Panáček v reality show

ČeskoSlovensko má talent 2012, 1.semifinále: Teď králem je Alex Dowis

17. Listopad 2012 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=5627 w=420]

Uvnitř článku naleznete videa jednotlivých vystoupení v 1. semifinále. Nezapomeňte si přečíst i článek, proč byly The Apples nahrazeny v dnešním semifinále Patrikem Gluchowskim.

Třetí řada soutěže Česko Slovensko má talent se přesunula do své závěrečné, tedy živé části. V prvním semifinále se utkala devítka semifinalistů, která byla papírově považována za tu silnější. O tom, zda tato devítka očekávání naplnila, s přečtěte v našem pravideleném rekapu. A zatímco Merťas psal tentokrát online, DJ Vlado přidával svá hodnocení od včerejšího večera až po dnešní dopoledne.

Produkce obou komerčních stanic odvedla neskutečně perfektní job s pódiem. Skutečně světové a perfektní. Moderátoři v rytmu Gangman Style otevřeli první semifinále, nastoupila porota, spustilo se hlasování a Jaro perfektně zavtipkoval s moderátory na téma bulváru. Nic nebránilo tomu, aby na nás z obrazovek mohl tryskat ze všech pixelů talent.

Jumbochicks

Merťas: Pro mě vcelku nečekaně první semifinále otevřela roztomilá parta dětských tanečníků. Zatím soutěží procházeli jako nůž máslem, doufám že se jim semifinále maximálně povede. Na můj vkus byla na začátku docela dlouhá předehra. Velmi oceňuji, že číslo bylo znovu perfektně dramaturgicky vystavěné, ale musím být kritický. Ze stínu vystoupení z Třesku to nenakouklo. Chyběla tomu energie a šmrnc, samozřejmě pohyby byly dětsky nemotorné, ale právě to se jim dařilo vcelku pěkně kombinovat v předchozích číslech a v dnešním vystoupení nikoliv. V semifinále to nemělo tah na branku. Na postup bych to neviděl.




DJ Vlado: Já jsem nikdy nepatřil k fanouškům této dětské formace a jejich včerejší vystoupení mě v tom jen utvrdilo. Hraný úvod mi přišel až příliš zdlouhavý a strhl na sebe většinu pozornosti z vystoupení. Samotný tanec už pak byl naprosto o ničem, celé vystoupení postrádalo ten správný švih. Já bych je za sebe do finále nevybral.

Miloš Malý

Merťas: Jeden z nejlepších kouzelníků v letošní řadě doufá, že i on schovává další esa v rukávu a to doslova. Diváci i všichni ostatní to očekávají také. Zaboduje rozklepaný karetní kouzelník v semifinále? Ach zase ta dlouhá předehra, moc mluvení a málo show. Karetní skořápky jsou sice zajímavé, ale i s morální poučkou to pro mě není moc líbivé. Samotné skořápky s Martinem Dejdarem nebyly až tak zajímavé, ale když se Miloš dostal k vysvětlování jak to dělá, i s tím že neprozradil to klíčové, tak se to dá brát jako dobrá show. Finiš naplno ukázal, co v Milošovi je, ale jako celek to bylo nezajímavé a postrádal jsem víc karetních triků. Konec to nezachránil. Ani druhé vystoupení večera pro mě nemá ambice na postup.

DJ Vlado: Miloš je mi jako člověk nadprůměrně sympatický (mj. i proto, že je důkazem toho, že není moudré opovrhovat Talentmanií, jelikož tam byly některé opravdu velké talenty), takže mám tendenci mu lehce nadržovat. Nicméně jeho včerejší vystoupení za předchozími poněkud zaostalo. Skořápky nebyly zdaleka tak divácky atraktivní, jak si asi myslel a ani zapojení Martina Dejdara nepomohlo. Jeho karetní triky z minulých vystoupení byly o dost efektnější. Na druhou stranu je pravda, že kouzlení s kartami není tak úplně neomezené. Na postup to dnes nebylo, Miloš si však rozhodně ostudu neudělal a pořád platí, že spolu s Richardem Nedvědem patří do Top 2 kouzelníků za všechny tři ročníky Talentu.

Quixiano

Merťas: První horký kandidát na postup dnes vystupuje jako třetí. Číslo disponuje maximální originalitou. Snad vše klapne i v živé show. Posun čísla s více lidmi se hodně povedl, tancování na piánu bylo také perfektní a výborné, ale proč nás proboha Ghába mučila nemelodickým zpěvem (mám ho rád, ale sem se to nehodilo), který se ke všemu vůbec, ale vůbec nehodil? Nápad to má stále výborný a unikátní, ale zdálo se mi, že to také nemělo švih, bylo to pomalejší, ale přesto to celkově bylo zajímavé. Moje očekávání to nesplnilo. Kalinka byla asi nejlepší, ale diváci se budou muset snažit, aby je prohlasovali dál. Vystoupení mohlo být určitě lepší. Po schodoch od moderátorů bylo mnohem zábavnější a zajímavější !

DJ Vlado: To, čeho se Jaro Slávik obával, se bohužel stalo skutečností. Quixiano své vystoupení až příliš překombinovali, čemuž nasvědčoval už ten fakt, že přibrali více členů. Av jakkoliv mám Gábu jako zpěvačku rád, tak si myslím, že svůj zpěv dio vystoupení zapojovat neměla, protože bylo hodně cítit, že to nedokáže v tom tempu udýchat. Kouzlo tohoto čísla bylo v předchozích kolech právě v tom, že bylo čistě instrumentální a diváci měli poznat, o kterou melodii se jedná. Intermezza mi už pak přišla úplně zbytečná. Já bych však Quixianu ještě šanci dal, jelikož v rámci (nejen) této řady Talentu patří k nejoriginálnějším číslům. Diváci to však viděli jinak.

Jozef Pátrovič

Merťas: Slovenský Chuck Norris jde na scénu. Zdemoluje veškeré divácké publikum? Bude to 100% výkon? Mistr rozsekal úplně všechno. Hanba mi je, že tenhle totální blázen postoupil vůbec dál. Stydím se, že se podobné kousky dostávají na naše obrazovky. Tohle je opravdu trapárna hadr. Jestli tohle postoupí dál, tak jsme vážně národ de*ilů. Mě tohle nebaví a zbytečně to zaclání kvalitním kouskům. Kardinální přešlap všech produkcí. Toto není vážně sranda !!!

DJ Vlado: Fenomenální, neskutečné, bombastické. Myslím, že Karel Gott v tuto chvíli zvažuje ukončení kariéry a všechny své Slavíky hodlá rozprodat, Mekymu Žbirkovi pro změnu popraskaly sklíčka u brýlí, protože oběma je jasné, že je z trůnů králů české a slovenské pop music sesadí budoucí národní umělec, pan Jozef Pátrovič…

SQEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZ

…a teď zpátky do reality. Tohle se jiným slovem než MEGAPRŮSER nazvat nedalo. Tohle už nebylo ani za mák vtipné, tohle už byla jen ostuda mezinárodního formátu. Protože to, co předvedl tento tragéd všech tragédů, smělo strčilo do kapsy Sekáče, Toráče a všechny ostatní losery předchozích ročníků. A hned po svém vystoupení dokázal, že jeho působení není ani trochu recese, ale že se naopak bere smrtelně vážně. Lucie Bílá měla pravdu v tom, že tento pán je prostě nemocný a měl by být okamžitě hospitalizován u docenta Chocholouška. Škoda takto zmařeného místa v semifinále, které mohl obsadit někdo talentovanější.

Navíc vážnou ránu utrpěla i má mužská ješitnost, protože jsem si myslel, že když mě čte i Leoš Mareš, tak mě budou číst i Pyco s Jakubem a při Pátrovičově trapné výmluvě, že se neslyšel, zmíní mé přirovnání k otci Davida Ratha. No nestalo se tak a mně po té, co jsem se stal Leošovým holičem, pěkně spadl hřebínek.

Katarína Landlová

Merťas: Nejlepší zpěvačka napříč třemi ročníky snad zboří veškerá očekávání, vybere si parádní song a všechny zvedne ze sedaček. Zvedačka se povedla opět jen na půl. Hlasově je Katarína perfektní, ke svému hlasu si vybrala i pěknou písničku, ale celkově to u mě znovu hoří na výběru songu. Do komerční show, kde záleží totálně na jednom vystoupení to nemá koule. Já si představuju, že zpěvačka jejích rozměrů napálí profláknutý song, který je lidem blízký (možná jsou i jím přežraní), ale v tomhle balení se mi to nelíbí. Do komerční show se hodí pořádnej mainstream. Ač je Katka výbornou zpěvačkou, bez debat, tak ani její vystoupení mě dnes neoslovilo. Postup bych jí přál, ale s příslibem, že za týden to bude totální vypalovačka. Veškerá reakce v živáku jsou dost nadhodnocené.

DJ Vlado: Tady budu Merťasovi tak trochu oponovat, protože mně se naopak líbilo, že si Katarína vybrala nepříliš profláklý song. Zaplať pánbůh, že zaznělo taky něco jiného než všude zní. Jinak po tragédii, kterou předvedl Jozef Pátrovič, bylo Katčino vystoupení skutečným balzámem na duši. Takhle si představuju absolutně hotovou zpěváckou osobnost s vyhraněným názorem a muzikantskou vyzrálostí. Katarína jen potvrdila, že je jasně nejlepší zpěvačkou za všechny tři ročníky Talentu a místo ve finále jí právem náleží.

Credance

Merťas: Do semifinále postoupila z Třesku, dle mého, nejslabší skupina. A kde se nic nečeká, tam to vždy bývá velké pozitivní překvapení. A překvapit se i povedlo. Nic moc jsem nečekal a dostal jsem hodně. Jednoznačně taneční skupina překonala svá dosavadní vystoupení. Za druhé ukázali několik pěkných tanečních prvků a za třetí to na mě, jako první dnes večer, působilo kompaktně. Kostyméři odvedli také velmi dobrou práci. Snad jediné co chci vytknout je, že jsem postrádal větší rychlost a drajv. Bylo to pomalé a unavené. Postup? Nevím, ale patří k těm lepším v prvním semifinále.

DJ Vlado: Návrat králů. Zatímco jejich vystoupení v Třesku pro mě bylo zklamáním, tak pro první semifinále si připravili skutečně perfektní vystoupení, ve kterém se mísila skvělá taneční technika s nápaditou choreografií. Stejně jako Katarína je nejlepší zpěvačkou, tak Credance jsou jednoznačně nejlepší taneční skupinou ze všech tří řad Talentu, The Pastels ani Ladylicious se na ně nechytají. Jsem moc rád, že jsou ve finále, protože pokud mě vloni něčí neúčast v semifinále hodně mrzela, tak to nebyl Patrik Gluchowski, ale byli to právě oni.

Ján Polák

Merťas: I Ján musí zabojovat. Castingové vystoupení bylo skvělé, v Třesku nic moc. V semifinále bude znovu záležet na výběru songu. Né úplně komerční typ může všechny poslat na kolena. A Ján se stává první člověk dnešního večera, který naplnil má očekávání. Excelentně vybarvil svůj hlas, je pro mě rozpoznatelný, vystoupení si viditelně užil a jako celek to bylo perfektní. I když to znovu není úplně komerční tahák, tak to bylo Jánovo nejlepší vystoupení v soutěži a zatím i nejlepší číslo večera. Ján útočí na postup.

DJ Vlado: Ján, kterému jsem včera vymyslel přezdívku „Susaňák Boyler“, by se měl rozhodně porozhlédout, zda neexistuje nějaký Joe Cocker Revival, protože tam by ho mohli potřebovat. A pokud žádný neexistuje, tak by ho mohl založit. To totiž přesně vystihuje jeho vystoupení, které sice nebylo špatné, ale byla to jen kopie Joe Cockera, nic víc. Nicméně za svůj výkon se Ján rozhodně nemusí stydět, protože hlas má pěkný a zpívat on neoddiskutovatelně umí, jen by se měl snažit najít svůj vlastní pěvecký výraz, protože takto mu hrozí „poláčkovský syndrom“.

Esther Lubadika

Merťas: Předposlední číslo večera nám dá určitě dýchnout kvalitu. A hnedka jsem si dal přes prsty. Esther od začátku zpívala falešně a celé položení songu do prapodivné tóniny bylo šílené a pro mě neposlouchatelné. Ukázalo se, že Esther chybí to, co jiné velké popové zpěvačky na svých koncertech mají, při všem tanci nezvládají dobře zpívat, a tak zpívají na playback. Esther by ho potřebovala jako sůl. Číslo neudýchala, zpěv byl tragický a ambice na postup jsou rázem potopeny.

DJ Vlado: Svým vystoupením mi Esther jen potvrdila to, co o ní tvrdím už od začátku. Tahle estáda jí totiž vůbec nesedla, neudýchala to a místy byla pořádně falešná. Esther je bohužel ten vůbec nejpromarněnější talent letošního ročníku. Kdyby přišla a pouze zazpívala, ideálně nějakou píseň od Arethy Franklin, tak mohla zabodovat, ovšem předváděnou estrádou si jen podtrhla nohy. To je něco podobného, jako kdyby František Němec, pan herec z Národního divadla, šel do samoobsluhy dělat maskota. Druhé nejhorší číslo večera.

Alex Dowis

Merťas: Jsem hrdý a mám slzy v očích. Obrovský emoční zážitek a Alex využil všeho svého talentu. Jeho vystoupení vyvolává spoustu pozitiv, dýchá originalitou a genialitou. Bomba, nadšení. Nemám tolik superlativů. Alex musí postoupit do finále. Číslo se mu povedlo a právem získává titul nejlepšího vystoupení večera. Možná jsme viděli letošního vítěze.

DJ Vlado: Myslím, že o vítězi letošního Talentu je už rozhodnuto. Alex opět předvedl fantastické číslo, které bylo důstojnou oslavou Sametové revoluce. Tady se hodí jen jednno zvolání – BOMBA, BOMBA, BOMBA!!! Víc k tomu není třeba dodávat, protože tohle vystoupení bylo skutečně fenomenální. Alex se po právu stal vítězem večera a svou šanci na celkovou výhru opět posílil.

Koho by poslal Merťas do finále?

Alex Dowis, Ján Polák, Quixiano, Katarína Landlová

Koho by DJ Vlado poslal do finále?

Alex Dowis, Credance, Katarína Landlová, Quixiano

Hodnocení 1.semifinále podle Merťase

Velká škoda, že se ČSMT v živých show nedokáže zbavit přešlapů. Ale není to vina produkce nýbrž účinkujících. Velká očekávání nejsou mnohdy naplněná a poté se dostaví zklamání. Je to syndrom, kterého se Talent nezbavil už třetím rokem. Nejvíc mě v dnešním večeru naštval Pátrovič. Kardinální kravina protlačená na seriozní obrazovky. Absolutní nadšení a potlesk patří Alexovi. Nejlepší číslo večera. Zklamala mě Katarína a Quixiáno, i přesto bych jim rád dal druhou šanci na reparát. Mají na víc. Oslnil mě Ján Polák, který si show užil a podal k tomu perfektní zpěv. Hodně mě zklamala Esther, tak špatné vystoupení jsem nečekal a porotci musí být totálně hluší, když vychvalují její číslo. Celkově převládá ze semifinále zatím mírné zklamání, které vyvažuje dokonalý Alex Dowis. Porota je i letos v hodnoceních tradičně úplně mimo mísu. To, co vypustí z pusy se někdy rozchází se zdravím rozumem. Moderátoři bezkonkurenční. Upřímně jsem hodně zvědavý, koho si diváci vybrali a jak zaperlí porotci pří výběru posledního čísla.

Hodnocení 1. semifinále podle DJ Vlada

Myslím, že první semifinále se celkem povedlo. Někteří favoriti naplnili očekávání, jiní osudově selhali. Z mojí čtveřice, kterou bych poslal do finále postoupili hned tři, takže za mě relativní spokojenost. Alex, Katarína i Credance si postup jednoznačně zaslouží, polemizovat by se dalo snad jedině o Jumbochicks, ale holt děti a zvířata na diváky vždycky působí. Svým vystoupením mě hodně pobavil host večera Richard Nedvěd, který mi opět potvrdil, že i když proti Dae Men vůbec nic nemám, tak pokud měl někdo před dvěma lety vyhrát, tak on. Vyznamenali se i moderátoři, kteří perlili o sto šest a jejich Po schodoch po vystoupení Quixiana bylo výborné (jen mi mohli udělat radost a přirovnat Pátroviče ke starému Rathovi). Porota byla naopak chvílei dost mimo a některán jejich hodnocení snad nemohla myslet vážně (zvlášť u Jumbochicks a Esther Lubadiky). Nejvíc mě však naštvalo, že náhradníkem za odstoupivší skupinu The Apples byl vybrán právě Patrik Gluchowski, který se už podle mě vyčerpal a je extrémně přeceňovaný, na Matúše Pišného nemá ani omylem. Mnohem radši bych tam viděl jednu ze svých dvou srdcovek, tedy Ľuboše Babice nebo N-Dolls. Z dnešního semifinále si vyloženě přeju postup stínového divadla Teulis a Moniky Olšovské a psíka Arsiho. Koho naopak nechci ve finále vůbec, to je rapové duo Reppy a Sharkass, jelikož jeho ženská polovička je vůbec nejnesympatičtější účastnicí letošního Talentu. Jak to celé dopadne a která čtevřice doplní finále, na to si musíme ještě pár hodin počkat.

Vyřazování

Každý si vybral své favority a netrpělivě očekával konečný verdikt nad osobitým miláčkem. Před rozlousknutím konečných verdiktů nás královsky pobavil Richard Nedvěd s trapnomagií a břichomluvectvím a mohlo se jít na věc.

Nebudeme chodit kolem horké kaše. Alex ukořistil nejvíc diváckých hlasů, druhé místo si vyzpívala Katarína a třetí si vytancovali Jumbochicks. Závěrečná dvojka Polák a Credance byla předem dána. Porotě se líbili tanečníci a verdikt byl hned na světě. Porota poslala dál Credance. Ján Polák to očividně nerozdýchal a udělal tak kaňku na svém působení v soutěži. Měl se nad verdiktem povznést. Já osobně bych bral radši Poláka, ale ani Credance mi nevadí.
To je pro dnešek všechno.

Děkuji všem za pozornost a těším se na vás zase zítra večer. Merťas pojede zase online.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 98
1
Pattrick
Reagovat

Tak jako stage je fakt pecka !!

2
mk
Reagovat

Pátrovič je úplně mimo

3
mia
Reagovat

Je to možné? Oni tomu Pátrovičovi dali živý orchestr???? Je mi jich líto, že musí hrát pro tohoto člověka… Jinak jeho zpěv je teda vysloveně tragédie, co se ale dalo jiného čekat…

4
Pattrick
Reagovat

Tak tohle je síla :D :D !!!!

5
Nofux
Reagovat

„Lucka, Lucka…“ :D
„To si nezaslouží žádnej nemocnej člověk..“ :D:D

6
mia
Reagovat

naprosto souhlasím s Merťasovým „hodnocením“ Pátroviče… Kdo tohle dopustil? Šílené!

7
Miky
Reagovat

Po schodoch místo nejtrapnějšího Patroviče do finále!

8
Prostě já
Reagovat

Opera má v talentových soutěžích vždy úspěch, tak doufám, že Josef postoupí :)

9
jusuf
Reagovat

Ono je „Con te partiro“ z nejake opery, ze jsem tak smely?

10
Elko
Reagovat

Neviem ako v telke, ale tu sme sa vsetci zhodli, ze je to luxusna scena a vyborna atmoska. Sedim za Singerom, opytam sa na X Factor :D

11
Patrovičovec
Reagovat

Mistr Patrovič byl nejlepší, super výkon vynikajícího operního mistra !!! Má moje hlasy a doufám že postoupí a že to vyhraje !!!

12
Merťas
Reagovat

10 – Elko, dej mu facku za toho Pátroviče. :-D :-D

13
Motýlek
Reagovat

Elko – zdravím, a piš zážitky… :-)) to je super, že jsi online….

14
Motýlek
Reagovat

Teď tam mohl sedět Luboš… :-/

15
Prostě já
Reagovat

9 – Tak asi není, když se tak ptáš :-)

16
Pattrick
Reagovat

Tak konečně skvělé vystoupení po 80 minutách..

17
mk
Reagovat

Kataríny verze bohužel nesahá originálu (natož cover verzi od Walk off Earth) ani po kotníky…

18
Skvelý divák
Reagovat

Katarína zpievala dobre, ale na Pátroviča nemá. Pán Pátrovič bol o 1500 % lepší !!!! A preto má moje hlasy !!! Pátrovič, Pátrovič, Pátrovič !!!

19
Nofux
Reagovat

Katarína dobré vystoupení, ale stejně jako Luboš je až moc přeceňovaná, nic extra to nebylo.

20
krk
Reagovat

To byl,teda zážitek.Hnus!!!Ale ještě snad byl,horší DEJDAR s těma jeho,kecama.Kdyby mohl,tak snad by toho magora,starýho poslal do finále.

21
Elko
Reagovat

zevraj

22
Prostě já
Reagovat

Taneční skupina Kreténs :-)

23
Motýlek
Reagovat

Elko – díky za info…, a v které jsi řadě? :-)

24
mk
Reagovat

Lubadika má strašidelná stehna, brrr

25
Anta
Reagovat

Zdá se mi to nebo Esther chraptí ?

26
Bersaba
Reagovat

20 – Já teda Dejdarův proslov pochopila jako apel na zdravý rozum diváků – jako že jsme se teda zasmáli a teď už ho prosimvás pošlete dom. A ne, že by ho protlačoval.

27
jirin
Reagovat

Alex: Husina az na prdeli:-)

(dobrý bylo jak mu došlo, že ta žvýkačka asi není ideální a strčil ji do kapsy:)

28
Nofux
Reagovat

Wow. Just wow. Alex musí vyhrát :)

29
Anta
Reagovat

Alex – trefa do černého :) 9966 !!!

Co to tam Slávik zas blekotal ?

30
Ája
Reagovat

tak Alex nejlepší, doufám, že to vyhraje, jinak bych na postup viděla Katarínu, Poláka a chtěla bych vidět ještě kouzelníka, i když se mi líbili i Quixiano (až na ten zpěv)

31
Maxx
Reagovat

Psal jsem v diskuzích, možná ne jako jediný, ale v rekapech se to nikdy neobjevilo, že by měl Alex Dowis opustit od malování obličejů a udělat silný národní příběh, jako pískomalířka Xenija na Ukrajině. Stalo se, nevím jestli to měl v plánu, nebo se třeba nechal inspirovat mou radou hehe, ale udělal to a tím se z mého favorita stal hlavním favoritem a teď mu konečně tleskám a říkám – jo hochu, ty to vyhraješ. Přesně tohle bylo potřeba, respekt. První bude Patrovič, druhý Alex a pak nevím, ale chtěl bych ještě Esther a Quixiado nebo jak se jmenujou, i přesto, že to dnes bylo slabé.

32
JohnG
Reagovat

československo má talent???

Určite má, len škoda že vďaka porote a indivíduám typu p.Pátrovič sa ich do semifinále dostalo tak málo…Nie som ani spevák ani herec ani prodcent ale rád by som sa prihlásil ako porotca do dalšieho ročníka tejto súťaže pretože za honorár porotcu by so dokázal poslať do semifinále aj kvalitnejších exotov, a ani by som sa neschovával za tzv. divácke hlasovanie…Keď už to má byř fraška tak „se vším všudy“…

33
drak
Reagovat

1. Pátrovič, 2. Lubadika, 3. Dowis a ten zbytek…

34
Elko
Reagovat

Motylek: 13 rad.

Alex jasny favorit – husina!

35
Peter
Reagovat

JohnG nedramatizuj… zaberá tam jedno jediné miesto. A je relatívne dobré Že sa do semifinále dostane menší počet talentov, pretože ich zas môžu jednoduchšie recyklovať do ďalších ročníkov – čo teraz nemyslím v zlom slova zmysle. Ak tu chceme mať Talent každý rok, respektívne ob-rok, toľko talentov sa zas za jeden rok nenarodí.

Inak za mňa (v poradí od najlepšieho) – Alex Dowis, Katarína, Quixiano, Miloš Malý (respektíve ani JumboChicks by mi nevadili). A ak Pátrovič postúpi budem nas…ŕdený.

36
Prostě já
Reagovat

Já to mám takhle: 1. Pátrovič 2. Malý 3. Chumbochics 4. Dowis a zbytek

37
Pattrick
Reagovat

Tak takhle jsem se dlouho nepobavil :D :D

38
Anta
Reagovat

dobrej nápad :-DDD

39
Ája
Reagovat

37 – mám to stejně, skoro jsem brečela smíchy :-D

40
Merťas
Reagovat

Richard výbornej. :-D

41
Nofux
Reagovat

Richard výbornej :D Akorát chudák ten pán, asi by se mi nelíbilo kdyby ze mě někdo dělal takhle deb*la :D

42
Ludvík
Reagovat

Esther Lubadika mohla postoupit…

43
Merťas
Reagovat

Zaplaťbůh, že je Pátrovič pryč !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

44
Anta
Reagovat

Za Alexe jsem ráda :)

a za Pátroviče taky, pá pá :-)

45
Prostě já
Reagovat

Tak mi postoupili jen dva favoriti. To ještě jde, většinou ve finále nefandím nikomu :) Ale nepostup Pátroviče, WTF?

46
Ája
Reagovat

škoda Poláka, trochu jsem doufala, že bude porota rozhodovat mezi Credance a dětičkama, to by mi pak výsledek byl jedno…

jinak je super, že vyhrál Alex :-)

47
Nofux
Reagovat

Tak já jsem maximálně spokojenej :))

48
Pattrick
Reagovat

Heh, Polák ukázal cikánskou náturu ;)

49
Anta
Reagovat

Mí favorité Alex s Katarínou jsou ve finále, takže spokojenost :)

50
Ludvík
Reagovat

Ježíš zas Patrik…

51
Ája
Reagovat

Patrik je sice dobrej, ale radši bych byla, kdyby tu šanci dali Lubošovi Babicovi

52
Anta
Reagovat

Za koho je Patrik ?

53
Nofux
Reagovat

No sice Patrik Gluchowski letos nic moc nepředvedl, ale pořád to bylo lepší než The Apples, takže i tady jsem spokojenej

54
Anta
Reagovat

Aha, takže The Apples ? To mi nevadí, ale možná bych vybrala někoho z té kategorie.

55
jeny
Reagovat

A co Appels provedly, nějak mně to uniklo?

56
Zůůůza
Reagovat

trapné, trapné, trapné. Trapnost z toho kapala. Úroveň dětské besídky v šesté třídě základní školy. Jediný, kdo nebyl trapný, byl trapnomagik Nedvěd.

57
Zůůůza
Reagovat

55 – odmítly podepsat smlouvu s perverzním slizským Slávikem, asi je chtěl prověřit i jinde, než na pódiu :-(

58
radim
Reagovat

mne by zajimalo co je v te smlouve, ze to odmitly podepsat…kdyz tak vidim co nekteri ti ucinkujici ze sebe pak ruzne delaji sasky tak se mozna ani nedivim ze to nepodepsali….
A pokud ma ten patrik chrakter, tak se jim na to vysere :D

59
Miky
Reagovat

Richarda jsem viděl před pár týdny na vlastní oči a opravdu výborný, stejně jako teď. Je čas udělat Patrovičovi PÁ PÁ :-)

60
Merťas
Reagovat

55 – Já si prostě myslím, že The Apples si zase na poslední chvílí řekly, že teda jako vlastně komerční show nám nevoní a není pro nás a vlastně bychom ze sebe udělaly kravky. Zbytečné ofrňování nad nabídnutou šancí, když si myslí, že se prosadí jinak tak prosím.

61
Nofux
Reagovat

A nebo taky nesouhlasili s různými věcmi. Vim, že třeba loni produkce některým zpěvákům nařizovala co mají zpívat. Třeba tohle The Apples nevonělo, tak do toho prostě nešli…

62
Merťas
Reagovat

61 – Může v tom být mnoho věcí. :) Do toho bohužel nevidíme. Jen si myslím, že škoda pro ně.

63
jeny
Reagovat

Aha, tak to tedy nechápu, proč vůbec do takového pořadu chodily. Ze začátku sice říkaly, že se chtějí trochu zviditelnit, ale pokud se dostaly tak daleko, tak měly pokračovat. Takových lidí, co nepostoupilo a chtěli by.

64
Maxx
Reagovat

Takže nepostup Pátroviče je podvod, to snad musí bejt jasný všem. Stoprocentně vyhrál hlasování, ale produkce nechtěla dopustit, aby vyhrál. Zbytečně poslanej hlas, nevěřím tomu, že to bylo čestný. Pak mě ještě mrzí nepostup Esther a trochu těch Quixiano, i když je pravda, že se jim to dnes moc nepovedlo. Jinak jsem strašně rád za nasazení Patrika Gluchowskýho, díky bohu že ty The Apples nepodepsaly smlouvu :D

65
JohnG
Reagovat

Možno škoda , možno nie… aj špatná reklama je reklama…

Inak Jumbo chicks sú super ale pre show tohoto typu podla mňa trochu mladí…pred pár rokmi robila STV minitalent show, v podstate toto isté ale len pre decká a bolo to super… aj tu by sa hodila minimálna veková hranica , trebars 15 rokov a ak chcú urobiť niečo pre deti nech to urobia samostatne, a myslím že to bude mať vyššiu úroveň ako tento ročník ktorý je tragédiou ála Pátrovič…

66
DJ Vlado
Reagovat

Postupně začínám přidávat svá hodnocení, zatím jsem přidal Jumbochicks :-)

67
Maxx
Reagovat

Merťasi, už jsme tě nějak přesvědčili, že v Talentu nevadí zahraniční čísla, tak to zkusíme s Patrovičem. Šlo o show, je nejvýraznější postava Talentu a jak jsi i sám psal v nějakém přehledu semifinalistů, tak i v zahraničních Talentech je vždy jedno místo určené pro exota. Proto bych nemluvil o kardinálním přešlapu. Naopak, perfektně to zpestřilo show, i když Lucka byla pořádně vostrá. To jak mu říkala, že je nemocnej a potřebuje pomoc, to byly nejdrsnější slova, který jsem kdy od nějakýho porotce slyšel. I když to myslela dobře. Takže on už sice vypad a tak ani není co řešit, ale zkus to vzít s nadhledem, ty na to máš :D

Vlada nemá cenu přesvědčovat. Jeho věta o tom, že nadržuje soutěžícím z nepovedenýho plagiátu jménem Telemánie jen proto, že preferovali nepovedenej plagiát před originálem, mě dostala. Určitě tam byli talenti, ale je jen jejich chyba, že si nezjistili, co je originál a nevědomě tak vstoupili do kritizované a nesledované kopie. Ale nadržovat jim kvůli tomu? Na druhou stranu, kdyby v Telemánii byli tak kvalitní soutěžící, tak by jejich superfinalisti mohli v semifinále Talentu postoupit do finále. Nestalo se a pan kouzelník se nedostal ani do top 5 z devíti lidí. Myslím, že už je fakt na čase na ten tři roky starej paskvil zapomenout a už ho tu opravdu nezmiňovat, protože to byla dost velká ostuda naší televizní tvorby.

68
folkon2
Reagovat

Mna neskutocne vytocil Richard Nedved, a to jeho vystupenia inak mam velmi rad….To ze sa niekto niekde inspiruje beriem a chapem, neda sa byt stale originalny, ale vystupenia s takouto zivou babkou som videl uz pred rokmi…..co mi ale vadi ze vyuzil nielen napad, ale este aj okopiroval vsetky vtipne pasaze a scenar skecu z tohto vystupenia:
http://www.videacesky.cz/skece/ziva-brichomluvecka-loutka

velke sklamanie…..a tak som sa tesil….

69
Kovy
Reagovat

Já jsem neviděl vyhlášení mezi kym se porota rozhodovala? jinak podle mě čtveřice správná postupuje. A o těch The Apples tam řikali,že je vyměnujou za Patrika nebo jak to je? Já jemu opravdu fandim…to bych byl nadšenej..

70
folkon2
Reagovat

Este ma napadlo, preco bol Polak na zaver asi taky nespokojny……zdalo sa mi ze mal zo vsetkych ucastnikov najkratsie vystupenie, zaciatok slohy, jeden refren a koniec…..myslim, zee mu to tak produkcia utala, lebo napriklad Katarina Landlova odspievala myslim asi dvakrat tolko (chapem to ze Patrovica nechali mrmlat con te partiro, tsunamiiiiiii bla bla bla bla….len chvilku:D) …..okrem toho Polakovi moc nepomohol zvukar, lebo nastroje boli nevyvazene a plechy , ktore su pre tu pesnicku typicke a drzia nosnu melodiku nebolo skoro vobec pocut)
To mozu dnes polsat Elektrashow na podium rovno nahu a hned ju poslat prec….za 10 sekund vybavene vsetko o co v tom vystupeni pojde…..

71
Notar
Reagovat

Pro zajímavost výsledky včerejšího diváckého hlasování:

1 Alex Dowis 48998 sms hlasů
2 Katarína Landlová 43767 sms hlasů
3 Jumbochicks 27577 sms hlasů
4 Credance 24112 sms hlasů
5 Ján Polák 24075 sms hlasů
6 Jozef Pátrovič 18719 sms hlasů
7 Quixiano 13993 sms hlasů
8 Esther Lubadika 8995 sms hlasů
9 Miloš Malý 5010 sms hlasů

72
DJ Vlado
Reagovat

67 – Vážený pane, nemám ani sebemenší náladu se s vámi hádat, jelikož by to bylo házení hrachu o zeď. Já stejně jako nesoudím herce a zpěváky podle toho, zda byli v KSČ, nebo podepsali Chartu, ale podle jejich umění, tak stejně tak nesoudím soutěžící podle toho, kterou soutěží prošli, ale podle toho, co umí. A můj názor je prostě ten, že v Talentmanii byla celá řada obrovských talentů, které si prostě nezaslouží opovržení jen proto, že si vybrali plagiát místo originálu. Zejména Patrícia Janečková, Alena Smolíková a Keysi, Matúš Pišný a Petr Špatina (skleněná harfa) jsou opravdu mimořádné talenty, které si prostě uznání zaslouží. A zvlášť první jmenovaná pro mě byla absolutním zjevením, jaké se za celé tři ročníky Talentu minimálně mezi soutěžícími ženského pohlaví neobjevilo. Neberu Vám váš černobílý pohled, ostatně já měl podobný v dobách, kdy tyto soutěže ještě nebyly federální, kdy jsem jednoznačně preferoval slovenské soutěže před českými, jelikož ten kvalitativní rozdíl byl markantní. To ovšem neznamenalo, že bych opovrhoval českými soutěžícími, naopak jsem měl své oblíbence jak na české, tak i na slovenské straně. A co se týče pana Malého, tak to, že nepostoupil mezi Top 5 ze včerejšího semifinále, ještě neznamená, že je špatný kouzelník, naopak podle mě strčil do kapsy všechny kouzelníky ze všech tří ročníků Talentu s výjimkou Nedvěda (který je však samostatná kategorie). Jen prostě kouzlení s kartami není až tak divácky atraktivní, navíc ve včerejší devítce byla dost silná konkurence, dneska by měl možná i větší šanci. Uznejte, že kdybychom měli všichni stejný vkus a názory, tak by to byla obrovská nuda.

73
Elko
Reagovat

71 Notar: slušná ryža :-)

74
DJ Vlado
Reagovat

Elko, 73 – Ptal ses Singera na ten X-Factor?

75
T.M.
Reagovat

Jumbochicks – Já tyhle malý hajzlíky nemůžu ani vidět, jsou mi tak neskutečně protivní že se to ani nedá popsat. Příště asi budu muset na jejich vystoupení přepnout program. Patří někam do mateřský školky a ne do finále.
Miloš Malý – Nuda, Nuda, šeď. Pokud skončil v diváckém hlasování poslední tak se tomu vůbec nedivím.
Quxiano – Opět mě nezaujali a šlo to zcela mimo mě. Takže jsem rád že nepostoupili, tohle prostě fakt není můj šálek kávy a konečně si to mysleli i hlasující.
Jozef Pátrovič – No poněkud u mě zaostal za očekáváním, myslel sem že pobaví víc. Po tom jak ho zpražila Bílá už bylo zcela jasné že nepostoupí, přesto jsem mu ale postup do finále přál.
Katarína Landlová – Špička, prostě úžasný. Senzační zpěv, tu písnička znám a podle mě skvělá volba. Katka je vynikající zpěvačka i muzikantka a navíc je to nádherná, skromná a hrozně moc sympatická holka na kterou se fakt skvěle kouká. Je to obrovská hvězda.
Credance – Tak tohle šlo opět úplně mimo mě, chválu poroty a nadšení z nich absolutně nechápu. Pro mě to bylo jedno z nejnudnějších vystoupení večera, vlastně už si ho vůbec ani nepamatuju. Do finále podle mě vůbec nepatří a neměli se tam dostat.
Ján Polák – Odzpíval vcelku nevýraznou písničku a byl to takový průměr, hlas má ale hezký a ve včerejší konkurenci by si postup do finále zasloužil.
Esther Lubadika – Tak to se mi nelíbilo ani trochu a na konci ten zpěv fakt nezvládla. Ještě že nepostoupila.
Alex Dowis – Senzace co víc dodat? Tenhle neskutečně charismatický a tajuplný člověk nás svým uměním překvapuje kolo od kola víc a víc. Dávám mu 95 procentní šance na celkovou výhru v Talentu.
Neskutečným způsobem mě pobavil Richard Nedvěd, to vystoupení s tím pánem bylo fakt úžasný číslo.
No a k vyřazování….Alex a Katka byli včera bezkonkurenčně nejlepší a postup si absolutně zasloužili, jsou to taky dva moji největší adepti na vítěze kterým to nejvíc přeju. Jeden z nich prostě musí vyhrát. Kdo posílal hlasy Jumbochicks nechápu, nějak si nedokážu představit dospělého rozumě uvažujícího člověka kterého by jejich včerejší vystoupení mohlo nějakým způsobem oslovit. Pro mě mateřská školka hadr a zcela jasně nejhorší a nejslabší vystoupení včerejšího večera a přesto postoupili….to fakt nepobírám. Nepobírám ani nadšení z Credance, pro mě jsou absolutně nezajímaví. Takže s Alexem a Katkou spokojenost ale místo Jumbochicks a Credance bych poslal do finále Poláka a Pátroviče. Polák si finále zasloužil a Pátroviče bych tam rád viděl kvůli tomu pozdvižení co by se po jeho postupu zvedlo. No ale já o tom bohužel nerozhoduju. Ty výsledky hlasování co se tu objevily jsou pravdivé?

76
Elko
Reagovat

74 DJ Vlado: ptal, ptal… samozrejme nič extra nepovedal.

Prihovorila sa nám jeho žena, tak som využil šancu… :) opýtal som sa ho na Talent, že aká je spokojnosť, samozrejme spokojnost je veľká a
druhá otázka: Tak o rok sa teda takto vidíme o X Factore, môže byť? :) – obrovský úsmev, ticho a uvidíme.

77
Jana
Reagovat

Ty výsledky by mohly být pravdivé, podle mě by to i docela odpovídalo. A jestli jo tak mají Alex s Katkou šanci na vítězství oba dva a vidím jejich šance hodně vyrovnaně. Rozdíl 5231 hlasů není moc :-)

78
DJ Vlado
Reagovat

Elko, 76 – Tak to dává šanci tak 50:50, pořád si však říkám, že si přece Prima nemůže nechat propadnout práva na X-Factor, protože to by byla docela drahá sranda.

79
Motýlek
Reagovat

75 T.M. – souhlasím se vším až na Nedvěda…. To se fakt někomu líbilo? Podle mě to bylo zdlouhavé a nepředvedl naprosto nic…, já se divím, že ho nevypískali… Nebo ho dokonce zaplatili? To byl děsný trapas…, navíc se mi zdálo, že i on sám byl v křeči…, natahoval to co to šlo, asi tam měl splnit nějaký vymezený čas… Bylo vidět jak to mluví, takže ani břichomluvec moc dobrý není… Takové věci se předváděli před cca 40 rokama ještě za černobílé televize…. Takové „umění“ neuznávám….
A taky toho pana Malého nepovažuju za žádného kouzelníka…. Jsou to jenom triky s kartami, ale žádná kouzla….

80
DJ Vlado
Reagovat

Motýlek, 79 – Mně se zrovna Nedvědovo vystoupení líbilo a smál jsem se celou dobu :-) Letos mi mezi soutěžícími vůbec chybí nějaký vyložený bavič jako byl předloni Nedvěd a vloni Albertík. Pátrovič byl spíš k pláči než k smíchu.

81
radim
Reagovat

Takova uvaha…Ac si myslim ze Partovic je normlani magor, tak i sebelepsiho zpevaka muzou „zariznout“ tim, ze si mu „pohraji “ s odposlechem – staci mu to o sekundu opozdit (a ze to neni nic sloziteho).

Ale jen takova moje uvaha…

82
Davis
Reagovat

71: Tak to bude ve finále ještě pořádný dráma, Katarína ještě klidně může nakonec Alexe porazit ale záleží s čím se oba dva vytasí ve finále. Nikdo jinej si myslím že tyhle dva titány nemůže už ohrozit. Já to přeju přece jen asi o trošku víc Alexovi protože to co předvádí on tady fakt ještě nikdy nebylo.

83
Motýlek
Reagovat

DJ – tak Pátrovič vůbec nezpíval, tak ani není co hodnotit… :-)) Přišel, viděl, nezvítězil…. Ale scéna, orchestr, to bylo pěkné… Já jsem ani nic jiného nečekala…, v podstatě ten jeho zpěv byl včera asi nejhorší za celou dobu, což ve výsledku komické bylo…
Nedvěd se mi nelíbil nikdy, tím pádem ani včera… Podle mě fakt neumí nic… Jen využil něčeho… To se děje často… :-)

84
Motýlek
Reagovat

DJ – ještě dodatek – to je asi tím, že jsem ani nikdy neměla ráda takové ty postavičky Jů a Hele a podobné blbosti, což mi včera Nedvěd tím vystoupením hodně připomněl…

85
Elko
Reagovat

Nič to nemení na tom, že Pátrovič je fenomén, ktorý si popularitu užíva na maximum :-) …má talent vyvolať horlivú diskusiu.

86
Motýlek
Reagovat

85 – Elko – tak jaké máš z toho včerejška dojmy? :-) Líbilo?

87
T.M.
Reagovat

Mě se Richardovo vystoupení líbilo od chvíle kdy přivedl toho pána na pódium. Pobavil mě spíš ten nápad než sám Richard, takže pokud už to bylo někde dřív tak to není ani tak Richardova zásluha ale stejně dobrý a kdyby tohle bylo soutěžní číslo tak má můj hlas :-D Docela mě mrzí odstoupení Apples, holky byly v podstatě asi jediný na který jsem se dneska těšil. Ale tak zase pokud se jim smlouva zdála nevýhodná tak je chápu, je to jejich rozhodnutí a nezbývá než ho respektovat. Co mě ale mrzí daleko víc je ten kdo místo nich zaujal místo v semifinále. Jak už Bílá začala mluvit o tom že je to člověk kterému sama hrozně nerada dala K.O. tak jsem začal doufat v L´uboše Babice a i by to odpovídalo, protože Apples zpívaly, tak by měl jejich místo v semifinále logicky zaujmout jiný zpěvák…ale oni dali šanci Gluchovskému, to mě nepotěšilo. Uvidíme co dneska chlapec předvede ale osobně mi připadá hodně přeceňovaný a myslím si že nemá čím překvapit a nemá přijít s čím novým. I kdyby se dostal do finále tak tam nemá šanci ohrozit megafavority Alexe a Katarínu ani omylem. Takže dneska si tam asi nikoho vyloženě neužiju, favority tam nemám. Možná bude dobrý Laserman ale nevím zatím jistě jestli ho chci ve finále protože se obávám že by se mu tam mohli začít nebezpečně tříštit sms hlasy s Alexem a že by na to nakonec možná Alex mohl dojet. Sice dělají každý něco jiného, ale jsou lidi kteří si je můžou plést. Andrej je mi podobně protivný jako Jumbochicks, Teulis mě zatím nezaujali, duo Reppy a Sharkass nemůžu kvůli té holce vystát i když mám jinak hiphop hodně rád, DFS Vánok mě vůbec nezajímá, Pavlúsik taky ne, co předvede Elektrashow to fakt nevím a Olšovská s Arsi pes je sice šikovnej a roztomilej, ale taky nic neobvyklýho. Takže dneska mě to asi moc bavit nebude ale stejně se podívám kdo se do toho finále dostane.

88
Motýlek
Reagovat

T.M. – souhlasím ohledně toho Patrika, to mě taky nezajímá takové scénické pohyby, nebaví mě to.. To už si radši několikrát poslechnu stejnou písničku než bych se na něho znovu podívala… Kdyby tam Luboš byl, tak jsem spokojená a už je mi jedno, kdo je tam další…
Teď budu fandit Olšovské s psíkem, na to se ještě těším…
Ján Polák se mi celkem líbil – jako postavička – ale Joe Cocker to opravdu není…..

89
Elko
Reagovat

85 Motýlek – paráda, zážitok. K vystúpeniam sa nevyjadrujem, lebo je to asi iné v TV ako naživo. Napr. deti Jumbochicks sú kritizované, pritom na začiatku totálne odpálili večer a dostali divákov do varu.

Žiadne číslo nebolo zlé, aj Pátrovič bavil. Scéna absolútna bomba, ako sa tam menili jednotlivé scény to bolo špičkové a dodalo to vystúpeniam šťavu a vyzeralo to ako real.

Štáb je výborne zohratý, žiadny stres a všetko tam funguje na sekundu presne. Po odspievaní Katky Landlovej tam lietali všetci a každý presne vedel, čo má robiť. Museli odpratať všetky sviečky, drevené dekorácie a pripraviť pódium pre Credance (natiahnuť protišmykové fólie, prilepiť fólie, pripraviť stôl, stoličky) a museli to stihnúť počas medailónku a stihli to presne ako sa zahlásil Pyco s Jakubom :)

Potešilo ma, že sme tam neboli žiadne opičky a nenútili nás tlieskať, dupotať, ale všetko prišlo spontánne od ľudí, čiže žiadne potlesky nasilu (či už po reklame, pred vystúpeniami a pod., 3x standing ovations – Katka, Alex, Richard Nedvěd nebolo tiež naplánované :)). Jedenkrát nás iba vyzval Pyco, keď chcel Jakubovi ukázať, že či je dobré publikum v Inchebe.

90
DJ Vlado
Reagovat

87, 88 – Souhlasím, že Gluchowský je extrémně přeceňovanej, na Matúše Pišného nemá ani omylem. Mnohem radši bych tam viděl Ľuboše (a taky ve mně aspoň chvilku byla malá jiskřička naděje, že by tím náhradníkem mohl být on). A co teprve n-dollsinky, kočičky moje krásný, kdepak jim je asi konec :-(

91
Motýlek
Reagovat

Elko moc dík :-* Jako bych tam byla! :-))

92
Honzad
Reagovat

Ahojte všichni,
tak jsem až dnes zpětně zhlédnul včerejší díl a musím zodpovědně přiznat, že mě úroveň a podoba celého večera velmi mile překvapila. Přes moderátory, hodnocení poroty, scénu až k samotným soutěžícím, opravdu super :)

Za účast Pátroviče v SF jsem rád, aspoň mu někdo konečně dal, co si zaslouží. Jemu ale asi nepomůže nic, je přece slavný :D

Krály večera samozřejmě Alex s Katarínou, obě jejich čísla na mě zapůsobila velkým způsobem a podle mě patřila mezi úzkou hrstku toho nejlepšího, co jsme za tři roky československého talentu viděli. Katarínina verze mě hrozně bavila, mělo to osobní podpis, krásně se to poslouchalo a Katarína je jasná hotová zpěvačka!

U Alexe pak musím dát za pravdu Maxxovi, příběh tomu pomohl 100% a symbolické datum mu tak hodně hrálo do karet. Spojením s Modlitbou pro Martu, která číslu dodala atmosféru, to bylo tak silné, že jsem měl husinu Bravo.

Ačkoliv nechci předvídat dnešní večer, myslím, že by si oba výše jmenovaní zasloužili skončit na dvou prvních příčkách letošního ročníku. Alexe mám pocitově o velký kus před Katarínou, ale ani ona by mi jako vítězka vůbec nevadila :)

93
Peter
Reagovat

Len taká odveci hnidopišská poznámka. Rišo Nedvěd ma trochu sklamal tým, že jeho vystúpenie bolo zo značnej časti totálny rip-off tohoto videa: http://www.youtube.com/watch?v=I4BB1TZcO_o

Síce tam doplnil pár vlastných (a dobrých) prvkov a mal to aj technicky a esteticky lepšie zvládnuté, ale tie najlepšie hlášky vznikli len prekladom z angličtiny. :(

94
Motýlek
Reagovat

93 Peter – jaké tam byly hlášky? Opakoval některé věty, otázky pořád dokola a nebralo to konce… Jestli řekl něco vtipného, tak jsem si toho nevšimla…. :-) No v každém případě už bych to znovu vidět nechtěla…

95
Ivory
Reagovat

Vlado sorry, ale proč té Ester pořád předsouváš nějaký jiný styl hudby? Já si myslím, že se jí asi líbí to co nám předvedla, proto to taky dělala. Pravda je, že se jí to včera moc nepovedlo, ale co už no…
Jinak ale hodnocení super :-)

96
DJ Vlado
Reagovat

95 – Protože tohle jí sedlo mnohem líp než styl, který předváděla v Talentu :-)

97
Ivory
Reagovat

96- já chápu že by jí to asi sedlo, ale asi se jí to nelíbí a zpívat něco co by ji nebavilo by asi nebavilo ani ostatní

Jinak Vánok byl super držím palce :-)

98
Jiřina
Reagovat

Vážený pane Pyco Rauschi, vezměte si prosím příklad z Jiřího Krampola a začněte mluvit srozumitelně, jsem ročník 1941, mám tatínka Slováka, ale Vám nerozumím téměř ani slovo. Mluvte pomalu!!!

Přidat komentář