Panáček v reality show

VV3 – Anarchie ve štábu 24.11. + videa

25. Listopad 2007 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Ráno nebyl žádný budíček. Štábníci si dneska z vyvolených stříleli, tvrdili jim, že vedení odjelo, takže to ve vile vypadalo trochu podezřele. Hned ráno si někteří zpoza zrcadel přišli udělat do vily snídani. Tu chtěla i hladová Bára, tak poprosila vyvolené, jestli by jí neposloužili. Účastnili se na tom všichni, a Milan jí podnos donesl do zpovědnice. Tam ho Bára přemlouvala, jestli by nechtěl pro dnešní den dělat úkoláře.

René měla divný pocit, dávala Radimovi instrukce, kdyby se večer z duelu nevrátil, hlavně aby zavolal Lucince. Radim šel „naposledy zalít kvítka, kdyby náhodou“, a René si k němu do náruče přišla poplakat. Radim měl k René soukromý proslov, mimo jiné i o tom, že největší problém Dominika je jeho veliká žárlivost, a taky špatná nálada, když se blbě vyspí. Iva se na ně dívala z kuchyně a dabovala je: jako Radim: René, podívej se na to nebe. Jako René: Ne, Radime, já se chci dívat na tebe.

Milana napadlo, že když tam dneska není vedení, jestli by si mohl vlézt na střechu. Povolení dostal. Ani tam dlouho nevydržel bez práce, i když v poslední době už nemá moc energie, takže při té příležitosti vyčistil okapy. Zatímco ho Marcelka po vile hledala, bylo mu podáno točené pivko z nedaleké restaurace, a poté s ním byl puštěn na plazmu. Milan vehementně tvrdil, že tam nikde není od štábu ani noha, takže si skočil na pivko za roh, a dostal ho zadarmo, protože je teď slavný.

Také jsme se dočkali zrnění, protože si prý střihač Karel musí zatelefonovat, takže si štábníci pohráli i s námi, ale za chvíli už zavěsil a mohli jsme jet dále podle toho, jak jsme zvyklí. Milan si zahrál na lazebníka, a když čistil Marcelce boty, přidal si své do fronty na vyčištění i zvukař. Ten když přišel do vily, tak se na něj René hned nalepila a když ho vyprovodila a pochválila si, jaká to byla příjemná návštěva, holky ji popíchly, že ale René byla nepříjemná. To se jí samozřejmě dotklo, a když přihodila dřívko do ohně, Marcelka jí sice nerozuměla, ale zareagovala pohotově, že to dělá schválně, protože když se k něčemu René vyjadřuje blíž, tak to zamumlá tak, aby tomu nikdo nerozuměl. Zkrátka má podle Marcelky problém.

Ivanka si poplakala, zítra (tedy dnes) má již třiadvacáté narozeniny, a je tedy už stará a taky ztloustla.

Pošta! Dopis donesl osobně autor a s vyvolenými se začal loučit, že už to tam nedává, že musí odjet na léčení. Předal jim obálku, řekl jim, že je měl rád a zase odešel. Znění dopisu bylo takové postěžování si, že už nějakej ten pátek jim smolí dopisy, a jim dělá potíže to číst. Protože si toho neváží, tak jde domů. David se hned hlásil na jeho místo, aby mohl přebrat volnou funkci úkoláře.

Během toho, co trojice bojovala ve studiu o návrat, proběhla tradiční volba bosse, nikdo se do toho ale nehrnul. Milan to odmítal, protože ještě není po zdravotní stránce ve formě, takže sirka padla na Davida, který z toho také nešílel radostí.

Když se vrátila Marcelka a venku nechala i Radima, i Ivanku, přípitek nebyl vůbec veselý. Všichni byli v šoku, René plakala, David, stále vzdychal, co tady teď bude dělat mezi dvěma páry, a jak je na kostce vyobrazena pětka, tak on se cítí jako ta tečka uprostřed. Pro Milana to tam bude bez Ivany „brutálně prázdný“.

Rekapitulace končila změtí různých úvah o finále, o tom, že diváci chtějí vidět raději konflikty a oni se moc skamarádili, a taky se to už asi všechno balí, když se s nimi chodili dnes ti štábníci loučit. Marcelka vyřvávala na terase a byla jediná, kdo měl radost ze sobotního duelu, nikdo to s ní nesdílel, ale hlavně, že tím pro ně ubyl minimálně jeden týden.

Panáčkovo VVideobraní

Video: Gigi the Dominik
Video: Po duelu
Videa z jiných dnů naleznete ZDE.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
Reagovat

RadStare, prosil bych video, jak je Dominik odvázaný ze své příšerné písničky – ne, tohle fakt nebyl nářez :))

2
aksa
Reagovat

SUNíčko : má mamka by řekla, že Dom byl na nářez ;-)

3
ickx
Reagovat

Zaslechl jsem rozhovor vypadnuvší Ivany na Frekvenci 1 včera kolem poledne a řešili tam něco ve smyslu, že tam přišla se svojí dlouholetou partnerkou Olgou a na dotaz, jestli plánují reg. partnerství odpověděla, že ano. Tak to teda nechápu, uniká mi něco nebo je fakt Ivana na baby? nebo zas hraje nějaký divadýlko???

4
Chilli
Reagovat

To byl tipuji zřejmě zase ten její humor. Na blbou otázku ironická odpověď.

5
Momo
Reagovat

jmeno pisnicky na kterou paril dominik

6
Intibo
Reagovat

Momo : Gigi D´Agostino – Lento Violento :-)))

Radstar : Ještě prosím video z návratu Marcely-nechápající René+Domino,loučící se Radim+Ivana a křičící Marcela na zahradě

7
hughhh
Reagovat

me by zajimalo, co se delo po duelu

8
RadstaR
Reagovat

Tak muzete sosat :)

9
momo
Reagovat

diky intibo

10
kačík
Reagovat

pro hughhh ! : dneska jsem byla v naší IT učebně a jen tak mezi přednáškou si zajedu kouknout na pánačka – a hle ! V kolonce na jméno se tkví tvé jméno.
Taky se pohybuješ na VSP OSTRAVA?

Přidat komentář