Panáček v reality show

Vyvolená 6.část: Rafťáci

21. Říjen 2007 | napsal(a): | reality show: Vyvolená

Minulý týden se dívky podívaly do Maďarska, tentokrát je čekala cesta ještě o kousek dál, do Slovinska. Nadšený vodák Juraj Bača se totiž rozhodl, že je vezme na rafting a pro tento adrenalinový sport jsou v Národním parku Triglav ve Slovinsku přímo ideální podmínky.

Ze sedmi dívek si Juraj vybral čtyři rafťačky, které se převlékly do neoprénů a po krátké instruktáži od průvodců usedly do gumového člunu a vyrazily po řece Soči vstříc peřejím. V následném rozhovoru se štábem pak dívky prozradily, že jinak klidný džentlmen Juraj nevydržel a celou cestu na ně křičel pokyny. Juraj to uznal, zkrátka nemohl přenést přes srdce, jak mu to ty baby ve člunu neustále kazily. Do cíle ale dorazili všichni v pořádku, nikdo se neutopil. Juraj si pak vybral Zuzku a pozval ji na piknik. Na něm mu ale Zuzka otevřeně přiznala, že se jí jako chlap nějak moc nelíbí, nemá totiž moc ráda muže s velkými svaly.

Později odpoledne se Juraj sešel s ostatními v taverně a moderátor Libor Bouček si pro odlehčení nálady připravil jedno překvapení. Stále je to boj žen dvou generací, dvacetiletých Kočiček a Šelem, kterým je už přes třicet. Libor tak nechal kolem stolu kolovat fotografie Šelem, kdy byly také ve věku 18 let (některé momentky vzbudily všeobecné veselí). Libor měl ale v záloze ještě fotografie Kočiček, které byly ve Photoshopu upravené tak, jak by jejich tváře vypadaly za pár desítek let, a tomu už se slečny moc nesmály.

Po večeři si Juraj vybral Ninu a pozval ji na individuální rande. Por Ninu ale toto rande nevyšlo moc dobře, začala se Jurajovi příliš podbízet, nakonec byli oba dva rádi, když trapné okamžiky skončily.

Druhý den dobrodružné zážitky pokračovaly a všechny dámy si mohly vyzkoušet canyoning v ledové vodě. Hodně z nich přitom dokázalo přemoci svůj strach z výšek a volného pádu. Po tomto přílivu adrenalinu Juraj nabídl třem z nich (Světlaně, Barbaře a Júlii) individuální rande, ale musely se samy dohodnout, kdo půjde. Nakonec to vyhrála Barbara a čekala ji relaxační masáž, kterou ji poskytl přímo Juraj (jako sportovec měl za sebou masérský kurz). Na závěr si role vyměnili, Barbie si na něj obkročno sedla a masáž mu oplatila (ale skutečně se jednalo jen o masáž zad!)

Pravidelný Obřad prstenů se už kvůli chladnému počasí neodehrával na nádvoří lednického zámku, ale v jeho neméně krásných interiérech. Při předávání krabiček s prsteny Juraj neopomněl jako vždy ke každé dívce pronést nějaký svůj názor. Jako poslední zůstaly ledová královna Nina a Zuzana. Nebylo ani moc velkým překvapením, že vyřazena byla právě Zuzana, když o svalnatého sportovce Juraje vlastně vůbec neměla osobní zájem.

Pokračování příště

videa ke stažení

Vyvolená 5.část (v archívu TV JOJ)

související články

Vyvolená 5.část: Maďarský čardáš
Vyvolená 4.část: Tetování na celý život
Vyvolená 3.část: Penzión pro svobodné pány
Vyvolená 2.část: Kočičky si brousí drápky
vyvolená 1.část: Babičky pro Baču

Vyvolená

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!