Panáček v reality show

Vyvolená 7.část: Sedi Bača pri ohníčku

28. Říjen 2007 | napsal(a): | reality show: Vyvolená

V předchozích dílech se soutěžící dámy podívaly do zahraničí, tentokrát to neměly daleko. Moderátor Libor Bouček je totiž odvezl do Ružomberka, kde už na ně čekali dva bačové: Juraj a Václav (opravdový bača). Sotva se stačily rozkoukat, už nafasovaly gumáky a hybaj do práce.

Júlia a Silvia tak hned dostaly za úkol podojit ovce. Juraj si je přitom dobíral („Všechno v pořádku? Doufám, že nedojíš taky berana.“), ale i přes snahu to nedalo víc než na deci mléka. Všechna děvčata pak měla z louky zahnat ovce do hrady. To dopadlo docela katastrofálně, dámy se vůbec nedohodly na společném postupu a ovce se jim podařilo rozehnat na opačnou stranu, do lesa. Majitel z toho nebyl moc nadšený, natáčení muselo být přerušeno, až se mu podařilo všechny ovce opět dostat zpět na louku a dívky to mohly zkusit napodruhé.

Světlana s Jurajem si zkusila výrobu sýrových korbáčků. Chvilku o samotě s Jurajem bohatě využila, aby se s ním při společném ochutnávání dlouhé sýrové nudle několikrát letmo políbila (štábu už Světlana párkrát přiznala, že ji Juraj tak přitahuje, že by se na něj nejraději dávno vrhla). Na Barbaru s Jurajem čekala ještě lekce hry na fujaru. Barbie sice uměla hrát na flétnu, ale tento nástroj vyžadoval trochu jiný přístup.

Druhý den ráno šly na rande s Jurajem jen Světlana se Silvou, které si to mezi sebou rozdaly v závodech motokár. Závod s přehledem vyhrála Světlana a za odměnu mohla na rande pokračovat už s Jurajem sama. Oba dva si pak společně na motokárách ještě zařádili. Docela hustá atmosféra ale vládla mezi ostatními dívkami, které musely zůstat v hotelu. Trojici Júlii, Barbie a Nině se nelíbilo, že se na poslední místo natáčení zbývající tři (Světlana, Silvia a Irena) vezly Jurajovým autem. Braly to jako nefér výhodu, protože mohly Juraje ovlivňovat a pomlouvat ostatní. Libor Bouček navrhnul, ať si to klidně mezitím vyříkají s Irenou. Okamžité nastala velmi hlasitá hádka mezi Irenou a Ninou, div si málem nevjely navzájem do vlasů. Sám Juraj byl hodně překvapený, když se o této hádce od štábu dozvěděl. Zřejmě proto, aby Nině dokázal, že v soutěži nikoho neupřednostňuje na úkor jiných, pozval ji na procházku, na níž ji připravil překvapení, když limuzínou přivezl její dvě děti, které už kvůli natáčení dlouhé týdny neviděla.

Zatímco na začátku soutěže šlo o souboj dívek dvou generací, Kočiček a Šelem, které bojovaly proti sobě, po dnešním dílu je zřejmé, že se kvůli posledním událostem skupiny rozdělily podle úplně jiného klíče. Jak Světlana vtipně poznamenala, jedná se o souboj skupiny Inteligentních proti skupině Krásných, sama svoji skupinu označila za ty Inteligentní (na tvářích druhé skupiny přitom bylo vidět, že neví, jestli v tomto kontextu mohou brát zmínku o jejich kráse jako kompliment). Z původních patnácti dívek už v soutěži zůstalo jen šest, takže Obřad prstenů na zámku v Lednici netrval tak dlouho. Juraj si na závěř nechal dvojici IrenaSilvia a rozhodl se vyřadit právě Silvii, která jej stále nedokázala přesvědčit, že má o něj skutečný zájem.

Pokračování příště

videa ke stažení

Vyvolená 7.část (v archívu TV JOJ)

související články

Vyvolená 6.část: Rafťáci
Vyvolená 5.část: Maďarský čardáš
Vyvolená 4.část: Tetování na celý život
Vyvolená 3.část: Penzión pro svobodné pány
Vyvolená 2.část: Kočičky si brousí drápky
vyvolená 1.část: Babičky pro Baču

Vyvolená

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!