Panáček v reality show

Vyvolená 3.část: Penzión pro svobodné pány

4. Říjen 2007 | napsal(a): | reality show: Vyvolená

Po posledním hromadném vyhazovu zůstalo Ve hře 11 žen, které budou usilovat o srdce rychlostního kánoisty Juraje Bači. A kdyby to jim nestačilo, tak návdavkem na výherkyni čeká jako odměna ještě za 200.000 a od televize JOJ věno ve výši 500.000 Sk. Narozdíl od show Vem si mě! tento pořad nemusí skončit velkolepou svatbou, Juraj Bača už dopředu oznámil, že nehledá nevěstu, ale jenom partnerku.

Další soutěžní den uvítal všechny dámy moderátor Libor Bouček před nákupním střediskem. Nejdříve bylo ale zapotřebí srovnat početní síly, protože tým Šelem (žen nad 30 let) bylo pět, Kočiček (dívek kolem 20 let) bylo šest. Kočičky si měly samy rozhodnout, která z nich se soutěže nezúčastní a tím také příjde o možnost jít s Jurajem na individuální rande. Po krátkém dohadování (žádná z nich si tuto šanci nechtěla nechat ujít) rozhodl až kámen-nůžky-papír a doplatila na to Kika (neboli Kristína). Možná ale nemusela svým spoluhráčkám nic závidět, soutěžní úkol nespočíval v nakupování, ale v hokejovém turnaji na kluzišti v shopping centru. Celé utkání řídil přísný rozhodčí Libor Bouček, který stíhal přímo z ledu zápas ještě průběžně komentovat. Většina dívek by se sice v NHL mohla uživit jen jako roztleskávačky, šlo to jedině Lence (účastnicí českých VyVolených 1), která v dětství s klukama hrávala, a která také týmu Šelem zařídila většinu gólů. Zato Světlana (pro změnu účastnice českých VyVolených 2) stála na bruslích poprvé a celou dobu se jen křečovitě přidržovala mantinelu. I tak ale stejně dokázala faulovat a Libor ji vykázal na 2 minuty na trestnou lavici vedle Juraje Bači, který celý zápas pobaveně sledoval. Výsledné skóre bylo 3:2 pro Šelmy.

Za předvedené úsilí pozval Juraj všechny k sobě do Komárna. Zatímco se většina soutěžících ubytovala v jeho „skromném“ penziónu, Juraj si z vítězného hokejového družstva Šelem vybral tři, které s ním mohly strávit společné rande. Rozhodl se pro Lenku, Světlanu a Irenu, které ho následovaly k němu domů (Libor: „Světlano, neboj, uvnitř není led, nemusíš se přidržovat zdí.“) Tam jim na televizi pustil domácí video ze svého dětství a prozradil některé věci ze svého soukromí, což byla velká pocta, Juraj si svoje soukromí jinak pečlivě hlídá. V průběhu tohoto rande se už smíšek Světlana konečně trochu více uvolnila (a vlastně v posledních dvou dílech se stará o ty nejvtipnější scénky). Zato čerstvá babička Irena (38 let) seděla těsně vedle Juraje a byla hodně zamlklá. V interview na kameru přiznala, že se do Juraje asi zamilovala, chtěla s ním být sama a ne se dělit ještě se dvěma dalšími štěbetalkami. Jenže právě v nejlepším Juraj požádal právě tichou Irenu, aby z místnosti odešla a nechala ho samotného s Lenkou a Světlanou!

Aby to ostatním nebylo líto, večer šli společně do centra Komárna na diskotéku, kde na ně čakalo karaoke a sada známých česko-slovenských hitů. V průběhu celé zábavy se Juraj až nápadně často točil kolem Lenky a pozorní kameramani zachytili, kam také jeho ruce na Lenčině těle zabloudily. To ale samozřejmě neuniklo ani ostatním hráčkám a v rozhovorech na kameru to nelibě nesly hlavně Nina a Irena.

Večírek se hodně protáhl, ale to nezastavilo Libora, aby dívky nelítostně budil už časně ráno. Čekala je další disciplína. Penzión musí přece fungovat a právě to byl jejich úkol. Nejdříve Šelmy dostaly na starost restauraci a měly připravit snídani Liborovi a Kočičkám přesně podle jejich přání. Hlavní servírkou se stala Světlana, která sama podniká v pohostinství, ale jak přiznala, Jurajovi jeho prosperující a bezvadně vybavený penzión záviděla. Přestože měla nejvíce zkušeností, stejně se musela hodně otáčet, aby splnila všechna přání náročných strávníků (Libor:„Ale já jsem říkal tři nožičky párků a dostal jsem jen dvě!“).

Podobně Libor potrápil i Ninu a Lenku, které dostaly na starost úklid pokojů. osobně jim v jednom pokoji rozházel postele, vysypal na zem květináč a dal jim pět minut na perfektní úklid. Do toho se jim tam motal a dobíral si jejich sexy uniformy („Hned by jsi mohla hrát v nějakém pěkném německém filmečku“). Z výsledku ale nebyl nadšený Juraj, protože se mu nezdála ani kvalita ustlané postele. Ve svém podniku trvá na vyšších standartech.

Kočičky meztím mohly jít na hodinu aerobiku. Do parády si je vzala fitnesska a představila jim kangoo jumps, speciální odpružené boty na cvičení. Na nich pak děvčata pod vedením trenérky poskakovala a Juraj pobaveně poznamenal, že je mu jasné, proč štáb vybral právě toto cvičení. Kameramani se totiž zaměřili hlavně na dívčí výstřihy…


Odpoledne se v penziönu role obrátily. Do uniforem se převlékly Kočičky a dostaly za úkol Jurajovi a Šelmám připravit smažený sýr a brambory. Dokázaly utvořit nový rekord, jídlo na stůl předložily už za deset minut. To už bylo podezřelé i Jurajovi, jak mohly tak rychle uvařit brambory. Jak se ukázalo, našly v lednici brambory připravené, takže je jen jednoduše ohřály v mikrovlnce, nejvíce času jim zabralo hledání tatarky, ikdyž ji měly v lednici přímo na očích.

Obřad prstenů se konal už zase zpátky na krásném zámku v Lednici. Jako první si prázdnou krabičku bez prstenu otevřela 19-letá Zuzana Hámorská (panna, nikoliv ovšem znamením zvěrokruhu). Docela to očekávala, protože neměla moc příležitosti se s Jurajem na individuálním rande poznat a už od úvodního setkání „nepřeskočila jiskra“. Juraj ji vysvětlil, že je pro něj příliš mladá a chová se stále ještě jako malé děvčátko. Další dívky už ke své radosti v krabičkách prsten nacházely, Juraj si na téměř samotný závěr pozval Ninu a Barbaru. Nina se už do této situace dostala podruhé po sobě a byla viditelně nervózní. Když ale obě dvě současně otevřely krabičky, obě v nich prsten nalezly a Juraj se zasmál, jak je zbytečně vystresoval. Jako poslední si pro ortel přišla Jarmila, ale než jí vůbec stačil Juraj krabičku předat, sama chtěla udělat důležité prohlášení. Všem soutěžícím dívkám v té chvíli zatrnulo. Jarmila byla totiž mezi nima velmi oblíbená, byla jim velkou oporou a pro Kočičky byla takovou druhou mámou. Nedovedly si proto představit, proč by Jarmila dobrovolně odcházela. Ve velmi emotivní scéně se tak mnohým po tvářích koulely slzy jako hrachy. Jarmila jim oznámila, že ve hře hrála roli špiónky nasazené štábem (ani Juraj o ničem nevěděl) a její úloha v tuto chvíli skončila. Sama se ale v závěrečném interview přiznala, že se jí loučilo opravdu těžce, a kdyby neměla předem časově omezenou roli, klidně by chtěla o Juraje usilovat sama.

Pokračování příště

videa ke stažení

Vyvolená 3.část (v archívu TV JOJ)

související články

Vyvolená 2.část: Kočičky si brousí drápky
vyvolená 1.část: Babičky pro Baču

Vyvolená

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Ilona
Reagovat

Čauky, jestli někdo víte – jaké má webovky Vyvolená na Slovensku?

2
TK
Reagovat

Pokud já vím, tak neexistují žádné oficiální stránky Vyvolené.

Přidat komentář