Panáček v reality show

Udělám cokoliv porazilo ve sledovanosti VyVolené

21. Únor 2006 | napsal(a): | reality show: Udělám cokoliv, VyVolení

graf sledovanosti Rozjezd druhé řady VyVolených je více než pomalý, ale musí se nechat, že podobné sledovanosti dosahoval i počátek první řady. Pravda však je, že jsem trošičku počítal s tím, že když lidi už ví o co jde, tak budou sledovat ve větší míře i první volby do vily, nikoliv až samotný život daných jedinců ve vile. Ovšem nestalo se tak.

Sobotní zahájení, ani nedělní první volba se nedostali v přehledu sledovanosti do první desítky, kterou z velké části obsadila olympiáda. Co je však pozoruhodné, že v sobotu se do TOP 10 probojovala reality show Udělám cokoliv s 1 104 000 diváků. Mimochodem, neviděl někdo tuto reality show a nechtěl by o posledním díle napsat na Panáčka v reality show? Předem děkuji.

Přespat chtělo více lidí

Pozoruhodné je i to, že včera novou reality show Můžu u vás přespat? (snad již dnes přineseme report) na TV Prima sledovalo více diváků než VyVolené a to 722 000.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Udělám cokoliv, VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
hughhh
Reagovat

docela cumim na nizkou sledovanost vv2…

2
kokot
Reagovat

..panebože, co to tam bylo za borce-pan divný? v Udělám cokoliv 22.4 ?

3
aqvabelka
Reagovat

No to je pravda, co tam bylo za kokota? V so- 22.4.2006

Přidat komentář