Panáček v reality show

SuperTelo (5.díl)

5. Listopad 2006 | napsal(a): | reality show: SuperTelo

Štáb reality show SuperTelo obvykle natáčel rozhovory se soutěžícími v místnosti spižírny, kde měl zajímavou kulisu v podobě plných poliček jídla. Tak to už je nyní historií, soutěžící tuto spižírnu po minulém vážení dokonale vyž… vyjedli! Pod záminkou oslavy Paľových narozenin si z ní nejdříve vzali jen pár okurek, ale pak už to jelo: olivy, utopenci, salámy, slané chipsy, sušenky, dokonce i prošlé dorty a oříškové čokolády, to všechno padlo na oltář vlasti. Na tomto rabování se společně podílely obě družstva, zvlášť od modrých to překvapuje, když právě poslední vážení prohráli.

Z tohoto nájezdu kobylek samozřejmě neměli
vůbec žádnou radost oba trenéři, Zora a Roman. Jejich předepsaná dieta tak přišla nazmar a kvůli této nedisciplinovanosti budou muset začít znova. Když Roman zjistil, že šlo o oslavu 33.narozenin, rozhodl, že od teď se veškeré cviky budou provádět přesně třiatřicetkrát. Pavol se sice hned přihlásil s tím, že mu je vlastně jen osmnáct, ale tenhle vtípek neprošel, a všichni se tak provinile pustili do cvičení.

Aby to ale nebylo tak snadné, štáb měl na ně nachystané další Pokušení (Temptation). Soutěžící jsou už pět týdnů odříznutí od světa, bez jakéhokoliv přístupu k informacím. Teď si mohli zatelefonovat domů, ale pouze pod podmínkou, že sní talíř plný koblih přelitých sladkou polevou. Psychickému vydírání tentokrát všichni odolali, ač se jim po tak dlouhé době už po rodinách hodně stýská.

Pro další rozcvičku (společnou pro oba týmy) si Zora Ochodnická vypůjčila nápad z konkurenční reality show. Namísto obvyklého cvičení v posilovně jim pustila hudbu a začala je učit tancovat salsu. Soutěžícím se tato forma hubnutí líbila rozhodně víc, hodně je to bavilo. A ani diváci u televizních obrazovek se nenudili, protože kameramani se docela dost věnovali Zorce, která vrtěla zadečkem v sexy bílé minisukýnce…

Také další soutěžní úkol byl inspirovaný jinou slavnou show a dal by se pojmenovat SuperTelo Superstar. Každý z účastníků se měl naučit jednu písničku a tu pak zazpívat před obecenstvem složeném z rodinných příslušníků. O jejich výkonu pak měla rozhodnout čtyřčlenná porota, v níž zasedli finalisté slovenské Superstar Katka Koščová, Miro Jaroš, Martina Šindlerová a Mária Bundová (která také nazpívala písničku ve znělce SuperTela). Bohužel je třeba říct, že většina pěveckých vystoupení by uspěla spíš ve Hvězdné pěchotě, porota tak často udělovala body jen za odvahu. Jak se ale říká, to nejlepší nakonec, a překvapil věčný smíšek Monika, jejíž zpěv byl skvělý, po právu získala od porotců čtyři desítky (viz připojené video). V televizním záznamu ale chybělo to, že někteří soutěžící proti tomuto úkolu oficiálně protestovali, Monika totiž studuje operní zpěv na bratislavské konzervatoři a byla tak oproti ostatním ve výhodě. Nicméně za vitězství v soutěži mohla nyní Monika strávit zbytek dne se svým přítelem a směla stejnou odměnu věnovat ještě jednomu člověku z družstva červených. Rozhodla se pro Mária, který se tak mohl setkat se svým otcem. Mimochodem, Mário ze všech účastníků přistupuje ke cvičení nejpečlivěji, v rozhovorech na kameru má také docela bystré postřehy a účast přinejmenším v nejužším finále by si určitě zasloužil.

Z kapitána lodi, na níž jsou soutěžící ubytovaní, se pomalu stává televizní hvězda, opět přišel s novým pracovním úkolem. Tentokrát se soutěžilo v namotávání propleteného stometrového lana na lodní naviják a hudební dramaturg STV k tomu jako podkladovou hudbu pustil znělku z Gilliganova ostrova (kde ji proboha našel?). Lépe měli rozdělené úlohy červení, a tak se jim podařilo s přehledem vyhrát. Za odměnu je čekal výlet s jízdou na koních (hudba z další televizní legendy – Bonanza!). Poražení modří sice jeli s nimi, ale ti se museli chopit vidlí a místo zábavy odkráčeli čistit nevábně vonící stáje. Nakonec si to ale docela užily obě družstva.

Tak ještě poslední cvičení a je tu páteční vážení. Protože v pěvecké soutěži vyhrála Monika 1.5 kg pohár, mohla se rozhodnout, jestli ho přihodí na celkovou váhu modrých. Samozřejmě neváhala a tuto možnost využila. Při samotném vážení hodně překvapila Katka, která dosud trhala rekordy a ze všech žen zhubla nejvíce. V minulém týdnu se to ovšem zastavilo (-0,7kg) a teď to byla přesně 0.0 kg! Tentokrát celkově červení shodili 7 kg (-1.18%), ale modří i přes handicap zhubnuli o 10.8 kg (-1.61%). Takže vyřazovat se bude opět někdo u červených. Nemůže to být ale Marta, která ze všech účastníků zhubla procentuálně nejvíce, takže má imunitu. Obětním beránkem se stal 28-letý Richard (přezdívaný Riki) a stal se tak čtvrtým vyloučeným ze soutěže SuperTelo. Zatím všichni vyřazení byli muži, že by tu byla nějaká tajná ženská aliance?

Pokračování příště

videa ke stažení

– Monika je nová XXL Superstar (11MB, Ultrashare)

související články

SuperTelo (4.díl)
SuperTelo (3.díl)
SuperTelo: další televizní boj s nadváhou

SuperTelo

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
juju
Reagovat

PANACEK posledni dobou nejak upada- kratke nezAZIVNE CLANKY- A HLAVNE malo CLANKU A NEJAK TOMUCHYBI TEN ZAPAL A PRO VEC

Reagovat

juju, nic ti přeci nebrání přidat ruku k dílu a oživit to tady :)

3
andy
Reagovat

Ahoj kdo prosím napište mi kdo vypadl Prosím díky moc!!! napište mi na meilo díky.
Ahoj a muj meil je Garřnier100@seznam.cz

Přidat komentář