Panáček v reality show

VyVolení 3: Noví hrdinové – casting začíná

24. Květen 2007 | napsal(a): | reality show: VyVolení

VyVolení - Noví hrdinové Televize Prima dnes zahájila hledání nových hrdinů VyVolených. „Oficiálně jsme tak odstartovali reality show VyVolení – noví hrdinové,“ potvrdil výkonný ředitel Prima TV Petr Chajda. Soutěž plná nových, ještě nenapsaných příběhů opět slibuje vypjaté okamžiky, náhlé zvraty a bouřlivé emoce.

V reality show VyVolení – noví hrdinové budou obyvatelé Vily bojovat o luxusní ceny a roční rentu v celkové hodnotě minimálně 11 milionů korun. Zájemci o účast ve hře musí splnit pouze jednu podmínku – přesáhnout věkovou hranici 18 let a následně přijít na jeden z castingů v Brně, Ostravě či Praze.

„Druhého Big Brothera rozhodně vysílat nebudeme, podle našeho názoru je formát kontejnerových show v Česku vyčerpaný,“

mluvčí televize TV Nova Veronika Šmítková.

BRNO – 1. a 2. června 2007 vždy od 8.00 – 19.00 hodin, Divadlo G – Studio, Kounicova 22, 602 00 Brno

OSTRAVA – 3. a 4. června 2007 vždy od 8.00 – 19.00 hodin, Hotelový dům Jindřich, Nádražní 66/3067, 702 00 Ostrava-Moravská Ostrava

PRAHA – 6. až 8. června 2007 vždy od 8.00 – 19.00 hodin, TJ Sokol Praha-Libeň, Zenklova 37/2, 180 00 Praha 8

Přihlásit se je jednoduché. Nemusíte volat ani předem vyplňovat formuláře. Přijďte na konkurzy, které se budou konat v Brně, Ostravě a v Praze. Více na www.iprima.cz a na teletextu Prima TV – str. 380.

Související video: Upoutávka na casting / youtube.com

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 43
1
Ondra
Reagovat

Tak jestli se jim povede casting…tak se aji tesim:)

2
pattrick
Reagovat

Jo, to je fakt, vše je to pouze o castingu, musí se trochu snažit, jinak to dopadne velmi bledě, ale já věřím, že se jim to povede a zase budou mít sledovanost jakou si přejí

3
Lylek
Reagovat

Já jim taky přeji at se jim to povede, ale jak už se psalo vše záleží na castingu..
Tady je ukázka v lepší kvalitě:
http://www.youtube.com/watch?v=lpcjljEIv3A

4
Lylek
Reagovat

Televize Prima se připravuje na třetí řadu reality show VyVolení. Ve středu požádala Úřad průmyslového vlastnictví o registraci ochranných známek s názvem pořadu a zřejmě i jednotlivými epizodami soutěže, které naznačují, že reality show bude mít tentokrát trošku jiný průběh než u prvních dvou řad. Potvrzují se tak informace, že Prima hodlá VyVolené nabídnout už letos na podzim.

Sedm ochranných známek naznačuje, jaké strasti a úkoly čekají obyvatele vily VyVolených: VV – Noví hrdinové, VV – Džungle, VV – Zámek, VV – Vězení, VV – Zrcadlo, VV – Klec a VV – Akvárium. Nepůjde o levnou záležitost, protože Prima musí kvůli VyVoleným znovu postavit úplně novou vilu a pronajmout si pro ní nový pozemek. O ten původní přišla během první řady výpovědí od majitele, po druhé řadě reality show pak vilu umístěnou v Praze-Holešovicích demontovala.

O tom, že Prima s VyVolenými skutečně počítá pro podzimní programové schéma, svědčí i nedávná návštěva zástupce maďarské společnosti Iko Media, vlastníka vysílacích práv pro VyVolené, v Praze. Primě by dobře zprodukovaná reality show se správným castingem pomohla od nízké sledovanosti, s níž se televize potýká praktivky od uvedení první řady VyVolených.

zdroj: digizone.cz

Chápete to? Co to znamenají ty pojmy? a kde bude postavena vila? Bude vůbec postavená?

5
Dana
Reagovat

Nejvíce se povedl casting na první díl VV a to byl hlavně důvod sledovanosti. Jsem hlavně ráda, že to Prima natřela Nově a jejích úúúděsným účinkujícím v BB, ale abych pravdu řekla na 3.VV asi juknu, ale bude opravdu dooost záležet na castingu, na práci štábu, protože ve druhých VV byli ke všemu dost benevolentní a jakoby nevěděl štáb jak dál .-(. Tak jsem zvědavá.Např.Trosečníka Prima hodně pokazila, bylo to úplně něco jiného než Trosečník z americké produkce. Tak uvidíme.

6
Hooper
Reagovat

to Lylek ve 14:43 – IMHO půjde Prima cestou rozdělení na luxusní část (zámek) a spartánskou (vězení, možná i klec a džungle). A divil bych se, kdyby Vila nebyla v Praze.

7
Lylek
Reagovat

jj na štábu taky, nesmí dělat naschvály jako ve dvojce a musí nechat vztahy vyhrotit bez pouzitit naschvalu .. a jinych ukolu..

8
pattrick
Reagovat

Hm.. tak ty registracni známky vypadají opravdu zajímavě, že by nejaka specialitka ve forme soutezeni a porazení budou zit v desných podminkach pod zámkem a v kleci, nebo budou ponořeni v akvárku mezui piraněmi :-).. Ne však to asi vypada, na vylepšovák, trochu jsem s tím počítal, že když budou VV3, tak se pokusí o vylepšení

9
Hooper
Reagovat

pattrick – řekl bych, že mezi piraně do akvárka je nehodí. Zas to nepřeháněj.

10
juju
Reagovat

taky je vam tak strasne nesimpaticky ten hlas v Primackych upoutavkach?? na VV3 se moc tesim, ale tenhle hlas me dost odrazuje od vseho co davaji na Prime.
Prima vubec neumi delat upoutavky a grafiku – v porovnani s Novou jsou tak o 6 let za nimi – a to Novu uprime nenavidim! Nova ale vi jak na to …

11
Adam
Reagovat

to juju: přesně přesně, prodává obal, tedy grafika, to si na Primě asi nikdo neuvědomuje a hodně si tak sami sobě házejí klacky pod nohy. ale jinak se těším, snad se jim to povede.

12
ter
Reagovat

všimli jste si, že v upoutávkách na casting jsou jenom ksichty Vyvolenejch z 1. řady? Po 2. řadě evidentně neštěk ani pes…

13
Lylek
Reagovat

JJ taky jsem si všiml.. ty registrační známky jsou fakt zajímavý..
Myslím, že Prima do podzimu změní svou grafiku, jak už několikrát naznačila

14
Lylek
Reagovat

Bleskově.cz

Pro třetí řadu pořadu postaví Prima opět novou vilu na novém místě. „Průběh a úkoly soutěžících budou ještě náročnější, takže slibujeme ještě více emocí a náhlých zvratů,“ podotkl Pavlík. Nová řada VyVolených se bude v některých věcech v jisté míře lišit od svých dvou předchůdců, například ve způsobu výběru obyvatel vily či v hlasování; podle Pavlíka je ale ještě příliš brzo říct ke změnám něco bližšího.

15
juju
Reagovat

tak zmena grafiky nebud urcite zadny zazrak – meli by urcite zmenit barevne ladeni – ta oranzova uz leze na nervy a je nudna. Grafika JOJky nebo Markizy – to je jine kafe. Uz zadne retro na Prime!

16
hooper
Reagovat

ter – ano, jediný záběr z dvojky je ten bungee jumping. Je logické, že chce Prima navázat na úspěch jedničky, nikoliv na relativní neúspěch dvojky.

O změně grafiky nic nevím a doufám, že nehodlají hlasování změnit na negativní. Líbilo by se mi, kdyby se soutěžící vyhazovali jen mezi sebou.

17
Daniel
Reagovat

a mohli by už začít stvavět vilu, aby to potom nebylo všechno narychlo a taky by mě zajímalo kde bude vila stát a jestli bude úplně jina než ty ostatní.

18
pattrick
Reagovat

No a nova chysta neco na zpusob nevesta pro milionare.. uz bezi oputavky na casting

19
Vojt@
Reagovat

To bude zajímavý podzimní boj. VV3, StarDance2, SuperStar4, ta nevěsta, nebo jak se to bude jmenovat. Pokud Prima při VV nezmění taktiku tak na konkurenci mít nebude.
Měli by hlavně zapracovat na tom „obalu“, ten je ubohý a s třeba s upoutávkami na Nově nesrovnatelný, ještě k tomu ten hlas…no fuj!

Reagovat

pattrick, zajímalo by mě, jak se bude ta nová romantická show TV Nova jmenovat. Zda půjde o vlastní formát, jako kdysi ten Milionový hotel či jak se to s Ester Ládovou jmenovalo nebo koupí variaci na Nevěstu pro milionáře. Ta to však nebude, neb ochrannou známku vlastní TV Prima.

21
pattrick
Reagovat

SUNíčko: jj, také jsme zvědavej co to bude. Ale podle mne to dopadne jako s tím milionovym parem

22
Bruno
Reagovat

nejvíce se mi líbilo studio od big brothera pro Big Brother bez cenzury. Nejvíce se mi líbilo jak studio bylo tmavé a dávalo to takový erotický nádech, ale jinak se na vyvolené dost těším a doufám že studio bude úplně jiné

23
Vojt@
Reagovat

SUNíčko: Ochranou známku si Prima může bez licence na vysílání strčit tak akorát někam. Nemýlím-li se tak se jedná o pořad Bachelor, který byl vysílán i na Slovensku právě pod jménem Nevesta pre milionára a bylo sice sem tam až moc přefintěné, ale dalo se to. Pokud to nepohřbí jako Prima Trosečníka, tak se na to bude taky dát dívat. Hlavně by mě zajímalo jak to vyřeší, jestli to dají už na podzim jako dvojtou sílu se SuperStar nebo počkají na leden až bude po SS.

Reagovat

Vojta, nevím, ale tipnul bych, že na The Bachelor má práva TV Prima vzhledem k ochranné známce co si následně regnula, ale je možné že se pletu. Dle mě TV Nova pojede buď něco zcela vlastního nebo koupila práva na nějakou zahraniční variaci The Bachelor.

25
Toony
Reagovat

ad Bachelor – Prima má exkluzívní smlouvu s vlastníkem práv na tuto show Warner Bros., a i ji chtěla realizovat (proto ta podaná registrační známka), ale imho protože nezískala pro její realizaci i slovenský štáb (režisér Nuňez co dělal na Slovensku i SHS, Lets Dance i Nevěstu), tak od tohoto záměru ustoupila a práva nekoupila. Proto si myslím, že Nova nabídne licencovanou verzi Bachelor.
Ale nebude to pod názvem „Nevěsta pro milionáře“, protože je zbytečné riskovat možný spor s Primou.

26
speed
Reagovat

Tak jsem premyslel ze se vydam na casting,ale asi se na to vykaslu… prece jen ta smlouva co se s primou podepisuje je hodne drsna!!!

27
Bruno
Reagovat

tak jsem se doslechnul, že vila buse stát úplně na jiném místě a že do konce týdne upřesní a že zvenku se bude podobat úplně stejně, ale o vnitřku nic neřikali tak se musíme nechat překvapit a co se týče tv nova tak nevěsta pro milionare no vevim to uz tady hralo a může se stát že to skonči jako trosečník ten taky kdysi dávno hral na nově a super star 4 to by se uchytit mohlo ale už mě ste superstar bolí hlava a já věřím že to vyvolení vyhrajou a doufam že bude i čtyřka, ale nesmí se podobat zas 3 to by byl určitě propadák v každe řadě musáí být zasadní změny třeba např interier vily např jak to děla angliická televize ¨, která pořáda bigbrothera pokažde je úplně jiný interier a taky se divím že je velká sledovanost o prazdninach podle mých zdriöjů má začít 30 srpna je to napsane na http://www.channel4.com

28
dotaz
Reagovat

nemate nekdo zaznami z VV1 ?? moc moc po nich touzim… diky

29
hooper
Reagovat

to speed – máš ohledně smlouvy s Primou nějaké bližší info ?

30
speed
Reagovat

Vim co se podepisovalo pri BARu a Trosecnikovi a tohle bude to stejne. Proste jeste pred castingem podepises smlouvu myslim na rok, kde se upises ze kdykoliv te prima bude potrebovat tak ty musis byt k dispozici pod pokutou. Myslim 200tycek. Pises tam vsechno vcetne rod. cisla, cisla obcanky a podobne.
Jako je to masakr.Ale stejne se to ve finale bude tykat nejakych 60lidi ztech X tisicu ktere si vyberou… Ale smlouvu bude mit prima uplne ze vsema :-D

31
Lukáš
Reagovat

SLEDUJTE NOVÝ ČESKÝ SERIÁL EMOCE! JE TO MAZEC! SERIÁL JE URČEN POUZE PRO INTERNET! JE TO LEPŠÍ NEŽ ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ: DÍL JE TADY http://www.youtube.com/watch?v=eRF0UdweHJk

32
kikinek
Reagovat

Premyslim zda jit na casting… Sice si nemyslim ze bych byl vybrany,ale co kdyby… nechtel bych tam kvuli 11milionum,ale kvuli tomu to zkusit… fakt nevim

33
ABC
Reagovat

Tak jsem se rozhodl ze pujdu na casting, ani ne proto ze bych se tam chtel dostat(stim ani nepocitam),ale spis proto abych se podival jak to bude probihat… Pak napisu jak to dopadlo :-D vyrazim v PO do Ostravy :D

34
ZuzanQua
Reagovat

Podľa mňa bola VV2 lepšia ako VV1. Bolo to o zábave a dobre sme sa pi tom doma bavili. Hlavne je to aj o tom čo ľudí prevažne baví asi je to tak, že konflikty zvyšujú sledovanosť. Ja mám teda radšej zábavu a Martin Hranáč ma dostal. Rozdelenie na dve časti bohatú a chudobnú je o ničom aspoň u nás v BB to bolo suché.

35
ZuzanQua
Reagovat

Nemáte prosím niekto video z VV2-jky hádka Martina s Karin a Martinova erotická linka? A keď to máte neposlali by ste mi to niekto? Prosíííím

36
davadavishek
Reagovat

tak sjem se dnes 7.8. ucastnil castingu na VV3 v Praze, celkem jsem dostal trapnou porotu chlapa a babu, kteri nas vzali 4 lidi a rekli, ze pokud si mezi sebou nevybereme jednoho koho vyradime, tak vypadneme vsichni, jakoze jsme s enedomluvlili, protoze kazdy tam sel aby se ukazal a dostal sanci, navic se snazi delat z lidi blbce, ale o tom ta show je. Treba 1 chlap musel delat potapece v plavkach jen a dostal i bryle a snorchl. V porote byla Bara ze zpovednice i exvyvoleny sexualni expert Emil. ja tam predvedl jen jak tancim a jakoze se smali, ale asi ze to bylo trapne, pritom sami nic neukazuji, jen clovek nevi, co si ma myslet, protoze s etvari moooc vazne. koho si vybrali vic, tak ten sel k hlavni porote, kd ebyl prave Emil. Porot bylo vice takze zalezi na koho narazite, muzete mit stesti a nebo jen smulu, kdyz stejne jako ja jsme narazil na porotu ktera chtel hned nekoho vyradit, ale ukol zajimavy. Nakonec rekli, ze do 14dni se ozvou a kdyz ne, tak clovek dale nepostupuje. krome 1 cernosky tam vsichni byli stejni, chlapci gel na vlasech, trika, ryfle, vetsina tuctovych. jen jedna uzasna starsi pani vycnivala, mela saty, boa a harmoniku a ja si tam pripadal jak sasek, jelikoz jsme vycnival taky, protoze jsem se oblekl do obleceni, ve kterem soutezne tancuji. urcite jsme vycnival,ale mam pocit, ze to bylo na skodu. Uvidime, za 2 tydny napisu co a jak a kdyz budu postupovat, tak Vas rad budu dale informovat ze zakulisi VV3. kazdopadne stab je podobny, nekteri ze stabu pracovali na Bailandu i na Superstar, jelikoz jsme vsude byl, tak ty tvare jejich uz poznam. Hodne stesti tem, kteri tam pujdou zitra. je to posledni sance, ahoooj caues

37
gia
Reagovat

ahoj 7,6 sem byla na castingu bylo to celkem fajn čekala sem asi jen dvě hodiny.Pak dotazník focení a pohovor.Pohovor byl hustej.Nejdřív takový to co děláte co by kdyby atd. Pak sem si musela svlíct triko a dělat že svádim jednoho z nich a vzhledem k tomu že nejsem zrovna drobeček a ten chlap měl snad 40kilo i s klíčema a postelí po babičce tak to bylo k smíchu. Pak sem měla zakřičet tak sem nahodila takovej ječák že někdo zařval ticho tam. Pak sem šla před porotu,kde byl i Emil z jedničky. Ty mě hned na úvod zdělili že mam hrozný zuby a proto nemůžu do televize e vedli takovou tezi,že sem obyčejná buchta a něco takovýho,ale nevim co si mam myslet protože se tvářili tak ňák podivně,pak sem zatancovala a the end….my vám zavoláme.Jo mimochodem byl se tam přihlásit i Rosemberk(porno)se svojí kavalerií a vlastní televizí a láska mého dětsví Martin z Lunetiku.Tak čau a kdyby me vybrali což těžko dam vědět:-)

38
Money!
Reagovat

Chcete si přivydělat,tak mrkněte sem: http://www.bux.xf.cz !!!

39
Petr Grygar
Reagovat

Tak vážení, trošku jsem mrkl na W3 pomocí svého siderického kyvadla a nejsem nijak nadšen. Kyvadlo signalizovalo podprůměrnou úroveň v důsledku nevhodné volby soutěžících a hostů ve vile. Ostatně – co tady i jinde čtu o průběhu castingů, tak to odpovídá… Navíc zjišťuji, že z předchozích kol tam dají coby hosta toho křiváka Jalovce – brrr! (Kéž bych se v tom mýlil!) Vladko je pevně odhodlán se ve W3 již neangažovat. W3 nebudou nikým a ničím ohroženi, potopu vylučuji. Po dobu konání W3 nebude v Praze žádná záplava. Holkám vzkazuji, že šly a jdou do předem prohrané bitvy, pokud se tam dostanou. Vyhraje opět kluk – 26 let, z jižních Čech, pravděpodobně ze Sezimova Ústí. Bude to brunet s kratšími rovnými vlasy, bez brýlí, čoček, vousů a kérek. Pouze piercing. Heterosexuál. Dobrej borec i bavič, ale formátu Vladka z jedničky nedosáhne. Ten blb Kocián tam nakonec nebude a Rosenberg taky ne. Ani Tofi, Vondráčková, Skamene, J.X.Doležal… Vidím tam pouze zmíněného Tonnyho ze dvojky a ještě asi dva hosty, které se mi zatím nepodařilo určit. Je pro Primu velkým štěstím, že ukecali Terezu, ta to tam bude zachraňovat… :-((

40
Petr Grygar
Reagovat

Ještě bych rád doplnil pár detailů ze svojí kyvadlové prognózy: Vítěz W3 si dobude svého vítězství zaslouženě a plně regulérně. Pokud jde o „tlačenku“ – odhaluji jednoho protlačeného hocha ve vile. Ten bude ovšem jedním z nejlepších showmanů a typ „do party.“ (Zřejmě něco na způsob Emila z jedničky. Tím ovšem nehodlám Emila nařknout z „protlačení.“) Vidím jej ve vile asi 4 měsíce. Nejspíš vyletí těsně před finále. Vítězem rozhodně nebude. V jeho případě bude očividně „účel světit prostředky.“ Takže – tolik můj náhled do budoucnosti třetího kola Vyvolených… Nechme se tedy překvapit. :-))

41
Petr Grygar
Reagovat

Co se týče hodnocení všech tří kol Vyvolených – vidím to doslova symbolicky: jednička bude jedničkou, dvojka dvojkou a trojka trojkou a definitivní tečkou za Vyvolenými v TV PRIMA. Kdyby vybrali schopnější soutěžící a hosty, bylo by to o něčem jiném a soutěž by bohatě splnila svůj účel. Takhle – co mi ukazuje kyvadlo, co čtu i slyším – no, nedělám si iluze, vážení… :-((

42
Money!
Reagovat

Chcete si přivydělat,tak mrkněte sem: http://www.bux.xf.cz :-)))))

43
Viviana
Reagovat

You really make it aepapr so easy along with your presentation however I in finding this matter to be really one thing which I believe I might never understand. It sort of feels too complicated and extremely huge for me. I am having a look forward to your subsequent put up, I’ll attempt to get the hold of it!

Přidat komentář