Panáček v reality show

Prostřeno V. série (9.-13.4.) Z Olomoucka

9. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Nezařazeno

[singlepic id=4009 w=420]
Čtyři amatérské kuchařky z Hané budou soupeřit s jediným mužem, který vsadil na regionální kuchyni. Pět různých lidí, pět rozdílných menu. Jak se kdo projeví v roli hostitele i hosta sledujte každý všední podvečer na Prima Family.

Podívejme, co nás čeká

Pondělí začíná u rozvedené podnikatelky Ivany. Její slané domácí rohlíčky, uzená izolačka a pravý biftek s bernskou omáčkou znějí velmi nadějně, uvidíme zda má našlápnuto k výhře.

Mnohem jednodušší večeři chystá úterní hostitelka Soňa. Trojnásobná maminka na rodičovské dovolené si jako středobod svého menu vybrala kotletu na houbách. Snad se nenajde nějaký rýpal, který houby nejí. I Soňa by totiž ráda vyhrála, potřebovala by je investovat do bydlení.




Ve středu navštívíme vesničku u Šumperka, kde ostatní pohostí Šárka. Má čtyři děti a řídí finanční centrum. Uvaří francouzskou cibulačku a jídlo, které v pořadu snad ještě vůbec nebylo. Bude kuře na paprice.

Ve čtvrtek nás prý čeká poker face čerstvého ženáče. Zedník Radek prý rád riskuje, žaludky spoluhráčů polechtá olomóckou česnečku, „zavaleným kaprem“ a peřinovou buchtou a pro zábavu chystá obří pexeso.

V pátek hraje hlavní roli u kastrolů nejstarší hostitelka Irena. Jako předkrm zvolila topinku s masovou směsí Plzeňský Šenkýř, pak předloží hovězí vývar s nudlemi, hlavní chod vepřové ražniči s vařeným bramborem a jako dezert si pro své hosty připravila řezy s tvarohem broskvemi a šlehačkou.

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Nezařazeno

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
Reagovat

1 – masérka :-))

3
koc
Reagovat

Irenka je pekne kysela u kazdeho jidla

5
okkvp
Reagovat

koukam, že je to zas nějaký výživnější týden, já to víceméně vůbec nestíhám (- teď abych sjížděla archiv)
a to jsem si myslela, že to tady zase vyšumí do ztracena

6
lavi
Reagovat

po dlouhe dobe jsem se dobre bavila, doufam, ze to bude pokracovat ve stejnem duchu i v nasledujicich dnech… :-) Souhlasim se Sarkou, ze je lepsi pouzivat kvalitni suroviny, ale pouzivat a zduraznovat to u kazdeho receptu mi lezlo na nervy; taky mi vadi, kdyz nekdo hodnoti jidlo stylem bylo to jednoduche, obycejne, prece kdyz je to dobre uvarene, z kvalitnich (muhehe) surovin tak je to mnohem lepsi nez ty preplacanosti, co jsou kolikrat v prostrenu k videni..

7
okkvp
Reagovat

SUN – za Nikolku samozřejmě vřelý dík, ta mi taky unikla – luxus, chechtám se ještě teď, jsem si totiž taky dohledala, že dívenka prý pracuje jako servírka :-)))

8
Axi
Reagovat

Nejsem sice pravidelný divák tohoto pořadu. Měla jsem ale tu „čest“ vidět tenhle díl a opět mě fakt překvapilo, jaci umí být lidí zavistivi a opravdu hnusni. Prasule jsou pro zapskle baby horší nez červený hadr pro býka.

9
okkvp
Reagovat

pondělní paní Ivanu bych byla tipovala na už dost zasloužilou padesátku a ona mi v archivu šokla že 43

Dnešek jsem viděla i když maličké výpadky mám, taky jsem dost zmlsaná a vybíravá v ingrediencích a používám pokud možno kvalitnější, dražší suroviny, ale paní mi tím neustálým opakováním taky lezla na nervy – z její pusy to opravdu hodně znělo jako povyšování a tak se reakci „malý závistivý čecháček“ zas až tak nedivím. Výrobu základu pod kuře si ale musím sjet ještě jednou, kolik papriky dala a kdy mi uniklo.

Jako obvykle trpím nad barevnými kreacemi výmaleb v bytech, já mám barvy ráda a v interierech mi nevadí ani intenzivní barvy, samozřejmě vkusně a smysluplně používané, ale ze záplavy těch bezduše vystřižených oranžovek, růžovek, meruňkovek, broskvovek, jahodovek a červenobordových kvetu jak záhonky na Floře

Přidat komentář