Panáček v reality show

VV3 – Poslední zúčtování + Den otevřených dveří, 26.11. + video

27. Listopad 2007 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Ráno se vyvolení probudili jako na farmě, pípáním kuřátek a štěkáním psů. Co měli udělat jako první, bylo svázat se navzájem za jeden provaz, takže převlékání a ranní hygienu trávili všichni společně. Za největšího brblala byl tentokráte Milan, a nebylo to jeho známé popichování s nadhledem.

Potom si měli vzpomenout, jak vypadá a zní smích, a trénovat ho půl hodiny. Měl jim k tomu pomoci jimi zvolený nejnudnější vyvolený. Byl to David, ale nějak se mu nevedlo, takže měl úkol za nesplněný úkol. Stojku ve spodním prádle na hraně bazénu, a to vydržet deset sekund. Ještě že tam stojí ten sloup od praporu, v té zimě ho Milan s Marcelou podpořili pár dobře mířenými sněhovými koulemi.

Když se mohli konečně rozvázat a vychutnat si svoji „svobodu“ ve vilové nesvobodě, štáb zorganizoval den otevřených dveří. Tedy snažil se tvrdit vyvoleným, že za okny právě prochází jejich blízcí a příbuzní. Nikdo z vyvolených tomu nevěřil, ale René, kdyby to náhodou byla pravda, představila narychlo oholeného Dominika svým rodičům, a Dom na oplátku ji své mamce.

Protože má v posledních dnech Dominik dobrou náladu, proběhla jedna z potravinových bitek. René při ní dostala třeba vařená vajíčka do vlasů v Dominikově domnění, že jde o syrová. Z celého poválečného úklidu jsme viděli jenom kraťoučký záběr, ale šťavnatý, jak Dominik originálně utíral podlahu.

Protože na terase byla slabá vrstvička sněhu, co jiného by mělo Milana napadnout, než postavit sněhuláka. Jakmile měl na sobě postavené tři koule, Marcelka k nim přišla a skopla je do bazénu. Prý za to, jak jí dělá pořád zle. Milan je zase vytáhl, a sněhuláka si dostavil a dozdobil. Marcelka mu asi záviděla, tak si udělala vlastního.

Dominik se svěřil se zajímavou informací, že podle něj má René hodně společných věcí s jeho mámou. Milan okamžitě smečoval: „No, ten věk“. René když zjistila, že dnes bude výjimečné zúčtování, cítila (jako každé úterý), že bude právě ona palcovaná. Její modlitba o samotě na terase s křížkem v ruce k andělíčkovi jejímu strážníčkovi s ní byla absolutně nekompatibilní, více by k ní v jejím případě sedělo odbouchnutí hasičáku, pořádný křik, nebo další sex pod peřinou. Tam se odpoledne vyznávala Dominikovi, že je tisíckrát, tisíckrát jinačí, než Radim, spolu totiž mají souznění duší. Dom jí na to popisoval, za jakých okolností ji požádá o ruku. Bude to v nějaké pizzerii, tedy luxusní, objedná pití, třeba vodku s džusem, a ukáže jí hodně levný prstýnek. A pak si musí pořídit toho vlčáka, i když René z toho má obavy, protože když byla malá, tak jí jeden napadl. Ale když byl malý Dominik, bylo mu sedm let, jeho oblíbený film byl Můj přítel se studeným čumákem, kde právě hrál vlčák, a od té doby po něm touží.

Každá rodina se rozrůstá, jenom v té vilové to rychle ubývá, a tak je na čase, aby si René zvolila soupeře do předfinálového duelu. Protože v tom okamžiku se vzbudil můj syn a začal zvracet, měla jsem jiné starosti, takže se možná zítra podívám na video od RadstaRa, pokud vyzývací řeči stály za to. René zelený šátek uvázala své nepřítelce Marcelce, a ta, když se chlubila Terezce, jak je z posledního duelu plná energie, a se smíchem přijímala šátek, protože to čekala, rychle jí ztuhnul na rtech, když jim Tereza nařídila se znovu posadit. Nejprve šupajdila do zpovědnice a pak vybrala třetího do boje, Davida. Ten, jak během pondělí prohlásil, doufá, že odsud brzo vyleze, a nejlépe s plným pytlem peněz. Druhá varianta, kdy by René zvolila Milana a konal by se tak finálový boj předčasně, tedy odpadá, a v sobotu to bude ta správná nadupaná třešnička.

Panáčkovo VVideobraní

Video: Výzva
Videa z jiných dnů naleznete ZDE.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
Reagovat

Vidím to, že se vrátí asi Marcela, ale jinak Milanovi držím palce, jediný se z výhry nezblázní, takže si ji dozajista i za jiné věci zaslouží :)

2
e92338
Reagovat

Mě mrzí, že Marcelka netaktizovala. Mohla rovnou vyřadit i Dominika, aby mohli co nejdříve do picérky a objednat pití. Davida by tak čekalo třetí místo jako nekonfliktní Kačenku z pravní řady.

Reagovat

e92338, já ti nevím, jestli by Marcela přehrála Dominika, ten dle mě má u diváků větší základnu. Ale jen dohad.

4
was
Reagovat

Přestávám si být jistý, že se z toho Milan nezblázní. Dost ho to začíná zmáhat. Ale i z toho důvodu mi bude jako vítěz blizší, když budou spíš Vladovské emoce než Jalovcovské. Milan se bude třepat jak ratlík, protože si přestal být jistý. A já s ním… :-)

Reagovat

was, no když tak si odnese jen tu kutilskou sadu a jistě bude taky spokojen :))

6
was
Reagovat

SUNíčko, tak to zas néééé! Ať se třepe, ať brečí, ať hysterčí (koneckonců tyto emoce do teď neměl a k finále určitě patří) ale hlavně ať vyhraje. Nevím, kdo jinej by si to zasloužil víc.

7
Jiho
Reagovat

Už jste řešili ony diskutované záběry z Big Sister úletu Dominika? Dominik-Santholzer.cz Je to fakt on?

8
RadstaR
Reagovat

Jiho : Tezko soudit, obrazky jsou to nic moc vypovidajici. Jista podoba tam je a Dominik se navstevou neco podobneho netajil, ale nevim, nevim.

9
Chilli
Reagovat

To není on. Řekla bych, že je to zákeřný způsob, jak se obohatit.

10
Jiho
Reagovat

No v super.cz tvrdí, že o tom D. sám mluvil, že v Big Sister byl a dokonce podepsal práva. Je to pravda?

11
RadstaR
Reagovat

Jiho : Ze byl v bordelu rikal, ale nepamatuju si, ze by rikal v jakym a jeste aby podepisoval neco.

12
Frankie
Reagovat

Jo jo, o tý smlouvě mluvil. A ještě chudák říkal, že si to ani nepřečetl.

13
Hana
Reagovat

Doufám ve zdravý rozum lidí a věřím, že nepošlou opět hlasy té hloupoučké protekční husičce Marcele, která by potřebovala vrátit spíš do mateřské školky. Je to rozmazlený a rozcapený fracek, poslouchat její příšerné projevy je za trest.

14
knp
Reagovat

Ja myslim ze je to on.. hlavne podle te fotografie vpravo.

15
Martin
Reagovat

Tak já si pamatuju, že v jedný noční show Dominik říkal, že Big sister byl. Teda to „Big sister“ bylo vypípaný, ale podle jeho popisu je naprosto jasné, že je to ono.

Čili si za to zveřejnění může sám, kdyby se o tom v televizi nezmiňoval, nikoho by ten starý záznam nenapadlo hledat.

Co se týče práv, AFAIK je tam musí podepsat každej, kdo jde na pokoj.

16
ajda
Reagovat

Hani, u koho má Marcelka protekci??

17
RadstaR
Reagovat

Me by taky zajimalo, proc si dost lidi myslis, ze kdyz nejaka ukaze kozy, ze je hned protekcni. Marcele fandim, ale hlas ji rozhodne neposlu.

Přidat komentář