Panáček v reality show

Zbyněk Drda se stal třetí českou Superstar

18. Prosinec 2006 | napsal(a): | reality show: Česko hledá Superstar

Třetí český maraton nazvaný Česko hledá Superstar je u konce. Vítězem se stal ziskem 57 % Zbyněk Drda. Dnešní souboj byl opravdu kvalitním vyvrcholením Superstar 3, byl to souboj velmi vyrovnaných soupeřů ze kterého tedy pro dnešní večer lépe pro mě vyšel David Spilka, ale to přeci není rozhodující.

Ač se mělo jednat o souboj romantik Drda versus rocker Spilka, spíše mně celý dnešní večer přišel v tónu romantickém, i když David přidával svým písním rockové grády a jeho podání písně od Lucie bylo asi to nejlepší v dnešním večeru.

Generál Hvězdné pěchoty Superstar 3 – Štěpán Fadrný

Prvním vítězem dnešního finálového večera Superstar 3 se stal Štěpán Fadrný, který byl vyhlášen již třetím generálem Hvězdné pěchoty. 16 letý kluk, který před porotou Superstar předvedl něco co dosud asi nikdo jiný. I já jsem se domníval, že musí jít o nějakou psychickou poruchu, ale dle odpovědí pro blog Marcely Lajošové tomu tak není. Oproti předešlým ročníkům se titul Generál Hvězdné pěchoty Superstar 3 předával během finálového přenosu a musím říci, že Štěpán Fadrný svoji roli splnil znamenitě. Zkrátka věděl jaká je jeho role (pobavit) a tu myslím splnil do puntíku. Titul si nepochybně zašloužil právem.

Každý ročník Superstar končí stejně

Mám za to, že již u minulých ročníků se kritizovalo vždy po finále, že se kamera nevěnovala dostatečně emocím vítěze. Ani dnes tomu nebylo jinak, protože to ani nešlo. Leoš Mareš oznámil vítěze a explodovalo nebe, které nedovolilo po několik rozhodujících vteřin vůbec zahlédnout tvář vítěze, ale co už, vždyť je to vlastně jedno. Král je mrtev, ať žije král – Zbyněk Drda, Superstar 3.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Česko hledá Superstar

Diskuze k článku

Počet komentářů: 27
1
RadstaR
Reagovat

Mno, alespon ze vyhralo pro me to mensi zlo :) Akorat me pobavilo, jak po vyhlaseni tam Zbynek stal jak tydyt a cumel a cumel :)

2
RadstaR
Reagovat

Jinak naprosto souhlasim s tvrzenim „Každý ročník Superstar končí stejně“. Bohuzel finale pro me byla docela nuda (samozrejme hlavne pro to, ze ve finale nebyla zadna ma oblibenkyne) a vsechno to zachranovalo vyhlaseni hvezdne pechoty. Tentokrat ani Leos neprisel s nicim zajimavym.

Tak alespon prihodim videl noveho Generala hvezdne pechoty :
http://rapidshare.com/files/7906711/Superstar3-Finale-Stepan_Fadrny.avi.html (23.3 MB, 720×576 Xvid 1200 Kbps, MP3 160 Kbps)

3
pan tau
Reagovat

achjo, me trosku vic bavil teda ten druhej „general“ , skoda ze nevyhral! ;))

4
Dana
Reagovat

Mně taky dost vadilo, že ihned po vyhlášení jsme byli ochuzeni o první vteřiny emocí u vítěze.Fakt nechápu!!!Sice je pravda,že u Zbyňka se moc emocí neprovalilo a jak tam stál-tam mi bylo až za něj trapně.No co říct, oba byli dobří, teď už záleží na nich, jak se chytnou. Jo a ta nová píseň byla o ničem, žádný hlavní motiv, nic moc.

5
RadstaR
Reagovat

Nj vyplnila se Klezlova slova. Po vyhlaseni vyteze se z neho stale opravdu „Nepatrne mrtvy Drda“ :)

6
Mates-xXx
Reagovat

RadstaR dik za odkaz na generala, sem to prosvih, tak se zasmeju tedkom !! :)))

7
Marcela
Reagovat

Hej chápete?Troja takovou malou sledovanost..se ani nedivím že Trosečník měl taky malou sledovanost…takový slavný film a taková sledovanost…

8
E.T.
Reagovat

Všimli jste si, kdo v Superstar vyhrál diváckou soutěž o 500.000 Kč?
Byla to „Dagmar Havlová, Praha“ :-)

9
JR
Reagovat

Zbynek vzdycky stal jak tydyt. Pri kazdem zpivani, po kazdem odzpivani, i po vitezstvi. Jsem zvedavy, kam to dotahne.

Je bud hloupy a nebo silne neuprimny.

10
pufíí:-*
Reagovat

nebyla sem spojenáá že wyhrál:´(…přála sem tho a tathýý sem fandila Alešovi a Terezce:-*…tady ta Superstar je fakt hnus kam thy lidi dali oči:´(…zpíwath tathýý neumíí:(…nejsem spokojenáá:´( :(…

11
Anonymní
Reagovat

Teda já nevím, co byste od Zbyňka chtěli!!! Je fakt, že tam stál jak tvrdý Y (Davidovi to prý přišlo tak směšný, že mu kvůli smíchu ty papírky napadaly do huby), ale zkuste si představit, co byste dělali vy! Nepřipadá vám, že lámání se v pase a slzy jsou trochu trapný? Zbyněk, velmi správně řekl, že na tohle se nelze připravit a já myslím, že každý by byl zaskočený. Na druhou stranu se ale usmíval a já jsem na něm to štěstí viděla. Nevím, jestli jsem si to náhodou celý nevymyslela, ale mě připadalo, že na něm vidím, že z toho má radost. Pořád lepší, než kdyby tu poslední písničku nedokázal dojetím zazpívat…To by bylo podle mýho divnější. Já jsem v tomhle podobná. Když se mi něco povede, taky mi ten úspěch v plný síle dojde až za několik dní, takže to vlastně chápu. A jestli jste viděli Vánoční koncert, tak tam se mu už dojetím zadrhával hlas. Bylo vidět, že z toho má opravdovou radost.

12
Faith
Reagovat

To pufíí: Hele, já jsem ochotná přijmout skutečnost, že ne každýmu se Zbyněk líbil. Je mi jasný, že každej má jinej vkus. Tak trochu se mi ale zdá, že ty nemáš hudební sluch, ale hudební zrak. Tereza zpívala opravdu hezky, tý jsem taky fandila, ale to s tím Alešem jako myslíš vážně? Jasný, své vyřazení vzal opravdu s gustem, ale tím to haslo. S Csákovou jsem málokdy souhlasila, ale když mu říkala: ,,Co tady děláš to nevim.“ tak mi mluvila s duše. On zpívat neuměl, jenom dobře vypadal.
Zbyněk zpívat umí a to opravdu dobře. Oči lidi nedali nikam, jak je vidět, když dostali třeba zrovna Burketa tak daleko. Zbynďa narozdíl od Aleše bojoval hlasem, ne vzhledem (taky upřímě nebyl zezačátku žádnej model). Zbynďa je sympaťák a milej kluk, kterej si na nic nehraje, což naštěstí dokážou lidi ocenit. To že tobě záleží víc na vzhledu je tvoje věc, já jsem jen chtěla vyjádřit svůj názor k tomu vyzdvihování Burketa.

13
Klára
Reagovat

pravidelně sem se dívala a móc se mi to líbí

14
Já!!!!
Reagovat

Prominte ale ten co rika ze zbynek neumi zpivat tak nejvic nema zadny hudebni sluh….kdyz to poznal i pan Klezla ze ma zapamatovatelny a krasny hlas tak nevim co tu melete….a to ze tam stal ja ktvrdy tak nevim no…ale rozhodne je to lepsi nez kdyby se tam zacal radovat jak navim co….ja jsem tam teda na tom jeho usmevu a vsem poznala jak je stastny…

15
kiki
Reagovat

moje řeč lidi.ten co buzeruje toho chudáka zbiňď který si tak pracně vzspíval tohle místo tak ať sem aňi nepíše když se mu to nelíbí.ať si ty kydy brblá do polštáře.já osobně si myslím, že zbiňďa je super a mám ho ráda.vždyť je to normální slavnej kluk.hrozně se mi líbí jak spívá a je hezkej.a já mu hrozně fandila.a konečně se mi alespoň něco zplnilo.no už musím končit tak zatím AHOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16
soda
Reagovat

Jake bylo cislo(ne SMS) pro zbynka a davida, na ktere se hlasovalo?

17
Martik
Reagovat

Zbynoooooo míč icq????

18
Lenka
Reagovat

Stejně je nejlepší Davídek Spilka!

19
gund@seznam.cz
Reagovat

david je gay fakt nekecam ja ho videl s alesem burketem v gay klubu

20
petr
Reagovat

tady vám dám kod na GTA san andreas na mrdaní je to AHTREWSAAWEX

21
petr
Reagovat

ccc

22
Neocz
Reagovat

Drda takovej ubožák blbej ubožák blbej stojí tam jak tvrdé něco tam brouká s tím svým nicotným hlasem měla to vyhrát Bára ta měla nejlepší hlas ale jenže skoro celý česko přišlo hudební sluch a posílalo hlasy tomu čuřákovi

23
Íva
Reagovat

,, Drda,to byla prda´´ – To si měl teda prdu (celej pořad),vy ste snad byly všichni slepý,jak se vám může tanhle mimozemštˇan líbit,tak to opravdu nedokážu pochopit,………………………… a jak ste mu mohly proboha posílat hlasy za to jeho krákorání!!

24
Íva
Reagovat

,, Drda,to byla prda´´ – To si měl teda prdu (celej pořad),vy ste snad byly všichni slepý,jak se vám může tanhle mimozemštˇan líbit,tak to opravdu nedokážu pochopit,………………………… a jak ste mu mohly proboha posílat hlasy za to jeho krákorání!!

25
Anonymní
Reagovat

AHOJ ZBYNKU CO DELAŠ SEM DOTEBE BLAZEN JAK SE MAŠ

26
Anonymní
Reagovat

AHOJ ZBYNKU CO DELAŠ SEM DOTEBE BLAZEN JAK SE MAŠ PUSINKO LASKO BUDETE SE ZENIT HANKA TO CHCE MIT DETI STEBOU MILY ZBYNKU

27
Míša
Reagovat

Pořád jsem hledala někoho, komu bych na naší hudební scéně fandila a podporovala ho a myslela jsem si kdysi, že to je Zbyněk :) Jenže natočil desku, která sice byla poslouchatelná, ale nenadchla mě, protože jsem víc na ten rock. Nikdy by mě nenapadlo, že tu svoji „Superstar“ najdu až v další česko slovenské řadě a drží mě to už čtyři roky :D Kupuju si jeho alba, pokud je možnost, jezdím i na koncerty…možná pojedu brzy v pořadí na jeho pátý koncert :) Zbyňkovi přeju jen to nejlepší. Je to skvělý a inteligentní kluk, který se určitě neztratí, ale podle mě nemá šanci se prosadit v hudebním showbyznysu. Myslím, že to svým způsobe i vzdal. Kde je slibovaná druhá deska nebo klip, který natočil ? Příliš rychle vyletěl nahoru a o to horší byl pád. Raději budu fandit klukovi, který se na ten vrchol prodere postupně a cestou, která není jednoduchá…a který se neumí vzdávat.

Přidat komentář