Panáček v reality show

SuperTelo (9.díl)

3. Prosinec 2006 | napsal(a): | reality show: SuperTelo

Ve slovenské reality show o hubnutí SuperTelo už zbývá jen polovina soutěžících, štáb jim ale nedá pokoj a neustále se je snaží nachytat na Pokušení (Temptation). Tentokrát to byl velký šlehačkový dort, v němž byla ukryta pětitisícová bankovka. Úkolem ale bylo se k ním prokousat bez použití rukou. Samozřejmě, že všichni za chvíli vypadali jako po bitvě v grotesce, výhru se nakonec podařilo vydolovat Katce.

Aby jim štáb udělal alespoň trochu radost, poslal je ke kadeřníkovi. Některé soutěžící ženy se hned rozhodly pro razantní změny účesu (ze Zuzky a Andrey se tak staly blondýnky), zato
Pavol nechtěl zprvu na své dlouhé vlasy ani sáhnout. Nakonec ovšem ustoupil naléhání děvčat a kadeřnic a podstoupil zásadní změnu, s krátkým sestřihem teď vypadá jako úplně nový soutěžící. Hned vzápěti si je vzali do parády také vizážisti a fotografové. Výsledné povedené snímky kupodivu nejsou k vidění na oficiálních webových stránkách, tak si je můžete prohlédnout aspoň zde:


Po této změně se soutěžící vydali do víru mediálního světa, část šla do studia Ranního magazínu v STV, další šli na rozhovor do FUN rádia a vyzkoušeli si tak, co je čeká po skončení soutěže.

Soutěž o imunitu se nyní skládala dokonce ze čtyř samostatných úkolů, které měly otestovat jejich sílu, rychlost, šikovnost a vytrvalost, takže každý z nich měl šanci. Za vítězství v jednotlivé disciplíně obdrželi sedm bodů, druhý dostal šest bodů atd. Body ze všech disciplín se pak sečetly. Prvním úkolem byl curling a bylo vidět, že to mnozí z nich viděli poprvé (dvakrát málem kamenem smetli i moderátorku Ivetu Malachovskou). Nejblíže ke středu kruhu byla svým kamenem Mirka a vyhrála. Druhý úkol byl pojmenovaný bungee running a cílem bylo uvázaný na pružné gumě dojít co nejdále a pomocí tekuté čokolády napatlané na ruce udělat na zemi značku. Tohle byla spíš záležitost pro oba silné chlapy, o něco úspěšnější byl Jánko.

Ve třetí disciplíně šlo o rychlost s jakou dokázali z jedné strany hřiště přenést závaží z činky na druhou stranu, ovšem v pořadí od největšího po nejmenší a v jednu chvíli směli nést jen jedno závaží. Nejrychleji to zvládla Andrea. A v posledním úkolu se všichni soutěžící postavili na podstavce, v napřažené roce drželi kovovou tyč, která končila v malém kruhu.
Pokud by ruku povolili a tyč se dotkla okraje, uzavřený elektrický okruh by rozsvítil signál a soutěžící skončil. Zakrátko už se všem notně ruka třásla a někteří odpadávali. Nejdéle to vydržel Pavol, a protože měl v součtu nejvíce bodů, vyhrál tak imunitu. Jenom ji ještě musí potvrdit úbytkem váhy (což se mu taky podařilo).

Spolu se soutěžícími bydlí nyní na lodi i Stefan, který má za úkol naopak co nejvíce přibrat, takže je u společného stolu neustále provokuje, jak se nacpává jídlem, které mají oni zakázané. Není proto divu, že tam není moc populární, a soutěžící mu to dávají patřične …sežrat. Svými poznámkami se mu třeba snaží jídlo znechutit. Pouze Monika si s ním zahrála hru, kdy při polykání své zeleninové polévky předstírala, že pojídá stejné chuťovky jako Stefan.

Jestliže se ale říká, že ze vzduchu se člověk nenají, tak Monice se to zřejmě podařilo. A nejen jí. Při rozhodujícím pátečním vážení hned tři ženy nejen že nezhubnuly, ale naopak přibraly (Mirka +0,2, Andrea +0,1 a Monika +0,9 kg). Ze všech dvojic tak tým Monika-Andrea dosáhl jako jediný na váze kladných hodnot a vyřazovat se tedy bude některá těchto děvčat. Rozhodnout musely zbývající dvě dvojice (a Paľo, který je v týmu sám) a poměrem hlasů 2:1 se nakonec musela se soutěží rozloučit smíšek Monika.

Pokračování příště

související články

SuperTelo (8.díl)
SuperTelo (7.díl)
SuperTelo (6.díl)
SuperTelo (5.díl)
SuperTelo (4.díl)
SuperTelo (3.díl)
SuperTelo: další televizní boj s nadváhou

SuperTelo

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!