Panáček v reality show

Vyvolená 5.část: Maďarský čardáš

14. Říjen 2007 | napsal(a): | reality show: Vyvolená

Juraj Bača na samotném konci minulého dílu všem soutěžícím dámám slíbil, že udělá za dosavadním průběhem tlustou čáru, přestane si hrát na nějakého odtažitého, nepřístupného milionáře, což mu předepisoval scénář, ale moc mu tato role nešlo, začne se chovat přirozeněji a otevřeněji. To samé ale chtěl i zároveň po dívkách, protože u některých nebylo jasné, jestli do soutěže nepřišly jen shrábnout finanční odměnu.

Aby oddělil zrno od plev a poznal, jak budou dívky šikovné při obyčejné práci na venkově, pozval je na klasickou vesnickou zabijačku. Čuník, který to měl mít ten den spočítané, se jmenoval Jáncsi, maďarsky Honzík, což potěšilo moderátora Libora Boučka: „Tak jdeme zabít tu svini!“ (to milionář z obdobné reality show na Markíze Jan Novotný mu nasadil parohy a způsobil rozpad jeho manželství). Barbaře, která předtím tvrdila, jak má ráda zvířata, se při pohledu na porcování pašíka udělalo zle a musela utéct pryč. Ostatní dámy se ale pustily do práce a začaly připravovat jitrničky, ovárek a další pochoutky. Navečer Juraj pozval čtyři z nich (včetně Barbary, aby ji trochu zlepšil náladu po tom zážitku) do maďarské hospůdky na tradiční pokrm halászle (rybí polévku). Po jídle si pak všichni v lidových krojích zatancovali.

Cesta po Maďarsku dále pokračovala do Budapešti, kde dámy s Jurajem strávily skoro celý den na atrakcích ve Vidámparku. Na společné rande si ale Juraj vybral jen Silvii a Světlanu, které vzal na romantickou projížďku kočárem podvečerní Budapeští. Na konci jízdy se ale rozloučil se Silvií, na večeři při svíčkách a za doprovodu smyčcového tria pozval pouze Světlanu. Světlana pak se slzami na krajíčku štábu přiznala, že to byl ten nejkrásnější večer, který za poslední tři roky zažila. Takže tu kromě Irenky máme už druhou soutěžící, která se do Juraje hluboce zamilovala.

Obřad prstenů na zámku v Lednici probíhal docela rychle, Juraj se s rozhovorem s dívkami už tolik nezdržoval (pořad se totiž musel vejít do zkrácené hodinové stopáže). Dívky jedna po druhé otevíraly krabičky s prsteny, nikdo nevypadával, až nakonec zbyly jen dvě soutěžící. K překvapení diváků to byly dvě velké favoritky, Češky Lenka a Světlana (obě účastnice předchozích dvou řad českých VyVolených). V klání o Jurajovo srdce ovšem skončila Lenka. Jak ale prozradila štábu, konec v soutěži ji moc nemrzel, vzhledem k tomu, jak se k ní chovaly ostatní dívky v zákulisí natáčení a před Jurajem ji pomlovaly a očerňovaly, tak byla jedině ráda.

Pokračování příště

videa ke stažení

Vyvolená 5.část (v archívu TV JOJ)

související články

Vyvolená 4.část: Tetování na celý život
Vyvolená 3.část: Penzión pro svobodné pány
Vyvolená 2.část: Kočičky si brousí drápky
vyvolená 1.část: Babičky pro Baču

Vyvolená

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!