Rozerván“, a ta je úplně úžasná!!!
198 – Co kdo bude zpívat – zatím toho moc nevím. Šafa – Hero, Adam – Mad World, Štefan – Kiss From The Rose (asi), Terka – Walking On Sunshine, Jarda – I Belive I Can Fly, Verča – Sky Fall. Ví někdo něco dalšího?

206
kanárek
Reagovat

205- Letos se mi líbí v SS skoro všichni, kteří tam teď jsou, nemám přímo favorita, i když kluci jsou na tom o fous líp (asi že jsem ženská :-)). Spíš sleduju, jak se komu co povede a je mi jedno, kdo vypadne dřív…kecám Sabinu, Šafu, Jardu a Štefana bych tam ráda viděla dýl :-).
Fialka09- A tahle se mi líbí dlouhodobě moc: http://www.youtube.com/watch?v=kreQcxJ8ec0

207
-bé-bé-
Reagovat

TipTop5
Adam, Terezka, Jarda, Veronika, Sabina
Želanie
Adam, Terezka, Jarda, Štefan, Sabina

208
BarBora
Reagovat

Len tak pre zaujímavosť – Peter konček „I belive I ca fly“
http://www.youtube.com/watch?v=DnhRmvbw_Q0

209
Jai Kudo
Reagovat

Verinika – Skyfall – na to jsem fakt zvědavý. Na Slavících to zpívala Ewa Farna a podle mě nic moc. Tak uvidíme.

210
Jana2
Reagovat

205: moc děkuju, u toho Šafy to asi neznám. Jarda asi dobrý (ale na fb se objevil jiný názor), Adam má super písničku, jen nevím, jestli pro jeho hlas a Štefanovu písničku bych dala radši Jardovi. Terezu upřímně lituju, nedokážu se zbavit myšlenky na Stuarta v ručníku jak to zpívá u Sheldona doma.

211
Jana2
Reagovat

Myslela jsem jakože na fb je jiný názor ohledně toho, co bude Jarda zpívat.

212
Fialka09
Reagovat

211 – No ono je to klidně možný, že bude zpívat něco jiného, já to beru jen podle toho, co v pondělí trénovali na zvukovce. Tak snad už sem brzo někdo hodí oficiální playlist.

213
Fialka09
Reagovat

209 Jai Kudo – no přesně, taky si v tom Veroniku neumím pořádně představit, od té Ewy tenkrát se mi to celkem líbilo, ale Verčin hlas nemá s tím Adeliným společného fakt vůbec nic. Když už, tak bych tu písničku dala Gině, ale ta by jí zas nejspíš nezvládla z jiných důvodů.

214
Jana2
Reagovat

212: no doufám, že pravdu máš ty :-) tak uvidíme.

215
dolores
Reagovat

194 -ja to vidim inak v Elvisovi. tam bol spev so show v symbioze. ale v Bozku to mohlo byt ako pises, ze spev zanedbal, lebo sa chcel sustredit na nejaku podiovu prezentaciu. ktora mne sice nijako nevadila, len ma nastval ten lajdacky pristup k frazovaniu a na zaciatku nekoordinovane striedanie farieb. mozno mu naozaj stupol hrebienok tak, ze podcenil pripravu alebo mu jednoducho ta taslerovka nesadla.

205 -Adam ma Mad World? tak to bude pre neho skuska ohnom. tu sa ukaze, ci Collinsovka bola len nahodne vybocenie alebo pomale piesne su pre neho naozaj problem. ale hadam nie. ved toho Cockera v divadle dal luxusne. len nech si da pozor a nezakoncuje frazy ackom a bude to ok. tesim sa :)

vie niekto, co zaspieva Sabina?

216
DJ Vlado
Reagovat

212 – V tom případě kéž by se nepotvrdil ani výběr Terezky :-)

217
dolores
Reagovat

212 -ja som v minulych kolach trochu pochybovala, ked tu niekto, myslim Anta pisala, co budu spievat podla tych zvukovych skusok, ale vzdy sa to napokon potrvdilo, okrem Veronikineho Vyznania, ale to asi zmenili na poslednu chvilu. preto aj teraz „slepo“ verim B-))

218
Jana2
Reagovat

216: no to taky doufám. Minule jsem si myslela že to bude průšvih (Tereza a její song) a nakonec se mi to líbilo, ale tentokrát je ten výběr vážně tragickej, snad bude mít něco jinýho.

219
dolores
Reagovat

216 -tak toto je aj moje zbozne zelanie :) lebo milovnicka ciernej bluesovej hudby dostava systematicky popove alebo poprockove flaky bielych spevacok ://

221
-bé-bé-
Reagovat

219
tiež potrebuje prejsť „ohňom“ a radšej skor ako neskor, keď bude záležať naozaj na každom „nádychu“

asi preto že je „biela“
černošské „blúsky“ sú prežité v reále tak sa mi zdá…

222
dolores
Reagovat

213 -jasne, ze Verca nama ten naliehavy hlas ako Adele, ale hadam to da inak, a dufam, ze teraz ukaze svoj alt, zafarbenie v strednych polohach.
momentalne je to velky hit, takze ma sancu velmi silno zabodovat :)

223
dolores
Reagovat

be-be, Lamberta som si tiez predtym preskumala:)

221-pravda, ved ak toto prezije, tak potom uz asi vsetko.:D ale ja som toho nazoru, ze finalisti by mali dostavat, co im sadne, aby mohli na divaka preniest aj trochu umenia nielen sutazivosti :/

224
-bé-bé-
Reagovat

dolores
tá tvoja prajnosť všetkým sa mi teda „zamlúva“

prežiť to prežije a aj si to užije…ja jej verím
no ale umenie je v človeku…ak tam je fialová, tak zafarbí aj odtrhovačku…a urobí z toho umenie…
je to výzva tak je to výzva

potom sa už obohatená vráti a obohatí…

225
-bé-bé-
Reagovat

Sisa Feherová v Crazy…tiež nie jej parketa…a predsa…
sa mi viac páči ako tie jej jazzovky….tie sú trocha pristerilné na ňu…v tom Crazy sa úplne odviazala

226
kata
Reagovat

Můj tip: 1.Veronika, 2. Štefan 3.sabina 4. adam 5. Martin. Tipuju toto superfinale a mozna si na to i vsadim, kazdopadne pokud by se konalo, divat se nebudu, nuda pro mě.
Moje přání: 1. Martin, 2. Adam, 3. Sabina, 4. Terezka, 5. Kristýna/Jarda. Mám top 4 a může se to měnit, Krystýna a Jarda jsou mi hodně sympaticti a i pevecky se mi libi. Veronika me nebavi, i kdyz uznavam ze umi zpivat. Stefan jak uz jsem psala je pro me slizkej, gina nesympaticka.
Martin by mel prestat pomahat ostatnim, nebo skonci brzo. MAST – moje top 4:-)

227
ejmi
Reagovat

208-Barborka vďaka za krásnu pripomienku Peťa Končeka. To bol talent talentov, RIP Peťo.

228
T.M.
Reagovat

Tak z výběru pro Adama mám docela strach. Doufám ale že se bojím zbytečně a že se mu to povede.

229
Mila
Reagovat

160 – jezis, ja taky Adama nebo Jardu stavim vys nez Terezu, a nechci, aby vypadli, ale obavam se, ze to tak dopadne.. jinak by Markize klesla sledovanost..

230
DJ Vlado
Reagovat

226 – Proboha, nestraš s tím superfinále Veronika vs. Štefan, to by pro mě bylo vůbec nejneatraktivnější finále za všechny ročníky, proto doufám, že k tomu nedojde. Jinak koukám, že máme stejnou Top 4, jen v opačném pořadí (respektive Adama a Martina mám na 3.-4. místě), Top 5 by u mě doplnil Jarda, takže to máme de facto stejné :-) Moje vysněné finále je Sabina vs. Terezka, přičemž Sabinu chci ve finále určitě a vítězství jí v tuhle chvíli přeju ze všech nejvíc (částečně i jako kompenzaci za to, že minule nevyhrála GG). Terezka je moje největší letošní srdcovka, proto bych si jí ve finále moc přál, ale nevidím to bohužel reálně. Objektivně to tipuju na finále Sabina vs. Veronika, když se šeptá, že letos je na řadě holka z Česka, takže si to dvě nejlepší rozdají, přičemž já budu hodně držet palce Sabině.

231
Mila
Reagovat

230 – moje vysnene finale by bylo Sabina – Jarda, ale to je v risi snu.. spis to vidim na Sabina – Stefan..

232
T.M.
Reagovat

229: Tak to spíš vypadne Jarda. Vypadnutí Adama by byl až moc velkej šok. Já myslím že když tam slovákům zůstane Štefan do Top 5 nebo Top 4 tak by jim to mohlo stačit. Na co drolit hlasy mezi něj a Terezu….teda doufám v to, jistej si ničím nejsem.

230: Pro mě by to taky bylo to nejneatraktivnější Superfinále za všechny ročníky ale takový finále prostě nebude protože si absolutně nedokážu představit způsob jakým by Štefan mohl dokázat porazit Sabinu a všechny tři české kluky a absolutně si nedokážu představit způsob jakým by to televize dokázaly zaobalit tak aby tomu vůbec třeba i jen jeden jediný divák uvěřil.

233
T.M.
Reagovat

231: Štefan tam nebude. Ještě před začátkem finálových kol bych řekl že možná jo ale on nikdy nemůže porazit Sabinu, Veroniku a všechny tři český kluky ( porazí jednoho, maximálně dva z nich). Já bych si přál Superfinále Adam – Jarda ale reálně to vidím na Veronika- Sabina a nebo tam místo jedné z těch holek budou Adam nebo Martin ale Štefan fakt ne.

234
Mila
Reagovat

232 – pokud vim, tak z Lukase Adamce, ktery byl na zacatku mene vyrazny nez je ted Stefan, udelali taky favorita a dokonce mu poslali vic SMS, aby porazil Gabcu, takze ja bych se umisteni Stefana v TOP2 vubec nedivila.. A navic mi je Stefan sympaticky..

235
T.M.
Reagovat

235: Já doufám že se pleteš. I rodilá slovenka dolores letos tipuje české finále a Štefanovi na něj dává minimální šance. On prostě víc fanoušků než Veronika ani Sabina nemá…..mě je třeba taky sympatickej ale nějak mě ze židle nezvedá a je tam prostě momentálně 5 lidí kterým fandím víc. Může se stát samozřejmě všechno ale já na Štefana v Superfinále nevěřím a ani věřit nechci. To by mě fakt totálně otrávilo, zvlášť když mi všichni tři čeští kluci přijdou lepší a zajímavější než on.

236
DJ Vlado
Reagovat

234 – A to já si zase nemyslím, že by Lukáš byl do role favorita dotlačen uměle. On byl prostě takový lidový chasník, se kterým se diváci dokážou dobře ztotožnit a zvlášť na Slovensku měl asi hodně velkou podporu, když ostatní Slováci povypadávali ze začátku (až na Haricha, kterého tam podrželi na DK). Štefan imho není zdaleka takový sympaťák jako Lukáš, do modelu lidového chasníka nezapadá ani omylem, dokonce i zpěvácky je pro mě méně zajímavý (Lukáše hlasově rozpoznám, Štefana nikoliv). Navíc Lukáš se tehdy typově diametrálně lišil od českých kluků, zatímco Štefan nenabízí nic navíc, co by nenabízela silná česká chlapecká trojka. A už vůbec si nemyslím, že Štefan musí být nutně tím posledním Slovákem, Terezka má imho srovnatelnou šanci a úplně bych neodepisoval ani Kristínu, která je takový „Lukáš v sukních“ (taková obyčejná holka od vedle).

237
jab
Reagovat

234 – Lukáš nejprv dal v 1. semi hodně slušně Jasona Mraze, mezi favority ho pak definitivně dostala Nepriznaná z 2. semi. I tak jsem ale velmi trnul jestli postoupí do finále, pač jsem si myslel že Harich a Oravec budou mít jakožto vizuálně atraktivní soutěžící postup v kapse a že se rozhodne mezi Lukášem a Matejem ;-).

238
Mila
Reagovat

236 – to je zase dost subjektivni – mne je Stefan sympatictejsi nez byl Lukas, mozna i proto, ze mi vadilo, jak porota porad Lukase chvali.. takze trebaze uplne na zacatku jsem byla z Lukase paf, pak mi zacal vadit.. ale jak rikam, je to o subjektivnich pocitech.
Co se tyce slozeni TOP 5, trvam na tom, ze tam dva Slovaci budou.. kdo se chce vsadit? :-)
237 – vypadnuti Oravce a Pinaka dodnes nechapu…

239
T.M.
Reagovat

Lukáš ve finále sice určitým způsobem porotou i produkcí tlačen do Superfinále byl ale měl to taky dost ulehčené protože z českých kluků byl Kurc úplně bez šance, Ševčík potom jak zvoral první finálová kola a jakou štvanici na něj porota pořádala už taky a Šeps to byla kapitola sama pro sebe. Kolečkářová zase zřejmě nebyla lidem tolik sympatická. Lukáš měl tak z čechů jedinou soupeřku a tou byla Gábina nad kterou zvítězil velmi těsně jen o pár hlasů. Naproti tomu proti Štefanovi stojí tři čeští kluci kteří rozhodně nejsou slabší než on a všichni tři jsou dá se říct velcí oblíbenci poroty. Češka která má šanci na Superfinále proti němu nestojí jen jedna ale hned dvě – Veronika a Sabina. A když zajdu úplně do detailu tak jak už naznačil Vlado, Štefana může ohrozit určitým způsobem i Tereza což Harich Adamce fakt ohrozit nemohl. Navíc Lukáš byl opravdu lepší a sympatičtější zpěvák než Štefan. Sečteno podtrženo, na Štefana v Superfinále už nevěřím ani omylem a pokud se pletu a on se tam dostane, tak pak už si asi nebudu jistej nikdy ničím a hlavně si o Superstar budu myslet že je to opravdu jen jeden obrovskej podvod a nic víc.

240
ejmi
Reagovat

236-nerozumiem tomu toľkokrát opakovanému, že Lukáš Adamec bol taký obyčejný lidový chasník. Toto hodnotenie sa mi zdá pre Lukáša ponižujúce a neprávom. Alebo poniažujúce pre tých, ktorí za neho hlasovali? Lebo evidentne hlasovali. Možno tomuto českému výrazu dobre nerozumiem. Ja si myslím, že Lukáš mal a má krásny silný hlas a výborne spieval. Mal navyše šarm a charizmu aj keď nebol výnimočne krásny. Skrátka skvele spievajúci sympaťák a tak by som také spojenie lidový chasník asi nepoužívala. V jeho príipade platí, keď spieva dvihnem pri telke zrak a započúvam sa. Zabudli ste na Imagine, v jednom zo semifinále skvele zaspieval Lennona a už tam bolo jasné, že je neprehliadnuteľný. Od začiatku bol výrazný a samozrejme aj v jeho prípade hral rolu výber piesní a ten Jason v prvom semifinále nebol zlý ale to bol len začiatok.

241
T.M.
Reagovat

238: Máš pravdu no, tak s těmi sympatiemi to subjektivní fakt je. Pamatuju si že Lukáše měli někteří rádi pro lidovost ale jiní mu zase nadávali do upocených sedláků. Takže určitě se najdou lidi pro které Štefan sympatičtější je. Já se o nic sázet nebudu, je to možné že v Top 5 dva slováci budou ale to by pak znamenalo že ne jeden ale hned dva kluci z Česka vypadnou předčasně a to mi přijde vzhledem k tomu jak jsou skvělí jako až moc velkej masakr…..protože Veronika ani Sabina nevypadnou. Že by Tereza nebo Kristína přeskočila dva kluky z Česka tomu se mi fakt nechce věřit.

Vypadnutí Oravce a Piňáka nepochopím nikdy ale je možné že letos nás teprve čekají ještě nepochopitelnější rozhodnutí diváků.

242
-bé-bé-
Reagovat

238
vsadi se s tebou nevsadím…ale v mojom želaní TOP5 sú dvaja Slováci:
Terezka, Štefan, Adam, Jarda, Sabina
a v tipe som len vymenila Jarda za Veroniku…

spomínam si, že som logicky, asi v strede finále, tipovala na víťazstvo Lukáša…práve pre tú jeho priamosť, emotívnosť (tak v tom GG dodnes zaostáva)a taky slušne spieval…zdal sa mi taký „stredový“spevák

Schválne, koho by ste za takého „stredového“ speváka označili z dnešných finalistov?

243
DJ Vlado
Reagovat

240 – Ten chasník samozřejmě není urážka, je to spíš hodnocení toho, že Lukáš je pořádný chlap a žádný vystajlovaný metrosexuál :-)

244
Mila
Reagovat

242 – to je zajimava otazka..
Ikdyz nechapu pojem stredovy zpevak – myslis tim prumerny?(to asi ne, ze) Nebo zpevak stredniho proudu?

245
-bé-bé-
Reagovat

Myslím stredového,:

že sa prejavuje bezprostredne „ľudsky“ ale i rozumovo, samozrejme dobré spieva, je uveriteľný…a i dosť prijateľný „svojím štýlom“
proste cítiš z neho pravdivosť i vtedy keď mlčí…

246
-bé-bé-
Reagovat

Myslím, že tú „OPRAVDOVOST“ by som podtrhla

247
Mila
Reagovat

246 – no mozna bych z letosnich finalistu nekoho takoveho videla v Adamovi…

249
T.M.
Reagovat

245: Takových tam letos je….Adam, Jarda, Martin, Sabina.

250
-bé-bé-
Reagovat

Mila,

napísala som to a hneď ma napadlo, že iným dávam otázku, na ktorú nemám odpoveď…ale tiež som pomyslela na Adama…
ale kto taký je z dievčat?

i keď tento rok si myslím, že už ľuďom nestačí „stredový“…že by uprednostnili „emotívneho“….takže šmrncnutého viac „naľavo“

251
jab
Reagovat

250 – a „napravo“ je co? technicky dokonalý? :-)

252
Jana2
Reagovat

Další názor na písničku Jardy je ten, že bude zpívat Eltona Johna – your song….tak nevím…

253
kata
Reagovat

230 DJ Vlado: Ano, máme minimálně hodně podobný vkus, a nejen letos. Já jsem fandila taky Monice Bagárové a GG :-) :-) Finále Sabča a terezka by se mi též líbilo, al nevěřím v něj, Terezka bude mít bohužel asi brzo namále. Moje srdcovka je taky Terezka a ještě martin, anžto pomáhá jiným a je mi sympatickej, ale Adamovi a Sabče přeju taky stejně moc. Doufám, že vydají všichni CD a budou mít koncerty (a to přeju i dalším).

254
Mila
Reagovat

250 – „nalavo“ jsem pochopila jako ze to nebude hardrock, ale spis neco do jazz rocku ci blues rocku..?

255
kata
Reagovat

Další alternativou k superfinále Veronika-Štefan je Sabina-Štefan. Markíza podle mě nepovolí finále čechů, i kdyby měla hlasovat jejich produkce sama – zdůrazňuji, že běžným Slovákům divákům je to dle mého názoru fuk -jako mě by maximálně vyhovovalo v 1.SS finále Šmajda – Stará, když jsem nefandila Chdůrovi. Finále Saina – Štefan by bylo pro mě výrazně lepší (komu bych fandila je zcela jasné), ale bohužel zároveň takové jednostranné. Pro mě by to bylo jakoby soupeřila lokomotiva se slizkým šnekem. Sorry fandům Štefana, ještě se mi to v SS nestalo, ale on mě fakt odpuzuje (tedy je fakt, že SSSámer Issssa mi byl taky odpornej).

256
-bé-bé-
Reagovat

251
i tak by sa to dalo povedať ale skor ide o uprednostnenie formy
stredový by mohol byť idokonalý ale s plným „prežitkom…teda pravdivý…

257
T.M.
Reagovat

Štefan prostě v Superfinále nebude, pokud jo tak patří celá produkce TV Nova a TV Markíza za mříže pro podvod protože toho tam normální lidi prostě nenahlasují a nikdy bych tomu neuvěřil. Kdo by se pak ještě po něčem takovým díval na nějakou další nováckou reality show, byl by podle mě úplnej idiot. Tohle si prostě letos nemůžou dovolit, nikdo by jim to nesežral. A už jdu odtud dneska pryč když se to tu natřásá pořád dokola. Nic proti Štefanovi ale při představě Superfinále s ním mám úplně zkaženou náladu.

258
-bé-bé-
Reagovat

254
i tak by sa to dalo povedať…napr. dokonalosti formy sa obdivovali Nemci a kam ich to až zaviedlo….

tak by som to povedala, že „skutočným srdcom“ Europy sú Moraváci…to všetko ale je klišé a zrejme aj „ideál“

srdce má 2 komory a priestor, kde sa „stretávajú“

259
Rudolf
Reagovat

Kursy ukazují, že Štefan pomalu, ale jistě začíná vypadávat ze silné pětky. Dalo by se to vykládat už tím způsobem, že máme už jen silnou čtyřku, pak je takový střed Štefan a Jarda, a na konci jsou tři nejslabší holky.
Zajímavé je, že kurs na vypadnutí Štefana už spadl pod 10.

celkový vítěz:

Stýblová V. 3.8
Křováková S. 4
Kukačka A. 5
Šafařík M. 4.7
Pčelár Š. 6.5
Mandzáková T. 18
Buberníková V. 27
Smejkal J. 10
Debnárová K. 26

vypadne 14.4. :

Debnárová K. 2.7
Smejkal J. 6
Buberníková V. 2.2
Mandzáková T. 3.8
Pčelár Š. 9
Šafařík M. 17
Kukačka A. 17
Křováková S. 25
Stýblová V. 30

260
-bé-bé-
Reagovat

Štefana by som nezatracovala…má teraz super pesničku…Nech sa predvedie.!…ale čo sa mňa týka, tak ak super finále muž/žena a Čech/Slovák…

tak buď Adam/Terezka alebo Štefan/rada by som napísala Sabina ale s Veronikou ich mám tak nejak rovnako…
nech sa ešte predvedú…ešte som žiadny ich výkon nepocítila ako ich vrchol…
ženské finále mám kupodivu jasné: Terezka/Sabina…Terezkin rast teraz može byť zaujímavý lebo je tam vplyv Martina…a Sabina, keď prestane vyhrocovať svoje protiklady…v medailónku na „svoje“ kuňkání zabudla asi išlo do tuhého….
tak by obidve mohli predviesť niečo skvelé…

261
T.M.
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=cWVRH-b5MoE No docela tu Sabinu lituju, bejt hvězda hold není lehký. :-D

262
Mila
Reagovat

no co finale Terezka – Martin :-)

263
T.M.
Reagovat

262: Jen aby tam nakonec Terezka nebyla dýl než Martin pokud bude někdo úpěnlivě hlasovat za slováky.

264
-bé-bé-
Reagovat

T.M. 261,263
prečo by bol úchylný? K rocku sex patrí…ale mala som dojem, že to Jardu zaujalo viac ako Sabinu… odpoveď Sabiny na to je buď rocková (áNO/NIE) alebo ženská…

tak ja za Terezku budem „úpenlivě“ hlasovať ak to teda nejako výrazne nepohnojí

262
no to neviem… to už radšej Jardu…

266
-bé-bé-
Reagovat

Jab
mohol by si nám trošku zamiešať poradím???
som si všimla, že vnímaš i kvality ostatných Slovákov viac ako ja…v tom si podobný s „příznivkyní“

267
-bé-bé-
Reagovat

265
je to „šprýmař“
262
ale keď sa oslobodím od Adama….tak by to mohlo byť zaujímavé: Terezka – Martin

jedine Adamovi z mužov prajem víťazstvo…ak by mala vyhrať žena…?????tak ???ešte neviem…želanie Terezka ale ešte ma nepresvedčila žiadna zo žien ani ona

268
Lada
Reagovat

Moje přání top5: Sabina,Šafa,Štefan,Adam,Jarda
Můj tip top5: Veronika,Adam,Sabina,Šafa,Štefan
Asi tady jsem jedna z mála komu se líbilo Martinovo podání ES.Pro mě to prostě pojal jako správnej trash metalovej song.
A koukám,že málo komu tady se líbí Itcho .Já myslím,že on v té pětce prostě bude.Poslední dvě kola přijde tak nějak otrávenej nebo nevím jak to popsat,prostě nesvůj.
Musím ale napsat,že všechny v mojí pětce mám tak nějak nastejno,u každého obdivuju něco jiného.

269
garf
Reagovat

Když tak čtu vaše povídání o tom kdo chcete aby vyhrál a koho tipujete na vítězství tak mě zaráží jedna věc. Téměř nikdo nechce aby vyhrála Verča, ale také téměř všichni si myslí, že vyhraje. To je dost divné, jestliže je zde na diskusním fóru určitý vzorek diváka tak kdo by tedy měl té Verči posílat hlasy když vy ne?
Mám tedy otázky:
1) Proč si tedy myslíte že vyhraje?
2) Proč nikdo nechce aby vyhrála?
3) Proč si myslíte, že je horší člověk než ostatní favorité?
4) Proč když se všichni zde shodujete, že vám na ní něco vadí by to nemělo vadit těm ostatním, kteří posílají hlasy?
5) Z jakého důvodu chcete aby vyhrál ten, který je vaším oblíbencem, není to nakonec jedno?
A poslední otázka: není to trochu v „módě“ vždycky zpěvačku s největším hlasem odsuzovat?

270
-bé-bé-
Reagovat

Myslím, že Itcho sa páči mne, dolores, jab…tebe…

ani nie „otrávenej“ ale neistý…to čo sa páči v kluboch tu nepredvádza…tam je vždy „vybraný fan“…
ale minule sa podľa mňa už zase chytil…a už to bude dobré… v tej pesničke čo má vynikne jeho citlivá duša …

271
kata
Reagovat

Finále Terezka – Martin by se mi líbilo,neboť oba jsou moje srdcovky. Navíc by toto finále bylo zalúbené:-) :-) Na druhou stranu v toto finále neveřím. Porota k Martinovi je podle mě dost přísná, hledají maličkosti a terezka má blbé songy. Každopádně v případě Terezky by to chtělo ubrat řvaní kapely, ona má krásný ale slabý hlas a musí pak křičet a to jí podle mě hodně škodí. já teda kapelu u všeho nepotřebuju.

272
kata
Reagovat

Omlouvám se, že si ještě rýpnu do štefana. Já myslím, že tedy moc citlivej není, na mě teda působí jako parádní děvkař, můj tip – po soutěži bude holky střídat jako gaťata a proto bude v bulváru. pardón za ten rýpanec, třeba nebudu mít pravdu, uvidíme za pár měsícu. Prognóza.

273
Mila
Reagovat

269 –
1. ma nejsirsi zaber – zazpiva cokoli a dobre, tim i nejvetsi okruh konzumentu hudby, mlade holciny v ni mohou videt vzor, starsim se libi jeji trpelivost a píle
2. to není pravda, i tady na Panáčkovi je dost lidí, kterí chtějí, aby vyhrála
3.to nikdo neřekl, buď konkrétní
4.zase zevšeobecnění, zezačátku ji mnozí vyčítali, ze zpívá jak stroj, bez citu, po posledním kole se to dost změnilo
5.protože by měl lepší startovní podmínky pro další kariéru.. možná..
poslední otázka – Gábina měla „větší“ hlas a pokud vím, málokdo ji odsuzoval

274
-bé-bé-
Reagovat

269
Garf
skusím za seba povedať, i keď som to už vlastne vyjadrila predtým…
Veronika je „dríčka“…každý človek, ktorý skutočne ovláda svoje remeslo…musí byť dríč…ak ho dovedie do takej formy ako Veronika má moj obdiv…ale nemá moje srdce, chybí mi tam komplexnosť…práve pre tú formu mám na ňu i vačšie požiadavky…že tam musí byť i to druhé…v tej „forme“…ten nepomer viac vynikne…ak neprejde „vývojom“ tak sa z toho stane manýra…
preto ona potrebuje „príbeh“ ako dodatok ku spevu: aby ľudia videli aj jej ľudskú stránku…a tým sa vytvorí tá potrebná „rovnováha“
ak by to mala v speve…tak netreba príbeh

275
Mila
Reagovat

274 – tak s poslednimi dvema odstaveckami, cos napsala, souhlasim, lip bych to nevyjadrila… ja mam bohuzel podobny blok u Martina, protoze zpiva taky uzasne, ale prijde mi, ze prilis bada na formou a tak trochu mu unikne to sdeleni, v pisni obsazene

276
-bé-bé-
Reagovat

272
taky si trocha rýpnem…Martin to „holkaření“ predvádza už aj naživo

o Itchovi sú to len domienky…úspešne mlží…čo ak je na mužov???

277
-bé-bé-
Reagovat

oprava
„domnienka“

275
je to podobné….som aj niekde písala, že obaja sa snažia cez formu dostať do pesničky obsah…namiesto opaku

278
Lada
Reagovat

-bé-bé- to doufám,že se chytí ;-) Nejistý,to je přesně to slovo co jsem hledala.A vůbec,mě se líbí i jako chlap,basta!

Garfe k Veronice to napíšu ve zkratce.Já třeba uznávám,že má velký hlas apod. ,ale vlastně ani neumím pořádně říct,co mi na ní nesedí.Chybí jí taková nějaká bezprostřednost.Dávám přednost jiným typům.Koukla jsem na její vystoupení v ČSMT a tam mi přišla přirozenější.
Vůbec neříkám,že je horší člověk nebo,že jí vítězství nepřeju.Podle mě to první místo stejně není nejdůležitější. Důležité je, jak dokáže ten,který člověk svoje vystupování v SS zúročit.

279
Rena
Reagovat

269
mě Veronika nevadí, ale mám raději Adama, je spousta důvodů (již jsem o nich psala dříve), proč bych výhru přála jemu… Verča dle ohlasů na netu má ale hodně příznivců, proto si myslím, že vyhrát klidně může, stejně tak Sabina…
Myslím si, že to bude TOP 3…

280
T.M.
Reagovat

Po troše zamyšlení bych si aktuálně přál svoje pořadí soutěžících asi takhle:

1 Adam
2 Jarda
3 Sabina
4 Martin
5 Veronika
6 Štefan
7 Tereza
8 Kristína
9 Virgínia

Ale je mi jasné že takhle to nebude.

281
Inna
Reagovat

mě osobně je celkem fuk, kdo vyhraje, jen chci svoje favority slyšet zpívat co nejdéle. Nejraději bych změnila pravidla- poslední 4 kola by se nevypadávalo- jen by se hlasovalo a nakonec se počty hlasů sečetly. To bych byla nejspokojenější.

282
T.M.
Reagovat

281: To by ale nebylo tolik napínavý.

283
Inna
Reagovat

bylo- počty hlasů by ale museli zveřejňovat průběžně )))

284
dolores
Reagovat

257 -Tome, co tak hystericis kvoli Itchovi? ved ty ho snad uz tak nenavdis ako kedysi Haricha :DD on predsa v TOP2 nebude. tie prognozy, co tu niektori popisali su len vysledkom dedukcie, ze v superfinale nutne musi byt cech a slovak. to je uz ale prekonana zalezitost, ved sa pozri na Hlas -tam sa dostali do top2 dve slovenky, aj ked Bagova bola sice cistokrvna ukrajinka, ale fakt je, ze za Slovensko kopala. pritom, dosadit tam nejaku cesku/cecha bolo pre produkciu jednoduchsie ako v Superstar, kedze tam mali koucov, ktori tomu mohli napomoct. ale Nova asi nato, aby tam bol cech kaslala. podla mna je aj Markiza od zaciatku s tym uspokojena, ze to vyhra v tomto roku cech a bude im aj jedno, ze v TOP2 budu cesi. jedine ak by tam nejakeho slovaka poslali ludia. aj to je mozne. preco hned podvod? preco, ked ty nefandis Itchovi, si myslis, ze mu nefandia uz vsetci na svete ? a ze produkcia urobi podfuk, lebo tam bude chciet dotlacit slovaka ? neverim. a vobec sa toho nemusis bat, jeho maximum je TOP5. pozri sa na stavkove kurzy. bookmakeri by si jeho postavenie v sutazi nevycicali len tak z prsta. ti maju paky ako sa dostat k vysledkom sms-hlasovania. ved tam uz nejde o nejake smiesne ankety na nete, tam ide uz o prachy. takze poradie v stavkovych slolocnostiach by som brala momentalne nanajvys ako realne a na tvojom mieste sa kvoli Stefanovi nerozculovala. :D

285
-bé-bé-
Reagovat

283
Inna
tak toto som si myslela o 3 kolách v semifinále…žeby to tak mohlo byť…aby sa predviedli a vybrali nielen podľa momentky…
som za, žeby to tak bolo fajn i v tom 4 finále…to by bolo potom naozaj po novom….BINGO

286
dolores
Reagovat

a vidim, ze stavkari maju take iste top2 ako ja. Veronika a Sabina :D

287
Inna
Reagovat

285: bylo by i více SMS- nedovedu si představit, že bych po vypadnutí svého favorita vytáhla mobil a posílala další SMS- snad jen ve velkém finále protihlasy tomu, komu bych vítězství nepřála- teoreticky.

288
dolores
Reagovat

be-be -prajem (takmer) vsetkym asi preto, lebo tiez nemam podobne ako Monika superfavorita, a nikto mi nikoho neohrozuje ;) takze ziadna skodoradost zo zleho vykonu sa u mna nekona. jedina, kto mi je teraz celkom lahostajna je Gina. ak vypadne, nebude mi chybat.

272 -nevadi mi, ze rypes do Stefana. aspon vieme ake je spektrum fanusikov. :))) ja myslim, ze devkař nie je, skor on mi pripada plachy a zakryva to tym akoze sebavedomim. na tom by ale vobec nezalezalo, ak by bol ocarujuci aj ako spevak, nielen vyzorom. jeho problem je hlavne malo podmanivy hlas. ak by spieval vyraznejsie a strhujucejsie mal by min. TOP3 iste. to by som mu poslala aj sms. :)

289
T.M.
Reagovat

284: Ale ne já nehysterčím, jenom sem se nechal trochu unést. Aby bylo jasno, tak já proti Itchovi nemám absolutně vůbec nic. Je to úplně normální v pohodě sympatickej kluk a pohodář, narozdíl od Vlada si o něm dokonce nemyslím ani to že by mu sláva stoupla do hlavy nebo že by byl dokonce namyšlený. Je to podle mě milý člověk, dobrý zpěvák a s Harichem bych ho absolutně nesrovnával. :-D Já s ním osobně defacto nemám ani jeden jediný problém, jen jsem prostě naznačil že je tam zhruba 4 až 5 soutěžících kteří mi prostě přijdou lepší a zajímavější než on a že mi i připadá že mají víc fanoušků, proto by mi přišlo asi poněkud podezřelé kdyby se zrovna on jako jediný slovák do té Top 2 dostal a někteří podle mě výraznější soutěžící z Česka by se tam nedostali. Zkrátka mi asi oproti nim nepřijde ničím výjimečný….teď mám pocit že jsem to asi trochu přehnal, že jsem mu tady trochu ukřivdil a začíná mi to být líto. :-D Ale opravdu jako člověk je fajn a nemám proti němu absolutně nic, jako zpěvák je dobrý ale jsou tam lepší a výraznější zpěváci, on je v té konkurenci jaksi průměrný….. Tak snad sem to vysvětlil už dost a nechci se do toho zbytečně ještě nějak víc zamotávat. :-)

290
T.M.
Reagovat

A jinak s tebou dolores souhlasím v tom že letos bude finále čistě české, já si to taky myslím jen sem se tady nechal strhnout tím jak všichni píší o tom že musí být československé. Taky si myslím že tohle už bylo překonáno.

291
dolores
Reagovat

287 -to je logicka uvaha. ale pravidla od Fremantle media su pevne dane. s tym nic nenarobime.

292
kata
Reagovat

bé bé a v čem martin předvádí holkaření naživo? Pokud vím tak začali chodit s Terezkou, ale asi to bude hodně čerstvé a nebudou se svěřovat, ale uvidiíme. Co se týká štefana jsem zvědavá jestli se moje prognóza naplní, na chlaečky asi nebude, a kdyby ano tak by taky dle mého názoru nebyl moc věrnej. i gayové jsou chlapaři.-) ale já to samozřejmě nevím,na mě jen tak působí, velmi slizce, nedůvěryhodně, jakože je mazanej, vypočítavej. Ale nemusí takovej být, může být úplně svatej. Bohužel to jak působí na lidi je dost důležitý a část lidí ho má ráda, a části je odpornej.
promiň, chápu, že mu fandíš, já bohužel mám k němu averzi.

293
dolores
Reagovat

289 -tak ok -pochopila som, ja len ze ak si niekto nezaiteresovany precita tvoj prispevok (257) , tak si pomysli, ze si Stefanov uhlavny antifanusik :DD lebo fakt to tak posobi ;)

inak suhlasim s tymi, kto tu pisali, ze Martin nato, ze pomaha inym, by mohol aj doplatit. lebo sam sa nebude dostatocne pripravovat na svoje vystupenie. podobny pripad bol Petr Sevcik. ked byval s Harichom tak mu pomahal,myslim do Sroubami, a nacvicil cely trojhlas,(Kurc, Sevcik, Harich) ked spievali All for love. ti dvaja vraj boli radi, ze sa ich Petr ujal, lebo oni o tom nemali paru ako nato :D a nakoniec Harich vdaka DK Petra prevalcoval :D

294
-bé-bé-
Reagovat

tak Martin sa niekde naživo i vyjadril, že má rád ženy, keď sa dostal do Superstar vraj sa rozišiel s holkou aby sa sústredil na kariéru…no a teraz sa teda na ňu „sústreďuje“

ja rada ľuďom priraďujem farby …a štefana by som odhadla ako žltomodrého????

295
BarBora
Reagovat

257 T.M. – jednoducho, je najvyšší čas vrátiť sa k národným projektom.

296
T.M.
Reagovat

No co se týče Martina, že to co předváděl teď v posledních dvou kolech – Proklínám a Metallica – tak u mě zůstal v obou kolech poněkud za očekáváním a samozřejmě jak sem viděl tak nejen u mě. Prostě už tam těch manýr v hlase bylo fakt až moc….Nejlepší byly jeho první dvě vystoupení Use Somebody a Iris. Takže snad na tyto dvě povedená vystoupení v neděli s tím Nickelbackem konečně naváže protože třetí rozporuplné vystoupení za sebou už by mu taky mohlo začít ubírat body. Přitom on je skvělý zpěvák ale je to přesně tak jak už tu někdo psal, že mu chybí ta muzikantská soudnost. Takže místo toho pomáhání ostatním by se měl naučit spíš krotit sám sebe při vystoupení, najít si nějakou rovnováhu a bylo by to ok. :-) Snad se mu to povede, byla by škoda kdyby na tohle v soutěži dojel protože on talent fakt má.

297
-bé-bé-
Reagovat

288,293
dolores
hmhm, tak mi blyslo hlavou, žeby sme to mohli skúsiť, nájsť Gininu „podstatu“…a tým jej pomocť k lepšiemu výkonu

to pomáhanie mi pripomína seba, ako som na „svatom prijímaní“ naprávala druhých….farár vraví, že nech sa i o seba postarám….AAAA na fotke mám nakrivo venček na hlave (Martin si zrejme je istý, že je ďalej ako ostatní)
mal by si prečítať túto diskusiu skor ako na to doplatí

298
-bé-bé-
Reagovat

295
Barbora
nepovedala by som, že návrat k „národu“ je tou pravou „ořechovkou“
je to ako keď sa muž a žena zoberú…namiesto spolupráce sa ešte viacej vyhrania a rozídu sa…spolupráca je zábavnejšia…tam platí 1+1 = 3

299
jab
Reagovat

266 – Pokud myslíš TOP 5, tu žu jsem tu někde psal ;-), pokud myslíš tip na finále, tak se ztotožňuji s názory, že minimálně jedna z dvojice Sabina/Veronika tam bude. Čistě teoreticky si snad kromě Giny (IMO smrtící kombinace „chladné“ osobnosti a poněkud kolísavých výkonů) dokážu v tom finále představit kohokoli a nemusí k tomu být třeba nějaký podvod nebo čachry produkce :-D Stačí jeden, dva, tři velmi povedené výkony a pozice soutěžícího se může rázem změnit (stejně tak v případě výkonů nepovedených) ;-)

300
dolores
Reagovat

295 – narodne projekty by som aj ja vyskusala, aspon na jednu sezonu. schvalne, ci by sa este na slovensku nasli nejake talenty mimo to, co tu vidime?
aj ked to tak vyzera, T.M. urcite nie je nejaky sovinista. :))) ved minule fandil Jergusovi aj Pinakovi ako o dusu a teraz Karolovi. len ak niekomu nefandi, a ten ma sancu uspiet, tak hlada dovody, preco je tomu tak. tentokrat vytahuje narodnostnu kartu. :D urcite by takto neuvazoval, ak by islo o Karola :)

297 -ja mam pocit, ze Gina uz vyzmykala zo seba vsetko, co v nej je. nemam pocit, ze este nieco ma v sebe navyse, co neukazala. preto by mi za nou uz nebolo luto. naopak na Kiku som este fest zvedava :)

301
jab
Reagovat

269 – přispívám k dotazníku ;-)
1) Technicky nejlepší zpěv. Hodně lidí bude hlasovat podle tohoto kritéria, navíc Veronika (zatím) svými výběry skladeb směřuje k mainstreamu, k němuž IMHO směřuje i podstatná část hlasujících.
2) Nemohu říct, že bych si její vítězství vyloženě nepřál, ale mám své favority a těm to přeji víc ;-)
3) Nemyslím si to, ale značná část ostatních favoritů mě lidsky zaujme spíš. Tím ani v nejmenším nenaznačuji, že by mi byla Verča nesympatická ;-). Kdybych se měl k tomuto bodu vyjadřovat dále, musel bych zkopčit příspěvek od Lady (278) ;-)
4) Na tohle jsem víceméně odpověděl v bodu 1)
5) Jedno to je, skoro mám podezření, jestli to vítězství není spíš danajským darem. Navíc mám poslední dobou pocit, že spíše se uchytí někdo, kdo vypadl dřív a ukoho se to tolik nečekalo, viz Debbie, Celeste…

302
dolores
Reagovat

Veronika v rockovom kole ocarila aj citatelov Plusky

3% Virgínia Buberníková

5 % Kristína Debnárová

8 % Adam Kukačka

15 % Sabina Křováková

4 % Tereza Mandzáková

15 % Štefan Pčelár

11 % Jaroslav Smejkal

6 % Martin Šafařík

2 % Daniel Šmidák

30 % Veronika Stýblová

303
jab
Reagovat

Kdysi se tu tuším řešila úroveň české hudby, Scalex často naráží na nedostatek kvalitních autorů…takže k tomu
http://www.stream.cz/fenomen/806277-fenomen-verse
P.S.: Slabším povahám nedoporučuji :-D. Beránek mě zničil ale povězme si, na Jarka Šimka nemá fakt nikdo a asi ani mít nebude :-D :-D :-D

304
-bé-bé-
Reagovat

299
jab
ak je to takto, to znamená, že vidíš „výrazné“ neprejavené talenty u Slovákov všetkých…ja viem, že si to tu písal…

ale mi paradoxne utkvela v pamati len Gina
(to že má zaujímavú farbu hlasu)… u Kristínky som si tiež všimla jej schopnosť veci precítiť už v 1. finále a keď som si to pustila znova…tak mi tam zrazu začali tie „prešmyky“ vadiť, i keď to je práve „ten nedostatok techniky“
Terezku mám medzi nimi zrazu, v tejto chvíli, ako tú „stredovú“ najvyspelejšiu….jej technické „kudrlinky“ a i jej emotívnosť a aj má farbu
Štefan, podľa mňa tieto 3 veci nemá tak „rozvinuté“ aby ich mohol zdokonaliť

no a zrazu som tam, kde som zrejme podvedome smerovala….vo finále (ak teda sa rozvinie), by zo Slovákov mala byť Terezka

čo ty na to????
tuším som si aj sama odpovedala…ale díky za tvoje postrehy predtým…lebo som na niektoré svoje vnemy zabudla

takže ideálne slovensko – české finále by bolo????
a to teda zrazu neviem…
ktorá holka z čiech spĺňa tieto kritéria (technika, farba, emócia)???

305
BarBora
Reagovat

298 -bé-bé- : Tiež som kedysi mala podobný názor, ale ide to celé dolu vodou. Špekulovanie, šmírovanie namiesto kvalitnej prípravy finalistov, namiesto zábavy trápnosti, vyberanie talentov do semifinále čudné, zrejme do toho kecá produkcia na základe akejsi stratégie, menšia možnosť ako pre slovenské, tak aj české talenty, skracovanie piesní,…
Skutočne si myslím, že takáto spolupráca nie je zábavnejšia. Niečo sa mi marí, že JOJ už od takej spolupráce odsdtúpila.
Nech si to každý urobí po svojom.

306
Rudolf
Reagovat

Podařilo se mi dostat se k poměrně věrohodné informaci, že to nebyla ani jedna z holčičích slabingryň, nýbrž Jarda, kdo Dana vyřadil. Může to dopadnout jakkoliv, nicméně pořád je šance, že Jarda může ještě dojít daleko, hodně to připomíná stav z roku 2005, kdy Bende vyřadil Foreta.

307
-bé-bé-
Reagovat

300
dolores
už som si čiastočne aj odpovedala, čo sa Giny týka…ona potrebuje jak techniku, tak aj uvoľniť emócie…
asi jej Martin moc nepomáha…ja som to tu niekde v začiatkoch písala, že mi prichodí neistá a preto sa uzaviera, i keď to vyzerá ako chlad…ojojojoj tam je ohňa na rozdávanie…zrejme technická nedokonalosť (poradca ako soľ treba)jej zvazuje ruky a emócie zase zvazuje jej krása…keď je čašníčka…tak má čo robiť aby rešpektovali jej NIE ) najma, keď tú vášnivosť vo vnútri muži zacítia skor ako tú krehkosť

308
jab
Reagovat

304 – To je těžké říct, Terka mi ze slovenských holek přijde celkově nejlepší. Jediný závažnšjí problém u ní viidím v tom hlasovém rozsahu, hlavně když tenkrát nedokázala tu Kelly Clarkson vygradovat. Ale třeba se jí podaří časem nějak vyřešit ;-). Mezi Štefanem a Terezou se nemohu rozhodnout, podle mě by do ideálního česko-slovenského finále pasoval kterýkoliv z nich. Když bych měl k tomu přidat své osobní preference, tak bych to asi poskládal Martin/Sabina – Štefan/Tereza.
Jinak zrovna dobrý vyhledávač talentů nejsem a upřímně, spíš se je snažím najít hlavně u svých oblíbenců :-D. To, že si umím představit prakticky jakékoliv finále, nepřičítám ani tak tomu, že bych snad měl schopnost vidět neprojevené talenty, spíš dost v tomhle odhaduju a navíc mě každý z téhle TOP 9 minimálně jednou přesvědčil, že s perfektním výběrem písně může předvést hotové divy ;-)

309
-bé-bé-
Reagovat

305
možno máš pravdu, že ešte nie sme my pripravení na spoluprácu: to chce jasne veci pomenovať…pravdivo….a riešiť…brať do úvahy rovnocennosť názorov

proste chyba v komunikácii

ale má to aj svoje pozitíva…mladí spoznávajú blízky jazyk a nielen anglicky a nemecky a španielsky…
a v podstate ignorujú „národnosť“…z ľudského (nekomerčného a netelevízového hľadiska) sa uzatvárajú kamarátstva…i vďaka takýmto projektom

310
jab
Reagovat

307 – Přitom Gina byla v divadle fantastická, když dávala tu Aliciu. O to víc mě teď udivuje, proč ji ta druhá Alicia (New York) v 1. finále tolik nevyšla. Velmi dobře zapívala tu Lásku, ale chyběla mi tam jak gradace od Anny K., tak Palonderova melancholičnost. Přičemž bez aspoň jedné z těchhle věcí se u téhle písně holt neobejdu ;-)

311
Prochor
Reagovat

Co říct k rockovému kolu, které tři zpěvačky prolezou podvodem s popovýma věcma. A z těch dvou, které se pokusily o rockovou skladbu si jedna totálně nabije nos a druhá proleze s odřenýma ušima. Kluci – žádný zázrak. A tak z vrcholu celé soutěže – rockového kola se stalo neuvěřitelné fiasko. Za trest navrhuju trestné kolo Evy a Vaška nebo něco v tom smyslu.

312
jab
Reagovat

309 – Navíc si myslím, že zvlášť s ohledem na rychlost, jak jde jedna pěvecká a talentová show za druhou si myslím, že federální formát je jedinou možností, jak poskládat opravdu kvalitní (semi)finálové sestavy ;-)

313
jab
Reagovat

311 – To by byl skutečný test muzikantské invence :-D

314
T.M.
Reagovat

306: A odkud tu informaci máš? No tak jestli je tohle pravda tak je to teda opravdu v prdeli. Ale že by byl Jarda po takovém touchdownu, když mu téměř všichni říkali že to byl nejlepší výkon večera a porota ho vychválila až do nebes, v diváckém hlasování až devátý a že by ho porazila Virgínia se svým příšerným výkonem a tentokrát šíleně nudná a nevýrazná Kristína? To se mi fakt ani nechce věřit. Že by teď vypadnul třetí kluk po sobě to by byl fakt gól…..a něco takového si teda opravdu nepřeju ale nepřekvapí mě asi už nic.

315
kata
Reagovat

Dolores – asi jsem jeho úhlavní nefanda:-) je to zvláštní, ještě nikdy jsem neměla v jedné SS tolik favoritů – Martin, Adam, Sabina, Terka (Mast:-) A nebylo mi tolik finalistů sympatickejch (ti 4 plus Kika, Jarda, Karol, Dan), a zaroven mi ještě nikdo z SS nebyl tak protivnej jako štefan. Samotnou me to fascinuje:-) :-)

316
-bé-bé-
Reagovat

Jab
to je práve to čo ja nedokážem posúdiť?
dokáže to niekto z vás?

či hlasový rozsah Terezky je strop daný a nemenný alebo to technika može posunúť…

totiž u Veroniky sa mizdá, že to má tou technikou hodne posunuté…a že tam kde je to posunuté „moc…teda mocou“ že tam sa farba už stratila
v tom prípade by som,i keď sa v tom absolútne nevyznám“ radila Veronike…pridávať tých výšok „poskromne“ naozaj ako „nejaký výkri na zdoraznenie!!!!

ale u Terky mi to príde, že je to tiež nevypilované „technikou“ ale to by jej mohol pomoct Martin…a ona jemu v „návratu na zem“

ja by som to na „dívčí“ finále videla…len stále mám problém so Sabinou…nejak nepočujem jej farbu, všetci tu vravíte o farbe a ja som hluchá…Veronikinu farbu počujem…nechám sa oboma prekvapiť…

317
-bé-bé-
Reagovat

315
no áno, nie je pre teba čitateľný a teda je nepredvídateľný…takže ťa zneisťuje a núti „šlapať“ v sebe do vod, kde sa ti vobec nechce (lebo tam máš skrytú bolesť)

318
BarBora
Reagovat

312 jab – stačí znížiť rýchlosť, dať si nachvíľu pohov. Pozri si akú sledovanosť mala táto SS na začiatku a teraz. Ľudia by to aj celkom radi pozerali, ale to by sa museli pri tom baviť, inak dajú prednosť iným programom. Keby tu nebola Terezka, Štefan, Jarko a Martin, tiež by som to už vzdala.

319
přiznivec.obecny
Reagovat

303 Dík za odkaz, zajímavý a pravdivý obrázek….

320
kata
Reagovat

Odpovedi na otazky o Veronice:
1) Myslim si ze vyhraje nebo bude ve finale, protoze kolem ni porota uz v semifinale vytvorila auru uzasnosti. porota z ni byla uplne vyvredena, me se uz tehdy treba vic libila Sabina. Ewa se pred ni sklanema apod. Myslim ze ji preje produkce.
2) Spousta lidi ji fandi. Ja osobne fakt nechci aby vyhrala, protoze me nebavi jeji pev. Je to nuda, dlouhé tóny, nelíbí se mi její hlas, podle mě ne obyčejný Uznávám že umí výborně technicky zpívat, ale to mi nestačí.
3) Horší člověk není, neznám ji.
4) Mě na ní vadí, že mě nebaví. Prostě mě její podání písní nudí.
5) To je jasné ne, každý chce aby jeho oblíbenec došel co nejdál.
A poslední otázka: Pro mě Veronika není zpěvačka s největším hlasem. Mě není typ hlasu nezaujal, podle mě je nerozpoznatelný, ve výškách mi vadí. Podání písní mě nebaví.

321
jab
Reagovat

316 – Tohle já fakt posoudit nedokážu. Zkusil bych se zeptat Scalexe na jeho názor, až tu bude. Ten by nám mohl v tomhle teoreticky povědět víc ;-).

318 – To snížení rychlosti by to asi fakt chtělo. Jak už tu kdosi psal, nejsme v Americe, kde se těch talemtů každý rok najde přehršel.

322
Jana2
Reagovat

Nevěřím tomu, že byl Jarda předposlední, to je podle mě fakt blbost, to už mu pak nepomůže ani nejlepší výkon na světě, pokud nestačilo tohle.

323
Rudolf
Reagovat

314: zdroj blízký TV N@va, víc takhle veřejně prozradit nemůžu. Stát se může všecko, např. v německé SuperStar teď už třetí kluk v řadě (9-8-7) vypadl.

324
kata
Reagovat

be be: ty jsi asi moc fajn holka, citliva. tak se nezlob ze je mi stefan protivnej. on mě fakt neznejistuje, prijde mi slizkej a nesympatickej. A protoze myslim ze lidi docela dokazu odhadnout, tak svoje negativni pocity vuci nemu neberu na lehkou vahu. No ale snad se v něm pletu. :-) :-) Kazdopadne v letosni SS jehodně sympataku, takze neva.

325
-bé-bé-
Reagovat

tak jo, třeba ti niekoho pripomína

326
BarBora
Reagovat

Kata, nič v zlom, ale na to ako Ti je Štefan odporný, rada o ňom píšeš …

327
T.M.
Reagovat

Pokud byl teď Jarda s tímhle výkonem předposlední tak šance že by mohl dojít daleko absolutně žádná není ale pořád nechápu za co by oproti němu sbíraly hlasy navíc ultra nesympatická a teď navíc ještě šíleně falešně zpívající Virgínia a nevýrazná Kristína které se to teď taky vůbec nepovedlo a přehrávala to afektem až běda. Nezbývá než doufat že nás Rudolf jen vodí za nos pro zvýšení napětí. :-)

328
BarBora
Reagovat

ejmi, rada som potešila

329
-bé-bé-
Reagovat

Kata
prečo sa ti zdalo, že som sa nahnevala…určite si toho nie som vedomá…len som ti napísala, čo mi prvé prišlo na myseľ…

322
Jana2
ja by som tomu aj verila…mám ho na 2. mieste za Adamom z Čiech…a tiež mám problém so sympatiou voči nemu…ten jeho pódiový prejav, keď sa tak nejak na mieste krúti sa snažím prehliadať a sústrediť sa len na spev…

330
T.M.
Reagovat

329: Problém se sympatií k Jardovi? No jestli má někdo problém se sympatií k megasympaťákovi Jardovi tak to už teda opravdu nepobírám.

331
Jana2
Reagovat

330 – přesně tak :)..no snad to není pravda a Jarouš nám ještě aspoň tři kola vydrží :)

332
Anta
Reagovat

311 Prochor – a pro koho by ten trest měl být ? :-))

333
yeey
Reagovat

323 – ale v Nemecku sou holky tento rok o nekolik mil lepsi nez kluci, co jsem koukal, rikal to i Bohlen – stejne jako v Americe, kde je ted 5 holek a 1 kluk (hh to kdyby se stalo tady :-)

u nas je to letos pomerne vyrovnany… sice mam dojem, ze TOP2 je holcici (Sabina, Veronika), ale dal je tam hodne kluku… u toho Jardy, no nevim, asi neni uplne ten tip, co by mu spoustu lidi posilalo esemesky, ale takhle na dne bych ho nevidel (aspon doufam)… ale co my vime…

334
ejmi
Reagovat

Dnes ráno bola celá spoločnosť v Teleráne na Markíze + Ewa Farna a Soukup. Všetci boli dosť asi unavení, bolo z nich treba ťahať ako z chlpatej deky, asi včerajší program bol dosť vyčerpávajúci. Keďže to nie je len o speve, ale aj o sympatiách, tak Jaro je veľký sympaťák a tiež Farna ma veľmi prekvapila. Málo nalíčená a veľmi krásna bola a prirodzená. Najviac ma však prekvapilo, že popri kariére speváčky intenzívne v Poľsku študuje právo. Aký to rozdiel, keď GG si v rovnakom veku nebola schopná dokončiť ani gympel pre kariéru.

335
DJ Vlado
Reagovat

333 – Ono to u nás bylo vyrovnaný skoro vždycky. Jedině v první řadě holky převyšovaly kluky vskutku drtivě. Ve druhé řadě se pak (až na Gábu a Zaňkovou) z holek nedostaly do finále ty pravé (což dokazuje jak úspěch Leony Černé v ČHS3, tak úspěch Markéty a Nikolety v Hlasu), takže tam pakve finále kluci měli navrch, ale za zpěváky se dala považovat jen polovina z nich (Horváth, Bende, Hudček), zatímco zbylí tři (Amiri, Foret, Jankovič) postupovali především kvůli ksichtu. Ve trojce to pak byla víceméně plichta, i když kvalitativně měly imho navrch holky, paradoxně to ale skončilo klučičím duelem. Na Slovensku pak měly v jedinčce a trojce navrh holky, jen ve dvojce kluci, i když extrémní rozdíly tam taky nebyly. V obou předchozích federálních řadách byla vždycky jedna skupina našlapanější, v jedničce holky, ve dvojce kluci, ale v té druhé byl vždycky jeden silný favorit, který to zválcoval. V jedničce to byl Chodúr, jemuž sekundovali Šmajda a Bendig, zbytek kluků byli nezpěváci, ve dvojce to pak jednoznačně ovládla GG, které z ostatních holek lehce konkurovala jen Bětka. Holky v jedničce a kluci ve dvojce byli sice hodně našlapané/í, ale každá/ý z nich měl/a své plusy i mínusy. Letos to opět vidím jako plichtu, celkově bylo v soutěži víc dobrých holek, ale u kluků se porotě podařilo vytěžit z minima maximum. Nicméně finále letos tipuju holčičí mezi Sabinou a Veronikou.

336
T.M.
Reagovat

Mě už to ani vůbec nepřekvapí pokud v neděli vypadne Jarda ale bude mě to setsakramentsky štvát protože fakt nechci aby šel před Virgíniou a Kristínou jelikož pěvecky je daleko lepší než obě dvě a taky je daleko zajímavější. Zřejmě je ale opět v kurzu hlasovat pro holky a historie loňského Hlasu se začíná opakovat, vždyť už teď je tam převaha holek. Já sám bych letos samozřejmě nejraději uvítal klučičí Superfinále ve kterém by byli aspoň dva z trojice Adam, Jarda, Martin a takové superfinále by pro mě bylo daleko zajímavější a atraktivnější než to holčičí ale pokud bude holčičí superfinále ve kterém budou Sabina a Veronika – tedy dvě nejlepší zpěvačky letošního ročníku – tak to budu respektovat a taky se na to rád podívám.

337
Jai Kudo
Reagovat

334 ejmi – ano, „z vonku to tak vyzerá, že?“. Ano, maš pravdu, je v tom kariéra. Ewa je šikovná a chtrá holka a proto je super, že i při své rozjeté kariéře myslí na vzdělání. To je jistě hodno ocenění. NIcméně její poizice v českém šoubyznyse je už natolik silná, že si může dovolit např. na půl roku úplně „vypnout zpěv“ a na 100% se věnovat přípravě na maturitu. To kdyby udělala GG, tak se za toho půl roku ani nemá cenu zkoušet vrátit…. Nicméně GG má stále individuální studijní plán na gymnáziu v Praze a úspěšně skládá jednotlivé zkoušky, takže věřím, že tu maturitu taky udělá…:)

338
Mila
Reagovat

335 – Vlado, uz se vi definitivne, co budou v nedeli zpivat?

340
jab
Reagovat

339 – Hmm…velmi kvalitní výběr, navíc Sabina bude zpívat jednu z mých srdcovek, tak snad to podá s patřičným citem ;-)

341
Lada
Reagovat

Super nebude Titanic! Jsem ráda ,že Terezka nemá Walking on Sunshine-někde to tady proběhlo.
A kdo tedy bude zpívat tu Whitney? Moderátoři ? :-))))))

342
Monika
Reagovat

Obavam se vykonu Sabiny. Celine Dion je jedna z nejlepsich zpevacek na svetove hudebni scene, Sabina ma charisma a takove nespecificke kouzlo, ale zdaleka na tom neni tak dobre technicky, coz by se konkretne v teto notoricky zname veci od Celine mohlo projevit, kazdy zna, kazdy bude srovnavat….
Nezda se mi, ze by vec od Cockera byla neznama, imho proflaknuta je dost, ale jinak souhlas se Scalexem ve vsem plus jeste dodam, ze Adam se imho temi vykopavkama vylozene pohrbiva…
V cem se se Scalexem zcela rozchazim je You must have been love, to je hit jak krava. Pamatuji si, ze ve sve dobe u nas valcovala veskere hitparady, dodnes patri k frekventovanym radiovym hitum a castym songum na prani plus kdo by neznal Pretty woman a prislusnou scenu…Kdyby to Kristina zazpivala excelentne (tomu neverim) plus dobrej ohoz (romanticke saty) a patricna atmosfera, na mainstreamoveho divaka, coz je vetsina divaku Novy to zapusobi jako svina.

343
T.M.
Reagovat

341: Spíš to bude zpívat Ewa? Jinak u Sabiny se po těch Aerosmithech trochu obávám aby to nesklouzlo do podobných problémů…..ale snad ne. Písnička pro Adama asi fakt atraktivní nebude, ani já ji snad neznám ale v Top 9 snad Adam nevypadne. :-) A Jarda má nakonec rozhodně lepší výběr než I Believe I Can Fly ale narozdíl od Scalexe bych si na něho jako na superfinalistu ani omylem nevsadil protože se bohužel obávám že on, ať už bude zpívat jak chce, tak lidi mu prostě i když to nechápu asi hlasy moc posílat nebudou.

344
jab
Reagovat

342,343 – U Sabiny doufám, že se přiblíží spíš originál verzi od Erica Carmena, která se mi osobně líbí mnohem více než od Celine ;-)

345
Lada
Reagovat

Taky myslím,že Jarda v superfinále nebude.Já ale pevně věřím,že si ho někdo z producentů apod. všimne.Jeho barva hlasu je fakt jedinečná,je to jak podpis.Teď zrovna v rádiu hrají Ozzyho,toho si taky nikdo nesplete…

346
Prochor
Reagovat

332 – Pravda – hlavně pro nás. No buďme pozitivní a snad ještě uslyšíme něco dobrého. Hlavně doufám v Sabinu a Jardu.

347
Jana2
Reagovat

Uf, tak vůbec nevím, co si o výběru pro Jardu myslet…nepřijde mi ta písnička moc známá, ale pokud je neznámá jen pro mě, budu ráda, když mi to vyvrátíte….ale je zajímavější než I belive i can fly…jinak přemýšlela jsem o tom, jak tu někdo psal, že Daniela vyřadil Jarda…myslím, že to bylo tak, že produkce prostě musela vyhodit někoho z českých kluků a z těch byl asi Jarda třetí…jinak si to asi nedokážu vysvětlit…

348
Inna
Reagovat

podle mě má nejhorší výběr Terezka- nejak si ji nedovedu představit.

349
Prochor
Reagovat

320 – Naprostou souhlasím s tím, že je Veronika nezáživná ale to neznamená, že nemůže vyhrát. Klidně se může zopakovat historie s Chodúrem, nebo Bagovou, kteří vyhráli díky nejlepší technice ale po soutěži po nich neštěkne pes. Ne že bych to Veronice přál, ale tipuju, že se může zopakovat stejný model protože diváci jsou stejní. Navíc se mi zdá že má Verča trochu protekci – už podruhé zpívá nakonec a ještě dostala skoro nejlepší skladbu. Ale co už.

350
Jana2
Reagovat

348 – hm, to máš asi pravdu…původně tu znělo, že bude zpívat něco jinýho a taky hroznýho, tak myslím, že zas tak moc jí nepomohli teda…

351
Monika
Reagovat

320, 349 – Absolutni souhlas s kata, vystizne:-)) Prochor ja doufam, ze Styblova opet posledni nepujde, ten seznam u Scalexe vypada na poradi z minuleho kola. Co se tyce jejiho songu, tak me osobne ten song nebavi ani v originale, a to mam Adele hodne rada, takova tahla nuda a v podani ultranudne zpevacky uspavacka, kterou probudi jen praskot mych usnich boltcu z ukricenych a neprijemnych vysek.

352
Jana2
Reagovat

Ježiš Ewa fakt bude zpívat I will always love you…omg prooooooč?

353
yeey
Reagovat

je to teda cajdak na cajdaku, presto se mi vybrane pisne skoro vsechny vice mene libi, i kdyz se trochu bojim, ze znacna cast finalistu bude v kombinaci s pomalou pisnickou ponekud nudna (jako v ČS kole)…

354
Jana2
Reagovat

353 – taky se mi to nelíbí, docela se bojím toho, jak bude Jarda znít v pomalý písničce…aby to nebylo podobně „slizký“ jako obchodník…ale tam to snad dělala čeština…

355
Mila
Reagovat

347 – no ja jsem vyberem pisnicky pro Jardu mirne znechucena… to teda fakt nevim, co s timhle udela…
na co se tesim, je Sabinina pisnicka, to by mohla byt pecka, no a Martin – ten ma opet super pisnicku, sedne mu jak ulita, tak se modlim, aby to konecne uchopil dietne a vypalil to jak se patri…

356
yeey
Reagovat

354 ta Jardova pisnicka je dobra, mne se libi, ale moc nedovedu odhadnout, jak to dopadne…

pro zajimavost – sem si vzpomnel na jedno sverazne podani teto pisne (viz video), radsi bych Jardovi nedoporucoval na to jit stejne :-DD mam dojem, ze se six-packem na tom Jarda az tak zarne nebude, i kdyz Ewa je mozna jeste sbalitelnejsi nez Cheryl Cole a Katy Perry dohromady :-DDD
http://www.youtube.com/watch?v=gckalxfy7Cw

357
Jana2
Reagovat

Poslouchám tu písničku pro Adama a asi jako jediná si myslím, že to bude fakt dobrý…a neznámá fakt není.

359
Jana2
Reagovat

355 – znechucená? Eltonem Johnem? no to snad zase ne, ne? já jsem na tohle fakt zvědavá, může to být touchdown jako kráva a taky totální průser…stejně jako u Kristíny…buď to bude bomba nebo průšvih…

360
Mila
Reagovat

358 – ach boze, proc tohle tahaji ven… to je podobne, jako kdyz psali o CHodurovi, jak ziji chude a ze rodice ani nemaji na listek, aby za nim prijeli, kdyz vystupuje v Superstar… Hlavni hledisko prece je, jak ten dotycny zpiva, jake ma charisma atd. a to ma Adam dostatecne velke, tak proc museji psat takove clanky, vzdyt je to i pro nej ponizujici…

361
Jana2
Reagovat

360 – zvlášť když víme, jak to u Chodúra nakonec dopadlo, že rodičům zas až tak nepomohl…taky bych tohle ven netahala, to nemůže být Adamovi příjemný.

362
Mila
Reagovat

359 – znam tu pisnicku v podani ELtona. Eltona mam rada, respektuju jeho hlas, jeho styl. Jardu si v tehle pisni nedokazu predstavit. Hodila by se mi k nemu spis nejaka pisen jako ma Stefan nebo i Adam. Jedine, co mne tesi je, ze to je anglicka pisen. V ceskem Obchodnikovi Jardovi hodne vazlo frazovani.

363
Milena
Reagovat

Jen malou poznámku pro Prochora a ještě některé, kteří nejsou v obraze a jsou zbytečně plni žluči a uštěpační- týká se Martina Chodúra. Martinova kariéra se rozvinula velmi slibně – koncertuje, účastní se mnoha projektů – v TV estrádách nevystupuje-to je pravda, ale to ani nechtěl-odmítá zpívat na playback. Vede se mu velmi dobře a hlavně rozdává radost těm posluchačům, kteří stojí o skutečně kvalitní zpěv. Já jsem ho naposledy viděla a slyšela tenhle měsíc v klubu Parník, který je Meccou skvělé hudby, pořad má název Martin Chodúr zpívá jazz- a bylo to něco úžasného, vysoká profesionalita. Vyprodáno a další jeho vystoupení bude příští týden. Martin se řadí k těm nejlepším superstar, které u nás byly- myslím, že jedině on a Aneta nikdy nic nezkazili.

364
Naihonn
Reagovat

363: To je zbytečné tady vysvětlovat. Někteří jedinci tu radši budou komentovat jako tupci bez jakékoli míry objektivity. Ale tak když je to baví… Nakonec svoboda vyjádřování má holt své klady i zápory. :0)

358: Hm, další tah, jak zvýhodnit někoho ze soutěžících? No, míra nevkusu zdá se nemá hranic. Jinak jen tak mimochodem, levnější je si péct sám, proti tomu jsou rohlíky ještě předražené a ještě si člověk nemůže dělat iluze o kvalitě jejich složení.

365
ejmi
Reagovat

363-tiež to tak vidím a ešte cením, že sa Martin Chodúr nezapredal, posledné CD vydal sám podľa vlastných predstáv. Má vlastný názor na hudbu sám si tvorí i na život, ale nevnucuje sa. Rešpektujem ho viac ako po víťazstve v Superstár. Určite svoje publikum má a pokiaľ viem má aj slušne vypredané vlastné koncerty.

366
Scalex
Reagovat

363 – ten Parník dost závidím, tam fakt hrajou úžasně. Škoda, že to mám přes půl republiky, jinak bych tam byl pečenej vařenej. Tuhle tam byl F Dur jazzband se Zuzkou Sapárovou (účastnili se ČSMT), poslouchal jsem přenos přes internet a bylo to parádní.

367
Prochor
Reagovat

363 – Martin má holt fanoušky a antifanoušky jako každý. Pro mně byl a zůstane nudou z Ostravy. Jinak mu přeju všechno nejlepší. S Anetou se nedá vůbec srovnat.

368
DJ Vlado
Reagovat

348 – Já si naopak myslím, že je to pro Terezku skvělá volba, minimálně o 10 tříd lepší než Walking On Sunshine. Kazatelův syn je soulová klasika, takže stylově jí to sedne a navíc jí to donutí se trochu odvázat. V českém X Factoru už to skvěle vystřihla Kamila Nývltová, která byla sice celkově o dost temperamentnější, ale Terezka má zase přirozenější soulové cítění. Navíc si myslím, že to v té záplavě slaďáků bude osvěžující. Moc se na ni tentokrát těším, tak doufám, že zákonitě nebude následovat zklamání :-)

369
Mila
Reagovat

367 – mne Chodur nevadil, libila se mi jeho hlas i jistota, s jakou zpival, jen holt se mi moc nelibi smer, ktery reprezentuje. Tim je mi taky blizsi Aneta. Ja holt vsechny pomeruju rockovym hlediskem – no a v tom ma holt Chodur u mne bohuzel smulu..

370
kata
Reagovat

Tak mě třeba Martin Chodůr prostě nebavil, je to dost podobné jako letos s Veronikou. Chodůr měl ale výhodu rozpoznatelného hlasu, to Veronika nemá. Ale mají podobný styl zpěvu a pro mě bohužel hrozně nezábavnej.

372
kata
Reagovat

Dj Vlado: Ten song se mi pro terezku taky líbí, jediný problém vidím v kapele a ozvučení. terezka má krásný ale ne tak silný hlas a myslím, že to zvukaři nejsou schopni resit. a ona chudák musí řvát a pak vypadá vyvředěně a zděšeně. Ten song dá terezka podle mě výborně, má jako jedna z mála zpěvaček z našich československých vod soulovej hlas, tuhle píseň u nás nemůže zpívat skoro nikdo, protože tam jde o barvu hlasu.

373
kata
Reagovat

Co to je za otřesnej článek? Kdo tam píše na ten prask.nova? To je ostuda.

374
Vi
Reagovat

373 ano, souhlasím, je to ostuda. Jenže já nevidím až tak velký rozdíl mezi tímto článkem a tím, že někdo několikrát označí soutěžícího za odporného a slizkého na veřejných webových stránkách, aniž by o něm toho věděl víc, než zprostředkují média.

375
petr
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=yxFXCPjxyYY
od ewa skyfell potom prej srovnavej.vercu a ewu-

376
dolores
Reagovat

339 -takze z toho, co sa tu predpovedalo, bola pravda len v troch pripadoch (Itcho, Martin, Veronika). Jarda nakoniec ma Your song, co je asi lepsie ako predchadzajuci odhad, pretoze v tej piesni sa da viac ukazat, da sa uchopit roznymi sposobmi. mne sa predtym ta piesen od Eltona sice pacila, ale prilis sa ma nedotkla, az ked urobila svoj cover Ellie Goulding, tak ma to dostalo, lebo ona tomu dala taky nezny, dievcensky, citlivy nadych. mozno aj Jarda da tomu nieco svoje, co nedal Elton. ;)

tiez velka radost, ze Terka nebude mat tamtu hopsacku, ale nieco, co je myslim sadne. mozno tu piesen spievala aj predtym. len sa obavam, ze ju nebude poznat prilis vela ludi :( takze nato, aby zaujala, musi by sakrametsky dobra.

co sa tyka Kristiny, tiez si myslim ako Monika, ze You must have been love je velky hit, v nasich radiach sa hraval istu dobu v „power-play“, a co si pamatam, vsade ho bolo pocut, v podnikoch, na kupaliskach, plazach. pre Kristinu imho vynikajuci vyber. dostala sancu, kde by mohla ukazat svoje emotivne vysky, uz len ju vyuzit. hadam to nebude nad jej rozsah.

377
kata
Reagovat

Vi: Já jsem napsala, že MĚ Štefan je odpornej a že na MĚ působí slizce, ne že si nikdo nemůže myslet nic jinýho. Kdybys četla pořádně, tak víš, že jsem se dokonce jeho fandům několikrát omlouvala, i když proč se omlouvat za to jak na mě působí? A jinak to fakt neumím popsat, je mi hrozně protivnej. Tohle je fórum, kde píše spousta lidi a ne monopolní článek o jednom názoru. A když má štefan tolik fanynek, přijde mi fér napsat i jinej názor. Nemyslím si, že si zaslouží Top 5, a vůbec ne top 3 nebo finále. Podle mě je jako zpěvák průměrnej a působí na mě nesympaticky, mazaně a vypočítavě. Superstar není jen o zpěvu ale i o tom, jak ten člověk na druhé působí a já nejsem jediná komu je štefan extrémně nesympatickej. Škoda, žes to dnes vytahovala, neměla jsem náladu se o něm bavit.

378
eva
Reagovat

377 – Možná bys to něm nemusela psát skoro ve všech příspěvcích, pak by to nikdo nevytahoval. Pro mě je tam Štefan největší sympaťák, ale nevnucuju to ostatním jako kolovrátek.

379
jab
Reagovat

Článek na Prásku je fakt napsán šíleně, minimálně 2 věty jsou vyloženě pod pás.

380
irena
Reagovat

Ano, i když nejsem fanouškem Jardova hlasu, jako člověk je mi strašně sympatický a ten článek je opravdu hnusně napsaný. Chápu, že bulvár napíše kdeco, ale tohle je přece jen trochu spojené s Novou a tím mi to připadá jako velká podpásovka.

381
dolores
Reagovat

co sa tyka Martina, celkom sa zhodujem s nazorom Scalexa. ak nezopakuje spevacke maniere z minula a predminula, moze v tej piesni konecne zaziarit. no obavam sa, ze prave tato piesen ho k tomu bude zvadzat. iste je, ze farbou hlasu sa Martin so spevakom Nickelback dost podobaju, takze by mu to malo sadnut, a kedze je Safa aj intonacne dost isty, staci, aby si dal bacha na tie maniere a moze zozat uspech aj od muzskej casti poroty. :)

niekomu sa zda piesen Skyfall nudna, ale je to momentalne naozaj celosvetovo tazky hit. bodovala aj na Oscaroch, dokonca Adele ju tam aj interpretovala. zaspievat ju tak ako ona sa neda, pretoze je to jedinecna spevacka. ma naliehavy a zaroven letargicky hlas v jednom. a to sa neda len tak napodobnit. Verca musi do toho vniest nieco svoje, osobite. nepochybujem, ze technicky to zvladne na jednotku, len nech si trochu dava pozor na intonaciu. a v dokrtuke prosim menej patosu. :)

Itcho ma konecne krasnu piesen, lenze je to na intonaciu tazka klada. ja som si to skusala zaspievat, ale triafat sa do tonov bolo pre mna doslova namahave :D hlavne tie prechody na vyssie pasaze. ta piesen chce jemnost ,cit a zaroven energiu. zaludnost je, ze si tam Seal (asi sam) urobil vokaly tak, ze sa to priestorovo rozlieha akoby na vsetky strany. bez nich ta piesen moze vyzniet chudobne a sterilne. zalezi aj na kapele ako mu s tym pomozu. poviem otvorene, mam obavy, ci toto susto Itcho zvladne. tiez si myslim, zeby sa to viac hodilo Jardovi.

382
kata
Reagovat

Eva: tak to klido vnucuj, me to neva, navic si to nemusim cist, svoboda slova.

383
kata
Reagovat

Verce by pomohlo kdyby to zazpivala trochu falesně :-) Anebo nějak parodicky. Prostě nic vážného, tak nějak zlehčit song.

384
Anta
Reagovat

303 jab – no, teda uff :-)
Jsem si vlastně uvědomila, jak prvotně vnímám hudbu, rytmus a pak až slova. Ony se tam vlastně za to schovávají, aby nebyly tak trapně slyšet.

385
dolores
Reagovat

371 -aj o homosexualite sa da pisat decentne. lenze tento clanok asi pisal zlomyselny homofobik. :// naokoniec este nic nie je potvrdene, naco take provokacie? Jardova orientacia je asi to posledne, co ma na nom zaujima.
btw. uz davnejsie som si vsimla, ako tam tancoval na podiu, ze ma uzasne pohyby ;)

386
dolores
Reagovat

363 -Chodur spieval jazz ? tak toto musim viediet, prosim dajte mi tu niekto na toto odkaz !! please!!

387
-bé-bé-
Reagovat

kde je playlist?

388
přiznivec.obecny
Reagovat

Song pro Jardu hroznej, tisk úděsnej = je řada na něm. Ten první původní song zpíval v AI Curtis a bylo moc hezký. Je to moderní song, dá se procítit, což u Eltona ať dělám co dělám nevím jak….
http://www.youtube.com/watch?v=6XC3ktXDWfM

389
dolores
Reagovat

Sabina ma song, v ktorom si ju hlavne v slohach neviem predstavit. aj ked tiche pasaze v rockovej piesni zvladla, tu je to neznejsie a viac o dychu. tak som zvedava. v refrenoch jej verim – ano, to bude bomba. ale tiez to musi poriadne precitit. ja inak tieto velkolepe songy od velkopopovych spevacok nemusim, ale toto je vynimka. vzdy sa mi All By Myself pacilo v roznych coveroch. ten smutno-nostalgicky prezitok v refrenoch je imho skladatelsky skvost. :) a to zasadenie do Rachmaninova genialne. rozmyslam, ci niekto spieval tuto piesen v nasich superstar, zda sa mi, ze niektora baba v semifinale v SHS2, ale prilis s nou nepochopdila.

Adamko bude mat nakoniec Cockera? poviem uprimne, je to lepsia volba pre neho ako Mad world. tu si ho totiz viem predstavit, hoci sa tam toho neda vela ukazat, ale snad Adam opat potesi hlasom aj podiovym prejavom :) a co vokalistky ?? bez toho to urcite nebude ono.

Gina – myslim, ze toto nie je az taka zradna vec pre nu ako Depeche, takze este sa moze odrazit od dna a v sutazi sa este urdzat. a ak nie, drzim jej palce, aby ak nahodou vypadne, odisla s dobrym pocitom, ze to zaspievala dobre. :)

drzim palce vsetkym, chcem sa na kazdy vykon pozerat s otvorenymi ustami a mat zimomriavky ……:D

390
přiznivec.obecny
Reagovat

388 Budu ráda, když se budu mýlit…

391
dolores
Reagovat

be-be -339

392
přiznivec.obecny
Reagovat

Jinak songy pro ostatní mi přijdou v pohodě. Jen u Giny nevím.

393
dolores
Reagovat

388 -priznivce, da sa precitit http://www.youtube.com/watch?v=D9AFMVMl9qE

394
BarBora
Reagovat

Starší a nezáživnejší flák tam už pre Terezu nenašli?

395
přiznivec.obecny
Reagovat

393 Zapomněla jsem napsat, že skoro u všech, co zpívali EJ to nic moc nebylo. Tohle je pěkný. Dík za tohle, je to už o hodně lepší. Všimni si, že je úplně jiný hudební aranžmá. Jenže na tohle bude čas? Určitě to zpěvačce trvalo dýl něž dva tři dny… No, doufám, že se pletu a Jarda ukáže kreativitu a invenci a to v dostatečný míře.

Říkám ráda se pletu.

396
yeey
Reagovat

394 zadna pisnicka z Pulp Fiction neni stara a nezazivna…:-)) a kdyby nahodou byla, tak diky tomu filmu uz neni :-D

397
dolores
Reagovat

394 -ja myslim, ze sa v tom najde. je to narocne na frazovanie. ale je to viac jej parketa, ako to co zatial okrem semifinale spievala. tesim sa, ako do toho vnesie svoju farbu a mozno trochu aj vibratko? dufam, ze to s pomocou Martina pilne natreuje :)) aj ked mne sa zda, ze tu piesen uz predtym poznala.

pravda je, ze divakov moze tento song nudit :/

398
dolores
Reagovat

395 – jasne, ze nema cas na pripravu a vymyslanie, ale ja myslim, ze prave tou svojou specifickou farbou moze tu piesen obohatit. Eltonov prejav je prilis zemity, tuhy. Jarda sa s tym moze inak pohrat, ak sa poriadne uvolni a odozenie krc. :)

399
přiznivec.obecny
Reagovat

Pro tu Terku taky nevím. Je hezký, ale už opravdu hodně starý? U Virginie by to šlo, ale minule ji to zpívání moc nešlo, tak u ní nevím. Seal se mi líbí, Skyfall,Dion, Cocker taky…

400
přiznivec.obecny
Reagovat

397 …ta poslední věta je přesně o tom. Já Eltona poslouchala zrovna tuhle píseň docela často,… kdysi… ale tady bude těžká zkouška tomu dát nový kabát..

401
dolores
Reagovat

375 -nie je to nahodou na playback ? inak dobre, klobuk dole ako to zvladla, ale Adele to proste nie je.

402
BarBora
Reagovat

397 Dolores – cit, „pravda je, ze divakov moze tento song nudit“, presne na to som narážala, ja som ju, okrem filmu, nepočula nikde (v posledných rokoch) a mladým tento štýl, väčšinou, nič nehovorí. Keby chceli, našlo by sa niečo vhodnejšie. Je to príliš stará pieseň.

403
yeey
Reagovat

399 hmm ja mysim, ze by Terka mohla bejt dobra, ani na tu Arethu Franklin bych ji moc neveril a dala to vyborne, jeji styl by to vice mene mel byt, tak doufejme, ze jo, jen by treba mohla udelat to samy, co Uma Thurman v Pulp Fiction, kdyz tam ta pisnicka hraje, aby ji to dodalo trochu kuraze! :-DDD

a nasel sem na youtube podani Kamily Nyvltove z X-Factoru, tohle se teda bude tezko prekonavat, hlavne ten zaver dala Kamila luxusne-ma daleko „vetsi“ hlas nez Terka, ktera si to snad nak hezky da po svym, sem moc zvedavej, jak se s tim popere…
http://www.youtube.com/watch?v=J_bQqCAn2XU&list=UUynPYshrmuwSMgSsO95xxzQ&index=59

404
Prochor
Reagovat

Abych jen nebyl jenom odpornej prudič tak řeknu, že přemýšlím o Terezce a Šafovi. Sice by asi nedali bombu jako Gabča s Lukim „Cose della vita“, ale hezkej duet by jim mohl dost pomoct a bylo by to hezké a sympatické. Co říkáte – co by si mohli spolu dát za duet ?

405
Maja
Reagovat

tak Adamovu „You can leave your hat on“ budem porovnávať s (pre pamätníkov slovenskej verzie superstar) výbornou verziou Petra Cmoríka. A myslím, že ostane neprekonaný…. :)

406
Prochor
Reagovat

Hlavně bych chtěl slyšet něco výživného od Janis Joplin – samozřejmně od koho ? Od koho? Od Sabiny.

407
přiznivec.obecny
Reagovat

397 Dolores, tak jsem odpověděla na jinej koment/song. Tak ale i tak mám stejný pocit i u songu od Eltona Johna. Uvidí se.

408
dolores
Reagovat

400 -dvaja zo styroch chalanov -Jarda aj Itcho to maju velmi tazke. na rozdiel od Adama a Martina, ktori v tom co budu spievat, su myslim doma.
Jarda potrebuje vytiahnut z pesnicky cit a zafarbit to, zrekultivovat, Stefan to ma este tazsie. uz citovo zafarbenu piesen nesmie znehodnotit, sfusovat.
maju teda co robit, aby z toho vysli s cistym stitom.

409
jab
Reagovat

408 – Ale zas na druhou stranu jsou to úkoly hodné zkušeného muzikanta a borce se skvělým hudebním cítěním ;-)

410
dolores
Reagovat

409
-na toto je tazko argumentovat. dobre si to zaklincoval :D

411
BarBora
Reagovat

403 yeey – ja by som Nývltovú s Terezkou neporovnávala, sú to úplne odlišné typy a Terkin hlas a cítenie je na naše prostredie dosť unikátne, skôr očakávam, že tam budem viac počuť blues.

412
Jana2
Reagovat

O jakým článku pod pás tu mluvíte?

413
T.M.
Reagovat

Já teda si tentokrát netroufnu moc tipovat jak to komu vyjde protože fakt nevím ale když to vezmu úplně takovým jenom jemným odhadem tak:

Sabina – Nevím ale moc mi ta písnička k ní nesedí a moc si ji v tom neumím představit. Mám obavy aby to nedopadlo podobně jako ti Aerosmith. Rád bych se pletl.
Veronika – No pouštěl sem si tu písničku od Adele a ta mi přijde docela nezáživná tak nevím….snad to v podání Veroniky vyzní zajímavě. Nezbývá než doufat.
Tereza – Tohle by měl být konečně přesně její styl akorát má slabší hlas než Kamila Nývltová kterou v tomhle rozhodně nepřekoná ale když si to upraví nějak podle sebe tak tím může svou pozici v soutěži výrazně posílit a může to mít úspěch.
Kristína – Může to být nuda i touchdown, já fakt nevím…
Virgínia – Tady cítím další průšvih, nesedí mi to k jejímu hlasu. Pokud to zvládne dobře tak budu překvapen.
Adam – Tak tahle písnička mi k Adamovi narozdíl od Mad World sedí. Myslím že to dá skvěle akorát pro diváky by ta písnička mohla být nezáživná ale věřím že Adam má snad nějaký fanklub který ho ještě ve hře udrží.
Martin – Hlasové manýry pryč jinak na to dojede. Pokud se mu konečně podaří tenhle problém odstranit může to být touchdown a jeden z nejlepších výkonů večera. Pokud ne, je to už na pováženou….
Jarda – Já si myslím že by tohle Jarda mohl proměnit v touchdown a že by to mohlo být skvělé. Rozhodně je to daleko lepší výběr než ta původní písnička. Nevím co tady někteří mají proti Eltonovi…vždyť má skvělé písničky. Obávám se ale že ať už Jarda zazpívá sebelíp, je tady bohužel velká šance že v neděli vypadne. Sice nechápu proč ale asi nemůžu chápat všechno.
Štefan – Ajaj, tak nevím. Písnička je to těžká a moc Štefanovi nevěřím že by tohle zvládnul. Pokud jo tak budu překvapen.

414
-bé-bé-
Reagovat

412
pridávam sa, aj som ťukla na ten Prásk ale nič tam prasklé nebolo?
teda článok o Jardovi???

415
BarBora
Reagovat

406 Prochor – naozaj, nechcem byť zlá, ale Sabina s Janis nemá absolútne nič spoločné, je mi ľúto, ak ten rozdiel necítiš.

416
jab
Reagovat

412 – viz koment 371
411 – blues? to bych si nechal líbit, snad budeš mít pravdu ;-)

417
Jana2
Reagovat

416 – to mě právě hodí na titulní stranu prásku, možná lepší..

418
BarBora
Reagovat

T.M. – spev nie je len o sile hlasu. Pustil si si vôbec originál? Nývltovej podanie bolo také „našské“.
Ale trvám na tom, Tereza by už, konečne, mala dostať niečo vďačnejšie. Jediný výborný výber bol, zatiaľ, jej vlastný (Aretha).

419
yeey
Reagovat

411 vsak jo, ja mel neco takovyho na mysli, kdyz sem psal, ze si to Terka da po svym…Vlado me tim srovnavanim nak nakazil :-) jen se prave malinko bojim, aby se Terce vzhledem k limitovane sile hlasu podarilo tu pisnicku nejak vygradovat, at uz jak se to povedlo Kamile tim uzasnym chraplakem nebo jak to je v originale spise pomoci tech sboru… prijde mi, ze tahle pisnicka prave velmi stoji na ty gradaci…

420
BarBora
Reagovat

419 – no, nechcem sa hádať, asi mám inú predstavu o chrapláku.

421
Prochor
Reagovat

416 – Asi mám jako bývalý muzikant a frontman naší středoškolské (jak humorné v mém věku 52 jarí) kapely jiné cítění. Ano Sabina má hodně společného s Joplinkou. Je to její obecný hudební názor – je prostě 100% svá a neřeší jak a co dopadne (bohužel pro Joplin i s ní ve svúj neprospěch neprospěch muziky). Publikum jsou stejní lidi jako ona o ona s nimi komunikuje. Nebude je dojímat vypočítanýma příběhama o smrti , přátelství, lásce jako Veronika nebo Ivanna protože si možná sama není jistá čeho stojí za to v životě dosáhnou nebo přinejmenším za jakou cenu jakou je ochotna zaplatit. Ona lidem řekne, jak to opravdu cítí i kdyby byla společensky nepřijatelná nebo i (což je horší) byla směšná mezi svou generací a kamarády ( viz neustálé narážky na Sabino vyjadřování, které s ní neotřese protože už je na ně zvyklá od všech blbců, se kterými se v životě setkala.
No – možná si Sabču idealizuju ale tak se mi jeví – je to pro mně přírodní úkaz a určitě nejzajímavější účastník letošní řady. Těším se, co řekne Ewička až Sabina (určitě stále stejná) nastoupí do superfinále. Asi se už jí nebude vysmívat protože prostě Ewa není dokonalá podle jejích měřítek a lidi to cítili jinak (nic proti Ewě ale její humor má taky svoje meze což asi cítíme všichni).

422
Mila
Reagovat

393 – dolores – krasne zazpivane. Vis, co jsem si pri poslechu rikala? Ze by to nadherne dal Petr Sevcik, ma na to hlas. U Jardy fakt nevim, tahle pisnicka mi pro nej prijde moc jemna. Mne se Jarda libi v takovych tech trochu „dirty“ pisnich, jako byly obe ohnove, co zpival… ale necham se prekvapit

423
Jana2
Reagovat

422 – no máme na to asi stejný názor…ale třeba nás Jarda překvapí :)

424
Prochor
Reagovat

Je to legrace, jak se tady řeší příští kolo a podstata je nedotčena :-))))

425
T.M.
Reagovat

415: Ale já souhlasím s Prochorem, Sabina toho má s Janis Joplin společného opravdu hodně. Vím že zpívá její písničky a dokonce si podle ní i dala přezdívku Joplinka, mají podobně nakřáplé zabarvení hlasu, obě dvě zpívají blues a taky mají podobně střelenou povahu. Na Janis samozřejmě nemá nikdo a nikdy mít nebude ale jen sem chtěl říct že Janis je Sabiny největší idol a že sám sem tady už navrhoval aby od ní Sabina něco zpívala – nikdo ale na mě nereagoval. Jen si nejsem jistej jestli je zrovna tvorba Janis dostatečně komerční pro tuhle soutěž, řekl bych že spíš ne. Nicméně provařený hity jako Cry Baby ( tu zpívala už Kolečkářová) nebo Piece Of My Heart ( zazněla v americkém X Factoru od Marcuse Cantyho) by myslím Sabina klidně dát mohla. Čili je to dobrej nápad a říkat že Sabina nemá s Janis společného nic je blbost. Rozhodně by jí to sedlo daleko líp než ti Aerosmithi.

426
Prochor
Reagovat

T.M. – děkuji za podporu Sabči minimálně na poli technický daností a dispozic ale to je jen výsledek hudebního cítění podle mně. Pro mně je Sabča o hodně víc, jako člověk hluboce cítící muziku. Ale možná i na tom by jsme se principiálně shodli.

427
Mila
Reagovat

426 – ja se taky pripojuju. Kdyz jsem hledala na webu neco o Sabine, pochopitelne jsem si vsimla te souvislosti s Joplinkou a hned mne to taky doslo, ze se to k ni hodi a ze si ji v pisnickach od Janis dovedu predstavit. A presne jsi to vystihl, v cem je Joplin podobna, tedy co se tyce prozivani hudby. A jenom o tom chraplaku to neni… ale to je tezke vysvetlovat

428
Prochor
Reagovat

Odpusťte moje úvahy: Ještě jedna rebelská úvaha jestli dovolíte na prahu weekendu:
PROČ NADANÍ LIDÉ JDOU DO TÉHLE SOUTĚŽE ?
a) Komerce
b) Osobní ambice
c) Prachy
d ) Udělat něco pro lidi

Ad b a d) Aneta Langerová – není co dodávat.

Ad b) Aneta má talent a má ambice to někam dotáhnout ale nereaguje dost na poptávku publika – není špatná ale mhla by být lepší. Ale je stále svá což se cení.

Ad b) Verča, Drda, Chodúr, mají své ambice protože mají dokonalou techniku a chtějí to někam dotáhnout (kam?) P.S. Števo je operní pěvec a nechce v tom jet dál?)

Ad b) Šmajda – chce si užít život.

Ad b) Gabča chce si užít život ale i něčeho dosáhnout.

Ad a) Chodúr chce dosáhnout opravdu jen komerčního úspěchu ? Uslyšíme ho někdy v rádiu ?

Ad a) Chodúr chce dosáhnout opravdu jen komerčního úspěchu ? Uslyšíme ho někdy v rádiu ?

429
DJ Vlado
Reagovat

419 – Já v tomhle souhlasím s BarBorou, že by to Terezka mohla dát i dost jinak než Kamila (které jsem btw. tehdy fandil), jejíž podání bylo skvělé, energické a bylo to jedno z nejlepších vystoupení z našeho X-Factoru, ale přecejen to bylo hodně „bělošské“. Terezčino podání bude zřejmě decentnější a hlavně „černější“. Hodně bude záležet i na tom, jak to pojme kapela. Oni totiž Pajkoši všechno hráli na jedno brdo a většina písní se tak v jejich podání proměnila v tancovačkový funk-rock (i když k této písni to zrovna docela sedlo). Oproti tomu Jimmyho parta je mnohem více schopna ponoru do jednotlivých žánrů a myslím, že dokážou zahrát i hodně „černě“ (viz. jak je Ewa v semifinále pochválila, jak zahráli Beyoncé), takže by se jim to mohlo povést i zde.

430
jab
Reagovat

429 – Vlado, když už jseš tady…kdy bude článek? Zítra? :-)
Jinak Kamile jsem taky dost fandil, skvělá zpěvačka a (ruku na srdce) dívalo se na ni taky velmi hezky :-D

431
DJ Vlado
Reagovat

430 – Na článku právě pracuju, ještě se domluvím s Merťasem, kdy on bude mít hotovou svoji část :-)

432
Prochor
Reagovat

Hodně jsem se zacyklil. Ale jetlipak si při téhle klasice od Joplinky ještě někdo vzpomene na Michala Šepce ???
https://www.youtube.com/watch?v=SIrnKcoFX0Q

433
Prochor
Reagovat

A na tomhle bych si Sabču otestoval (zcela pragmaticky jestli je soulová královna):
https://www.youtube.com/watch?v=caiBo_wTxrY

434
BarBora
Reagovat

421 Prochor – vieš, Janis je moja srdcovka už dlhé, dlhé roky a som citlivá na prímery k nej, taký hlas, cítenie, talent v jednom tele sa len tak nerodí, myslela som to tak. Ale ak Ti Sabina evokuje podobné emócie, nedaj si ich vziať.

435
yeey
Reagovat

421 – na co narazis s tou Ewou?

jinak ale podle me ten rozdil Veronika,Ivanna X Sabina vidis az moc cernobile… nevim, jestli se v tom ted pitvat, uz se to tu resilo, ja osobne taky az tak velkym priznivcem toho vnaseni pribehu do peveckych soutezi taky nejsem, ale jen bych pripomnel neco, co jsem tu uz nekdy rikal – po shlednuti nekolika zahranicnich peveckych (v UK, US, Nemecku…) soutezi muzu s klidem prohlasit, ze v nasich soutezich je to oproti nim minimalni! k tem formatum to patri… napr. James Arthur zahajil svoje ucinkovani tim, ze hned porote vysypal, ze ma v zakulisi jeho rodice, ktery spolu dnes po dlouhy dobe poprve promluvili… nerikam, ze tento pristup je 100% aplikovatelny i u nas a ze to musi kazdymu sednout, ale zadnou vypocitavost soutezicich v tom ja nevidim, zkratka „du se svou kuzi na trh“… :-) a kdyz vidim, jak je tam 2x tydne nuti do tech deniku mluvit o nejruznejsich vecech, tak se zas nedivim, ze i takova informace od Veroniky zaznela a muzeme se jen dohadovat, jakym zpusobem to z ni na kameru vytahli…

436
yeey
Reagovat

430 – joo Kamila byla fajna, neskutecne tvarna popova zpevacka, libila se mi ta suverenita – na podiu vse zvladala s naprostym prehledem (zpev, tanec) a i to, co by u jinych pusobilo lacine, davala s vkusem a jeste u toho pusobila velmi sympaticky a nenucene (tady musim uznat, ze treba v porovnani s Veronikou na ni bylo daleko min videt, jak „chce,“ pritom myslim chtela uplne stejne jako Verca:-))… a jeji nohy sou nezapomenutelny :-D Osvaldka me celkem nastavala, kdyz ji vyradila … :-((

437
Prochor
Reagovat

435 – Očekával jsem kritiku ale nemohu si pomoci. Pro mě Drda, Chodúr, Ivanna, nebo (možná jí ještě neznám a křivdím) Veronika jsou tzv, Gramofóny, Dokonalá interpretace ale osobní kontakt nula. Za dvacet sekund už nejsem schopný se soustředit. Naopak špatní interpreti, kteří nemohli získat titul SUPERSTAR“
Miro Šmajda, Gabriela Gunčíová : z nepohopitelných důvodů měli pro mně charisma větší, než vítězi. Asi jsem nenormální ale třeba Šmajdu lidé z mého okolí stále pamatují a berou a to opravdu nejsme bezdomovci nebo alkolholici abych se nevytahoval. Strašně by mně zajímal názor common people čili většiny.Kdo je pro vás víc Šmajda nebo Chodúr ? Abych si udělal obrázek ne o nich ale samozřejmně o vás:-))

438
eva
Reagovat

Pro mě určitě GG a Šmajda – na jeho Welcome to the Jungle pořád vzpomínám, kdežto u Chodúra už se nevybavím jedinou písničkou, kterou zpíval.

439
Prochor
Reagovat

435 – Ewičku jsem vždy miloval . Je to fakt kočka a super talent. Ale nesnáším, jak se vytahuje na mladé zpěváky. Na ní se přeci nikdo nevytahoval. Lešek Wronka jí udělal téměř v tajnosti. Tak ať se uklidní a neničí nové talenty a nedělá jim nervy jen aby se pobavila – to není fér Ewo. (Ale je fakt, že letos to nebyla žádná sláva – podle mně problém ošizených castingů= problém nedostaku peněz = jediná výhoda, že moderátor není MAREŠ). Ale jinak vše špatné (např. Rockové kolo jako 2. v pořadí ???? – samozřejmně průšvih) A stop. Zbytek nechám na úvahách jiných.

440
dolores
Reagovat

na Topkach bol chat s Ewou. vyberam otazku o Itchovi

15:30 – otázka od: Karin
Ahoj Ewa no co ako to je medzi tebou a Stefanom??

Mila Karin. Delam si z toho porad srandu ale jak je vidno, lide i bulvar to zacinaji brat vazne ikdyz jim reknete ze spolu mame 3 deti:D. Takze ted vazne. Absolutne nechci touto „hrou“ ohrozit Itchovo pusobeni v Superstar a bojim se, ze deficit smylsu pro humor u nekterych divaku, to muze pusobit. My to sice oba jako srandu bereme a kdyz se v nedeli na prenose potkame tak se pobavime na tema co jsme se o sobe docetli. Vidím, ale že se to zacina byt brane vazne takze je na case si rict hranice. JE TO SRANDA, jsem sama, se Stefanem nechodim, ani jine veci s nim nedelam jak se psaly, a ve vile neprespavam. Doufam, ze tento dloudoby projekt jmenem Superstar mi prinese nejake nove kamarady, a verte ze mam ke vsem soutezicim sympatie. Budu rada kdyz vsichni zustaneme aspon trochu v kontaktu a ze kdyz budou neco potrebovat, muzou pocitat s mou pomoci. Rada poslouzim laickou radou a to komukoli at uz to bude Itcho nebo treba Terezka. Drzim Itchovi palce jako jinym soutezicim a kdyz dojde zase na nejakou narazku v prenosu, vezte ze je to v ramci legrace. Vsak o tom take ta Superstar je. Dekuji tecka:)

441
yeey
Reagovat

437 a to sem se tak snazil, aby bylo poznat, ze to nemyslim jako kritiku :-)) ale ted nevim jestli si me dobre pochopil – ja nerozebiral tvuj pohled, ze nekteri lidi jsou „gramofony“ – v tom treba mas svym zpusobem pravdu, ja se na sice koukam celkove trochu jinak, ale ok… ten muj odstavec byl napsan vyhradne k tvemu vyjadreni o vypocitavych pribezich…

a Smajda pro me byl a je vic nez Chodur, ktery me prilis nebavi, mam z nej pbcas malinko srandu, ale dnesni informace, co tu zaznela, ze se mu dari tam, kam asi patri a kde ho to bavi nejvic, me naopak velmi potesila…

442
dolores
Reagovat

422 -mila, nemyslela som, zeby prave tuto jemnu verziu mal Jarda prebrat, to nie. len som chcela ukazat, ze sa ta piesen da aj inak precitit ako to ma Elton. alebo si myslela, ze celkovo je ten song pre Jardu jemny? ja myslim, ze on by mohol svojim hlasom tam dat to „dirty“ co spominas. proste dat tam to svoje.

443
yeey
Reagovat

439 – kdyz ja nemam z Ewy tento pocit :-) resp. si ted ani nejsem jistej, jestli vim, co presne mas u ni na mysli…:-)

444
cedarin
Reagovat

Já bych si docela přál, aby Sabina někdy dala něco od Jany Kratochvílové.

445
-bé-bé-
Reagovat

432
nespomenula, čo si mal na mysli Prochor???

Netrúfam si porovnať Sabinu a Joplinku(ona spieva všetkým čo je v nej i na nej i to čo je ňou)

446
yeey
Reagovat

444 cus, to by nebylo spatny, ale ono by to zas urcite bylo V stinu kapradiny, a to uz dala skvele Barca Zemanova a Sabine by se to tezko prekonavalo (a zase to srovnavani :-)))

ja sem na Sabinu v nedeli velmi zvedav, ta jeji pisnicka je krasna, nejsem si ale jistej jak to pojme… ten song mam ovsem vic nez s Bridget Jones spojeny s Prateli… :-) uzasna scena http://www.youtube.com/watch?v=ilIwu1NTxqs

448
cedarin
Reagovat

446 Čau. No mohlo by to byt něco jiného než V stinu kapradiny. Ale hodně by me to zajimalo. Tuhle hráli Kratochvilovou v radiu a hned jsem si na Sabinu nějak vzpomněl.
Jinak scena z Přátel je dojemna :D

449
yeey
Reagovat

448 akorat mam dojem, ze to tezko pujde propasovat do temat finalovych veceru, ale kdyby to nejak sedlo do tematu, proc ne-docela by se ta Kratochvilova nabizela… btw dalsi tyden se to bude jmenovat „legendy popu“ a jeste tam asi nekde bude taky ta „new generation“ … dal asi nic nezminovali, ale docela by me dalsi temata zajimaly… nevi nekdo nahodou?

a co se tyce Pratel, tak nikdy nebylo chcijici sklo dojemnejsi :-DD

450
Fanoušek
Reagovat

Pro příznivce GG „Černý anděl“ nasazeno jako novinka a skončila na 3.místě
http://ocko.tv/charts/ocko-chart-22bcd2c4.html

451
BarBora
Reagovat

Jana Kratochvílová, neskutočný hlas, neskutočný zjav a krásne piesne. V nejakom rozhovore spomínala, že keď zostala vonku a priniesla nejakému producentovi ukážku piesní, pýtal sa, čím je to upravené, neveril, že je to originál jej hlas.

452
cedarin
Reagovat

449 Tak třeba to vyjde. Alespoň někdy by mohli do SS propasovat něco nového.
A ta poslední věta me dostala :D
No nic, zítra me ceka pracovni proces. Takže dobrou:))

453
yeey
Reagovat

452 dobrou! :-)

454
Pavlina
Reagovat

440 Tak ani Štefan nezůstal s vyjádřením pozadu. Škoda, že ti jeho odpůrci ho neviděli v Denících z 16.04. Protože podle mě se opravdu přestal schovávat za vtípky a řekl všechno naplno, vůbec žádný kalkul z toho cítit nebyl. Dementoval všechny drby o Ewě, jejím přespávání ve vile atd. Už je z toho dost unavený, dokud bude soutěž, tohle téma je pro něho uzavřené.

Z toho, jak o Ewě mluvil a ona o něm si osobně myslím, že možná tam něco je, ale ani jeden to nehodlá řešit až do skončení soutěže.

455
T.M.
Reagovat

437: Pro mě je daleko ale opravdu nesrovnatelně daleko víc Šmajda, který měl Superstar tenkrát prostě vyhrát. Chodúr je pro mě nic. Nejsi v tom sám……

456
miri
Reagovat

446-super- díky za připomenutí Přátel, můžu se na ně dívat furt dokola a furt baví

457
Anta
Reagovat

449 yeey – dojemně chčijící sklo mě taky dostalo :-)))

Přidat komentář