Panáček v reality show

VV3 – Průvan ve vile, 23.11. + Duel + video

24. Listopad 2007 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Dneska se ve vile venkovní dveře netrhly, přeci jenom jsme měli tři účastníky duelu a ten průvan nám odvál hned dva soutěžící najednou. Ale začněme krátce pátkem a zdůrazněme, že již příští sobotu je finále VyVolených 3, kdy si jeden ze soutěžících odnese ceny v hodnotě 11 milionů korun.

Missák vily
Holky měly chvíli kluky pod pantoflem, tedy pod vařečkou. Jako rozhodčí v soutěži o nejkrásnějšího muže ve vile. Probíhalo to ve třech oblastech, rozhovor, promenáda v trenkách a volná disciplína. Kdyby měl Milan možnost změnit na světě jedinou věc, zakázal by prodávat vodu, v promenádě chlapi ukázali, „čím hýří jejich těla“ a ve volné disciplíně se nám také velice originálně předvedli. David nám zazpíval Na Pankráci, Dominik ukazoval, jak hýčká ženu, samozřejmě si k tomu vybral René, Radim dělal na stolku krucánky, a Milan předvedl velice užitečný postup boje s krokodýlem. Vítěz soutěže vyhrál tanec s porotkyněmi. Ty se ovšem na jednom z nich asi nedokázaly dohodnout, takže alibisticky zvolily všechny. Skončilo to tedy tancovačkou polky, až z toho měla Marcelka „děcka srdce až v krku“.

Miss Saigon
Marcela, Milan, Radim a David měli 40 minut na přípravu na výlet. Dominik se byl přimluvit ve zpovědnici za René, klidně by se za ni obětoval, aby mohla jet místo něj, a když mu to nedovolili, rozhodl se, že s ní ve vile zůstává. Radim s René ho přemlouvali a tak nakonec vyrazil. Ivanka chtěla, aby jí David přivezl dárek, ale chce ho až k nedělním narozeninám. Prý je ve vile oslaví i s Marcelkou. Jenom se mi zdá, že těch trestů „za nic“ bylo tentokráte až moc, ale aspoň Prima ušetřila za tři lístky na muzikál Miss Saigon a za benzín do jednoho auta navíc.

V divadle se začaly shlukovat kolem výletníků fanynky, rozdávaly se podpisy, a snad asi jenom Davidovi to trošku vadilo. Po vystoupení si zašli i do šatny za Tomášem Savkou a Leonou Černou. Z vily nám rekapitulace nabídla slabotu, podle on-linu se tam odehrával zajímavý rozhovor všech zůstávajících o René, dnes jsme viděli, že vyndala lamely z Radimovy a Dominikovy postele, což nemělo po jejich návratu žádný efekt. David by nejraději na žádné výlety nejezdil, má po nich zaječí úmysly, a Radim si před René dělal z Dominika srandu, jak se s radostí ženským podepisoval a dělalo mu to dobře.

Miss Duelu
Marcelka byla před duelem nervózní jako před prvním důležitým randem, a také jsem se nasmála u jejího sestřihu všech možných pádů. Pak proběhlo rozloučení, ale ty pravé emoce se rozhrábly až ve studiu, kdy se dozvěděli, že se vrátí jenom jeden z nich. Ivanka před prvním duelem neměla žádné sebevědomí, teď ho „má zdravé“, ale po prvním přehledu průběžných výsledků na ní bylo poznat, že až na tolik hlasů si nevěří. Terezka tentokráte potěšila, ptala se třeba Radima na to, jestli stále platí jeho domluva s René o výplatě druhému při případné výhře, ten to potvrdil, i když bylo slyšet na pozadí smích Ivanky. Kdyby vypadl Radim, bude ve vile odstavený vysavač, Iva zase dokáže správně lidi popíchnout, a když měli říci, kdo z nich si lístek zpět zaslouží, Iva řekla Marcelku, Radimovi se nechtělo chválit sebe, ale nakonec to vyžvejknul, a Marcelka by byla sama proti sobě, kdyby řekla Ivanku, takže taky řekla sebe. Marcelka stále poulila oči, zvláště při počtech hlasů a ty se zastavily na číslech 8302 – 31054 – 32916, takže nejtěsnějším rozdílu. Z „trojice plné jiskření“ se tedy vrací Marcelka, která i přes smutek ve vile to chystá pořádně oslavit. Pro Radima je každá cesta dobrá, jak cesta venku, tak ve vile, a určitě ho mrzí tak těsné vypadnutí, a Ivanka, ta se už také těší domů.

Návrat Marcelky mezi vyvolené byl rozpačitý, všichni v naději čekali do poslední chvíle, že se dveře ještě jednou otevřou. Milan na ně nalepil ucho, jestli něco neuslyší, a „ten druhej ho zajímal, kde je?“. René tomu, že se Radim nevrátí uvěřila až ho viděla na plazmě, a ten při loučení nebyl schopný ze začátku nic říci, jak ho slzy přemohly. Ivanka se také rozloučila a odešla ještě zmatená a vykolejená ze studia bez svého kufříku.

PŘÍŠTÍ SOBOTU JIŽ BUDE FINÁLE, TAKŽE V PONDĚLÍ BUDE ZÚČTOVÁNÍ!

Jak se bude vysílat poslední týden VyVolených 3

pondělí 26.11 – Zúčtování
22:15 – 23:45 VyVolení
Poslední Zúčtování ve Vile.
úterý 27.11 – Výzva
21:15 – 22:55 VyVolení
Všichni v ohrožení. Poslední Výzva!
středa 28.11 – rekapitulace
22:15 – 23:05 VyVolení
čtvrtek 29.11 – Duel
21:15 – 23:35 VyVolení – Poslední nelítostný souboj o místo ve Vile! Kdo se vrátí a kdo odejde domů s prázdnou? Kdo bude bojovat ve Finále?
Pátek 30.11 – rekapitulace
22:10 – 23:20 VyVolení
Sobota 1.12. – Finále
20:00 – 23:35 VyVolení – Drama vrcholí! Jenom jeden ze tří dnes získá závratných 11 milionů!
pozn. neděle – 22:05- Věřte – nevěřte III ;)

Panáčkovo VVideobraní

Video: Duel Ivana vs Radim vs Marcela
Videa z jiných dnů naleznete ZDE.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
Reagovat

Pokud to chápu správně, tak do dalšího Duelu zase půjdou tři a vrátí se jeden, hm. Snad to Milan ustojí až do sobotního vítězství ve finále. Jinak Radim jak vidno byl velmi silný soupeř a má velmi mnoho fanynek (či fanoušků v řadách české armády nebo gay klubů), kdyby šel do Duelu jen s jednou holkou, dle mě by se asi vrátil.

2
Bee
Reagovat

2SUNíčko: Hodně fanoušků z řad gay klubů? Asi ne, protože Hranáčovi ani Vladovi se Radim nelíbil ;-))) Zato ale oba „šíleli“ po mladym Kaňákovi, tak uvidíme, kolik ten bude mít nakonec hlasů ;-)

3
RadstaR
Reagovat

Tak jsem moc rad, ze Radim vypadnul. V NS cumel jak manas a i jeho konverzace stala za …. Jediny co me prekvapilo, tak ze Rene byla hoooodne vecela, coz se nedalo rict o Dominikovi. Jeste jsem nevidel jak probihal ani rozlucku, ale predpokladam, ze tam Rene slzela jak o zivot :D

4
PepekNamornik
Reagovat

RadstaR: chystas sestrih z vecerniho Duelu? NS uz jsem stahl. Vcera jsem nevidel ani Duel ani NS, takze Tva videa opravdu vitam. Diky

5
ajda
Reagovat

Radstar, slzel armádní hrdina Radimek a René docela vesele slavila, trochu mě naštvala, já se těšila na houkačku odvážející zhroucenou Kukačku…..no nic, snad příště odejde sama dveřmi na ulici :o)

6
RadstaR
Reagovat

ajda : Mno docela sem koukal. Pri rozlucce se jeste tvarila docela smutne, ale v NS uz snad ten jeho odchod dokonce oslavovala. Rozhodne byla zrovna nejveselejsi obyvatelkou vily :)

PepekNamornik : Duel bude za par minut i kdyz ne zrovna v nejake velke kvalite, ale koukatelny to je (ma to kolem hodiny a 155 MB).

7
lila!!!!
Reagovat

Podle mého vyhraje Marcela, Milan bude bohužel druhý.

Reagovat

lila, to snad ne, Marcele z toho šibne, líbilo se mně jak včera vyváděla radostí jen kvůli tomu, že se na ní otočila jedna lyžina z postele. Nedej bože, aby vyhrála ceny v hodnotě 11 milionů :)

9
IXAM
Reagovat

Teď jsem byl na Bleskově, kde se píšou dotazy pro Ivanu a Radima. Docela mě překvapilo,že 3/4 příspěvků jsou pro Radima, podepsané dívčímy jmény a jsou vesměs kladné. Že by ten vysoký počet hlasů pro Radima byl dílem náctiletých fanynek?

10
IXAM
Reagovat

Jo a některé mu dokonce chtějí pomoct splatit dluhy! Asi z kapesného.

11
RadstaR
Reagovat

Hehe lol. Mno verim, ze Radimuv pribeh urcite na par lidi zapusobil a urcite jako u Hanze mu par lidi prispeje a nakonec z toho bude jeste vysmatej.

12
mogadz
Reagovat

naprosto nechapu jak jste mohli poslat zpatku tu kravu Marcelu. fakt me to nastvalo, neradim se ani mezi „klub fanynek, nebo gayu“, ale tohle je na me fakt moc. bylo mi presne jasny ze vypadne jenom pro to, ze ma vic odpurcu nez priznivcu..hlasy do vv neposilam, protoze nehodlam vyhazovat za nekoho penize, abych mu dopral vyhru, ale po vcerejsku sem o tom zacal uvazovat. jestli tahle vypatlana krava (s prominutim ale musi to ven:) ) to vyhraje, tak ji snad dojdu zastrelit:D

lidi zacnete myslet..

13
etin
Reagovat

Mecela byla nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Škoda že to nevyhrál, ale Milan sní kamarádí a dal ji nějaké peníze:D

14
Courtsite
Reagovat

Hmm, jako tak tohle bys na tom nerozjel dobře. Stare9 turxety použedt jako alternativu, je1 jsem pro i jsem to navrhoval, ale Honza Havlas se na to netve1řil moc nadšeně, ikdyž nakonec ředkal, že snad jo :). Tak uvidedme, je1 bych byl pro udělat dvě verze nove1/stare1 přepednatelne1 v nastavened videa. Za toto zkusedm trochu zabojovat.

Přidat komentář