Panáček v reality show

Čtvrtý moderátor VyVolených bude Míra Hejda

31. Červenec 2007 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Logo VyVoleni 3 VyVolení – Noví hrdinové znají všechny své moderátory. Denní rekapitulace a vstupy před Vilou bude moderovat nová tvář VyVolených Miroslav Hejda.

Přestože jako jediný premiérově vstupuje do moderátorského týmu této reality show, není v mediálním světě žádným nováčkem. Znají jej především diváci televize Óčko, regionálního zpravodajství TV Prima a rádia Kiss Proton.

„Je to velká výzva a bude to pro mě zcela nová zkušenost. Nezastírám, že je pro mě čest moderovat s takovou osobností, jakou je Tereza Pergnerová. Velmi si vážím také ostatních moderátorů VyVolených, Libora Boučka i Diany Kobzanové. Ta od své televizní premiéry udělala velký kus práce,“ říká třiadvacetiletý Hejda.

Miroslav Hejda zaujal na kamerových zkouškách. „Byl bezprostřední, velmi vtipný a hlavně pohotový. Splňoval všechny předpoklady pro moderátora, kterého jsme hledali. Věřím, že si stejně jako nás získá i diváky,“ říká výkonný ředitel Petr Chajda.

VyVolení – Noví hrdinové začnou již za 27 dní. Provázet jimi budou Libor Bouček, Diana Kobzanová (Noční show) a Tereza Pergnerová s Miroslavem Hejdou (rekapitulace a vstupy před Vilou).

Zdroj: TZ TV Prima a www.mirahejda.cz

P.S. Kdo by měl zájem okouknout nového moderátora VyVolených, tak má možnost na TV Očko v pořadu coca-cola dj divák – 3. srpna od 14:30

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
pattrick
Reagovat

To je moc dobře, nesnáším Korce. A když ho vidím, zvedá se mi kudla v kapse

2
jarka
Reagovat

Pattricku, říká se otevírat kudla v kapse … Na moderátorovi úspěch až tak nezáleží (asi s výjimkou hlavního moderátora), ale spíš mne jímá hrůza, když jsem si přečetla, že se tam hlásí holka, která byla od 13 let v polepšovně (alkohol) a byla i znásilněná. Takže to vypadá, že humus VV2 bude úspěšně pokračovat.

3
Maxx
Reagovat

Jarko, takoví lidé jako je ta dívčina, jsou v reality show potřeba, ne ovšem aby byli všichni takoví, jako tomu skoro bylo u dvojky. Jestli ona bude jediná taková divočejší, tak to naopak přinese zajímavé momenty, neodsuzujte hned a zamyslete se nad tim :P

4
Petra
Reagovat

Myslím,že Míra Hejda byl správný výběr.Je to super človíček.Moc mu to přeji.

5
Jarusik
Reagovat

Vlastík Korec byl strašně fain, nevím proč tam dávají toho Hejdu, jako neříkám že nebude taky dobrej ale Korec je suupeeeeeeeeer!!!!!!!!!

Přidat komentář