Panáček v reality show

Výsledky SMS hlasování do Superstar 3 odtajněny

19. Prosinec 2006 | napsal(a): | reality show: Česko hledá Superstar

Již včera TV Nova odtajnila výsledky SMS hlasování diváků do její reality show Superstar 3. Čísla jsou to opravdu zajímavá. Ač diváků měla třetí řada velmi mnoho, do hlasování se zapojoval jen zlomek z těchto mas (já mezi ně nepatřil, nezahlasoval jsem). Zajímavý je i boj Leony Černé, která z 10. místa v prvním semifinále zvládla vyšplhat až na bronzovou pozici. Ale co se tady rozepisovat, podívejte se na výsledky Superstar 3 na webu TV Nova sami.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Česko hledá Superstar

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Petr
Reagovat

No, pod odtajněním jsem si představoval zveřejnění počtu hlasů, né procent :-(
Mimochodem, nejsou dvě reklamy od Google takhle za sebou trošku moc?

Reagovat

Petr, možná ano, ale nějak si tento server na svůj provoz vydělat musí a tak reklama od Google je řekl bych taková rozumné zlo. Textové odkazy IMHO nejsou moc agresivní.

3
Michigan
Reagovat

Petr: treba vezmes za vdek aspon grafy, ktere jsem udelal ja ;-)

img129.imageshack.us/img129/4552/superstarvysledkyaa7.jpg

img339.imageshack.us/img339/4078/s3prumernepoctyhlasuwj1.gif

4
Faith
Reagovat

Myslím, že to, že Zbyněk nebyl ani jednou horší než třetí mluví za vše. Ono bylo pořád keců o tom, že ho posílají dál hormonama zblážněný puberťačky, ale on byl na špici i v semifinále, ještě před svou proměnou.

5
Anonymní
Reagovat

jsi zbynku moc sexy moc se mě a ELIŠCE libiš moc te zdravime z MALETÍNA moc sme ti fandili pa pa přejeme krásný nový rok.

6
DOMČA
Reagovat

HLASUJTE PRO DOMCU

7
Alanda
Reagovat

Bendig byl muj favorit ale už vypadl! tedkom je mojim favoratesem smajdiceQ!

8
janicka
Reagovat

tak to ok

9
BABIČKA
Reagovat

GABINKO DOUFAM ŽE VYHRAJEŠ.MOC SE MI LÍBI TVŮJ HLAS.DRŽÍM TI PALCE.SEM UŽ MOC STARÁ ALE TVŮJ HLAS MI ROZSVÍTÍ CELÍ MŮJ POCHMURNÍ DEN.DĚKUJI TI NEZNÁMA BABKA

Přidat komentář