Panáček v reality show

Hvězdná pěchota Superstar 3: Lukáš Kovář si vydělává jako zpěvák

15. Prosinec 2006 | napsal(a): | reality show: Česko hledá Superstar

SuperStar Je doslova na roztrhání. Kdo? Kandidát na generála Hvězdné pěchoty soutěže Česko hledá SuperStar 3 Lukáš Kovář (25).

Nejen že pracuje v depu Českých drah v České Třebové, ale zároveň vystupuje po restauracích a diskotékách. Jak sám přiznal, zpíváním před publikem si už vydělal asi pětistovku.

Lukáš, který se vyučil kuchařem a později železničářem, už zpíval na dvou akcích v Třebovicích nebo na diskotéce v Ústí nad Orlicí. „Záleží to na tom, kam si mě lidé pozvou,“ řekl včera Lukáš v České Třebové. „Téměř vždy sklidím velký aplaus. Pokaždé zabere písnička Lásko má, já stůňu,“ řekl mladík, jehož oblíbenými zpěváky jsou Karel Gott a Michal Tučný. pokračování článku v deníku Šíp

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Česko hledá Superstar

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
lkjhgfdsa
Reagovat

no fuj

2
RopMaster
Reagovat

http://ropcik.wz.cz/Kovy.wmv hustýýý videjko!!!

3
katka
Reagovat

kde je ten videoklip???

Přidat komentář