Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 2012: Oficiální vítěz Jozef Pavlusík! Morální vítěz Alex Dowis !

25. Listopad 2012 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=5627 w=420]
Třetí řada Česko Slovensko má talent dnes večer finišuje a už za pár hodin se dozvíme jméno nástupce Dae Men a Ataie Omurzakova. Jste zvědaví kdo to bude? Tak dočkejte času jako husa klasu, protože nás ještě čeká samotný finálový přenos. A aby vám to čekání rychleji utíkalo, tak vám DJ Vlado a Merťas opět přinesou svůj rekap online. Pohodlně se usaďte, finále třetího Talentu právě začíná.

Credance

DJ Vlado: Tak už víme, koho produkce nechce za vítěze a zařízla ho startovní pozicí. Předloni to byli Chebejet, vloni Stevie Starr, letos Credance. Co se týče samotného vystoupení, tak to za semifinálovým číslem poněkud zaostalo, nemělo to zdaleka takový švih a rozdělení na dvě části tomu také zrovna neprospělo. Na druhou stranu několik zajímavých prvků, kterými se příblížili k showdance, jim neleze upřít a na mém názoru, že Credance jsou jednoznačně nejlepší taneční skupinou za všechny tři ročníky Talentu, se nic nezměnilo. Nicméně na vítězství to nebylo.

Merťas: Jako první otevřeli finále tanečníci ze skupiny Credance. Pro mě stále nejslabší skupina, která mohla postoupit. V semifinále sice patřili k lepším, ale zásah do černého to nebyl. Stále je to víc přehlídka tanečních prvků než ucelená show. První čísla mají zaručit vždy nějakou bombu či svižnou show. Tohle byla hodně líná nuda. Tanečníci opět lítali sem a tam jako smyslů zbavení a bez žádného hlubšího smyslu. Tah s postelí byl sice dobrý, ale s rekvizitou nebylo dobře pracováno. Stále myslím, že Creadance mají na víc. Nadhodnocování poroty opět nechápu. Na vítězství to rozhodně nevidím.

Katarína Landlová




DJ Vlado: A po nejlepší taneční skupině přichází na scénu pro změnu nejlepší zpěvačka všech tří ročníků Talentu. Když jsem se dozvěděl, že Katka bude zpívat Your Song, tak jsem zrovna nadšený nebyl, jelikož zvlášť ta Eltonova verze mě vždy nudila. Ovšem při počáteční a capella pasáži jsem měl husinu a myslím, že i Eltonovi z toho musely prasknout brýle. Holt zpěv a capella (i když se jedná jen o část písně) většinou zaručeně funguje, o čemž jsme se tento týden mohli přesvědčit i v americkém X Factoru u favoritky Carly Rose Sonenclar a její verze Somehwere Over The Rainbow. Druhá část s doprovodem sice nebyla už tak působivá, ale to neznamená, že by byla horší. Za sebe bych možná vypustil piáno, jelikož Katka si bohatě vystačí jen s kytarou. Jinak to bylo velmi příjemné vystoupení a Katka opět zaujala tím, že si část textu pozměnila do češtiny. Na vítězství to asi stačit nebude, ale umístění v Top 3 bych Katce rozhodně přál, mimo jiné i proto, že za první dva ročníky nebyla v Top 3 jediná žena a kdo jiný by měl tuto smůlu něžného pohlaví prolomit než právě ona?

Merťas: Nejlepší zpěvačka napříč tří ročníků soutěže šla už jako druhá na řadu. Ač Katka není úplně komerční typ tak stále od ní čekám velkou komerční pecku, kterou dokáže strhnout diváky. Zatím má za sebou tři perfektní vystoupení a čtvrté může dnes večer přidat. První favoritka na vítězství je právě tu. Katka volí pomalejší aranžmá a to ji sedí. Já musím znovu vyslovit větu, že je jí velká škoda v Talentu. Ona by se tak hodila právě do pěvecké show. Finálové vystoupení bylo moc hezké, směřovala ho svým fanouškům, přemýšlí o svém zpívání, zpívá si po svém a každý to musí přijmout po svém. Nádherná, velká a široká barva hlasu jí předurčují velmi pěknou kariéru. Výběr songu nebyl opět masově známý, ale v tomto podání to může fungovat. Celkově je to vynikající muzikantka, která soutěž může vyhrát, ale myslím, že nevyhraje. V soutěži je ještě několik horkých favoritů.

Jumbochicks

DJ Vlado: Na rozdíl od Jara Slávika mám westernovou kulturu velmi rád (ostatně kdo mě zná, tak ví moc dobře), takže už za to mají děcka mu mě jedno bezvýznamné plus. Jinak mi jejich vystoupení připomínalo spíš ochotnické představení, které bylo chvílemi proloženo tancem. Každopádně více mě bavily hrané pasáže než ty tančené. Jinak to ale bylo rozhodně lepší než jejich semifinálové vystoupení a jako zábavná složka to posloužilo dobře. Za vítěze bych je však nechtěl, jelikož nevím, na co by taková suma peněz byla partě malých dětí.

Merťas: Velmi talentovaná partička dětí umí skvěle kombinovat dětskou nemotornost do tanečních prvků a jako celek působí dobře a ač to jsou děti tak mají dospělou tvář. Tu ovšem skupina trochu ztratila v semifinále, kde se čekalo víc. Westernové vystoupení ve finále by mohlo rozvířit prach. Neváhám říct, že ty děcka jsou v dojmu tisíckrát lepší než Credance. Jumbochicks se přiblížili vystoupení v Třesku, ale nepřekonali ho. Přesto to bylo zatím nejlepší vystoupení večera. Mělo to nápad, mělo to šmrnc a celé vystoupení vystihlo podstatu této skupiny, která je dětská a ukazuje, že se děti umí bavit a když mají trochu talentu tak to dokáže pobavit nejednoho diváka. Já proti dětem v televizi nic nemám a Jumbochicks jsou nejlepší děti v soutěži za poslední tři roky, které opravdu bodují a nic moc nekazí.

Alex Dowis

DJ Vlado: Cože? Superfavorit takhle brzo? Tak to je velké překvapení, jelikož jsem čekal, že bude jasným zlatým hřebem večera. Alex sám sobě nasadil svým semifinálovým vystoupením laťku tak proklatě vysoko, že je prostě nemožné ji překonat. A jeho pocta malířské legendě Vladimíru Jiránkovi rozhodně Sametovou revoluci nepřekonala. Ono už to samotné téma není až tak velkolepé, aby mělo takový efekt jako předchozí vystoupení. Na druhou stranu je mi velmi sympatické, že Alex neuvažuje kariéristicky a zvolil téma, které je pro něj osobní, jelikož Vladimír Jiránek byl jeho přítelem a učitelem (v tomto plně souhlasím s Lucií Bílou, která to přirovnala ke své včerejší poctě Jiřině Jiráskové na Českém slavíku). Nicméně Alex je fenomén, který prostě MUSÍ vyhrát, jelikož nikdo originálnější v letošním Talentu není.

Merťas: Největší favorit je na scéně. Nejoriginálnější kousek, který za tři roky přišel do Talentu. Držíme mu všichni palce. V semifinále to byl nejhezčí zážitek v letošním ročníku. Co bude ve finále? Pocta Vladimíru Jiránkovi bude určitě výživné sousto. Alex je králem letošního ročníku. Osobitá, originální, nádherná show nemá v našich končinách konkurenci. V semifinále i ve finále to byla vystoupení plná emocí, které chytnou za srdce. Každé vystoupení má co říct a pro mě Alex překonává i dva předešlé vítěze federálních Talentů. Finálové vystoupení je toho důkazem. Vždyť které vystoupení v Talentu dokázalo oslovit všechny? Pouze vítězové.

Andrej Kampf

DJ Vlado: Vystoupit mezi dvěma nejoriginálnějšími čísly ve finále, tomu se říká smůla. Ovšem já mám pocit, že Andrejovi by nepomohlo ani vystoupit mezi Jozefem Pátrovičem a Elektrashow, jelikož jeho vystoupení bylo stejně jako to semifinálové o ničem. No, změna nastala akorát v tom, že si k vystoupení přizval i svého tatínka. Pro mě zbytečně zaplácnuté místo ve finále, které mohl obsadit někdo talentovanější. Ovšem na hodnocení Jara Slávika, který dal Andreje na první místo za večer, lze říct jediné: What The Fuck?

Merťas: Minulý týden jsem dostal ve zdejších komentářích ukázky, kam se dá bubnování posunout, ale Andrej je ještě stále dítětem, které postupuje hlavně díky příběhu než kvůli talentu. Bubeník je to velmi dobrý, ale až čas ukáže, kam posune svou kariéru. Přijde mi hodně nefér oproti ostatním soutěžícím, že s Andrejem bubnuje tatínek. Postoupil Andrej sólo a ne jako dvojice. Tady se vážně hraje jen na city a ždímou se emoce a lidský příběh, s talentem to má pramálo společného. Nazvučené to bylo lépe než minule, bubny byly konečně slyšet, ale na vítězství to u mě nesahá. Hodnocení znovu velmi nadhodnocené.

Teulis

DJ Vlado: Pokud Alex Dowis utekl ostatním soutěžícím o několik světelných let, tak Teulis jsou právě těmi, kteří volají „Pojďme ho chytit!“ A co se týče dnešního vystoupení se dá říct, že ho drží za nohu. Jejich dnešní číslo bylo totiž opravdu FANTASTICKÉ. Téma lásky je vlastní snad každému (a kdo říká, že ne, tak kecá) a oni ho dokázali zpracovat opravdu působivě. Jediné, co jim, stojí v cestě k vítězství je (kromě Alexe) jejich cizokrajný původ, jelikož třetího vítěze z bývalého Sovětského svazu (když tam kromě Ataie započítám i Ivannu Bagovou) by asi naše národy nezkousli. Ovšem v Top 3 bych tuto partičku rozhodně viděl rád.

Merťas: Ukrajinská parta stínových divadelníků má exkluzivní talent. Ovládá perfektně stínové divadlo. Jako jediný zástupci zahraničních čísel chtějí letos navázat na loňského Ataye. Show je to fantastická, ale myslím, že diváci budou letos smskovat pro domácí čísla. Co k Teulis tak můžu napsat? Dokonalejší číslo letos v Talentu není. Zastiňuje to všechny ostatní, ale je tu prostě jeden velký háček. Ne že to jsou cizinci, ale jsou to profesionálové, kteří se tím živý. Zbytek se teprve chce dostat na výsluní a získat toto privilegium. Jejich vystoupení dýchají nápady a jsou prostě fenomenální. Teulis promiňte, ale já dnes večer budu fandit českým a slovenským lidem.

Patrik Gluchowski

DJ Vlado: Tady musím jednoznačně podepsat slova Martina Dejdara a Jara Slávika, kteří přesně vystihli podstatu Patrikova čísla (zatímco Lucii Bílé při pohledu na Patrika již tradičně zvlhly kalhotky), jelikož tohle bylo vyloženě o tom křoví, které však nevytvořil sám Patrik, ale štáb Talentu, zatímco Patrik toho moc nezatancoval. Už minule se ukázalo, že Patrik jako tanečník nestojí za nic a stavět ho před Ataie nebo Matúše Pišného je přímo zločinem proti lidskosti. Pokud si někoho za vítěze nepřeju (a nepřeju si ho ani v Top 3), tak je to právě Patrik, který společně s Mariánem Zázrivým a Dominikou Haškovou patří do Top 3 nejpřeceňovanějších soutěžících všech tří řad Talentu.

Merťas: Patrik konečně letos dostal pořádnou šanci. V semifinále ji naprosto znehodnotil a ve finále doufám uvidíme konečně obří talent. Posadil Merťase na zadek? Efekty, ty měl Patrik určitě nejlepší. Pódiový projev celého komparzu rozhodně nejlepší. Tanec sám o sobě nejlepší nebyl. Chyběl mi tam nějaký wow prvek. Plus u mě má za příběh, ale tak dokonale skloubit vystoupení jako Atay neuměl. Atay uměl zaujmout všechny diváky bez rozdílu věku, Patrik tohle neumí. Konečně se taky porota odhodlala k nějaké kritice, která byla vážně pravdivá. Tance bylo pomálu.

Monika Olšovská a Arsi

DJ Vlado: Patrik je mi natolik nesympatický, že si po jeho vystoupení potřebuju spravit náladu. A zatímco minulý týden mi ji ještě nesympatičtější duo Reppy a Sharkass zhoršilo, tak tentokrát bylo štěstí, že hned poté vystoupily naopak dvě vůbec nejsympatičtější soutěžící letošního (semi)finále. Po minulé vánoční Popelce sáhla Monika po tématu ze skutečnosti, tedy bombardování Hirošimy. A musím říct, že Popelka byla překonána, protože tohle bylo ještě působivější. Navíc přidávám body za to, že tentokrát to nebylo primárně o Monice, ale velmi důležitou roli v tom sehrála i Arsi, která předvedla více psích kousků i v rámci příběhu své paničce „zachránila život“. I když pořád nejvíc favorizuju Alexe a Teulis, tak Moniku a Arsi považuju za černé koně, kteří můžou významně zamíchat pořadím. A Jara Slávika bych za ty řeči o „neúctivosti“ nejradši nakopal do zadnice.

Merťas: Říkám to po milionté, hafani v roce 2012 boří Got Talent všude ve světě. Jak já Monice a produkci tleskám. Toto bylo ze strany Moniky nejlepší číslo v soutěži. U mě to překonalo i Popelku z minulého týdne. Takhle si představuju perfektně zvládnuté vystoupení. Perfektní a exceletně vystavěný příběh, který by měl vést stejně k zamyšlení jako Alexovo téma 17.listopadu. Nemusí se vůbec ukazovat jen veselý příběh. Bože, mistr Jaro Slávik a mistr Martin Dejdar si nevidí do úst. Jak toto můžou nazvat neuctivé? Ach jo, hafan u nás nevyhraje i díky řečem porotců, ale pro mě je to jedno z nejlepších vystoupení večera. Tohle má světový lesk.

Jozef Pavlúsik

DJ Vlado: Jozef mi svým zpěvem výrazně připomíná film Pelíšky, zvláště tedy repliku Jiřího Kodeta „Tohle je typický suchý vídeňský bramborový knedlík“. Je mi jasné, že se opakuju, nicméně nic jiného než knedlík v Jozefově zpěvu necítím. A co se týče jeho podání písně My Way, tak si myslím, že Martiny Balogová a Šindlerová podaly v prvních řadách SuperStar tento evergreen nesrovnatelně lépe. Ovšem hodnocení poroty byl jeden velký výsměch, který totálně šustil papírem, a po Patrikovi je Jozef druhým soutěžícím, jehož vítězství si nepřeju. Obávám se však, že vzhledem k efektu zlatého hřebu má Top 3 jistou.

Merťas: Pepík má příběh určitě hodný Talentu, splňuje veškeré hodnoty soutěžícího pro tento formát. Mnoho lidem vadí jeho hlasový knedlík. Možná to trochu tahá za uši, ale diváci mají operu velmi rádi. Bude to famózní tečka za letošní výbornou řadou? Pepík rozhodně učinil důstojnou tečku na konec letošní řady. Určitě lepší finálové vystoupení než falešný finálový výkon Mariána Zázrivého. Jozefovo vystoupení nebylo totálním zásahem do černého, mohl si vzít lepší operní kus, ale ovace si minimálně zaslouží za první polovičku, kde jel pěvecky čistě. Jak se dostal ke knedlíku tak to šlágr nebyl (na druhou stranu podle toho ho vždy poznáme), ale jako celek to bylo hodné této show. Nejlepší to nebylo, nejlepší opera to nebyla, ten wow tón tam chyběl, ale… Kdyby tam tak byla Dita Brlicová.

Top 3 podle DJ Vlada:

1.Teulis, 2.Alex Dowis, 3.Monika a Arsi

TOP 3 podle Merťase:

1, Alex Dowis 2, Teulis 3, Monika s Arsi

Jak hlasovat pro finalisty v České republice

SMS zprávu posílejte v České republice na číslo 906 02 10.

Alex Dowis
Tvar SMS: 9960

Katarína Landlová
Tvar SMS: 9961

Jumbochicks
Tvar SMS: 9962

Credance
Tvar SMS: 9963

Jozef Pavlusík
Tvar SMS: 9964

Patrik Gluchowski
Tvar SMS: 9965

Andrej Kampf
Tvar SMS: 9966

Teulis
Tvar SMS: 9967

Monika Olšovská & Arsy
Tvar SMS: 9968

Cena jedné SMS je 10 Kč vč. DPH.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 488
1
DJ Vlado
Reagovat

Já za sebe bych absolutně podepsal Scalexovu větu: „Pokud by záleželo na mně, šábli by se o výhru Teulis s Alexem a nějaké drobné by mohli dát Kataríně a Monice s Arsi.“ Přesně takhle bych to bral já. Hlavně NECHCI za vítěze Gluchowského, začínám na něj mít docela averzi (mj. i proto, že ho prosazuje Maxx).

2
Hodnotitel
Reagovat

Credance nic moc, slabší než v SF

3
Jary
Reagovat

Credance celkem nuda

4
Anta
Reagovat

Credence tedy nebyli a nejsou mí favoriti, ale v té první části měli několik velmi zajímavých prvků.

5
Ája
Reagovat

1 – naprosto souhlasím, taky jsou to moji favoriti :-)

6
Hodnotitel
Reagovat

Katka super, velmi dobře !

7
Anet
Reagovat

Katarína krásný, až na to příšerný kýčovytý vizuální provedení, kdo tyhle zrůdnosti vymýšlí? :-(

8
Honza
Reagovat

Co má být to velké překvapení?

9
jjjj
Reagovat

jak spustim video?

10
Peter
Reagovat

Katka nejaké krátke, nevýrazné… na to ako som chcel aby vyhrala, tak toto nebolo vystúpenie za 100.000 Eur.

11
okkvp
Reagovat

jsem tu skoro nová a tudíž pánové on-line rekapisti – Poklona a Dík :-)

12
Ivory
Reagovat

7- a taky ty šaty co ji hrozně mohutní

13
Honzad
Reagovat

Bílá Katce (už asi dříve) nabídla tykání, to je imho moc sympatické gesto a i pro Katku to určitě dost znamená :)

14
jjjj
Reagovat

kde se dive te na talent … kde to najdu online?

15
Anta
Reagovat

12 Ivory – souhlas

16
zuzka
Reagovat

http://live.joj.sk/

tady se muzes divat

17
Peter
Reagovat

14 – No kde asi… v televízií alebo na http://www.iprima.cz/ alebo na http://www.joj.sk/

A kúp si novú klávesnicu, zasekol sa ti Caps Lock.

18
RenataE
Reagovat

U vystoupení Credance mě fascinovaly ty komunistické trenky a tepláky :)

19
Elko
Reagovat

Katka je naozaj veľký TALENT! Na víťazstvo to asi nebolo, tak ako jej povedal Slávik, určite o nej budeme veľa počuť.

súhlas s Merťasom, doprial by som jej spevácku pecku, ktorá bude veľkým hitom ;-)

Reagovat

pro 14 jjjj – příští post s caps lockem mažu !

21
pimpa
Reagovat

Katku považuju, od dob Anety, za jedinou zpěvačku ze všech soutěží, kde zpěv jde srdcem. Navíc k tomu má inteligenci a milé vystupování. Snad to někam dotáhne, i kdyby dnes nevyhrála.

22
Merťas
Reagovat

11 – Děkujeme :)

23
Maxx
Reagovat

Vlado, Vlado, co ty jsi za zakomplexovanýho jedince, to snad ani není možný :D Ale nebudu si tvojí nicotností kazit dnešní finále. Jsi pod moji úroveň, obrázek si tady o tobě udělá každej sám ;-)

Jinak první dvě vystoupení nuda. A Prachař je ještě dost vyjetej z oslavy Slavíka. Je dost mimo :D

Jinak to překvapení prozradili už ve VIP zprávách. Všichni finalisti dostanou nějakou otázku a na jejich odpovědi bude hodně záležet, či co.

24
Merťas
Reagovat

10 – Peter – Souhlas, vystoupení za 100 tisíc éček to nebylo.

Reagovat

Doporučuji sledovat twitter ředitele TV Joj. Je na živém přenose a postuje fotky. Chystá se nějaký dostavník :) https://twitter.com/FBorovsky

26
Anta
Reagovat

Katarína má prostě HIK ! :) moc pěkný hlas.
Já bych nechala šábnout se o výhru Alexe s Katarínou a drobné pak nechala Teulis.

27
Anta
Reagovat

Proč je ta hudba tak potichu ?

28
mk
Reagovat

Zatim je to celkem nuda

Reagovat

Tak dostavník se juž odtajnil. Děti jsou to milé

30
Prostě já
Reagovat

Chumbochics mnohem lepší než Credence

31
Ivory
Reagovat

Milučké dětičky :-)

32
mk
Reagovat

Mertas: teda napsat o Your song, ze to neni masove znama pisnicka (mimo jine ve filmovem muzikalu Moulin Rouge), chce dost odvahy :)

33
Cihi
Reagovat

Jumbo Chiiiiiiicks !!! perfektni … mohli by vyhrat… jenom ne zadnej zpevak/zpevacka

34
Anta
Reagovat

Tak dětičky milé, ale tentokrát mě po nějaké chvíli začala nudit hudba a potom jsem přestala vnímat i vystoupení.

35
Honza
Reagovat

Jakto že Alexe nedali posledního? On to musí vyhrát! :)

36
bishi
Reagovat

nvím co na těch credence kdo vidí, mně to přijde jak varietní vystoupšní z 80. let nemohu si pomoci ..

37
pimpa
Reagovat

Hmmm, to jsem nevěděla, že kosmonaut skládal taky hudbu… :-) Trochu si to Alex popletl… :-)

38
pimpa
Reagovat

Ovšem Jiránek zase vystihnutej perfektně!

39
Anet
Reagovat

Alex – prostě nádhera, to se nedá říct jinak :-)

40
Ája
Reagovat

Alex je pro mě jednoznačnej vítěz, líbil by se mi, i kdyby tam nakreslil domeček jedním tahem a sluníčko :-)

41
mk
Reagovat

Alex me tentokrat tolik nedostal, predchozi dve jeho vystoupeni byla pusobivejsi. Ale rozhodne by si vitezstvi zaslouzil, uz jen za tu originalitu

42
bishi
Reagovat

alex je vítěz :)

43
Honzad
Reagovat

Nebylo to tak silné jako minule (což ale vzhledem ke genialitě posledního vystoupení ani nejde), ale Alex si jednoznačně vítězství zaslouží a přináší něco, co jsme ještě neviděli a čím jsme unikátní. Za mě velký respekt a doufám, že ho Pavlusik nepřezpívá! :-)

44
Ludvík
Reagovat

ALEX DOWIS musí vyhrát!!!

45
bishi
Reagovat

ale Pavlusík není zase taková hvězda, ti co zpěvu rozumí, to asi potvrdí, jenže náš národ jak uslyší cokoli co zní operně, tak z toho sedají na zadek i když ta kvalita tam není .. protože tomu prd rozumí

46
Elko
Reagovat

Jumbochicks – asi najlepšie deti v talente :)
Alex je proste borec! Určite by si víťazstvo zaslúžil.

47
Anta
Reagovat

Tak Alex je pro mě stále number one ! a kéž by opravdu vyhrál.
Toto jsem nevěděla, ale zřejmě jej k vysvětlení Slávik dohnal (z ofiko webu):

„Od narození takřka nevidím na jedno oko. Nepoužíval jsem ho v podstatě až do letošního července, kdy jsem podstoupil operaci. Situace se částečně zlepšila, ale léčba bude ještě dlouhodobý proces,“ říká Alex Dowis. Operaci podstoupil Alex Dowis letos 2. července a prakticky sotva se probudil z narkózy, vydal na casting do Mahenova divadla v Brně.
„Neměl jsem potřebu tyto věci nikomu vysvětlovat a vymlouvat se. Přišel jsem tvořit, ukázat, co umím. Dioptrické brýle, které nosím, jsou součástí léčby. A kromě toho, že mi výrazně pomáhají při práci, je to pochopitelně i dobrý doplněk image,“ usmívá se s tím, že Jarovi Slávikovi vlastně zase tak úplně nelhal.

48
Maxx
Reagovat

No, Alex… Je hezké, že přišel vzdát holt české malířské legendě a zároveň svému příteli a kolegovi, ale na rovinu, oproti semifinále to bylo slabší a to o dost. Nebyl to příběh, bylo to zobrazení člověka, jehož tvorba je sice známá, ale jehož osoba jako taková zas tak známá není. A jestli chce Alex vyhrát, tak by měl mít zaručená esa v rukávu, což tohle nebylo. Takže spíš souhlasím s Luckou, že mu šlo hlavně o předání zprávy a hrubě nesouhlasím s Jarem, že chce nejvíc vyhrát. Kdyby jo, tak by to vystoupení vypadalo jinak. Jo, pošlu mu nějaké hlasy, ale nevím, jestli to bude stačit. Atai měl sice finálové vystoupení taky o mnoho slabší než semifinálové, ale byl fenomén, to Alex není, tolik se o něm nemluví. A DeaMan vyhráli jako nefavoriti, kteří zabodovali skvělým finálovým číslem, které diváky chytlo. Bude to dnes napínavé. Snad to nebude ten Pavlusík…

49
Merťas
Reagovat

31 – Samozřejmě je to známý song, ale masová komerční pecka to byla před několika lety. V Talentu by podle mého gusta měl zpěvák zaujmout aktuálním šlágrem nebo něčím posluchačům známější. Your Song není v Čechách masová záležitost.

50
cedarin
Reagovat

Credance se mi líbilo loňský rok. Od té doby, co tam mají jednu z Ladylicious je to takové „bojovné“ a dokážu bez toho žít.
Katka milá, pěkná, Jumbochick jsou milé děti, je to roztomilé, dětsky naivní, budí to úsměv ALE pak přijde Alex a jeden hned pochopí, kdo by to měl vyhrát.
Držím Alexovi palce. tanečky, zpívánky pěkné, ale Alex přinesl něco nového a dělá to super.

51
cedarin
Reagovat

47 – absolutně nesouhlasím s Maxxem, že to bylo slabší než semifinále. Naopak bych řekl, že to bylo daleko silnější, neprvoplánové, osobní.

52
pimpa
Reagovat

50 Cedárku, přesně tak!

53
Ája
Reagovat

50 – souhlasím s tvým nesouhlasem :-)

jinak u Andreje by to začalo být zajímavé ve chvíli, kdy by ho na té plošině otočili nohama vzhůru :-P

54
jab
Reagovat

50 Souhlas, Alex tam přišel za sebe sdělit poctu svému učiteli (jestli sem dobře pochopil), což mi přijde skoro i silnější než semifinálový výkon

55
pimpa
Reagovat

Tak tatínek toho divného bubeníčka hodně podržel. Jinak už by to fakt byla dost velká nuda.

56
Ivory
Reagovat

Proč u toho bubeníka všichni tak jásají? Snad to nevyhraje jenom proto že je sociálně slabý.

57
Anta
Reagovat

51 cedarin – souhlas :)

53 Ája – taky souhlas :)

Asi budu zlá, ale Andrej neměl ve finále vůbec být.

Reagovat

SMS hlas Alexovi poslán :) Kdo se přidá? :)

Reagovat

51 – Jenže tu sílu osobního vyznání bohužel každý nepochopí. Navíc pokud nechápe jakou osobností Jiránek byl a zůstane

60
Ája
Reagovat

že by nám dali na závěr Patrika nebo Pavlusíka jako horké kandidáty na vítězství? snad ne…

61
mk
Reagovat

58 – ja ne, zasadne nikomu neposilam :)

62
Anta
Reagovat

58 – již poslány :)

Reagovat

Heh. Teulis a dnes již druhý song z Moulin Rouge. Škoda, že to nejsou Češi či Slováci.

64
VLT
Reagovat

Upřímně myslím, že zrovna u Talentu není zas tak zásadní, kdo vyhraje a kdo ne (na rozdíl třeba od Superstar). Jde o to, koho si lidé nejvíc zapamatují, koho si všimnou producenti, koho budou chtít diváci vidět zase.
A myslím, že je celkem snadné podle tohohle klíče účastníky rozdělit na ty, kdo skončí někde na podnikových večírcích a ty, kteří se opravdu prosadí.

65
Ludvík
Reagovat

Škoda že Teulis nejsou z češka :-(

66
jab
Reagovat

Další standing ovation – diváci mají rozcvičku :-D
JInak Teulis super, finále si zaslůouží i když jsou cizinci ;-)

67
mk
Reagovat

Teulis jako obvykle super. Jakkoli bych to pral Alexovi, protoze je desny pohodar, tak Teulis jsou zkratka nej.

Reagovat

Teulis poklona, respekt, dík … obrovské dilema – nešla by plichta ? (s Alexem)
(zbytek je za hory, za doly)

69
pimpa
Reagovat

Teulis opět skvělí! Váhám, kdo je lepší, zda Alex, nebo oni. Je mi šumák, že jsou to cizinci, opravdu výborní jsou!

70
Ája
Reagovat

Teulis taky výborní, spolu s Alexem rozhodně nejzajímavější soutěžící letošního talentu…

jen doufám, že letos vyhraje opravdu talent a ne příběh a lítost jako my se to mohlo stát v případě Andreje nebo Patrika…

71
mk
Reagovat

Aja: taky doufam

72
Ivory
Reagovat

Ája tož to taky doufám.

73
Nofux
Reagovat

Kdyby byli Teulis od nás tak bych chtěl, aby vyhráli. Takhle jim budu přát jen druhé místo :) Ale jsou fakt super.

74
pimpa
Reagovat

70 V prvním ročníku taky vyhrála kvalita nad příběhem. Musíme doufat.

75
Merťas
Reagovat

58 – SUNe, já už poslal dva a mobil mám stále vedle sebe. :-D

Reagovat

Ajo (70) proti tomu se nedá bojovat jinak, než poslat SMS hlas svému favoritovi a nespoléhat, že to udělá někdo jiný :)

77
zuzka
Reagovat

Nevím ale přijde mi, že tady jsou Teulis trochu přehodnocovaný, nebo spíš, ano je to super, pro naše krajiny neuvěřitelné, ale třeba v Americkém talentu byla skupina The Sillouhets a ta mě dostávala teda víc..

78
Honza
Reagovat

Tak Alexovi a Teulis poslán hlas. Jak já budu smutný za dvě hodiny až to vyhraje ten knedlík :-D

79
Elko
Reagovat

Teulis určite zamotá celkové poradie, sú skvelí :)

80
Anta
Reagovat

70 Ája – doufám stejně

TOP 3 : Alex, Katarína, Teulis a troufnu si říct, že už je nikdo netrumfne :)

81
Merťas
Reagovat

77 – Zuzko, taky mi přijde, že Amíci byli ve vystoupení silnější, ale já myslím, že je to hlavně tím, že oni byli první, kteří s tím přišli. Teulis mají smůlu, že jsou jako ti druzí minimálně v našich dvou párech očí. :)

82
Ivory
Reagovat

Proč si tady myslíte že by to mohl vyhrát Pavlusik? Vždyť nebyl ani nejlepší v semifinále nebo jo?

83
cedarin
Reagovat

Zdravím všechny? Anta, pimpa, Ája, okkvp, Dj a další milé lidi.
Teulis dokonalý, prostě dokonalý. Onu nesjou perfektní jen ve znázornění „čehokoli“, ale i ty přechody mají vymakaný, člověk se ani sekundu nenudí.
Spolu s Alexem dva nejdůstojnější finalisté.

Při bubnování jsem nešel ani k televizi.

84
Maxx
Reagovat

Tak Teulis zatím absolutně nejlepší, velká škoda, že to jsou cizinci, letos to holt chce vítěze od nás. Perfektní byla i hudba, proč něco takovýho nepoužil někdy Alex místo těch odrhovaček. Já chápu, že Ukrajinci a Rusové mají obrovské hudební cítění, kterému to naše nedosahuje ani z 10%, ale už i tady si lidi musí uvědomit, že bez silné a emotivní hudby to nejde. A na rovinu, Teulis mají i větší talent než je Alex. Secvičit takové číslo je mnohem náročnější, než malovat. Ono zas, to, že maluje světlem na plátno je dobré na efekt, ale rozhodně se nejedná o tolik náročnější věc, než je klasické malování. Nevím, nevím, asi Teulisům pošlu hlas.

85
Elko
Reagovat

82: bol prvý v semifinále a podľa bulvárnych informácií získal celkovo najvyšší počet sms hlasov z oboch semfinálových kôl.

86
Ivory
Reagovat

Elko dík, tak to sem nevěděla. Tož teď se bojím taky aby nevyhrál.

Reagovat

81 – Trochu se lišila i témata – The Sillouhets měli čísla víc útočící na city, emoce. Teulis jsou méně pompézní, ale mně přijdou preciznější

88
Honzad
Reagovat

84 – What a Wonderful World je odrhovačka?

Reagovat

Snad z Gluchowského neudělají českou verzi George Sampsona, který vyhrál druhý ročník Britains Got Talent.

Příběh mají podobný a jejich tanec je taky stále na jedno brdo.

90
mk
Reagovat

Produkce Patrikova vystoupení musela být docela drahá, ale celé to jinak bylo pořád stejně jalové…

Reagovat

proč mám pokaždé, když vidím Patrikovo povedenější číslo dojem, že jsem to už někde viděla? …. protože jsem to už někde viděla

92
Anta
Reagovat

Jakub to zabil :) …….visí za svou vlastní kůži…

Reagovat

88 – klid, to je stejné jako že umět malovat je vlastně naprostá brnkačka ;-)

94
mk
Reagovat

S Luckou se nedá nesouhlasit, nebýt té šou okolo, tak to bylo dobré tak leda do vesnického kulturáku.
Jinak na jedné straně porota dokáže zkritizovat nepovedené číslo, ale pak si na*ere do huby vyzdvihováním bubeníka…

95
Anta
Reagovat

Patrikovo vystoupení nic moc, zřejmě jsem ignorant :)

96
Milena
Reagovat

Alex- bylo to úžasné vyznání neprvoplánové, inteligentní. Každé jeho vystoupení bylo skvělé. Alex by měl být vítěz! Všechno ostatní už tu bylo, už to jsme viděli v cizině nebo u nás.
Díky, Alexi, za ty prchavé chvilky okouzlení.

97
terka
Reagovat

„hirošimu“ jsem už viděla na youtubu, je to starý číslo. zklamání.

98
Nofux
Reagovat

Takže Pavlusík má pimp spot? Bože, jestli to vyhraje tak už fakt nevim….

99
Anta
Reagovat

No, tak tohle na mě působilo, Arsi je miláček :)

100
Ája
Reagovat

pejsek opět úžasnej, líbí se mi, že to není jen dogdancing, ale má to i příběh :-)

101
pimpa
Reagovat

Klidně se mi smějte, ale mě ten psí příběh dojal… Holt už jsem stará a senilní… :-)

102
Ája
Reagovat

101 – mě to taky dostalo a to si myslím, že ještě stará nejsem :-)

a Slávik s jeho komentářem je s prominutím debil

103
Honza
Reagovat

Arsi výborný!

104
VLT
Reagovat

Nepatřičné a neuctivé, protože se zvížátkama má být přece jenom legrace, akorát kromě Lajky, která chcípla. Ježiš, ten Slávik je přece chvílema debil!

105
Anta
Reagovat

101 pimpa – je nás víc :)

106
pimpa
Reagovat

104 Já bych řekla, že ne jen chvílema. Nejlepší je, že si o sobě myslí, že sežral Šalamounovo ho*no…

107
Anet
Reagovat

Taky se mi feňule líbila i když mi připadala chvílema docela nervozní, čemuž se nedivím. Bylo to hezký i se smutným příběhem. A komentář Slávika radši no comment, asi to nejsou jeho favoriti.

108
Merťas
Reagovat

Hafan mě taky hodně dostal. Jedno z nej čísel večera. Promiňte, ale Slávik s Dejdarem a ty jejich kecy mě totálně nasrali !!!!!!!!!!!!!!!!!!

109
Motýlek
Reagovat

102 souhlas, líp bych Slávika neokomentovala…, to si o něm myslím dávno…
Arsi jsem poslala sms… Bylo to moc pěkné… Pohádka byla krásnější vizuálně, ale toto bylo působivější…

110
Ája
Reagovat

106 – mě vždycky dostane, jak sype ta jména ať už malířů, tanečních skupin nebo psích příběhů, aby si všichni sedli na p*del z toho, jak se vyzná a jaký má přehled…

111
jusuf
Reagovat

Cim dal tim lepsi. Bubenik, ktery nemluvi s tatou ktery mluvi ceskoslovensky. Tanecnik, ktery netanci. Vzpominka na obeti Hirosimy, potrebu miru a pejsci vsech zemi spojte se.
Doufam, ze dneska jeste dojde na pousteni mydlovych bublin z anusu.

112
Maxx
Reagovat

Musím se přidat k porotcům, to co předvádí produkce a Jeffo za scénickou magii, to je prostě dokonalost. Doufám, že si ho Prima blokne pro sebe i pro svoje vlastní nefederální projekty, protože ten člověk strčí všechny český scénisty do kapsy. To vystoupení Patrika s těma těžkooděncema, to byl luxus. Jeffo by zvládl sám i celou Eurovizi se všema 45 číslama a nikoho dalšího by nepotřebovali. Ten člověk je génius.

Jinak Pavlusík bude vystupovat jako poslední. Očividně to po vítězovi z ČR a zahraničí chce Slováka. Uvidíme, podle mě dnes byli nejlepší Alex a Teulis, všechna slovenská čísla byla až za nimi, tak snad to bude spravedlivý. Za Slováky pro mě nejlepší Jumbochicks a Arsinka.

113
Motýlek
Reagovat

Slávik je namachrovaný blb… Mně by zajímalo, kam se on posune…. Asi do pr….. Fakt až už táhne někam…

114
VLT
Reagovat

Ono je samo o sobě absurdní, když neustále zdůrazňují, jak oceňují originalitu, a pak Slávik číslo kritizuje, protože to všichni ostatní přece dělají jinak. Fakt se předvedl. Ale řekla bych, že to Arsi neuškodí,maximálně se lidi naštvou a pošlou víc hlasů.

115
Motýlek
Reagovat

„oprava mě“ to jak mě to vytočilo….

116
Anta
Reagovat

Tak Pavlúsik na konec jakože bomba ?

To jdu tedy ještě poslat nějaké sms s textem 9960 :)

117
Elko
Reagovat

Súhlasím, Monika & Arsi boli super.

118
bishi
Reagovat

101 mně se taky zachvěla brada .. nooo tak jsem stará a naivní, no bóže :))

119
pimpa
Reagovat

Motýlku, teď jsi trefila hřebíček na hlavičku… s tím, kam se posouval… :-)))

120
cedarin
Reagovat

Souhlas s tím, že Jaroušek zase jednou prohovořil k národům a světe div se, zase to byl slovní průjem. Hláška: „je to škvrna na našej zápanej civilizácii, prečo to pripomínať“ nebo jak to říkal, to je taky na vytesán do jeho vlastního náhrobního kamene.
Ostatně smutných filmů apod. se zvířatama je víc. třeba Bílý Bim černé ucho (nebo jak se to přesně jmenovalo). No prostě Jarda a jeho poselství, naštěstí dnes naposledy.

121
Merťas
Reagovat

113 – Řečeno bulvárem, Jaro Slávik se vážně posouvá do pr*ele ! :) :)

122
Elko
Reagovat

112: Slováci nehlasujú podľa národnosti CZ/SK, viď Facebook :-) síce vy máte asi bloknuté príspevky, lebo tento rok tam nastavili nejaký filter, ale bol by si prekvapení, koľko ľudí fandí CZ talentom.

123
Honza
Reagovat

Tak nakonec pošlu sms i Arsi. Kdybych měl víc peněz posílám všem až na Andreje, Patrika a myslím že Josefa nebo jak se jmenuje :-) Hlavně ať to někdo z nich nevyhraje :/

124
pimpa
Reagovat

120 Cedarine, Bílýho Bima mi ani nepřipomínej, jako malé děvčátko jsem po zhlédnutí toho filmu proplakala celou noc!

125
jab
Reagovat

Slavík se „předvedl“ když s Dejdarem shodili Babice, teď svou „úroveň“ jenom potvrdil :-/

126
okkvp
Reagovat

budu za jedubabu a necitu, zvířata miluju, u dog dancingu obdivuju co jsou schopni se naučit, obdivuju i umění cvičitelů a jejich talent pro choreografii, ale hluboká témata mi v tomto oboru vlastně vadí. Ti pséci to nechápou a já pak bohužel místo hloubky vidím naopak cvičenou opici na jevišti i cvičenou opici v hledišti žeroucí divadlo i s navijákem (záměrně podáno s výraznou expresí)

127
sara98
Reagovat

101, 118 a ostatní – I mě Monika & Arsi dostaly… jak jsem se zapřisáhla, že nebudu posílat smsky, tak Arsi zase posílám.

128
pimpa
Reagovat

126 Jasně, v podstatě s Tebou souhlasím, ale tady jsem to chápala spíš jako sílu přátelství člověka a psa, ať se děje, co se děje…

129
Hodnotitel
Reagovat

Knedlík na scéně

130
okkvp
Reagovat

nedívala jsem předešlé – ale už chápu – knedlík néééé

131
mk
Reagovat

Zlatý hřeb večera byl nemastný neslaný, pořád jsem čekal, kdy to konečně napálí a nic. A možná si měl vybrat anglickou verzi…

132
Cihi
Reagovat

sorry..at se ale pos*rou z toho pavlusika…zas takova hvezda to neni !!

133
Rex
Reagovat

Ten ma hrozne neprijmeny hlas…sice borec vypada sympaticky a skromne, ale ten knedlik je hrozny na muj vkus…

134
Ája
Reagovat

Arsinku porotci nepochválili, u Alexe si nestoupli a u Pavlusíka a Andreje ano? asi mám totálně jiný vkus než oni…

135
Ája
Reagovat

Arsinku porotci nepochválili, u Alexe si nestoupli a u Pavlusíka a Andreje ano? asi mám totálně jiný vkus než oni…

136
terka
Reagovat

týjo, ten zpěv byla slabota…chápu, že je kluk nervózní, ale furt jsem čekala, kdy to rozbalí, a ono nic. výhru přeju Alexovi, dneska mě bavil víc než Teulis.

137
mk
Reagovat

Ája: spíš tě nikdo neplatí tak jako je :D

138
VLT
Reagovat

126: Já to beru tak, že příběh tvoří člověk a pejsek je v podstatě „rekvizita“. Nežádám od něj, aby chápal, o co jde, stejně jako to nežádám od Lasermanova laseru nebo Alexovy světelné tužky (nebo co to používá :-), proto to nepovažuji za žádné znesvěcení vážného tématu.

P.S. Goro byl taky pěkně smutný!

139
bishi
Reagovat

lucie zase tlačí na city, ach jo …

140
Peter
Reagovat

Keď už silou mocou chcú slovenského víťaza tak preboha aspoň tú Katarínu… ale tú doslova cielene zabili ako to len išlo. Nerozumiem prečo. Myslím že je to dopredu asi relatívne pevne dané, že knedľa má vyhrať, ale prečo preboha. Kto na ňom čo vidí? :(

141
jab
Reagovat

Souhlasím s tím, že i mě přišel Pavlúsik minule lepší

142
okkvp
Reagovat

Přitom některé rozsahové partie má knédl fakt dobré, ale s knedlíkem je to běs. (Lucinko mlč, vem si ho domu a oblizuj klidně čtyři neděle v kuse)

143
james73
Reagovat

Můžeme si o něm myslet co chceme, ale budme si vědomi, že to je jeden z aspirantů na vítězství a hodně mu v tom pomáhá produkce tím, že z něj dělá zlatý hřeb. Minimálně v top 3 bude určitě.

144
james73
Reagovat

A co myslíte tím knedlíkem. Mě se to prostě líbí.

145
Cihi
Reagovat

kdyby to PAVLUSIK odpalil fakt perfektne..nemam proti tomu ..aby vyhral nic…ale toto ne…pokud vyhraje… bude to velka ostuda

146
Ája
Reagovat

omlouvám se za zdvojený komentář, pc si dělá, co chce…

jinak začínám mít hodně nepříjemný pocit, že vyhraje knedlík :-/, Katarína a Alex jako jedni z favoritů byli dost znevýhodnění svým pořadím vystoupení

147
Hodnotitel
Reagovat

1. Alex Dowis
2. Teulis
3. Monika a Arsi
4. Katarína
5. Jumbochicks
6. Knedlík
7. Credance

Nic nepředvedli
8. Patrik Gluchowski
9. Bubeníček s tatíčkem

148
Prostě já
Reagovat

To je strašně nesympatický člověk tenhle Pavlusík. Ať to vyhraje kdokoliv, jen ne on, prosím!

149
bishi
Reagovat

143 v top 3 ať si klidně je, ale vítěz ani omylem, Teulis a Alex byli lepší ..

150
Nofux
Reagovat

V dnešní finálové sestavě by se dali najít minimálně 3 lepší vystupující než Pavlusík. Přesto zřejmě vyhraje on :/

151
Fialka09
Reagovat

Tak Pavlusík nebyl zas tak špatný, jak jsem čekala, ale na vítězství to snad proboha není! Alex pro mě jednoznačně nejlepší, Teulis taky skvělý – a Arsinka mě neskutečně chytla za srdce. Takže já přeju vítězství jednomu z těch tří.
138 – jo, přesně, já si hned taky vzpomněla na Gora, u toho jsem se kdysi něco nabulela!

152
bishi
Reagovat

147 – jak kdybys mi četl v hlavě, seřadila bych to naprosto stejně :))

153
Prostě já
Reagovat

150: V dnešní finálové sestavě by se dalo najít 8 lepších vystoupení

154
Ája
Reagovat

147 – souhlas :-)

155
pimpa
Reagovat

Právě se mi podařilo zvrátit manželovo rozhodnutí poslat hlas knedlíkovi – přece jen mám na něj ještě vliv! :-) Nakonec hlasoval pro Alexe! :D

156
okkvp
Reagovat

144 – ty neslyšíš jak se mu rozplizává hlas jako by mu někdo držel nos nebo měl v krku a dávil knedlík?

157
Anta
Reagovat

????

158
Peter
Reagovat

Srandovná otázka, som zvedavý či bude niekto proti :D

159
bishi
Reagovat

151 – když jsme u těch psích dojáků, na Bílý Bim černé ucho nejsem schopná se dodnes podívat znova, pořád to mám z dětství zafixované jako strašně smutný film ..

160
Honza
Reagovat

Mě se ten nápad s rozdělením výhry líbí, nejspíš bychom díky tomu mohli vědět pořadí všech soutěžících :)

161
pimpa
Reagovat

159 Přesně, nedívala bych se na to ani náhodou! Goro aspoň dobře dopadl, ale co chudák Bim! A navíc ještě žil v Rusku! :-)

162
okkvp
Reagovat

138 VLT – já to taky neberu jako znevážení, takovej blb jako Slávik nejsem, jen se mi to před očima prostě takhle divně rozpadá, toť celé. K psu i autorce jinak respekt.

163
dolores
Reagovat

Lucka jasne povedala, ze Pavlusik vyhra, lebo je srdciar. cize nie preto, ze je dobry spevak. :))

uz minule som ostala v soku, ked mi par znamych, o ktorych viem, ze maju RS v pazi, (vraj uplne nahodne prepli na Talent) oznamilo, ze Pavlusik ich ohuril. rozmyslala som, cim asi tak, a uvedomila som si aj teraz, ze chlapec ked spieva, tvari sa ako smutny psik, ale zaroven pokojne, a je cely odovzdany tej chvili a tej piesni. aj tu pokoru aj skromnost v nom citit, preto je ludom sympaticky. no a ma pribeh, co je dolezite v takejto sutazi. clovek s nizsou rozpoznavacou schopnostou operneho spevu ho nutne zerie. (najviac ma ale pobavili prispevky v diskusiach typu : neznasam operu, ale ten Pavlusik je uzasny operny pevak LMAO) uvod My way vsak dnes dostal aj mna. naozaj ma to skoro az umelecky nadchlo, bolo to nezne a precitene. no ked presiel na vyssie polohy nasadil knedlu a to proste nemusim, aj ked celkove jeho spev ma vnutorny obsah a az na drobne vynimky chlapec slusne pocuje. predpokladam, ze bude obcas niekde vystupovat, ale angazma ako solista v Opere ND IMHO nedostane, jedine snad ako zborista :D

164
Cihi
Reagovat

to rozdeleni penez je zase kvuli KAMPFOVI? :D proc mu to proboha BILA nedala uz predtim ze svyho ..mohl byt klid a mohlo byt o jedno CISLO vic..

165
james73
Reagovat

156 – Já jsem nikdy neviděl někoho dávit se knedlíkem, takže to pořád nechápu. Ale zase se o to tolik nezajímám, abych chápal tyhle odborné výrazy. Myslím si, že vyhraje Alex Dovis. Doufám tedy :D

166
Cihi
Reagovat

160 – poradi budeme vedet urcite.. to uz vim ted

167
Elko
Reagovat

To bude zaujímavé…
Ak budú súhlasiť všetci, dozvieme sa aj kompletné výsledky :)

Vidím, že padol aj Panáček, to bude asi silný večer aj pre Panáčka :)

168
Anet
Reagovat

159 – mám to úplně stejně, v životě už to nechci vidět a nechápu, jak to mohlo být uváděný (aspoň v našem případě) jako film pro děti, brr.
Jinak pro mě vítěz Alex, na chvostu jsou bubeníček a Patrik G.

169
Prostě já
Reagovat

By bylo vtipný, kdyby třeba Chumbochics odpověděli „Ne.“ :-)

170
Cihi
Reagovat

169 – bude podle me domluveny… kdyz uz tu otazku delaj.. ze vsici reknou ANO

171
cedarin
Reagovat

Tak nám produkce zase naservírovala doják s dojemným mladým umělcem, který málem skočil v myčce aut a my všichni mu máme dopomoci k objevení jeho talentu. Jedno oko nemělo zůstat suché. Josef ještě než poprvé zapěl, tak nám naservíroval příběh.
Alex si příběh nechal od cesty a předal nám své umění.
Alex, je pro mě tedy vítěz.

172
Cihi
Reagovat

to je shoow s tim ANO :D paneboze trapas

173
Cihi
Reagovat

pekne ALEX !!! prekvapeni …za to palec nahoru !

174
Merťas
Reagovat

Aleeeex dobřéééééééééééééééééééééé !!!!

175
Prostě já
Reagovat

LOL :-)

176
Rex
Reagovat

Alex, konecne nekdo kdo ma sebevedomi;)

177
Ája
Reagovat

jsem ráda, že Alex jim na tu komedii nepřistoupil, dobře on

178
Peter
Reagovat

Nie som si istý či sa práve Alex nepripravil o víťazstvo… každopádne ďalšia voda na mlyn pre knedlíkovcov :( Jak ja nechcem aby to vyhral zrovna on…

179
terka
Reagovat

dobře Alex, respekt :)

180
Geller
Reagovat

JJ věří si, je favorit hodně by mohl ztratit

181
Merťas
Reagovat

Prostě jak se říká, VÍTĚZ BERE VŠE !!!!!!!

182
dolores
Reagovat

skoda, ze som dnes nevidela Katku Landlovu, je moja favotika na vitazstvo, a tiez by som nechala vyhrat Teulis. su velmi putavi.

co ma ale na..balo az na mraky, bolo hodnotenie Moniky a Arsi. IMHO to bolo lepsie ako minule, a patos? nech sa nedaju vysmiat… ci tematicke vystupenia Alexa neboli pateticke? vid 17. november. tiez sa mi to pacilo, ale ak niekto pripomenie v zabavnej sou neznu revoluciu, o kolko je to lepsie, ak niekto pripomenie Horosimu ?

Slavik a spol su drbnuti.

este jedna vec: Gluchovsky zase nic neukazal. skoda penazi na okazalu scenu

183
okkvp
Reagovat

no, jen aby to Alex tím pádem s tím knedlem neprojel, ale potěšil :-)

184
Jary
Reagovat

Me se zda,ze to prvni „rozhodnuti“ by tu soutez mohlo i trochu znevazit…

185
Cihi
Reagovat

ale bojim se aby „TOTO GESTO“ nebylo to trapny oduvodneni proc nakonec ALEX nevyhral :(

186
Elko
Reagovat

Myslím si, že týmto rozhodnutím si to Alex u divákov po.ral na celej čiare, viete akí sú ľudia :)

187
Honza
Reagovat

Doufám že to diváci nedají Alexovi sežrat :-/

188
Anta
Reagovat

Tak Alex klobouk dolů :) jen aby se sms nepřelily jinam

189
Zůůůza
Reagovat

Výborně ALEX, jedinej má rozum a nedovolil znevážení soutěže a taky má zdravý sebevědomí :-))

190
Nofux
Reagovat

Aby teď Alexe to jeho rozhodnutí nestálo vítězství, jak znám českou a slovenskou povahu… :D už i v publiku tam na něj někdo bučel….
OMG ta Bílá je taková….

191
terka
Reagovat

nemohla by jít lucie bílá do prdele, prosim?????

192
Merťas
Reagovat

Lucie je fakt kráva !!!!!

193
Cihi
Reagovat

to je p*ca ta BILA !!!!!!! omlouvam se !!!!!!

194
Petra
Reagovat

Co to ta Bílá plácá?

195
Zůůůza
Reagovat

Bílá je idiotská svině, to snad ani není možný.

196
Hodnotitel
Reagovat

WTF ?!!! Proč dávají tak zásadní a citlivou otázku před ukončením hlasování? Myslím, že to může hodně ovlivnit výsledky.

197
lavi
Reagovat

co to Bílá zase předvedla??? No teď opravdu doufám, že Alex vyhraje

198
bishi
Reagovat

ta lucie je fakt kráva … na co si hraje? na soudce? :(

199
Geller
Reagovat

Bílá ty si píča :)

200
Ája
Reagovat

tak na moralistický kecy poroty fakt zvědavá nejsem, pokud si chce Bílá hrát na charitu, tak jim ty peníze může dát sama, tohle je soutěž a vítěz bere vše

201
pimpa
Reagovat

Bílá…kokokodák…
Podle mě to bylo domluvený. Je potřeba, aby se hlasy přelily, aby vyhrál knédl.

202
Peter
Reagovat

Uff, byť ja teraz na jeho mieste, že na mňa Bílá pred X miliónmi ľudí ziape aký som vúl (pardon, nemám na klávesnici krúžok :), tak asi odídem preč a dám si pred Inchebou pivo :D

203
Merťas
Reagovat

Aspoň ten Slávik má něco v hlavě !!!!

204
Honza
Reagovat

Má pravdu, ale je to kráva :D Dobře Jaro!!!!!

205
Petra
Reagovat

Lucie, respektovat a být respektován! Přečti si to! Alex je borec, konečně někdo asertivní.

206
Zůůůza
Reagovat

Poprvé mě Slávik mile překvapil a ta zmije Bílá se dokonale ztrapnila.

207
Gh
Reagovat

Ta Bila je trapna, doufam, ze Alex vyhraje!!!

208
jab
Reagovat

Slávik se právě u mě rehaiblitoval :-)

209
jirin
Reagovat

To je manipulace, jak se patri, mam chut alexe jeste vice podporit, skoda, ze nechci utracet sms…

Bila opet poklesla a Slavik diky tomu stoupl…

210
DJ Vlado
Reagovat

No, ta Bílá je totální KRÁVA a zatímco do hrdla dostala od boha zlato, tak do hlavy dostala SENO!!! Dělám to nerad, ale souhlasím se Slávikem.

211
Prostě já
Reagovat

Hlavně přece nikdo vítězi nezakazuje, aby ty peníze rozdělil stejně, když bude chtít, nebo jo?

212
Anta
Reagovat

Ježíš to je kráva !!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ještě nejde psát ! :)

Jaro snad poprvé řekl správnou věc

213
Cihi
Reagovat

tohle melo byt po ukonceni vysledku….tohle opravdu ALEX nevyhraje :( opet habadura PRODUKCE :(

JARO SLAVIK PALEC HORE !

BILA DELA VSECHNO KVULY KAMPFOVI ….proc mu proboha ty love teda neda ona..kdyz ostatni co nedaj jsou volove??

214
Fikus
Reagovat

Tak ať se Lucka vzdá svého milionového honoráře a mohou si všichni soutěžící něco odnést. Dělá, jako by to tam dělala z dobré vůle a zadarmo. Slávik poprvé v téhle sérii má kladné body.

215
Anet
Reagovat

Tak Lucka fakt nedobře ujela :-( Asi není schopná pobrat, že to byla svobodná volba a podle pravidel a není schopná to respektovat, jakkoli se jí to může nelíbit. To veřejný zvolání o volovi bylo fakt už hodně přes čáru.

216
Geller
Reagovat

Stejně je ten pořad jedna velká sračka nevim proč to sleduju. Furt mě tam někdo nebo něco sere akorát.

217
okkvp
Reagovat

Kecy Lucinky na mě měly jediný efekt – já zabejčený nehlasovač jsem klikala SMS 2x

218
Rex
Reagovat

ta Bila je ale koza… Slavik dobre;)

219
Len
Reagovat

Doufám, že ten člověk nevyhraje, je namyšlenej blbec, kterej si tak věří, že vyhraje, proto řekl ne. Ale snad nevyhraje, škoda že nejsou posílat negativní smsky, hned bych jich několik poslala tomuto namyšlenci.

220
pimpa
Reagovat

Inu, švadlena… :-)

Reagovat

Čas poslat ještě nějakou SMS Alexovi, co říkáte? :)

222
Anet
Reagovat

211 – :-) To bych byla zvědavá na její další reakci, kdyby to Alex vyhrál a fakt to rozdělil :-)

223
Gh
Reagovat

Posilam Alexovi hlas, za to, ze neni srac. A zvlhlou nesoudnou Bilou prosim pristi rok vynechat v porote.

224
cedarin
Reagovat

Bílá si naivně myslí, že svět, kde se všichni lidičkové budou milovat a bla bla bla – to už tu kdysi bylo začátkem minulého století a dopadlo to úplně na ho.no. Jarda ale mile překvapil.

225
pimpa
Reagovat

216 :D :D :D Tak teď jsi mě fakt pobavil!

226
Petra
Reagovat

Čekám, že se Bílá omluví. Myslíte, že se dočkám? :)

227
Nofux
Reagovat

Bílá to fakt podělala. No, nicméně, aspoň mě donutila Alexovi poslat další tři hlasy :))

228
Ája
Reagovat

můžete mi někdo, kdo sledujete zahraniční soutěže, říct, jak je to tam s porotou a vítězi? taky má porota potřebu moralizovat a říkat lidem, koho volit? a taky se tam více jedná o příběh a soucit než o skutečný talent?

229
Peter
Reagovat

Ten Jeffo je naozaj… pán. To čo on dokáže s tou scénou spraviť je niečo geniálne. Myslím, že za takúto produkciu by sa nemusel hanbiť ani Americký alebo Britský Talent.

230
Honza
Reagovat

Posílám další!

231
Zůůůza
Reagovat

sama hrabe miliony a tady bude moralizovat a doporučovat, co kdo má dělat a jak se má chovat. Bože to je spodina.

232
dolores
Reagovat

poslala som po prvykrat v zivote SMS do Talentu. Monike a Arsi. podlahla som presne tomu, s cim sa v takychto sutaziach pocita – dala som hlas ukrivdenemu porotou :))

233
mk
Reagovat

Nedivam se, co Zanakova rekla?

234
jab
Reagovat

219 – Podle mě mu v téhle soutěži nejde o peníze, jinak by radši volil jistotu

S názory, že jde o tah produkce se začínám ztotožňovat

235
jenka
Reagovat

Dnešní výstup Bílé to je absolutní drzost!!!!! Jak si může vůbec dovolit „setřít“ soutěžícího a zkazit mu hlasování.

236
Rex
Reagovat

Len: Sebevedomi se neodpousti, co? a zavist je hrozna vec ;)
Jinak konkurence a soutezivost posouva lidstvo dopredu. Kdyby byly vsichni prumerni oceneni, tak jsme jeste v jeskyni…
U mne ma Alex respekt….

237
Cihi
Reagovat

z cele DUSE to preji ALEXOVI za jeho odvahu nebyt OVCE…a chtel bych videt ksicht BILE ! opravdu prosim vsechny svaty!

238
mk
Reagovat

210 Vlado: cikanka, no

239
Honzad
Reagovat

A nebo si Bílá myslela, že když se rozdělí, tak i mezi porotce. Když dělba, tak pro všechny :D

240
okkvp
Reagovat

Možná se tu všichni pleteme a akce s Ano/Ne byla připravená přesně na to, aby se hlasy přelévaly k odbojnému Alexovi ;-) neboť jak reaguje jejím proslovem pohoršený divák – smskuje Alexovi

241
Motýlek
Reagovat

Dolly – já jsem poslala Arsi 2 sms… Ale mám strach, že nejvíc bude mít Pavlusik….

242
Anta
Reagovat

Tak a jsem bez kreditu :( :)))
Kdybych si nemyslela, že Bílá je kráva a myslela to naprosto vážně, tak bych řekla, že to byl celkem dobrý tah, jak vyždímat poslední sms hlasy :-)

243
bishi
Reagovat

216 – :dddd) .. tak tohle si říkám taky :))
zrovna teď ta Bílá, bože nevidí si do huby, .. tak a poslala jsem mu hlas, na just ..

244
Petra
Reagovat

Tak jak to tipujete? Kdo vyhraje?

245
Iva
Reagovat

Já nevím jak vy, ale myslím si, že sebevědomí se v ČR/SR neodpouští.. Vždy to vyhrává skromný člověk. Takže při proslovu Bílé jsem s ní souhlasila, a i když mám v sazkovce vloženy peníze na výhru Alexe, přesně ve chvíli, kdy řekl „NE“, jsem věděl, že jsem právě o vsazené peníze přišla.. Pochybuju, že proslov Bílé diváky spíše nakopne. Naopak.

246
RenataE
Reagovat

Alex respekt! Poprvé v životě jsem poslala hlas do nějaké soutěže.

247
Ceco1212
Reagovat

Nič zlom myslím že je dosť sprejerov čo kreslí lepšie ako slávny Alex.

248
bishi
Reagovat

Len – zase čecháškovská závis a „přejícnost“ že??

249
pimpa
Reagovat

243 Já taky! :-)

250
Peter
Reagovat

240 – Úprimne, zo znalostí správania národa česko-slovenského si myslím, že minimálne polovica, ak nie viac, s Luciou súhlasilo.

Byť takéto hlasovanie v USA, tak tam minimálne 6 z 9 dá NO a ostatní traja by dali YES len preto, že vedia že nemajú šancu na výhru. A zlízli by si to viac tí traja.

U nás ho za to zlynčujú a tomu verte že nevyhrá… Produkcia už pre knedlíka viac spraviť nemohla. Viem, že kydám na nevinného, on za to nemôže. Ale je to proste tak a je to tak očividné že to viac byť nemôže :(

251
Maxx
Reagovat

Produkce to nastavila tak, že vyhraje Pavlusík. Poslední pořadové vystoupení, emoce, pláč… A jestli přeci jen byl Alex dosud v hlasech první, tak teď se to změnilo. Já osobně sice proti jeho názoru nic nemám, každý má právo se svobodně rozhodnout, ale na tohle Češi (a asi i Slováci) neslyší. Takže Alex je za padoucha, přitom přiznejme si to, každej Čech by si chtěl nechat výhru jen pro sebe :D To je ta naše přetvářka a neupřímnost. No nic, ale Lucka se pěkně rozjela, to mě bavilo, snad zas dodrží slovo a v porotě bude i za rok, protože ji prostě zbožňuju!

252
Elko
Reagovat

Teraz fakt neviem kto vyhrá, myslím si, že všetky teórie o jasnom/nejasnom víťazovi sú pasé. Vyhrať môže teraz hocikto.

253
Bersaba
Reagovat

To teda koukám… Takováhle manipulace v přímém přenostu, to je neuvěřitelný. Jestli to teď Alex nevyhraje, tak je to snad na žalobu.

254
Petra
Reagovat

Sázkoví makléři teď Bílou doslova žerou :)

255
Maxx
Reagovat

Jinak doufám, že i přes Alexovo rozhodnutí ukážou přesné pořadí vystupujících a jejich procenta hlasů.

256
cedarin
Reagovat

Ať do dopadne jakkoliv, Alex by měl dostat cenu za odvahu, zdravý rozum a názorovou stálost. Stejně všichni řekli ano z důvodu že si nevěří a vidiny, že by z toho alespoň něco káplo. On jediný projevil charakter – souhlas s ním!!!!

257
LOL Phirae
Reagovat

Lucie Bílá je kráva… šálalaaalala! :P

258
dolores
Reagovat

mne bola Lucka podozriva uz vtedy , ked kritizovala toho chlapca z kastingu, ze spieva v domoch socialnych sluzieb za peniaze (smiesne peniaze). ako som neskor citala, zamestnanci z tych DSS vitaju takychto hoci aj slabsich spevakov aj za tych par eur(napr.na cestovne vydavky), lebo hviezda typu Lucie Bila predsa do takeho Domova dochodcov nikdy nepride a ak ano, tak len v masivnom sprievode bleskov fotakov novinarov a za prenikavej medialnej publicity, a to starcekovia nemaju radi.
Lucka je proste z tej charity chora, ale nech sa nehneva, toto je sutaz.

259
Ceco1212
Reagovat

Vážne si myslím že veľa grafitakov pokiaľ by mali také svetelné podmienky ako Alex na myslenie tak ma lepšie vytvory

260
bishi
Reagovat

252 – taky už si najednou netroufám tipovat

261
Ludmila
Reagovat

no a já právě poslala po přečtení příspěvků tady hlas knedlíkovi, je prostě moc sympatický

262
Drahuš
Reagovat

Vůbec se mi nelíbí v závěru soutěže kohokoli nutit aby změnil svůj názor na výhru. Pokud někdo řekl že se o výhru podělí tak je to vynucený názor vůči společnosti.
To jste fakt neměli dělat. Poklona Jarovi že se zastal Alexe, on jediný řekl svůj opravdový názor.

263
cedarin
Reagovat

Kdyby Alex nevyhrál, tak i tak by měl dostat 100 tisíc éček, ať se nám Lucinka znečistí v přímém přenosu.

264
Ája
Reagovat

musím říct, že jsem v semifinále brala Pavlusíka jen do počtu a už jeho výhra tam mě překvapila, no a po dnešku se obávám, že vyhraje, i když tady to moc o talentu nebude…

265
pimpa
Reagovat

258 Já ji nemám ráda už od dob Neposlušných tenisek a totálně to u mě po…, když začala lézt do zadku Klausovi. Jsem ráda, že dnes to konečně potvrdila. To její človíčkování a lidičkování naprosto nesnáším a je v tom jen faleš a hloupost.

266
Blonde
Reagovat

Bílá je fakt na pěst…hlavně že se u toho málem rozbulela. Měla si vzít prášky na uklidnění a byl by klid :-)

267
bishi
Reagovat

to s tím Mišou už je fakt trapné

268
Anta
Reagovat

Proč to neustále protahují ? To ten jejich favorit asi ještě nemá dostatek hlasů. Kdyby hlasování skončilo hned po tom extempóre Bílé, tak známe reálné výsledky.

269
dolores
Reagovat

259- tiez myslim, ze Alex je celkove dost precenovany, ale napad s ktorym prisiel evidentne zaujal. mna ale viac zaujal teraz, ked prejavil svoju uprimnost

270
Cihi
Reagovat

pavlusik no :(((( neeeee

271
dolores
Reagovat

Motylku, ak aj vyhra Pavlusik, neva, .. toho sa netreba bat. :) mne napr. este nikdy nevyhral moj tip :D

272
bishi
Reagovat

265 – ano to jí jde, předtím Klaus a na Slavíkovi zase agitka protí komunistům .. :) .. ovšem neposlušné tenisky to byl bomba klip, ještě si to pamatuju :ddd)

273
Ája
Reagovat

tak teď fakt doufám, že to bude Alex

274
Motýlek
Reagovat

Blbý závěr…. Tu otázku vůbec dávat neměli… Ale říct někomu že je vůl za to, že odpoví na jednoduchou otázku, to nepochopím…

275
Honza
Reagovat

Co tam dela Andrej? To jsou nervy prosím ať to je Alex

276
bishi
Reagovat

tak dojemný příběh funguje, však taky Lucie dělala co mohla, Kampf mezi 3 a já myslela, že je to soutěž o talentu … to už dávno ne :(

277
Motýlek
Reagovat

To je drama….. Tipuju Pavlusik… Po tom debaklu….

278
Peter
Reagovat

Andrej 3-tie miesto, what the heeel… Akože je zlatý, dobrý bubeník… ale… ale?

279
Ája
Reagovat

275 – taky mě to překvapilo, nějak jsem ho nepostřehla, tak jsem myslela, že už tam zbydou jen 2 :-D

280
pimpa
Reagovat

277 Souhlasím, i když bych se ráda pletla. Je to předem dané, řekla bych.

281
bishi
Reagovat

alex

282
Hodnotitel
Reagovat

WTF z minulého týdne pokačuje – bubeníček s knedlíkem v top 3.. :(

283
Anta
Reagovat

279 – taky překvapení, on tam nebyl moc vidět :)

284
jenka
Reagovat

Kde mají tu blondýnu, která dle věštce vyhraje? Zase kecali až se jim od huby prášilo!

285
DJ Vlado
Reagovat

Knedlíka jsem v Top 3 bohužel čekal, ale Andrej? Proboha za co? Hm, a zase žádná ženská v Top 3, přestože letos tam byly hned dvě, které by si to zasloužily :-( Tak snad to vyhraje Alex!!!

286
bishi
Reagovat

a proto budeme volat Zadara :d)

287
Monika
Reagovat

Obavam se, ze Alex je bez sance.

288
Motýlek
Reagovat

Pimpo – kdo asi tak posílal knedlíkovi hlasy minule? Tito se ted ještě zmobilizovali… :-)) On by mi jako vítěz ani nevadil – pokud by dobře zpíval…

289
cedarin
Reagovat

280 – pimpa, ano, zdá se, že je to dopředu jasné, dostojí se rovnici: čech – cizinec – slovák a na závěr ještě nějaký morální poselství od Bílé o vítězství pokory a slušnosti a můžeme se všichni pozvracet

290
LOL Phirae
Reagovat

Zadara bych nevolal… ale Zaňákový bych s chutí zavolal, co je za dámský přirození na 4.

291
dolores
Reagovat

poviem to otvorene, ze mi je v podstate jedno, kto z tych dvoch vyhra :)) Pavlusik je chudatko, rozplakal babicky, Alex je hrdy chlap s nazorom. co ja viem? obidvaja maju nieco do seba LOL

292
Petra
Reagovat

289 – mluvíš mi z duše…

293
Misánka
Reagovat

Tohle snad už víc wtf být ani nemůže. Toje o nervy, ale ne z napětí, nýbrž z nasr… však víte…

294
Bobby Brown
Reagovat

Mně se nejvíc líbili TEULIS a to, že se nedostali ani do první trojky je dost smutné. Holt soutěž o dojemném příběhu, nikoliv o talentu a předvedeném čísle. Škoda :-/

295
Cihi
Reagovat

tak to je fraska KAMPF v TOP3

296
Ája
Reagovat

289 – tak, tak, a kdyby náhodou vyhrál Alex, tak tam stejně to morální poselství bude a to v tom, že nechápe diváky a že pro ni je vítěz knedlík, protože je to sluníčkovej človíček, blabla

297
DJ Vlado
Reagovat

dodatek k 285: tedy ženských, které by si zasloužily být v Top 3 bylo víc, jelikož v Teulisu je taky pár zástupkyň něžného pohlaví…

298
Merťas
Reagovat

Bože já to tak přeju Alexovi . :)

299
Anta
Reagovat

289 cedarin – obávám se, že budeme zvracet :-(

300
Elko
Reagovat

Na Panáčkovi nie je síce populárny Pavlusík, ale na rôznych fórách či Facebooku, určite je. Opera je opera a myslím si, že Pavlusík predviedol určite najlepší výkon zo všetkých opier v talente, talent určite má a ako píše Merťas je to typický súťažiaci talentu – z automechanika, veľká hviezda. :)

Ja by som výhru doprial Katke Landlovej, Alexovi Dowisovi, Teulis, Monike so psíkom a možno aj Jumbochiks.

301
drak
Reagovat

Všichni jsou neskutečný a vyhraje človíček s největším srdíčkem…

302
cedarin
Reagovat

296 – Ája, a jako důkaz vítězství morálky mu nabídne účast na jejím koncertním turné, doufám, že pak diváci masově vrátí lístky

Reagovat

Ne, z nás dělá to co jsme. Říkal právě Tříska v reklamním předělu :) Dobře tématická reklama. Takže Alex :)

304
Ceco1212
Reagovat

No som zvedavý na ktorého z nich pôjdete. Na grafitakov čo po ňom ostane prázdna stena alebo na speváka ktorý možno chytil do rúk druhu šancu. Ja aj keď nie som fanda operného spevu radšej na ten spev grafitakov máme dosť a po nich niečo ostane.:-)

305
dolores
Reagovat

294 . moja rec, Teulis su aj moji vitazi. jedini, co ma v tej sutazi fascinovali

306
bishi
Reagovat

docela by mě zajímalo, co by tam Lucie ještě předvedla, kdyby Alex vyhrál, myslím, že by si neopustila ještě nějaký nemístný proslov ..

307
Peter
Reagovat

Neviem, ak vyhrá Alex bude to mať takú nejakú miernu pachuť, taký nádych niečoho negatívneho. Neviem načo to produkcia spravila, či naozaj vyhrával a chceli mu zobrať nejaké tie hlasy (neviem z akého dôvodu) ale bol to veľmi čudný ťah, ktorý celej šou skôr uškodil.

308
cedarin
Reagovat

299 Anta – bojím bojím, nerad zvracím

309
Ludmila
Reagovat

Hm s hlasem pro knedlíka tady jedu proti proudu, ale je mi ten kluk prostě sympatickej, ale co mě překvapuje, že do TOP3 nepostoupili TEULIS, jejich vystoupení mi přišla geniální, přála bych to i jim

310
bishi
Reagovat

asi jí v zákulisí domluvili ..

311
Anta
Reagovat

Kráva !!!!!!!!!!!!! až po hlasování !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

312
Ája
Reagovat

a je to tu….Bílá a její omluva, trochu pozdě, ne? po té, co jistě ovlivnila hlasy diváků…

313
Merťas
Reagovat

Přesně krávou se stává ještě větší !!!!

314
pimpa
Reagovat

Teď si sype popel na hlavu…krafka. Když už nejde hlasovat.

315
dolores
Reagovat

OMG, Lucka sa zlakla, ze Alex vyhra ? LOL , snad uz stacilo :)))))

316
Petra
Reagovat

Cože???

317
Peter
Reagovat

:-((((((((((((((((((((

To vyjadruje všetko. Bodka.

318
bishi
Reagovat

no comment ..

319
Merťas
Reagovat

Nééééééééééééééééééééééééééééééééééé !!!!

320
Honza
Reagovat

A jde se spát :-(

321
Bobby Brown
Reagovat

du blejt :-(

322
cedarin
Reagovat

tak a jdu blejt

323
Ája
Reagovat

tak za sebe můžu říct, že je to absolutně nejhorší vítěz ze všech talentových soutěží….tohle mě hodně zklamalo a naštvalo

Reagovat

Tak a teď ať produkce zveřejní hlasy. Před proslovem Bílé a finální.

325
Cihi
Reagovat

bila mu posere hlasovani a pak PROMIN ….

326
dolores
Reagovat

typicke pre Cesko- Slovensko. zase vyhral priemer :D

327
Honzad
Reagovat

Nadává se na Bílou (která to ovlivnila), ale Pavlusíkovi přece musel někdo posílat ty hlasy. Proboha, co to? :D

328
Petra
Reagovat

SUNíčko, toho se určitě bohužel nedočkáme :(

329
Merťas
Reagovat

324 – Přesně tak. Před proslovem a po proslovu !!!!

330
Nofux
Reagovat

Konec. To snad nemůže nikdo myslet vážně. Takovej podprůměrnej zpěvák, prostě joke. A produkce s její manipulací může jít někam. Akorát jsem zas nasranej, nevim proč na to každej rok koukám :D

331
LOL Phirae
Reagovat

Bleeeeeeeee… grrrrrrrrrrrrrrrcccc! A můžem jít spát. P.S. Zaňáková, ty nejseš vůl, ty jseš na n-tou.

332
cedarin
Reagovat

Rovnice vyšla, kupodivu byla tak lehce trapná, že jí spočítala i švadlena. To je teda ale humus!!!

333
pimpa
Reagovat

Fraška.

334
james73
Reagovat

Bohužel, platí kdo chce víc, nemá nic. Sice je dobře, že Alex nedělal ovci, ale musel vědět, že si tím uzavřel cestu k vítězství.

335
Ája
Reagovat

asi se za rok přihlásím taky, ač nic neumím, ale budu sluníčková, pokorná, skromná, vymyslím si patřičně dojemný příběh, sem tam hodím nějakou tu slzičku, poprosím štáb, aby mě dali jako vrchol večera a to by bylo, abych nevyhrála

holt talent a patřičné sebevědomí se neodpouští

336
bishi
Reagovat

326 – tak, tak … nejslabší vítěz všech řad a myslím, že i těch co ještě přijdou ..

337
DJ Vlado
Reagovat

Dílo zkázy bylo dokončeno. Průměrný operák porazil fenomenálního malíře. A NIKDO mi nenamluví, že to nebylo zmanipulované!!! A přitom to vypadalo, že to bude nejlepší ročník Talentu, ale tímhle to totálně pohřbili. Knedlík každopádně patří společně s Drdou a Bagovou do trojice nejhorších vítězů všech soutěží u nás.

338
Cihi
Reagovat

humus

339
Bobby Brown
Reagovat

325 – si představ, že jí dáš na chodníku facku až si posmrká záda, a pak se po 10 minutách vrátíš a řekneš „promiň, jsem emotivní“ – no nevím jak by to pobrala

340
Janika
Reagovat

wtf !!!!

341
cedarin
Reagovat

Omlouvám se, ale musím to napsat: jsem fakt nasranej, sorry za sprosté slovo

342
dolores
Reagovat

teraz sa Lucka bude v zakulisi ospravedlnovat Alexovi, ze aka je nestastna, ako mu znicila vyhru, chudera bude sa z dnesneho dna dlho spamatavat. a Alex, co teraz povedal: velky respekt !!

343
Peter
Reagovat

To ďakovanie Lucke Bílej môže tak 48 krát podtrhnúť a poďakovanie produkcii aj 967 krát. Nikdy som nemal pocit že je niečo zmanipulované… ale to je tak strašne priehľadné, nechutné a predvídateľné, že… FUJ :(

Prečo tak dobrá šou ako je Talent musí vždy niečo tak enormným spôsobom posrať, že to nakoniec vždy celú tú kvalitu pošle do kytiek.

344
Hodnotitel
Reagovat

Manipulace jak prase.

Aples x Gluchowski
Bubeníček, jeho tatíček a příběh
Dowis x Knedlík + Bílá

Letošní ročník je na blití

345
Ceco1212
Reagovat

No vyhral amatér Alex ako vidno je profilk.

346
pimpa
Reagovat

341 Hele, pojď, dáme si panáka, ne? :-) Taková komédyje si ho zaslouží.

347
Cihi
Reagovat

doufam ze pri dalsim roku se uvidi s talentem zas… TO VIS ZE JO TY MANIPULATIVNI ZM*DE !

348
LOL Phirae
Reagovat

Škoda, že Alex je takovej formát. Tý vagíně bych přál pořádnou žalobu.

349
cedarin
Reagovat

346 – pimpa, to je těžká opice už teď i bez chlastu, mohlo to být fakt super, tohle je hodně smutný a zase nás to ubilo do průměrnosti, malosti a ubohosti

350
Ája
Reagovat

jsem ráda, že Slávik zmínil, že to Alexe stálo vítězství, i když to nebylo to jeho ne, ale ty moralistický kecy od Bílé

351
Prostě já
Reagovat

Co byste teď dali za to, aby vítězem byl Pátrovič, co? :-)

352
Honzad
Reagovat

Ročník plný talentů, skvělé a nadprůměrné produkční práce (výborné castingy, střih, stage), ale ročník, který byl v závěru výrazně ovlivněn a jehož výsledek neodpovídá talentovým vystoupením, ale zbytečné hry poroty a produkce = HNUS VELEBNOSTI, bohužel. Zkazili si to sami…

353
Anta
Reagovat

341 cedarin – by se hodilo ještě sprostější

354
james73
Reagovat

Já doufám že změní celou porotu, když slibují změny. Takhle to pohřbít. A může za to jedno blbé rozhodnutí. Ale mohlo to dopadnout hůř, pořád lepší než Andrej.

355
Anonymní
Reagovat

Nicméně Pavlušik stále může naplnit své Ano, když byl pro…

356
dolores
Reagovat

Slavik sa spevu nerozumie, inak by nepovedal, ze Pavlusik je naj spevak, co tam bol. napadlo mi, ze obdivoval aj Zazriveho a Haskovu dceru. on je proste totalny spevacky diletant. inym veciam ako tancu, kuzelnikom, atd sa rozumie, ale spev rozpoznava ako kura pivo. :D

357
pimpa
Reagovat

349 No, já teď možná kolegy ze Slovenska naštvu, ale myslím, že dokud budeme tyhle soutěže pořádat oba státy společně, pořád to pojede „spravedlivě“, aby se náhodou jeden z národů necítil ukřivděný. Byla bych pro osamostatnění se ve všech typech talentových či pěveckých soutěží.

358
Bobby Brown
Reagovat

357 – stačilo to pořádat i s UKáčkama a vyhráli by TEULIS ;-)

359
Motýlek
Reagovat

Dolly – a ještě to pohnojili i s Lubošem… Za to všechno si takového vítěze zaslouží… Já prostě nikdy nemůžu mít radost….

360
Ája
Reagovat

351 – pravda :-D, pěvecky v tom moc rozdíl nevidím :-D (pardon, ale taky ze mě mluví emoce, viď Lucko?)

361
Maxx
Reagovat

Vítěz nic moc, bylo to jak jsem čekal, ale zase si to zasloužil jako člověk. A jsem rád, že Lucka zas potvrdila účast v další řadě. Jen mě překvapila podpora pro Kampfa, čekal jsem v top 3 spíš Gluchowskýho. No neva, za rok naviděnou a ještě jednou Primě a JOJ za další luxusní podzim. Škoda, že tu show nejde dle Pepových slov dělat každej měsíc.

362
dolores
Reagovat

343 -no ja na rozdiel od teba som presvedcena, ze kazda takato sutaz, to je jedno ktora RS, bola zmanipulovana a aj bude zmanipulovana. amen :)))

363
james73
Reagovat

357 – Já si myslím, že žádné samostatné už nebudou, je to finančně náročné a sami by se do toho už nepouštěli, když mají šanci šetřit. Prima bez jojky vůbec ne. A nova naopak svojí produkcí markízu kazí :) Když se na to dívám s odstupem, není to taková katastrofa. Rozhodně ne adekvátní zdejším reakcím.

364
bishi
Reagovat

357 – na tom je dost pravdy, stačí se podívat na Superstar, jak to vždycky tak „náhodou“ vyjde, že stav slováků a čechů je víceméně až do konce soutěže vyrovnaný ..

365
Elko
Reagovat

Ja som vám to tu hovoril a nikto mi neveril, že Pavlúsik zamotá poradie.

Mimochodom, kto hlasoval? Za 5 minút o polnoci na FB:
Páči sa mi to 1.026
komentárov 196
zdieľaní 37

366
Motýlek
Reagovat

Jenom mi někdo vysvětlete, proč toho Slávika tak uctívají? Zpěvu nerozumí, zvířatům nerozumí, kouzelníkům nerozumí…, tanci taky ne, sám by nepředvedl vůbec nic…. K čemu tam je, to nepochopím…

367
cedarin
Reagovat

Jsem znechucen a jsu do peří. Rád bych popřál dobrou noc všem, ale po oznámení vítěze by to znělo jako provokace. Tak čau

368
Monika
Reagovat

Nejlepsi rocnik s nejhorsim koncem. Tohle se nemelo stat…..To produkce totalne posrala!! Naprosto neprofesionalni rozhodnuti, spatne provedene..Kdyby aspon uzavreli hlasovani a teprve pak se ptali ucinkujicich…Ale nechat hlasovat lidi jeste dalsi desitky minut….Skandalni….Stejne tak pacit z nich odpoved bez predchoziho napsani na papir a vlozeni do obalky soucasne u vsech ucinkujicich….Kdovi co by odpovedeli ostatni, takhle se nasel prvni „padouch“ a dal se ptat nemuseli….

369
Len
Reagovat

Česko Slovensko má talent 2012: Oficiální vítěz Jozef Pavlusík! Morální vítěz Alex Dowis !

co to je za debilní nadpis. Redaktoři vzpamatujte se, je snad jen jeden vítěz a ne podle toho ke komu vy máte sympatie. O vás se vlastně ani nedá říkat redaktoři, někde v médiách by vás snad nezaměstnali. Vaše názory jsou opravdu děsný a nadpis článku tomu nasvědčuje.

370
Ája
Reagovat

367 – ahoj cedárku, taky jdu, i když vzteky neusnu

371
Anta
Reagovat

Ani nevím, po kolikáté už si říkám, proč ty sms stále posílám, když itinerář už je daný :(

372
okkvp
Reagovat

Teulis pod top 3? no nic.
Nedozvíme se konečný stav hlasování, natož průběžný – ale zajímavé by to bylo. Tomu „blbýmu sprejerovi“ v každým případě respect. A Knedlíkovi přeju, aby měl kliku na učitele a hodně píle a toho knedle se zbavil

373
LOL Phirae
Reagovat

369 – hele, běž si radši dát knedlíka na dobrou noc.

P.S. Zaňákový se zase nedá říkat porotce, a to ani po tý její „upřímný“ omluvě, patrně po rychlém telefonátu vod právníků při reklamní pauze.

374
bishi
Reagovat

369 – napsali jen veřejně svůj názor … s kterým musím souhlasit a asi nás bude víc ..

Reagovat

Ani nevite jak jsem rad, ze jsem na celou tuhle habaduru prestal vcas koukat :) Najit si tam nejakeho oblibence a pak zjistit, ze vyhral zase nejakej podelanej zpevak … byl bych hodne nasranej :)

376
Bobby Brown
Reagovat

369 – Ano a ten nadpis to vůbec nepopírá. Zase jeden fousek, co to má v hlavě pomotaný.

377
bishi
Reagovat

375 – nejsem nasraná, že vyhrál zrovna Pavlusík i když to nebyl můj favorit, ale spíš díky té frašce, co z toho udělali a té manipulaci, .. je to jen obraz, jak to teď chodí v našem prohnilém státu .. fuj, nejsem hrdá na to, že jsem čech ..

378
Zůůůza
Reagovat

A kdy se vlastně dozvím, jestli jsem vyhrála 3000 Euro????? Ta Bílá v tom udělala takovej guláš, že na to zapomněli. Další podvod!!!

Reagovat

bishi (377): K tomu neni, co dodat. Souhlasim i kdyz tahat do toho politiku je zbytecny. Ta nikdy lepsi nebude.

380
pimpa
Reagovat

Když už tedy měl vyhrát někdo ze Slovenska, měla to být Katka. Ten hoch mi sice nijak nevadil, ale na vítězství neměl, a kdyby nedošlo k té trapné komedii, určitě by nevyhrál. Byli tam mnohem lepší.
Alex to ustál perfektně a moc mu přeju, ať se prosadí pořádně. Operních pěvců jsou plné sbory, Jozef je průměr.

381
bishi
Reagovat

379 – já vím, ale nějak mi tahle volba vítěze připomněla, co se děje za frašku kolem volby prezidenta a tak mi to ujelo, ale nepatří to sem, to je pravda :)

382
Geller
Reagovat

Jinak Alex jak sám říká se pohybuje nejspíše v úplně jiných částkách si ho vygooglujte, není to žádnej hej počkej, dělá pro reklamky apodobně. Jeho závěrečná řeč byla skvělá i když jestli to myslel upřímně nevim, vyhrát určitě chtěl, ale zachoval dekórum.

383
Geller
Reagovat

Jinak prostě koukám na talent z jednoduchého důvodu, že je to zábava. Hlavně úvodní kola jsou super. Dobré je si to prožít, zasmát se a moc nad tím nepřemýšlet, nebo budeme všichni nasratí jak doposut.

Jinak opravdu z porotců asi nejlepší Dejdar (možná proto,že nejméně kontroverzní?) S ním souhlasím nejvíce.

Bílá – prostě případ pro sebe, ženská co uvažuje srdcem a ne mozkem (ještě teď při jejím mačkání červeného čudlíku u představení indů se mi otvírá nůž v kapse)

Slávik – hodně kontroverzní, často souhlasím , často ostře nesouhlasím , je to vlastně jeho show, proto tam často přehání jak jsou úžasní apod., každou řadu bude říkat, že to je nejlepší zpěvák apod. , občas však názory jsou respektuhodné

Nejlepší jsou porotci (i když dnes nic moc), velmi často pobaví a od srdce se často zasměji.

No tak za rok talentu zdar

384
selský rozum
Reagovat

Rozčilování se nad výsledky mi přijde stejné, jako když rozčilené divačky volaly řediteli, ať vrátí Bobby Ewinga do Dallasu.

Vyhrává příběh, talent je nepodstatný.

385
Geller
Reagovat

Bílá je navíc tam blbá, že si an neumí za svým názorem stát, po tom co jí tam zprcal slávik, tak se jí to v hlavě uleželo a stejně jako mockrát předtím ukázala jaká je to vlastně loutka v rukou ,,dobrého veřejného mínění“.

Na druhou stranu nevěřím, že jsme stádo tupců a kvůli nasranému projevu jedné kravky se necháme zmanipulovat, spíše mu to mohlo jak už zde někdo zmínil (alexovi) i třeba pomoci.

386
Geller
Reagovat

383 – ne porotci ale moderátoři jsem chtěl napsat :)

387
Miky
Reagovat

385 Geller – tak tomu věř, že jsme stádo (tupců).

388
Geller
Reagovat

Tohle jsem psal i jinam, ale když mám tu rozepisovací náladu hodim ještě jeden názor i sem:

Ještě bych zmíňil označení ,,psího” vystoupení za patos se dá akceptovat, ale o co menší patos bylo vystoupení Dowise (pro mne také vítěz), nebo malého bubeníka? Proč tohle porotci nezmíní? Celá tahle soutěž je jeden velký patos, takže zrovna u prvně zmiňovaného čísla mne to tohle označení dost nasralo!!! Všem měřit stejným metrem

389
Merťas
Reagovat

369 – Tak nás prosím nečti, abychom ti nezpůsobili etický kolaps a bůhví co ještě.

390
Maxx
Reagovat

A já bych se ještě na závěr nechal inspirovat loňským zakončením Talentu ala DJ Vlado, který udělal největší plus ročníku a největší mínus.

Takže největší plus letošního ročníku od nejoblíbenějšího diskutéra posílám Jeffovi a produkci Talentu za perfektní show, která překonala obě předchozí, za perfektní stage, hudbu, střih, no prostě celkově za moderní a progresivní styl celého Talentu, který je skutečně absolutním topem české a slovenské televizní scény (tvůrci VV a Ano, šéfe prominou, ale tým Talentu je prostě best of).

Největším mínusem je pro mě opět DJ Vlado, který jako spoluautor webu je schopný vulgárně urážet čtenáře, což považuji za mnohem větší prohřešek, než jeho nudné rekapy o ničem. SUNíčko, Merťasi a další, promyslete, jak to uděláte se 4. ročníkem, jestli tu opravdu chcete i nadále rekapy od člověka milujícího country, western, retro, laciné kopie konkurence, nepovedené show a nudu a nenávidějícího rap, moderní tvorbu apod., protože takový člověk prostě není adekvátní k tomu, aby psal rekapy o Talentu. Není ani vtipný, ani nijak fundovaný do řemesla, ani subjektivní, ani shodující se s většinou, jedná se jen o nudně opakujícího se člověka, který pořád vnucuje všem svoje zastaralé názory a jehož rekapy tu dle reakcí minimálně 80% čtenářů nebaví.

Díky a za rok ahój!

391
DJ Vlado
Reagovat

Mě už fakt nemůžou urazit kecy člověka, který je schopen napsat, že Habera je z Elánu, protože to by za chvíli mohl trvdit i to, že Madonna je bývalou členkou Spice Girls a Robbie Williams je frontman U2 :-D

392
Merťas
Reagovat

DJ a Maxx: Pánové, oba vás beru jako rozumné lidi a mám rád čtení vašich řádků. Nevadíte mi ani jeden a rád si s váma ať tady v diskuzi nebo jinde podebatím osobně nebo elektronicky. Ale prosím Vás, třeba se sejděte, vyříkejte si to, ale už to netahejte do diskuzí. Vím, že máte potřebu se bránit nebo mít poslední slovo, ale už to nikoho nezajímá. Došlo to do osobní roviny a to už sem nepatří.

393
okkvp
Reagovat

390 – chybí ti tam jedny úvozovky …. jistě jsi chtěl napsat „nejoblíbenější“ diskutér
osobně bych ještě doplnila „nejobjektivnější“, „nejfundovanější“ a zřejmě i obdařeného nějakými nadpřirozenými schopnostmi, protože tak přesně dokážeš odhadnout, to co nikdo z nás.

Díky a za rok ahój! ;-)

394
Miky
Reagovat

335 Ája – tak se přihlaš, my všichni tady z Panáčka Ti budeme posílat smsky a jsi jistá vítězka! :-) Pod poslední větu se podepisuju.

395
DJ Vlado
Reagovat

Merťasi, já už jsem se to svým komentářem č. 391 snažil uzavřít, aby Maxx pochopil, že mě už od minulého pondělí fakt nemůže naštvat. Ale osobně bych se s takovým člověkem fakt setkat nechtěl, jelikož bych nerad měl na krku trestný čin ublížení na zdraví :-D

okkvp – Moc díky za podporu :-)

396
Merťas
Reagovat

Vlado, třeba byste si osobně padli do oka. :) :-D

397
Profik
Reagovat

Co takjle udělat malou anketku o tom, který je oblíbenější? Třeba by to Maxxovi trochu i docvaklo, ale asi ho ještě přeceňuju. A na rozdíl od Dl Vlada mám chuť to ublížení na zdraví risknout 8-).

398
Prochor
Reagovat

368 – Souhlasím s Monikou, že správně se mělo uzavřít hlasování a pak měla přijít ta otázka na cenu. Ale zase na druhé straně bere logika za své, když tady někdo tvrdí, že chtěli potopit Alexe. Kdo mohl vědět, že se zrovna takhle rozhodne právě on ?

Reagovat

Prochor (398) tak jeho NE, šlo docela čekat. Není to skromně uťáplý automechanik jako Pavluštík a ve své závěrečné řeči to řekl dle mě, velmi přesně.

Všude byl uváděn jako favorit na vítězství, i sázkovky to tak viděli. Tak to holt risknul a chtěl vše, protože věděl, že i když by skončil na jiném než prvním místě, tak by něco bral, ale byly by to pro něj a jeho další tvorbu drobné.

400
galadriel
Reagovat

Mňa k hlasovaniu za Alexa vyprovokovala až prednáška Lucii Bílej. A myslím, že takých nás bolo viac, ako tých, ktorí poslali hlas Pavlusíkovi po Alexovej odpovedi.

401
johny
Reagovat

Co tam Bílá řekla??? Nekoukal jsem…

402
Miky
Reagovat

398 Prochor. Mně to bylo předem úplně jasný, že to bude právě Alex, který řekne NE.

403
Prochor
Reagovat

401 – Johny, raději se ani neptej. Byl to výbuch emocí v tom smyslu, že je Alex vlastně sobec, že se nechce dělit o cenu. Nakonec se mu za všechno omluvila že byla pitomá.

404
johny
Reagovat

Tak to mě ani nijak nepřekvapuje. Ona byla úplně mimo mísu již když mu řekla, že on tam kvůli těm penězům vlastně ani není :D. Jen mi není jasné, proč je v té soutěži rok co rok takto tupá porotkyně, co si ani do pusy nevidí a že řekne blábol jí dojde až po reakci dalších :D

405
anja
Reagovat

Bílá evidentně měla svůj nejtrapnější víkend v životě. V sobotu blbé hemzy na tiskovce po slavících, viz http://kultura.idnes.cz/cesky-slavik-c9t-/hudba.aspx?c=A121124_201330_hudba_ob, v neděli blábolení k Alexovi… když jí přičtu ještě to její třískání po tlačítku během famózního vystoupení indických bojovníků, tak si dovolím tvrdit, že je na tom psychicky Lucka hůř než Iveta Bartošová

406
johny
Reagovat

Lol o té tiskovce jsem nevěděl… tak to je perla, co vypustila :D

407
T.M.
Reagovat

Paní Bílá je vážně neskutečně debilní a hysterická kráva. Sama má prachů že neví co s nima, sedí si na milionech a svýmu retardovanýmu pitomýmu synáčkovi kterej má IQ osla chce koupit k osmnáctinám auto a bude tady moralizovat? Ten nápad s dělením byl pitomost od začátku, to by přece diváci vůbec nemuseli hlasovat kdyby vzal vítěz jenom cestu kolem světa! Jak si ona vůbec může dovolit někoho takhle sprostě osočit, říct o něm že je vůl a zmanipulovat tím hlasování? Snad každý tam šel kvůli penězům a od ostatních to byla jen přetvářka protože s výhrou ani nepočítali a tak chtěli urvat aspoň něco. Jediný Alex dokázal že si umí stát za svým slovem a už za to si vítězství zasloužil. Dostali možnost volby tak jak si vůbec ta kráva mohla dovolit ho za to kritizovat, proč tu možnost volby teda měli? Je snad demokracie proboha. Měla se Bílá s ostatními podělit o svoje peníze když je tak neskutečně charakterní. Bílá se tímhle odepsala definitivně a já doufám že tahle neskutečně hloupá a pitomá hysterka už nikdy v žádné porotě nebude a pokud má jen trošku sebereflexe tak za tenhle podraz už příští rok místo v Talentu nevezme ale bohužel tomu u ní nevěřím. Ona káže vodu a pije víno. Je mi fakt smutno že zrovna tahle osoba u nás každoročně vyhrává zlaté i absolutní slavíky. Jozef mi jako vítěz vůbec nevadí, koneckonců jsem ho měl po semifinále společně s Alexem a Katarínou v TOP 3 mých favoritů, jeho operní zpěv sice má svoje mouchy ale je to vesměs sympatický a skromný kluk takže já mu výhru přeju ale Alex si tu výhru samozřejmě zasloužil mnohem víc. Ještě že to nevyhrál Andrej, tomu bych to fakt nepřál a nechápu jeho umístění v TOP 3. Nedá se nic dělat, dopadlo to jak to dopadlo a Alex je člověk nad věcí a psychicky srovnaný takže se ani tou krávou v porotě vůbec rozhodit nenechal za což má další plusy. Její pozdější omluva až po ukončení hlasování byla více než trapná, v tomhle případě jí prostě na její emoce zvysoka seru. Bílá si může pogratulovat že celé finále Talentu zkazila, toť můj názor.

408
Flint
Reagovat

Od Lucie Bílej ako nadšenej podporovateľky Václava Klausa by som takúto podporu rovnostárskeho rozdelenia výhry nečakal, a to nehovorím o forme akou to urobila….

409
mk
Reagovat

Bílá je prostě původem cikánka a geny holt nezmění nic. Vždycky jsem ji měl rád jako zpěvačku, ale nesměla promluvit…

410
T.M.
Reagovat

Bílá se měla se soutěžícími podělit o svůj honorář z Talentu když je to takovej nadčlověk. Včera jsem tipoval na vítěze Jozefa nebo Alexe a viděl jsem to mezi nimi fakt 50 na 50 takže mě výsledek vůbec nepřekvapil. Ovšem kdyby mi někdo už na castingu řekl že Jozef se stane celkovým vítězem tak bych tomu nevěřil ani omylem. Vlastně jsem vůbec nepočítal ani s jeho postupem z semifinále do finále dokud se tak nestalo. Ale přeju mu to, mohlo to dopadnout daleko hůř. Pořád si myslím že je Jozef lepším vítězem než Drda nebo Bagová. Vítěz mi nevadí ale ta Bílá, ta mi teda svým proslovem neskutečně hnula žlučí….a zajímalo by mě jestli konečně ukážou výsledky hlasování a jestli vyhlašovali vyřazené podle toho v jakém pořadí skončili….ono by to docela souhlasilo akorát u té Kataríny se mi nějak moc nezdá že by v hlasování skončila až šestá…..

411
traboš
Reagovat

T.M.: a nevíš jako, proč by svému synovi neměla kupovat k osmnáctinám auto, když na to má? :-O tím spíš, když v dnešní době, kdy bez řidičáků nemůžeš dělat pomalu ani hajzbábu…

412
Bobby Brown
Reagovat

Když trochu emoce opadly, vyjádřím se k té trapnosti, kterou včera produkce vymyslela (nebo kdo). Trapnost jménem „Hra na solidaritu“, která ve skutečnosti byla hrou „Sobecky urvi co můžeš“. Ano, zní to divně, ale můj názor je, že paradoxně ti, kteří hlasovali pro rozdělení výhry, jsou sobečci, co si chtějí uloupnout alespoň něco, nebo srabečci, kteří už pak kdákali ANO jen proto, že nechtěli být ti špatní. Navenek to vypadá, jakože nám o ty peníze nejde, ale přitom chceme jistotu 11 táců Éček (docela protimluv, ne?) – tak kdo je tady sobec? Přišli hrát, tak ať hrajou do konce.
Jestli chtěli být solidární, tak co jim v tom kurva bránilo? O prachy se mohli rozdělit tak jako tak. A otázka na tělo – kdo by to nakonec udělal, hm?
Ale takhle? Přijdu si alespoň na jedenáctku a ještě budu vypadat jako charakter.

To, co vymysleli s touhle šaškárnou je od produkce rána pod pás jako sviňa, a to ze tří důvodů!
Celou dobu byla avizována hra s výhrou 1 vítěze o 100 t. € a ne 9 vítězů po 100/9 t. €.
Dále právě z morálního hlediska, protože ten, kdo nepřistoupí na změnu pravidel a bude chtít hrát podle pravidel tak, jak byla původně vyhlášena, bude zcela jasně (bohužel) vláčen jako „nemorální“.
Za třetí to je podpásovka na diváky, kteří posílali SMS, protože kdyby se všichni dohodli, tak k čemu vlastně ono hlasování bylo???

Lucinko, to cos předvedla byl trapnej hnus tvýho uvažování a neokecávej to emocema. Jestli ti vadí, že soutěž je o jednom vítězi (viz tvé prohlášení, že „mohla být soutěž s vícero vítězi“ a „já ty pravidla nevytvořila“), tak co tam proboha lezeš? Ty jsi opravdu jen dobře zpívající blbka (když chceš mermomocí toho Landu).

413
Bobby Brown
Reagovat

407 T.M.
Hm, předběhl jsi mě a souhlas.
Aha, tak ještě vyhrál cestu kolem světa, to pak jo.

414
T.M.
Reagovat

411: Ano to je právě ono, ona má na všechno…..a už dávno ztratila pojem o realitě obyčejných lidí. V tom je její zásadní problém.

415
Zůůůza
Reagovat

Navštívila jsem facebook Lucie Bílé a to je fakt hustý, co tam je za zfanatizovaný krávy. Za všechny jeden komentář od jakési Lucie Papouškové, to prostě nemá chybu:

Lucie Papoušková Paní Lucie-Haničko,jste úžasný človíček a včera jste jen dokázala,jak veliký člověk jste!!!!Nesmírně si vážím toho,že jste řekla od srdce to,co chtěl říct úplně každý člověk,co má srdce na pravém místě!!!!Byla jsem moc ráda,že jste to za nás udělala,neměla jste se za co omlouvat a upřímně si myslím,že jste to dostala příkazem((Napadla mě jedna věc v souvislosti s Danem Landou-ten řekl,že není v jeho silách změnit myšlení a rozhodování lidí…..ale Vy jste dokázala,že to není PRAVDA….Dan to nemohl dokázat,protože šel na vše tvrdě a silou a nadávkama nikdy nikdo nic nezměnil a ani nezmění…to jde jen od srdce,s láskou a citem a to vše máte VY….Pokud by jste měla sílu,chuť a přesvědčení,mohla by jste dokázat lidem otevřít oči,mohla by jste zachránit naší zem….Lidé Vám naslouchají,dokážete zasáhnout jejich srdce a tam je vše zakořeněné!!!!!Ať Vám zde lidé říkají a chlácholí,že nemůžete za to,že nevyhrál Alex……pravda je,že ANO….je to Vaší zásluhou a myslím,že na to můžete být právem hrdá!!!!!!Ale zásluhou otevření srdce…nikomu jste ruku nevedla,rozhodnutí už bylo na každém samotném!!!!!!!!!Za sebe Vám nesmírně a od srdce děkuji…Lucie

416
traboš
Reagovat

414: jasně, takže prachobyčejná závist…

417
T.M.
Reagovat

412: Absolutní souhlas. A pro ty diváky kterým by nedošlo že je Alex ´´padouch´´ tak jim to Bílá ještě musí po lopatě vysvětlit. A ještě se bude přirovnávat k Landovi…ten byl na Slavících aspoň vtipnej, ona ani omylem. Ať si říká kdo chce co chce, pro mě tímhle prostě skončila.

418
T.M.
Reagovat

416: Já myslím že paní Bílé opravdu není co závidět, ona je jasným příkladem toho jak člověk může z peněz zmagořit. To jak ona se včera projevila je hnus. To ona může Alexovi závidět jeho vyrovnanost a charakter.

419
Bobby Brown
Reagovat

416 – Nevím jak to myslet T.M., ale já ho pochopil tak, že Bílá je příklad člověka, který po druhých veřejně žádá dělbu majetku (mám-li to tak nazvat) a sama to v takové míře nedělá, a že má kurevsky z čeho.
Oni vůbec lidi, co jsou za 10 vodami, mají nějaký zvláštní sklon hlásat něco o solidaritě. Absolutním přeborníkem je Bono Vox.

420
anja
Reagovat

heh, ty brďo, no to byl zase víkend :DDD děcka já to vyhlášení jakože „změny pravidel“ a „rozdělíme sééé, cooo? :)))“ brala jako FÓOR a ono se to zvrtlo do takové aféry……….. booože!!!!……. no ale zase sranda, jak se Zaňáková odkopala (a někteří další, že jo :)))

Bobby, T.M. – dobré komenty, perfekt postřehy, souhlasím!

421
Rena
Reagovat

Mohl by mi někdo poradit prosím (odkaz), kde se dá podívat na Slavíky? Díky.

422
Pedro
Reagovat

412: ne, vůbec to nezní divně. Kdo řekl ANO, defacto si tím přihrál malou domů. Alex byl sice adept na vítězství, ale tahle otázka padla ještě uprostřed hlasování, kdy neměl jisté vůbec nic. Tak jakýpak padouch? Vítěz bere vše a hotovo… přesně jak bylo od začátku této soutěže avizováno.

423
Bobby Brown
Reagovat

415 – Může mi někdo fundovaně vysvětlit, proč lidé přestali psát mezery za interpunkčními znaménky? Vždyť se ty texty nedají pořádně číst. Ještě že je nezapomněli psát za slovy, to už bych byl s četbou úplně v prdeli.
Děkuji za případné vysvětlení.

424
hodbo
Reagovat

Kritika na paní Bílou ze slůvko vůl a moralistické řeči, za emocionální projev a na druhé straně tady kýbly emocí a hnoje, který na ni vyléváte. Vítěz si své vítězství vyzpíval, rozhodli lidé, ty jedovaté sliny, co tady plynou, jsou dost zbytečné. Možná paní Bílá ujela, nikdo není dokonalý, ale v té chvíli nehodnotila, pokud se někteří hlasující rozhodli na základě jejího odsouzení Alexe, je to jejich věc. Myslím, že by si tady někteří měli dát ledovou sprchu.

425
Bobby Brown
Reagovat

424 – Kritika Bílé není za nějaké slůvko, ale za princip. Jednoduché jak facka. Naše výlevy nemají vliv na něčí výhru, či část života nějakého člověka, narozdíl od paní Bílé. V pozici jaké byla, měla vážit slova. Že ten rozdíl nechápeš není náš problém. Sorry…

426
anja
Reagovat

425 Bobby :) a tak já třeba vůbec ani Bílou nekritizuju, já jenom na ni zírám……. a po včerejšku už se asi jen budu bavit :D

427
Bobby Brown
Reagovat

426 – vzhledem k tomu, že jsem opět nevyhrál SuperJackpot ve Sportce, já se bavit nebudu. :-(
A zírat budu raději na Salmu Hayek, než na Lucii Bílou.

428
T.M.
Reagovat

Já jsem s vítězstvím Jozefa spokojen, přál jsem mu to včera hned po Alexovi nejvíc protože Katka předvedla docela zapomenutelný výkon. Alex byl sice lepší ale Jozef byl hned po něm pro mě druhej nejlepší tak to nedopadlo zase tak špatně :-) Tohle byl stejně hodně zvláštní víkend. V sobotu porazí Klus Gotta a v neděli Pavlúsik Dowise. Ani jedno mi vůbec nevadí, vadí mi pouze to jak se Bílá k Dowisovi zachovala ale už ji řešit nebudu protože je to pro mě jen hysterická ženská s nereálným pohledem na svět. Kdyby byl každý tak finančně zajištěn jako ona, to by se dělaly gesta a rozdělovaly peníze…ona si prostě neuvědomí že tam taky někdo mohl přijít i kvůli penězům protože na to show celou dobu lákala a že ty peníze prostě někdo potřebuje a tak se nebude přetvařovat aby se zalíbil ostatním. Takto jsem to myslel a víc už se k ní vyjadřovat nehodlám.

430
Prostě já
Reagovat

Že moji favoriti nikdy nevyhrají, s tím už jsem se tak nějak smířil. Ale že vyhraje pro mě nejméně sympatický a nejméně talentovaný soutěžící z celé 18tky ( počítám i semifinále ), to se mi snad ještě nestalo

431
T.M.
Reagovat

Moje včerejší pořadí:

1. Alex – Je fakt nejlepší a měl to vyhrát, líbilo se mi i včerejší vystoupení i když tím ty předchozí vystoupení nepřekonal. Na jistou výhru rozhodně nehrál, v tom se Slávikem nesouhlasím. Vsadil všechno nebo nic. Nakonec tedy bohužel nic ale může odejít se vztyčenou hlavou. Tenhle člověk se o sebe dokáže postarat i bez výhry.
2. Jozef – Sice podle mě předvedl v semifinále lepší vystoupení než včera a Alex byl o něco lepší ale výhru mu přeju. Je to skromný a sympatický kluk se srdcem na správným místě. Ani se nedivím že na lidi tak zapůsobil, až doladí nedostatky ve zpěvu tak bude dokonalej. Výhru si prostě zasloužil.
3. Monika a Arsi – Tady mě naštval pro změnu Slávik, myslím si že tohle jejich vystoupení bylo hodně emotivní a Popelku překonalo. Moc se mi to líbilo.
4. Teulis – Umí opravdu nevýdané věci, já žasnu jak to vlastně dělají.
5. Katarína – Včera to bylo slabší vystoupení ale i tak je Katka prostě hvězda která má o budoucí kariéru doufám postaráno.
6. Andrej – Dneska ho mám na šestém místě a to jen díky tatínkovi který svým bubnováním vystoupení výrazně vylepšil a osvěžil a možná to je vyneslo až do divácké TOP 3. Nic zázračného z čeho bych si sednul na zadek to ale opět nebylo.
7. Patrik – Show skvělá, ale on se fakt moc neukázal. Tohle bylo na finále hodně málo.
8. Credance – Těm na chuť nepřijdu nikdy, ať dělají cokoliv tak pro mě je to nezáživná nuda. Nevím co na tom Dejdara tak baví.
9. Jumbochicks – Největší omyl finále, tyhle trapné dětičky tam neměly co dělat.

432
T.M.
Reagovat

430: Všechno musí být jednou poprvé :-D Jozefovo vítězství je ale hodně zajímavé protože ho tady ještě před semifinálem neodhadoval absolutně nikdo. V tomhle se sekli úplně všichni.

433
Pedro
Reagovat

424: ale ona je v pozici porotce, takže by měla vážit slova. Já jsem myslel, že porotce má komentovat talent a ne změnit svoje hodnocení poté, co někdo hlasoval proti proudu! To zcela popírá smysl svobodného hlasování – hlasovat můžeš, ale jen jak se mi líbí, nebo uvidíš. To je na blití.

434
bigZ
Reagovat

415 a ostatní.
Pokud chtěla Lucie Bílá někoho napomínat, měla tak učinit již v sobotu při vyhlašování a to napomenutím svého synáčka. Jediní dva exoti, kteří ten večer netušili, že se při návštěvě Státní opery sluší sejmout pokrývku hlavy, byli kouzelník Žito 44 a Filípek.
Zdržím se dalšího komentáře, byl by sprostý…

435
mk
Reagovat

Credance: tentokrát mě to narozdíl od semifinále moc nebavilo, často byli i rozhašení. Postel totálně nevyužitá.

Katarína: příjemný hlas, ale druhá část písně se mi vůbec nelíbila – ať to bylo češtinou nebo doprovodem

Jumbochicks: nejlepší vystoupení předvedli v rozstřelu, nebavilo

Alex Dowis: výborné, ač předchozí dvě vystoupení byla opět lepší, emotivnější.

Andrej Kampf: opět nuda, bubnování přes hudbu nebylo slyšet a navíc bylo zcela průměrné.

Teulis: vynikající, i když tentokrát se mi zdálo tam být méně „stínohry“ a více tance, ale celkově mě to dostalo. Spolu s Alexem zdaleka nejlepší.

Patrik Gluchowski: opět průser, je to pořád to samé, i kompars byl lepší jak on. Jinak pochvala choreografovi za scénu

Olšovská a Arsi: nejsem cílová skupina, nedíval jsem se

Pavlúsik: Průměr, vůbec to nerozbalil, negradovalo to, italská verze se mi příliš nelíbila.

436
T.M.
Reagovat

434: Souhlas, ten její Filípek je s prominutím bukva, já toho kluka fakt nedokážu vystát. Její osobnost se zcela jistě podepsala na jeho výchově.

437
T.M.
Reagovat

Mě by zajímalo jestli to pořadí ve kterém vyhlašovali bylo skutečně takové na jakém místě v hlasování diváků soutěžící skončili, to znamená:

9.Credance
8.Jumbochicks
7.Olšovská a Arsi
6.Katarína
5.Teulis
4.Patrik
3. Andrej

A taky by mě zajímal rozdíl hlasů mezi Pavlusíkem a Dowisem. Ale tipuju že žádné oficiální výsledky hlasování se opět jako vždy nedozvíme :-)

438
drop
Reagovat

Takže třetí porotce v SS – Soukup. Fakt „zbrusu nová“ šau :-))))

439
emmma
Reagovat

Zklamání: mohl vyhrát někdo, kdo je osobnost, má talent a charisma. Místo toho česko-slovenská hlasující veřejnost opět prokázala, že v ní komoušský manýry ještě zdaleka nevyhořely, že tzv. rovnostářství má přednost před výjimečností. Na druhou stranu Alex vítězství nepotřebuje a na celou maškarádu může zvysoka.. Nejvtipnější ovšem interpretace: Alexovo NE je bráno jako nesympatický sebevědomí postoj člověka, co se nechce dělit, zatímco ANO ostatních je bráno jako projev solidarity – hahaha – nejvíc mě pobavili Credance, jak skákali do vejšky, že se bude rozdělovat, nojo, těm bylo jasný, že nemůžou vyhrát, tak lepší malá domů žejo :). A nádherná byla Třískova vsuvka v reklamní pauze: NE z nás dělá to kým jsme – to nás hodně pobavilo při posílání SMS Alexovi

440
DJ Vlado
Reagovat

438 – Myslím, že se od *vy víte koho* brzo dočteme, že Soukup je manžel Haliny Pawlowské :-DDD

441
Elko
Reagovat

T.M.: tak toto sa šíri po internete, ale je možné, že je to i kravina :)

1. Jozef Pavlúsik – 168 327 – 32,23%
2. Alex Dowis – 84 538 – 16,19%
3. Andrej Kampf – 55 481 – 10,62%
4. Katarína Landlová – 54 923 – 10,52%
5. Teulis – 54 184 – 10,38%
6. Jumbochics – 39 898 – 7,64%
7. Monika Olšovská a Arsi – 39 527 – 7,57%
8. Patrik Gluchowski – 15 542 – 2,98%
9. Credance – 9 812 – 1,88%

442
T.M.
Reagovat

440: Že by od Maxxe? :-D

443
T.M.
Reagovat

441: A odkud se to šíří? Snad to nebudou zas nějaký bludy ale jestli je to pravda tak pak to teda mezi Pavlusíkem a Dowisem moc těsný nebylo. Za tím snad musí stát i něco víc než jen tragicky trapnej proslov Bílý. Já mu to vítězství přeju, i mě ale vrtá v hlavě otázkou kdo mu tolik hlasů teda vlastně posílal?

444
DJ Vlado
Reagovat

Pokud je to pravda, tak mě mrzí, že jsem nějaký ten hlas neposlal Katce (včera jsem hlasoval pro Alexe, Teulis a Moniku s Arsi), protože jí od bubeníčka dělilo míň než tisíc hlasů. Sakra, konečně mohla být v Top 3 ženská… :-(

445
DJ Vlado
Reagovat

440 – BINGO!!! :-D

446
radim
Reagovat

Jak jsem se kvulu Maresovi prestal divat na Superstar a proady Novy obecne, tak se uz nebudu divat na talent(a i jiny porad) pokud v nem bude zase Bila….

447
Elko
Reagovat

Tak ak je to pravda, tak 3, 4, 5 sa miešalo parádne a asi aj 6, 7. Pavlúsik mal vysoký náskok už v semifinále (tak ako som písal pred začiatkom Talentu), síce písal to bulvár, ale môže to byť pravda.

448
drop
Reagovat

446 – já už takhle odignoroval letošní Talent, to pištění a mudrovačky už bych nepřežil, stačilo chodit sem a sjet si videa jednotlivých čísel… a nakonec jsem dobře udělal, scénu spravedlivě rozhořčené švadlenky bych asi nerozdýchal

449
pimpa
Reagovat

Víc než dvacet let jsem při svých kritických názorech na madam Bílou slyšela, že jsem hrozná, že ona je přece tak sluníčkově fajn človíček a že jí křivdím… Není jednoduché jít proti proudu, ale jsem fakt ráda, že se včera konečně naplno ukázalo, že naše srdíčková Lucinka je opravdu jen dutohlavka, která staví své etnické emoce nade vše. A že jsem ji kdysi odhadla správně. Bohužel, jak tu někdo ocitoval úryvek z jejího facebooku, velká část veřejnosti ji stále bude slepě hájit a vidět v ní tu pověstnou Johanku z Arku, která neohroženě brání čest a morální hodnoty a má právo kázat druhým, jak se mají či nemají chovat… Po včerejší manipulaci produkce se sledováním Talentu končím, opravdu to nestojí za to, nota bene, když má být tohle pako zase v porotě…

450
drop
Reagovat

449 – podepisuju každé slovo

451
ejmi
Reagovat

Celá táto diskusia je obyčajný český komplex. Keď nevyhrá nejakú súťaž Čech, tak je to manipulácia, keď opačne tak je to zaručený talent. Váš Alex bol fajn, všetky jeho vystúpenia sa mi páčili, ale Jozef na konci sa mi páčil viac. Cítilo to tak viac ľudí, preto vyhral, to je všetko.

452
Pedro
Reagovat

451: samozřejmě. Nemáme rádi Slováky a proto tady polovina diskuze řeší Lucii Bílou :DDD

453
bobek
Reagovat

Velmi mě mrzí jak se tu stále obouváte do LB! V momentě kdy moderátoři sdělili možnost rozdělení výhry jsem si jasně řekla, jeden vítěz – jedna výhra a šmitec, pak ovšem Lucka řekla na to svůj názor a já si naráz uvědomila, že vše má dvě strany a ona prostě v návalu emocí to řekla naplno. Ruku na srdce copak nikdo z vás v závalu emocí někdy něco neřekl-udělal co nebylo zrovna ok a s odstupem času danou věc přehodnotil? Všichni kdo tu píšete, že LB je k…., p….. tak jste daleko horší než ona co řekla od srdce!!!!!
Byla to především podpásovka od produkce a aktéři se měli vyjádřit po hlasování!!!!!
Líbilo se mi jak se pak LB omluvila po opadnutí emocí a klobouk dolů před A. a jeho závěrečnou řečí.
Osobně jsem nebyla stále rozhodnutá komu více to vítěžství přeji zda někomu kdo je srdcař či někomu kdo je naprostý novátorský kreslící fenomén

454
pimpa
Reagovat

453 Omluva přišla až s křížkem po funuse – i tím se projevuje schopnost či neschopnost reagovat adekvátně dané situaci… Omlouvat hloupost srdcem je velmi pohodlné. Asi tak.

455
mk
Reagovat

449 pimpa: já se divím, že ji vůbec mohl někdy někdo omlouvat… kdykoli někde pomluvila, byla to perla vedle perly.

456
anja
Reagovat

453 noo Lucka by měla proti těm svým návalům začít něco brát, bo bude hůř, roky letí, padesátka Lucce už klepká na dveře, že……… ačkoliv teď ještě možná by si Lucka vystačila s obyč lepící páskou, takovou tou širokou, stříbrnou, kterou používají v každém akčním filmu

457
pimpa
Reagovat

455 Jo, to by ses divil/a! Ona má schopnost si lidi naklonit, to se jí upřít nedá. Flikuje to právě tím srdíčkářstvím a na to lidi slyší. Co na tom, že obsah vět o ničem, hlavně, když se to hezky a od srdíčka podá…

458
radim
Reagovat

Ona, na vety Znakove typu: „Vy jste takovy krasny clovek“,“ Mate krasne srdicko“ jsem uz taky alergicky…
Pozitivni zprava je, ze ta soutez upada i bez ni…takze stejne se na to uz moc lidi divat nebude…
btw. ta hlaska o tom, ze odesilam moc komentu za sebou, kdyz poslu koment 3* za den po dvou hodinach, mne uz fakt vytaci…

459
Bobby Brown
Reagovat

453 – to je furt dokola.
Nejde jen o to, že měla emoce proboha. Jde o to, v jaké pozici byla, když je měla. No jasně že máme také výlevy, ale podle toho, kdy a kde je máme, podle toho dostaneme reakci, chápeš? Když mám výlev v hospodě, tak maximálně dostanu kríglem po tlamě. Když při jednání ve své profesi, tak dostanu pořádnou sprchu, abych si laskavě uvědomil, že nejsem v té hospodě. A nemusím si ani dávat ruku na srdce. Tedy pokud zrovna z něčeho nechytám infarkt, jako při vyjádření Henycha ohledně bengovské matematiky s procenty.

460
Ludvík
Reagovat

S vítězem jsem nespokojený, porotu by to chtělo vyměnit, ale jinak je stále Talent číslo 1 v Česku a na Slovensku!!! Škoda, že se nejspíš X Factoru nedočkáme, tak snad dají příští rok aspoň ten Americký…

461
emmma
Reagovat

459 – :) jedno vejce nebo dvě vejce, to máme dohromady tři vejce…

462
Bobby Brown
Reagovat

Já měl jen jednoho favorita a tím byli TEULIS. Ostatní věci mě moc neoslovily. Ani Alex, i když to byla zajímavá technika, tak výsledná díla mne moc neoslovila. To s tím 17. listopadem sice bylo trefné, ale jak se tam rozsvítila Havlova palice, bylo po kráse!
Teulis mne opravdu uchvátili tím, co dělali a jak to dělali. Nejen že dokázali dělat siluety, ale i to elegantní přesouvání se z jedné do druhé. Jejich pohyby byly (pro mě) jedny z nejhezčích ze všech tanečníků. Nenucené, elegantní, jako by snad už takhle vytančili z mamči v porodnici. Asi to bylo tím, že část jsou tanečníci a část akrobaté.
Mělo to příběh, bylo to plynulé, elegantní, celkově krásné. Opakovaně dobrý výkon, kde byla vidět ta souhra celého kolektivu. Moc hezké. Rád si je kouknu zase někde na netu.

463
Bobby Brown
Reagovat

461 – na tyhle bega se spíš hodí to, jak zjistili, že mají na ministerstvu IQ 160.
To vzali dva vzorky, jeden měl IQ 85, druhý IQ 75.

464
emmma
Reagovat

463 – 160 je přehnaný i při sčítání vzorků :)

465
Prochor
Reagovat

441 – Že by měl Pavlúšik 2x víc hlasů než Alex ? To by bylo překvapení.

466
Lenka☺
Reagovat

463 BB ☺
nestíhám už sledovat RS, ale tvoje vtipné komenty sleduju ☺
divočáčku, co příspěvek, to perlička ☺
moc tě zdravím ♥
(omluva za OT a sentimentální vzpomínku na jednu paseku – virtuální!, aby nedošlo k omylu)

467
Bobby Brown
Reagovat

464 – u benga je přehnaných i těch 85 ;-)

466 – ahoj Leni, no trochu jsem se rozčílil, to je celé :-)

469
Bobby Brown
Reagovat

468 – no já to nečetl a díky, protože jsem nepostřehl to rozdělení výhry podle SMSek. To už aspoň v tom srabu trocha spravedlnosti je.

470
mk
Reagovat

Celé dělení bylo nesmyslné, ať podle počtu sms, nebo třeba podle délky pindíka. A nechápu, kdo s takovovu volovinou vůbec přišel. Nedivil bych se, kdyby Zaňáková a kvůli Andrejovi. Já si dokonce ze začátku myslel, že si moderátoři dělají srandu a soudě podle zmatených pohledů soutěžících jsem nebyl sám.

Mimochodem, to by pak televize musela zveřejnit počty nebo alespoň procenta smsek :)

471
Rexistens
Reagovat

Tak konecne jsem nasel video co jsem hledal… http://www.youtube.com/watch?v=6GBfRxPuM2A&feature=related
toliko k uzasnym originalnim napadum ceskeho rezisera talentu…

472
anja
Reagovat

469 ne, Bobby, spravedlivé by to bylo, kdyby to bylo vyhlášeno na začátku soutěže…… spravedlivé je dodržet regule a sliby, ne?

473
mk
Reagovat

Rexistens: a dokonce i stejná písnička, jaká hrála Andrejovi v semifinále :D

474
anja
Reagovat

470 já to taky brala jako srandu! až do doby, kdy vážně a morálně vybouchla blbka Bílá…..

475
T.M.
Reagovat

Bílá by si za ten včerejšek zasloužila fakt nafackovat. Myslím že tímhle vzala Michalu Davidovi titul nejhorší porotce talentových soutěží všech dob, protože i když MD zkazil Hlas Československa jak jen mohl tak k tomuhle co předvedla včera Bílá by se dokonce ani on nesnížil. A to už je teda vážně co říct.

476
Rexistens
Reagovat

473: A narozdil od ceskeho talentu jde apson slyset jak bubnuje;) (obecne ten zvuk byl v nasi verzi strasny kolikrat)

477
Bobby Brown
Reagovat

472 – nekřič, já se nehádám. Mně šlo o to, že jsem původně psal o dělení 100 : 9

478
Bobby Brown
Reagovat

471 – díky za video.
To je tedy smutný. V TV se to chválí, jakoby objevili Ameriku a pak tohle.
To už rovnou mohli opajcnout toto:
http://www.youtube.com/watch?v=eooJYess3nc&feature=related

a možná by to i vyhrál

479
anja
Reagovat

477 ježíš Bobby, jak si můžeš myslet, že po tobě křičím? …….. ♥♥♥ :)

hm k tomu malému bubeníkovi – ten šel úplně mimo mne, už v semi to jeho vystoupení mělo špatný zvuk…

480
pimpa
Reagovat

471 Stejná nuda, jako u nás. Ale tady to byl aspoň origoš.

481
bigZ
Reagovat

441 – uvedené výsledky jsou blbost, nebo produkce ústy moderátorů záměrně lhala:
time 6:22
http://play.iprima.cz/videoplayer/296498/all

482
Ludmila
Reagovat

453- bobek
– no výlev LB a následná omluva s křížkem po funusu bych přirovnala k situaci kdy na mně partner bude řvát že mě miluje, přitom bude držet nůž a v návalu emocí, že on mě miluje a já to nechápu do mě vrazí nůž. Sorry, když pak budu mrtvá je mi prd platný že se mi omluvil. Tak asi tak k LB. Každý by se měl ovládat natolik, aby neublížil druhému a jak jsem četla v diskuzi, právě LB která neustále mluví sluníčkově se pak v reálu chová naprosto jinak, nevyslechne názor druhého a jen řve ať uř v případě Alexe, pána co zpívá pro důchodce, nebo v případě Klézlové.

462. Bobby Brown
– hm já poslala hlas Josefovi, a z části pod dojmem hnusných příspěvků na jeho adresu tady na panáčkovi, ale jak jsem tady psala, Teulis byli fenomenální (pro mně už od prvního vystoupení) a docela mě mrzí, že se neumístili v první 3. Myslím, že jen jejich účast jim může pomoct v kariéře ale v TOP3 by byly šance vyšší.

483
Darien
Reagovat

No vidíte, a já jsem spokojený:) Mrzí mne jen, že se do topky nedostala Katka, jinak Josef byl prostě super, nejsem odborník na zpěv, ale z toho kluka jsem měl pokaždé husí kůži a dost mu to přeju:)

Nic proti Alexovi, tím Jiránkem mne dostal, ale on mi prostě v něčem neseděl. Že ho Bílá zabila, je fakt. Ale mně se stalo snad poprvé, že jsem byl s finálem více méně spokojený. Nejvíc jsem to přál asi Katce, Patrikovi jsem poslal hlas, ale spíš za tu mnohaletou dřinu a snahu. A Josef dostal taky jeden:)

484
Cihi
Reagovat

nejrealneji si myslim..ze v tom pavlusikovu vitezstvi stal sazkovej podvod FORTUNY… na ALEXE byl kurz pred semifinale 5 ..to jsem si ho vsadil ja…. po semifinale byl 3..ale pak dramaticky klesal! … kdyz pred finale se dostal az na minimum 1.4 …coz takovej dramatickej kurzovej propad znamena….ze se na nej daval strasne velkej objem penez…BYLY V TOM PROSTE VELKY PENIZE … a nehodilo se..aby ALEXE vyhral…fortuna tak shrabla velky penize z prohranych sazek

485
Cihi
Reagovat

481 – vybornej postreh! na toto vsechny zmanipulovany OVCE uz davno zapomneli..ale toto je podle me celkem dobrej dukaz o manipulaci

486
Six
Reagovat

No offence – ale může mi někdo objasnit, proč dobrá polovina těch, kdo Talent sledují je tak uchvácena AD? Originální není – zadejte si „light drawing“ na youtube a snadno najdete pár let staré příspěvky s tímtéž a ve výrazně působivějším provedení. A nějak převratné mi jeho kompozice také nepřišly – ale nejsem odborník, třeba to uměleckou hodnotu má, nevím. Kdyby AD půsbil jako skromný člověk, tak bych mu asi ty kompozice víc věřila, ale v jeho podání mi to vždy přišlo jako prvoplánový kalkul hrající na city. Mnohem víc originality měl Laserman, ale nehrál na city a tak propadl sítem :/

Z letošního Talentu jsem nabyla dojmu, že nějaký šmrnc má pouze výběr před Třeskem, pak už to byl pláč a utrpení, který završilo debaklové finále, škoda..

Produkci nelze než zatleskat. Co jiného udrží mrtvou rybu na hladině o chvíli déle než nafouknutí pěkným skandálkem…

487
Sportyone
Reagovat

quacdsfbmjuz.tipx, Sportyone.Com, riXLULb, [url=http://heddaville.com/]Sportyone[/url], YjxKIFA, http://heddaville.com/ Sportyone.Com, SCWluvi.

488
http://www.mondiamant.fr/niketn.php
Reagovat
Přidat komentář