Panáček v reality show

Vyvolená 8.část: Willkommen in Kaprun

6. Listopad 2007 | napsal(a): | reality show: Vyvolená

Mezi nejoblíbenější sporty Juraje Bači patří kromě kánoistiky i lyžování a vůbec si nedovede představit, že by jeho potenciální partnerka lyžovat neuměla. Proto také pět posledních soutěžících dívek naložil do auta a odvezl je na výlet do rakouského Kaprunu. Tam už na ně v tyroláčku čekal moderátor Libor Bouček, který je přivítal svojí oblíbenou echt Němčinou.

Světlana a Júlia stály na lyžích poprvé v životě a ani ostatní se zrovna za excelentní lyžařky nepovažovaly, proto jim Juraj na svahu ledovce Kitzsteinhornu dal základní lekce. Později si ale štábu posteskl, že asi nebyl moc trpělivý učitel, protože si chtěl v tomto překrásném prostředí taky sám pořádně zalyžovat.

A když lyžařský výcvik, tak se vším všudy, třeba i s lehce infantilní zábavou v hotelu v podobě hraní twisteru a hry na slepou bábu, kdy měl Juraj poslepu poznat jednotlivé dívky. Pro individuální rande si ale nakonec vybral opět Světlanu. Další důvod proto, aby jí ostatní dívky záviděly. Už posledně se rozdělily na dva nesmiřitelné tábory, přičemž největší rozpory panují hlavně mezi Ninou na jedné straně a Irenou a Světlanou na straně druhé. V tomto vzájemném boji se používají všemožné prostředky, například Světlana se Nině pomstila třeba tak, že při obědě popadla v restauraci kočku a strčila jí čumák do Ninina talíře s polívkou (Světlana později při rozhovoru se štábem: „Ano, udělala jsem to, ale jen proto, že mrtvá krysa nebyla nebyla nikde po ruce“).

Druhý den v Kaprunu strávil Juraj nejdříve jízdou za sněžným skútrem společně s Júlií a poté si šli všichni zaplavat do krytého bazénu. Dívky na Juraje ale neustále dorážely, sesypaly se na něj a snažily se jej dostat z plavek. Takovéto přesile se Juraj ve vodě jen stěží bránil, a ikdyž se může zdát, že se něčeho jen tak nezalekne, v této chvíli měl skutěčně strach v očích. Než to mohlo zajít příliš daleko, raději poslal dívky pryč a na romantické rande v bazénu při svíčkách si pozval jen Júlii.

A vracíme se zpátky do Česka na zámek v Lednici, kde se tradičně odehrává Obřad prstenů. Když si šla pro ortel Světlana, Juraj jí vyčetl právě ten incident s kočkou, o kterém se dozvěděl od štábu. Považoval to za značně dětinské, co už překročilo mez. S těmito slovy podal Světlaně krabičku, která byla prázdná! Světlaně se v té chvíli zastavilo srdce, protože to vůbec nečekala (a navíc je už nějakou tu dobu do Juraje šíleně zamilovaná). Než se ale stačila ze šoku vzpamatovat, Juraj jí se smíchem oznámil, že jí chtěl jen vytrestat za všechny její vtípky, sáhl do kapsy a předal ji prstýnek. Světlana tak stále zůstává ve hře. Ze soutěže naopak vypadla její sokyně, ledová královna Nina, která nebyla ostatními dívkami moc oblíbená už od začátku.

Pokračování příště

videa ke stažení

Vyvolená 7.část (v archívu TV JOJ)

související články

Vyvolená 7.část: Sedi Bača pri ohníčku
Vyvolená 6.část: Rafťáci
Vyvolená 5.část: Maďarský čardáš
Vyvolená 4.část: Tetování na celý život
Vyvolená 3.část: Penzión pro svobodné pány
Vyvolená 2.část: Kočičky si brousí drápky
vyvolená 1.část: Babičky pro Baču

Vyvolená

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!