Panáček v reality show

Vyvolená 9.část: Domov, sladký domov

11. Listopad 2007 | napsal(a): | reality show: Vyvolená

Jak prozradil Juraj Bača v minulém díle, o složení finálové trojice už má víceméně jasno. Poslední úkoly mu měly jenom potvrdit, že se rozhodl správně. Proto jej také napadlo, že by zbylé čtyři dívky navštívil u nich doma, aby poznal také jejich rodiny. Po osmi týdnech odloučení se tak znovu mohly vidět se svými nejbližšími.

Jako první byla Světlana, s níž se Juraj vydal do Hulína. Když ale Světlana před svým domem skočila do náruče jinému mladíkovi a začala se s ním až podezřele vřele vítat, Jurajovi trochu zaskočilo: Co to mělo znamenat? Naštěstí to byl jen její brácha Franta, který celou slovenskou show pečlivě sleduje a dal Jurajoviijednu dobře míněnou radu: Jestli Světlanku vyhodí, tak si to s ním boxer Franta vyřídí ručně. V průběhu návštěvy si Juraj nemohl nevšimnout na stěnách rozvěšených aktů, které Světlana naforila se svým bývalým manželem, fotografem Antonínem Tesařem (který se tak nezapomenutelně zapsal do průběhu VyVolených 2).

Druhá návštěva s konala v panelákovém bytě u Júliiny maminky a tří sourozenců. Júlia zavedla Juraje také do svého pokojíku, který byl tak maly, že se tam štáb málem ani nevešel. I zde Juraj obdivoval fotky, celý pokoj měla Júlia polepený plakáty se zpěvákem Peterem Kotuľou (finalistou první slovenské SuperStar). Júlia štábu přiznala, jak byla ráda, že v době návštěvy nebyl doma její otec. Možná by to pak dopadlo jako při návštěvě Irenky u svých dcer a vnoučat. Sotva totiž dcery zahlédly kamery, rozčílily se, že nikdy nesouhlasily s natáčením u nich doma, zabouchly před Jurajem a celým štábem dveře a začaly své matce nadávat. Juraj byl tak i přes zavřené dveře svědkem ne zrovna příjemných okamžiků, kdy dcery neumožnily své matce, aby se pozdravila s vnoučaty, a prohlásily, že je pro ně mrtvá. Zdrcenou Irenu pak musel Juraj při odchodu dlouho utěšovat. Takové přijetí si rozhodně nepředstavovala a tušila, že za tím bude nejspíš její bývalý přítel.

U Barbařiny maminky to už probíhalo ve větším klidu a pohodě, maminka Juraje málem ani nepustila ke slovu a dokonce si připravila básničku o něm a o Barbarce. Při prohlídce tohoto bytu v Petrželce konečně Juraj našel to, co hledal: spoustu na stěně vylepených fotografií Juraje Bači.

Ještě před tradičním Obřadem prstenů měl Juraj pro dívky připraveno pro dívky jedno překvapení: přišla je navštívit všemi oblíbená Jarmila, která byla na počátku soutěže mezi ně nastrčená štábem jako špiónka. Chtěla je před blížícím se finále trochu povzbudit a dát jim pár dobrých rad. Tento Obřad prstenů byl ale konečnou pro Irenku, do finále, které se koná příští týden, se probojovala favorizovaná šelma Světlana a dvě Kočičky: Júlia a Barbie.

Pokračování příště

videa ke stažení

Vyvolená 9.část (v archívu TV JOJ)

související články

Vyvolená 8.část: Willkommen in Kaprun
Vyvolená 7.část: Sedi Bača pri ohníčku
Vyvolená 6.část: Rafťáci
Vyvolená 5.část: Maďarský čardáš
Vyvolená 4.část: Tetování na celý život
Vyvolená 3.část: Penzión pro svobodné pány
Vyvolená 2.část: Kočičky si brousí drápky
vyvolená 1.část: Babičky pro Baču

Vyvolená

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Sarpele
Reagovat

Jsem ráda, že o téhle imho moc povedené show taky někdo píše. Jen škoda, že jsou ty články tak krátké a suché.

2
TK
Reagovat

Taky si myslím, že se tahle show Jojce povedla, i technicky to bylo na daleko lepší úrovni než třeba Supermodelka. Nezklamalo ani angažování vtipného Libora Boučka (uvidíme, jak dopadne v jeho podání Cheaters, který JOJka teprve chystá). Docela rozumný nápad bylo i zkrácení pořadu na hodinu, s posledními díly JOJka dosáhla takové sledovanosti, o které se jí dlouho nesnilo.
Panáček byl jediný server, který o této show pravidelně psal, třeba ani na web stránkách JOJ o ní nic nenajdete. Pravda, do článků jsem mohl přidat trochu šťávy, ale třeba o tomto dílu se toho nedalo o moc víc napsat.

3
Anonymní
Reagovat

Byla to bezvadná show, moc se jim povedla, Juraj se tam dost hodil, Libor byl perfektní. Doufám, že k tematu ještě něco napíšete.

4
Sarpele
Reagovat

No s tím zkrácením nevím. Zdálo se mi, že už to bylo chvílemi moc stručné. Chtělo to asni nějakou zlatou střední cestu.

Přidat komentář