Panáček v reality show

VyVolení 3: Pergnerová v nemocnici, nahradí ji Bouček

28. Srpen 2007 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Logo VyVoleni 3

Aktualizace: sledovanost 1. Volby VV3 byla 700 tisíc diváků (takže se svým tipem 682tis. jsem nebyl moc daleko)

Tereza Pergnerová na nějaký čas nebude moderovat reality show VyVolení 3. Podle našich informací měla Tereza už delší čas problémy s imunitním systémem, na čemž se podepsala její drogová minulost a současný stres se startem další řady VyVolených udělali své a lékaři proto nařídili její okamžitou hospitalizaci a absolutní klid.

VyVolení jsou pro mě srdeční záležitostí. Jak to bude možné, chci se vrátit, nechci ale riskovat,“ vzkázala z nemocnice Pergnerová.

Podle lékařů si zdravotní stav Terezy Pergnerové vyžádá minimálně týdenní léčbu.
Už před startem VyVolených 3 byl jako její možná alternace určen Libor Bouček

Prima je se sledovaností spokojená, na jak dlouho?

Televizi Prima si vybralo 25,9 % diváků starších patnácti let přítomných u televizních obrazovek, v cílové skupině 15 – 35 byl podíl diváků 32,6 %. „Výsledek sledovanosti prvního večera, v němž diváci rozhodují o postupujícím do Vily, byl nejlepší ve všech cílových skupinách v historii VyVolených v Česku. Tento fakt neovlivnil ani pozdější vysílací čas,“ řekl dnes výkonný ředitel Prima TV Petr Chajda. První soutěžní večer si v první řadě VyVolených vybralo 22,8 % diváků přítomných u televizních obrazovek starších 15 let, v druhé řadě 18,7 % diváků ve stejné cílové skupině.

Zdroj: tisková zpráva TV Prima

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Pavel
Reagovat

Bouček jáj..to budu mít skažený tolik večerů:// doufám že se nám terezka brzo uzdraví a vrátí se nám…

2
TK
Reagovat

Já si zase myslím, že Bouček jako hlavní moderátor je dobrá volba. Aspoň z toho nezbude takový pocit trapnosti, jako po včerejší Tereze (okřikování spolumoderátorů, ironizování Vladka, protežování Juliho „Ten je tak roztomilý“).

Rozhodně bude zajímavé sledovat, jak si dnes večer Libor poradí s dámským triem (a na co se asi tak zeptá Veroniky).

3
Pavel
Reagovat

Já prostě nesnáším ten jeho trapný humor, já jsem alergický už jenom na jeho hlas na Evropě 2…můj názor…ale zase je pravda, že terka byla jakási divná:(( Snad až se vrátí tak se polepší…

4
Petr
Reagovat

To, co ve výše popsané volbě soutěžících předvedla Tereza jsem neviděl, takže nemůžu hodnotit. I kdyby snad něco zvorala, bral bych to jako důsledek jejího zdravotního i jiného stavu, což se snad dá pochopit. Myslím, že je to od Terezy odvaha i nezodpovědnost, přijít do jiného stavu po takových problémech s drogama! To jediné jí můžu vytknout. Jinak po lidské stránce i jako moderátorka je super a budu velmi rád, když bude pokračovat v moderování třetího kola Vyvolených!!

5
jajinka
Reagovat

myslim, že libor to zvládne na jedničku, je snim celkem sranda, ale s terez by to bylo určitě lepčí, ted ale hlavně at sebrzy uzdraví..

6
Don
Reagovat

Souhlas s Jajinkou. Libor je skvělej, jeho humor mě často dostane do kolen, ale Terka je Terka. Dianu a Hejdu ať do Voleb nepouští, oni na to nemaj!

Přidat komentář