Panáček v reality show

Jak Tony Jalovec a Renata Kajdžas podváděli v Testu věrnosti (.mp3)

28. Květen 2006 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Vzpomínáte si na rozhlasovou show Test věrnosti, která svého času slavila velký úspěch na stanici Evropa 2? A pamatujete si rovněž, kdo s pány v roli Simony flirtoval a přes telefonní linku sváděl? Ano, byla to přítelkyně Antonína Jalovce, Renata Kajdžas.

Netem začala kolovat nahrávka, kdy Renata alias Simona balamutí Dana od jedné slečny. Je to jen náhoda, že hlas Dana je tak podobný Tonyho a to i intonačně? Byly tento oblíbený pořad jeden velký podvod? Jsou tyto praktiky Tonymu a Renatě vlastní? Přichystali podobnou habaďůru i na diváky reality show VyVolení? :)

mp3 ke stažení

Test věrnosti – Simona svádí Dana / mp3

P.S.: Díky za info patří člověku říkajícímu si Franklin.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 65
1
Iva
Reagovat

No to je drsný, ale co od těch dvou asi čekat :-(

2
Agnus
Reagovat

Hele, ale ta Simona mi moc Kajdžasku nepřipomíná :-(
Dan ze začátku taky ne, ale jak se rozjede tak bych si i vsadil, že je to on :-D

3
xTr
Reagovat

podle mě, aby byl čas od času pořad zajímavější, tak si Toncek řekl, že Renatce pomůže…

4
mart8
Reagovat

podle me cely test vernosti byl podvod… nebo aspon po nejake dobe. vzdyt kolik lidi by se na Simonu nechalo „nachytat“ po pul roce v eteru…

Reagovat

Agnus, Simona ti Renatu Kajdžas nemusí připomínat, ale je to ona. To je běžně dostupná informace, že tuto rozhlasovou show uváděla a pány lapala ona.

6
aljosa
Reagovat

ked sa niekde povaluje bezprizornych 15 milionov, nestoji za to, zahrat divadielko ? Po tom odisiel Martin, si ide Tony priamou cestou k vyhre. Vsak divaci tak radi a rychlo zabudaju….

7
Spike
Reagovat

ta Simona teda podle hlasu neni Renata ani nahodou…
ale ten Dan je dost podobnej Tonyho projevu

8
MarvinX
Reagovat

Já vám nevím pánové, třenba je to jen podobná slovní dikce a intonce. I když na druhou stranu, tohle byl asi jeden z nejúspěšnějších dílů Testu věrnosti.

9
Des
Reagovat

Jak sem slysel od jednoho cloveka ktery se s Renatou K. zna, tak to bylo normalni v tomhle poradu, ze „nachytane“ osoby hrali jeji znami. Mozna ne na zacatku, ale po case uz tenhle porad urcite znal kazdy a tezko by hledali nekoho noveho. A ten hlas, to je 100% Jalovec.

10
Jirkazz
Reagovat

Simona je Renata, to je známá věc.
Také jsem slyšel, že minimálně od nějaké doby byl Test podvrh, údajně se na tom vystřídala polovina osazenstva marketingu a obchodu Evropy 2. Je přeci jasné že po pár měsících už byl pořad provařený a neproveditelný…

11
marge
Reagovat

Podle me, to Jalovec byt muze. Navic mi prijde i hlas ty Katky, ktera chce otestovat sveho Dana, dost podobnej hlasu Renaty. neco mezi jejim normalnim hlasem a hlasem cigosky z pocasi…

12
kukuk
Reagovat

vím naprosto jistě, že vše bylo předem domluvené u většiny dílů. Protože jim postupem času docházeli vyriabilní hlasy, požádali i spoustu lidí mimo rádio. 5 minut dopředu zavolali, domluvili předběžný scénář a bylo…;-)

13
MylowňýQ Napýnawíh Qňyh
Reagovat

A já tomu věřil.:(

14
malinka
Reagovat

hehe, ani se nedivim, ze to takhle delali, dokonce jsem si uz tehdy rikal, ze jsou to podvrhy. a myslim, ze obcas to bylo nahrany i u mrazek, ustredna.

stejne tak soucasna hra jede pod tonyho scenarem, jen doufam, ze mu ji pavel ci kdokoli jinej prekazi! prachy prave jemu totiz preju absolutne nejmin ze vsech soutezicich!

15
Petr
Reagovat

Drtivé množství rozhovorů je nahraných – vím to, dříve v Evropě 2 pracoval můj známý.

16
Maca
Reagovat

Jasně vy jste všecí v Evropě 2 byli, vy jste nejchytřejší!!Trapasáci

17
Maca
Reagovat

Jasně vy jste všecí v Evropě 2 byli, všecí jste nejchytřejší!!Trapasáci

Reagovat

Osobně znám Renatu přes svoje 2 kámoše a OBA bylli v Testu Věrnosti a v obou případech to bylo nahraný. Takže tak.

19
horstfuchs
Reagovat

neříká se flitroval, ale filtroval :-))

20
horstfuchs
Reagovat

Ale lide svet a divak chce byt klaman.Kouknete na porady reality tv ci jinych.Copak vazne verite poradum typu Cheaters(podvodnici) nebo treba ten jak odsoudi lidi k tomu aby tomu druhemu treba rozrizli plazmovku pilou???Je to vse nahrana sou a lidi na to cumi a jsou radi ,ze je nejaka akce.Kam by to asi dospelo,kdyby bylo vse realne???Podle me i vymena manzelek jede v prisne rezii aby byla co nejatraktivnejsi,tudiz sledovana a proto rodina ,kde se nestekaji divaka netahne.Jak je mozne,ze se vzdy setka rodina cistotna s absolutni spinou???

21
jkalz
Reagovat

jsou to ni oba dva.

22
aljosa
Reagovat

je to jasne ako facka. staci si vypocut Tonika ako huci tie svoje spravnacke reci, a je to tam. Renata meni hlasy- vsak je to „herecka „.

23
hugo
Reagovat

Samozrejme ze je to Tony.Samozrejme ze jsou testy vernosti naraficene, na to vemte jed!! Cestny slovo, informace mam od kamarada-moderatora E2. Rada pro RV by prece takhle drsnou radio show nepovolila.
Test vernosti je okopirovany model ze zahranici.presne Francie

24
Pajda
Reagovat

Verim tomu, ze takovehle testy jsou podvrhy, o tom zadna. Ale fakt nechapu, jak nekdo muze tvrdit, ze ten hlas patri Tonymu, tedy ne ze bych neverila, ze je to mozne – ale tohle je holt nejaky jiny znamy…nenechte se predem ovlivnit titulkem – ma stejne vyjadrovani a stejny ton hlasu ale neni to stejny hlas

25
Jana J.
Reagovat

Tony to určitě je. A ta, co ho jako nechává prověřit, má dost podobnou intonaci jako Kajdžas – že by její drahá sestra…??? Ale je to sranda.

26
Anonymní
Reagovat

Nevím, mně to jako Tonda nepřipadá :-( Ale ta druhá kočka mi taky přijde jako Renata.

27
Já jen já
Reagovat

Simonka Renata je vědělo se to a navíc radiová technika uděla divy, hlas se dá změnit k nepoznání.

28
maoutinka
Reagovat

achujky tony wyrdř tam eště chwiličku pag to bude fšechno o.k.i?tag ti dřžíme palečky máme tě rádi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

29
Srb
Reagovat

Simona=Renata,Dan=Tony,to je jasny.

30
oničom
Reagovat

řešíte fakt blbosti.. že vás to baví… ti dva jsou podvodníci až to bolí.. chjo nebavme se o tom, co třeba jaký je poslední dobou hnusný počasí

31
Anonymní
Reagovat

lol…..to je ubohé…..

32
chudáci!!!
Reagovat

ste ale pěkný chudáci vymyslíte si takovou kravinu a pičovinu která ani neni pravda jen abyste uškodili slavnému člověku! Jde vidět jak jim teda závidíte!!!! CHUDÁCI!!!!!!!!!!!!

33
chudáci!!!
Reagovat

Kdyby to udělal obyčejný člověk tak si ttoho ani nevšimnete ale protože je to někdo slavný tak se v tom musíte hrabat!!! i kdyby to byla pravda tak je to jen a jen jejich věc!!!!!!!!

34
chudáci!!!
Reagovat

Kdyby to udělal obyčejný člověk tak si ttoho ani nevšimnete ale protože je to někdo slavný tak se v tom musíte hrabat!!! i kdyby to byla pravda tak je to jen a jen jejich věc!!!!!!!!

35
Katka
Reagovat

Takovej hlas jako ten Dan ma spousta lidí, nemusí to bejt zrovna Tony.Podle me to teda Tonda neni.

36
Anonymní
Reagovat

Dan je určitě Tony už podle stejného vyjadřování a ta Katka bude podle mě taky Renata, ale řeknu vám, že mě to teda spíš přijde vtipný než aby mě to rozčílilo, protože to sehráli dobře a o to přece šlo!

37
Kubeba
Reagovat

Dan je určitě Tony už podle stejného vyjadřování a ta Katka bude podle mě taky Renata, ale řeknu vám, že mě to teda spíš přijde vtipný než aby mě to rozčílilo, protože to sehráli dobře a o to přece šlo!

38
kokos
Reagovat

:)))
chytrým patří svět,hlupáci ať závidí.Přeju jim tu výhru oběma.

39
chvistik
Reagovat

Kokosovi padl kokos na kokos! Je vidět,že je ti blízké prostředí podvodů a křiváctví! A jestli si myslíš, že je Jalovec nějaký chytrák,kterému všichni závidí,tak jsi duševní invalida!! Za vším stojí Kajdžaska,ta je opravdu všeho schopná,což dokázala v BB! Ať se ti ve společnosti takových individuí brzy neudělá blbě!

40
sas
Reagovat

Lumpům patří svět, ti co mají charakter ať závidí.

41
KFL
Reagovat

Hehe, to me bavi – a vy nevite, ze celej Test vernosti byla placena a predem planovana show s napsanym scenarem? :))))))) To jsou mi novinky tady :))).

42
AntiZavistivec
Reagovat

Žasnu co dokáže udělat závist. Podle mě ten Dan je prostě Dan. Hlas ma jinej než Jalovec. Jen ke konci maj podobnou intonaci. Stejně jako stovky jiných chlapů.

43
mara řika )))
Reagovat

nejsem zadnej fanda tondy jalovce a nikdy lidem kteri sou krivy uz ze sta metru fandit nebudu ale kdyz vemu jen ty hlasy tak to sehraly docela dobre ale to je as tak cely.je to zmrd krivej a nikdo s tim nic neudela ale nechapu co dela v soutezi o 15 mega nekdo znamej a ubec ze mu porad frcely hlasy vzdyt kdo neni aspon trosku tupej tak ho musel prokouknout uz v prvni minute.

44
Okii
Reagovat

Bože že je to Renata je jasny ale tony to neni ani omylem…ten ma daleko vyssi hlas a vubec mu to proste neni podobny…Navic nevim proc by to delali at si o nem mysli kdo chce co chce podle me by tohle neudelal…dyt spousta tech semetrik tam fakt volala….a nevim co se neustale musite hrabat ve vztahu tonyho a renaty dyt je to par jako kazdej jinej proc neresite treba vztah karol a toho agenta tomase???!!!!

45
míša
Reagovat

Lidi vy jste tak ubozí!!!!!!!!!Kdyby se do vás tak někdo furt sral……Ale i taký jsou mezi náma,že????????Nemáte nic jiného na práci než jen pomlouvat……….Zdarec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

46
Lyka
Reagovat

Jsou to oni. Poznávám je oba dva. A ta údajná přítelkyně je opravdu špatná herečka.

47
zuzaka
Reagovat

tony jsi bezva fandila jsem ti od zacatku do konce at ti to z renatou vyjde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

48
zuzaka
Reagovat

tony bezva zes vyhrál jsi opravdu bezva ja bydlim moc daleko do prahy ale divala jsem se skoro porad na vyvolene2

49
Lucka
Reagovat

to ani náhodou není Tony, nevím kde jste na tom byli, ale je to blbost. Má úplně jiný hlas a to, že má podobnou intonaci, to snad může mít aji 50 lidí.

50
Jana
Reagovat

Tony a Renata jsou oba velmi chytry a hlavně hezký lidi (takže z Vás )mluví jen závist!!!!! Zdarec!!

51
hannys
Reagovat

Nezávidím,ale přeji. Chytrost nejsou žádné čáry……chytrák oči vytře všem.

52
Monča
Reagovat

No, já Tonymu fandila, ale abych řekal pravdu, ze začátku mi to Tonyho nepřipomíná, ale když se to rozjede ke konci jo. Ale proč hned podvod? Co je na tom tak špatného. Mohl to být vtip a třeba to ani Tony není.

53
Monča
Reagovat

Je pravda, že to Tony zdaleka být nemusí. Ze začátku je to naprosto jinej hlas až ke konci je to malinko podobný, ale to může mít spousta lidí.

54
Evík pepík
Reagovat

Máš krásnej penis a mohl bysis udelat pírsing do žaluda nebo do varlete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

55
kiki
Reagovat

Dalo se to čekat!!!!Taková lumpárna

56
laura
Reagovat

Jsou to blpci!!!!!!!!!!!

57
Monika
Reagovat

No takže ta Simona je Renata…. ale ted Dan ci rikaj… ze začatku sem myslela že co to je za chlapa… ale ke konci jak se rozjel trošku mu podobnej byl,ale proč by to jako dělali aby nalakyl nějake posluchače?? Moc se mi to nezda!!

58
zuzka
Reagovat

Renatin hlas to asi bol a Tonyhu určite..zo začiatku ani veľmi nie, ale potom to bol Tonda na 100%. Ten prejav, intonácia, dôraz na jednotlivé slabiky, výslovnosť…

59
martin
Reagovat

tak jsem si přečetl tady tu diskuzi,a koukam že všichni maj známýho na Evropě2 nebo znaj Renatu osobně.Typický češi za všim vidíte spiknutí nebo podvod.To že Simonu dělala Renata Kajdžas,to ví asi většina lidí kromě vás.A vy všichni co tady píšete,že ten Dan je na100% Tonda Jalovec si zajděte k ušnímu.Nějakej rozumbrada alias Franklin,si vymyslí takovou kravinu a zblbne padesát lidí,který si to poslechnou a řeknou si ,,ty vole to neni Jalovec….i když pozor,teď sem ho tam trochu slyšel“a za chvíli,,no tak to je stopro,teď se prozradil“.
Tak nebuďtě takový paka!!!!

60
Petr
Reagovat

Dost hustý.

61
Anonymní
Reagovat

Jak se může někdo jako Kajdžas hlásit do soutěže body fitnes, chápete? Hulí jako tovární komín, co je to proboha za sportovkyni??

62
bbbbb
Reagovat

Reny je goooood!

63
sandra
Reagovat

Martínek byl o hodně lepší než ty!!!!!!!!!!!!

64
Tereza
Reagovat

Co si to všichni sakra dovolujete?Tony a Renatka jsou nej lidi na světě moc je miluji.

65
Bambula
Reagovat

Máš dost divnej vkus,podvodník a k.u.r.v.i.č.k.a.,jak to asi vypadá u tebe doma…

Přidat komentář