Panáček v reality show

Vyvolená 2.část: Kočičky si brousí drápky

22. Září 2007 | napsal(a): | reality show: Vyvolená

Ve slovenské romantické show Vyvolená, kterou začala televize JOJ vysílat před týdnem, se o srdce kánoisty Juraje Bači poperou hned dvě skupiny žen. Po minulém vyřazování už jen sedmičlenná skupina zralých žen ve věku 30-40 let (v soutěži se jim přezdívá Šelmy) a pak skupina velmi mladých atraktivních slečen kolem 20 let (neboli tým Kočiček). Se Šelmami se Juraj už mohl seznámit, nyní na něj čekalo poznávání Kočiček.

Letmé seznámení připravil moderátor Libor Bouček už při snídani na terase hotelu, ale Juraj chtěl každou z nich poznat ještě v soukromém rozhovoru:
Barbara Pastoreková, 20 let, asistentka, všestranná sportovkyně (plavkyně, kajakářka, což Juraje hodně potešilo)
Júlia Šimonovičová, 19 let,studentka práv
Zuzana Szokeová, 19 let, barmanka a boxerka
Linda Povinská, 24 let, barmanka
Silvia Bokorová, 21 let, studentka
Zuzana Hámorská, 19 let, studentka, Jurajovi se hned přiznala, že je stále panna
Kristína Vlasáková, 22 let,studentka psychologie

Rozhovory s dívkami probíhaly daleko lépe než interview se Šelmami minulý týden, které byly tehdy viditelně nervózní a souvislou větu z nich Juraj nedostal. Teď slečnám pusa jenom jela a s Jurajem uvolněně vtipkovaly. Juraj byl s výsledkem viditelně spokojen a nevadilo mu, když spolu s dívkami v bikinách neplánovaně skončil v hotelovém bazénu (kam ho nečekaně shodil Libor a zničil mu tak jeho drahé italské boty).

Juraj si pak mohl z obou skupin vybrat po třech ženách, které s ním půjdou na sportovně laděné rande. Rozhodl se pro Silvii, Júlii, Zuzanu, Irenu, Martinu a Jarku (tajnou agentku nasazenou štábem). Odvezl je do lesa, kde měl pro ně připravený trénink slaňování z vrcholku strmé šedesátimetrové skály (v americké verzi ve stejném úkolu dívky slaňovaly po stěně budovy uprostřed města). Dívky jednu po druhé po celou cestu doprovázer instruktor lezení, takže se nemusely bát (teda až na občasnou spršku kamení, helma byla dost důležitá). Slaňování si samozřejmě sám na vlastní kůži vyzkoušel i Juraj.

Po návratu zpět do hotelu si Juraj pozval na rande další dvě dívky, tentokrát jenom Kočičky Kristínu a Barbaru. Setkali se na střelnici, kde se naučili střílet na letící plastové talíře. Juraj, který už střílet uměl, se ujal role trpělivého učitele obou dívek. Libor jim mezitím opodál griloval steaky, ale protože se víc věnoval komentování jejich bídné mušky, maso se mu podařilo připálit.

Libora ale také zajímalo, co si vlastně myslí jedna skupina o druhé. Jak se dozvěděl, zrovna přátelská atmosféra mezi Šelmami a Kočičkami nepanovala, obě skupiny se prakticky spolu vůbec nebavily, zralejší ženy na adresu studentek neměly moc vlídná slova. Podle jejich názoru byly arogantní, vulgární a neuměly se vůbec chovat (Irena:„Kdyby to byly moje dcery, tak bych se za ně tak styděla, že bych raději chodila kanály“).

Aby se tým Šelem necítil odstrčený na vedlejší kolej, pozval je Juraj na lekci latinskoamerického tance Merenge. Sám se za nějak úspěšného tanečníka nepovažoval (ikdyž se loni dostal až do finále Let’s Dance na Markíze), proto si vzal na pomoc taneční instruktory. Na závěr si Juraj vybral Martinu, Ninu a Světlanu (účastnici českých vyVolených 2), aby s ním strávily romantický večer při sklence dobrého vína a žhavých latinskoamerických rytmů.

Obřad prstenů už Šelmy jednou zažily, pro Kočičky to měla být nyní premiéra. Každá, kdo v malé krabičce od Juraje nalezla prstýnek, ve hře pokračovala. Jako první před něj předstoupila podnikatelka Iveta, která ho sama poprosila, aby mohla soutěž ukončit. V posledních dnech se hodně trápila, nebyla na tom psychicky moc dobře a štáb k ní musel dokonce zavolat pomoc psychiatra. Juraj jejímu přání vyhověl a v soutěži skončila. To ale neznamenalo, že obřad prstenů byl tímto hotový, pokračovalo se dál. Prázdná krabička čekala ještě na Martinu, která se stále nedokázala uvolnit ani v průběhu tanečního salsa večírku. Na závěr si Juraj nechal dvě dívky, chladnou kosmetičku Ninu a barmanku Lindu. Přestože Nina nedokázala ani v poslední chvíli Jurajovi říct jediný rozumný důvod, proč by měl v soutěži ponechat právě ji, prstýnek v krabičce nakonec nalezla. Třetí vyřazenou tak byla Linda, která sice s Jurajem nebyla ani na jednom individuálním rande, ale nepadli si do oka už při úvodním rozhovoru. Všechny tři vyřazené dostaly šanci rozloučit se s Jurajem a mohly říct také poslední slova jedné dívce, kterou měly nejraději, a jedné, kterou zase nejvíce nesnášely. Jak Linda, tak Iveta si jako nejméně oblíbenou vybraly právě odtažitou Ninu a v závěrečných slovech zazněla na její adresu dosti ostrá slova. Ovšem to nic není protï tomu, co nás ještě čeká v následujících dílech, soudě podle krátkých upoutávek na konci epizody.

Pokračování příště

videa ke stažení

Vyvolená 1.část (v archívu TV JOJ)

související články

vyvolená 1.část: Babičky pro Baču

Vyvolená

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Lacné letenky - http://www.letimdosveta.sk
Reagovat

Lacné letenky – http://www.letimdosveta.sk

Přidat komentář