Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu 2 : Pošta! (2.díl), 5. 3.

5. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=3622 w=420]
Úvodní fotografie „pošťačky“ Laďky Něrgešové napovídá, že jsme se konečně dočkali a na obrazovku se vrací oblíbená reality show Farmář hledá ženu. Z původní desítky farmářů – hledačů nevěst, nám zbyla šťastná pětka, která už netrpělivě vyhlíží Laďku a hlavně je zajímá obsah její pošťácké kabely. Přináší dopisy od žen, které se nebojí zkusit hledat lásku a strávit týden na farmě se „svým“ farmářem. Jsou mezi nimi mladičké i velmi atraktivní ženy, které jim pěkně zamotají hlavu. Kdo postupuje a koho si farmáři pozvou na první kontaktní rande?

VÍTĚZNÁ PĚTICE

Zvítězili, protože prý dostali nejvíce dopisů, ale o tom se dá už na začátku pochybovat, reality show je hlavně hra pro diváky.




Pošťačka Laďka v akci!

Po pár měsících od prvního dílu, jsme se konečně dočkali druhé řady RS Farmář hledá ženu. Protože první řada skončila hapyendem, je potřeba si vše připomenout. Nejdřív svatba, kde ženich s nevěstou vypadali, že utekli z maškarního a střih, máme tady podzim a v kočárku spokojeně spinká Hájek junior. Vypadají spokojeně, vlastně pořád stejně, plánují další množení, čas jít se podívat za novými adepty na štěstí.

Hájek junior
[singlepic id=3683 w=420]
Asi to bude pravidelným tréninkem u VIP zpráv, ale Laděna mě nechávala v klidu. To její kulení očí, afektovaný smích a citoslovce jsou slabým odvarem toho, co předvádí několikrát týdně ve zprávách. Nebo jsem se na ni stala imunní. Na cestu po farmách volí patřičný outfit doplněný o stylové kozačky. Gumáky obula jen u Jiřího, prvně jsem je úplně přehlédla, další modely doufám čekají ve skříni. Musím uznat, slušelo jí to (dokud nepromluvila).
Ohlédnutí za těmi, kteří nepostoupili, nebo spíš někteří podle mých informací ani postoupit nechtěli a hurá na jednotlivé farmy.
Taška ukrývá desítky dopisů, tady se taky nabízí otázka, kolik jich opravdu doputovalo k pravému adresátovi a kdo byl obětí hry škatulata (dopisy), hejbejte se. Nebude chybět ani Ladčina hra – kolik dopisů mám a jejich předávání občas připomíná nekonečný seriál.

[singlepic id=3684 w=420]

Jan Pokorný „Indián “ (47)

Jan vyhlíží pošťačku Laďku společně se svojí dcerou. Dopisů má pěknou hromadu. Indián odmítal ženu Lvici, ale hlásí se i toto znamení. Hlavní přání – velká pusa. To je hodnotící kritérium, která projde, končí na hromádce „beru“. Ostatní nešťastnice čekají v „ možná“ a některé končí rovnou nekompromisně odvržené na hromádce „ nebrat“. Z některých dopisů se cituje, některé se na základě fotografie ani nečtou. Fotky jsou zajímavé, ženy volily často dost lascivní pózy, jindy stojí v pozoru, klidně u vánočního stromku, nebo infantilně líbají žirafu na info tabuli. Občas v následujícím medailonku si nejsou s fotografií vůbec podobné. To se opakuje u všech farmářů. Indián s patřičnými komentáři vybírá desítku. Poslední desátý dopis vybírá naslepo, bez otevření, trocha překvapení nikdy neuškodí.

[singlepic id=3685 w=420]

Michal Frič (19)

Usedlý, mírně při těle, s dávkou patřičného sebevědomí si bude nápadnice vybírat i nejmladší farmář Michal. Nějak mi hlava nebere, proč se tak mladý řítí do chomoutu. Pokud jim chybí pracovní síla, stačí najmout děvečku či pacholka, proč se rovnou ženit? S výběrem pomáhají rodiče. Mladého farmáře bych nechtěla ani za ženicha, ani za zetě, za to otec vypadá vesele a sympaticky, připomíná mi dědu Homolku ze známé trilogie, toho bych za tchána klidně brala.
Maminka tipuje tři dopisy, tatínek rovnou dvě stě, synek se vytahoval. Michal váhá, otec navrhuje, že si případnou odvrženou polovinu nechá pro sebe. Čtení, posuzování, občas dohadování s rodiči a je vybráno deset adeptek, které pokud vůbec všechny přijedou, uvidíme příště. Tatínek už tuší, že v desítce je tutově ukrytá nevěsta.

[singlepic id=3686 w=420]

Jeníček Beran (35)

Stačí pár vět a mám jasno. Jeníček je mladší klon Petra Hájka z první řady. Podobný suverén, na vše hromada řečí, rádoby vtipný, sebevědomí na rozdávání. Nebo snad zdání klame? U výběru to tak nevypadalo. I on patří mezi šťastlivce, kterým Laděna dovezla kabelu psaníček. Koženou brašnu někde zapomněla, tahá dopisy z nějaké eko tašky, je jich přes třicet. U Jeníčka mě fascinuje obklad pod linkou, zřejmě postižení z rekapů k JSSS od okkvp. Obkladač asi mastil pod lavicí Lodě, a zálibu realizuje dál při své práci. Ale zpátky k Jeníčkovi a jeho vybírání. Další farmář, který věří na věci mezi nebem a zemí, cítí se být romantikem, je přece klasický Rak. Někdy stačí první pohled a dopis se nečte ani ze slušnosti. U jiné nečte a rovnou bere. Minule bruneta, nyní blonďatá Johana. Také podobnost čistě náhodná s jeho předchůdcem Hájkem. Johana má s Petrem Hájkem shodné příjmení, uvidíme, zda trumfne svoji jmenovkyni z první řady. Desítka vybrána, balíme a jedeme dál.

[singlepic id=3687 w=420]

Jíří Čoček (41)

Bio-sedlák Jirka vzbudil už při představování lavinu emocí, dokonce mu na stránkách pořadu zablokovali diskusi. Nekompromisní ve svých názorech i nárocích na partnerku očekává Laděnu s dopisy. Mám pocit, jestli není obětí nějaké zákulisní hry štábu a Jirka postoupil vlastně z nouze, tzv. do počtu.
Kolik dopisů má Laďka? Jirka není jen praktikující katolík, on je to i technický typ s citem pro estetiku. Trhat dopisy? To je škoda, navrhuje kudličku, ale nakonec nevydrží a dopisy trhá. Jako jediný prozradí, že bude poštu archivovat a obálka je nedílnou součástí. Jirka umí vše patřičně okecat, má své požadavky, své zkušenosti z křesťanské seznamky, nerad slevuje ze svých představ. Také patří mezi vyznavače znamení zvěrokruhu, pan farář to tiše toleruje. Dopisů není mnoho, zatím každá prošla do užšího finále. Simona Alžběta Hladká (tipuji Laa Laa z naší diskuse) je na první pohled dobrá kandidátka na partnerku. Byt patřičně dekorovaný církevní tématikou, pokud to není sběratelské hobby, tak klobouk dolů před vkusem. Čeho je moc, toho je příliš, a ani s tou „svatostí“ se to nemá přehánět. Jirka je už z výše zmiňované křesťanské seznamky poučený, aby nedával na první dojmy z fotografie, nakonec tedy pozve všechny uchazečky o jeho srdce na další setkání.

[singlepic id=3688 w=420]

Standa Sekanina (58)

Standa má štěstí, dopisů je dostatek, bude z čeho vybírat. A že je pořádně vybíravý a mám dojem i nějaký zanedbaný. Ač vypadá na sedmdesátníka, požaduje čupr mladici, žádnou babku. Indián hleděl na rty, Standa je zatížený na ofiny. Důkladně zkoumá fotografie, některé jsou i díky svému účesu hned vyřazeny, ale u některých po delším zkoumání přichází v úvahu možné přečesání či zastřižení a dáma postupuje do dalšího kola. Holt někdo rád holky, jiný vdolky, Standa ofinkářky. Projevuje se jako estét, požaduje dámu upravenou, nechce po ránu koukat na nějakou příšeru. Holky se budou mít u něj dobře. Těžkou práci nevyžaduje, dokonce je zvyklý i jezdit na dovolenou, což u farmářů není tak obvyklé. Na příštím setkání to má Standa jednoduché. Poznávacím znamením jeho nápadnic bude ofina, uvidíme, zda to bude stačit.

Zdroj obrázků : PR odd FTV Prima, archiv iPrima.cz

Související články

Vyžilý indián chce čtvrtou svatbu /Blesk cz
Farmář Standa hledá třetí ženu. Jedna mu utekla, druhá zemřela /Blesk.cz
Farmář Michal (19) hledá ženu, ne pařmenku /Blesk.cz
Farmář Jiří vztahy na jednu noc odmítá. Je ještě panic?
/Blesk.cz
Farmář Jeníček je nej partie: Zdědí obrovské jmění /Blesk.cz

PROSÍM, NEPLEŤTE SI DISKUSI K POŘADU S OSOBNÍM CHATEM!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 252
1
koc
Reagovat

hmm .. dobre jen jich je ted nejak moc a nevim zda to vse budu stihat :o

2
anja
Reagovat

1 čeho je moc? farmářů nebo pořadů? :)

jsem si teď uvědomila, že je to už dneska, bych to prošvihla beztak :D

Reagovat

2 – pořadů, ale farmářů taky :-)

4
mila
Reagovat

porad mne laka, ale Ladenka uz mene….

5
kanárek
Reagovat

1 koci, ale neboj, stačí, když to dáš obtýden, bude jistě spousta opakování jako minule :-)

6
kanárek
Reagovat

mila- Laděnky bude nejvíc teď a pak až nakonec…jako bonus jistě na ní uvidíme spoustu trendy farmářských oblečků..zvaž to :-)

7
haha bimbi
Reagovat

přiznám se že afektovaná Laťka je opravdu největší mínus tohohle pořadu

8
okkvp
Reagovat

Takovej Geňa se Suchošem mohli taky napsat

9
kanárek
Reagovat

8 Myslíš, že by se mezi nápadnicema ztratili?

10
okkvp
Reagovat

9 – no kterej to ten jeden dopis ani neotevřel a dal na ano – a vzhledem k tomu, že i letošní verze začala sluníčky, Latěnkou v louce a je to zbytečně natažené jak krepsilonová fusekle, tak by na seznamovačce mohla být alespoň nějaká psina

11
kanárek
Reagovat

Indián to má v akci 9 plus 1 :-)…Laťka mi ani nevadí- asi jsem oslabená po té hrůze v JSSS s Vildou :-)

12
okkvp
Reagovat

Kdybych nebyla zrovna vorvaná jak vorvaň a měla sílu se věnovat dotváření článku k JSSS, tak už jsem to dávno vypnula

13
kanárek
Reagovat

Jdu si pro slabou sedativní kávu…a byl už Jiřík?

14
kanárek
Reagovat

Aha…huž je tady.

15
kanárek
Reagovat

A my hledáme Láá-luu….

16
Viktorie
Reagovat

Jiřík hledatel mě definitivně přesvědčil: už vím, co budu dělávat v pondělí večer.:-D

17
pimpa
Reagovat

Jiřík už hraničí s fanatismem. Ale ta Simona Alžběta Hladká je pro něj naprosto dokonalá – na první pohled jasná katolička.

18
Viktorie
Reagovat

17 – Jj, ten Ježíš na zdi byl snad v nadživotní velikosti.

19
kanárek
Reagovat

No ještě že jsem zrovna nepila, při té závěrečné líbací scéně by to šlo asi na monitor!

20
pimpa
Reagovat

18 Já takovým typům říkám jeptišky v civilu. Nenamalované, nakrátko ostříhané, usedlé oblečení, většinou brýle.
Evangeličky jsou zase takové rozevláté lesany. :-)

21
okkvp
Reagovat

15 – jojo, jsme ji úkolovali úplně blbě – měla povinně mávat už na fotce nebo v medailonku

22
pimpa
Reagovat

19 To bylo dost nechutné, i můj jinak hodně tolerantní manžel to nesl nelibě. Pokud to bylo při prvním setkání, tak od té dámy bych prchala mílovými kroky! Ale mohykánovi to zjevně nevadilo.

23
kanárek
Reagovat

22- To mne pak vždycky napadá,že by se účastníci preventivně měli testovat na různé přenosné choroby :-)

24
kanárek
Reagovat

21- takže nevíš? Kdepak asi je…pročpak nám to neřekne…určitě to tu čte a směje se nám.. :-(

25
Viktorie
Reagovat

23 – Třeba jako jestli nemá chřipku? :-)

26
kanárek
Reagovat

25- Horší,samé horší mne napadají…. :-)

27
Viktorie
Reagovat

26 – No ale taková chřipka taky nic moc.:-D

28
Viktorie
Reagovat

Děcka, kde jsem už viděla Standu? Mohla jsem ho někde vidět?

29
kanárek
Reagovat

28- Vypadá jako Sam Hawkins z Vinnetoua :-)) dnes teda úplně.

30
kanárek
Reagovat

27- Kapavka, žloutenka, mononukleóza…..pořád trváš na chřipce( vyjma té ptačí teda)? :-))

31
Viktorie
Reagovat

29 – Tak Sam jasně, ale já mám prostě pořád pocit, že jsem ho už někde viděla před tím. Kdo ví, kde trajdám, ani o tom nevím.:-D

32
kanárek
Reagovat

Tak, třeba jsi byla v jeho minizoo, napájela se z jeho pípy a ani si to nepamatuješ! :-)

33
Wally
Reagovat

Laa Laa slíbila mávat až u Jiříka doma

34
kanárek
Reagovat

Díky Wally,že nemusím pátrat v klubových archivech :-)

35
RenataE
Reagovat

28 – je trochu podobný Břéťovi Suchardovi z minulé řady.

36
Kamča
Reagovat

Je to ponižující, když si prohlíží fotky a hodnotí ženy skoro jako dobytek. Některé ani nezajímá, co ženy o sobě napíšou, hlavně že je to líbivý kus. Dobrým příkladem je Hájek z minulé řady, Áda se mu vůbec nelíbila, byla jen do počtu a nakonec ho dostala svou vnitřní krásou. Jak se musí cítit odmítnuté ženy, které vidí na obrazovce svou fotku s kolikrát netaktním komentářem od „farmářů“, z nichž ani jeden není po fyzické stránce dokonalý.Když už si ty kecy nemohli odpustit, tak nemuseli ukazovat fotky žen, které si nevybrali.

37
okkvp
Reagovat

36 – fíha, být takoví cíťa, když se člověk dobrovolně hlásí (chce být vybrán) do RS, kde se bude ukazovat a seznamovat před zraky nějaka stovek tisicí lidí (a tak jak si rejža bude přát) a svá polínka si bude pravidelně přihazovat a přibarvovat kdejakej bulvární plátek °°
Což to nebrat jako ponížení, ale jako legrační – vzhledem ke kvalitám oněch posuzujících

38
Kamča
Reagovat

37 – já to beru tak, že pokud budou vybrány, tak to už je na nich, jak s tím naloží, jak se budou chovat před kamerami, také mám z toho legraci. Ale pokud někomu v dobré víře pošlu fotku s nějakou nadějí, že si mě dotyčný vybere, tak to musí určitě bolet, když mě tak poníží. Za tím slovem si stojím. Nemyslím, že do TV seznamek se hlásí jen ti, kdo moc nepřemýšlí a je jim všechno jedno. To je podobné jak s tou sociálně slabou rodinou v Extrémních rodinách. Tu by také neměli ukazovat, to není ani tragikomické. Jinak proti RS nic nemám, baví mě. Dobrou noc.

Reagovat

Sakra nevim, co driv sledovat. Farma, Farmar, Hotel Paradise :D Clovek aby si vzal dovolenou. Ale jak to tu ctu, tak to zacalo docela slibne … tak jdu prohledavat archiv :)

40
mila
Reagovat

Letos mi prijde vyber farmaru jeste horsi nez minule. Nejlepsi na nich vsech je, ze v medailonku pisou, ze hledaji hodnou pracovitou zenu a pak hodnoti podle fotek a sanci maji jen ty polonahe a namalovane kacy z mesta. Pokud je holka trosku pri tele nebo neni nejmladsi, smahem ji hazeji na hromadu URCITE NE. Pochopila bych to u toho mladeho, ten ma jeste narok na to byt trosku pitomy, ale i ten 58lety fesak se choval stejne. Jediny Jirik svaty nebral fotky zas tak v uvahu. Ale z tech jeho napadnic na mne sly mrakoty, hlavne z te, co ma byt oveseny svatymi obrazky.. Jsem tolerantni k vyznani, ale tohle hranicilo s fanatismem…

41
anja
Reagovat

třikrát hurá, Jirka Nebojfa je tu! :D

42
Ajda
Reagovat

Druhý díl, dost sterilní, ale bude hůř :-))

43
ema
Reagovat

Neměl by někdo link na ten včerejší díl, prosím?

44
Honu
Reagovat

Ema:
http://www.iprima.cz/videoarchiv/231916/6130/all

Já zase sháním link na Farmu fungující z ČR :(

45
Lojza
Reagovat

A Jeníček přivítal Laťku: „Klídek, pohoda, krávy veselý.“
Následně paní Kelišové ulehčil práci, když se přiznal k potomkovi.

Jirka má rád tradice a spořivost. Jeho hospodářství se blíží představě Gumáčka.
Laa Laa; že by Hana Kováčová se stromkem?
Za vraty s patinou, z tradičního dřeva, se rozprostírá průjezd se spoustou věcí. Traktor a pěkně rozkvetlý valník s působivou svítilnou. Zajímavé je muzeum rozličných předmětů, od zasloužilých hrábí, kosištěte a řetězů, po kolo se šípovým vzorem, původem snad ze splašené traverzy.
V procházce možno pokračovati po náspu kolem budovatelských dveří a tyrkysové plechové skříně, nebo se vydat cestou vlevo po fošně, která při ranním oparu může připomínat stezku ve slati.

Standa má vyvinutý výtvarný cit pro povrchovou úpravu.

46
Ajda
Reagovat

45 – Laa bude ta Simona, můj tip.

47
Lojza
Reagovat

45- Laa- Laa, výběr;
„ono to s tím chozením tak horký nebude :-)
chce děti? tak musí lehnout! :-D
Sdečně zdravím přátelé, ještě mě nedostali!!! :-D
A ví jen Bůh a pan režisér, jestli se tak i stane :-)
taky nemusím jet nikam a budou mít po šou :-))
smlouvu musí předělat!
já už teda mrtvá jsem, ale z vás :-D :-D :-D
kříšení z gumáčků do gumáčků? Hmmmm, zajímavá zkušenost :-D to bych si neměla nechat ujít, že? :-)
tak že bych přeci jen podepsala, abych se tam taky vůbec dostala? :-D
myslím, přátelé a tudíž jsem……….
jsem naprosto přesvědčená, že pro Jiříka není nebezpečím Kleo, s tou (či s tím) si Jirka poradí. Ale obavy panují z faráře :-)
On ale je ten, co Jiříkovi stříhá obrázky, aby na něj nepadl smrtelný hřích pokušení :-) Chce ho jen pro sebe !!! udělat z něho následovníka svého přesvědčení a pokračovatele oblbování celé vesnice :-)
včera jsem mluvila s Jírou a prý ten farář není takové zlo, ale já mu stejně nevěřím :-) vlk v rouše beránčím, to známe! Radši to pojedu omrknout :-D
ano, právě se to všechno natáčí. Na nás bude řada 3.-7.10.
s Jírou budeme teprve rok chodit, tak to muchlování přijde zase rovnou do léta a to je fajn, ne? :-D
už jsem zase tady :-) nějak to nestíhám. Děti, práce, vy, Jiřík :-)
Hana“

48
Ren.
Reagovat

Po té, co jsem náhodně sledovala Mama, ožeň ma! a poprvé jsem slyšela ty báječné slovenské komentáře, tak teď mě Farmář tak bavit nebude, to vím už teď. Nicméně, z těch reality show je farmář asi tak nejlepší, mé minulé hvězdy byly „kozí dědek“ a „Johanka“ :-)

49
kanárek
Reagovat

mila- tak na mne teda ta třetí vůbec špatná nepřišla… přišla mi příjemná, ale uvidíme, až se holky rozmluví a nebudou jen číst. Podle té účelně vedené kamery po kříži a obrázcích jak u ní, tak v kostele, hrající na převážně ateistický národ bych teda nesoudila.

50
Lea
Reagovat

Mně se to včera líbilo. Simona vypadá, že slupne Nebojfu na posezení, jde z ní strach.

51
kanárek
Reagovat

jé, on už je rekap! Díky :-)

52
kanárek
Reagovat

Ajdo, nevšimla sis, která z Jiříkových nápadnic měla děti? Ne jedno, ale víc…pokud teda Laa Laa nemyslela skautský či orlí oddíl :-)

53
okkvp
Reagovat

52 – první 39 let z vesnice , dcera Amálka 10 let, Martina na fotce s dítkem jedním, Simona (estli sem ji ěnkdy neviděl) u stolu jedno dítě, Hana (světlovláska se smrčkem) – nevíme

54
kanárek
Reagovat

53 Ta druhá je bezdětná (podle dopisu), u třetí a čtvrté nebyl počet dětí upřesněn. Čtvrtá má dětskou gramatiku. Tipuju jako Ajda.

55
okkvp
Reagovat

Hana by měla být funglofka, také přezdívaná Kleo, když to tu tak všechno odhalujete ;-)

56
kanárek
Reagovat

A budem se teda příště dívat? Když už všechno víme? :-D

57
werys
Reagovat

36 Kamča …naprosto souhlasím. Je mi jich líto …seberou odvahou, napíšou a pak slyší z úst svého vyvoleného veřejné ztrapnění před národem.To je teda sprška :(

58
kanárek
Reagovat

57- Chlapi… oni hodně fungujou na první signální a přes to nejede vlak. Však my je tady pomluvíme taky…za trest.

59
kanárek
Reagovat

Dobré bylo jak bezdomovecky vyhlížející Standa vyřazoval „babky“.

60
Prochor
Reagovat

Jiří by mohl podat inzerát tohoto znění:
„Reformně myslící křesťan hledá ženu za účelem pilulkového vztahu.
značka: Docházím do církevní seznamky a modlím se za seznámení.“

61
Lojza
Reagovat

„ženich s nevěstou vypadali, že utekli z maškarního … čas jít se podívat za novými adepty na štěstí.

Laděna mě nechávala v klidu. To její kulení očí, afektovaný smích a citoslovce jsou slabým odvarem toho, co předvádí několikrát týdně ve zprávách. Nebo jsem se na ni stala imunní. Patřičný outfit, zatím chybí gumáčky, ty doufám čekají ve skříni“

Gumáčky už je použila u Jiřího.

46- málo pravděpodobné.

Souhrn je působivý.

62
Ajda
Reagovat

61 Lojza,
nekopíruj! Gumáků má celou řadu, určitě bude přehlídka. Jinak díky za upozornění, jsem je zazdila.

Věř, že je to víc než pravděpodobné ;-)

Kanárek,
přiznám se, že děti jsem neevidovala. Byly tam, ale počet jsem neřešila :-)

63
Poštovní holub
Reagovat

Moc vás všechny zdravím, veleváženou Ajdu zvlášť. Já osobně jsem si z prvního dílu vzal k srdci jedině slova Standy, která závazně pronesl k Latěnce i celému národu : „Neblbni…. neblbni! Tak já slibuju, že nebudu blbnout a pojmu to naprosto vážně a zodpovědně.No, zatím ani není co. Herci se nám zatím rozmlouvají, překvapit nás už ničím nemohou, tak uvidíme. Pokud jde o LaaLuu, myslím, že čeká až na důstojnější „début“,a zjeví se, jako překvapení až později. Prach už je dávno vystřílen, tak nějak ten děj musí gradovat,ne?

64
kanárek
Reagovat

No jo, holoubek má pravdu, ještě může být známá finta později nasazené nápadnice…:-)

65
Ajda
Reagovat

64 – tomu nevěřím :-)

66
Poštovní holub
Reagovat

Kanárku, vidím to tak, že farmář zahoří k jedné z pozvaných, ale tu se zjeví LaaLaa a zamíchá kartami. Bude to vzrušující. A taky vidím, jak si teď potenciální nápadnice Standy houfně stříhají ofinky a jakoby nic se potulují u ranče,neboli ZOOkoutku. Standa si v pořadu totiž určitě nevybere, vybráno má už dávno. Alenka mu prostě dovolila jen ty s ofinkami, protože ví, že Standa je nesnáší. Je to past!

67
Bazinga
Reagovat

čaute všeci, za rekap díky!

a) nechápu, proč Laťka nasadila tempo řeči a dikci pohřební konferenciérky
b) nechápu, proč u Nebojfy byl hudební podkres „Létající Čestmír“ (mmch. to šlapání si na jazyk není tak hrozné, jak se z původní ukázky zdálo)
c) pochopila jsem vlčí máky – tohle sponzoruje nějaký spolek morfinistů

Laa Laa už je provařená (Ajda má pravdu) ;-) a na tu, co měla na fotce uřezanou hlavu /funglovka/, se už těším :-).

Jájínek Jeníček nezaujal, AA nuda, puclíka jsem přeskočila celého a u Standy se rýsuje taškařice :-). Standa má ofinku, koník má ofinku, morčata mají ofinky, tak je jasné, že se hledá žena s ofinkou, aby nevybočovala z řady :-)

Holube ČAU! :-)

68
Poštovní holub
Reagovat

Drahá předsedkyně, moc rád tě vidím, i všechny ostatní. Tak jo, LaaLuu vám teda věřím a zapomněl jsem poděkovat za bezva rekap.

69
Prochor
Reagovat

Zdravím a vítám Bazingu (ty jsi tady chyběla). Btw Už potřetí se opakuje stejný nesmysl – poprvé Mariánek, podruhý Bušák: Chlap, který nezná ženský se jednoho dne rozhodne, že si definitivně najde partnerku pro celý život :-) Tentokrát je to Jiří. Jak to může asi dopadnout ?

70
Poštovní holub
Reagovat

Špatně.

71
Prochor
Reagovat

Opačný extrém je Petr Hájek. Takový usazený kozel už ví co má se ženskou dělat. A není divu že jako jediný ze všech seznamovacích RS byl úspěšný. Pro Johanu to musí být nepříjemný že se tak spletla v Petrovi (zase se ukázal úplně jinak).
Čiže: Člověku je mnohem tíž když vidí štěstí druhých přes svůj kříž. (Shakespeare) abych nekradl myšlenky.

72
okkvp
Reagovat

70 – ale nic čecháčka nepotěší víc než cizí neštěstí ;-)

73
Poštovní holub
Reagovat

70 -Teda moje osobní největší neštěstí je to, že si nedokážu ustřihnout ofinku. Pokud mám špehovat Standu, nesplynu s prostředím.

74
kanárek
Reagovat

73- Ba právě naopak-bez ofinky budeš pro Standu naprosto neviditelný :-)

75
Bobby Brown
Reagovat

36, 38 Kamča:
Souhlasím s tím, že nemuseli ukazovat fotku, pokud k tomu byl trochu drsnější komentář. Nicméně o tom tyhle seznamovací RS jsou. Nikdy se styl nějakého pořadu netrefí do vkusu každého. Holky šly s kůží na trh a to na veřejný, tak to schytaly veřejně. Kde je ta hranice, co mělo být vystřiženo/neukázáno a co ano, to je věc vkusu a tak to také beru. Mně při tom občas také zatrnulo, ale byl to jejich risk. Já osobně bych do TV nešel ani za zlaté prase. V tom se liším od Rainmana. :-)

76
Poštovní holub
Reagovat

67 – b Už jsem na to přišel. „Létající Čestmír“ tvůrcům připadal vhodný, protože evokuje létající andělíčky. Já teda osobně bych zvolil poletující holubice, pár jich znám.
74 – Kanárku jsi geniální a kdybych se ošklubal do hola,ztratil bych se dočista dočista.Jenže Alenka bdí!
A nejvíc se těším taky na „Funglu“!

77
Poštovní holub
Reagovat

75 – I ten styl hodnocení může hodně napovědět.Chlap veřejně ženskou prostě neshazuje.

78
okkvp
Reagovat

76 – kdybys šel do hola, tak by bylo možno zjistit, jak to má s tou péči o zvířátka – přidala bych ještě nějaký třes a občasné záškuby a to by imho mělo zajistit, že klícku s tebou neodloží ani moc daleko od postele

79
Poštovní holub
Reagovat

78 – Když já se stydím!Být holej blízko Standovi postele!Ježíš, to abych vydržel, to bych musel aspoň mít žaludek z kačenky. A není to vůbec nutné, všechno už o něm víme, Standa tu svou horoucí lásku na první pohle prostě nenajde. U stolu i u lože je pevně zasazená Alča. Hledají se Standou pouze námezdní sílu – teda námezdní ne, dobrovolnou sílu.

80
kanárek
Reagovat

78- Aby ho spíš rovnou nestrčil na pekáč!!! Tihle hospodářští lidi myslí vždycky veskrze prakticky a zvířata, jež nejsou zcela v pořádku (piplat se s jedním holubem nebudou)….vlastně, pokud teda to není křehké holoubátko, asi by skončil v hrnci na polívku.

81
Bobby Brown
Reagovat

77 – malá technická: A ženská chlapa ano?

82
koc
Reagovat

jezis .. jakou to ma nebojfa peknou ekodiru na dvorku ;-)

83
kanárek
Reagovat

Dnes jsem se řídila Standovou radou a po zahlédnutí Toho neznámého cosi v zrcadle jsem To zkusila namalovat…leč smekla se mi ruka a řasenkou jsem si zhmoždila oko. Tudíž jsem dnes krásná, ale poloslepá. :-(

84
kanárek
Reagovat

82- koc…a já přemýšlela, co to je :-)

85
Evík
Reagovat

Zdravím diskutující… :)

Tak nám bylo vybráno pět sebevědomých borců a my můžeme čekat kolik legrandy z toho kápne… ;)

Indián, zkušený borec a lamač srdcí, který šťastné nápadnice hodnotí všemi smysly, ovšem jak jsme mohli shlédnout, nejvíce a nejraději využívá zrak a chuť…

Milý Míša, který to má pěkně srovnané a na povel má i své rodiče a moc bych za to nedala, že v pozoru stojí i zemědělská technika…

Jeníček, který je tak fajn, že vlastně vůbec nechápeme, jak je možné, že mu na plotě nevisí houfy nápadnic ze širého okolí…

Jiřík, který při hledání své vysněné zlatovlásky (možno i brunetky) nevyužívá mravenečky, rybku nebo ptáčky, ale používá onačejší pomocníky, a to pana faráře, numerologii a odbornou literaturu…

Standa, který to má při výběru obzvlášt obtížné, a vypadá to, že se vydal do hodně temného lesa, kde chudák místo pěkně rostlých, nečervivých praváků bohužel zakopává o hromady nežádoucích babek…

No jo, život je boj… ;)

86
Poštovní holub
Reagovat

81 – Tak to už vůbec NE! To bych v holubníku nesnesl! To dělají jenom blbky.

87
koc
Reagovat

ted mi to doslo .. oni natacen noveho maye –
vinetou
sam hawkens
lord castelpool

a uvadi to tetka drollova (v knize muz s fistulovym hlasem)

88
Poštovní holub
Reagovat

85- Pěkný!

89
Poštovní holub
Reagovat

87 – Já tam vidím i úryvky z Mrazíka. Je to pěkné propojení kultur.

90
kanárek
Reagovat

87- No jasan, musíme být trochu světoví a autentičtí…když farma, tak i s rudokožcema, trapperama a greenhornama, ne, :-))

91
Evík
Reagovat

A co klasické dílo z našich luhů a hájů Bylo nás pět?

Při troše fantazie je také možné najít paralely…

:)

92
Poštovní holub
Reagovat

Líbí se mi, když se tvůrci inspirují klasikou.

93
Evík
Reagovat

Jo a Nebojfa už teď mluví poněkud lépe, protože má vyspravený chrup… Na obou horních řezácích mu září nové bílé korunky… A na jazyk si šlape už jen ze zvyku… :)

94
Poštovní holub
Reagovat

Jiřík je takový milý mimozemšťan. Proč pořád čekám, že se najednou začne řehtat a řekne slovy Standy…“neblbni , neblbni…“ Proč u Indiána zase pořád čekám, až ze sebe umyje tu hnědou tělku a smázne ten filmový úsměv. Proč u Standy už na nic nečekám?

95
Evík
Reagovat

94

Asi už jsi toho holube po světě moc viděl… Že už Tě nic nepřekvapí… :)

96
Poštovní holub
Reagovat

Eviku, já se osobně strašně rád nechám překvapovat, jen asi nečekám, že to bude u tohoto pořadu. :)Vždyť oni na sebe všechno vyžvatlali na stránkách FB. Jsou jako malé děti!

97
Evík
Reagovat

96

No, ale já vim prd… Nemám svůj profil na FB… :)

Jsem zvědavá, ale mám se těšít? Je vůbec na co?

98
Poštovní holub
Reagovat

Eviku, trochu jsme špionili, dostal jsem to v podstatě za úkol, a víme ze zpráv sousedů, že Standa má roky svou Alenku, z adeptek si tedy samozřejmě nevybral, pouze se zkamarádil.Jeho Alena třímá otěže pevnou rukou. Indián je zasnoubený, ale s nikým z této „šou“.On se vůbec rád zasnubuje.O Michalovi psala do diskuze jedna z účastnic, že byla „odstraněna“, že Michal si taky nikoho nevybral a taky se různě přesouvaly nápadnice z ranče na ranč. Snad jen Jiřík bude kráčet k obzoru ruku v ruce, jak bylo naznačeno tvůrci v upoutávce. Takže nevím, jestli je na co se těšit. Já se teda těším na rekapy a tuhle diskuzi.Nemusím se ani dívat.:))

99
kanárek
Reagovat

97- Eviku já FB též odolávám, takže pokud nám to tu nějaký opeřený dobroděj nevyslepičí, třeba nějaké to překvapení bude :-)

100
kanárek
Reagovat

100! A už to holub vyslepičil. Kurnikšopa.

101
Poštovní holub
Reagovat

Kanárku, nedělej se! Všechno už jsme věděli na podzim 2011. Vyslepičili to na sebe sami aktéři.:)))

102
Evík
Reagovat

98

Holube díky! Alespoň budu mít trochu nadhled… Jsi dokonalý! Něco mezi Matou Hari a špionážním bezpilotním dronem… :)

Jo a taky už jsem to dotáhla do té fáze, že sa na to koukám v tv proto, abych si tady mohla přečíst rekap a zadiskutovat se stejně postiženými… ;)

103
Poštovní holub
Reagovat

102 – Já jsem byl pověřen, naší drahou předsedkyní, a já úkoly plním s absolutním nasazením. Jinak by mě kanárek zastínil.

A jinak bude velká zábava sledovat herecké výkony, můžeme si udělat takového malého Oskárka a na závěr vyhlásit vítěze kategorie „Největší mystifikátor“ na poli seznamovacím. Já za sebe mám dva horké kandidáty.

104
Evík
Reagovat

A milí ptáčkové, nevíte jestli se bude přezdobovat smesviňská nástěnka? Musím se tedy přiznat, že jsem asi zapomněla co mi vyšlo, když jsem plnila úkoly… Takže stejně asi do chlívku, nebo do kostela nebo na hřbitov nedolezu… Jsem takový ten klikař, co čeká půl hry před chlívkem na jedničku, než tam ostatní nalezou a pohodlně se zaparkují… :)

Ale vy máte holky křidélka a přehled, takže jste jasné favoritky… ;)

105
Mikesh
Reagovat

Ahoj Ajdi, jsem rád, že zas děláš rekapy.

106
Mikesh
Reagovat

36 – Njn, to jsme prostě my, muži. Vybíráme si podle výzoru – co je na tom špatného? Nemluvě o tom, že z fotky „duši“ nevyloudíme, kdybychom se rozkrájeli.
Ale fakt je ten, že fota odmítnutých telka ukazovat nemusela.

67 -Bazi, zdravím, vyhodnocení dobrý
77 – naprostý souhlas!

Jo, zdravím BB, Prochora a ptáčka spěváčka

107
Evík
Reagovat

103
No jóóó, největší mystifikátor…. :)
On už klidně mohl být někdo i ženatý, ne? :)
(Tipuju, že tipuješ Staníka, co to myslí upřímně a čestného a charakterního indiána, jenž se zove „Masitý ret čekající na čtvrtou manželku co nesmí, ale vlastně může být lvice“…

Ale to nevadí, hlavně že někdo hází zrní, a půjdeme spát s plným bříškem… :)

108
Ajda
Reagovat

98 holoubek,
mám takové divné brnění v lokti, že ani s Jiříkem to nedopadne růžově. Sice odmítám profil na FB, mám pár zdrojů přímo z míst činu a je to … :-( Už s těmi dopisy to je pěkná fraška, trošku to naznačuji v rekapu, nebudu nic dopředu prozrazovat.

105 Mikesh,
ahoj kocoure, jsem ráda, že nás zase čteš, už jsem si říkala, že se někde touláš, ale ty jsi hlavně noční zvířátko :-)

109
Lojza
Reagovat

62- Áno, áno
Několik záběrů na tématickou dekoraci pro rodinnou radu.

110
Poštovní holub
Reagovat

104 – Eviku, to bude vědět nejlépe naše drahá předsedkyně. Ale za sebe můžu říct, že mě teda do chlívku nedostanou a už vůbec nejsem adept. Já jsem tady na špinavou práci.Někdo to dělat musí.

108 – Naše nejuctívanější Ajdo: za A/ všimla sis, jak se držím zpátky?A to mám tolik nápadů, že až nadskakuju.
za B/ Já už mám brnění úplně všude, jak si tak myslím,
že to je fraška skoro ve všem. A začíná mi být Jiříka až líto – což se mi stává fakt málokdy. Ten jediný to snad myslel vážně. Jinak to na mě působí, jako tragikomedie.

111
anja
Reagovat

ne ne, Nebojfa si na jazyk šlape furt stejně, žádné zlepšení …. anebo pak já už jsem profesionálně deformovaná

112
Ajda
Reagovat

110 holoubku,
klidně uber na té uctivosti ;-) a souhlas, fraška to je. Režírované divadlo, pro zvýšení sledovanosti. Nějaké seznamování je zcela vedlejší, to už vytrvalý divák RS dávno ví a není překvapený. Je mi líto všech, co do toho šli s čistými úmysly a byli akurát zneužiti.
Fantazírování nech na později, až se rozjede děj, možná se bude hodit.

Vím, že se hlásila do obou řad i farmářka, bylo by to fajn spestření, Prima ji zcela ignorovala!

113
kanárek
Reagovat

Milý holube, tak jsem mohla díky své křehké selektivní paměti (zůstala tam fakt jen Laa-laa) sledovat Farmáře téměř nepoučenýma očima, ale co už, no. Já se z toho neorvu, bo bych pak vypadala jak myší holátko. Dávej na sebe při špionáži pozor a když na tebe bude někdo mířit dlouhou dutou holí, zdrhej!

Evíku- nástěnkář je romantička, takže s nástěnkou je to vo hviezdach …

114
okkvp
Reagovat

Laa-laa žije, jen se nám ta nápadnice nenápadně kryje v propadlišti dějin = článku k prvnímu dílu. Už jsem ji sem ale nenápadně nalákala

115
anja
Reagovat

kdo dělá k Farmářovi hudbu, to je génius! svatba Hájkových – Stairway to heaven od Led Zeppelin – o dívce co si kupuje cestu do nebe – příznačné pro mladou paní Hájkovou :)

a Létající čestmír u Nebojfy taky neměl chybu

Laťka mi zas až tak nevadila, asi jsem si na ni už zvykla, jen jsem nepobrala proč ty dramatické prostřihy na Laťčin obličej, jaký měly mít význam…?

116
anja
Reagovat

114 vůbec nerozumím kdo má být Laalaa? to je nějaká nápadnice od farmáře?

117
Ajda
Reagovat

116 anja,
Laa by měla být Simona Alžběta od Jiříka.

118
Poštovní holub
Reagovat

113 – Kanárku, když to máš takhle, už zítra si to nebudeš pamatovat a budeš si to užívat, jako novicka. A taky teda vorvanej nevypadám nejlíp! Jedině mám strach z Aleny, ta by se se mnou nemazlila,je to tvrdá ženská, navíc zocelená bojem s nápadnicemi Standy.

112 – Ajdo, já ty RS nemám moc čas sledovat, rekapy a diskuze kolem jsou většinou mnohem zábavnější. Vždycky jsou zábavnější! Teď se na to sem tam kouknu, jen abych si porovnal skutečnost s fikcí a mohl zasvěceně porozprávět. Ale překvapuje mě to znovu a znovu, co ještě je ochoten divák snést. A kontroloval jsem si to, LaaLaa na nás nemrkla.To bylo slibů a nakonec nás zasklí. Mimochodem, co s těma skleněnejma očima, který nám zbyly?

119
anja
Reagovat

117 Ajdo dík, už mě to ťuklo i že budu muset popátrat komentáře z minula, mám mezery ve vzdělání, no :))

120
Ajda
Reagovat

118 holoubek,
kdyby to divák jen snášel, ale drtivá většina tomu co vidí i věří. Podobně jako bulváru.
Sledovat co bych chtěla ani nezvládám, v březnu se toho vyrojilo strašně moc. Jo, skleněnek mám celý svazek, drátky pomalu žere rez :-(

121
Poštovní holub
Reagovat

120 – Vymývání mozků?Fiktivní vztahy a přetvářka, jako norma?
Tak já teda osobně jsem okouzlující jen v soukromí. Na kameru neumím udělat tak velké „vole“.

122
anja
Reagovat

myslím, že Čočka Nebojfu tam dali ne z nouze, jak píšeš Ajdo v rekapu, ale zcela záměrně, protože ten má jasně nejzábavnější potenciál. Už to, že nebojfa dostal tak málo dopisů, mi bylo podezřelé. Možná nějaký jiný farmář dostal dopisů víc, ale štáb tam strčil radši Čočka :) a doufám teda, že si štáb i vyjednal v místním kostele dobré místo k natáčení, bo tam se beztak bude odehrávat velká a důležitá část Nebojfova příběhu

123
okkvp
Reagovat

120 – no však, dyk je to stejný jak v Ordinaci, Ulici, nebo v Cestách domů a to jsou přece seriály přímo že života

124
Poštovní holub
Reagovat

122 – Jirka Nebojfa na mě působí tak, že on se vlastně doopravdy nechce s nikým vážně seznamovat, ale rád se na to těší a rád si to představuje. Realita ho možná spíš děsí, ale je ochoten zkusit všechno, aby ten strach přelomil. Určitě i z rodinného okolí na něj tlačí, tak nevěstu hledá opravdu zodpovědně.Ale vlastně se toho bojí. Štáb při natáčení mu možná absurdně pomáhá, není při tom seznamování se ženou o samotě.

125
Ajda
Reagovat

124 Holoubek,
Jirka bude asi jediný, který se chtěl vážně seznámit a ze zoufalství, po neúspěchu v křesťanské a dalších seznamkách, volil i tuto formu. I když byl odrazován, přece jen kývnul, zákulisní čachry tam určitě byly – u všech.

126
Poštovní holub
Reagovat

Však LaaLaa nám prozradila, jak se dokonce přesouvaly nápadnice z farmy na farmu. :)

127
kanárek
Reagovat

112- No to s farmářkou je fakt škoda….

125 Ajda
Jirka Nebojsa je totiž očividně zodpovědný a pravdomluvný. Blbé je, že má nápadničky pouze 4, tímpádem je ta 1:1000 ještě míň pravděpodobná než u ostatních.

128
kanárek
Reagovat

124- A že je třeba účinkující hlídat! Podívejte na ty dračice ženské! U Indiána stačila chvilka nepozornosti a málem přišel o mandle! :-)
Teda, takhle kdyby se některá vrhla na Nebojfu tak by mu mohla způsobit těžký šok! Víme, že on rád věci plánuje.

129
Ajda
Reagovat

Mně je silně nesympatický ten mladý nabubřelec Michal. Prachy v rodině budou, stroje mají moderní a nové, ale proč si nenajde holku v okolí a sám, když je tak „dobrá partie“, to nechápu.

Jeníček, docela pohledný jájínek, dítě už stihnul, podle mě to bere jako hru.

Standa je děs a běs. Sebevědomý prcek s přehazovačkou, který hraje trapnou hru.

Jirka je naivní dobrák, ani mu nedržím palce, bo dopadnout to dobře asi nemůže. Jedině že by se zadal u nás, podobně jako koc :-))

Indián mi tam nesedí vůbec, radši ani neřeším.

130
Poštovní holub
Reagovat

128 – Indián byl zaskočen svými vlastními praktikami – si myslím.Aspoň viděl, jaký to je, když přeskočí fázi nesmělých něžností. To já teda nikdy nevynechávám!Taky mám stálejší vztahy.
Nebojfa by byl jako já, v pařátech orla – nebo supa.

131
Poštovní holub
Reagovat

129 – Michal je podivná figurka – nevěrohodná. V jeho věku by neměl být problém se vztahy.Divná je ta touha po vážném svazku. V 19-ti?!
Jirka – k tomu mám takový zvláštní, až něžný vztah.Pro mě trochu E.T., nebo anděl, a ti se přece nežení.
Jeníček – zatím nemám názor, počkám. Něco mi tam vadí, ale neumím to definovat.
No, a pak ti zbývající dva – co k nim dodat. Snad jen to, že bych jim narval ty skleněný oči a vypustil je do výběhu, s několika zhrzenými ženami. Jednou by tu špinavou práci udělal někdo za mě.

132
kanárek
Reagovat

131- :-)))))
Při sledování Standy mi neustále zněla v hlavě píseň od Landy Houmles ( http://www.youtube.com/watch?v=ozYPTMRxc7k&feature=related)
Přitom v medailonku to tak strašný nebylo.

133
Poštovní holub
Reagovat

132 – Dokonalý! :)))

134
Anonymní
Reagovat

129 – Ajdo cejtím to přesně tak jak píšeš. Plus si myslím, že Jirka Čoček je opravdu hodný chlapík a žádný šišlavý trouba. Když mluvil s Latěnou, mělo to všechno hlavu a patu a ještě k tomu takovej křesťanskej potenciál, což pro mě neznamená sprostý slovo. Vůbec, to že je věřící je jeho plus a nepřipadal mi jako zabedněný konzervativní katolík, ale je vidět, že o těchto věcech přemýšlí. Je to biofarmář – jestli Prima nekecala – takže přemýšlí i o věcech kolem půdy, hospodaření apod. Docela mi je líto, že z něj udělali takovou legrační figurku, což on ve skutečnosti podle mě není.

135
haha bimbi
Reagovat

á chybička – ten anonym 134 su já :-)

136
Poštovní holub
Reagovat

134 – Jirku mám nejraději a proti té jeho zvláštní čistotě se naopak směšně odráží ti dva podvodníčci /AA a SS/ tj.Indián a Standa.

137
Kamča
Reagovat

134, 136 – souhlasím s vámi. Navíc se mi u Jiříka líbilo, jak mu Laďka postupně předkládala dopisy s fotkami, u nichž předpokládala podobné negativní hodnocení jako u většiny samolibých farmářů a jen kulila oči, když to Jiřík krásně okecal a každá se mu „líbila“.

138
anja
Reagovat

hm všude čtu, i na diskuzi na primě, jaký je ten Jirka hodný a dobrý člověk…… ale já mám vůči takovým dobrákům od kosti, hodným lidem z přesvědčení a hlavně z víry odjakživa radši odstup

viz Bušák z minula, o tom Jana taky básnila jaký je hodný a nezkažený tím dnešním světem a výsledek byl ten, že Bušák vlastně ubližoval všem kolem sebe

podle mne je Čoček stejné jelito jako Bušák, nedokáže se rozhodnout pro něco sám a za sebe, pořád bude chodit pro rady k rodině, k farářovi a nakonec stejně bude přemýšlet do aleluja jestli se neměl rozhodnout jinak

četla jsem ten rozhovor s ním na ofiku a nedělá na mne valný dojem, nároků na partnerku má spoustu, ale o tom, že by i on udělal někde kompromis se nějak vůbec nezmiňuje

139
Kamča
Reagovat

138 – to už je další věc, jak se během natáčení projevoval, anebo jak to TV sestříhala. Zatím působí kladně, tak hodnotíme kladně, ale souhlasím, že se to může změnit.

140
haha bimbi
Reagovat

136 – holoubku, mě připadá vyčůranej ten Jan nebo Jeník – nevím jak se jmenuje, ten pětatřicátník někde od Strakonic. Má takový divný, neupřímný oči. Připadá mi jaho ulhanej. Indián je asi „jen“ mačo a fyzická podoba tý baby je pro něj to nejdůležitější, asi proto se 3x rozvedl, že bral krasavicu a ejhle, ona to byla taky mrcha :-DD. Rozhlašoval „hlavně né lvici“ a pak viděl fotku holky s odulou pusou a bral jí lvice nelvice. Jo a taky mi připadlo doslova blbé ukazovat fotky odmítnutých s tím mnohdy hodně neomaleným komentářem. Ovšem divácky to je jistě velmi zábavné, že :-/
Ono nemá cenu zatím mudrovat jakej kdo je protože Prima to stejně všechno krapet sestříhala a upravila pro potřeby co nevyšší sledovanosti.

141
Poštovní holub
Reagovat

140 – smesvině už všechno a všechny odhalily na podzim.Nebylo to nic těžkýho, protože mnozí exhibovali jak diví. Až jim to asi zakázali,ale i tak se vykecávali, kde to šlo. A máme taky svůj trumf – Láá-Luu. Přímou účastnici, která nás trošku zasvětila. Jeníček mi taky moc nesedí, no a ty oči můžeme rychle vyřešit.Skleněnek nám zůstalo dost.
Indián je v podstatě chudák, roky přibývají, žen, se kterými se ještě „nezasnoubil“ ubývá, takže možná vypukla „panika z přivíeajících se dveří“? Standa panikou prošel nedotčen, nevšiml si, že dveře jsou dávno přibouchnuté.

142
kanárek
Reagovat

141-Perlíš holube, perlíš! :-))

143
haha bimbi
Reagovat

ježiš co – on má skleněný oko? Tak to pardón, já zas taková semsvině nejsem, teda jenom občas :-DD
A jinak – co si budem vykládat, někteří z nápadníků měli dozajista pocit, že díky televizi budou odhánět davy krásných, chytrých a pracovitých mladých žen vidlema:-D akorát že asi nikomu z nich předem nedošlo, že tady nejde o seznámení, nýbrž o pobavení televizních diváků, tedy včetně nás, žeano :-))

144
Lea
Reagovat

Bušák se za víru schovával, Jirka je její obětí.

145
kanárek
Reagovat

144 Lea- Jak obětí? Říkal, že se stačí správně pomodlit a kladný mail přijde 2.den! Kdo tohle má?

146
anja
Reagovat

144 Lea, oba jsou obětí leda tak sama sebe

Bušák i Čoček – čisté dušičky několikrát za týden prané v kostele a kolem baráku bordel, šrot a špína

147
Mikesh
Reagovat

108 – no, představ si, Ajdo, že jsem úplnou náhodou přepnul na Primu a zrovna tam začínal farmář. Nějak jsem ale nebyl soustředěný a tak mi nějak unikl smysl pořadu a dokonce i děj. Koukl jsem na Panáka, abych pobral chytrosti, a ono tady nic moc. Tehdy. Následně jsem zjistil, že jsem totál Neználek, páč většinou nemám Ahnung, o čem je zde řeč (FB se štítím). Pořad sám byl děsně natahován, asi proto mi unikaly detaily. Chtěl jsem si pustit záznam, ale tam mě to zaskočilo. Chtěli po mně nějaký přihlášení (o to nic), ale tuším i adresu a další věci – nic pro mě. A to ještě nevím, jestli to už není nějaká placená služba. Nějak si s tím nevím rady, a tady mi asi nikdo neporadí.
Výsledkem každopádně je, že se zatím zdržuji komentářů, potěšil mě hlavně rekap.

148
kanárek
Reagovat

147- Ahoj Mikeši- to není možná, po mně to nic nechtělo ,jestli není závada na tvém přijímači :-(

149
Poštovní holub
Reagovat

Já se teda neštítím ničeho. A hlavně jsem zvídavý a všechno chci prozkoumat. A všechno lze mít pod kontrolou.
Kanárku, po mně to taky nic nechtělo, asi to ptáci mají jinak, než kočky a kocouři.Já bych je teda taky, bez identifikace, nikam nepouštěl.

150
anja
Reagovat

147 Mikesh, z archivu to normálně jede, není možné že máš problém

151
Evík
Reagovat

Ahoj všichni, dovolte malé OT… :) Tak jsem myslela na milého Mr. Levyho, jak se mu během jedné chvíle stala z jeho levíků zvířátka na úrovni terarijních zvířátek… S těmi se totiž také nedá mazlit… Protože když ho lev Fufík ochutnal, tak už se mu zřejmě nedá vůbec věřit… A jakou měl kliku, že se lvice nepřidala k rautu… A jakou měl další kliku, že byl schopen se sám z klece dostat a zavolat si pomoc… A teď má ty fešácké tlapky z obvazů jako jeho miláčci… A protože nejsem chovatel divé zvěře, tak nerozumím tomu že jde páníček do klece spolu se žrádlem k hladovým lvům… Možná se mýlím, ale nestrkají i cirkusáci papání svým šelmičkám pod mřížemi? A až pak se jdou kočkovat? :)

152
Bazinga
Reagovat

:-), koukal někdo na obrázky na iprimě? :-D
Rande v penzionu Romantika

a) Laťka vypadá naprosto famozně na obrázku „6 ze 35“ :-D
b) dále mě rozveselil obrázek 17. Jirka má ruce tak dlouhé jak „soudružka učitelka Monika Načeva v Pražské pětce“; Funglovka nám Nebojfu okupuje na více než 45% těla a ta paní napravo má ruku jako těsně před pořízením rentgenového snímku
c) na obrázku 26 mají ofinu opravdu všechny a u toho nebohého dítěte to vypadá, že k ní přišlo násilím
d) při bližším prozkoumání obrázku 28 musím konstatovat, že Indiánovo zaujetí dívkami s plnými rty chápu. Protože u neplných rtů ty jeho pak při líbání musí fungovat jako vývěva.
e) a poslední – tomu 19 letému puclíkovi jsem udělila na základě fotografií titul „Tupan roku“, vzhledem k tomu, že ho hodlám i nadále přeskakovat, nemohu zaručit, že mu nezůstane až do konce pořadu :-D

153
okkvp
Reagovat

148 – ale kanárku, kolegyně, jak možno, že nepoznalas, že Mikesh ftipkuje (nepíše mi mi písmenko)

154
Mikesh
Reagovat

148 – nestraš, jako by nestačilo, kolik mám sám závad, a teď ještě na přijímači ????

155
okkvp
Reagovat

152 – ehm, předsedkyně, jakéže obrázky na iprimě, já nic co by mohlo to tebou popisofané připomínat nenajít

ofšem zato jsem klikla na ofic odkaz na ofic fejs bůček a tam ve foto tedy poněkud difní frajeri

157
okkvp
Reagovat

155 OT – a hele, zaplať bůh už „vV“ zase píše a dokonce malé i velké (ale od oběda po zálehu zvířetem fakt nepsalo – píšu upoutávku na další bydlení a už jsem se těšila, jak to bude s tou záměnou za „F“ veselý)

158
Mikesh
Reagovat

Ne, prostě to nejde! Už jsem to jako nahlásil a zatím nic, ani nevím, jestli to vůbec odešlo. Přitom starý díly mi pustit jdou, teď ani ťuk.

159
Ivana33
Reagovat

Zdravím všechny:) Musím se přiznat, že jsem čím dál víc „pozadu“ a mnohé vaše příspěvky nechápu, protože nemám dost „zákulisních informací“. Ale to nevadí, alespoň budu třeba překvapená vývojem:) Já totiž po pracovním dni ve školství tyto pořady využívám k tolik potřebnému „vypláchnutí hlavy“. Takže- zkoukla jsem první díl, chvílemi mě to nebavilo, tak jsem přepínala na Hotel Pornodise a fascinovaně chvíli hleděla na tlupu plastikových hominidů a vypatlaných pipinek (páč tak koncentrovaná blbost na jednom místě se hned tak nevidí), abych se pak vrátila k farmářům. Jak je vidím po prvním díle: „indián“- vulgární stárnoucí donchuán, Michal- předčasně zestárlý teenager, pětatřicetiletý Jeníček- spoléhá na to, že na něm ženské „něco vidí“, pořád asi těží z genů, ale už též začíná fyzicky chátrat, Jiří- nechci urazit, má svůj svět a po pravdě řečeno tyhle typy ve mně vzbuzují lítost, čili bych mu samozřejmě partnerku, se kterou by si vyhověli, přála (bez ironie). Tož zatím tak :)

160
Ajda
Reagovat

158 Mikesh,
jsem to teď vyzkoušela a video mám bez problémů.

161
Laa Laa
Reagovat

Ahoooooooooj :-D tak jsem tady :-) omlouvám se za zpoždění, ale vážně jsem zamrzla :-))
mám pár dotazů a připomínek :-D

40- ty svatý mám proto, že jsem věřící a dostala jsem je. Všechny. A i když vím, že je to už moc, nemám úschovné bezpečné prostory, takže je „schovávám“ na zdi, kde se jim nic nestane :-D

47-proč ten výběr z mých slov a žádný komentář k tomu? Každý, kdo mě zná, už ví a kdo neví, tak se zeptá sám.

118-signálů jsem dala víc než libo, jen sama nevím, kolik jich tam zůstalo a kolik jich odhalíte :-D

124-pravda, pravda, jen připojuji, že rodina nehledá ženu, tu už má :-D ale dělníka…

138-PRAVDA 100%

134-nedej na dojmy :-)

144- ANO !!

Tak a do mě přátelé, já se nebojím. Jen buďte věcní, upřímní a pravdiví. Žádné podpásovky, typu vylévání si zlosti na druhým, myslíc přitom na své utrpení, zlost a zášť, doufajíc, že se mu uleví. Neuleví a já to navím přežiju :-)
to jen tak, na úvod :-D

162
anja
Reagovat

Ty fotky z toho prvního setkání v penzionu mě zas nadzvedly. když už lezu na nějakou takovou imprezu, obleču se aspoň trochu slušně, společensky neformálně, slavnostně či co, že. Baby džíny, tílečka, břucha ven, sakra to žádná farmářka doma nemá šaty?

Všechna čest Michalovi – černá košile a džíny dejme tomu když zamhouřím obě oka vypadá jakžtakž. Indián to pojal stylově, palec nahoru. Ovšem ostatní chlapi v těch strakatých hadrkošilích děs běs. Speciálně Jeníček, a to byl můj černý kůň, to úplně pohnojil – ožvachlané triko, na to košile a přihodí to všecko o dvě čísla větší mikinou s kapucí

163
kanárek
Reagovat

161- Zdravím Laa-laa! :-) Tak jsme tě detektivně správně odhalili? Je srandovní, že tys měla jako jedna z mála aktuální fotku …ale naživo vypadáš líp (i přes ten objektiv teda).

164
Poštovní holub
Reagovat

161 – Taky zdravím Laa-luu! Jsme rádi, že jsi všechno ve zdraví přežila a že nás budeš krmit zrníčky událostí. Asi nesmíš prozradit všechno, ale jsme bystří a umíme číst mezi řádky. No a co neřekneš, to si vymyslíme.

165
Kapi
Reagovat

zdravim a vital Laa lu- na zacatek by mozna bylo dobre rici, co rici nemuzes a potom vzdy rict to nejhlavnejsi cim nas oblbli v aktualnim dile a co bylo jinak. dekuji!

166
Ajda
Reagovat

161 – Naše stará tetička, silně věřící, vždy tvrdila, že se kříže, obrazy a ani nic jiného s touto tématikou nemá nikomu dávat, přináší to prý utrpení.

167
anja
Reagovat

aha no já už jsem trochu v obraze, pročetla jsem si minulou diskuzi, se těším na Kleo 2 :D

Laa laa bude asi moci jen glosovat, souhlasit či nesouhlasit, to je ok :)

168
Laa Laa
Reagovat

Názor tetičky jsem nikdy neslyšela a dárky dává i kněz, tak nevím, nevím, jestli tím myslel utrpení :-) spíš povzbuzení a podporu přímo u zdroje svého svatého, bych chápala.
Ten velký obraz Ježíše mi nechal třeba kluk, který ho od někoho dostal a nemohl si ho vzít sebou do ciziny. Ten druhý velký mi dal pán, z vděčnosti za mou péči o něj, malé obrázky mám i z lásky, i od kmotry, i od dětí, takže je mám ráda a tímto jim prokazuji úctu a lásku, že si vážím jejich darů. A navíc se mi fakt líbí :-)
Já bych je nedala nikam, ale nové věci s touto tématikou se darují naprosto běžně. A utrpení? Kdo ho dneska nemá dost od politických machinací? Kdo může říct, že se ho nic nedotýká a netrpí čímkoliv? Já se toho nebojím. Posiluje a prozrazuje přátele a ty, kdo to s tebou myslí upřímně. Fakt.
Takže se neboj taky a užívej si krás života :-) – hlavně s láskou…jak zpívá ve své nové písni Marcel Zmožek :-))

169
Laa Laa
Reagovat

přátelé, jen se ptejte :-) co mohu, pomohu, co nemohu, dám Bohu :-D

170
Ajda
Reagovat

168 Laa,
neboj, já se nebojím, ale ono na těch „moudrech“ starých lidí vždy něco bylo. Ale to není téma diskuse.

171
Marcela
Reagovat

LaaLaa,když se nikdo neptá,mě to teda zajímá. S Jiříkem jste zůstali spolu?

172
okkvp
Reagovat

Laa luu zdraví i další semsvině – se přiznám, že jsem ráda, že ty jsi zrovna ty, neb ty to tu uneseš ;-)
ad tvá opověď na 124 – copak hledání dělníka možno tušit víceméně u všech (kromě reklamy a podivných osobních choutek), tož to nepřekvapuje. Ale zaujal mne náznak že už nějaká čočkuje???? Vybrána snad rodinami před 30 lety?

173
Laa Laa
Reagovat

Nic vám nepovím, jen se dívejte, jak to dopadne :-) přeci vás nepřipravím o překvapení děje :-)
máte právo se ptát na věci soukromé :-)
s těmi pořadovými neuspějete :-(

174
kanárek
Reagovat

Kurnik, Laa Laa je tajemná jak hrad v Karpatech :-/. Podle pořadu bych řekla, že ty budeš ta pravá osudová, mělas nejdelší vstup, celou dobu zahalený do jemného růžového šerosvitu :-) a to tvůj dopis byl z těch kratších… Být těmito diskusemi nepostižený divák, čekala bych že spolu budete kráčet ruku v ruce vstříc vycházejícímu slunci.
Ovšem ten první záběr na Jiřího chalupu byl střízlivějící…musela jsem si to pustit znovu.

175
AndyS***
Reagovat

No nevím, z Jirky jsem zatím měla dobrý pocit. Podle Laa tak svatý asi nebude, ale hodný snad ano. Ještě mne zajímá otázka děti uchazeček, Hanka zřejmě zatím děti nemá, asi by mi k Jirkovi nejvíc seděla, možná právě proto. Mám trochu pochybnosti, zda by se na takovém hospodářství věřící rodiny dobře žilo vyženěnému dítěti, které není zrovna mimino. Tím se nechci nikoho dotknout, ani Jirky, ani jeho rodiny a ani nápadnic.

176
kanárek
Reagovat

175- AndyS
To bych řekla že není otázkou víry, ale vždy povahy jednotlivce (a pokud vím, tak miluj bližního svého je docela zásadní pokyn) Oni věřící lidi nejsou uniformní a nerozdílné stádečko :-). Ohledně dětí by se prostě museli domluvit.
Bezdětná by měla být ta 2. nápadnice Martina?(aspoň to psala v dopise…byť byla na fotce s dítětem)

177
Lea
Reagovat

Aby Laa nebyla nová Pavla. Ámen!

178
Poštovní holub
Reagovat

173 – Tak já začnu vyzvídat věci soukromé:) LaaLoo, jsi zamilovaná? A máš vztah, který nějak souvisí s médii? Z toho, co jsi zatím napsala, jsem vyrozuměl, že ne. To ale znamená, že Jiřík je volný pro Funglu!

Já teda osobně si myslím, že všichni přihlášení hledali pomocnou sílu. Jestli tu pomocnou sílu využijí potom komplexně, to spíš záviselo na konkrétních ženách. A vážně si myslím, že seznámit se takhle je skoro nemožné.
Za zády štáb, Alenu, rodiče, pana faráře, snoubenky – nakupil jsem to na jednu hromadu, Popelka to přebere.
LaaLoo, šla jsi do toho s tím, že možná opravdu najdeš někoho proživot?Je to jen osobní otázka, nebo už „pořadová“?

179
Lojza
Reagovat

161- Laa Laa
Proč ten výběr?
Z výběru vyplývá (ale mohu se mýlit), že se řídíš rozumem, nespoléháš na Hospodina a ani na faráře.

Galerie byla zajímavá, stěny snad i čerstvě vybílené. Cyklistická vložka pěkně zapadla do děje.

Já bych Jiříkovi věřil, že po manželce touží, už dlouho touží. Zde je ovšem nůše problémů. Závislost na oné nauce, která má k početí i k zrození prazvláštní vztah. Vliv faráře, matky, sestry.

Mnoho věcí a činností je omluveno, ale máloco uděláno. Stav hospodářství je výsledkem netečnosti a lenosti Jiříka. Těžko odůvodní, že nemá na dva metry čtvereční prken, aby opravil vrata, že nemá pár stovek na fůru písku, na trochu vápna a cementu.

Nějak si nedokážu představit, jak bys dlela v onom divném stavení, když jsi zvyklá na svůj pohodlný byt s příslušenstvím. Při této představě si do toho zatím nemotám ani shora zmíněné osoby, ale stejně to nedám. Mám malou fantazii.

180
koc
Reagovat

simono alzbeto doufam ze jsi neblbla ;-)

181
koc
Reagovat

co je to ten kovozemedelec ? .. to jako ze se zasejou zelezne piliny a sklidi hrebiky ci šrouby ?

182
Poštovní holub
Reagovat

Já mám teda fantazii hodně velkou.
Z Jiříka mám pořád pocit, že on tu nutkavou potřebu manželky pozdržoval tak dlouho, až ji pozdržel. Je to stejný, jako když nemůžeš jít spát, pracuješ a přetáhneš to. Když už můžeš, tak už nemůžeš. Jakoby ten správný okamžik propásl a teď už to nejde a nejde. A prosím, nemluvím o intimnostech, ale o sféře pocitové. Jste někteří zblblý z toho divnýho hotelu, tak aby se nám to nepletlo.
A pokud jde o Indiána, ten to zase tak dlouho nepozdržoval, až vypadá tak, jak vypadá.

183
Poštovní holub
Reagovat

181 – To je zemědělec v brnění.

184
okkvp
Reagovat

179 – u nás (babi) ve vsi byla rodinka s velmi podobným stavením, okolím i strojním vybavením, jež se kupilo kolem. Paní si téměř na potkání neustále stěžovala na drahotu. Přičemž se v obci všeobecně vědělo, že pětistovkami vycpávají duchny

185
Evaa
Reagovat

Ahoj,

díky za skvělý rekap a ještě lepší diskuzi. Mám si to vlastně vůbec pouštět?

186
kanárek
Reagovat

185- Ahoj, ono přes polovinu je to opakování…stačí 2. půlka :-)

187
Laa Laa
Reagovat

178- ano, ne, ano
179- souhlasím, ale ne zcela
180- co tím myslíš?

188
Poštovní holub
Reagovat

187- Děkuji! Stručné, výstižné, jasné.

189
Mikesh
Reagovat

Hurá, tak mi kluk spustil videa z Primy, můžu to zkoumat. Sice říká, že sám neví jak, ale prostě to už jede. Následně jsem si pročetl komentáře pod foty farmářů … a ono to tam vesele jede už někdy od srpna – a že tam jsou teda chuťovky. Teda, moc jsem to neprobíral, tolik času zase nemám, ale náhodou jsem narazil na úplnou perlu. Tuhle Blaženu bychom měli nějak nalákat k nám do diskuze, ta by nám to tady rozčísla! Předkládám:
drazí moji, chtěla jsem se jen zeptat, jestli nevíte někdo něco o Johaně. Už jsem o ní dlouho neslyšela. Zřejmě bude asi v jiný léčebně než já, jinak si to nedovedu vysvětlit. Taky zrovna právě štrikuju v Bohnicích, kam mě Véna poslal srovnat si myšlenky, což vůbec nechápu, protože já když jsem ho načapala s Milunou, ničím jsem po něm neházela, jen jsem mu prostě ***ovi otrávila všechny králíky, dala mu do jídla projímadlo a propíchala gumy u motorky. Samozřejmě všechno z legrace. Ten blbec Venca snad nemá vůbec žádný smysl pro humor. Vůbec mu totiž nedošlo, že taková blbost, jakože mi sliboval manželství a věrnost a pak si šel za jinou, mě přeci nemůže rozhodit. Mám přeci Karla :-)
Nikdy bych se kvůli nikomu nenechala vyprovokovat k tomu, abych se nedej bože ztrapnila, jsem přeci úžasná a distingovaná dáma a to vždy a všude. Všechny své problémy vždy zvládám s dokonalým nadhledem a nikdy nepochopím ženskou, která provedla z lásky někdy nějakou tu kravinu.
Teď vám mě napadlo takové humorné přirovnání: „kdo hlásí, ten trousí“, ale vůbec nevím proč :-) Tak pa a slunce v ruce. Vaše Bláža :-)
Tak co tomu říkáte? Teď jenom přemýšlím, jestli tam nepůsobí pod pseudonymem Bazinga.

190
kanárek
Reagovat

189- Není to obsah nějakého Slunce, seno,…? :-)

191
Sestra farmáře Jirky
Reagovat

179 Zdravím, Lojzo, tak pár stovek ? :-) To Jste mě fakt upřímně rozesmál :-) :-) :-)
Snažně se přimlouvám u Blaženy: Buďte na ni doma móóc hodný, sekejte nějaký čas dobrotu – aby Vám konečně aspoň na chvilku vrátila klíče od Trabantu a pustila Vás do města na výlet – Jste dost mimo ceník :-)
Proti svému zapřisáhlému přesvědčení se napřed pomodlete. Důkladně :-) Aby (po takové době) chytnul :-)
Ve městě né na pívo ale hurá do stavebnin – a nato budete tuze rád, že jste zapomněl i ten přívěsný vozík opřený u kurníku – nebylo by jej za co už naplnit :-( A Blažena po vás tolik chtěla opravit komín… :-(
Jen cement a písek na vyspravení náspy, po jejíž provizorně rozkutané polovičce Laďka při předávce dopisů tak odvážně i statečně pohopkávala (učiněný kamzík :-) ) nás vyšel na pěticifernou sumičku :-(
Ještě že se aspoň to kamení do základů dá sesbírat po polích :-) To do toho nepočítám bráchův čas s tím celým u krumpáče strávený – toho jaksi u sedláků není mimo zimu 2x nazbyt.

Měli jsme tuhle doma takovou krásnou uvolněnou nědělní chvilku poezie – brácha si odněkud na FB (je tam jako Jirka ekosedlák) vypůjčil od jedné dobré duše citát a celý tumpachový jej nám plamenně přednesl: :-)

„Dřív, než mě budeš pomlouvat a soudit můj život…
obuj si mé boty a projdi mou cestu,
projdi mou minulost, pociť mé slzy, zažij mou bolest, projdi roky, které jsem prošla já,
zakopni na každém kameni, na kterém jsem zakopla… Pokaždé vstaň a jdi dál, tak jako já.
A teprve potom můžeš soudit moje chování a tvrdit, že mě znáš !!!“

192
Sestra farmáře Jirky
Reagovat

161 Laa Laa: Pracovní sílu? :-) Nech to koňovi, ten má větší hlavu :-)
Tuto neodkladnou hrozbu řešili už za totality Bob s Bobkem:
„…A próóóč ?“ „Protože práce šlechtíííí !…“ :-) :-) :-)

193
Sestra farmáře Jirky
Reagovat

138 Anja: Z těch „nereálných požadavků“, co tam pak byly v medailonku k slyšení, byl Jirka sám jelen :-) Nadával jak špaček :-)
Že říkal Laďce v tom medailonku jen něco v tom smyslu, že zaručeně ne jedině svobodnou či dokonce jedině bezdětnou, že se nechce dopustit stejné chyby jako jeden nejmenovaný kolega v minulé řadě. Že není fanatik – že dokáže slevit ze svých požadavků – o těch“škodlivých extrémech“ že prý tam ostatně mluvil taky :-)
Šlo mu (jako věřícímu) o to, aby případný bývalý sňatek uchazečky šel církevně zneplatnit, nebo byl už neplatný. Což je jinak dost zařizování – „běh na dlouhou trať“ – 2 soudy, 1,5 roku handrkování po dvou soudních dvorech… a s nejistým výsledkem :-( Už mu není 20…škoda každého roku :-(
A děti má taky tuze rád :-) To pro něj nebyla až taková zásadní podmínka – i to pak v medailonku připustil. Vždycky, když to na něj „sedne“, tak jen „bulí“, že závidí spolužákům, že mohl mít už takových krásných ratolestí :-(
Je jasné, že tak trošinku (jako ostatně skoro každý chlap) uznává, že vlastní je vlastní – ale Jirka není nepřizpůsobivý tvor – každé děcko je zcela neopakovatelný originál – a kolikrát se rodič nemusí pochopit i s tím svým, to by bylo takové „vaření z vody“ :-)
No, zkrátka: brácha o koze a Laďka o voze :-)
A to samé i o té VELIKÉ církevní svatbě – kde to vzniklo, fakt brácha ani zbla netušil :-) To vůbec není bráchův styl – to mu taky jen tak „přišili“ :-)
Nějakou tu malinkou „kutálku“ po kostele k troškovnímu potančení snad ano, to brácha tuze rád (pokud to, děvčica nebohá, stráví :-) ) ale nač nějakou velkolepou mega pijatyku? :-)
Pořád jej slyším v uších, jak se po tom medailonku chytal za hlavu a divil: „Na co ??? – za to mám udělanou celou koupelku, s kuchyní i se záchodem ???“ :-) :-) :-)

194
Poštovní holub
Reagovat

Já se tak držím zpátky a tady se asi protrhla přehrada.Na několika místech.:)

195
koc
Reagovat

194 – ;-) .. kazdy obzalovany ma pravo na obhajce ne ?

196
kanárek
Reagovat

Kdo že se to tu přestal orientovat v ději? Hlásím se do klubu! :-)

197
Mikesh
Reagovat

Ahoj lidi, tak jsem prozkoumal poslední díl a:
Ta LaaLaa je celkem ucházející ženská, mezi tím výkvětem tam celkem snadno zapadne. Co se týče vyzdobení svého bytu obrázky s náboženskými symboly, tak taky žádná hrůza. Je vidět, že jste neměli babičky, žijící v domě na vesnici, tam bylo takových obrázků neurékom – pravda, nebylo jich tolik na jednom místě, ale byla to běžná výbava našich babiček (teda vašich prababiček). A Laa to tam měla celkem vkusně naaranžováno.
Kovozemědělec byl malý rolník, jehož políčko jej neuživilo, a tak si přivydělával v nějaké blízké fabričce, kde si odpracoval svoje a po návratu domů odkráčel ještě na pole (teda pokud mu zbývaly ještě síly). Poměrně rozšířeno za 1. republiky, ale přetrvávalo to ještě za komunistů. Dokonce až do r. 89 se takto mohli označovat někteří lidé, co měli ty své záhumenky.

198
Mikesh
Reagovat

Ajdo, věnoval jsem zvýšenou pozornost tý Latěně (teda její obuv jsem fakt nezkoumal, to je pod mužskou rozlišovací schopností). Takže: jednak my, mužští, prostě Latěnu vnímáme mužskýma očima, jestli jako tušíš, co tím mám na mysli. Jinak jako jó, je krapet střelená, ale zrovna teď jsem zahlédl coby moderátorky slavnou Lucku Bílou (opravdu jen zahlédl, páč dýl to nešlo) a pak jakousi Jandovou (kdo to je???) a řeknu Ti … ZLATÁ LATĚNA!! To je prostě proti těm celebritám schovanka z kláštera. Aspoň u farmáře, ty pořady, co tam zmiňujete (a kde má ještě jako vystupovat) vůbec neznám.
A nedosti na tom, zahlédl jsem ještě jakési Pornodise – nějak mi uniklo, kdo je tam hlavní moderátorka, ale zahlédl jsem tam jakési totál dřevo (mluvilo to česky), a to byla teda síla, a pak tam ještě je jakási slovenská welitelka, a tam už fakt nemám slov. Shrnuto: buďme vděčni za Latěnu, oni snad z těch televizních holek ještě vybrali to nejlepší.

199
Mikesh
Reagovat

196 – kanárku, já se právě orientovat začal.

200
Evaa
Reagovat

196 – Já, dokonale :-)

Díky za varování, dle pana režiséra skutečně opakování matka moudrosti… ovšem kromě Indiánova špatného Ř, které jsem minule fascinována jeho účesem přeslechla, Laďčina neustálého drbání se tu i onde (to má ekzém, tik, nebo nějaké breberky?) a působivých zátiší u Jirky na dvoře (sestro promiň, nechci se vás nikoho dotknout, ale spousta věcí není o penězích) tak nějak nic překvapivého (buranské poznámky některých k fotkám žen nepřekvapily vůbec).

193 – pokud si vzpomínám, byl minimálně tady opakovaně varován

201
Cože
Reagovat

Mikeshu, vkusně? Ale houby vkusně.
Jinak jsi typickej vocas, kterej soudí, protože někdo je celebrita – kdo to je? a podobný key a vůbec nehodnotíš jejich výkon. Aneb, když budou dva moderátoři, jeden na to bude mít papír, bude u tebe vždycky lepší než nějakej noname. Vole blbej.

202
Mikesh
Reagovat

201 – nepřekračuje tenhle příspěvek poněkud hodně zdejší úzus chování? Nemluvě o tom, že mu v tom ostatním vůbec nerozumím. Cože tím vlastně chtěl „Cože“ říci?

203
Poštovní holub
Reagovat

195 – Tak to teda vůbec nechápu, proč si nevybral mě!Já bych ho obhájil tak, že by na to do smrti nezapomněl! Já jsem si ho totiž oblíbil.

204
Laa Laa
Reagovat

A jéje, už ta lavina slov opět spustila své vodopády :-)

205
L
Reagovat

191
No ni?
Tož jsem vyslechl výzvu. Vodprosil jsem Blaženu za všechny hříchy minulé i budoucí, jako odpustek musím přivézt nákup z Kaufu.
Vyfásnul jsem klíče, ještě že byla baterka odpojená a nabitá.
Ometl jsem smetí a slepičince. Otevřel kapotu. Kuny, zaplať, nevím komu, ty dva zapalovací kabely nepřekousaly. V nádrži ještě něco zbylo z poslední cesty, kdy jsem slavně vyvezl rodinu za dědinu. Připojil jsem baterku, že červený je plus, vím. No ni?
Zasunul jsem klíč do spínací skříňky. Modlitbu jsem hříšně vynechal, protože chápu, že si víc soucitu za jeden den nezasloužím.
Otočil jsem klíčem a tam ta da tam…Vyvalil se smrdutý dým špatně spáleného paliva.
(Téda, sestra ekosedláka a přidělila mně vozítko s dvoutaktním motorem u něhož lze o splnění emisní normy Euro 4 úspěšně pochybovat.)
Můžu být rád, že mě Blažena pustila samotného, to samo o sobě bylo velkým svátkem. Zadala úkoly a poskytla mně potřebný čas na návštěvu stavebnin. Hned se toho ale chytla a chtěla, abych cement s vápnem přivezl. Žádné mrhání časem a benzínem!
Zítra mně prý vysvětlí, jak s ním.

Zkoumal jsem osvětlení, i zadní svítilny byly úplné. Svítí, bliká levá i pravá, brzda svítí, stěrače stírají…
Nedal jsem na radu sestry Jiřího a připřáhl jsem vozík. Přece se nenechám tolik ovlivňovat.

Ještě z minule jsem si pamatoval, že musím jet vpravo, schéma řazení je namalované fixou na předním skle.

Nejdřív do sámošky. Vybral jsem vše, jak Blažena poručila.
A huráá do stavebnin. Pytel cementu za 62k, beru čtyři, metrák za 248 k. Kolik vápna, určitě mnohem víc než cementu, dáme deset pytlů po 66 k. Ptal jsem se po písku, abych mohl sestře Jiřího referovat. Tuna za 330k. No nechtěl jsem, do vozíku za trábošem se už stejně nic nevešlo, navíc doma máme několik kubíků. Nechal jsem slečně alespoň 12 k diškreci, aby nebyla smutná, že hledala cenu písku zbytečně. Moje útrata ve stavebninách 920 k. A to jsem netroškařil.
Mohl jsem koupit i méně pytlů, jenže Blažena si kromě komínu ještě vymyslí nahození zdi u náspu nebo v průjezdu. Nebudu riskovat výčitky pro nehospodárnost.
Benzín už je za 36 k litr a ještě musím přidat olej, jinak bych to příště táhnul na kárce.
No ni?

206
Laa Laa
Reagovat

:-D :-D :-D

207
okkvp
Reagovat

205 – dík :-)))

208
Poštovní holub
Reagovat

205 – Taky jsem si tě oblíbil.:)

209
Bobby Brown
Reagovat

Zdravím kocoura :-)
Jestli myslíš Martu Jandovou, tak ta se mně zrovna líbí, hodně zajímavá ženská. S Laďkou taky nemám problém, trochu přerostlá puberťačka, ale jinak dobrý.
Dvěstějedničku nemá smysl řešit a reagovat na to. Víš jak to bylo v HSTM, nejlepší je nereagovat.
Mmch, HST a HSTM mi dost chybí, to se mi z těch seznamovacích RS líbilo nejvíc.
Co se sestry týče, asi tu budeme mít RS televizní a pak tu RS vysvětlovací, podobně jako v HSTM 2. :-)

210
Evík
Reagovat

193

Ahoj sestro, bojuješ za bratrovu čest statečně, ale obávám se, že to s přibývajícími díly bude ještě náročnější… :)

A co se týče mě, určitě bych coby žena pro celý život svatbu ocenila… Vana a záchod příliš romantických vzpomínek nevyvolá… :D

211
Mikesh
Reagovat

Ahoj Bobby, já zase až tolik neřešil exteriér těchhle těch dvou celebrit (jako kočeny to mohou být, proč ne – za ty prachy), ale mě Ti tak nějak bleskově zahnala celá atmosféra těch pořadů. Celé to bylo prostě tak uhozený, a ty holky tomu fakt nedodaly nic, ony to spíš ještě zhoršovaly, takže jsem na ňáký jejich prohlížení opravdu neměl čas. Jako vydržel jsem jakousi písničku od Lucky, protože v tomhle dobrá je, ale jinak jsem po pár ftipnostech přepl na pořad o životě v mraveništi. Následně jsem se v článcích dozvěděl, že jsem dobře udělal, protože komentátoři a i jich diskutéři to celé roztrhali na cucky. Jak říkám, Latěna může působit jako pubertální blbka, ale pořád mi přijde víceméně normální. Teda proti tomu, co je jinak v telce k vidění.

212
Ajda
Reagovat

211 Mikesh,
však jsem už tu Laděnu vzala na milost, ale ve VIPkách se na ni fakt nedá dívat. Ještě štěstí, že se zas tak často nedívám :D

213
okkvp
Reagovat

chi, kdo tu měl starost o přenášení nemocí, když viděl ukázku na příště s tou hloubkovou líbačkou? …. ve fotkách k jednomu z dalších týdnů je Indián zachycen s poněkud vyděšeným výrazem, jak odebírá lísteček o zaplacení regulačního poplatku za ošetření v nějaké nemocnici ;-)

214
Poštovní holub
Reagovat

213 – A já pořád, z čeho tak zhnědnul. Jsem myslel, že je to solárko a ona to byla infekční nemoc.

215
Poštovní holub
Reagovat

A protože to mám za úkol, přináším zprávy z bojiště. Indián je prý už dokonce ženat. Zapomněl jsem to počítat, tak nevím kolikáté to závazné spojení je.Tentokrát je údajná nevěsta movitá, takže je možné, že nám zahnízdí, věk už na to má.
Standovo bojechtivé komando, složené z obdivovatelek umlčí každou případnou revoltu a vyžaduje přísně jen oslavné komentáře. Vidím to tak, že každé ráno je nechá Standa nastoupit, rozdá jim natištěné pokyny a dopředu připravené oslavné komentáře a běda každé, která poleví. Večer to pak vyhodnotí a rozdá do sešitků razítka zvířátek, nebo černé puntíky. Ty nejlepší pak dostanou od Aleny večeři.
Jirkova popularita stoupá, myslím, že po odvysílání pořadu se najde i nevěsta, kterou sestra farmáře schválí.
Ti dva zbývající zatím na svou chvilku slávy čekají.

216
Ajda
Reagovat

215 holubek,
nechápu, co na tom Standovy ženské vidí.
Vypadá jak bezdomovec z nádraží, umaštěný, zanedbaný, přehnaně sebevědomý, nic přitažlivého nevidím.

217
Enaz
Reagovat

Já se kvůli vám snad začnu dívat :). I když nepředpokládám, že RS je zajímavější než vaše posty.
Tímto Vás všechny zdravím.

218
Poštovní holub
Reagovat

216 – Musí vládnout záhadným šamanským kouzlem, nasype to holkám do čaje a má vystaráno. Ty neomámené ho prostě vidí reálně a značně odpudivě. Naštval mě, jak kritizoval jednu uchazečku a byl za vtipnýho – to,o tom malování. za A/říká se:neznám tě, ale umyju tě…./což asi Staník považuje za zbytečné, a za B/ jemu by nepomohlo ani špičkové zkrášlující pracoviště. Dědkovi nechutnýmu. Toho jsem si fakt neoblíbil.

219
Poštovní holub
Reagovat

217 – Zajímavější teda vážně být nemůže. Máme lepší scénáristy.:) A ahoj.

220
Wally
Reagovat

AA byl přece v nemocnici, to jsme řešili už loni, zapadl mu kamínek v alkoholické skvrklé ledvince, svatba má být s dámou z Prahy, během budoucích pár měsíců.

Standa snad nestojí ani za pár písmenek.

Laa Laa slíbila mávat a dávat tajné vzkazy z lístků čaje až u Jiříka doma, tak musíme vydržet :-))

221
Poštovní holub
Reagovat

220 – Wally, moc tě zdravím. Těšil jsem se na tebe.:)

222
Evík
Reagovat

201

Milý cože, jestli Ti mohu poradit, jak nejideálnější je v rámci zachování svého psychického zdraví příspěvky tohoto nicku přeskakovat… Já to tak už nějaký rok dělám… Byl na všech diskuzích, kam se člověk podíval, a všude jenom poučoval a útočil… Přestala jsem na stránky těchto pořadů chodit, ale protože je nezničitelný a nezmizel v propadlišti dějin, tak jsem se ho naučila ignorovat… A jde to výborně… A ještě budeš mít diskuze přečtené mnohem rychleji, bez těch šílených kilometrových rozborů… :)

223
Evík
Reagovat

215

Ahoj holube, jsi opravdu vynikající vzdušná podpora… :)
Víš toho víc, než mají v plánu nám prozradit tvůrci pořadu… Fakt smekám… ;)

224
Poštovní holub
Reagovat

223 – Eviku, dělám to jen pro potlesk a slávu, peníze mě nezajímají. Nic mi nechtějí prodat a všude jen slyším: kšššc!
Tvůrci už totiž nemají co nabídnout, navíc neumí létat.Z výšky toho vidíš víc.
Mám problém s tím, jak vydýchat, že Ferda Apollo je u Sekaniny. Je třeba na obrázku 26 z 35, přičupla si k SS a evokuje mi pohádku Kráska a zvíře. Nevím ovšem, jaké je SS zvíře, žádné takové neznám. Skunk?

225
Wally
Reagovat

taky zdravím pošťáka :-)

AA maskuje výběr partnerky za rty, jemu jde hlavně o stav chrupu. Má koně tak to zná.

226
Bobby Brown
Reagovat

216 Ajda:
Má spoustu zvířátek a lidí kolem sebe a každoročně jezdí do světa.
No neber to!

227
Mikesh
Reagovat

212 – a proč se, Ajdo nedíváš raději na fotbal, jako já, který ani neví, co to VIPky jsou?
215 – kdo je to ta Alena, ňák mi uniklo!
216 – co ženský na Standovi vidí? Co asi? Že by ten majetek a vidinu dovolené v Karibiku? Tak přízemní snad nemohou být!
222 – Eviku, zbláznila ses? Kde jsi např. nyní viděla jediný můj příspěvek v momentálních diskuzích pod pořadem? Buď aspoň tak slušná a nelži.
Jo, a u minulých pořadů jsem si tam (většinou s holkama) docela notoval, dokonce i s Johankou. Nemluvě o tom, že se mě tam holky proti takovým protivkám zastávaly.

228
Poštovní holub
Reagovat

225 – Jde mu taky o stav konta!

229
Wally
Reagovat

228 – a to se pozná podle pusy?

Když vybíral tak RA neznal, šlo mu o zuby!

230
Ajda
Reagovat

226 BB,
zvířata mě neberou, do světa se dostanu i bez trpaslíka :-) Jemu by ani koupel v Savu a ostříhání mastné přehazovačky nedodalo ten správný sexapel.

227 Mikeshi,
fotbal? Jen to ne! Koukni na VIP zprávy v 19.50 na Primě, počkej si na ty s Laděnou a budeš mít taky dost…škleb a chicht (to ráda dělá na závěr, tak si to od ní teď půjčím)

231
Mikesh
Reagovat

Ajdi, to nepůjde! Ve zmíněný čas chodívám vyvenčit pejsánka, ten má v sobě biologický hodiny a nekompromisně ňafá u dveří. Ale viděl jsem ňáký video, kde Latěna perlila, zdařile se několikrát přeřekla a celý to resignovaně ukončila „tak dnes jsem tu makala zadarmo!“ A to se mi docela líbilo, že to nakonec vzala takto.

232
Ajda
Reagovat

231 – No tak kocoure dobře, beru ohledy na tvého ňafíka a doporučuji doplnit vzdělání zde – http://prima.stream.cz/vip-zpravy/

233
Evík
Reagovat

224

Prosím Tě, špionážní holube, co myslíš tím Ferda Apollo? To je Standova Alenka? Jsem z toho jelen… :)

A dle popisovaného denního schématu všech žen a dívek obývajících přilehlé stáje a stodoly to spíš vypadá na sektu, ne? :) A guru je z těch všech žen tak urvaný, že si ani nestihl sedřít z tváře svůj nepěstěný vous…

Jo a fakt často jsme v zoo, tak jsem si při představě SS vzpomněla na tuhle hebounkou opišku: http://www.zoopraha.cz/cs/o-zviratech/lexikon/savci/gibon-lar

234
Poštovní holub
Reagovat

229 – Určitě…dražší protéza!

235
Poštovní holub
Reagovat

233 – Eviku, Ferda Apollo je z neznámých důvodů mezi nápadnicemi SS. Zdá se mi naprosto kouzelná, na její stránce na FB má fotky z výcviku svého koníčka, a prostě k SS nepatří! Koukni na druhý díl, lehce ji poznáš, zcela vybočuje z řady.

236
Wally
Reagovat

Holube, ale za to , že tam je Ferda Apollo můžeš ty! Tvůj úkol zněl držet ji od SS co nejdál!

a překvapil mě vzhled Olinky Řebíčkové na FB má rtíky hodné pěkné klisny a na romantickém seznámení celkově nic moc, necháme se překvapit, třeba foto klame :-))

237
Ivana33
Reagovat

Helejte se, vy na tom někteří ujíždíte fakt fest:)))))

238
Evík
Reagovat

235

No jooo, jedna je fakt trochu jiná… :) Co na tom S ty holky vidí? :)

239
Sestra farmáře Jirky
Reagovat

205 L: nejspíš ni :-)
Blažena Vás za krátký čas asi nepochválí, slípky vám takový beton rozhrabou – baví se tím docela rády.
Planý levnější cement se vůbec nevyplatí kupovat, ten nebereme – jen pořádnou vyšší třídu pevnosti a jedině echt českou kvalitu – i když citelně dražší :-)
Též ke 4 lopatám cementu dáváme do míchačky místo 16 jen 12 lopat písku, tak se to taky na peněžence projeví – ale mastný beton je mastný beton – na věčné časy :-)
A vzhledem ke kubíkům se kope až do nezámrzné hloubky – tak tam bráchovi z výkopu trčela sotva ofina – tož toho betonu bylo zapotřebí o dost více, než by chudák trabant pobral :-)
K tomu písek dovezl raději náklaďák ze stavebnin – zase půl tisíce navíc – motat se někde po městě v zákazech vjezdu s traktorem není nic radostného. S tím tak ještě dovézt odjinud 4,5t kvalitní šotoliny – ne jen pod dlaždice ale i pořádný kus po celé šířce přes metr dospodu dospodu, aby neprovlhala zeď od baráku. K tomu drenážní roura – taky nic levného. Benzín je drahý – ale nafta ještě víc – těch pár tun na návěsu se v nádrži pozná :-)
Vysvětlete Blaženě po lopatě, že omítky se dělají, až se překutá elektrika – jinak je to práce nanic :-) Snad to pochopí :-)

240
Sestra farmáře Jirky
Reagovat

200 Evaa: Pravdu díš – varován byl :-) Jenže na něj doléhala samota – zlí jazykové tvrdí, že říje :-)

241
Jarka
Reagovat

Pryc s Nergesovou

242
Evaa
Reagovat

238 – Řekla bych, že hlavně tu iluzi, co nabízel.

240 – Obojí je či by bylo pochopitelné, nicméně stále platí, že každý svého štěstí strůjcem :-). Doufám, že ta zkušenost aspoň stála za to.

243
Lojza
Reagovat

239
Nepochybuji, že máš zdůvodňování vžité.

Struskový portlandský cement 32.5 je pro běžné pozemní stavby dost dobrý. Správně zpracovanou a uloženou směs je možné po týdnu rozhrabat leda sbíječkou. Zbytek vašich technologických úvah nemá valný smysl rozebírat.

Znovu k podstatnému.
Pokud Jiří skutečně touží po potomcích, kecy nestačí.
Většina žen má v podvědomí potřebu zabezpečení partnerem. Když pominu zlatokopky, je to pochopitelná vrozená potřeba zabezpečení dítěte i ženy. Mysleme si alespoň do dvaceti let věku potomka.
Jiří říkal, že touží po třech dětech.
V souvislosti s pánbíčkářkými zrůdnostmi jsi mi loni psala, že už přece nejsme ve středověku. Na tom se shodneme.
Čili nejdřív je vhodné míti pohodlné zázemí, ne jako v předminulém století, pak teprve shánět nevěstu. No ni?

A co se týče tvých aktivit.
Pokud se budete Jiřímu nadále motat do vztahů a do života, tak může zůstat u snů.
Museli byste objevit ženu podobnou Podhamerského Pavlíně, která si ráda omývala nohy v teplé vodě ve škopku a hleděla do stropu, ale jinak jí cokoli ostatního málo zajímalo. Její hlavní výhodou pak bylo velké věno od nadutého otce. (Karel Klostermann, V ráji šumavském)
Se sebevědomou ženou si můžete leda chvíli vyměňovat názory, než jí handrkování přestane bavit.

Co z toho vyplývá?
Něco zásadního změnit.
Přečti si od začátku důkladně úvahy a rady Ajdy. Přemýšlej u nich, výmluvy zapomeň na dvorku.

244
Laa Laa
Reagovat

243- naprosto souhlasím a přidávám svůj obdiv nad bravurně zvládnutou konverzací :-)

245
Lojza
Reagovat

244

Jaké je Tvé povolání?

Děkuji :-)

246
Jája
Reagovat

Prosím,prosím, poraďte mi děcka, jak skouknout poslední díl. Já ho propásla:-( pomooooc

248
Laa Laa
Reagovat

teď zrovna pečovatelka-osobní asistentka seniorů a tělesně postižených

249
Lojza
Reagovat

248

Dík :-)

250
NoName
Reagovat

LaaLaa, zůstala jsem dnes u telky zírat s otevřenou pusou – jsi to opravdu Ty? Kdysi Simona Dvořáková? Znala jsem Tě před 20 lety… Tenkrát jsi teda moc zbožná nebyla ;-)

251
ava
Reagovat

Jirku a štáb bych žalovala za ohrožení na řivotě,to je neskutečné.A jeho řeči o jmenovci co má dluhy jsou taky sranda,na těch hodinách je cedule exekučně zabaveno.Sestro za ten bordel taky asi může nedostatek peněz asi neni na úklidovou firmu.

252
Vladimir
Reagovat

Ahoj Simono,ja jsem nevěril ale pak jsem rikal,když jsem vyděl ten jeho svinec na zahradě av domě no hruza? a to te to nenapadlo driv už jak jste se potkaly poprvé?jak byl oblecěny atd, a jak to dopadlo napiš jestli jste se pak ješte vyděli mě to zajima diky …

Přidat komentář