Panáček v reality show

Vyvolená 10.část: Velké finále

18. Listopad 2007 | napsal(a): | reality show: Vyvolená

Po deseti týdnech natáčení se slovenská romantická show Vyvolená dostala do finále. V něm si to o srdce rychlostního kánoisti Juraje Bači rozdají tři dívky: Světlana, Barbara a Júlia. Jako příjemný bonus navíc na vítězku čeká ještě půlmiliónové věno od televize JOJ a zahraniční zájezd v hodnotě 180.000.

Aby se Juraj správně rozhodnul, požádal o radu své nejlepší kamarády Jana a Ivana (kteří vypadali trochu jako jeho osobní bodyguardi). Ještě než se za nimi do kavárny všechny finalistky dostavily, kamarádi měli celkem jasno, doporučovali hlavně obě černovlásky Světlanu a Barbaru, Júlia ani jednoho z nich nezaujala a Jurajovi ji nedoporučovali. V kavárně se dívky moc dlouho neohřály, moderátor Libor Bouček je postupně jednu po druhé limuzínou rozvážel na utajené místa, protože od této chvíle už měly být od sebe oddělené až do finálového obřadu.

Jako první se pak Juraj setkal s Júlií. Jejich rande na lodi na Dunaji ale netrvalo moc dlouho. Juraj dal na doporučení svých kamarádů a beze slova sfouknul svíčky ve svícnu na stole. Júlia ne zrovna přesně pochopila, co to mělo symbolicky znamenat, proto jí to Juraj ještě musel říct slovy: ve hře právě skončila, do finále s ní už dále nepočítá. Podle svých slov Júlia tento konec očekávala, měla pocit, že v boji o jeho srdce udělala už před časem chybu.

Při druhém setkání připravil Juraj Světlaně velké překvapení. Dobře si pamatoval její zálibu v motorkách a půjčil si právě pro tuto příležitost vskutku luxusního choppera. Společně si pak vyjeli na výlet symbolicky k soutoku řek Dunaje a Moravy. I přes deštivé počasí bylo během jejich společných chvil vidět vzájemné jiskření mezi nimi. To samé už se nedalo poznat na schůzce Juraje a Barbary na bowlingu. V Jurajově těsné blízkosti byla Barbie viditelně nesvá a neustále uhýbala očima.

Pro úplně poslední romantické rande se Světlanou si Juraj rezervoval celý divadelni sál, kde jen pro ně dva zazpíval Petr Adamov. V průběhu schůzky pokládal Juraj Světlaně ještě poslední zvídavé otázky, hlavně ho zajímalo, jestli by si dokázala představit život po jeho boku. Světlana bez váhání vyhrkla „ano“ a Jurajovi posléze poprvé nahlas přiznala, že se do něj zamilovala. Pro poslední schůzku s Barbarou si Juraj vybral zase šapitó cirkusu Humberto. Na stejnou otázku už ale Barbara odpověděla trochu vyhýbavě, přece jen Juraje nedokázala poznat tak důkladně, jak by si přála. Stejně jako Světlana, i ona na konci rande dostala náhrdelník s drahokamem ve tvaru srdce.

Na finálový obřad na státním zámku v Lednici se přijely podívat i všechny dosud vyřazené soutěžící. Na otázku štábu většina z nich odpověděla, že by vítězství přály Světlaně, která při cestě za svým snem udělala maximum a o Juraje skutečně bojovala. Dvacetiletá Barbara se podle nich k Jurajovi moc nehodila, byla spíš ještě jako nevyspělé děvčátko, které si na svého partnera může ještě počkat. Mezitím se v maskérně připravovaly obě finalistky a Libor Bouček jim přišel sdělit novinu. Tím, že byly poslední dny oddělené, vůbec netušily, že už jsou vlastně jen dvě a Júlia už je dávno ze hry. Před samotným Obřadem prstenů se jich Libor ptal na jejich nejlepší okamžiky v soutěži. Barbara to využila k tomu, aby Světlaně položila přímo několik otázek, které jí pálily na jazyku. Pochybovala, že se Světlana do Juraje mohla za tak krátkou dobu skutečně zamilovat, protože ona sama by na to potřebovala víc času. Světlana jí ale potvrdila, že své city k Jurajovi skutečně nepředstírá. Na další otázku, jestli mezi ní a Jurajem v průběhu natáčení k něčemu intimnímu došlo, už ovšem ze slušnosti odmítla odpovědět. Závěrečné předávání krabiček s prstýnkem Juraj neuvěřitelně dlouho natahoval, ale vše skončilo podle očekávání. Prázdnou krabičku obdržela Barbara, a přestože tušila, že proti favorizované Světlaně nemá moc šancí, vyřazení nakonec oplakala.

Zato 37-letá Světlana Štastná se mohla radovat. V českých VyVolených 2 neuspěla, zato se stala slovenskou Vyvolenou Juraje Bači, který si svou novou partnerku odnesl v náručí až na nádvoří lednického zámku. Tam finálový večer skončil velkým ohňostrojem za doprovodu Marcela Palondera a Anity Soul, kteří všem účastnicím zazpívali titulní píseň této romantické reality show, která se televizi JOJ, to se musí uznat, docela povedla.

videa ke stažení

Vyvolená 10.část (v archívu TV JOJ)

související články

Vyvolená 9.část: Domov, sladký domov
Vyvolená 8.část: Willkommen in Kaprun
Vyvolená 7.část: Sedi Bača pri ohníčku
Vyvolená 6.část: Rafťáci
Vyvolená 5.část: Maďarský čardáš
Vyvolená 4.část: Tetování na celý život
Vyvolená 3.část: Penzión pro svobodné pány
Vyvolená 2.část: Kočičky si brousí drápky
vyvolená 1.část: Babičky pro Baču

Vyvolená

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
Reagovat

Tak to je dobré, že to vyhrála ta co se ucházela o VyVolené 2 a navíc jsi ji zařadil hned v prvním díle rekapu do skupinky „babiček“ :), ale třeba jim to vyjde.

2
hanka.cv
Reagovat

SEm se těšila, že se na to kouknu ale nějak to nejde, asi to zatím není volné pro běžné přehrání, píše to, že nemám zakoupené oprávnění, nebo něco v tom smyslu..:-(

Reagovat

hanka.cv, dle jejich webu bych řekl, že musíš mít nainstalovaný jejich speciální přehrávač. Takto to má řešené i TV Nova.

4
TK
Reagovat

Je potřeba povolit ActiveX instalaci jejich vlastního JOJmedia playeru, pak by to mělo jít. Technicky je to pak mp4 ve velice dobré kvalitě.

Přidat komentář