Panáček v reality show

Česko Slovensko má Talent 4 startuje se Simonom Cowellom (video)

19. Březen 2013 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=5965 w=420]
Nové logo, nové barvy, úspěšná show Česko Slovensko má Talent se vrací již se čtvrtým ročníkem. Pokud si myslíte, že patříte do Talentu, přihlaste se vyplněním formuláře a přijďte na casting. Vítěz letošního ročníku vystoupí před nejpřísnějším porotcem Simonom Cowellom. Castingy začínají na Slovensku a pokračovat budou i v Česku. Seznam castingů najdete na tomto odkazu. Prohlédněte si čerstvé promo se Simonom Cowellom.

Přihláška do Talentu

Vítěz letošního ročníku vystoupí před nejpřísnějším porotcům Simonom Cowellom. Novinkou je i šance pro ty, kteří talent nemají, pokud přihlásíte svého známého, kdo má talent a dotyčný se dostane do finále, můžete zinkasovat 3000 eur!

Máš Talent, tak se přihlaš a vyplň online formulář nebo pokud znáš známého s talentem, tak ho přihlaš.

Letos by se měly castingy konat ve více městech českých i slovenských. Termíny castingů najdete na tomto odkazu.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 40
1
Radek aka SUNicko
Reagovat

Počítám správně, že hlavní finanční cena je 75 000 Kč? :)

2
n-t
Reagovat

Britains Got Talent 7 na ostrovech začíná 13.dubna! Kromě Simona v porotě Amanda Holden,David Williams a Alesha Dixon.

3
n-t
Reagovat

Americas Got Talent 8 až 28.května a Howarda Sterna,Howie Mendela doplní Heidi Klum a z X Factoru UK známá jako nejpřísnější dáma poroty Mel B.

4
n-t
Reagovat

Sharon Osbourne bude na podzim po neshodách s americkou NBC porotcovat Talent v Austrálii na podzim 2013

5
NeneLeaks
Reagovat

Sharon Osbourne bude na podzim po neshodách s americkou NBC porotcovat Talent v Austrálii na podzim 2013

6
Blonde
Reagovat

Dostála jsem svojí přirozené barvě vlasů a nepochopila jsem to :-D Takže Simon Cowell bude jeden z porotců cs má talent 4?

7
Elko
Reagovat

Takže aj v BGT a AGT budú štyria porotcovia ako pozerám…

a neviete, čo je s Primou je podozrivo ticho, bulvár rieši mnohé veci. Ak si naozaj pripravuje vlastnú verziu, tak sa písalo, že český štáb, ktorý pripravoval ČSMT sa vraj pripojil k Jojke. No uvidíme…

8
Elko
Reagovat

1 SUNíčko: :-))) ne, to je cena pro toho, kto prihlási talentového člověka, ne cena pre víťaza

6 Blonde: nie, možno príde ako hosť, to by bola asi veľká vec, ale víťaz pôjde vystupovať do Britain´s Got Talent.

Reagovat

Elko (8) aha, takže nevyhraje žádné peníze, jen to vystoupení v Britains Got Talent a to se nedá ani zlatem vyvážit :)

10
Merťas
Reagovat

No chápu to tak, že Simon bude přítomen na finále? Nebo, že bude mít vítěz 4.řady special výstup solo před Simonem?

11
Merťas
Reagovat

A teda ještě když projíždím to promo, tak tam říkají, že předstoupí před Simona a ukáže Británii svůj Talent, takže spíše jako host? :-D Chtělo by to s tím Simonem přesnější info. :)

Reagovat

Merťas (11) tipoval bych, že jako host :)

13
Elko
Reagovat

Merťas: Pôjde do BGT pred Simona, keby prišiel Simon sem, to by bolo asi moc drahé :-))) …ak budú nové info, tak napíšem, myslím si, že tých informácií bude veľa, keďže sa má vraj zmeniť celá porota (asi) a majú byť aj zmeny v štruktúre show a otázne je či sa to bude vysielať u vás, to je veľká otázka ešte :)

14
Merťas
Reagovat

13 – No Elko, podle mě by byla strašná škoda, kdyby se to rozpůlilo. Nechci nějak podceňovat český štáb, ale to gro úspěchu leží hlavně na Slovácích. Ale prostě celkově federální Talent je jednou z nejlepší show na obou trzích. Vážně si to nedovedu představit, že by každá země měla svou show. Doufám, že to bude společně. Snad i to krásný logo napovídá to, že to bude zase federální. Každopádně to určitě čekuj, slintám po dalších informacích. :-D

Reagovat

dolores (15) to je starý bulvár. Dnes už je 18., tohle je z 9. března. Věřím, že Prima nakonec dostala rozum a dohodla se.

Reagovat

Tip po produkci, koho stáhnout ze zahraničí. Neskutečné mistrovství klidu a rovnováhy http://www.youtube.com/watch?v=2MXMZ9Cj0ys&feature=youtu.be

18
juk_jana
Reagovat

Suníčko (17) – psala jsem to už k odkazovanému článku, ale z webu JOJky zmizela místa českých kastingů, což je přinejmenším zvláštní…
http://csmatalent.joj.sk/csmt4-novinky/talent-je-spaet-prve-kastingy-budu-uz-v-aprili.html

Reagovat

juk_jana (18) dle mě je tam důležité to „Termíny prvých kastingov“. Na mě to působí, že se ještě nedohodli, ale stále Prima s JOJ jednají a budou vypsaná i další města.

20
juk_jana
Reagovat

Suníčko (19) – taky to na mě působí, že si stále nechávají otevřená vrátka k tomu, když se nakonec přeci jen dohodnou. Ale stejně nechápu, proč tam nejdřív ta česká města dali a pak je stáhli – že by pravá ruka nevěděla, co dělá levá?

Reagovat

juk_jana (20) protože třeba vše vypadalo slibně, ale nakonec někomu v Primě ruplo v bedně a řekl, just ne, za těchto podmínek do toho nejdeme, i když celé 3 měsíce předtím jednali právě o těchto podmínkách :)

22
Lukáš Franta
Reagovat

Ad Simon Cowell – bavili jsme se s ním o tom tak, že vítěz se zúčastní natáčení castingů v divadle před porotou příštího BGT. Hledali jsme něco, co by pomohlo ještě víc nastartovat kariéru soutěžících, co by jim otevřelo další dveře do světa… protože primárně se hlásí proto, aby se posunuli dál na své cestě. A tohle si myslím, že je to pravé. Krom finanční odměny.

23
Elko
Reagovat

22 Lukáš Franta: Určite je to zaujímavý nápad.
Viem, že sa asi nevyjadríte ako je to s Primou, ale zaujíma ma ako je to s vami, budete pripravovať ČSMT aj tento rok? Z vášho predchádzajúceho komentáru to vyzerá, že áno :)

24
Lukáš Franta
Reagovat

Ano, budu dělat Česko Slovensko má talent. Čeká nás spousta práce, 4. řada je velká výzva.

25
Elko
Reagovat

24 Lukáš Franta: Ďakujem za odpoveď, tak držím palce ;-)
Taká nenápadná posledná otázka bude ČSMT na obrazovkách SR i ČR? :-)

26
lydka
Reagovat

Já jsem pro všema deseti, aby to dělala jenom Jojka – předpokládám, že ta upištěná hysterka by se v tom případě nekonala a dalo by se na to dívat, navíc Jojka má archiv zadara, takže kdo ji nechytá, nic mu neuteče… angažování Adely k Pycovi jako spolumoderátorky už by byla jenom krásná třešinka na dortu…

27
Filip
Reagovat

Lukáš Franta – at to dopadne.. tak ci tak… prosim bez BILE! jinak se na to nebudu divat.. a to Talent mam rad… kdyby to dopadlo nakonec.. ze to bude bez primy.. budou tam teda i cesti porotci?

28
Lucas
Reagovat

No, jinak v zahraničí se to pěkně míchá :D Mel B bude v America’s Got Talent, ale taky v Australia’s Got Talent, kde bude i herečka Dawn French. Dannii Minogue by si měla vyměnit místo s Mel B a být zase v australském X Factoru, tak uvidíme :D

29
Ludvík
Reagovat

1: To je výhra pro toho kdo příhlásí toho talenta… myslím že zůstává 100 000 € jako výhra pro výherce…

30
libena
Reagovat

28 – tak jestli máš pravdu, tak mel b mi bude strašně chybět v australském x factoru, podle mě to byla nejlepší x factorovská porota kterou znám (mel b, ronan, guy a natalie)…

31
n-t
Reagovat

28 – Dannii bude v létě porotkyní v Britain and Irelands Next Top Model 9 a to končí až v září tak nevím :)

32
pepa
Reagovat

Takže bude kompletně nová porota. Pozitivní, či negativní zpráva?
http://www.cas.sk/clanok/246348/porotcovia-sou-cesko-slovensko-ma-talent-sorry-nepostupujete.html

33
james73
Reagovat

Myslím, že pozitivní a v vzhledem k ohlasům na porotu z minula si myslím, že se mnou většina diskutujích tady bude souhlasit :) Akorát ten Dejdar mi bude chybět.

34
Ludvík
Reagovat

Když se tak nad tím zamyslím ať si Jojka ten Talent dělá klidně sama… já se bez toho obejdu, mě by úplně bohatě stačilo kdyby Prima přesunula Americký X Factor z Prima Love na Prima Family na neděli ve 20:15 a dávali ho s titulkama…

35
Eliška
Reagovat

No tak to se těšíím :D

36
Niki
Reagovat

Kdyz odeslu prihlasku , nemel by mi prit nejaky potvrzujici email. Prosim o odpoved :-) :D

37
hanule
Reagovat

ahojte, chtěla jsem se zeptat zda po odeslaní přihlášky jsem automaticky přihlášená nebo musím čekat na potvrzující email diky za odpověď. :)

38
nada
Reagovat

lidi jak mam odeslat tu prihlasku :)???

39
okkvp
Reagovat

39 – já bych řekla, že entrem

40
Jan
Reagovat

ahojte, chtěl jsem se zeptat zda po odeslaní přihlášky jsem automaticky přihlášen nebo musím čekat na potvrzující email diky za odpověď. :)

Přidat komentář