Panáček v reality show

VV3 – 90.den, 29.11.

30. Listopad 2007 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Ivanka s Radimem zpět ve vile
Ráno poslední pětku vzbudili Iva s Radimem. Zpoza zrcadel se snažili dostat Domčucha a Melounka z postele, aby mohli vzdát úctu svému devadesátému dni ve vile.

Hádka milenců
Dominik si troufnul zeptat se René, proč asi dostává v novinách smsky, že má otevřít oči a přestat být tolik důvěřivý. Ta si to vzala osobně, jak to také bylo z jeho strany myšleno a Dominikovi nastala „tichá domácnost“. Ve svém naštvání René bojkotovala úkol, ve kterém měl Dominik vymyslet a naučit ostatní vyvolené na nějakou tuc tuc tuc písničku choreografii. Vypadalo to, že si to všichni užívají, a Dominikovy opičky a ksichtíky se nikomu napodobit nepodařilo. Trest pro René zřejmě nepřišel, nebo nebyl zmíněn.

Tanec na ledě
Protože se kluziště na terase docela povedlo, proč nevyhlásit mistrovství krasobruslařů. David v sukni začal velice opatrně, ale povedlo se mu pár originálních odrazů. Milan v turbanu a s toaleťákem namísto stuhy byl úžasný. Dominik v zápalu tance porazil Marcelky sněhuláka do bazénu, René se usmívala pod vousky, dokud si nepřisedla kočičí ocas a Marcelka když v letních šatečkách zpívala: „nechce sa ukázať zraněná“, tak jsem nějaké to zranění u ní i očekávala.

Dominik u ledu
Potom povolily ledy (i mezi Domem a René), ale přišla velká voda. Jediné suché místečko je to, kde nejvíce času tráví Dominik. Tolik lidí ve své posteli ho otrávilo. Utopil se, tak Milan s Marcelkou musí vykonat pitvu a zařídit pohřeb.

Ve finále
Po návratu René z posledního duelu všem pomalu docházelo, že jsou ve finále, což je „masakr, a asi to s nimi šlehne“. Renaty radost se střídala s divným pocitem z toho, jak se ve studiu tvářila Lucka a rodiče, ale Milan v tom má jasno: „Asi jsi nevybrala hodnýho taťku.“.

Rozdíl hlasů o to, komu spadne vítězství do klína, je veliký:
606 – 2637 – 12406

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
MJ
Reagovat

Rozdil hlasu to budou pouze nakoupeny hlasy pro Rene od Radima,az zejtra vecer se bude rozhodovat!Podle mě je pořadí Dominik/Milan/René.

2
Azachiel
Reagovat

noo..podle mě je pořadí René/Milan/Dominik …teda…si aspoň myslím…

3
Bohous
Reagovat

Taky si myslim, ze je to prvni nastrel koupenych Radimovych hlasu, aby vedel, pod kterou siluetou je Rene…..

4
Bohous
Reagovat

Ste se po*rali?? :D Ten poslední je Milan myslíte, že Radim má na to poslat 10 000 hlasů?? Víte kolik to je peněž a simkaret :D je zadluženej až po uši .. To je Milan

Reagovat

Bohous, třeba zase vše vsadil na jednu kartu, ale taky mě něco říká, že ten mega počet hlasů je Milana. Druhá René a pak Dominik, ale to uvidíme již dnes večer :)

Reagovat

Až mám chuť se vsadit, že vyhraje Milan.

Reagovat

Petr Novák, to jde? Se ptal včera kolega, zda si může někde vsadit, že vyhraje Milan, a já mu říkal, že myslím, že tentokrát žádná sázkovka takový „zápas“ nevypsala.

Reagovat

Pokud si dobře pamatuji, tak v září byl u Fortuny (nebo to byla Chance?) kurz na Milana 3,25. Teď bude o dost nižší.

9
Jája
Reagovat

Nemuzes prosim nahrat cely finále? At mame nejakou pamatku..

10
RadstaR
Reagovat

Jaja : Muzu a taky to udelam :)

Reagovat

ad sázkovky, dle mě na to žádná už nevypsala kurzy, protože je to velmi ošemetne a to hlavně z důvodu, že chodí málo SMS a tedy konečný výsledek je velmi, velmi, ovlivnitelný, když by se domluvil nějaký „sázkařský gang“, ale jen můj názor.

Reagovat

@Suníčko:
Tak sázky nabízí už jen Synot Tip – Tipáč sázku z nabídky vyškrtl. Kurs je navíc v tuto chvíli už nezajímavý. :-(

Ovšem na vítěze i dalšího odpadlíka ze StarDance jsou kurzy stále vypsány.

ad Sázkařský gang – praktikuje se to tak, že v případě podezření a větší vsazené částky (10000, 10000 apod.) obsluha sázku nepřijme a vypsaný kurs zruší.

Přidat komentář