Panáček v reality show

Vyvolení 3 – Noví hrdinové: 35 dní do startu

24. Červenec 2007 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Logo VyVoleni 3 Třetí řada reality show VyVolení – Noví hrdinové se nezadržitelně blíží ke své premiéře, která bude v úterý 28. srpna pondělí 27. srpna ve 21h na Primě. Podle informací z Primy bude podzimní schéma promované jako „Hrdinný podzim“ a Vyvolení budou společně se seriál Heroes (Hrdinové) hlavními taháky Primy a možná přijde i „bazarový hrdina“ Zdeněk Izer.

Odpočítávání do startu Vyvolených – Nových hrdinů:
– www.iprima.cz/flash/Countdown.swf

Aktualizace v 15:35:

Již od prvního večera budou diváci hlasovat o tom, kdo se stane Novým hrdinou. „Moc se těším. Samozřejmě často přemýšlím, s čím novým do moderování soutěže vstoupím. Ostatně i Tereza Pergnerová je jiná. Už mám svou strategii zčásti promyšlenou. Rozhodně ale nebudu zlá,“ prozrazuje Pergnerová.

Noví hrdinové budou bojovat o luxusní ceny, mimo jiné o byt od společnosti FINEP, dovolenou od cestovní kanceláře Sunny Days či automobil Peugeot.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
Petra
Reagovat

Asi jsem hloupa, ale proc se vubec tento „clanek“ objevil?

2
Toony
Reagovat

Petra: hloupá určitě nejsi, ptát se „proč“ je známkou jisté inteligence a analytického myšlení – také si kladu podobnou otázku: Proč? i několikrát denně ;)
Třeba proto, že je tam hezký „countdown“, fakt nevím a neřeším to. Jsou mnohem důležitější věci/starosti, než se ptát „proč“ zrovna u tohohle nepodstatného článku.
Hezký den a hlavně zdraví přeje Toony.

3
Rob
Reagovat

To je snad jasné, proč se článek objevil. Ono celkem dost lidí chce vědět kdy začnou VV 3. Třeba já :-)

4
Moove
Reagovat

No s Heroes si nejsem jistý. Je to pro česko celkem náročný žánr a pochubuju, že se v prime time nějak chytí. Mě se osobně tento seriál velmi moc líbí a jsem taky celkem zvědavý na dabing, ale stejně je sci-fi seriál, který se prostě nesmí vynechat pro prime time zbytečný.

Na start VV jsem zvědavý, protože podle prvních deseti dílů se budu rozhodovat jestli to dál sledovat nebo ne. Asi tak.
Ty ceny vypadají lákavě, ale stejně bych chtěl radši těch 11 mega cash.

5
LBS
Reagovat

Protože, moje milá, tahle soutěž, na kterou se všichni těšíme si zaslouží pozornost. Nejenom proto, že bude úplně jiná než ty předchozí, ale hlavně proto, že v ní budou úplně noví a fantastičtí soutěžící. A to je, přeci, to uznáš, tak lákavá nabídka, že jí nelze odolat.Budou soutěžit a díky svému charisma, kterým si získají většinu diváků,vyhrají. I když možná nevyhrají v soutěži hlavní cenu, budeme je mít rádi všechny, snad natočí CD. Nejdřív vítěz, potom ten poražený a potom všichni účastníci. A potom štáb a zvukaři a na závěr uklízečky. A nové ceny pro nové soutěžící také nejsou k zahození. Byty, sklepy, půdy a garáže, peníze v sumách od 1 euro až po 580 000 USD. Vítěz tentokrát ani nezteplá, ani nezestydne, tentokrát se mu dostane peněz,uznání a mediální pozornosti co si zaslouží. Už aby tu byl, bez vítěze VV3 se v pražské mediální sféře cítím nějak nesvůj.

Reagovat

Petra, tento článek se nepochybně objevil, aby připomenul, že vůbec nějací VyVolení se mají vysílat. Nebýt tohoto článku, tak jsem to na po pravdě už úplně zapomněl. Nesledujíce v těchto letních dnech TV ani tisk. Takže díky Toony.

7
mb
Reagovat

LBS – :thumbs up: ;-)
uz se tesim, az pristi leto vv1 2 3, bb1 a bar1, tros1, kurv1, debi1, mago1… budou zase dovadet na ctyrkolkach ve zlutych laznich, coz je udalost leta… lol

8
Pavel
Reagovat

Neměli by už ukázat TOP 60 soutěžících??? Bývá to tak ne? že to pár týdnů před začatkem zvřejní?!

9
pattrick
Reagovat

Jakto, že to budou dávat ve 21:00 a ne v 20:00

10
cayman
Reagovat

A neni to jedno?? v 8 nebo v 9h :-D stejne predtim pujdou rodina pouta apod. pry maji davat i heroes,ale tenhle serial asi nebude takova pecka jako lost nebo prison break(sleduji vsechny tri). No uvidime,ale je pravda ze zatim zadne upoutavky na VV ani reklama…
Myslim ze stim zacnou v srpnu!!

11
Ondřej
Reagovat

Dobrý den. Omlouvám se, že se tento příspěvek nebude týkat tématu. Chci se jen prosím zeptat, jakto že máte tak úžasnou návštěvnost. Mám web o TV už asi 3 měsíce a návštěvnost žádná, píšu o dost věcích a web mám zaregistrovaný ve všech základních vyhledávačích, včetně seznamu. Trvalo vám dlouho, než jste měli tak dobrou návštěvnost. Moc díky za odpověd:)

12
LBS
Reagovat

To Ondřej – až se budeš moc a moc snažit,ne jeden,ne dva ale několik let, možná se úspěchu dočkáš.

13
verca
Reagovat

ukazte uz top 60 soutezicich!uz to tafy melo byt ja nebudu ceka az se odhodlate a date to tam tyden pred zacatkem!

14
Péťa Grygar
Reagovat

Tak trojka se má rozjet 27.srpna. A KDE JSOU ti Vyvolení??! Proč už je konečně nevyberete, a jejich fotky nezveřejníte?? Jsme všichni napnutí jak struny, za chvilku se na nás bude moct brnkat!! :-)))))

15
Péťa Grygar
Reagovat

Má řeč, Věrčo! Tohle už je vážně napínání na skřipec! Prima nás mučí!! Primo – polepši se!! :-)))))

16
michal
Reagovat

Tak jestli vás zajímá jaký bude dabig podívejte se na http://www.tvprima.wgz.cz, tam to najdete!!! JInak nechci dělat této stránce žádnou reklamu pouze vám to zděluji!!!!!

17
embe
Reagovat

Na první pohled je ta stránka přeplácaná a chaotická, na druhý je to ještě horší. Pokud na stránce děláš sám, tak ti garantuji, že dlouho nepřežije. Ono třeba za dva roky zjistíš, že v té televizi nic nedávají a že je lepší se věnovat jiným věcem.

18
ca
Reagovat

A KOLIK VAM LIDI JE, ze se tesite na vydrolene? 11, 12 let?…

Přidat komentář