Panáček v reality show

Noční show VyVolených: Antonín for president! (+videa)

1. Duben 2006 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Please, nechte nám ve vile lobbistu Antonína ještě o něco déle! To, co předvedl ve zpovědnici ve včerejší Noční show, bylo naprosto neuvěřitelné. Když totiž do vily zavřete člověka, který má naprostý odpor k reality show, který si zakládá na kultivovaném projevu, ale přesto na požádání Diany v živém televizním vysílání bez problémů vysloví své oblíbené sprosté nadávky pí.., kur.., čur.., který svým melancholickým projevem zazpívá legrační písničku, která by snadno mohla zlidovět, pak se nestačíte divit. Tenhle rozhovor si zaslouží být uchován pro příští generace, takže: stahujte, stahujte.

Diana se také telefonicky spojila s Antonínovou partnerkou Lucií, které se vyptávala, jak se ona dívá na jeho působení ve vile. A v prvním příspěvku jsme mohli vidět, jak těžké to měl, když se na něj v posteli vrhli hned dva homosexuálové Pity a Martin. Druhý příspěvek už byl věnovaný Pavlovu vyprávění, jak si domluvil schůzku naslepo, na které ho ale čekala osoba stejného pohlaví. Kdo neviděl, neuvěří, tak se na to (a na další videa z posledních Nočních show) koukněte.

P.S. Výborný režisérský nápad byl přepojit záběr do vily ihned po skončení rozhovoru s Antonínem. Ostatní VyVolení se jej ptali, co říká na Dianu, a on na to suše „Ona má takový ženský hlas.“ A Martin se samozřejmě přidal, že Diana má hlas přímo „šukézní“… Už jednou se tenhle rychlý záběr do vily povedl, když byla Dana zdrcená z toho, že ji národ viděl nenalíčenou. Ostatní se ji po příchodu ze zpovědnice snažili utěšit, jenom Petr si přisadil „Aspoň všichni viděli, jak jsi ošklivá.“ Takovéto střihy by mohli použít v Noční show častěji.


videa ke stažení

– Klucí přemýšlejí, kde si to v klidu udělat (24 MB, kopie na Ultrashare)
– Pity má prý největší penis (25 MB, kopie na Ultrashare)
– Pity má i největší výdrž v posteli (25 MB, kopie na Ultrashare)
– Co je podle Tonyho důkazem lásky (13 MB, kopie na Ultrashare)
– Martin si to dělá na záchodě (24 MB, kopie na Ultrashare)
– Antonín ve zpovědnici (13 MB .wmv, kopie na Ultrashare)
– Antonín a dva hošani (27 MB, kopie na Ultrashare)
– Pavlova schůzka naslepo (22 MB, kopie na Ultrashare)
Návod na stahování z Rapidshare

související články

Noční show VyVolených 2 v pánské režii (29. 3.)
Noční show VV 2: Martin bude mít chlupaté ruce, masturboval (30. 3.)

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Anonymní
Reagovat

Díky za videa :-)

2
Spartan
Reagovat

Antonína jsem měl za suchýho vola, ale ten rozhovor je super. Je to tam perla za perlou. Ostatní VV mě takhle dlouho nepobavili, hned bych mu poslal hlas kdyby bylo kam.

3
shodan
Reagovat

Díky za videa!
Antonín rulez…

4
Lars
Reagovat

On je geniální :) Chci reality show, kde budou normální lidi jako Antonín!

5
Emmet_RAY
Reagovat

Larsi, normální lidi nemají většinou potřebu dělat ze sebe kokotské křečky v terárku

6
Ufon
Reagovat

Ten Antonin je fakt Napalm Death :D
Uz se rezu 3 minuty!

7
Emmet_RAY
Reagovat

to nemělo vyznít, že jeho nepovažuji za normálního, jen si myslím, že on sám by tam nikdy jako soutežící nešel a další (tj. normální) lidi jako on taky ne

nicméně bylo by zajímavé, kdyby třeba ČT udělala zcela vlastní reality show, předem by avizovali, že jim jde o inteligentní lidi a těm by také dali v castinzích přednost, lidi vtipné humorem a ne vlezlým přitepleným bavičstvím a la Martin a ti by ve vile dostávali úkoly hodné jejich osobností – vysílat by to mohla každý večer ČT2, jsem zvědavý, jakou by to mělo sledovanost :) Mohlo by se to jmenovat třeba Mensatorium, jedním ze sponzorů by byla Encyklopedia Britanica atp ;))

8
Chilli
Reagovat

Antonínův humor je bombézní! Nasmála jsem se, když mu Martin napatlal krém na brýle a on mu suše odvětil: To bylo vtipný? Jasně, zareagoval jsem špatně, měl jsem se smát. :) :)

9
Matthias
Reagovat

Diky za videjka!!!

btw.: neznate nekdo prosim takovou podobnou page jak tuto s videjkama na VV-SK ??

thx

10
TK
Reagovat

Matthias: Já se k výzvě připojuji. Pokud znáte nějakého capera slovenských VyVolených, sem s ním. Přece není možné, aby se v té krásné zemičce nenašel někdo s televizní kartou v počítači.

11
Lukas
Reagovat

Antonin tam měl zůstat, a nemáte někdo zaznamenaný ty jeho hlášky? S tím Martinem, Hanou, co sme viděli v tv?…. Vyřešilo by to kdyby měl Antonín svoje stránky. Fakt nejlepší borec co kdy ve vile byl :-)

12
TK
Reagovat

Tak ještě jednou zavzpomínejme na Antonínovu řeč ve Zpovědnici:
http://rapidshare.com/files/68954227/VV2cz_03-31_Antonin_interviewed.wmv.html.

Přidat komentář