Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 2011: Kdo přežil Velký třesk?

31. Říjen 2011 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=2617 w=420]

Včera večer jsme v epizodě nazvané už tradičně Velký třesk definitivně poznali 27 soutěžících, kteří postoupili do semifinálových kol Česko Slovensko má talent 2011. Já jsem už v minulém týdnu tipoval, kdo budou ti šťastní a trefil jsem se v 18 a půl případech (ta polovina je proto, že jsem tipoval, že postoupí jen jedna ohnivá show, ale oni postoupili oba její zástupci), což je myslím více než slušný výsledek. Mezi postupujícími najdeme jak velké talenty, tak i některé absolutní omyly poroty. Pojďme si tedy tu partičku proklepnout.




Zpěv:

Tomáš Buranovský

Ve Velkém třesku se mu už nedařilo tolik jako v divadle (což bylo ale především dáno špatnou volbou písně, Take That ani jiné boybandy nejsou pro Tomášův hlubší hlas vhodné), přesto je mezi zpěváky mužského pohlaví, kteří se do Talentu přihlásili, jasnou jedničkou. Pro semifinále by ale určitě měl zvolit jinou píseň a navíc se doprovázet na kytaru. Šance na finále u něj vidím jako prostřední.

Eva Burešová

Ta se mi naopak včera líbila o chlup víc než na castingu, i když tatáž píseň se mi mnohem víc líbila v podání Dominiky Staré. Celkově pro mě ale Eva postrádá charisma a působí na mě příliš akademicky. Zpívat ale rozhodně umí, v semifinále je právem a i šance na finále má docela velké.

Pavel Calta

Pro mě zcela nezajímavý a tuctový zpěvák s ukňouraným hlasem, díky němuž je vhodný leda do boybandu. Já za sebe bych ho do semifinále nevybral, i když chápu, že když porota vybrala dvě zpěvačky jak mezi dětskými, tak mezi čerstvě dospělými, tak pro „veřejnoprávní vyváženost“ musela vybrat i dva zpěváky. Já ovšem Pavlovi dávám zcela minimální šance, jeho jedinou záchranou mohou být puberťačky, ale u těch není jasné, do jaké míry jsou cílovkou Talentu.

Adéla Ferencová

Její výkon ve Velkém třesku byl dost slabý. Na písně od Mariah Carey zatím bohužel nemá, a to nejen proto, že její hlas je níže položený. O přízeň diváků bude soupeřit už v prvním semifinále a rozhodně patří k těm, jejichž šance na postup jsou slušné. Nesmí si to ale zazdít špatnou volbou písně.

Andrea Gabrišová

Ód na svoji favoritku už jsem sice napěl hodně, ale pořád jich podle mě není dost. Tohle děvče je totiž absolutní zázrak. Krásná jako obrázek, velmi šikovná jak pěvecky, tak i tanečně a herecky, navíc i mimořádně sympatická a charismatická. Od doby, kdy se předvedla v Robinu Hoodovi, udělala obrovský pokrok, vůbec největší, jaký jsme v tak krátkém časovém limitu u kteréhokoliv navrátilce zažili. Co se týče jejích šancí na finále, tak tady radši nic odhadovat nebudu, ale samozřejmě, že bych jí to z celého srdce přál (takto intenzivně jsem naposledy fandil mé bohyni Monice Bagárové). Pokud totiž existují víly, tak Andrea je určitě jednou z nich.

Diana Kalashová

V battlu malých zpěvaček podala jasně nejlepší výkon a ukázala, že na rozdíl od Adélky se velkých amerických zpěvaček obávat nemusí. Ze všech zpěváků v soutěži jsou její šance největší už proto, že je to malá půvabná holčička. A když mám mluvit za sebe, tak přestože mě její hlas ani zpěv až tak moc nebere, je mi mimořádně sympatická, protože na svůj věk působí velmi vyrovnaně a profesionálně.

La Gioia

Pro mě poněkud překvapivý postup. Čekal jsem, že z kategorie opera si porota spíše vybere nevidomého pěvce Mariána Banga. Tito pánové mi pěvecky připadají velmi průměrní a spíše zabodovali nápadem (přezpívali píseň Dalibora Jandy do operní verze v italštině) než samotný zpěvem. Myslím, že opera tentokrát mít ve finále zástupce nebude.

Moussa Ali

What The Fuck? Tento podprůměrný imitátor Shaggyho je podle mě jedním ze dvou největších omylů semifinále. Postoupil podle mě jen díky náklonnosti Jara Slávika, který je Shaggyho manažerem. V semifinále nemá Moussa co dělat a jen zabírá místo opravdovým talentům.

Monika Stanislavová

Už od začátku má ode mě přezdívku „Zázrivá perla“, protože její výkon v divadle byl porotou až nechutně přechválený. Její zpěv je průměrný až podprůměrný a podle mě není nijak výrazně lepší než vitální seniorka Magdalena Lippke z loňského Talentu. Trochu se obávám, že podobná tlačenka bude pokročovat i v semifinále a díky ní se produkci podaří paní Moniku protlačit až do finále. Já bych byl ovšem jednoznačně proto, aby semifinále bylo pro tuto dámu konečná.

Hudba:

Jiří Harnach

Tento chlapík dokáže napsat píseň na několik slov v rytmu různých žánrů (tango, reggae), což je docela unikátní talent. V semifinále bych ale byl docela zvědavý na to, zda dokáže i improvizovat a složit píseň přímo na místě. Ale i kdyby měl opět na složení písně nějaký čas, tak bych byl na jeho vystoupení zvědavý. Tenhle člověk mě prostě baví.

Segment

Nejjistější postup této kategorie a jeden z nejžhavějších favoritů na celkové vítězství. Ve Velkém třesku předvedli velmi osobité podání písně Bad Romance od Lady Gaga, které pro mě osobně na míle předčilo originál, neboť LG moc nemusím. Myslím, že i kdyby Segmenti nevyhráli, tak o posoutěžní kariéru mají zcela určitě postaráno.

Uncles And Papas

Hiphop není můj šálek čaje, takže tato partička mě totálně míjí. Navíc Monika Povýšilová je pro mě jednou z vůbec nejnudnějších finalistek SuperStar (přestože po technické stránce se jí nedá téměř nic vytknout). Místo nich bych mnohem radši v semifinále viděl RH Funkiss, kteří mi přišli hudebně výraznější a měli mnohem zábavnější zpěvačku, nebo i Japka, kteří mě svým přetextováním Bad Romance velmi pobavili. Pokud tato formace nebude kvůli Moničině smlouvě s Novou muset odstoupit, tak tipuji, že stejně skončí v semifinále.

Tanec:

Milan Hradecký a David Valčuha

Tato dvojice je pro mě veskrze nezajímavá a nevidím na nich nic zvláštního než to, že se jedná o spojení dvou tančících mužů. Tancují sice dobře, ale nic až tak výjimečného zatím nepředvedli. Pokud výrazně nepřekvapí, tak pro ně bude semifinále konečná.

Jaroslav Hueber

Druhý absolutní omyl semifinále. Tento pán podle mě postoupil jen proto, že je starý. To, co v divadle předvedl, nemá s talentem pranic společného. Tohle je přesně ten případ preference pestrosti (a to ještě ne v předváděném čísle, ale ve věku soutěžícího) před kvalitou, který mi vyloženě vadí.

Karel a Karel

Toto duo patří už od začátku vůbec k největším favoritům soutěže, přesto si je však porota ve Velkém třesku vychutnala a nejprve oznámila, že končí, ale pak dodala, že budou pokračovat v semifinále. Na živo se nám předvedou už v prvním semifinálovém kole a tipuji, že v něm obdrží nejvíc hlasů a postoupí do finále, mimo jiné i proto, že minulý rok se v prvním semifinále do Top 3 dostali Brejk Denz Bradrz, kteří byli o několik tříd horší. Češi mají rádi humor a ten je u Karlů navíc opravdovým tanečním umem.

Ladylicious

Tyto dívky jsou, podobně jako duo Hradecký – Valčuha, přeceňované hlavně díky své genderové příslušnosti. Podobné taneční skupiny totiž obvykle bývají plné mužů, takže ony se v tomto směru vymykají. Tancují dobře, ale zatím nepředvedly nic tak světoborného. Vzhledem k nekonkurenci mezi tanečními skupinami však mají slušnou šanci na postup do finále.

Atai Omurzakov

Favorit mezi tanečníky a jeden z největších favoritů vůbec. Pro mě sice osobně nepřekonal Matúše Pišného z Talentmanie, ale velká část diváků má jiný názor. Podle mě má Atai nejen jasné finále, ale bylo by i velkým překvapením, kdyby se nedostal do Top 3.

RDS Company

Další velmi překvapivý postup. Tato skupina mi v castingu naprosto splynula s mnoha dalšími a jediné, co na nich bylo zapamatovatelné, byl fakt, že mezi sebou mají černocha. Jejich automatický postup do semifinále (aniž by se předvedli v battlu) je pro mě záhadou i z toho důvodu, že v semifinále chybí jasně nejosobitější taneční skupina letošního ročníku Credance, které jsme navíc včera vůbec neviděli. RDS Company mají podle mě úplně minimální šance a finále je pro ně v nedohlednu.

Respect Us

Mezi tanečními skupinami v semifinále jsou jednookými králi mezi slepými. Vedle slušného tance zapojují do svých vystoupení i humor, což se vždy počítá jako plus. Nejsem si ovšem jistý, jestli v soutěži dojdou dál než Ladylicious, které více hrají na první signální soustavu.

Akrobacie:

Amanitas Fire Theatre

Muchomůrky nejprve šokovaly svou avantgardní image a následně na prknech Mahenova divadla rozpoutaly divokou ohnivou show. Jejich vystoupení bylo určitě výborné, ale na postup do finále to bohužel nevidím. Tipuji, že je nasadí na startovní pozici, čímž je zaříznou (stejně jako vloni skupinu Pyroterra).

Elements

Nečekal jsem, že porota pustí do finále dvojí ohnivou show. V souboji Amanitas vs. Elements jsou pro mě Elements mírnými favority, ne proto, že jde o spojení dvou loňských účastníků (výše zmíněné Pyroterry a Chebejetu), ale protože jejich show mi přijde celkově velkolepější, což je ale dáno i větším počtem členů. Ani jejich postup však není jistý, protože polovina z nich už ve finále minulý rok byla nejsem si jist, zda by diváci chtěli vidět ty samé účastníky ve finále dvakrát.

Stýc a synovec z cirkusu Jo-Joo

Z akrobatů mají celkově největší šance na postup do finále. Ne, že by byli lepší než ostatní v jejich kategorii, ale jsou jasně divácky nejatraktivnější. Přecejen spojení dvou malých chlapců, kteří si navíc s sebou nosí dva malé tygříky, to na diváky spolehlivě funguje. Já už jsem jim dal přezdívku „Dae Men v plenkách“.

Vertigo

Akrobacie na šálách je velmi vznešená a působivá disciplína, jen si nejsem až tak moc jist, jak je divácky atraktivní. Každopádně jsem ale za postup této formace rád a těším se, co v semifinále předvedou.

Ostatní:

Albertíkova báječná show

Pro mnohé kontroverzní postup, já jsem ale za něj rád. Humor šišlajícího klauna a jeho soba-manažera je sice poněkud infantilní, ale je to velmi zábavné. A ještě zábavnější je přitom sledovat znechuceného „strejdu“ Slávu. Nevím, jestli má Albertík na finále (i když Češi jsou národ Švejků, a tím pádem je možné všechno), ale na jeho semifinálové vystoupení se těším.

Hayashi

Vystoupení japonského samuraje mě naopak nechalo zcela chladným. Na řezání okurek nevidím nic extra zvláštního. Jediným zajímavým prvkem jeho semifinálového vystoupení by mohlo být zapojení Lucie Bílé, která se z toho na castingu vykroutila. Jsem zvědavý na to, jak ta naše třináctinásobná Česká Slavice bude hystericky pištět. Jinak si ale myslím, že Hayashi skončí v semifinále, protože se obávám, že tolik cizinců Češi a Slováci ve finále nesnesou a Atai se Steviem jsou celkově lepší.

Stevie Starr

Bezesporu největší hvězda letošního Talentu se nám představí už v prvním semifinále a v něm má společně s duem Karel a Karel největší postupové šance. Jsem každopádně hodně zvědav, co všechno ještě spolkne a následně vyvrhne. Můžou to být třeba klíče, pero (které na rozdíl od Václava Klause vrátí) nebo třeba i nějaké to menší zvířátko (křeček například).

Tomáš a Viktor Valacsayovi

Další z překvapivých postupů. Tohle číslo se podle mě více hodí na nějakou duchařskou seanci než do Talentové soutěže. Ale chápu, že když nepostoupil žádný z kouzelníků, tak aspoň jedno mysteriózní číslo je zapotřebí. Velké šance této dvojici však nedávám.

Pár slov k nepostoupivším

Stejně jako vloni i letos zůstala před branami semifinále celá řada velmi talentovaných lidí. Největší rozruch vyvolalo vyřazení tanečníka Patrika Gluchowského, který ve Velkém třesku předvedl výborné vystoupení, ještě lepší než na castingu, a přesto nepoustoupil, protože na něj už v semifinále místo nezbylo. Sice nepatřím k těm, kteří by kvůli Patrikovi sepisovali petice, ale rozhodně si myslím, že si semifinále rozhodně zasloužil víc než pan Hueber nebo Moussa Ali, kteří se tam dostali kvůli všelijakým faktorům, jen ne díky talentu. Mě ovšem mnohem víc v semifinále chybí výše zmíněná taneční skupina Credance, kterou včera ani neukázali, z čehož si domýšlím, že jim podobně jako RH Funkiss (kteří mi v semifinále rovněž chybí) produkce zavolala, že na Velký třesk ani jezdit nemusí. Trochu mi to připomíná situaci z loňského Talentu, kde ve Velkém třesku vypadli malý tanečník Fanda Šimčík a krásná cyklistka Nikol Frýbortová a zatímco kvůli Fandovi se v diskusích rozpoutala malá revoluce, tak na nepostup Nikol jsem nadával jen já sám. Někteří favoriti osudově selhali a museli tím pádem soutěž opustit (což se týká především Slíža, který po úspěchu v divadle předvedl ve Velkém třesku žonglování s kuželkami na úrovni čtvrté cenové skupiny), jiní překvapili, ale už bylo bohužel pozdě (konkrétně Osama Mimi Farag, u kterého si nikdo nedokázal představit posun, on však překvapil tím, že své číslo dokázal skvěle vygradovat). Ale pro mě je zásadní, že moje srdeční záležitost na rozdíl od loňska přežila, takže jsem relativně spokojený. Nedovedete si ani představit, jaké nervy mě to stálo, přestože jsem u verdiktu u zpěvaček věděl, že Jaro Slávik řekne: „Postupuje Eva…a Andrea“ (podobně jako tomu vloni bylo u Dominiky Haškové a Veroniky Stýblové).

Zbytečná šaráda s panem Pátrovičem

Vůbec nejtrapnější částí celého Velkého třesku byl veškerý čas věnovaný tragédovi všech tragédů Jozefu Pátrovičovi, oproti němuž má i psí ho*no více talentu. Nejdříve ho moderátoři zavedli do místnosti s klavírem opatřené větráky a pustili mu jeho instrumentální podklad k písni Kdepak ty ptáčku hnízdo máš. Když se pak dostal před porotu, tak mu Lucie Bílá oznámila, že už dnes nebude zpívat. On hned spustil nekonečný vodopád výmluv, že mu nesvědčí staré budovy a bla bla bla… Nakonec mu však Bílá oznámila, že ho chtěli rovnou pustit do semifinále (což předpokládám, že si dělala legraci, protože postup Pátroviče by byl skutečně gigantický průser), ale za tu jeho aroganci musí zazpívat a pokud dá aspoň dva blbé tóny, tak půjde rychle ven a ona si ho bude přitom fotit. Když pak Pátrovič spustil, porotci hromadně opustili místnost (což mi připomnělo situaci, když v první Česko Slovenské SuperStar stál před porotou Ernesto Lieskovec a porota učinila totéž). Na celou tuhle trapnou šarádu mohu říct jediné: HA HA HA!!! Podle mě prostor, který byl věnován tomuto arogantnímu neumětelovi, mohl být využit na odvysílání více vystoupení těch, kteří opravdu něco umí.

Jako celek se Velký třesk ale povedl více než vloni a byly tam některé opravdu hvězdné momenty. Třeba oznamování verdiktu za podkresu titulní melodie z Forresta Gumpa bylo skutečně mimořádně působivé. Příští týden nás čeká první semifinále a já tipuji, že z něj postoupí Karel a Karel, Stevie Starr a buď Adélka Ferencová, nebo bohužel Monika Stanislavová. Jestli tomu tak opravdu bude, na to si musíme počkat do neděle.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 226
1
Siempre
Reagovat

Mi nepřišlo trapné to s tím Patrovičem. Jako nemusel být tam tolikrát, ale na konci to nemělo chybu s těma toxidy :D:D:D

2
honza
Reagovat

Myslim,že kromě těch o kterejch se všichni bavěj,tam Jíří Harnach nemá co dělat.

3
Langic
Reagovat

Pan Patrovič mě pobavil hlavně tím způsobem,že jsem něco takovýho čekal od začátku a říkal jsem sestře,že ho pěkně ztrapněj,a stalo se.Jinak nejsem nadšený z nepostupu Gluchovského(Píšu to správně?) a o to nejvíc,že místo v ‚tanci‘ mu tam zabíra Hueber.Člověk,co má sice energie spoustu,ale talentu nulu.Jinak jsem rád za postup Harnacha,který je mi sympatický už od pohledu a jsem za něj rád.
A jen tak mimochodem má někdo teorii o kom mluvil Dejdar,jak vytáhnul tu fotku ze saka.Já myslím,že mluvil o Pátrovičovi jinak mě nic nenapadá. :D

4
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

:-)))Tak jsem si poctivě přečetla článek. Vlado, Vaše óda, vy jste ještě horší než já. To je mazec. Jste fanatik. Takhle jsem neobdivovala ani Mišáčka Foreta a jeho bujný porost hodný zásahu křovinořezem:-)))

5
Langic
Reagovat

Plus tipy a přání na postup příště
Tipy-Ferencová,Karel a Karel a Stanislavová/Star(Zas tolik šanci mu nedávám v postupu)
Přání-Harnach,Karel a Karel,La Gioia,ale ti jen v případě,že zas předělají známí hit a tentorkát něco rychlejšího ,třeba něco od Tří Sester to by mohlo bejt dokonalé :D.Jestli přijdou s kalsickou operou,tak je dál nechci a budu halsovat pro Stevieho

6
Elko
Reagovat

Dobré zhrnutie… akurát sa pripájam k diskutujúcim, že s Pátrovičom to bola dobrá komédia, ktorú si zaslúžil a jeho teória o toxínoch sa zapíše asi do análov československých reality show :-)

7
Langic
Reagovat

6-Toxiny byli boží,studuji biologii a chemii a u tohodle jsem se nemohl nesmát,Pátrovičpůsobil tak profesionálně,chcu ho jako učitele

8
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Elko, nevím, jestli se Patrovičova teorie zapíše do análů, vím však zcela jistě, že on sám tamtéž patří. V této věci zcela souhlasím s pisatelem, Patrovič – trapas, nuda, zabitý čas.

9
Elko
Reagovat

8: :-) ale no, treba aj trošku zábavy v tomto negatívnom svete, ale chápem, že pre niekoho to pôsobilo trápne, nudne a zbytočne… sto ľudí, sto chutí. Jeho úspech na internete je však veľký :)

10
Dagbog
Reagovat

Dejdar asi vytáhl Patroviče, protože nevymysleli jiný alespoň vzdáleně pravděpodobný způsob jak ho propašovat a produkce ho evidentně chtěla. Nakonec se všichni před kamerou i za kamerou kolektivně ztrapnili, což musí divák ocenit.

Proč to DJovo děvče, když je tak svělý člověk a umělec pořád přešlapuje mezi světy a nejde tedy sama za sebe jako za člověka nebo nerozjede skutečnou show?

Na tancujícím důchodci není ani tak tragédie jeho tanec, jako to, že tohle je to nejlepší, s čím dokázali českoslovenští senioři přijít. Neumí nebo nechtějí?

11
brandi
Reagovat

Vyřazení Gluchovského a posun Huebera je dle mně fatální chyba.

12
Langic
Reagovat

10-Tanec na jeho věk zas tak šptaný není,ale že zablokoval místo Electroo Boogie ho posouvá ještě víc,jinak z důchodců v soutěží patří k tomu lepšímu,viz pán z jihlavy(Ach jak ztrapnuje moje bydliště :( )

13
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Nojo, Elko, já vím, prostě se příště odeberu někam z dosahu televizní obrazovky, až nám zase toho mezinárodního umělce naservírují v celé jeho trapnosti. Zacpu si uši a nechám druhé, ať se baví:-)))

14
Monika
Reagovat

Zkusim si tipnout konecne poradi letosniho talentu. Imho zvitezi Diana Kalashova, za ni na druhem miste skonci Atai Omurzakov a treti misto pripadne kapele Segment popripade ho ziskaji ti dva mali akrobate z cirkusu.

15
Koco
Reagovat

Ježkovy voči, zas nová bohyně? Jsem rád, když se v rekapu objeví nějaké subjektivní názory autora, je to pak mnohem čtivější, ale čeho je moc, toho je příliš. Klidně si, Vlado, pod článkem napiš třeba 20 příspěvků, jak je Andrea Gabrišová úžasná a skvělá, ale do rekapu prosím trochu soudnosti.
Neříkám, že je Andrea špatná, ale takhle ji velebit působí podobně křečovitě a odporně, jako když Prima tlaí některou z velkých perel ala Zázrivý. Pokud se ti podobná tlačenka v podání Primy příčí, tak věř, že mně už se ježí chlupy na těle, když slyším „bohyně Monička“, a nerad bych se dočkal, že mi podobně znechutíš Andreu, jejíž vystoupení bych si rád nezaujatě vychutnal. Nerad mluvím za „davy“, ale rád bych podotknul, že s podobným názorem asi nejsem sám – že je tvoje zbožňování Moniky mnoha lidem pro srandu, to seš si pravděpodobně vědom. Teď si ještě pročti komentáře v předchozím článku o Velkém třesku, schválně, kdo další považuje Andreu za tak úžasnou… jestli jsem dobře viděl, tak nikdo.

16
james73
Reagovat

14 – Já si myslím že to každopádně vyhraje někdo kdo zpívá. I když bych si to nepřál.

17
Maxx
Reagovat

Co to tady zas melete, Patrovič byl absolutně to nejlepší ve včerejším díle! Ten chlap mě prostě maximálně baví tou jeho arogancí a přesvědčením, že všichni všechno dělají špatně. Doma jsme se málem ugebili k smrti a jen jsme litovali, že ty titulky s jeho proslovem nebyly delší. Patrovič je Bůh a doufám, že ho Prima s JOJ propašujou jako spešl hosta do semifinále! Jinak k jednotlivým postupujícím jsem se vyjadřoval už v předešlé diskuzi, proto se vyjádřím k některým hodnocením Vlada, kterého rád provokuju, jelikož nikdy neumí přiznat svoji chybu. Takže:

Andrea Gabrišová – není žádný zázrak, ale průměrná muzikálová zpěvačka. Doufám, že ta holka nepostoupí, ať už slyším ty prasácké Vladovy ódy jen u rekapu daného semifinále.

Dianka – ta by tě měla brát, protože je to jedna z nejtalentovanějších zpěvaček v historii českých show.

Harnach – naopak nuda, oceňuju to, že jako jediný přišel s tímhle talentem do show, ale to samé by zvládla hromada lidí s mnohem větším počtem nesmyslných slov za mnohem kratší čas. Ať mu dají v semifinále deset slov a 15 minut času, jinak sorry, ale zbytečný postup.

Segment – tady se vyjádřím k tvému hodnocení Gagy. Uznávám vkus jiných, ale nemít rád Gagu, která je bez debat nejoriginálnější popovou zpěvačkou současné hudební scény mi potvrzuje můj dávný názor, proč s tebou já a většina dalších nikdy nemůže souhlasit – máš velmi zvláštní, až mimozemský vkus.

Karel a Karel – nemůžeš napsat, že jsou K&K o mnoho tříd lepší než BDB, musíš napsat, podle mého názoru jsou K&K… nejsi porotce světového Talentu, aby si takhle jednorázově prohlašoval, kdo je lepší a kdo ne, musíš dát najevo, že je to tvůj názor a ne to psát, jako že to tak je a celá galaxie to tak musí brát.

Ladylicious – nejsou přeceňované, jsou podle mě hodně dobré a jak vidíš, myslí si to hromada lidí

Atai – nepiš už prosím o těch odpadlících z Mánie, jak vidíš, nikde se neuchytili a nikdo už o nich neví, takže je zbytečné takové nuly připomínat.

RDS Company – překvapivý postup? Pokud ten černoch tančil s Beyoncé, tak je to maximální borec, že ani ten tvůj vyonanovanej Matěj Pyšný mu nesahá ani po kotníky.

Bertík – tebe ten humor baví? Tak to jen potvrzuje tvůj prazvláštní vkus. Mě by to nebavilo po překročení osmého roku věku.

Stevie Starr – určitě si viděl Stevieho v UK Talentu, takže jsi klidně do článku mohl hodit to, co předváděl tam a co pravděpodobně předvede i u nás.

Mentalisti – není to překvapivý postup, mají zvláštní talent a proto byli v semifinále očekáváni.

Nepostupivší Gluchowský – kvůli němu bys petice nesepisoval, ale nějaké nuly z Mánie pořád připomínáš? Tehle kluk mě svým tancem totálně dostává a i když jsem zarytej heterosexuál, tak i já se přidal do FB skupiny za jeho postup, protože ho prostě zbožňuju. Měl bys taky, jestli chceš být považovaného za rekapitulistu se vkusem.

Patrovič – super prča, ale co chtít za názor od člověka, kterého baví klauni pro děti.

Sorry, že se zase do něho pouštím, ale DJ Vlado má opravdu ojedinělý vkus, se kterým tady málokdo kdy souhlasí a proto bych byl rád, kdyby se do rekapů pouštěl někdo, s kým nebude potřeba každý týden polemizovat. Krom toho slyšet pokaždé ty samé prasácké ódy už nudí a vtipné momenty Vlado taky nemá. Zatím vše, hezký halloweenský večer!

18
Lucas
Reagovat

Tak mně se nejvíc líbila Eva Burešová, zato Andrea Gabrisová mi přišla hodně průměrná, takže doufám, že v semifinále skončí.. pak byla dobrá i Dianka.. Pátrovič pobali a to dost :D jinak souhlasim, že Karel a Karel jsou lepší než Brejk Dens Bradrs, ti byli největší chyba minulýho roku, příšerný..

Reagovat

Maxx: Tlesk, tlesk, tlesk :-D
Sice s Vladem nesouhlasím asi jen z 50% ale krásně podané ;-) Nuly z talentmánie a věčné ódy na nějakou svou vybranou bohyni v každé show už mě u něj taky nudí :-D
jako každý má svůj názor a hold je to Vlado, kdo je pověřený aby ten svůj zveřejňoval, ale je to občas jak přeskakující deska … proto to z 90% nečtu a zaměřím se na diskuse a nemusím se rozčilovat :-D

20
Nika
Reagovat

Jen pár slov k DJ Vladem opěvované Andrejce. Viděla jsem ji jen při tom prvním vstupu, kdy ze sebe shazovala něco mezi kytičkovaným stanem a pokusem o nepadnoucí kuchyňskou zástěru, aby se z ní vyloupla děva spoře oděná do šatiček ala Moulin Rouge, nebylo to pro mě nikterak překvapivé, naopak očekávané a tudíž zbytečné. Chápu, že potřebovala šokovat hlavně svými vnady, protože zpěv zcela průměrný a ničím ne výjimečný, na naší muzikálové scéně lze najít daleko lepší hlasy, tanec podprůměrný a tak trochu neohrabaný. Nicméně nepatřila k průserům, které bylo možno vidět, ale taky to nebyla žádná bomba. Postup očekávaný, nic nezkazila, docela zazpívala, ale za světoborný talent bych ji neoznačila. Jednoduše mě ničím neoslnila. Je hezká, to je tak asi jediné plus.

21
Milan
Reagovat

Maxx to skvěle vystihl :)

22
anja
Reagovat

Maxxi, kdyby rekapy psal někdo jiný než nadržený dýdžej, tak ty by ses tak nerozrušil a já bych se tak nepobavila :D

23
kanárek
Reagovat

22- Ale jo, mu stačí málo.
Andrea se mi celkem líbí, ovšem v Robinu Hoodovi jsem víc fandila mužské polovině účastníků. Taky se trochu musím obrňovat proti tomu Vladovu nekritickému zbožňování jedné favoritky, zvlášť ono „moje bohyně Monička“ mne časem dovedlo k téměř nesnášenlivosti její osoby. (Samozřejmě…uznávám,že je velmi hezká, působí něžně a křehce a měla slabý sametový hlas. S Denisem Lachem ,který je to samé v chlapeckém provedení, jim to moc slušelo a jejich duet byl z nejzdařenějších). Ono ale všeho moc škodí. Jinak DJVladovy rekapy čtu ráda.

24
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Co tak zhurta? Mně upřímnost, s jakou Vlado přiznává zaujatost, vysloveně vyhovuje. Pokud by se kdokoliv snažil tvrdit, že je zcela objektivní, kecá. Žádné lidské hodnocení nemůže být objektivní, vždy bude zabarveno osobním vkusem. Takže dokud nás Vlado nečastuje hrníčky s Andrejkou, dortíky s Andrejkou, koláčky pro Andrejku, rozličnými kolážemi a podobným ksindlem, nevidím problém. Spíše jsem zvědavá, jak si poradí se situací, kdy jeho favorit vypadne:-)))

Reagovat

24: Pak se půjde oběsit a rekapy přebere MAXX :-D

26
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Inu nepíš zle, ten Maxx, tak by to snad nemělo vadit:-)))

27
marmotka
Reagovat

Nevím jestli se to už v diskuzi náhodou neprobíralo, ale myslíte, že budou lidé posílat hlasy soutěžícím, kteří neumí česky nebo slovensky ani slovo? Přeci jen se ta soutěž jmenuje Česko Slovensko má talent a míra nacionálního hlasování třeba v superstar byla dost velká.
Osobně s tím mám trochu problém, ale třeba se ze mě jenom začíná stávat omezenec.

Reagovat

marmonka: Taky myslím, že to v tom bude hrát roli. Přece jen ej to víc o sympatiích a vztahu divák-soutěžící … a když tam bude mít někdo medailonek, kde budou jen titulky, tak si k němu ti lidi moc vztah neudělají. Navíc kdoví jak to bude při přímém přenosu, když bude muset vést rozhovor s porotou.
No je to moje velké přání, aby aspoň ve finále nebyl nikdo ze zahraničí.
Nicméně vítěz už je známý, takže je to spíš jak sledování Survivor než talentové show :-D

29
Lenka
Reagovat

Co myslíte ten Patrik se asi tam už nevrátí asi nedávají divokou kartu. A také jsme pro aby ve finále nebyli cizinci myslím ti z jiných krajů

30
dan
Reagovat

a kdo to teda vyhraje? ja to chci vedet nechci se na to divat :D

Reagovat

dan: To nevím jméno :-D jen známým kouzelníkům na velkém třesku řekla produkce, že kouzelníci nepostupují ani jeden, protože jich loni bylo moc a že je nemusí mrzet, že nešli dál, že vítěze už mají stejně vybraného.
Ale tak je to všem asi jasné i bez toho, že je to celé „šaškárna“ kde diváci nemají žádný vliv ;-) Ale stejně to budeme všichni sledovat tak či tak :-)

32
Merťas
Reagovat

Talent mám moc jako soutěž rád, ale co mi letos vadí jsou zahraniční talenti. Stevieho jsem měl moc rád, když vystupoval v Britains got talent, nezapomenu pohled Amandy, kdy zpět vyhodil snubák či svatební prstýnek. To samé u těch samurajských okůrkářů. Jako jednou na efekt dobrý, ale co dál? A hlavně zase v Talentu už byli. Neznám příběh toho Kazacha tanečníka či odkud je, ale jednou se to jmenuje ČESKOSLOVENSKO MÁ TALENT tak by měli dostat šanci primárně lidé z těchto států. Zajímalo by mě jestli si je Prima sama pozvala a nebo to bylo tak ,,prosté“ a přišli sami. Tohle mi letos vadí. Každej minimálně trochu znalej youtube a kdo si sjel minimálně nějaká zahraniční videa z Talnetů tak tyhle lidi musí znát.

Jinak výběr na semifinále dobrý. Chybí mi tam ten úplně poslední tanečník. Rozhodně by přinesl do soutěže lepší oživení než třeba ty dva chlapy, co spolu tančí. Jakou v tom je potenciál na výhru? Žádný. Ten tanečník by aspoň měl oprávněné ambice.

33
yasmina
Reagovat

29 me by naopak moc prekvapilo, kdyby se tam ten Patrik nejakym zpusobem nevratil

34
DJ Vlado
Reagovat

Maxx, 17: Tak tímhle svým příspěvkem jsi mě opravdu donutil ti napsat něco, k čemu jsem se odhodlával už delší dobu. Podle mě jsi normální fašista, který potlačuje názory druhých. Copak je povinnost mít rád Gagu? Copak je nutné padat na zadek před někým, kdo dělal křoví Beyoncé (proti které jinak vůbec nic nemám)? A proč se nesmí říkat jméno člověka, který je několikanásobný mistr světa v electric boogie? To, co ty tady zavádíš, je prostě normální teror. Svým sprostým hulvátstvím jsi otrávil spoustu slušných diskutérů včetně člověka, kterého já mám velmi rád, vážím si ho a je pro mě něco jako „diskusní táta“. Toho jsi z diskuse vyhnal, což je pro mě tvůj největší hřích, za který bysis zasloužil smažit se v pekle. A víš proč podporuju Bertíka? Proto, že tobě vadí, protože mi neskutečně vadíš TY. A když použiju tvojí rétoriku, tak nejsem jediný, koho totálně sereš a kdo tě má už plné zuby. Uznávám, že ani já nejsem dokonalý a mám slabost pro Moniku či Andrejku, ale nikdy jsem nikoho nenutil do toho, aby je taky zbožnoval, stejně jako ty nutíš lidi k tomu mít názor, jaký máš ty. A ještě bych si dovolil citovat svého oblíbeného herce Rudolfa Hrušínského z jeho role ve filmu Slavnosti sněženek, jen si ten citát upravím pro vlastní potřebu: JAK BY TADY BYLO KRÁSNĚ, KDYBY TU NEBYL „MIMOŘÁDNĚ AROGANTNÍ XENOFOBNÍ XINDL“ Od této chvíle pro mě neexistuješ a už nikdy nebudu na žádný tvůj příspěvek komentovat, protože taková lidská skvrna jako ty mi za to nestojí.

35
kanárek
Reagovat

25- Nick Flyer- Tak to neříkej ani ze srandy…to raději přežiju odstaveček o úúžasné bohyni. Možná i dva.

36
Skřítek
Reagovat

Můj názor na semifinalisty (zcela subjektivní):

Pavel Calta – asi by tam mohl být někdo jiný, ale nevadí mi
Moussa Ali – pro mě největší omyl tohoto Talentu, asi ho tam mají na vykřížkování
Tomáš Buranovský – skvělá barva hlasu, ale bídná technika, pro mě z kluků určitě nejlepší
La Gioia – nějaká opera být v semi musí a tohle byla nejlepší volba z té bídy
Jiří Harnach – umí pobavit, svišť se mi líbil, těším se na další. Složit básničku na zadaná slova není až tak lehké (když to má být zábavné a dávat smysl), dříve to předváděl Švandrlík a občas to bylo dost toporné
Eva Burešová – nejlepší zpěvačka tohoto ročníku
Monika Stanislavová – no… já bych ji do semifinále neposlal
Andrea Gabrišová – zpěvačka bez zajímavého hlasu, komediantka, semi by měla být konečná
Dianka – nemusím soutěžící děti (dal bych klidně věkový limit), ale tahle byla z těch mrňousů byla nejlepší.
Adélka – nezaujala, včera děs
Ladylicious – jako starší pán říkám ANO, možná i finále by mohly vybojovat
Respect Us – taneční skupiny se mi těžko hodnotí, trochu se mi pletou. Všichni něco umí a „něco“ jim chybí. Nechám se překvapit
RDS Company – dtto
Milan a David – postup jen proto, že tančí muž s mužem? Děkuji, nechci…
Uncles and Papas – a tak proč ne, nějaké skupiny v semi být musí
Segment – překvapili mě, i přes můj výrazný skepticismus mě dostali. Myslím, že už ted mají o další kariéru postaráno … a to je dobře.
Atai – výborný tanečník, na YouTube má skvělá čísla, kdyby vyhrál (s robotem a květinou), vůbec by mi to nevadilo
Stevie Starr – objížděč, tak nějak mi nesedí, ale uznávám, že jeho kousky jsou efektní
Hayashi – krájení okurek mě moc nebavilo, ale třeba předvede něco „ostřejšího“
Bertík – spíš ne, ale své publikum si najde
Karel a Karel – baví mě, tančí určitě líp než BDB, ale ti mě bavili víc
Jaroslav Hueber – zástupce seniorů (a upřímně – byli tam i horší)
Mentalisté – Derren Brown by se za břicho popadal, poutové triky na vesnický bál.
Elements – ohnivá šou je efektní a mám ji rád, tak si trochu zafandím
Amanitas – dtto
Vertigo – takové vznešené a zvláštní to bylo, skoro bych je dal před ohniváky
Malí akrobaté – cirkusáci umí, ale do těchto soutěží se mi nějak nehodí.
Slovo závěrem: Zahraniční účastníci (semifinalisté) jsou minimálně poloprofíci a mají proti ryzím amatérům velký náskok, nevím jestli je to ta správná cesta.

37
Evík
Reagovat

Vlado vs. Maxx

Kluci neblbněte, vždyť máme demogracii… :)

Já vás miluju oba… :x

38
mk
Reagovat

Nejlepší zpěvačka Talentu je jasně Povýšilová :)

Jinak za mě tam letos není prakticky nikdo, koho bych chtěl vidět víc jak dvakrát, takže asi se sledováním končím. Snad až na Omurzakova: http://www.youtube.com/watch?v=FZbstHFV8BE&feature=related

Reagovat

Do sebe, do sebe :-D BITKÁÁÁ

Jejda, pánové, nechte toho … taky tu do Vlada ryju, ale takhle daleko to doufám nedojde ;-)
Ale třeba ohledně Bertíka nebo Credance/Gluchowsky s ním třeba souhlasím bez ohledu na to, co říká MAXX.

35: Co by ne, mě by jeho rekap zajímal :-D
37: Kde máme demokracii, prosímtě? myslíš v tomhle státě? :-D Neblbni :-D

40
Evík
Reagovat

39

Jasně, že máme… Demogracie = ring volný… :)

Tak jinak… Chlapci, hezky nahlašte váhové kategorie, sundejte brejle… A můžeme začít… :)

(No jo, myslím, že se nám někde zatoulalo druhé označení současného žijícího druhu na naší více či méne modré planetě… A to Homo Emotivus Nervus… :) )

41
Evík
Reagovat

39

Příp. Homo Nervus Sapiens…

Jsem se v tom nějak ztratila… :)

42
okkvp
Reagovat

K etudám pána Patroviče – otravná a zbytečná ztráta času byla veškerá jeho předešlá vystoupení a jejich prezentace. Teď konečně to byla psina a do pořadu to imho patřilo v plném rozsahu.

43
Profik
Reagovat

Jupííííí, konečně to Vlado tomu hyperarogantnímu Maxxovi trochu vytmavil

Jinak věčná škoda Credance. Nechápu.

44
Eirin
Reagovat

Mno, myslím, že to Vlado dost hrotí, na tom co napsal Maxx nic fašistického nebylo a v dost věcech jsem s ním souhlasila. A jestliže někdo veřejně píše, musí se připravit i na to, že na to někdo bude reagovat i jinak než dle jeho představ.

Hlavně už Vladovy články nečtu, protože i mně tím neustálým opěvováním Bagárové tuto dívčinu znechutil. Dnes mě kromě většinového názoru zajímal i menšinový, tudíž jsem si Vladovo shrnutí přečetla, což mě opět utvrdilo v tom, že ho dál číst nebudu, protože mi jeho vkus taky nesedí.

45
MarTyna
Reagovat

34 – Gagu jsem taky nechápála… Až včera jsem ti v autě zaslechla jazzmena Tony Benetta, byl to duet, a bylo to skvělý, tož jsem si pak zaguglila a ejhle: http://www.youtube.com/watch?v=ZPAmDULCVrU
Takže teď už chápu…
A ještě něco: ač jsem zarytá heterosexuálka, Monika mi přijde taky dokonalost sama:-)
A Bertík má u mě velký plus za schopnost bezprostředního reagování, to není zas taková brnkačka…

46
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Lady Gaga je jedna velká, nafouknutá bublina plná stupidity. Laciné popěvky, hra na skandál… Nemůžu si pomoci, ale tento „fenomén“ jde totálně mimo mě. Nesnáším „umělce“, kteří se stylizují do pózy rebela, ale přitom jsou krotcí jako beránek, z kapsy jim čouhá pilník na nehty a v jejich kabelce se krčí ubrousky pro intimní hygienu spolu s bonbonky Tic – Tac.

47
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Zařazení odrhovačky od zmíněné „umělkyně“ do programu pořadu mě, mírně řečeno, nasralo.

48
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

A jeden souhlas s MarTynou, ač je Bertík pro mě otřesným zážitkem, něco mi MarTyna připomněla, rovněž jsem ocenila pohotovost, s jakou reagoval na měnící se situaci.

49
anja
Reagovat

ježííš chlapi nehádejte se tady až tak moc! já to vidím tak, že u mne 50 na 50 – Vlado si koleduje a Maxx je příliš emotivní a nevidí si do pusy, ehm do klávesnice

50
MarTyna
Reagovat

Otýlie, ten song, na nějž tu dávám odkaz, myslím stojí za to si pustit. Obraz si klidně vypni, já to poprvé slyšela včera v autě, přišlo mi to skvělý, pak koukám na Gůgl, kdože to jako – a koukala jsem jako blázen! Vůbec byl si netipla, že to s Bennettem zpívala Gaga – do jazzu bych si ji neposadila – a ejhle! A chtě nechtě jí teď musím přiznat, že je dobrá! Jasně, její image je příšerná, ale uznávám, že je to po čertech chytrý tah – jinak by po ní pes neštěk. tahle „přidaná hodnota“ mi taky nevoní, jenže co naděláš – sedávej panenko v koutě, budeš-li hodná, najdou tě…

51
kanárek
Reagovat

50- Zpívá jí to dobře, ale je teda hnusná….mohla by si to nechávat jenom na jeviště. Divila jsem se, že ten druhý zpěvák se pokaždé připohledu na ni neotřásl.

52
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

MarTyno, mně by její image nevadila, nemá problém s děsivými zjevy, mně vadí, že jí to nevěřím. Ale zpět k písničce, na kterou jste dala odkaz. Ano, zní v ní velmi příjemně (ač tohle skutečně není můj hrnek proteinu), akorát mám nelibý pocit, jako by se někdo dral na místo Amy Winehouse.

53
romantička
Reagovat

34 DJ Vlado
myslela jsem, že už se k tomu soplovi nebudu vyjadřovat, ale vzhledem k tomu, že tu pár celkem jinak rozumnejch lidí inklinuje k tomu ho tolerovat, tak jen pár slov tobě:
hlavně se jím nenech znechutit, piš rekapy tak, jako dosud – on to jinej neudělá a byla by škoda brát názor zamindrákovanýho blba jako bernou minci
prudí všude – nejen pod tvými články
vyznává móresy Patroviče, Nory Mojsejovej, na Polreichovi vidí jen vypípaný slova, ale zapomíná, že ti lidi nosej svoji kůži na trh tím, že jsou vidět a za své chování se zodpovídají i kritikám, zatímco on své hulváctví, sprostotu, neomalenost, netoleranci, křiváctví, potměšilost, dementní provokace atd… schovává za anonymitu internetu
před rokem ještě smskoval hlasy superstárám nebo komu z mobilu rodičů proti jejich vkusu a od tý doby asi dostal občanku nebo nabyl plnoletosti nebo má vlastní mobil nebo co a tak taky nabyl dojmu, že když mu někdo nemůže dát normálně upřímně fyzicky po čuně, že si smí pokřikovat po světě cokoli na kohokoli
zmínil ses o někom, kdo odtud kvůli němu zmizel z diskusí, do kterých se zapojuje – asi nás bude víc, ale to neznamená, že tě třeba já nečtu – takže vydrž, von se uprdí sám

54
miloo
Reagovat

MarTyna: Ten duet je geniální. Díky. Gaga je nesmírně talentovaná, pravda, že na vzhledu si stát nemůže, tak různě mění šílenou image aby se udržela v podvědomí.

Když jsem slyšel píseň Hair nebo The Edge of Glory na youtube v akustické verzi s klavírem, tak jsem ji teprve docenil…

55
anja
Reagovat

Otýlie, Amy byla tak „uvěřitelná“ rebelka až jí to semlelo. Lady Gaga ví co dělá a tak ať si klidně má tictac v kabelce :)… já nemám ráda takový ten středněproudý pop, mám ráda rock a metal a hlavně chlapy v muzice, ne baby. Ale Lady Gaga je jedna z mála pop a ženských, které jsem schopna respektovat a nevypínám a nevadí mi vůbec ničím co dělá. Zpočátku jsme ji taky brala jako bublinu co brzy splaskne, ale postupem času prostě respekt. To, že pro battle skupin vybrali její věc, jsem uvítala. Co jiného měli vybrat? Nějakou zas byonce-mariah carrey-whitney? ….. Lady gaga byla dobrá volba

56
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Anjo, Gaga je rozhodně lepší volba než Mariah nebo Beyonce. Tyhle dámy vysloveně nesnáším. Na hudebním vkusu se patrně minimálně částečně shodneme, akorát mě neodolatelně přitahují právě ti sebedestruktivní živlové.

57
anja
Reagovat

Otýlie, jak jsi zmínila to napodobování Amy, napadla mne okamžitě ta trumpeta z Toxique. Klára Vytisková (musela jsem si její jméno dohledat) to je teprv podobraz. A když jí náhodou někde zahlídnu a zaslechnu skřehotat, je mi zle, kam se to naše česká kultůra řítí. Navíc teda je mi dvakrát zle, že tu Kláru strkají kde můžou.. prý i moderátorka.. fuj

58
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Anjo, „šmarjá“, to je tahle slepice, hodila jsem si do Google její jméno a cvakla „obrázky“, masakr. Dle jména jsem si hned nevybavila:-)))

59
nunca
Reagovat

Mrkněte na tohle…

http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/65414/duchodce-josef-patrovic-nejvetsi-prudic-talentu-lhal-o-svem-postupu.html

Buď Patrovič opravdu utekl z psychiatrické léčebny nebo by do té léčebny měl někdo poslat celou produkci ČSMT… Vždyť on tam mluví o tom, že se připravuje na živá vysílání… Oni ho tam snad vrátili!
Sice by to znamenalo, že nejspíš by se tam dostal i ten výborný mladý tanečník jemuž porota dost ukřivdila, nicméně toto snad neeee….
Článek sice zní tak, že Patrovič lhal, ale člověk si nemůže být už jistý ničím…

60
cedarin
Reagovat

Lady Gaga – to, že někdo nemusí mou oblíbenou zpěvačku chápu, každý máme svůj vkus. Nicméně tvrdit, že je to jedna nafouknutá bublina plná stupidity je stupidní.
I když to někumu nemusí sedět, tak na rozdíl od jiných její muzika není laciný popěvěk a věci má dotažené do konce, včetně image.
Nemusí jí mít každý rád, i mně to chvilku trvalo, takže s tím jsem v pohodě. Ale psát příkré soudy plné velkohubých prohlášení je trapné.

61
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Cedarine, nevidíte si do pusy, mám takový neodbytný dojem. Jedním dechem velkohubá prohlášení kritizujete a zároveň velebíte:-)))

Co je pro jednoho laciný popěvek, může patrně někdo druhý považovat za vrchol umění, to chápu. Ovšem nechápu, proč bych neměla vyjevit svůj názor tak, jak je mi vlastní. Pokud se Vám má velkohubost nelíbí, nejlépe uděláte, budete-li ji ignorovat. Tím, že máte potřebu kritizovat mou kritiku, jste se mnou vlastně na jedné lodi, tak bacha na to, ať si neumáznete dobrou pověst.

62
Martin
Reagovat

Nedá mi to a musím také projevit svůj názor, zlatá demokracie:

Otýlie Šmatlavá: Váš hudební vkus a přirovnávání Lady Gaga k Amy v písni The Lady is a Tramp jenom dokazuje, jak moc jste na hudebním poli ztracena a tápete, tudíž vaše názory na Lady Gaga a její kariéru už neberu v potaz, protože jsou naprosto hloupé a neobjektivní. Lady Gaga je největším hudebním talentem od doby Michaela Jacksona, má dokonalý hlas a muzikálnost a tím pádem si může tu show okolo sebe dovolit. Kdyby si to samé dovolila Britney nebo Katy Perry, tak jsou s prominutím za krávu, ale Gaga to utáhne hlasem. Může si vzít jenom piano a mikrofon a stejně vyprodá celou arénu a předvede dokonalou show jenom u piana. To je důvod proč ji lidi milují. Každý videoklip je state of art! Každý obraz ve klipech, každý sekunda tam je přesně proto, že tam má být, vše je dokonale promyšlené a vygradované. Je to prostě fenomén ať chcete nebo nechcete. Ale chápu, že pro některé outlocitné jedince může být oblek z masa, všechny ty originální kostýmy, nebo podpora gayů, trochu moc.

DJVlado:

Vaše rekapy jsou to nejhorší co jsem tady na panáčkovi kdy četl a že už sem chodím opravdu hodně dlouho. Jsou plné neobjektivních žvástů, nepřesností a Vaše ódy na každou ukvákanou subtilní teenagerku jsou opravdu už hodně trapné. Andrea Gabrišová je podprůměrná „muzikálová“ „zpěvačka“ která v sobě nemá absolutně nic. Zpívá tak, jako každá druhá sboristka na americké střední, tancuje velmi neohrabaně, jak už tady někdo podotknul a do show typu TALENT se rozhodně nehodí a vaše adorování této kníkny vychází pouze z Vašeho dlouho neukojoného ocasu, než z TALENTU Gabrišové. Už mě Vaše rekapy začínají opravdu srát a myslím, že nejsem jediný. Měl by je psát někdo, kdo tomu opravdu rozumí a kdo se dokáže oprostit od každé náctileté upištěné frndy.

Nice to meet you

FAŠISTA

63
cedarin
Reagovat

Otýlie Šmatlavá, já si do úst vidím, na rozdíl od vás. Pokud si vyjevujete názor stylem, který se druhému nelíbí, tak bude reagovat, co je na tom divného.
Naopak mě překvapuje, že se vás má reakce dotkla.

64
MarTyna
Reagovat

52 – ani ne, nemám pocit, že se Gaga dere na místo Amy Winehouse – náhodou zmíněný Tony Bennett natočil duetek i s Amy, ale ten mě zatím moc nezaujal…

65
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Martine, já skutečně outlocitná nejsem a právě proto mi výstupy Lady Gaga připadají směšné. Outlocitný jedinec, no, vtipné:-))) A pozor, nikde jsem nenapsala, že ta dáma neumí zpívat. Jen mi její hudební styl a prezentace nesedí. Tak nemotejte hrušky s jablky.

Cedarine, asi nedokážete správně porozumět psanému textu. Mě se váš komentář nedotkl, je vidět, že mě neznáte. Jen jsem se podivila nad tím, že příkré soudy a kritiky jedním dechem odsoudíte a ve stejnou chvíli sám kritizujete a prohlašujete cosi o stupiditách. Příště si promyslete strategii kritiky tak, abyste si neprotiřečil.

66
Honzad
Reagovat

Tady ještě poteče krev… ;)

67
Honzad
Reagovat

Btw, Vlado, tohle jsi, předpokládám, viděl: http://sport.idnes.cz/ankety.aspx?id=A20111021_ot_689

68
joplin
Reagovat

Mně se taky Gaga nelíbí – jeví se mi jako vykalkulovaný provokatér / ne , takový ten “ přírodní “ fenomén od nátury / . Na prohlášení typu … nejlepší , jedinečný,dokonalý jsem až alergická… ale zpět k talentu – mně je třeba doopravdy líto , že postoupil pro mě nudný samuraj na úkor toho posledního tanečníka , myslím , že ten by ještě něco předvedl narozdíl od čísla , kde se zřejmě jen zamění okurky za banány :-(

69
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Samuraj mě též štve, leda by se pochlapil a ufiknul tam někomu ucho, případně něco ještě kontroverznějšího:-)))

70
rafles
Reagovat

Hodně lidí – hodně názorů. Pro mě byl pořad nudný a tak jsem přepínal. Ne že bych si polepšil, ale aspoň jsem byl v naději. Neviděl jsem tedy všechno, ale to, co jsem stihl (nebo stihnul?), byla šedošedá šeď. Las Vegas? Ani nápad. A „bohyně“ Andrea? Nic moc. Škoda, že na jiných kanálech nebyla lepší alternativa…

71
Adéla
Reagovat

Rekap stojí za velké smrduté….nic.

Omlouvám se za výlev, ale pokud budou i další rekapy v tomto duchu, odcházím.
(vím, držet mě tu nebudete)

Z Andrejky si klidně ukrupni, ale ušetři nás, kteří ji objektivně vidíme sotva jaku jednu z mnoha muzikálových hereček ( navíc tahle je dost křečovitá a nepřirozená).

72
DJ Vlado
Reagovat

romantička, 53: Moc Ti děkuju za podporu, já se samozřejmě kvůli tomu blbovi psaní článků (a ani svých názorů) nevzdám. SUNíčko mě tím jednou pověřil a já nezradím jeho ani další čtenáře, kteří mě čtou rádi (a věřím, že takových je dost). Nevzdám se ani zmiňování svých „bohyní“, nikdy jsem přece nikoho nenutil, aby je rovněž vyznával (i když uznávám, že moje poslední óda na Andrejku byla poněkud přehnaná, holt jsem se trochu nechal unést, kdy jsem ji označil za zázrak a vílu) a vždycky jsem dával najevo, že jsou to MOJE bohyně nebo MOJE srdeční záležitosti, takže jsem tím dával najevo, že i když třeba nejsou dokonalé, tak PRO MĚ mají v sobě něco silného (což na jiného pochopitelně působit nemusí), a že je to jen MŮJ NÁZOR. A já jsem se nikdy nepovažoval za Boha, který prostřednictvím svých článků káže jedinou, objektivní a nezpochybnitelnou pravdu, ale naopak jsem se snažil dát najevo, že jsem obyčejný člověk, který má své slabůstky jako každý jiný. Ono všechno je podle mě o toleranci, čímž navážu i na cedarina (60) – já Gagu nemusím, jak už jsem napsal v článku, vadí mi na ní přehnaná extravagantnost za každou cenu (viz. oblečky za masa nebo naposledy mikrofon ve tvaru penisu) a některé písně, které mi přijdou dost vlezlé (nejvíc Poker Face a Bad Romance), nicméně uznávám, že talent má, a komu se líbí, ať si ji klidně poslouchá. Stejně tak jestli někdo poslouchá dechovku, Michala Davida nebo Lunetic, tak je to absolutně jeho věc, na kterou má svatosvaté právo (za tohle si hodně cením JUDra, který se za svůj hudební vkus nestydí a všude ho veřejně prezentuje). Stejně tak dokážu i tolerovat fanoušky Lacha nebo Pappové, za což očekávám i toleranci vůči své slabosti pro Moniku nebo Andrejku, nebo třeba vůči názoru, že Atai ani Gluchowski v mých očích nepřekonali Matúše Pišného. Bohužel jedincům, jako je Maxx nebo Martin, tolerance zcela schází. Jejich výrazivo jako „Každý MUSÍ uznat, že Gaga je netalentovanější a nejoriginálnější zpěvačka současnosti“ ve mně vzbuzuje totální nepříčetnost, takovéto názorové diktátorství je mi hrubě proti srsti a chce se mi z toho zvracet. Myslím, že kdybychom měli všichni stejný názor, tak by to byla celkem nuda. Proto je důležitá názorová pestrost a především tolerance jiných názorů i lidských slabostí.

73
DJ Vlado
Reagovat

Honzad, 67: Tuto anketu jsem ještě neviděl, ale právě jsem do ní zahlasoval (je snad jasné pro koho). A moc díky za odkaz :-)

74
Adéla
Reagovat

Vlado, výrazy jako absolutní zázrak, krásná jako obrázek…a pořád je to podle tvých slov málo ódy na Andreu… znovu si pustím její vystoupení..a stále si stojím za tím, co píšu…jistě že musíš být zčásti subjektivní, ale tohle?

Promin, ale není to jen o toleranci diskutujících, píšeš rekap a my se tady dočteme, že průměrná ani ne moc sympatická zpěvačka, která by si oblékla snad i spodky, pokud by to jeden z porotců chtěl, je absolutní zázrak. Člověka i napadne, že jsou to spíš skryté výlevy Andree, kdy si v duchu přeješ, aby si to tady přečetla a o žádný rekap nejde.
Nepřijde mi to zkrátka fér vůči ostatním lepším ,,hráčům“ ani vůči diskutujícím zde.

75
Blanka
Reagovat

72 DJ Vlado a já s tebou do puntíku souhlasím.

76
DJ Vlado
Reagovat

Adéla, 74: Vždyť píšu, že uznávám, že jsem se nechal poněkud unést. Jinak s názorem, že je průměrná, nesouhlasím, svoje tvrzení dokonce mohu podepřít názorem člověka, jehož slovo má pro mě velkou váhu a který Andrejku označil za jasně nejlepší zpěvačku obou ročníků Talentu (btw. toho člověka všichni dobře znáte), a také možná největšího odborníka na muzikál v této republice, že její All That Jazz bylo skvělé a v rámci podání této písně originální (jindy se většinou opakuje choreografie s židlí). A co se týče sympatičnosti, tak bych prosil negeneralizovat, protože každému je sympatický někdo jiný (mně třeba byl vyloženě nesympatický můj VyVolený jmenovec, který byl naopak jiným sympatický velmi). Já znám Andrejku osobně (čímž jsem se nikdy netajil) a vím, že je to hrozně hodná a citlivá holka. A že je schopna si obléknout i spodky? Herečky často hrají lechtivé scény, ve kterých jsou spoře oblečené nebo zcela nahé. Pokud je to v rámci role, tak na tom nevidím absolutně nic špatného.

77
cedarin
Reagovat

Otýlie, ano odsoudil jsem váš příkrý výrok, protože jste ho prezentovala jako svrchovanou pravdu, ale očividně o té zpěvačce toho moc nevíte. A vyjadřovat se obecně k něčemu jako hlava pomazaná, ačkoliv o tom nevím vůbec nic – proto ta stupidita z mé strany.
Jinak přeji pěkný večer!

78
cedarin
Reagovat

DJ Vlado – ohledně zmiňované lady Gaga úplně v pohodě, každému nemusí sedět to je normál. Taky o ní nepíšeš žádná dogmatická prohlášení.

Jinak ohledně navážení se do tvých rekapů. Já jsem naopak rád, že připojíš svůj názor a zbožňování tvých favoritek mi vůbec nevadí. Objektivně hodnotit soutěžící v talentových soutěžích nejde, a je mi milejší číst, komu ty sám fandíš, než kdyby ses o objektivitu pokoušel. Nemusím se vším souhlasit, jako třeba s tím, že Andrea je dobrá tanečnice, ale to je v pořádku. Piš si dál jak chceš, oni i ti největší křiklouni to stejně budou číst tak jako tak, to nemám strach

79
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Cedarine, vím toho dost, věřte mi. O Lady Gaga a hudbě obecně toho vím daleko více, než vy o mně (z principu věci ani není možná jiná varianta). Proto jsou moje soudy oprávněnější než ty vaše. Jsem zvědavá na to, jak logicky vyvrátíte mé tvrzení.

80
pimpa
Reagovat

K diskuzi o Lady Gaga se nemůžu přidat, jelikož tu dámu vůbec nesleduji, mé hudební idoly jsou už poněkud staršího vydání. :-)
Ale co se týká Vlada, už mu jeho bohyně toleruji (i když to taky nějakou dobu trvalo…) a jeho rekapy mě baví.

81
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Ještě maličkost, Cedarine, jste tak pokrytecký, nebo se neuměle pokoušíte o sarkasmus, když mi přejete pěkný večer, navíc s vykřičníkem?

Proti vám osobně nic nemám, váš názor je váš názor, který respektuii i přes fakt, že můj je diametrálně odlišný.

82
cedarin
Reagovat

Kolik toho víte o Lady Gaga je dost vidět z toho, co jste napsala. Je toho fakt hodně!

83
pimpa
Reagovat

81 Myslím, že cedarin si tohle rozhodně nezaslouží! Je to jeden z nejnoblesnějších diskutujících, jací se tu vyskytli.

84
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Maličkost si přidám i k Vladovi. Možná mi nesedí plno věcí kolem něj, ale cením si upřímnosti, se kterou své články píše. Dříve jsem na ně kašlala a četla je sporadicky, dnes jsem si několik naordinovala a neshledala nic nasírajícího. Nestydí se za své slabosti. Objektivita neexistuje a on si na ni nehraje.

85
cedarin
Reagovat

Otýlie, pokrytecký nejsem, sarkastický možná. Máte pravdu, že vás osobně neznám a obávám se, že tolik štěstí najednou bych také nemusel unést.
Vaše názory vám neberu, jen mi nesedí forma, jakou je prezentujete. Dokonce se v některých názorech s vámi i shodnu, překvapivě.

Pimpa – ty jsi prostě drahoušek!

86
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Cedarine, jak myslíte. Nebudu se s vámi nadále přít, jelikož cítím, že nejste klasický prudič, ale že své invektivy myslíte vážně, a tak je mi žinantní se do vás pouštět.

87
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Pimpo, však já už se s ním neškorpím, nebojte. Počkám si na nějakého opravdového blba:-)))

88
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Cedarine, poslední k Vám, Vaše Gaga má image, já taky, berte to tak a nehledejte v tom nic osobního.

89
cedarin
Reagovat

Otýlie ok, konec a mír.

90
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Cedarine, hádky se slušnými a rozumnými lidmi mě nebaví, no:-))) Ale na mém názoru to nic nemění. Zrátka jak jsem někde četla… co vznikne, když smícháte něco jako Madonna a Marilyn Manson? Lady Gaga. Jedna složka mixu je mi slině proti srsti.

91
Monika
Reagovat

Zdravim vsechny diskutujici, specialne cedarina a Otylku. Ach, jo vy dva kohouti na jednom smetisti, puvodne jsem se do Vasi konverzace nechtela michat, ale nedalo mi to. To jsem holt ja :-))

Otylko, cedarin byl pravidelnym diskuterem uz v dobe superstar a prestoze mel uplne jineho kone nez ja, tak byl vzdy slusnym a vecnym diskuterem, clovekem, ktereho jsem si vazila a vazim stale. Takovy diskusni gentleman, proto soudim, ze Vam OPRAVDU pral hezky vecer. Mam navrh, ja vam necham Jiricka, vy my nechte cedarina, respektive Pimpe :-))

92
cedarin
Reagovat

Otýlie, váš názor vám neberu, to by byla samozřejmě úplná hovadina.
Vtip je v pořádku, už jenom jeho vznik potvrzuje její postavení :-))

93
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Moniko, však já už jsem to sama zjistila, je to distingovaný a milý člověk, který si nezaslouží mou pozornost, tedy tu negativní:-)))

Tohle je hodně zábavné a i poučné, zjišťovat, kdo je kdo. Někdy mě to tak klepne přes prsty a ukáže mi, že ne každý je pako:-)))

94
cedarin
Reagovat

Moniko moc zdravím :-))
My už s Otýlií náš spor uzavřeli, ale rád tě vidím :-))

95
Monika
Reagovat

Mam-li se jeste v kratkosti vyjadrit k tomu sporu, ktery se tu vede, tak ano, Vlado to tentokrat prepiskl s „zazracnym talentem,“ tak bych pojmenovala pouze Patricii Janeckovou…Nicmene, on se nikdy netajil naklonosti a neohanel se nestranosti ke svym „bohynim“ a uz vubec je nikomu nikdy nevnucoval a nepresvedcoval o svem jedinem spravnem nazoru, proto mi to nevadi.

96
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

A vidíte, Cedarine, neupírám jí pozici mezi hvězdami, jen pro mě je prostě ta bublina. Stejná bublina, jako kupa dalších star, které mě neoslovují. Bylo jen na Vaší kultivovanosti, jak si se mnou, mou sebestředností a příspěvky ode mě poradíte:-)))

97
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Moniko, rovněž jsem ráda, že Vás „vidím“ a ani mě nepřekvapuje, že Cedarin je Vaše spřízněná duše:-)))

98
Monika
Reagovat

Jinak Lady Ga Ga za me teda take neeeeeeee, i kdyz prodat se umi vyborne.

99
cedarin
Reagovat

Otýlie, pozice hvězdy jí ani upírat nejde. To, že vám nesedí – ok. Já si teda pod bublinou představuju úplně něco jiného.

100
Monika
Reagovat

Otylko a to Vas mozna prekvapi, ze cedarin v kazde ankete DJ Vlada daval Petra na posledni misto a mel ho tak strasne rad, ze ted ani nevim, zda mel nejakeho oblibenejsiho finalistu…Presto jsem s nim nikdy nemela problem komunikovat:-))

101
cedarin
Reagovat

Moniko v pohodě. Za mě Lady Gaga anooooooooooo. Asi proto jsem se na její koncert vypravil do Lisabonu a ne do Prahy a dobře jsem udělal.

102
cedarin
Reagovat

Moniko pravda, Petra jsem fakt nedával :-)

103
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Moniko, možná mě to ani nepřekvapuje. Hodně takové počínání chápu.

Je jasné, že Vy nemáte problém s komunikací na druhé straně barikády, nevadí Vám názory druhých. Vám, Nice a ještě několika dalším, jejichž přezdívky si nepamatuji, přesto si jich vážím:-)))

104
cedarin
Reagovat

A v ČSMT zase nedávám Ladylicious, ať zase chvíli držíme téma :-))

105
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Uf, Cedarine, vy jste dost fanatik, taková dálka. Já bych se ze svého kavalce nehnula ani o píď, tak maximálně do posilovny a na nákup kosmetiky. Abyste lépe pochopil, co jsem zač, tak mě by musela moje nejopěvovanější star prosit, abych přišla na její koncert, a nejspíš bych ji poslala do řiti. Jsem ukrutně namyšlená:-)))

106
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Ladylicous mi nijak výslovně nevadí, jsou sexy, tanec mě moc nezajímá, tak ať hopkají.

107
Monika
Reagovat

Otylko, tak pokud se nekdo vypravi kvuli sve hvezde na druhy konec sveta, tak tady jsou asi veskere argumenty zbytecne :-))

JInak Ladylicious taky nechapu, uz na castingu mi jejich postup prisel jako ulet. Ta jejich cirkusacka pestrost uplne rusila muj zrakovy vjem a tanec bych tez zaradila do kategorie prumernosti…

108
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Moniko, a mě právě tohle fascinuje, tihle nadšenci, já to neumím, jsem suchar, až mě to někdy mrzí:-)))

Mějte pokojný večer.

109
cedarin
Reagovat

Otýlie, nemyslím, že jsem fanatik. Spojili jsme příjemné s užitečným a strávili pěkný víkend v Lisabonu.
A že jsem tak smělý, kdo že je ta nejopěvovanější vaše star?
Ladylicious mi právě sexy nepřijdou. Postavy ok, což u tanečnice téměř předpokládám, i když to nemusí být pravidlo. Ale jejich výraz v mých očích z nich dělá skupinu nasejřených militantních sufražetek. Ale to je můj názor a bylo mi už vysvětleno, že se na ně mužům pěkně kouká.

110
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Cedarine, je to součást mixu Lady Gaga:-)))

111
cedarin
Reagovat

Otýlie, díky za odpověď :-))

112
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Věřím ve Váš intelekt, opačné zařazení bych nesla velmi nelibě:-)))

113
cedarin
Reagovat

Dělám co můžu :-))

114
Monika
Reagovat

Vlado, mam pusteny nocni zpravy na Nove a prave se tam objevila Monika s Benem a predstavili svuj duet, myslim, ze se jmenuje Chci.

115
DJ Vlado
Reagovat

cedarin, 78 – Díky moc za podporu, Monika má pravdu v tom, že ty jsi diskusní gentleman :-) Jen ohledně Andrejčina tance, ona toho v tomto směru ještě moc nepředvedla (a All That Jazz ani není píseň, ve které by se toho tance dalo předvést až tolik, originální choreografie je vlastně založena na židli), ale jinak už delší dobu dělá balet a scénický tanec a je v tom opravdu výborná. Trochu mě původně i mrzelo, že nesoutěží výhradně s tancem, protože zpěvaček je hodně, ale sólových ženských tanečnic zas tak moc nebývá. Na druhou stranu je ale možné, že kdyby soutěžila jako baletka nebo scénická tanečnice, tak by ji dost možná ani do semifinále nepustili, protože to jsou vyloženě okrajové žánry, které strejda Sláva cíleně a záměrně potlačuje. Jak jinak si vysvětlit, že v Talentmanii byly v semifinále hned čtyři scénické soubory, zatímco v loňském Talentu do této kategorie spadali jen Mighty Shake (a ti ještě předváděli show dance v modernější formě) a letos tam z této kategorie není nikdo. Možná v tomto patřím k menšině, ale mě osobně scénické tance baví mnohem víc než ti stále stejní hiphopovo-breakdanceoví hopsálci.

Monika, 114 – Noční zprávy jsem neviděl, ale ten duet samozřejmě znám. Celkově se mi ale víc líbí ta pomalejší verze, kterou má Ben na albu, než ten singlový remix. Ale dva hlavní poznatky z toho duetu jsou, že Monika tam Bena výrazně přezpívává a že Ben by rozhodně neměl zpívat česky, protože má v češtině dost divný přízvuk.

116
Nika
Reagovat

Všechny zdejší diskutéry zdravím vespolek, přeji hezký den a možná se během něj i přidám s malou troškou do mlýna, pakliže mi vyjde čas. Trochu teď nestíhám…..
Zvláště pak zdravím Otylku a Moniku, ráda Vás vidím, dámy:-)
Ke sporům – ač je zde mnoho navzájem kontroverzních příspěvků, velmi jsem se všemi pobavila, a to i Maxxovými, protože v mnohých hodnoceních soutěžících s ním musím souhlasit, ač, jak jsem pochopila, je zde považován za kata všech diskutérů a prudiče obecně, ale nejsem toliko v obraze. Spory obecně mi nevadí, pokud jsou vedeny věcně, do debaty o jeho boji s DJ Vladem se pouštět nebudu, není to moje věc, mě osobně ale také mírně popuzují zmínky o nadpozemských bohyních v každém DJ Vladově článku, ale jinak jeho články čtu poměrně ráda, když si odmyslím toto. Subjektivní názory beru, ale pokud jsou cpány skoro všude, člověk už je předem očekává a aspoň já už většinou s mírnou nelibostí. Všeho moc škodí, to není otázka objektivity či subjektivity, ale přesycenosti.
Probíraná Lady Gaga – neuráží mě, neoslňuje mě, zkonzumuji ji, ale nevyvolává u mě žádné emoce.
Hezký den všem:-)))

117
mk
Reagovat

Pokud někdo pochybuje o muzikálnosti Lady Gaga, ať si na YT pustí její akustické verze třeba Poker Face nebo Paparazzi, kde skvěle hraje na klávesy a zpívá:

http://www.youtube.com/watch?v=oP8SrlbpJ5A

http://www.youtube.com/watch?v=laIr_d0hFB8

Jedna věc je, jak se obléká a předvádí, ale talent jí upřít nejde.

118
anja
Reagovat

překvapuje mne, že se tady ani jinde neřeší pár tančících mužů Valčuha-Hradecký, je sice fakt, že toho zatím moc s nima ukázáno nebylo, ale i při tom málu tito dva stojí za pozornost

Vlado se k nim v rekapu staví skepticky, a ostatní? mne třeba tito dva hodně zajímají co předvedou a docela se na ně i těším :)

119
Viktorie
Reagovat

117 – Taky jsem na ně docela zvědavá. Genderová příslušnost je mi naprosto někde, já mám kriterium líbí – nelíbí a tohle líbilo.

120
romantička
Reagovat

64 – 116
Když se u „Plusy a mínusy SuperStar 2011“ načínala pátá tisícofka kommentů, říkala jsem si, zdalipak ještě ulovím těch 5000, ale už jsem o tom pochybovala. A když jsem si pak přečetla comment 4286 o „cuchání bobra“ (dodnes mi není jasné, nejde-li o diakritický překlep), bylo mi jasné, že diskuse dosáhla vrcholu, a jaksi už dál dojuít nelze. Že se ještě každý trošku porozhlédne po krajině, ale ve vzduchu visí otázka: Kam teď?
A konečně asi některým došlo, že tím, že se zasekly na jednom místě, zákonitě jinde chybí. ;)
No, sice se sem trošku couráte, Otylka začla tou 64kou a na Niku se čekalo až do 116, ale konečně jste tady, a zase bude veselo ;) Takže vítejte a vězte, že já si musela tu pani Gagovou vygooglovat až když jsem chtěla pochopit, proč se Mareš obaluje řízkama, ale teď už ji znám. Je to tu o ní, žejo?
Mně taky přijde stupidní, když někdo hezky zpívá, ale aby to prodal, tak musí třeba zvracet do publika, nebo si dát na hlavu něco, co si eště nikdo na hlavu nedal, ale ono mi stejně stupidní přijde, když tak vedle sebe stojej Simonová a Chladil a opčas se na sebe kouknou. Takže jsem vlastně pernamentně zatrpklá, ale čučim pořád.
Víc zatim k talentu nemám, jenom se chci zeptat, jestli je někde nějaký předpis, že rekapy musí být objektivní a nestranné a že ze subjektivních dojmů se smí autor vykecat až v diskusy, nebo radši soukromě někde u psychiatra. Abych v tom Vladovi už měla jasno.

121
Nika
Reagovat

Romantičko, moc hezký rekap Plusů a mínusů superstar!!!! :-)))) Bobry si nechápe na pozdějc, jak je vidět, zatím tady ještě je o čem kecat, Superstar je dnes již poněkud vyšumělé téma:-))) Taky se to tam už děsně blbě načítá…..

122
Nika
Reagovat

Co se týče Andrejky a jejího baletu či pokusu o tanec obecně, možná bych k ní byla smířlivější, kdybych doma neměla dítě s vystudovanou státní taneční konzervatoří a dál v tanci pokračující. Andrejka s baletem a tancem jen velmi zpovzdálí koketuje, o nějakém baletním projevu či nějakých dispozicích u ní nemůže být ani řeči….ale fajn, zkouší to, budiž…..ale ten balet ať si raději nechá doma před zrcadlo. A tam s ním taky skončí….

Reagovat

Se to tu zajímavě převrátilo z diskuse o talentech na vymezené souboje lidí :-D
Jedni se hádají o Vladovy bohyně (upřímně, bez urážek nebo něčeho, osobně by mi to nevadilo, každý má favority nebo nějaké chutě, ale kdybys je necpal do každého článku minimálně dvě asi by se tolik lidí nerozčilovalo, to už není subjektivita, ale fanatismus)
A další se dohadují o Lady Gaga :-D (kterou, jelikož neposlouchám tak nemůžu hodnotit, ale ten její outfit je sice napřeshubu, ale zase o ní aspoň svět ví a proto to nejspíš taky dělá)

124
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Romantičko, kdepak, nepřeklepla jsem se, opravdu se jednalo o cuchání bobra, ono totiž čuchání bobra bych zařadila do méně prudérního období, to je takový další stupeň. Dnes jsem zavítala na diskuzi k pořadu Prostřeno, který občas sleduji, leč tam se mi nelíbí. Ti, kdo mají odlišné názory než já a mohli by mi sloužit k rozličným půtkám, jsou bohužel hlupáci, a mě nebaví prosazovat své názory proti někomu, kdo je intelektově na úrovni opožděného žáčka druhé třídy zvláštní školy. Takže tam moje místo není. Sice bych ty hlupce mohla beztrestně častovat svými rýpavými komenty, jenže to mi nepřináší uspokojení. Až na nějakou nadávku se tam na nic nezmůžou:-(
Tady to vypadá mnohem lépe, jsou tu lidé různí, arogantní, inteligentní, totálního tupce jsem snad ani nezaznamenala…

Niko, Andrejka je rajcovní baba a jako taková může hopsat sebepitoměji. Navíc nepočítám, že většina národa tanci rozumí. Já například nepoznám baletní kreaci od polky:-))) Andrejka mě zatím nijak neprudí, nevadí mi, tak nechť hopsá ku potěše DJ Vlada ještě hodně dlouho. Já akorát velmi stojím o to, aby vypadl infantilní Bertík, Karel a Karel a aby mi už nikdy v televizi neukázali pana Patroviče. Podle mě je to nemocný člověk a jen ubožák si z takového tropí šoufky. Ten chlap patří do rukou psychiatra. A Lucinka je pěkná husa, když zrovna ona, se svým srdíčkováním a pusinkováním, slabostí pro chudé a nemocné kope do evidentně bláznivého dědka. Pan Patrovič je největší trapas v dějinách reality šou, dle mého.

125
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Nicku Flyere, v diskuzích jde vždy o prosazení vlastního názoru, honění ega:-))) Kdyby ne, tak by to byla brzy pěkná nuda, stále dokola objektivně rozebírat jen to, co se kterému učastníkovi soutěže povedlo a co ne.

126
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Ještě maličko k Lady Gaga, mně by ani nevadilo, kdyby si místo náušnic zavěsila španělské ptáčky i s omáčkou a na hlavu narazila nočník včetně obsahu. Mně vadí, že jí to nevěřím, ona JE normální. Hodně mi to připomíná situaci, kdy si rádoby rebelka poručí s velkou parádou panáka vodky, se sebezapřením ho vypije a pak předvádí lehkou opičku a vesele švitoří o vypitém půllitru kořalky. Když půl litru, tak půl litru, a na ex. Proto na mě působí jako nafouknutá bublina, jako puberťačka, co si hraje na drsňáka. Hudba se s mým vkusem míjí, což není nic divného.

127
Viktorie
Reagovat

125 – Nemyslím si. Chodím (a v minulosti jsem chodila na dost už dneska třeba neexistujících) diskusí a diskusních fór na to, abych věděla, že se sice vždycky najde někdo, kdo má potřebu širýmu okolí dokazovat a ukazovat, že jen on má pravdu, on je ten nejchytřejší, ale většina lidí tam chodí kvůli jiným věcem (a nemusí se srdíčkovat, lidičkovat a co já vím co ještě), třeba kvůli původnímu tématu, proto že v té diskusi najdou spřízněný duše v tomhle atd.

128
Nika
Reagovat

Otylko, mně nevadí, že Andrejka poskakuje a hraje si na tanec, ať už pro potěchu kohokoli, mně vadí, když ji někdo má za vynikající baletku a tanečnici, kteroužto teda rozhodně není. Vadí mi, když někdo vynáší do nebes zcela podprůměrný výkon, byť se jedná o subjektivní názor, ale je oblečen v objektivním kabátě. Jinak je mi ta holka volná, mě nijak blíž nezajímá, nejsem z ní na větvi, ani ji nepovažuji za rajcovní babu, pro mě bez chuti a bez zápachu. Mnohem víc se mi líbí Eva Burešová, připadá mi jak daleko hezčí, tak přirozenější. A nehraje žádnou komedii. U Andreji tento poci mám.
Karla a Karla jsem zatím neviděla, jen ukázky, z těch nemůžu posoudit , infantilního Bertíka jsem viděla jen v castingu, jediné, co jsem oceňovala, byly jeho pohotové reakce, ale jinak jsem celé číslo nechápala.
Na různé ohňové a kouzelnické šou se nedívám ( teda kromě Stevieho, který mě bavil i šokoval,) protože mě to dost nudí, co se tance týče, mám zase příliš vysoké nároky právě díky tomu, co už jsem tady zmínila.
Takže u mě je to jasné – zajímají mě zpěváci a skupiny (v hodnocení Uncels se shoduji s DJ Vladem) a pak už jen opravdu vynikající tanečníci.
Patroviče bylo podle mě už taky dost, obávám se, že už nám nemá co dál nabídnout, měli ho z natáčení rovnou odvést na psychiatrii. Doufám, že v dalším díle už nám ho neukáží, litanií o toxinech a špatném vzduchu jsme si vyslechli až nad hlavu a pan Patrovič nic jiného vyprodukovat už není schopen. Ledažeby se chystal na postupnou inzultaci všech porotců i moderátorů, ale na to je to zase příliš distingovaný pán :-D

129
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Viktorie, to byl ode mě spíše takový nadnesený vtip. Po diskuzích se pohybuji rovněž velmi dlouho, a tak vím, za čím na ně lidé chodí. Kupříkladu o Superstar diskutuji od první série:-)))

Niko, mě zajímají skupiny a „ujeté nechuťárny“, tanec ee, jak jsem zmínila, nerozumím mu. Teď jsem si uvědomila, kdo další mě v soutěži vysloveně štval. Ta skupina rádoby drsných hochů. Stále mám před očima obraz, jak vítězoslavně odcházeli a snažili se o tvrďácká gesta. Byli směšní, nechápu jejich image. Nesnáším „vypulírované“ rockery, co chodí na manikúru a chovají doma chlupatá morčátka:-)))

130
Nika
Reagovat

Abych pravdu řekla, tato soutěž zatím nevyprodukovala nic, co by mi výrazněji utkvělo v paměti, či z čeho bych nemohla v noci spát. Ať už děsem či nadšením. Kromě snad Stevieho, ale i u toho mám takový dojem, že se poněkud vyčerpá, přece nespolkne a nevyvrhne lokomotivu!!
Jinak se mi docela líbí Dianka , i když malým holčičkám příliš neholduji, ale takhle holka zpívat fakt umí a její teatrální gesta mi kupodivu nevadí, protože téhle holce je docela věřím:-)
Harnach – oceňuji jeho talent a jistou míru originality, zajímavé, ale nešokujující. Taková uhlazená a poměrně inteligentní podívaná. Neumím si ale představit, jak s tímhle chce vystupovat a prorazit….

131
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Jo, jo, Harnach je originální, rozhodně, ale zase nic, z čeho by si člověk sedl na zadek. Mám to podobně, nic úchvatného jsem nezaznamenala. Na polykače se těším, nebojím se, že se vyčerpá, i kdyby polykal stále to stejné, šou, jakou dělá, je pro mě dostačující. Vlastně jediný, koho si ze starších soutěží tohoto typu (ne Superstar) pamatuji, je úchvatná krasojezdkyně na bicyklu a pes Keysi:-)))

132
Monika
Reagovat

Jeste par slov k panu Patrovicovi. Ja si nemohu pomoc, ale mam stale dojem, ze pan dostal scenar a podle nej postupoval:-)) Chvilemi za tim arogantnim clovekem, ktery jen nadava na vsechno a vsechny kolem sebe byl skryt usmevavy pan:-)) Nicmene, to nic nemeni na faktu, ze ten stary clovek je nemocny a dle slov Otylky „jen ubožák si z takového tropí šoufky“….a to je presne to, co mi na cele te priblble show vadilo nejvic. Merit sve sily s clovekem, ktery neni na takove urovni, aby si to sve jednani byl schopen uvedomit. A od ceske Matky Terezy je pro me takove chovani vylozene zarazejici…

Andrea – ani ja nejsem schopna posoudit kvalitu tanecni urovne, i kdyz z laickeho hlediska si myslim sve…Tanec, ale neni hlavni problem, ktery s Andreou mam, mne prave vadi ta teatralnost kolem. To, ze prijde schovana v habitu, ktery pak behem par sekund ze sebe strhne, aby se z oskliveho kacatka vyklubala sexy zpevacka neni pro me vtipny a uz vubec ne originalni, ale naopak naprosto predvidatelny a ocekavany jev. Proto bych za sebe byla mnohem radsi, kdyby Andrea v semifinalovem kole prisla jako Andrea.

133
Monika
Reagovat

Otylko a Niko tak na polykaci se naprosto shodneme i pro me je to number one a doufam, ze v nedeli postoupi. I kdyz mam trochu obavy, jak cesi a Slovaci prijmou cizince. Dianka, ja nevim, zpivat umi to urcite, ale obcas ten jeji piskajici hlas take nelahodi mym usim.

134
Monika
Reagovat

Otylko, ta uchvatna krasojezdkyne, dalsi Vladova bohyne :-)), je famozni a jeji zariznuti ve Velkem tresku naprosto nepochopitelne. Keysi to byl takovy milacek, mco jsem ji prala vitezstvi..Ja si ejste pamatuji skveleho Matuse Pisneho a tu bravurni hru na sklenicky.

135
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Dámy, já myslím, že národnost nebude zohledněna, nikdy jsem na tohle nevěřila. Podle mě se lidé chtějí především bavit, sledovat něco, co je záživné a ne prosadit nějakou blbost, jen proto, že je to „tuzemák“:-)))

Pišného si rovněž vybavím, ale až ve chvíli, kdy jste ho vzpomněla. Znovu musím zopakovat, že nechápu žádnou formu tance, není mi jasné, proč někdo mrhá energií na, z mého pohledu, neúčelné pohyby. Ale něco přeci u tanečníků dokáži ocenit, a to jejich sportovní výkon. Je mi jasné, že za precizním tancem je spousta dřiny, potu a odříkání. Výkony Pišného mi nepřišly estetické ani zábavné, ale vždycky jsem si říkala: „Sakra, to je borec, jak to dělá?“.

„Skleničky“ mě prvně nadchly, později mě však začaly nudit, na můj vkus příliš jemné a éterické umění:-)))

136
Viktorie
Reagovat

Já nevím, já s tím polykačem mám celkem problém. Já si vždycky představím, že jsem třeba v tom blbým Vegas, jsem po dobré večeři, čekám uvelebená v křesle na večerní show a představuju si, co bych v takové situaci chtěla vidět a co by se mi líbilo. A polykač to rozhodně není, zvlášť po té večeři ne.:-D Kdyby to byl aspoň hezkej chlap, sakra.:-D

137
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Viktorie, jeho kouzlo spočívá právě v tom, že je nepohledný a nechutný, ale takovým tím správným způsobem, kterému málokdo odolá. Jste po dobré večeři, víte, že Vás znechutí, ale stejně alespoň koutkem očka budete sledovat, co dělá. Je to takový typ, který když sledujete, vytvarují se Vám ústa samovolně do úsměvu spojeného s úšklebkem, otřeste se hnusem, přivíráte oči, ale díváte se dál, aniž by Vám docházelo, proč vlastně:-)))

138
Monika
Reagovat

Viki, tak ja bych ani po te veceri polykacem nepohrdla a vubec mi to cislo neprislo nijak bizarni, ani by me nenapadlo, ze to bude nekdo resit. Ja obdivuji nejen jeho umeni, ale i smysl pro humor. Stevie by mohl v Talentu soutezit nejen jako“kouzelnik,“ ale i bavic.

Otylie doufam, ze budete mit pravdu a ty nesmyslne narodni predsudky nesehrajou zadnou roli ve vysledku.

139
Langic
Reagovat

V Stevieho postup doufám,ten chlap mě neuvěřitelně baví a myslím si že má postup zaručen,co se mi ale nelibi je že nejspíš má takto jistý postup Stanisalvová,která mě opravdu vadí a myslím si,že je to jeden ze tří největších omylů semifinále

140
Nika
Reagovat

Otylko, na „Plusech“ jsem Vám nechala (jak to už tak asi vypadá) úplně poslední koment , ale tématicky se sem nehodil…..
jo, ještě jsem docela se zájmem sledovala aquabellu v něčem, co připomínalo akvárium na jednu zlatou rybku, ale spíš než číslo samotné, mě zaujaly vilné a lačné pohledy mužské části poroty :-D A sice obdivné, ale nasraně žárlivé pohledy Lucinky:-)

141
Nika
Reagovat

Stanislavová – souhlas – výběr byl průser, pěvecký podprůměr, nezajímavá, nesympatická. Teda pro mně , abych neabsolutizovala:-))
Doufám, že semi bude její the end.

142
Langic
Reagovat

Nesetkal sem s názorem,že by Stanislavová byla někomu sympatická,bohužel se obávám,že ji protlačej stejně jako Zazriveho a bude tam jen dělat bordel.

143
MG
Reagovat

132 – Monika – 100% súhlas k názoru ohľadne
p. Patroviča.

Hádam sa ešte niekde dá pozrieť vystúpenia preživších Veľký tresk.
Len tak pre seba som zvedavá ku ktorej skupinke diskutujúcich by som sa priklonila. :-)

Ja som to vôbec nesledovala, len úplnou náhodou som zaregistrovala p. Patroviča……dokonca aj v niektorom predchádzajúcom vysielaní, takže som „spísaným požiadavkám“ rozumela.

144
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Stanislavová je otřesně úlisná, navíc mě nezaujal ani její zpěv. Nejsem žádné „školené ucho“, ale já bych ji poslala do Hvězdné pěchoty, kdyby nějaká byla.

145
cedarin
Reagovat

Stanislavová je smutný pokus o výrobu lokální Susan Boyle. Je to opravdu jen pokus zasmrádající podvodem, o to víc je trapný.
Obávám se, že příběh rádobyzpěvačky, která pořádá v koupelně koncerty pro své kamarádky by nedokázal nadchnout ani za velkou louží.
Úplně vidím ten moment, jak ve Vegas dopěje Celine Dion a pak přijde Stanislavová jako zlatý hřeb večera. To by tam spadla i ta svatební kaple.

146
Nika
Reagovat

145: :-)))) dobrá kombinace zpěvaček……Celine by se asi velmi divila, co se posílá z malé zemičky za oceánem do Vegas….

147
cedarin
Reagovat

146 – :-)) to by se divila a myslím že dlouho, a zřejmě by si hned najala učitelku zpěvu
a taková učitelka zpěvu, to už něco znamená (diskutéři superstar vědí)

148
Inna
Reagovat

http://dl.dropbox.com/u/1653443/Rozhovor_Kiss_98.mp3

zhruba kolem min.7:50 nový song GG- co mu říkáte?

149
Monika
Reagovat

Diky za odkaz. Co rici k te skladbe, ja ji nedokazala ani doposlouchat, hrozna sracka.

150
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Masakr, rovněž jsem to nedokázala doposlouchat. Hodně nepovedená parodie na 80. léta. Hlas zní nepřirozeně, bučivě a písnička je celkově otřesná. Stalo se přesně to, co jsem říkala, Gábi nemá co zpívat, 80. léta jsou uzavřená kapitola a vše podstatné už se dávno stalo.

151
okkvp
Reagovat

148 – taky neplesám, ale pro rádia pro maminy a taťuldy jak dělané

152
llll
Reagovat

148 bullshit

153
llll
Reagovat

148 Chtěl bych vidět toho kokota, co to složil.

154
Inna
Reagovat

151- při tomhle bych tu jíšku připálila

155
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Co se Vám nelíbí na autorech? Speciálně text je úžasný. Tedy pokud jej napsal prvňáček. Otřesná veršovánka:-)))

156
Monika
Reagovat

Doplnim, ze pisen GG se jmenuje Zustavam naporad a autorem textu je Xindl X.

Trochu odbocim, CD, ktere vydal Harich a na kterem je 11 pisni, tak 10 z nich si pry Martin napsal sam. Jeste jsem to neslysela, ale treba ten debut je vydareny pro cilovou skupinu, ktere je urcen.

157
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Tak to už se ničemu nedivím, když na mě někde z rádia zaútočí „hit“ Dysgrafik, ptám se sama sebe, jestli jsem se náhodou nenarodila na špatné planetě:-)))

158
Monika
Reagovat

Ja se takovymto „hitum“ snazim vyhybat, ne vzdy uspesne:-)) Podobne na me pusobi dalsi pecka Parek v housce, ktera dokonce byla nominovana na pisen roku. Xindl X se sice vcelku uspesne usadil na nasi hudebni scene a cetla jsem na nej i slusne recenze, ale ja ho nemohu stravit od zacatku jeho kariery:-))

159
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Mně ty popěvky přijdou neskonale stupidní, stejně jako tepláky s koulemi vpravo. Nepřijde mi vtipné, zábavné ani šokující a pobuřující. Jen čirá demence:-)))

160
Monika
Reagovat

Otylko, teplaky jsem take nevydychala dodnes. V mem pripade to je jedna z nejprisernejsich a nejodpornejsich ceskych pisnicek a celou kapelu Nightwork bych nejradeji zakopala hluboko pod zem, abych o ni nikdy a nikde neslysela ani necetla. Hruza hruz.

161
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

To jsem ráda, že i někdo další sdílí můj názor, obyčejně s ním jsem osamocena a bita za něj. Ne že by mi všeliké urážky cuchaly nervy, to opravdu ne, ale člověk se s tak výjimečným názorem po nějakém čase začíná cítit divným:-))) Obdobně nesmiřitelný názor mám „fenomén“ Harry Potter:-)))

162
Monika
Reagovat

Osamocena? Tak to ja se asi pohybuju v „divne“ spolecnosti:-))) Jediny koho jsou nekteri mi pratele ochotni vzit na milost je frontman Dyk. Harry Potter, take nechapu tu jedinecnost a fenomenalnost a uplne se stydim priznat, ze jsem neprecetla ani jeden dil..

163
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Já ze zvědavosti jeden ano, tedy ne celý, ale genialita onoho díla mi unikla. Ani film mě nezaujal, normální, průměrná pohádka, nebýt efektů, ukouše se divák nudou k smrti:-)))

Spíše v internetových diskuzích jsem s těmito názory narazila:-)))

164
llll
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=Fj2P6lGBlkw&feature=related

tohle je song do rádií, tohle je česká kapela o 2 třídy lepší než Segment a o tom grcu GG ani nemluvím, kua

165
Monika
Reagovat

Film jsem shledla jen prvni dil a uz po chvili jsem se silene nudila a mela chut to vypnout, ale vydrzela jsem a doufala, ze prijde nejake zlepseni, lec se bohuzel nedostavilo.

166
Anonymní
Reagovat

IIII, ten Sebastien, to není vůbec špatné, ba právě naopak, hudebně se mi skupina líbí moc. Jen zpěvák zní pro můj sluch příliš jemně, ale to je maličkost.

Uf, Moniko, fakt úleva, někdy opravdu propadám myšlénce, že mám divný vkus:-)))

167
kanárek
Reagovat

165- On Harry Potter co díl přitvrzuje a už 3. není pro menší děti, protože by z něj mohly mít noční můry. Xindl X – písničky se mi ani moc nelíbí, ale klipy má úžasné. Tento je super
http://www.youtube.com/watch?v=TahhRYpJY7Q
i ten Dysgrafik :-)

168
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Někam mi ufoukla Otylka, pardon:-)))

169
cedarin
Reagovat

Já myslím, že na Xindlu X byla nejhorší Lounová – tedy alespoň pro mě.

170
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Cedarine, teď jste mi připomněl, díky zmínce o Olze Lounové, přeci jen se mi jednou líbili. V nějakém pořadu vystupovali živě a mě překvapilo, jak příjemní, nečekaně bystří, pohotoví a i hudebně zdatní byli. To není ironie. Opravdu se mi v jednom pořadu líbili. Až se mi ani nechtělo věřit, že je to TA stupidita.

171
cedarin
Reagovat

Otýlie, tak ten pořad jsem dozajista neviděl. Dobrovolně se na Lounovou nedívám, takže nemohu posoudit.

172
Nika
Reagovat

164: souhlas, tohle je výborný:-)))
Ze songu Gábiny jsem byla upřímně zděšená, nikdy bych nevěřila, že se uvolí tohle natočit, přiznám se, že jsem to ani nedoposlouchala do konce.

173
Nika
Reagovat

Když vidím Xindla, vždycky se mi automaticky vybaví Rytmus, nevím proč. Lounovou jsem nedávala nikdy. I když jisté pěvecké kvality jí vůbec neupírám. Viděla jsem s ní, bohužel, jednou rozhovor ve slovenském pořadu „Na střeše“ a od té doby s ní mám problém.
Z „Heryho Potěra“ jsem taktéž nepřelouskala ani jeden díl, na pohádky tohoto typu se nedívám, film mě tedy taktéž minul. Jediné, co vím, že se tam vyskytuje název bradavice, že se tam lítá na koštěti a že Harry má, nebo aspoň měl, brýle. A že dnes je z něj již pubertální mladík, který začíná mít zájem o slečny a ony o něj. Chabé, vím, ale obávám se, že víc mě Harry nepřitáhne.

174
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Niko, Gábi je husička, ona si nebude vybírat, vezme, co jí dají. Je to zkrátka mladá, hodná holka. Tou husičkou nemyslím nic zlého.

To já jsem větší znalec Pottera, byla tam jedna věc, kterou beru na milost, a to profesor Snape:-)))

Cedarine, ani já bych něco takového nevyhledávala, vykouklo to na mě nečekaně:-)))

175
Nika
Reagovat

Co se Gábiny týče, nemám co dodat, protože to vidím stejně. Je to mladá a hezká holka, ale nikdy na mě z ní nešlo žádné charisma ani drive, nemůžu si pomoct, míjela a míjí mě svou osobností. Je škoda, že se upisuje akcím, jako je Letś Dance, protože ani v tanci nevyniká, v posledním kole, ve kterém vypadla, na mě její tanec působil jako svíjení se na vesnické diskotéce.
Navíc ji tyhle akce vyřazují časově od toho, co by měla přednostně dělat, a to je muzika. A jen to potvrzuje to, že se asi upíše lecčemu. A skončí nakonec nejspíš v muzikálech, no, proč ne?

176
Nika
Reagovat

Nightwork poslouchám nedobrovolně, protože moje dítě miluje platonicky Vojtu Dyka, takže vše, co vyprodukuje, je naprosto dokonalé, samozřejmě:-))

177
Radek aka SUNicko
Reagovat

Niko (176) a to si ještě užiješ díky vánočně velikonoční kampani Vodafone :)

178
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Musím se podívat, jak ten Vojta Dyk vypadá, hodně se o něm píše a já stále nevím, který to je, o co přicházím:-)))

Jinak co se muzikálů týká, nemám je ráda tak nějak globálně, nemám ráda ani divadlo. Ale jako nějakou potupu vystupování v muzikálu nevnímám, hodně lidí muzikály „žere“:-)))

Fuj! Dnes mi tedy nandáváte, Dyk, Lukí, to útok na mé zažívání. Toho Dyka dceři vymluvte, je ošklivý:-)))

180
Nika
Reagovat

SUNičko, neděs mě, že bych se už předem narvala do tepláků ze silonu, ať jsem aspoň trochu psychicky připravená a „in“?

Otylko, nevymluvím, zaujetí trvá už léta……nedá na něj dopustit a když ho někde vidí, protože často jezdí na nějaké akce jako hosteska, stojí pod stagí a civí…..blbý je to, že pak o tom doma dlouze ještě mluví. Snaha o přeladění na jinou „star“ marná:-))

181
Nika
Reagovat

Muzikálů již dnes nadbytek, ve svém životě jsem shlédla pouze tři – Draculu, Ježíše a Hair, a to v době, kdy tento fenomén v ČR teprve začínal. Dnes už by mě na ně asi nikdo nedostal.
Divadlo naopak můžu, mám ráda tu atmosféru. Výborný kousek byl Vše o mužích, kde hrál Maroš Kramár, od začátku do konce člověka bolelo břicho od smíchu.

182
Radek aka SUNicko
Reagovat

Niko (180), já tě neděsím, tohle fakt vyřeší jen vypnout telku http://www.youtube.com/watch?v=vJcPp2aJf64 :)

183
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Kanáre, tak já nevím, to se mě chcete zbavit?:-))) Tady chybí už jen Paroubek:-)))

Niko, tak jí to zakažte! I když tedy má dcera má také otřesný vkus, líbí se jí takoví ti hoši s postavami atlet/model, vymydlení, navlečení v růžové, trendy svetříky, přiléhavá tílka. Takové ty typy, co mají více kosmetiky než já a z riflí jim „nedopatřením“ čouhají spoďáry, fuj:-)))

184
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Chápete, jak trpím?:-)))

185
kanárek
Reagovat

175 Otýl…a co Drako starší? :-) A souhlasím se Snapem- Alan Rickman je geniální snad všude.
Jinak budoucí hvězdy ČSMT….ti co mne rozesmáli nepostoupili (a teď nemyslím nějaké vyloženě nesoudné ubožáky), ti zahraniční podle mne příliš zvedli laťku a měli zůstat jen jako čestní hosté.

186
kanárek
Reagovat

184- Já chápu- šampony a nasvalené bezmozky nechápu a nesnáším též. To už je lepší pracovitý, děti milující, všestranně nadaný Dyk s úžasným rozsahem hlasu. :-)))

187
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Kanárku, Drako senior rovněž příjemně pouštěl hrůzu, ale na můj vkus je příliš světlovlasý, což mu ubírá na té správné démoničnosti:-)))

A 186 beru už vysloveně jako otevřený útok!:-)))

188
kanárek
Reagovat

182- Tohle nesmí žádné dítě v naší rodině vidět! Úplně vidím ty rozzářené ksichtíky s očima vpitýma do králíků. Ovšem poslouchat to pak 1000x od nich… Neeéé!

189
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Já bych tu reklamu vylepšila nějakou brutální postavičkou vybavenou motorovou pilou, která milým zajíčkům ufikne hlavičky. Možná to někomu přijde hloupé a morbidní, ale mně tyhle unylosti ukrutně rozčilují:-)))

190
Blanka
Reagovat

Jelikož jsem byla vypuzena z diskuzí na Panáčkovi pro absolutní blbost a nepochopení čteného textu. Přece jenom si to tady čtu, jsou zde i normální příspěvky. Patrovič se zúčastnil všech Talentů a všeho možného, letošní prezentace pana Patroviče mě pobavila a snad odradila určité pošahané exhibicionistické existence od dalších aktivit. I když nevím. Stanislavová souhlasím. Se vším co zde bylo napsáno. A mimochodem Adélce fandím. I když má nadváhu. Vždycky to není jen o přejídání. Děvčica má úžasný hlas. A není to soutěž o Miss.

191
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Jinak aby to nebylo všechno jen OT, budu nadávat i k věci. Mrkla jsem na reprízu Talentu a ti hoši, co mě tak rozčilují, se jmenují Segment. Hudebníci to jsou skvělí, ale dívat se na ně nemůžu. Nechápu jejich image. Nevím, co má znamenat, netuším, proč jsou navlečení do takového oblečení, proč mají drsňácké výrazy atd.:-)))

192
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Blanko, nejde o miss, jde o zdraví. To děvče má řešit jiné věci, než vystupování v televizní šou. Evidentně na to nemá ani dostatek sebevědomí. A věřte, že o přejídání je to VŽDYCKY. Nebo mi snad chcete říct, že když někoho, byť by měl potíže se štítnou žlázou či něčím jiným, budu držet o hladu, že bude kynout? Nebude. Bude, až z něj zbude jen kostra potažená kůží. Platí to pro každého, bez výjimky. Existují jen drobné rozdíly. A když holt někdo z jakéhokoliv důvodu přibývá snadněji než druhý, musí tomu přizpůsobit svůj energetický příjem. Zkrátka to děvče nepatří do soutěže, ale na hřiště a do ruk schopného dietologa.

193
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

…hubnout

Mně vypadlo:-)))

194
Monika
Reagovat

Niko, lituji te:-))) Poslouchat Dyka a mit ho doma na taliri denodenne bych nevydrzela. Ja tu jeho kapelu totalne nesnasim. Nemam rada kdyz umelci nedostatky talentu dohani ruznymi vystrelky…A ta priserna vanocni reklama me uplne zabila, snad bude lepsi telku ani nezapinat:-).

195
kanárek
Reagovat

192- Nutno říct, že u dětí často stačí změnit SKLADBU jídla, ani ne tak jeho množství a přidat pohyb.

196
kanárek
Reagovat

194- Ta reklama snad je VELIKONOČNÍ ne? Tak máme přece jen ještě chvíli šanci na klid :-)

197
Radek aka SUNicko
Reagovat

kanárku (196), není, je to vánoční kampaň Vodafone, ač využívá velikonoční motivy. Zkrátka v rámci claimu „S námi o krok napřed“. No nevím, zda je to dobrý nápad :)

198
Blanka
Reagovat

No kolik dětí je obézních, ale jen kvůli tomu by se tyto děti měly vyřadit z normálního života? Otylko na rovinu Vám říkám, že mě serete. Holka zpívá krásně, že nemá sebevědomí je jasné, ale snad ji tato zkušenost nastartuje k tomu, že ze sebou něco udělá. Proč tolik zloby a nenávisti? Je to děcko. Vy jste krásná, štíhlá a dokonalá? Já toto nechápu. Ale je fakt, že jste mě několikrát označila za blbou, takže se nedivím Vaši reakaci.

199
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Kanárku, rozhodující je množství přijaté energie a až v druhé řadě zdroj, ze kterého energie pochází. Když denně zbaštíte půl kila mandlí, půl kila sušeného ovoce, kilo banánů, sklenku medu a kilo mrkve, budete jako sud, lhostejno, že zdroje jsou v pořádku:-))) Většinou bývá problém jak v množství, tak i skladbě. Dnes už jsem se ani při pohledu na holčičku nerozčilovala, ale upřímně ji litovala, když jsem si všimla, jak její nohy nedokáží unést obrovskou váhu a deformují se do tvaru obráceného ypsilon. Tzn. od kolen nahoru přitisknuté k sobě, a od kolen dolů se rozjíždějí. Typický obraz. Možná je nakonec dobře, že postoupila, třeba kritika, která se bude objevovat, dokáže rodiče postrčit k tomu, aby své dceři pomohli stát se obyčejnou, hopsající a bezstarostnou holčičkou, hlavně zdravou. Pokud by se tohle stalo, tak ať klidně vyhraje. Sice trvám na tom, že hlásit ji do soutěže neměli a porota ji neměla pouštět dá, ale když už tam je, tak ať z toho utrpení vzejde něco prospěšného.

200
Blanka
Reagovat

reakci, samozřejmě, další bod do mínusu

201
Nika
Reagovat

SUNickovi děkuji za psychickou přípravu, dítě naštěstí bude až do února v zahraničí a po návratu na kolejích, takže se nebudeme rvát o ovladač:-)) Když je doma, poslouchá je hlavně na PC či mp3 a přes sluchátka, ale vždy mě nezapomene zavolat, abych si poslechla nějakou jejich novou „pecku“!!
Vánoční reklamu jsem již shlédla, nešla už loni?
Otylko, vkus zas tak špatný nemá, celkem se, až na nějaké výjimky, shodneme, ale chápu, že Vašim kritériím nevyhovujeme svým vkusem ani jedna. Obě jsme sice na „šampóny“, ale rozhodně ne vypatlané. Na tyhle jsme alergické obě. A svalovci nás neberou ani jednu, atletická postava je ale něco úplně jiného:-))
S přibíráním ve vazbě na jídlo souhlasím beze zbytku. Pokud jsou dítěti do tří let věku horem dolem bez rozumné vyváženosti skladby jídla a bez ohledu na množství cpány sladkosti, smažené pokrmy, fastfoodová strava atd., výsledek se velmi brzy dostaví. A není to jen otázka toho, jak dítě vypadá, ale hlavně jeho zdraví.
Pokud je obezita výsledkem disfunkčnosti štítné žlázy, léky a dietou se dá vše upravit do normálu. Ono se stačí ale mnohdy podívat na rodiče a člověku je jasno, odkud vítr vane.
To ale obecně a beze snahy hanit tu malou Adélku. Co se jejího zpěvu týče, zatím nevím, co si myslet. Na mě působí na pódiu trochu vyděšeně, v pohybech neohrabaně, nespolupracuje s publikem. Její první výkon (až na to její pohupování se ze strany na stranu) se mi docela líbil, druhý vůbec. Působí to na mě tak, že se dobře naučila, resp.nadřela se strýcem, pár věcí, ale nebude zvládat zazpívat cokoli.

202
Nika
Reagovat

Blanko, proč tolik sebemrskačství ? :-)) Není to zbytečné?

203
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Blanko, určitě jsem o Vás nenapsala, že jste blbá, to není můj styl. A tu slečnu nevyřazuji z normálního života. Normální život není účast v soutěži, nezlobte se na mě. Normální život dítěte vypadá jinak. Polemika s vámi nemá valný smysl, jste přesvědčena o své pravdě, vidíte vše zkresleně, dle mého přes „brýle potrefenosti“. Velmi se mýlíte v názoru na mě v této kauze. Ale to je Váš problém.

204
Nika
Reagovat

Blanko, ještě jedna poznámka. Nechápu, proč pořád někoho obviňujete z nenávisti. Já jsem nezaznamenala jediný příspěvek Otylky, který by jen zdálky zaváněl tímto „citem“, prostě se na tuto slečnu, či na obézní lidi obecně, díváme z pohledu lidí, kterým vadí, když někdo takto hazarduje se svým zdravím, navíc dobrovolně. Co je na tom nenávistného, probůh? Stejně jako jsme obviňovány z nenávisti k Petrovi a dalším, což je úvaha zcela zcestná a jen svědčí o Vašich klapkách na očích a nějakém urputném osobním přesvědčení, které se zakládá… ..vlastně ani nevím, na čem. Kdybyste klapky odložila a zauvažovala o napsaném bez předsudků, určitě byste změnila názor.

205
Monika
Reagovat

Adelky postavu uz nehodlam resit, ale me nezaujala ani jako zpevacka. Ano v castingu zazpivala obstojne, ale v divadle totalne vyhorela a sama za sebe bych ji dal nepustila. Jsem na ni v nedeli hodne zvedava…

206
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Niko, tohle je věčný problém. Pokrytectví. Některé věci se prostě neříkají, i kdyby to byla sebevětší pravda. Mně je prostě líto dětí, které tráví nejkrásnější čas svého života přišpendlené k televizi s pytlíkem brambůrek v ruce. Neumím si Adélku představit, že ve volném čase běhá vesele po lese, snaží se vylézt na strom, schovává se rodičům tu do keře, za chvíli pod vývrat.

207
Blanka
Reagovat

Otylost se mi příčí. Přežírání taktéž, ale řešit toto u 9ti leté holčiny mi přijde blbé. Hlas má úžasný, jestli nemá sebevědomí, či nezazpívá nic jiného než to co má vydřené ze strýcem ukážou další kola. Jen si myslím, že kdyby byla štíhlounká kudrnatá, okatá blondýnečka, tak se nebude tady řešit sebevědomí, či, že by měla jít na hříště. A raději už vypadnu, fakt si tuhle diskuzní stránku přivlastnila Otylie a spol a každý jiný názor je prostě nepatřičný,

208
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Blanko, vy si vážně nemyslíte, že by se jí lépe žilo s méně kily? Že by byla spokojenější, vyrovnanější? Právě proto, že je jí teprve 9 let mě štve, že zanedlouho bude řešit zdravotní potíže jako 90 letá.

Nechápu, proč se urážíte, Vaše názory nikdo nenapadá, ani Vás osobně. Jen moje názory jsou odlišné. To je normální. Ne všichni spolu souhlasí, ne vždy Vám bude přikyvováno.

209
Monika
Reagovat

Blanko, prave proto, ze ji je devet let, tak by se to melo resit. Prece neni normalni, aby male decko vazilo, jak dospely jedinec. To, ze Otylka pojmenuje veci pravymi jmeny neni zadna nenavist ci zloba vuci holce, vzdyt sama je posmeskem svych kamaradu a divim se rodicum, ze to nechali dojit do takoveho stadia….A zase to resim :-))

Dale, co to melete za nesmysly a podsouvate nam co nikdo nikdy nerekl. Tohle je diskuse, kazdy ma pravo vyjadrit svuj nazor, na ktery ma zase kdokoliv jiny pravo reagovat a obhajit si ten svuj. O privlastneni nemuze byt ani rec.

210
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Ještě poslední věc ke kauze obezita. Kdyby ta holčička byla podvyživená, nedostávala najíst, to by křičeli všichni, jaká je to nebožačka a jaké jsou rodiče zrůdy. Dopady na organismus jsou přitom neblahé v obou případech. Ale o jednom se nesluší mluvit.

211
Monika
Reagovat

Sama jsem se v zivote s jednim takovym ditkem setkala pri svem pobytu v Anglii, kde jsem se starala o jednoho asi desetileteho chlapce. Tento chlapec sotva prisel ze skoly hodil tasku mezi dvere a okamzite se odebral k pocitaci, kde vydrzel po cely zbytek vecera. Samozdrejme se k teto aktivite posilil tremi velkymi tycinkami Mars a nekolika pytliky bramburek. Na postave to bylo znat, nechodil spise se kutalel, sehnat na nej obleceni bylo utrpeni, fotbal ci jine pohybove aktivity byli pry nudne, rodina se ani nesnazila o napravu a ja nemela trpelivost, abych zustala, radeji jsem zmenila rodinu:-))

212
Blanka
Reagovat

Ještě dodatek, vím o spoustě rodin, kde děti mají stejný příjem potravy, stejné aktivity a jedno je, řekněme obézní, a druhé jako nudle. Ještě k věci. Dle méh, do takových soutěží by se děti neměly přihlašovat vůbec, ať krásné, štíhlé, obezní nebo postižené. Pro děti tenhle marast není. Včetně těhto komentářů

213
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

No sláva, Blanko, i já jsem proti účasti tak malých dětí v soutěži. Rozhodně jsem pro zavedení věkové hranice.

214
Blanka
Reagovat

Snad jediná shoda, byť bezvýznamná, ale je

215
Nika
Reagovat

Někteří lidi by si měli vtlouct do hlavy, že diskuze je od slova diskutovat, čili vyměňovat si názory. Až se to tady bude jmenovat fórum demagogie, může si tady exhibovat každý, komu tento způsob bude vlastní. Možná dobrý námět, protože v tom případě se tady asi dosti obmění osazenstvo a bude větší šance pro Blanku a další, kterým různorodost názorů činí potíže.

216
Adéla
Reagovat

No, ono už tady ani o diskuzi snad nejde. Zlaté roky panáčka během superstar před lety….

Jaksi není téměř s kým diskutovat, jelikož dost lidí je otrávených z toho, jak to tady ted vypadá.

vždycky jsem panáčka měla ráda a odešla jsem před lety z gorily sem, vypadá to po letech na návrat na gorilu a to mě i mrzí, protože mi více vyhovovaly tyto stránky, vizuelně, i diskutérsky, ovšem nechci tady třem děvčatům narušovat jejich přitakající bláboly a čítávat v každém rekapu o tom, jak někdo sotva průměrný je geniální.
už se stalo, že ..omlouvám se
mizím na gorilu. (stejně mi to nedá a kouknu, jestli to tady jede furt tím samým expresem do háje a v hloubi duše si přeji vrátit čas starých dobrých diskuzí na panáčkovi)

217
Nika
Reagovat

Adélko, zkuste namísto kritiky přidat svůj názor a rozjet to tady po staru. Jen poznámka – vždycky se najde někdo, kdo Vám přitaká a kdo s Vámi nebude naopak souhlasit vůbec. Nevím, jak vypadal Panáček před lety, ale ráda poznám.
Myslím, že na každé diskuzi se najdou lidi, kteří mají shodné nebo aspoń podobné názory a lidi, kteří budou naopak proti a já tady nevidím žádné přitakávání a absolutní názorovou shodu. Fakt budu ráda, když se vrátíte z gorily zase sem. Určitě příjemné oživení:-)) A není v tom ani zbla ironie. Za rekapy a jejich obsah ale nemůžeme……

218
Adéla
Reagovat

Berte to jen jako povzdech, prostě mi to chybí. To je vše. Nechtěla jsem nějak rýpat nebo tak. i když asi to tak vypadá :-)

219
Nika
Reagovat

Jen si klidně rýpněte:-)))

220
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Adélo, proč nechcete rýpat? Na rýpání není nic špatného. Řekněte, kde jsou všichni ti skvělí, inteligentní, vtipní a pohotoví diskutéři, kam se poděla ta kvanta úžasných lidí? Že by se všichni nechali vystrnadit hrstkou omezenců? Blbost. Nostalgii si nechte do důchodu a chovejte se normálně. Pokud chcete, diskutujte, pokud ne, mlčte, jako všichni ti dokonalí:-)))

221
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

A pokud Vám, Adélo, připadají hovory o kosmetice, kráse, cvičení atp. povrchní, načněte klidně vážnější témata, žádný problém, můžeme filozofovat, až se budou hory zelenat. Já s tím problém nemám.

Superstar, Talent … to jsou kapitoly uzavřené či pomalu uzavírající se, takže je celkem pochopitelné, že diskuze buď úplně zanikne, nebo se bude odklánět od původního tématu. A je jen na diskutujících, jakým směrem.

222
marketa
Reagovat

prosim,jak se jmenovala ta pisnicka co na ni ve velkem tresku tancily skupiny?

223
DJ Vlado
Reagovat

marketa, 222: LMFAO – Party Rock Anthem

224
Iva
Reagovat

Dobrý den,
já myslela,že tato soutěž se nazývá : česko-slovensko má talent
A NE celý SVĚT má talent.
Co tam dělají cizí státní příslušníci?
Je to odporné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

225
smišek
Reagovat

fandim adelce ferencove bo ja to od kamose sestřenka

226
žaneta
Reagovat

Dobry den jsem žaneta víte kdo by měl vyhrat ten angličan dnes sem nemocna ahoj

Přidat komentář