Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 3: promo graduje první velkou upoutávkou!

8. Srpen 2012 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

Po prvom krátkom teasre na jesenný projekt Česko Slovensko má talent 3, ktorý sa objavil na obrazovkách Jojky a Primy pred niekoľkými dňami, prichádza prvá vlna veľkej promo kampane. V prvých upútavkách budú vystupovať Martin „Pyco“ Rausch a Jakub Prachař ako strážnici v múzeu. V druhej vlne promo upútavok by mali vystupovať aj porotcovia s rôznymi talentami. Pozrite si PREDPREMIÉRU upútavky a prípravy natáčania.




Ako sa točila prvá a druhá sada upútaviek?

Moderátori Pyco a Jakub pracujú ako noční strážnici v múzeu a počas ich služby začínajú ožívať rôzne exponáty. Samozrejme tie, ktoré majú talent. Prvé časti upútaviek vznikli v Rakúskej národnej knižnice, odkiaľ sa štáb presunul do Bratislavy a pokračoval v prácach v Slovenskom národnom múzeu.

V minulosti sme mohli vidieť čiernobiele grotesky s drevenými kulisami a hercami, ktorí sa zvláštne pohybovali, tak tak budú vyzerať druhá sada upútaviek na show Česko Slovensko má talent 3. Práve táto sada upútaviek by mala naznačovať jednu z výhier ČSMT: „Cesta okolo sveta za 80 dní.“

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Chord
Reagovat

Prima a Jojka to s upoutávkama umí!!!

2
Maxx
Reagovat

Jo to umí, akorát by to chtělo udělat už něco crazy ve stylu Coolu. Talent 1 měl super promo, 2 taky, ale tohle už bude takový, nevím. Teď bych to nechal čistě na Primě a týmu z Coolu, ať je trochu show, ne? I dobré věci se občas přejí…

3
pepa
Reagovat

oproti prvnímu i druhému ročnéku je to slabota, je to takové nijaké. Hold si nastavili upoutávkami z minulých let latku moc vysoko.

4
Chord
Reagovat

Ale nápad je to dobrý… Loni to bylo sice lepší, ale i tak… letos bude skvělé provedení Talentu =D

Přidat komentář